Ahol a család és az üzlet találkozik. Termékkatalógus

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ahol a család és az üzlet találkozik. Termékkatalógus"

Átírás

1 Ahol a család és az üzlet találkozik Termékkatalógus

2 FAMILY BUSINESS Family Business Mi is az a Family Business? A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Termékeink többségében magyar gyártmányúak, kiváló minőségűek, kedvező árúak, egy családi háztartás szükségleteihez igazodnak. Termékeinkben lehetőség szerint csak és kizárólag természetes alapanyagokat használtunk fel. Szolgáltatásaink (üdülés, ingyen mobil telefonálás családon belül) minden család számára vonzóak, és a mintegy elfogadóhelyes Vásárlói klubbal is jelentős megtakarítás érhető el. Úgy gondoljuk, hogy Magyarország felemelkedéséhez csak az vezethet, ha Magyarország és a környező országok termékeit fogyasztjuk, szolgáltatásaikat veszszük igénybe,. A hálózatunkhoz történő csatlakozás az Ön és családja számára is számos előnynyel járhat: nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg a termékeket, veheti igénybe a szolgáltatásainkat, sőt egy különleges vállalkozásba is foghat. A katalógusban eladási árak szerepelnek, amennyiben kötelezettségmentesen csatlakozik 15% vagy akár 30% kedvezménnyel is hozzájuthat termékeinkhez. A termékek rendelési kódja a terméknevet követően zárójelben olvasható. A katalógusban szereplő termékek megrendelhetők a weblapon keresztül a webáruházból, vagy a következő elérhetőségek valamelyikén: kozpont@family-business.hu; telefon/fax: ; telefon: A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. Az aktuális árakat megtalálja az árjegyzékben vagy a honlapon. A katalógusban Eladási árak szerepelnek, amennyiben szeretne 15% vagy még több kedvezményben részesülni, keresse meg azt a személyt akitől ezt a termékkatalógust kapta. Szolgáltatásainkat (Vásárlói klub, biztosítás) megtalálja honlapunkon a webáruházban.

3 étrend-kiegészítők 3 CENTRÁL tabletta - a jó közérzetért (601) 4420 Ft A Centrál multivitamin és multiminerál tabletta 11 féle vitamint és 8 féle ásványi anyagot tartalmaz, mindazt, amire az egészséges szervezetnek szüksége van. A Centrállal az elengedhetetlen ásványi anyagok fogyasztását is biztosítani tudjuk, a megfelelő mennyiségben. A Centrál különösen ajánlott vegetáriánusoknak, kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén (betegség, fogyókúra), fertőzésveszélyes idősza kokban (nátha, infl uenza), stresszhelyzetekben, terhesség, szoptatás időszakában, fejlődésben levő gyermekeknek és időseknek. C-vitamin 500 mg R tabletta - az immunrendszerért (609) 5720 Ft A C-vitamin számos olyan élettani folyamatban játszik szerepet, melyek nélkül az élet nem képzelhető el. A készítmény gyártástechnológiájából adódóan a termék úgynevezett retard hatású vitaminkészítmény. Ez azt jelenti, hogy a tablettából a C-vitamin folyamatosan oldódik ki, (kb. 20 óra alatt) és mindig annyi, amennyit szervezetünk fel is képes használni, tehát nem ürül ki felesleges C-vitamin. A javasolt napi adag 1 tabletta, amelynek tartalma: 500,0 mg C-vitamin. 60 db tabletta, azaz két havi adag. CORVISAN tabletta - az egészséges szívért (602) 6110 Ft A Q10 állandó szedése akadályozza az érelmeszesedés bekövetkezését és csökkenti a magas vérnyomást, mégpedig minden mellékhatás nélkül. A Corvisan tabletta növeli a szív teljesítményét, kivédi a szívgyógyszerek illetve az ún. bétablokkolók káros mellékhatásait, segít megőrizni az érfalak rugalmasságát, javítja a szív saját energiaellátását, erősíti az immunrendszert, megvédi szívünket és egész szervezetünket a szabad-gyökök kártételétől.

4 FAMILY BUSINESS Étrend-kiegészítők OPTOSAN kapszula - a szem egészségéért (608) 5980 Ft A nem megfelelő lutein ellátottság mellett romlik szemünk éleslátása. A megfelelő lutein- szint meggátolhatja a szürkehályog kialakulását is. Az Optosan kapszula használatát különösen ajánljuk azoknak, akik számítógépes munkahelyen dolgoznak, vagy munkahelyükön nem megfelelőek a fényviszonyok. Különösen jó hatással van a gépkocsivezetők látására, főleg a szürkületi időszakban. Diákok, akik sokat tanulnak lámpafénynél, szemük kifáradásának kivédésére szintén jó eredménnyel használhatják készítményünket. FORMOSAN tabletta - az egészséges és szép alakért (605) A fogyás intenzitása és tartóssága azonban korszerű készítménykkel befolyásolható, ilyen a Formosan kapszula. Növényi eredetű hatóanyagot tartalmaz, mely befolyásolni tudja a zsíranyagcserét, meggátolja a táplálékkal bevitt zsírok felhalmozódását és elősegíti a már meglevő zsírpárnák lebomlását. termékben levő Garcinia cambogia kivonat hatóanyaga a hidroxi-citromsav (HCA), amely klinikai vizsgálatokban bizonyította a fenti hatást. Az L-karnitin zsírégető hatása is tudományosan igazolt. A készítményben levő aktív krómvegyület vércukorszintünket szabályozza, s ezen keresztül csökkenti éhségérzetünket Ft FEMENOSAN tabletta - az egészséges változókorért (603) 4030 Ft A Femenosan tabletta a változó korban lévő hölgyeknek készült. Segítségével megelőzhetők, illetve enyhíthetők a klimax negatív hatásai. A femenosan tabletta növényi eredetű, fi toösztrogén hatású hatóanyagokat tartalmaz, melyek helyettesítik az ösztrogénhormont, anélkül, hogy a mellrák gyakoriságát növelnék.

5 Étrend-kiegészítők Ft SAFROSAN tabletta - a derűs életért (611) A Safrosan kizárólag természetes növényi hatóanyagot tartalmaz, amely hatékony gyógyírul szolgálhat a depresszió ellen, és nincsen semilyen mellékhatása. A készítmény hatóanyaga a sáfrány, a világ legdrágább fűszere, amelyet ételízesítőként évezredek óta használnak. A legújabb klinikai vizsgálatok szerint a sáfrány kivonat (Crocus sativus L.) a legnépszerűbb antidepresszáns készítményekkel (imipramine, fl uoxetine) egyező hatékonyságú! PUROSAN kapszula a méregtelenítésért (610) A Purosan kapszula arra a célra lett kifejlesztve, hogy támogassa a szervezet természetes méregtelenítő funkcióit, és intenzívebb működésre késztesse májunkat a méreganyagok hatékonyabb eltávolítása érdekében. A termék kizárólag természetes, növényi eredetű anyagokat tartalmaz. A kapszula jóllakottság, puff adás, epeproblémák esetén eseti szerként is jól használható, ilyenkor 2-3 kapszulát vegyünk be a tünetek megszűntetése érdekében Ft OSTEOSAN tabletta - az egészséges csontokért (604) 4030 Ft A kalcium pótlásra az Osteosan tabletta a megoldás. Az Osteosan kalcium mellett magnéziumot is tartalmaz, mivel a kalcium magnézium nélkül nem hasznosul kellőképpen. A készítményben található vitaminok (C, D3, K1, B6) fontos résztvevői a kalcium anyagcserének, jelenlétük optimalizálja a kalcium beépülését a csontokba.

6 FAMILY BUSINESS Étrend-kiegészítők MOBILISAN kapszula - az egészséges mozgásért (607) 6320 Ft A Mobilisan kapszula olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek elősegíthetik a megkopott porcfelszínek regenerálódását és visszaállíthatják az ízületi folyadék kenőképességét. Ajánlott: közép- és időskorban, sportolóknak, túlsúlyosoknak és nehéz fi zikai munkát végzőknek az ízületek túlterheltsége miatt. Magyarországon egyedülálló komplex összetétel. A Mobilisan kapszula használatával kisimíthatjuk a megkopott porcok felszínét, megszűntethetjük az izületi fájdalmakat. A termék használata kúraszerűen javasolt. ENERGOSAN kapszula - a kirobbanó formáért (606) Az Energosan szedése sportolók, fi zikai munkát végzők részére, valamint kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén (betegség, egyoldalú diéta) és a téli hideg időszakban különösen ajánlott. A Ginseng-kivonat és a Taurin jól élénkíti szervezetünket, a szerves kötésű jód (barnaalga kivonatból) pedig optimalizálja a a pajzsmirigy működését, mely testünk energiaellátásának fő koordinátora. A termékben levő króm szénhidrát-anyagcserénkben vércukorszintünket szabályozza, a 10-féle vitamin pedig biztosítja enzimrendszereink összehangolt működését Ft SPIRUVERA kapszula (612) 6890 Ft A Spirulina kékalga a mikroalgák közül a legkorábban felfedezett és legismertebb fajta, természetes és könnyen emészthető teljes értékű fehérjeforrás. Tápanyagtartalmát tekintve kb. 60%-ban tartalmaz fehérjét, vitamin- és ásványianyagtartalma magas, illetve klorofi ll- és enzimbőség jellemzi. B12-vitamintartalma kimagasló, a béta-karotinoidok teljes spektrumát tartalmazza, emellett fi kocianin- és többszörösen telítetlen zsírsav-tartalma is jelentős.

7 Étrend-kiegészítők 7 COGNIT B12 kapszula - a jó memóriáért (613) 4940 Ft Frukt- Íz instant édesítőszer (3550) Összefüggés s mutatható ki a szellemi hanyatlás (demencia, Alzheimer-kór) és az alacsony aktivált B12-vitamin-szint között. ö A jelentős mennyiségű szájon át bevitt B12- vitamin hetek alatt képes javítani az érintett szemé- lyek gondolkodási képességét (kognitív funkcióit). Idősebbeknél a búskomor, ködös állapotból letisztult, fényes hangulatú személy kerekedik egy-két hónapon át folytatott, naponkénti B12-vitamin bevitellel. A magas vér-zsír paraméterek (koleszterin, triglicerid), és a magas homocisztein-szint az aktivált B12- vitamin pótlását követően ő nagymértékben javulhat Ft Az édesítő hatása megfelel 36 kg kristálycukornak, vagy 3 liter folyékony édesítőszernek. Fontos szerepe van az egészségmegőrzésben, nem tartalmaz aszpartamot, mely a legtöbb édesítőszerben fellelhető. Cukorbetegek is fogyaszthatják! Az íze nem hasonlítható az eddig piacon lévő édesítőszerekéhez, visszaadja a cukor telt, harmonikus ízét Ft Őrangyal pezsgőpor (3551) Az Őrangyal pezsgőpor fokozza az anyagcserét, így felgyorsul az acetaldehid lebontása is, ami akkor keletkezik a szervezetben jelentős mennyiségben, ha alkoholt fogyasztunk. Az Őrangyal pezsgőpor hatására az acetaldehid lebontása felgyorsul, így felére rövidül az alkoholbontás ideje, elmarad a másnaposság.

8 FAMILY BUSINESS Étrend-kiegészítők Organikus instant kávé Ganoderma gomba kivonattal (3555) A WELLcoff ee instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló. Egészséges hatását a ganoderma gombakivonatnak köszönheti Ft Figyelem! Coffeint tartalmaz! Hozzáadott cukrot nem tartalmaz! EVERLAST Energiaital (3556) Prémium kategóriás energiaital, koffein, taurin, C-vitamin, B2-vitamin, B5-vitamin, B12-vitamin tartalommal. 35 mg/100 ml koffein tartalommal! 325 Ft Reg-Enor étrendkiegészítő oldat (3558) 7150 Ft A Reg-Enor egy tejfehérjéket, C-vitamint és grapefruitmag-kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő oldat. A Reg-Enor fő szerepe az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése. A Reg-Enor szedésével párhuzamosan megfelelő étrendet is kell követni, amely segíthet abban, hogy a szervezet megtisztuljon (pl: Candida gombás fertőzés esetén) és meggátolja a szervezet savasodását. Elsősorban az epe és máj működését, tisztulását támogathatja látványosan.

9 Betyár Fűszerolajok 9 Ételízesítők Készlet: 8190 Ft A betyár fűszerolajok speciális eljárással készülnek, mely során az eredeti növényi íz és aroma, a vitaminok és nyomelemek maradéktalanul megmaradnak. A Betyár fűszerolajok a hagyományos fűszerekhez képest lényegesen magasabb íz-, szín- és élvezeti értékkel rendelkeznek. 20g folyékony fűszer kb g hagyományos fűszerrel egyenértékű. Nem tartalmaznak az egészségre ártalmas mikroorganizmusokat, vagy mesterséges anyagokat. Kapható bors (190), chili (185), fokhagyma (188), kömény (189), tüzes paprika (186) és csemegepaprika (187) ízben Ft/db BioCapellin (3560) Ft A BioCapellin termékcsalád kezdődő hajritkulás, kopaszodás megállítására, a hajnövekedés megindítására szolgáló hajgyógyászati összeállítás. Gondosan válogatott és formulázott összetevőivel elsősorban androgén alopéciában hatásos, hölgyek szintén eredményesen használják. A BioCapellin a legjobb minőségű növényi olajokat és kivonatokat, a hagyományos és legújabb természetes eredetű segédanyagok kombinációját tartalmazó hazai termék. A kellemes színvilágú, feltűnő doboz 3 terméket tartalmaz, melyeket a Használati útmutató szerint egymás után kell applikálni, hetente 2-3 alkalommal; hatásuk egymást erősíti. A készlet 1-1,5 hónapra elegendő, a hajnövekedés megbízható megindításához általában 3 doboz ajánlott!

10 FAMILY BUSINESS Aloe Vera Vera 8190 Ft Aloe Vera Juice narancs és mangó koncentrátummal (712) 85%-os tiszta, természetes, rostos Aloe Vera-t tartalmaz, amelyhez a kellemesebb íz elérése érdekében 15% narancs és mangó koncentrátumot adagoltak. (1 liter) Aloe Vera Juice citrommal és zöld citrommal (713) 89,72% Aloe kivonatot, citromlé koncentrátumot, valamint magas K-vitamin tartalmú zöldcitrom olajat tartalmaz. (1 liter) Aloe Vera gél (715) 4550 Ft 98% Aloe Vera kivonatot és allantoint tartalmaz. Összetételénél fogva kiválóan hidratál, pótolja a száraz bőr vízhiányát. Az allantoin természetes protein, serkenti a sejtek megújulását. Gyorsan felszívódik, így a bőr nem fénylik, nem tapad. Nyugtató, enyhítő hatású, jól hidratál, így kiváló napozás utáni bőrpírre is. Száraz bőrre, horzsolásokra, rovarcsípésre, vagy borotválkozás után egyaránt használható. (100 g) Aloe Vera soprtkrém teafa olajjal (716) 4550 Ft Aloe Vera gélt (82%) taefaolajat, allantoint, Macadamiadióolajat, mentolt és kámfort tartalmaz. A hatóanyagok felszívodását további komponensek segítik. Az illóolajban gazdag krém oldja az izmok merevségét, és csökkenti a megerőltető fi zikai munka, vagy intenzív sportolás utáni izomlázat. Javítja a bőr vérbőségét. Jól zsíroz és hidratál, a bőrön könnyen eloszlatható és gyorsan felszívódik. Kezdetben meleg, majd hideg érzetet kelt, intenzív illatú. (100 g)

11 Konyhafelszerelések: Konyhafelszerelések Konyhafelszerelések 11 A Family Business kitűnő minőségű konyhai felszereléseket is kínál tagjai számára. A Zenith edények és különleges evőeszközök az olasz Inoxriv cég gyártmányai. Használatukkal nem csak az étel fogyasztása, hanem elkészítése is élmény lehet. A Zenith edények 18/10-es rozsdamentes acélból készültek, a gyártó cég minden anyaghibára örök garanciát vállal. A fedő fogantyújába hőmérő került beépítésre, így annak leemelése nélkül is fi gyelemmel kísérhetjük az étel elkészülését. Az edénycsalád segítségével zsír felhasználása nélküli egészséges ételek készíthetők, miközben speciális kialakítás révén takarékos az energiával és a szakács idejével is. Az edény úgynevezett szendvicstalppal készül, az acél és az alumínium felhasználásával, így nagyon gyorsan felmelegszik, de lassan hűl le. Nem szükséges főzés közben kevergetni az ételt. Az edényben állandó cirkulációt végeznek a keletkezett gőzök, így az étel saját levében készül el, miközben a fontos ásványi anyagok, vitaminok és az eredeti ízek benne maradnak. Az energia- és időmegtakarítást szolgálja az emeletes főzés lehetősége. Ugyanis az edények egymás tetejére illeszthetők, így például míg alul elkészül a hús, addig felette megpárolódik a hozzá készített zöldség. Az edénycsalád tagjai között az összes mindennap használatos konyhai edényt megtaláljuk, a készlet bármely tagja megvásárolható egyenként is.

12 FAMILY BUSINESS Konyhafelszerelések Zenith fazekak 26 cm, 9 literes (401) Ft 24 cm, 7 literes (402) Ft 22 cm, 5 literes (403) Ft 18 cm, 2,5 literes (405) Ft Zenith tejforraló Ft 14 cm, 0,8 literes (420) Zenith nyeles serpenyő 24 cm (417) Ft Zenith lábasok 26 cm, 7 literes (407) Ft 24 cm, 5 literes (408) Ft 22 cm, 3,8 literes (409) Ft 20 cm, 2 literes (410) Ft 16 cm, 1,2 literes (412) Ft Zenith serpenyők 26 cm (414) Ft 24 cm (415) Ft 20 cm (416) Ft

13 Konyhafelszerelések 13 Zenith ovális kacsasütő 40 cm (419) Ft Zenith párolóbúra 26 cm (427) 6900 Ft 20 cm (429) 5200 Ft Párolóbúra leemelő (433) Tapadókorongos leemelő a párolóbúra kényelmes felemeléséhez, eltávolításához Ft Zenith párolószita 26 cm (430) 5590 Ft 20 cm (432) 4290 Ft Párolószita kiemelő (434) Hasznos segítség a párolószita kényelmes kiemeléséhez, eltávolításához Ft Fedőgomb thermométerrel (457) 2050 Ft Zenith fedők 26 cm (422) Ft 24 cm (423) Ft 22 cm (424) Ft 20 cm (425) 9360 Ft 18 cm (435) 8840 Ft 16 cm (426) 8450 Ft 14 cm (436) 7800 Ft

14 FAMILY BUSINESS Konyhafelszerelések Kávéskészletet (443) Ft A kávéskészlet 6 db csészét, csészealjat, kiskanalat és egy cukortartót tartalmaz. A készlet kiegészíthető további csészékkel, tejkiöntővel, 4, vagy 6/8 személyes kávéfőzővel és cukortartóval. A készlet darabjai 18/10-es rozsdamentes acélból készülnek. Kávéscsésze + csészealj (477) 3770 Ft Cukortartó (448) 5460 Ft Tejkiöntő (446) 2930 Ft Juanita kávéfőző 4 személyes (444) 6/8 személyes (445) Ft Ft

15 Konyhafelszerelések 15 5 darabos Tálaló szett (456) 9880 Ft Mindegyik darabja kitűnő minőségű, rozsdamentes acélból készült. Nini evőeszköz-készlet (455) Ft Mára egész Európában kedveltté váltak a műanyag nyelű evőeszközök, amelyek elegáns, mégis modern és fi atalos megjelenésűek. Nemcsak forradalmasították a hagyományosan megterített asztal képét, de vastagabb szárukkal könnyebb fogást is biztosítanak. Az íveltebb formájú Nini-készlet sárga, kék és zöld színben szerezhető be. Kitűnő anyagminőségű és könnyen tisztítható. A készlet 25 darabos. Danubio oro (451); Ft Danubio (452); Ft Ranieri (453) Ft evőeszköz-készletek A Danubio oro evőeszköz-készlet 18/10-es rozsdamentes acélból készül króm és nikkel ötvözete), így nem korrodálódik, kopik, vagy karcolódik és nem deformálódik. Esztétikus és praktikus, modern kivitelű. Kiemelendő az Inoxriv cég egyedi, különleges formájú merítőkanala. A készlet 25 darabos. 451 aranyozott, 452 sima, 453 sima, más formájú.

16 FAMILY BUSINESS Tészták Vincze száraztészták A termékek gyártója, a Vincze és Társa Bt óta foglalkozik magas minőségű tojásos tészták készítésével. A termékek búzaliszt, tyúktojás/tojáspor és ivóvíz felhasználásával készülnek. Felhasználási javaslat: a tésztát öntsük forrásban lévő bő vízbe, melybe tegyünk egy csipetnyi sót, evőkanálnyi olajat. Várjuk meg, míg a víz a tésztával felforr, és a tészta vastagságától függően 3-6 percig főzzük, majd langyos vízzel öblítsük le. Kód 4 tojásos tészták Kód tojás nélküli tészták (koleszterinszegény) 3601 Cérnametélt 3615 Cérnametélt 3602 Eperlevél 3616 Eperlevél 3603 Spagetti 3617 Spagetti 3604 Szélesmetélt 3618 Szélesmetélt 3605 Fodroskocka 3619 Fodroskocka 3606 Tarhonya kézi 3620 Tarhonya kézi 3607 Szarvacska 3621 Szarvacska 3608 Lebbencs 3622 Lebbencs 3609 Menetbordás csiga Árak: 4 tojásos tészták: 1060 Ft 0 tojásos tészták: 715 Ft Menetbordás csiga: 1105 Ft

17 Egészségvédő készülékek 17 Az egészség védelmében egyre nagyobb szerepet kapnak a különféle elektronikus készülékek, amelyek gyakran nem modern technológiákon, hanem hagyományos gyógykezelések újrafelfedezésén alapulnak. BP-100 csuklós vérnyomásmérő (519) A csuklóra helyezve végzi a mérést, mintegy 20 másodperc alatt. Az eredményeket digitális kijelzőn mutatja, 60 eredményt képes eltárolni a memóriájában. Egyetlen gomb lenyomásával működik, k, garantáltan pontosan mér. Kis méretű, könnyű, így ideális utazáshoz. Kimutatja a szívritmus zavarokat is Ft SE 7000RN digitális vérnyomásmérő készülék (520) Ft Automata, alkalmazkodó vérnyomásmérő, azaz megtanulja a méréshez szükséges egyéni jellemzőket: önműködően beállítja az ideális mandzsettafelfújási nyomást, és a mandzsetta legrövidebb leeresztési idejét. A mérés így mindig a legkedvezőbb feltételek mellett, a legpontosabban végezhető el. 8 eredményt képes tárolni. Használata egyetlen gomb lenyomásával történik. 5-7 éves kor felett mér pontosan. Az otthoni rendszeres vérnyomásmérés nélkülözhetetlen a vérnyomás megfelelő szabályozásához. A mérési eredményeket érdemes feljegyezni és bemutatni háziorvosának.

18 FAMILY BUSINESS Egészségvédő készülékek TENS készülékek Házifi zikoterápiás, fájdalomcsillapító készülékek, amelyek alkalmazását az Országos Kórház- és Orvostechnikai Intézet engedélyezte. Használata szakértelmet nem igényel, így kitűnő eszköze az otthoni, napi több alkalommal végzendő fájdalomcsillapításnak. Káros mellékhatásai nincsenek! TENS SE-30 készülék (915) Ft Egyidejűleg állítja elő a maszszírozó, az ujjnyomásos és az érintéses gyógymódok komplex stimulációs jeleit. Stimuláló jeleket juttat be a szervezetbe. Cserélhető, öntapadó elektródákkal működik. Külön kapcsolóval rendelkezik a stimulációs jel ismétléshez. 1,2-250 Hz frekvencia tartománya van. 15 perces programidő bármikor megszakítható, újraindítható, ismételhető. TENS SE-33 készülék (916) Ft Működése megegyezik a TENS SE-30 (915) készülékkel. Tovább külön kapcsolóval rendelkezik a stimulációs jel ismétléshez. Digitális kijelzője van. Négy program közül választhatunk, amelyek más-más panaszok enyhítésére alkalmasak. 1,2-200 Hz frekvencia tartománya van. A 15 és 30 perces programidő bármikor megszakítható, újraindítható, ismételhető. A TENS SE-35 készülék (919) Ft Működése megegyezik a TENS SE-30 (915) és TENS SE-33 készülékekkel. Külön kapcsolóval rendelkezik a stimulációs jel ismétléshez. Digitális kijelzővel rendelkezik. Négy elektróda párnája van. 1,2-200 Hz frekvencia tartományban működik. 15 és 30 perces programidő bármikor megszakítható, újraindítható, ismételhető. Kimenő teljesítmény módja: egy csatorna, négy elektróda. Kimenő áramerősség: 3-62 V 500 Ohm egy pár elektródával 2,3-44 V 500 Ohm két pár elektródával. Kimenő áram: 9 ma ms max 500 Ohm egy pár elektródával 6 ma ms max 500 Ohm két pár elektródával.

19 Karcsúsító elektróda (4 elektródás) (521) Ft TENS készülékhez külön is megvásárolható szett. Használatával a természetes mozgáshoz hasonlóan az izmok motorikus pontjaihoz juttat el a bőrön keresztül elektromos impulzusokat. Aktivizálja az anyagcserét, felgyorsítja a kalóriafogyasztást. Tonizálja és erősíti az izomzatot. Ha TENS SE 33 vagy SE 30 készülékhez vásárolja meg akkor elosztó kábel is kell hozzá vásárolnia (512). Univerzális Medigél EG3 (513) Egészségvédő készülékek Ft Tappancsok tisztítására és a jobb tapadás elérésre használható Ft Öntapadós elektromos tűs érintkező (511) 40*40 mm, 1 pár Öntapadós elektromos tűs érintkező (509) ø 75 mm, 1 pár 2990 Ft

20 FAMILY BUSINESS Egészségvédő készülékek Öntapadós párna zselé (506) 1 pár 2990 Ft Gumi elekrtóda (507) 1 pár 2990 Ft 2990 Ft Elektromos kábel tűs érintkezővel (508) 1 db Elosztó kábel tűs érintkezővel (512) 3640 Ft 1 pár Tens kézikönyv (11) 1950 Ft

21 Egészségvédő készülékek 21 Digitális infravörös homlok-lázmérő (518) Infrás homloklázmérő a testhőmérséklet gyors, kíméletes mérésére. Mérési tartomány 32 C-42 C, pontosság: ±0,2 C. Az érzékelőt a homlok közepére kell helyezni, majd megnyomni a mérőgombot, és lenyomva tartani 1 másodpercig. A készülék 8 mérés eredményét tárolja. Kijelző: LCD (folyékony y kristályos). Automatikus kikapcsolás. Lítium elemmel működik, elem élettartama ca mérés Ft A Mini Szanatórium (3520) Ft Géniusz díjas magyar találmány, eredményesen alkalmazható szénanátha, légúti allergia, hörghurut, orrdugulás és az asztma gyógyítására. A Mini Szanatórium egy magyar feltaláló, Kiss Lukács gyedülálló találmánya, amelyet számos elismeréssel jutalmaztak. A készülék műanyag foglalatában NaCl (nátrium-klorid) keverék van, melynek molekulái a légzőfelületekhez eljutva feloldják a fulladásos tüneteket okozó lerakódásokat, egyidejűleg gyógyítva az irritált nyálkahártya felületeket is. Ezért eredményesen alkalmazható szénanátha, légúti allergia, hörghurut, orrdugulás és az asztma gyógyítására. A Mini Szanatórium súlya 14 dkg, nem szükséges utántölteni, 8 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz. Használata bárhol lehetséges, időtől és energiaforrástól függetlenül. A készülék csak természetes anyagokat tartalmaz, mellékhatása nincs, más betegségekre kiírt gyógyszerekkel együtt is alkalmazható.

22 FAMILY BUSINESS Gyapjútermékek Memory latex párna (3090) Ft A Memory Latex Anatómiai párna különleges formája és anyaga miatt elősegíti egészséges testtartását alvás közben és tehermentesíti a csigolyáit a nyomás alól. Speciális kiképzése segíti Önt a még egészségesebb és kényelmesebb alvásban. A párna ellazítja alvás közben, mivel tehermentesíti a nyaki gerinccsigolyákat, azáltal, hogy teljesen felveszi feje és nyaka formáját, így megszabadítva testét a fájdalmaktól és stressztől. A párna anyaga memóriahab, ami annyit jelent, hogy felveszi a feje formáját, majd használat után visszanyeri alakját. Ergotext fejpánt (471) 4680 Ft A textilréz-betétes fejpánt (8*70cm) hatékonyan csökkenti a szervi elváltozással nem járó fejfájást. Így pl. stressz, pszichés terhelés, meghűlés, hideghatás, időjárási frontváltozások, menstruációs panaszok esetén alkalmazható, enyhíti a migrénes fejfájást is. Ergotext térdpánt (472) A textilréz-betétes térdpánt (15*60cm) ked- vező hatású a térdizületre, a lokális izomfájdalmakra, valamint sportsérülések esetén Ft

23 Gyapjútermékek 23 Ergotext derékpánt (473) 8060 Ft A textilréz-betétes derékpántot (20*90cm) gyógyszeres és fi zikoterápiás eszközök melletti kiegészítő kezelésként javasoljuk. Ellazítja a gerinc körüli túl feszes izmokat, enyhíti a deréktáji merevséget, jól használható gyógytorna előtt és után is. Gyapjú felével a test felé viseljük. A termék hideg vízben, bármilyen hajsampon hozzáadásával tisztítható (dörzsölgetés nélkül). Gyapjúgarnitúra A termékek alapanyaga igazi élő gyapjú, mivel a nyersanyag nem kerül vegyi kezelésre, tisztítása természetes úton történik. Így megmarad a gyapjú természetes lanolin tartalma, amely mint bőrbarát természetes zsír ápolja az emberi bőrt. Azaz a gyapjú 100%-osan tiszta, élő gyapjú. A gyapjúágyneműk számos kedvező élettani hatással bírnak. Az általa biztosítható kellemes alvási közeg magas komfortérzetet ad, valamint csökkenti a reumás panaszokat. A mintás bárány gyapjúgarnitúra (3 részes 478) Ft szálsűrűsége 550/600 g/m2. A garnitúra elemei külön-külön is megvásárolhatóak. 130 x 200 cm-es takaró (484) Ft 90 x 200 cm-es altakaró (485) Ft 80 x 40 cm-es párna (486) Ft Merino Natur gyapjúgarnitúra (3 részes 477) Ft A Merino Natur garnitúra szálsűrűsége (mindkét oldalon) 480 g/m2. A garnitúra elemei külön-külön is megvásárolhatóak. 130 x 200 cm-es takaró (480) 90 x 200 cm-es altakaró (481) 80 x 40 cm-es párna (483) Ft Ft Ft

24 FAMILY BUSINESS Gyapjútermékek Merino natúr gyapjú Ergotext altakaróval 3 db-os (487) Ft Ergotext alsó takaró 90 x 200 cm (474) Ft 180 x 200 cm (476) Ft Mintás bárány gyapjú Ergotext altakaróval 3 db-os (488) Ft A textilréz-betétes alsótakaróval száraz, egyenletesen meleg környezetet biztosíthatunk az alvás, vagy pihenés idejére, ami jótékony hatással van szervezetünkre. Csökkennek a krónikus, főleg kopással, meszesedéssel járó izületi fájdalmak, ellazulnak a túl feszes izmok, csökkennek az izomgörcsök, javítja a vérkeringést, kedvezően hat bizonyos anyagcsere folyamatokra. Mivel a természetes gyapjú poratka mentes, a légúti allergiában szenvedő betegeknek is ajánlott. A termék hideg vízben, bármilyen hajsampon hozzáadásával isztítható (dörzsölgetés nélkül). TV-kabát (475) Ft 100%-os Merinó gyapjúból készült, többfunkciós kabát, amelyet egyaránt viselhetünk tévénézéskor, olvasás közben (házikabátként), és kirándulásokhoz is. Az egész testet beborítja, takaróként, derékaljként, hálózsákként is megelégedéssel használható. Táska a gyapjúgarnitúrákhoz (479) 2250 Ft Ideális a gyapjú garnitúra tárolásához, szállításához.

25 FAMILY NATURAL 25 Family Natural termékcsalád A Family Natural termékek kiváló minőségű természetes bőrbarát alapanyagokból készülnek pálmaolajjal. Hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, ugyanakkor megakadályozzák bőr kiszáradását. Bőrbarát összetevői segítenek megőrizni a bőr puhaságát és rugalmasságát, megőrzik a bőr természetes Ph-értékét. Kőolajszármazék- és SLS mentes. Csalános sampon: (kód: 220) - Zsíros, korpás, festett, erősen igénybe vett hajra. Csalánkivonattal, a sampon táplálja a hajszálakat és a fejbőrt, csökkenti a korpásodást, kondicionálja, hidratálja és szép fényt kölcsönöz a hajnak. Kamillás sampon: (kód: 221) - Száraz, normál hajra. Kamilla- virág kivonattal, bőrnyugtató, gyulladás gátló, regeneráló hatású. Ápolja és kíméli az érzékeny fejbőrt. Baba sampon: (kód: 204) - Hatásosan tisztítja és ápolja a fi nom érzékeny hajat és fejbőrt. Mindennapi használatra is Ft Díva (kód: 229), hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, ugyanakkor megakadályozza bőr kiszáradását. Kellemes fi atalos DKNY Be Delicious illattal. Bőrbarát összetevői segítenek megőrizni i a bőr puhaságát és rugalmasságát, megőrzi a bőr természetes s Ph-ját. Elősegíti a bőr és hámregenerációt. Dock (kód: 230) - A tusfürdő férfi aknak készült változata. A termék Paco Rabanne 1 Million illattal készül Ft Baba fürdető: (kód: 205) - Hatékonyan távolítják el a szenynyeződéseket, ugyanakkor megakadályozzák a baba bőrének kiszáradását. Bőrbarát összetevői segítenek megőrizni a bőr puhaságát és rugalmasságát, megőrzik a bőr természetes Ph-értékét. Elősegítik a bőr és hámregenerációt Ft 1040 Ft

26 FAMILY BUSINESS Víztisztító RO-600 Optimum víztisztító és lúgosító készülék Ft A RO-600 Optimum víztisztító készülék a háztartásokban jelenleg használatos legmodernebb, fordított ozmózisos technológiával működő víztisztító. A RO600 Alkalmazásával jóízű, tiszta, kiváló minőségű ivóvizet biztosíthatunk az egész családunk számára, miközben jelentős mennyiségű pénzt spórolhatunk meg azzal, hogy nem kell az üzletben vásárolni a vizet, hazacipelni és megszabadulunk a palackok áradatától. A készülék szűrési fázisai: 1. fázis: 5 Mikronos üledék előszűrő Eltávolítja a szilárd szennyeződéseket (rozsda, homok ) 2. fázis: Block Carbon szűrő: Eltávolítja a klórt és a szerves anyagokat 3. fázis: 1 Mikronos előszűrő: Eltávolítja a gyógyszermaradványokat, védi a Reverz membránt 4. fázis: Reverz Membrán 0,0001 Mikron A víz végleges, teljes szűrését biztosítja 5. fázis: Post Carbon fi lter: Eltávolítja a szagokat, a víz ízének minőségét biztosítja 6. fázis: NSF Mineralfilter: 20 különböző ionizált ásványi anyagot adagol a szűrt vízhez. Plusz bioenergetikai rezgéssel látja el és lúgosítja a vizet, ezzel fokozza a víz élettani hatásait (levédett német technológia). Tipp: A katalógusban eladási árak szerepelnek, amennyiben kötelezettségmentesen csatlakozik 15% vagy akár 30% kedvezménnyel is hozzájuthat termékeinkhez.

FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK

FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. Mcius 1-től. Kód Terméknév Mennyiség Áfa www.family-business.hu vezetői Arc és testápolás 236 MARS tusfürdő (Hugo Boss illat) 250 ml 27% 810 Ft 890 Ft 1 050 Ft

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata.

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. Konyha higiénia Az Evm Zrt által Az Evm Zrt által gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. 1.Fázis: Zsírtalanítás és fertőtlenítés egy fázisú mosogató és fertőtlenítőszerrel.

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK

FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2012. Mcius 1-től. www.family-business.hu Kód Terméknév Mennyiség Áfa Üzlet vezetői Arc és testápolás 213 Q10 nappali krém akciós 100 ml 27% 1 500 Ft 1 660 Ft 1 950

Részletesebben

FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK

FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2017. Június 1-től. Kód Terméknév Mennyiség Áfa Tagi ár Eladási ár Pont Tusfürdők és Samponok 236 MARS tusfürdő (Hugo Boss illat) 250 ml 850 Ft 1 105 Ft 3,8 3206 Mentolos

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS Használható 30-40-60oC-os gépi mosáshoz, színes- és fehér ruhákhoz egyaránt. Alkalmazás: 5kg közepesen szennyezett ruhához 1 adagolópohár mosóport rakjon a gép adagolórekeszébe. Adagolópohár a dobozban.

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Higiéniai termékek. Élelmiszeripari tisztító- és ferõtõlenítõ szerek...206 Takarítókocsik, takarítókocsi-kiegészítõk, pohármosó kefék...

Higiéniai termékek. Élelmiszeripari tisztító- és ferõtõlenítõ szerek...206 Takarítókocsik, takarítókocsi-kiegészítõk, pohármosó kefék... 205 Higiéniai termékek Élelmiszeripari tisztító- és ferõtõlenítõ szerek..............206 Takarítókocsik, takarítókocsi-kiegészítõk, pohármosó kefék...209 Élelmiszeripari tisztító- és fertõtlenítõ szerek

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás.

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás. Bőrápolás Rögzítőnadrágok Kesztyűk Inkontinencia Katéterek Bőrtisztítás Ágyvédelem Papíráru Hulladék kezelés Egyéb termékek Védőruhák Sebkezelés Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/különleges krémek.

Részletesebben

Konyha. Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer.

Konyha. Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer. Konyha Hideg zsíroldó szórófejes Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütőtepsik, és rozsdamentes acéledények tisztítására. Inox tisztítószer Biztonságosan, hatékonyan és

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

TREND QUALITY TERMÉKEK

TREND QUALITY TERMÉKEK TERMÉKEK Gazdaságos termékeink (ÁRAINK NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!) Kézi mosogatás 2-3 fázisban Kombinált hatású szerrel a konyhában FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ KÉZI MOSOGATÓ (1 LITER, 10 LITER) Baktericid,

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Megoldások a tiszta környezetért

Megoldások a tiszta környezetért Megoldások a tiszta környezetért HU 07/18 CID LINES a tisztító, ápoló és fertőtlenítő termékek teljes választékának gyártója a vendéglátás, a közlekedési, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatok számára.

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Bõrvédelmi rendszerek - bármely munkahelyi környezetben Kézhigiénia Közel 50 éve jó minõségû bõrvédõ, bõrápoló krémeket, kéztisztítókat,

Részletesebben

Dr. Celved Tuna Termékei 2018

Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Fordítsa vissza az Időt, az Age Reversist megfiatalítja Age Reversist krém Az eredmény azonnal látható! Azonnali feszesítő hatás, megemeli a megereszkedett bőrt. Finomítja

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés Clin ablaktisztító A Clin ablak-és felülettisztítók a csíkmentesen ragyogás szakértőjeként biztosítják Önnek a hosszantartó csillogást - időigényes és fárasztó tisztítás nélkül. Speciális szórófeje nemcsak

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés Clin ablaktisztító A Clin ablak-és felülettisztítók a csíkmentesen ragyogás szakértőjeként biztosítják Önnek a hosszantartó csillogást - időigényes és fárasztó tisztítás nélkül. Speciális szórófeje nemcsak

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Szeretnéd megnöveszteni a hajad? Használd az Arany Gyömbér és a Bio Rehab készítményeket! A hajnövekedés általános gyorsasága

Részletesebben

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ ÚJ TISZTÍTÓSZER TERMÉKCSALÁDUNKKAL EGYSZERŰEN GONDOSKODHAT KÉSZÜLÉKEIRŐL, HOGY AZOK SOKÁIG HATÉKONYAN MŰKÖDJENEK Főzőlap és rozsdamentes acélfelület tisztítószerek 4

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Kéz tis z títás. Kéztisztítás MAYA DERM WHITESOFT. DALENA kézbalzsam BLUESOFT. CARESOFT habszappan BRADONETT. K é z t i s z t ít á s

Kéz tis z títás. Kéztisztítás MAYA DERM WHITESOFT. DALENA kézbalzsam BLUESOFT. CARESOFT habszappan BRADONETT. K é z t i s z t ít á s Kéz tis z títás WHITESOFT MAYA DERM Hatékonyan tisztít, miközben a kezet bársonyossá teszi. Bőrbarát ph jellemzi. Alkalmazás: Hígítatlan állapotban a kezeken 1-2 ml mennyiséget egyenletesen szétoszlatunk,

Részletesebben

AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban

AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban A fordított ozmózis technológiával működő VÍZTISZTÍTÓK, a mosogatópultba könnyen beépíthetőek, használatuk kényelmes, mert a normál ivóvízhálózatra

Részletesebben

Sun Care Napozó Család

Sun Care Napozó Család Sun Care Napozó Család A Sun Care - a legjobb bőrvédelem és ápolás a napozás alatt és azt követően. A Sun Care 6-30 faktoros termékek kiváló természetes bőrvédelmet nyújtanak a leégés és a fotó-öregedés

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus Közel 100 termékből álló teljes körű professzionális-ipari és háztartási termékcsaládunk gyártását legkorszerűbb környezetkímélő üzemünkben végezzük

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy Egy átlagos emberi

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZEREK. Általános tisztítószer minden lemosható felületre, narancs illatú koncentrátum

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZEREK. Általános tisztítószer minden lemosható felületre, narancs illatú koncentrátum ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZEREK Termék megnevezése Termékinformáció Előírt koncentráció Kiszerelés Humifloor Orange Általános tisztítószer minden lemosható felületre, narancs illatú koncentrátum 0,1-0,5% 10 liter

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 www.heliadprofessional.hu A Helia-D egyformán jelent szépséget és minőséget minden nő számára. Bevezető 3 Kedves Kozmetikusok! A 80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban,

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 Száraz és érzékeny bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. Kamilla kivonat: Azulén: Bôrbarát tenzidek: nyugtató, antiszeptikus antiirritáns, nyugtató

Részletesebben

Probiotkius környezetstabilizáló termék

Probiotkius környezetstabilizáló termék ProBio Fürdőtisztító A ProBio Fürdőtisztító nagy hatékonyságú folyékony halmazállapotú ökológiai termék, ami vizes helyiségek takarításához lett kifejlesztve. Nem tartalmaz mesterséges alkotórészeket,

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Ibutop

Részletesebben

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő.

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő. Winners Group Kft. FILOZÓFIA A Fortador Lamborghini filozófia, hogy kompromisszumok nélkül, hatékonyan, ultramodern formában tisztítson, fertőtlenítsen. A bika erejével. Magyarországon kizárólag nálunk

Részletesebben

Háztartási praktikák, receptek

Háztartási praktikák, receptek Háztartási praktikák, receptek 1. Fertőtlenítő felülettisztító spray 100 ml desztilláltvíz 100 ml alcohol vagy vodka 50 ml ecet 30 csepp illóolaj (levendula, citrom, narancs, oregano, fenyő, rozmaring)

Részletesebben

től ig

től ig 2019.03.27-től 2019.04.26-ig ÚJ TANÁCSADÓK SZÁMÁRA Vásároljon bármilyen Tiens terméket, és regisztrációja ingyenes +1db szórólap ajándékba! Megtakarítás akár: 3.400, -Ft * Az adott TK-ban elérhető szórólapokból

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben