ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Dr. Solymos László alpolgármester. jóváhagyása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Dr. Solymos László alpolgármester. jóváhagyása"

Átírás

1 ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Előterjesztő: Dr. Solymos László al Az előterjesztés tárgya: Közművelődési intézmények i tervének jóváhagyása Iktatószám: /2014. Melléklet: 11 db határozati javaslat Az előterjesztést készítette: Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztálya Véleményezésre megküldve: Kulturális, Egyházügyi, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottság Törvényességi véleményezésre bemutatva: március 24.

2 Tisztelt Közgyűlés! A kulturális szakemberek szervezett i rendszeréről, követelményeiről és a finanszírozásáról szóló, többször módosított 1/2000. (I. 14.) NKÖM rendelet rendelkezik a közművelődési intézményekben dolgozó kulturális szakemberek továbbéről. A rendelet kimondja, hogy az évi CXL., ún. kulturális törvény hatálya alá tartozó intézmények közi vagy munkaviszony alapján, munkakörben, legalább 6 órában foglalkoztatott közép- és felsőfokú végzettségű szakembereinek 7 éves i ciklusonként legalább 120 órás továbbben kell részt venniük. Az érintett intézmény vezetőjének i tervet kell készítenie, amelyet az intézmény fenntartója hagy jóvá a további időszak első évében május 25-éig. A rendelet megalkotása óta már két cikluson túl vagyunk, s idén kezdődik a harmadik, a közötti további ciklus. Tekintettel arra, hogy a rendelet - bizonyos feltételek megléte esetén - lehetőséget ad a további kötelezettség alóli felmentésre, egyes intézményeinknél nem a teljes érintett létszám jelenik meg a i tervben, sőt van olyan intézményünk, amelynek - a felmentés okán - nem is készült i terve. Tájékoztatom a Tisztelt Közgyűlést, hogy központi költségvetési támogatást, bár a rendelet ezt előírta, 2010 óta nem kaptak intézményeink. A 2013 márciusában történt rendeletmódosítás óta már nem is írja elő az állami támogatást, amennyiben azt mondja ki, hogy a kulturális szakemberek éhez a központi költségvetés további támogatást nyújthat (11. (1) bekezdés). A rendelet utolsó módosítás előtti változata részletesen szabályozta a központi támogatás igénybevételének módját, a jelenleg hatályos rendeletből az erre vonatkozó részek már hiányoznak. Kimondja ugyanakkor, hogy a kulturális szakemberek a további és a beiskolázási terv alapján olyan szervezett ben való részvételre kötelezhetők, amelynek költségeit a további támogatás vagy az intézményi hozzájárulás fedezi (12. (1) bekezdé s). Emiatt várhatóan lesznek olyan szakemberek, akik a tervezett továbbekben nem vesznek részt, bár a rendelet lehetővé teszi, hogy a munkavállaló a saját költségén képezze magát. Kérem a Tisztelt Közgyűlést az előterjesztés megtárgyalására, és a mellékelt határozati javaslatokban foglalt i tervek jóváhagyására. Szeged, március 24. Tisztelettel: Dr. Solymos László

3 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Bálint Sándor Művelődési Ház i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Bálint Sándor Művelődési Ház január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Bálint Sándor Művelődési Ház Szeged, Temesvári krt. 42. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 3 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 2 fő. képzettség szintje i forma OKJ i témakör gazdasági, ügyviteli ismeretek munkakör név 1. Jáger Richárd közművelődési szakember óraszám kezdete vége / Az önkormányzat mint fenntartó a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Bálint Sándor Művelődési Ház igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

4 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Heller Ödön Művelődési Ház i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Heller Ödön Művelődési Ház január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Heller Ödön Művelődési Ház Szeged, Budai Nagy Antal u Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 4 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 2 fő. óraszám munkakör művelődésszervező képzettség szintje egyetem i forma i témakör kommunikáció név 1. Császiné Papp Katalin kezdete vége 2./ Az önkormányzat mint fenntartó a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Heller Ödön Művelődési Ház igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

5 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Móricz Zsigmond Művelődési Ház i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Móricz Zsigmond Művelődési Ház január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Móricz Zsigmond Művelődési Ház Szeged, Kapisztrán u. 52. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 4,5 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 2 fő. munkakör képzettség szintje i forma népművelő felsőfokú felnőtt i témakör Gazdasági, vezetési, államháztartási ismeretek közműv. intézményvezetőknek név 1. Máté-Tóth Andrásné óraszám kezdete vége / Az önkormányzat mint fenntartó a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Móricz Zsigmond Művelődési Ház igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

6 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Petőfi Sándor Művelődési Ház i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Petőfi Sándor Művelődési Ház január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Petőfi Sándor Művelődési Ház Szeged, Negyvennyolcas u. 12. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 6,5 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 2 fő. 2. Lévainé Jakus Edina közművelődési szakember felsőfokú KAB i témakör Kultúraközvetítők kommunikációs kultúrája Kultúraközvetítők kommunikációs kultúrája munkakör szintje forma képzettség i név 1. Hajdú Géza igazgató felsőfokú KAB óraszám kezdete vége / Az önkormányzat mint fenntartó a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Petőfi Sándor Művelődési Ház igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

7 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Petőfi-telepi Művelődési Ház i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Petőfi-telepi Művelődési Ház január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Petőfi-telepi Művelődési Ház Szeged, Szántó Kovács János u. 28. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 3 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 1 fő. munkakör képzettség szintje i forma igazgató felsőfokú KAB i témakör Kultúraközvetítők kommunikációs kultúrája név 1. Jarabekné Treplán Mariann óraszám kezdete vége 2./ Az önkormányzat mint fenntartó a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Petőfi-telepi Művelődési Ház igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

8 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Tömörkény István Művelődési Ház i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Tömörkény István Művelődési Ház január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Tömörkény István Művelődési Ház Szeged, Magyar u. 14. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 3,5 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 2 fő. 2. Makra Mónika közművelődési szakember szakirányú felsőfokú i forma KAB KAB i témakör Kultúraközvetítők kommunikációs kultúrája Kultúraközvetítők kommunikációs kultúrája munkakör szintje képzettség név 1. Ágó Rita igazgató szakirányú felsőfokú óraszám kezdete vége 2./ Az önkormányzat mint fenntartó a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Tömörkény István Művelődési Ház igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

9 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Szent-Györgyi Albert Agóra i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Szent-Györgyi Albert Agóra január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Szent-Györgyi Albert Agóra Szeged, Kálvária sgt. 23. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 33 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 9 fő. 5. Szemenyei Olga közművelődési szakember 6. Rózsa Péter közművelődési szakember 7. Sinkáné Kocsis közművelődési Irén szakember 8. Móczárné Gila közművelődési Gabriella szakember 9. Győzőné Gál közművelődési Anikó szakember munkakör név 1. Molnár Milán közművelődési szakember 2. Orbán Hedvig közművelődési szakember, igazgató 3. Szekeres közművelődési Sándor szakember 4. Miltner Tímea közművelődési szakember képzettség i óraszám kezdete vége i témakör szintje forma egyetem Phd neveléstudományi Phd doktori Iskola egyetem Phd neveléstudományi doktori Iskola Phd egyetem egyetem egyetem MA andragógus tanár - magyar tanár szak speciális kommunikációs igényű emberek segítőinek e EU pályázatíró számítógép kezelői számítógép kezelői számítógép kezelői számítógép kezelői / Az önkormányzat mint fenntartó a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít.

10 Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Szent-Györgyi Albert Agóra igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

11 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Somogyi-könyvtár i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Somogyikönyvtár január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Szeged, Dóm tér 1-4. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 118,25 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 99 fő. 2. Árgyelán Orsolya könyv és papírrestaurátor 3. Berta Zsuzsanna könyvtáros képzettség munkakör szintje i forma könyvtáros egyetem tovább tovább szak tovább 4. Bori Katalin könyvtáros tovább 5. Bozsó Katalin könyvtáros tovább 6. Cserhalmi Krisztina 7. Csiszár Andrea Ibolya könyvtáros egyetem tovább könyvtáros tovább 8. Csizmadia Edit könyvtáros tovább 9. Deákné Csótó Edit 10. Dobó Katalin könyvtáros 11. Dobosné Brezovszky Anikó könyvtáros tovább tovább könyvtáros tovább i témakör kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i név 1. Andóczi Balogh Éva óraszám kezdete vége

12 12. Dormán Helga könyvtáros egyetem tovább 13. Farkas Lászlóné könyvtáros 14. Farkas Zsigmondné könyvtáros tovább tovább 15. Fodor Mónika könyvtáros tovább 16. Galát Gabriella könyvtáros tovább 17. Hegedűs Bernadett könyvtáros tovább 18. Horniczky Anikó könyvtáros tovább 19. Horváth Mihály könyvtáros tovább 20. Jeneiné Báló Ibolya könyvtáros szak tovább 21. Jenőfi Gábor informatikus tovább 22. Jugovits Ildikó könyvtáros egyetem tovább 23. Juhászné Kiss Edit 24. Jurkovicsné Kálmán Margit 25. Kabódi Edit Gizella könyvtáros szak tovább könyvtáros tovább könyvtáros 26. Kalydi László dokumentátor, digitalizátor 27. Kalydiné Bajza Rita tovább tovább raktárkezelő tovább 28. Kiss Brigitta könyvtáros tovább 29. Kiss Katalin könyvtáros 30. Kiss Lászlóné könyvtáros 31. Kissné Retek Erika tovább tovább könyvtáros tovább 32. Kocsárdi László könyvtáros tovább 33. Kormos Máté könyvtáros tovább 34. Kórász Mária szaktájékoztató tovább kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i

13 35. Kratochwill Ottilia tovább 36. Kukkonka Judit könyvtáros egyetem tovább 37. Kulcsár Marianna szaktájékoztató gyermekkönyvtáros egyetem tovább 38. Lele Antalné könyvkötő szakiskola tovább 39. Lévay György könyvtáros tovább 40. Makra Erzsébet könyvtáros tovább 41. Megyesi Beáta könyvtáros tovább 42. Mekkelné Dús Judit 43. Meszlényiné Samu Krisztina 44. Mihalecz Györgyi 45. Mikoly Andrea könyvtári informatikus 46. Mojzesné Süli Anna 47. Molnárné Virágh Mária könyvtáros tovább könyvtáros tovább könyvtáros tovább egyetem tovább könyvtáros tovább könyvtáros tovább 48. Mosonyi Helga könyvtáros egyetem tovább 49. Móricz Nikoletta könyvtáros tovább 50. Muresán Orsolya könyvtáros tovább 51. Nagy Katalin könyvtáros tovább 52. Nagy Zsuzsanna könyvtáros tovább 53. Novkovné Hevesi Andrea könyvtáros tovább 54. Nyilas Péter könyvtáros tovább 55. Oros Sándor könyvtáros egyetem tovább 56. Östör Szabina könyvtáros egyetem tovább 57. Pajer-Boross Dóra Klára szak segédkönyvtáros emelt szintű tovább kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i

14 58. Palánkai Adrienn könyvtáros 59. Palánkainé Sebők Zsuzsanna 60. Palástiné Annabring Szilvia emelt szintű tovább igazgató egyetem tovább könyvtáros tovább 61. Papp Andrea könyvtáros egyetem tovább 62. Papp Tímea könyvtáros tovább 63. Péliné Lévay Henriette könyvtáros tovább 64. Pinjung Márk könyvtáros tovább 65. Piri Ildikó könyvtáros tovább 66. Rafai Mária könyvtáros egyetem tovább 67. Sikaláné Sánta Ildikó könyvtáros egyetem tovább 68. Sinka Márta könyvtáros tovább 69. Sipka Árpád könyvtáros tovább 70. Somogyi Szilvia könyvtáros tovább 71. Sósné Karácsonyi Mária szak szaktájékoztató tovább 72. Sutka Katalin könyvkötő tovább 73. Szabó Ildikó könyvtáros szak tovább 74. Széll Anna Éva könyvkötő szakiskola tovább 75. Szőts Éva könyvtáros tovább 76. Takács Zsuzsanna 77. Tamási Réka könyvraktáros 78. Tasi Andrea könyvtáros 79. Terhes Katalin könyvtáros 80. Tolmácsy Szabolcs könyvtáros tovább könyvtáros szak szak szak tovább tovább tovább tovább kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i

15 81. Tóth Éva könyvkötő szak 82. Tóth Katalin könyvtáros 83. Tóth Szilvia könyvtáros 84. Tóthné Nagymihály Erika szakiskola tovább tovább tovább könyvtáros tovább 85. Török Józsefné könyvtáros tovább 87. Virágné Kocsis Savanya Anikó 88. Vóna Mária gyermekkönyvtáros 86. Török Tiborné könyvtárkezelő szaktájékoztató tovább tovább tovább kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i kerülő i 2./ Az önkormányzat mint fenntartó a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Somogyi-könyvtár igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

16 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Móra Ferenc Múzeum i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Móra Ferenc Múzeum január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Móra Ferenc Múzeum Szeged, Roosevelt tér 1-3. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 88,5 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 50 fő név munkakör képzettség szintje i forma i témakör Almási Éva muzeológus középfok OKJ számítógép Borbíró Márta főrestaurátor középfok miniszteri Csehó Gábor múzeológus középfok nyelv restaurátor államilag elismert nyelvvizsga Kovács-Krassói Anikó Linczer-Kaktó Izabella adattáros és múzeumpedagógus, segédmuzeológus múzeumi kultúrális menedzser középfok miniszteri középfok OKJ fotográfus óraszám kezdete vége Császár Attila műszaki üi. informatikus felsőfok egyetem informatika Czabarka Zsuzsanna múzeumi rajzoló középfok nyelv államilag elismert nyelvvizsga Dobó Bernadett főrestaurátor középfok miniszteri restaurátor Eperjesi-Kovács tárlatvezető, teremőr középfok OKJ gyűjteménykezelő Lilla Fogas Ottó Attila főmuzeológus, felsőfok PHD régészet igazgató Hamar Edina főrestaurátor középfok miniszteri restaurátor Hegedűs Anita kommunikációs felsőfok PHD kommunikáció munkatárs Kerekes Ágnes kulturális szervező középfok nyelv államilag elismert nyelvvizsga múzeumpedagógus

17 Magyar András gyűjteménykezelő középfok nyelv államilag elismert nyelvvizsga Magyar Milán múzeumi rajzoló felsőfok képi ábrázolás Medgyesi Konstantin Dr. Nyilas István Paluch Tibor főmuzeológus felsőfok PHD régészet Pópity Dániel muzeológus felsőfok PHD régészet Rostás Mónika Rudner József múzeumpedagógus, kulturális szervező középfok középfok főmuzeológus felsőfok PHD történettudomány múzeumpedagógus, középfok nyelv államilag múzeumi kiállításkivitelező elismert nyelvvizsga nyelv múzeumi kiállításkivitelező nyelv államilag elismert nyelvvizsga államilag elismert nyelvvizsga Tóth László István múzeológus középfok OKJ-s számítógép Ujszászi Róbert muzeológus felsőfok PHD numizmatika Vad Zsolt múzeumi kulturális menedzser felsőfok Szabó Róbert múzeumi kiállításkivitelező középfok OKJ kiállításkivitelező Szarka József segédmuzeológus középfok miniszteri örökségvédelmi szakértő Szatmári Csilla kulturális szervező középfok nyelv államilag elismert nyelvvizsga Sólyom Péter gyűjteménykezelő középfok OKJ informatika nyelv államilag elismert nyelvvizsga restaurátor Vidovics Teréz főrestaurátor középfok miniszteri Vukov Anikó segédmuzeológus felsőfok PHD néprajz Veronika / Az önkormányzat mint fenntartó a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Móra Ferenc Múzeum igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

18 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Szegedi Ifjúsági Ház Kulturális, Fejlesztő és Médiaközpont Nonprofit Kft. Szeged, Felső Tisza-part 2. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 35 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 8 fő. munkakör szintje forma szám kezdete vége képzettség i óra- név i témakör 1. Vajda Árpád ügyvezető felsőfokú mester félév andragógia 4 igazgató Szűcsné művészeti vezető felsőfokú angol Kolonics Erika nyelv Gajdán Árpád rendezvényszervező ügyintéző félév felsőfokú OKJ logisztikai Roszík Anna művészeti középfokú angol nyelv Kispál ifjúsági felsőfokú OKJ marketing és reklám 2 Gyöngyi koordinátor ügyintéző félév Takács Éva rendezvényszervező nyelv felsőfokú angol Molnárné mozivezető felsőfokú angol Szabó Éva nyelv / Az önkormányzat mint tulajdonos a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

19 jóváhagyásáról, és ezzel összefüggésben a Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft. i tervéről az alábbi határozatot hozta. 1./ A közgyűlés január 1-jei hatállyal az alábbiak szerint jóváhagyja a Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft január 1. és december 31. közötti i ciklusra szóló kulturális szakember i tervét. Az intézmény neve, címe: Szegedi Vadaspark és Programszervező Közhasznú Nonprofit Kft. Szeged, Cserepes sor 47. Az intézmény állományi létszáma április 1-jén: 38 fő. szakképesítéssel rendelkező szakemberek száma: 18 fő. 2. Boncz Lászlóné 3. Budavári Anna Mária munkakör üzemviteli üzemviteli (takarmánykonyhai dolgozó üzemviteli 4. Endrédi Lajos gyűjteményi részleg vezető 5. Fodor Imre üzemeltetési részleg vezető 6. Gál Mihály üzemviteli 7. Gelcz Miklós üzemviteli 8. Körmöczy Dezső üzemviteli 9. Lévai József üzemviteli 10. Lippai Nikoletta 11. Pálinkóné Selmeczi Ildikó üzemviteli üzemviteli képzettség szintje egyetem szakmunkás szakmunkás szakmunkás i forma név 1. Bereznai András i témakör óraszám kezdete vége tovább tovább tovább tovább tovább tovább tovább tovább tovább tovább tovább

20 12. Ménesiné Simon Csilla ellátási részleg vezető 13. Menyhárt üzemviteli Anikó 14. Sebők Imre üzemviteli 15. Salkovics Dóra beszerzési részleg vezető 16. Tóth Eszter üzemviteli 17. Varga Kata üzemviteli egyetem 18. Veprik Róbert igazgató tovább tovább tovább tovább tovább tovább tovább / Az önkormányzat mint tulajdonos a központi költségvetés további támogatásán felül a továbbre többletforrást nem biztosít. Erről a tisztségviselőket, a t, a Jegyzői Irodát, a Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját, a Közgazdasági Irodát, valamint a Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztályát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Dr. Solymos László alpolgármester. módosítása. Művelődési Osztálya.

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Dr. Solymos László alpolgármester. módosítása. Művelődési Osztálya. ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Előterjesztő: Dr. Solymos László alpolgármester Az előterjesztés tárgya: Közművelődési intézmények i tervének módosítása Iktatószám: 2698/2016. Melléklet:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Oktatási, Kulturális és Sportiroda. módosítása

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Oktatási, Kulturális és Sportiroda. módosítása ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője Az előterjesztés tárgya: Közművelődési intézmények i tervének módosítása Iktatószám: 1779/2012.

Részletesebben

Kivonat. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2004. február 27-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből HATÁROZAT

Kivonat. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2004. február 27-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből HATÁROZAT Kivonat Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése. február 27-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből /. (II. 27.) Kgy számú HATÁROZAT Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta az Oktatási, Kulturális és

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Oktatási, Kulturális és Sportiroda. módosítása

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Oktatási, Kulturális és Sportiroda. módosítása ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője Az előterjesztés tárgya: Közművelődési intézmények képzési tervének módosítása Iktatószám:

Részletesebben

Kivonat HATÁROZAT. Képzettség szintje. egyetem OKJ 71840702 felsőfokú kulturális 120 2000 2000. egyetem OKJ 71840702 felsőfokú kulturális

Kivonat HATÁROZAT. Képzettség szintje. egyetem OKJ 71840702 felsőfokú kulturális 120 2000 2000. egyetem OKJ 71840702 felsőfokú kulturális /2005. (I. 28.) Kgy számú Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta az Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetőjének 3378-3/2005. számú előterjesztését a közművelődési intézmények képzési tervének

Részletesebben

TOVÁBBKÉPZÉSI TERV

TOVÁBBKÉPZÉSI TERV Az intézmény neve: Janus Pannonius Múzeum (JPM) Az intézmény címe: 7621 Pécs, Káptalan u. 5. Iktatószáma: I-340-01/2018/504-I TOVÁBBKÉPZÉSI TERV 2018-2021 A közalkalmazott neve, munkaköre, végzettsége

Részletesebben

Az intézmény neve: Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Az intézmény címe: 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. Azonosító száma:..

Az intézmény neve: Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Az intézmény címe: 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. Azonosító száma:.. Az intézmény neve: Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Az intézmény címe: 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. Azonosító száma:.. További terv 2007-2013 Az eredeti további terv készítésének dátuma:

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838 www.salgotarjan.hu jegyzo@salgotarjan.hu VEZETŐK Dóra Ottó polgármester

Részletesebben

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina 1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina Hörcsöki Alíz Kovács Antónia M. Kovács Dávid Kovács

Részletesebben

DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE május 17-ei rendes, nyílt ülésének jegyzőkönyvi k i v o n a t a

DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE május 17-ei rendes, nyílt ülésének jegyzőkönyvi k i v o n a t a .. /2007. DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE 2007. május 17-ei rendes, nyílt ülésének jegyzőkönyvi k i v o n a t a 91/2007. (V. 17.) Ö.h. A Közgyűlés a Kulturális Osztály vezetőjének előterjesztésére

Részletesebben

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés Élelmiszer- és vegyiáru eladó Tervezett létszám: 12 fő Süveges Attila 10. B 1 felvéve Földvári Beáta 10. B 2 felvéve Vadász Brigitta 10. B 3 felvéve Kun Ibolya 10. B 4 felvéve Baktai Vivien 10. B 5 felvéve

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. május 21.-i ülésére Tárgy: A Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform Iroda továbbképzési tervének jóváhagyása Előterjesztés

Részletesebben

Egyetem tér 1. Kémia Épület 4. Angyal Dávid szakmai szolgáltató

Egyetem tér 1. Kémia Épület 4. Angyal Dávid szakmai szolgáltató 1. Aczél Ágnes gazdasági ügyintéző TTK Kísérleti Fizikai 2. Andirkó Erika könyvtáros TTK Matematikai Intézet 3. Angi Emese nyelvtanár TTK Dékáni Hivatal Nyelvtanári Csoport 4. Angyal Dávid szakmai szolgáltató

Részletesebben

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008.

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008. 2.Ternai 2.Zelei 3.Katona 1.Sebesi 1.Makai Melitta Anikó Marianna 6Dr.Pálfi 6Lőrincz Edit Tiborné Városi Kiss Bálint Általános Református Iskola Kunszentmárton 2.Füzi Balázs Viktória Hajnalka 6Szemerédi

Részletesebben

2. oldal Dolhai Balázs Dombi Ádám dr. Buséter Gábor dr. Galó Zsolt dr. Gyürke Bettina dr. Kovács Nikolett dr. Nagy Dóra Zita dr. Németh István dr. Sán

2. oldal Dolhai Balázs Dombi Ádám dr. Buséter Gábor dr. Galó Zsolt dr. Gyürke Bettina dr. Kovács Nikolett dr. Nagy Dóra Zita dr. Németh István dr. Sán 1. oldal Személyi rész a Hivatalos Értesítő 2018/2. számában A Honvédelmi Minisztérium személyügyi hírei 2017. december 1. - 2017. december 31. közötti időszakban Kormányzati szolgálati jogviszony létesült

Részletesebben

Eredménylista Erdővidék

Eredménylista Erdővidék Osztály: I. 1. Baló Ágnes Baló Judit Benedek Elek Gimnázium Nagybacon 148 2. Veres Zsombor Baló Judit Benedek Elek Gimnázium Nagybacon 133 3. Árpa Csilla-Izabella Benkő Tímea-Emília Kriza János Gimnázium

Részletesebben

Szakértői névjegyzék kialakítása ( ) SZAKE-12. SZAKE Mráz Sándor Zoltán Drogprevenciós-egészségfejlesztési szakértő

Szakértői névjegyzék kialakítása ( ) SZAKE-12. SZAKE Mráz Sándor Zoltán Drogprevenciós-egészségfejlesztési szakértő Drogprevenciós-egészségfejlesztési - Pályázati téma Pályázati azonosító Pályázó neve Szakterület -7442 Mráz Sándor Zoltán Drogprevenciós-egészségfejlesztési -7452 Márton Andrea Drogprevenciós-egészségfejlesztési

Részletesebben

Pedagógusok iskolai végzettsége. Ssz Név Beosztás Technikum/ egyéb Főiskola Egyetem Szakvizsga

Pedagógusok iskolai végzettsége. Ssz Név Beosztás Technikum/ egyéb Főiskola Egyetem Szakvizsga Pedagógusok iskolai végzettsége Ssz Név Beosztás Technikum/ egyéb Főiskola Egyetem Szakvizsga 1. Borbély András Igazgató Építészmérnök Mérnök Közoktatási vezető 2. Kisgergely Mária Közismereti igh. Ének

Részletesebben

Yonex Nagydíj ranglisták a 6. forduló után

Yonex Nagydíj ranglisták a 6. forduló után Yonex Nagydíj ranglisták a 6. forduló után -35 női egyéni toll labda 1. Szuchovszky Evelyn 30 pont 2. Vida Alexandra 22 pont 3. Jung Ágnes 16 pont -35 férfi egyéni toll labda 1. Tóth Richárd 106 pont 2.

Részletesebben

Beosztás a január között tartandó záróvizsgára. Bizottság száma: 1. sz. Terem szám: B 052.

Beosztás a január között tartandó záróvizsgára. Bizottság száma: 1. sz. Terem szám: B 052. Beosztás a 2018. január 17-19. között tartandó záróvizsgára Bizottság száma: 1. sz. Terem szám: B 052. Záróvizsga időpontja: 2018. január 17. 8 00 óra Orosz Boglárka Bogárné Péter Borbála Csilla Takács

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: , Kp. fax:

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: , Kp. fax: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838 www.salgotarjan.hu jegyzo@salgotarjan.hu VEZETŐK főszám e-mail iroda Fekete

Részletesebben

A választók névjegyzéke

A választók névjegyzéke A választók névjegyzéke 1. Czikhardt Gyula 41. Fekete Lídia 81. Tarcsi Béla 2. Egyházy Béla 42. Csizmadia Zoltán 82. Tarcsi Béláné 3. Egyházy Sarolta 43. Ifj. Csizmadia Zoltán 83. Kovács Gáspárné 4. Ifj.

Részletesebben

Megyei matematika verseny 2009.

Megyei matematika verseny 2009. 9. évfolyam 1 Pácsonyi Márton 77 Zrínyi Miklós Zalaegerszeg Kiss Zsolt, Péteri Szabolcs 2 Bubits Bence 66 Kölcsey Ferenc Zalaegerszeg Forgács Ferencné 2 Jung Dániel 66 Zrínyi Miklós Zalaegerszeg Kiss Zsolt,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 16-i ülésére Tárgy: A Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Stúdió KB. 2014-2020. évekre szóló továbbképzési

Részletesebben

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

XI. Fóti-Futi. 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 14 éves és ez alatti 1 5089 SZŐKE-KISS Jácint 2003 00:20:00 Nem Fóton Járok Iskolába 4:00 min/km +00:00:00 2 5091 TAKÁCS Levente Márton 2004 00:21:04 Garay János Általános Iskola, Fót 4:12 min/km

Részletesebben

Név Végzettség szintje Szakképzettségek

Név Végzettség szintje Szakképzettségek Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettségei Név Végzettség szintje Szakképzettségek 1 Aradi Katalin Judit egyetem 2 Barna Judit mesterfokozat MA 3 Benkovich András egyetem 4 Bíró Adrienn egyetem

Részletesebben

hrsz a terven NAGY LÁSZLÓ MESTER U /1 SZILÁGYI JÓZSEF MESTER U /2 DANKÓ LÁSZLÓ MESTER U MÁTÉ ISTVÁNNÉ MESTER U /1

hrsz a terven NAGY LÁSZLÓ MESTER U /1 SZILÁGYI JÓZSEF MESTER U /2 DANKÓ LÁSZLÓ MESTER U MÁTÉ ISTVÁNNÉ MESTER U /1 név cím hrsz a terven NAGY LÁSZLÓ MESTER U 35 17015/1 SZILÁGYI JÓZSEF MESTER U 33 17015/2 DANKÓ LÁSZLÓ MESTER U 27 17018 MÁTÉ ISTVÁNNÉ MESTER U 9 17019/1 GEDEI GYULA GYÖRGY MESTER U 11 17019/2 GEDEI ANIKÓ

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA. Megye: Maros. Körzet: Marosvásárhely és környéke. Osztály: V.

EREDMÉNYLISTA. Megye: Maros. Körzet: Marosvásárhely és környéke. Osztály: V. EREDMÉNYLISTA Megye: Maros Körzet: Marosvásárhely és környéke Osztály: V. 1. Kotirlán Ágnes Barabás Anna Liviu Rebreanu Általános Iskola Marosvásárhely 140,5 2. Szekeres Kinga Kádár Andrea Dr.Bernády György

Részletesebben

RESTART - SCITEC Félmaraton és Váltó Futóverseny

RESTART - SCITEC Félmaraton és Váltó Futóverseny Helyezés Rajtszám Név Idő Hátrány Cél 5 km Férfi Abszolút 1 56 Binder Tamás 00:19:44 00:00:00 00:19:43 2 74 JAKABFY ZOLTÁN 00:19:46 00:00:02 00:19:45 3 77 Klohniczer Csaba 00:24:07 00:04:23 00:23:57 4

Részletesebben

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton Nem/Kategória: Férfi 12-19 éves 1 129 BESENYEI Marcell 2002 00:34:37 00:37:41 01:12:53 01:12:18 17 12 5:08 min/km +00:00:00 2 116 BALOGH Balázs 1997 00:41:48 00:46:52 01:29:20 01:28:41 43 22 6:18 min/km

Részletesebben

Csecsemő- és kisgyermeknevelő felsőoktatási szakképzési szak

Csecsemő- és kisgyermeknevelő felsőoktatási szakképzési szak Beosztás a 2015. június 17 19 között tartandó záróvizsgára Bizottság száma : 23. sz. Terem szám:, B épület 537. terem Záróvizsga időpontja: 2015. június 17. 8. 00 órától Balázsi Éva Kata Béres Nikoletta

Részletesebben

14Km összetett eredmény:

14Km összetett eredmény: 14Km összetett eredmény: 1 509 Dr. Nemes-Nagy Tibor 1:00:27 04:19 Férfi 2 706 Zubornyák György 1:00:58 04:21 Férfi 3 224 Sárai-Szabó Tamás 1:01:58 04:26 Férfi 4 220 Cséplő Zoltán 1:02:57 04:30 Férfi 5

Részletesebben

2. oldal Farkas Ferenc kormánytisztviselőnek; közös megegyezéssel Feke Anikó kormánytisztviselőnek, Grézál Ádám kormánytisztviselőnek, dr. Klemencsics

2. oldal Farkas Ferenc kormánytisztviselőnek; közös megegyezéssel Feke Anikó kormánytisztviselőnek, Grézál Ádám kormánytisztviselőnek, dr. Klemencsics 1. oldal Személyi rész a Hivatalos Értesítő 2017/36. számában A Belügyminisztérium személyügyi hírei 2017. június hónapban A közigazgatási államtitkár Kinevezés Bereczki Ferencet a Belügyminisztériumban,

Részletesebben

VI.Szigetköz Minimaraton

VI.Szigetköz Minimaraton 2009.05.03. Táv : 16 km Abszolút eredmények 1. 33. Major József 1979 0:52:57 2. 10. Garami Árpád 1966 0:55:22 3. 71. Görözdi Máté 1983 0:57:34 4. 153. Sándor Csaba 1985 0:58:58 5. 6. Varga Csaba 1965 0:59:51

Részletesebben

Beosztás a június között tartandó záróvizsgára

Beosztás a június között tartandó záróvizsgára Bizottság száma: 21. sz. Terem szám:, B épület 542. terem Záróvizsga időpontja: 2017. június 14. 8 00 órától Agócs Cintia Balogh Barbara Barna Judit Bodó Liliana Fatime Czifra Kamilla Dán Gabriella Deák

Részletesebben

Pedagógus szakvizsga Tanári mesterképzési szak. Dr. Hostyisószkiné Jászai Valéria Erika ének - zene tanár

Pedagógus szakvizsga Tanári mesterképzési szak. Dr. Hostyisószkiné Jászai Valéria Erika ének - zene tanár Bizottság száma: 2. sz. Terem szám: B. -060. alagsor Záróvizsga időpontja: 2015. június 17., 8 óra Pedagógus szakvizsga Tanári mesterképzési szak Balogh Gábor ének zene tanár Dr. Hostyisószkiné Jászai

Részletesebben

B U D A P E S T I Ü G Y V É D I K A M A R A V Á L A S Z T Á S S Z A V A Z A T S Z Á M L Á L Ó B I Z O T T S Á G

B U D A P E S T I Ü G Y V É D I K A M A R A V Á L A S Z T Á S S Z A V A Z A T S Z Á M L Á L Ó B I Z O T T S Á G A megválasztott személyek neve és annak a tisztségnek, illetve testületnek a neve, amelyre, illetve amelybe a jelöltet megválasztották: Elnök DR. TÓTH M. GÁBOR Főtitkár DR. GYALOG BALÁZS Elnökhelyettes

Részletesebben

KŐRÖSHEGY KÖZSÉG Ö N K O R M Á N Y Z AT HUMÁN BIZOTTSÁGA 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Tel.: , fax: ,

KŐRÖSHEGY KÖZSÉG Ö N K O R M Á N Y Z AT HUMÁN BIZOTTSÁGA 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Tel.: , fax: , KŐRÖSHEGY KÖZSÉG Ö N K O R M Á N Y Z AT HUMÁN BIZOTTSÁGA 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Tel.: 340-011, fax: 540-044, E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2016. október 24-i ülésére Tárgy: JELENTÉS

Részletesebben

Nógrád Megyei Kormányhivatal Címe: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. Telefon: 06 (32) Fax: 06 (32)

Nógrád Megyei Kormányhivatal Címe: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. Telefon: 06 (32) Fax: 06 (32) Nógrád Megyei Kormányhivatal Címe: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. Telefon: 06 (32) 620-700 Fax: 06 (32) 620-713 Dr. Szabó Sándor Kormánymegbízott 06 (32) 620-700 Dr. Kalocsai Péter Igazgató 06 (32) 620-758

Részletesebben

Név Telefon Mellék Ajtó E-mail Keller Anikó. 74/505-672 224 kellera@lab.hu igazgató

Név Telefon Mellék Ajtó E-mail Keller Anikó. 74/505-672 224 kellera@lab.hu igazgató TOLNA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL MUNKAÜGYI KÖZPONTJA 7100, Szekszárd, Szent István tér 11-13. Honlapcím: http://kozig.tolnamegye.hu Központi tel.szám:74/505-600 Fax:74/415-686 e-mail: tolnakh-mk@lab.hu Név

Részletesebben

Futakeszi. 10 km nemenkénti eredménylista. Férfi

Futakeszi. 10 km nemenkénti eredménylista. Férfi 1 1027 FAZEKAS Attila 1970 00:38:34 00:38:20 3:50 min/km 1 Szenior (40 év felett) 1 +00:00:00 2 1068 KÖVÉR Balázs 1976 00:40:33 00:40:19 4:01 min/km 2 Szenior (40 év felett) 2 +00:01:59 3 1079 MAZUG Zsolt

Részletesebben

Bizottság száma: 6.sz. Terem szám: B Záróvizsga időpontja: június óra

Bizottság száma: 6.sz. Terem szám: B Záróvizsga időpontja: június óra Bizottság száma: 6.sz. Terem szám: B. 338. Záróvizsga időpontja: 2016. június 16. 8 00 óra Airault-Uri Andrea Marcsekné Vetési Júlia Pedagógus szakvizsga / fizika ismeretkör Pedagógus szakvizsga / fizika

Részletesebben

Pedagógusok képesítése

Pedagógusok képesítése Pedagógusok képesítése Az intézmény neve: Benedek Elek Általános Iskola S.sz. Név Munkakör 1. Antal Istvánné 2. Balázsiné Jaczkó Márta Alkalmazási jogviszony (közalkalmazott idejű jogviszonyban, határozott

Részletesebben

27. FutaVác Vác Future 6.4 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

27. FutaVác Vác Future 6.4 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi Gyermek (0-12 év) 1 6073 MAKRAI Bálint 2006 00:26:35 Vác 4:09 min/km +00:00:00 2 6022 BOROS Márton 2005 00:29:42 Verőce 4:38 min/km +00:03:07 3 6137 KOCHÁN Dávid Ferenc 2005 00:30:35 Szokolya 4:46

Részletesebben

Ötpróba Rióba - Margitsziget

Ötpróba Rióba - Margitsziget 1 4025 CSIKÓS Csaba 1983 00:00:02 00:19:21 00:19:35 00:20:08 00:20:59 01:20:05 3:44 min/km +00:00:00 2 1443 NÁRAY Balázs 1975 00:00:02 00:21:38 00:21:04 00:21:07 00:21:33 01:25:23 3:59 min/km +00:05:18

Részletesebben

Iszkiri futónap - Fuss át az őszből a télbe! II. Sprinttáv 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Iszkiri futónap - Fuss át az őszből a télbe! II. Sprinttáv 5 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 13-19 éves 1 5007 BORBÉLY Attila 2001 00:19:43 00:19:41 3 3 3:56 min/km +00:00:00 2 5068 ORBÁN Áron 2003 00:20:29 00:20:27 5 6 4:05 min/km +00:00:45 3 5080 SZOMMER Hugó 2007 00:21:16 00:21:14 8 9

Részletesebben

Futakeszi. 10 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista. Nem/Kategória: Fiatal (19 éves korig) Tempó Hátrány

Futakeszi. 10 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista. Nem/Kategória: Fiatal (19 éves korig) Tempó Hátrány Fiatal (19 éves korig) 1 1101 PUSZTAI Dominik 2003 00:42:36 00:42:23 4 4 4:14 min/km +00:00:00 2 1152 GOTTHARD Béla 2000 00:45:39 00:44:45 12 12 4:28 min/km +00:02:21 3 1093 NEMESS-KISS Noel 2006 00:45:44

Részletesebben

2012. augusztus Szakiskola

2012. augusztus Szakiskola 2012. augusztus Szakiskola Tanuló neve Osztály Tantárgy Terem Vizsgáztató tanár 24.aug 27.aug 28.aug Ajtai Krisztián Péter 09E Élelmiszer ismeret 9 Irházi Emőke 1.n. 9:00-10:00 Ajtai Krisztián Péter 09E

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Szervezet Név Beosztás, feladatkör Telefon Ajkai Járási Hivatal Cím: 8400 Ajka, Szabadság tér 12. Telefon: 88/550-644 Fax: 88/550-677 ajka.jaras@veszprem.gov.hu

Részletesebben

német nyelv, zongora matematika, informatika angol nyelv,informatikus könyvtár történelem, informatika könyvtáros matematika-fizika

német nyelv, zongora matematika, informatika angol nyelv,informatikus könyvtár történelem, informatika könyvtáros matematika-fizika Pappné Dr. Forgács Edit PhD. intézményvezető,,, közoktatási vezető nyelvtudományi PhD. Germanisztika Szénási Andrea intézményvezető-helyettes,, Tóth Attiláné Deák Andrea intézményvezető-helyettes, André

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 20 év alatt 1 1102 BOROS Ádám 2004 01:14:33 7 7 12:25 min/km +00:00:00 2 1064 RÁCZ Balázs 1997 01:18:10 11 10 13:01 min/km +00:03:37 3 352 SZABÓ Dávid 1999 01:18:43 12 11 13:06 min/km +00:04:08 4

Részletesebben

OKTV országos döntő angol nyelv Kováts Tímea 12.b 2. helyezés. fizika Frigyes Tamás 12.b. Kovács Péter. kémia Takács Gergő 12.c Mag Zsuzsa 12.

OKTV országos döntő angol nyelv Kováts Tímea 12.b 2. helyezés. fizika Frigyes Tamás 12.b. Kovács Péter. kémia Takács Gergő 12.c Mag Zsuzsa 12. OKTV országos döntő angol nyelv Kováts Tímea 12.b 2. helyezés OKTV második forduló matematika Barna Mátyás 12.b Frigyes Tamás 12.b fizika Frigyes Tamás 12.b Kovács Péter 12.b kémia Takács Gergő 12.c Mag

Részletesebben

I. Szigligeti félmaraton

I. Szigligeti félmaraton Férfi 0-35 éves 1 55178 ERDÉLYI Ernő 1983 00:22:31 00:22:23 1 1 3:59 km/h +00:00:00 2 55246 SOÓS Máté 2001 00:23:08 00:23:07 2 2 4:07 km/h +00:00:43 3 55143 MOLDOVÁN Attila 1982 00:24:44 00:24:42 4 5 4:24

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály

Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Szervezet Név Beosztás, feladatkör Telefon Cím: 8200 Veszprém, Jókai Mór u. 3-5. Telefon: 88/593-220 Fax: 88/593-221 vemkh.tarsadalombizt.foglalkoztatas@veszprem.gov.hu

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Profi 1 1087 VARGA Zoltán Csaba 1972 00:55:25 1 1 9:14 min/km +00:00:00 1 1009 BITA Árpád 1985 00:56:34 2 2 9:25 min/km +00:01:08 1 1063 PICHLER Tamás 1988 01:05:55 3 3 10:58 min/km +00:10:27 3 352 SZABÓ

Részletesebben

DR. MEZŐ FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA ALKALMAZOTTAK - FELADATOK. 2015/2016. tanév. igazgatóhelyettes

DR. MEZŐ FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA ALKALMAZOTTAK - FELADATOK. 2015/2016. tanév. igazgatóhelyettes DR. MEZŐ FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA ALKALMAZOTTAK - FELADATOK 2015/2016. tanév 1. Albertné Rácz Gyöngyi tanító, 2.c of. 2. Ankuczáné Varga Katalin tanító, 1.c of., igazgatóhelyettes 3. Aranyosné Siklósi Ágnes

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály

Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Szervezet Név Beosztás, feladatkör Városi Telefon Belső Cím: 8200 Veszprém, Jókai Mór u. 3-5. Telefon: 88/593-220 Fax:

Részletesebben

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2015. november 2. és 2015. november 16. között kiírt PIACI LAKÁSPÁLYÁZAT

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2015. november 2. és 2015. november 16. között kiírt PIACI LAKÁSPÁLYÁZAT NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2015. november 2. és 2015. november 16. között kiírt PIACI LAKÁSPÁLYÁZAT Név Megpályázott lakás 1. Aranyi Tamásné Vászonfehérítő u. 1. I/5. 2. Aranyosi Tiborné Vászonfehérítő u. 1.

Részletesebben

Futakeszi. 10 km nemenkénti eredménylista. Férfi. Hely Rsz Név Szév Nettó idő 1. kör 2. kör 3. kör 4. kör

Futakeszi. 10 km nemenkénti eredménylista. Férfi. Hely Rsz Név Szév Nettó idő 1. kör 2. kör 3. kör 4. kör 1 9035 FAZEKAS Attila 1970 00:37:38 00:08:50 00:09:28 00:09:36 00:09:42 3:45 min/km +00:00:00 2 9150 THURAUER Roman 1977 00:37:54 00:08:51 00:09:28 00:09:41 00:09:53 3:47 min/km +00:00:15 3 9051 HAJTMAN

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.03.31. 1 NYZCS/14/12289497 SIMON GYULA 4 357,00 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12290655 CZUBOR SÁNDORNÉ 3 101,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12289468 KINCSES GÁBOR FERENC 2 520,00 520 000 520 000

Részletesebben

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2016. febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT Ssz. Név 1. Bakos Zoltán 2. Bakos Zoltán 3. Bakos Zoltán 4. Bakos Zoltán 5. Balog Csaba 6. Balog Csaba 7. Balog

Részletesebben

Eredménylista. Megye: Hargita 1. osztály Körzet: Gyergyószentmiklós és környéke. Sorszám

Eredménylista. Megye: Hargita 1. osztály Körzet: Gyergyószentmiklós és környéke. Sorszám Eredménylista Megye: Hargita 1. osztály Tanuló neve Felkészítő neve neve Település Elért 1. NAGY GY FERENC EDIT GYERGYÓREMETE 148 NIKOLETTA 2. ROMÁN MÁTÉ FERENC EDIT GYERGYÓREMETE 147 3. LACZKÓ VIOLA PAPP

Részletesebben

Iskolánkban tanító pedagógusok 2017/18.

Iskolánkban tanító pedagógusok 2017/18. Iskolánkban pedagógusok 2017/18. Név Munkakör képesítés 1. Turcsányi Klára igazgató kémia-biológia szak, közoktatási-vezető szakvizsga pedagógia szakos bölcsész és szociálpedagógia 2. Rezessyné Zsoldos

Részletesebben

Szálka Triatlon S egyéni abszolút eredmények

Szálka Triatlon S egyéni abszolút eredmények 1 1 96 Pajor Gábor Férfi 1982 Felnőtt 1 00:07:35 00:00:57 00:34:10 00:00:40 00:17:27 01:00:51 2 2 126 DR POZSGAY Gábor Férfi 1970 Senior 1 00:07:29 00:00:55 00:37:56 00:00:56 00:19:42 01:07:02 3 3 133

Részletesebben

3. Auriga Erdei Futóverseny sorozat

3. Auriga Erdei Futóverseny sorozat 3. Auriga Erdei Futóverseny sorozat hatodik forduló 2016.07.03 Leány 1.6km 1. Fekete Flóra 3 6:18 SZVSI SE1 / 1, 10 2. Takó Lilla 6 6:20 Szolnok SE1 / 2, 7 3. Auerbach Anita 1 7:37 Szolnok SE1 / 3, 5 4.

Részletesebben

1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28: Csapat: GáborTeamII. Összidő: 07:50: Éger István Tamás :26:07

1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28: Csapat: GáborTeamII. Összidő: 07:50: Éger István Tamás :26:07 1. Csapat: Pannonia Primera Összidő: 07:28:37 1. 196 Horváth Csaba 1980 01:40:19 2. 198 Horváth Miklós 1984 01:52:18 3. 470 Németh Ferenc 1977 01:54:26 4. 609 Tóthpál Attila 1980 02:01:34 5. 489 Szabó

Részletesebben

Református PSZE-PÉM mesterpedagógusok listája A Zsinat Oktatási Bizottsága által 2015. novemberben elfogadott névsor

Református PSZE-PÉM mesterpedagógusok listája A Zsinat Oktatási Bizottsága által 2015. novemberben elfogadott névsor Református PSZE-PÉM mesterpedagógusok listája A Zsinat Oktatási Bizottsága által 2015. novemberben elfogadott névsor Név Ábrám Tibor Andrássy Judit Apostolné Bartha Mária Babocsánné Katona Ágnes Eszter

Részletesebben

VI.Szigetköz Minimaraton

VI.Szigetköz Minimaraton Abszolút eredmények 1. 33. Major József 1979 0:52:57 2. 10. Garami Árpád 1966 0:55:22 3. 71. Görözdi Máté 1983 0:57:34 4. 153. Sándor Csaba 1985 0:58:58 5. 6. Varga Csaba 1965 0:59:51 6. 18. Milan Stano

Részletesebben

Akkreditációs és Minőségügyi Bizottság

Akkreditációs és Minőségügyi Bizottság Akkreditációs és Minőségügyi Bizottság Elnök: Pásztorné Dr. Huszár Klára Dr. Kiskó Gabriella Badakné Dr. Kerti Katalin Stégerné Dr. Máté Mónika HÖK elnök: Szunyog Bálint Hallgatói tag: Gál János Diákjóléti

Részletesebben

30. Szilveszteri Futógála - Békéscsaba m futás nemenkénti eredménylista

30. Szilveszteri Futógála - Békéscsaba m futás nemenkénti eredménylista 1 1 GREGOR László 1992 00:13:24 00:13:20 2:53 min/km 1 csaba +00:00:00 2 18 TÁBOR Miklós 1986 00:13:50 00:13:47 2:59 min/km 2 csaba +00:00:27 3 3 DIÓSZEGI Dávid 1998 00:13:58 00:13:55 3:00 min/km 3 csaba

Részletesebben

alapján A tanév eredményei "Díjazottak" I. kategória II. kategória ISKOLA NEVE OSZT.

alapján A tanév eredményei Díjazottak I. kategória II. kategória ISKOLA NEVE OSZT. http://www.berzsenyi.hu/~kulcsar/ alapján A 2010-2011. tanév eredményei "Díjazottak" I. kategória A 6 vagy 8 osztályos középiskolai osztályok, a tavalyi évben 0. évfolyamos képzésben részt vett osztályok,

Részletesebben

III. S.Pártai Félmaraton

III. S.Pártai Félmaraton 45-49 éves 1 21211 TAKÁCS László 1968 01:20:35 01:20:31 6 6 3:50 min/km +00:00:00 2 21260 KISS Attila 1969 01:26:55 01:26:52 15 16 4:08 min/km +00:06:21 3 21346 KELEMEN Attila 1971 01:34:44 01:34:35 26

Részletesebben

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2018/19-es tanévben

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2018/19-es tanévben A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2018/19-es tanévben Név: Molnár László Szak(ok): történelem, könyvtár Igazgató Szakvizsgával rendelkező mesterpedagógus Elérhetőség: ramolasz60@gmail.com Név:

Részletesebben

Sorszám Név Munkakör Képesítés. gyógypedagógiai asszisztens

Sorszám Név Munkakör Képesítés. gyógypedagógiai asszisztens Sorszám Név Munkakör Képesítés 1. BRENNER ÁRPÁDNÉ gyógypedagógus logopédia,tanulásban 2. BUNCZOM EDINA gyógytornász 3. CSÉPLŐNÉ KÁLDI BEÁTA gyógypedagógus pedagógiája szakos általános iskolai tanár orosz

Részletesebben

DR. MEZŐ FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA ALKALMAZOTTAK - FELADATOK. 2016/2017. tanév. 3. Aranyosné Siklósi Ágnes tanár (matematika-rajz), tanulószoba, 8.d of.

DR. MEZŐ FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA ALKALMAZOTTAK - FELADATOK. 2016/2017. tanév. 3. Aranyosné Siklósi Ágnes tanár (matematika-rajz), tanulószoba, 8.d of. DR. MEZŐ FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA ALKALMAZOTTAK - FELADATOK 2016/2017. tanév 1. Albertné Rácz Gyöngyi tanító, 3.c of. 2. Ankuczáné Varga Katalin tanító, 2.c intézményvezető-helyettes 3. Aranyosné Siklósi

Részletesebben

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 "Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.05.21. adatai 1 KZCS/14/12193369 PAIS-HORVÁTH SZILVIA 631 380 17 210,00 631 380 2 KZCS/14/12193377 ÁBRAHÁM LÁSZLÓ 422 420 14 500,00 422 420 3 KZCS/14/12193299 KEMÉNYNÉ NAGY ERIKA 493 326 9

Részletesebben

Atomfutás Paks 2013 Atom 100 plussz összetett eredmények

Atomfutás Paks 2013 Atom 100 plussz összetett eredmények 2096 AGÓCS Róbert 1978 Hort 01:59:52 01:52:35 02:44:54 02:52:08 03:23:36 12:53:05 2013 ALI Csaba 1964 FuTeam SE Baja 01:51:03 01:44:54 02:20:53 02:46:52 02:54:51 11:38:32 2147 BALOGH Attila 1980 Kaposvár

Részletesebben

II. S.Pártai Félmarathon

II. S.Pártai Félmarathon 1 8008 BERTALAN Renátó 2014 00:00:00 00:14:03 00:27:48 +00:00:00 3:28 min/km 1 2 8121 BARABÁS Gábor 2014 00:00:00 00:14:03 00:28:30 +00:00:42 3:33 min/km 2 3 8118 ZATYKÓ Miklós 1977 00:00:00 00:14:09 00:29:26

Részletesebben

A népműveléstől a közösségi művelődésig Durkó Mátyás Emlékkonferencia 2016. PROGRAMFÜZET

A népműveléstől a közösségi művelődésig Durkó Mátyás Emlékkonferencia 2016. PROGRAMFÜZET PROGRAMFÜZET Debreceni Egyetem BTK NI Andragógia Tanszék 2 Durkó Mátyás Emlékkonferencia Debreceni Egyetem Főépület Debrecen, Egyetem tér 1. 2016. június 16-17. A rendezvény szervezői: Debreceni Egyetem

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: , Kp. fax:

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: , Kp. fax: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838 www.salgotarjan.hu jegyzo@salgotarjan.hu VEZETŐK főszám e-mail iroda Fekete

Részletesebben

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak J E L Ö L Ő B I Z O T T S Á G A Budapesti Ügyvédi Kamara 2010. évi választás A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak JELÖLŐ LISTÁJA (A tisztségviselők

Részletesebben

IV. DEBRECENI FUTÓKARNEVÁL 2. Nap -- TEREPFUTÁS augusztus 23. Kategória Eredmények

IV. DEBRECENI FUTÓKARNEVÁL 2. Nap -- TEREPFUTÁS augusztus 23. Kategória Eredmények 10km Férfi 10-18 éves 1 2064 Lovas Bence 2004.04.04 11 0:35:29 1:14:41 10km Férfi 19-30 éves 1 2044 Szabó József 1990.02.16 25 0:21:54 0:44:37 2 2099 Szaniszló Máté 1988.08.23 26 0:23:08 0:47:23 3 2105

Részletesebben

Szent László Napi futás. Szent László napi 10-es abszolút eredménylista

Szent László Napi futás. Szent László napi 10-es abszolút eredménylista 1 475 VARJASI Dávid 1990 00:03:56 00:22:07 00:23:10 00:00:29 00:49:43 00:45:47 4:21 min/km Férfi 1-2003 1 +00:00:00 2 384 ERDEI András 1987 00:03:57 00:22:49 00:24:45 00:00:24 00:51:56 00:47:59 4:34 min/km

Részletesebben

12 TÚRA BUCSA KÖRÜL RÉSZVÉTEL

12 TÚRA BUCSA KÖRÜL RÉSZVÉTEL 12 TÚRA BUCSA KÖRÜL RÉSZVÉTEL NÉV CÍM 1.TÚRA 2.TÚRA 3.TÚRA 4.TÚRA 1. ÁDÁM BIANKA BUCSA, JÓZSEF ATTILA U. 2. 2. ÁDÁM CINTIA BUCSA, JÓZSEF ATTILA U. 2. 3. AUER BRIGITTA BUCSA, KOSSUTH U. 96/B 4. AUER GABRIELLA

Részletesebben

Iskolánkban tanító pedagógusok 2016/17.

Iskolánkban tanító pedagógusok 2016/17. Iskolánkban pedagógusok 2016/17. Név Munkakör képesítés 1. Turcsányi Klára igazgató kémia-biológia szak, közoktatási-vezető szakvizsga pedagógia szakos bölcsész és szociálpedagógia 2. Rezessyné Zsoldos

Részletesebben

Nemzeti Eszközkezelő Zrt. 2009.01.01-2014.01.01 között létrejött jogi tevékenységre vonatkozó szerződések

Nemzeti Eszközkezelő Zrt. 2009.01.01-2014.01.01 között létrejött jogi tevékenységre vonatkozó szerződések Nemzeti Eszközkezelő Zrt. 2009.01.01-2014.01.01 között létrejött jogi tevékenységre vonatkozó szerződések A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. Által az állam nevében megvásárolt lakóingatlanokra vonatkozó adásvételi

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S. Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 10521/2015. Tárgy: A Kövér Béla Bábszínház igazgatói munkakörére beérkezett pályázatok

Részletesebben

Sapientia EMTE Gazdaság- és Humántudományok Kar. Közgazdaság képzési ág Csoportbeosztás tanév

Sapientia EMTE Gazdaság- és Humántudományok Kar. Közgazdaság képzési ág Csoportbeosztás tanév Közgazdaság képzési ág 1 Ambrus K. Norbert A A1 2 Antal V. Tamás A A1 3 Babota G. Zoltán A A1 4 Baczoni G. Gyopárka A A1 5 Baló Cs. Zsolt A A1 6 Baricz C. Anita A A1 7 Bartha L.-J. Boglarka A A1 8 Bartók

Részletesebben

FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA november 23.

FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA november 23. FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA 2008. november 23. Végeredmény 4 KM Gyerek Absz.hely Név Szül.év Rajtszám Idö 1. RAJSZKI PÉTER 1995 378 15:34 2. Kocsis Gábor 1995 350 16:08 3. Novák Eszter 1996 354 17:24

Részletesebben

Oktazon Vezetéknév keresztnév Végzettség középfokú iskolai

Oktazon Vezetéknév keresztnév Végzettség középfokú iskolai Oktazon Vezetéknév keresztnév Végzettség középfokú iskolai 72332609070 András Anikó végzettség 74350268240 András Istvánné főiskola 78444637868 Argat Rita Mária főiskola 72481668200 Bagó Henrietta főiskola

Részletesebben

Eredménylista. Megye: Szilágy/Sarmaság Osztály: I.osztály

Eredménylista. Megye: Szilágy/Sarmaság Osztály: I.osztály Eredménylista Megye: Szilágy/Sarmaság Osztály: I.osztály 1. Gál Levente Kocsis Melinda Sarmasági 1 Számú Szakképző Liceum Sarmaság 150 2. Király Anna Erdei Gabriella Szilágyballai Általános Iskola Szilágyballa

Részletesebben

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti eredménylista. Férfi

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti eredménylista. Férfi Férfi 1 475 VARJASI Dávid 1990 00:03:56 00:22:07 00:23:10 00:00:29 00:49:43 00:45:47 4:21 min/km 1 1 +00:00:00 2 384 ERDEI András 1987 00:03:57 00:22:49 00:24:45 00:00:24 00:51:56 00:47:59 4:34 min/km

Részletesebben

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 2004+ 1 631 RÉVÉSZ Hunor 2004 00:31:36 00:31:58 00:00:30 01:04:05 48 77 6:06 min/km +00:00:00 2 188 BOTTÓ Balázs 2008 00:35:35 00:36:44 00:00:34 01:12:54 59 117 6:56 min/km +00:08:49 2018.06.24 13:25:59

Részletesebben

IV. Tovafutók - Liget

IV. Tovafutók - Liget Nem/Kategória: Férfi F1 1 7073 PICHLER Tamás 1988 00:29:57 Férfi 4 4 TovaFutók SE 4:15 min/km +00:00:00 2 7008 BAZSÓ Dávid 1988 00:32:11 Férfi 6 6 TovaFutók SE 4:34 min/km +00:02:13 3 7001 ÁGOSTON Péter

Részletesebben

V. Rábapatonai Futó Körverseny

V. Rábapatonai Futó Körverseny 16 km abszolút eredménylista Hely Rsz Név Szév Nettó idő Tempó Város Nem Nem. hely Kategória Kat. hely Hátrány 1 1602 HEGEDÜS Tamás 1987 01:04:52 4:07 min/km Rábapordány Férfi 1 1976-1997 1 +00:00:00 2

Részletesebben

A szavazatszámláló bizottságok póttagjainak megválasztása. 1 db határozati javaslat

A szavazatszámláló bizottságok póttagjainak megválasztása. 1 db határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Mózes Ervin Címzetes Főjegyző Ikt. szám: 01/56.422/2016. Tárgy: A szavazatszámláló bizottságok póttagjainak megválasztása Melléklet: 1 db határozati javaslat Készítette: Jegyzői Iroda

Részletesebben

1. oldal, összesen: 6

1. oldal, összesen: 6 Név Nem Összesen 0-8 év 5056 19 3 1 Körömi Kornélia 0-8 év 0:26:08 0:19:50 0:06:18 5051 85 45 2 Kiss Emma 0-8 év 0:35:56 0:27:48 0:08:08 9-13 év 5021 36 13 1 Ficzere Alexa Zoé 9-13 év 0:28:06 0:21:10 0:06:56

Részletesebben

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 35 év alatti 1 593 FARKAS Pál 1985 01:30:31.8 01:30:27.8 1 1 4:16 min/km +00:00:00.0 2 699 PINTÉR András 1996 01:33:36.5 01:33:33.8 3 3 4:24 min/km +00:03:05.9 3 609 HERCZEG Zoltán 1986 01:33:41.8

Részletesebben

Szavazókör nyitvatartása 4032 Egyetem tér 1. I. emelet 1. Antal Ildikó könyvkötő Egyetemi Kiadó DE Főépület Könyvtár előtere. DEENK Olvasószolgálati

Szavazókör nyitvatartása 4032 Egyetem tér 1. I. emelet 1. Antal Ildikó könyvkötő Egyetemi Kiadó DE Főépület Könyvtár előtere. DEENK Olvasószolgálati Sorszám Titulus Név Munkakör Szervezeti egység Helyszín 1. Antal Ildikó könyvkötő Egyetemi Kiadó 2. Antal Mátyás adatrögzítő Egyetemi Kiadó 3. Bacskai Ferenc könyvtáros asszisztens 4. Balogh Éva Katalin

Részletesebben