blackpanther Ads Tisztelt Hölgyem/Uram!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "blackpanther Ads Tisztelt Hölgyem/Uram!"

Átírás

1 blackpanther Ads Tisztelt Hölgyem/Uram! Kérem, tekintse meg cégünk rendkívüli megjelenési ajánlatát, melyben nagyszámú és folyamatos megjelenést biztosítunk operációs rendszerünkben Önnek, vállalkozásának. Biztosított megjelenések: 1. blackpanther OS ( Download ) letölthető változat - CD/DVD formában is elérhető, szabadon telepíthető, terjeszthető 2. blackpanther OS USB letölthető változat - Tömörített és image formátumban elérhető, szabadon telepíthető és terjeszthető Statisztikák: A blackpanther OS után a legnagyobb érdeklődést az értelmiségi középkorosztály mutatta. Felméréseink során az átlag életkor 31 év volt. A letöltők között magas számban voltak vállalkozók vagy középvezetők. Az új verzió várható minimális Magyarországi letöltése db, de a válság miatt megnövekedett az érdeklődés az olcsó alternatívák után, így elérhetjük akár a letöltött ISO állomány is. Megjelenés ismertető: 1. blackpanther OS Download Edition Egy teljes értékű desktop operációs rendszer, ami biztonságot és egy valódi alternatívát biztosít a számítógép felhasználóknak óta a mai napig a letöltések száma folyamatosan növekedett. A 2004-es megjelenéstől kezdve megközelítőleg letöltést regisztráltunk egy szerverről majd a későbbi 4.x sorozat kiadások letöltési száma átlépte a es letöltési számot. A blackpanther OS világszerte elhelyezett tükörszerverekről is elérhető így folyamatos elérhetőség mellett állandó megjelenést biztosít. A blackpanther operációs rendszer számos szaklapban szerepelt (Chip, Computer panoráma, PC-World, stb.) illetve többször volt CD/DVD mellékletük is ezeknek a lapoknak. Az újságok eladási statisztikájával a megjelenésünk tovább növekedett. A as kiadás egy nagy lépés volt a rendszer fejlődésében, egy időben lett elérhető a rendszer CD lemezen, DVD lemezen és USB-stick-re telepíthető változatban is. Ezt a változatot a Chip-magazin portáljáról 3 nap alatt több mint 1000 ember töltötte le és telepítette számítógépére. 2. blackpanther USB: Ez egy olyan változata az alaprendszernek, ami kis méretének köszönhetően egy mobil rendszert biztosít, amit a felhasználó magával vihet bárhova. Ezzel a megoldással bármilyen pc életre kelthető anélkül, hogy telepített rendszer lenne rajt vagy a meglévő rendszert el kellene indítania.

2 Miért jobb a blackpanther OS felületein hirdetni?! Ez a megjelenítési forma és lehetőség teljesen új és egyedi megoldása a reklámozásnak. Egy 5 10 mp-es rádió vagy 15-30mp-es televíziós reklámmal ellentétben a megjelenés állandó és tartós, minden egyes felhasználó hosszasan időzik a rendszer megismerésével és azonnal tudatosul benne az abban megjelenő információ. Kizárólag ezeket a reklámokat, hirdetéseket látja és ezek nem keverednek más, kevés időbe beszorított reklámkavalkádba, összezavarva vagy érdektelenséget keltve a célközönségben. A felhasználók 99% naponta ül a számítógépe elé, ezért már a bekapcsolás pillanatától kezdve folyamatosan a látóterébe kerülnek és ott is maradnak a reklámhordozó felületeink. Ár/érték arány tekintetben pedig felülmúlhatatlanul kedvező. Az új változat az általános és széleskörű felhasználhatóság mellett a válságra való tekintettel, kiemelten a kis és középvállalkozásokat célozza meg. Számos ingyenes alkalmazása mellett (Office, képszerkesztő, fájlkezelő) még egy ingyenes számlázóprogramot is tartalmaz és annak használatát díjtalanul biztosítjuk felhasználóink számára. Hogy a számlázás után a bevallást is megkönnyítsük, együttműködve az APEH fejlesztőkkel, külön támogatjuk az ABEV keretprogramot, illetve saját programcsomagot biztosítunk hozzá. A rendszer felhasználási lehetőségei szinte korlátlanok, így bármilyen hirdetőnek nagyszámú, hosszú távú megjelenést tudunk biztosítani. Kérem a következő oldalakon tekintse meg példáinkat:

3 A 2009-ben megjelenő verzió rengeteg új lehetőséget hoz magával! A legújabb változat kínálta lehetőségek: Interaktív munkaasztal elemek Képek, objektumok az asztalon RSS/Atom információk megjelenítése Statikus tetszőleges tartalom elhelyezése Céglogó vagy jelmondat megjelenítése Internet szolgáltató logójának megjelenítése a tárcsázón on-line rádió vagy audio stream forrás (Pl: Danubius-rádió) Statikus logó a média lejátszón (pl.: Budapest-TV) Felirat, logó megjelenítése képernyőkímélőként Egyedi elképzelések megvalósítása Saját vagy egyedi dizájn alapján a munkaasztalba beépített szöveg vagy logó az indítást követően, internet kapcsolat nélkül is a felhasználó elé kerül. Live módban mikor a rendszert lemezről futtatják telepítés nélkül, az elemek nem távolíthatóak el.

4 Növelje hallgatóságát, hallhatóságát, legyen a lejátszólistában. Audiolejátszó beépített lejátszólistával A blackpanther OS beépített audiolejátszó programja kiváló lehetőséget biztosít, hogy rádióját, on-line audio stream adását népszerűsítse és nagy számmal növelje a hallgatóságát. Lehetőség van kizárólagos megjelenésre is, ekkor csak az Ön cégét helyezzük el a listában és alapértelmezett állapotban csak azt érhetik el a felhasználók. (az képen látható alapértelmezett program helyett kérésre másik programot is beépíthetünk)

5 Növelje nézettségét a beépített médialejátszóval Médialejátszó monoszkóppal A rendszerben természetesen megtalálható a videó állományok lejátszására alkalmas médialejátszó program. Bérelje ki és a monoszkóp helyett jelenjen meg az Ön által választott logó, vagy béreljen helyet az alapértelmezett lejátszólistában, hogy a felhasználók egy kattintással elérjék az önök adását.

6 Népszerűsítse internetes szolgáltatását Internetes tárcsázóprogram A rendszerbe épített tárcsázó program kiváló lehetőséget biztosít bármilyen szolgáltatás népszerűsítésére. Megjelenési lehetőségek. logó kép vagy felirat formájában tetszőleges grafikával megjelenés a provider listában megjelenés a provider listában alapértelmezettként asztalon elhelyezett ikon logoval, provider felirattal interaktív üzenetek logoval, provider fejléccel

7 A böngésző sokoldalú felhasználásának egyik példáját mutatja be az alábbi ábra. A Welcome-terület a böngésző azon oldala amely alaphelyzetben megjelenik a a felhasználó előtt mikor azt elindítják (kezdőlap). Ez az oldal csak telepítés után változtatható, minden egyéb esetben ez jelenik meg. Az általunk mutatott ábra csak egy elképzelt sablon, tetszőlegesen változtatható a hirdetők igényei szerint. Lehetőség van a teljes kezdőoldal bérletére tetszőleges séma, logó, szín vagy akár komplett weboldal megjelenítésére. Növelje ismertségét, látogatottságát, népszerűsítse szolgáltatásait és bérelje ki a böngésző kezdőlapját.

8 Standard megjelenési lehetőségek a böngészőn Jelmagyarázat: 1. Könyvjelzőmappák: Általános, esetleg csoportokra bontott weboldalak hivatkozásait tartalmazza. Lehet pl.: [ Szoftver letöltések ] >> * Szoftverbázis.net, * Letöltés.hu, * DC++.com, * stb. 2. Privát mappa: Olyan megrendelő, aki szolgáltatásait rendszerezve vagy saját neve alatt akarja megjelentetni. Lehet pl.: [ VivaNet Kft. Internetes Szolgáltatások ] >> * Honlap, * ADSL megrendelés, * WebShop, * Regisztráció, * Kapcsolat, * stb. 3. Gyorskereső: Előre definiált keresőmező, keresőoldalak, szolgáltatások, webshopok részére. A felhasználó kiválasztja, hogy hol akar keresni és az általa beírt szó találata azonnal a főablakban jelenik meg. 4. Top könyvjelzők: Ezek olyan kiemelt hivatkozások, amelyek a könyvjelző legördítése pillanatában előtérbe kerülve jól láthatóvá válnak.

9 5. Parancsikon a munkaasztalon: Olyan statikus parancsikon, ami már a telepítéskor a munkaasztalra kerül és ott is marad. Ehhez nem kell a böngészőt vagy egyéb alkalmazást elindítani. 6. Könyvjelző eszköztár: Statikus eszköztár, a böngészőn jól látható helyen helyezkedik el, ehhez nem kell a felhasználónak kattintania,mert állandóan a szeme előtt van. Árak : Hirdetési árainkat, vagy a megjelenési lehetőségeket rugalmasan kezeljük, támogatunk bármilyen barter alapú együttműködést. Akár egyedi ötleteket is megvalósítunk. Várjuk mielőbbi megtisztelő megrendelését, esetleg személyes ajánlatát! Ha nem él megjelenési ajánlatunkkal kérem tekintse meg honlapunkat és válasszon szolgáltatásaink közül, szíves figyelmébe ajánlom kedvező szoftverlegalizálási és migrációs projektjeinket. blackpanther Europe