TERMÉKEINK. benedictinus.hu 2 / 3

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TERMÉKEINK. benedictinus.hu 2 / 3"

Átírás

1

2 Gyógynövényolajok Szappanok Krémek Fürdősók Virágvizek Borok Bencés likőrök Gyógyteakeverékek Monoteák Benedictinus csokoládék Benedictinus ecetek Vis Vitalis ásványvíz TERMÉKEINK 2 / 3 A pannonhalmi apátsági termékeket illetően kiemelten fontos Reisch Elek bencés szerzetes 1735-ben írt könyve, amelyben mintegy 600 gyógynövény alapú termék receptje szerepel. Köztük található nagyjából 50 gyógytearecept is, de különféle kenőcsök, alkoholos tinktúrák, gyógynövényfürdők elkészítésére vonatkozóan is adatokkal szolgál. A most élő bencés szerzetesközösség a múlt hagyományaira, a hajdan volt szerzetestudósok lejegyzett ismereteire alapozva, azonban a mai kor tudományos és technológiai színvonalán újragondolva folytatja a gyógynövényekhez kapcsolódó tevékenységét. Az ősi receptúrák alapján a Főapátság saját gyógynövény-manufaktúrájában az Officina Sancti Martiniban illetve ezen kívül a szigorú szakmai és minőségi követelményeknek megfeleltetett külső partnerekkel közösen az elmúlt években számos gyógynövényalapú termék gyártásába kezdett.

3 KAPHATÓ HÁRMAS DÍSZCSOMAGOLÁSBAN IS! GYÓGYNÖVÉNYOLAJOK 4 / 5 Pannonhalmán a levendula betakarítását még ma is hagyományosan kézzel, sarlókkal végezzük. A Főapátság területén 5,5 hektárnyi területen termesztett növényből évente körülbelül liter illóolajat nyerünk természetes desztillációval. A gyógyító erejű levendulaolaj tisztaságot, frissességet ajándékoz használójának. Oldja a lehangoltságot, depressziót, helyreállítja a lelki egyensúlyt. Gyógynövényolajainkból hármas válogatásokat állítunk össze díszdobozban, amely tartalmazhatja a levendulaolajon kívül a Főapátság kertjében termesztett körömvirágszirmainak E-vitaminnal dúsított kivonatát, egy tisztító, élénkítő kakukkfűolajat, izzadást mérséklő zsályaolajat vagy az orvosi citromfűolajat, amely megkönnyíti az alvást, megnyugtathat, relaxálást segítő, frissítő hatása van.

4 SZAPPANOK 6 / 7 A Pannonhalmi Főapátság gyógynövény-manufaktúrájában, az Officina Sancti Martiniban készült Lavandis termékcsaládunk levendulaszappanjában a levendula a nyugalmat, harmóniát hozó tulajdonságait az öröm olajának is nevezett mandarinolaj gyógyhatásai kísérik, amelyet Szicília ültetvényein préselnek számunkra. Ezt az olajat Zólyomi Zsolt parfümőr választotta a legkiválóbb minőségű olajok kínálatából, hogy kísérje és kiegészítse a szappan legfontosabb és legkedvesebb összetevőjét, a Főapátság ültetvényein termő valódi levendulavirág olaját, amelynek harmonizáló illata mellett kiváló bőrápoló tulajdonságai is érvényesülnek a használat során. Miraculosum termékcsaládunk szappanja tápláló, regeneráló hatású, jellemzője a balzsamos, olajokban gazdag textúra, amely a száraz, irritált bőr számára védelmet biztosít.

5 A kép illusztráció! KRÉMEK 8 / 9 Lavandis termékcsaládunk kézkrémje táplálja és finom védőréteget képezve védi a kezeket az irritációtól és a vízveszteségtől. A Főapátság kertészetében termesztett levendula illóolaja nemcsak harmónikus illatával, hanem gyulladáscsökkentő és enyhe fertőtlenítő tulajdonságával gazdagítja a krémet. A bőr egészséges működéséhez szükséges anyagokat a magas szőlőmag- és egyéb esszenciális olajokban, lecitinben és E-vitaminban gazdag kompozíció biztosítja. A krém jól felszívódik, használata könnyű, hűs és bársonyos bőrérzetet biztosít. Miraculosum termékcsaládunk intenzív ápoló krémje tápláló, regeneráló hatású készítmény, amely védelmet biztosít az irritált bőr számára. A recept kidolgozásának kiindulópontja Reisch Elek gyógyszerész és bencés szerzetestestvér 18. században lejegyzett előirata volt, amelyben a mandulaolaj, a méhviasz, valamint egy különleges, illatos balzsam szerepel alapanyagként. Fontos öszszetevőjük a körömvirágolaj is, amely értékes gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatással bír és a pannonhalmi kertben termesztett gyógynövényből, helyben készül.

6 FÜRDŐSÓK 10 / 11 A kolostori gyógyászat jól bevált és fontos terápiás eszköze a fürdő. Szent Benedek arról rendelkezik, hogy használatát ajánlják fel a betegeknek, ahányszor hasznukra van. Már a megfelelő hőmérsékletű víz felhajtóereje is nyugtató, lazító hatású, amelyet a felszívódó sók és növényi kivonatok hatásai egészítenek ki. Az Officina Sancti Martini gyógynövényműhely fürdősói e hagyományos terápiához szolgálnak eszközként. A fürdősóinkkal készített víz lágyságát és regeneráló hatását mediterrán tengeri só biztosítja.

7 VIRÁGVIZEK 12 / 13 A desztillációs eljárás során keletkező aromavizek a gyógynövények vízben és vízgőzben oldódó hatóanyagait tartalmazzák. Felépítésük más, mint az illóolajoké: illatuk lágyabb, hatásuk enyhébb, mivel kisebb mennyiségben tartalmazzák az aktív hatóanyagokat. Alkalmazásuk kapcsán általában nincsenek megkötések, kisbabák, érzékeny bőrűek vagy várandósak is biztonsággal használhatják őket, sőt számukra illóolajok helyett ezek használata ajánlott! Hígítás nélkül szükség szerinti gyakorisággal közvetlenül a kezelni kívánt bőrre permetezhetők tisztálkodás után, sportoláskor, utazáskor, vagy napozás után.

8 Bővebb információ: Pannonhalmi Apátsági Pincészet 9090 Pannonhalma, Vár / 15

9 BENCÉS LIKŐRÖK 16 / 17 A Bencés Gyógynövénylikőr tizenöt fajta gyógynövény kivonatából készült, receptjét Reisch Elek 1735-ben jegyezte le. Az Agárdi Almapálinkát és az apátsági gyógynövénykivonatokat elegyítő, kellemes ízű, egyedi likőrkülönlegesség természetes tisztasága jótékony élettani hatással egészül ki. A Bencés Keserűlikőr hét fajta gyógynövény (keserű) kivonatából, Agárdi Almapálinka felhasználásával készül. A jellegzetes aromájú ital varázsa az összetevők kivételes összhangjában rejlik. A különleges aromájú Bencés Meggylikőr a bencés szerzetesek gyümölcshasznosítási kultúrájáról tanúskodik. A Pannonhalmi Főapátságban megtalált leírások alapján és Agárdi Cigánymeggypálinka hozzáadásával készült ital ízvilága a természet ajándéka.

10 GYÓGYTEAKEVERÉKEK 18 / 19 A Főapátság bencés szerzeteseinek évszázados gyógyászati, gyógynövényes tapasztalata a Herbária Zrt. piacvezető gyógynövényfeldolgozó és -forgalmazó magyar vállalat szakértelmével találkozott. Az együttműködés eredménye a Pannonhalmi Bencés Gyógyteacsalád. Filterezett, gyógynövényes teakeverékeink olyan kellemetlen tünetek enyhítésére, betegségekre hoznak gyógyírt, amelyekkel a mai kor embere olykor szembenézni kényszerül. A teakeverékcsalád tagjai: Laudes, Vesperas, Szívnyugtató, Májvédő, Vesetisztító, Ízületi bántalmak enyhítésére, Salaktalanító, Mellkastisztító, Gyomor, Feszültségoldó, Étvágynövelő, valamint Fogyókúrát kiegészítő. Pannonhalma szerzetesei ma is naponta imádkoznak a betegekért, azokért is, akik ezeket a teákat használják. A korai szerzetesek hitével és szeretetével ajánljuk ezeket a teákat.

11 MONOTEÁK 20 / 21 A Főapátság gyógynövénykertjében gyűjtött és szárított gyógynövényeink gondos válogatás és tisztítás után 25 g-os és 40 g-os kiszerelésben kerülnek forgalomba. Levendula-, kakukkfű-, zsálya- és citromfű-monoteáink akár egész éven át elérhetőek, de tavasztól őszig számtalan fajta gyógynövényünk érhető el limitált mennyiségben eme tasakolt formában. A szárított levendula külsőleg (akár borogatás formájában) égési sérülések, napégés, bőrpír, rovarcsípések gyógyítására, enyhítésére is alkalmazható, szárított virágának és olajának közismert a molyokat távoltartó hatása is. A kakukkfű teája és illóolaja fürdőként vagy gőzként belélegezve is rendkívül hatásos, erősíti az immunrendszert, szellemileg felfrissít. A zsálya belsőleg a bélrendszer hurutos betegségeire bír jó hatással, valamint idegerősítő hatása is ismert. A citromfűteát elsősorban görcs, és feszültségoldó tulajdonságai teszik értékessé.

12 CSOKOLÁDÉINK DÍSZDOBOZOS VÁLOGATÁSBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓK! BENEDICTINUS CSOKOLÁDÉK ÉS KEKSZ 22 / 23 A magyarországi bencés közösség több évszázadon keresztül a mai napig különböző mesterségekben tevékenykedik, elsősorban régi receptekre és leírásokra támaszkodva, és így törekszik a legjobb minőségű termékek előállítására. Ennek a csokoládénak az elkészítésében a Rózsavölgyi Csokoládé manufaktúra segít a legmagasabb szakmai hozzáértéssel, saját termesztésű alapanyagokkal és teljes egészében kézi munkával. Csokoládéink díszdobozos válogatásban is megvásárolhatók. Az Avena citromfüves zabkekszünk a Főapátság gyógynövénykertjében termesztett citromfű hozzáadásával és karamellizált citromdarabokkal készül.

13 KAPHATÓ NÉGYES DÍSZCSOMAGOLÁSBAN IS! BENEDICTINUS ECETEK 24 / 25 Kutatások során a központi könyvtárban kerültek elő a 16. századból fennmaradt dokumentumok, amelyek tanúsítják, hogy az Apátság ősi gyakorlata volt, hogy gyógyászati és étkezési felhasználásra borecetet illetve gyógyecetet készítettek saját borászatukhoz kapcsolódva. A Főapátság szerzeteseinek több évszázados borászati és étkezési tapasztalata most a sikeres, korszerű technológiával rendelkező óbudai ecetgyártó cég, a Buszesz Zrt. szakértelmével találkozott. A biológiai erjesztéssel készült ecet az egészséges táplálkozás fontos része. A borból előállított bencés ecet a biológiai erjesztés során megőrzi a gyümölcs fontos élettani alkotóelemeit, az aminosavokat, a B-vitaminokat és az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen mikroelemeket. Az együttműködés eredménye 4 különleges borecet, amely most 4x50 ml kiszerelésben egyedi csomagolásban is megvásárolható.

14 AZ ÉLETERŐ FORRÁSA A forrás, amelyből a VIS VITALIS ásványvíz származik, a pannonhalmi Szent Márton-hegy mellett található Ravazd községben fakad. A forrásról szóló legkorábbi adat Anonymus 1200-as évek elején lejegyzett művében jelenik meg. A hagyomány szerint a tatárok elől menekülő IV. Béla király ivott a kút vizéből, a helyi lakosság ezért is emlegeti a mai napig Béla király kútjaként. Alátámasztja a legendát egy 1238-ban kelt oklevél is, amely említést tesz a településről és annak forrásáról. A kúthoz az 1700-as évek végétől rendszeresen vezettek zarándoklatokat. A forrás számos feljegyzés szerint gyógyító hatású, többen csodák helyszíneként emlegették. A Ravazdra látogató vendégek és a bencés szerzetesek is gyakran keresték fel fürdőkúra céljából. Történelem, szakralitás és hagyomány így egyesül az ásványi anyagokban gazdag VIS VITALIS-ban. A KÜLSŐ A modern és a tradicionális dizájnhatások ars poeticaként is felfogható alkalmazása mellett a VIS VITALIS magán hordozza a több évszázados történelmi, egyházi szimbólumok lenyomatát is. Bencés, egyházi, világi, történelmi inspirációkból születő, egyedi vonalvezetésű palackja egyszerre idézi meg az autentikus karafok, vizeskancsók és elsőgenerációs szikvizes üvegek formáit. A víz külső megjelenésének megtervezése és kivitelezése során az volt a célunk, hogy a VIS VITALIS olyan ikonikus, emblematikus formát kaphasson, ami bármilyen asztalon méltó módon foglalhat helyet. AZ ÍZVILÁG A VIS VITALIS azon mineráliák helyre jellemző, specifikus keverékétől kapja meg ízének karakterét, amelyeken átfolyik, átszűrődik. E természetes, minerális szűrőrendszer segítségével minden egyes kortyban évmilliók íze és az ez idő alatt a vízbe került ásványianyagtartalom összpontosul. A VIS VITALIS szénsavas és szénsavmentes termékeinek íze és öszszetétele ideálissá teszi gasztronómiai célú felhasználásra. Tökéletes vízválasztás bármilyen étlaphoz és itallaphoz. Jellegéből adódóan nem zavarja meg a különböző ételek és italok ízélményét. Exkluzív megjelenése és minősége a legmagasabb szintű vendéglátás igényeinek is megfelelővé teszi. MASARU EMOTO A világhírű japán kutató a víz kristályszerkezetében vizsgálja az öszszetételt és a víz történelmét. Az izgalmas és egyedi folyamat során a VIS VITALIS vízcseppjeiről mikroszkopikus képek készültek, amelyek szemet gyönyörködtetően festik meg a forrás minőségének tökéletességét. Bővebb információ: Hortus Pannoniae Kft Pannonhalma, Vár / 27

15 9090 Pannonhalma, Vár 1.

Magazin ÚJDONSÁGOK: KOZMETIKUM: EGÉSZSÉG- VÉDELEM: Aloe Vera termékek. Wellness otthonunkban. Prostata teakeverék. A TÁVOL-KELETI CSODA: Herbalucid

Magazin ÚJDONSÁGOK: KOZMETIKUM: EGÉSZSÉG- VÉDELEM: Aloe Vera termékek. Wellness otthonunkban. Prostata teakeverék. A TÁVOL-KELETI CSODA: Herbalucid ÚJDONSÁGOK: Aloe Vera termékek KOZMETIKUM: Wellness otthonunkban EGÉSZSÉG- VÉDELEM: Prostata teakeverék A TÁVOL-KELETI CSODA: Herbalucid Önnek s segit a Prostata teája... Magyarországon közel 1,5 millió

Részletesebben

HERBÁRIA. Cserszömörcés termékcsalád. Bánf hajápoló család a HERBÁRIA -tól!

HERBÁRIA. Cserszömörcés termékcsalád. Bánf hajápoló család a HERBÁRIA -tól! HERBÁRIA Magazin Újdonság: Megnyílt a Rehab - Herbária szaküzlet Gyógynövényeink: Citromfû Egészségvédelem: Nyári bôrápolás tea túra 8.: Az Andok gyógyszere HERBÁRIA Cserszömörcés termékcsalád Szájvíz

Részletesebben

A szakrális geometria és az Energy

A szakrális geometria és az Energy 2013/7-8 www.energy.sk Újdonság: Dermaton gél Az Energy napozás utáni bőrápolója Mit vigyünk magunkkal? Tanácsok utazóknak, nyaralóknak A szakrális geometria és az Energy Csanádi Mária cikke 2013. július-augusztus

Részletesebben

Tartalomjegyzék: 7. Zárásul... 41. Írta: Trepinszki József, vezető mézkedvelő, mezbarlang.hu. 1.oldal

Tartalomjegyzék: 7. Zárásul... 41. Írta: Trepinszki József, vezető mézkedvelő, mezbarlang.hu. 1.oldal Tartalomjegyzék: 1. Bevezetőnek... 2 2. Mi is a méz... 2 3. Okulásul egy kis történelem... 3 4. Miért egyek mézet?... 5 5. Különböző mézfajták jellemzői és hatásai... 7 Akácméz... 7 Aranyvessző (szolidágó)

Részletesebben

Termékkatalógus. Kiadja a DXN Europe Kft.

Termékkatalógus. Kiadja a DXN Europe Kft. Termékkatalógus Kiadja a DXN Europe Kft. 1 A kávé (Coffea arabica) A kávé felfedezésének történetéről több legenda is szól: Az egyik Káldi, és a táncoló kecskék legendája. A kávé élénkítő hatását Káldi,

Részletesebben

Gyógyhír. magazin. Medicina kertben, cserépben. Munka mindhalálig? A Gyógyhír Magazint gyógyszertára ajándékozta Önnek!

Gyógyhír. magazin. Medicina kertben, cserépben. Munka mindhalálig? A Gyógyhír Magazint gyógyszertára ajándékozta Önnek! Gyógyhír I. évfolyam 5. szám 2006. május Kebelbarát melltartók Medicina kertben, cserépben Diéta vesebetegeknek Munka mindhalálig? magazin Figyelem élethosszig a cukorbetegség A Gyógyhír Magazint gyógyszertára

Részletesebben

Bioextra Echinacea cseppek. INTERHERB VITAL Súlykontroll Éjjel & Nappal kapszula. 999 Ft. BioCo D3-vitamin 400 rágótabletta gyerekeknek.

Bioextra Echinacea cseppek. INTERHERB VITAL Súlykontroll Éjjel & Nappal kapszula. 999 Ft. BioCo D3-vitamin 400 rágótabletta gyerekeknek. Törődjön többet egészségével! Bioextra Echinacea cseppek Bíbor kasvirág (Echinacea purpureae) vizes-alkoholos kivonata. Az Echinacea hatóanyagai segítik a szervezet természetes védekező rendszerének működését.

Részletesebben

A kókusz, az újra felfedezett gyógyszer

A kókusz, az újra felfedezett gyógyszer Tudjon meg többet az egészségről! A kókusz, az újra felfedezett gyógyszer Kókuszvíz az életadó ital A karcsúsító kókuszolaj Harald W. Tietze Dr. Arthur Echano Juta Stepanovs - 1 FIGYELMEZTETÉS Ez a kiadvány

Részletesebben

Táplálék kiegészítôk. Kiegészítô adatok Ásványi anyagok 1 db tabletta (2 db tabletta)

Táplálék kiegészítôk. Kiegészítô adatok Ásványi anyagok 1 db tabletta (2 db tabletta) Az egészség alapja a megfelelô táplálkozás. A modern mezôgazdaság módszerei mára sajnos jelentôsen kimerítették az egykor ásványokban gazdag talajt, így többé nem számíthatunk arra, hogy táplálékunk tökéletesen

Részletesebben

Szinte mint a valódi!

Szinte mint a valódi! FOREVE'', Szinte mint a valódi! A csodálatos aloe vera levél több mint 200 aktív összetevőt tartalmaz, 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint. Gélünk a szabadalmaztatott aloe vera stabilizációs

Részletesebben

Magazin PATI KA. Kocsiba zárt légszennyezés. Mi van a pelenkában? www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka

Magazin PATI KA. Kocsiba zárt légszennyezés. Mi van a pelenkában? www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka PATI KA GALENUS KIADÓ, A GYÓGYSZERÉSZEK KIADÓJA Magazin XIII. évfolyam 1. szám 2008. január Egészségügyi ismeretterjesztô folyóirat www.patikamagazin.hu Kocsiba zárt légszennyezés Mi van a pelenkában?

Részletesebben

2013. Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése. és diszkont áruháza

2013. Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése. és diszkont áruháza Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése és diszkont áruháza 203. MediLine Üzletház Kft. 39 Budapest, Csizma u. 4. Tel.: +36--239828 w w w. m e d i l i n e. h u Gyógytermékek,

Részletesebben

A kiadvány megjelenését támogatta:

A kiadvány megjelenését támogatta: A kiadvány megjelenését támogatta: Copyright Marton Zsófia, 2008, 2015 Szerzői kiadás Borító: Lukács Emese Minden jog fenntartva! ISBN 978 963 08 2877 2 Az Aromaterápia lovaknak című online könyv mindenkor

Részletesebben

horse products Táplálékkiegészítők és ápolási termékek lovaknak

horse products Táplálékkiegészítők és ápolási termékek lovaknak horse products Táplálékkiegészítők és ápolási termékek lovaknak Légúti termékek 4 Fokhagyma termékek 6 Istálló fertőtlenítők 7 Patairhagyulladás - Laminitis 8 Hámsérülések, elsősegély 9 Csüdsömör 12 Pata

Részletesebben

Hogyan készül a pálinka?

Hogyan készül a pálinka? Ej, te sokat dicsőített pálinka, Szerelem tüzével vagy átitatva. Ha iszom, kereshetem a lábamat, Mindent feje tetejére állítasz! Hogyan készül a pálinka?.a pálinka készítéséhez kizárólag Magyarországon

Részletesebben

WELLSTAR KINETO NATURAL BODY POWER:

WELLSTAR KINETO NATURAL BODY POWER: WELLSTAR KINETO NATURAL BODY POWER: Testerő dinamikus embereknek. A természet három energia szállító anyagával- Guarana, Schizandra és bodza. Egyedülálló és exkluzív szinergetikai kombináció a Kineto-ban.

Részletesebben

FITOTERÁPIA. Gyógynövénygyógyászat. Vizsgára felkészítő segédanyag 2010.

FITOTERÁPIA. Gyógynövénygyógyászat. Vizsgára felkészítő segédanyag 2010. FITOTERÁPIA Gyógynövénygyógyászat Vizsgára felkészítő segédanyag 2010. Szerkesztette, és a fotókat készítette: Mester Ildikó A jegyzet segítséget nyújt a fitoterapeuta szakmai vizsgára való felkészülésben.

Részletesebben

PREMIX. Legendás termékünk hatékonyságát az orvosi publikációk és klinikai vizsgálatok mellett leginkább a sok ezer rendszeres fogyasztó igazolja.

PREMIX. Legendás termékünk hatékonyságát az orvosi publikációk és klinikai vizsgálatok mellett leginkább a sok ezer rendszeres fogyasztó igazolja. Termékcsalád PREMIX Legendás termékünk hatékonyságát az orvosi publikációk és klinikai vizsgálatok mellett leginkább a sok ezer rendszeres fogyasztó igazolja. Teljes körű egészség alap, hiszen egy palackban

Részletesebben

Könnyed séta a diéták útvesztőjében

Könnyed séta a diéták útvesztőjében Könnyed séta a diéták útvesztőjében Rendhagyó szakácskönyv By Brátán Erzsébet Publio Kiadó Copyright 2011 Brátán Erzsébet Minden jog fenntartva! Tartalomjegyzék ELŐSZÓ Néhány érdekesség Nincs rossz étel,

Részletesebben

DOKTORI (PHD) ÉRTEKEZÉS TÉZISEI

DOKTORI (PHD) ÉRTEKEZÉS TÉZISEI DOKTORI (PHD) ÉRTEKEZÉS TÉZISEI KAPOSVÁRI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR VÁLLALATGAZDASÁGI ÉS SZERVEZÉSI TANSZÉK A Doktori Iskola vezetője Dr. Udovecz Gábor MTA doktora egyetemi tanár Témavezető Dr. Széles

Részletesebben

Magazin PATI KA. Köhögök, cigizek COPD-s vagyok? Koleszterinszintcsökkentés. A kanyaróról. www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka

Magazin PATI KA. Köhögök, cigizek COPD-s vagyok? Koleszterinszintcsökkentés. A kanyaróról. www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka PATI KA GALENUS KIADÓ, A GYÓGYSZERÉSZEK KIADÓJA Magazin XIII. évfolyam 10. szám 2008. október Egészségügyi ismeretterjesztô folyóirat www.patikamagazin.hu Köhögök, cigizek COPD-s vagyok? Koleszterinszintcsökkentés

Részletesebben

A Pentagram. krémes. regeneráció

A Pentagram. krémes. regeneráció A Pentagram krémes regeneráció Hungary Energy Kft. 1149 Budapest, Róna u. 47/A. Tel/fax: +36 (1) 354 0910, 354 0911 info@energyklub.hu www.energyklub.hu Tartalom Bevezetés 3 A Pentagram filozófiája (az

Részletesebben

Várandós állapot Szülés Szoptatás

Várandós állapot Szülés Szoptatás Várandós állapot Szülés Szoptatás 2 3 Tartalom Mennyből száll alá a lélek A földi világba, hogy Mit eddig fel nem ismert, Azt tanulja, kutassa. Ó ember, élted során a mennyet ne feledd! Fel ne add a fáradozást,

Részletesebben

Röszke füvészkertje. Gyógyító növények közvetlen környezetünkben

Röszke füvészkertje. Gyógyító növények közvetlen környezetünkben Röszke füvészkertje Gyógyító növények közvetlen környezetünkben 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16 17. 18. 19. 20. Röszke füvészkertje Gyógyító növények közvetlen környezetünkben 2012.

Részletesebben

37% kedvezmény! Akár. Igényeljen Bónuszkártyát! www.kulcspatika.hu www.facebook.com/kulcspatika

37% kedvezmény! Akár. Igényeljen Bónuszkártyát! www.kulcspatika.hu www.facebook.com/kulcspatika Az akciók érvényességi ideje: 2015. március 9. 2015. április 5. www.kulcspatika.hu www.facebook.com/kulcspatika 37% Akár kedvezmény! Igényeljen Bónuszkártyát! Részletek a 2. oldalon! 2 BÓNUSZKÁRTYA BÓNUSZKÁRTYÁVAL

Részletesebben

WALMARK TERMÉKKATALÓGUS 2013 ŐSZ

WALMARK TERMÉKKATALÓGUS 2013 ŐSZ 1 WALMARK TERMÉKKATALÓGUS 2013 ŐSZ Kedves Olvasó! Örömmel mutatom be a Walmark Kft. legújabb termékkatalógusát. A kínálatunkban ezúttal is számos újdonsággal találkozhat, melyekkel igyekszünk megkönnyíteni

Részletesebben

WALMARK TERMÉKKATALÓGUS 2013

WALMARK TERMÉKKATALÓGUS 2013 1 WALMARK TERMÉKKATALÓGUS 2013 Kedves Olvasó! Örömmel mutatom be a Walmark Kft. legújabb termékkatalógusát, amelyben ismét számos új készítménnyünkkel ismerkedhet meg. A mai rohanó, stresszes világban

Részletesebben

A RÓLUNK GONDOSKODÓ. bolygó A TEREMTETT VILÁG TISZTELETE ÉS AZ EMBER FELELŐSSÉGE

A RÓLUNK GONDOSKODÓ. bolygó A TEREMTETT VILÁG TISZTELETE ÉS AZ EMBER FELELŐSSÉGE ásával, lap g. A RÓLUNK GONDOSKODÓ bolygó A TEREMTETT VILÁG TISZTELETE ÉS AZ EMBER FELELŐSSÉGE Ajánlás Tartalomjegyzék Az Úristen vette az embert és Éden kertjébe helyezte, hogy művelje és őrizze. /Teremtés

Részletesebben