TERMÉKEINK. benedictinus.hu 2 / 3

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TERMÉKEINK. benedictinus.hu 2 / 3"

Átírás

1

2 Gyógynövényolajok Szappanok Krémek Fürdősók Virágvizek Borok Bencés likőrök Gyógyteakeverékek Monoteák Benedictinus csokoládék Benedictinus ecetek Vis Vitalis ásványvíz TERMÉKEINK 2 / 3 A pannonhalmi apátsági termékeket illetően kiemelten fontos Reisch Elek bencés szerzetes 1735-ben írt könyve, amelyben mintegy 600 gyógynövény alapú termék receptje szerepel. Köztük található nagyjából 50 gyógytearecept is, de különféle kenőcsök, alkoholos tinktúrák, gyógynövényfürdők elkészítésére vonatkozóan is adatokkal szolgál. A most élő bencés szerzetesközösség a múlt hagyományaira, a hajdan volt szerzetestudósok lejegyzett ismereteire alapozva, azonban a mai kor tudományos és technológiai színvonalán újragondolva folytatja a gyógynövényekhez kapcsolódó tevékenységét. Az ősi receptúrák alapján a Főapátság saját gyógynövény-manufaktúrájában az Officina Sancti Martiniban illetve ezen kívül a szigorú szakmai és minőségi követelményeknek megfeleltetett külső partnerekkel közösen az elmúlt években számos gyógynövényalapú termék gyártásába kezdett.

3 KAPHATÓ HÁRMAS DÍSZCSOMAGOLÁSBAN IS! GYÓGYNÖVÉNYOLAJOK 4 / 5 Pannonhalmán a levendula betakarítását még ma is hagyományosan kézzel, sarlókkal végezzük. A Főapátság területén 5,5 hektárnyi területen termesztett növényből évente körülbelül liter illóolajat nyerünk természetes desztillációval. A gyógyító erejű levendulaolaj tisztaságot, frissességet ajándékoz használójának. Oldja a lehangoltságot, depressziót, helyreállítja a lelki egyensúlyt. Gyógynövényolajainkból hármas válogatásokat állítunk össze díszdobozban, amely tartalmazhatja a levendulaolajon kívül a Főapátság kertjében termesztett körömvirágszirmainak E-vitaminnal dúsított kivonatát, egy tisztító, élénkítő kakukkfűolajat, izzadást mérséklő zsályaolajat vagy az orvosi citromfűolajat, amely megkönnyíti az alvást, megnyugtathat, relaxálást segítő, frissítő hatása van.

4 SZAPPANOK 6 / 7 A Pannonhalmi Főapátság gyógynövény-manufaktúrájában, az Officina Sancti Martiniban készült Lavandis termékcsaládunk levendulaszappanjában a levendula a nyugalmat, harmóniát hozó tulajdonságait az öröm olajának is nevezett mandarinolaj gyógyhatásai kísérik, amelyet Szicília ültetvényein préselnek számunkra. Ezt az olajat Zólyomi Zsolt parfümőr választotta a legkiválóbb minőségű olajok kínálatából, hogy kísérje és kiegészítse a szappan legfontosabb és legkedvesebb összetevőjét, a Főapátság ültetvényein termő valódi levendulavirág olaját, amelynek harmonizáló illata mellett kiváló bőrápoló tulajdonságai is érvényesülnek a használat során. Miraculosum termékcsaládunk szappanja tápláló, regeneráló hatású, jellemzője a balzsamos, olajokban gazdag textúra, amely a száraz, irritált bőr számára védelmet biztosít.

5 A kép illusztráció! KRÉMEK 8 / 9 Lavandis termékcsaládunk kézkrémje táplálja és finom védőréteget képezve védi a kezeket az irritációtól és a vízveszteségtől. A Főapátság kertészetében termesztett levendula illóolaja nemcsak harmónikus illatával, hanem gyulladáscsökkentő és enyhe fertőtlenítő tulajdonságával gazdagítja a krémet. A bőr egészséges működéséhez szükséges anyagokat a magas szőlőmag- és egyéb esszenciális olajokban, lecitinben és E-vitaminban gazdag kompozíció biztosítja. A krém jól felszívódik, használata könnyű, hűs és bársonyos bőrérzetet biztosít. Miraculosum termékcsaládunk intenzív ápoló krémje tápláló, regeneráló hatású készítmény, amely védelmet biztosít az irritált bőr számára. A recept kidolgozásának kiindulópontja Reisch Elek gyógyszerész és bencés szerzetestestvér 18. században lejegyzett előirata volt, amelyben a mandulaolaj, a méhviasz, valamint egy különleges, illatos balzsam szerepel alapanyagként. Fontos öszszetevőjük a körömvirágolaj is, amely értékes gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatással bír és a pannonhalmi kertben termesztett gyógynövényből, helyben készül.

6 FÜRDŐSÓK 10 / 11 A kolostori gyógyászat jól bevált és fontos terápiás eszköze a fürdő. Szent Benedek arról rendelkezik, hogy használatát ajánlják fel a betegeknek, ahányszor hasznukra van. Már a megfelelő hőmérsékletű víz felhajtóereje is nyugtató, lazító hatású, amelyet a felszívódó sók és növényi kivonatok hatásai egészítenek ki. Az Officina Sancti Martini gyógynövényműhely fürdősói e hagyományos terápiához szolgálnak eszközként. A fürdősóinkkal készített víz lágyságát és regeneráló hatását mediterrán tengeri só biztosítja.

7 VIRÁGVIZEK 12 / 13 A desztillációs eljárás során keletkező aromavizek a gyógynövények vízben és vízgőzben oldódó hatóanyagait tartalmazzák. Felépítésük más, mint az illóolajoké: illatuk lágyabb, hatásuk enyhébb, mivel kisebb mennyiségben tartalmazzák az aktív hatóanyagokat. Alkalmazásuk kapcsán általában nincsenek megkötések, kisbabák, érzékeny bőrűek vagy várandósak is biztonsággal használhatják őket, sőt számukra illóolajok helyett ezek használata ajánlott! Hígítás nélkül szükség szerinti gyakorisággal közvetlenül a kezelni kívánt bőrre permetezhetők tisztálkodás után, sportoláskor, utazáskor, vagy napozás után.

8 Bővebb információ: Pannonhalmi Apátsági Pincészet 9090 Pannonhalma, Vár / 15

9 BENCÉS LIKŐRÖK 16 / 17 A Bencés Gyógynövénylikőr tizenöt fajta gyógynövény kivonatából készült, receptjét Reisch Elek 1735-ben jegyezte le. Az Agárdi Almapálinkát és az apátsági gyógynövénykivonatokat elegyítő, kellemes ízű, egyedi likőrkülönlegesség természetes tisztasága jótékony élettani hatással egészül ki. A Bencés Keserűlikőr hét fajta gyógynövény (keserű) kivonatából, Agárdi Almapálinka felhasználásával készül. A jellegzetes aromájú ital varázsa az összetevők kivételes összhangjában rejlik. A különleges aromájú Bencés Meggylikőr a bencés szerzetesek gyümölcshasznosítási kultúrájáról tanúskodik. A Pannonhalmi Főapátságban megtalált leírások alapján és Agárdi Cigánymeggypálinka hozzáadásával készült ital ízvilága a természet ajándéka.

10 GYÓGYTEAKEVERÉKEK 18 / 19 A Főapátság bencés szerzeteseinek évszázados gyógyászati, gyógynövényes tapasztalata a Herbária Zrt. piacvezető gyógynövényfeldolgozó és -forgalmazó magyar vállalat szakértelmével találkozott. Az együttműködés eredménye a Pannonhalmi Bencés Gyógyteacsalád. Filterezett, gyógynövényes teakeverékeink olyan kellemetlen tünetek enyhítésére, betegségekre hoznak gyógyírt, amelyekkel a mai kor embere olykor szembenézni kényszerül. A teakeverékcsalád tagjai: Laudes, Vesperas, Szívnyugtató, Májvédő, Vesetisztító, Ízületi bántalmak enyhítésére, Salaktalanító, Mellkastisztító, Gyomor, Feszültségoldó, Étvágynövelő, valamint Fogyókúrát kiegészítő. Pannonhalma szerzetesei ma is naponta imádkoznak a betegekért, azokért is, akik ezeket a teákat használják. A korai szerzetesek hitével és szeretetével ajánljuk ezeket a teákat.

11 MONOTEÁK 20 / 21 A Főapátság gyógynövénykertjében gyűjtött és szárított gyógynövényeink gondos válogatás és tisztítás után 25 g-os és 40 g-os kiszerelésben kerülnek forgalomba. Levendula-, kakukkfű-, zsálya- és citromfű-monoteáink akár egész éven át elérhetőek, de tavasztól őszig számtalan fajta gyógynövényünk érhető el limitált mennyiségben eme tasakolt formában. A szárított levendula külsőleg (akár borogatás formájában) égési sérülések, napégés, bőrpír, rovarcsípések gyógyítására, enyhítésére is alkalmazható, szárított virágának és olajának közismert a molyokat távoltartó hatása is. A kakukkfű teája és illóolaja fürdőként vagy gőzként belélegezve is rendkívül hatásos, erősíti az immunrendszert, szellemileg felfrissít. A zsálya belsőleg a bélrendszer hurutos betegségeire bír jó hatással, valamint idegerősítő hatása is ismert. A citromfűteát elsősorban görcs, és feszültségoldó tulajdonságai teszik értékessé.

12 CSOKOLÁDÉINK DÍSZDOBOZOS VÁLOGATÁSBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓK! BENEDICTINUS CSOKOLÁDÉK ÉS KEKSZ 22 / 23 A magyarországi bencés közösség több évszázadon keresztül a mai napig különböző mesterségekben tevékenykedik, elsősorban régi receptekre és leírásokra támaszkodva, és így törekszik a legjobb minőségű termékek előállítására. Ennek a csokoládénak az elkészítésében a Rózsavölgyi Csokoládé manufaktúra segít a legmagasabb szakmai hozzáértéssel, saját termesztésű alapanyagokkal és teljes egészében kézi munkával. Csokoládéink díszdobozos válogatásban is megvásárolhatók. Az Avena citromfüves zabkekszünk a Főapátság gyógynövénykertjében termesztett citromfű hozzáadásával és karamellizált citromdarabokkal készül.

13 KAPHATÓ NÉGYES DÍSZCSOMAGOLÁSBAN IS! BENEDICTINUS ECETEK 24 / 25 Kutatások során a központi könyvtárban kerültek elő a 16. századból fennmaradt dokumentumok, amelyek tanúsítják, hogy az Apátság ősi gyakorlata volt, hogy gyógyászati és étkezési felhasználásra borecetet illetve gyógyecetet készítettek saját borászatukhoz kapcsolódva. A Főapátság szerzeteseinek több évszázados borászati és étkezési tapasztalata most a sikeres, korszerű technológiával rendelkező óbudai ecetgyártó cég, a Buszesz Zrt. szakértelmével találkozott. A biológiai erjesztéssel készült ecet az egészséges táplálkozás fontos része. A borból előállított bencés ecet a biológiai erjesztés során megőrzi a gyümölcs fontos élettani alkotóelemeit, az aminosavokat, a B-vitaminokat és az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen mikroelemeket. Az együttműködés eredménye 4 különleges borecet, amely most 4x50 ml kiszerelésben egyedi csomagolásban is megvásárolható.

14 AZ ÉLETERŐ FORRÁSA A forrás, amelyből a VIS VITALIS ásványvíz származik, a pannonhalmi Szent Márton-hegy mellett található Ravazd községben fakad. A forrásról szóló legkorábbi adat Anonymus 1200-as évek elején lejegyzett művében jelenik meg. A hagyomány szerint a tatárok elől menekülő IV. Béla király ivott a kút vizéből, a helyi lakosság ezért is emlegeti a mai napig Béla király kútjaként. Alátámasztja a legendát egy 1238-ban kelt oklevél is, amely említést tesz a településről és annak forrásáról. A kúthoz az 1700-as évek végétől rendszeresen vezettek zarándoklatokat. A forrás számos feljegyzés szerint gyógyító hatású, többen csodák helyszíneként emlegették. A Ravazdra látogató vendégek és a bencés szerzetesek is gyakran keresték fel fürdőkúra céljából. Történelem, szakralitás és hagyomány így egyesül az ásványi anyagokban gazdag VIS VITALIS-ban. A KÜLSŐ A modern és a tradicionális dizájnhatások ars poeticaként is felfogható alkalmazása mellett a VIS VITALIS magán hordozza a több évszázados történelmi, egyházi szimbólumok lenyomatát is. Bencés, egyházi, világi, történelmi inspirációkból születő, egyedi vonalvezetésű palackja egyszerre idézi meg az autentikus karafok, vizeskancsók és elsőgenerációs szikvizes üvegek formáit. A víz külső megjelenésének megtervezése és kivitelezése során az volt a célunk, hogy a VIS VITALIS olyan ikonikus, emblematikus formát kaphasson, ami bármilyen asztalon méltó módon foglalhat helyet. AZ ÍZVILÁG A VIS VITALIS azon mineráliák helyre jellemző, specifikus keverékétől kapja meg ízének karakterét, amelyeken átfolyik, átszűrődik. E természetes, minerális szűrőrendszer segítségével minden egyes kortyban évmilliók íze és az ez idő alatt a vízbe került ásványianyagtartalom összpontosul. A VIS VITALIS szénsavas és szénsavmentes termékeinek íze és öszszetétele ideálissá teszi gasztronómiai célú felhasználásra. Tökéletes vízválasztás bármilyen étlaphoz és itallaphoz. Jellegéből adódóan nem zavarja meg a különböző ételek és italok ízélményét. Exkluzív megjelenése és minősége a legmagasabb szintű vendéglátás igényeinek is megfelelővé teszi. MASARU EMOTO A világhírű japán kutató a víz kristályszerkezetében vizsgálja az öszszetételt és a víz történelmét. Az izgalmas és egyedi folyamat során a VIS VITALIS vízcseppjeiről mikroszkopikus képek készültek, amelyek szemet gyönyörködtetően festik meg a forrás minőségének tökéletességét. Bővebb információ: Hortus Pannoniae Kft Pannonhalma, Vár / 27

15 9090 Pannonhalma, Vár 1.

AZ IDŐ FORMÁLTA TÖKÉLETESRE

AZ IDŐ FORMÁLTA TÖKÉLETESRE AZ IDŐ FORMÁLTA TÖKÉLETESRE AZ ÉLETERŐ FORRÁSA A forrás, amelyből a VIS VITALIS ásványvíz származik, a pannonhalmi Szent Márton-hegy mellett található Ravazd községben fakad. A forrásról szóló legkorábbi

Részletesebben

Termékeink CSOKOLÁDÉK

Termékeink CSOKOLÁDÉK Termékeink Herba officinalis A Pannonhalmi Főapátság 996 óta működő Gyógynövénykertjében mintegy 35 féle gyógynövényt termesztünk. A növényeket frissen levágva, vagy szárított formában hasznosítjuk, értékesítjük.

Részletesebben

Termékeink CSOKOLÁDÉK LEVENDULAOLAJ GYÓGYTEAKEVERÉKEK FÜRDŐOLAJAK FÜRDŐSÓK GYŐGYNÖVÉNYLIKŐRÖK SZAPPANOK KÉZKRÉMEK

Termékeink CSOKOLÁDÉK LEVENDULAOLAJ GYÓGYTEAKEVERÉKEK FÜRDŐOLAJAK FÜRDŐSÓK GYŐGYNÖVÉNYLIKŐRÖK SZAPPANOK KÉZKRÉMEK Termékeink Herba officinalis A Pannonhalmi Főapátság 996 óta működő Gyógynövénykertjében mintegy 35 féle gyógynövényt termesztünk. A növényeket frissen levágva, vagy szárított formában hasznosítjuk, értékesítjük.

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk! Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk! Karácsony közeledtével mindannyian elgondolkozunk azon, hogyan fejezhetnénk ki köszönetünket üzleti partnereinknek, munkatársainknak az egész évben nyújtott munkáért,

Részletesebben

A Főapátságban látogatható területek nyitva tartása*

A Főapátságban látogatható területek nyitva tartása* NYITVA TARTÁS 2019. A Főapátságban látogatható területek nyitva tartása* Apátsági Pincészet vezetések** 01.01. -01.14. között ZÁRVA 01.15. 03.20. kedd-vasárnap 10.00 15.00 hétfőn zárva 03.21. 04.30. kedd-vasárnap

Részletesebben

PROGRAMLEHETOSÉGEK, NYITVATARTÁS, ÁRLISTA

PROGRAMLEHETOSÉGEK, NYITVATARTÁS, ÁRLISTA PROGRAMLEHETOSÉGEK, NYITVATARTÁS, ÁRLISTA További információ és valamennyi programra bejelentkezés: TriCollis Foglalási Központ Tel.: +36-96/570-191 Email: info@osb.hu 2018. Apátság, Pincészet, Megújuló

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNYISMERET ALAPFOGALMAK

GYÓGYNÖVÉNYISMERET ALAPFOGALMAK GYÓGYNÖVÉNYISMERET ALAPFOGALMAK Gyógynövény: - Gyógyszerkönyvben szereplő drogok nyersanyaga, - gyógyításra, ill. egészségvédelemre felhasznált növény, - gyógyításra, gyógyszeripari alapanyagok előállítására,

Részletesebben

KARÁCSONYI CSOMAGAJÁNLATAINK.

KARÁCSONYI CSOMAGAJÁNLATAINK. KARÁCSONYI CSOMAGAJÁNLATAINK HÖLGYEKNEK AJÁNLJUK Lavandis szappan levendulaolajjal (125g) Lavandis kézkrém Lavandis szappanzsák Albus csokoládé A csomag ára: 6.990 Ft Miraculosum szappan körömvirágolajjal

Részletesebben

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van? A természet mesteri módon

Részletesebben

KOLOSTORI TERMÉKEK BOLTJA Sopron, Kolostor u. 1. A Nagyboldogasszony (Templom) mellett

KOLOSTORI TERMÉKEK BOLTJA Sopron, Kolostor u. 1. A Nagyboldogasszony (Templom) mellett KOLOSTORI TERMÉKEK BOLTJA Sopron, Kolostor u. 1. A Nagyboldogasszony (Templom) mellett A gyógyítás kezdettől fogva a monostorok fontos szolgálatai között szerepelt, hiszen Szent Benedek azt írja elő a

Részletesebben

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban Az íz igazán számít! Egyre gyakrabban kerülnek zöldségek az asztalunkra. Fontos is, hogy a mindennapi étrendünk zöldségféléket tartalmazzon, hiszen így tarthatjuk fenn testi és lelki egészségünket. Az

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7 Gyógynövények babáknak és mamáknak Ánizs A Közép-Keleten és a Földközi-tenger keleti medencéjében lévő szigeteken őshonos köz 1 / 7 Napjaink fitoterápiája a növény termését és annak illóolaját használja,

Részletesebben

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait.

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait. Az utóbbi évtizedben egyike lett azoknak az alternatív kezelésmódoknak, melyeknek a népszerűsége a világ számos országában fokozódik. Ennek oka részben abban keresendő, hogy sokan szenvednek tartós stresszhatással

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

A Pannonhalmi Főapátság vállalkozási arca

A Pannonhalmi Főapátság vállalkozási arca arca Előadó: Rábai László 1 Győr, 2017.06.06. CSR Egy fordított modell A Pannonhalmi Főapátság azért hozott létre vállalkozásokat, hogy a gazdálkodási hagyományait újra élessze és egyúttal az oktatási-nevelési,

Részletesebben

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása Dr. Keve Tibor Gradiens Kft. 2074 Perbál, Levendula u. 1. Postacím: 2074 Perbál, Pf.: 15. Tel: 1-460-0804

Részletesebben

Vinasse +P szakmai ismertető anyag

Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasz avagy Vinasse, szerves trágya A vinasz a szeszgyártás során keletkező tisztán növényi eredetű anyag, amely koncentrált és azonnal felvehető formában tartalmazza

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok Természetes olajok, teák és növények Gógymódok Figyelem! A felsorolt termékek és alkalmazási módok nem mindenkinél, és nem minden esetben hoznak eredményes változást. Ebben az esetben próbálkozzunk vagy

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Ayurveda és a méregtelenítés 2. rész 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető

Részletesebben

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk Méz kínálatunk A legfinomabb és legkülönlegesebb mézeket gyűjtöttük itt össze Önöknek, melyek remek ajándékként szolgálnak az ünnepek közeledtével. Termékeink más és más kiszerelésben kaphatóak. 36g tól

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS

GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS Gyógynövény fogalma Gyógyszerkönyvben szereplő drogok nyersanyaga. Gyógyításra, ill. egészségvédelemre felhasznált növény. Gyógyításra, gyógyszeripari alapanyagok előállítására, élvezeti

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) Kalendula (körömvirág), rozmaring, mentol, kámfor, aloe vera, kurkuma, csalán, angelika (angyalgyökér), boróka, kakukkfű,

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA

VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA ÖRÖMMEL NYÚJTJUK ÁT ÖNNEK ÜNNEPI KATALÓGUSUNKAT, BENNE EGYEDI AJÁNLATAINKKAL A KARÁCSONYI ÉS ÉV VÉGI AJÁNDÉKOZÁSHOZ. Tökéletességre való törekvésünk jegyében ünnepi csomagajánlatainkat

Részletesebben

TÁMOP-3.1.4 08/2-2009-0039.

TÁMOP-3.1.4 08/2-2009-0039. TÁMOP-3.1.4 08/2-2009-0039. Kölcsey Ferenc Általános Iskola és Óvoda 2010.05.03-2010.05.25. Amikor a tölgyet kivágják, az egész erdő visszhangzik az esésétől, de száz makkot vet csöndben egy észrevétlen

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

13 gyógyító tipp cickafarkfűből. A cickafarkfű étvágyjavító, köptető, nyugtató sekentő és, Hatóanyagai

13 gyógyító tipp cickafarkfűből. A cickafarkfű étvágyjavító, köptető, nyugtató sekentő és, Hatóanyagai 13 gyógyító tipp cickafarkfűből A cickafarkfű étvágyjavító, köptető, nyugtató sekentő és, Hatóanyagai Glikozidikus keserűanyag, illóolaj (0,05 0,25%) amelynek komponensei a kamazulén, a kámfor, a szabinén,

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee Tea, Kávé, Desszertlap Dessert, Coffee, Tee Vintage Teák A tea az álmodók bora /Kosztolányi Dezső/ Zöld teák A zöld tea nem pusztán élvezeti szer, hanem természetes gyógynövény. A és E vitaminban gazdag.

Részletesebben

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..)

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) A képek alapján próbáljátok felismerni az adott gyógynövényt, azonosítsátok be a hatását, és hogy a növény melyik

Részletesebben

A N N O TERMÉKKATALÓGUS

A N N O TERMÉKKATALÓGUS TERMÉKKATALÓGUS Bio Pálinkák E pálinkákban jelen van a Bükk hegység érintetlen környezete és a napsütötte nyári gyümölcs zamata. Egyedülálló íz harmóniáját a bio termékek előállításakor megkövetelt technológiai

Részletesebben

Partner- kapcsolati ajánló

Partner- kapcsolati ajánló Partner- kapcsolati ajánló A Martina Gebhardt natúrkozmetika széleskörű lehetőséget biztosít a gyakorló kozmetikusok számára, hogy szakmai felkészültségüknek megfelelő, kozmetikájuk és vendégkörük sajátos

Részletesebben

Közzétette: (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Közzétette:  (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 05. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Az illóolajokról szóló cikkünk második részében az olajak használati módjait vesszük

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

COMENIUS GYÓGYNÖVÉNYEK EURÓPÁBAN MUNKATERV

COMENIUS GYÓGYNÖVÉNYEK EURÓPÁBAN MUNKATERV COMENIUS GYÓGYNÖVÉNYEK EURÓPÁBAN GYÓGYNÖVÉNYEK magyarországon MUNKATERV 2010-2012 2010/2012. Munkaterv 1. Gyógynövények Európában - gyógynövények Magyarországon Gyógynövények a gyógyítás szolgálatában

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal A boldogság széppé tesz Farfalla történelem A Farfalla története egy szoros barátsággal kezdődött: 4 barát úgy döntött, hogy a természetes

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

Teával a hurkák ellen

Teával a hurkák ellen Teával a hurkák ellen A fűszeres, illatos teakeverékek csökkentik az étvágyat, felpörgetik az anyagcserét és méregtelenítenek A tea fogyasztásától a kötőszövetek is feszesebbé válnak, a bőr tisztább és

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Ibutop

Részletesebben

bubis. víz. tisztán. forgalmazó INDE TEAM KFT Erzsébet krt. 58. információs kiadvány BUBIS. VÍZ. TISZTÁN.

bubis. víz. tisztán. forgalmazó INDE TEAM KFT Erzsébet krt. 58. információs kiadvány BUBIS. VÍZ. TISZTÁN. forgalmazó INDE TEAM KFT. 1073 Erzsébet krt. 58. Cégünk alapítója közel két évtizedes horeca tapasztalattal rendelkezik. Munkája során volt alkalma megismerni a piacon kapható szinte összes palackozott

Részletesebben

Az Autistic Art Alapítvány

Az Autistic Art Alapítvány 2017 TERMÉKKIAJÁNLÓ Az Autistic Art Alapítvány Az Autistic Art Alapítvány izgalmas missziója 10 magyarországi lakóotthon támogatása, ahol önálló életvitelre nem képes, autizmussal élő fiatalok és felnőttek

Részletesebben

Bárcsak én is... fida et. Óvja legjobb barátainkat

Bárcsak én is... fida et. Óvja legjobb barátainkat Bárcsak én is... fida et Óvja legjobb barátainkat fida et Óvja legjobb barátainkat Fidavet Mi a Fidavet? Minden tulajdonos szoros érzelmi kapcsolatban áll kedvencével, és szeretné megóvni a betegségektől,

Részletesebben

Szójamentes új növényi alapú élelmiszerek fejlesztése. GAK pályázat eredményei Nyilvántartási szám: GAK-ALAP1-00154/2004

Szójamentes új növényi alapú élelmiszerek fejlesztése. GAK pályázat eredményei Nyilvántartási szám: GAK-ALAP1-00154/2004 Szójamentes új növényi alapú élelmiszerek fejlesztése. GAK pályázat eredményei Nyilvántartási szám: GAK-ALAP1-00154/2004 Résztvevők: VIRECO Kft. Konzorciumvezető Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi

Részletesebben

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET 1 Tartalom: Az egészségről mi az egészség az egészség alatti állapot veszélyei az egészség faktorai A kínai egészségmegőrző kultúra története módszerei és lényege A egészség kör elmélet tisztítás, pótlás,

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség Készült a vas megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. megbízásából, a Healthy Food Egészséges Étel az Egészséges Élethez

Részletesebben

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED OXXO ENERGY DRINK ÉRD EL AMIROL ÁLMODSZ Az OXXO ENERGY DRINK első 5 éve és hogyan tovább 2011-ben alakult a cég. Az OXXO CLASSIC volt az első termék

Részletesebben

Téli illóolajok 2. Közzétette: ( Még nincs értékelve

Téli illóolajok 2. Közzétette:   (  Még nincs értékelve Téli illóolajok 2. 2010 december 05. Flag Szöveg méret Mentés Mérték 0 Még nincs értékelve Az illóolajokról szóló cikkünk második részében az olajak használati módjait vesszük górcs? alá. Bemutatjuk, hogy

Részletesebben

WellStar International Az új piacvezető!

WellStar International Az új piacvezető! WellStar International Az új piacvezető! A legsikeresebb induló network 2004-ben! Dr. KeywanGrashoff WellStar Cégalapító Székhely: Potsdamer Platz, Berlin A. Bazooband G.M.Európa Ch.Wiesner Network President

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-107 számú irányelv

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-107 számú irányelv MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-107 számú irányelv Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott gyümölcsbor Fruit wine with distinctive quality indication Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Codex Alimentarius Hungaricus. 2-703 számú irányelv

Codex Alimentarius Hungaricus. 2-703 számú irányelv MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-703 számú irányelv Fruit wine Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, 2013. május (1. kiadás) 2 I. Általános előírások 1. Ez az irányelv az

Részletesebben

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit.

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. Bio Világ Új Sprint termékkör az egyszerű és gyors fagylaltkészítéshez. A bio ízek szélesebb fagylaltválasztékot kínálnak vendégei számára. Gombócos és

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

TERÁPIÁBAN: VESZÉLY VAGY LEHETŐSÉG? Csupor Dezső

TERÁPIÁBAN: VESZÉLY VAGY LEHETŐSÉG? Csupor Dezső GYÓGYNÖVÉNYEK A Csupor Dezső TERÁPIÁBAN: VESZÉLY VAGY LEHETŐSÉG? Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, Gyógynövény Szakosztály Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar, Farmakognóziai Intézet

Részletesebben

Tihanyi András WELLNESS ÉTREND

Tihanyi András WELLNESS ÉTREND Tihanyi András Tihanyi András WELLNESS ÉTREND Mindennapi útmutató a testi-lelki egészséghez * Diétás szakácskönyvek White Golden Book Budapest A könyv szerzője TIHANYI ANDRÁS dietetikus Lektorálta DR.

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja

Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja Dr Schlégelné dr Békefi Csilla 1 Gyógyhatású készítmények kereskedelmének átalakulása egyenetlen gyógyszerfogyasztás fejlett ipari országokra esik

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK

MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK ZWACK UNICUM 0,5 L ELEGÁNS FÉMDOBOZBAN ZWACK UNICUM SZILVA 0,5 L ELEGÁNS PAPÍRDOBOZBAN ZWACK UNICUM NEXT 0,7 + 2 POHAR DÍSZDOBOZBAN ZWACK UNICUM 0,7 L + 2 POHÁR DÍSZDOBOZBAN

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az

Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az anyagoknak, fizikális és kémiai tulajdonságaiknak köszönhetően

Részletesebben

Ernst Böcker GmbH & Co. KG

Ernst Böcker GmbH & Co. KG Ernst Böcker GmbH & Co. KG 1910-ben alapította a vállalatot Ernst Böcker, aki hamar kitűnt versenytársai közül az élesztőgyártás területéről hozott szakértelmével és kísérletező kedvével. Úttörő munkát

Részletesebben

Hidegensajtolt szappanok

Hidegensajtolt szappanok Hidegensajtolt szappanok Gyöngyvirág szappan Ez a kis csengettyű alakú virág szeles körben segiti az emberiséget. A kozmetikai ipar arclemosót készít belőle. A gyógyászat vizelethajtó hatását felhasználva

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Háromféle gyógynövénykivonat hatása a barramundi (Lates calcarifer) természetes immunválaszára

Háromféle gyógynövénykivonat hatása a barramundi (Lates calcarifer) természetes immunválaszára Háromféle gyógynövénykivonat hatása a barramundi (Lates calcarifer) természetes immunválaszára Ardó László 1, Rónyai András 1, Feledi Tibor 1, Yin Guojun 2, Neill J. Goosen 3, Lourens de Wet 3, Jeney Galina

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

Füvészkert. Történetek, rejtvények és feladatok gyógy- és fűszernövényekről

Füvészkert. Történetek, rejtvények és feladatok gyógy- és fűszernövényekről Füvészkert Történetek, rejtvények és feladatok gyógy- és fűszernövényekről Az ősz bőséggel kínálja az értékes vitaminforrásokat vadon termő fákon, cserjéken, növényeken. Magyarországon kb. 3000 gyógynövényfaj

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

PÚDER-ALAPANYAGOK, EGYÉB KIEGÉSZÍTŐ-, ÉS ADALÉKANYAG

PÚDER-ALAPANYAGOK, EGYÉB KIEGÉSZÍTŐ-, ÉS ADALÉKANYAG PÚDER-ALAPANYAGOK, EGYÉB KIEGÉSZÍTŐ-, ÉS ADALÉKANYAG TANULÁSIRÁNYÍTÓ A szervetlen anyagoknál csoportosítottuk a sókat: vízben oldódó és vízben nem oldódó sókra. A vízben nem oldódó sók, a kozmetikai gyakorlatban

Részletesebben

Az aranyat érő tejsavó

Az aranyat érő tejsavó A tej legértékesebb része 1. oldal (összes: 5) 2. oldal (összes: 5) A sárgás színű, áttetsző folyadék, amit a sajt lecsöpögtetése során nyerünk, maga a tejsavó, és ezzel találkozunk akkor is, ha aludttejet

Részletesebben