A TÖMEG ELITMAGAZINJA - AZ ELIT TÖMEGMAGAZINJA. MCULT lifestyle magazin kiajánlója

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A TÖMEG ELITMAGAZINJA - AZ ELIT TÖMEGMAGAZINJA. MCULT lifestyle magazin kiajánlója"

Átírás

1 A TÖMEG ELITMAGAZINJA - AZ ELIT TÖMEGMAGAZINJA MCULT lifestyle magazin kiajánlója

2 Az MCULT egy negyedévente megjelenő applikáció magazin, mely egyaránt hozzáférhető nyomtatott és naponta frissülő online formában is. Különlegessége, hogy magas színvonala ellenére ingyen jut el az olvasókhoz, ehhez kapcsolódik a találó szlogen: a tömeg elitmagazinja, az elit tömegmagazinja a tömeg elitmagazinja, az elit tömegmagazinja Ami kiemeli a mainstream lifestyle magazinok közül az MCULT-ot, az az egyedülálló hangnem, elegancia, amivel egy épp kialakulóban lévő rétegbe emeli az olvasókat. Célcsoportunk: Azok a év közötti magyar, vagy Magyarországon élő külföldi férfiak és nők alkotják ezt a csoportot, akik közép-, felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és mindennapjaik egyik fő formálója a sikk. Ez a réteg ad magára, lépést tart a trendekkel, aktívan részt vesz a közéletben, tisztában van a körülötte zajló eseményekkel, nyitott a művészetre, tagjai véleményvezérek és nem utolsó sorban az örökké nyüzsgő belvárosban élnek. Tervünk, hogy nem csak megcélozzuk, hanem kialakítjuk ezt a réteget. Az MCULT felvillantja a lehetőséget egy prémium életstílus elsajátítására; anyagi helyzettől függetlenül garantál fancy életvitelt. Az MCULT egy irányadó magazin, hogy mit viseljünk, mit együnk, milyen eseményeken és hogyan jelenjünk meg, azaz egy útmutató kalauz a nagyváros rohanó, ám tagadhatatlanul élvezhető életmódjához. Reflektorban Budapest lehengerlő belvárosa, annak hamisítatlan látványvilágával, exkluzivitásával, fényeivel.

3 A fent említett alapértékek mentén a magazin a következő területeket érinti: Nowness Fashion Business Culture Design Y Generation Gastronomy Sport Travel Lifestyle A nowness rovat tartalmaz mindent, ami épp aktuális: legyen az politikai, tudományos, belföldi, külföldi közéleti vagy tech újdonság. A fancy lifestyle elengedhetetlen része a prémium celebvilág, így hírekkel, interjúkkal frissítjük az olvasóközönség ismereteit. Magazinunk egyik kulcsszava a divat, így kiemelt helyen foglalkozunk vele. Trendelőrejelzések, styling, dizájnerek, a magyar divatvilág elitjei, modellek, továbbá divatanyag megvásárolható termékekkel, inspiráló képekkel. a MCULT többek között üzletembereknek, üzletasszonyoknak, managereknek szól, így elmaradhatatlan az üzleti világ feltérképezése, trendjeinek ismertetése. Tippek, fortélyok jelenlegi üzletembereknek és az indulóknak egyaránt, továbbá ösztönző cikkek, motiváló interjúk. Filmekből, zenékből, irodalomból gondosan összeválogatott szösszenetek, melyek egyfajta irányadóként funkcionálnak az olvasó számára. Mi az, amit egy belvárosi, modern felfogású, igényes fi atal hallgat, néz? Mi az, amiről illik tudni? Kávézók, szalonok, ahol harapni lehet a történelmet, dallamok, impressziók, melyek egy elvontabb, alternatív dimenzióba kalauzolják az olvasót. Okostelefonok, tabletek, laptopok és egyéb kütyükre vonatkozó külső-belső dizájnötletek. Ezentúl lakberendezés minden mennyiségben, kreatív fotók, populáris enteriőrök javaslatai, városok és beülős helyek dizájnkoncepciója. Célközönségünk az Y-generációba tartozik, azaz az 1976 és 1995 között született, cyber világ által erősen befolyásolt fi atalok és középkorúak. A nemzedék sajátossága, hogy tagjai életét végigkíséri a modern technológia ütemes fejlődése. Ennek kapcsán startup sikersztorikat mutatunk be, folytatódó blogszerű cikkeket, különböző (akár ízléses keretek között extrém) témákban. Azaz trend a konyhában. Étvágygerjesztő, ingergazdag ételfotók, nem hétköznapi, különleges receptekkel, történetekkel kiegészítve. Egy térkép az olvasóknak a megfi zethető, mégis elegáns, szofi sztikált helyekről, ahonnan szinte kötelező érvényű a becsekkolás. A széles látókör és sokszínűség itt is érvényesül: letisztult, minimal dizájn vagy a sikkesen kaotikus romkocsmák világa. Elmaradhatatlan kategóriája a magazinnak, hisz az MCULT olvasója magára adó, sportos férfi, fi tt nő. Inspiráló, sportolókkal készített interjúk színesítik ezt a részt, ismertetjük az aktuális sporthíreket is. Hangsúly itt is a képeken: tájképek színkavalkádja, megihlető fotók. Mindezt érdekfeszítő sztorikkal, funfactek sokaságával gazdagítjuk, ismertebb, utazással foglalkozó magazinok közreműködésével. Ebben a részben körvonalazzuk a belvárosi élet sajátosságait. Kiemelten foglalkozunk az egészséges életmóddal, de semmiképp sem klisésen, ahogy a magazinok többsége, hanem stílusosan, bevonva egyes népszerű bloggereket és Instagram felhasználókat.

4 Szintén lifestyle kategória a budapesti éjszakai élet is; bemutatjuk a glamúros csillogást, és azt is, hogyan lehet benne sikkesen mozogni. Szerepet kapnak az original budapesti jelenségek, flashmobok és társaik. Alapvetően pozitívak vagyunk, de ebben a rovatban, olykor megbotránkoztató, de mindenképpen mély és érdekes embertörténeteket fedünk fel, hisz az MCULT olvasójának magas az érzelmi intelligenciája. A magazin elengedhetetlen része a szerkesztő levele, mely mind szellemiségét, mind hangvételét tekintve előkészíti azt az életérzést, amit sugározni szeretnénk az olvasók felé, és ami végigkíséri majd az összes számot.

5 Kommunikációs terv: Az MCULT applikációt az összes okostelefon és tablet platformjára optimalizáljuk, a magazin ingyenesen letölthető mind az APP STORE- ból, mind az ANDROID STORE-ból. Az applikációt példányszámban kiadott printtel egészítjük ki. Egy igen divatos belvárosi utcával kötött megállapodásuk révén számos dizájner vagy dizájner ihletésű üzletben hozzáférhetők lesznek az MCULT nyomtatott példányai. A promóciót ezen az utcán járkáló hosztesz lányok izzítják be. Hatékonyan kerülünk a köztudatba, a minimum tízezres Facebookos rajongótábor és fi zetett kampány segítségével. Magyarország egyik legnagyobb reklámügynöksége, a Social Syrup és a Blokk Média támogatásában emberek százezreihez jutunk el. Már az indulás elötti hónapokban is rengeteg külföldi bloggerrel állunk szerződésben, akik folyamatosan biztosítják Számunkra a napi szintű, nemzetközi szinvonalú cikkeket. Együttműködő nemzetközi partnereink: JUDY TAKÁCS I INGA & ANNA LISA I YOCHA IMATOS STYLE MOTIVATION I FEDERICO URBIE I FUBIZ ALL FOR FASHION DESIGN I THE FINANCIAL PHISICIAN, LOU THE COZY APRON, INGRID BEER Olvasott bloggerek és hallgatott rádiók napi témájában szerepel majd az MCULT magazin. Az érdeklődést naponta frissülő online magazinnal tartjuk fent, rendszeresen küldünk partnereink számára hírleveleket, dm leveleket. A fi atalok körében történő terjesztést számos budapesti egyetem, egyesület, sportszervezet, diákkörök, szórakozóhelyek segítik.

6 Méretek és tarifák 1/1 oldal Ft 2/3 oldal ( álló ) Ft 1/2 oldal ( álló vagy fekvő ) Ft 1/3 oldal ( álló vagy fekvő ) Ft 1/4 oldal ( álló vagy fekvő ) Ft B Ft B Ft 2/1 oldal ( oldalpár ) Ft Megjelenés-, átkattintás-, egyedi látogató alapú árak: Típus Megjelenés ( adview, AV) Átkattintás ( click through, CT) Egyedi látogató ( unique visitor, UV) Ár 1,5 Ft 260 Ft 6 Ft Videós hirdetési megoldások Megjelenés-, átkattintás-, egyedi látogató alapú árak: Típus Megjelenés ( adview, AV) Átkattintás ( click through, CT) Egyedi látogató ( unique visitor, UV) Ár 2 Ft 260 Ft 7 Ft Időalapú megjelenések árai: Formátum Elhelyezés Megjelenés Listaár Magnum ( 728x90/120 ) minden oldal 2 hét Ft Billboard 1 ( 300/250x250 ) minden oldal 2 hét Ft Billboard 2 ( 300/250x250 egyedi 2 hét Ft Normál ( 468x60/180 ) minden oldal 2 hét Ft Sky (120/160x600) minden oldal 2 hét Ft Szöveges link egyedi 1 hét Ft Képes ajánló egyedi 1 hét Ft PR-cikk egyedi 1 hét Ft Hírlevél ( címzett/képes ajánló) hírlevél 1 kiküldés Ft Időalapú megjelenések egyedi áraiért, kérjük forduljon munkatársainkhoz. A hirdetési árak március 1-étől érvényesek! Áraink az áfát nem tartalmazzák.

7 Látogatottsági és demográfiai adatok: Elérés: Egyedi látogatók ( UV) Oldalletöltés ( PI) fő Látogatók korcsoport szerintei megoszlása: Látogatók nem szerinti megoszlása: Látogatók iskolai végzettség szerinti megoszlása: Tesztelés alatt Tesztelés alatt Tesztelés alatt További demográfiai elemzésekért és adatokért kérjük, forduljon munkatársainkhoz.