IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében"

Átírás

1 IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében április 24. (csütörtök) Ráckeve, Savoyai Kastély 2014

2 A múlt élménye

3 Miért érdemes részt venni? egy értékteremtő családi esemény, melyen átélheti az ÉVSZÁZAD EGYIK LEGSZEBB ESKÜVŐJÉT, úgy, ahogy az megtörtént 160 évvel ezelőtt; figyelmet fordítsunk a társadalmi szerepvállalásra, a jótékonyságra; az eseményen való részvétel nemcsak nemes ügy, de kivételesen hatékony marketingeszköz is; lehetőséget kínál személyes kapcsolatépítésre és országos, valamint nemzetközi médiajelenlétre; egyedülálló alkalom arra, hogy legszebb hagyományainkat ápoljuk, mutassuk meg önmagunkat, és figyeljünk egymásra; megelevenednek a monarchia korában elkészített ételkülönlegességek.

4 Milyen üzleti lehetőséget tartogat Önnek és cégének? A rendezvény a maga klasszikus értékivel, azok szépségével, erejével teszi emlékezetessé az eseményt, mely horderejénél fogva a könnyed szórakozáson túl, ÜZLETI LEHETŐSÉGET is kínál prominens üzletemberek, valamint partnerei meghívásával tovább erősítheti üzleti ismertségét úgy, hogy cége presztízsét növeli, és a közös élményeken keresztül kapcsolatait elmélyítheti, és ÚJ ÜZLETEK jönnek létre; támogatóként, vagy kiállítóként, egy igazán királyi környezetben, és eseményen tudja népszerűsíteni cége profilját, és kapcsolatokat építhet; a rendkívül érdeklődőnek mutatkozó országos, és nemzetközi média nyilvánosságán keresztül, magas reklámértékkel bíró esemény, mely sok újdonságot tartogat; lendületbe hozhatja menedzsmentjét, top managereit, munkatársait a magyar társasági élet egyik messze legnagyobb szabású rendezvényén való részvételével; lepje meg családtagjait, barátait, munkatársait egy báli meghívóval, mely a legkülönlegesebb ajándék bármilyen alkalomra, és egy életre szóló élményt ad.

5 Meghívó A Sisi Közhasznú Alapítvány tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját, Barátait, és Üzleti Partnereit a IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Báljára, az ESKÜVŐ jegyében melyet április 24-én (csütörtök) Ráckevén, a Savoyai Kastélyban (2300 Ráckeve, Kossuth L. u. 95.; órától ünnepelünk. Immár 4. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legrangosabb rendezvényére a Sisi Bál keretén belül, mely üzletember találkozó, illetve, Vállalkozói estély is egyben. Ez egy olyan alkalom, - ahol vállalkozókkal építhet üzleti kapcsolatot; - az eseményről több országos médium is tudósít, így ez megjelenési lehetőség az Önök Cégének; - évek óta statisztikai tény, hogy a résztvevők 70%-a a báljainkon üzleti kapcsolatot teremtett; - ismert és elismert üzletemberek emelik az est fényét, akikkel találkozhat személyesen, valamint közös képet is készíthet velük, melyet referenciaként felhasználhat.

6 A rendezvény-sorozat fő helyszíne Ráckeve, Savoyai Kastély Az idei évben, Ráckevén, a fővárostól mintegy 45 km-re, közvetlenül a Kis-Duna partján fekvő, a közel 300 éves barokk stílusú épület-együttes, a Savoyai Kastély ad otthont az esküvői pompának.

7 A bál fővédnöke Dr. Budai Gyula parlamenti államtitkár A bál Sztárvendége Oszvald Marika Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja

8 Sisi Büszkeség Emlékdíj 2014-ben a Színművész kategóriában adjuk át a díjat Bodrogi Gyula a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes és kiváló művész Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja

9 Társadalmi szerepvállalás Az idei évben Pintér László Zalán 11 hónapos kisfiúnak jótékonykodunk az Önök segítségével, akinek veleszületett kétoldali (bilaterális) multiplex retinoblastomája van. Ez azt jelenti, hogy mindkét gyönyörű sötétkék csillagként ragyogó kis szemében több daganat van. Zalán szülei 3 hetente viszik műtétre Győrből Budapestre. A családnak az utazást steril körülmények között kell megoldaniuk, de autójuk, illetve jogosítványuk sincs. Szeretnénk azzal segíteni, hogy legalább Zalán utaztatása problémamentes legyen, és ne legyen kitéve az időjárás viszontagságaitól, és a fertőzésveszélytől. A bálon összegyűlt adomány azonnal átadásra kerül, illetve ha valaki utalni szeretne, közvetlenül megteheti a családnak, akinek egyik képviselője ott lesz a bálon. Zalán Édesanyja a kezdetektől mostanáig, minden egyes vizsgálatról, élményről beszámol a oldalon, melyet Önök is megnézhetnek, és követhetik gyógyulását, történéseit. Kérjük, hogy a Bál Jótékonysági zsákba-macská -ra lehetőség szerint, tegyen felajánlásokat, és árverésünkön vegyen részt, hogy Zalán 5 éves korára egy egészséges kisfiú legyen, és hogy később az Ő példáján keresztül merítsen erőt bármelyikünk! Köszönjük!

10 A NAGY NAP április 24. (csütörtök) Történelmünk, és az Ernst Marischka rendezte Sissi filmtrilógia alapján az esküvői menet impozáns hajóval indul a majosházi kikötőből 17 órakor, melyen Sisi gyönyörű ruhában, és ékszer-költeményben a vendégeivel hajókáznak Ráckevére, a Savoyai kastélyhoz. A hajóúton musical-, és operett egyveleg szórakoztatja a nagyérdeműt. Közben, a Savoyai kastély udvarán szimfonikus zenekar hangolja az esküvői hangulatra az egybegyűlteket. Sisi, és a vendégsereg kb. 18 órára hajóznak le a Dunán a ráckevei Savoyai kastély elé, ahol Ferenc József, és vendégei várják közvetlenül a Duna-partján. Ezzel kezdetét veszi az esküvői ceremónia. 20 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitó, és az ifjú pár nyitó keringője után, az ünnepi esküvői vacsorát tálalják fel. A zenés, táncos műsor után pedig, Sisi korhű esküvői ruhakölteményében gyönyörködhetünk, mely visszarepít bennünket a monarchia korába, mely segítségével átélhetjük Sisi személyének társaságát, annak élményét, hogy vele együtt bálozhatunk ezen a nagy napon.

11 A NAGY NAP képekben

12 Belépőjegy árak VIP terem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora ÜZLETI TÁRSASÁGBAN, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Díszterem Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) Díszterem Sétáló jegy Ft.- (műsor, szabad italfogyasztás, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő) VIP terem Hajóút Sisivel a ráckevei Savoyai kastélyig A hajóút ára Ft.-/fő Az út alatt operett, és musical előadás szórakoztatja a nagyérdeműt. További információ, és jegyrendelés a megadott elérhetőségeken és a weboldalon Sisi Közhasznú Alapítvány és/vagy

13 Opciók 1 éjszaka Ráckevén Érkezés: Távozás: április 24. (csütörtök) április 25. (péntek) Exkluzív ajánlattal készültünk arra az esetre, ha Ön a Sisi Bál után nem szándékozik hazamenni, hanem egy éjszakát Ráckevén szeretne tölteni. Ezt a csomagot azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik egy éjszakát Ráckevén szándékoznak töltenek, és részesei szeretnének lenni A múlt élményé -nek! Elfoglalt, de a romantikát, és a kikapcsolódást kedvelő üzletembereknek a következő ÜZLETI CSOMAGokat kínáljuk VIP CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior/ parkolás, IFA; - ruhakölcsönzés díjának 20%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, VIP vacsora ÜZLETEMBEREK TÁRSASÁGÁBAN, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Dísztermi CSOMAG ára Ft.- - welcome drink a szállodába való bejelentkezéskor; - delux szállás kétágyas szobában félpanzióval, wellness használattal az Ön által kiválasztott ráckevei partner hotelek valamelyikében /Savoyai Kastélyhotel, Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior/ parkolás, IFA - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő.

14 Szeretnénk kedveskedni Sisi rajongó-, és külföldről érkező vendégeinknek. Nekik, a következő SISI CSOMAGokat kínáljuk a különböző termekben SISI VIP CSOMAG ára Ft.- - ruhakölcsönzés díjának 20%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - digitális fényképalbum; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, VIP vacsora, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. SISI Dísztermi CSOMAG ára Ft.- - ruhakölcsönzés díjának 5%-os támogatása a partner kölcsönző szalonokban; - fényképezkedés a bál előtt a Savoyai kastély kertjében, és a Duna partján; - báli vacsora, mely magába foglalja: műsor, szabad italfogyasztás, vacsora a Díszteremben a Sisi asztal közelségében, egyéni kívánság szerinti rövidital - italfogyasztás, mely külön fizetendő. Lemondási feltételek Foglalása kötelezettséget jelent. Mivel lemondás esetén jelentős költségekkel kell számolnunk, kénytelenek vagyunk sztornó díjat felszámítani az alábbiak szerint: március 29. után történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás teljes összege.

15 Jegyrendelés és fizetési feltételek Jelentkezési feltételek: Az útján küldött jelentkezés ajánlatunk elfogadásának, azaz megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk. Átutalásos fizetésnél a banki beérkezés napjára, készpénzfizetéskor a jegyátvétel napjára állítjuk ki a számlát. A számlát a jegyátvételkor adjuk át. A részvételi díj befizetésének hiányában a megrendelést nem tudjuk teljesíteni! JEGYRENDELÉS ben pontos névvel és elérhetőséggel: vagy a tárgy rovatba Sisi Bál / név megjelölést kérünk Személyesen ALMÁRIUM Gasztro Art Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 5. kapcsolattartó: Bor Ádám üzletvezető mobil: Utalás K&H Bank Zrt IBAN: HU SWIFT code: OKHBHUHB Külföldi átutalásoknál a Bank központi címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9. JEGYÁTVÉTEL A belépőjegyeket csak a készpénzzel történő kifizetés, vagy az Alapítványunkhoz megérkezett átutalás után lehet átvenni az ALMÁRIUM Gasztro Art-ban Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 5. Jegyrendeléskor, asztal és szék foglalási sorrendben töltjük fel a termeket. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 72 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy a fenti jegyvásárlási lehetőségen szíveskedjenek megvásárolni a jegyeket.

16 LEMONDÁSI FELTÉTELEK Foglalása kötelezettséget jelent. Mivel lemondás esetén jelentős költségekkel kell számolnunk, kénytelenek vagyunk sztornó díjat felszámítani az alábbiak szerint: március 29. után történő lemondás esetén a sztornó díj a foglalás teljes összege. FONTOS! Átutalásos fizetés esetén csak a legkésőbb április 17-én elindított átutalásokat tudjuk fogadni április 17-től, csak ELŐZETES TELEFONOS EGYEZTETÉS után - mobil: , van lehetőség jegyrendelésre! A rendezvény előtt 48 órán belül foglalni a foglaltság függvényében lehet telefonon. A IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál szervezője (információ, jegyrendelés, jegyátvétel) Sisi Közhasznú Alapítvány Postacím: 2344 Dömsöd, Dabi krt. 30/a. Mobil: Tel: vagy Bankszámlaszám K&H Bank Zrt IBAN: HU SWIFT code: OKHBHUHB Külföldi átutalásoknál a Bank központi címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

17 Kiállítói helyek, és árak KIÁLLÍTÓI AJÁNLAT Kiállítói helyszín: Savoyai Kastély hallja, és udvara Megjelenés módja: Megjelenés értéke: A megjelenési díj magában foglalja: Kiállítói stand berendezésének időpontja: 1,20 x 0,90, vagy 1,0 1.0 méteres asztal; vagy egyéb közösen kidolgozott megjelenési lehetőség; Ft.-; külső helyszín: KÉRJE AJÁNLATUNKAT! - 1 fő, aki a megjelenő céget képviseli; - étel-, italfogyasztás; - asztal - stand; - szórólap, molinó, egyéb megbeszélt reklámeszköz kihelyezése; - a bál honlapján való a cég logójával való megjelenés. - további résztvevő a cégtől Ft.-ba kerül. április 24. reggel 8 órától 12 óráig

18 Hol tud megszállni a rendezvény napjaiban? Partner Szálláshelyeink vagyis KEDVEZMÉNYES szálláslehetőség a vendégeink részére Savoyai Kastélyszálló, Ráckeve Hotel Termálkristály Aqualand**** Superior, Ráckeve Foglalja le szálláshelyét MOST Kérem, hívja a es, vagy a es telefonszámokat, és/vagy írjon a címre, és foglalja le KEDVEZMÉNYES szálláshelyét! Minden lefoglalt szobát, kérem bejelenteni szíveskedjenek, mert az ügyintézés a Hotelek felé a Sisi Közhasznú Alapítványon keresztül történik, és a kedvezmény csak az Alapítványon keresztül szervezett vendégekre vonatkozik. A vendégeink számára az utaztatás, és személyszállítás szervezett buszokkal, és Taxikkal történik! Ha Ön több személlyel, de más hotelből érkezne a rendezvényre, kérem hívjon, és SEGÍTÜNK! Információ: Rakszegi Zita ,

19 A Sisi Közhasznú Alapítvány rendezvényein Cégével mindig jelen tud lenni Önnek csak ki kell választania a támogatni kívánt eseményt, és mi SEGÍTÜNK, hogy 2014 Cége a legjobb feltételek között mutathassa meg magát! január Esküvő Kiállítás és Vásár a Kongresszusi Központban április Budapest Sajtótájékoztató április 24. IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, az ESKÜVŐ jegyében május 4. Anyák napi koncert június-augusztus Sisi-kupa: horgász-, golf-, tenisz-verseny november 16. Erzsébet napja alkalmából Szavalóverseny november 30.-december 22. jótékonysági karácsonyi kirakodó, és vásár; meleg étel-, és csomagosztás 2015 április 24. V. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál

20 Társadalmi szerepvállalásaink december 15. Adományozás országszerte a MUSIC FM közreműködésével május 15. Nagymarosi FC támogatása a 2011-es Sisi Bálon befolyt jótékonysági adományokból június 3. Dömsödi Gyermeknapon Jótékonysági Cipővásár adomány: a cipők eladásából származó bevétel teljes összegét a dömsödi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kapta meg április 9. Húsvéti Jótékonysági cipővásár Kiskunlacházán adomány: a cipők eladásából származó bevétel teljes összegét a kiskunlacházi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kapta meg Eddig KIOSZTOTT ADOMÁNY értéke, közel 2 Millió Forint

21 Ajánlások Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg Horváth István bécsi magyar nagykövet Dr.Bárándy György ügyvéd Medveczky Ilona Györgyi Anna színésznő IDEAFONTANA Kft Monarchia Zeneművészeti Egyesület Györe György BGF főiskolai szakoktató

22 Támogatóink, Jótékonysági felajánlások D Elia Szalon Schönbrunni kastély Sisi Múzeum Andrássy Kúria Hotel**** Hotel Fagus **** Sopron Magyar Turizmus Zrt. Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. Díszruha Szalon Léber Barbara Couture Party Szabóság & Öltönyszalon Srassz Csipke Bt. Sűrű-Fillér Kft Pereg Pékség Bacardi-Martini Hungary Kft. VIVIEN Ásványvíz és Üdítőital Zrt. Cady-Trade 95 Kft. Saeco kávégépek Foto Reklámstúdió és Szolgáltató Kft. Hotelinfo Kft. ZVK Kft. Cosinus Gamma Kft. HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. BMW Budapest Motors Kft. FordOk.hu IceArt Bt. Násztor Papírmanufaktúra Bíró Ica Megújulás Klub Go! Utazás BorHírlap IdeaFontana Reklám- és Médiaügynökség Kft. EnviroClean Hungary Kft. - Fordítóiroda La Fiesta Party Service Kft. Rakszegi Virágszalon ZWACK St. Hubertus Hollóházi Porcelán Manufaktúra Zrt. Porsche Inter Auto Hungaria Porsche M5 Ráckevei Rendőrkapitányság Aranykalász Vadásztársaság, Ráckeve Savoyai Kastély Hotel*** Ráckevei Savoyai Kulturális Egyesület NIMRÓD Vadászújság Diana Vadászhölgy Klub Galambos Pincészet, Abaújszántó Frittmann Borászat, Soltvadkert Mályinkai Pálinka 2011 D Elia Szalon ACER Kft. - König meggy Becsei Vendéglő Kapitány Cukrászat, Kiskunlacháza Bringóhintó Kkt. Sétahajókázó, Ráckeve "LEVENDULA" Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Ju és Zsu Társulat Rakszegi Virágszalon KörTV Ráckevei Újság D Elia Szalon KÉSZ Holding Zrt. ZWACK St. Hubertus KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. MÁS-KONTÓ Adó és Pénzügyi Tanácsadó, Könyvelő Kft. s.i.c-consulting Unternehmensberatung GmbH Aranysziget Ékszerkészítő és Javító Kft. Ju és Zsu Társulat Royal Diamonds Ékszerház Rakszegi Virágszalon Trezor-Liktor Co.Ltd. Víg Attila, festőművész Medmarket-Patika Kft. Cca Adó és pénzügyi Tanácsadó Sissi Hotel***, Budapest Menedzser Elizabeth**** Hotel, Gyula Bunt Szőrme Szalon Hidegkúti Kilátó Pannonvoyage Kft. HairFun Szépészeti Kft. Kapitány Cukrászat, Kiskunlacháza BOCK Pincészet István Borház Kft. Juhász Testvérek Pincészete Nobilis Pálinka

23 Média-partnerek MTV DUNA TV TV2 RTL KLUB ECHO TV Ráckevei Kör TV Duna-Vidék TV Juventus Rádió Rádió17 Rádió24 Katolikus Rádió Diplomata Magazin Superior***** Magazin Hidegkúti Kilátó NIMRÓD Vadászújság Chef&Pincér Bor Hírlap Pálinkamustra Go! Utazás LOVASOK.HU VOSZ-KMRSZ Eseménymenedzser.hu - O G H - Open Gates Hungary Kft. Hotelinfo.hu Kulturinfo.hu Index.hu Stop.hu Velvet.hu Kultissimo.hu Muosz.hu Magyar Turizmus Zrt. HOT! Magazin Best Magazin Blikk Bors Dömsödi Hírnök A Mi Újságunk Ráckevei Újság T.A.I. Fachzeitungsverlag TOURISMUSWIRTSCHAFT AUSTRIA & INTERNATIONAL Magyar Turizmus Zrt., Bécs

24 Új élményekre, és üzletekre vágyó vendégeinknek a következőket AJÁNLJUK Elsőként élje át az ÉVSZÁZAD EGYIK LEGSZEBB ESKÜVŐJÉT, úgy, ahogy az megtörtént 160 évvel ezelőtt! Támogatóként használja ki Sisi És Ferenc József, 160. Házassági Évfordulójának NAGY NAPJÁT, és ezáltal a széles körű média-megjelenést, valamint hogy ezzel a magas reklámértékkel bíró eseménnyel kötik össze cége nevét! Kiállítóként legyen ott, és foglalja le standját MOST! Hívjon vagy írjon, és örömmel segítünk az Ön cége számára kiválasztani és lefoglalni a legoptimálisabb helyet! Ajándékozza meg Szeretteit és Barátait, hogy egy igazán életre szóló élményt szerezzen nekik! Jutalmazza meg Munkatársait, valamint lepje meg Partnereit a IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál Meghívójával! Foglalja le MOST meghívóját, és vegye meg időben, hogy részese lehessen A múlt élményé -nek! Az esetleges változtatás jogát a Szervező Bizottság fenntartja! Kontakt Pintérné Rakszegi Zita kuratóriumi elnök Sisi Közhasznú Alapítvány a Sisi Bál tulajdonosa Bankszámlaszám: IBAN: HU SWIFT code: OKHBHUHB Külföldi átutalásoknál a Bank központi címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9. Idegen nyelven való felvilágosítás Sawatzke-Tukarcs Zsuzsanna

IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében

IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében IV. Sisi JÓTÉKONYSÁGI Bál, a 160. Házassági Évforduló jegyében Sisivel Dámanyeregben" - Díj-, és ügyességi verseny-bemutató Szépség és egészség nap, Vadászat, Városnézés Ráckevén, Hajókázás a Dunán 2014.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOKI FÜRDŐEGYLET TURISZTIKAI EGYESÜLET E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 10-ei ülésére Tárgy: A 2014. évi turisztikai szezonra való felkészülés

Részletesebben

MASTERS & PARAKENU MARATON VILÁGKUPA

MASTERS & PARAKENU MARATON VILÁGKUPA MASTERS & PARAKENU MARATON VILÁGKUPA VERSENYKIÍRÁS GYŐR, 2015. SZEPTEMBER 9-10. Kedves Sporttársak! A Magyar Kajak-Kenu Szövetség ezúton minden érdeklődőt tisztelettel meghív Győrbe, az ICF Kajak-Kenu

Részletesebben

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** 2014. IV. negyedév Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** H-2500 Esztergom-Búbánatvölgy, Őrtorony utca 49. Tel.: 33/510-810; 33/510-818; Fax: 33/510-811 Email: info@bellevuehotel.hu; sales@bellevuehotel.hu

Részletesebben

Hirdessen a VOSZ-Hírekben!

Hirdessen a VOSZ-Hírekben! Hirdetés Hirdessen a VOSZ-Hírekben! A VOSZ-Hírek tartalmi felépítése miatt egy rendkívül kedvezô és igen hatékony hírdetési lehetôséget kínál, mivel annak állandó rovatai (például: jogszabályfigyelô, szakmai

Részletesebben

Gyömrô visszakaphatja büszkeségét, a Teleki Kastélyt!

Gyömrô visszakaphatja büszkeségét, a Teleki Kastélyt! 2015 Február 1 Gyömrô visszakaphatja büszkeségét, a Teleki Kastélyt! Amikor 2002-ben az Önök bizalmából és támogatásával először ülhettem a polgármesteri székbe, már tudtam, Gyömrőben hatalmas turisztikai

Részletesebben

2007-es Sunrider Nagy Konferencia Hong Kong és Kína A ma álma a holnap valósága!

2007-es Sunrider Nagy Konferencia Hong Kong és Kína A ma álma a holnap valósága! Kedves Sunrideresek, 2007-es Sunrider Nagy Konferencia Hong Kong és Kína A ma álma a holnap valósága! Az utóbbi évek olyan gyorsan teltek el, hogy szinte alig hiszem el, hogy vállalatunk már 25 éves. A

Részletesebben

Önkormányzati havilap XIX. évfolyam, 2. szám 2010. február. M e g h í v ó!

Önkormányzati havilap XIX. évfolyam, 2. szám 2010. február. M e g h í v ó! Önkormányzati havilap XIX. évfolyam, 2. szám 2010. február M e g h í v ó! Tápiószecső Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete nevében szeretettel meghívom Önt és kedves Családját az 1848-as forradalom

Részletesebben

Ingyenes. I. évfolyam, 1 szám 2007.szeptember 8. Ceglédi. Sidinek. bekötötték a fejét

Ingyenes. I. évfolyam, 1 szám 2007.szeptember 8. Ceglédi. Sidinek. bekötötték a fejét Ingyenes Ceglédi I. évfolyam, 1 szám 2007.szeptember 8. P A N O R Á M A Sidinek bekötötték a fejét 2700 Cegléd, Törteli út 24. Tel.: 53/310-239, 311-589 20 év az építõiparban és a kereskedelemben Õszi

Részletesebben

Hétvégén is nyitva! Ügyfélbarátabb lesz a polgármesteri hivatal

Hétvégén is nyitva! Ügyfélbarátabb lesz a polgármesteri hivatal Hétvégén is nyitva! Ügyfélbarátabb lesz a polgármesteri hivatal Az elmúlt években sokszor találkoztam olyan lakosainkkal, akik panaszkodtak a hivatali ügyintézésre. Szerencsére soha nem az ügyintézőinkkel

Részletesebben

DERECSKE VÁROS HAVONTA MEGJELENŐ LAPJA

DERECSKE VÁROS HAVONTA MEGJELENŐ LAPJA Derecskei Hírek XIX. évf., III. szám DERECSKE VÁROS HAVONTA MEGJELENŐ LAPJA 2009. március Kész a költségvetés! 3-4-5. oldal Farsangi pillanatok 6. oldal Szükség van rájuk 7. oldal Táncos sikerek 9. oldal

Részletesebben

POLGÁRMESTERI BESZÁMOLÓ

POLGÁRMESTERI BESZÁMOLÓ Tavaszi készülődés Balánbánya - új testvérvárosunk A környék legszínvonalasabb vendéglátását és ajándékozását támogatóinknak köszönhetjük, akik ismét megmutatták, mire képes Válban az összefogás. A testvértelepülési

Részletesebben

VELENCEI SZEZONNYITÓ RETRO PARTY

VELENCEI SZEZONNYITÓ RETRO PARTY VELENCEI HÍRADÓ A VELENCEI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA Virágos Velence Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, aki részt kíván venni városunk virágosításában május -én, szombaton 9 órára! (Cikk a 0. oldalon.) 8.

Részletesebben

Erzsébet királyné emlékéhez méltóan A királyné emlékéhez méltó Erzsébet-bált

Erzsébet királyné emlékéhez méltóan A királyné emlékéhez méltó Erzsébet-bált XXI. évf. 13. szám 2012. április 11. Terjesztői ára: 75 Ft www.szolgalat.com Lokálpatrióta hetilap Alapítva: 1992 A Legyen Gödöllő kerékpárosbarát város program keretében szervez kerékpártúrát az önkormányzat

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben

Fiatalok vetélkedtek. Tudta? Nyertek. Érd szépét várják. Kulturális programok. Érdi hangok a Balatonnál

Fiatalok vetélkedtek. Tudta? Nyertek. Érd szépét várják. Kulturális programok. Érdi hangok a Balatonnál XXIII. évfolyam, 32. szám 2013. augusztus 29. Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának ingyenes hetilapja 2 3 10 Rákötési engedélyek Újabb 1215 ingatlan tulajdonosa kapott augusztus közepén rákötési engedélyt.

Részletesebben

A Makádi Református Templom felújítási munkálatai

A Makádi Református Templom felújítási munkálatai XI. évfolyam 1. szám 2014. április MAKÁDI ÚJSÁG Makád Község Önkormányzata és a Református Egyház lapja Megújulhat a Művelődési Ház Régi vágya teljesülhet mindazoknak, akiknek mindig is fontos volt a falu

Részletesebben

téli szállásajánlatok 2013 / 2014

téli szállásajánlatok 2013 / 2014 téli szállásajánlatok 2013 / 2014 RAVASCLETTO ravasclettosi.hu SAPPADA sappadasi.hu PIANCAVALLO piancavallosi.hu BEMUTATKOZÓ A Sítanoda csapata egy mosolygós, profi csapat, aki segít Neked és családodnak

Részletesebben

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Dorogiak!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Dorogiak! Dorog Város Képviselõ-testületének lapja Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Dorogiak! 1984. január 1-e kiemelkedõ jelentõségû településünk életében, hiszen Dorog nagyközséget ezen dátummal nyilvánították

Részletesebben

Ebesi Hírlap. A képviselő-testület novemberi ülése

Ebesi Hírlap. A képviselő-testület novemberi ülése Ebesi Hírlap Ebes Község Önkormányzatának havonta megjelenő lapja IX. évf. 11. szám 2010. november Ingyenes kiadvány November 3-án délután Ebes Község Önkormányzatának képviselő-testülete Szabóné Karsai

Részletesebben

Józsefváros katonai megszállása. Legyen Ön is ott! Orczy-park május 29 30. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA

Józsefváros katonai megszállása. Legyen Ön is ott! Orczy-park május 29 30. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA A VIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA XVIII. évfolyam 9. szám I 2010. május 18. I Megjelenik: kéthetente Józsefváros katonai megszállása Legyen Ön is ott! Orczy-park május 29 30. BERUHÁZÓ Helyi

Részletesebben

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK 2013 2014 T É L JÁTÉK, BIZTONSÁG, SZAKÉRTELEM, JÓ HANGULAT! Sí és snowboard táborainkban minden megvan, ami egy tökéletes családi síeléshez szükséges. A sípályán oktatóink

Részletesebben

KÖNYVTÁRI NAPOK ÜNNEPI KÖNYVHÉT KÖSZÖNTÕ. A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár Könyvheti Tájékoztatója & Dunakeszi, 2013

KÖNYVTÁRI NAPOK ÜNNEPI KÖNYVHÉT KÖSZÖNTÕ. A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár Könyvheti Tájékoztatója & Dunakeszi, 2013 KÖNYVTÁRI NAPOK A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár Könyvheti Tájékoztatója & Dunakeszi, 2013 KÖSZÖNTÕ Az idei 84. Ünnepi Könyvhéten első alkalommal mozdulunk ki a központi könyvtár falai közül és az 1. Sz.

Részletesebben

A dalnok lelkét idézte meg városa

A dalnok lelkét idézte meg városa SÁRVÁRI HÍRLAP SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA XXV. ÉVFOLYAM 13. SZÁM 2013. JÚNIUS 28. V. Sárvári Fúvószenekari Verseny és XIV. Fúvószenei Várfesztivál Július 5-e és 6-a között ismét fúvószenekarok

Részletesebben

XIX. ÉVF. 4. SZÁM 2009. ÁPRILIS

XIX. ÉVF. 4. SZÁM 2009. ÁPRILIS Mórahalmi XIX. ÉVF. 4. SZÁM 2009. ÁPRILIS ÁRA: 100 Ft Katolikus szertartással szenteltek fel imatermet a Csongrád Megyei Önkormányzat Napsugár Otthon Fogyatékos Személyek Részlegében, 2008. december 20-án.

Részletesebben

Miért csatlakozzon kiállítóként mindenképpen, a legelső Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó rendezvényeihez?

Miért csatlakozzon kiállítóként mindenképpen, a legelső Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó rendezvényeihez? Európai Élelmiszerlánc Parlament Foodlawment Egyesület 1095. Budapest, Mester utca 81. Telefon: +36 1 456 30 10; +36 46 500 660 Fax: +36 1 215 6858; +36 46 342 023 Ügyfélfogadás: előzetes telefonos egyeztetés

Részletesebben

Változó idôk. Az épülő, új óvoda látványterve

Változó idôk. Az épülő, új óvoda látványterve Változó idôk Nem könnyű ma az önkormányzatok helyzete. Folyamatosan változó és teljesen kiszámíthatatlan gazdasági körülmények között, hektikusan átalakuló jogszabályi környezetben kell településünk hajóját

Részletesebben

Gyömrő békés város Garantáltan senkit nem ér bántódás a március 15-i ünnepen

Gyömrő békés város Garantáltan senkit nem ér bántódás a március 15-i ünnepen Gyömrő békés város Garantáltan senkit nem ér bántódás a március 15-i ünnepen Március 15. Egy fontos dátum a magyarság történetében. Az 1848-as forradalom kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország

Részletesebben

PIHENJEN ÖN IS A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÜDÜLÕJÉBEN!

PIHENJEN ÖN IS A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÜDÜLÕJÉBEN! PIHENJEN ÖN IS A HONVÉDSZAKSZERVEZET ÜDÜLÕJÉBEN! Az Egység 2002 Kft. ügyvezetõjétõl kapott információk alapján arról tájékoztatjuk tagságunkat, hogy a Magyar Nemzeti Üdültetési Alapítvány hivatalosan is

Részletesebben

Január 22.: A MAGYAR KULTÚRA NAPJA

Január 22.: A MAGYAR KULTÚRA NAPJA VISEGRÁD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA XXI. évfolyam 1. szám 2005. január Január 22.: A MAGYAR KULTÚRA NAPJA József Attila: TÉL Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni, hogy melegednének az emberek. Ráhányni

Részletesebben