Harmónia és egészségmegőrzés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Harmónia és egészségmegőrzés"

Átírás

1 Harmónia és egészségmegőrzés a szervezet saját jelével, a null-ponti energia, a mágneses hatás, a kristályrezgések, az EM-kerámiapor, a skalárfizika erejével, a legmodernebb technológiákkal egyszerűen, hatékonyan, gyorsan gyógyszer- és fájdalommentesen!! Ősi bevált tudás a legmodernebb tudományos eredmények egyedülálló ötvözésével!

2 A CHAKRADISC elnevezésű közérzetjavító eszköz technológiája mágneses, és skaláris alapokon, a quantumfizika új eredményein alapul. Egyszerűen és hatékonyan segítheti a szervezet egészséges működését annak energiaháztartását helyreállítva, a szervezet folyamatait a harmónia és egyensúly felé mozdítva. Alapja az ősi indiai eredetű felfogás, miszerint a szervezetet irányító részecske- és energiaáramlások szabályos, kiegyensúlyozott működésén alapul a testünk, sőt lelkünk tökéletes, betegségek nélküli működése. Az energia finom vezetékeken (nádik) áramlik, hasonlóan a kínai meridián-rendszerhez; és ezen áramlások szabályozását, helyes elosztását, energia-cseréjét a környezettel az úgynevezett csakrák végzik, mint energia-központok. A csakrák (magyarul: kerék) harmonikus működése (finom forgó részecske- és energiaáramlás) tehát kulcs a testi-lelki egészséghez. Ezt az ősi gondolkodást és szemléletmódot ma már a modern tudomány is visszaigazolja, s több tudományos technológia is mérhetővé, láthatóvá teszi, összefüggéseit leírja. Ezen finom részecskeáramlások által létrejött gyenge elektromágneses tereket a tudomány morfogenetikus tereknek hívja, de ismert a holografikus tér elnevezés is. Ezek a testünkben és környezetünkben is egyaránt jelen levő áramlások, terek és sugárzások jelentős befolyással bírnak egészségünkre, hangulatunkra, általános állapotunkra, sőt közérzetünkre is. A csakrák nem csak a testünkön belüli áramlásokat, hanem a nádikon keresztül a testünket körbevevő térrel és áramlásokkal, sugárzásokkal is kapcsolatot tartanak fent. A belső tér harmóniáját dinamikusan alakítják, teszik alkalmazkodóvá a külső tényezőkhöz, változásokhoz igazodva. Amennyiben azonban testünkben ezek a finom energia-áramlások akadályokba ütköznek, blokkolódnak, vagy akár megszűnnek, a csakrák sem működnek megfelelően; és a testben betegségek jönnek létre. A nem kiegyensúlyozott energetika a lélekben stresszhez, szorongáshoz vezet és egyéb lelki, pszichoszomatikus folyamatok indulnak el, melyek

3 ugyancsak fizikai problémákhoz, szövődményekhez vezethetnek. Éppen ezért az indiai gyógyászat (Ayurveda, Yunani) minden esetben nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, az energia szabad áramlását biztosítva szervezetünkben különféle gyakorlatokkal (jóga) és masszázsokkal, wellnesszel, pihenéssel és helyes gondolkodással, életfilozófiával. A CHAKRADISC sikeresen és hatékonyan állítja be az egyes csakrák működését. Segít, hogy csakráink finom energia-áramlásai újra zavartalanul működjenek. Az egészségesen működő csakrák pedig a szervezet további folyamatait már önállóan igazítják helyre, biztosítva az öngyógyító folyamatokat. A megfigyelések, tapasztalatok és ősi leírások (Védák) azt is egyértelműsítik, hogy a gyakorlatban egyetlen, a központi (köldök felett 2 ujjnyira található Plexus Solaris) csakra helyes működése a többi csakra harmóniáját, együttműködését is helyreállítja. Ez pedig már önmagában is elég az egészséges folyamatok helyreállításához. Ezen ismeretek alapján megtervezett és gyártott CHAKRADISC a Plexus Solaris (Napfonat) csakra (2 ujjnyira a köldök felett) helyes működésének beállításával tehát segítheti, serkentheti a szervezet önszabályozó, helyreállító energetikai és informatikai folyamatait. Végeredményben energizálás útján segíthet a jobb közérzet, egészségesebb élet elérésében. Az öngyógyító (homeopatikus) folyamatok támogatásával, megerősítésével a szervezet is hamarabb áll helyre.

4 A CHAKRADISC hatékonyságát öt különböző csúcstechnológia együttműködése biztosítja: A turmalin-kristály ereje: Tourmaline a gyógy-ásványok királya! A legkülönlegesebb kristály: magas frekvenciája, összetett hatásmechanizmusa sokféle betegségre hat kedvezően. Természetes negatív ionokat generál, elektromos impulzusok formájában. Öntisztító ásvány. Ionizációs hatása harmóniát, egyensúlyt teremt. Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai, független vizsgálatok alapján: - az izomrendszerre és betegségeire, - ízületi panaszokra, - csontbetegségekre, - idegrendszerre, frontérzékenységre és hangulati panaszokra, - cukorbetegség esetén, - lázas betegségek esetén, - asztmára, nyirokpangásra, - elektro-szmog-terhelés esetén, stb.

5 Nullponti/szabad energia A tér speciális torzulásai, aszimmetria, anomáliák, különleges geometriai elrendezések esetén jelenik meg a térben. Ahogy az Univerzum háttérenergiája torzul, elmozdul a kiegyenlítődés irányába. Ez az áramlás, flow, maga az Univerzális Energia, mindent átjár és betölt, Folyamata a harmónia visszaállítására törekszik minden szinten: a részecskéktől a galaxisokig. Ebben a folyamatban minden mindennel elválaszthatatlanul összefügg és az áramlás részeként kommunikál egymással. Az emberi szervezet alkotóelemei is, mint részecskék összetett világa, energia- és térmezők hálói, szerves tudatként részei. Az alapelv az ősi Yunani és Ayurveda tanításai a csakrákról: - Az egészség alapja a kiegyensúlyozott energetika, - Az energia nem más, mint áramlás, - A csakrák mint elosztó és szabályzó központok vezérlik a szervezet áramlásait, - A test-lélek-elme hármasságát és a szellem lényegét is mint áramlást tekinti, - Az ember egy egységes energetika és tudatként nem anyag, hanem tiszta áramlás, - Az anyag a besűrűsödött áramlás, a tudat legsűrűbb állaga, - A tudat és mindenség mint EGYség létezik, egy egységes áramlásként. A modern tudomány vezető ága: quantum-fizika szerint: - a világot részecskék egységes és szervezett áramlása határozza meg - az ember biofizikai állapota a szervezetben jelen levő részecskék szabad áramlásán múlik - A Tudat is részecskék világa és mint ilyen elválaszthatatlan környezetétől, azzal EGY.

6 A mágneses ionizáció és áramlás élettani mechanizmusai: Az emberi szervezet ionizációs egyensúlya elválaszthatatlan a Föld mágneses terétől. Ennek hiánya, torzulása mágneses-tér hiány-szindrómát okoz. (Dr. Nakagawa, Tokió) Az emberi test kiegyensúlyozott, saját elektro-mágneses (morfogenetikus) tere az egészég egyik alapja. Szervezetünk számára csak az északi (negatív) pólus anti-stressz hatása egészséges! (Aharomov-Bohm hatás) A természetben a mágneses áramlás, fluxus van jelen: magnetoterápia során az egészséget az áramlásban lévő (nem statikus) mágneses tér erősíti, ill. állítja helyre a leghatékonyabban! Minimum 300 gauss kell az állapotváltozáshoz. Stabil (Neodym) mágneses fluxus létrehozása negatív (északi polaritású) ionokat szabadít fel, erősségétől függően változó mélységben a sejtekben is. A mágnes-negatív (északi) pólus élettani hatásai, független, bizonyított tudományos, klinikai kutatások alapján: ph normalizáló oxigénesítősavas hatást közömbösítő általánosságban véve szimptom-csökkentő: fájdalmat és gyulladást csökkent, lázat csillapít, mikro-organizmus gátló nyugalmat keltő, alvást segítő, hangulat javító, visszaállítja a test körül legyengült (szervezet által termelt) biomágneses teret/energiát, energetizál, erősít, roborál, serkenti az anabolikus hormontermelést (melatonin, növekedési hormon) segít a metabolikus eredetű toxinok testből való eltávolításában (méregtelenítés) szabad gyökök hatásait ellensúlyozza. anyagcsere stimuláló, kiegyensúlyozó, porc és csontképzést javít, keringést javít, neorologiai problémák enyhítése, vércukor-szintet csökkent, ill. normalizál, sejt szinten képes harmonizálni a szervezet folyamatait, helyreállítva a szervezet természetes mágneses állapotát;

7 Az EM-kerámiapor - Az Effektív Mikroorganizmusok felhasználása japán csúcstechnológia. - Az élő információt tartalmazó EM-kerámiapor az élettani folyamatokra klinikailag bizonyította jótékony hatását. - Magas mágneses rezonanciája kedvező az ionháztartásra. - Magas frekvenciája a szervezet számára érthető rövid hullámhosszon szólitja meg a testet, hatékonyabbá téve a többi beépített technológia hatásmechanizmusát. - Távoli infravörös sugárzást (FIR) bocsát ki. Az emberi szervezetre az alábbi független tudományos vizsgálatok által is igazolt hatásai lehetnek: Erősíti az immunrendszert Segíti a vérkeringést Emeli az oxigénkoncentrációt Felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét Szabályozza a pozitív és negatív ionokat a testben (ionháztartást) Eltávolítja a káros méreganyagokat Enyhíti az ízületi- és izomfájdalmakat Könnyít a fizikai stresszt, mert oldja a merevséget, görcsöt vagy egyéb kellemetlen érzéseket Csökkenti a duzzanatokat Visszafordítja a vízvisszatartást Csökkenti a fáradtságot és fáradékonyságot Javítja a koncentrálóképességet Minőségi alvást biztosít Lassítja az öregedést Segíti és fenntartja a testhőt Ellensúlyozza az elektromos berendezések (pl. mobiltelefon, számítógép, TV) által keltett káros pozitív ionokat és az ipari szennyezés hatását.

8 QMT Quantum Mirroring Therapy: A hatékonyság kulcsa: a szervezet saját részecskéinek visszatükrözése megfelelő pontokon (csakrákon) öngyógyító folyamatokat generál! A szervezet legjobban saját jelét érti meg, fogadja el és javítja ki! A Plexus Solarison érkező összetett jelű részecske-fluxus 8áramlás) az egész testre közvetlenül hat, Gyorsabban fejti ki hatását, mint bármilyen más, korábban ismert biofizikai terápia! Bárki számára érezhető hatásmechanizmus! Közvetlenül a sejtek szintjén ható energetikai és informatikai kezelés. A visszatükrözött jel kiegészül és közvetlen korrekciót kap - a null-ponti energia, - a mágnes, - a kristály és - az EM-kerámiapor jótékony hatásainak köszönhetően! Közvetlen élettani hatásai: Segítheti az anyagcserét, erősíti, támogatja a szervezet saját részecskeáramlását, csillapíthatja a fájdalmat és gyulladásokat, csökkentheti a stresszhatásokat, hatékonyan javíthatja az általános közérzetet, energetizál, felfrissít, általánosan harmonizál, segít az általános betegségmegelőzésben, oldja az energetikai és információs blokkokat kijavítja információs szinten a szervezet folyamatait, növeli az eszközbe épített technológiák hatásfokát. Az egy éves tervezési és kísérleti időszak utáni tapasztalatok több területen igazolják a fent leírt működés hatékonyságát. Rendszeres használata hatékony lehet a hangulat-, és alvászavarok kezelésében, az elhúzódó fájdalmak és gyulladások csillapításában, a menstruációs panaszok, gyomorproblémák, fejfájás, valamint fáradtság és fáradékonyság ellen is. A leghatékonyabb non-invazív technológiák egy egyedülálló eszközben!

9 Használata Használata rendkívül egyszerű, mellékhatások nem ismertek! Hely és időkorlátok nélkül bárhol, bármennyit lehet használni! Használja legegyszerűbben a Plexus Solaris csakrán keresztül! Az eszközt a rajta leírt egyszerű módón a köldök felett a testre helyezzük percre. Időbeni korlátozások nélkül használható, a rendszeres (napi 2-3 alkalommal) használata főleg krónikus problémáknál különösen ajánlható. Hatásfoka növelhető, ha mind a hét csakrára külön-külön is használjuk, lentről felfele haladva 2-5 percig csakránként. Ezen kívül bármilyen akut esetben helyi alkalmazása segíthet a fájdalom és gyulladás csillapításában. Pacemaker-rel (szívritmus-szabályzóval) élők a mágneseket tartalmazó változatát nem használhatják! Számukra mágneseket nem tartalmazó változat is rendelkezésre áll! Figyelem! Mágneses térre érzékenyek és magas vérnyomásban szenvedők óvatosan kezdjék meg használatát! Eleinte napi kétszer 5-5 perces használat javasolt, majd lassan emelje a kezelés időtartamát napi 2x10 percre! Magas vérnyomás és vércukor problémák esetén rendszeres szakorvosi kontroll szükséges! A megfigyelések alapján a felhasználok 85%-ban érzik, saját testükben finom érzetekkel tapasztalják és le is tudják írni, amikor az eszköz, működés közben kellemes érzéseket okozva az energia-rendszert harmonizálja. Esetenként, ha a csakra erősen alulműködik, vagy blokkolt, enyhe nyomásérzetet okozhat, amely hamarosan elmúlik, ahogy a csakra működése beindul. Gyakran számolnak be melegedés-érzetről, ilyenkor a csakra forgásirányát, ill. sebességét állíthatja be az eszköz, majd az érzet elmúlása jelzi, hogy sikeres volt. Amennyiben valaki egészséges, ill. rendszeres használat során kiegyensúlyozott a csakra-rendszer működése, akkor az érzetek általában kellemes, lágy, finom voltáról számolnak be, és általános energetizálást mutatnak a tapasztalatok. Segítheti ezen kívül a relaxációt, elalvást, ill. a mély meditációs állapotok elérését. A CHAKRADISC által kiegyensúlyozott csakrák egészséges működése sokrétű élettani hatást gyakorolva segíthet az egészség helyreállításában és megőrzésében. Segíthet a lábadozásban, a krónikus betegségek legyőzésében. Gyakori tapasztalat CHAKRADISC kedvező hatása fejfájások, álmatlanság és alvászavarok, ízületi problémák és sokízületi gyulladások esetében. Segít és tüneteket enyhíthet gyomor és bélpanaszok esetében, reflux és irritális bél szindróma csillapításában, krónikus fáradtság legyőzésében. Mérési adatok alapján mindössze 10 perces használata emelheti a szerotonin-szintet akár százalékkal, és csökkentheti a vércukor szintet akár 2-3 egységgel is. Kulcsa a sikernek az eszköz rendszeres használata! Az eszköz magas fényű ABS-műanyag háza törhetetlen, borítása pedig vízálló. Bárki használhatja 3 éves kortól és egy eszközt többen is használhatnak felváltva. Az eszköz felülete fertőtleníthető, langyos, enyhén szappanos vízzel lemosható. Erős lúgok és savak kerülendők, azok a felületét tönkreteszik!

10 A megfigyelések alapján az immár több száz felhasználó 70%-a érzi, saját testében, finom érzetekkel tapasztalja és le is tudja írni, amikor az eszköz működés közben kellemes érzéseket okozva az energia-rendszert harmonizálja. A pozitív szubjektív tapasztalatok motiválják a további, rendszeres használatot! Használata probléma specifikus esetekben: Fejfájás, migrén: Tegye a CHAKRAdisc -et homlokára, illetve halántékára. Magas vérnyomás és keringési problémák okozta fejfájást legkönnyebben a tarkóra helyezett CHAKRAdisc oldja. Tapasztalatok alapján perc használat javasolt érzés szerint. Láz, hőemelkedés, napszúrás: a CHAKRAdisc -et tegye a fejtetőre, a kutacsra. Pár perc (5-10) használat már sikeresen csillapítja a tüneteket. Izületi fájdalmak: tapasztalatok mutatják, hogy a krónikus és sokizületi gyulladás esetében a CHAKRAdisc rendszeres, előírás szerinti használata a Plexus Solaris csakrán sikeres terápíát jelent a panaszok hosszú távú kezelésében. Helyi szinten is alkalmazható bármely testfelületen, időkorlát nélkül. Jól bizonyított hátgerinc, csigolya, térd, könyök és csukló, valamint váll problémák esetében is. Gyomorpanaszok: helyezze a CHAKRAdisc -et a Napfonat (Plexus Solaris) csakrára! Krónikus és akut panaszokat is enyhíthet. Menstruációs és premenstruációs panaszok. helyezze a CHAKRAdisc -et a második, szakrális (szex-) csakrára! Már egy alkalommal is 10 perces használata sikeres lehet a panaszok akár végleges enyhítésére. Rendszeres használata pedig megelőzheti ezen problémákat és helyreállíthatja a menses egészséges ciklusát is. Torokgyulladás, mandulagyulladás, torokfájás: helyezze a CHAKRAdisc -et a torokcsakrára, valamint torkára, mandulájára mindkét oldalon. Tapasztalatok mutatják a CHAKRAdisc gyulladás- és fájdalomcsillapító hatékonyságát. Köhögés: a szívcsakrára és torokcsakrára helyezve csillapítja a tüneteket, krónikus esetekben pedig segíthet a gyógyulás útjára lépni rendszeres használat esetén. Fülfájás, fülzúgás: a fülre, és közvetlenül a fül alá helyezett CHAKRAdisc rendszeres használata sikeresen csillapította a panaszokat a tapasztalatok szerint. Fogfájás: helyezze a CHAKRAdisc -et közvetlenül a problémás helyre! A CHAKRAdisc használata (még rendszeres használat sem) NEM helyettesíti az orvosi kontrollt és ellátást!

11 A hatásvizsgálatok bizonyítanak E.I.S. (Electro Intersticiális Scan) vizsgálatok: Az CHAKRAdisc negyed órás használata után a szerotonin szint 20-25%-ot emelkedett, A vércukorszint cukorbetegeknél 2-3 egységgel ment le, általánosan pedig normalizálódott, A sejtanyagcsere erősödött, intenzívebbé vált, általános javulást mutatva minden értéken, A sejtközi állomány vezetőképessége javult, A szervezet PH értéke 7 alatti kiinduló értéknél 2-5 tized egységnyi javulást mutatott, Szervi szinten nem, de kémiájában, fizikájában a szervezet homeopátiás beavatkozás egyértelmű és intenzív jeleit mutatja (egy rövid, rendezetlen időszak után a biokémiai értékek általános elmozdulása figyelhető meg a normális értékek felé) A vér sűrűsége a normális érték felé mozdul, viszkozitása normalizálódik, Az ideg- és hormonális rendszer is így reagál! Élő vércsepp analízis sötét látóteres mikroszkóp Az CHAKRAdisc működését tehát látványosan demonstrálja az un. sötét látóteres mikroszkóppal, valamint standard mikroszkóppal is elvégzett élő-vércsepp analízis. Az CHAKRAdisc negyed órás használata előtt közvetlenül, valamint a kezelés után levett vér képe egyértelművé teszi a kedvező élettani hatást. Az fotókon is jól látható, hogy a vérben a tápanyagokat, többek közt pl. az oxigént is szállító vörösvértestek elrendeződése egészséges vérre jellemző módon alakult át a kezelés hatására. Az eredetileg összecsomósodott, összeragadt, tápanyag-szállító funkcióját ellátni nem képes vörösvértestek szétválnak, ezzel a vér viszkozitását, átfolyóképességét is normalizálva, a kapillárisokban a keringést is javítja. A vérkép ilyen úton történő javulása összetett élettani hatásával képes sok akut és krónikus problémán segíteni; gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, blokk-oldó, keringés és közérzet javító hatása gyorsan jelentkezik. Az egészséges vér esetében így az anyagcsere folyamatok és az oxigenizáció is javul.

12 54 éves hölgy kezelés előtt 54 éves hölgy kezelés után Víz-laboratóriumi vizsgálatok (Pécsi Vízügyi Igazgatóság) Víz-laboratóriumi vizsgálatok kimutatták az CHAKRAdisc kedvező élettani hatását a Vizügyi Igazgatóság pécsi laborjában. Ezen vizsgálatok alapján elmondható, hogy az ÉLETKORONG 15 perces használata a víz sav-bázis egyensúlyát 8.0 Ph értékre normalizálja, víz viszkozitását és vezetőképességét a biológiai egyensúly állapotába rendezi. Ez azért fontos kutatási szempont és hatás bizonyíték, mert az emberi szervezet is mintegy 80%-a vízből, un. kötött vízből áll. Tudományos tény, hogy a szervezetben lévő kötött víz kristályai is aktívan reagálnak, átstrukturálódhatnak a környezet legkülönfélébb hatásaira. Az ily módon megváltozott struktúrával a víz élettani tulajdonságai is veszítenek eredeti egészséges állapotukhoz viszonyítva adottságaiból. A nem egészségesen át-srukturálódott víz helyreállítása az egésszség szempontjából rendkívül fontos. A CHAKRAdisc használatával a víz kristályszerkezete helyreáll, s így élettani hatása segíthet az egészség helyreállításában is. Vegetatív funkciós tesztelés Dr. Josef Jonas módszerével, Voll-elven működő un. Salvia mérőműszerrel kimutatta 15 perc használat után a csakrák működésének egyenletes eloszlását, jól energizált 80%-os kapacitáson. További orvosi, klinikai és természetgyógyászati vizsgálatok most is folynak.

13 Összegezve: a CHAKRAdisc összetett technológiája gyors és hatékony, rendkívül széleskörű wellness és egészségügyi felhasználhatóság, gyorsan megtanulhatóan, egyszerűen használható, mellékhatása nem ismert, hosszútávon is alkalmazható, bevált és elismert, klinikailag is kutatott technológiákat tartalmaz, biofizikai, wellness egészségmegőrző termék, hosszú élettartalmú, igényes alapanyagok, változatos design, holisztikus, a testi-lelki-mentális egészséget helyreállító hatás, 3 éves kortól használható, könnyű, kis méretű, hordozható, törhetetlen, 3 féle erősségben, változatban is rendelhető, EU gyártmány, Nincs konkurenciája, világújdonság!

Tudnivalók és érdekességek a CCS Home mágnesterápiás rendszerrôl

Tudnivalók és érdekességek a CCS Home mágnesterápiás rendszerrôl REF 5020 Verzió: 0 Tudnivalók és érdekességek a CCS Home mágnrápiás rendszerrôl Információs kiadvány A gyógyító mágnes a CCS Home mágnes matrac dolgozik és fitté teszi Önt a mindennapok kihívásaival szemben

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA)

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganodermára. Ez az első úgynevezett gyógyhatású készítmény, amely még hosszútávon történő

Részletesebben

Az egészség forradalmian újszerű útja a biorezonancia

Az egészség forradalmian újszerű útja a biorezonancia Az egészség forradalmian újszerű útja a biorezonancia BRT Napjainkra teljes mértékben bebizonyosodott, hogy az emberi szervezet több annál, mint egyedülálló, független anyagi részecskék halmaza. A szervezetet

Részletesebben

ENERGETIX. A mágneses terápia. Magnet therapy. alapjai. ENERGETIX Sano Vita

ENERGETIX. A mágneses terápia. Magnet therapy. alapjai. ENERGETIX Sano Vita ENERGETIX A mágneses terápia Magnet therapy alapjai ENERGETIX Sano Vita A mágneses terápia alapjai módosított kiegészített kiadás Belgrád, 2009. 4 1. Mi a mágnes? A mágnes olyan test, amely magához vonza

Részletesebben

Magneter Termékleírás

Magneter Termékleírás Magneter Termékleírás www.magneter-terapia.hu A XXI. század otthoni egészségmegőrző, wellness és rehabilitációs Orvostechnikai eszköze A Magneter Magyar találmány, mely a biorezonancia és a mágnesterápia

Részletesebben

A Vargha-módszer továbbfejlesztése az extrém terhelésnek kitett állomány teljesítő képességének fokozására

A Vargha-módszer továbbfejlesztése az extrém terhelésnek kitett állomány teljesítő képességének fokozására ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM BOLYAI JÁNOS KATONAI MŰSZAKI KAR KATONAI MŰSZAKI DOKTORI ISKOLA Vargha Zoltán A Vargha-módszer továbbfejlesztése az extrém terhelésnek kitett állomány teljesítő képességének

Részletesebben

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. díjmentes kipróbálással! Jöjjön el megéri = Erényi. egészségügyi szolgáltatásokat

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. díjmentes kipróbálással! Jöjjön el megéri = Erényi. egészségügyi szolgáltatásokat 2010/III. ÉVFOLYAM/5. SZÁM www.egeszsegbar.hu Csak a gyenge szereti önmagát, az erős egész nemzeteket hordoz szívében" (Széchenyi István) INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN Mo s t v a n itt a z i d e j e a s z

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az első

Részletesebben

BEVEZETÉS A PENTAGRAM REGENERÁCIÓ

BEVEZETÉS A PENTAGRAM REGENERÁCIÓ BEVEZETÉS A PENTAGRAM REGENERÁCIÓ Az irányított regeneráció új, progresszív módszere a bioinformációs terápia elveire és az emberhez való holisztikus hozzáállásra épül. A fitoterápia, az aromaterápia,

Részletesebben

kiadás: 2013 orvosi esetismertetések/tanulmányok BEMER orvosi esetismertetések

kiadás: 2013 orvosi esetismertetések/tanulmányok BEMER orvosi esetismertetések kiadás: 2013 orvosi esetismertetések/tanulmányok BEMER orvosi esetismertetések a bemer terápia klinikai tapasztalatairól szóló előadások ELŐSZÓ 5. oldal 1. BEMER ALAPKUTATÁSOK 6. oldal Dr. med Rainer Klopp

Részletesebben

Fürdőkultúra, wellness, fitness

Fürdőkultúra, wellness, fitness Fürdőkultúra, wellness, fitness Korunk népbetegsége: a SAVASODÁS A savasodás szinte mindnyájunkat érint, ha nem is tudunk róla. A savasodás táplálkozásunk, a rohanó, stresszes életmódunk következménye,

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény. Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény. Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az

Részletesebben

OTTHONI LÉZER-TERÁPIA

OTTHONI LÉZER-TERÁPIA OTTHONI LÉZER-TERÁPIA Legyen mindenki egészséges a családban! Safe Laser Gyógyító fény a családban Sokoldalú felhasználás Hatékony és természetes! Ajánlások Dr. Gáspár Lajos (az orvostudomány kandidátusa,

Részletesebben

BRT alapok. A bioinformatikai rendszerterápia alapismeretei. Lednyiczky Gábor

BRT alapok. A bioinformatikai rendszerterápia alapismeretei. Lednyiczky Gábor BRT alapok A bioinformatikai rendszerterápia alapismeretei Lednyiczky Gábor Tartalomjegyzék 1. Az emberi szervezet működését irányító folyamatok 2. A mitogenetikus sugárzás, a biofotonok 3. Külső és belső

Részletesebben

Kavicsok, drágakövek, kristályok és élet

Kavicsok, drágakövek, kristályok és élet ParaMed Holisztikus Akadémia Parapszichológia- és Természetgyógyászati Oktatási Központ Kavicsok, drágakövek, kristályok és élet Konzulensek: Kern Antal Készítette: Magyar István Holisztika-szimbológia

Részletesebben

Regeneráló termékleírás

Regeneráló termékleírás Regeneráló termékleírás A Regeneráló a finom technológiák, a modern biotudomány és az ősi kínai orvoslás egyidejű felhasználásának a ragyogó eredménye. Az első olyan készülék a világon, amely az emberi

Részletesebben

A magnetoterápia alkalmazásának lehetőségei a Magyar Honvédség hivatásos állománya életminőség-javításában

A magnetoterápia alkalmazásának lehetőségei a Magyar Honvédség hivatásos állománya életminőség-javításában NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM KATONAI MŰSZAKI DOKTORI ISKOLA Rikk János A magnetoterápia alkalmazásának lehetőségei a Magyar Honvédség hivatásos állománya életminőség-javításában Doktori (PhD) Értekezés

Részletesebben

Magazin PATI KA. Köhögök, cigizek COPD-s vagyok? Koleszterinszintcsökkentés. A kanyaróról. www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka

Magazin PATI KA. Köhögök, cigizek COPD-s vagyok? Koleszterinszintcsökkentés. A kanyaróról. www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka PATI KA GALENUS KIADÓ, A GYÓGYSZERÉSZEK KIADÓJA Magazin XIII. évfolyam 10. szám 2008. október Egészségügyi ismeretterjesztô folyóirat www.patikamagazin.hu Köhögök, cigizek COPD-s vagyok? Koleszterinszintcsökkentés

Részletesebben

Fogyókúrás tanácsok. Megtisztulás, újjászületés. Fejtetői hajritkulás 2013/4. Hogy nyugodtan nézhessen a tükörbe. Tavasszal mindig időszerű

Fogyókúrás tanácsok. Megtisztulás, újjászületés. Fejtetői hajritkulás 2013/4. Hogy nyugodtan nézhessen a tükörbe. Tavasszal mindig időszerű 2013/4 www.energy.sk Fogyókúrás tanácsok Hogy nyugodtan nézhessen a tükörbe Megtisztulás, újjászületés Tavasszal mindig időszerű Fejtetői hajritkulás Kis Éva hajgyógyászati cikksorozata 2013. április Iránytű

Részletesebben

A VÍZ REJTETT TULAJDONSÁGAI

A VÍZ REJTETT TULAJDONSÁGAI A VÍZ REJTETT TULAJDONSÁGAI ISMERETTERJESZTŐ KIADVÁNY A VÍZ REJTETT TULAJDONSÁGAI A Víz Világnapja a 1992 évi Dublin-i Környezetvédelmi Világkonferencia javaslata alapján március 22-e. (1950-ben ezen a

Részletesebben

Kézreflexológia Kézikönyv gyógyítóknak és öngyógyítóknak

Kézreflexológia Kézikönyv gyógyítóknak és öngyógyítóknak Dr. Palágyi Jolanda Kézreflexológia Kézikönyv gyógyítóknak és öngyógyítóknak 4. kiadás Tartalom A szerző előszava / 5 A reflexterápia alapjai / 7 A homeosztázis / 7 Mi a reflexterápia? / 8 A láb és a kéz

Részletesebben

Vivaldi Kft. Termékkatalógus 2014. Egészségmegőrzés. Szépségápolás. Otthon az egészségben!

Vivaldi Kft. Termékkatalógus 2014. Egészségmegőrzés. Szépségápolás. Otthon az egészségben! Termékkatalógus 2014 Vivaldi Kft. Egészségmegőrzés Wellness Szépségápolás Otthon az egészségben! Otthon az egészségben! Tisztelt Egészségtudatos Érdeklődő! Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek az

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. BEVEZETŐ...7 1. Mire is jó a stresszkezelő program?...7 2. Mi az a stressz?...9

TARTALOMJEGYZÉK. BEVEZETŐ...7 1. Mire is jó a stresszkezelő program?...7 2. Mi az a stressz?...9 TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETŐ...7 1. Mire is jó a stresszkezelő program?...7 2. Mi az a stressz?...9 1. A STRESSZ BIOLÓGIÁJA...11 1.1. A rugalmasan reagáló szervezet...11 1.2. A veszély...12 1.3. A karmester...13

Részletesebben

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője NPCRIZ Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ Termékismertető katalógus A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) A katalógus nem hivatalos kiadás. Összeállítása a hivatalos

Részletesebben

Clarence R. Munroe szakképzett fizioterapeuta

Clarence R. Munroe szakképzett fizioterapeuta Fizioterapeutaként saját egészségügyi intézményeimben, valamint számos nagyobb, többek között a Dr. John Harvey Kellogg nevével fémjelzett híres Battle Creek-i szanatóriumban végzett negyvennyolc esztendei

Részletesebben

WALTRAUD-MARIA HULKE. Prahtikus kézikönyv

WALTRAUD-MARIA HULKE. Prahtikus kézikönyv WALTRAUD-MARIA HULKE Prahtikus kézikönyv Tartalom Előszó 8 Bevezető 9 A varázskőben rejlő titok 13 A mágnesség felfedezése 14 A mágnes története 16 Mesmerizmus 18 Geomágnesség: az élet ősereje 23 A mágneses

Részletesebben

A Természetgyógyászati alapismeretek modulvizsga kérdéseinek gyűjteménye

A Természetgyógyászati alapismeretek modulvizsga kérdéseinek gyűjteménye Az ETI Természetgyógyászati alapismeretek modulvizsga megoldólapjainak felhasználásával készítette: Fábián Andrea A Természetgyógyászati alapismeretek modulvizsga kérdéseinek gyűjteménye 1. Jellemezze

Részletesebben

Az infravörös kezelés és egészségügyi előnyei

Az infravörös kezelés és egészségügyi előnyei Az infravörös kezelés és egészségügyi előnyei Az infravörös kisugárzott energia biztonsága Csak egyetlen ilyen típusú berendezés kapható Az infravörös sugárzásnak tulajdonított, világszerte publikált élettani

Részletesebben

Ann Holdway A kineziológia alapjai

Ann Holdway A kineziológia alapjai ÉDESVÍZ KIADÓ A kineziológia alapjai 2 A sorozatban megjelent kötetek: Catherine Sutton: A shiatsu alapjai Paul Roland: A kabbala alapjai Deedre Diemer: A csakraterápia alapjai Cassandra Eason: A tarot

Részletesebben

hotel gellért budapest, 2014. NOVEMBER 14 15

hotel gellért budapest, 2014. NOVEMBER 14 15 hotel gellért budapest, 2014. NOVEMBER 14 15 fizikai érterápia bemer fizikai érterápia hatásos kiegészítő kezelés mozgásszervi betegségek fájdalom keringési és vérellátási zavarok diabetes szövődményei

Részletesebben