2011. Kiállítók bemutatása

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2011. Kiállítók bemutatása"

Átírás

1 2011. Kiállítók bemutatása

2 Rózsavölgyi Csokoládé Csiszár Katalin- Szabad Zsolt Venezeuelából, közvetlenül a termelõktõl vásároljuk a kakaóbabjainkat, nem áll közöhünk kereskedõ. A terményekért az ültetvényesek számára Jsztességes árat fizetünk, segítve ezzel azon törekvésüket, hogy ezeket az õsi fajta kakaóbabokat tovább megõrízhessék és termeszthessék. Feldolgozunk Porcelana, Carenero Superior, Trincheras és Ocumare kakaóbabokat. Ezen kakaóbabokból készíteh csokoládéink single origin csokoládék. Mivel a kakaóbabokat nem keverjük egymással, ezért a csokoládék rendkívül karakteresek, magukon viselik az egyes kakaóbabfajták minden jellegzetességét. A es londoni Aademy of Chocolate versenyén ezüst és bronzérmet is kaptunk a Bean- to- Bar Best Dark Bar fõkategóriában ben kezdtünk el elõször bonbonokat készíteni. Olyan mesterektõl tanultuk meg a csokoládé- készítést, mint a francia Lionel Gauvain (Meilleur Chocolaterie de Paris), az olasz Roberto CaJnari és a san franciscoi Michael RecchiuJ. Az általunk készíteh csokoládékból több mint 30 féle bonbont készítünk, amikbõl kehõ is megkapta a londoni Academy of Chocolate ezüstérmét.

3 Szántó Tibor kézműves csokoládéi A es évek elején még nem volt jellemző ihhon az igazi kézműves csokoládé. Elkezdtem szakkönyveket vásárolni és bejárni a környék csokoládé készítőit, ahol sikerült megszereznem az alapokat. A tanulás közben rádöbbentem, hogy szeretek csokoládéval dolgozni és komolyan kell foglalkoznom vele. A cég ban alakult, a es év elején készültek el az első csokoládék. A folyamat közben rá kelleh jönnöm, hogy ez a szakma nagyon összeteh és rengeteg tanulásra van szükség ahhoz, hogy a legjobbak közé tartozzon. A utóbbi években nagy hangsúlyt fektehem arra, hogy sok helyet bejárjak és tanuljak. Sikerült végigjárnom Franciaországot, Észak- Olaszországot, Brüsszelt, és a Belga Csokoládé Akadémián is tanultam. Ezek a tanulmányok nagyban segítehek abban, hogy európai minőségű csokoládékat készíthessek.

4 Bobojka Csokoládémanufaktúra Bárány BrigiHa Az édességek világa és az indiai konyha mindig is érdekelt, de először csak 5 éve vehem kezembe egy profi cukrász oktatókönyvet (Culinary InsJtute of America). Számos sütemény, kenyér és tányérdesszert után, 3 éve hoztam meg azt a döntést, hogy csak a csokoládéval foglalkozom. A szakmai alapokhoz egy kanadai tanfolyam segíteh hozzá, ezután utaztam, kóstoltam, autodidakta módon kísérletezgehem a konyhámban októberében indult hivatalosan a vállalkozás, melyet Bobojka névre kereszteltünk. Alapfilozófiánk volt, hogy a név egyrészt magyar legyen, másrészt kifejezze azt a színes, játékos, kerekded világot, amelyet a csokoládék is jelképeznek. Elsősorban friss bonbonokat, táblás csokoládékat és ún. csokinassokat gyártunk Callebaut, Cacao Barry és Michel Cluizel alapcsokoládékból. Táblás csokoládéinkhoz illetve csokoládészeleteinkhez egyedi öntőformát készíhetünk. Budapesten több ínyenc boltban és csokoládészaküzletben fellelhetőek vagyunk.

5 Harrer Csokoládéműhely Karl Harrer- Harrer- Abosi Beatrix Karl Harrer és Harrer- Abosi Beatrix Az osztrák eredetű Harrer cukrászdinaszja hosszú évek óta kényeztej vendégeit a legkülönbözőbb édes finomságokkal - azaz pontosan négy generáció óta. A cég alapítása egyet jelent a családtagok alapfilozófiájával: csakis a legjobb minőséget és választékot kínálni - mindezt modern, kellemes környezetben. A csokoládéműhely 2009 júliusában nyitoha meg kapuit, ahol természetesen minden édes álom valóra válik. Ez az egyedülálló élményvilág betekintést enged a csokoládégyártás kulisszajtkai mögé. Természetesen a műhely szerves része egy csodálatos panorámával bíró kávézó és cukrászda is, ahol a helyben készíteh sütemények melleh egy finom forró kávé illata is maradásra csábít.

6 Choko- Pompadour Thék Szilvia Cukrászokként állíthatjuk, nincsen ezerarcúbb, izgalmasabb és persze ízletesebb alapanyag a csokoládénál. A csokoládé gyümölcsökkel, magvakkal, fűszerekkel alkotoh kombinációja a cukrászat magas iskolája. Sokfélesége és variálhatósága garantálja a kulináris élvezetek hódolóinak bármely ízvilágban való kalandozását. Manapság, a tömegtermelés idején, egyre nő az igény a kézzel készíteh termékek iránt. Kézműves csokoládéinkkal ezen igényeket szeretnénk legjobb tudásunk felhasználásával kielégíteni. Ezt misem biztosítja jobban, mint az a tény, hogy a legkiválóbb alapanyagok kiválasztásától a receptúra kikeverésén keresztül egészen a csomagolásig az összes munkafolyamatot saját kezűleg végezzük. pompadour.com

7 ChocoMe Mészáros Gábor A chocome azzal a céllal jöh létre ben, hogy elkészítse a tökéletes csokoládét. Mivel ez minden egyes csokoládékedvelőnek másmilyen, ezért a vállalkozás több mint 60 millió különböző, egyedi igények szerint létrehozható csokoládévariáció létrehozására ad lehetőséget amit az érdeklődők az interneten tudnak megtervezni: 3 különböző csokoládéalapra 80 feltét közül választva készíthejk el a számukra ideális összeállítást. A csokoládék készítése során a kompromisszummentesség jegyében csak a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használjuk, és a nagyüzemi gyártási folyamatokat mellőzve minden egyes tábla csokoládét kézzel készítünk és csomagolunk. Megjelenésünk óta számos elismerést és rangos díjat nyertünk. Idén májusban a Gazdasági Miniszter és az Innovációs Hivatal Innovációs elismerésben részesítehe a chocome csokoládét. A Pakk Csomagolás design versenyen első helyezést kaptunk, a Hungaropack 2011 eseményen csakugyan díjnyertesként végeztünk - ennek hivatalos kitüntetése novemberben lesz. A chocome facebook oldalán található "üzenetküldő szerkezehel" Aranypenge díjat nyertünk, mely a markejng szakma legnívósabb díja. Idén szeptember 1- én a Parlamentben kapja meg hivatalosan csokoládénk a Magyar Termék Nagydíjat. Szeptember 5- én nyitjuk meg chocome mintaüzletünket a XIII. kerülej Kis gömb utca 23. alah ( Szent László út és Kisgömb utca sarok), mely nem Jtkoltan Közép- Európa legexkluzívabb csokoládéüzlete szeretne lenni.

8 Cadeau Bonbon Manufaktúra Balogh László A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lehek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak. Legfontosabb nyersanyagaink a kitűnő minőségű belga csokoládé melleh, a finom - és nem mellékesen magyar gyártmányú- marcipánok, a valódi nugátok, a ropogós grillázsok, és a nagy gonddal válogatoh likőrök, párlatok, melyek a magas szakmai felkészültséggel és a szükséges alázahal kombinálva alkotják a Kézműves CADEAU bonbont.

9 Csokoládia Manufaktúra Tallum Szilvia és Szilágyi Antal Közel húsz évvel ezelőh Feleségemmel rövid időt Németországban éltünk. IH találkoztunk először az ihhoni édesség boltokhoz egy kicsit sem hasonlító csokoládézókkal. Már a belépés pillanatában a melegség öntöhe el az ember lelkét. Feleségem több mint 20 éve cukrász, így az Ő szakmai irányítása melleh kezdtük el a prémium, kézműves csokoládék gyártását. Idő közben hazai és külföldi mesterektől sikerült megtanulnunk a hagyományos csokoládékészítés fortélyait. Nem használunk mesterséges anyagokat, jelmondatunk az, hogy csak olyan termékeket készítünk amelyeket nyugodt szívvel kínálunk saját gyermekeinknek is. Manufaktúránk helyben gyártoh termékei a táblás csokoládék és a hagyományos csokoládé figurák. Már a saját bonbonjaink is testet öltöhek, a kísérlej gyártások után hamarosan megkezdjük a forgalmazásukat is. Üzletünkben a kézi készítésű termékeink melleh megkóstolható a saját receptünk alapján készíteh igazi forrócsokoládénk. Ha éppen gyártási időben érkeznek hozzánk Kedves Vendégeink, akkor láthatják, hogyan ölt testet a mélybarna folyékony arany. Ismerje meg világunkat, Lépjen be Csokoládiába!

10 S. Nemzetes KriszJna Kézműves Csokoládé S.Nemzetes KriszJna vagyok, férjemmel Péterrel kehen vagyyunk az SKP BonBon Kw. 10 éve Talmácsi Károly Csokoládé mestertől tanultam és azóta készítek kézműves csokoládét. Kizárólag kézzel a tradiciókat ápolva késztünk természetes és jó minőségű alapanyagokból karakteres, de hagyományos ízvilágú bonbonokat, trüffeleket, táblás csokoládékat és egyéb termékeket. Több borásznak (pl:az etyeki: Hernyák Birtok, Rókusfalvi Pince, tokai: Nobilis) készítünk csokoládét, melyet saját borukkal töltünk es UKBA kiállításon bronz érmet nyertem es UKBA kiállításon ezüst érmet, bronz érmet, Stollwerck külön díjat és Mozart külön díjat nyertem augusztusában a Magyarok Országos Gyűlésén Kiváló termék díjat nyertünk.

11 Zangio

12 Hegyközi Manufaktúra Egyre nagyobb jelentősége van Európa és a világ felé eljuhatni a Rólunk szóló üzeneteteket, és a hozzá kapcsolódó jó válaszokat: Miben rejlik a magyar tájakhoz és emberekhez köthető tudás és kreajvitás? A formában és a tartalomban A Hegyközi Manufaktúra Kw- nek nem csak a tájhoz kötődő, Észak Magyarországhoz fűződő vonzalom, és az oh üzemelő manufaktúrák megsegítése a feladata, hanem a térség szépségén, mikroklímáján, munkaerő többletén keresztül a magyar kézi munka, a végtelen szorgalom és a minőség üzenetének tolmácsolása a piac, Európa felé Manufaktúránk elhatározása, hogy a jelennek átadja és tanítja, az utókornak megörökíj a magyar kézi munka egyediségét. A Hegyközi Manufaktúra bonbon variációi. A termékeink magas minőségű ét és tejcsokoládéba mártva kézzel, egyesével készülnek. A különböző kiszerelésű és formájú bonbonjaink gyümölcs aszalványokat, magvakat, marcipánt, nem utolsó sorban saját pálinkáinkat és likőrünket tartalmazzák. A gondos munka és a többfajta receptura teszi kívánatossá gyümölcsédességeinket - nem csak a hölgyek körében.

13 Cacao.hu A világ leghíresebb csokoládékészítője, a toszkán Amedei családi vállalkozás magyarországi partnerei vagyunk Célunk a minőségi csokoládé élményét eljuhatni minden magyar érdeklődőhöz. ÉHermek és cukrászdák számára is kínálunk Amedei csokoládét és különleges minőségű kiegészítőket. Az Amedei az Academy of Chocolate Awards alapítása óta legsikeresebb résztvevője, minden évben megnyerte valamelyik csokoládéjával a Golden Bean (Arany Kakaóbab) díjat. Ez a legnagyobb adható elismerés a világ legnagyobb és leghitelesebb szemléjén. A Pisa mellei Pontederában Alessandro és Cecilia Tessieri cégüket anyai nagymamájukról nevezték el Amedeinek. Az Amedei készítem a modern korban elsőként és egyedül a világon a venezuelai Chuao- félsziget ültetvényéről származó kakaóból Chuao csokoládét. Ezt a kakaóbabot a közfelfogás a XVII. század óta a világ legjobbjaként tartja számon. Magyarországon is nagyon népszerű az Amedei Porcelana csokoládéja- ez a világ legritkább kakaóbabjából készül, számozom dobozokban. Az Amedei mogyorókrémei, mogyorós gianduia csokoládéja és tejcsokoládéi is a luxus legjavát adják. Cégünk ültetvényszelektált csokoládék melleh ültetvényszelektált kávét is forgalmaz, a szintén toszkán Arcaffe'/Le Piantagioni del Caffe' kávéit. A cég alapítoha a CerJffied Specialty Coffee CSC eredetvédelmi rendszert.

14 Belga Praliné A belga csokoládéipar prémium minőségű termékeit szeretnénk megkedveltetni a hazai csokoládé rajongókkal, mégpedig a legteljesebb választékban. Természetesen a trendeket mi is igyekszünk követni. Egyre népszerűbbek a magas kakaótartalmú termékek, a különleges íz kombinációk. A belga piacon megjelenő újdonságokat is szeretnénk idehaza minél hamarabb megismertetni; ilyen az étcsokoládéval bevont kandírozoh citromhéj(vigyázat! Nem a jól ismert narancshéj, mert az kötelezően van), a mogyorós csokoládé rajongóknak a nut- on- nut (pörkölt mogyoró ét v. tejcsokoládéval leöntve), és a legújabb divat : a macaronok!!! Újdonság az is, hogy kiemelten gondolunk a háziasszonyokra mogyoró és csokoládé krémjeinkkel, csokoládépelyheinkkel, - kelyheinkkel, dekorjainkkal, forró csokoládé pálcáinkkal.

15 Pataki Cukrászda A fél évszázados múltra visszatekintő Pataki Cukrászda 1973 április 23- án nyitoha meg kapuit. Akkoriban a üzlet és a termelő helyiségek mérete kisebb volt mint a jelenlegi eladótér. Az ben került bevezetésre az olasz krémfagylalt, a fagylaltos vitrin is. A vendégek már felszolgálással is kérhehék kedvenc süteményüket és fagylaltkelyhüket az asztalokhoz. Az évek során beigazolódni látszoh az a tény, hogy a süteményes vitrinpult mérete és az ülőfogyasztás kapacitása kevésnek bizonyult. A Pataki család ban úgy döntöh, hogy újabb felújítási munkához lát. Ennek eredménye képpen 1999 tavaszán nyitoha meg kapuit a mint belső hangulatában mind kínálatában megújult Pataki Cukrászda. Ma már a Pataki- dinaszja harmadik generációja folytatja a cukrászmesterséget. Kínálatunkban megtalálhatóak a tradícionális sütemények melleh a nyugaj trenddeknek megfelelő, franciás jellegű desszertek is. IH több ízkombinációt párosítunk egy- egy terméken belül. Ez az innováció a fagylaltoknál is megjelenik. Töltse velünk élete legédesebb pillanatait. hhp://www.patakicukraszda.hu/

16 Zila kávéház és KriszJna cukrászda A KriszJna cukrászdát ben nyitoha meg Zila László mestercukrász az akkori Május 1. strand területének sarkán. A cukrászda 2002 óta a Zila Kávéház KriszJna Cukrászda és ÉHerem felújítoh műemlék épületében működik. Süteményeink közöh megtalálhatók a hagyományos torták és a különlegességek egyaránt. Tortaszeleteink melleh krémesek, desszertek, piték, rétesek, édes és sós teasütemények gazdagítják a választékot. Egyedülálló a csak nálunk kapható világújdonság torta, amely Zila László tulajdonos mestercukrász szabadalmi oltalommal védeh találmánya, s amelynek könnyű szelete finom öntetet rejt. Nyáron a Kávéház teraszának árnyas fái alah ideális egy délutáni uzsonna, valamint egy- egy fagylaltkehely elfogyasztása. A Kávéház nevéhez fűződik a már több alkalommal nálunk rendezeh Fagylaltverseny.

17 Fröhlich Cukrászda 58 éves a Fröhlich cukrászda Idén ünnepli 58. születésnapját Magyarország egyetlen kóser cukrászdája, a Fröhlich Cukrászda a budapesj zsidó negyed szívében, a VII. Kerület Dob utca 22- ben. A II. világháború után, a kommunizmus idõszakában a vállalkozás forradalmian újszerû volt. Fröhlich György ban Weis pékség helyén nyitoha meg üzletét. A kóser barchesz, a chala melleh egyre nagyobb hangsúlyt kapoh a cukrászat. Újra leheteh flódnit kapni, purimkor hámánfülét, chanukkakor fánkot. A Fröhlich cukrászda igazi kóser és igazi cukrászda. Mint minden kóser cukrászda, ez is "tejes". A kóserság egyik legfontosabb alapja, hogy a húsos és tejes ételeket szigorúan külön választja. A kóserág teljes és szigorú szeparációját jelenj e két csoportnak, nemcsak alapanyag, hanem eszközhasználat tekintetében is. A Fröhlich cukrászda megõrizte a békebeli pesj kávéházak hangulatát. A kitûnõ, finom süjk és egy csésze kávé melleh az igazi traccsolás, kártyázás, üzlej találkozók duruzsolása és a törzsközönség állandó eszmecseréje teszi azzá. Vevõink közöh - büszkeségünkre- sok a törzsvendég. Budapestrõl épp úgy, mint vidékrõl; hazánkból épp úgy mint a világ számos országából. A Fröhlich cukrászda választéka nagyon széles. A hagyományos zsidó sütemények: a flódni, a chanukkai fánk, a purimi hámán füle, stb melleh más készítményeket is találunk. A zsidó ünnepeknek hagyományos gasztronómiája van, benne finomabbnál- finomabb édességekkel, így a cukrászda naptája is ehhez igazodik. Természetesen a cukrászda éppen olyan profi a hagyományos magyar süteményekben, mint a zsidó, izraeli ételekben. A francia krémes, a dobos, az eckler- fánk, vagy a friss meleg túrós rétes épp úgy része a palehának, mint a képviselõfánk és az orosz krémtorta. Garantáljuk, ha eljön hozzánk, megtalálja a törzshelyét!

18 Bonbone Csoport A Bonbone Csoport Magyarország legjelentősebb kapacitásokkal és 140 éves hagyományokkal rendelkező édesipari cégcsoportja, hazánk első számú édességgyártója. Olyan nagy márkák megalkotója és gyártója, mint a Jbi csoki, a Cherry Queen konyakmeggy, a Bonbone szaloncukrok vagy a közkedvelt Franciadrazsé és Dunakavics. Az ban alapítoh vállalat Európa egyik legmodernebb csokoládégyárát építehe fel ben, amely ban állami tulajdonba, majd privajzálásra került a német Stollwerck cég által ben ban a nagykanizsai ostyagyár felvásárlásával a cég felvehe a Bonbone Csoport nevet. A cég jelenleg három nagy márkával rendelkezik. Legjelentősebb márkája az idén 70 éves Jbi, mely ma már nem csak egy táblás csokoládé, hanem megtalálható a drazsék, a csokoládé figurák és a szaloncukrok közöh is, továbbá szeletes formában is kapható. Szintén nagy hagyományokkal rendelkezik a már- már hungarikumnak számító Cherry Queen konyakmeggy, amely piacvezető az alkoholos desszertek közöh. A cég névadója, a Bonbone termékcsalád különleges csavart ostyákból és pralinékból áll, mely as megújítása óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Honlap:

19 Bakos Marcipán Kft. Bakos László ben önálló cukrászmesterként kezdte vállalkozását, melyet ben Kw.- vé alapítoh. Így immár 32 éve működő vállalkozás 100 %- ban családi vállalkozás! A cég termékeihez tartósítószert, valamint mesterséges színezéket nem használ, a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, melyeket saját import útján szerez be. TermékpaleHája nagyon széles, a marcipán alapú desszertektől, a csokoládé bonbonokon át, táblás valamint üreges csokoládé figurák, lekvárok, töltelékkrémek is megtalálhatóak paleháján, valamint a kalória szegény termékekben is van választék

20 Bravico Trade Kft. A Bravico Trade Kw. célja prémium kategóriás csokoládék és különleges édességek importja és magyarországi forgalmazása. Azon fogyasztókat kívánják termékeikkel megtalálni, akik igazán különleges édességre vágynak és ezen termékekkel akarják meglepni szereheiket is. Termékkörüket és szolgáltatásaikat folyamatosan bővíjk, így kívánnak eleget tenni az egyre magasabb és szélesebb körű vásárlói igényeknek. Web áruházukban kiváló minőségű, díjnyertes csokoládé mesterek műhelyeiből származó termékeket vásárolhatunk meg. Többek közöh tábláscsokoládé, praliné, trüffel, karamell, nugát, csokoládé krém és bonbon termékek is elérhetőek különleges ízesítésekben és szemet gyönyörködtető csomagolásban. A cukrászat mesterei megtalálhatják a legújabb nyugat- európai trenddel haladó, innova v csapatok által készíteh exkluzív, minőségi csokoládé dekorációkat és cukor dekorációs termékeket torta, sütemény, tányérdesszert díszítéséhez. Csokoládé termékeiket mindenki számára elérhetővé tehék, így kiskereskedelemi és nagykereskedelmi tevékenységet is indítohak. Honlap:

21 Budapest Cukrászda Röviden bemutatkozunk Alapítva1957. Cukrászdánkban kb. 20 féle sós sütemények, gyümölcsös piték, lepények, fánkok kalácsok, krémesek valamint naponta féle tortaszelet készül. Karácsonykor és Húsvétkor többféle bejgli nyáron pedig az eredea hagyományos, főzöm fagylalt kerül a pultba. Süteményeink mindegyike helyben készül. Vállaljuk továbbá gyermekek és felnőmek bármilyen alakú és ízesítésű forma torta elkészítését és annak házhozszállítását. A továbbiakban is várjuk szeretemel régi és új kedves vendégeinket. Elérhetőségeink: Cím: Budapest, VIII. ker. Bródy Sándor utca 23/a. Telefon / Fax: +36-1/ E- mail:

22 ChociM K5. chocim ahogy én szeretem. Kézzel készíteh csokoládék Ét, tej és fehér csokoládéból készült finomságok, saját elképzelés és ízlés szerint, különböző díszítéssel, feltétekkel. A csokoládé alapanyaga nagyon jó minőségű belga Callebaut csokoládé. A feltétek közt szárítoh és liofilizált gyümölcsök, olajos diófélék és különleges fűszerek találhatók.

23 Csoki Anno K5. Budaörsi csokoládé szaküzlet ( 2040 Budaörs Szabadság út 145.) Magyar kézműves termékek, prémium csokoládék, desszertek, bonbonok, kávé, tea, kakaó, forró csoki, kekszek, Ipacs pince borai kaphatók A folyamatosan bővülő választék jelenleg az alábbi márkákból áll: Askinosie, Bakos Marcipán, Butlers, Cadeau,Choki Bank, Desobry, Di Costa, Divine, Duc d'o, Francois Pralus, Galler, Heidel, Ipacs pince, Lindt, Lauenstein, Marc Antoine, Newtree, Pelle- Molnár, Starbrook Airlines, Stühmer, Weiss, Widder bonbon, Bobojka, Csoxi, ValenJno,... hhp://www.facebook.com/csokianno hhp://www.facebook.com/pages/ipacs- Pince/

24 Királyi Marcipán Kw. A cég a 80'-as években alakult. Sütemények, különböző csokoládék és édesipari termékek gyártásával foglalkozott. Versenyképes termékkel egészítették ki a meglévő széles palettát, ami egyben magában hordozza az egészséges táplálkozás alapköveit is. Az új termék a marcipán lett. Ez a finomság képezi az alapanyagát az új édességeknek. Céljuk a minél változatosabb íz harmónia megteremtése volt, ezért az aszalt gyümölcsöket használták fel, hogy a tökéletes kompozíciót kialakítsák. A választásuk azért esett az aszalt gyümölcsökre, mert élettanilag fontos hatásai vannak a szervezetre. A 90'-es évek elejétől kezdve gyártják és forgalmazzák ezeket a különleges csemegéket. Ezek a marcipán különlegességek nagyon kevés cukor hozzáadásával készülnek és különböző íz világgal rendelkeznek, köszönhetően az aszalt gyümölcsök áldásos hatásának. Honlap: ?ref=ts&sk=wall

25 Tony BenneH angol csemege Ki az a Tony BenneH? Sokan megkérdezik tőlem. Olyan ismerős ez a név egy híres színész? Vagy énekes? Igen, énekes ez az! De akkor miért árulunk pezsgős narancslekvárt és ribizlis fehér teát? Miért nem bakelit lemezeket kínálunk pekándiós- karamellás vajaskeksz helyeh? Ezt a végén árulom el. De addig egy pár szót az említeh finomságokról: ben alakult a cégünk, a vállalkozást 8 féle teával indítohuk. Felismerve a minőségi teák iránj érdeklődést, folyamatosan bővítehük a termékek skáláját és most több mint 100 féle teával színesítjük a magyar kínálatot. A többszörös díjnyertes Clipper teák is oh sorakoznak a polcainkon. A teák Angliából és Skóciából érkeznek. Elengedhetetlen finomság a teák mellé a Shortbread és a gyümölcs lekvár, ezért bővítehük a választékot a tradicionális Walkers kekszekkel és Mackay s dzsemekkel. A Jordan s pörkölt gabonapelyhek a Green & Blacks bio csokoládék egytől- egyig egészséges kiváló minőségű csemegék. és akkor ki is az a Tony BenneH? Nos, ő nem más mint a cégünk egyik tulajdonosa, aki ezeket a kitűnő termékeket kifinomult ízléssel összeválogaha, és őszintén hiszi, hogy Magyarországon is megtalálja a közönségét.

26 La delizia A La Delizia Kekszmanufaktúrában készült aprósüjk és kekszek a világ minden tájáról származó receptek alapján készülnek. Filozófiánk a változatosság és a természetesség. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, tartosítószert, csak vajat, diót, mandulát és sok más finomságot. Ezért azok is lelkiismere urdalás nélkül fogyaszthatják, akik a nassolásban is tudatosak. IH az alkalom, hogy Ön is kipróbálja házilag készíteh aprósüteményeinket és kekszeinket, amelyek a legunalmasabb megbeszélést is megédesíjk. És ha hirtelen valamelyik ügyfélnek kell valamilyen aprósággal kedveskedni, a La Delizia akkor is jó megoldás. Egyedi csomagolású termékeink akár 5 héjg is megőrzik frissességüket. Kekszek ajándékba: mókás dobozos illetve elegáns kivitelű dobozos kekszeink édes meglepetést okoznak mindenkinek. Kisebb kiszerelésben (100 gramm- tól) celofán tasak csomagolásban is kaphatók a finomságok. Néhány fajtánk ízelítőül: Chilis- tökmagos- csokis cookie Csokivánság (csokis- diós) Zae (narancsos- mazsolás) Teljes kiőrlésű cookie csokicseppekkel és dióval Pörkölt diós zapkorpás cookie diómázzal Házikeksz eperlekvárral Tengerszem (mandulás keksz baracklekvárral) La Delizia alapkeksz (diós linzer) Müzli tallér Kókuszcsók Bűnbeesés (diós, mandulás, ké éle csokis keksz) Aszalt körtés- mandulás aprósütemény Cantuccini Pörkölt mogyorós körtés keksz Kakukkfüves grissini

27 Choc-o-lait Forró csokoládé, valódi csokoládéból! A Choc- o- lait pálcikák ötlete éppoly egyszerű, mint amennyire eredej. Hogy mi a Jtok nyitja? Egy fapálcika, egyik végén eredej belga csokoládéval, amely gyorsan elolvad egy bögre forró tejben. Vagy a szájban. Hiszen biztosan akadnak majd olyanok, akik nem tudnak ellenállni a kísértésnek. Honlap: hhp://www.choc- o- lait.hu/

28 Gelarto Rosa Gyertek és kóstoljátok meg Budapest legfinomabb helyben főzöh fagyiját! Kérjétek tölcsérbe, akkor rózsát kaptok, vagy üljetek be egy kávéra süjre, és kanalazzátok a télen is hűsítő finomságot. Honlap: hhp://www.gelartorosa.com/

29 Mevigold Progressio Kw. Cégünk a Mevigold Progressio Kw. megalakulása óta édesipari termékek importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. Jelenleg kizárólag svéd gyártóktól illetve nagykereskedőktől szerzünk be igen magas minőségű csokoládé-, cukordrazsékat, pralinékat. Terveink közt szerepel más országok kiváló minőségű áruinak a behozatala is májusára létrehoztuk a Choko Berry márkanevű termékcsaládunkat. Magyarországon egyedülálló bevonat és alapanyag- gazdagsággal közel 50 féle drazsét tudunk ajánlani partnereinknek. A bevonatok közül a joghurtos illetve az étcsokoládés a mai egészséges étkezési trendbe kiválóan beilleszthető. MelleHük megtalálható a tradicionális tejcsokoládés és néhány terméknél a fehércsokoládés is. Forgalmazunk pár speciális drazsét: kávés- kakaóporos, fahéjas, tejszínes bevonahal. Amit erről a termékcsaládról még tudni kell: esztéjkus megjelenése állandó magas minősége melleh figyeltünk arra is, hogy az árérték aránya kiemelkedően jó legyen és így a vásárló nem csak egy nagyon szép és finom, hanem egy barátságos áru termékkel is szembe kerül. Termékcsaládunkat évente többször megújítjuk: szezononként 4-5 újdonság várja, hogy a boltok polcain is bemutatkozhasson. Drazséinkat lédiges ( 1,2-2kg/doboz ) kiszerelésben is forgalmazzuk.

30 Sixi 2000 Kw. Édesség nagy- és kiskereskedés Ha minőségi édességet szeretne, a Sixi nagy választékkal áll az Ön rendelkezésére. A Sixi már 20 éve az édesség birodalma, ahol elkerülhetetlen a találkozás a csokoládéval. Termékeik között megtalálja az egészséges csokoládét is, a Xocait, mely tökéletes kombinációja az egészségnek és az édességnek Édesség egy életen át, Sixi. Számtalan fajta, finomabbnál finomabb terméket találunk náluk. Az exkluzív csokoládék és desszerteken kívül szeszesitalokat is vásárolhatunk náluk. Likőrök, keserű italok, borok és pezsgők. Import termékek Pl.: Trumpf, Giotto, Milka, Mozart, Suchard, Ritter Sport, Pischinger, Tutti Frutti, Lindt, Merci, Witor s, Tartufo,

31 A Magic Ice...Mi szeretjük a jó fagyit...gyártani is. Immáron 20 éve...www.magicice.hu 30 - féle fagylaltunkat az Országban több mint 100 helyen megkóstolhatja partnereinknél évben bronzérmet nyertünk az év fagylaltja versenyen. Keresse cégünk innova v termékeit is Több mint rajongónk van a facebokon Nálunk találja meg a megoldást ha lágy fagylaltot akar több - féle ízben kicsi költséggel Nézzen körül a web oldalunkon, biztos mindig talál valamit, ami újdonság a fagylalt világában. Ice N Go - Kiváló mélyhűtöm, tejszínes desszert SzabadalmaztatoH eljárás alapján gyártjuk, franchise rendszerben értékesítjük ezt a korszakalkotóan új terméket. Friss tejből, tejszínből készül, a gyerekek fejlődéséhez szükséges kalciumot és szőlőcukrot is tartalmaz. Azonban mesterséges színezéket, mesterséges aromákat, tartósítószereket, génkezelt alapanyagokat NEM TARTALMAZ. Az Ice N Go!- t nem csak a design, hanem az utánozhatatlan íz is kiemeli a többi termék közül. Jelenleg 8 féle ízben kapható (banán split, vanília, édes dinnye, vahacukor, csoki, eper, rágógumi, citrom- lime) A kiváló minőségű terméknek köszönhetően már Ausztria, Németország, Horvátország, Románia, Szlovénia, Szlovákia, Csehország, Bulgária, Lengyelország és Spanyolország is csatlakozoh az Ice N Go! csapatához.

32 Vitéz kürtős Az igazi kürtőskalács, szívvel lélekkel Tevékenységünk fókuszpontja: Hagyományos, helyben készíteh, faszén parázson sült kürtőskalács előállítása szabadtéri rendezvényeken, feszjválokon, de vállalkozásunk stratégiájának alap pillére az állandó munkapontok üzemeltetése is. A Vitéz Kürtős Bt. Magyarországon a legtöbb feszaválon évi 100 feszjvál kínálja termékét, ami rendkívüli piaci pozíciót ad a cég számára. Ezek melleh, Veszprémben és Budapesten, immár 4 helyen, állandóan nyitva tartó - rendkívüli küllemű boltjaikban is kínálják az erdélyi finomságokat. Sikerünk Jtka összeteh, de ami biztos, hogy mindenhol elégedeh vevők sokasága tapasztalja: a kürtőskalács Szívvel- lélekkel készül.

33 "Mert van valami közös bennünk, benned és bennem. Talán az eper vagy a mandula. Minden íz megtartja a másságát, és mégis egy irányba tart." (Nyitva.Zárva.) Meggy és Jazz Kézműves léleksütik a Meggy és Jazztől. Kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával. hhp://www.facebook.com/groups/ / Honlap: hhp://meggyesjazz.blog.hu/

34 Stühmer Kr. Cégünk egy 2004 óta működő, egri székhelyű vállalkozás július 10- én megvásároltuk a Stühmer márkanév tulajdonjogát augusztusában elkészültek az első újgenerációs Stühmer- édességek, a konyakmeggy, a táblás tejcsokoládé, a mogyorós tejcsokoládé, a táblás étcsokoládé és kandírozoh narancshéjjal dúsítoh étcsokoládé. Ezután tovább bővítehük termékeink sorát, eredej recept alapján újra elkezdtük gyártatni a '70- es évek egyik népszerű csokoládéját, a Korfu szeletet, emelleh megjelent a konyakmeggy 60g- os kiszerelésben. Célunk, hogy mind ízében, mind külső megjelenésében olyan exkluzív magyar termékeket készítsünk, melyekkel a nívós édességre vágyó fogyasztók igényeit kielégítjük, termékeink valódi csokoládéból készülnek.

35 EredeJ Ziegler Ostya Kw. A ma korszerű gépekkel felszerelt ostyasütő üzem története a század elejére nyúlik vissza, amikor Ziegler József, a nagypapa, a mai üzem helyén egy családi házban pékséget nyitoh. Majd a cég az egyik legnagyobbá nőhe ki magát és később fia, Ziegler Tibor feleségével együh ostyasütésbe kezdeh a Kodály Köröndön, újra feltalálták a karisbadi ostyát, mely töltöh ugyan de nem krémes, hanem portöltelékkel van ízesítve. A céget 1979 óta Ziegler Péter vezej a családja támogatásával, lánya Ziegler Ágnes, és fia Ziegler Zoltánnal. A jövőre nézve a céljuk nem főként a növekedés, mindinkább a név mögöh rejtőző kiváló minőség szavatolása. A cég egyik jelentős tevékenysége a Sajtos Tallér exportja Európa több országába, illetve az Édes ostyáé Szlovákiába és az Egyesült Államokba.

Gelato Italiano Kft. 2851 Környe, Tópart u. 1. Tel.: 34/573-590, 20/480-1410 Fax: 34/573-599

Gelato Italiano Kft. 2851 Környe, Tópart u. 1. Tel.: 34/573-590, 20/480-1410 Fax: 34/573-599 Gelato Italiano Kft. 2851 Környe, Tópart u. 1. Tel.: 34/573-590, 20/480-1410 Fax: 34/573-599 A talján mesterek receptje szerint Ha a napfényes Itáliában fagylaltot kóstolunk, az ókortól népszerű csemege

Részletesebben

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 Kedves Vásárlónk, Katalógusunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ünnepi meglepetést. Akár családtagjainak és barátainak, akár munkatársainak vagy

Részletesebben

Ünnepi Desszertek. Gerbeaud diós vagy mákos beigli Nettó töltősúly: 500 g Szavatossági idő: 3 hét

Ünnepi Desszertek. Gerbeaud diós vagy mákos beigli Nettó töltősúly: 500 g Szavatossági idő: 3 hét Ünnepi Desszertek Gerbeaud beigli: Gerbeaud diós vagy mákos beigli Nettó töltősúly: 500 g Szavatossági idő: 3 hét Kis doboz méret: 86 mm*265 mm*54 mm Nagy doboz méret: 167 mm*265 mm*54 mm Gerbeaud jour

Részletesebben

TORTA KATALÓGUS. 2014. június

TORTA KATALÓGUS. 2014. június TORTA KATALÓGUS 2014. június A GUNDEL Magyarország vezető étterme több mint száz éve, de azt kevesen tudják, hogy Gundel Károly korszakalkotó konyhájában csodálatos desszerteket és süteményeket is készített,

Részletesebben

Tájékoztató és felkérő termékgyártók részére

Tájékoztató és felkérő termékgyártók részére Tájékoztató és felkérő termékgyártók részére Tisztelt Igazgató Úr / Úrhölgy! 2014-ben rendeztük meg először Magyarországon a Szaloncukor Szépségversenyt és vásárt a támogatók segítségével Budafokon a Nagytétényi

Részletesebben

TORTA KATALÓGUS. 2014. november

TORTA KATALÓGUS. 2014. november TORTA KATALÓGUS 2014. november A GUNDEL Magyarország vezető étterme több mint száz éve, de azt kevesen tudják, hogy Gundel Károly korszakalkotó konyhájában csodálatos desszerteket és süteményeket is készített,

Részletesebben

Innováció a csokoládékészítésben

Innováció a csokoládékészítésben Innováció a csokoládékészítésben Az innováció Egy új ötlet termék vagy szolgáltatásbeli megjelenése Eredeti ötlet Jobb, hasznosabb, hatékonyabb, megkülönböztető, meglepő Értékteremtő, értéknövelő folyamat

Részletesebben

AJÁNDÉK KOSARAK HÖLGYEKNEK

AJÁNDÉK KOSARAK HÖLGYEKNEK AJÁNDÉK KOSARAK HÖLGYEKNEK Pezsgős kosár, női Tartalom: 0,75 l muskotályos pezsgő 230 g Szent Ambrosius méz 80 g Stühmer marcipán praliné Csomagolás: kenyeres kosár, celofán, díszmasni Női ajándékdoboz

Részletesebben

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit.

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. Bio Világ Új Sprint termékkör az egyszerű és gyors fagylaltkészítéshez. A bio ízek szélesebb fagylaltválasztékot kínálnak vendégei számára. Gombócos és

Részletesebben

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 1860-ban egy piemonti városban, Novi Ligure-ben alapították.

Részletesebben

TORTA KATALÓGUS. 2014. szeptember

TORTA KATALÓGUS. 2014. szeptember TORTA KATALÓGUS 2014. szeptember A GUNDEL Magyarország vezető étterme több mint száz éve, de azt kevesen tudják, hogy Gundel Károly korszakalkotó konyhájában csodálatos desszerteket és süteményeket is

Részletesebben

VÉDESE NONPROFIT KFT. 2119 Pécel, Pihenő u. 2. ÁRLISTA. Termék neve: Menny. súly/db Egységár KENYEREK

VÉDESE NONPROFIT KFT. 2119 Pécel, Pihenő u. 2. ÁRLISTA. Termék neve: Menny. súly/db Egységár KENYEREK KENYEREK Fehér kenyér kg 50 dkg 160 Ft/db Szeletelt fehér kenyér kg 50 dkg 180 Ft/db Barna kenyér kg 50 dkg 180 Ft/db Szeletelt barna kenyér kg 50 dkg 200 Ft/db Molke aktív kenyér kg 50 dkg 280 Ft/db Szeletelt

Részletesebben

Szerző: Tamás Zsanett EverHolding Zrt

Szerző: Tamás Zsanett EverHolding Zrt 2017 Szerző: Tamás Zsanett EverHolding Zrt. 2017.01.23. EverSales & MyChoccy: Egy új ízvilág A MyChoccy csokoládémanufaktúra azzal a céllal jött létre, hogy megalkossuk az Ön számára legtökéletesebb csokoládét,

Részletesebben

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés HAGYOMÁNYOS FAGYLALTOK FAGYLALT PASZTÁK Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 860-ban egy piemonti

Részletesebben

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot.

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. 2015 Újdonságok 30 év sikere Önökkel 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. Megszületése után 30 évvel, a PreGel örömmel ünnepli a joghurt fagylaltot, partnereivel,

Részletesebben

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883 Le Nougat de Savoie Csokoládé Katalógus: Kramell tengeri sóval Ez a tradicionális régimodi édesség kizárólag kiváló minőségű

Részletesebben

asztalka mini falatnyi otthon

asztalka mini falatnyi otthon asztalka mini falatnyi otthon Friss sütemények, illatos teák, mosolygós arcok, otthonhangulat... Ha szeretnéd, ellátogatunk rendezvényedre falatnyi finomságainkkal, hogy belekóstolj az Asztalka világába

Részletesebben

A Szamos Marcipán ajándékkatalógusban a legkíválóbb termékeinket mutatjuk be.

A Szamos Marcipán ajándékkatalógusban a legkíválóbb termékeinket mutatjuk be. Szamosgolyó fémdobozban 12 db különleges krémmel töltött marcipángolyó 324 g Cikkszám: d0795 A Szamos Marcipán ajándékkatalógusban a legkíválóbb termékeinket mutatjuk be. Segítünk kiválasztani az ajándékot,

Részletesebben

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee Tea, Kávé, Desszertlap Dessert, Coffee, Tee Vintage Teák A tea az álmodók bora /Kosztolányi Dezső/ Zöld teák A zöld tea nem pusztán élvezeti szer, hanem természetes gyógynövény. A és E vitaminban gazdag.

Részletesebben

Gerbeaud kézműves bonbon szögletes fadobozban Szavatossági idő: 6 hét Doboz méretek: 200 g: 210 mm*125 mm*45 mm 400 g: 210 mm*125 mm*60 mm

Gerbeaud kézműves bonbon szögletes fadobozban Szavatossági idő: 6 hét Doboz méretek: 200 g: 210 mm*125 mm*45 mm 400 g: 210 mm*125 mm*60 mm Gerbeaud kézműves bonbon papírdobozban Szavatossági idő: 6 hét Doboz méretek 25 g: 67 mm*47 mm*33 mm 45 g: 128 mm*47 mm*33 mm 90 g: 128 mm*89 mm* 33 mm 180 g: 248 mm*89 mm*33 mm 360 g: 248 mm*171 mm* 33

Részletesebben

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI ELJÁRÁS MELLÉKELT. Tanmenet

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI ELJÁRÁS MELLÉKELT. Tanmenet 2 ÉVES KÉPZÉS CUKRÁSZ SZAKKÉPESÍTÉS Azonosító: MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI ELJÁRÁS MELLÉKELT Tanmenet Változatsz: 0 Érvényesség kezdete: Oldal/összes: Fájlnév: ME2.1.(1) Tanmenet előlapgk 2010.doc ME2.1.(1) 2013.

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

Áremelkedés 2012.Augusztus. 21től Termék neve Kiszerelés Me.

Áremelkedés 2012.Augusztus. 21től Termék neve Kiszerelés Me. Áremelkedés 2012.Augusztus. 21től Termék neve Kiszerelés Me. Kenyerek Cipó 1 kg db. Házikenyér 1 kg db. Házikenyér szeletelt 1 kg db. Formakenyér szeletelt 1 kg db. Formakenyér 1 kg db. Házikenyér hosszú

Részletesebben

Térképezzük fel a kakaó ízét

Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó izét Csakúgy, mint a bornál, a csokoládé egyedi íze a kakaóbab termőterülettel erősen befolyásolja. A kakaóbab íze függ a termőföld minőségétől, a termelés

Részletesebben

Szamos László A Szamos Csokoládé Műhely tulajdonosa

Szamos László A Szamos Csokoládé Műhely tulajdonosa Szamos László A Szamos Csokoládé Műhely tulajdonosa A Szamos Marcipán ajándékkatalógusban a legkíválóbb termékeinket mutatjuk be. Segítünk kiválasztani az ajándékot, amennyiben partnereinek, munkatársainak,

Részletesebben

M É Z É D E S h ú s v é t i

M É Z É D E S h ú s v é t i Kövessen minket a facebookon: www.facebook.com/metro.hu c s o k o l á d é k a t a l ó g u s M É Z É D E S h ú s v é t i ü n n e p e k e t Kinder tejcsokoládé 110 g/db Milka alpesi tejcsokoládé 50 g/db

Részletesebben

A Bécsi Adventi vásárban jártunk

A Bécsi Adventi vásárban jártunk A Bécsi Adventi vásárban jártunk Az útvonal, melyet végigjártunk Hauswirth Csokoládégyár Hundertwasser ház Hofburg, császári palota- Albertina museum Stephansdom Bécsi vásár-rathaus (Bécsi városháza) Hauswirth

Részletesebben

Liofilizált gyümölcsös termékek

Liofilizált gyümölcsös termékek Liofilizált gyümölcsös termékek A liofilizálási folyamat lényege, hogy a szárítani kívánt nedves (vizet tartalmazó) terméket lefagyasztják, aztán nagyon alacsony nyomáson, nagyon lassan felmelegítve a

Részletesebben

Kis pralinéismeret. is pralinéismeret

Kis pralinéismeret. is pralinéismeret Kis pralinéismeret is pralinéismeret Ínyenc receptek édes finomságokhoz Saját készítésű ízletes pralinék. Jó alapanyagokkal, megfelelő kellékekkel és egy kis gyakorlattal Ön is varázsolhat kicsi, édes

Részletesebben

Gildan 2000 2 1 3 4 5 6 7

Gildan 2000 2 1 3 4 5 6 7 2 1 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 7 6 8 9 11 12 10 13 Cachet vegyes bonbon Súly: 200g 12010 Cachet ét és extraét csokoladés bonbon Súly: 200g 12013 Cachet vegyes truffle Súly: 155g 12018 Cachet ét és extraétcsokolade

Részletesebben

A RÓZSÁBÓL INDULT KI AZ EGÉSZ ESZPRESSZÓ ESPRESSO

A RÓZSÁBÓL INDULT KI AZ EGÉSZ ESZPRESSZÓ ESPRESSO A RÓZSÁBÓL INDULT KI AZ EGÉSZ ESZPRESSZÓ ESPRESSO Illy Kávék Illy Coffees 3 cl 390 Ft Az apa nélkül nevelkedo, szegény sorsú szentendrei szerb fiúcska, a kis SZÁVICS MLADEN aki talán még a Balkánról menekült

Részletesebben

IRODASZER, ISKOLASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS. www.printker.hu

IRODASZER, ISKOLASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS. www.printker.hu IRODASZER, ISKOLASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS IRODÁBA, ISKOL ÁBA MINDENT EGY HELYEN! www.printker.hu A szegedi raktárunkban több mint 2.000 négyzetméteren tároljuk import és belföldi termékeinket,

Részletesebben

GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK

GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK - Fagylaltelőállítás - Gelatop fagylaltalapanyagaink felhasználása - Alkalmazási területek - Szortiment Témák Fagylaltfogyasztás Piaci fejlődés A fagylalt fő alkotórészei Szárazanyagok

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

Ginto Trade Kft termékek

Ginto Trade Kft termékek Ginto Trade Kft 2016 termékek Karamell Vital puffasztott termékek K. Vital Varázygömb eritrittel 25db/# K. Vital reggeliző pehely ertirittel 16db/# K. Vital zizi eritrittel 25g 25db/# Karamell Vital természetes

Részletesebben

Sületlenségek az ÉletKonyha nyers vegán kézműves termékei

Sületlenségek az ÉletKonyha nyers vegán kézműves termékei Sületlenségek az ÉletKonyha nyers vegán kézműves termékei EGÉSZSÉGES CUKORMENTES GLUTÉNMENTES FINOM KÖRNYEZETTUDATOS TERMÉKEINKRŐL A nyers étkezés alapelveinek megfelelően, legfeljebb 41 C-on történő hőkezelést

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

Christmas Special 2014

Christmas Special 2014 Christmas Special 2014 Pasta Italiana ajándékcsomag Ez az ajándékcsomag egy igazi kulináris élmény az olasz ételek kedvelőinek, mely egy kellemes főzéssel és remek ételekkel teli családi, vagy baráti vacsorát

Részletesebben

Macaron Nap március 20-án! Akvárium Klub, óráig

Macaron Nap március 20-án! Akvárium Klub, óráig Macaron Nap 2015. március 20-án! Akvárium Klub, 14 20 óráig A legjobb macaronok egy helyen minőségi cukrászdák és macaron árusok valódi és igazán finom macaronjait kóstolhatja meg a nagyközönség az Akvárium

Részletesebben

CASA PIADINA - OLASZ LEPÉNYHÁZ 1025 Budapest, Szépvölgyi út 60.

CASA PIADINA - OLASZ LEPÉNYHÁZ 1025 Budapest, Szépvölgyi út 60. CASA PIADINA - OLASZ LEPÉNYHÁZ 1025 Budapest, Szépvölgyi út 60. Telefon: 06 (30) 680 0274 www.casapiadina.hu info@casapiadina.hu CASA PIADINA / OLASZ LEPÉNYHÁZ céges ügyfeleinek kínálja tárgyalásokra,

Részletesebben

Ajándékkatalógus 2009

Ajándékkatalógus 2009 Ajándékkatalógus 2009 A valóban felelős cégeknek a valóban felelős ajándék Ajándék, amivel kétszer ad Bemutatkozunk A fruit of care cégajándékaival nem csak partnereit, ügyfeleit és munkatársait ajándékozza

Részletesebben

IRODASZER, ISKOL ASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS N I M OL ÁBA S I

IRODASZER, ISKOL ASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS N I M OL ÁBA S I IRODASZER, ISKOL ASZER ÉS KREATÍV HOBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDÉS IRO K S I, A B Á D E N Y L! E H Y G E T N E D N I M OL ÁBA w w w. p r i n t k e r. h u A szegedi raktárunkban több mint 2.000 négyzetméteren

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

Nyilvántartás a működési engedélyhez kötött kereskedelmi tevékenység esetén

Nyilvántartás a működési engedélyhez kötött kereskedelmi tevékenység esetén Nyilvántartásba vétel száma: 1/2010/ M Neve: Lakshmi Áldás Kft Nyilvántartás a működési engedélyhez kötött kereskedelmi tevékenység esetén Címe és Székhelye: 2471 Baracska Arany János utca 3. Kereskedő

Részletesebben

FRUTTUOSA. A Fruttuosa Giuso egyet jelent a _ minőséggel _ egyszerűséggel _ hatékonysággal.

FRUTTUOSA. A Fruttuosa Giuso egyet jelent a _ minőséggel _ egyszerűséggel _ hatékonysággal. FAGYLALT ÚJDONSÁGOK FRUTTUOSA Az új Fruttuosa gyümölcsfagylalt paszták arra születtek, hogy gyorsabbá, egyszerűbbé tegyék a kézműves fagylalt elkészítését, anélkül, hogy mindez a minőség rovására menne.

Részletesebben

C A T E R I N G G e r b e au d tor ták b u da P e S t a N N o

C A T E R I N G G e r b e au d tor ták b u da P e S t a N N o Gerbeaud torták BUDAPEST ANNO 1858 Gerbeaud TORTÁK Gerbeaud TORTÁK Dobos torta Tradicionális recept alapján készült, tojásos vaníliás csokoládékrémmel töltött torta karamelltetővel. 14 szeletes... 11 410

Részletesebben

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK APRÓ FIGYELMESSÉG Csomag Hölgyek számára Helia-D Aquaboom szuperhidratáló krémgél, normál bőrre (50 ml) Helia-D Hidratáló arctisztító kendő (10 darab) Helia-D Ápolókrém (100

Részletesebben

Frottír Mikulás Ár, árajánlat kérés alapján. Frottír gyertya hengerdobozban Ár, árajánlat kérés alapján. Quatro szett

Frottír Mikulás Ár, árajánlat kérés alapján. Frottír gyertya hengerdobozban Ár, árajánlat kérés alapján. Quatro szett Frottír Mikulás 1 db törölköző (30 50 cm) 1 db törölköző (50 100 cm) 2 db mosdókesztyű (15 20 cm) Anyag: 100% pamut, 400 g/m2 Szín: kék. Zöld, piros /szin Frottír gyertya hengerdobozban Anyag: 100% pamut,

Részletesebben

MILYEN LAKODALMI TORTÁKAT ÉS SÜTEMÉNYEKET KÉSZÍTETTEK A ZENTAI CUKRÁSZOK?

MILYEN LAKODALMI TORTÁKAT ÉS SÜTEMÉNYEKET KÉSZÍTETTEK A ZENTAI CUKRÁSZOK? Nagy Abonyi Ágnes MILYEN LAKODALMI TORTÁKAT ÉS SÜTEMÉNYEKET KÉSZÍTETTEK A ZENTAI CUKRÁSZOK? Vidékünkön a XX. század közepe tájára tehető a lakodalmi torták fénykora. Zentán ekkor már több cukrászda is

Részletesebben

Sületlenségek az ÉletKonyha nyers vegán kézműves termékei

Sületlenségek az ÉletKonyha nyers vegán kézműves termékei Sületlenségek az ÉletKonyha nyers vegán kézműves termékei EGÉSZSÉGES CUKORMENTES GLUTÉNMENTES FINOM KÖRNYEZETTUDATOS TERMÉKEINKRŐL A nyers étkezés alapelveinek megfelelően, legfeljebb 41 C-on történő hőkezelést

Részletesebben

VENDING professional

VENDING professional VENDING professional SQD Choc Line A csokoladé a boldogsag forrasa A nyersanyagok gondos kiválasztása, a finom feldolgozás, valamint a legkülönlegesebb alapanyagok jól kiegyensúlyozott keverése az alapja

Részletesebben

ALL INCLUSIVE italcsomagok

ALL INCLUSIVE italcsomagok ALL INCLUSIVE italcsomagok 534 CLASSIC FELNŐTT 43 /fő/nap Korlátlan italfogyasztás a bárokban, büfé- és főétteremben. A koktélok 8 USD-ig/pohár, borok pohárban szervírozva 7,5 USD-ig/pohár, kevésbé márkás

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

Etterem_Desszertlap_2011_Desszertlap_2009.qxd 2011.03.24. 6:24 Page 2. Koktélok

Etterem_Desszertlap_2011_Desszertlap_2009.qxd 2011.03.24. 6:24 Page 2. Koktélok Etterem_Desszertlap_2011_Desszertlap_2009.qxd 2011.03.24. 6:24 Page 2 Koktélok Mojito 1320,- Cosmopolitan 1320,- Pina Colada 1560,- Tequila Sunrise 1320,- Hurricane 1560,- Alkoholmentes koktélok Manó koktél

Részletesebben

THE GELATO AND PASTRY MACHINE. Meglepetés a vásárlóknak az év 365 napján.

THE GELATO AND PASTRY MACHINE. Meglepetés a vásárlóknak az év 365 napján. THE GELATO AND PASTRY MACHINE Meglepetés a vásárlóknak az év 365 napján. THE GELATO AND PASTRY MACHINE A Maestro technológiával Ön növelheti a termelékenységét, miközben energiát takarít meg. Magas színvonalú

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre i napló a 20 /20. tanévre Cukrász szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 811 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és értékelése

Részletesebben

gelato italiano Ízei nem olyanok, mint ami... hanem valóban az, ami!

gelato italiano Ízei nem olyanok, mint ami... hanem valóban az, ami! gelato italiano Ízei nem olyanok, mint ami... hanem valóban az, ami! A minőségi fagylalt inspirál minket évtizedek óta, és csak a tökéletes ízzel, tudatos összetevőkkel elégszünk meg. és te? Cégünk közel

Részletesebben

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus Hogyan táplt plálkozzunk lkozzunk egészs szségesen? Parnicsán Kinga dietetikus A táplálkozás jelentősége Táplálkozás: Az anyagcseréhez szükséges anyagok bevitele a szervezetbe. A táplálkozás célja: - energia

Részletesebben

Komplex, egyedi programcsomagokat kínálunk leendő látogatóink számára szórakoztatási lehetőségekkel, családbarát programok biztosításával.

Komplex, egyedi programcsomagokat kínálunk leendő látogatóink számára szórakoztatási lehetőségekkel, családbarát programok biztosításával. Csabai Kolbászház Látvány és élmény! Disznóvágás Kolbászkészítés Csapatépítő programok 2015 januárjától megnyitotta kapuit a Csabai Rendezvényszervező Kft. által üzemeltetett fesztiválház. Fő célunk a

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

Cukrászat üzemi gyakorlat

Cukrászat üzemi gyakorlat Cukrászat üzemi gyakorlat Összes szám: 1190 Cukrászat üzemi gyakorlat 2/10. évfolyam 630 A tantárgy tanításának célja Üzemi körülmények között végezve rögzüljenek a különböző mozdulatok, alapműveletek,

Részletesebben

DELIFRANCE MAGYARORSZÁG TERMÉKVÁLASZTÉK 2014

DELIFRANCE MAGYARORSZÁG TERMÉKVÁLASZTÉK 2014 Egész baguette választék: KENYÉR VÁLASZTÉK S5541 Fehér baguette 58 225 38 10'-12' 200-210 171 6498 S0506 Többmagvas baguette 58 250 30 10'-12' 200-210 263 7890 S5182 Rusztikus baguette 51 320 24 10'-12'

Részletesebben

Hagyományok tisztelete -

Hagyományok tisztelete - Hagyomány és jövő Hagyományok tisztelete - Célkitűzésünk, hogy a hagyományos ízeket a legmodernebb technológia segítségével visszahozzuk a mindennapokba. A speciális kovász, mint a kenyérsütés történetének

Részletesebben

További információ: www.szamosmarcipan.hu

További információ: www.szamosmarcipan.hu Figura Katalógus További információ: www.szamosmarcipan.hu ÚJDONSÁGOK! Hozzáadott cukor nélkül Legkedveltebb termékeinket elkészítettük hozzáadott cukor nélkül, természetes édesítőszerekkel ízesítve. www.szamosmarcipan.hu

Részletesebben

Fashion; A divat nagyban!

Fashion; A divat nagyban! Sylverro a Plusz Size Fashion; A divat nagyban! A divat nagyban Hiszünk abban, hogy minden Nő nagyszerűen nézhet ki, függetlenül a kortól és mérettől! Plusz Size Fashion: A saját gyártású Sylverro márkanév

Részletesebben

Baldaszti's belsőépítészeti koncepció. "mert ennél jobb külföldön sincsen"

Baldaszti's belsőépítészeti koncepció. mert ennél jobb külföldön sincsen Baldaszti's belsőépítészeti koncepció "mert ennél jobb külföldön sincsen" Baldaszti's belsőépítészeti koncepció Miért nem a Culinarisba megyek fűszerért? Baldaszti's brand > kóstolva tanulás > tasting

Részletesebben

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI ELJÁRÁS MELLÉKELT. Tanmenet

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI ELJÁRÁS MELLÉKELT. Tanmenet MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI ELJÁRÁS MELLÉKELT Tanmenet Azonosító: Változatszám: 0 Érvényesség kezdete: Oldal/összes: Fájlnév: ME-2.1.(1) Tanmenet előlap-gk- 2010.doc ME-2.1.(1) 2013. 09. 01. (az iskola hosszú bélyegzője)

Részletesebben

OSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EU CK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK

OSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EU CK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK OSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EU CK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSNACK EUROSN OSNACK EUROSNACK EUROSNACK

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

Tisztelt (leendő) partnerünk!

Tisztelt (leendő) partnerünk! Tisztelt (leendő) partnerünk! Engedje meg, hogy a következő néhány sorban felhívjuk figyelmét egy általunk kínált lehetőségre, amely bizonyára felkelti érdeklődését. Kéréseivel, kérdéseivel kapcsolatban

Részletesebben

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com HOT DRINKS Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com Hazavinni & kipróbálni Aromás teák Narancs-menta-tea Hozzávalók 1 teáspohárhoz: V narancs 3-4 friss mentalevél 250 ml víz 1 ek mentaszirup

Részletesebben

Hazai fogyasztók, hazai élelmiszerek - a bizalom építésének lehetőségei

Hazai fogyasztók, hazai élelmiszerek - a bizalom építésének lehetőségei Hazai fogyasztók, hazai élelmiszerek - a bizalom építésének lehetőségei Dr. Polereczki Zsolt Dr. Szakály Zoltán Egyetemi adjunktus Egyetemi docens, Tanszékvezető KE-GTK, Marketing és Kereskedelem Tanszék

Részletesebben

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel.

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. GERBEAUD CUKRÁSZDA A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok peregnek, de a Gerbeaud édes szigete

Részletesebben

FINOMSÁGOK. finomságok

FINOMSÁGOK. finomságok FINOMSÁGOK finomságok 167 7 g-os csokoládé tallér Aranyfóliába csomagolva, etikett címkével. Alapanyag: belga tej- és étcsokoládé minimálisan rendelhető mennyiség: 500 db 9552281 5 db 4 g-os kocka csokoládé

Részletesebben

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem Magyarország 2008 Egészség g és kényelem A SISTEM-AIR CSOPORT A SISTEM-AIR az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedö képviselöje mind a lakossági, mind az ipari szektor területén.

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl Gencsapáti Község Polgármesteri Hivatal... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi rõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (I.29.) Korm. rendelet 6. (1) bekezdése alapján kötelezõ.

Részletesebben

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét.

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét. Émile Ha igazán csodálatos és új helyszínnel szeretné meglepni rokonait, szeretteit, üzleti partnereit, örömmel javasoljuk Émile-t, Buda új kulináris törzshelyét. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik

Részletesebben

A katalógus megtekin!ető i#.

A katalógus megtekin!ető i#. Termékkatalógus A katalógus megtekin!ető i#. Megtekin!ető i#. Ta$alomjegyzék Chi-Lee, Csák Norris...1. oldal Tűzköpő, Pusztapaszta... 2. oldal Macskajaj, Füst az üstben...3. oldal Tüzes vörös chili lekvár,

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl Fertõszentmiklós Város Polgármesteri Hivatala... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdése

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl Tiszajenõi Közös Önkormányzati Hivatal Vezsenyi Kirendeltsége... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi rõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (I.29.) Korm. rendelet 6. (1)

Részletesebben

Az esküvői torta a nagy nap fénypontja

Az esküvői torta a nagy nap fénypontja Az esküvői torta a nagy nap fénypontja Az esküvői torta a nagy nap egyik fénypontja, az a sütemény, amire mindenki emlékszik, ami szerepel az összes videón és fényképen, aminek közös megszegése az ifjú

Részletesebben

Agrárgazdasági Kutató Intézet Piac-árinformációs Szolgálat. Borpiaci információk. II. évfolyam / 22. szám 2004. november 23. 45-46.

Agrárgazdasági Kutató Intézet Piac-árinformációs Szolgálat. Borpiaci információk. II. évfolyam / 22. szám 2004. november 23. 45-46. A K I Borpiaci információk II. évfolyam / 22. szám 24. november 23. 45- Bor piaci jelentés 1-4. táblázat, 1-3. ábra: Belföldi értékesítési-árak és mennyiségi adatok 2-5. oldal 5. táblázat: Fogyasztói árak

Részletesebben

Nyilvántartás a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenység esetében

Nyilvántartás a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenység esetében Nyilvántartásba 1. Benedek Andrea Mária 2008. 08. 04. Nyilvántartás a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenység esetében 8482 Doba, Széchenyi u. 13. címe (több helyszín esetében a címek): 8482 Doba,

Részletesebben

Adjon ízt, textúrát és kifinomultságot csokoládé alkotásainak

Adjon ízt, textúrát és kifinomultságot csokoládé alkotásainak Adjon ízt, textúrát és kifinomultságot csokoládé alkotásainak Finest Belgian Chocolate csokoládék összetéveszthetetlen ízzel Étcsokoládék Folyékonyság Termékleírás Összetétel* Csomagolás Termékkód** Powerful

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Szakképesítés száma, megnevezése: 34 811 01 Cukrász Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 420 perc A

Részletesebben

Macaron Nap 2013 2013.03.20. 15:00-21:00 AKVÁRIUM KLUB, BUDAPEST. Geszti Péter kreatív igazgató (OKEGO) Powered by

Macaron Nap 2013 2013.03.20. 15:00-21:00 AKVÁRIUM KLUB, BUDAPEST. Geszti Péter kreatív igazgató (OKEGO) Powered by 2013.03.20. 15:00-21:00 AKVÁRIUM KLUB, BUDAPEST 2013. március 20-án ismét Macaron Napot tartunk Magyarországon, ahol várhatóan 20 magyar cukrászda bemutatja több ízben és színben készült macaronjait, az

Részletesebben

Édesipari termékek a Magyar Élelmiszerkönyvben

Édesipari termékek a Magyar Élelmiszerkönyvben Édesipari termékek a Magyar Élelmiszerkönyvben Általános és kézműves termékekre vonatkozó szabályozások Magyar Élelmiszerkönyv szervezete, működése A Codex Alimentarius mintájára: Magyar Élelmiszerkönyv

Részletesebben

csokoládé é s c u k o r k a 109, ,- 65,- 55,- Győri Édes Dörmi keksz ÉRVÉNYES: augusztus 24. szeptember 20.

csokoládé é s c u k o r k a 109, ,- 65,- 55,- Győri Édes Dörmi keksz ÉRVÉNYES: augusztus 24. szeptember 20. ÉRVÉNYES 2016. augusztus 24. szeptember 20. W W W. M E T R O. H U csokoládé é s c u k o r k a Sport szeletek Vásároljon nettó 10 000Ft-ért bármely Sport szeletből és nettó 1000 Ft-t jóváírunk a számla

Részletesebben

Unifine Food Service választék. Passion for Pastry

Unifine Food Service választék. Passion for Pastry Unifine Food Service választék Passion for Pastry A Unifine Food and Bake Ingredients vállalat csoport az 1899-ben alakult holland Royal Cosun nemzetközi csoport tagja, amely az élelmiszeripar, cukrászok,

Részletesebben

Karácsonyi Melegedő Parti

Karácsonyi Melegedő Parti HILTON BUDAPEST KARÁCSONYI AJÁNLATOK HILTON KARÁCSONY Örömmel segítünk megtervezni és felejthetetlenné tenni az összejövetelt barátai és kollégái számára. Szórakoztató programok, apró ajándékok, kivételes

Részletesebben

a megkezdett út Területi védjegy - szabályzatok, minősítés - közös munka

a megkezdett út Területi védjegy - szabályzatok, minősítés - közös munka a megkezdett út Területi védjegy - szabályzatok, minősítés - közös munka több mint egy étel több mint vendéglátás több mint egy termék A Vidék Minősége a valódi érték a megkezdett út arculat, szórólapok,

Részletesebben

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek 11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek Konyha és üzemeltetés 11 Konyhai és üzemeltetési KiegészítőK I Italok Ásványvíz TheodóRa frissítő, kellemes ízű, természetes ásványvíz Üdítő coca-cola, FaNTa frissítő,

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl BÁNRÉVE KÖZSÉGI... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi rõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 6. (1) bekezdése alapján kötelezõ. A nyilvántartás vezetésére

Részletesebben

MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK

MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK ZWACK UNICUM 0,5 L ELEGÁNS FÉMDOBOZBAN ZWACK UNICUM SZILVA 0,5 L ELEGÁNS PAPÍRDOBOZBAN ZWACK UNICUM NEXT 0,7 + 2 POHAR DÍSZDOBOZBAN ZWACK UNICUM 0,7 L + 2 POHÁR DÍSZDOBOZBAN

Részletesebben

alkossunk közösen nagyszerű történeteket

alkossunk közösen nagyszerű történeteket alkossunk közösen nagyszerű történeteket 04 Finest Belgian Chocolate 10 Csokoládék hozzáadott cukor nélkül 12 Fairtrade & Bio csokoládék 08 Az Origin csokoládé kollekció 25 Csokoládépor 14 Forró csokoládék

Részletesebben

Cukrász Élelmiszerismeret

Cukrász Élelmiszerismeret 2 Élelmiszerismeret 1. Milyen veszélyforrást jelentenek a mikroorganizmusok a vendéglátó üzletekre? Hogyan védekezhetünk ellenük? Mi a HACCP lényege? 2. Értékelje táplálkozástani szempontból a munkája

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl Répcelaki Közös Önkormányzati Hivatal - Nick... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdése alapján

Részletesebben