2014. január. A testület a Vállalkozás írásban tett nyilatkozatára tekintettel, a közzétételnél szükségtelennek ítélte meg a hatvan nap kivárását.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2014. január. A testület a Vállalkozás írásban tett nyilatkozatára tekintettel, a közzétételnél szükségtelennek ítélte meg a hatvan nap kivárását."

Átírás

1 A fogyasztóvédelemről szóló 1997 évi CLV. törvény 36. (1) bekezdése előírásának megfelelően, mivel a Vállalkozás a tanács ajánlásának nem tett eleget, és ezt a Fogyasztó a testületnek bejelentette - a fogyasztó nevének megjelölése nélkül - az eljárás eredményét legkorábban az ajánlásnak a vállalkozás részére történt kézbesítésétől számított hatvan nap elteltével - nyilvánosságra hozza. VEMBT 303/ január Az eljáró tanács azt ajánlotta a december 10-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás veszprémi üzletében (Dornyai Béla u.) vásárolt Pico 4 Nike márkájú cipőt - az ajánlás kézhezvételétől számított - 15 napon belül javítsa ki, vagy cserélje ki, ha ez nem lehetséges, akkor a vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás január 6-án kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. VEMBT 219/2013. Csécs Róbert egyéni vállalkozó 8253 Révfülöp, Káli út 36. (József A. u. 40/A.) Kamarai reg. száma: VE , adószáma: A Fogyasztó elektronikus levélben jelentette be, hogy a Vállalkozó az ajánlásban foglaltaknak nem tett eleget. Az eljáró tanács ajánlotta a Vállalkozónak, hogy a hibás teljesítésből eredő károk megszüntetése, az állagromlás folytatódása és a további károk keletkezésének megakadályozása érdekében a korábban tett vállalásának is megfelelve a szakértői vélemény alapján, folytassa, végezze el - és fejezze be a még szükséges feltárási munkálatokat és javításokat. A munka fázisait, illetve elvégzését megfelelően dokumentálja (pl. jegyzőkönyv). A tanács ajánlotta az egyéni vállalkozónak, a Fogyasztó által kifizetett szakértői díj megtérítését is. VEMBT 273/2013. Számfira - GÁZ Építő- és Szerelőipari Kereskedelmi Egyéni Cég tulajdonos: Számfira István 8220 Balatonalmádi Rákóczi u. 37. Az eljáró tanács a november 12. napján kihirdetett ajánlásában azt javasolta a Vállalkozásnak, hogy a kézhezvételt követő 15 napon belül biztosítsa, hogy a Fogyasztó rendelkezésére álljanak azok a dokumentumok, amelyek a radiátor biztonságos működésével, jótállásával-szavatosságával kapcsolatosak, és ezen határidőn belül rendezze a megkötött szerződésük szerinti elszámolásukat is. Az ajánlást a Fogyasztó napján tett írásbeli bejelentése szerint nevezett nem teljesítette.

2 [Megjegyzés: Az egyéni cég, illetve a tulajdonos az eljárás során a békéltető testülettel nem működött együtt, ezért 2013 novemberében a Fgytv. 36/B. -a alapján, a nem együttműködő vállalkozások listáján, 30. sorszámmal közzétételre került a Vállalkozás.] VEMBT 282/2013. Rubyn Szalon Kft Szigetszentmiklós, Rév út 47. I. ép február Adószám: Cégjegyzékszám: Az eljáró tanács azt ajánlotta a december 3-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Fogyasztónak Ft, azaz egyszázhatezer forint vételárat, az ajánlás kézhezvételétől számított 15 napon belül fizesse vissza, a Fogyasztó pedig a vételár visszafizetésével egyidejűleg, szolgáltassa vissza a menyasszonyi ruhát a Vállalkozásnak. A Fogyasztó írásban jelentette be, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltaknak nem tett eleget. VEMBT 291/2013. HERMELIN-SKIN Kereskedelmi Szolgáltató Kft Szentes, Szent Imre u 4. Adószám: , Cégjegyzékszáma: Az eljáró tanács azt ajánlotta a december 3-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás veszprémi üzletében (Kossuth u. 8.) vásárolt SS l3310 típusú női divattáska szakadásait - az ajánlás kézhezvételétől számított - 30 napon belül szüntesse meg, javítsa ki. A Fogyasztó február 17-én kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást a Vállalkozás nem teljesítette. VEMBT 302/2013. Multi Credit Finance Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság (1078 Budapest, Rottenbiller utca 44.) Cégjegyzékszám: , Adószám: Az eljáró tanács azt ajánlotta a december 17-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Fogyasztónak az ajánlás kézhezvételét követő 15 napon belül, a Fogyasztó által május 29. napján befizetett összegből, a szerződés alapján visszafizetendő összeget a Fogyasztó részére utalja vissza. A Fogyasztó írásban jelentette be, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltaknak nem tett eleget. VEMBT 24/2014.

3 Az eljáró tanács azt ajánlotta a február 4-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás egyik győri üzletében (Győr Árkád) vásárolt cipőt - a cipő leadását követő 15 napon belül javítsa ki, vagy cserélje ki, ha ez nem lehetséges, akkor a vételárat ( forint) fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás február 17-én kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. A testület a Vállalkozásírásban tett nyilatkozatára tekintettel, a közzétételnél szükségtelennek ítélte VEMBT 34/ március Adószáma: , cégjegyzékszáma: Az eljáró tanács azt ajánlotta a február 25-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás veszprémi üzletében (Plaza) vásárolt G SUPERSTAR márkájú cipőt - javítsa ki, vagy ha ez nem lehetséges, akkor a vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás március 3-án kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. VEMBT 43/2014. Az eljáró tanács azt ajánlotta a március 4-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás balatonfüredi üzletében (Széchenyi utca) forintért vásárolt cipőt a kézbesítéstől számított 15 napon belül javítás céljából vegye át, javíttassa ki, vagy ha ez nem lehetséges, akkor a cipőt a fogyasztó ízlése szerint cserélje ki, ha ez sem lehetséges, a vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás március 14-én érkezett levelében, írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. VEMBT 47/2014.

4 Az eljáró tanács azt ajánlotta a március 4-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás veszprémi üzletében (Pláza) forintért vásárolt cipőt a kézbesítéstől számított 15 napon belül javítás céljából vegye át, javíttassa ki, vagy ha ez nem lehetséges, akkor cserélje ki, ha ez sem lehetséges, a vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás március 14-én érkezett levelében, írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. VEMBT 29/ május Laser Blood kft Adony, Szőlőhegy hrsz. Adószám: , cégjegyzékszám: Az eljáró tanács azt ajánlotta a február 18-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Fogyasztónak Ft, azaz százkilencvenkilencezer forint vételárat, az ajánlás kézhezvételétől számított 15 napon belül fizesse vissza, illetve a Fogyasztótól a kiszállított készüléket vegye vissza. A Fogyasztó május 8-án írásban jelentette be, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltaknak nem tett eleget. VEMBT 56/2014. Global united Kft Zsarolyán, Zrínyi utca 4. Adószám: Adószám státusza: törölt adószám; cégjegyzékszáma: Cg Az eljáró tanács azt ajánlotta a március 12-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Zircen január 7-én egészségügyi vizsgálattal összekötött termékbemutatón kötött szerződés alapján, a pulzáló matrac, lábstimulátor és víztisztító készülékért kifizetett forint vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak, mivel ő a jogszabálynak megfelelően, a vásárlástól számított 8 munkanapon belül állt el a szerződéstől. A Fogyasztó a május 28-án kelt levelében bejelentette, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltakat nem teljesítette. VEMBT 62/2014. Stop Outlet Korlátolt Felelősségű Társaság június Székhelye: 3388 Poroszló, Tompa Mihály út 27-2.) Fióktelepe: 8000 Székesfehérvár, Palotai utca 4. fszt. (jelen ügyben a vásárlás itt történt) Adószám: , Cégjegyzékszám: Cg

5 Az eljáró tanács azt ajánlotta a Vállalkozásnak a április 1-jén meghozott döntésében hogy a megvásárolt szárítógépet jótállás keretében javítsa ki, a hibákat szüntesse meg, vagy cserélje ki a szárítót, ha ez nem lehetséges, akkor az forint vételárat fizesse vissza. A Fogyasztó június 2-án kelt levelében bejelentette, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltakat nem teljesítette. VEMBT 86/2014. SZINGA SPORT Kft. székhelye: 1142 Budapest, Szőnyi u. 2, Az eljáró tanács azt ajánlotta a május 13-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás keszthelyi üzletében vásárolt NIKE Air Toukol cipőt a leadását követő 15 napon belül saját költségére cserélje ki, vagy az Ft, vételárat fizesse vissza. A Vállalkozás június 6-án kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak VEMBT 85/ július FETTER-LUCKY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (6400 Kiskunhalas, Széchenyi utca 24.) adószáma: Adószám: , cégjegyzékszáma: Cg Az eljáró tanács azt ajánlotta a május 6-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás az ajánlás kézhezvételétől számított 15 napon belül fizessen vissza a Fogyasztónak forintot, melyet a 11x számú szerződés alapján vett át tőle. A Fogyasztó a testülethez július 21-án, beérkezett levelében írásban jelentette be, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltakat nem teljesítette. VEMBT 068/2014. BS International Group 2030 Érd, Balázs u szeptember Cg ; adószáma: Adószám státusza: törölt adószám A Fogyasztó jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette az ajánlást, és nem fizette vissza a GX rendelési kód alapján megvásárolt GPS készülék vételárát ( forintot), illetve a két készülék január 20-án történt feladásának (visszaküldésének) költségét (1 190 forintot), összesen , azaz tizennyolcezer-egyszáznyolcvan forintot.

6 VEMBT 062/2014. Stop Outlet Kft Poroszló, Tompa Mihály út 27-2., Fióktelepe: 8000 Székesfehérvár, Palotai u.4. Cg ; adószáma: A Fogyasztó jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette az ajánlást, és nem tett semmilyen intézkedést a Hanseatic KTB 7. Dl típusú szárítógép ügyében. VEMBT 093/2014. A & A Credit Hitelügyintéző, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft Debrecen, Vágóhíd utca 3. majd 4031 Debrecen, Határ út 1. C. épület. változás után ARTHY-Építő Hitelügyintéző, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft Debrecen, Határ út 1. C. épület. Cg ; adószáma: A Fogyasztó jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette azt az ajánlást, hogy a Fogyasztónak fizesse vissza az általa árengedményként közölt forintot, amelyet nyílászárók cseréjével kapcsolatosan - a hibás teljesítés kompenzációjaként - ajánlott fel a Fogyasztó részére. VEMBT 104/2014. Ecostar Plus Kft.,székhelye:1119 Budapest, Fehérvári út 43., Fióktelepe: 2800 Tatabánya, Tavaszmező u. 4/H. Cégjegyzékszáma: Cg , Adószáma: , Adószám státusza: törölt adószám A Fogyasztó jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette azt az ajánlást, hogy az ajánlás kézbesítésétől számított 15 napon belül, a számú szerződés alapján befizetett forintot fizesse vissza a Fogyasztó részére. VEMBT 142/2014. E.ON Ügyfélszolgálati Kft.,székhelye:1051 budapest, Széchenyi I. tér 7-8., levelezési címe: 7602 Pécs, Pf Cégjegyzékszáma: Cg Az eljáró tanács azt ajánlotta a Vállalkozásnak, hogy az ajánlás kézhezvételét követő 30 napon belül vizsgálja felül ügybeni álláspontját, és azt írásban ezen határidőn belül közölje a Fogyasztóval. A felülvizsgálat során legyen arra is tekintettel, hogy ugyan a konkrét, bejelentett hibát 12 órán belül kijavította, de az adott területen az áramszolgáltatás több, mint 12 órát szünetelt, és emiatt a Fogyasztónak a termékekben 59 ezer forint igazolt kára keletkezett. Ajánlotta annak megvizsgálását is, hogy akár egyedi eljárásában milyen módon tudná pl. kármegosztással - kártalanítani a Fogyasztót. A Vállalkozás szeptember 11-én kelt levelében bejelentette, hogy a felülvizsgálatot elvégezte, de a Fogyasztó kárigényét nem áll módjukban megtéríteni.

7 VEMBT 124/2014. E.ON Ügyfélszolgálati Kft.,székhelye:1051 budapest, Széchenyi I. tér 7-8., levelezési címe: 7602 Pécs, Pf Cégjegyzékszáma: Cg Az eljáró tanács ajánlotta a a Vállalkozásnak, hogy 1) az ajánlás kézhezvételét követő 30 napon belül a Fogyasztóval előzetesen egyeztetett időpontban történő személyes konzultációval összekapcsolva 2) vizsgálja felül álláspontját a hibás mérés időtartamának (2013. január 11. és március 8.), illetve ezzel összefüggésben 3) a nem mért időszak fogyasztása megállapításánál alkalmazott bázis időtartam megállapításában (2011. február február 16.). 4) A felülvizsgálat eredményeként megállapított hibás mérés, illetve a megállapított új irányadó időtartam figyelembevételével számolja ki újólag, a fogyasztás díját. 5) A felülvizsgálat során vegye figyelembe, hogy a Fogyasztó érdekkörén kívül eső okból nem került külön rögzítésre a fogyasztás mennyisége a februári 19-i leolvasáskor. 6) Mutassa be, hogy milyen elszámolást alkalmazott a nem hiteles mérő január január 11. közötti időszakára, illetve vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy a hibás mérési időszakok esetleges összevonása esetére is tekintettel van-e a Fogyasztó kiadását csökkentő lehetőség. (Hibás mérések: január január 11. illetve január március 8. között voltak.) 7) Mutassa be a Fogyasztónak, hogy tételesen, az egyes elszámolási időszakokban hogyan alakult a 2)- 6) pontok alapján a fogyasztott mennyiség [m³-ben, MJ-ban, illetve HUF-ban] és hogyan alakult az átalánydíj és az elszámoló számlák végösszegének meghatározása. A Vállalkozás szeptember 11-én kelt levelében bejelentette, hogy a felülvizsgálatot elvégezte, de a nem tártak fel olyan újabb körülményt, amely az elszámolással kapcsolatos álláspontjuk megváltoztatását indokolná. VEMBT 135/2014. supra sport kereskedelmi és szolgáltató kft., SZÉKHELYE: 2040 BUDAÖRS, TEMPLOM U. 19., CÉGJEGYZÉKSZÁMA: Az eljáró tanács azt ajánlotta a Vállalkozásnak, hogy az ajánlás kézhezvételétől számított 15 napon belül a DC Spartam 7 márkájú cipőt cserélje ki, ha ez nem lehetséges, akkor a vételárat ( forintot) fizesse vissza a Fogyasztónak, aki a cipőt ezzel egyidejűleg szolgáltassa vissza számára. A Fogyasztó írásban bejelentette, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltakat nem teljesítette. Felajánlott ugyan számára egy kisebb összeget (20 %-ot) levásárolhatóságként -, amit viszont a Fogyasztó nem fogadott el. VEMBT 186/ december

8 G. RELAX HINGARIAN Kft., székhelye: 1085 Budapest, József krt. 69., Cégjegyzékszáma: Cg , Adószáma: A Fogyasztó december 13-án jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette azt az ajánlást, hogy az ajánlás kézbesítésétől számított 15 napon belül forintot fizessen vissza a Fogyasztó részére. VEMBT 184/2014. Solutem Konference Kft. székhelye: 8200 Veszprém, Viola u. 2., cégjegyzékszáma: cg , adószáma: A Fogyasztó december 12-én jelentette be, hogy a Vállalkozás azt az ajánlást, hogy az ajánlás kézbesítésétől számított 15 napon belül forintot fizessen vissza a Fogyasztó részére.

Általános Vásárlási feltételek

Általános Vásárlási feltételek Általános Vásárlási feltételek Jelen Általános Vásárlási Feltételek (továbbiakban: Általános Vásárlási Feltételek; ÁVF; vagy Szerződés) egy jogilag kötelező érvényű megállapodás jelen weboldal üzemeltetője

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Amely a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által nyilvántartott HHP Trade Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Vállalkozás), illetve a

Részletesebben

A-PBT-A-549/2012. Ajánlás

A-PBT-A-549/2012. Ajánlás A-PBT-A-549/2012. Ajánlás A Pénzügyi Békéltető Testület a dr. K.É. ÜI (eljáró ügyvéd: dr. N-né dr. K.É. ügyvéd) által képviselt E.Znek és E.Z-nének (a továbbiakban együttesen: Kérelmező) az FHB Kereskedelmi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Készítés dátuma: 2011. november 24. Utolsó módosítás kelte: 2013. december 1. Hatályba lépés kelte: 2014. január 1. TARTALOMJEGYZÉK 1. Általános adatok, elérhetőség...6

Részletesebben

EUNet 2000 Regionális Informatikai Nonprofit Közhasznú Kft. Általános Szerződési Feltételei Internet hozzáférési szolgáltatás igénybevételére

EUNet 2000 Regionális Informatikai Nonprofit Közhasznú Kft. Általános Szerződési Feltételei Internet hozzáférési szolgáltatás igénybevételére EUNet 2000 Regionális Informatikai Nonprofit Közhasznú Kft. Általános Szerződési Feltételei Internet hozzáférési szolgáltatás igénybevételére Készült: 2011. december Hatályba lép: 2011. december Módosítva:

Részletesebben

Alföld Kábel Kft. Internet szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Kivonat 2012.01.01

Alföld Kábel Kft. Internet szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Kivonat 2012.01.01 Alföld Kábel Kft. Internet szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Kivonat 2012.01.01 Ebben a kivonatban a sorszámok után zárójelben jeleztük az Általános szerződési feltételek eredeti

Részletesebben

AJÁNLÁST. A Pénzügyi Békéltető Testület döntését a Psztv. 94. -ának b) pontja, 97. -a, valamint 100. - ának (1) bekezdése alapján hozta meg.

AJÁNLÁST. A Pénzügyi Békéltető Testület döntését a Psztv. 94. -ának b) pontja, 97. -a, valamint 100. - ának (1) bekezdése alapján hozta meg. A-PBT-A-35/2013. Ajánlás A Pénzügyi Békéltető Testület a S.Z.G-né kérelmező (xxx; a továbbiakban: Kérelmező) Generali-Providencia Biztosító Zrt. (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.; a továbbiakban: Pénzügyi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK fogtechnikai termékek készítéséhez 2015. június 2.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK fogtechnikai termékek készítéséhez 2015. június 2. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK fogtechnikai termékek készítéséhez 2015. június 2. 1 VÁLLALKOZÓ CIRKON LABOR Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 2142 Nagytarcsa, Ady Endre u. 36/A. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A www.rollupcentrum.hu oldalon kizárólag érvényes adószámmal rendelkező cégek, vállalkozások vásárolhatnak, akik elfogadják üzletszabályzatunkat.

A www.rollupcentrum.hu oldalon kizárólag érvényes adószámmal rendelkező cégek, vállalkozások vásárolhatnak, akik elfogadják üzletszabályzatunkat. Felhasználási feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. A www.rollupcentrum.hu oldalon kizárólag érvényes adószámmal rendelkező cégek, vállalkozások vásárolhatnak, akik elfogadják

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a JKH Kft. (székhelye: 8600 Siófok, Honvéd u. 1/C.; cégjegyzékszám: 14-09-301285; adószáma: 11231271-2-14;

Részletesebben

Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF):

Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF): Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF): Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A Giganet Internet Szolgáltató Kft. Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2013. július 31. Utolsó módosítás időpontja: 2014. január

Részletesebben

VÁLLAKOZÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről a

VÁLLAKOZÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről a VÁLLAKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Közbeszerzések Tanácsa (a továbbiakban: Megrendelő ) Székhelye: 1024 Budapest, Margit krt. 85. Képviseli: Dr. Bakonyi József elnök Törzsszám: 329190 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek April-optic.hu Általános Szerződési Feltételek hatályos: 2014. július 3. 1 Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

100 kérdés. válasz. fogyasztóbarát vállalkozásoknak

100 kérdés. válasz. fogyasztóbarát vállalkozásoknak 100 kérdés válasz fogyasztóbarát vállalkozásoknak 100 kérdés válasz fogyasztóbarát vállalkozásoknak Fogyasztóvédelmi Kiadvány Fogyasztóvédők Országos Egyesülete Kiadó: Fogyasztóvédők Országos Egyesülete

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Sárvári Gyógyfürdő Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szolgáltató ) által a www.sarvarfurdo.hu

Részletesebben

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Felhasználási feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Részletesebben

Dr. Szabadics Zsuzsanna - jegyzo - Nemesszalok

Dr. Szabadics Zsuzsanna - jegyzo - Nemesszalok Dr. Szabadics Zsuzsanna - jegyzo - Nemesszalok Felado: Kulsdvat Onkormanyzat [pmkvat@gmail.com] Kuldve: 2014. november20. 12:39 Cimzett: Dr. Szabadics Zsuzsanna Targy: Fwd: MVM Patner Zrt. villamos energia

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Medgyesegyházi KÉSZ Nonprofit Kft az internet hozzáférési szolgáltatásra vonatkozóan. TARTALOMJEGYZÉK Hatályos: 2013. július 1-től. 1. Általános adatok,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Diamondnails.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek www.agrooroszi.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Masszazsolajok.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

MINTALEVELEK ÉS SZERZÕDÉSTÍPUSOK. - a fogyasztóvédelemben -

MINTALEVELEK ÉS SZERZÕDÉSTÍPUSOK. - a fogyasztóvédelemben - MINTALEVELEK ÉS SZERZÕDÉSTÍPUSOK - a fogyasztóvédelemben - Mintalevelek és szerzôdéstípusok a fogyasztóvédelemben Szerkesztette: Dr. Baranovszky György Kiadó: Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VPN SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VPN SZOLGÁLTATÁSRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VPN SZOLGÁLTATÁSRA Tartalom 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME... 5 1.1. A szolgáltató megnevezése,... 5 1.2. A szolgáltató központi ügyfélszolgálatának elérhetőségei... 5 1.3.

Részletesebben

A ZALASZÁM Kft. Általános Szerződési Feltételei. Internet és VoIP szolgáltatások igénybevételére

A ZALASZÁM Kft. Általános Szerződési Feltételei. Internet és VoIP szolgáltatások igénybevételére A ZALASZÁM Kft. Általános Szerződési Feltételei Internet és VoIP szolgáltatások igénybevételére Készítés dátuma: 2002. november 14. Utolsó módosítás: 2013. szeptember 23. Hatályos: 2013. november 1-től

Részletesebben

A-PBT-A-556/2012. Ajánlás

A-PBT-A-556/2012. Ajánlás A-PBT-A-556/2012. Ajánlás A Pénzügyi Békéltető Testület a M.Z. kérelmező (a továbbiakban: Kérelmező) Dr. G.Z. ügyvéd által képviselt ABC Zrt. (a továbbiakban: Pénzügyi Szolgáltató) ellen benyújtott kérelmére

Részletesebben

Általános vásárlási feltételek

Általános vásárlási feltételek Általános vásárlási feltételek 1. Bevezetés 2. Megrendelés, a szerződés létrejötte, fizetés, 3. Árak 4. Szállítási feltételek 5. Elállási jog 6. Szavatosság és jótállás 7. Fogyasztóvédelmi szervek elérhetősége

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS Az elektronikus kereskedelmi tevékenység jogszerűségének ellenőrzése, különös tekintettel a veszélyes termékek és a megtévesztő kereskedelmi gyakorlatok kiszűrésére Budapest, 2012.

Részletesebben

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl

Részletesebben