Harmónia és egészségmegőrzés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Harmónia és egészségmegőrzés"

Átírás

1 Harmónia és egészségmegőrzés a szervezet saját jelével, a null-ponti energia, a mágneses hatás, a kristályrezgések, az EM-kerámiapor, a skalárfizika erejével, a legmodernebb technológiákkal egyszerűen, hatékonyan, gyorsan gyógyszer- és fájdalommentesen!! Ősi bevált tudás a legmodernebb tudományos eredmények egyedülálló ötvözésével!

2 A CHAKRADISC elnevezésű közérzetjavító eszköz technológiája mágneses, és skaláris alapokon, a quantumfizika új eredményein alapul. Egyszerűen és hatékonyan segítheti a szervezet egészséges működését annak energiaháztartását helyreállítva, a szervezet folyamatait a harmónia és egyensúly felé mozdítva. Alapja az ősi indiai eredetű felfogás, miszerint a szervezetet irányító részecske- és energiaáramlások szabályos, kiegyensúlyozott működésén alapul a testünk, sőt lelkünk tökéletes, betegségek nélküli működése. Az energia finom vezetékeken (nádik) áramlik, hasonlóan a kínai meridián-rendszerhez; és ezen áramlások szabályozását, helyes elosztását, energia-cseréjét a környezettel az úgynevezett csakrák végzik, mint energia-központok. A csakrák (magyarul: kerék) harmonikus működése (finom forgó részecske- és energiaáramlás) tehát kulcs a testi-lelki egészséghez. Ezt az ősi gondolkodást és szemléletmódot ma már a modern tudomány is visszaigazolja, s több tudományos technológia is mérhetővé, láthatóvá teszi, összefüggéseit leírja. Ezen finom részecskeáramlások által létrejött gyenge elektromágneses tereket a tudomány morfogenetikus tereknek hívja, de ismert a holografikus tér elnevezés is. Ezek a testünkben és környezetünkben is egyaránt jelen levő áramlások, terek és sugárzások jelentős befolyással bírnak egészségünkre, hangulatunkra, általános állapotunkra, sőt közérzetünkre is. A csakrák nem csak a testünkön belüli áramlásokat, hanem a nádikon keresztül a testünket körbevevő térrel és áramlásokkal, sugárzásokkal is kapcsolatot tartanak fent. A belső tér harmóniáját dinamikusan alakítják, teszik alkalmazkodóvá a külső tényezőkhöz, változásokhoz igazodva. Amennyiben azonban testünkben ezek a finom energia-áramlások akadályokba ütköznek, blokkolódnak, vagy akár megszűnnek, a csakrák sem működnek megfelelően; és a testben betegségek jönnek létre. A nem kiegyensúlyozott energetika a lélekben stresszhez, szorongáshoz vezet és egyéb lelki, pszichoszomatikus folyamatok indulnak el, melyek

3 ugyancsak fizikai problémákhoz, szövődményekhez vezethetnek. Éppen ezért az indiai gyógyászat (Ayurveda, Yunani) minden esetben nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, az energia szabad áramlását biztosítva szervezetünkben különféle gyakorlatokkal (jóga) és masszázsokkal, wellnesszel, pihenéssel és helyes gondolkodással, életfilozófiával. A CHAKRADISC sikeresen és hatékonyan állítja be az egyes csakrák működését. Segít, hogy csakráink finom energia-áramlásai újra zavartalanul működjenek. Az egészségesen működő csakrák pedig a szervezet további folyamatait már önállóan igazítják helyre, biztosítva az öngyógyító folyamatokat. A megfigyelések, tapasztalatok és ősi leírások (Védák) azt is egyértelműsítik, hogy a gyakorlatban egyetlen, a központi (köldök felett 2 ujjnyira található Plexus Solaris) csakra helyes működése a többi csakra harmóniáját, együttműködését is helyreállítja. Ez pedig már önmagában is elég az egészséges folyamatok helyreállításához. Ezen ismeretek alapján megtervezett és gyártott CHAKRADISC a Plexus Solaris (Napfonat) csakra (2 ujjnyira a köldök felett) helyes működésének beállításával tehát segítheti, serkentheti a szervezet önszabályozó, helyreállító energetikai és informatikai folyamatait. Végeredményben energizálás útján segíthet a jobb közérzet, egészségesebb élet elérésében. Az öngyógyító (homeopatikus) folyamatok támogatásával, megerősítésével a szervezet is hamarabb áll helyre.

4 A CHAKRADISC hatékonyságát öt különböző csúcstechnológia együttműködése biztosítja: A turmalin-kristály ereje: Tourmaline a gyógy-ásványok királya! A legkülönlegesebb kristály: magas frekvenciája, összetett hatásmechanizmusa sokféle betegségre hat kedvezően. Természetes negatív ionokat generál, elektromos impulzusok formájában. Öntisztító ásvány. Ionizációs hatása harmóniát, egyensúlyt teremt. Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai, független vizsgálatok alapján: - az izomrendszerre és betegségeire, - ízületi panaszokra, - csontbetegségekre, - idegrendszerre, frontérzékenységre és hangulati panaszokra, - cukorbetegség esetén, - lázas betegségek esetén, - asztmára, nyirokpangásra, - elektro-szmog-terhelés esetén, stb.

5 Nullponti/szabad energia A tér speciális torzulásai, aszimmetria, anomáliák, különleges geometriai elrendezések esetén jelenik meg a térben. Ahogy az Univerzum háttérenergiája torzul, elmozdul a kiegyenlítődés irányába. Ez az áramlás, flow, maga az Univerzális Energia, mindent átjár és betölt, Folyamata a harmónia visszaállítására törekszik minden szinten: a részecskéktől a galaxisokig. Ebben a folyamatban minden mindennel elválaszthatatlanul összefügg és az áramlás részeként kommunikál egymással. Az emberi szervezet alkotóelemei is, mint részecskék összetett világa, energia- és térmezők hálói, szerves tudatként részei. Az alapelv az ősi Yunani és Ayurveda tanításai a csakrákról: - Az egészség alapja a kiegyensúlyozott energetika, - Az energia nem más, mint áramlás, - A csakrák mint elosztó és szabályzó központok vezérlik a szervezet áramlásait, - A test-lélek-elme hármasságát és a szellem lényegét is mint áramlást tekinti, - Az ember egy egységes energetika és tudatként nem anyag, hanem tiszta áramlás, - Az anyag a besűrűsödött áramlás, a tudat legsűrűbb állaga, - A tudat és mindenség mint EGYség létezik, egy egységes áramlásként. A modern tudomány vezető ága: quantum-fizika szerint: - a világot részecskék egységes és szervezett áramlása határozza meg - az ember biofizikai állapota a szervezetben jelen levő részecskék szabad áramlásán múlik - A Tudat is részecskék világa és mint ilyen elválaszthatatlan környezetétől, azzal EGY.

6 A mágneses ionizáció és áramlás élettani mechanizmusai: Az emberi szervezet ionizációs egyensúlya elválaszthatatlan a Föld mágneses terétől. Ennek hiánya, torzulása mágneses-tér hiány-szindrómát okoz. (Dr. Nakagawa, Tokió) Az emberi test kiegyensúlyozott, saját elektro-mágneses (morfogenetikus) tere az egészég egyik alapja. Szervezetünk számára csak az északi (negatív) pólus anti-stressz hatása egészséges! (Aharomov-Bohm hatás) A természetben a mágneses áramlás, fluxus van jelen: magnetoterápia során az egészséget az áramlásban lévő (nem statikus) mágneses tér erősíti, ill. állítja helyre a leghatékonyabban! Minimum 300 gauss kell az állapotváltozáshoz. Stabil (Neodym) mágneses fluxus létrehozása negatív (északi polaritású) ionokat szabadít fel, erősségétől függően változó mélységben a sejtekben is. A mágnes-negatív (északi) pólus élettani hatásai, független, bizonyított tudományos, klinikai kutatások alapján: ph normalizáló oxigénesítősavas hatást közömbösítő általánosságban véve szimptom-csökkentő: fájdalmat és gyulladást csökkent, lázat csillapít, mikro-organizmus gátló nyugalmat keltő, alvást segítő, hangulat javító, visszaállítja a test körül legyengült (szervezet által termelt) biomágneses teret/energiát, energetizál, erősít, roborál, serkenti az anabolikus hormontermelést (melatonin, növekedési hormon) segít a metabolikus eredetű toxinok testből való eltávolításában (méregtelenítés) szabad gyökök hatásait ellensúlyozza. anyagcsere stimuláló, kiegyensúlyozó, porc és csontképzést javít, keringést javít, neorologiai problémák enyhítése, vércukor-szintet csökkent, ill. normalizál, sejt szinten képes harmonizálni a szervezet folyamatait, helyreállítva a szervezet természetes mágneses állapotát;

7 Az EM-kerámiapor - Az Effektív Mikroorganizmusok felhasználása japán csúcstechnológia. - Az élő információt tartalmazó EM-kerámiapor az élettani folyamatokra klinikailag bizonyította jótékony hatását. - Magas mágneses rezonanciája kedvező az ionháztartásra. - Magas frekvenciája a szervezet számára érthető rövid hullámhosszon szólitja meg a testet, hatékonyabbá téve a többi beépített technológia hatásmechanizmusát. - Távoli infravörös sugárzást (FIR) bocsát ki. Az emberi szervezetre az alábbi független tudományos vizsgálatok által is igazolt hatásai lehetnek: Erősíti az immunrendszert Segíti a vérkeringést Emeli az oxigénkoncentrációt Felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét Szabályozza a pozitív és negatív ionokat a testben (ionháztartást) Eltávolítja a káros méreganyagokat Enyhíti az ízületi- és izomfájdalmakat Könnyít a fizikai stresszt, mert oldja a merevséget, görcsöt vagy egyéb kellemetlen érzéseket Csökkenti a duzzanatokat Visszafordítja a vízvisszatartást Csökkenti a fáradtságot és fáradékonyságot Javítja a koncentrálóképességet Minőségi alvást biztosít Lassítja az öregedést Segíti és fenntartja a testhőt Ellensúlyozza az elektromos berendezések (pl. mobiltelefon, számítógép, TV) által keltett káros pozitív ionokat és az ipari szennyezés hatását.

8 QMT Quantum Mirroring Therapy: A hatékonyság kulcsa: a szervezet saját részecskéinek visszatükrözése megfelelő pontokon (csakrákon) öngyógyító folyamatokat generál! A szervezet legjobban saját jelét érti meg, fogadja el és javítja ki! A Plexus Solarison érkező összetett jelű részecske-fluxus 8áramlás) az egész testre közvetlenül hat, Gyorsabban fejti ki hatását, mint bármilyen más, korábban ismert biofizikai terápia! Bárki számára érezhető hatásmechanizmus! Közvetlenül a sejtek szintjén ható energetikai és informatikai kezelés. A visszatükrözött jel kiegészül és közvetlen korrekciót kap - a null-ponti energia, - a mágnes, - a kristály és - az EM-kerámiapor jótékony hatásainak köszönhetően! Közvetlen élettani hatásai: Segítheti az anyagcserét, erősíti, támogatja a szervezet saját részecskeáramlását, csillapíthatja a fájdalmat és gyulladásokat, csökkentheti a stresszhatásokat, hatékonyan javíthatja az általános közérzetet, energetizál, felfrissít, általánosan harmonizál, segít az általános betegségmegelőzésben, oldja az energetikai és információs blokkokat kijavítja információs szinten a szervezet folyamatait, növeli az eszközbe épített technológiák hatásfokát. Az egy éves tervezési és kísérleti időszak utáni tapasztalatok több területen igazolják a fent leírt működés hatékonyságát. Rendszeres használata hatékony lehet a hangulat-, és alvászavarok kezelésében, az elhúzódó fájdalmak és gyulladások csillapításában, a menstruációs panaszok, gyomorproblémák, fejfájás, valamint fáradtság és fáradékonyság ellen is. A leghatékonyabb non-invazív technológiák egy egyedülálló eszközben!

9 Használata Használata rendkívül egyszerű, mellékhatások nem ismertek! Hely és időkorlátok nélkül bárhol, bármennyit lehet használni! Használja legegyszerűbben a Plexus Solaris csakrán keresztül! Az eszközt a rajta leírt egyszerű módón a köldök felett a testre helyezzük percre. Időbeni korlátozások nélkül használható, a rendszeres (napi 2-3 alkalommal) használata főleg krónikus problémáknál különösen ajánlható. Hatásfoka növelhető, ha mind a hét csakrára külön-külön is használjuk, lentről felfele haladva 2-5 percig csakránként. Ezen kívül bármilyen akut esetben helyi alkalmazása segíthet a fájdalom és gyulladás csillapításában. Pacemaker-rel (szívritmus-szabályzóval) élők a mágneseket tartalmazó változatát nem használhatják! Számukra mágneseket nem tartalmazó változat is rendelkezésre áll! Figyelem! Mágneses térre érzékenyek és magas vérnyomásban szenvedők óvatosan kezdjék meg használatát! Eleinte napi kétszer 5-5 perces használat javasolt, majd lassan emelje a kezelés időtartamát napi 2x10 percre! Magas vérnyomás és vércukor problémák esetén rendszeres szakorvosi kontroll szükséges! A megfigyelések alapján a felhasználok 85%-ban érzik, saját testükben finom érzetekkel tapasztalják és le is tudják írni, amikor az eszköz, működés közben kellemes érzéseket okozva az energia-rendszert harmonizálja. Esetenként, ha a csakra erősen alulműködik, vagy blokkolt, enyhe nyomásérzetet okozhat, amely hamarosan elmúlik, ahogy a csakra működése beindul. Gyakran számolnak be melegedés-érzetről, ilyenkor a csakra forgásirányát, ill. sebességét állíthatja be az eszköz, majd az érzet elmúlása jelzi, hogy sikeres volt. Amennyiben valaki egészséges, ill. rendszeres használat során kiegyensúlyozott a csakra-rendszer működése, akkor az érzetek általában kellemes, lágy, finom voltáról számolnak be, és általános energetizálást mutatnak a tapasztalatok. Segítheti ezen kívül a relaxációt, elalvást, ill. a mély meditációs állapotok elérését. A CHAKRADISC által kiegyensúlyozott csakrák egészséges működése sokrétű élettani hatást gyakorolva segíthet az egészség helyreállításában és megőrzésében. Segíthet a lábadozásban, a krónikus betegségek legyőzésében. Gyakori tapasztalat CHAKRADISC kedvező hatása fejfájások, álmatlanság és alvászavarok, ízületi problémák és sokízületi gyulladások esetében. Segít és tüneteket enyhíthet gyomor és bélpanaszok esetében, reflux és irritális bél szindróma csillapításában, krónikus fáradtság legyőzésében. Mérési adatok alapján mindössze 10 perces használata emelheti a szerotonin-szintet akár százalékkal, és csökkentheti a vércukor szintet akár 2-3 egységgel is. Kulcsa a sikernek az eszköz rendszeres használata! Az eszköz magas fényű ABS-műanyag háza törhetetlen, borítása pedig vízálló. Bárki használhatja 3 éves kortól és egy eszközt többen is használhatnak felváltva. Az eszköz felülete fertőtleníthető, langyos, enyhén szappanos vízzel lemosható. Erős lúgok és savak kerülendők, azok a felületét tönkreteszik!

10 A megfigyelések alapján az immár több száz felhasználó 70%-a érzi, saját testében, finom érzetekkel tapasztalja és le is tudja írni, amikor az eszköz működés közben kellemes érzéseket okozva az energia-rendszert harmonizálja. A pozitív szubjektív tapasztalatok motiválják a további, rendszeres használatot! Használata probléma specifikus esetekben: Fejfájás, migrén: Tegye a CHAKRAdisc -et homlokára, illetve halántékára. Magas vérnyomás és keringési problémák okozta fejfájást legkönnyebben a tarkóra helyezett CHAKRAdisc oldja. Tapasztalatok alapján perc használat javasolt érzés szerint. Láz, hőemelkedés, napszúrás: a CHAKRAdisc -et tegye a fejtetőre, a kutacsra. Pár perc (5-10) használat már sikeresen csillapítja a tüneteket. Izületi fájdalmak: tapasztalatok mutatják, hogy a krónikus és sokizületi gyulladás esetében a CHAKRAdisc rendszeres, előírás szerinti használata a Plexus Solaris csakrán sikeres terápíát jelent a panaszok hosszú távú kezelésében. Helyi szinten is alkalmazható bármely testfelületen, időkorlát nélkül. Jól bizonyított hátgerinc, csigolya, térd, könyök és csukló, valamint váll problémák esetében is. Gyomorpanaszok: helyezze a CHAKRAdisc -et a Napfonat (Plexus Solaris) csakrára! Krónikus és akut panaszokat is enyhíthet. Menstruációs és premenstruációs panaszok. helyezze a CHAKRAdisc -et a második, szakrális (szex-) csakrára! Már egy alkalommal is 10 perces használata sikeres lehet a panaszok akár végleges enyhítésére. Rendszeres használata pedig megelőzheti ezen problémákat és helyreállíthatja a menses egészséges ciklusát is. Torokgyulladás, mandulagyulladás, torokfájás: helyezze a CHAKRAdisc -et a torokcsakrára, valamint torkára, mandulájára mindkét oldalon. Tapasztalatok mutatják a CHAKRAdisc gyulladás- és fájdalomcsillapító hatékonyságát. Köhögés: a szívcsakrára és torokcsakrára helyezve csillapítja a tüneteket, krónikus esetekben pedig segíthet a gyógyulás útjára lépni rendszeres használat esetén. Fülfájás, fülzúgás: a fülre, és közvetlenül a fül alá helyezett CHAKRAdisc rendszeres használata sikeresen csillapította a panaszokat a tapasztalatok szerint. Fogfájás: helyezze a CHAKRAdisc -et közvetlenül a problémás helyre! A CHAKRAdisc használata (még rendszeres használat sem) NEM helyettesíti az orvosi kontrollt és ellátást!

11 A hatásvizsgálatok bizonyítanak E.I.S. (Electro Intersticiális Scan) vizsgálatok: Az CHAKRAdisc negyed órás használata után a szerotonin szint 20-25%-ot emelkedett, A vércukorszint cukorbetegeknél 2-3 egységgel ment le, általánosan pedig normalizálódott, A sejtanyagcsere erősödött, intenzívebbé vált, általános javulást mutatva minden értéken, A sejtközi állomány vezetőképessége javult, A szervezet PH értéke 7 alatti kiinduló értéknél 2-5 tized egységnyi javulást mutatott, Szervi szinten nem, de kémiájában, fizikájában a szervezet homeopátiás beavatkozás egyértelmű és intenzív jeleit mutatja (egy rövid, rendezetlen időszak után a biokémiai értékek általános elmozdulása figyelhető meg a normális értékek felé) A vér sűrűsége a normális érték felé mozdul, viszkozitása normalizálódik, Az ideg- és hormonális rendszer is így reagál! Élő vércsepp analízis sötét látóteres mikroszkóp Az CHAKRAdisc működését tehát látványosan demonstrálja az un. sötét látóteres mikroszkóppal, valamint standard mikroszkóppal is elvégzett élő-vércsepp analízis. Az CHAKRAdisc negyed órás használata előtt közvetlenül, valamint a kezelés után levett vér képe egyértelművé teszi a kedvező élettani hatást. Az fotókon is jól látható, hogy a vérben a tápanyagokat, többek közt pl. az oxigént is szállító vörösvértestek elrendeződése egészséges vérre jellemző módon alakult át a kezelés hatására. Az eredetileg összecsomósodott, összeragadt, tápanyag-szállító funkcióját ellátni nem képes vörösvértestek szétválnak, ezzel a vér viszkozitását, átfolyóképességét is normalizálva, a kapillárisokban a keringést is javítja. A vérkép ilyen úton történő javulása összetett élettani hatásával képes sok akut és krónikus problémán segíteni; gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, blokk-oldó, keringés és közérzet javító hatása gyorsan jelentkezik. Az egészséges vér esetében így az anyagcsere folyamatok és az oxigenizáció is javul.

12 54 éves hölgy kezelés előtt 54 éves hölgy kezelés után Víz-laboratóriumi vizsgálatok (Pécsi Vízügyi Igazgatóság) Víz-laboratóriumi vizsgálatok kimutatták az CHAKRAdisc kedvező élettani hatását a Vizügyi Igazgatóság pécsi laborjában. Ezen vizsgálatok alapján elmondható, hogy az ÉLETKORONG 15 perces használata a víz sav-bázis egyensúlyát 8.0 Ph értékre normalizálja, víz viszkozitását és vezetőképességét a biológiai egyensúly állapotába rendezi. Ez azért fontos kutatási szempont és hatás bizonyíték, mert az emberi szervezet is mintegy 80%-a vízből, un. kötött vízből áll. Tudományos tény, hogy a szervezetben lévő kötött víz kristályai is aktívan reagálnak, átstrukturálódhatnak a környezet legkülönfélébb hatásaira. Az ily módon megváltozott struktúrával a víz élettani tulajdonságai is veszítenek eredeti egészséges állapotukhoz viszonyítva adottságaiból. A nem egészségesen át-srukturálódott víz helyreállítása az egésszség szempontjából rendkívül fontos. A CHAKRAdisc használatával a víz kristályszerkezete helyreáll, s így élettani hatása segíthet az egészség helyreállításában is. Vegetatív funkciós tesztelés Dr. Josef Jonas módszerével, Voll-elven működő un. Salvia mérőműszerrel kimutatta 15 perc használat után a csakrák működésének egyenletes eloszlását, jól energizált 80%-os kapacitáson. További orvosi, klinikai és természetgyógyászati vizsgálatok most is folynak.

13 Összegezve: a CHAKRAdisc összetett technológiája gyors és hatékony, rendkívül széleskörű wellness és egészségügyi felhasználhatóság, gyorsan megtanulhatóan, egyszerűen használható, mellékhatása nem ismert, hosszútávon is alkalmazható, bevált és elismert, klinikailag is kutatott technológiákat tartalmaz, biofizikai, wellness egészségmegőrző termék, hosszú élettartalmú, igényes alapanyagok, változatos design, holisztikus, a testi-lelki-mentális egészséget helyreállító hatás, 3 éves kortól használható, könnyű, kis méretű, hordozható, törhetetlen, 3 féle erősségben, változatban is rendelhető, EU gyártmány, Nincs konkurenciája, világújdonság!

Harmónia és egészségmegőrzés

Harmónia és egészségmegőrzés Harmónia és egészségmegőrzés a szervezet saját jelével, a null-ponti energia, a mágneses hatás, a kristályrezgések, az EM-kerámiapor, a skalárfizika erejével, a legmodernebb technológiákkal egyszerűen,

Részletesebben

A SMART THERAPY Disc LEÍRÁSA, ELVE, TECHNOLÓGIAI ISMERTETÉSE

A SMART THERAPY Disc LEÍRÁSA, ELVE, TECHNOLÓGIAI ISMERTETÉSE A SMART THERAPY Disc LEÍRÁSA, ELVE, TECHNOLÓGIAI ISMERTETÉSE 1. A SMART THERAPY Disc MŰKÖDÉSI ELVE, RÖVID ÉLETTANA ÉS BIOFIZIKÁJA 1.1. A SMART THERAPY Disc működési elve A termék közérzetjavító eszköz

Részletesebben

Bemutatkozás.

Bemutatkozás. Bemutatkozás A BNM azért jött létre, hogy olyan minőségi egészségmegőrző és gyógyászati termékek gyártására és fejlesztésére koncentráljon, amelyek jól képviselik a cég szemléletmódját az egészségmegőrzés

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

Bemutatkozás.

Bemutatkozás. Bemutatkozás A BNM azért jött létre, hogy olyan minőségi egészségmegőrző és gyógyászati termékek gyártására és fejlesztésére koncentráljon, amelyek jól képviselik a cég szemléletmódját az egészségmegőrzés

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is)

Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is) Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is) Igaz Bálint Magyar Atlétikai Szövetség MASZ Sportegészségügyi konferencia 2017.11.18. Budapest A következő lehetőségek és elérhetőségek állnak

Részletesebben

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 A bizonyítottan javítja az idősödő kutyák életminőségét: élénkebbé teszi az állatokat és ezáltal aktívabb életmódot tesz lehetővé számukra. Az oxigenizáció mellett a szív-

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

Kopogtass az egészségedre!

Kopogtass az egészségedre! Kopogtass az egészségedre! Mi az EFT, az Érzelmi Felszabadítás Technikája? Az Érzelmi Felszabadítás Technikája az ősi kínai akupunktúra, és a modern pszichológia elképzeléseinek kombinációja. Ezzel az

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve,

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, Gulyás Judit Régiós Képviselő Ganoderma gyógygomba Pecsétviaszgomba Dombóvár Tolna-, Somogy- Gyógygomba A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, a lélekerő-gomba, kulcs a jó

Részletesebben

A só- és színterápiáról röviden

A só- és színterápiáról röviden A só- és színterápiáról röviden A sóterápia Az ember arany nélkül tud élni, de só nélkül nem. - Cassiodorus 1 Történelem A terápia kezdete a sóbányákban és sóbarlangokban dolgozó emberektıl eredeztethetı,

Részletesebben

A tálak hangja tökéletes harmóniát teremt testünkben és lelkünkben!

A tálak hangja tökéletes harmóniát teremt testünkben és lelkünkben! A tálak hangja tökéletes harmóniát teremt testünkben és lelkünkben! A keleten sok ezer éve használt hangtálak képesek ősi, gyógyító rezgést előhívni, ami rendkívül nyugtató hatású, képes megteremteni az

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Electro Therapad ET-950. Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez

Electro Therapad ET-950. Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez Electro Therapad ET-950 Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez Köszönetnyilvánítás Köszönjük, hogy egészsége védelme érdekében az OTO termékét választotta. A felhasználói

Részletesebben

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD Ayurvéda = Az Élet Bölcsessége Az Ayurvéda célja Az ayurvéda célja, hogy helyreállítsa az élet egyensúlyát a tökéletes elme, test működés és viselkedés révén; Az ayurvéda

Részletesebben

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET 1 Tartalom: Az egészségről mi az egészség az egészség alatti állapot veszélyei az egészség faktorai A kínai egészségmegőrző kultúra története módszerei és lényege A egészség kör elmélet tisztítás, pótlás,

Részletesebben

Komplex program Az agyi kognitív funkciók támogatására

Komplex program Az agyi kognitív funkciók támogatására Komplex program Az agyi kognitív funkciók támogatására Mit takar a Coral Club ONESTACK nevű terméke? A ONESTACK egy új megközelítése a szervezet egészségmegőrzéssel kapcsolatos feladatainak. ONE (angolul

Részletesebben

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy Egy átlagos emberi

Részletesebben

Dynasit Dinamikus ülőpárnák

Dynasit Dinamikus ülőpárnák Dinamikus ülőpárnák 1. Üljünk egészségesen! Felejtse el a statikus, mozgás nélküli ülést, vigyen dinamikát az ülésbe! Ébressze fel izmait, mozogjon többet ülés közben! Évente átlagosan több, mint 3000

Részletesebben

{ Budapest, 2015. április 16 16--17. A SZOLGÁLTATÓK (SEGÍTŐK) JÓ KÖZÉRZETE avagy: ki segít a segítőknek? Kineziológiával a jó közérzetért Mindenki azzal foglalkozik, hogy mit tud kínálni a kliensnek/ügyfélnek/vendégnek.

Részletesebben

A svéd- és reflexzóna masszázsról röviden

A svéd- és reflexzóna masszázsról röviden Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Kar Emberi Erőforrásfejlesztési Intézet Alkalmazott Egészségtudományi Tanszék A svéd- és reflexzóna masszázsról

Részletesebben

A menopauza holisztikus értelmezése A hormonális jógaterápia alapelvei

A menopauza holisztikus értelmezése A hormonális jógaterápia alapelvei A menopauza holisztikus értelmezése A hormonális jógaterápia alapelvei A holisztikus gyógyítás más alapokon nyugszik, mint a hagyományos allopátiás orvoslás: az emberi szervezetet funkcionális egységként

Részletesebben

A CieAura átlátszó hologramok az ember belső energiáival kapcsolódnak össze.

A CieAura átlátszó hologramok az ember belső energiáival kapcsolódnak össze. A CieAura termékek egy VibraTec-el szabadalmaztatott eljárást használnak, amely egyesíti a 3000 éves homeopatikus kezeléseket a XXI. századi technológiával. A CieAura átlátszó hologramok az ember belső

Részletesebben

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása:

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Valamennyien hallottunk már arról, hogy a ginzeng mennyire hatékonyan erősíti az immunrendszert és tölti fel energiával a szervezetet.

Részletesebben

NES Terápia - A jövő terápiája!

NES Terápia - A jövő terápiája! Minden élőlényt, beleértve a földet is számtalan elektromágneses mező veszi körül. Ezeknek a mezőknek különböző geometriai alakjuk van és a csakrákban, meridiánokban mozgó energia és a tudatosság hozza

Részletesebben

Sav-bázis egyensúly. Dr. Miseta Attila

Sav-bázis egyensúly. Dr. Miseta Attila Sav-bázis egyensúly Dr. Miseta Attila A szervezet és a ph A ph egyensúly szorosan kontrollált A vérben a referencia tartomány: ph = 7.35 7.45 (35-45 nmol/l) < 6.8 vagy > 8.0 halálozáshoz vezet Acidózis

Részletesebben

Vezeték nélküli TENS-egységek - (Vélemények és Végső Vásárlási Útmutató 2019)

Vezeték nélküli TENS-egységek - (Vélemények és Végső Vásárlási Útmutató 2019) 2019. 08. 05. Vezeték nélküli TENS-egységek - (Vélemények és Végső Vásárlási Útmutató 2019) A fájdalomban élés a lehető legrosszabb érzés, és a vezeték nélküli TENS-eszközök a rendelkezésre álló klinikai

Részletesebben

Biofizika szeminárium. Diffúzió, ozmózis

Biofizika szeminárium. Diffúzió, ozmózis Biofizika szeminárium Diffúzió, ozmózis I. DIFFÚZIÓ ORVOSI BIOFIZIKA tankönyv: III./2 fejezet Részecskék mozgása Brown-mozgás Robert Brown o kísérlet: pollenszuszpenzió mikroszkópos vizsgálata o megfigyelés:

Részletesebben

EMBERI LÁTÓKÖZPONT. A fény hatása az emberre

EMBERI LÁTÓKÖZPONT. A fény hatása az emberre EMBERI LÁTÓKÖZPONT A fény hatása az emberre FÉNY ÉS EGÉSZSÉG A fény épp annyira fontos az egészségünk számára, mint a kiegyensúlyozott étkezés, rendszeres testedzés és a megfelelő alvás. A megfelelő fény

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok.

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok. Amit a FLAVIN 7 -ről és a flavonoidokról még tudni kell... A FLAVIN 7 gyümölcsök flavonoid és más növényi antioxidánsok koncentrátuma, amely speciális molekulaszeparációs eljárással hét féle gyümölcsből

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK.

A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK. A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK. SZOLGÁLTATÁSAINK Irodai masszázs GYORS. KÖNNYŰ. HATÉKONY. A Massage Company irodai székes masszázsa egy különleges hát-, nyak-, váll- és kézmasszázs, amely alig

Részletesebben

Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az

Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az anyagoknak, fizikális és kémiai tulajdonságaiknak köszönhetően

Részletesebben

Gyógyszeres kezelések

Gyógyszeres kezelések Gyógyszeres kezelések Az osteogenesis imperfecta gyógyszeres kezelésében számos szert kipróbáltak az elmúlt évtizedekben, de átütő eredménnyel egyik se szolgált. A fluorid kezelés alkalmazása osteogenesis

Részletesebben

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR az OkTaTÓaNyag a magyar DiabeTes Társaság vezetôsége megbízásából, a sanofi TámOgaTásával készült készítette a magyar DiabeTes Társaság edukációs

Részletesebben

9 tipp fejfájás ellen

9 tipp fejfájás ellen 9 tipp fejfájás ellen Lüktet a halántékod, és úgy érzed, pillanatokon belül szétrobban a fejed. Azonnal kell val Ki gondolná, hogy az emberek 80%-a szenved időről időre fejfájástól, ráadásul a nők jóval

Részletesebben

Zselés borogatások. hu Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI

Zselés borogatások. hu Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI Zselés borogatások hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88184AB6X6VI 2016-08 Kedves Vásárlónk! Összeállítottunk Önnek néhány fontos információt a termék használatával kapcsolatban. Kérjük,

Részletesebben

Hideg-/melegborogatás tépőzáras pánttal

Hideg-/melegborogatás tépőzáras pánttal Vegye figyelembe a használati útmutatót! Hideg-/melegborogatás tépőzáras pánttal hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93629AB6X6VII 2017-08 Biztonsági előírások Rendeltetés Meleg- vagy hidegborogatás

Részletesebben

Biztos abban, hogy a megfelelő intézkedéseket teszi az influenza elleni védelem tekintetében? Oltassa be magát!

Biztos abban, hogy a megfelelő intézkedéseket teszi az influenza elleni védelem tekintetében? Oltassa be magát! Biztos abban, hogy a megfelelő intézkedéseket teszi az influenza elleni védelem tekintetében? Oltassa be magát! Influenza Egy súlyos betegség Az influenza minden évben a népesség 5% - 15%-át érinti. Az

Részletesebben

Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény

Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény Szűztea, ginzeng, alga, galagonya és halolaj: ezek a legnépszerűbb kínai természetgyóg Annak ellenére, hogy a statisztikák szerint Magyarország lakossága élen jár

Részletesebben

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Tájékoztató 2005. Marketing-Mix 7000 Kft. Forgalmazói iroda: Budapest 1026 Fillér u. 47/A Telefon: 225-0777; 457-0777; Mobil:

Részletesebben

A DE KK Belgyógyászati Klinika Intenzív Osztályán és Terápiás Aferezis Részlegén évi közel 400 db plazmaferezis kezelést végzünk.

A DE KK Belgyógyászati Klinika Intenzív Osztályán és Terápiás Aferezis Részlegén évi közel 400 db plazmaferezis kezelést végzünk. A DE KK Belgyógyászati Klinika Intenzív Osztályán és Terápiás Aferezis Részlegén évi közel 400 db plazmaferezis kezelést végzünk. Az eseteink túlnyomó részét neuro-, immunológiai eredetű kórképek adják.

Részletesebben

Ápolás Betegellátás Alapszak ADDIKTOLÓGIA 3. Deutsch Krisztina szakoktató PTE ETK

Ápolás Betegellátás Alapszak ADDIKTOLÓGIA 3. Deutsch Krisztina szakoktató PTE ETK Ápolás Betegellátás Alapszak ADDIKTOLÓGIA 3. Deutsch Krisztina szakoktató PTE ETK DEPRESSZÁNSOK I. Nyugtatók, altatók, szorongásoldók, hatása révén az alkohol is. Barbiturátok (legrégibb altatók, nyugtatók):

Részletesebben

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.)

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.) Tiszta energia (Pure Energy) Tartós energia, egyensúly és mentális éberség egész nap. Egy kevés javulás Természetesen. energiákat a hologram chipekre. A CieAura energiái a test különböző akkupunktúrás

Részletesebben

REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ. Sokízületi gyulladás

REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ. Sokízületi gyulladás REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ Reumatoid artitisz Sokízületi gyulladás Mi is az a reuma? A köznyelv a reuma kifejezésen lényegében a mozgásszervi megbetegedéseket érti. A reumatológiai vagy reumás kórképek

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

Gyógyszolgáltatások. A Thermal Hotel Harkány**** a régióban egyedülálló gyógykezeléseket kínál mozgásszervi problémák, megbetegedések kezelésére.

Gyógyszolgáltatások. A Thermal Hotel Harkány**** a régióban egyedülálló gyógykezeléseket kínál mozgásszervi problémák, megbetegedések kezelésére. Gyógyszolgáltatások A Thermal Hotel Harkány**** a régióban egyedülálló gyógykezeléseket kínál mozgásszervi problémák, megbetegedések kezelésére. Így: Kopásos jellegű ízületi betegségek (Arthrosis) Csípő-

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Reflexológia Reflexológia A Reflexológia tapasztalatokon alapuló tudomány. Lényege: bõrterületek, pontok, zónák ingerlése. Az ingerre reflex, visszahatás keletkezik a hozzá tartozó szervben, testrészben.

Részletesebben

VitaHelp Integratív Egészségközpont Diagnosztikai vizsgálatsor

VitaHelp Integratív Egészségközpont Diagnosztikai vizsgálatsor VitaHelp Integratív Egészségközpont Diagnosztikai vizsgálatsor 1. Non-invazív vérmérés Tűszúrás nélkül képes a hagyományos vérvételnél kapott leletnél lényeges több fontos egészség-paraméter meghatározására.

Részletesebben

Biofizikai és biokémiai elvekre épülı terápiák vizsgakérdések-megoldások

Biofizikai és biokémiai elvekre épülı terápiák vizsgakérdések-megoldások Az ETI Természetgyógyászati alapismeretek modulvizsga megoldólapjainak felhasználásával készítette: Fábián Andrea vizsgakérdések-megoldások 1 1. Határozza meg a "vér oxigenizálásán alapuló terápiák" lényegét

Részletesebben

Plazma elektron spray ionizáló rendszer

Plazma elektron spray ionizáló rendszer Plazma elektron spray ionizáló rendszer tartalom Ismertetés 2... Fő funkciók 5... Jellemzők 7... Üzemmódok és alkalmazás 9... Tesztek és tanúsítványok 10... Technikai adatok 12... Csomagolás 13... 1. Ismertetés

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az szinte már népbetegség

Részletesebben

II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11.

II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11. II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11. ÚJ LEHETŐSÉGEK (mind a páciensek, mind pedig az orvosok számára) A wellness felölel minden olyan tevékenységet, szolgáltatást, amelyek az életminőség,

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az inkontinencia az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az inkontinencia

Részletesebben

Kezelés típusai. Ingerlő: Rövid idejű Erős Manipulatív. Gátló Hosszú idejű Gyenge Kevés manipuláció. Szúrás mélysége: Pont helye határozza meg

Kezelés típusai. Ingerlő: Rövid idejű Erős Manipulatív. Gátló Hosszú idejű Gyenge Kevés manipuláció. Szúrás mélysége: Pont helye határozza meg Meridián 4-8 Repetíció Kezelés típusai Ingerlő: Rövid idejű Erős Manipulatív Gátló Hosszú idejű Gyenge Kevés manipuláció Szúrás mélysége: Pont helye határozza meg Tüdő meridián Forráspont: 1. Tonizáló

Részletesebben

Melegítő sál. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV

Melegítő sál. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV Melegítő sál hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82651HB55XV 2015-06 322 833 Kedves Vásárlónk! Új melegítő sálja kellemesen simul a vállak és a nyak köré. A melegítő sálban több kamra található,

Részletesebben

LEVEGŐT TISZTÍÓ IONIZÁLÓ ÉS OXYGÉNINHALÁTOR

LEVEGŐT TISZTÍÓ IONIZÁLÓ ÉS OXYGÉNINHALÁTOR LEVEGŐT TISZTÍÓ IONIZÁLÓ ÉS OXYGÉNINHALÁTOR Szobai autós irodai személyre szabott. A készülék 25-30 m2 helység levegőjét képes meg tisztítani és negatív ionokkal ellátni. Levegőtisztítás nyomja meg a POWER

Részletesebben

XV. Országos JáróbetegSzakellátási Konferencia és X. Országos JáróbetegSzakdolgozói Konferencia. Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14.

XV. Országos JáróbetegSzakellátási Konferencia és X. Országos JáróbetegSzakdolgozói Konferencia. Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14. XV. Országos JáróbetegSzakellátási Konferencia és X. Országos JáróbetegSzakdolgozói Konferencia Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14. Gellai Nándor gyógytornász-fizioterapeuta Dr. Berecz Zsuzsanna reumatológus

Részletesebben

Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainak a Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen

Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainak a Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainak a Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen Azonosító szám: TÁMOP-4.1.2-8/1/A-29-11 Az orvosi biotechnológiai

Részletesebben

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 2 A JADE KÕ A jade

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

Természetgyógyászati Klinikum

Természetgyógyászati Klinikum Természetgyógyászati Klinikum A Pszichiátria és a természetgyógyászat kapcsolata Fekete Szabolcs - 2016 pszichiátria A gondolkodás, az érzelmi élet és a viselkedés zavaraival foglalkozó szakterület A terápiák

Részletesebben

Egyensúly-karkötő. Teremts egyensúlyt önmagadban, kapcsolataidban és pénzügyeidben! Az egyensúlyra való törekvés, megvalósul ez elemeknél

Egyensúly-karkötő. Teremts egyensúlyt önmagadban, kapcsolataidban és pénzügyeidben! Az egyensúlyra való törekvés, megvalósul ez elemeknél Egyensúly-karkötő Teremts egyensúlyt önmagadban, kapcsolataidban és pénzügyeidben! Az egyensúlyra való törekvés, megvalósul ez elemeknél A Fa táplálja a Tüzet, a Tűz létrehozza a Földet (hamu), a Föld

Részletesebben

Adagolás: Az egyes csomagokban lévő készítmények mindegyikénél, felnőttek esetében naponta 2x10 csepp, amennyiben másképpen nem ajánlott.

Adagolás: Az egyes csomagokban lévő készítmények mindegyikénél, felnőttek esetében naponta 2x10 csepp, amennyiben másképpen nem ajánlott. Általános információk: Gyártó: Joalis spol. s.r.o. Na Florenci 19/a. 110 000 Praha 1., Cseh Köztársaság. Kizárólagos magyarországi forgalmazó: BODY CENTER HUNGARY Kft., 1119 Budapest, Pajkos u. 10. Adagolás:

Részletesebben

III. ORVOSI WELLNESS ÚJ LEHETŐSÉGEK. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. 2015. április 16 17.

III. ORVOSI WELLNESS ÚJ LEHETŐSÉGEK. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. 2015. április 16 17. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. III. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2015. április 16 17. ÚJ LEHETŐSÉGEK (mind a páciensek, mind pedig az orvosok számára)

Részletesebben

HANGTERÁPIA. kialakulása és jelene

HANGTERÁPIA. kialakulása és jelene HANGTERÁPIA kialakulása és jelene Peter Hess német mérnök. Több évtizedes energetikai kutatómunkát végzett Nepálban, Tibetben, Indiában, kidolgozott egy módszert, melynek alapjai már az 5000 évvel

Részletesebben

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence Kezelések könyve Wellness szolgáltatások Kneipp-medence A Sebastian Kneipp, allgaui pap által kifejlesztett fürdőkúra a hideg és meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul. A váltakozás

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az inkontinencia az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az inkontinencia

Részletesebben

A biorezonancia új aspektusa. Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes

A biorezonancia új aspektusa. Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes A biorezonancia új aspektusa Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes Sufi sohdar, professzor Angha tanítása Szerencsétlenség, hogy a klasszikus tudomány csak az emberi lét legfelső

Részletesebben

A kiválasztó szervrendszer és betegségei

A kiválasztó szervrendszer és betegségei A kiválasztó szervrendszer és betegségei A szervezetben az anyagcsere során számtalan káros és felesleges anyag képződik. A sejtek bomlástermékei, a bekerült mérgezőanyagok, mind-mind eltávolításra várnak.

Részletesebben

A Triomed Compact 2. Univerzális, 4. Stresszoldó,5. Gyulladáscsökkentő, 6. Oxigén, 7. Fiatalság üzemmódja.

A Triomed Compact 2. Univerzális, 4. Stresszoldó,5. Gyulladáscsökkentő, 6. Oxigén, 7. Fiatalság üzemmódja. Általános egészségjavító program, mely alkalmazása naponta javasolt: a tér harmonizálása egyéni védelem (pld. tömegben, járványok esetén, stb.) az ivóvíz strukturálása ételek minőségének javítása stresszoldás

Részletesebben

BiogenicPET VITALITY. Vitality Large & Small. Állatorvosok által fejlesztve Regenerálja az ízületi porcot

BiogenicPET VITALITY. Vitality Large & Small. Állatorvosok által fejlesztve  Regenerálja az ízületi porcot BiogenicPET SzUPERPRÉMIUM termékcsalád Állatorvosok által fejlesztve Regenerálja az ízületi porcot Regenerálja a kötőszövetet Enyhíti a fájdalmat Regenerálja a hámszövetet Revitalizálja a sejteket Gyorsítja

Részletesebben

Mozgásszervi panaszok a gyógyfürdőkben - homeopátiás gyógyítás

Mozgásszervi panaszok a gyógyfürdőkben - homeopátiás gyógyítás Mozgásszervi panaszok a gyógyfürdőkben - III. Orvosi Wellness Konferencia Dr. Zarándi Ildikó Belgyógyász, homeopátiás orvos Igazgató, CEDH Hungária Homeopátiás Oktató Szervezet Elnök, Magyar klinikai Homeopátiás

Részletesebben

Lotus Therme. Lotus egészség. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Lotus egészség. www.lotustherme.net Lotus Therme Lotus egészség 1 www.lotustherme.net HU 2 Gyógyászati kezelések A kezelések előtt orvosi konzultáció szükséges Orvosi vizsgálat HUF 6.500, Receptírás / darab HUF 3.000, Pakolások és fürdők

Részletesebben

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra A cukorbetegség (diabetes mellitus) a szénhidrátanyagcsere zavara, amely a vérben, illetve a testnedvekben megemelkedett cukorszinttel és kóros anyagcseretermékekkel

Részletesebben

Tények a magas vérnyomásról

Tények a magas vérnyomásról 4 Magas vérnyomás Dr. Rath Cellular Health TM sejtegészségi ajánlásai a megelőzéshez és a kiegészítő terápiához Tények a magas vérnyomásról: Dr. Rath sejtegészségi ajánlásai - Egészségi előnyök a betegek

Részletesebben

M á g n e s t e r á p i a

M á g n e s t e r á p i a M á g n e s t e r á p i a Dr. Gebhard Gehring Energetikai kezelés alkalmazása és technikája a mindennapi életben A mágnesességnek nincs szüksége közvetítő közegre, csak térre. A mágneses hatás a földön

Részletesebben

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is A gyógyító csalán A hagyományos természet-gyógyászatban fontos helyet foglalt el a rég kipróbált tavaszi k Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok,

Részletesebben

Orvosi élettan. Bevezetés és szabályozáselmélet Tanulási támpontok: 1.

Orvosi élettan. Bevezetés és szabályozáselmélet Tanulási támpontok: 1. Orvosi élettan Bevezetés és szabályozáselmélet Tanulási támpontok: 1. Prof. Sáry Gyula 1 anyagcsere hőcsere Az élőlény és környezete nyitott rendszer inger hő kémiai mechanikai válasz mozgás alakváltoztatás

Részletesebben

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő Dr. Molnár Csaba szakorvos, természetgyógyász szakértő (Tigrisszív Bt, Thai Masszázs Iskola, Debrecen www.thaimasszazsiskola.hu; facebook: Gyógyító Ember Egészség Klub): A,,keleti'' és,,nyugati'' masszázsmódszerek

Részletesebben

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura)

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) A köldök fölött kb. kétujjnyira találod. Amikor ideges vagy, vagy félsz, itt szorul össze, ide szoktad tenni a tenyered. Az életünk harmadik hétéves ciklusa, a 14-21 éves

Részletesebben

A 4 FEJES EMOTION RF4

A 4 FEJES EMOTION RF4 EURÓPÁBAN ELSÔKÉNT MAGYARORSZÁGON A RÁDIÓFREKVENCIÁS CSÚCSKÉSZÜLÉK A 4 FEJES TÖBB PÓLUS, KOMBINÁLT ERÔTÉR, FOKOZOTT HATÉKONYSÁG 1 Innováció A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

A harkányi gyógyvízzel végzett vizsgálataink eredményei psoriasisban között. Dr. Hortobágyi Judit

A harkányi gyógyvízzel végzett vizsgálataink eredményei psoriasisban között. Dr. Hortobágyi Judit A harkányi gyógyvízzel végzett vizsgálataink eredményei psoriasisban 2007-2011 között Dr. Hortobágyi Judit Pikkelysömörre gyakorolt hatása 2007-től 2009-ig 1. Lokális hatása 2. Szisztémás hatása 3. Állatkísérlet

Részletesebben

SE-33 TENS mikroprocesszoros ingeráram-készülék...a legújabb fejlesztés eredménye

SE-33 TENS mikroprocesszoros ingeráram-készülék...a legújabb fejlesztés eredménye SE-33 TENS mikroprocesszoros ingeráram-készülék...a legújabb fejlesztés eredménye Használati útmutató és jótállási jegy 0120 Gyártási szám:........................... Eladás kelte:..............................................

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben