Termékeink CSOKOLÁDÉK LEVENDULAOLAJ GYÓGYTEAKEVERÉKEK FÜRDŐOLAJAK FÜRDŐSÓK GYŐGYNÖVÉNYLIKŐRÖK SZAPPANOK KÉZKRÉMEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Termékeink CSOKOLÁDÉK LEVENDULAOLAJ GYÓGYTEAKEVERÉKEK FÜRDŐOLAJAK FÜRDŐSÓK GYŐGYNÖVÉNYLIKŐRÖK SZAPPANOK KÉZKRÉMEK"

Átírás

1 Termékeink

2 Herba officinalis A Pannonhalmi Főapátság 996 óta működő Gyógynövénykertjében mintegy 35 féle gyógynövényt termesztünk. A növényeket frissen levágva, vagy szárított formában hasznosítjuk, értékesítjük.

3 Termékeink CSOKOLÁDÉK LEVENDULAOLAJ GYÓGYTEAKEVERÉKEK FÜRDŐOLAJAK FÜRDŐSÓK GYŐGYNÖVÉNYLIKŐRÖK SZAPPANOK KÉZKRÉMEK A Pannonhalmi Apátsági Termékeket illetően kiemelten fontos Reisch Elek bencés szerzetes 1735-ben írt könyve, amelyben mintegy 600 gyógynövény alapú termék receptje szerepel. Köztük nagyjából 50 gyógytea receptet is, de különféle kenőcsök, alkoholos tinktúrák, gyógynövény fürdők elkészítésére vonatkozóan is adatokkal szolgál. A most élő bencés szerzetesközösség a múlt hagyományaira, a hajdan volt szerzetes-tudósok lejegyzett ismereteire alapozva, azonban a mai kor tudományos és technológiai színvonalán újragondolva folytatja a gyógynövényekhez kapcsolódó tevékenységét. Az ősi receptúrák alapján a Főapátság a szigorú szakmai és minőségi követelményeknek megfeleltetett külső partnerekkel közösen az elmúlt években számos gyógynövény alapú termék gyártásába kezdett.

4 Herba officinalis A 11 hektáros Gyógynövénykertben 5 féle növényt termesztünk nagyobb területen: levendulát, kakukkfüvet, citromfüvet, zsályát és mentát. Belőlük olajat, valamint teákat készítünk. Atque csokoládék Csokoládénk elnevezése a latin Atque szóból ered, mely magyar nyelvre fordítva és, is. E kötőszó speciális jelentése, hogy olyan dolgokat kapcsol össze, melyek közül a második a nyomatékosabb, hangsúlyosabb. ATQUE csokoládéink sem pusztán gasztronómiai élményt nyújtanak, hanem átvezetnek ahhoz a fontosabb eseményhez, amely elfogyasztásuk után következhet. Csokoládéink alapanyaga első osztályú kakaó, étcsokoládénk tölteléke bencés gyógynövénylikőrből, mazsolás tejcsokoládénké bencés keserűlikőrből, aszaltmeggyes tejcsokoládénké pedig bencés meggylikőrből készült. Mindhármat a Gyulai Kis Kézműves Kft. készíti, mely a hazai csokoládégyártás úttörőjének számít. A háromtagú csokoládé család mindegyike kétféle méretben kapható (95 g és 48 g).

5 Lavandula officinalis A mediterrán vidékekről származó orvosi levendulát legtöbben nyugtató hatása miatt, olaj formájában hasznosítják, de használhatjuk még égési sérülések, vagy csípések kezelésére is. Levendula Levendulaolaj Pannonhalmán a levendula betakarítását még ma is hagyományosan kézzel, sarlókkal végezzük. A Főapátság területén 5,5 hektárnyi területen termesztett növényből évente körülbelül liter illóolajat nyerünk, természetes desztillációval. A gyógyító erejű levendulaolaj tisztaságot, frissességet ajándékoz használójának. Oldja a lehangoltságot, depressziót, helyreállítja a lelki egyensúlyt. Aromalámpában, párologtatóban alkalmazva illatosító valamint szaunázáshoz is javasolt. A fürdővízbe öntött pár csepp olaj felfrissít, megnyugtat. Orron át belélegezve tisztítja a légutakat, megelőzi a fertőzéseket. Az érintett testrészt alaposan bedörzsölve csökkenti a kínzó reumás fájdalmakat. Rovarcsípések, égések kellemetlenségeit is enyhíti, továbbá molyűző hatása is közismert.

6 Hybiscus syriacus Teák GYÓGYTEAKEVERÉKEK A hibiszkusz (melynek magyar neve törökrózsa) köptető, köhögést csillapító és torokgyulladást mérséklő hatású, de magas illóanyag tartalma miatt gyakran keverik gyümölcsteákba is. A Főapátság bencés szerzeteseinek évszázados gyógyászati, gyógynövényes tapasztalata a Herbária Zrt., piacvezető gyógynövény feldolgozó és forgalmazó magyar vállalat szakértelmével találkozott. Az együttműködés eredménye a Pannonhalmi Bencés Gyógytea család. Filterezett, gyógynövényes teakeverékeink olyan kellemetlen tünetek enyhítésére, betegségekre hoznak gyógyírt, melyekkel a mai kor embere olykor szembenézni kényszerül. A teakeverék család tagjai: Laudes, Vesperas, Szívnyugtató, Májvédő, Vesetisztító, Ízületi bántalmak enyhítésére, Salaktalanító valamint Fogyókúrát kiegészítő. Pannonhalma szerzetesei ma is naponta imádkoznak a betegekért, azokért is akik ezeket a teákat használják. A korai szerzetesek hitével és szeretetével ajánljuk ezeket a teákat.

7 Lavandula officinalis Illatanyag-tartalmának köszönhetően az angol levendula jól hasznosítható a kozmetikumokban, melyekben a növény olaját, vagy a lepárlás során keletkező levendulavizet hasznosítják. Fürdoolaj FÜRDŐOLAJ A gyógynövények mindennapos használatáról tanúskodik egy 1697-ben írt szertartáskönyv. Reisch Elek 1735-ből származó kézirata többek között gyógynövény fürdők elkészítésére vonatkozóan is adatokkal szolgál. A mai kor szellemének megfelelően elkészült fürdőolajainkat aromaterápiás fürdőkhöz, fürdővízbe cseppentve (5-10 ml) ajánljuk. Kiválóan használható masszázsolajként is, vagy tusfürdőhöz hasonlóan vizes bőrre vigyük fel, mely így vízzel lemosható, tápláló filmréteget képez a bőr felületén. A levendula-rozmaring illatú nyugtató, stresszoldó hatású, segíti az egészséges alvást. A rozmaring reumás panaszok enyhítésében és gyulladások csökkentésében is segít. A rózsa-jázmin illatú fürdőolaj depresszióoldó és bőrfiatalító hatása mellett kellemes közérzetet biztosít.

8 Melissa officinalis Fürdosó FürdŐsó Vírusölő hatása miatt a citromfű számos herpesz elleni krém alapanyaga, emellett azonban élvezeti növényként limonádékban, jeges teákban, koktélokban is gyakran találkozhatunk vele. A századokon át megszakítás nélkül működő monostorok óriási tapasztalatot halmoztak fel a gyógyítás terén, könyvekben, receptúrákban lejegyezve, melyek ma is hozzáférhetők. A most élő bencés szerzetesközösség a múlt hagyományaira, a hajdan volt szerzetes-tudósok lejegyzett ismereteire alapozva, azonban a mai kor tudományos és technológiai színvonalán újragondolva folytatja a gyógynövényekhez kapcsolódó tevékenységét. Ennek eredményeként készítettük el fürdősó családunk három tagját: a levendula, a citromfű és a hibiszkusz-kamilla fürdősót. A gyógynövények és a holt-tengeri só együttes ereje segíti a relaxációt: a citromfű feszültségoldó, a levendula és a kamilla egyaránt nyugtató, stresszoldó hatású, míg a hibiszkusz ellazítja az izmokat.

9 Likorök A Bencés Likőrcsalád Salvia officinalis A felső légutak betegségeit, torokgyulladást gyógyító zsálya az ókor óta ismert, nagyrabecsült gyógynövény. Izzadáscsökkentő hatása miatt lázas állapotban fogyasztása nem javasolt. A kellemes ízű Bencés Gyógynövénylikőr tizenöt fajta gyógynövény kivonatából készült, receptjét Reisch Elek 1735-ben jegyezte le. Az Agárdi Almapálinkát és az apátsági gyógynövénykivonatokat elegyítő, kellemes ízű, egyedi likőrkülönlegesség természetes tisztasága jótékony élettani hatással egészül ki. A jótékony hatású Bencés Keserűlikőr hét fajta gyógynövény (keserű)kivonatából, Agárdi Almapálinka felhasználásával készül. A jellegzetes aromájú ital varázsa az összetevők kivételes összhangjában rejlik. A különleges aromájú Bencés Meggylikőr a bencés szerzetesek gyümölcshasznosítási kultúrájáról tanúskodik. A Pannonhalmi Főapátságban megtalált leírások alapján és Agárdi Cigánymeggy pálinka hozzáadásával készült ital igazi különlegesség, ízvilága a természet ajándéka.

10 Szt. Márton Szt. Márton Gyógynövénylikőr Thymus serpyllum A kakukkfű a növényvilág egyik legerősebb természetes antibiotikuma, gőzét inhalálva számos alsó légúti megbetegedést (pl. tüdőgyulladás, dohányzási panaszok) sikerrel orvosolhatunk. A gyógynövénylikőrök azon hasznos tulajdonságukkal tűnnek ki a likőrök közül, hogy élvezeti értékükön kívül - összetételüktől függően - gyógyhatással is rendelkeznek. Ezek a hatások - melyek roboráló, emésztést elősegítő, fertőtlenítő, nyugtatók lehetnek - természetesen mértékkel történő fogyasztás esetén érvényesülnek. A Pannonhalmi Apátság gyógynövénylikőrje 15-féle gyógynövényből készült, melyek összeválogatásánál az illat- és ízharmónia kialakítására törekedtünk. A Szent Márton Gyógynövénylikőr tinktúrája Reisch Elek bencés szerzetes rendeléstani kézikönyvéből - eredeti címén Liber scriptus praescriptiones - származik. A gyógynövényi összetevőket változatlan formában használjuk ma is ebben a kis kiszerelésű finom italban.

11 Szappanok Gyógynövény szappanok Mentha piperita A borsmenta nem csak az arab világ egyik legkedveltebb gyógynövénye, de fertőtlenítő, gyomornyugtató hatása miatt a magyar népi és kolostori gyógyászat egyik hasznos gyógynövénye is. Több száz éves receptek alapján került megalkotásra a pannonhalmi szappan család. A termékek kialakításakor különös tekintettel voltunk arra, hogy hagyományos kolostori növények képezzék a szappanok alapját. Mindezeknek megfelelően került megalkotásra a család első négy tagja, mely mindegyike kézzel készül. A levendula virágainak gyógyhatása alvászavarokra, idegességre, nyugtalanságra, a zsálya pedig többek között hatékony sebgyógyító. A mentának kitűnő hűsítő és nyugtató hatása van. A rózsaolajról kevesen tudják, hogy külsőleg fájdalom csillapításra valamint láz esetén pedig hűsítésre használható. A méz közismeret gyógyhatásai mellett antibakteriális hatású, a citromfűnek komoly szerepe van többek között depresszió oldásában.

12 Levendula KÉZÁPOLÓ KRÉMEK Lavandula officinalis A levendula betakarítása Pannonhalmán hagyományos módon, kézi erővel történik. A teljes virágzásban lévő növény virágait június végén - július elején, kisméretű sarlókkal aratjuk le. A Pannonhalmi Főapátságban két féle levendulát termesztünk: angol és francia levendulát. A francia levendulából nyert olajat, melyet gyógyhatása okán mi magunk két krémünkben is felhasználjuk, a kozmetikai iparban világszerte hasznosítják. A krémek regeneráló hatásúak, a levendula legfőbb tulajdonságát, a nyugtató hatást kifejtve. A krémeket elsősorban azoknak ajánljuk, akik egyedi kozmetikumokat keresnek. A méhviaszos kézkenőcs levendulaolajjal hideg időben kiváló vízmentes kézápoló, amely bőrön keresztül gyorsan felszívódik. Az értékes alapanyagok pótolják a bőr zsiradéktartalmát és így megőrzik annak rugalmasságát. A krém kiszerelése 50 ml. A levendulaolajos kézápoló krém magas glicerintartalmú, bőrpuhító hatású hidratáló krém. A krém kiszerelése 50 ml.

13 ÁRLISTA Levendulaolaj Ft Dobozos levendulaolaj Ft Gyógynövényes Fürdőolajok Ft Gyógynövényes FürdősóK Ft Gyógynövényes szappanok Ft Bencés csokoládék (48 g) Ft Bencés csokoládék (95 g) Ft Gyógynövényteák (20*1,5 gramm / Filter) Ft Bencés Gyógynövénylikőrök (0,2 l) Ft Bencés Gyógynövénylikőrök (0,5 l) Ft Szent Márton gyógynövénylikőr (0,1 l) Ft Információ SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ Levendulás kézkrém Ft Méhviaszos kézkenőcs Ft áraink december 31-ig érvényesek. Termékeinkre a sales@osb.hu címen fogadjuk megrendeléseiket. Szállítási határidőnk a visszaigazolástól számított legfeljebb 14 munkanap. Nettó 50 ezer forint értékhatár felett a szállítási költséget átvállaljuk. Egyedileg összeállított rendelését igény szerint karácsonyi díszdobozba helyezzük, melynek ára Ft.

14

15

Termékeink CSOKOLÁDÉK

Termékeink CSOKOLÁDÉK Termékeink Herba officinalis A Pannonhalmi Főapátság 996 óta működő Gyógynövénykertjében mintegy 35 féle gyógynövényt termesztünk. A növényeket frissen levágva, vagy szárított formában hasznosítjuk, értékesítjük.

Részletesebben

TERMÉKEINK. benedictinus.hu 2 / 3

TERMÉKEINK. benedictinus.hu 2 / 3 Gyógynövényolajok Szappanok Krémek Fürdősók Virágvizek Borok Bencés likőrök Gyógyteakeverékek Monoteák Benedictinus csokoládék Benedictinus ecetek Vis Vitalis ásványvíz TERMÉKEINK 2 / 3 A pannonhalmi apátsági

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk! Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk! Karácsony közeledtével mindannyian elgondolkozunk azon, hogyan fejezhetnénk ki köszönetünket üzleti partnereinknek, munkatársainknak az egész évben nyújtott munkáért,

Részletesebben

KOLOSTORI TERMÉKEK BOLTJA Sopron, Kolostor u. 1. A Nagyboldogasszony (Templom) mellett

KOLOSTORI TERMÉKEK BOLTJA Sopron, Kolostor u. 1. A Nagyboldogasszony (Templom) mellett KOLOSTORI TERMÉKEK BOLTJA Sopron, Kolostor u. 1. A Nagyboldogasszony (Templom) mellett A gyógyítás kezdettől fogva a monostorok fontos szolgálatai között szerepelt, hiszen Szent Benedek azt írja elő a

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

Közzétette: (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Közzétette:  (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 05. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Az illóolajokról szóló cikkünk második részében az olajak használati módjait vesszük

Részletesebben

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok Természetes olajok, teák és növények Gógymódok Figyelem! A felsorolt termékek és alkalmazási módok nem mindenkinél, és nem minden esetben hoznak eredményes változást. Ebben az esetben próbálkozzunk vagy

Részletesebben

Téli illóolajok 2. Közzétette: ( Még nincs értékelve

Téli illóolajok 2. Közzétette:   (  Még nincs értékelve Téli illóolajok 2. 2010 december 05. Flag Szöveg méret Mentés Mérték 0 Még nincs értékelve Az illóolajokról szóló cikkünk második részében az olajak használati módjait vesszük górcs? alá. Bemutatjuk, hogy

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..)

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) A képek alapján próbáljátok felismerni az adott gyógynövényt, azonosítsátok be a hatását, és hogy a növény melyik

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

COMENIUS GYÓGYNÖVÉNYEK EURÓPÁBAN MUNKATERV

COMENIUS GYÓGYNÖVÉNYEK EURÓPÁBAN MUNKATERV COMENIUS GYÓGYNÖVÉNYEK EURÓPÁBAN GYÓGYNÖVÉNYEK magyarországon MUNKATERV 2010-2012 2010/2012. Munkaterv 1. Gyógynövények Európában - gyógynövények Magyarországon Gyógynövények a gyógyítás szolgálatában

Részletesebben

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 03. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Az illóolajok növényi részek természetes kivonatai. Sajtolással, lepárlással,

Részletesebben

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait.

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait. Az utóbbi évtizedben egyike lett azoknak az alternatív kezelésmódoknak, melyeknek a népszerűsége a világ számos országában fokozódik. Ennek oka részben abban keresendő, hogy sokan szenvednek tartós stresszhatással

Részletesebben

Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME. Minden,ami gyógyír,minden,ami só

Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME. Minden,ami gyógyír,minden,ami só Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME Minden,ami gyógyír,minden,ami só SÓSZAPPAN NAPI HASZNÁLATRA,BŐRBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE SÓPÁRNA KEREK IZÜLETI FÁJDALMAK,FÜLGYULLADÁS,HÁTFÁJÁS,KÖHÖGÉS

Részletesebben

13 gyógyító tipp cickafarkfűből. A cickafarkfű étvágyjavító, köptető, nyugtató sekentő és, Hatóanyagai

13 gyógyító tipp cickafarkfűből. A cickafarkfű étvágyjavító, köptető, nyugtató sekentő és, Hatóanyagai 13 gyógyító tipp cickafarkfűből A cickafarkfű étvágyjavító, köptető, nyugtató sekentő és, Hatóanyagai Glikozidikus keserűanyag, illóolaj (0,05 0,25%) amelynek komponensei a kamazulén, a kámfor, a szabinén,

Részletesebben

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7 Gyógynövények babáknak és mamáknak Ánizs A Közép-Keleten és a Földközi-tenger keleti medencéjében lévő szigeteken őshonos köz 1 / 7 Napjaink fitoterápiája a növény termését és annak illóolaját használja,

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNYISMERET ALAPFOGALMAK

GYÓGYNÖVÉNYISMERET ALAPFOGALMAK GYÓGYNÖVÉNYISMERET ALAPFOGALMAK Gyógynövény: - Gyógyszerkönyvben szereplő drogok nyersanyaga, - gyógyításra, ill. egészségvédelemre felhasznált növény, - gyógyításra, gyógyszeripari alapanyagok előállítására,

Részletesebben

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee Tea, Kávé, Desszertlap Dessert, Coffee, Tee Vintage Teák A tea az álmodók bora /Kosztolányi Dezső/ Zöld teák A zöld tea nem pusztán élvezeti szer, hanem természetes gyógynövény. A és E vitaminban gazdag.

Részletesebben

Hidegensajtolt szappanok

Hidegensajtolt szappanok Hidegensajtolt szappanok Gyöngyvirág szappan Ez a kis csengettyű alakú virág szeles körben segiti az emberiséget. A kozmetikai ipar arclemosót készít belőle. A gyógyászat vizelethajtó hatását felhasználva

Részletesebben

Gyógynövénytermesztés az ökológiai gazdálkodásban. Madaras Krisztina

Gyógynövénytermesztés az ökológiai gazdálkodásban. Madaras Krisztina Gyógynövénytermesztés az ökológiai gazdálkodásban Madaras Krisztina Az ökológiai gazdálkodás jelentősége a gyógynövény ágazatban kezd teret nyerni > szemléletmód A gyógynövény termesztésben kiemelt jelentőség,

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS

GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS Gyógynövény fogalma Gyógyszerkönyvben szereplő drogok nyersanyaga. Gyógyításra, ill. egészségvédelemre felhasznált növény. Gyógyításra, gyógyszeripari alapanyagok előállítására, élvezeti

Részletesebben

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk Méz kínálatunk A legfinomabb és legkülönlegesebb mézeket gyűjtöttük itt össze Önöknek, melyek remek ajándékként szolgálnak az ünnepek közeledtével. Termékeink más és más kiszerelésben kaphatóak. 36g tól

Részletesebben

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Ayurveda és a méregtelenítés 2. rész 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető

Részletesebben

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás.

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás. Bőrápolás Rögzítőnadrágok Kesztyűk Inkontinencia Katéterek Bőrtisztítás Ágyvédelem Papíráru Hulladék kezelés Egyéb termékek Védőruhák Sebkezelés Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/különleges krémek.

Részletesebben

Nytsz.sz. OGYI- Termék neve ATC 218/91 Air Salonpas M02A 570/95 Alkymer L03A 1001/06 AlgoHerb kapszula N02BA 969/06 Ashaninka Macskakarom gél D 03

Nytsz.sz. OGYI- Termék neve ATC 218/91 Air Salonpas M02A 570/95 Alkymer L03A 1001/06 AlgoHerb kapszula N02BA 969/06 Ashaninka Macskakarom gél D 03 Nytsz.sz. OGYI- Termék neve ATC 218/91 Air Salonpas M02A 570/95 Alkymer L03A 1001/06 AlgoHerb kapszula N02BA 969/06 Ashaninka Macskakarom gél D 03 591/96 Ashwagandha kapszula A13A 547/95 Baby Luuf balzsam

Részletesebben

KARÁCSONYI CSOMAGAJÁNLATAINK.

KARÁCSONYI CSOMAGAJÁNLATAINK. KARÁCSONYI CSOMAGAJÁNLATAINK HÖLGYEKNEK AJÁNLJUK Lavandis szappan levendulaolajjal (125g) Lavandis kézkrém Lavandis szappanzsák Albus csokoládé A csomag ára: 6.990 Ft Miraculosum szappan körömvirágolajjal

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Apácák, ha megfáztak...

Apácák, ha megfáztak... Apácák, ha megfáztak A köhögés, nátha, torokfájás, láz megkeseríthetik életünket, az ünnepeket. A gyógynövények azonban s Bár az utóbbi években rendkívül megnőtt az érdeklődés a természetgyógyászat szelíd

Részletesebben

A levendula alkalmazása A levendula teában vagy gyógynövénypárna részeként nyugtató hatású, és elalvást elősegítő.

A levendula alkalmazása A levendula teában vagy gyógynövénypárna részeként nyugtató hatású, és elalvást elősegítő. mottolajas gőzfürdőt. Egy forró vízzel telt tálba tegyünk 4 csepp bergamottolajat, és 10 percig hagyjuk, hogy a gőz kifejtse hatását. A legjobb, ha egy nagy törülközőt teszünk a fejünkre, ami az edényt

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g ACC HOT 200mg por bels.oldat 20x 1867 Ft 1599 Ft Lyxio 200mg por bels.old. 30x 1186 Ft 999 Ft TriActin Wick citrom ízű por bels. oldat 5x 1229 Ft 1045 Ft hatóanyag: acetilcisztein hatóanyag: acetilcisztein

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Daganatos megbetegedések kialakulásának megelőzése. Készítette: dr. Májerné Tobak Edit

Daganatos megbetegedések kialakulásának megelőzése. Készítette: dr. Májerné Tobak Edit Daganatos megbetegedések kialakulásának megelőzése Készítette: dr. Májerné Tobak Edit Szervezetünkben folyamatosan keletkeznek ráksejtek! De! a megfelelően működő immunrendszer irányítása alatt tevékenykedő

Részletesebben

Az aranyat érő tejsavó

Az aranyat érő tejsavó A tej legértékesebb része 1. oldal (összes: 5) 2. oldal (összes: 5) A sárgás színű, áttetsző folyadék, amit a sajt lecsöpögtetése során nyerünk, maga a tejsavó, és ezzel találkozunk akkor is, ha aludttejet

Részletesebben

KARÁCSONYI GYERTYÁK, ILLÓOLAJOK, PÁROLOGTATÓK, ILLATOSÍTÓK

KARÁCSONYI GYERTYÁK, ILLÓOLAJOK, PÁROLOGTATÓK, ILLATOSÍTÓK KARÁCSONYI GYERTYÁK, ILLÓOLAJOK, PÁROLOGTATÓK, ILLATOSÍTÓK Karácsonyfa alakú, üveg gyertyatartó tea mécsessel. A741106 05 515Ft/db+Áfa "Delicius" gyertya szett A791492 602Ft/db+Áfa "Shiva" illatos gyertya,

Részletesebben

Purex Phase 1. csomag 1 doboz rostkoncentrátum 1 doboz kapszula B 330-2

Purex Phase 1. csomag 1 doboz rostkoncentrátum 1 doboz kapszula B 330-2 2016 B 515-2 Alka- line cseppek 30 ml 24,50 25 B 522-2 BiyoVit Gold tabletta 60 db 36,60 30 B 080-2 Coral+Calcimax tabletta 90 db 19,17 17 B 339-2 Cordia Q10 kapszula 30 db 25,92 25 B 372-2 Digemax kapszula

Részletesebben

Öngyógyítás citromfűvel, rozmaringgal és kamillával

Öngyógyítás citromfűvel, rozmaringgal és kamillával Öngyógyítás citromfűvel, rozmaringgal és kamillával Az egészségmegőrzésnek Az többféle öngyógyításnak módja van: persze például vannak a táplálkozás, szabályai, amelyeket a mozgás, ajánlatos a masszázs

Részletesebben

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II.

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II. 2009 szeptember 13. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Fűben-fában orvosság van tartja a népi bölcsesség, és ezt természetesen igaz most érő gyümölcseinkre is.

Részletesebben

Panaszok szerint: sportbalesetek esetén: Körömvirág krém, Fekete nadálytő krém és bedörzsölőszer,

Panaszok szerint: sportbalesetek esetén: Körömvirág krém, Fekete nadálytő krém és bedörzsölőszer, TERMÉKKATALÓGUS Bús Anikó ügyvezető igazgató Katalógusunkban bemutatjuk teljes termékskálánkat, amely gyógyhatású krémeket, kivonatokat, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat és gyógynövénykeveréket tartalmazó

Részletesebben

ILLÓOLAJ Kiszerelés Fogyasztói ár

ILLÓOLAJ Kiszerelés Fogyasztói ár ILLÓOLAJ Kiszerelés Fogyasztói ár BIO Bergamott 5ml 2100 (Citrus bergamia) 10ml 2990 BIO Borsmenta 5ml 1490 (Mentha piperita) 10ml 2200 BIO Citrom 5ml 1290 (Citrus limonum) 10ml 1990 BIO Citromos eukaliptusz

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Füvészkert. Történetek, rejtvények és feladatok gyógy- és fűszernövényekről

Füvészkert. Történetek, rejtvények és feladatok gyógy- és fűszernövényekről Füvészkert Történetek, rejtvények és feladatok gyógy- és fűszernövényekről Az ősz bőséggel kínálja az értékes vitaminforrásokat vadon termő fákon, cserjéken, növényeken. Magyarországon kb. 3000 gyógynövényfaj

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) Kalendula (körömvirág), rozmaring, mentol, kámfor, aloe vera, kurkuma, csalán, angelika (angyalgyökér), boróka, kakukkfű,

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is A gyógyító csalán A hagyományos természet-gyógyászatban fontos helyet foglalt el a rég kipróbált tavaszi k Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok,

Részletesebben

TÁMOP-3.1.4 08/2-2009-0039.

TÁMOP-3.1.4 08/2-2009-0039. TÁMOP-3.1.4 08/2-2009-0039. Kölcsey Ferenc Általános Iskola és Óvoda 2010.05.03-2010.05.25. Amikor a tölgyet kivágják, az egész erdő visszhangzik az esésétől, de száz makkot vet csöndben egy észrevétlen

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

OGYI által forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények listája

OGYI által forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények listája OGYI által forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények listája Nytsz. OGYI- Termék neve ATC 218/91 Air Salonpas M02A 1001/06 AlgoHerb kapszula N02BA 570/95 Alkymer

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

A só- és színterápiáról röviden

A só- és színterápiáról röviden A só- és színterápiáról röviden A sóterápia Az ember arany nélkül tud élni, de só nélkül nem. - Cassiodorus 1 Történelem A terápia kezdete a sóbányákban és sóbarlangokban dolgozó emberektıl eredeztethetı,

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Egyedi teák /egy növény drogja/ 50g 600.-Ft. Emésztőrendszerre

Egyedi teák /egy növény drogja/ 50g 600.-Ft. Emésztőrendszerre Egyedi teák /egy növény drogja/ 50g 600.-Ft Emésztőrendszerre Apróbojtorján (Agrimonia Eupatoria) Torokfertőtlenítésre, máj-és epeműködés szabályozására, bélrenyheségre, vizelettartási problémákra teáját,

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL» 2 személyre -15 perc 1/2 db paprika 1 ek olívaolaj 1 ek currypor Vágd kockára a paprikát és süsd olajban 3 percig. Azután önts hozzá 300 ml sovány tejet. A maradék

Részletesebben

ASHTANGAVAIDYAM AYURVEDICS (Kerala, India) KLASSZIKUS AYURVEDIKUS MASSZÁZSOLAJAK. Import és forgalom: PRO-SS Kft.

ASHTANGAVAIDYAM AYURVEDICS (Kerala, India) KLASSZIKUS AYURVEDIKUS MASSZÁZSOLAJAK. Import és forgalom: PRO-SS Kft. ASHTANGAVAIDYAM AYURVEDICS (Kerala, India) KLASSZIKUS AYURVEDIKUS MASSZÁZSOLAJAK Import és forgalom: PRO-SS Kft. ayurvedikus masszázsolajak A masszázsolajak kiemelkedő szerepet töltenek be az egészség

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e. megfelelt. GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e. megfelelt

Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e. megfelelt. GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e. megfelelt 1 Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e 2 GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e 3 L Angelica Officinalis sampon&hajkondícionáló 2in1 kamillával és lengmaggal 1/20 4 schauma 7 gyógynövény

Részletesebben

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal A boldogság széppé tesz Farfalla történelem A Farfalla története egy szoros barátsággal kezdődött: 4 barát úgy döntött, hogy a természetes

Részletesebben

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK APRÓ FIGYELMESSÉG Csomag Hölgyek számára Helia-D Aquaboom szuperhidratáló krémgél, normál bőrre (50 ml) Helia-D Hidratáló arctisztító kendő (10 darab) Helia-D Ápolókrém (100

Részletesebben

Phyto diet. termékek. A természet segítsége négylábú barátaink részére

Phyto diet. termékek. A természet segítsége négylábú barátaink részére Phyto diet termékek A természet segítsége négylábú barátaink részére A ter mészet segítsége négylábú barátaink részére Phyto diet termékek A Phyto diet termékcsaládot olyan gazdák figyelmébe ajánljuk,

Részletesebben

Ágyásterv Mediterrán kert

Ágyásterv Mediterrán kert Ágyásterv Mediterrán kert Mediterrán kert Egy mediterrán kerttel déli han-gulatot varázsolhat otthonába. A növények túlnyomóan napos fekvést igényelnek. Egy kis, sok-szög alakú, természetes kövekből álló

Részletesebben

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 Kedves Vásárlónk, Katalógusunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ünnepi meglepetést. Akár családtagjainak és barátainak, akár munkatársainak vagy

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

teafa- és szantálfaolaj kiváló kiegészítője lehet a kb. 5 liter, lehetőség szerint meleg vizes fürdőnek. Hörghurut

teafa- és szantálfaolaj kiváló kiegészítője lehet a kb. 5 liter, lehetőség szerint meleg vizes fürdőnek. Hörghurut teafa- és szantálfaolaj kiváló kiegészítője lehet a kb. 5 liter, lehetőség szerint meleg vizes fürdőnek. Hörghurut A hörgők akut gyulladása általában megfázás vagy fertőzés esetén alakul ki, és fájdalmas

Részletesebben

Szerző: Tamás Zsanett EverHolding Zrt

Szerző: Tamás Zsanett EverHolding Zrt 2017 Szerző: Tamás Zsanett EverHolding Zrt. 2017.01.23. EverSales & MyChoccy: Egy új ízvilág A MyChoccy csokoládémanufaktúra azzal a céllal jött létre, hogy megalkossuk az Ön számára legtökéletesebb csokoládét,

Részletesebben

A kakukkfű hatóanyagai

A kakukkfű hatóanyagai Kakukkfű A kerti kakukkfű, latin nevén Thymus vulgaris, egyike a mi éghajlatunkon gyakran használt gyógyés fűszernövényeknek, amely eredetileg a Földközitenger vidékéről származik. A kakukkfű az ajakosok

Részletesebben

Partner- kapcsolati ajánló

Partner- kapcsolati ajánló Partner- kapcsolati ajánló A Martina Gebhardt natúrkozmetika széleskörű lehetőséget biztosít a gyakorló kozmetikusok számára, hogy szakmai felkészültségüknek megfelelő, kozmetikájuk és vendégkörük sajátos

Részletesebben

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Masszázsgolyó: különböző, szárított gyógynövényekkel töltött, stamppel végzett masszázs. A stampeket forró vízbe vagy gőzbe

Részletesebben

IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA AZ ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJOK SEGÍTSÉGÉVEL

IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA AZ ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJOK SEGÍTSÉGÉVEL IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA AZ ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJOK SEGÍTSÉGÉVEL Kevi Andrea 2018.11.12. Mit tehetünk magunkért? Az egészséges immunrendszer alapkövei: Higiénia Testmozgás Tudatos táplálkozás Pihenés,

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Epoch ESSENTIAL OILS (ILLÓOLAJOK)

Epoch ESSENTIAL OILS (ILLÓOLAJOK) Epoch ESSENTIAL OILS (ILLÓOLAJOK) ILLATVARÁZS Fedezze fel az érzékek világát Kiszerelés: 15 ml A RENDSZER ÁTTEKINTÉSE A modern életstílus gyakorta ellehetetleníti azt a becses kapcsolatot, ami a világhoz

Részletesebben

Teával a hurkák ellen

Teával a hurkák ellen Teával a hurkák ellen A fűszeres, illatos teakeverékek csökkentik az étvágyat, felpörgetik az anyagcserét és méregtelenítenek A tea fogyasztásától a kötőszövetek is feszesebbé válnak, a bőr tisztább és

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van? A természet mesteri módon

Részletesebben

mártásaiba, édességekhez (tészták, sütemények, rizsfelfújtak, gyümölcslevesek, cukorkák), likőrök ízesítésére, pálinka készítésére (pl.

mártásaiba, édességekhez (tészták, sütemények, rizsfelfújtak, gyümölcslevesek, cukorkák), likőrök ízesítésére, pálinka készítésére (pl. Fűszerek Ánizs Általános használata: főzelékek (sárgarépa, tök, cékla, vöröskáposzta), vadételek mártásaiba, édességekhez (tészták, sütemények, rizsfelfújtak, gyümölcslevesek, cukorkák), likőrök ízesítésére,

Részletesebben

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása Dr. Keve Tibor Gradiens Kft. 2074 Perbál, Levendula u. 1. Postacím: 2074 Perbál, Pf.: 15. Tel: 1-460-0804

Részletesebben

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!)

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!) E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 171,15 144,26 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 729,02 608,95 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 121,80 91,60 40 M 110 MAGNETIC+ Ixia női mágneses nyaklánc

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Gyümölcsök erdőn-mezőn

Gyümölcsök erdőn-mezőn Húsos som piros bogyói A csonthéjas gyümölcseink közül az egyik legismertebb az erdők, cserjék, laza kötésű talajok kedvelt növénye, a pirosas színű húsos som. A gyümölcs ismeretes, édeskés-fanyar-savanykás

Részletesebben

1. A fülgyertya eredete és összetevői

1. A fülgyertya eredete és összetevői Amit a fülgyertya kezelésről tudni kell 1. A fülgyertya eredete és összetevői A Maya ill. Hopi indián eredetű természetes gyógyítási módszerek egyike a fülgyertyázás. Lényege, hog 1 / 7 A fülgyertya lenvászon

Részletesebben

Ajándékkatalógus 2009

Ajándékkatalógus 2009 Ajándékkatalógus 2009 A valóban felelős cégeknek a valóban felelős ajándék Ajándék, amivel kétszer ad Bemutatkozunk A fruit of care cégajándékaival nem csak partnereit, ügyfeleit és munkatársait ajándékozza

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben