Írisz arcápoló termékcsalád

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Írisz arcápoló termékcsalád"

Átírás

1 Írisz arcápoló termékcsalád Az arc bőre természetesen friss benyomást kelt, ha a bőr működése egyensúlyban van. Amennyiben arcbőrünk zsírosodásra hajlamos, nem célszerű egyszerűen zsírtalanítani. Ez az eljárás rövid távon hatékony, viszont éppen megbontja a működések egyensúlyát, a faggyúmirigyeket fokozott termelésre ösztönzi, ami a bőr további zsírosodását okozza. Ha viszont az arcbőr száraz, és zsírpótló krémmel ápoljuk, akkor a faggyúmirigyek működését gátolva segítjük elő, hogy az arcbőr hosszú távon továbbra is száraz maradjon. A Weleda Írisz arcápoló termékcsalád úgy növeli a bőr önszabályozó erejét, hogy a bőr vízés zsírháztartása egyensúlyba kerüljön. Minden termék az írisz gyökerének kivonatát tartalmazza, melyek hosszú víznélküli időszakokban sem száradnak el. Az írisz egyedülálló képessége éppen abban rejlik, hogy a nedvességet úgy tudja tartani és szabályozni, mint az egészséges bőr. A tiszta növényi olajok ápolják, a természetes viasz selymessé, puha tapintásúvá teszi a bőrt. Az illóolajok finom illatukkal élénkítően, frissítően hatnak az emberre. Írisz hidratáló krém A krém gyorsan beszívódik, hosszantartó vízmegkötő hatása van. A hidratáló krém nemcsak a bőr vízháztartását szabályozza, hanem a faggyútermelést is, így jól kiegyensúlyozza a bőr zsíros és száraz területei közti különbséget. Kiváló nappali és éjszakai ápolást biztosít. Az intenzíven hidratált és ápolt arcbőr selymesen lággyá, frissé, egyenletessé és természetesen széppé válik. Felhasználás: reggel és este az arc és a dekoltázs bőrére vigyük fel, majd finoman masszírozzuk be. Írisz arctisztító tej A lágy tej nem tartalmaz szintetikus mosóaktív adalékot. A mély pórusokból kioldja a szennyező részecskéket anélkül, hogy a bőrt irritálná, vagy kiszárítaná. Make-up eltávolítására is kiválóan alkalmazható. A varázsdió kivonata és a természetes illóolajok keveréke a vérkeringésre éltetően hat. A bőr puhává válik, friss benyomást kelt. A termék rendszeres használatával harmonizáljuk a bőr saját regenerációját. Felhasználás: reggel és este kis mennyiségű tisztító tejet tegyünk vattára. Kenjük az arc és a dekoltázs területére, majd kevés Írisz arctisztító tonikkal távolítsuk el. A szem környékén ne alkalmazzuk. Figyelem! Szembe ne kerüljön! Írisz arclemosó tonik Kellemesen frissítő tonik az arcbőr tisztítására. A termék segíti a bőr természetes ph értékét megtartani, helyreállítani. A varázsdió kivonata a természetes illóolajokkal együtt éltetően hatnak. A citrom kivonata gyulladáscsökkentő hatású. Az arc bőrét alaposan, de természetesen tisztítja.

2 Felhasználás: reggel és este kis mennyiségű tonikot tegyünk vattára, és könnyed körkörös mozdulatokkal tisztítsuk le az arc és a dekoltázs területét. A szem környékén ne alkalmazzuk. Figyelem! Szembe ne kerüljön! Írisz nappali krém A könnyen beszívódó arckrém a bőrt láthatóan feszessé, rugalmassá és simává varázsolja. Az intenzív nappali ápolókrém véd az erős környezeti hatásoktól, támogatja a bőr sokrétűn funkcióját. A Weleda Írisz nappali krém biztosítja a bőr nedvességegyensúlyát egész napra. Felhasználás: reggelente vigyük fel a megtisztított arc és dekoltázs bőrére és masszírozzuk be. Make-up alapként is szolgálhat. Írisz éjszakai krém A gazdag hatóanyag tartalmú krém az arc bőrét az éjszakai felépítő fázis alatt ragyogóbbá, élénkebbé és energikusabbá varázsolja. Javít a reggel gyakran fáradt és tompa fényű bőr tónusán és külsején. A körömvirág és a kamilla kivonata, valamint a legfinomabb mandulaolaj táplálják a bőrt, az írisz gyökér kivonata a vízháztartást szabályozza. Felhasználás: esténként a megtisztított arc bőrére kenjük, és finoman bemasszírozzuk. Reggelre a bőr simává, frissé, kipihentté válik. Vadrózsa arcápoló termékcsalád Az ember bőre él. A bőr a sejtosztódás során állandóan megújul. Az egészséges bőr életciklusa egyensúlyban van a belül elhelyezkedő csíraréteg dinamikus megújulásával és a felső bőrréteg alakulási folyamatával. A Weleda Vadrózsa arcápoló termékcsalád a bőrnek segítséget nyújt, hogy a fel-és leépülő folyamatok egyensúlyban legyenek. A Weleda vadrózsából készült bőrápoló termékei kényeztetik a bőrt és az érzékeket. A növényi illóolajokból összeállított keverék a rózsa természetes finom illatát megtartva segít, hogy a krém ne csak a bőrt, hanem az érzékszerveken keresztül az egész embert ápolja. A növényi olajok finoman összeállított keveréke és a természetes bőrápoló hatású viaszok a bőr regenerációját segítik, védik a bőrt a környezet terhelő hatásaitól úgy, hogy a bőrlégzés funkcióját nem korlátozzák. A Vadrózsa arcápoló termékek ezen kívül a bőr finom lipid rétegének felépítését is segítik, és helyreállítják a bőr vízháztartását. A kellemesen illatozó Vadrózsa arcápoló termékek a korai öregedési jelenségek ellen is jól hatnak: a bőr sima és selymes marad, megőrzi frissességét és üdeségét.

3 Vadrózsa arctisztító tej Lágyan és alaposan tisztít. Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket anélkül, hogy a bőrt irritálná. Bőre tökéletesen tiszta, selymesen puha tapintású és friss lesz. Segíti a bőr újjáépítő folyamatai. Felhasználás: reggel és este nedves vattával kis mennyiségű tisztító tejet vigyünk fel a bőrre, és finom körkörös mozgással tisztítsuk meg az arc és a dekoltázs területét. Ezt addig folytassuk, amíg a vatta tiszta marad. Végül kevés vízzel, vagy a Vadrózsa arclemosó tonikkal a maradékot távolítsuk el. Tartalmaz: víz, szilvamag olaj, alkohol, zsírsav-glicerid, méhviasz szappan, mályva kivonata, csipkebogyómag olaj, xantan (természetes forrásból), természetes illóolajok keveréke. Vadrózsa arclemosó tonik Frissíti és élénkíti a bőrt. Csökkenti a gyulladást, regenerál. Rendszeres használatával a bőr visszanyeri természetes szépségét. Felhasználás: reggel és este nedves vattára tegyünk kis mennyiségű arclemosó tonikot, majd finoman tisztítsuk meg a bőrt az arc és a dekoltázs területén. Tartalmaz: víz, alkohol, varázsdió desztillátum, vadrózsalevél kivonata, citromsav, természetes illóolajok keveréke. Vadrózsa nappali krém A ráncosodásra hajlamos, normál vagy száraz arcbőr a tiszta rózsakrém által újra élettel telivé és fiatalossá válik. Gyorsan felszívódik, segíti a megújító, felépítő folyamatokat. Használatával a bőr bársonyosan simává és feszesé válik. Tartalmaz: víz, szilvamag olaj, mandulaolaj, alkohol, csipkebogyómag olaj, méhviasz hidrolizátum, lecitin hidrolizátum, zsírsav-glicerid, zsurló és bíbor varjúháj kivonata, természetes forrásból származó xantan vizes-alkoholos kivonata, mirha kivonat, természetes illóolajok keveréke. Vadrózsa éjszakai krém A bőr éjszaka lezajló regeneráló folyamatait segíti, növeli az ellenálló képességet, és megvédi a bőrt a környezeti hatások miatti káros öregedési folyamatoktól. A bőrt reggelre bársonyosan simává, feszessé, sugárzóan egészségessé varázsolja. Tartalmaz: víz, szilvamag olaj, alkohol, mandulaolaj, gyapjúviasz, zsírsav-glicerid, méhviasz, olívaolaj, csipkebogyómag olaj kivonata, ligetszépe olaj, bíbor varjúháj, zsurló és természetes forrású xantan vizes-alkoholos kivonata, mirha kivonat, természetes illóolajok keveréke.

4 Vadrózsa ápolókrém A bőr a krém használata mellett ismét simává, feszessé válik. Megőrzi egészségét, a környezeti terhelések által megviselt bőr regenerálódik. A Vadrózsa ápolókrém könnyedén felszívódik. Megakadályozza a bőr rugalmasságának elvesztését. Hidratáló hatása különösen hatékony még a legszárazabb bőr esetén is. Finom rózsa illata révén használata nagyon kellemes érzés. Használatával az arc azonnal kap egy üdébb tónust, selymességet, visszaadja bőre fiatalságát. Felhasználás: A Weleda Vadrózsa ápolókrémet takarékosan, egyenletesen vigyük fel a megtisztított, még enyhén nedves bőrre, és könnyedén masszírozzuk be. A krém könnyen eloszlik és gyorsan felszívódik. Rendszeres használata megőrzi a bőr egészségét. A krém az intenzív bőrápolás kiegészítőjeként is használható. Tartalmaz: Rosa Mosqueta (csipkebogyó) olaj, mogyoróolaj, mandulaolaj, jojobaolaj, mohviasz, lanolin, víz, alkohol, glicerin, zsírsav-glicerid, magnézium-alumínium-szilikát, körömvirág (Calendula) kivonata, természetes illóolajok keveréke. Vadrózsa hidratáló krém A finom illattal rendelkező krém intenzív nappali és éjszakai ápolást biztosít az arc, a nyak és a dekoltázs területén a normál vagy zsírosabb bőr számára. A bőrt egészségesen tartja, bársonyosan puhává, feszessé teszi. A bőrbe jól felszívódik. A jojoba növényi olaja vízmegtartó hatásával védi a bőrt a kiszáradástól. A növényi olajok finoman összeállított keveréke és a természetes bőrápoló hatású viaszok a bőr regenerációját segítik, védik a bőrt a környezet terhelő hatásaitól úgy, hogy bőrlégzés funkcióját nem korlátozzák. A varázsdió (Hamamelis) kivonata nyugtató, regeneráló hatású, a bőrt a terhelő környezeti befolyásokkal szemben ellenállóbbá teszi. A körömvirág (Calendula) kivonat nyugtatja a bőrt. Felhasználás: A Weleda Vadrózsa hidratáló krémet takarékosan, egyenletesen vigyük fel a tiszta bőrre, és finoman masszírozzuk be. A krém hamar felszívódik. Állandó használata mellett a bőr visszanyeri természetes szépségét, üdeségét. Tartalmaz: Rosa Mosqueta (csipkebogyó) olaj, rózsa (Rosa Centifolia) kivonat, jojobaolaj, varázsdió (Hamamelis Virginiana) desztillátum, körömvirág (Calendula) kivonat, víz, alkohol, glicerin, zsírsav-glicerid, méhviasz hidrolizátum, pálmaolaj zsírsav, Magnesiumaluminium-szilikát, xantan (természetes forrásból), méhviasz szappan, természetes illóolajok keveréke. Vadrózsa intenzív szemránckrém A szem körüli különösen érzékeny bőr ápolására kifejlesztett készítmény kisimítja, regenerálja a bőrt. Energiával tölti fel a sejteket. Csökkenti a ráncképződést, nyugtató hatású. Rendszeres használatával a finom ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé válik, így javulnak a szem körüli kontúrok, halványodnak a szem alatti sötét karikák és mély árkok. Szemészetileg is tesztelt készítmény.

5 Tartalmaz: víz, szilvamag kivonata, mandulaolaj, jojobaolaj, alkohol, méhviasz hidrolizátum, csipkebogyómag olaj, avokádóolaj nem szappanosítható része, zsírsav-glicerid, bíbor varjúháj és szemvidítófű kivonata, természetes forrású xantan, méhviasz szappan, olívaolaj nem szappanosítható része. Mandula arcápoló termékcsalád A bőr túlérzékennyé válásának sokféle oka kehet: környezeti ártalmak, nem megfelelő kozmetikai termékek, egyoldalú táplálkozás, a ritmus hiánya életünkből, a stressz, a hormonális változások (beleértve a várandóság idejét is) erősen befolyásolják bőrünk állapotát. Az érzékeny bőrnek nyugalomra, védelemre van szüksége. A Weleda Mandula arcápoló termékcsalád alapja a különösen finom hatású mandulaolaj, melynek a bőrre nyugtató, megújító hatása van. Használatával a bőr megnyugszik, kisimul, bársonyosan puhává válik. Az átfogó Weleda Mandula arcápoló termékcsalád védi és táplálja az érzékeny bőrt, anélkül, hogy lezárná. A kiváló minőségű természetes anyagokból készült kozmetika-széria az allergiára hajlamos bőr kezelésére is alkalmas. A legjobb minőségű mandulaolaj és finom illatú szilvamag olaj a bőr önszabályozó képességét fokozza, és segíti a gyulladásos bőr egyensúlyának visszaállását. Mandula arcápoló olaj Bőrápoló olaj az igen érzékeny és száraz bőr számára. Késlelteti az öregedés első jeleit: az apró ráncokat kisimítja. Rendszeres használatával a bőr puhává, simává, feszessé válik. A kissé nedves bőrbe ujjbegyünkre téve kis mennyiséget finoman masszírozzunk be. Éjszakára is hagyhatjuk hatni. Gyorsan, könnyen felszívódik. Tartalmaz: mandulaolaj, szilvamag olaj, kökényvirág kivonata mandulaolajban. Mandula arckrém Intenzíven ápoló nappali vagy éjszakai krém a különösen száraz és érzékeny bőr számára. Véd a kiszáradástól. Használatával a bőr simává, puhává, feszessé válik. Felhasználás: a krémet reggel és este vigyük fel az arc, a nyak, a dekoltázs már megtisztított bőrére. Tartalmaz: víz, mandulaolaj, zsírsav-glicerid, alkohol, méhviasz hidrolizátum, szilvamag olaj, glicerin, xantan (természetes forrásból), tejsav. Mandula hidratáló krém Használata enyhén vagy erősen zsíros bőr esetén ajánlott. Az egészséges szép bőr legjellegzetesebb tulajdonsága a bársonyosság, hamvasság, rugalmasság és az üde szín.

6 Ezeket a tulajdonságokat igyekszik megtartani a Mandula hidratáló krém. Késlelteti a ráncok megjelenését. A bőrt bársonyosan simává, puhává varázsolja, véd a kiszáradástól. Könnyedén felszívódik. Tartalmaz: víz, mandulaolaj, alkohol, zsírsav-glicerid, glicerin, méhviasz hidrolizátum, szilvamag kivonata, xantan (természetes forrásból), tejsav. Mandula arctisztító tej Még a legapróbb szennyeződéseket is kitisztítja a pórusokból anélkül, hogy a bőrt lezárná. Nem tartalmaz semmiféle mesterséges mosóaktív anyagot. Véd a kiszáradástól. Rendkívül érzékeny, allergiára hajlamos bőrre is ajánlott. Használata: reggel és este kis mennyiségben vigyük fel apró körkörös mozgással enyhén nedves vattával az arc, a nyak és a dekoltázs bőrére. Néhány perc múlva langyos vízzel vagy nedves vattával finoman távolítsuk el. Tartalmaz: víz, mandulaolaj, zsírsav-glicerid, alkohol, szilvamag olaj, xantan (természetes forrásból), tejsav. Bőr- és testápoló termékek A bőr az a burok, amely védi testünket a környezet hatásaitól, ezért létfontosságú funkciókat tölt be. Az emberi szervezet és a természet életfolyamatai lényegében azonosak. A Weleda gyógyszergyár ezért fejleszt gondosan válogatott, természetes anyagokból olyan bőrápoló termékeket, amelyek célzottan a bőr önszabályozó erőit serkentik. Így a bőr a természetes egyensúlyát és egészségét képes megtartani. Az izomzat és az ízületek vérkeringésének javítását, regenerációját a masszázsolajok gyógynövénytartalma biztosítja. A bőrápolás mellett minden egyes termék a gondosan összeállított illóolajtartalmától függően egyedi természetes illattal és kiegészítő hatással is rendelkezik. A Weleda masszázsolajok használata: kis mennyiségű olajjal masszírozzuk be a bőrt, vagy kissé erőteljesebben az izomzatot. Az olajok könnyen felszívódnak. Citrus frissítő olaj Illatánál fogva az egész emberre frissítően hat. Az olaj könnyen eloszlik, gyorsan felszívódik, ápolja a bőrt és megvédi a kiszáradástól. Érzékeny bőr esetén is alkalmazható. Tartalmaz: mandulaolaj, alkohol, citromolaj, természetes illóolajok keveréke. Árnika masszázs olaj A sugárzóan szép, sárga színű árnika virág az izomzat valódi jótevője. A nyírfalevél kivonatával együtt növeli az izomzat vérkeringését, így segít az izommerevség, az izomgörcs megelőzésében, oldásában.

7 Tartalmaz: árnika virág és nyírfalevél kivonatai mandulaolajban, olívaolaj, természetes illóolajok keveréke. Homoktövis ápoló olaj Gazdag vitaminokban és telítetlen zsírsavakban. Megelőzi a bőr korai öregedését, ráncosodását. A homoktövis az egyik legrégebben használt gyógynövény. A homoktövis tartalmazza a legtöbb E-vitamint és karotint. Keleten hivatalos gyógyszerként ismerik el, míg nyugaton napjainkig egészségvédő, betegség megelőző, általános erősítő, a szervezet ellenállását fokozó szerként ismerik. Nincs ismert mellékhatása. A homoktövis olaj táplálja ás erősíti a hámsejteket. Illatánál fogva nem elhanyagolható frissítő hatása a lélekre. Tartalmaz: szezámolaj, homoktövisolaj, természetes illóolajok keveréke. Vadrózsa olaj Kitűnő bőrápoló, a bőrt simává, bársonyossá teszi, és illatával elcsitítja az érzelmeket, derűssé tesz, csökkenti a feszültséget. A vadrózsa magas értékű olaja és az értékes mandula-és jojobaolaj kompozícióban támogatja a testet körülvevő egészséges védőburok kialakulását. Levendula ápoló olaj A levendula a Földközi-tenger mellékéről származó, nálunk is termesztett félcserje. Virágai kékeslilák vagy mélylilák. Elég csak megfogni őket, és kezünk egész nap illatos marad. Ezt az illatot adja vissza a Weleda Levendula ápoló olaj, mely mandula-és szezámolaj tartalmánál fogva a bőrt puhává, selymessé varázsolja. A napi stresszhatások után masszírozva különösen nyugtató hatású. Tartalmaz: mandulaolaj, szezámolaj, levendulaolaj, természetes illóolajok keveréke. Bőr-és testápoló termékek: bőrápoló tejek A Weleda összes testápoló termékének alapanyagát a tiszta növényi olajok képezik. Ezeket napérlelte magokból és gyümölcsökből nyerik, tehát felépítő folyamatok eredményei. A növényi olajok közvetlen kapcsolatba kerülhetnek az élő szervezettel, ellentétben az ásványi eredetűekkel, mint a vazelin vagy a parafinolaj. A növényi eredetű olajok támogatják a bőr sokrétű funkcióit. A Weleda testápoló tejek tulajdonságaikkal a természetes bőr védőrétegéhez alkalmazkodnak. Minden Weleda testápoló tej segít a bőr nedvességét megőrző finom védőréteg megóvásában úgy, hogy elzáró réteget nem alkot, nem akadályozza a bőr működését. Gyorsan felszívódik. Testolaj vagy ápoló tej? Mindkettő értékes növényi olajokból készül és gazdag esszenciális zsírsavakban. A választék egyéni szükségletekhez igazodik. Egy testolaj jóleső

8 meleget áraszt, míg a felvitele során kellemesen hűtő hatású ápoló tej inkább a gyors, de mégis intenzív bőrápolást szolgálja. Aloe Vera ápoló tej Az aloe vera több mint 200 féle hatóanyagot tartalmaz, összetétele szinte egyedülálló a növényvilágban. Tartalmazza csaknem a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, valamint nyomelemet. Bőrünket megvédi a kiszáradástól, a száraz bőrt bársonyosan puhává varázsolja. Gyulladáscsökkentő hatású. Rendkívül hasznos tagja a Weleda testápoló családnak. Túlzott napozás vagy szolárium használat után is javasolt! Tartalmaz: víz, jojobaolaj, barackmag kivonata, alkohol, glicerin, aloe vera gél, kakóvaj, zsírsav-glicerid, természetes illóolajok keveréke, pálmaolaj zsírsav, Carrageenan (Chondrus Crispus), cellulose és xantan (természetes forrásból), méhviasz szappan, agyag. Mályva ápoló tej Különösen száraz, repedezett, irritált bőr esetén ajánlott. A bőrt bársonyosan puhává teszi, kiválóan hidratálja. A bőr zsír-és vízháztartását is szabályozza, helyreállítja. Mosakodás, tusolás után finoman masszírozzuk a bőrbe. Tartalmaz: őszibarackmag kivonata, víz, alkohol, zsírsav-glicerid, macademia (Macademia Ternifolia), mályva és árvácska kivonat, tápióka keményítő, xantan (természetes forrásból), természetes illóolajok keveréke. Vadrózsa ápoló tej A rózsát több ezer éve a virágok királynőjének nevezik. Elcsitítja az érzelmeket, derűssé tesz, csökkenti a feszültséget. A Weleda Vadrózsa ápoló tejjel egyszerre ápolhatjuk bőrünket és lelkünket. Bársonyosan puhává varázsolja a bőrt. Minden bőrtípus ápolására alkalmas. Mosakodás, zuhanyozás vagy fürdés után vigyük fel a bőrre, és lágyan masszírozzuk be. Hagyjuk, hogy bőrünket és lelkünket egyaránt kényeztesse. FIGYELEM! Felnyitás után hidegen, a napsugárzástól védve kell tárolni, hogy kellemes illatát megőrizze! Tartalmaz: víz, jojobaolaj, alkohol, glicerin, rózsaolaj, glyceril stearát, glycerli linoleét, körömvirág kivonat, kakaóvaj, természetes illóolajok keveréke, varázsdió desztillátum, méhviasz, méhviasz szappan, magnéizum-alumínium-szilikát, carrageenan és xantan gumi (természetes forrásból).

9 Homoktövis ápoló tej A Homoktövis ápoló tej E-vitamin és esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre, továbbá véd a káros UV sugárzástól. Hámosító és gyulladáscsökkentő hatása miatt jótékony hatással van a bőrbetegségekre is. A szezámolaj az idő előtti öregedésre hajlamos bőrnek kifejezetten jót tesz. Tartalmaz: víz, szezámolaj, alkohol, homoktövisolaj, zsírsav-glicerid, természetes illóolajok keveréke, xantan (természetes forrásból), tápióka keményítő, lecitin hidrolizátum. Bőrápoló krém A Weleda Bőrápoló krém természetes, sokoldalú ápoló krém, mely az egész családnak ajánlható. Az árvácska, a kamilla és a körömvirág kivonatai nyugtatóan hatnak. A bőr működését harmonizálva simává, puhává varázsolják azt. A krém segít a kis sérülések gyógyulásában. Citrus bőrápoló krém A Weleda Citrus bőrápoló krém frissítő hatású készítmény. Mindennapos bőrápolásra szolgál. Az egész testre használható. Rozmaring tartalma jó hatással van az ízületi gyulladásokra, ficamokra, duzzanatokra, rándulásokra, segíti a sejtek anyagcseréjét. Tartalmaz: árvácska vizes kivonata, rozmaring, kamilla és körömvirág olajos (mandulaolaj) kivonata, méhviasz, glicerin, méhviasz hidrolizátum, carnauba (Copernicia Cerifera) viasz, citromolaj és természetes illóolajok keveréke. Homoktövis kézkrém Különösen alkalmas az érzékeny, tendenciájában szárazabb, a terhelésnek kitett bőr ápolására. A-vitamin tartalma rendkívül magas. Az A-vitamin a bőr számára különösen intenzív, regeneráló, megújító hatású. A Weleda Homoktövis kézkrém kiegyensúlyozza a zsír-és vízháztartást. Nyugtató hatású. Rendszeres használatával a rendkívüli terhelésnek kitett kéz bőre ismét simává, bársonyosan puhává válik. Tartalmaz: víz, szezámolaj, alkohol, méhviasz hidrolizátum, tápióka keményítő, lecitin hidrolizátum, méhviasz, zsírsav-glicerid, homoktövisolaj, természetes illóolajok keveréke, xantan (természetes forrásból). Lábápoló krém A Weleda lábápoló krém ápolja és erősíti a bőrt. Gyorsan felszívódik és kellemesen frissítő hatású. Mirha kivonata erősíti a bőrt, a gyulladásgátló körömvirág kivonata ellenállóbbá teszi a hólyag és szaruréteg képződés ellen. Agyag tartalmánál fogva a mélyebb rétegekből is eltávolítja a méreganyagokat. A méhviasz szappan és a gyapjúviasz rugalmassá teszik az igénybe vett bőrt. A krém emellett kellemes, gombamentes, száraz környezetet biztosít lábának.

10 Alkalmazás: lábmosás után, lehetőleg a még nedves bőrbe kell bemasszírozni. Tartalmaz: mirha és körömvirág vizes-alkoholos kivonata, mogyoróolaj, gyapjúviasz, alkohol, zsírsav-glicerid, természetes illóolajok keveréke, agyag, méhviasz szappan. Visszérápoló krém A visszeresség az alsó végtag felszínes vénarendszerének a tágulata. A tágult visszerekben trombózis, gyulladás keletkezhet, későbbiekben a bőr rossz vérellátása miatt a végtagon fekély is kialakulhat. A már kialakult visszerek esetén a Weleda Visszér ápoló krém használata mellett az úszás és a háton fekve végzett tornagyakorlatok (a jobbak: bicikliző mozgás, a bokák forgatása, stb.) ajánlottak. A Weleda Visszérápoló krém erősíti a visszerek falát, javítja a kötőszövetek vérkeringését, frissíti a bőrt. Tehermentesíti a kötőszöveteket. Kerülni kell a magas sarkú cipőket, a keresztbe tett lábbal való ülést és a sokáig egy helyben való álldogálást, továbbá a szaunát, a forró fürdőt és a napozást. A vénák ilyenkor még jobban kitágulnak. Alkalmazás: naponta legfeljebb egyszer, alulról felfelé gyengéden masszírozzuk az érintett vénát, de csak a csomók fölött. Alattuk tilos! Oda csak finoman kenjük a krémet. Tartalmaz: árnika alkoholos kivonata, kökény friss hajtásának alkoholos kivonata, írisz gyökér vizes-alkoholos kivonata, bojtorján gyökér kivonata, kökény és citrom leve, varázsdió kérgének és levelének desztillátuma, nátrium-szilikát oldat, csüdfű, sorbitol, illóolajok keveréke, citromsav, alkohol, víz. Everon ajakír Puhává varázsolja az ajkat, bársonyos fényt kölcsönözve neki. Az emberi szervezettel összhangban lévő természetes anyagok, mint a tiszta jojobaolaj, kakaóvaj, az értékes rózsaviasz, óvnak a kiszáradástól, védik az érzékeny ajkakat az időjárás megterhelő hatásaitól. Természetes fényvédő faktort tartalmaz! Tartalmaz: jojobaolaj, méhviasz, kakaóvaj, Candelilla viasz, rózsaviasz, Carnauba viasz, vaniliakivonat, rózsakivonat. Cold krém Magas értékű zsíros krém. A bőrt puhává, selymessé varázsolja anélkül, hogy azt megterhelné, lezárná. Bánjunk vele óvatosan, mivel a bőr zsírfelszívó képessége viszonylag csekély. A nyakon a bőr alatti kötőszövet minimális, így sokkal gyorsabb a kiszáradás. Épp ezért e részeken a krém használata különösen fontos. Természetes rózsaolajat tartalmaz, mely különösen finom illatot kölcsönöz a krémnek. Tartalmaz: víz, mandulaolaj, dióolaj, méhviasz, zsírsav-glicerid, természetes illóolajok keveréke, agyag.

11 Napozó krém és tej Havasi gyopár napvédő krém LF20 Fehér, érzékeny bőrre. Ásványi anyagokból álló kiváló UV szűrés. A bőrre kenve azonnal hatni kezd. Az erős napsugár hatására keletkező szabad gyököket a havasi gyopár és a sárgarépaolaj semlegesíti. A víz nem mossa le. A gyermekek érzékeny bőrére is ajánlott. Bőrgyógyászatilag igazolt hatású. Tartalmaz: víz, szezámolaj, sárgarépa kivonat, titán-dioxid, alkohol, glicerin, kakaóvaj, lecitin hidrolizátum, tápióka keményítő, jojobaolaj, alumínium-oxid, havasi gyopár kivonata, xantan (természetes forrásból), sztearinsav, cink-oxid, zsírsav-glicerid, természetes illóolajok keveréke. Havasi gyopár napvédő tej LF15 A havasi gyopár a Weleda svájci Alpokban 1000m felett található saját ültetvényéről származik. A Havasi gyopár napvédő krémmel megegyező hatású készítmény, kevésbé érzékeny bőrre. A Havasi gyopár napvédő tejjel könnyebben barnulhatunk, mint a krémmel. Azonnali védelmet biztosít. Bőrgyógyászatilag igazolt hatású ben Nürnbergben az egyik legnagyobb BIO Szakvásáron (BIOFACH) az év terméke lett. Tartalmaz: víz, szezámolaj, sárgarépa kivonat, titán-dioxid, alkohol, kakaóvaj, lecitin hidrolizátum, tápióka keményítő, jojobaolaj, alumínium-oxid, havasi gyopár kivonat, xantan (természetes forrásból), sztearinsav, cink-oxid, természetes illóolajok keveréke. Fürdők Az évezredekkel ezelőtt felfedezett gyógyforrás erejéből sokat hasznosít az ember a maga számára. Ugyanezen az elven alapulnak a Weleda fürdőadalékai is. A természetes anyagok gyógyító erejét különleges módon lehet az emberhez eljuttatni a víz közvetítésével. A különböző fürdőadalékok különleges hatása érzékszerveink észlelése révén bontakozik ki. A Weleda fürdőadalékai ezért alkalmaznak eredeti illóolajokat, amelyek egy-egy növény lényegét illatozva juttatják kifejezésre. Fenyő pihentető fürdő A fenyőféléket évezredek óta hasznosítják. Örökzöld leveleik az állandóságot, az életigenlést, a fogyhatatlan energiát szimbolizálják. A Fenyő pihentető fürdőt elsősorban az idegek megnyugtatására és erősítésére alkalmazzuk. Krónikus reumánál, ízületi-és izomfájdalmaknál kitűnő hatást érünk el a meleg fenyőfürdővel. Használata: egy-két evőkanálnyi fürdőt keverjünk a fürdővízhez. Felhasználás előtt jól rázzuk fel. Tartalmaz: víz, olívaolajból készült alapszappan, különböző fenyőolajok.

12 Gesztenye erősítő fürdő A hosszú életű gesztenyefa több száz évig is élhet. A gesztenye tele van különböző tápanyagokkal, különösen magas a káliumtartalma, de jelentős mennyiségben található még benne foszfor és magnézium is. A Weleda Gesztenye fürdő javítja a bőr vérkeringését és anyagcseréjét. Erősíti a bőrt és a kötőszöveteket. Jótékony hatású a végtagokban érezhető fáradtság esetén. Enyhíti a visszeres fájdalmakat. Használata: egy-két evőkanálnyi fürdető tejet tegyünk a fürdővízhez. Felhasználás előtt jól rázzuk fel. Tartalmaz: nyers gesztenye, zsurló és árnika vizes-alkoholos kivonata, xantan (természetes forrásból), kosó, nátrium-karbonát. Levendula nyugtató fürdő A levendula illata átható, tiszta és üde. Az ókori görögök és rómaiak tisztító tulajdonságáért és illatáért kedvelték a levendulát. A fáradtságot és az ízületi merevséget áztatták ki tagjaikból levendulás fürdőben. Enyhe, kíméletes hatása miatt nyugodtan alkalmazható gyermekeknél is. Megnyugtatja, kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát, segíti a bőrhibák gyógyulását, serkenti annak anyagcsere-folyamatait, és elősegíti táplálását. Csillapítja a pattanások miatt keletkezett gyulladásokat, idegerősítő, továbbá csökkenti a rovarcsípések okozta fájdalmat is. Használata: egy-két evőkanálnyi fürdető tejet tegyünk a fürdővízhez. Felhasználás előtt jól rázzuk fel. Tartalmaz: víz, levendulaolaj, olívaolajból készült szappan. Citrus frissítő fürdő A citrom eredeti illóolajából készül. Frissítő, erősítő hatású. Főként a depresszív hangulat és a félelmek ellen hat. Emellett görcsoldó hatású, enyhíti a menstruációs problémákat. Használata: egy-két evőkanálnyi fürdető tejet keverjünk a fürdővízhez. Alkalmazható tusolás vagy mosakodás közben is: kevés fürdető tejet masszírozzunk a nedves bőrbe. Felhasználás előtt jól rázzuk fel. Tartalmaz: víz, természetes illóolajok keveréke, olívaolajból készült alapszappan, citromolaj. Vadrózsa krémfürdő A bőrt puhává, simává varázsolja, védi a kiszáradástól. Illatánál fogva az egész emberre harmonizáló hatású. Telítetlen zsírsav és tretionin (A-vitaminsav) tartalma miatt a bőr regenerálására kitűnően alkalmas. A jojobaolaj lágyítja, és nedvesen tartja az öregedő, illetve a száraz bőrt. Segíti a gyulladások gyógyulását.

13 Használata: egy-két evőkanálnyi fürdető tejet tegyünk a fürdővízhez. Felhasználás előtt jól rázzuk fel. Tartalmaz: víz, jojobaolaj, olívaolaj, alkohol, csipkebogyóolaj, zsírsav-glicerid, természetes illóolajok keveréke, méhviasz szappan, xantan (természetes forrásból). Rozmaring aktiváló fürdő A rozmaring hatásos ízületi gyulladások, meghűlések, influenza, emlékezetzavarok, migrén gyógyítására. Élénkíti a vérkeringést, ezáltal emelve a vérnyomást. Ezért akinek magas a vérnyomása, kerülje. Továbbá ellenjavallt még áldott állapotban lévő nőknél is. Paracelsus a rozmaringot saját gyógyító tevékenységének alapjául tekintette. Ő és kollégái igen nagyra becsülték az agyra kifejtett kedvező hatásait. Az arab gyógyítók emlékezet, beszédkészség javítására használták, önmaguk tökéletesebb kifejezésére ajánlották. Használata: egy-két evőkanálnyi fürdető tejet tegyünk a fürdővízhez. Felhasználás előtt jól rázzuk fel. Tartalmaz: víz, rozmaringolaj, alapszappan olívaolajból. Tusfürdők Új levendulás lazítófürdő ápolja és megnyugtatja testét lelkét Az ellenőrzött Bio- termesztésből gyűjtött levendula, lágy kék virágaiból származó illóolaja, finom illatával megnyugtat minket. A tusfürdő, a telítetlen zsírsavakban gazdag szezámolaj tartalmánál fogva megőrzi a bőr természetes nedvességét, intenzíven vég a kiszáradástól. A bőrtusolás után simává, bársonyosan puhává varázsolja. Minden bőrtípusra ajánlott. PH értéke bőrbarát. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött termék. Csak biodinamikus termesztésből származó anyagokat tartalmaz! Levendula = nyugalom, finomság, természetesség Homoktövis tusfürdő A nap érlelte narancs, mandarin és grapefruit illóolajok az egész emberre éltető hatással vannak. Minden bőrtípusra ajánlott. Az ekcémás, a kiütéses és idő előtti öregedére hajlamos bőrnek kifejezetten jót tesz. A termék finoman tisztít, miközben ápolja is a bőrt: a tiszta homoktövis-és szezámolaj visszazsírozó hatású, véd a kiszáradástól. Gazdag telítetlen zsírsavakban is, így a bőrt tusolás után simává, bársonyossá varázsolja. ph-értéke bőrbarát, bőrgyógyászatilag is ellenőrzött termék. Tartalmaz: víz, szezámolaj, coco glukozid, alkohol, disodium cocoil glutamát (mosóaktív aminosav), glicerin, chondrus crispus (carrageenan), természetes illóolajok keveréke, homoktövisolaj, xantan gumi, tejsav. Vadrózsa tusfürdő

14 Finoman tisztít, miközben ápolja is a bőrt. A bio-termesztésből származó csipkebogyó magjának olaja eltünteti az apró ráncokat, a sejtek önmegújító képességének támogatásával késlelteti a bőr öregedését. Csökkenti a hajszálerek sérülékenységét. A szezámolaj visszazsírozó hatású, véd a kiszáradástól. ph-értéke bőrbarát, bőrgyógyászatilag ellenőrzött termék. Tartalmaz: víz, szezámolaj, coco glukozid, alkohol, disodium cocoil glutamát (mosóaktív aminosav), glicerin, chondrus crispus (carrageenan), Rosa mosqueata mag olaja, xantan gumi, tejsav, természetes illóolajok keveréke. Citrus tusfürdő A bio-termesztésből származó citrom és narancs illóolajai testileg-szellemileg frissítő hatásúak. Aki reggel egy kis frissességre vágyik, annak a tusoláshoz kitűnő a Citrus tusfürdő. Minden bőrtípusra ajánlott. A termék finoman tisztít, miközben ápolja is a bőrt. A szezámolaj visszazsírozó hatású, véd a kiszáradástól. Gazdag telítetlen zsírsavakban is, így a bőrt tusolás után simává, puhává varázsolja. ph-értéke bőrbarát, bőrgyógyászatilag is ellenőrzött termék. Tartalmaz: víz, szezámolaj, coco glukozik, alkohol, disodium cocoil glutamát (mosóaktív aminosav), glicerin, chondrus crispus (carrageenan), citromolaj, xantan gumi, tejsav, természetes illóolajok keveréke. Írisz szappan Bőrápoló növényi kivonatokat, valamint természetes illóolajokat tartalmaz, melyek választékos, igényes illatot nyújtanak. Tartalmaz: alapszappan pálmaolajból, kókusz-és olívaolajból, víz, glicerin, természetes illóolajok keveréke, írisz gyökér kivonata, kamillavirág, árvácska, rizs, maláta kivonatai, levendulaolaj, só. Vadrózsa szappan Kleopátra a rózsa csáberejét becsülte a legtöbbre. A Weleda rózsa szappannak a természetes illóolajok többek között a kiváló rózsaolaj- igényes, finom, virágszerű illatot kölcsönöznek. Tartalmaz: alapszappan pálma-, kókusz-és olívaolajból, víz, glicerin, természetes illóolajok keveréke, rózsakivonat, só. Calendula szappan Lágy, ápoló hatása és finom illata miatt különösen gyengéden tisztít. Érzékeny bőrre ajánlott. Gyermekeink érzékeny kezecskéit is kiválóan védi és ápolja. Tartalmaz: alapszappan pálma-, kókusz-és olívaolajból, víz, glicerin, természetes illóolajok keveréke, körömvirág, kamillavirág, íriszgyökér, árvácska, rizs, maláta kivonatai, só.

15 Rozmaring szappan A friss, rozmaring illatú szappan frissít, élénkíti a vérkeringést. Jó hatással van az ízületi gyulladásokra, ficamokra, duzzanatokra, rándulásokra, segíti a sejtek anyagcseréjét. Tartalmaz: alapszappan pálma-, kókusz- valamint olívaolajból, víz, glicerin, rozmaringolaj, természetes illóolajok keveréke, maláta kivonat, só. Citrus dezodor Úgy hat, hogy a bőr természetes funkcióit nem befolyásolja. Az energiával teli női illat alapja a citrus. Természetes, frissítő illata hosszan tartó védelmet biztosít a kellemetlen testszagok ellen. Természetbarát megoldással, hajtógáz nélkül készül. Szükség szerint naponta többször használható. Tartalmaz: alkohol, víz, természetes illóolajok keveréke, citromolaj Zsálya dezodor Úgy hat, hogy a bőr természetes funkcióit nem befolyásolja. Friss, sportos illata különösen kedvelt a férfiak körében. A zsálya fiatalosan tartja a bőrt, szabályozza a faggyúkiválasztást. Természetbarát megoldással, hajtógáz nélkül készült. Szükség szerint naponta többször használható. Tartalmaz: alkohol, víz, citromlé, természetes illóolajok keveréke, zsályaolaj. Narancsbőr elleni termékek Nyírfa Cellulit olaj A narancsbőr szinte kizárólag a nőkön tapasztalható elváltozás. Hormonális okai vannak. A Weleda Nyírfa Cellulit olaj hatékony a narancsbőr megelőzésében. A már fennálló tünetek esetén pedig bizonyítottan javítja a bőr állapotát. Puhává, rugalmassá és feszessé tszi azt. Használata: az érintett területen naponta kétszer masszírozzuk be az olajjal a bőrt. Négy hetes kezelés után érezhetően, láthatóan hat. Tartalmaz: barackmag kivonat, jojobaolaj, búzacsíraolaj, természetes illóolajok keveréke, nyírfaleévl, ruscus gyökér, rozmaringlevél kivonatai barackmagolajban. Weleda Nyírfa Aktív Kúra Próbálja ki ön is a salaktalanító kúra üdítő hatását. A Weleda Nyírfa Aktív Kúra belülről tisztít és hozzásegít az egészséges és szép bőr kialakulásához. A készítmény előállításához

16 természetes eredetű, zsenge nyírfaleveleket használnak fel. A természetes citromkivonat hozzájárul friss ízéhez. A tisztító hatású, életerős, fiatal nyírfalevelek elősegítik a szervezet természetes salaktalanítását. A levelekben lévő flavonoidok aktivizálják a folyadékháztartás és segítenek a szervezetnek megszabadulni a lerakódott salakanyagoktól. Felhasználás: egy-két evőkanál Nyírfa Aktív Kúrát keverjünk 1-2 dl vízbe, teába vagy gyümölcslébe. A kúrát naponta kétszer (reggel, este) fogyasszuk három hétig. Figyelem! Használat előtt rázzuk fel. Enyhén vízhajtó hatású. Felbontás után hűtőszekrényben tartva négy hétig tárolható. Nyírfa Tus-Peeling (bőrradír) Szépítő hatását finoman, a bőr élő sejtjeit védve fejti ki. A méhviaszból és a tiszta carnauba viaszból lévő apró mosógyöngyök a rozmaringolaj hatásával megerősítve a finom masszázst követően fokozzák a sejtek működésének aktivitását, elősegítik a sejtek természetes táplálását. A kézzel gyűjtött nyírfalevelek és az egzotikus növény, a ruscus gyökerének kivonatai segítik a bőr anyagcseréjét, a felhalmozódó bomlástermékek kiválasztását. A készítmény használatával a bőr bársonyos tapintásúvá, érezhetően finomabbá és simábbá válik. Nagyon hasznos segítség a narancsbőr ellen. Felhasználás: tusolás közben vigyük fel a bőrre. Használat után mossuk le. Hetente egyszerkétszer alkalmazzuk. Tartalmaz: víz, cukor tenzid (coco-glukozid), szezámmag olaj, alkohol, mosóaktív aminosav (disodium-cocoil-glutamát), méhviasz, carnauba viasz, hidrogénezett ricinusolaj, őszibarackmag olaj, glicerin, természetes illóolajok keveréke, carrageenan (chondrus crispus), nyírfalevél, ruscus gyökér, rozmaringlevél kivonatok, xantan gumi, tejsav. Hajápoló termékek A fejünket borító haj többek között a napsugárzás és a szél ellen véd. Az emberi szervezet hőszabályozó rendszerének részeként a hőségtől és a hidegtől óv bennünket. A különböző bőrfunkciók összhatása határozza meg a fejbőr állapotát, amely egyensúlyzavarok esetében túl zsírossá vagy túl szárazzá válhat. A Weleda samponok bőrápoló növényi kivonatok mellett mosóaktív anyagokat tartalmaznak. Korunkban, amikor az emberek majdnem minden nap hajat mosnak, az úgynevezett tenzidek segítségével a kímélő tisztítási folyamat lényegesen egyszerűbbé vált. A Weleda gyógyszergyárban a sampongyártásnál használt tenzidek növényekből származnak, az emberi szervezetet nem terhelik, és biológiailag teljesen lebomlanak. Gesztenye sampon Gátolja a fejbőr mosás utáni kiszáradását, puha, selymes fényt kölcsönöz a hajnak. A vadgesztenye termés kivonatával és eredeti növényi illóolajok keverékével serkenti a fejbőr

17 vérellátását. Erősödnek az anyagcsere-folyamatok: a hajhagymák jobban regenerálódnak, így a hajszál egészségesebbé válik, jobban növekszik. A természetes viasz a hajszálakat finom védőréteggel borítva természetesen fénylő hatást kölcsönöz a hajnak. Tartalmaz: gesztenyekivonat, természetes illóolajok keveréke, méhviasz, aszkorbinsav, kosó, nátrium-karbonát, víz, alkohol, malátakivonat, természetes mosóaktív anyagok: zsír, alkoholéter-szulfát, lauryl-glykozid, szulfoborostyán-sav-észter. Rozmaring sampon Egyensúlyban tartja a zsírmirigyek működését. A rozmaringolaj kiválóan alkalmas a haj és a fejbőr természetes tisztítására. Vérkeringést serkentő hatása és a növényi illóolajok elősegítik a fejbőr regenerálását, az önszabályozás helyreállítását, csökkentik a korpaképződést. Rendszeres használatával megállíthatjuk a hajhullást. Használata kezdetben átmenetileg növelheti a korpaképződést, ez azonban a hajműködés stabilizálódása után elmúlik. A mezei zsurló kivonata javítja a haj struktúráját, formáját. Tartalmaz: rozmaringolaj, mezei zsurló vizes kivonata, természetes illóolajok keveréke, napraforgómag hidegen préselt olaja, aszkorbinsav, lecitin, víz, tengeri só, zsírsav-glicerid, természetes mosóaktív anyagok: szulfoborostyán-sav-észter, betain, zsíralkoholészter-szulfát, lauryl-glukozid. Rozmaring hajvíz A hideg ellen a fejbőr a hajszálakat tápláló vérerek összehúzódásával védekezik. Ezáltal viszont romlik a hajhagymák anyagcseréje, és a hajszálak elvékonyodnak, majd kihullanak. Ezért fontos, hogy megfelelően kezeljük, védjük hajhagymáinkat. A Weleda Rozmaring hajvíz a hajmosások között zsírtalanítja a fejbőrt, és segíti a hajhagymák anyagcseréjét. Elősegíti az egészséges hajnövekedést. Tartalmaz: tormalevél, mauerpfeffer vizes-alkoholos kivonata, rozmaringolaj, természetes illóolajok keveréke. Rozmaring hajkezelő kúra Rendkívül igénybevett hajra ajánlott. Rendszeres használatával segíti a haj növekedését, csökkenti a korpaképződést. Elősegíti a fejbőr önszabályozásának helyreállítását. Felhasználás: hajmosás előtt ujjbeggyel alaposan masszírozzuk a hajas fejbőrbe. Tartalmaz: bojtorjángyökér kivonata mandulaolajban, gyapjúviasz, lecitin, rozmaringolaj, természetes illóolajok keveréke. Rozmaring hajolaj

18 A gyakori dauerolás és a nem megfelelő minőségű hajfesték nagyban hozzájárulnak a haj kiszáradásához, töredezéséhez. A tönkretett hajat hagyjuk pihenni és hozzuk rendbe, mielőtt újra nagyfokú kémiai ártalomnak tennénk ki. A Weleda hajolaja a törékeny haj speciális ápolására szolgál. Rendszeres használatával elkerülhető a haj töredezése, kihullása. Tartalmaz: bojtorjángyökér és kleeblüten kivonata mandulaolajban, természetes illóolajok keveréke. Fogápoló termékek Sós fogkrém Az ásványi só segítségével egyedülálló módon távolítja el a foglerakódásokat. Rendkívül alaposan, de kíméletesen tisztít. Tengeri só tartalmánál fogva ösztönzi a nyálképződést, ezáltal a szájüreg fiziológiás tisztulását. Védi a száj nyálkahártyáját és a fogzománcot. Összetétele fogorvosi fejlesztés eredménye. Tartalmaz: tengeri só, természetes illóolajok és mentaolaj keveréke, kökényszirup, kovasav, víz, nátrium-karbonát, glicerin, guarliszt (természetes forrásból), mirha, ratanhia gyökér és vadgesztenye kéreg kivonatok, aesculin, aronstab gyökér magas higítású formában, nátriumszulfát, nátrium-szilikát, alkohol és jojoba. Gyógynövény fogkrém A gondosan válogatott biodinamikus termesztésből származó kamillavirág, ratanhia gyökér és fodormentaolaj kivonatával megbízható védelmet nyújt az egészséges fog és fogíny számára. Tartalmaz: kamillavirág, ratanhia gyökér és mirha kivonata, glicerin, víz, kovasav, alginat (természetes forrásból), alkohol, borsmentaolaj, fodormentaolaj, édesköményolaj, aesculin. Ratanhia fogkrém A ratanhia növény kivonatának segítségével erősíti a fogínyt, segít a fogínyvérzés megelőzésében, kezelésében. A mirhakivonat védi a szájüreget a gyulladásos folyamatoktól. Tartalmaz: ratanhia gyökér és mirhakivonat, borsmentaolaj, fodormentaolaj, köményolaj, víz, kálcium-karbonát, glicerin, magnézium-alumínium-szilikát, xanthan (természetes forrásból), glycirrhisin sav ammónium sója. Calendula fogkrém Mentaolaj és mentol nélkül készül, így homeopátiás kezelések idején is nyugodtan használható. Finoman, mégis alaposan tisztít. Eltávolítja a foglerakódásokat, véd a fogszuvasodástól. A kamillavirág kivonat a gyulladások ellen hat.

19 Tartalmaz: kamillavirág kivonata, mirhakivonat, édeskömény kivonata, víz, kálciumkarbonát, glicerin, magnézium-alumínium-szilikát, alkohol, xanthan (természetes forrásból), ammónium-glycirrhisat. Zselés gyerek fogkrém A tejfogak tisztítására és azok szuvasodásának megelőzésére szolgál. Finoman, mégis alaposan tisztít. Nem tartalmaz olyan anyagot, mely lenyelés esetén a szervezetet terheli. Tartalmaz: körömvirág kivonata, édesköményolaj, fodormentaolaj, aesculin, glicerin, víz, kovasav, alginat (természetes nyersanyagból). Zsálya fogínyápoló balzsam Érzékeny fogíny esetén használható. Naponta egyszer, lehetőleg az esti lefekvés előtt használjuk. Az ínygyulladás kezelésére alkalmas. Használata: ujjunkra téve gyengéden masszírozzuk be fogínyünket. Így csökkenti a gyulladást és a vérzést. Csökkenti a protézis használata következtében kialakuló gyulladást is! Tartalmaz: ratanhia, kamillavirág és mirha vizes-alkoholos kivonata, zsálya glicerines kivonata, alginát (természetes forrásból), természetes illóolajok keveréke. Ratanhia szájvíz Rendszeres használata csökkenti a fogíny gyulladását és vérzését. Használata egyszerű, mégis hasznos: ott is kifejti hatását, ahová a fogkefe nem ér el. A természetes szájflóra helyreállításával javítja fogínyünk ellenálló képességét. Tartalmaz: ratanhia és mirha vizes-alkoholos kivonata, természetes illóolajok keveréke, homeopátiás higításban: földpát, ezüst, gesztenyekéreg, kiserit. Calendula baba-és gyermekápolás Calendula babakrém Megbízható védelmet nyújt a pelenkával fedett részeken. Bőrgyógyászati tesztek igazolják a Calendula babakrém kiváló hatását a nagyon érzékeny bőrön is. A tiszta méhviasz természetes védőfilmet képez a bőrön, amely meggátolja a kisebesedést és a bőr nedvesedését a pelenkával fedett részeken anélkül, hogy a bőrlégzést megakadályozná. A Calendula virág kivonata nyugtató hatással van a bőrre. Az élet első napjától használható. Németországban a szülésznők több mint 70 %-a a Weleda babaápoló termékeket ajánlja ( Emnid független vizsgálat). Tartalmaz: víz, mandulaolaj, szezámolaj, cink-oxid, méhviasz, gyapjúviasz, zsírsav-glicerid, agyag, körömvirág és kamillavirág kivonata, természetes illóolajok keveréke. Calendula arckrém

20 A termék a baba, a gyermek (vagy az érzékeny bőrű felnőtt) bőrének ápolására szolgál. Nyugtató hatású és védi az érzékeny bőrt a természet megterhelő hatásaitól. Mosakodás, fürdetés után vigyük fel a bőrre és finoman masszírozzuk be. Könnyen felszívódik. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött. Tartalmaz: víz, mandulaolaj, gyapjúviasz, alkohol, zsírsav-glicerid, méhviasz, körömvirág kivonata, xantan (természetes forrásból), természetes illóolajok keveréke. Calendula tusfürdő és sampon A csecsemő bőrének igényei szerint összeállított Weleda Calendula sampon és tusfürdő finoman tisztítja és ápolja a baba bőrét és haját. Nem tartalmaz szappant, Az ellenőrzött biotermesztésből származó szezám-és mandulaolajak megőrzik a bőr nedvességét, védenek a kiszáradástól, a hajat és a bőrt puhává, selymessé varázsolják. Az ellenőrzött biotermesztésből származó körömvirág virágának kivonata megnyugtatja a bőrt. A gondosan kiválasztott többi természetes alapanyag kiemeli a baba hajának szépségét. A lágy mosókatív anyagok is növényből készülnek, a bőrt és a hajat védve fejtik ki tisztító hatásukat. Az élet első napjaitól használható. Tartalmaz: víz, coco-glíkozid, köménymagolaj, alkohol, disodium-cocoyl-glutamát, szezámmagolaj, chondrus crispus, körömvirág virágának kivonata, xantan gumi, tejsav, természetes illóolajok keveréke (limonene, linalool). Calendula babaolaj Ápolja és tisztítja a baba finom bőrét, véd a kiszáradástól. A szezámolaj megőrzi a bőr bársonyos finomságát. A calendula virág kivonata megnyugtatja a bőrt. Alkalmas az egész test ápolására, ugyanakkor a pelenkával fedett részek gyengéd tisztítására is. Megelőzi a bőr felmaródását és a sebek kialakulását. A Calendula olajjal való testmasszázs jó hatással van a nyugtalan babákra. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Az élet első napjaitól kezdve használható. Tartalmaz: szezámolaj, körömvirág virágának kivonata szezámolajban. Calendula baba-krémfürdő Ápolja és tisztítja a baba finom bőrét, véd a kiszáradástól. Az értékes mandulaolaj és szezámolaj megőrzi a bőr bársonyos finomságát. A calendula virág kivonata megnyugtatja a bőrt. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, mentes a habzást okozó tenzidektől is. Felhasználás előtt jól rázzuk fel. Egy-két evőkanálnyi krémfürdőt keverjünk a fürdővízhez. Az élet első napjaitól használható. Tartalmaz: víz, mandulaolaj, szezámolaj, alkohol, glicerin, zsírsav-glicerid, körömvirág kivonata, természetes illóolajok keveréke, méhviasz szappan, xantan (természetes forrásból). Calendula ápolótej A termék a baba, a gyermek igen érzékeny bőrének ápolására használható. Nyugtató hatású, segíti a kisebesedett bőr gyógyulását. Mosakodás, fürdetés után vigyük fel a bőrre, és finoman masszírozzuk be. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Nagyon érzékeny bőrre is

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Hidegensajtolt szappanok

Hidegensajtolt szappanok Hidegensajtolt szappanok Gyöngyvirág szappan Ez a kis csengettyű alakú virág szeles körben segiti az emberiséget. A kozmetikai ipar arclemosót készít belőle. A gyógyászat vizelethajtó hatását felhasználva

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 Száraz és érzékeny bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. Kamilla kivonat: Azulén: Bôrbarát tenzidek: nyugtató, antiszeptikus antiirritáns, nyugtató

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Dr. Celved Tuna Termékei 2018

Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Fordítsa vissza az Időt, az Age Reversist megfiatalítja Age Reversist krém Az eredmény azonnal látható! Azonnali feszesítő hatás, megemeli a megereszkedett bőrt. Finomítja

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7 Gyógynövények babáknak és mamáknak Ánizs A Közép-Keleten és a Földközi-tenger keleti medencéjében lévő szigeteken őshonos köz 1 / 7 Napjaink fitoterápiája a növény termését és annak illóolaját használja,

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye A Rosa Graf innovatív borápoló sorozata az érett, igényes, 40 év feletti bor számára tartalmaz nélkülözhetetlen hatóanyagokat. A változó kor közeledtével csökken

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait.

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait. Az utóbbi évtizedben egyike lett azoknak az alternatív kezelésmódoknak, melyeknek a népszerűsége a világ számos országában fokozódik. Ennek oka részben abban keresendő, hogy sokan szenvednek tartós stresszhatással

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Ahol a család és az üzlet találkozik

Ahol a család és az üzlet találkozik Aloe-Organics skincare A tubusba zárt természet Az orvostudományban az új, kíméletes gyógymódok keresése közben egyre többször újra fel fedeznek olyan jól bevált, de feledésbe merült régi szereket, amelyeket

Részletesebben

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás.

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás. Bőrápolás Rögzítőnadrágok Kesztyűk Inkontinencia Katéterek Bőrtisztítás Ágyvédelem Papíráru Hulladék kezelés Egyéb termékek Védőruhák Sebkezelés Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/különleges krémek.

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Az új termékcsalád bemutatása. Testápolók a Weledától

Az új termékcsalád bemutatása. Testápolók a Weledától Az új termékcsalád bemutatása Testápolók a Weledától Tartalom 1. Bevezetés a Natúrkozmetikumok piacába 2. Új termékcsalád 3. Új csomagolás, piaci verseny előny 4. Csomagolás. Piackutatás eredménye. 5.

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

NATÚRGYANTÁK. Az első 100%-ban természetes minősített, hipoallergén bio hideggyanta azonnal

NATÚRGYANTÁK. Az első 100%-ban természetes minősített, hipoallergén bio hideggyanta azonnal NATÚRGYANTÁK HIDEGGYANTA SZŐRTELENÍTŐ CSÍKOK Hideggyanta szőrtelenítő csík testre bio méhviasszal és bio Aloe verával Az első 100%-ban természetes, minősített, hipoallergén bio hideggyanta, azonnal használható

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

Kozmetika. A természetbôl az embernek

Kozmetika. A természetbôl az embernek Kozmetika A természetbôl az embernek Egy kozmetika a saját útját járja... Tartalomjegyzék h o g y a n k e z d ô d ö t t d r. h a u s c h k a k o z m e t i k a A Dr.Hauschka kozmetika egyedülálló minôsége

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben