Beszámoló. A Heves megyei lovas sport évi eredményeiről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló. A Heves megyei lovas sport 2013. évi eredményeiről"

Átírás

1 Beszámoló A Heves megyei lovas sport évi eredményeiről Távlovaglás: A szakágat évek óta a Mihók ménes lovasai képviselik eredményesen a hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt. Mihók Orhídea a Szlovákiában rendezett Kelet Európai Távlovas Kupa három napos versenyén, a harmadik helyen végzett. Mihók Margaréta a Magyar Bajnokság 40 km-es versenyszámában első helyen végzett. Díjlovaglás: A szakágat a Szilvásváradi szakosztály lovasai képviselték a hazai versenyeken. Kappel Edit I. osztályú versenyző Mikó Tamás II. osztályú versenyző Fogathajtás: A szakág versenyzői a hazai kategóriás versenyein vettek részt. Négyesfogat: Lázár Zoltán A. kategória Szilvásvárad Magyar Bajnokság egyéni első hely Négyesfogathajtó EB. Izsák egyéni bronzérem, csapat bronzérem Kettesfogathajtó VB. Kistopolcsány egyéni bronz érem, csapat arany érem Juhász Miklós A. kategória Szilvásvárad Kettesfogat: Vati Ferenc A. kategória Szilvásvárad Kelemen Balázs A. kategória Full Metál Horze SE Balogh József B. kategória Szilvásvárad Kovács Péter B. kategória Szilvásvárad Ádám László B. kategória Szilvásvárad Csintalan Imre C. kategória Kálban és Viszneken meghívásos fogatversenyre került sor, melyen a környékbeli amatőr fogatok szépszámú közönség előtt versenyeztek. Díjugratás: A szakágat a Heves Lovas Baráti Kör 7 versenyzővel, Full Metál Horze SE 4 versenyzővel, Zsákai Kft. Gyöngyös 6 versenyzővel képviselték a hazai A és B kategóriás versenyeken. Első ízben került megrendezésre, a három megyére (Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Heves) kiírt Platthy József regionális díjugrató bajnokság. A championátus rendszerben kiírt bajnokság megyénként két-két kvalifikációs helyszínen került lebonyolításra.

2 Megyénkben augusztus 18-án Heves-Alatkán és szeptember 1-én Pétervásárán biztosítottunk versenyzési lehetőséget a bajnokságban résztvevőknek. A döntő ez évben szeptember 28-án Karcagon került megrendezésre. PLATTHY JÓZSEF REGIONÁLIS DÍJUGRATÓ BAJNOKSÁG Regionális Bajnokság döntője Karcagon A Jász-Nagykun-Szolnok, a Heves és a Nógrád Megyei Lovas Szövetség összefogásával első alkalommal került kiírásra a Platthy József Regionális Díjugrató Bajnokság. A championátus rendszerben kiírt bajnokság öt kvalifikációs helyszínen (Somoskőújfalu, Jászberény, Jászfényszaru, Heves, Pétervására) került lebonyolításra. A döntőnek első alkalommal Karcag adott helyszínt szeptember 28-án egy háromnapos rendezvény sorozat keretében. A versenysorozat névadója Platthy József huszár ezredes, aki Karancskesziben született és az 1936-os Berlini olimpián bronzérmet szerzett díjugratásban Sellő nevű lovával, amely mind máig egyetlen olimpiai érme a magyar lovas sportnak. A bajnokság kiírásának célja a korábbi megyei bajnokság színvonalának növelése, az egyes versenyhelyszínek rendezvényeinek segítése. A versenysorozat öt kategóriában adott lehetőséget a lovasoknak és lovaknak az egymásközti megmérettetésre. Az öt egyéni kategória mellett csapatversenyre is sor került. A Díjugrató Szakbizottság forinttal támogatta a döntő díjazását.

3 A regionális bajnokság eredményei: Kezdő lovas kategória: 1.Császár Richárd Shagya Patapajta LE. Nidóra nl. 2.Rell Adrián Pusztaszántói LSE. Jason nl. 3.Koncz Csenge Milléri Lovastanya SE. Csini nl. Kezdő ló kategória: 1.Majláth Csaba Zsákai Kft. Gyöngyös Zsákai Pinocchio nl. 2.Majláth Csaba Zsákai Kft. Gyöngyös Zsákai Rómeó nl. 3.Bogdán Emese Milléri Lovastanya SE. Fuborn the Stallion Ifjúsági kategória: 1.Karl Eszter Ipoly-völgyi Lovas DSE. Passzát nl. 2.Pálinkás Ákos Shagya Patapajta LE. Veganó nl. 3.Peti Fanni Tisza-mente Alapítvány Carusón l. Amatőr kategória: 1.Máté Éva Szent György LSE. Avanti nl. 2.Rácz Roland Shagya Patapajta LE. Blesse Lessivage nl. 3.Vikartóczki Krisztina Heves Lovas Baráti Kör Carry nl. Felnőtt kategória: 1.Körtvélyessy Péter Heves Lovas Baráti Kör Szépség nl. 2.S Papp Jenő Szolnoki Lovas Klub Georgina nl. 3.Apró József Full-Metál Horse LKE. Matahari nl. Csapat verseny: 1.Jász-Nagykun-Szolnok megye I. (Csapatvezető: Hargitai János) Császár Richard Pálinkás Ákos Rácz Roland Beke Endre 2.Jász-Nagykun-Szolnok megye II. (Csapatvezető:S Papp Jenő) Koncz Csenge Peti Fanni Máté Éva S Papp Jenő 3.Heves megye (Csapatvezető: Körtvélyessy Péter) Baloghi Gyöngyvér Csintalan Daniella Vikartóczki Krisztina Körtvélyessy Péter

4 A három megye sportolóinak példás összefogásával megvalósult bajnokság végén, a győztes és a helyezett versenyzők számára a díjakat a megyei szövetségek elnökei, Seidelné Szita Gabriella, Bencsik József és Bíró Árpád adták át. A versenynap végén a megyei szövetségek vezetői már most azt tervezik, hogy a tavasz beköszöntével a jövő évben is útjára indítják a régiós bajnokságot, amelyhez remélhetőleg sikerül előteremteni a szükséges anyagi forrásokat is. Military (Lovastusa): A Kaposváron 2013.október 4-6-án rendezett Magyar Bajnokság szép Heves megyei sikert hozott. A B kategória csapatversenyét a -László Gabriella Szilvásváradi LSKE. Dalcorina nl. -Egyed László Szilvásváradi LSKE. Hűség nl. -Kajzinger Balázs Full-Metál-Horse SE. Vegánum Bárónő nl. Összeállítású Heves megyei csapat nyerte. Az október án Bábolnán rendezett Tanintézeti OB-n Kezdő ló kategória bajnoka: Suttogó Saca László Gabriella Szilvásváradi LSKE. Utánpótlás ló kategória bajnoka: Scipio S Egyed László Szilvásváradi LSKE A Visegrád Kupa felnőtt bajnoka Egyed László Viking nl. Szilvásváradi LSKE. Sajnálatosnak tartom, hogy Egerben a Fodor Tamás által tulajdonolt és épített pályán a szeptember re tervezett CIC* verseny elmaradt. Megyei események és történések: Egri Zoltán nyilvános búcsúztatása május 6-án, hétfőn, (születésnapján) órakor volt Egerben (Deák F. u. 56.) a református templomban. Hosszan tartó betegség után 71 éves korában április 25-én elhunyt Egri Zoltán, a Magyar Lipicai Lótenyésztők Egyesülete tiszteletbeli elnöke, aki évtizedeken át ügyvezető elnökként áldozatos munkájával szolgálta az egyesület, valamint a hazai és nemzetközi lipicai tenyésztés ügyét. Egri Zoltán nemzetközi "I" minősítésű bíróként is tevékenykedett a fogatsportban. Nyugodjon békében Zoli bácsi! Nagy István a Fenstherm Kft. cégtulajdonos Évekig mentőövet nyújtott rendezvényeknek, intézményeknek, magánszemélyeknek, amiért cserébe a vállalkozás molinójának elhelyezése csekélyke köszönetnek számított. A sport nagylelkű támogatójának nem lehetünk elég hálásak, vagy ha igen, azt már nem tehetjük meg idelenn. A Fenstherm-es Nagy István elment közülünk. Mozgalmas negyvennégy évébe sok minden belefért, ám a hiányérzet nagyon megmarad bennünk. Nyugodjon békében!

5 A nyári programok elmaradhatatlan eseménye 2013.július én a Szilvásváradi Lipicai Lovasfesztivál. Az egyesfogatok (6), kettesfogatok (23) és negyesfogatok (10) OB döntője nemzetközi verseny keretében került megrendezésre öt nemzet részvételével. Továbbra is nagy sikere van a szombat esti Éjszaka Show műsornak augusztus én került megrendezésre a II. Gyetrmek, junior,fiatalhajtók Európa Bajnoksága Silvásváradon. A Mátyus Zsuzsa szövetségi kapitány által vezetett Magyar csapat 3 arany, 3 ezüst,5 bronzéremmel zárta a Heves megyei lovassportszövetség által is támogatott ( ft) versenyt. Kappel Edit eddigi munkásságát, a lipicai ló iránti elkötelezettségét a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetéssel ismerte el a kormány augusztus 20-án. A XIV.Őszi lóárverésre 2013 október én került sor Szilvásváradon. Az egyik legerősebb elővágta július 2. A szervezők szerint eddig Hatvanban zajlott az egyik legerősebb elővágta döntő. Botlásokat és meglepetéseket egyaránt láthatott a közönség, a végén azonban bejött a papírforma.

6 Vasárnap zajlott Hatvanban a Nemzeti Vágta 50. jubileumi előfutama. A kilenc résztvevő három elődöntőben mérte össze gyorsaságát. Az első előfutamban a helyiek kedvence is rajthoz állt: Vaka István Ciceróval képviselte Hatvant, Apcról Pajkos László és Black Jack, Herédről pedig Mandula nyergében Fekete Ilona versenyzett. Vaka István és Ciceró az első kanyartól vezette a futamot, majd elegáns, könnyed lovaglással meg is nyerték azt. A második előfutamban a Délegyházáról érkező Német Viktória és Keep Smiling, az ecsédi Rónai Attila és Szemafor Rezgő, valamint a tavalyi Nemzeti Vágta győztese Cordoba állt rajthoz új zsokéjával, Szentes Barbarával, Sándorfalva-Homokpuszta színeiben. Bár Cordoba a második körben megbotlott, a futamot magabiztosan nyerte. Rózsaszentmárton, Petőfibánya és Gyöngyöshalász indulói mutatták meg gyorsaságukat a közönségnek: Záprel Krisztina Attayr nyergében végig magabiztosan vezetett, Szalai László Ginával, valamint Tóth Márton mutatkozott be Csákó Álommal.. Záprel Krisztina vívta ki magának a jogot arra, hogy a döntőben is rajhoz állhasson. Azok a nézők tippelek jól, akik azt mondták, hogy a 2012-es Nemzeti Vágta győztese, Cordoba nyeri a döntőt. Bejött a papírforma, ugyanakkor meg kellett küzdenie az elsőségért, hiszen Attayr végig a nyomában vágtatott. Ciceró izgalmában elrontotta a rajtot, így Vaka István taktikát váltott: kivárta, hogy az előtte lévő ló elfáradjon, majd az utolsó fél körben megelőzte Attayr-t. A VI. Nemzeti Vágtán ismét bemutatkozott Heves megye. Hatvan képviseletében Vaka István Szilaj nl. (előfutam 6..hely) Felsőtárkány képviseletében Tóthné Csala Adrien Jazira nl. (előfutam 5. hely) Apc képviseletében Tóbiás Károly Si Bellen l. (előfutam 3. hely) A fogatvágtán Szilvásváradot Dallos Andor által hajtott lipicai fogat képviselte.(4.hely) Korlátugratás:-Körtvélyessy Péter Heves LBK Szépség nl. 2.hely -Majláth Csaba Zsákai Kft Gyöngyös Urbínó nl.3.hely Magasugratás: Majláth Csaba Zsákai Kft Gyöngyös Urbínó nl.5..hely A Nemzeti Vágta záró képe a SZILVÁSVÁRADI MÉNES a Hősök terén! Köszönet mindazoknak, akik részt vettek a bemutató sikeres végrehajtásában. Új helyszínnel, Heves-Alatkán a Kasper Lovastanyán egy szabadtéri és két fedeles versennyel bővült a díjugrató szakág versenyzési lehetősége. Nagyfüged, december 05. Bencsik József Heves megyei lovassport szövetség elnök

2014. év szakmai beszámoló

2014. év szakmai beszámoló 2014. év szakmai beszámoló 1, Általános információk A Csongrád Megyei (a továbbiakban: Szövetség) 2014. május 26- án tartotta éves rendes közgyűlését, ahol elfogadta a 2014. éves működési- és pénzügyi

Részletesebben

KITÜNTETETTJEINK 2016. A Magyar Lovas Szövetség 2016. február 20-i Díjátadó Gála alkalmával Lázár Vilmos kitüntetéseket adott át.

KITÜNTETETTJEINK 2016. A Magyar Lovas Szövetség 2016. február 20-i Díjátadó Gála alkalmával Lázár Vilmos kitüntetéseket adott át. KITÜNTETETTJEINK 2016 A Magyar Lovas Szövetség 2016. február 20-i Díjátadó Gála alkalmával Lázár Vilmos kitüntetéseket adott át. Gróf Széchenyi István Emlékérem E legmagasabb lovas kitüntetés a lovastársadalom

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke Kezdetektől napjainkig A hegyikerékpározás az 1980-as években kezdte el meghódítani

Részletesebben

A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza

A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza Baján csobbant a csapat Megyedöntőn jártak 2009.01.15. A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza Január 8-án a vizek városában

Részletesebben

LOVASTANÁR (HIPPOLOGUS) ÉS SZERVEZŐ SZAK 2016-17. CSAK NÁLUNK! EGYEDÜLÁLLÓ NEMZETKÖZI HÍRŰ OKTATÓKAR. Hatalmas szakmai tudásvagyon!

LOVASTANÁR (HIPPOLOGUS) ÉS SZERVEZŐ SZAK 2016-17. CSAK NÁLUNK! EGYEDÜLÁLLÓ NEMZETKÖZI HÍRŰ OKTATÓKAR. Hatalmas szakmai tudásvagyon! Magyar Lovassport Szövetség Egy kicsit több tudományt és ügyes, fényes végrehajtást. Gróf Széchenyi István Lovakrul, 1828 LOVASTANÁR (HIPPOLOGUS) ÉS SZERVEZŐ SZAK 2016-17. CSAK NÁLUNK! EGYEDÜLÁLLÓ NEMZETKÖZI

Részletesebben

XII. 2014. Az egészség és sport jegyében

XII. 2014. Az egészség és sport jegyében Á G F A L V I K R Ó N I K A XV. évfolyam 9. szám Ágfalva Önkormányzatának tájékoztatója 2014. SZEPTEMBER XII. 2014. Az egészség és sport jegyében Versenykiírás Az eddig megrendezett futófesztiválok sikere

Részletesebben

Beszámoló a szakmai célkitűzések megvalósulásáról

Beszámoló a szakmai célkitűzések megvalósulásáról Beszámoló a szakmai célkitűzések megvalósulásáról 2009 A sportág nemzetközi eredményességének alakulása 2009-ban A 2009 es év kiemelkedő magyar utánpótlás sikerrel kezdődött. A leány 16 éves csapatunk

Részletesebben

A MAGYAR LOVASSPORT SZÖVETSÉG KÖZGYŰLÉSE 2016 AZ ELNÖKI BESZÁMOLÓBÓL

A MAGYAR LOVASSPORT SZÖVETSÉG KÖZGYŰLÉSE 2016 AZ ELNÖKI BESZÁMOLÓBÓL A MAGYAR LOVASSPORT SZÖVETSÉG KÖZGYŰLÉSE 2016 AZ ELNÖKI BESZÁMOLÓBÓL Előadó: LÁZÁR Vilmos Ideje: 2016. február 20. Helye: Magyar Sport Háza, Konferenciaterem Budapest, Istvánmezei út 1-3. TESTÜLETI ÉLETÜNK

Részletesebben

A MAGYAR LOVAS SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK. 2006 évi

A MAGYAR LOVAS SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK. 2006 évi A MAGYAR LOVAS SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGÉNEK 2006 évi K Ö Z G Y Ű L É S I B E S Z Á M O L Ó J A Előadó: Farkas Sándor a Magyar Lovas Szövetség elnöke Ideje: 2007. április 21. Helye: Danubius Hotel Gellért, Budapest

Részletesebben

I. Amatőr Mátrai Hegyi Sprint

I. Amatőr Mátrai Hegyi Sprint I. Amatőr Mátrai Hegyi Sprint a KW BERG-TROPHY nemzetközi amatőr hegyi autóverseny sorozat első magyar futamaként 2007.04.21-22 Versenykiírás MAGYAR VERZIÓ A helyszíne: Parádsasvár, a 24-s számú útvonal,

Részletesebben

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11.

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Márki Ernő ügyvezető Asztalitenisz Sport Klub Szeged Székhely és PP. Terem: 6723 Szeged, Budapesti krt. 5-7.

Részletesebben

1.vrsz.-B/0 Nyitott Elbírálás: Competitions against the clock (Table A)

1.vrsz.-B/0 Nyitott Elbírálás: Competitions against the clock (Table A) 1.vrsz.-B/0 Nyitott Elbírálás: 238 2.1 Competitions against the clock (Table A) Nyitott Position Points Athlete Horse Club First round Points Time 1 0 Ivanova Radoslava(K1107) MASKALE(K1449) SVK 0,00 49,01

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság MAGYAR KUPA Férfi felnőtt nagypályás Jász- Nagykun- Szolnok Megyei versenykiírása 2013 2014. 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa

Részletesebben

KÉPES KRÓNIKÁK. fény. KÁPOLNA 2011. február 25-27.

KÉPES KRÓNIKÁK. fény. KÁPOLNA 2011. február 25-27. KÉPES KRÓNIKÁK fény KÁPOLNA 2011. február 25-27. MEGHÍVÓ VI. Tarna-völgyi Huszár és Katonai Hagyományőrző Találkozó A Kápolnai csata 162. évfordulója alkalmából 2011. február 25. 26. - 27. Program: 5.

Részletesebben

ÁSZÁRI HÍREK 2 0 0 9. M Á R C I U S - Á P R I L I S

ÁSZÁRI HÍREK 2 0 0 9. M Á R C I U S - Á P R I L I S ÁSZÁRI HÍREK 2 0 0 9. M Á R C I U S - Á P R I L I S POLGÁRMESTERI HIVATAL HÍREI Tájékoztató a képvisel-testület 2009.03.17.-i ülésérl Március 17.-én kedden 15.00-kor tartott ülést a képvisel-testület,

Részletesebben

2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE

2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE 2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE Október 1-jén a zenei világnap alkalmából fellépő Újfehértói Fúvószenekar nagy sikerű koncertet adott iskolánkban a város kulturális napi rendezvényeinek keretein

Részletesebben

Iskolagyűlés 2015.10.20.

Iskolagyűlés 2015.10.20. Iskolagyűlés 2015.10.20. Nagyon mozgalmas 2 hónap áll már mögöttünk, rengeteg csodaszép eredménnyel. És hol van még a tanév vége?! 2015.09.19-én, szombaton reggel a szokásokkal ellentétben tárva-nyitva

Részletesebben

Fejér Megyei Diáksport Egyesület

Fejér Megyei Diáksport Egyesület Fejér Megyei Diáksport Egyesület 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ III. KORCSOPORT SZÉKESFEHÉRVÁR BREGYÓ KÖZI REGIONÁLIS ATLÉTIKAI KÖZPONT Egyéni pályabajnokság 2015. június 01. Összetett Négypróba 2015.

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XVII. MATASZ -MEBSZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2016. szeptember

Részletesebben

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA.

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Tel.: +36309724778 E-mail: squashiroda@squash.hu web: www.squash.hu A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. Jelen beszámoló a

Részletesebben

TOLNA MEGYEI RÖPLABDA SZÖVETSÉG. Elnök: Vajda Andor Elnök helyettes /ügyvezető/: Poór József Titkár: Gyányi Zsigmond

TOLNA MEGYEI RÖPLABDA SZÖVETSÉG. Elnök: Vajda Andor Elnök helyettes /ügyvezető/: Poór József Titkár: Gyányi Zsigmond TOLNA MEGYEI RÖPLABDA SZÖVETSÉG TAGEGYESÜLETEK: Paksi RK Elnök: Pásztor Béla ESZI DSE Elnök: Nagy Gábor Perczel DSE Elnök: Gulyás Péter Bonyhádi Családi Röplabda Klub Elnök: Istenes László Elnök: Vajda

Részletesebben

2014. november. Beled Város Önkormányzatának hírei. Születésnapi köszöntő

2014. november. Beled Város Önkormányzatának hírei. Születésnapi köszöntő 2014. november Beled Város Önkormányzatának hírei Születésnapi köszöntő A napokban köszöntöttük Seregély Bálintnét 90.születésnapja alkalmából. Otthonában kerestük fel Irma nénit Dr. Gál László jegyző

Részletesebben

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2011. április 08. S z e g e d S z e g e d i R e n d é s z e t i S z a k k ö z é p i s k o l a Telefon: +36 62 559 577; +36

Részletesebben

Kedves Pestújhelyiek!

Kedves Pestújhelyiek! 1 Tartalom Kedves Pestújhelyiek! 2 Dalnoki Jenő emléktorna 3 Temetői séta 4 Ultibajnokság 4 Nosztalgia bál az Odeon zenekarral 5 Bakonyi Elek Sakkbajnokság 5 Kaláka koncert 5 Templomi koncert 6 Biciklis

Részletesebben

A 2013. évi beszámoló a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának működéséről

A 2013. évi beszámoló a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának működéséről A 2013. évi beszámoló a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának működéséről Készítette: Salga István szakedző A Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályának egyedüli

Részletesebben

A KE02960/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02960/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02960/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02960/2014/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Egri Vízilabda Klub

Részletesebben

Racing Team WWW.TATANKARACINGTEAM.HU

Racing Team WWW.TATANKARACINGTEAM.HU Racing Team WWW.TATANKARACINGTEAM.HU A CSAPAT Csapatunk, a TATANKA RACING TEAM Mountain Bike Sport Egyesület 2010-ben alakult, életre hívója Mészáros Ákos, aki a mai napig is az egyesület elnöke. Taglétszámunk

Részletesebben

... Az asztal száma Az iskola neve Érvényes pontszám

... Az asztal száma Az iskola neve Érvényes pontszám I. KI MIBEN? London 2012 A feladat az, hogy gyűjtsétek össze a 2012-es londoni olimpián egyéni érmeseinket, és írjátok a táblázatba, hogy melyik sportágban, versenyszámban nyerték egyéni érmüket? Minden

Részletesebben

MESZ Utánpótlás Bizottságának 2015. évi beszámolója. Készítette: Nagy Gábor Bizottságvezetője

MESZ Utánpótlás Bizottságának 2015. évi beszámolója. Készítette: Nagy Gábor Bizottságvezetője MESZ Utánpótlás Bizottságának 2015. évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottságvezetője Bizottság Bemutatása: Bizottsági Tagok: Molnár Dániel (Szegedi VSE) Kovács Imre (MEC) Danó Károly (Utánpótlás

Részletesebben

Hiszek az alkotásban, mely a lélek nyelve, a magasabb lelkeké Hiszek a munkában Hiszek a nehézben. Hogy nem lehetetlen!

Hiszek az alkotásban, mely a lélek nyelve, a magasabb lelkeké Hiszek a munkában Hiszek a nehézben. Hogy nem lehetetlen! Hiszek az alkotásban, mely a lélek nyelve, a magasabb lelkeké Hiszek a munkában Hiszek a nehézben. Hogy nem lehetetlen! (Babits Mihály: Örökkék ég a felhők mögött) 1 Tartalom: MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM

Részletesebben

Magyar Kick-Box Szakszövetség. Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15.

Magyar Kick-Box Szakszövetség. Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15. Magyar Kick-Box Szakszövetség Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15. Versenyrendszer Szabályzat A szabályzat célja: Az egyes szakágakban, szabályrendszerekben és korcsoportokban

Részletesebben

t~ NY R E G Y H Á Z A NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET

t~ NY R E G Y H Á Z A NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +3642524-544; FAX: +36 42 311-041 E-MAIL: POLGARMESTERIKABINET@NYIREGYHAZA.HU

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése.

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése. Magyar Köztársaság Félmaratoni Országos Bajnokság Hegyalja Nyílt Félmaratoni Futóverseny Szerencs, 2009. április 04. VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja

Részletesebben

Kaán Károly Verseny. Szépkiejtési verseny

Kaán Károly Verseny. Szépkiejtési verseny Kaán Károly Verseny 2012. április 13-án Tápiószelén megrendezésre került a XX. Kaán Károly megyei Természet és környezetismereti verseny. Diákjaink elért eredményei: 19. hely Hidy Gábor 6.c 26. hely Illés

Részletesebben

Felkészülve a belvízre

Felkészülve a belvízre Alapítva 2011. FELGYŐI HÍREK KIADJA: FELGYŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Felgyő, Széchenyi út 1. 2013. Február-Március III. évfolyam 2-3. szám felgyo.hu/felgyoihirek TELEFON/FAX: 06-63/580-061 FELELŐS KIADÓ: HORVÁTH

Részletesebben

Éves rendes közgyűlés 2015. május 27. Budapest

Éves rendes közgyűlés 2015. május 27. Budapest Közgyűlési beszámoló a sportbizottság tevékenységéről 1. A Magyar Búvár Szakszövetség 2014. évi kiemelt feladatai a sport területén 1.1..Szakmai téren: - A sportági versenyrendszerek működési feltételeinek

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! KÖSZÖNTŐ Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm számunkra,

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G 1053 Budapest Curia u. 3. II/3. Tel.: 20 3522-482 Fax: 3171-307 www.magyar.sport.hu/uszas/btusz 2009. Évi Budapest Bajnokság Helyszín: Budapest,

Részletesebben

Végzős diákjaink eredményeinek elismerése

Végzős diákjaink eredményeinek elismerése Végzős diákjaink eredményeinek elismerése A végzős tanulók több éves teljesítményét, eredményeit a ballagáson rangos díjakkal, címekkel, oklevelekkel és könyvjutalmakkal ismerjük el. A tanévben jutalmazott

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. 2012 E-mail: program@kanjiza.rs Telefon: +381 24 875 166

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. 2012 E-mail: program@kanjiza.rs Telefon: +381 24 875 166 ESEMÉNYNAPTÁR Magyarkanizsa HOGY AZ ESEMÉNYNAPTÁR AZ ÖN RENDEZVÉNYÉT IS TARTALMAZZA, ILLETVE AMENNYIBEN REKLÁMOZNI SZERETNE KIADVÁNYUNKBAN, KERESSE ÖNKORMÁNYZATUNKAT: MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér

Részletesebben

Október. Szüreti felvonulás és bál. Kirándulás a Gemenci erdőben. Tanulmányi kirándulás Bikalon

Október. Szüreti felvonulás és bál. Kirándulás a Gemenci erdőben. Tanulmányi kirándulás Bikalon Tartalom Szüreti felvonulás és bál Kirándulás a Gemenci erdőben (1.-2. évf.) Tanulmányi kirándulás Bikalon (3.-4. évf.) Rajzpályázat Vetélkedő a magyar népmese napjának tiszteletére Bolyai matematika csapatverseny

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

Globe Carex Mayenne. Írta: Kozabel Zsuzsanna

Globe Carex Mayenne. Írta: Kozabel Zsuzsanna Írta: Kozabel Zsuzsanna Globe Carex Mayenne Military 2010. év felnőtt bajnoka Schaller volt Globe Carex Mayenne nevű lovával a Póni Klub Szövetség színeiben. Az angol telivér 1996-ban született, tenyésztője

Részletesebben

1. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ (2015/2016) 2015. augusztus 19.

1. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ (2015/2016) 2015. augusztus 19. VERSENYBIZOTTSÁGI HATÁROZATOK (2015. 08.14.) Megyei IV. osztály: 34/2015-2016 sz. VB. határozat: A VB. a két érintett sportszervezet közös, írásos megegyezése alapján hozzájárul a Kerecsend SE által kezdeményezett

Részletesebben

Donau Bohemia Trophy 2016

Donau Bohemia Trophy 2016 Donau Bohemia Trophy 2016 I. Szabályok 1. A Donau Bohemia Trophy 2016 a négy rendező ország (Ausztria, Magyarország, Szlovákia és Csehország) nemzeti lovas szövetségének védnöksége és ellenőrzése alatt

Részletesebben

Szekeres Pál a riói Paralimpia kerekesszékes vívás versenyigazgatója.

Szekeres Pál a riói Paralimpia kerekesszékes vívás versenyigazgatója. Újabb aranyérem az erőemelőknél Tunkel Nándor, a riói paralimpia helyszínén az Erőemelő Világkupán, kategóriájában 151 kilogramm kinyomásával aranyérmes lett! Gratulálunk neki az eredményéhez! További

Részletesebben

K Ö S Z Ö N T Ő. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

K Ö S Z Ö N T Ő. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! K Ö S Z Ö N T Ő Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm

Részletesebben

ELSÖPRŐ SIKEREK A MÓRÁBAN. azaz újra hoztuk a formánkat

ELSÖPRŐ SIKEREK A MÓRÁBAN. azaz újra hoztuk a formánkat ELSÖPRŐ SIKEREK A MÓRÁBAN azaz újra hoztuk a formánkat A tavaszi időszak az általános iskolások körében az igazi megmérettetések ideje. Ilyenkor történnek a nagy dolgok. Az év végi hajrá mellett iskolánk

Részletesebben

Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyarország Fogathajtó Bajnokságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata

Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyarország Fogathajtó Bajnokságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága Magyarország Fogathajtó Bajnokságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata CAN-A**; CAN-A*; CAN-B**; CAN-B*; CAN-C (szintek és feljutás rendszere)

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. 2009. január 17-ént Szolnokon rendezte meg a Magyar Kyokushin Karate Szervezet az éves közgyűlését.

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI DR. MEZŐ FERENC SZELLEMI DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III-IV. KORCSOPORT

2015/2016. TANÉVI DR. MEZŐ FERENC SZELLEMI DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III-IV. KORCSOPORT 2015/2016. TANÉVI DR. MEZŐ FERENC SZELLEMI DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III-IV. KORCSOPORT 1. Az országos elődöntő célja: A magyar olimpiatörténet megismertetése és megszerettetése a fiatalok körében.

Részletesebben

6. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 29-i rendes ülésére

6. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 29-i rendes ülésére 6. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 29-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvári Városszépítő és Városvédő Egyesület beszámolója

Részletesebben

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG Verseny Szakbizottság A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása Az MTSz Verseny Szakbizottsága (a továbbiakban: VSzB) a természetjárók

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / Veszprém Megyei Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A kupa szervezője

Részletesebben

Köszöntő. Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs!

Köszöntő. Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs! 22. VILLAMOSENERGIA-IPARÁGI ASZTALITENISZ TALÁLKOZÓ BUDAPEST, 2011. JÚNIUS 3-5. Köszöntő Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs! Az iparági sporttalálkozók éves naptára szerint kora nyáron rendezzük meg a

Részletesebben

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS A Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel együtt 2015/2016-os

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. május 24-i ÜNNEPI ülésének

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. május 24-i ÜNNEPI ülésének Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. Tel.: 562-015 J/51-7/2015. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület 2015. május 24-i ÜNNEPI ülésének

Részletesebben

Ezüst fokozatú támogatóink:

Ezüst fokozatú támogatóink: Szerelőverseny 2007 2007. október 3-án és 4-én Társaságunk adott otthont a víziközmű ágazat egyik legjelentősebb szakmai rendezvényének, a VII. Országos Vízkiközmű Szerelőversenynek. A Magyar Víziközmű

Részletesebben

R E G Y H Á Z A. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. Ügyiratszám: PKABj88-1j2016. Tisztelt Bizottság!

R E G Y H Á Z A. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. Ügyiratszám: PKABj88-1j2016. Tisztelt Bizottság! NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-544j FAX: +36 42 311-Otp E-MAIL: POLGARMESTERIKABINET@NYIREGY HAZA.HU

Részletesebben

Országos Kézilabda. Kézilabda

Országos Kézilabda. Kézilabda Országos Kézilabda 2014. június 15-18. között Pécsett, az Országos Diákolimpia összevont labdajátékok III. korcsoportos döntőjében. Iskolánk kézilabda csapata 5. helyezést ért el. A csapat tagjai: Kassai

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság MEGYEI III. OSZTÁLY Heves Megyei III. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG. Jelentés a 2013. évi U23 világbajnokságon részt vett evezős csapatok szerepléséről. Szakmai vezető

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG. Jelentés a 2013. évi U23 világbajnokságon részt vett evezős csapatok szerepléséről. Szakmai vezető MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG Jelentés a 2013. évi U23 világbajnokságon részt vett evezős csapatok szerepléséről Budapest, 2013. szeptember Készítette: Ficsor László Szakmai vezető I. Előzetes: A tavalyi nem

Részletesebben

név megye iskolanév helység tanárnév

név megye iskolanév helység tanárnév k ó d 1 k ó d 3 név megye iskolanév helység tanárnév o s z t á l y pont segédpont 9678 1 Berecz Balázs Heves Nekcsei Demeter Általános Iskola Gyöngyöspata Borik Ildikó 1 8 1. 9664 10 Cserkuti Emese Heves

Részletesebben

HEVES-B0;B1;B2;B3;B4- augusztus 8.

HEVES-B0;B1;B2;B3;B4- augusztus 8. 1 2.) B/1a kezdő ok stílusversenye Elbírálás: Competition of Riders (Style) Kezdő Points Time Style subtract Score (points) (points) 1 36 Zsiga Vendel(50158) FLORIS FL(77664) Balogh-Liget LK Kezdő 0,00

Részletesebben

8. A. Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciája, országos döntő. Eötvös-heti vers- és prózamondó verseny

8. A. Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciája, országos döntő. Eötvös-heti vers- és prózamondó verseny TANULMÁNYI VERSENYEREDMÉNYEK 8. A CSÓKÁSI ANNAMÁRIA 8. A Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciája, országos döntő ERDŐDI ZSÓFIA 8. A Eötvös-heti vers- és prózamondó verseny KOVÁTS BENCE 8. A HÓDítsd meg

Részletesebben

A LOVASÁGAZATI STRATÉGIA ALAPJAI - Kivonat A T E L J E S D O K U M E N T U M T A R T A L M A Z M I N D E N O L Y A N F O N T O S E L E M E T,

A LOVASÁGAZATI STRATÉGIA ALAPJAI - Kivonat A T E L J E S D O K U M E N T U M T A R T A L M A Z M I N D E N O L Y A N F O N T O S E L E M E T, A LOVASÁGAZATI STRATÉGIA ALAPJAI - Kivonat A T E L J E S D O K U M E N T U M T A R T A L M A Z M I N D E N O L Y A N F O N T O S E L E M E T, M E L Y E K S Z Ü K S É G E S E K A H H O Z, H O G Y A L O

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGE

2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGE ZEMPLÉN TÉRSÉGI KATASZTRÓFA ÉS POLGÁRI VÉDELMI SZÖVETSÉG 3981 Sátoraljaújhely, Kossuth t. 5. Tel: 06/47/322-027 Fax: 06/47/321-838 A ZEMPLÉN TÉRSÉGI KATASZTRÓFA ÉS POLGÁRI VÉDELMI SZÖVETSÉG 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGE

Részletesebben

Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Magyar Kajak-Kenu Szövetség Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI ÉV: 2014 Moszkva PROGRAMTERVEK BESZÁMOLÓK TÉMA

Részletesebben

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Január 19-20-n mutatkozott be először Párizsban Vikartóczky Gusztáv mester Hanbojitsu anyagával Philippe Galais mester meghívására. A rendezvényre a váratlan hóesés ellenére

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. a 2008. évről BUDAPESTI HONVÉD SE ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY

BESZÁMOLÓ. a 2008. évről BUDAPESTI HONVÉD SE ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY BESZÁMOLÓ a 2008. évről BUDAPESTI HONVÉD SE ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY I. Szakmai értékelés 2 A Budapesti Honvéd Atlétikai Szakosztálya 2008-ban 3. helyet szerzett a Magyar Atlétikai Szövetség abszolút pontversenyében

Részletesebben

SZELEPCSÉNYI SÁNDOR. Rákoskerti Polgári Kör

SZELEPCSÉNYI SÁNDOR. Rákoskerti Polgári Kör SZELEPCSÉNYI SÁNDOR Rákoskerti Polgári Kör Egyesületünk, ahogyan a neve is elárulja, Rákoskerten működik. Mivel nem mindenki előtt ismert, hogy a térképen hol keressen bennünket, ezért először is szeretném

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. a 2010. évről BUDAPESTI HONVÉD SE ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY

BESZÁMOLÓ. a 2010. évről BUDAPESTI HONVÉD SE ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY BESZÁMOLÓ a 2010. évről BUDAPESTI HONVÉD SE ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY 2 I. Szakmai értékelés, beszámoló A Budapesti Honvéd Atlétikai Szakosztálya 2010-ben ugyan még nem hivatalosan - de ismét megszerezte az

Részletesebben

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken a

Részletesebben

BioTech USA FitBalance International Cup Budapest 2015 május 1. 09:00 Papp László Budapest Sportaréna

BioTech USA FitBalance International Cup Budapest 2015 május 1. 09:00 Papp László Budapest Sportaréna BioTech USA FitBalance International Cup Budapest 2015 május 1. 09:00 Papp László Budapest Sportaréna A verseny célja: versenyzési lehetőség biztosítása minden amatőr és újonc versenyző részére. Nevezési

Részletesebben

VERSENYJEGYZİKÖNYV amely készült Mikulás Kupa - 2011 úszóversenyen

VERSENYJEGYZİKÖNYV amely készült Mikulás Kupa - 2011 úszóversenyen a verseny helye: Tatabánya, Gyémánt Fürdı 50 méter / 8 pálya / elektromos idımérés a verseny ideje: 2011.12.10-2011.12.10 a verseny rendezıje: a verseny engedélyszáma. 239/2011 VERSENYJEGYZİKÖNYV amely

Részletesebben

MOA INFO 2010/2. MAGYAR OLIMPIAI AKADÉMIA 1146. Budapest Istvánmezei út 1-3. Tel: 1/460 6826, 1/312 7012 Fax: 1/386 9670 E-mail: jmaria@mail.hupe.

MOA INFO 2010/2. MAGYAR OLIMPIAI AKADÉMIA 1146. Budapest Istvánmezei út 1-3. Tel: 1/460 6826, 1/312 7012 Fax: 1/386 9670 E-mail: jmaria@mail.hupe. MOA INFO 2010/2 MAGYAR OLIMPIAI AKADÉMIA 1146. Budapest Istvánmezei út 1-3. Tel: 1/460 6826, 1/312 7012 Fax: 1/386 9670 E-mail: jmaria@mail.hupe.hu Szerkesztette: Sákovicsné Dömölky Lídia 1 Kedves Olimpia

Részletesebben

Hódmezővásárhely 2011. évi Jó sportoló Jó tanulója Alsó Tagozatos Fiú kategóriában:

Hódmezővásárhely 2011. évi Jó sportoló Jó tanulója Alsó Tagozatos Fiú kategóriában: 1 Hódmezővásárhely 2011. évi Jó sportoló Jó tanulója alsó tagozatos leány kategóriában: 1 Nagy Petra Klauzál/Hód Úszó 5 orsz. úszás 1. hely 2 Csókay Lenke Németh/Hód Úszó 5 megyei úszó és aquatlon diákol.

Részletesebben

Fülöpi Hírek. Karácsonyfa alatt. Szeretettel köszöntünk minden kedves fülöpi lakost a Fülöpi Hírek 2010. évi utolsó számának megjelenése alkalmából.

Fülöpi Hírek. Karácsonyfa alatt. Szeretettel köszöntünk minden kedves fülöpi lakost a Fülöpi Hírek 2010. évi utolsó számának megjelenése alkalmából. Fülöpi Hírek V. évfolyam 4. szám 2010. december Karácsonyfa alatt Eljött a nap, mit várva-vártunk, Az égen csillagfény ragyog, Jézuska fáját, ím' elhozták A halkan szálló angyalok. Köszönjük neked, édes

Részletesebben

Platthy és Toyota Kupa aug.20. B0-B4 + 300e Ft

Platthy és Toyota Kupa aug.20. B0-B4 + 300e Ft 1.) B/0 Elbírálás: 238 2.1 Competitions against the clock (Table A) 1 0 Szigeti Panna(50249) HORIZONT SZÉDITÖ(6556) Pusztaszántói LSE 0,00 37,97 2 0 Ganovska Simona(K2906) AMERIGO AHOJ(K3472) SVK 0,00

Részletesebben

Beszámoló. az MKE Heves Megyei Szervezete 2012. évi munkájáról

Beszámoló. az MKE Heves Megyei Szervezete 2012. évi munkájáról Beszámoló az MKE Heves Megyei Szervezete 2012. évi munkájáról I. Tagsági információk: Tagok száma: 90 fő Aktív tagok száma: 59 fő Testületi tagok száma: 3 fő Nyugdíjas tagok száma: 15 fő Diák tagok száma:

Részletesebben

Országos Lovastusa Minősítő Verseny

Országos Lovastusa Minősítő Verseny Országos Lovastusa Minősítő Verseny Nagykanizsa VERSENYKIÍRÁS Magyar Lovas Szövetség által elfogadva: 2008. május I. Általános információk 1. Verseny: Státus: CCN/CNC Kategória: Felnőtt Ifjúsági Junior

Részletesebben

12. GEROTS ZOLTÁN: A FEHÉRVÁRI CLUBBA KERÜLT A HATVANI SERLEG

12. GEROTS ZOLTÁN: A FEHÉRVÁRI CLUBBA KERÜLT A HATVANI SERLEG XXIX. ÉVFOLYAM, 5. SZÁM Alapította: Gerots Zoltán 2013. OKTÓBER 12. GEROTS ZOLTÁN: A FEHÉRVÁRI CLUBBA KERÜLT A HATVANI SERLEG A II. Hatvani Mesterverseny végeredménye: 1. Kádár György, Rózsavölgyi Attila

Részletesebben

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás 1. Általános tudnivalók futónaptár.hu 1.1. Általános információk Magyarország 2016.évi 50 km-es ULTRAfutó Bajnoksága

Részletesebben

Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Autó Autocross Országos Bajnokság

Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Autó Autocross Országos Bajnokság Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Auto Autocross Országos Bajnokság - I. futam A verseny neve: Duna Autó Autocross Országos Bajnokság I. futam - helye: Dömsöd,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. február 19. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

116. ATLÉTIKAI MAGYAR BAJNOKSÁG SZEKSZÁRD

116. ATLÉTIKAI MAGYAR BAJNOKSÁG SZEKSZÁRD 116. ATLÉTIKAI MAGYAR BAJNOKSÁG SZEKSZÁRD Sport- és Szabadidőközpont Atlétikai Centrum 2011. augusztus 6-7. SAJTÓANYAG I. ADATOK A verseny: 116. Atlétikai Magyar Bajnokság, célja a 2011. évi magyar bajnoki

Részletesebben

A KVSE SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLY 1974-1992

A KVSE SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLY 1974-1992 Tisztelt Olvasók, Szurkolók! Kazincbarcika Sporttörténete az 1920-1992 évek időszakának jelentős sporteseményeit és sporteredményeit, azok jellemzését és számszaki összesítését, monográfiáját a teljességre

Részletesebben

SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY Jegyzőkönyve

SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY Jegyzőkönyve SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY Jegyzőkönyve 2011. augusztus 20. 10:00 óra Szarvas Polgármesteri Hivatali Strand A verseny célja: ápolása Helye: Ideje: Rendezője: Az ünnephez kapcsolódó sportági

Részletesebben

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis, a Szolnoki Makettezők Baráti Köre, Puma Makett Klub és a Turul Makett Klub

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis, a Szolnoki Makettezők Baráti Köre, Puma Makett Klub és a Turul Makett Klub 1 Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis, a Szolnoki Makettezők Baráti Köre, Puma Makett Klub és a Turul Makett Klub 2016. március 12-13-án rendezi meg a XXVI. Országos Makett kiállítást és versenyt, melyre,

Részletesebben

A Kozármisleny Futballklub működési áttekintése 10 éves távlatban. 2015 Május

A Kozármisleny Futballklub működési áttekintése 10 éves távlatban. 2015 Május A Kozármisleny Futballklub működési áttekintése 10 éves távlatban 2015 Május Eredményesség Az utánpótlás bázis több mint húsz éves, de igazán 12 éve lett komolyan szervezve és versenyeztetve. Attól az

Részletesebben

TEHETSÉGFEJLESZTÉS A SZÉCHENYIBEN

TEHETSÉGFEJLESZTÉS A SZÉCHENYIBEN Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Általános Iskola 1212 Budapest, Széchenyi u. 93. Tel.: 278-09-42; Fax: 278-09-44 honlap: www.szechenyi-csepel.hu e-mail: misulink@szechenyi-csepel.hu TEHETSÉGFEJLESZTÉS

Részletesebben

Tájékoztató folyamatban lévõ, illetve hamarosan kezdõdõ beruházásokról

Tájékoztató folyamatban lévõ, illetve hamarosan kezdõdõ beruházásokról Tartalomból: Húsvéti köszöntõ Tájékoztató folyamatban lévõ, illetve hamarosan kezdõdõ beruházásokról Baba-Mama Börze Foltos otthon - a bekecsi Folt-Varázs Kör Házi sütemények versenye Március idusa Bekecsen

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U16 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó-bajnokság versenykiírása 2015/2016.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak Város Önkormányzat

Részletesebben

Bella Adrián I. korcsoport Dicséret Felkészítõ tanár: Matkócsik Éva. Berta Réka I. korcsoport Dicséret Felkészítõ tanár: Matkócsik Éva

Bella Adrián I. korcsoport Dicséret Felkészítõ tanár: Matkócsik Éva. Berta Réka I. korcsoport Dicséret Felkészítõ tanár: Matkócsik Éva VI. Budapesti Dalverseny 2011.05.07. Bella Adrián I. Dicséret Felkészítõ tanár: Matkócsik Éva Berta Réka I. Dicséret Felkészítõ tanár: Matkócsik Éva Balogh Anikó Dicséret Felkészítõ tanár: Matkócsik Éva

Részletesebben

be/sfphp01-00080/2015/mvlsz

be/sfphp01-00080/2015/mvlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Eszterházy Károly Főiskola Diák- és Szabadidősport Club A kérelmező szervezet rövidített neve EKF SC A sportszervezet jogállása: Amatőr Gazdálkodási

Részletesebben

Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Versenyeredmények 2014-2015-ös tanév. Területi versenyek

Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Versenyeredmények 2014-2015-ös tanév. Területi versenyek Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Versenyeredmények 2014-2015-ös tanév Német fordítóverseny Területi versenyek Csaklós Dorina 8.c X. helyezett Felkészítő tanár: Bodonhelyi Mariann

Részletesebben

2010. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2010. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 3980 Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5. Adószám: 18445523-1-05 KSH besorolási szám: 18445523-9499-529-05 2010. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Sátoraljaújhely,

Részletesebben