Tisztító- és ápolószerek. Kéz. Bőr. Legjobb szolgáltatás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztító- és ápolószerek. Kéz. Bőr. Legjobb szolgáltatás"

Átírás

1 Tisztító- és ápolószerek. Kéz. Bőr. Legjobb szolgáltatás

2 biztonsággal

3 tegee-rumler A tegee-rumler rendelkezik a DIN EN ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítással. A technika legfrissebb állása szerinti tisztítószereket fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk. A kézvédelem, kéztisztítás és ápolás területén kiváló minőségű, modern, felhasználó orientált választékot kínálunk. Munkánk középpontjában a jó teljesítményt nyújtó termékek, azok elfogadottsága és emberi elviselhetősége áll. A professzionális kézvédő termékeinket a GMP (Good Manufacturing Practice) szerint gyártjuk. Rendelkezésre állnak független vizsgáló laboratóriumok dermatológiai szakvéleményei. Az alkalmazott tenzidek biológiailag lebomlanak. Termékinformációink és biztonsági adatlapjaink által átfogó tájékoztatást nyújtunk Önnek. A doktori címmel rendelkező okleveles vegyészeink számára új receptúrák kifejlesztése és a meglevő tisztítószerek optimálása állandó folyamat. Ebben első sorban a vevők kívánságai és a problémák leírásai a mértékadók. Ezenkívül meghatározóak a tisztítási technikák, a felületi anyagok vagy a nyersanyagok változása. Az összes fejlesztést részletes gyakorlati tesztekkel vizsgáljuk a funkcióik, az anyagok összeegyeztethetősége és a környezeti elviselhetőség szempontjából. Ezáltal biztosítjuk, hogy a profik részére meggyőző és gazdaságos megoldásokat kínáljunk a tisztítási problémáik számára A laboratóriumunk folyamatosan ellenőrzi a felhasznált nyersanyagok minőségét, és ellenőrzi a gyártási tételeket. Minden gyártott termék belső minőségi ellenőrzésen megy keresztül. Ezenkívül számos terméket vizsgáltak külső, semleges intézetek és nagybani vevők, és megfelelő tanúsítványokkal látták el azokat. Helyszíni szolgáltatás biztonság az Ön számára Csapatunk támogatja Önt: Munkatársaink a területi képviseleteinkben a helyszínen Alkalmazástechnikai tanácsadás az igényes megoldásokért A munkahelyen meglevő munkaa nyagok és veszélyes anyagok meg határozása A helyes termék kiválasztása munkahelyenként és személyes csomag összeállítása Hatékony termékkombinációk összeállítása A mosóállás optimális berendezése és az adagoló rendszer kiválasztása Munkatársainak oktatása a munkabiztonság és a bőrrel való bánásmód kérdéseiben Kérdezzen minket! Területi képviselőink és alkalmazástechnikai tanácsadóink segítenek Önnek!

4 Helyszíni tanácsadás csökkenti a költségeket! Munkatársaink minden kérdésben tanáccsal állnak az Ön rendelkezésére: A termékek optimális és gazdaságos alkalmazása Bőrbetegségek megelőzése Száraz, durva, érdes kezek megelőzése A bőr rugalmasságának és határoló funkciójának megtartása A bőr nagyon jól viseli Gazdaságos és takarékos Minden szennyeződés és terület számára Tudatos minőség jó a környezetnek! Az összes alkalmazott tenzid biológiailag lebomlik Leválasztóbarát termékek Teljesülnek a szennyvizekről szóló szabályzat 49. függelékének tisztítószerekkel szembeni követelményei Nincs gond a szagokkal Alapos és kímélő Higiénikus zárt adagoló rendszerek Receptúráink folyamatos fejlesztése és jobbítása Használja ki a know-how-nkat az Ön egészsége érdekében

5 Helyszíni szolgáltatás biztonság az Ön számára Munkatársaink a vevőknél a helyszínen Képzett alkalmazástechnikai tanácsadók Szervizcsapat az értékesítési irodában Helyszíni tanácsadás csökkenti a költségeket! Betegségek megelőzése A száraz, érdes bőr megelőzése A kifogástalan technika karbantartási költségeket takarít meg Tudatos minőség jó a környezetnek! Leválasztóbarát, AOX-mentes, biológiailag lebomló termékek Kiváló tisztítás, ápolás Legújabb technika, innovatív nyersanyagok Biztonság az alkalmazásban Minden egy kézből.

6 Az egészséges bőr értékes A bőrbetegségek széles körben elterjedtek. A szakmai egyesületek által elismert munkahelyi betegségek több mint harmada bőrbetegség, amelyek gyógyítása rendkívül hosszadalmas és költséges. Ez az érintettek számára erős személyes és hivatásbeli hátrányt jelentenek. Nem ritkán a folytatott tevékenység feladását, vagy akár a munkahely elvesztését, valamint szociális kiközösítést eredményeznek. A bőr a 2 m2 felületével az ember legnagyobb szerve, amivel érzünk, amin keresztül lélegzünk, és ami véd minket. A bőr képezi a határt a test és a környezet között. Ha megsérül, a káros anyagok és mikroorganizmusok behatolhatnak a szervezetbe. A bőr megbetegszik. Mi betegszünk meg. A munkavédelmi törvénykezés ezért a munkaadók kötelességévé teszi, hogy a bőr védelmével saját felelősségére foglalkozzon. Mi szívesen segítünk ebben Önnek! Miért olyan fontos a bőr védelme? A bőr képezi a határt a test és a környezet között. Ha megsérül, a káros anyagok és mikroorganizmusok behatolhatnak a szervezetbe. Mielőtt azonban idáig fajulna a dolog, a bőr maga is károsodik. A bőrmegbetegedések első helyen szerepelnek a munkahelyi betegségek között, amelyek gyógyítása nagyon hosszadalmas és költséges. Mi viseli meg a bőrt? A bőrpírok, ekcémák és allergiák okai gyakran az alkalmazott munkaközegek, mint például a hidegtisztítók, fékfolyadékok, kenőanyagok, zsírok, hajtóműolajok, agresszív tisztítószerek, fertőtlenítő szerek, oldószerek. Ehhez tárulnak a levegőben levő káros anyagok, mint a füstgázok, szennyeződések és nehézfémek. A levegő kizárása a kesztyűkben, a termikus terhelések és az olyan tényezők, mint a stressz és egyéb pszichológiai terhelés hozzáadódnak ehhez. További negatív tényezőként hat a hibás táplálkozás, a nikotin és az alkohol.

7 Első segély - önvédelem Az összes támadást megkísérli a bőr először kivédeni. A természetes védekező rendszer rendkívül alkalmazkodó képes és közömbösítően reagál. A bőr rendkívüli regenerálódó képességgel rendelkezik azáltal, hogy az epidermisz legfelső rétege belülről 28 naponta megújul. De a sok negatív tényező gyengíti a bőrt, elhasználódáshoz vezet és a bőr egyre érzékenyebben reagál. Segítség kívülről Itt segít a megelőző kézvédelem, kéztisztítás és ápolás optimális összeegyeztetése. Ezzel sokat tehet a bőre érdekében. Egyrészt megvédi az agresszív szennyeződésekkel szemben, a szennyeződést a bőrről kímélve távolítja el, másrészt elősegíti a bőr gyors regenerálódását. A teljessé tett TEGEE b_rápoló program megadja a bőrnek ezt a komplett védelmet

8 A bőr védelme a munka előtt A bőr védelme Tegeprotect Bőrvédő lemosó Általános védelem vizes és nem vizes munkaközegekkel szemben, szilikonmentes, nem zsírozó, természetes hatóanyaggal Hautschutz Wasserfest - Vízálló bőrvédelem Véd a lúgok, savak, tisztítószerek, ellen, nagy zsírtartalom, szilikonmentes Hautschutz Wasserlöschlich - Vízben oldható bőrvédelem Véd az olajok, oldószerek, kenőanyagok, ellen, nagy zsírtartalom, szilikonmentes A bőrvédő termékeket a munka előtt gondosan a tiszta, száraz kezekbe be kell dörzsölni. Eközben különösen ügyelni kell arra, hogy körmöket és körömágyakat ne felejtsük ki. Rövid száradási idő után egy láthatatlan, semleges, szennyeződést taszító védőfilm keletkezik. A TEGEPROTECT szükség esetén az egész testen, például az alkarokon és lábakon is alkalmazható. Az igénybevételtől függően, a munkaszünetek és minden kézmosás után az eljárást meg kell ismételni.

9 Kéztisztítás a műhelyben és az iparban Kéztisztítás Tegedin Minőségi kéztisztító paszta erőteljes, kellemesen krémes, homokmentes, faliszt alapú, gyengéd a bőrhöz és ápolja azt. Nélkülözhetetlen minden műhelyben. Friss citromillattal Tegerel Kéztisztító krém Finom dörzstestekkel, mélyen tisztítja a pórusokat, folyékony, intenzív! Kellemes narancsillat Tegeron Oldószertartalmú kéztisztító krém. Víz nélkül is tisztít. Kemény szennyezések és speciális szennyeződések ellen. Lanolinnal A munka végeztével a bőr gondos megtisztítása elengedhetetlen. Azt, hogy a kéz megtisztításához melyik termék a leghatékonyabb, a szennyeződés fajtája és intenzitása határozza meg. Mosóaktív anyagok, dörzsölő szerek és szükség esetén oldószerek jól kiszámított keveréke gondoskodik a kiváló tisztítási eredményről. A kéztisztító szereink ideálisan vannak hozzáigazítva a műhelyekben és az iparban előforduló, olajok, zsírok, kenőanyagok okozta szennyeződésekhez, valamint a speciális szennyeződésekhez, mint a lakkok, ragasztók, gyanták, nyomdafestékek, kátrány. Ápoló anyagok hozzáadásával és az alkotó anyagok gondos kombinációjával kiválóan alkalmasak a tartós használatra. Kéztisztítás a HACCP személyi higiénia rendszer szerint Tegemin Csíracsökkentő kéztisztító* Baktériumölő kéztisztítás számára. Eltávolítja a fertőzéskeltő anyagokat és a szennyeződéseket, alkáli és szappanmentes, mikrobaölő hatóanyagokkal. Tegedes Kéztisztító érzékeny területek számára. Átfogó csíraölő hatással*. Higiénikus kézmosás. Hatékony baktériumok, élesztők, gombák, különböző vírusok ellen. Nagyon jól tisztít és a bőr jól viseli. A higiénia a kéztisztítás során a nagybani konyhákban, kantinokban, sütödékben és egyéb élelmiszer feldolgozó üzemekben a középpontban áll. A EU852/2004-es élelmiszer higiéniai előírásai és a HACCP-elv pontos előírásokat tartalmaz, amelyeket a TEGESKIN termékekkel gond nélkül be lehet tartani. * Fertőtlenítő termékek biztonságos használata. Használat előtt a megjelölést és a termékinformációt mindig el kell olvasni!

10 A bőr tisztítása a munka után Bőrápolás a munka után Folyékony szappan / tusfürdő Tegesan Lágy folyékony szappan első osztályú tisztító és ápoló anyagokkal. Kéztisztításra normál szennyeződések esetén. Tegelavie tusfürdő Friss, lágy és ápoló Bőrápolás Tegecare Bőrápoló lemosó természetes olajokkal, A vitaminnal, E vitaminnal, B5 elővitaminnal, kamilla hatóanyaggal és elasztinnel, irritálás csökkentő, regenerálja és simán tartja a bőrt. Hautpflege - Bőrápolás Lágy krém Erősíti és regenerálja az igénybevett bőrt. Gyorsan felszívódik. Természetes olajösszetevők bőrápoló és gyulladás gátló adalékokkal kiegészítve. A munka után a bőrnek ápolásra van szüksége, hogy megtartsa teljes funkcióját. A bőrápoló termékeink ellátják a bőrt zsírokkal, nedvességgel és nedvességképző anyagokkal. Elősegítik a bőr regenerálódását és ellene hatnak a kiszáradásnak.

11 Az adagoló rendszerek A praktikus adagolók optimális, higiénikus és gazdaságos kéztisztításról gondoskodnak. Válassza ki az Ön üzeméhez illő rendszert. Adagolók a Tegedin, Tegerel és Tegeron termékekhez Több alternatíva áll rendelkezésre: Adagoló pumpák fali tartóval, patronok, adagoló rendszer lágy flakonokhoz Tegeprotect és Tegecare termékekhez Adagoló rendszer lágy flakonokhoz. Bőrvédő és ápoló termékekhez Adagoló pumpák fali tartóval vagy anélkül 1 l -es dobozokhoz Tegesan folyékony szappanhoz Szappanadagoló rendszer 1 l térfogattal: III A típus (kezelés alulról) IV típus (kezelés fentről) rozsdamentes acél típus

12 Műhelyek és ipar számára: 3 lépcsős bőrápolás 1. A bőr védelme a munka előtt változó alkalmazási területhez Tegeprotect bőrvédő lemosó vizes munkaanyagok ellen Hautschutz Wasserfest -Vízálló bőrvédelem (lúgok és savak kezeléséhez) nem vizes munkaanyagok ellen Hautschutz Wasserlösclich- Vízben oldható bőrvédelem (oldószertartalmú termékek kezeléséhez)»higiénikus kéztisztítás«(nagybani konyhák, kantinok, sütödék, ) 2. A bőr megtisztítása a munka alatt és után enyhe szennyeződések esetén Tegesan folyékony szappan erős szennyeződések esetén Tegedin kézmosó paszta Tegerel kéztisztító krém 1. A bőr védelme 2. Mivel? rendkívül erős szennyeződések esetén Tegeron kéztisztító krém Kéztisztítás antibakteriális Higiénikus kézmosás érzékeny területeken, baktériumölő Normál kézmosás folyékony szappan A bőr ápolása bőrápoló lemosó Tegemin csíracsökkentő kéztisztító Tegedes fertőtlenít kéztisztító Tegesan Tegecare

13 3. A bőr ápolása a munka után a regenerálódás érdekében Tegecare bőrápoló lemosó Tegelavie lágykrém 3. Mikor? munka előtt és munkaszünetek után munka előtt és munkaszünetek után naponta többször szükség esetén

14 Tisztító- és ápolószerek Haszonjárművek. Mosóberendezések és mosóállások Permetezhető és nagynyomású tisztítószerek Termékek speciális problémákra Tartálybelső tisztítók Vasúti járművek, vonatok Repülőgép tisztítás belül és kívül Személyautók. Mosószalagok, portálberendezések és önkiszolgáló mosóállások Használt autó előkészítés Járműápolás belül és kívül Speciális termékek Ipar. Szerviz. Padlók, felületek, csempék, berendezések Készülékek, gépek és motorok Hideg tisztítók és zsírtalanítók Nagybani konyhák. Vendéglátóipar. Edények, evőeszközök, sütők Munkafelületek, készülékek és gépek Padlók, fürdők Szaniter és csempék Speciális alkalmazások Kéz. Bőr. A kéz védelmét, tisztítását és ápolását szolgáló termékek a munka alatt és után Tartozékok. Keverő és permetező készülékek Adagoló pumpák, adagolók kéztisztítószerekhez Adagoló készülékek mosogatógépekhez Tisztító hengerek, Vikan Tegee-Chemie Bremen GmbH Bergedorfer Straße Bremen Tel. +49 (0)4 21/ Fax +49 (0)4 21/

Tisztító- és ápolószerek. Ipar. Szerviz. Legjobb szolgáltatás

Tisztító- és ápolószerek. Ipar. Szerviz. Legjobb szolgáltatás Tisztító- és ápolószerek. Ipar. Szerviz. Legjobb szolgáltatás biztonsággal tegee-rumler A tegee-rumler termékeinkkel Önnek olyan kiváló minőségű, modern választékot kínálunk az iparban és a szervizekben

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Kézvédelmi program LORDIN

Kézvédelmi program LORDIN Kézvédelmi program LORDIN Felhasználási területek Szakterületek Anyagok Munka előtt és közben Munka előtt és után Munka után Építőipar cement, gipsz, mész, LORDIN protect F malter, beton Irodák és normál

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

Megoldások a tiszta környezetért

Megoldások a tiszta környezetért Megoldások a tiszta környezetért HU 07/18 CID LINES a tisztító, ápoló és fertőtlenítő termékek teljes választékának gyártója a vendéglátás, a közlekedési, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatok számára.

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Bõrvédelmi rendszerek - bármely munkahelyi környezetben Kézhigiénia Közel 50 éve jó minõségû bõrvédõ, bõrápoló krémeket, kéztisztítókat,

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata.

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. Konyha higiénia Az Evm Zrt által Az Evm Zrt által gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. 1.Fázis: Zsírtalanítás és fertőtlenítés egy fázisú mosogató és fertőtlenítőszerrel.

Részletesebben

Kéz tis z títás. Kéztisztítás MAYA DERM WHITESOFT. DALENA kézbalzsam BLUESOFT. CARESOFT habszappan BRADONETT. K é z t i s z t ít á s

Kéz tis z títás. Kéztisztítás MAYA DERM WHITESOFT. DALENA kézbalzsam BLUESOFT. CARESOFT habszappan BRADONETT. K é z t i s z t ít á s Kéz tis z títás WHITESOFT MAYA DERM Hatékonyan tisztít, miközben a kezet bársonyossá teszi. Bőrbarát ph jellemzi. Alkalmazás: Hígítatlan állapotban a kezeken 1-2 ml mennyiséget egyenletesen szétoszlatunk,

Részletesebben

A 2K fertőtlenítő rendszer

A 2K fertőtlenítő rendszer A 2K fertőtlenítő rendszer A Kärcher kidolgozott praktikus rendszermegoldást kínál istállók, fejőállások, tejkamrák, mezőgazdasági épületek és gépek tisztítására és fertőtlenítésére Célcsoportok Sertéshízlaldák

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető A-Clean Acid Sampon Személygépjármű tisztítás A-Clean Superfoam Bio A-Clean Autosampon Mindenfajta közlekedési eszköz tisztítására alkalmas BIO tisztítószer. Kézi,

Részletesebben

könnyed, légies és hatékonyan tisztít Megérkezett az új Tork habszappan

könnyed, légies és hatékonyan tisztít Megérkezett az új Tork habszappan * könnyed, légies és hatékonyan tisztít Megérkezett az új Tork habszappan Tork habszappannal a tiszta kezekért Megérkezett a Tork habszappan, mely hosszan tartó megoldást kínál a kéztisztítás terén. Könnyű

Részletesebben

Élet a szabadban. Automotive Industry

Élet a szabadban. Automotive Industry Élet a szabadban RELAZZO, A TERASZ. TUDNIVALÓK A MINDENNAPI HASZNÁLATHOZ www.rehau.hu/relazzo Construction Automotive Industry Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A következő oldalakon

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

2018 Diversey, Inc. All Rights Reserved hu 10/18

2018 Diversey, Inc. All Rights Reserved hu 10/18 A Diversey piacvezető az okos és fenntartható tisztítási- és higiéniai megoldások területén. Az új technológia-alapú szolgáltatások és rendszerek integrálása révén megoldásaink magasabb szintre emelik

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

A vízminőség új dimenziója

A vízminőség új dimenziója VariTab A vízminőség új dimenziója Újdonság Az uszoda felhőtlen élvezete Kétrétegű tabletta a gyors és hosszú távú fertőtlenítésre Eljött az ideje a medencevíz kezelés alapjaiban új módszerének. A BAYROL

Részletesebben

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS Használható 30-40-60oC-os gépi mosáshoz, színes- és fehér ruhákhoz egyaránt. Alkalmazás: 5kg közepesen szennyezett ruhához 1 adagolópohár mosóport rakjon a gép adagolórekeszébe. Adagolópohár a dobozban.

Részletesebben

Vidítsa fel ügyfeleit. Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1

Vidítsa fel ügyfeleit. Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1 Vidítsa fel ügyfeleit Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1 és ápolja berendezésüket! A rendszeres tisztítás és fertőtlenítés: javítja a hatékonyságot, (különösen a hőátadást); megelőzi

Részletesebben

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ ÚJ TISZTÍTÓSZER TERMÉKCSALÁDUNKKAL EGYSZERŰEN GONDOSKODHAT KÉSZÜLÉKEIRŐL, HOGY AZOK SOKÁIG HATÉKONYAN MŰKÖDJENEK Főzőlap és rozsdamentes acélfelület tisztítószerek 4

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Takarítócégek. Tisztító-, és higiéniai megoldások útmutatója

Takarítócégek. Tisztító-, és higiéniai megoldások útmutatója Takarítócégek Tisztító-, és higiéniai megoldások útmutatója A Diversey a legjobb választás Önnek A Diversey-nél tudjuk mi kell ahhoz, hogy egy sikeres takarítási rendszert működtessen. A mai világban szolgáltatásokat

Részletesebben

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Karbantartás Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon Október 2014. október 15. Készítette: Kemény Béla Gestamp Hungária Kft

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben

GREVEN. Ápolt bõr - fokozott teljesítmény.

GREVEN. Ápolt bõr - fokozott teljesítmény. GREVEN. Ápolt bõr - fokozott teljesítmény. 1 2 3 Átfogó kézvédelmi program. Peter Grevenrõl A Peter Greven vállalatnál a kézvédõ krémek gyártása és fejlesztése már 80 éves múltra tekint vissza. A névadó

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Higiéniai termékek. Élelmiszeripari tisztító- és ferõtõlenítõ szerek...206 Takarítókocsik, takarítókocsi-kiegészítõk, pohármosó kefék...

Higiéniai termékek. Élelmiszeripari tisztító- és ferõtõlenítõ szerek...206 Takarítókocsik, takarítókocsi-kiegészítõk, pohármosó kefék... 205 Higiéniai termékek Élelmiszeripari tisztító- és ferõtõlenítõ szerek..............206 Takarítókocsik, takarítókocsi-kiegészítõk, pohármosó kefék...209 Élelmiszeripari tisztító- és fertõtlenítõ szerek

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Food Processing Equipment. NEAEN Cook n chill SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐ ÉS FAGYASZTÓ-BERENDEZÉS

Food Processing Equipment. NEAEN Cook n chill SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐ ÉS FAGYASZTÓ-BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN Cook n chill SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐ ÉS FAGYASZTÓ-BERENDEZÉS Darabos és törékeny ételek széles választékának nagy teljesítményű főzésére/előfőzésére tervezték. Az előfőzést/főzést

Részletesebben

ProMinent a családokért Intelligens megoldások a háztartási vízkezelésben

ProMinent a családokért Intelligens megoldások a háztartási vízkezelésben ProMinent a családokért Intelligens megoldások a háztartási vízkezelésben Miért van szüksége lágy vízre? Színtiszta víz Az ivóvízbôl kiváló vízkô lerakódik és károsítja a csapokat és Ha családjának olyan

Részletesebben

Loctite Berágódásgátlók Kenés és védelem

Loctite Berágódásgátlók Kenés és védelem Loctite Berágódásgátlók Kenés és védelem Korszerű megoldások A Henkel Loctite márkájú termékcsaládja prémium minőségű termékeket tartalmaz, melyek megvédik a fémfelületeket a korróziótól, beékelődéstől

Részletesebben

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás.

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás. Bőrápolás Rögzítőnadrágok Kesztyűk Inkontinencia Katéterek Bőrtisztítás Ágyvédelem Papíráru Hulladék kezelés Egyéb termékek Védőruhák Sebkezelés Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/különleges krémek.

Részletesebben

Krémek és testápolók. Kenőcsök/Speciális krémek. Bőrtisztító termékek vízzel vagy anélkül

Krémek és testápolók. Kenőcsök/Speciális krémek. Bőrtisztító termékek vízzel vagy anélkül Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/Speciális krémek. Bőrtisztító termékek vízzel vagy anélkül Bőrápolás Az Abena bőrápolási koncepciója az egészségügyi ellátási szektor hosszú múltra visszatekintő

Részletesebben

Bízzon a Regent-ben, több mint 25 éve óvjuk az emberi bőrt.

Bízzon a Regent-ben, több mint 25 éve óvjuk az emberi bőrt. A Regent termékeiben rejlő előnyöket, a kiváló teljesítményében és a termékeinek egyedülálló tulajdonságaiban fogja tapasztalni. Sokan találják tökéletes megoldásnak oldószermentes, ph semleges készítményeinket

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

3M Novec tisztító aeroszolok

3M Novec tisztító aeroszolok 3M Novec tisztító aeroszolok Megbízható tisztítás Közös jellemzők Széleskörű felhasználási terület Enyhe felületi szennyeződések esetére Közepesen erős felületi szennyeződések esetére Erőteljes felületi

Részletesebben

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN RotaBlanch FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS A NEAEN RotaBlanch forgó dob előfőző-berendezést zöldségek, gyümölcsök, saláták, tészták és tengeri ételek konzerválás és fagyasztás

Részletesebben

Korrózióálló acélok felületkezelési eljárásai. Pető Róbert

Korrózióálló acélok felületkezelési eljárásai. Pető Róbert Korrózióálló acélok felületkezelési eljárásai Pető Róbert 1. Miért? 2. Mikor? 3. Hogyan? 4. Egyéb felhasználási lehetőségek 1. Miért? 2. Mikor? 3. Hogyan? 4. Egyéb felhasználási lehetőségek Miért? A jó

Részletesebben

BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS

BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK o A gépet kizárólag szakképzett személy használhatja. o Figyelmesen olvassa el a jelen használati utasítást; az itt leírt eljárások

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

Egészségügyi megoldások. Kézhigiénia és felületfertőtlenítés

Egészségügyi megoldások. Kézhigiénia és felületfertőtlenítés Egészségügyi megoldások Kézhigiénia és felületfertőtlenítés Ismerjük az igényeket Egészségügyi elkötelezettség A KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* cégnél régóta segítjük az egészségügyi dolgozókat abban, hogy

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő.

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő. Winners Group Kft. FILOZÓFIA A Fortador Lamborghini filozófia, hogy kompromisszumok nélkül, hatékonyan, ultramodern formában tisztítson, fertőtlenítsen. A bika erejével. Magyarországon kizárólag nálunk

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Shell Tellus S2 M 46. Ipari hidraulika-folyadék

Shell Tellus S2 M 46. Ipari hidraulika-folyadék Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Tellus Shell Tellus S2 M 46 Ipari hidraulika-folyadék Extra védelem Ipari alkalmazás A Shell Tellus S2 M folyadékok nagy teljesítményű hidraulikafolyadékok, amelyek

Részletesebben

www.alfalaval.hu Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között.

www.alfalaval.hu Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között. Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között. Berendezéseink, rendszereink és szolgáltatásaink megtervezésekor Ügyfeleink folyamatainak

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

NEAEN VarioT KAPARTFALÚ HŐCSERÉLŐ

NEAEN VarioT KAPARTFALÚ HŐCSERÉLŐ Food Processing Equipment NEAEN VarioT KAPARTFALÚ HŐCSERÉLŐ A NEAEN VarioT kapartfalú hőcserélő professzionális, a lehető legjobb megoldást jelenti különböző gyártási folyamatokban. A termék tulajdonságaitól,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP TRIFENDER

BIZTONSÁGI ADATLAP TRIFENDER Budapest 2007. október 11. készítmény neve: 1. A készítmény neve: Gyártó cég neve: Biovéd 2005 Kft. 9923 Kemestaródfa, Kemesmáli út 23. telefon: 20/951-81-51, fax: 20/460-41-99 email: bioved@bioved.hu

Részletesebben

SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ VÁKUUM KARAMELLFŐZŐ-BERENDEZÉS

SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ VÁKUUM KARAMELLFŐZŐ-BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN Lemarac SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ VÁKUUM KARAMELLFŐZŐ-BERENDEZÉS A NEAEN Lemarac szakaszosan üzemelő főzőberendezést karamell, tejkaramell öntet, sűrített tej, karamellbonbon,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve ÖKO-FLEX VÉKONY VAKOLT dörzsölt/kapart hatású dekoratív vakolat Felhasználása Falazat dekoratív védelme.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve ÖKO-FLEX VÉKONY VAKOLT dörzsölt/kapart hatású dekoratív vakolat Felhasználása Falazat dekoratív védelme. BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte 2010. 11.29. 1. Termék neve ÖKO-FLEX VÉKONY VAKOLT dörzsölt/kapart hatású dekoratív vakolat 1.1. Felhasználása Falazat dekoratív védelme. 1.2. Gyártó/forgalmazó 2336.

Részletesebben

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR Food Processing Equipment Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR A tészta az ipari élelmiszertermelés egyik legnehezebb terméke, mivel hagyományosan a főzést követően néhány percen belül tálalni kell.

Részletesebben

Food Processing Equipment. NEAEN Unicook ATMOSZFÉRIKUS NYOMÁSON SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐÜST

Food Processing Equipment. NEAEN Unicook ATMOSZFÉRIKUS NYOMÁSON SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐÜST Food Processing Equipment NEAEN Unicook ATMOSZFÉRIKUS NYOMÁSON SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐÜST Az univerzális szakaszosan üzemelő NEAEN Unicook főzőüst hatékony és kedvező megoldást kínál különböző élelmiszer

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

Tartósan alacsony árak

Tartósan alacsony árak Minőség és funkcionalitás Tökéletes higiénia a konyhában a gránit mosogatók segítségével Új alapanyag a mosogatókban A konyhai higiénia az ételek előkészítésénél kulcsszerepet játszik. A Franke gránit

Részletesebben

33 815 02 0010 33 01 Kézápoló és műkörömépítő Kéz- és lábápoló, műkörömépítő

33 815 02 0010 33 01 Kézápoló és műkörömépítő Kéz- és lábápoló, műkörömépítő A 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben A Loctite karbantartási tisztítóit a fémfeldolgozó iparban, javítóműhelyekben, a vasúti és a vízi járművek üzemfenntartási munkáinál, karbantartási

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. ápolása Útmutató. Tudatosan építeni.

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. ápolása Útmutató. Tudatosan építeni. Padlóbevonatok Padlóbevonatok ápolása Útmutató Tudatosan építeni. Általános tudnivalók A kiadványban megjelenő adatok, ábrák, műszaki leírások és rajzok általános példákat és az azokra vonatkozó részleteket

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. TIKKURILA Dátum: 2003. 05. 02. BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. A TERMÉK MEGHATÁROZÁSA / ÉS GYÁRTÓJA 1.1 A termékre vonatkozó információ A termék neve: SIROPLAST 2,

Részletesebben

Nagyteljesítményû kenôzsírok

Nagyteljesítményû kenôzsírok Nagyteljesítményû kenôzsírok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára Photo by courtesy of SKF www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet

Részletesebben

A Cheminova, mint dán növényvédő szer gyártó vállalat, több mint 3 éve alapította meg magyarországi képviseletét, amelyre végérvényesen igaz a generikus és ugyanakkor innovatív cégjellemzés. A Cheminova

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Megoldások a Biztonságos. és Egészséges. munkahelyi környezetért

Megoldások a Biztonságos. és Egészséges. munkahelyi környezetért T e r m é k k a t a l ó g u s Megoldások a Biztonságos és Egészséges munkahelyi környezetért B rvédelmi és szemkimosó rendszerek -bármely munkahelyi környezetben Kézhigiénia Közel 40 éve, jó min ségπ b

Részletesebben

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT IPARI BURKOLATOK AZ IPARI LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSEKOR FOKOZOTT FIGYELMET IGÉNYELNEK A VONATKOZÓ HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK, VALAMINT A TERMÉSZETES HASZNÁLATBÓL ADÓDÓ MAGAS IGÉNYBEVÉTELNEK VALÓ MEGFELELÉS. AZ

Részletesebben

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec.

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec. Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához Formula XT Cera Tec Hydra Tec www.textar.com Mindent. Kivéve a kompromisszumokat. ELSŐ OSZTÁLYÚ FÉKEZÉSI TECHNOLÓGIA Ha első osztályú fékezési technológiát keres,

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Takarítási megoldások a nem takarító személyzet részére Ápolók, egészségügyi asszisztensek, műtősegédek, műtőasszisztensek

Takarítási megoldások a nem takarító személyzet részére Ápolók, egészségügyi asszisztensek, műtősegédek, műtőasszisztensek Takarítási megoldások a nem takarító személyzet részére Ápolók, egészségügyi asszisztensek, műtősegédek, műtőasszisztensek Ki takarítja a kezelő asztalt? Ki takarítja a kezelő asztalt? o Ápolók o Egészségügyi

Részletesebben

Plazma elektron spray ionizáló rendszer

Plazma elektron spray ionizáló rendszer Plazma elektron spray ionizáló rendszer tartalom Ismertetés 2... Fő funkciók 5... Jellemzők 7... Üzemmódok és alkalmazás 9... Tesztek és tanúsítványok 10... Technikai adatok 12... Csomagolás 13... 1. Ismertetés

Részletesebben

Az egészséges élet innen kezdődik

Az egészséges élet innen kezdődik Az egészséges élet innen kezdődik Természetes baktériumölő hatóanyag Az ózont (O 3 ) erős oxidáló hatóanyagként tartják számon. Oxidációs folyamatai révén, amelyek a sejtek membránját pusztítják, megsemmisíti

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Skinoren krém Skinoren krém Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

Herceg Esterházy Miklós Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium TANMENET. 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem modul

Herceg Esterházy Miklós Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium TANMENET. 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem modul Herceg Esterházy Miklós Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium TANMENET a 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem modul általános élelmiszerismeretek, fogyasztóvédelem tantárgyból a TÁMOP-2.2.5.A-12/1-2012-0038

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! OGYI fejléces papír BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Tetran

Részletesebben

GRASSROOTS Gyermekvédelem

GRASSROOTS Gyermekvédelem GRASSROOTS Gyermekvédelem A gyermekbántalmazás A gyermekbántalmazás lényege a gyermekkel szembeni bárminemű rossz bánásmód egy szűk közösségen (pl:családon) belül, amelynek szerepe éppen a gyermek védelme

Részletesebben

FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ

FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ Food Processing Equipment ProfiFry FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ A ProfiFry univerzális, folyamatos üzemű, mély olajsütő egy megbízható és univerzális megoldás termékek széles

Részletesebben

Haszongépjárművek. Professzionális termékek tisztításhoz, ápoláshoz és karbantartáshoz. www.caramba.eu

Haszongépjárművek. Professzionális termékek tisztításhoz, ápoláshoz és karbantartáshoz. www.caramba.eu Haszongépjárművek Professzionális termékek tisztításhoz, ápoláshoz és karbantartáshoz www.caramba.eu Tisztítási és ápolási termékek haszongépjárművekhez Előtisztítás / Előkezelés.... 4 Mosás / Sampon....

Részletesebben

EK-Biztonsági adatlap 91/155/EGK irányelve alapján

EK-Biztonsági adatlap 91/155/EGK irányelve alapján 1 Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása Adatok a termékről Kereskedelmi név: PINGO autósampon BIO 1L, P002709 Gyártó/ Beszállító HUNOLD Schmierstoffe GmbH Freisinger Straße 25-27 D-85386 Eching

Részletesebben

Biztonságtechnikai adatlap

Biztonságtechnikai adatlap Biztonságtechnikai adatlap 1. Készítmény neve UVERAPID 5 oldószermentes epoxi ragasztó Gyártó cég neve: Újpesti Vegyészeti Kft. cím: Budapest, Dal u.4., telefon/fax: 3077-219 2. Összetétel veszélyes anyagok

Részletesebben

SOFT PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA

SOFT PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA Szegregáció helyett integráció Alsómocsoládon DDOP 4.1.2/B-13-2014-0001 SOFT PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA EZ CSAK TERMÉSZETES KLUB I. SZÁMÚ BESZÁMOLÓ Alsómocsolád Község Önkormányzata és a 2014.09.19 én Megbízási

Részletesebben

Használati- és kezelési útmutató

Használati- és kezelési útmutató Használati- és kezelési útmutató HU Használati- és kezelési útmutató Tisztelt Vásárló! Örülünk, hogy a Telmex-Nowy Styl Zrt. székeinek vásárlása által megtisztelte cégünket bizalmával. A szakértelem, a

Részletesebben

műszaki habok Kizárólagos magyarországi forgalmazó:

műszaki habok Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Hanno -Protecto műszaki habok Protecto Kizárólagos magyarországi forgalmazó: TechFoam Hungary Kft. H-1183 Budapest, Felsőcsatári út 15. Tel: + 36 1 296 08 02 Fax: + 36 1 296 0803 e-mail: info@techfoam.hu

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben