2011. Kiállítók bemutatása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2011. Kiállítók bemutatása"

Átírás

1 2011. Kiállítók bemutatása

2 Rózsavölgyi Csokoládé Csiszár Katalin- Szabad Zsolt Venezeuelából, közvetlenül a termelõktõl vásároljuk a kakaóbabjainkat, nem áll közöhünk kereskedõ. A terményekért az ültetvényesek számára Jsztességes árat fizetünk, segítve ezzel azon törekvésüket, hogy ezeket az õsi fajta kakaóbabokat tovább megõrízhessék és termeszthessék. Feldolgozunk Porcelana, Carenero Superior, Trincheras és Ocumare kakaóbabokat. Ezen kakaóbabokból készíteh csokoládéink single origin csokoládék. Mivel a kakaóbabokat nem keverjük egymással, ezért a csokoládék rendkívül karakteresek, magukon viselik az egyes kakaóbabfajták minden jellegzetességét. A es londoni Aademy of Chocolate versenyén ezüst és bronzérmet is kaptunk a Bean- to- Bar Best Dark Bar fõkategóriában ben kezdtünk el elõször bonbonokat készíteni. Olyan mesterektõl tanultuk meg a csokoládé- készítést, mint a francia Lionel Gauvain (Meilleur Chocolaterie de Paris), az olasz Roberto CaJnari és a san franciscoi Michael RecchiuJ. Az általunk készíteh csokoládékból több mint 30 féle bonbont készítünk, amikbõl kehõ is megkapta a londoni Academy of Chocolate ezüstérmét.

3 Szántó Tibor kézműves csokoládéi A es évek elején még nem volt jellemző ihhon az igazi kézműves csokoládé. Elkezdtem szakkönyveket vásárolni és bejárni a környék csokoládé készítőit, ahol sikerült megszereznem az alapokat. A tanulás közben rádöbbentem, hogy szeretek csokoládéval dolgozni és komolyan kell foglalkoznom vele. A cég ban alakult, a es év elején készültek el az első csokoládék. A folyamat közben rá kelleh jönnöm, hogy ez a szakma nagyon összeteh és rengeteg tanulásra van szükség ahhoz, hogy a legjobbak közé tartozzon. A utóbbi években nagy hangsúlyt fektehem arra, hogy sok helyet bejárjak és tanuljak. Sikerült végigjárnom Franciaországot, Észak- Olaszországot, Brüsszelt, és a Belga Csokoládé Akadémián is tanultam. Ezek a tanulmányok nagyban segítehek abban, hogy európai minőségű csokoládékat készíthessek.

4 Bobojka Csokoládémanufaktúra Bárány BrigiHa Az édességek világa és az indiai konyha mindig is érdekelt, de először csak 5 éve vehem kezembe egy profi cukrász oktatókönyvet (Culinary InsJtute of America). Számos sütemény, kenyér és tányérdesszert után, 3 éve hoztam meg azt a döntést, hogy csak a csokoládéval foglalkozom. A szakmai alapokhoz egy kanadai tanfolyam segíteh hozzá, ezután utaztam, kóstoltam, autodidakta módon kísérletezgehem a konyhámban októberében indult hivatalosan a vállalkozás, melyet Bobojka névre kereszteltünk. Alapfilozófiánk volt, hogy a név egyrészt magyar legyen, másrészt kifejezze azt a színes, játékos, kerekded világot, amelyet a csokoládék is jelképeznek. Elsősorban friss bonbonokat, táblás csokoládékat és ún. csokinassokat gyártunk Callebaut, Cacao Barry és Michel Cluizel alapcsokoládékból. Táblás csokoládéinkhoz illetve csokoládészeleteinkhez egyedi öntőformát készíhetünk. Budapesten több ínyenc boltban és csokoládészaküzletben fellelhetőek vagyunk.

5 Harrer Csokoládéműhely Karl Harrer- Harrer- Abosi Beatrix Karl Harrer és Harrer- Abosi Beatrix Az osztrák eredetű Harrer cukrászdinaszja hosszú évek óta kényeztej vendégeit a legkülönbözőbb édes finomságokkal - azaz pontosan négy generáció óta. A cég alapítása egyet jelent a családtagok alapfilozófiájával: csakis a legjobb minőséget és választékot kínálni - mindezt modern, kellemes környezetben. A csokoládéműhely 2009 júliusában nyitoha meg kapuit, ahol természetesen minden édes álom valóra válik. Ez az egyedülálló élményvilág betekintést enged a csokoládégyártás kulisszajtkai mögé. Természetesen a műhely szerves része egy csodálatos panorámával bíró kávézó és cukrászda is, ahol a helyben készíteh sütemények melleh egy finom forró kávé illata is maradásra csábít.

6 Choko- Pompadour Thék Szilvia Cukrászokként állíthatjuk, nincsen ezerarcúbb, izgalmasabb és persze ízletesebb alapanyag a csokoládénál. A csokoládé gyümölcsökkel, magvakkal, fűszerekkel alkotoh kombinációja a cukrászat magas iskolája. Sokfélesége és variálhatósága garantálja a kulináris élvezetek hódolóinak bármely ízvilágban való kalandozását. Manapság, a tömegtermelés idején, egyre nő az igény a kézzel készíteh termékek iránt. Kézműves csokoládéinkkal ezen igényeket szeretnénk legjobb tudásunk felhasználásával kielégíteni. Ezt misem biztosítja jobban, mint az a tény, hogy a legkiválóbb alapanyagok kiválasztásától a receptúra kikeverésén keresztül egészen a csomagolásig az összes munkafolyamatot saját kezűleg végezzük. pompadour.com

7 ChocoMe Mészáros Gábor A chocome azzal a céllal jöh létre ben, hogy elkészítse a tökéletes csokoládét. Mivel ez minden egyes csokoládékedvelőnek másmilyen, ezért a vállalkozás több mint 60 millió különböző, egyedi igények szerint létrehozható csokoládévariáció létrehozására ad lehetőséget amit az érdeklődők az interneten tudnak megtervezni: 3 különböző csokoládéalapra 80 feltét közül választva készíthejk el a számukra ideális összeállítást. A csokoládék készítése során a kompromisszummentesség jegyében csak a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használjuk, és a nagyüzemi gyártási folyamatokat mellőzve minden egyes tábla csokoládét kézzel készítünk és csomagolunk. Megjelenésünk óta számos elismerést és rangos díjat nyertünk. Idén májusban a Gazdasági Miniszter és az Innovációs Hivatal Innovációs elismerésben részesítehe a chocome csokoládét. A Pakk Csomagolás design versenyen első helyezést kaptunk, a Hungaropack 2011 eseményen csakugyan díjnyertesként végeztünk - ennek hivatalos kitüntetése novemberben lesz. A chocome facebook oldalán található "üzenetküldő szerkezehel" Aranypenge díjat nyertünk, mely a markejng szakma legnívósabb díja. Idén szeptember 1- én a Parlamentben kapja meg hivatalosan csokoládénk a Magyar Termék Nagydíjat. Szeptember 5- én nyitjuk meg chocome mintaüzletünket a XIII. kerülej Kis gömb utca 23. alah ( Szent László út és Kisgömb utca sarok), mely nem Jtkoltan Közép- Európa legexkluzívabb csokoládéüzlete szeretne lenni.

8 Cadeau Bonbon Manufaktúra Balogh László A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lehek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak. Legfontosabb nyersanyagaink a kitűnő minőségű belga csokoládé melleh, a finom - és nem mellékesen magyar gyártmányú- marcipánok, a valódi nugátok, a ropogós grillázsok, és a nagy gonddal válogatoh likőrök, párlatok, melyek a magas szakmai felkészültséggel és a szükséges alázahal kombinálva alkotják a Kézműves CADEAU bonbont.

9 Csokoládia Manufaktúra Tallum Szilvia és Szilágyi Antal Közel húsz évvel ezelőh Feleségemmel rövid időt Németországban éltünk. IH találkoztunk először az ihhoni édesség boltokhoz egy kicsit sem hasonlító csokoládézókkal. Már a belépés pillanatában a melegség öntöhe el az ember lelkét. Feleségem több mint 20 éve cukrász, így az Ő szakmai irányítása melleh kezdtük el a prémium, kézműves csokoládék gyártását. Idő közben hazai és külföldi mesterektől sikerült megtanulnunk a hagyományos csokoládékészítés fortélyait. Nem használunk mesterséges anyagokat, jelmondatunk az, hogy csak olyan termékeket készítünk amelyeket nyugodt szívvel kínálunk saját gyermekeinknek is. Manufaktúránk helyben gyártoh termékei a táblás csokoládék és a hagyományos csokoládé figurák. Már a saját bonbonjaink is testet öltöhek, a kísérlej gyártások után hamarosan megkezdjük a forgalmazásukat is. Üzletünkben a kézi készítésű termékeink melleh megkóstolható a saját receptünk alapján készíteh igazi forrócsokoládénk. Ha éppen gyártási időben érkeznek hozzánk Kedves Vendégeink, akkor láthatják, hogyan ölt testet a mélybarna folyékony arany. Ismerje meg világunkat, Lépjen be Csokoládiába!

10 S. Nemzetes KriszJna Kézműves Csokoládé S.Nemzetes KriszJna vagyok, férjemmel Péterrel kehen vagyyunk az SKP BonBon Kw. 10 éve Talmácsi Károly Csokoládé mestertől tanultam és azóta készítek kézműves csokoládét. Kizárólag kézzel a tradiciókat ápolva késztünk természetes és jó minőségű alapanyagokból karakteres, de hagyományos ízvilágú bonbonokat, trüffeleket, táblás csokoládékat és egyéb termékeket. Több borásznak (pl:az etyeki: Hernyák Birtok, Rókusfalvi Pince, tokai: Nobilis) készítünk csokoládét, melyet saját borukkal töltünk es UKBA kiállításon bronz érmet nyertem es UKBA kiállításon ezüst érmet, bronz érmet, Stollwerck külön díjat és Mozart külön díjat nyertem augusztusában a Magyarok Országos Gyűlésén Kiváló termék díjat nyertünk.

11 Zangio

12 Hegyközi Manufaktúra Egyre nagyobb jelentősége van Európa és a világ felé eljuhatni a Rólunk szóló üzeneteteket, és a hozzá kapcsolódó jó válaszokat: Miben rejlik a magyar tájakhoz és emberekhez köthető tudás és kreajvitás? A formában és a tartalomban A Hegyközi Manufaktúra Kw- nek nem csak a tájhoz kötődő, Észak Magyarországhoz fűződő vonzalom, és az oh üzemelő manufaktúrák megsegítése a feladata, hanem a térség szépségén, mikroklímáján, munkaerő többletén keresztül a magyar kézi munka, a végtelen szorgalom és a minőség üzenetének tolmácsolása a piac, Európa felé Manufaktúránk elhatározása, hogy a jelennek átadja és tanítja, az utókornak megörökíj a magyar kézi munka egyediségét. A Hegyközi Manufaktúra bonbon variációi. A termékeink magas minőségű ét és tejcsokoládéba mártva kézzel, egyesével készülnek. A különböző kiszerelésű és formájú bonbonjaink gyümölcs aszalványokat, magvakat, marcipánt, nem utolsó sorban saját pálinkáinkat és likőrünket tartalmazzák. A gondos munka és a többfajta receptura teszi kívánatossá gyümölcsédességeinket - nem csak a hölgyek körében.

13 Cacao.hu A világ leghíresebb csokoládékészítője, a toszkán Amedei családi vállalkozás magyarországi partnerei vagyunk Célunk a minőségi csokoládé élményét eljuhatni minden magyar érdeklődőhöz. ÉHermek és cukrászdák számára is kínálunk Amedei csokoládét és különleges minőségű kiegészítőket. Az Amedei az Academy of Chocolate Awards alapítása óta legsikeresebb résztvevője, minden évben megnyerte valamelyik csokoládéjával a Golden Bean (Arany Kakaóbab) díjat. Ez a legnagyobb adható elismerés a világ legnagyobb és leghitelesebb szemléjén. A Pisa mellei Pontederában Alessandro és Cecilia Tessieri cégüket anyai nagymamájukról nevezték el Amedeinek. Az Amedei készítem a modern korban elsőként és egyedül a világon a venezuelai Chuao- félsziget ültetvényéről származó kakaóból Chuao csokoládét. Ezt a kakaóbabot a közfelfogás a XVII. század óta a világ legjobbjaként tartja számon. Magyarországon is nagyon népszerű az Amedei Porcelana csokoládéja- ez a világ legritkább kakaóbabjából készül, számozom dobozokban. Az Amedei mogyorókrémei, mogyorós gianduia csokoládéja és tejcsokoládéi is a luxus legjavát adják. Cégünk ültetvényszelektált csokoládék melleh ültetvényszelektált kávét is forgalmaz, a szintén toszkán Arcaffe'/Le Piantagioni del Caffe' kávéit. A cég alapítoha a CerJffied Specialty Coffee CSC eredetvédelmi rendszert.

14 Belga Praliné A belga csokoládéipar prémium minőségű termékeit szeretnénk megkedveltetni a hazai csokoládé rajongókkal, mégpedig a legteljesebb választékban. Természetesen a trendeket mi is igyekszünk követni. Egyre népszerűbbek a magas kakaótartalmú termékek, a különleges íz kombinációk. A belga piacon megjelenő újdonságokat is szeretnénk idehaza minél hamarabb megismertetni; ilyen az étcsokoládéval bevont kandírozoh citromhéj(vigyázat! Nem a jól ismert narancshéj, mert az kötelezően van), a mogyorós csokoládé rajongóknak a nut- on- nut (pörkölt mogyoró ét v. tejcsokoládéval leöntve), és a legújabb divat : a macaronok!!! Újdonság az is, hogy kiemelten gondolunk a háziasszonyokra mogyoró és csokoládé krémjeinkkel, csokoládépelyheinkkel, - kelyheinkkel, dekorjainkkal, forró csokoládé pálcáinkkal.

15 Pataki Cukrászda A fél évszázados múltra visszatekintő Pataki Cukrászda 1973 április 23- án nyitoha meg kapuit. Akkoriban a üzlet és a termelő helyiségek mérete kisebb volt mint a jelenlegi eladótér. Az ben került bevezetésre az olasz krémfagylalt, a fagylaltos vitrin is. A vendégek már felszolgálással is kérhehék kedvenc süteményüket és fagylaltkelyhüket az asztalokhoz. Az évek során beigazolódni látszoh az a tény, hogy a süteményes vitrinpult mérete és az ülőfogyasztás kapacitása kevésnek bizonyult. A Pataki család ban úgy döntöh, hogy újabb felújítási munkához lát. Ennek eredménye képpen 1999 tavaszán nyitoha meg kapuit a mint belső hangulatában mind kínálatában megújult Pataki Cukrászda. Ma már a Pataki- dinaszja harmadik generációja folytatja a cukrászmesterséget. Kínálatunkban megtalálhatóak a tradícionális sütemények melleh a nyugaj trenddeknek megfelelő, franciás jellegű desszertek is. IH több ízkombinációt párosítunk egy- egy terméken belül. Ez az innováció a fagylaltoknál is megjelenik. Töltse velünk élete legédesebb pillanatait. hhp://www.patakicukraszda.hu/

16 Zila kávéház és KriszJna cukrászda A KriszJna cukrászdát ben nyitoha meg Zila László mestercukrász az akkori Május 1. strand területének sarkán. A cukrászda 2002 óta a Zila Kávéház KriszJna Cukrászda és ÉHerem felújítoh műemlék épületében működik. Süteményeink közöh megtalálhatók a hagyományos torták és a különlegességek egyaránt. Tortaszeleteink melleh krémesek, desszertek, piték, rétesek, édes és sós teasütemények gazdagítják a választékot. Egyedülálló a csak nálunk kapható világújdonság torta, amely Zila László tulajdonos mestercukrász szabadalmi oltalommal védeh találmánya, s amelynek könnyű szelete finom öntetet rejt. Nyáron a Kávéház teraszának árnyas fái alah ideális egy délutáni uzsonna, valamint egy- egy fagylaltkehely elfogyasztása. A Kávéház nevéhez fűződik a már több alkalommal nálunk rendezeh Fagylaltverseny.

17 Fröhlich Cukrászda 58 éves a Fröhlich cukrászda Idén ünnepli 58. születésnapját Magyarország egyetlen kóser cukrászdája, a Fröhlich Cukrászda a budapesj zsidó negyed szívében, a VII. Kerület Dob utca 22- ben. A II. világháború után, a kommunizmus idõszakában a vállalkozás forradalmian újszerû volt. Fröhlich György ban Weis pékség helyén nyitoha meg üzletét. A kóser barchesz, a chala melleh egyre nagyobb hangsúlyt kapoh a cukrászat. Újra leheteh flódnit kapni, purimkor hámánfülét, chanukkakor fánkot. A Fröhlich cukrászda igazi kóser és igazi cukrászda. Mint minden kóser cukrászda, ez is "tejes". A kóserság egyik legfontosabb alapja, hogy a húsos és tejes ételeket szigorúan külön választja. A kóserág teljes és szigorú szeparációját jelenj e két csoportnak, nemcsak alapanyag, hanem eszközhasználat tekintetében is. A Fröhlich cukrászda megõrizte a békebeli pesj kávéházak hangulatát. A kitûnõ, finom süjk és egy csésze kávé melleh az igazi traccsolás, kártyázás, üzlej találkozók duruzsolása és a törzsközönség állandó eszmecseréje teszi azzá. Vevõink közöh - büszkeségünkre- sok a törzsvendég. Budapestrõl épp úgy, mint vidékrõl; hazánkból épp úgy mint a világ számos országából. A Fröhlich cukrászda választéka nagyon széles. A hagyományos zsidó sütemények: a flódni, a chanukkai fánk, a purimi hámán füle, stb melleh más készítményeket is találunk. A zsidó ünnepeknek hagyományos gasztronómiája van, benne finomabbnál- finomabb édességekkel, így a cukrászda naptája is ehhez igazodik. Természetesen a cukrászda éppen olyan profi a hagyományos magyar süteményekben, mint a zsidó, izraeli ételekben. A francia krémes, a dobos, az eckler- fánk, vagy a friss meleg túrós rétes épp úgy része a palehának, mint a képviselõfánk és az orosz krémtorta. Garantáljuk, ha eljön hozzánk, megtalálja a törzshelyét!

18 Bonbone Csoport A Bonbone Csoport Magyarország legjelentősebb kapacitásokkal és 140 éves hagyományokkal rendelkező édesipari cégcsoportja, hazánk első számú édességgyártója. Olyan nagy márkák megalkotója és gyártója, mint a Jbi csoki, a Cherry Queen konyakmeggy, a Bonbone szaloncukrok vagy a közkedvelt Franciadrazsé és Dunakavics. Az ban alapítoh vállalat Európa egyik legmodernebb csokoládégyárát építehe fel ben, amely ban állami tulajdonba, majd privajzálásra került a német Stollwerck cég által ben ban a nagykanizsai ostyagyár felvásárlásával a cég felvehe a Bonbone Csoport nevet. A cég jelenleg három nagy márkával rendelkezik. Legjelentősebb márkája az idén 70 éves Jbi, mely ma már nem csak egy táblás csokoládé, hanem megtalálható a drazsék, a csokoládé figurák és a szaloncukrok közöh is, továbbá szeletes formában is kapható. Szintén nagy hagyományokkal rendelkezik a már- már hungarikumnak számító Cherry Queen konyakmeggy, amely piacvezető az alkoholos desszertek közöh. A cég névadója, a Bonbone termékcsalád különleges csavart ostyákból és pralinékból áll, mely as megújítása óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Honlap:

19 Bakos Marcipán Kft. Bakos László ben önálló cukrászmesterként kezdte vállalkozását, melyet ben Kw.- vé alapítoh. Így immár 32 éve működő vállalkozás 100 %- ban családi vállalkozás! A cég termékeihez tartósítószert, valamint mesterséges színezéket nem használ, a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, melyeket saját import útján szerez be. TermékpaleHája nagyon széles, a marcipán alapú desszertektől, a csokoládé bonbonokon át, táblás valamint üreges csokoládé figurák, lekvárok, töltelékkrémek is megtalálhatóak paleháján, valamint a kalória szegény termékekben is van választék

20 Bravico Trade Kft. A Bravico Trade Kw. célja prémium kategóriás csokoládék és különleges édességek importja és magyarországi forgalmazása. Azon fogyasztókat kívánják termékeikkel megtalálni, akik igazán különleges édességre vágynak és ezen termékekkel akarják meglepni szereheiket is. Termékkörüket és szolgáltatásaikat folyamatosan bővíjk, így kívánnak eleget tenni az egyre magasabb és szélesebb körű vásárlói igényeknek. Web áruházukban kiváló minőségű, díjnyertes csokoládé mesterek műhelyeiből származó termékeket vásárolhatunk meg. Többek közöh tábláscsokoládé, praliné, trüffel, karamell, nugát, csokoládé krém és bonbon termékek is elérhetőek különleges ízesítésekben és szemet gyönyörködtető csomagolásban. A cukrászat mesterei megtalálhatják a legújabb nyugat- európai trenddel haladó, innova v csapatok által készíteh exkluzív, minőségi csokoládé dekorációkat és cukor dekorációs termékeket torta, sütemény, tányérdesszert díszítéséhez. Csokoládé termékeiket mindenki számára elérhetővé tehék, így kiskereskedelemi és nagykereskedelmi tevékenységet is indítohak. Honlap:

21 Budapest Cukrászda Röviden bemutatkozunk Alapítva1957. Cukrászdánkban kb. 20 féle sós sütemények, gyümölcsös piték, lepények, fánkok kalácsok, krémesek valamint naponta féle tortaszelet készül. Karácsonykor és Húsvétkor többféle bejgli nyáron pedig az eredea hagyományos, főzöm fagylalt kerül a pultba. Süteményeink mindegyike helyben készül. Vállaljuk továbbá gyermekek és felnőmek bármilyen alakú és ízesítésű forma torta elkészítését és annak házhozszállítását. A továbbiakban is várjuk szeretemel régi és új kedves vendégeinket. Elérhetőségeink: Cím: Budapest, VIII. ker. Bródy Sándor utca 23/a. Telefon / Fax: +36-1/ E- mail:

22 ChociM K5. chocim ahogy én szeretem. Kézzel készíteh csokoládék Ét, tej és fehér csokoládéból készült finomságok, saját elképzelés és ízlés szerint, különböző díszítéssel, feltétekkel. A csokoládé alapanyaga nagyon jó minőségű belga Callebaut csokoládé. A feltétek közt szárítoh és liofilizált gyümölcsök, olajos diófélék és különleges fűszerek találhatók.

23 Csoki Anno K5. Budaörsi csokoládé szaküzlet ( 2040 Budaörs Szabadság út 145.) Magyar kézműves termékek, prémium csokoládék, desszertek, bonbonok, kávé, tea, kakaó, forró csoki, kekszek, Ipacs pince borai kaphatók A folyamatosan bővülő választék jelenleg az alábbi márkákból áll: Askinosie, Bakos Marcipán, Butlers, Cadeau,Choki Bank, Desobry, Di Costa, Divine, Duc d'o, Francois Pralus, Galler, Heidel, Ipacs pince, Lindt, Lauenstein, Marc Antoine, Newtree, Pelle- Molnár, Starbrook Airlines, Stühmer, Weiss, Widder bonbon, Bobojka, Csoxi, ValenJno,... hhp://www.facebook.com/csokianno hhp://www.facebook.com/pages/ipacs- Pince/

24 Királyi Marcipán Kw. A cég a 80'-as években alakult. Sütemények, különböző csokoládék és édesipari termékek gyártásával foglalkozott. Versenyképes termékkel egészítették ki a meglévő széles palettát, ami egyben magában hordozza az egészséges táplálkozás alapköveit is. Az új termék a marcipán lett. Ez a finomság képezi az alapanyagát az új édességeknek. Céljuk a minél változatosabb íz harmónia megteremtése volt, ezért az aszalt gyümölcsöket használták fel, hogy a tökéletes kompozíciót kialakítsák. A választásuk azért esett az aszalt gyümölcsökre, mert élettanilag fontos hatásai vannak a szervezetre. A 90'-es évek elejétől kezdve gyártják és forgalmazzák ezeket a különleges csemegéket. Ezek a marcipán különlegességek nagyon kevés cukor hozzáadásával készülnek és különböző íz világgal rendelkeznek, köszönhetően az aszalt gyümölcsök áldásos hatásának. Honlap: ?ref=ts&sk=wall

25 Tony BenneH angol csemege Ki az a Tony BenneH? Sokan megkérdezik tőlem. Olyan ismerős ez a név egy híres színész? Vagy énekes? Igen, énekes ez az! De akkor miért árulunk pezsgős narancslekvárt és ribizlis fehér teát? Miért nem bakelit lemezeket kínálunk pekándiós- karamellás vajaskeksz helyeh? Ezt a végén árulom el. De addig egy pár szót az említeh finomságokról: ben alakult a cégünk, a vállalkozást 8 féle teával indítohuk. Felismerve a minőségi teák iránj érdeklődést, folyamatosan bővítehük a termékek skáláját és most több mint 100 féle teával színesítjük a magyar kínálatot. A többszörös díjnyertes Clipper teák is oh sorakoznak a polcainkon. A teák Angliából és Skóciából érkeznek. Elengedhetetlen finomság a teák mellé a Shortbread és a gyümölcs lekvár, ezért bővítehük a választékot a tradicionális Walkers kekszekkel és Mackay s dzsemekkel. A Jordan s pörkölt gabonapelyhek a Green & Blacks bio csokoládék egytől- egyig egészséges kiváló minőségű csemegék. és akkor ki is az a Tony BenneH? Nos, ő nem más mint a cégünk egyik tulajdonosa, aki ezeket a kitűnő termékeket kifinomult ízléssel összeválogaha, és őszintén hiszi, hogy Magyarországon is megtalálja a közönségét.

26 La delizia A La Delizia Kekszmanufaktúrában készült aprósüjk és kekszek a világ minden tájáról származó receptek alapján készülnek. Filozófiánk a változatosság és a természetesség. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, tartosítószert, csak vajat, diót, mandulát és sok más finomságot. Ezért azok is lelkiismere urdalás nélkül fogyaszthatják, akik a nassolásban is tudatosak. IH az alkalom, hogy Ön is kipróbálja házilag készíteh aprósüteményeinket és kekszeinket, amelyek a legunalmasabb megbeszélést is megédesíjk. És ha hirtelen valamelyik ügyfélnek kell valamilyen aprósággal kedveskedni, a La Delizia akkor is jó megoldás. Egyedi csomagolású termékeink akár 5 héjg is megőrzik frissességüket. Kekszek ajándékba: mókás dobozos illetve elegáns kivitelű dobozos kekszeink édes meglepetést okoznak mindenkinek. Kisebb kiszerelésben (100 gramm- tól) celofán tasak csomagolásban is kaphatók a finomságok. Néhány fajtánk ízelítőül: Chilis- tökmagos- csokis cookie Csokivánság (csokis- diós) Zae (narancsos- mazsolás) Teljes kiőrlésű cookie csokicseppekkel és dióval Pörkölt diós zapkorpás cookie diómázzal Házikeksz eperlekvárral Tengerszem (mandulás keksz baracklekvárral) La Delizia alapkeksz (diós linzer) Müzli tallér Kókuszcsók Bűnbeesés (diós, mandulás, ké éle csokis keksz) Aszalt körtés- mandulás aprósütemény Cantuccini Pörkölt mogyorós körtés keksz Kakukkfüves grissini

27 Choc-o-lait Forró csokoládé, valódi csokoládéból! A Choc- o- lait pálcikák ötlete éppoly egyszerű, mint amennyire eredej. Hogy mi a Jtok nyitja? Egy fapálcika, egyik végén eredej belga csokoládéval, amely gyorsan elolvad egy bögre forró tejben. Vagy a szájban. Hiszen biztosan akadnak majd olyanok, akik nem tudnak ellenállni a kísértésnek. Honlap: hhp://www.choc- o- lait.hu/

28 Gelarto Rosa Gyertek és kóstoljátok meg Budapest legfinomabb helyben főzöh fagyiját! Kérjétek tölcsérbe, akkor rózsát kaptok, vagy üljetek be egy kávéra süjre, és kanalazzátok a télen is hűsítő finomságot. Honlap: hhp://www.gelartorosa.com/

29 Mevigold Progressio Kw. Cégünk a Mevigold Progressio Kw. megalakulása óta édesipari termékek importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. Jelenleg kizárólag svéd gyártóktól illetve nagykereskedőktől szerzünk be igen magas minőségű csokoládé-, cukordrazsékat, pralinékat. Terveink közt szerepel más országok kiváló minőségű áruinak a behozatala is májusára létrehoztuk a Choko Berry márkanevű termékcsaládunkat. Magyarországon egyedülálló bevonat és alapanyag- gazdagsággal közel 50 féle drazsét tudunk ajánlani partnereinknek. A bevonatok közül a joghurtos illetve az étcsokoládés a mai egészséges étkezési trendbe kiválóan beilleszthető. MelleHük megtalálható a tradicionális tejcsokoládés és néhány terméknél a fehércsokoládés is. Forgalmazunk pár speciális drazsét: kávés- kakaóporos, fahéjas, tejszínes bevonahal. Amit erről a termékcsaládról még tudni kell: esztéjkus megjelenése állandó magas minősége melleh figyeltünk arra is, hogy az árérték aránya kiemelkedően jó legyen és így a vásárló nem csak egy nagyon szép és finom, hanem egy barátságos áru termékkel is szembe kerül. Termékcsaládunkat évente többször megújítjuk: szezononként 4-5 újdonság várja, hogy a boltok polcain is bemutatkozhasson. Drazséinkat lédiges ( 1,2-2kg/doboz ) kiszerelésben is forgalmazzuk.

30 Sixi 2000 Kw. Édesség nagy- és kiskereskedés Ha minőségi édességet szeretne, a Sixi nagy választékkal áll az Ön rendelkezésére. A Sixi már 20 éve az édesség birodalma, ahol elkerülhetetlen a találkozás a csokoládéval. Termékeik között megtalálja az egészséges csokoládét is, a Xocait, mely tökéletes kombinációja az egészségnek és az édességnek Édesség egy életen át, Sixi. Számtalan fajta, finomabbnál finomabb terméket találunk náluk. Az exkluzív csokoládék és desszerteken kívül szeszesitalokat is vásárolhatunk náluk. Likőrök, keserű italok, borok és pezsgők. Import termékek Pl.: Trumpf, Giotto, Milka, Mozart, Suchard, Ritter Sport, Pischinger, Tutti Frutti, Lindt, Merci, Witor s, Tartufo,

31 A Magic Ice...Mi szeretjük a jó fagyit...gyártani is. Immáron 20 éve...www.magicice.hu 30 - féle fagylaltunkat az Országban több mint 100 helyen megkóstolhatja partnereinknél évben bronzérmet nyertünk az év fagylaltja versenyen. Keresse cégünk innova v termékeit is Több mint rajongónk van a facebokon Nálunk találja meg a megoldást ha lágy fagylaltot akar több - féle ízben kicsi költséggel Nézzen körül a web oldalunkon, biztos mindig talál valamit, ami újdonság a fagylalt világában. Ice N Go - Kiváló mélyhűtöm, tejszínes desszert SzabadalmaztatoH eljárás alapján gyártjuk, franchise rendszerben értékesítjük ezt a korszakalkotóan új terméket. Friss tejből, tejszínből készül, a gyerekek fejlődéséhez szükséges kalciumot és szőlőcukrot is tartalmaz. Azonban mesterséges színezéket, mesterséges aromákat, tartósítószereket, génkezelt alapanyagokat NEM TARTALMAZ. Az Ice N Go!- t nem csak a design, hanem az utánozhatatlan íz is kiemeli a többi termék közül. Jelenleg 8 féle ízben kapható (banán split, vanília, édes dinnye, vahacukor, csoki, eper, rágógumi, citrom- lime) A kiváló minőségű terméknek köszönhetően már Ausztria, Németország, Horvátország, Románia, Szlovénia, Szlovákia, Csehország, Bulgária, Lengyelország és Spanyolország is csatlakozoh az Ice N Go! csapatához.

32 Vitéz kürtős Az igazi kürtőskalács, szívvel lélekkel Tevékenységünk fókuszpontja: Hagyományos, helyben készíteh, faszén parázson sült kürtőskalács előállítása szabadtéri rendezvényeken, feszjválokon, de vállalkozásunk stratégiájának alap pillére az állandó munkapontok üzemeltetése is. A Vitéz Kürtős Bt. Magyarországon a legtöbb feszaválon évi 100 feszjvál kínálja termékét, ami rendkívüli piaci pozíciót ad a cég számára. Ezek melleh, Veszprémben és Budapesten, immár 4 helyen, állandóan nyitva tartó - rendkívüli küllemű boltjaikban is kínálják az erdélyi finomságokat. Sikerünk Jtka összeteh, de ami biztos, hogy mindenhol elégedeh vevők sokasága tapasztalja: a kürtőskalács Szívvel- lélekkel készül.

33 "Mert van valami közös bennünk, benned és bennem. Talán az eper vagy a mandula. Minden íz megtartja a másságát, és mégis egy irányba tart." (Nyitva.Zárva.) Meggy és Jazz Kézműves léleksütik a Meggy és Jazztől. Kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával. hhp://www.facebook.com/groups/ / Honlap: hhp://meggyesjazz.blog.hu/

34 Stühmer Kr. Cégünk egy 2004 óta működő, egri székhelyű vállalkozás július 10- én megvásároltuk a Stühmer márkanév tulajdonjogát augusztusában elkészültek az első újgenerációs Stühmer- édességek, a konyakmeggy, a táblás tejcsokoládé, a mogyorós tejcsokoládé, a táblás étcsokoládé és kandírozoh narancshéjjal dúsítoh étcsokoládé. Ezután tovább bővítehük termékeink sorát, eredej recept alapján újra elkezdtük gyártatni a '70- es évek egyik népszerű csokoládéját, a Korfu szeletet, emelleh megjelent a konyakmeggy 60g- os kiszerelésben. Célunk, hogy mind ízében, mind külső megjelenésében olyan exkluzív magyar termékeket készítsünk, melyekkel a nívós édességre vágyó fogyasztók igényeit kielégítjük, termékeink valódi csokoládéból készülnek.

35 EredeJ Ziegler Ostya Kw. A ma korszerű gépekkel felszerelt ostyasütő üzem története a század elejére nyúlik vissza, amikor Ziegler József, a nagypapa, a mai üzem helyén egy családi házban pékséget nyitoh. Majd a cég az egyik legnagyobbá nőhe ki magát és később fia, Ziegler Tibor feleségével együh ostyasütésbe kezdeh a Kodály Köröndön, újra feltalálták a karisbadi ostyát, mely töltöh ugyan de nem krémes, hanem portöltelékkel van ízesítve. A céget 1979 óta Ziegler Péter vezej a családja támogatásával, lánya Ziegler Ágnes, és fia Ziegler Zoltánnal. A jövőre nézve a céljuk nem főként a növekedés, mindinkább a név mögöh rejtőző kiváló minőség szavatolása. A cég egyik jelentős tevékenysége a Sajtos Tallér exportja Európa több országába, illetve az Édes ostyáé Szlovákiába és az Egyesült Államokba.

Magazin. Azurák. ébredés. Reggelizz úgy, mint egy király. Jó érzés volt. a TV2 Tények műsorvezetője. magyarnak lenni. sztárinterjú

Magazin. Azurák. ébredés. Reggelizz úgy, mint egy király. Jó érzés volt. a TV2 Tények műsorvezetője. magyarnak lenni. sztárinterjú Magazin X. évfolyam, 3. szám 2011. március A CBA elnyerte a Magyar Brands díjat TAVASZI ébredés Reggelizz úgy, mint egy király Jó érzés volt magyarnak lenni Franciaországban sztárinterjú Azurák CSABA a

Részletesebben

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR. Külgazdasági szak. Levelező tagozat. Nemzetközi marketing szakirány

Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR. Külgazdasági szak. Levelező tagozat. Nemzetközi marketing szakirány Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Külgazdasági szak Levelező tagozat Nemzetközi marketing szakirány STOLLWERCK: A SZERETET ÍZE - KARÁCSONYKOR IS Készítette: SERES KRISZTINA Budapest,

Részletesebben

Mészáros Gábor chocolatier. A chocome azzal a céllal jött létre, hogy elkészítse a tökéletes csokoládét.

Mészáros Gábor chocolatier. A chocome azzal a céllal jött létre, hogy elkészítse a tökéletes csokoládét. A chocome azzal a céllal jött létre, hogy elkészítse a tökéletes csokoládét. Elsődleges célunk, hogy folyamatosan kiváló minőségű, a fogyasztói igényeknek minden tekintetben megfelelő, és élelmiszerhigiéniai

Részletesebben

BEVÁSÁRLÓKÖZPONT. 2014. Szeptember. 20 éves. a Budagyöngye. Az Ország legnagyobb tortája. Keressük a kerület tehetségeit! Fogadj örökbe egy kutyát!

BEVÁSÁRLÓKÖZPONT. 2014. Szeptember. 20 éves. a Budagyöngye. Az Ország legnagyobb tortája. Keressük a kerület tehetségeit! Fogadj örökbe egy kutyát! BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 2014. Szeptember 20 éves a Budagyöngye Az Ország legnagyobb tortája Keressük a kerület tehetségeit! Fogadj örökbe egy kutyát! Tisztelt Olvasó! BUDAGYÖNGYE MAGAZIN Kiadja: Budagyöngye 2004

Részletesebben

Hírlap. Bor, pálinka, gasztronómia, utazás, wellness, elit sportok

Hírlap. Bor, pálinka, gasztronómia, utazás, wellness, elit sportok Bor 2015. nyár Hírlap VIII. /82. szám www.borhirlap.hu Bor, pálinka, gasztronómia, utazás, wellness, elit sportok Bor és Életmód A főváros új gasztrokülönlegessége, a Panificio Il Basilico kézműves olasz-magyar

Részletesebben

Magazin HÚSVÉT. A CBA gyémánt fokozatú díjat kapott. HOTEL ABACUS nyereményjáték. CBA a magyar üzletlánc. X. évfolyam, 4. szám 2011.

Magazin HÚSVÉT. A CBA gyémánt fokozatú díjat kapott. HOTEL ABACUS nyereményjáték. CBA a magyar üzletlánc. X. évfolyam, 4. szám 2011. Magazin X. évfolyam, 4. szám 2011. április sztárinterjú Havasi BALÁZS a világ leggyorsabb zongoristája A CBA gyémánt fokozatú díjat kapott HÚSVÉT HOTEL ABACUS nyereményjáték CBA a magyar üzletlánc Kedves

Részletesebben

2013 / 02. Lipóti Pékség. Pékújság. A kenyérsütéstõl. A Lipóti Pékség márka 2013-ban elnyerte a. MagyarBrands. címet

2013 / 02. Lipóti Pékség. Pékújság. A kenyérsütéstõl. A Lipóti Pékség márka 2013-ban elnyerte a. MagyarBrands. címet Lipóti Pékség 2013 / 02 Pékújság Keresse a Lipóti Mikulást! A kenyérsütéstõl a kóstolásig A Lipóti Pékség márka 2013-ban elnyerte a MagyarBrands címet Ami az ízek mögött rejtõzik NYEREMÉNYJÁTÉK A 20. OLDALON!

Részletesebben

FÜGGETLEN, MEGBÍZHATÓ, HASZNOS ÉS ÉRDEKES

FÜGGETLEN, MEGBÍZHATÓ, HASZNOS ÉS ÉRDEKES FÜGGETLEN, MEGBÍZHATÓ, HASZNOS ÉS ÉRDEKES 290 Ft 7. évfolyam 6. szám 2010. június A fogyasztók magazinja 23 NAPOZÓSZERT TESZTELTÜNK 4 NAGY JÉGKRÉMTESZT! MI MEGMONDJUK MELYIK A LEGFINOMABB JÉGKRÉM KONTRA

Részletesebben

helyi termék Szeretjük a helyit 6. oldal Adminisztrációs útvesztôk nehezítik a piackeresést 9. oldal

helyi termék Szeretjük a helyit 6. oldal Adminisztrációs útvesztôk nehezítik a piackeresést 9. oldal IV. évfolyam 2. szám 2012. március április Szeretjük a helyit 6. oldal Adminisztrációs útvesztôk nehezítik a piackeresést 9. oldal Egészség, hagyomány, munka Példák Európából 16. oldal Sokan nyitottak

Részletesebben

márkák ünnepekkor Let s go online! 8. oldal Ajándékok gombnyomásra 15. oldal Átírják az ünnepet a vásárlók 6. oldal Akiknek csak egy hónapja van

márkák ünnepekkor Let s go online! 8. oldal Ajándékok gombnyomásra 15. oldal Átírják az ünnepet a vásárlók 6. oldal Akiknek csak egy hónapja van IV. évfolyam 5. szám 2012. december Átírják az ünnepet a vásárlók 6. oldal Let s go online! 8. oldal márkák ünnepekkor Akiknek csak egy hónapja van 11. oldal Ajándékok gombnyomásra 15. oldal VILÁGGAZDASÁG

Részletesebben

Magazin CSŐRE GÁBOR ŐRIZZÜK MEG A NYÁR ÍZEIT! színművész Skandinávia és a horgászás szerelmese MEGNYÍLT A BUDAPEST, A FÜRDŐK FŐVÁROSA

Magazin CSŐRE GÁBOR ŐRIZZÜK MEG A NYÁR ÍZEIT! színművész Skandinávia és a horgászás szerelmese MEGNYÍLT A BUDAPEST, A FÜRDŐK FŐVÁROSA Magazin XIV. évfolyam, 8. szám 2015. augusztus ŐRIZZÜK MEG A NYÁR ÍZEIT! BUDAPEST, A FÜRDŐK FŐVÁROSA CSŐRE GÁBOR színművész Skandinávia és a horgászás szerelmese MEGNYÍLT A CBA a magyar üzletlánc Köszönjük,

Részletesebben

600 KÉRDÉS ÉS FELELET

600 KÉRDÉS ÉS FELELET Presztízs 1.oldal Presztízs 2.oldal A KALLIGRÁF KÖNYVESBOLT AJÁNLJA Íme néhány példa a belvárosi Kalligráf könyvesbolt változatos kínálatából, amelybôl a hét bármely napján kedvére válogathat. 600 KÉRDÉS

Részletesebben

MUNKAANYAG. Kovács Levente. Hogyan készítsünk díszcsomagot és ajándékkosarat? A követelménymodul megnevezése: Élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása

MUNKAANYAG. Kovács Levente. Hogyan készítsünk díszcsomagot és ajándékkosarat? A követelménymodul megnevezése: Élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása Kovács Levente Hogyan készítsünk díszcsomagot és ajándékkosarat? A követelménymodul megnevezése: Élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása A követelménymodul száma: 0007-06 A tartalomelem azonosító száma

Részletesebben

ADVENTTŐL VÍZKERESZTIG

ADVENTTŐL VÍZKERESZTIG Programfüzet ADVENTTŐL VÍZKERESZTIG Szentendrén 2012 Tartalom Adventus domini 4 Népek karácsonya 6 Álom hava beköszöntött 8 Interjúk 12 Karácsonyfa díszítés 14 Művészetet karácsonyra! 16 Adventi vásár

Részletesebben

Hell Energy Drink és a cégcsoport

Hell Energy Drink és a cégcsoport Hell Energy Drink és a cégcsoport A cég bemutatása A HELL Energy Drink az alig több mint két évtizedes múltra visszatekintő és dinamikusan fejlődő energiaital kategória fiatal szereplője. A márka 2006-ban

Részletesebben

BORKURÍR. II. évfolyam I. szám 2011. TAVASZ

BORKURÍR. II. évfolyam I. szám 2011. TAVASZ B A L A T O N B O R K U L T Ú R A BORKURÍR II. évfolyam I. szám 2011. TAVASZ 2011. tavasz 2-3 beköszöntő A balatoni borok kis- és nagykereskedése a Balaton Borrégió borászatainak legszélesebb álasztéká

Részletesebben

A FELELOS FOGYASZTÁSHOZ

A FELELOS FOGYASZTÁSHOZ A FELELOS FOGYASZTÁSHOZ FAIR MÉLTÁNYOS TRADE KERESKEDELEM impresszum Fordította: dr. Karancsy Mónika A kiadvány eredetije a Pangea-Niente Troppo Società Cooperativa Sociale (00161 Roma, via Arezzo; Tel./Fax

Részletesebben

SPAR2011. 3 20 2200 13 880 45 000 391 467 2 200 000 389,6 milliárd. City SPAR szupermarket nyitása. éves a magyarországi SPAR. féle SPAR saját márka

SPAR2011. 3 20 2200 13 880 45 000 391 467 2 200 000 389,6 milliárd. City SPAR szupermarket nyitása. éves a magyarországi SPAR. féle SPAR saját márka SPAR 2011 3 20 2200 13 880 45 000 391 467 2 200 000 389,6 milliárd City SPAR szupermarket nyitása éves a magyarországi SPAR féle SPAR saját márka munkatárs internetfelhasználó elérése m 2 eladótér SuperShop-kártyatulajdonos

Részletesebben

vízkeresztig Szentendrén

vízkeresztig Szentendrén 2013 Adventtől vízkeresztig Szentendrén Készíts betlehemet! Sok kisgyermek szemében a karácsony nem szól másról, csak az ajándékokról, melyeket a Jézuska hoz. A borító belső oldalain lévő kivágható betlehemmel

Részletesebben

Magazin. CBA Príma Szolnokon. Interjú. CBA a magyar üzletlánc. DiCapriónak drukkol. XIII. évfolyam, 2. szám 2014. február

Magazin. CBA Príma Szolnokon. Interjú. CBA a magyar üzletlánc. DiCapriónak drukkol. XIII. évfolyam, 2. szám 2014. február Magazin XIII. évfolyam, 2. szám 2014. február Interjú TATÁR CSILLA DiCapriónak drukkol CBA Príma Szolnokon Farsangi hangulatban - országjáró CBA a magyar üzletlánc www.facebook.com/mentseletet.adjvert

Részletesebben

ENNI JÓT ÉS JÓL. Gasztrozófia: a táplálkozás bölcselete. Éljen egészségesen! HOGYAN. SZERETEK KÍSÉRLETEZNI... Interjú Hegyi Barbarával

ENNI JÓT ÉS JÓL. Gasztrozófia: a táplálkozás bölcselete. Éljen egészségesen! HOGYAN. SZERETEK KÍSÉRLETEZNI... Interjú Hegyi Barbarával 2010. augusztus Ingyenes szám www.spar.hu Éljen egészségesen! SZERETEK KÍSÉRLETEZNI... Interjú Hegyi Barbarával HOGYAN sportoljunk labdával, változatosan? óvjuk bőrünket nyáron is? HŰSÍTŐ GYÜMÖLCSVARÁZS

Részletesebben

Hagyományok Ízek Régiók

Hagyományok Ízek Régiók Hagyományok Ízek Régiók FALUSI TURIZMUS Tájékoztató 2010/4. FALUSI TURIZMUS TÁJÉKOZTATÓ Tartalomjegyzék Bevezetô (Pallóné Dr. Kisérdi Imola Zobor Enikô) 3 A HÍR programról (Az Agrármarketing Centrum anyagaiból)

Részletesebben

Bagatell étterem: csekélység

Bagatell étterem: csekélység I. évfolyam, 1. szám Kecskemét és térsége közéleti magazinja 2009. november 6 CSEKE PÉTER A szellemi élet központja is legyen a színház! 20 Magánóvodát nyitok! 14 VERSEGI JÁNOS Exkluzív! KTE-Ereco riportok

Részletesebben

Kiadja: a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. H-2060 Bicske, SPAR út. Felelős szerkesztő: Maczelka Márk, kommunikációs vezető

Kiadja: a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. H-2060 Bicske, SPAR út. Felelős szerkesztő: Maczelka Márk, kommunikációs vezető 2014 Kiadja: a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. H-2060 Bicske, SPAR út Felelős szerkesztő: Maczelka Márk, kommunikációs vezető Szerkesztők: Németh Petra és Bekő Szandra SPAR kommunikációs osztály Print:

Részletesebben

Tartalom. Feldobox. 01 Borkollégium - budapest

Tartalom. Feldobox. 01 Borkollégium - budapest Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Egyedi ajándékának sokszínû programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Kiváló feltételeket és minôségi szolgáltatásokat

Részletesebben

Helyi Termékeink. Hévíz és Zalaszentgrót térsége. www.helyitermek.zalatermalvolgye.hu

Helyi Termékeink. Hévíz és Zalaszentgrót térsége. www.helyitermek.zalatermalvolgye.hu Helyi Termékeink Hévíz és Zalaszentgrót térsége 2014 Vásároljon helyi terméket! Találkozzon a helyi termék előállítókkal 7 napon! 2014. év során 3 térségünkbeli nagyrendezvényen települünk ki helyi termék

Részletesebben

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN A KEDVES OLVASÓ! A Pécs-Mecseki Borút kiadványát tartja a kezében. A prospektusunk célja borútunk minősített szolgáltatóinak a bemutatása és annak elérése, hogy

Részletesebben

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** 2014. IV. negyedév Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** H-2500 Esztergom-Búbánatvölgy, Őrtorony utca 49. Tel.: 33/510-810; 33/510-818; Fax: 33/510-811 Email: info@bellevuehotel.hu; sales@bellevuehotel.hu

Részletesebben

Nestlé Fenntarthatósági és Közös Értékteremtés Jelentés 2011

Nestlé Fenntarthatósági és Közös Értékteremtés Jelentés 2011 Nestlé Fenntarthatósági és Közös Értékteremtés Jelentés 2011 Good Food, Good Life Bea és Dominik A Nestlé Hungária egyik munkatársa és kisfia a borítón Tartalom Köszöntô 2 Fôbb eredményeink 2011-ben 3

Részletesebben

Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing Intézet. A termékinnováció jelentőségének bemutatása a Zwack Unicum Nyrt. példáján keresztül

Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing Intézet. A termékinnováció jelentőségének bemutatása a Zwack Unicum Nyrt. példáján keresztül Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing Intézet A termékinnováció jelentőségének bemutatása a Zwack Unicum Nyrt. példáján keresztül Dr. Molnár László Csontos Csilla Miskolc, 2013 Tartalomjegyzék

Részletesebben