IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében"

Átírás

1 IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében április 24. (csütörtök) Ráckeve, Savoyai Kastély 2014

2 A múlt élménye

3 Miért érdemes részt venni? egy értékteremtő családi esemény, melyen átélheti az ÉVSZÁZAD EGYIK LEGSZEBB ESKÜVŐJÉT, úgy, ahogy az megtörtént 160 évvel ezelőtt; figyelmet fordítsunk a társadalmi szerepvállalásra, a jótékonyságra; az eseményen való részvétel nemcsak nemes ügy, de kivételesen hatékony marketingeszköz is; lehetőséget kínál személyes kapcsolatépítésre és országos, valamint nemzetközi médiajelenlétre; egyedülálló alkalom arra, hogy legszebb hagyományainkat ápoljuk, mutassuk meg önmagunkat, és figyeljünk egymásra; megelevenednek a monarchia korában elkészített ételkülönlegességek.

4 Milyen üzleti lehetőséget tartogat Önnek és cégének? A rendezvény a maga klasszikus értékivel, azok szépségével, erejével teszi emlékezetessé az eseményt, mely horderejénél fogva a könnyed szórakozáson túl, ÜZLETI LEHETŐSÉGET is kínál prominens üzletemberek, valamint partnerei meghívásával tovább erősítheti üzleti ismertségét úgy, hogy cége presztízsét növeli, és a közös élményeken keresztül kapcsolatait elmélyítheti, és ÚJ ÜZLETEK jönnek létre; támogatóként, vagy kiállítóként, egy igazán királyi környezetben, és eseményen tudja népszerűsíteni cége profilját, és kapcsolatokat építhet; a rendkívül érdeklődőnek mutatkozó országos, és nemzetközi média nyilvánosságán keresztül, magas reklámértékkel bíró esemény, mely sok újdonságot tartogat; lendületbe hozhatja menedzsmentjét, top managereit, munkatársait a magyar társasági élet egyik messze legnagyobb szabású rendezvényén való részvételével; lepje meg családtagjait, barátait, munkatársait egy báli meghívóval, mely a legkülönlegesebb ajándék bármilyen alkalomra, és egy életre szóló élményt ad.

5 Meghívó A Sisi Közhasznú Alapítvány tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját, Barátait, és Üzleti Partnereit a IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Báljára, az ESKÜVŐ jegyében melyet április 24-én (csütörtök) Ráckevén, a Savoyai Kastélyban (2300 Ráckeve, Kossuth L. u. 95.; órától ünnepelünk. Immár 4. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legrangosabb rendezvényére a Sisi Bál keretén belül, mely üzletember találkozó, illetve, Vállalkozói estély is egyben. Ez egy olyan alkalom, - ahol vállalkozókkal építhet üzleti kapcsolatot; - az eseményről több országos médium is tudósít, így ez megjelenési lehetőség az Önök Cégének; - évek óta statisztikai tény, hogy a résztvevők 70%-a a báljainkon üzleti kapcsolatot teremtett; - ismert és elismert üzletemberek emelik az est fényét, akikkel találkozhat személyesen, valamint közös képet is készíthet velük, melyet referenciaként felhasználhat.

6 A rendezvény-sorozat fő helyszíne Ráckeve, Savoyai Kastély Az idei évben, Ráckevén, a fővárostól mintegy 45 km-re, közvetlenül a Kis-Duna partján fekvő, a közel 300 éves barokk stílusú épület-együttes, a Savoyai Kastély ad otthont az esküvői pompának.

7 A bál fővédnöke Dr. Budai Gyula parlamenti államtitkár A bál Sztárvendége Oszvald Marika Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja

8 Sisi Büszkeség Emlékdíj 2014-ben a Színművész kategóriában adjuk át a díjat Bodrogi Gyula a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes és kiváló művész Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja

9 Társadalmi szerepvállalás Az idei évben Pintér László Zalán 11 hónapos kisfiúnak jótékonykodunk az Önök segítségével, akinek veleszületett kétoldali (bilaterális) multiplex retinoblastomája van. Ez azt jelenti, hogy mindkét gyönyörű sötétkék csillagként ragyogó kis szemében több daganat van. Zalán szülei 3 hetente viszik műtétre Győrből Budapestre. A családnak az utazást steril körülmények között kell megoldaniuk, de autójuk, illetve jogosítványuk sincs. Szeretnénk azzal segíteni, hogy legalább Zalán utaztatása problémamentes legyen, és ne legyen kitéve az időjárás viszontagságaitól, és a fertőzésveszélytől. A bálon összegyűlt adomány azonnal átadásra kerül, illetve ha valaki utalni szeretne, közvetlenül megteheti a családnak, akinek egyik képviselője ott lesz a bálon. Zalán Édesanyja a kezdetektől mostanáig, minden egyes vizsgálatról, élményről beszámol a oldalon, melyet Önök is megnézhetnek, és követhetik gyógyulását, történéseit. Kérjük, hogy a Bál Jótékonysági zsákba-macská -ra lehetőség szerint, tegyen felajánlásokat, és árverésünkön vegyen részt, hogy Zalán 5 éves korára egy egészséges kisfiú legyen, és hogy később az Ő példáján keresztül merítsen erőt bármelyikünk! Köszönjük!

10 A NAGY NAP április 24. (csütörtök) Történelmünk, és az Ernst Marischka rendezte Sissi filmtrilógia alapján az esküvői menet impozáns hajóval indul a majosházi kikötőből 17 órakor, melyen Sisi gyönyörű ruhában, és ékszer-költeményben a vendégeivel hajókáznak Ráckevére, a Savoyai kastélyhoz. A hajóúton musical-, és operett egyveleg szórakoztatja a nagyérdeműt. Közben, a Savoyai kastély udvarán szimfonikus zenekar hangolja az esküvői hangulatra az egybegyűlteket. Sisi, és a vendégsereg kb. 18 órára hajóznak le a Dunán a ráckevei Savoyai kastély elé, ahol Ferenc József, és vendégei várják közvetlenül a Duna-partján. Ezzel kezdetét veszi az esküvői ceremónia. 20 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitó, és az ifjú pár nyitó keringője után, az ünnepi esküvői vacsorát tálalják fel. A zenés, táncos műsor után pedig, Sisi korhű esküvői ruhakölteményében gyönyörködhetünk, mely visszarepít bennünket a monarchia korába, mely segítségével átélhetjük Sisi személyének társaságát, annak élményét, hogy vele együtt bálozhatunk ezen a nagy napon.

11 A NAGY NAP képekben

12 Belépőjegy árak VIP terem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora ÜZLETI TÁRSASÁGBAN, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Díszterem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Díszterem Sétáló jegy Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) VIP terem Hajóút Sisivel a ráckevei Savoyai kastélyig A hajóút ára Ft.-/fő Az út alatt operett, és musical előadás szórakoztatja a nagyérdeműt. További információ, és jegyrendelés a megadott elérhetőségeken és a weboldalon Sisi Közhasznú Alapítvány sisialapitvany@gmail.com és/vagy zita.rakszegi@gmail.com

13 Opciók 1 éjszaka Ráckevén Érkezés: Távozás: április 24. (csütörtök) április 25. (péntek) Exkluzív ajánlattal készültünk arra az esetre, ha Ön a Sisi Bál után nem szándékozik hazamenni, hanem egy éjszakát Ráckevén szeretne tölteni. Ezt a csomagot azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik egy éjszakát Ráckevén szándékoznak töltenek, és részesei szeretnének lenni A múlt élményé -nek! Elfoglalt, de a romantikát, és a kikapcsolódást kedvelő üzletembereknek a következő ÜZLETI CSOMAGokat kínáljuk VIP CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior/ parkolás, IFA; - ruhakölcsönzés díjának 20%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, VIP vacsora ÜZLETEMBEREK TÁRSASÁGÁBAN, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Dísztermi CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior/ parkolás, IFA - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő.

14 Szeretnénk kedveskedni Sisi rajongó-, és külföldről érkező vendégeinknek. Nekik, a következő SISI CSOMAGokat kínáljuk a különböző termekben SISI VIP CSOMAG ára Ft.- - ruhakölcsönzés díjának 20%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, VIP vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. SISI Dísztermi CSOMAG ára Ft.- - ruhakölcsönzés díjának 5%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben a Sisi asztal közelségében, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Lemondási feltételek Foglalása kötelezettséget jelent. Mivel lemondás esetén jelentős költségekkel kell számolnunk, kénytelenek vagyunk sztornó díjat felszámítani az alábbiak szerint: március 29. után történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás teljes összege.

15 Jegyrendelés és fizetési feltételek Jelentkezési feltételek: Az útján küldött jelentkezés ajánlatunk elfogadásának, azaz megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk. Átutalásos fizetésnél a banki beérkezés napjára, készpénzfizetéskor a jegyátvétel napjára állítjuk ki a számlát. A számlát a jegyátvételkor adjuk át. A részvételi díj befizetésének hiányában a megrendelést nem tudjuk teljesíteni! JEGYRENDELÉS ben pontos névvel és elérhetőséggel: sisialapitvany@gmail.com, vagy zita.rakszegi@gmail.com a tárgy rovatba Sisi Bál / név megjelölést kérünk Személyesen ALMÁRIUM Gasztro Art Cím: 1085 Budapest, Horánszky u kapcsolattartó: Bor Ádám üzletvezető mobil: koncert@almariumbisztro.hu Utalás K&H Bank Zrt IBAN: HU SWIFT code: OKHBHUHB Külföldi átutalásoknál a Bank központi címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9. JEGYÁTVÉTEL A belépőjegyeket csak a készpénzzel történő kifizetés, vagy az Alapítványunkhoz megérkezett átutalás után lehet átvenni az ALMÁRIUM Gasztro Art-ban Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 5. Jegyrendeléskor, asztal és szék foglalási sorrendben töltjük fel a termeket. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 72 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy a fenti jegyvásárlási lehetőségen szíveskedjenek megvásárolni a jegyeket.

16 LEMONDÁSI FELTÉTELEK Foglalása kötelezettséget jelent. Mivel lemondás esetén jelentős költségekkel kell számolnunk, kénytelenek vagyunk sztornó díjat felszámítani az alábbiak szerint: március 29. után történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás teljes összege. FONTOS! Átutalásos fizetés esetén csak a legkésőbb április 17-én elindított átutalásokat tudjuk fogadni április 17-től, csak ELŐZETES TELEFONOS EGYEZTETÉS után - mobil: , van lehetőség jegyrendelésre! A rendezvény előtt 48 órán belül foglalni a foglaltság függvényében lehet telefonon. A IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál szervezője (információ, jegyrendelés, jegyátvétel) Sisi Közhasznú Alapítvány Postacím: 2344 Dömsöd, Dabi krt. 30/a. Mobil: Tel: sisialapitvany@gmail.com vagy zita.rakszegi@gmail.com Bankszámlaszám K&H Bank Zrt IBAN: HU SWIFT code: OKHBHUHB Külföldi átutalásoknál a Bank központi címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

17 Kiállítói helyek, és árak KIÁLLÍTÓI AJÁNLAT Kiállítói helyszín: Savoyai Kastély hallja, és udvara Megjelenés módja: Megjelenés értéke: A megjelenési díj magában foglalja: Kiállítói stand berendezésének időpontja: 1,20 x 0,90, vagy 1,0 1.0 méteres asztal; vagy egyéb közösen kidolgozott megjelenési lehetőség; Ft.-; külső helyszín: KÉRJE AJÁNLATUNKAT! - 1 fő, aki a megjelenő céget képviseli; - étel-, italfogyasztás; - asztal - stand; - szórólap, molinó, egyéb megbeszélt reklámeszköz kihelyezése; - a bál honlapján való a cég logójával való megjelenés. - további résztvevő a cégtől Ft.-ba kerül. április 24. reggel 8 órától 12 óráig

18 Hol tud megszállni a rendezvény napjaiban? Partner Szálláshelyeink vagyis KEDVEZMÉNYES szálláslehetőség a vendégeink részére Savoyai Kastélyszálló, Ráckeve Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Ráckeve Foglalja le szálláshelyét MOST Kérem, hívja a es, vagy a es telefonszámokat, és/vagy írjon a sisialapitvany@gmail.com címre, és foglalja le KEDVEZMÉNYES szálláshelyét! Minden lefoglalt szobát, kérem bejelenteni szíveskedjenek, mert az ügyintézés a Hotelek felé a Sisi Közhasznú Alapítványon keresztül történik, és a kedvezmény csak az Alapítványon keresztül szervezett vendégekre vonatkozik. A vendégeink számára az utaztatás, és személyszállítás szervezett buszokkal, és Taxikkal történik! Ha Ön több személlyel, de más hotelből érkezne a rendezvényre, kérem hívjon, és SEGÍTÜNK! Információ: Rakszegi Zita , zita.rakszegi@gmail.com

19 A Sisi Közhasznú Alapítvány rendezvényein Cégével mindig jelen tud lenni Önnek csak ki kell választania a támogatni kívánt eseményt, és mi SEGÍTÜNK, hogy 2014 Cége a legjobb feltételek között mutathassa meg magát! január Esküvő Kiállítás és Vásár a Kongresszusi Központban április Budapest Sajtótájékoztató április 24. IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, az ESKÜVŐ jegyében május 4. Anyák napi koncert június-augusztus Sisi-kupa: horgász-, golf-, tenisz-verseny november 16. Erzsébet napja alkalmából Szavalóverseny november 30.-december 22. jótékonysági karácsonyi kirakodó, és vásár; meleg étel-, és csomagosztás 2015 április 24. V. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál

20 Társadalmi szerepvállalásaink december 15. Adományozás országszerte a MUSIC FM közreműködésével május 15. Nagymarosi FC támogatása a 2011-es Sisi Bálon befolyt jótékonysági adományokból június 3. Dömsödi Gyermeknapon Jótékonysági Cipővásár adomány: a cipők eladásából származó bevétel teljes összegét a dömsödi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kapta meg április 9. Húsvéti Jótékonysági cipővásár Kiskunlacházán adomány: a cipők eladásából származó bevétel teljes összegét a kiskunlacházi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kapta meg Eddig KIOSZTOTT ADOMÁNY értéke, közel 2 Millió Forint

21 Ajánlások Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg Horváth István bécsi magyar nagykövet Dr.Bárándy György ügyvéd Medveczky Ilona Györgyi Anna színésznő IDEAFONTANA Kft Monarchia Zeneművészeti Egyesület Györe György BGF főiskolai szakoktató

22 Támogatóink, Jótékonysági felajánlások D Elia Szalon Schönbrunni kastély Sisi Múzeum Andrássy Kúria Hotel**** Hotel Fagus **** Sopron Magyar Turizmus Zrt. Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. Díszruha Szalon Léber Barbara Couture Party Szabóság & Öltönyszalon Srassz Csipke Bt. Sűrű-Fillér Kft Pereg Pékség Bacardi-Martini Hungary Kft. VIVIEN Ásványvíz és Üdítőital Zrt. Cady-Trade 95 Kft. Saeco kávégépek Foto Reklámstúdió és Szolgáltató Kft. Hotelinfo Kft. ZVK Kft. Cosinus Gamma Kft. HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. BMW Budapest Motors Kft. FordOk.hu IceArt Bt. Násztor Papírmanufaktúra Bíró Ica Megújulás Klub Go! Utazás BorHírlap IdeaFontana Reklám- és Médiaügynökség Kft. EnviroClean Hungary Kft. - Fordítóiroda La Fiesta Party Service Kft. Rakszegi Virágszalon ZWACK St. Hubertus Hollóházi Porcelán Manufaktúra Zrt. Porsche Inter Auto Hungaria Porsche M5 Ráckevei Rendőrkapitányság Aranykalász Vadásztársaság, Ráckeve Savoyai Kastély Hotel*** Ráckevei Savoyai Kulturális Egyesület NIMRÓD Vadászújság Diana Vadászhölgy Klub Galambos Pincészet, Abaújszántó Frittmann Borászat, Soltvadkert Mályinkai Pálinka 2011 D Elia Szalon ACER Kft. - König meggy Becsei Vendéglő Kapitány Cukrászat, Kiskunlacháza Bringóhintó Kkt. Sétahajókázó, Ráckeve "LEVENDULA" Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Ju és Zsu Társulat Rakszegi Virágszalon KörTV Ráckevei Újság D Elia Szalon KÉSZ Holding Zrt. ZWACK St. Hubertus KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. MÁS-KONTÓ Adó és Pénzügyi Tanácsadó, Könyvelő Kft. s.i.c-consulting Unternehmensberatung GmbH Aranysziget Ékszerkészítő és Javító Kft. Ju és Zsu Társulat Royal Diamonds Ékszerház Rakszegi Virágszalon Trezor-Liktor Co.Ltd. Víg Attila, festőművész Medmarket-Patika Kft. Cca Adó és pénzügyi Tanácsadó Sissi Hotel***, Budapest Menedzser Elizabeth**** Hotel, Gyula Bunt Szőrme Szalon Hidegkúti Kilátó Pannonvoyage Kft. HairFun Szépészeti Kft. Kapitány Cukrászat, Kiskunlacháza BOCK Pincészet István Borház Kft. Juhász Testvérek Pincészete Nobilis Pálinka

23 Média-partnerek MTV DUNA TV TV2 RTL KLUB ECHO TV Ráckevei Kör TV Duna-Vidék TV Juventus Rádió Rádió17 Rádió24 Katolikus Rádió Diplomata Magazin Superior***** Magazin Hidegkúti Kilátó NIMRÓD Vadászújság Chef&Pincér Bor Hírlap Pálinkamustra Go! Utazás LOVASOK.HU VOSZ-KMRSZ Eseménymenedzser.hu - O G H - Open Gates Hungary Kft. Hotelinfo.hu Kulturinfo.hu Index.hu Stop.hu Velvet.hu Kultissimo.hu Muosz.hu Magyar Turizmus Zrt. HOT! Magazin Best Magazin Blikk Bors Dömsödi Hírnök A Mi Újságunk Ráckevei Újság T.A.I. Fachzeitungsverlag TOURISMUSWIRTSCHAFT AUSTRIA & INTERNATIONAL Magyar Turizmus Zrt., Bécs

24 Új élményekre, és üzletekre vágyó vendégeinknek a következőket AJÁNLJUK Elsőként élje át az ÉVSZÁZAD EGYIK LEGSZEBB ESKÜVŐJÉT, úgy, ahogy az megtörtént 160 évvel ezelőtt! Támogatóként használja ki Sisi És Ferenc József, 160. Házassági Évfordulójának NAGY NAPJÁT, és ezáltal a széles körű média-megjelenést, valamint hogy ezzel a magas reklámértékkel bíró eseménnyel kötik össze cége nevét! Kiállítóként legyen ott, és foglalja le standját MOST! Hívjon vagy írjon, és örömmel segítünk az Ön cége számára kiválasztani és lefoglalni a legoptimálisabb helyet! Ajándékozza meg Szeretteit és Barátait, hogy egy igazán életre szóló élményt szerezzen nekik! Jutalmazza meg Munkatársait, valamint lepje meg Partnereit a IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál Meghívójával! Foglalja le MOST meghívóját, és vegye meg időben, hogy részese lehessen A múlt élményé -nek! Az esetleges változtatás jogát a Szervező Bizottság fenntartja! Kontakt Pintérné Rakszegi Zita kuratóriumi elnök Sisi Közhasznú Alapítvány a Sisi Bál tulajdonosa zita.rakszegi@gmail.com Bankszámlaszám: IBAN: HU SWIFT code: OKHBHUHB Külföldi átutalásoknál a Bank központi címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9. Idegen nyelven való felvilágosítás Sawatzke-Tukarcs Zsuzsanna tukarcs.zs@gmail.com

IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében

IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében Sisivel Dámanyeregben" - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató Szépség és egészség nap, Vadászat, Városnézés Ráckevén, Hajókázás a Dunán 2014.

Részletesebben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Tisztelt leendő Partnerünk! A 2012-es évben Sisi 175. születésnapjának megemlékezése mellett,

Részletesebben

Erzsébet királyné 175. születésnapjának tiszteletére megrendezésére kerülő esemény

Erzsébet királyné 175. születésnapjának tiszteletére megrendezésére kerülő esemény Erzsébet királyné 175. születésnapjának tiszteletére megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben" - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató Sisi 175. születésnapi Estélye a Savoyai Kastélyban, ahol

Részletesebben

Erzsébet Királyné megkoronázásának évfordulója tiszteletére június. 7. napján 10 órai kezdettel SISI KEDVENC BORA.

Erzsébet Királyné megkoronázásának évfordulója tiszteletére június. 7. napján 10 órai kezdettel SISI KEDVENC BORA. Sisi Alapítvány Székhely: 2344 Dömsöd, Dabi krt. 30/a. Telefon:+36 24 434 412 Mobil:+36 70 332 8852 Bankszámlaszám: 51700272-10013711 IBAN: HU19 5170 0272 1001 3711 0000 0000 www.sisibal.hu Felhívás A

Részletesebben

tiszteletére m egrendezésére kerülő esem ény Sisivel D ám anyeregben" - D íj

tiszteletére m egrendezésére kerülő esem ény Sisivel D ám anyeregben - D íj E rzsébet királyné 175. születésnapjának tiszteletére m egrendezésére kerülő esem ény Sisivel D ám anyeregben" - D íj D íj-, és ügyességi verseny-bem utató Sisi 175. születésnapi E stélye a Savoyai K astélyban

Részletesebben

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA NEMZETKÖZI KONFERENCIA 2014. szeptember 4-6. Keszthely Szervező: Bírók a Mediációért Egyesület, a GEMME Magyarországi Szekciója Fővédnök: ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL Együttműködő partnerek:

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára és GCP Tanfolyam Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára Tisztelt Cégvezető! 2019. április 24-26. között Balatonfüreden kerül megrendezésre a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

Brandépítés, személyes márka

Brandépítés, személyes márka Brandépítés, személyes márka Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2018. Május 25-26. Balatonkenese, Telekom Hotel Mi a márka fogalma és milyen elemei vannak? Hogyan és milyen módon tudjuk pozícionálni

Részletesebben

Üzleti modellezés. Gyakorlati kérdések megválaszolása a döntési folyamatban. Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja

Üzleti modellezés. Gyakorlati kérdések megválaszolása a döntési folyamatban. Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja Üzleti modellezés Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2018. Szeptember 21-22. Balatonkenese, Telekom Hotel Új vállalkozást szeretnénk indítani? Vagy új terméket, illetve új szolgáltatást bevezetni?

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2019. szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2019. szeptember 5. csütörtök 13.00-14.00 Ebéd 14.00-17.00

Részletesebben

2009. december 3 4. M E G H Í V Ó. A kiállítás helyszíne: BME K Épület, Aula. A Bál helyszíne: InterContinental Hotel Budapest

2009. december 3 4. M E G H Í V Ó. A kiállítás helyszíne: BME K Épület, Aula. A Bál helyszíne: InterContinental Hotel Budapest 2009. december 3 4. M E G H Í V Ó A kiállítás helyszíne: BME K Épület, Aula A Bál helyszíne: InterContinental Hotel Budapest M a g y a r É p ü l e t g é p é s z e k A kiállítás A hagyományos, szakmai körökben

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

MIT2015 MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVII. KONGRESSZUSA SIÓFOK, HOTEL AZÚR 2015. ÁPRILIS 16-17.

MIT2015 MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVII. KONGRESSZUSA SIÓFOK, HOTEL AZÚR 2015. ÁPRILIS 16-17. MIT2015 MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVII. KONGRESSZUSA SIÓFOK, HOTEL AZÚR 2015. ÁPRILIS 16-17. www.conf.hu/mit2015 KEDVES KOLLÉGÁK! A két évvel ezelőtti nagy sikerű balatonalmádi kongresszusunk után

Részletesebben

Üzleti modellezés 2. Vállalkozói praktikák, szemléletmód

Üzleti modellezés 2. Vállalkozói praktikák, szemléletmód Üzleti modellezés 2. Vállalkozói praktikák, szemléletmód Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2019. Május 17-18. Balatonkenese, Telekom Hotel A nagysikerű üzleti modellezés témáját folytatjuk!

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port IDŐPONT: 2019. 09. 13-14. HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2019. szeptember 13-14. Kenese Marina-Port, Balatonkenese,

Részletesebben

Az enneagram alkalmazása a gyakorlatban

Az enneagram alkalmazása a gyakorlatban Békéltető Főnök Lelkes Lojális / hős Megfigyelő / Szakértő Maximalista / reformer Segítő Sikeres Művész Az enneagram alkalmazása a gyakorlatban Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2019. augusztus

Részletesebben

FIATAL TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA. 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel - Máta

FIATAL TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA. 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel - Máta FIATAL TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel - Máta 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel Máta ÉrtesítőÉ R T E S Í T Ô www.asszisztencia.hu

Részletesebben

Kedves Kollégák! TUDOMÁNYOS ÉS SZERVEZŐ BIZOTTSÁG TUDOMÁNYOS INFORMÁCIÓ FŐ TÉMAKÖRÖK

Kedves Kollégák! TUDOMÁNYOS ÉS SZERVEZŐ BIZOTTSÁG TUDOMÁNYOS INFORMÁCIÓ FŐ TÉMAKÖRÖK Kedves Kollégák! Nagy sikerű pécsi kongresszusunk után az idei évben Balatonalmádiba invitáljuk Önöket. A helyszín kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy Balatonalmádi az ország minden szegletéből

Részletesebben

MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVIII. KONGRESSZUSA

MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVIII. KONGRESSZUSA MAGYAR INFEKCIÓKONTROLL TÁRSASÁG XVIII. KONGRESSZUSA Tapolca, Hunguest Hotel Pelion 2017. április 20-21. www.conf.hu/mit2017 (elérhető 2017. február 13-tól) Kedves Kollégák! Az idei évben a Magyar Infekciókontroll

Részletesebben

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON.

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 1.Oldal VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 2.Oldal A rendezvény bemutatása. Az aktuális BMW modellek megismerése és vezetése 24 óra alatt, BMW certifikált instruktorok és a BMW márka képviselői segítségével A

Részletesebben

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Tartalomjegyzék: Technikai adatok 2 A program eredményessége, szakmai hatásai 3 Részletes Program 4-6 Fotóalbum 7-16 Sajtómegjelenések 17-22 Kreatív anyagok 23-24

Részletesebben

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről!

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! M6 Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai

Részletesebben

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink:

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink: Esküvői ajánlat A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a festői környezetben

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27.

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27. KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ Siófok, 2011. március 25-27. http://www.diamond-congress.hu/sejt2011 A Magyar Genetikusok Egyesülete és a Magyar Biológiai Társaság Sejt- és Fejlődésbiológiai

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Magyar Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezetének Továbbképző Konferenciája Helyszín: Ramada Resort Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16. Időpont: 2016. január 16 17. (Szombat Vasárnap) KIÁLLÍTÓI

Részletesebben

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek!

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek! BEMUTATKOZUNK A Mercado Card egy saját klubkártya rendszeren alapuló kedvezményes szolgáltatás csomagot biztosít ügyfelei számára. Mostantól elég egy kártyát megvásárolnia ahhoz, hogy egyszerre többféle

Részletesebben

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás Budapest, Szponzoráció Kapcsolat Akadémiai Kiadó Zrt. Magyar Gabriella Telefon: +36-1-464-8218 Fax: +36-1-464-8221 1 Meghívó Immár harmadik alkalommal

Részletesebben

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA Pécs, 2014. június 5 7. 2 0 1 3. á p r i l i s 2 4 2 7. Meghívó MAGYAR Endokrinológiai és anyagcsere TÁRSASÁG XXV. KONGRESSZUSA Tisztelt

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődők!

Tisztelt Érdeklődők! Tisztelt Érdeklődők! A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata 2015-ben is megrendezi az immáron hagyományosnak tekinthető nemzetközi, több tudományterületet összefogó szakmai rendezvényét. A

Részletesebben

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy www.ceuco.com 1/5 HUNGARIKUMOK az európai gasztronómiai és borkultúrában PROGRAMOK nap időpont napirend Utazás a szállodákból Villányba. Pincelátogatás a borvidék Aurum díjas borászainak pincészeteiben,

Részletesebben

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 Reklámkampány Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 UTAZÁS KIÁLLÍTÁS Televízió - RTL Klub Fókusz nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Reflektor nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Törzsutas

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

FELHÍVÁS III. LINYI VÁSÁR RÉSZVÉTEL AZ ÜZLETEMBER DELEGÁCIÓBAN

FELHÍVÁS III. LINYI VÁSÁR RÉSZVÉTEL AZ ÜZLETEMBER DELEGÁCIÓBAN JELENTKEZÉSI LAP - business CHINA LINYI MARKET TRADE FAIR 2012. SZEPTEMBER 6-9., LINYI, KÍNA Cég neve: Címe: Ügyvezető ig. Kapcsolattartó: Telefon(ok): E-mail cím: Alkalmazottak száma (2010; 2011): Fax:

Részletesebben

Gyula 2011. október 14-15. Gyula. Vezetéknév: Keresztnév: Munkahely: Város: Irányítószám: Utca: Telefon: Fax: E-mail: Orvosi pecsétszám:

Gyula 2011. október 14-15. Gyula. Vezetéknév: Keresztnév: Munkahely: Város: Irányítószám: Utca: Telefon: Fax: E-mail: Orvosi pecsétszám: JELENTKEZÉSI LAP Gyula 2011. október 14-15. Gyula Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: CORACOMP Kft. 5711. Gyula, Szüret u. 12. Tel.: +36-30/337-5801 E-mail: cszabolcs78@t-online.hu

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

Birdland Golf & SPA Resort*****

Birdland Golf & SPA Resort***** Birdland Golf & SPA Resort***** Csomagajánlatok 2010 Birdland Romantik A csomagajánlat érvényes 2010. december 23-ig 2 éjszaka szállás Comfort View típusú kétágyas szobában 1 Félpanziós büfévacsora az

Részletesebben

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG Háziorvosi Munkacsoport TERÁPIÁS MŰHELY Siófok, 2014. november 7-8. Partner Tájékoztató Tisztelt Partnerünk! A Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportja, a Vanderlich

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://balaton.mett.hu Húsz évvel az első Balaton Konferencia megrendezése után a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly

Részletesebben

INNORAIL 2015 SZPONZORI CSOMAGOK. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában

INNORAIL 2015 SZPONZORI CSOMAGOK. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában INNORAIL 2015 Vasúti infrastruktúra és innováció Európában Budapest, 2015. október 14-16. www.innorail2015.hu Szervező: Innorail Kiadó és Konferencia Kft. SZPONZORI CSOMAGOK INNORAIL 2015 TISZTELT PARTNERÜNK!

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE X. JUBILEUMI KELET-MAGYARORSZÁGI DIABÉTESZ HÉTVÉGE a Magyar Diabetes Társaság Regionális Kongresszusa HELYSZÍN Avalon Park, Miskolctapolca IDŐPONT 2017. október 5-7. RENDEZVÉNY HONLAPJA

Részletesebben

Tisztelt Partnereink!

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Partnereink! A jövőre tartandó VIII. Magyar Privátbankári Konferenciánk iránt mutatott nagyfokú érdeklődés nyomán, illetve a 2017-es év marketing büdzsé hatékony tervezéséhez együttműködési lehetőséget

Részletesebben

Siófok, június 1-2.

Siófok, június 1-2. Szponzori kiajánló Siófok, 2019. június 1-2. Balatoni Hajózási Zrt. 1.250.000 komputas 750.000 személyhajó utas 2.000 vitorláshely bérlő 22 személyhajó kikötő 11 vitorláskikötő A Balatoni Hajózási Zrt.

Részletesebben

UPDATE 2013 Szervező Intézmény. Kedves Kolléganők és Kollégák! Tudományos Szervezők. Előzetes program

UPDATE 2013 Szervező Intézmény. Kedves Kolléganők és Kollégák! Tudományos Szervezők. Előzetes program Értesítő Kedves Kolléganők és Kollégák! UPDATE 2013 Szervező Intézmény A Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája az idei évtől új, kétnapos szakmai továbbképző tanfolyamot rendez,

Részletesebben

SORG- ESKÜVŐI AJÁNLAT

SORG- ESKÜVŐI AJÁNLAT SORG- V I L L A ESKÜVŐI AJÁNLAT 2019 Kedves Ifjú Pár! Szeretnénk megköszönni az érdeklődéseteket. Gratulálunk az eljegyzésetekhez és sok sikert kívánunk a készüléshez, szervezéshez! Bízunk benne, hogy

Részletesebben

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét.

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét. Émile Ha igazán csodálatos és új helyszínnel szeretné meglepni rokonait, szeretteit, üzleti partnereit, örömmel javasoljuk Émile-t, Buda új kulináris törzshelyét. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. FIZETENDŐ ÖSSZESEN: Ft Ft

JELENTKEZÉSI LAP. FIZETENDŐ ÖSSZESEN: Ft Ft JELENTKEZÉSI LAP Egy jelentkezési lapon csak egy személy regisztrálhat. Kérjük, olvashatóan, NYOMTATOTT BETŰKKEL töltse ki. BEKÜLDENDŐ: Régió-10 Kft. 6701 Szeged, Pf.: 898. info@regio10.hu I. SZEMÉLYES

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK X. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2017. március 22-24., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a katasztrófák

Részletesebben

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak

Részletesebben

Fiatal Diabetológusok Fóruma Budapest, 2013. november 14-16. MEGHÍVÓ

Fiatal Diabetológusok Fóruma Budapest, 2013. november 14-16. MEGHÍVÓ 2013 Fiatal Diabetológusok Fóruma Budapest, 2013. november 14-16. MEGHÍVÓ Fiatal Diabetológusok Fóruma Kedves Fiatal Kollégánk! Szeretettel várunk 2013. november 14-16-án a Budapesten megrendezésre kerülő

Részletesebben

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó PARTNERI KIAJÁNLÓ 2 NAP 1000+ RÉSZTVEVŐ 100+ ELŐADÓ 100+ INFLUENCER 100+ PROGRAM 10+ WORKSHOP 1 MARKETING SAFARI ÉS FELEJTHETETTLEN KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK SZPONZORI ÉS PARTNERI LEHETŐSÉGEK 01 02 03 04 05 06

Részletesebben

Elnök/President: Dr. Molnár Dénes. Főtitkár/Secretary General: Dr. Gárdos László M E G H Í V Ó

Elnök/President: Dr. Molnár Dénes. Főtitkár/Secretary General: Dr. Gárdos László M E G H Í V Ó Kedves Kollégák! Elnök/President: Dr. Molnár Dénes Főtitkár/Secretary General: Dr. Gárdos László M E G H Í V Ó MAGYAR GYERMEKORVOSOK TÁRSASÁGA 2012. ÉVI NAGYGYŰLÉSÉRE 2012. szeptember 06-08. Tapolca, Hotel

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXII. Vándorgyűlése Győr, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXII. Vándorgyűlése Győr, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXII. Vándorgyűlése Győr, 2019. január 23-26. www.mptpszichiatria.hu/mpt2019 Kérjük a jelentkezési lapok minden oldalát kinyomtatni, kitölteni, aláírni

Részletesebben

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink!

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! 2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

Utazok.hu kedvezmények. Szállás kedvezmények. Program kedvezmények. előlap. hátlap

Utazok.hu kedvezmények. Szállás kedvezmények. Program kedvezmények. előlap. hátlap kedvezmények Szállás kedvezmények Program kedvezmények hátlap 1. oldal tartalom előlap 1. lépés Nyomtassa ki a kuponfüzet lapjait 2. lépés Vágja szét a lapokat a fekete szaggatott vonal mentén 3. lépés

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2019. március 20-22., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a beruházások

Részletesebben

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. 1 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. A találkozó célja: Rendezvényünkkel

Részletesebben

Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni:

Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XX. Vándorgyűlése - Nemzetközi részvétellel Budapest, 2016. május 25-28. www.mptpszichiatria.hu/mpt2016 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni:

Részletesebben

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek Részletek Időpont: 2015. szeptember 9 12. (szerda-szombat) Helyszín: Horvátország, indulás Primostenből Útvonal: Primošten Šolta Palmižana Primošten Utazás: Egyénileg (Budapesttől kb. 7-7,5 óra) Szállás:

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017/2018

Esküvői ajánlat 2017/2018 Esküvői ajánlat 2017/2018 A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a

Részletesebben

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Szállásadó: Alszeri Rönk Vendégház Őriszentpéter Alszer 27/a 9941 Telefon: 06 30 586 2226 Email: orsegironkhaz@gmail.com Vendég: Foglalást/ajánlatkérést benyújtó

Részletesebben

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény házigazdája: Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet Belgyógyászati Osztálya Dr. Petró Gizella főorvos A szervező bizottság elnöke Tel.: +36/52-511 777 Email: petrogizi@gmail.com

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22.

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság XXI. Vándorgyűlése Siófok, 2017. január 26-28. www.mptpszichiatria.hu/mpt2017 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft. 1023

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, 2018. január 24-27. www.mptpszichiatria.hu/mpt2018 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft.

Részletesebben

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük.

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük. A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek örvendő Balaton Szimpózium nemzetközi konferenciát. A 12 th Balaton Symposium on High-Performance

Részletesebben

Magyar Infekciókontroll Egyesület XIV. Kongresszusa. Balatonvilágos 2010. május 27-29.

Magyar Infekciókontroll Egyesület XIV. Kongresszusa. Balatonvilágos 2010. május 27-29. Magyar Infekciókontroll Egyesület XIV. Kongresszusa Balatonvilágos 2010. május 27-29. Kedves Tagtársak, Barátaink! Az elmúlt 2009. év igazán sikeresnek tekinthető, hiszen több olyan jogi szabályozás is

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015

JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015 JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft. 1023

Részletesebben

HÉVÍZ, ÁPRILIS

HÉVÍZ, ÁPRILIS FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2013. ÁPRILIS 19-20. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási Szakmai

Részletesebben

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén *

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Árlista 2014 Szobaárak 2014 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Fôszezon, kiemelt idôszak** 2014. 06. 13-08. 30. Kétágyas szoba 28 900 31 900 34 900

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

XX. Nemzetközi Szimpózium

XX. Nemzetközi Szimpózium Magyar Radiológusok Társasága Gyermekradiológiai Szekció XX. Nemzetközi Szimpózium Miskolctapolca 2019. szeptember 12-14. Tisztelt Kollégák! A Magyar Radiológusok Társasága Gyermekradiológiai Szekciója

Részletesebben

Tisztelt Kollégák! Baráti üdvözlettel: Dr. Varga Sándor Osztályvezető főorvos VÖK Kórház és Rendelőintézet, Orosháza Gyermekosztály

Tisztelt Kollégák! Baráti üdvözlettel: Dr. Varga Sándor Osztályvezető főorvos VÖK Kórház és Rendelőintézet, Orosháza Gyermekosztály MEGHÍVÓ Tisztelt Kollégák! Nagy örömünkre szolgál, és megtisztelő számunkra, hogy a Magyar Gyermekorvosok Társasága Dél-magyarországi Decentrumának következő tudományos rendezvényére Gyopárosfürdőn, az

Részletesebben

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5.

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Partner Tájékoztató XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Tisztelt Partnerünk! Szeretettel várjuk Önöket Balatonfüreden, 2013. október 3-5. között megrendezésre kerülő Magyar

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

III. Városi Közlekedési Áramellátási Konferencia

III. Városi Közlekedési Áramellátási Konferencia VASÚTI ERŐSÁRAMÚ ALAPÍTVÁNY 8600 Siófok, Kandó Kálmán utca 20. Együtt a vasúti erősáramú szakma céljainak megvalósításáért. (www.vasero.hu) III. Városi Közlekedési Áramellátási Konferencia Harkány, 2015.

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Ha egy olyan helyszínt keres, ahol nem kell kilométereket utaznia, hogy gyönyörű szép helyszínen fotózzák le álmai esküvői ruhájában, vagy ahol egy helyszínen lebonyolítható

Részletesebben

Pomázi Zenekastély Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2013 Pomáz, Templom tér évi üzleti terv

Pomázi Zenekastély Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2013 Pomáz, Templom tér évi üzleti terv Pomázi Zenekastély Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2013 Pomáz, Templom tér 3. 2016. évi üzleti terv 2016. május 17. Tartalomjegyzék I. Bevezetés II. A Nonprofit Kft adatai III. Tevékenységi kör

Részletesebben

Monor város évi I. féléves programtervezete

Monor város évi I. féléves programtervezete Rendezvény időpontja: 2018. január 8. 2018. január 12. 18:00 Rendezvény megnevezése: megnyitója Magócsi Ildikó fotóművész Újévi operett 2018. január 13. Jégvirágtól Borvirágig forralt boros túra 2018.

Részletesebben

Mit teszel ma, ami holnap is számít? AITSZME. VIII. Nemzeti Kongresszusa 2013. szeptember 19-21. Balneo Hotel Zsori, Mezőkövesd.

Mit teszel ma, ami holnap is számít? AITSZME. VIII. Nemzeti Kongresszusa 2013. szeptember 19-21. Balneo Hotel Zsori, Mezőkövesd. Mit teszel ma, ami holnap is számít? AITSZME VIII. Nemzeti Kongresszusa 2013. szeptember 19-21. Balneo Hotel Zsori, Mezőkövesd Értesítő Tisztelt Kollégák, AITSZME Tagok, Kedves Vendégek! Az Aneszteziológus

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP EQ- SKILL LOVASTRÉNER KÉPZÉSEK 2017

JELENTKEZÉSI LAP EQ- SKILL LOVASTRÉNER KÉPZÉSEK 2017 JELENTKEZÉSI LAP EQ- SKILL LOVASTRÉNER KÉPZÉSEK 2017 Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi Jelentkezési lapot, töltse ki, és aláírva küldje vissza Köszönjük! szkennelve emailen (bakanek.bianka@eqskill.hu)

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA 1. Konferencia házigazdája (főszponzor) 1.300.000 Ft + Áfa értékesített mennyiség: 1 db - ELKELT kizárólag a főszponzor kreatívjai helyezhetők ki a konferencia

Részletesebben