2014. január. A testület a Vállalkozás írásban tett nyilatkozatára tekintettel, a közzétételnél szükségtelennek ítélte meg a hatvan nap kivárását.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2014. január. A testület a Vállalkozás írásban tett nyilatkozatára tekintettel, a közzétételnél szükségtelennek ítélte meg a hatvan nap kivárását."

Átírás

1 A fogyasztóvédelemről szóló 1997 évi CLV. törvény 36. (1) bekezdése előírásának megfelelően, mivel a Vállalkozás a tanács ajánlásának nem tett eleget, és ezt a Fogyasztó a testületnek bejelentette - a fogyasztó nevének megjelölése nélkül - az eljárás eredményét legkorábban az ajánlásnak a vállalkozás részére történt kézbesítésétől számított hatvan nap elteltével - nyilvánosságra hozza. VEMBT 303/ január Az eljáró tanács azt ajánlotta a december 10-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás veszprémi üzletében (Dornyai Béla u.) vásárolt Pico 4 Nike márkájú cipőt - az ajánlás kézhezvételétől számított - 15 napon belül javítsa ki, vagy cserélje ki, ha ez nem lehetséges, akkor a vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás január 6-án kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. VEMBT 219/2013. Csécs Róbert egyéni vállalkozó 8253 Révfülöp, Káli út 36. (József A. u. 40/A.) Kamarai reg. száma: VE , adószáma: A Fogyasztó elektronikus levélben jelentette be, hogy a Vállalkozó az ajánlásban foglaltaknak nem tett eleget. Az eljáró tanács ajánlotta a Vállalkozónak, hogy a hibás teljesítésből eredő károk megszüntetése, az állagromlás folytatódása és a további károk keletkezésének megakadályozása érdekében a korábban tett vállalásának is megfelelve a szakértői vélemény alapján, folytassa, végezze el - és fejezze be a még szükséges feltárási munkálatokat és javításokat. A munka fázisait, illetve elvégzését megfelelően dokumentálja (pl. jegyzőkönyv). A tanács ajánlotta az egyéni vállalkozónak, a Fogyasztó által kifizetett szakértői díj megtérítését is. VEMBT 273/2013. Számfira - GÁZ Építő- és Szerelőipari Kereskedelmi Egyéni Cég tulajdonos: Számfira István 8220 Balatonalmádi Rákóczi u. 37. Az eljáró tanács a november 12. napján kihirdetett ajánlásában azt javasolta a Vállalkozásnak, hogy a kézhezvételt követő 15 napon belül biztosítsa, hogy a Fogyasztó rendelkezésére álljanak azok a dokumentumok, amelyek a radiátor biztonságos működésével, jótállásával-szavatosságával kapcsolatosak, és ezen határidőn belül rendezze a megkötött szerződésük szerinti elszámolásukat is. Az ajánlást a Fogyasztó napján tett írásbeli bejelentése szerint nevezett nem teljesítette.

2 [Megjegyzés: Az egyéni cég, illetve a tulajdonos az eljárás során a békéltető testülettel nem működött együtt, ezért 2013 novemberében a Fgytv. 36/B. -a alapján, a nem együttműködő vállalkozások listáján, 30. sorszámmal közzétételre került a Vállalkozás.] VEMBT 282/2013. Rubyn Szalon Kft Szigetszentmiklós, Rév út 47. I. ép február Adószám: Cégjegyzékszám: Az eljáró tanács azt ajánlotta a december 3-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Fogyasztónak Ft, azaz egyszázhatezer forint vételárat, az ajánlás kézhezvételétől számított 15 napon belül fizesse vissza, a Fogyasztó pedig a vételár visszafizetésével egyidejűleg, szolgáltassa vissza a menyasszonyi ruhát a Vállalkozásnak. A Fogyasztó írásban jelentette be, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltaknak nem tett eleget. VEMBT 291/2013. HERMELIN-SKIN Kereskedelmi Szolgáltató Kft Szentes, Szent Imre u 4. Adószám: , Cégjegyzékszáma: Az eljáró tanács azt ajánlotta a december 3-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás veszprémi üzletében (Kossuth u. 8.) vásárolt SS l3310 típusú női divattáska szakadásait - az ajánlás kézhezvételétől számított - 30 napon belül szüntesse meg, javítsa ki. A Fogyasztó február 17-én kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást a Vállalkozás nem teljesítette. VEMBT 302/2013. Multi Credit Finance Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság (1078 Budapest, Rottenbiller utca 44.) Cégjegyzékszám: , Adószám: Az eljáró tanács azt ajánlotta a december 17-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Fogyasztónak az ajánlás kézhezvételét követő 15 napon belül, a Fogyasztó által május 29. napján befizetett összegből, a szerződés alapján visszafizetendő összeget a Fogyasztó részére utalja vissza. A Fogyasztó írásban jelentette be, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltaknak nem tett eleget. VEMBT 24/2014.

3 Az eljáró tanács azt ajánlotta a február 4-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás egyik győri üzletében (Győr Árkád) vásárolt cipőt - a cipő leadását követő 15 napon belül javítsa ki, vagy cserélje ki, ha ez nem lehetséges, akkor a vételárat ( forint) fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás február 17-én kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. A testület a Vállalkozásírásban tett nyilatkozatára tekintettel, a közzétételnél szükségtelennek ítélte VEMBT 34/ március Adószáma: , cégjegyzékszáma: Az eljáró tanács azt ajánlotta a február 25-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás veszprémi üzletében (Plaza) vásárolt G SUPERSTAR márkájú cipőt - javítsa ki, vagy ha ez nem lehetséges, akkor a vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás március 3-án kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. VEMBT 43/2014. Az eljáró tanács azt ajánlotta a március 4-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás balatonfüredi üzletében (Széchenyi utca) forintért vásárolt cipőt a kézbesítéstől számított 15 napon belül javítás céljából vegye át, javíttassa ki, vagy ha ez nem lehetséges, akkor a cipőt a fogyasztó ízlése szerint cserélje ki, ha ez sem lehetséges, a vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás március 14-én érkezett levelében, írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. VEMBT 47/2014.

4 Az eljáró tanács azt ajánlotta a március 4-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás veszprémi üzletében (Pláza) forintért vásárolt cipőt a kézbesítéstől számított 15 napon belül javítás céljából vegye át, javíttassa ki, vagy ha ez nem lehetséges, akkor cserélje ki, ha ez sem lehetséges, a vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak. A Vállalkozás március 14-én érkezett levelében, írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak. VEMBT 29/ május Laser Blood kft Adony, Szőlőhegy hrsz. Adószám: , cégjegyzékszám: Az eljáró tanács azt ajánlotta a február 18-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Fogyasztónak Ft, azaz százkilencvenkilencezer forint vételárat, az ajánlás kézhezvételétől számított 15 napon belül fizesse vissza, illetve a Fogyasztótól a kiszállított készüléket vegye vissza. A Fogyasztó május 8-án írásban jelentette be, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltaknak nem tett eleget. VEMBT 56/2014. Global united Kft Zsarolyán, Zrínyi utca 4. Adószám: Adószám státusza: törölt adószám; cégjegyzékszáma: Cg Az eljáró tanács azt ajánlotta a március 12-én kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Zircen január 7-én egészségügyi vizsgálattal összekötött termékbemutatón kötött szerződés alapján, a pulzáló matrac, lábstimulátor és víztisztító készülékért kifizetett forint vételárat fizesse vissza a Fogyasztónak, mivel ő a jogszabálynak megfelelően, a vásárlástól számított 8 munkanapon belül állt el a szerződéstől. A Fogyasztó a május 28-án kelt levelében bejelentette, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltakat nem teljesítette. VEMBT 62/2014. Stop Outlet Korlátolt Felelősségű Társaság június Székhelye: 3388 Poroszló, Tompa Mihály út 27-2.) Fióktelepe: 8000 Székesfehérvár, Palotai utca 4. fszt. (jelen ügyben a vásárlás itt történt) Adószám: , Cégjegyzékszám: Cg

5 Az eljáró tanács azt ajánlotta a Vállalkozásnak a április 1-jén meghozott döntésében hogy a megvásárolt szárítógépet jótállás keretében javítsa ki, a hibákat szüntesse meg, vagy cserélje ki a szárítót, ha ez nem lehetséges, akkor az forint vételárat fizesse vissza. A Fogyasztó június 2-án kelt levelében bejelentette, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltakat nem teljesítette. VEMBT 86/2014. SZINGA SPORT Kft. székhelye: 1142 Budapest, Szőnyi u. 2, Az eljáró tanács azt ajánlotta a május 13-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás keszthelyi üzletében vásárolt NIKE Air Toukol cipőt a leadását követő 15 napon belül saját költségére cserélje ki, vagy az Ft, vételárat fizesse vissza. A Vállalkozás június 6-án kelt levelében írásban jelentette be, hogy az ajánlást nem fogadja el, az ügyben kizárólag a bíróság határozatát tartják relevánsnak VEMBT 85/ július FETTER-LUCKY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (6400 Kiskunhalas, Széchenyi utca 24.) adószáma: Adószám: , cégjegyzékszáma: Cg Az eljáró tanács azt ajánlotta a május 6-án kelt döntésében a Vállalkozásnak, hogy a Vállalkozás az ajánlás kézhezvételétől számított 15 napon belül fizessen vissza a Fogyasztónak forintot, melyet a 11x számú szerződés alapján vett át tőle. A Fogyasztó a testülethez július 21-án, beérkezett levelében írásban jelentette be, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltakat nem teljesítette. VEMBT 068/2014. BS International Group 2030 Érd, Balázs u szeptember Cg ; adószáma: Adószám státusza: törölt adószám A Fogyasztó jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette az ajánlást, és nem fizette vissza a GX rendelési kód alapján megvásárolt GPS készülék vételárát ( forintot), illetve a két készülék január 20-án történt feladásának (visszaküldésének) költségét (1 190 forintot), összesen , azaz tizennyolcezer-egyszáznyolcvan forintot.

6 VEMBT 062/2014. Stop Outlet Kft Poroszló, Tompa Mihály út 27-2., Fióktelepe: 8000 Székesfehérvár, Palotai u.4. Cg ; adószáma: A Fogyasztó jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette az ajánlást, és nem tett semmilyen intézkedést a Hanseatic KTB 7. Dl típusú szárítógép ügyében. VEMBT 093/2014. A & A Credit Hitelügyintéző, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft Debrecen, Vágóhíd utca 3. majd 4031 Debrecen, Határ út 1. C. épület. változás után ARTHY-Építő Hitelügyintéző, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft Debrecen, Határ út 1. C. épület. Cg ; adószáma: A Fogyasztó jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette azt az ajánlást, hogy a Fogyasztónak fizesse vissza az általa árengedményként közölt forintot, amelyet nyílászárók cseréjével kapcsolatosan - a hibás teljesítés kompenzációjaként - ajánlott fel a Fogyasztó részére. VEMBT 104/2014. Ecostar Plus Kft.,székhelye:1119 Budapest, Fehérvári út 43., Fióktelepe: 2800 Tatabánya, Tavaszmező u. 4/H. Cégjegyzékszáma: Cg , Adószáma: , Adószám státusza: törölt adószám A Fogyasztó jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette azt az ajánlást, hogy az ajánlás kézbesítésétől számított 15 napon belül, a számú szerződés alapján befizetett forintot fizesse vissza a Fogyasztó részére. VEMBT 142/2014. E.ON Ügyfélszolgálati Kft.,székhelye:1051 budapest, Széchenyi I. tér 7-8., levelezési címe: 7602 Pécs, Pf Cégjegyzékszáma: Cg Az eljáró tanács azt ajánlotta a Vállalkozásnak, hogy az ajánlás kézhezvételét követő 30 napon belül vizsgálja felül ügybeni álláspontját, és azt írásban ezen határidőn belül közölje a Fogyasztóval. A felülvizsgálat során legyen arra is tekintettel, hogy ugyan a konkrét, bejelentett hibát 12 órán belül kijavította, de az adott területen az áramszolgáltatás több, mint 12 órát szünetelt, és emiatt a Fogyasztónak a termékekben 59 ezer forint igazolt kára keletkezett. Ajánlotta annak megvizsgálását is, hogy akár egyedi eljárásában milyen módon tudná pl. kármegosztással - kártalanítani a Fogyasztót. A Vállalkozás szeptember 11-én kelt levelében bejelentette, hogy a felülvizsgálatot elvégezte, de a Fogyasztó kárigényét nem áll módjukban megtéríteni.

7 VEMBT 124/2014. E.ON Ügyfélszolgálati Kft.,székhelye:1051 budapest, Széchenyi I. tér 7-8., levelezési címe: 7602 Pécs, Pf Cégjegyzékszáma: Cg Az eljáró tanács ajánlotta a a Vállalkozásnak, hogy 1) az ajánlás kézhezvételét követő 30 napon belül a Fogyasztóval előzetesen egyeztetett időpontban történő személyes konzultációval összekapcsolva 2) vizsgálja felül álláspontját a hibás mérés időtartamának (2013. január 11. és március 8.), illetve ezzel összefüggésben 3) a nem mért időszak fogyasztása megállapításánál alkalmazott bázis időtartam megállapításában (2011. február február 16.). 4) A felülvizsgálat eredményeként megállapított hibás mérés, illetve a megállapított új irányadó időtartam figyelembevételével számolja ki újólag, a fogyasztás díját. 5) A felülvizsgálat során vegye figyelembe, hogy a Fogyasztó érdekkörén kívül eső okból nem került külön rögzítésre a fogyasztás mennyisége a februári 19-i leolvasáskor. 6) Mutassa be, hogy milyen elszámolást alkalmazott a nem hiteles mérő január január 11. közötti időszakára, illetve vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy a hibás mérési időszakok esetleges összevonása esetére is tekintettel van-e a Fogyasztó kiadását csökkentő lehetőség. (Hibás mérések: január január 11. illetve január március 8. között voltak.) 7) Mutassa be a Fogyasztónak, hogy tételesen, az egyes elszámolási időszakokban hogyan alakult a 2)- 6) pontok alapján a fogyasztott mennyiség [m³-ben, MJ-ban, illetve HUF-ban] és hogyan alakult az átalánydíj és az elszámoló számlák végösszegének meghatározása. A Vállalkozás szeptember 11-én kelt levelében bejelentette, hogy a felülvizsgálatot elvégezte, de a nem tártak fel olyan újabb körülményt, amely az elszámolással kapcsolatos álláspontjuk megváltoztatását indokolná. VEMBT 135/2014. supra sport kereskedelmi és szolgáltató kft., SZÉKHELYE: 2040 BUDAÖRS, TEMPLOM U. 19., CÉGJEGYZÉKSZÁMA: Az eljáró tanács azt ajánlotta a Vállalkozásnak, hogy az ajánlás kézhezvételétől számított 15 napon belül a DC Spartam 7 márkájú cipőt cserélje ki, ha ez nem lehetséges, akkor a vételárat ( forintot) fizesse vissza a Fogyasztónak, aki a cipőt ezzel egyidejűleg szolgáltassa vissza számára. A Fogyasztó írásban bejelentette, hogy a Vállalkozás az ajánlásban foglaltakat nem teljesítette. Felajánlott ugyan számára egy kisebb összeget (20 %-ot) levásárolhatóságként -, amit viszont a Fogyasztó nem fogadott el. VEMBT 186/ december

8 G. RELAX HINGARIAN Kft., székhelye: 1085 Budapest, József krt. 69., Cégjegyzékszáma: Cg , Adószáma: A Fogyasztó december 13-án jelentette be, hogy a Vállalkozás nem teljesítette azt az ajánlást, hogy az ajánlás kézbesítésétől számított 15 napon belül forintot fizessen vissza a Fogyasztó részére. VEMBT 184/2014. Solutem Konference Kft. székhelye: 8200 Veszprém, Viola u. 2., cégjegyzékszáma: cg , adószáma: A Fogyasztó december 12-én jelentette be, hogy a Vállalkozás azt az ajánlást, hogy az ajánlás kézbesítésétől számított 15 napon belül forintot fizessen vissza a Fogyasztó részére.

Az ajánlást nem teljesítette

Az ajánlást nem teljesítette Az ajánlást nem teljesítette 1. Molnár Józsefné (8400 Ajka, Bercsényi u. 8. szám) a Fogyasztónál a nyílászáró szerkezetek cseréjét a megállapodásuk ellenére nem hajtotta végre, ezért a Fogyasztó a szerződéstől

Részletesebben

NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK 2017.

NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK 2017. NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK A Veszprém Megyei Békéltető Testület a fogyasztóvédelemről szóló 1997 évi CLV. törvény (Fgytv.) 36/B. -a alapján a fogyasztó nevének megjelölése nélkül nyilvánosságra hozza

Részletesebben

NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK 2016.

NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK 2016. NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK A Veszprém Megyei Békéltető Testület a fogyasztóvédelemről szóló 1997 évi CLV. törvény (Fgytv.) 36/B. -a alapján a fogyasztó nevének megjelölése nélkül nyilvánosságra hozza

Részletesebben

AZ AJÁNLÁST NEM TELJESÍTŐ VÁLLALKOZÁSOK 2017.

AZ AJÁNLÁST NEM TELJESÍTŐ VÁLLALKOZÁSOK 2017. AZ AJÁNLÁST NEM TELJESÍTŐ VÁLLALKOZÁSOK 2017. A fogyasztóvédelemről szóló 1997 évi CLV. törvény 36. (1) bekezdése előírásának megfelelően, mivel a Vállalkozás a tanács ajánlásának nem tett eleget, és ezt

Részletesebben

A J Á N L Á S T INDOKOLÁS

A J Á N L Á S T INDOKOLÁS Budapesti Békéltető Testület 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10. tel.: 488-213 1; fax: 488-2186 e-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu BBT/00874/2019. A Budapesti

Részletesebben

AZ AJÁNLÁST NEM TELJESÍTŐ VÁLLALKOZÁSOK 2015.

AZ AJÁNLÁST NEM TELJESÍTŐ VÁLLALKOZÁSOK 2015. AZ AJÁNLÁST NEM TELJESÍTŐ VÁLLALKOZÁSOK A fogyasztóvédelemről szóló 1997 évi CLV. törvény 36. (1) bekezdése előírásának megfelelően, mivel a Vállalkozás a tanács ajánlásának nem tett eleget, és ezt a Fogyasztó

Részletesebben

Cégkivonat. I. Cégformától független adatok IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM 1/5

Cégkivonat. I. Cégformától független adatok IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM 1/5 IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT Cégkivonat A Cg.01-09-986937 cégjegyzékszámú Account Controll Korlátolt Felelősségű Társaság (1119 Budapest,

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/ VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220 88/814-111, 88/412-150 info@bekeltetesveszprem.hu VEMBT szám:../2018. FOGYASZTÓ.. szám alatti lakos, által, dr. T.. A. jogi munkatárs,

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefon: 76/501-525, 501-500 Fax: 76/501-538 E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu Ügyszám: Á-414-05/2015. A Bács-Kiskun Megyei Békéltető

Részletesebben

TMX Mobile Solution Szerviz Kft. P A N A S Z K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T

TMX Mobile Solution Szerviz Kft. P A N A S Z K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T TMX Mobile Solution Szerviz Kft. P A N A S Z K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T I. Bevezetés 1. A jelen panaszkezelési szabályzat (továbbiakban Szabályzat ) a TMX Mobile Solution Szerviz Szolgáltató Korlátolt

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefon: 76/ , Fax: 76/

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefon: 76/ , Fax: 76/ Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefon: 76/501-525, 501-500 Fax: 76/501-538 E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu Ügyszám: BKMBT/457-12/2015 A Bács-Kiskun Megyei Békéltető

Részletesebben

Fogyasztóvédelmi adatok

Fogyasztóvédelmi adatok Fogyasztóvédelmi adatok Fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény szerinti adat- és információ közzététel: a./ A közszolgáltatási tevékenységet folytató vállalkozás neve: Halasi Városgazda Beruházó,

Részletesebben

BBT/05479/2017 A J Á N L Á S T. teszi:

BBT/05479/2017 A J Á N L Á S T. teszi: Budapesti Békéltető Testület 1016 Budapest, Krisztina krt.99. Levelezési cím:1253 Budapest, Pf.10 Telefon:488-2131 Fax:488-2186 e-mail cím:bekelteto.testulet@bkik.hu BBT/05479/2017 Budapesti Békéltető

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/ VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220 88/814-111, 88/412-150 info@bekeltetesveszprem.hu www.bekeltetesveszprem.hu VEMBT szám:../2016. FOGYASZTÓ szám alatti lakos (a

Részletesebben

A J Á N L Á S T. teszi:

A J Á N L Á S T. teszi: Budapesti Békéltető Testület 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.10 Telefon: 488-2131 Fax: 488-2186 e-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu BBT/03508/2017 A Budapesti Békéltető

Részletesebben

A MAGYAR ÉREMKIBOCSÁTÓ INTÉZET KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A MAGYAR ÉREMKIBOCSÁTÓ INTÉZET KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A MAGYAR ÉREMKIBOCSÁTÓ INTÉZET KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A webshopot a Magyar Éremkibocsátó Intézet Kft. (székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 7., cégjegyzékszám: Cg. 01-0957944, adószám: 23275395-2-41,

Részletesebben

HUNGARIKUM BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

HUNGARIKUM BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT HUNGARIKUM BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Dokumentum azonosító: Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési szabályzat Felelős szerkesztő: Kis-Faragó Tamás Dokumentum frissítés

Részletesebben

1.5. Fogyasztó: az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy (magánszemély).

1.5. Fogyasztó: az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy (magánszemély). A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Panaszkezelési szabályzata 1.1. A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4-14., cg.: 01-10- 044283, tevékenységi engedély száma: III/100 036-4/2002.)

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefon: 76/501-525, 501-500 Fax: 76/501-538 E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu Ügyszám: BKMBT/086-11/2016. A Bács-Kiskun Megyei Békéltető

Részletesebben

CNCdrive Kft. KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!)

CNCdrive Kft. KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!) Forgalmazó: CNCdrive Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 7633 Pécs Páfrány u 25. 3. em. 26. Cégjegyzékszám: 02-09-080088 Adószám: 24366562-2-02 CNCdrive Kft. Telephely: 7833 Görcsöny

Részletesebben

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Hatályos: 2013. 05. 21. napjától 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1.1. Az utasítás célja Jelen utasítás a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt-vel (a továbbiakban:

Részletesebben

BBT/03189/2017 A J Á N L Á S T. teszi:

BBT/03189/2017 A J Á N L Á S T. teszi: Budapesti Békéltető Testület 1016 Budapest, Krisztina krt.99. Levelezési cím:1253 Budapest, Pf.10 Telefon:488-2131 Fax:488-2186 e-mail cím:bekelteto.testulet@bkik.hu BBT/03189/2017 A Budapesti Békéltető

Részletesebben

Hungarikum Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság

Hungarikum Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság Hungarikum Biztosítási Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság Panaszkezelési szabályzat Hatályba lépés napja: 2017.05.15. 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezető rendelkezések... 3 2. Panasz bejelentése... 4 3. Panasz

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefon: 76/501-525, 501-500 Fax: 76/501-538 E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu Ügyszám: BKMBT/314-10/2016. A Bács-Kiskun Megyei Békéltető

Részletesebben

A STONEHENGE J.J KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A STONEHENGE J.J KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA A STONEHENGE J.J KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Verzió: Készítette: Hatályba lépés napja: v1 Sajti László szervezeti igazgató 2014. január 02. 1 I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK I.1. A Szabályzat célja Jelen

Részletesebben

A J Á N L Á S T INDOKOLÁS

A J Á N L Á S T INDOKOLÁS Budapesti Békéltető Testület 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. levelezési cím: 1253. Budapest, Pf.: 10. tel.: 488-213 1; fax: 488-2186 e-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu BBT/2979/2018 A Budapesti Békéltető

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Heves Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és

H A T Á R O Z A T. A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Heves Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Iktatószám: Tárgy: HE/001/00105-0002/2016 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat Ügyszám: 1609k-00005 H A T Á R O Z A T A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Heves Megyei Kormányhivatal

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/ VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220 88/814-111, 88/412-150 info@bekeltetesveszprem.hu www.bekeltetesveszprem.hu VEMBT szám:../2018. FOGYASZTÓ (lakcíme:.. a továbbiakban:

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Risk Partners Kft. Ügyfelei részére I. Panasz bejelentésének módjai 1) Szóbeli panasz a. Személyesen - Panaszügyintézés helye: 2120 Dunakeszi, Kertész u. 12. - Nyitva tartás:

Részletesebben

Terra Credit Zrt. panaszkezelési Szabályzata (továbbiakban Szabályzat ) elérhető honlapunkon, az alábbi útvonalon.

Terra Credit Zrt. panaszkezelési Szabályzata (továbbiakban Szabályzat ) elérhető honlapunkon, az alábbi útvonalon. Tisztelt Ügyfelünk! A Kúriának a pénzügyi intézmények fogyasztói kölcsönszerződéseire vonatkozó jogegységi határozatával kapcsolatosan született jogszabályok (2014. évi XXXVIII. törvény, a 2014. évi XL.

Részletesebben

KÉRELEM a békéltető testületi eljárás lefolytatására

KÉRELEM a békéltető testületi eljárás lefolytatására A békéltető testület adatai: KÉRELEM a békéltető testületi eljárás lefolytatására Tisztelt Elnök Asszony/ Elnök Úr! Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Békéltető Tetsület Székhely: 4400. Nyíregyháza, Széchenyi

Részletesebben

Panaszkezelési kiskáté

Panaszkezelési kiskáté Panaszkezelési kiskáté Milyen jogszabályok vonatkoznak a panaszkezelésre? A kiskereskedelmi egységekben a panaszkezelési tevékenységet elsősorban a fogyasztóvédelemről szóló törvény (1997. évi CLV. törvény)

Részletesebben

BBT/02715/2018. A J Á N L Á S T. teszi:

BBT/02715/2018. A J Á N L Á S T. teszi: Budapesti Békéltető Testület 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10. tel.: 488-213 1; fax: 488-2186 e-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu BBT/02715/2018. A Budapesti

Részletesebben

BORSOD MEGYEI ESETTANULMÁNYOK. Készítette: Dr. Tulipán Péter BAZ. Megyei Békéltető testület elnöke

BORSOD MEGYEI ESETTANULMÁNYOK. Készítette: Dr. Tulipán Péter BAZ. Megyei Békéltető testület elnöke BORSOD MEGYEI ESETTANULMÁNYOK Készítette: Dr. Tulipán Péter BAZ. Megyei Békéltető testület elnöke BÍRÓSÁGI JOGESET 1. Borsod Megyei Békéltető Testület még nem vesztett pert 15 év alatt A vállalkozás az

Részletesebben

MBI Kft. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata

MBI Kft. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata MBI Kft. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata Elfogadva: 1/2015. ügyvezetői határozattal Hatályba lépés napja: 2015. január 01. 1 TARTALOM 1. PREAMBULUM 3 2. DEFINÍCIÓK 4 3. PANASZOK TÍPUSAI

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Jet Travel Kft. (a továbbiakban: Jet Travel ) befogad, nyilvántartásba vesz és kivizsgál minden, a szolgáltatásával kapcsolatos panaszt. A Jet Travel a panaszokat jellegük szerint

Részletesebben

HATÁROZAT. kötelezi, 2. Az alábbi jogszabályhelyek figyelembe vételével hoztam meg döntésemet:

HATÁROZAT. kötelezi, 2. Az alábbi jogszabályhelyek figyelembe vételével hoztam meg döntésemet: Iktatószám: Tárgy: BA/001/00854-0013/2016 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat HATÁROZAT A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Baranya Megyei Kormányhivatal a Gigamatrac Kft.-t

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Adószám: 14283624-2-02 Cégbíróság: Baranya Megyei Bíróság Cégjegyzékszám: Cg.02-10-060357 CORRIGIA Pénzügyi Szolgáltató Zrt. 7630 Pécs, Bor u. 67. Panaszkezelési Szabályzat Hatályos: 2011. december 1.

Részletesebben

Pannon 2005 Faktor és Hitel Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Pannon 2005 Faktor és Hitel Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Pannon 2005 Faktor és Hitel Zrt. 1016 Budapest, Naphegy utca 19. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Érvényes 2014.08.01-től Jóváhagyta: Igazgatóság elnöke 2 TARTALOMJEGYZÉK 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA... 3 2. A SZABÁLYZAT

Részletesebben

Mit jelent az elállási jog?

Mit jelent az elállási jog? Megszüntethetjük-e egyoldalúan a már megkötött, általunk aláírt üdülőhasználatra, hosszú távra szóló üdülési termékre vagy üdülési jog cseréjére vonatkozó szerződésünket? Igen, a hatályos jogszabályok

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. Az Auchan Magyarország Kft-t (székhelye: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4., adószáma: ) kötelezem

H A T Á R O Z A T. Az Auchan Magyarország Kft-t (székhelye: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4., adószáma: ) kötelezem Iktatószám: Tárgy: FE/FO/00833-0027/2016 Elsőfokú kötelezést kiszabó határozat H A T Á R O Z A T Az Auchan Magyarország Kft-t (székhelye: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4., adószáma:13338037-2-44) kötelezem

Részletesebben

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT.

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. Oldalszám: 1 - Retail\Panaszkezelési szabályzat TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. gondozásért felel: Ügyvezető igazgatója Hatályos: 2014.08.01-től Procedures\01 Hatályos - Operative\Vevőfinanszírozás

Részletesebben

ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN Biztosításközvetítő Kft. Hatályos: 2014. augusztus 1-től visszavonásig. Bevezető

ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN Biztosításközvetítő Kft. Hatályos: 2014. augusztus 1-től visszavonásig. Bevezető ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN Biztosításközvetítő Kft. Hatályos: 2014. augusztus 1-től visszavonásig Bevezető A Raiffeisen Biztosításközvetítő Kft. (Szolgáltató) egyik elsődleges célja az

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat Bankunk minden munkatársa arra törekszik, hogy ügyfeleinket maradéktalanul, teljes megelégedésükre szolgáljuk ki. Ha ennek ellenére bármely banki tevékenységgel kapcsolatban kifogás

Részletesebben

Vásárlási Feltételek. Vásárlási információk Általános vevő tájékoztató

Vásárlási Feltételek. Vásárlási információk Általános vevő tájékoztató Vásárlási információk Általános vevő tájékoztató Vásárlási Feltételek Az Univerzál Zrt üzleteiben folytat értékesítést fogyasztók és felhasználók részére. A fogyasztók felé történő értékesítés kizárólag

Részletesebben

BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL

BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL Hartai Takarékszövetkezet 6326 Harta, Kossuth L. u. 31. ELJÁRÁSI REND A BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL A hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

Részletesebben

Terra Credit Zrt. panaszkezelési Szabályzata (továbbiakban Szabályzat ) elérhető honlapunkon, az alábbi útvonalon.

Terra Credit Zrt. panaszkezelési Szabályzata (továbbiakban Szabályzat ) elérhető honlapunkon, az alábbi útvonalon. Tisztelt Ügyfelünk! A Kúriának a pénzügyi intézmények fogyasztói kölcsönszerződéseire vonatkozó jogegységi határozatával kapcsolatosan született jogszabályok (2014. évi XXXVIII. törvény, a 2014. évi XL.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Hatályos: május 25. napjától.

Általános Szerződési Feltételek Hatályos: május 25. napjától. Általános Szerződési Feltételek Hatályos: 2018. május 25. napjától. 1 Hatály 1.1 Jelen ÁSZF irányadó valamennyi a Szolgáltató üzlethelyiségében értékesítés esetén. 1.2 Az ÁSZF nem vonatkozik a www.kocka.hu

Részletesebben

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztatás

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztatás IKEA Lakberendezési Kft. székhely: 1148 Budapest, Örs vezér tere 22. telefonszám: (36)1 460-31-60 e-mail cím: ikeahu.info@ikea.com A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló

Részletesebben

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat Bohemian Financing Zrt. Panaszkezelési szabályzat Verzió Száma: V3 Készítette: Titkos Alexandra Jóváhagyó határozat száma: Igazgatóság 1/2013. (01. 25.) számú határozata Hatályba lépés napja: 2013. 01.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat Bankunk minden munkatársa arra törekszik, hogy ügyfeleinket maradéktalanul, teljes megelégedésükre szolgáljuk ki. Ha ennek ellenére bármely banki tevékenységgel kapcsolatban kifogás

Részletesebben

V É G Z É S. 4/5. Angolul:State Motorway Management Company Limited by Shares

V É G Z É S. 4/5. Angolul:State Motorway Management Company Limited by Shares Page 1 of 5 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg.01-10-043108/401 V É G Z É S A Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál Cg.01-10-043108 cégjegyzékszámon bejegyzett Állami Autópálya Kezelő Zártkörűen működő

Részletesebben

Ft, azaz ötvenezer forint fogyasztóvédelmi bírságot szab ki. kötelezi,

Ft, azaz ötvenezer forint fogyasztóvédelmi bírságot szab ki. kötelezi, Iktatószám: Tárgy: BA/001/00269-0006/2016 Elsőfokú bírságot és kötelezést kiszabó határozat H A T Á R O Z A T A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Baranya Megyei Kormányhivatal

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

AJÁNLÁST NEM TELJESÍTŐ VÁLLALKOZÁSOK 2015-ben

AJÁNLÁST NEM TELJESÍTŐ VÁLLALKOZÁSOK 2015-ben AJÁNLÁST NEM TELJESÍTŐ VÁLLALKOZÁSOK 2015-ben Sorszám Ügyszám Vállalkozás Jogvita Ajánlás kelte elnevezése, tartalma székhelye 1. PMBT-1318-1-03-01/2015. WEBSHOES24 Kft. hibás lábbeli 2015.12.21. 2094

Részletesebben

8200 V e s z p r é m TÁRGY: Békéltető testület eljárása iránti kérelem

8200 V e s z p r é m TÁRGY: Békéltető testület eljárása iránti kérelem VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET E l n ö k é n e k 8200 V e s z p r é m TÁRGY: Békéltető testület eljárása iránti kérelem Radnóti tér 1. Pf.: 220 (nem természetes személytől) 88/814-111, 88/412-150 e-mail:

Részletesebben

E.R.Ö.V. Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt. Panaszkezelés

E.R.Ö.V. Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt. Panaszkezelés E.R.Ö.V. Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt. Panaszkezelés Az E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt. a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény rendelkezéseinek megfelelően, a közszolgáltatási feladatának

Részletesebben

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Tárolt Cégkivonat A Cg.01-09-959833 cégjegyzékszámúsolarcell Hungary Korlátolt

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/ VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220 88/814-111, 88/412-150 info@bekeltetesveszprem.hu www.bekeltetesveszprem.hu VEMBT szám:./2018. FOGYASZTÓ. tér 2., a továbbiakban:

Részletesebben

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT.

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. Oldalszám: 1 - Retail\Panaszkezelési szabályzat TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. gondozásért felel: Ügyvezető igazgatója Hatályos: 2013.01.02-től Procedures\01 Hatályos - Operative\Vevőfinanszírozás

Részletesebben

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT.

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. Oldalszám: 1 - Retail\Panaszkezelési szabályzat TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. gondozásért felel: Ügyvezető igazgatója Hatályos: 2018.05.25-től Procedures\01 Hatályos - Operative\Vevőfinanszírozás Oldalszám: 2 I.

Részletesebben

NETMAXX HUNGARY KFT. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata Hatályba lépés napja: 2014. március 15. netmaxx.hu. Oldal: 1

NETMAXX HUNGARY KFT. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata Hatályba lépés napja: 2014. március 15. netmaxx.hu. Oldal: 1 NETMAXX HUNGARY KFT. Panaszkezelési és fogyasztóvédelmi szabályzata Hatályba lépés napja: 2014. március 15. Oldal: 1 TARTALOM 1. PREAMBULUM 3. oldal 2. DEFINÍCIÓK 4. oldal 3. ÜGYFÉLPANASZOK TÍPUSAI 5.

Részletesebben

Transport-R Bt. Panaszkezelési szabályzat A közúti személyszállítási üzletszabályzatra vonatkozó szabályokról szóló 213/2012. (Vll. 30.) Korm. rendelet 26/A - ában foglaltak alapján a Transport-R Bt. mint

Részletesebben

A békéltető testületi eljárás megindítása

A békéltető testületi eljárás megindítása A békéltető testületi eljárás megindítása A fogyasztó erre irányuló kérelme alapján a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület helyett a szerződés teljesítésének helye vagy

Részletesebben

Banco Primus Fióktelep Magyarország. Panaszkezelési szabályzat

Banco Primus Fióktelep Magyarország. Panaszkezelési szabályzat Banco Primus Fióktelep Magyarország Panaszkezelési szabályzat Hatálybalépés időpontja: 2011. július 1. 1 Tartalomjegyzék I. A szabályzat hatálya és a kapcsolódó szabályok... 3 II. A panasz bejelentésének

Részletesebben

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg /247 V É G Z É S

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg /247 V É G Z É S Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg.01-10-047955/247 V É G Z É S A Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál Cg.01-10-047955 cégjegyzékszámon bejegyzett Mediaworks Hungary Zrt. (1034 Budapest, Bécsi út 122-124.;

Részletesebben

VIRPAY Financial Group Zrt.

VIRPAY Financial Group Zrt. VIRPAY Financial Group Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Hatályos : 2015. július 7. napjától A VirPay Financial Group Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Hatályos: 2015. július 7. napjától A VirPay Financial

Részletesebben

A bankkártyás adófizetés szabályai

A bankkártyás adófizetés szabályai Tájékoztató a bankkártyás adófizetésről: így fizethet adót bankkártyával! A berkalkulato r.net oldalán összegyűjtöttük azokat a NAV által közétettbankkártyával történő adófizetéshez szükségesek 2011-ben.

Részletesebben

Az ista Magyarország Kft. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Az ista Magyarország Kft. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az ista Magyarország Kft. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1 Mi a jelen Szabályzat célja? Az ista cégcsoport nemzetközi energiahatékonysági szolgáltatóként évszázados múltra tekint vissza a fűtési költségmegosztók

Részletesebben

ELJÁRÁSI REND A BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL

ELJÁRÁSI REND A BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL Tompa és Vidéke Takarékszövetkezet ELJÁRÁSI REND A BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL A jelen eljárási rend 2010. január 1-től hatályos a szabályzat 1. sz.

Részletesebben

Csányi Sándor Esztergom Döbönkut dűlő Hrsz. : 10306/

Csányi Sándor Esztergom Döbönkut dűlő Hrsz. : 10306/ Víziközmű-szolgáltatás elszámoló e-számla 5/1. oldal Számla sorszáma: 1106782829 Szolgáltató neve: Északdunántúli Vízmű Zrt. Címe: 2800 Tatabánya, Sárberek 100. Adószáma: 11186748-2-11 Bankszámlaszáma:

Részletesebben

A KLASSIS Z Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata. Közzétéve: 2013. december 12.

A KLASSIS Z Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata. Közzétéve: 2013. december 12. A KLASSIS Z Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata Közzétéve: 2013. december 12. 1 Szeretnénk megköszönni, hogy ügyfelünkként megtisztelt minket bizalmával. Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásainkat

Részletesebben

Elsőfokú bírságot kiszabó határozat. Ügyintézés helye: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal. Kecskeméti Járási Hivatala

Elsőfokú bírságot kiszabó határozat. Ügyintézés helye: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal. Kecskeméti Járási Hivatala Iktatószám: Tárgy: BK/FO/00322-0002/2017 Elsőfokú bírságot kiszabó határozat Ügyintézés helye: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. A CÉG FONTOSABB ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI Cégnév: Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. E-mail cím: somogyi@somogyi.hu Telefonszám:

Részletesebben

Budapesti Békéltető Testület nem együttműködő vállalkozások jegyzéke 2015. január 1. 2015. április 15.

Budapesti Békéltető Testület nem együttműködő vállalkozások jegyzéke 2015. január 1. 2015. április 15. Budapesti Békéltető Testület nem együttműködő vállalkozások jegyzéke 2015. január 1. 2015. április 15. Fgytv. 36/B. -a szerint: A békéltető testület közzéteszi annak a vállalkozásnak a nevét, székhelyét

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefon: 76/501-525, 501-500 Fax: 76/501-538 E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu Ügyszám: BKMBT/10-06/2018. A Bács-Kiskun Megyei Békéltető

Részletesebben

WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI WWW.JATEKSZIGET.HU WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI HATÁLYOS: 2015. MÁRCIUS 24-TŐL A jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: Szabályzat) nem szabályozott kérdésekre, valamint

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Vállalkozás neve és címe: 2. Termék megnevezése: 3. Termék típusa: 4. Termék gyártási száma (ha van): 5. Gyártó neve és címe (h

JÓTÁLLÁSI JEGY Vállalkozás neve és címe: 2. Termék megnevezése: 3. Termék típusa: 4. Termék gyártási száma (ha van): 5. Gyártó neve és címe (h JÓTÁLLÁSI JEGY 2014 1. Vállalkozás neve és címe: 2. Termék megnevezése: 3. Termék típusa: 4. Termék gyártási száma (ha van): 5. Gyártó neve és címe (ha nem azonos a Vállalkozóval): 6. Vásárlás (termék

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

a Diófa Alapkezelő Zrt. Panaszkezelési Szabályai Közzétéve: 2015. szeptember 8.

a Diófa Alapkezelő Zrt. Panaszkezelési Szabályai Közzétéve: 2015. szeptember 8. a Diófa Alapkezelő Zrt. Panaszkezelési Szabályai Közzétéve: 2015. szeptember 8. 1. A panasz bejelentésének módjai 1.1. Személyesen A Diófa Alapkezelő Zrt. a személyesen benyújtott szóbeli panaszokat az

Részletesebben

Fogyasztói reklamáció intézése a kereskedelmi egységekben. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Fogyasztói reklamáció intézése a kereskedelmi egységekben. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Fogyasztói reklamáció intézése a kereskedelmi egységekben Készítette: Friedrichné Irmai Tünde A reklamáció intézése - Kis boltokban az eladó feladata - Nagyobb kereskedelmi egységekben a vezető intézi

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra 6. sz. melléklet A hírközlési és a fogyasztóvédelmi hatóság szervei és azok elérhetősége

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefon: 76/501-525, 501-500 Fax: 76/501-538 E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu Ügyszám: BKMBT/146-09/2017. A Bács-Kiskun Megyei Békéltető

Részletesebben

Ft, azaz hatvanezer forint fogyasztóvédelmi bírságot szab ki. kötelezi,

Ft, azaz hatvanezer forint fogyasztóvédelmi bírságot szab ki. kötelezi, Iktatószám: Tárgy: BA/001/00062-0003/2016 Elsőfokú bírságot és kötelezést kiszabó határozat H A T Á R O Z A T A fogyasztóvédelmi, illetve piacfelügyeleti hatáskörben eljáró Baranya Megyei Kormányhivatal

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen szabályzat a NOVIS Poisťovňa a.s. (továbbiakban: Biztosító) panaszkezeléssel kapcsolatos eljárási szabályait definiálja. 1. Panaszkezelési fogalmak: Panasz fogalma: Minden

Részletesebben

Budapesti Békéltető Testület nem együttműködő vállalkozások jegyzéke 2014. január 1. 2014. május 15.

Budapesti Békéltető Testület nem együttműködő vállalkozások jegyzéke 2014. január 1. 2014. május 15. Budapesti Békéltető Testület nem együttműködő vállalkozások jegyzéke 2014. január 1. 2014. május 15. Fgytv. 36/B. -a szerint: A békéltető testület közzéteszi annak a vállalkozásnak a nevét, székhelyét

Részletesebben

Név Város. 6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 1. Irányítószám. I. Elszámoláshoz kapcsolódó információk. 1. oldal

Név Város. 6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 1. Irányítószám. I. Elszámoláshoz kapcsolódó információk. 1. oldal Név Város PILLÉR Takarékszövetkezet Utca/Házszám 6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 1. Irányítószám Szerződésszám: Tisztelt! Ebben a levélben tájékoztatást adunk a fenti számú szerződésre vonatkozóan a

Részletesebben

ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN LÍZING ZRT. ÉS RAIFFEISEN CORPORATE (PROPERTY) LÍZING ZRT. Hatályos: november 1.

ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN LÍZING ZRT. ÉS RAIFFEISEN CORPORATE (PROPERTY) LÍZING ZRT. Hatályos: november 1. ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN LÍZING ZRT. ÉS RAIFFEISEN CORPORATE (PROPERTY) LÍZING ZRT. Hatályos: 2015. november 1.-től visszavonásig Bevezető A Raiffeisen Lízing Zrt. (RL) és Raiffeisen

Részletesebben

Falvai Tamás Tatabánya Estike utca

Falvai Tamás Tatabánya Estike utca Víziközmű-szolgáltatás elszámoló e-számla 5/1. oldal Számla sorszáma: 1106940860 Szolgáltató neve: Északdunántúli Vízmű Zrt. Címe: 2800 Tatabánya, Sárberek 100. Adószáma: 11186748-2-11 Bankszámlaszáma:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4.

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Tárolt Cégkivonat A Cg.01-09-885017 cégjegyzékszámú MK Profit

Részletesebben

A J Á N L Á S T 1. INDOKOLÁS

A J Á N L Á S T 1. INDOKOLÁS Budapesti Békéltető Testület 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10. tel.: 488-213 1; fax: 488-2186 e-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu BBT/4684/2018 A Budapesti Békéltető

Részletesebben

ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN BANK ZRT. Hatályos: január 15-tõl visszavonásig. Bevezetõ

ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN BANK ZRT. Hatályos: január 15-tõl visszavonásig. Bevezetõ ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN BANK ZRT. Hatályos: 2018. január 15-tõl visszavonásig Bevezetõ A Raiffeisen Bank Zrt. (Bank) egyik elsõdleges célja az Ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN BANK ZRT. Hatályos: 2015. augusztus 10-től visszavonásig. Bevezető

ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN BANK ZRT. Hatályos: 2015. augusztus 10-től visszavonásig. Bevezető ÜGYFÉLPANASZ-KEZELÉSI SZABÁLYZAT RAIFFEISEN BANK ZRT. Hatályos: 2015. augusztus 10-től visszavonásig Bevezető A Raiffeisen Bank Zrt. (Bank) egyik elsődleges célja az Ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása.

Részletesebben

PANASZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ hatályba lépés:

PANASZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ hatályba lépés: Ű PANASZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ hatályba lépés: 2018.03.20. Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy pénzügyei kezelésével az Erste Befektetési Zrt-t bízta meg. Elsődleges szempontunk,

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/

VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: / , 88/ VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220 88/814-111, 88/412-150 info@bekeltetesveszprem.hu www.bekeltetesveszprem.hu VEMBT szám:.../2018. FOGYASZTÓ szám alatti lakos (a

Részletesebben

NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK

NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK A KÖZZÉTÉTEL JOGALAPJA Kivonat a fogyasztóvédelmi törvényből * 1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről 36/B. A békéltető testület közzéteszi annak a vállalkozásnak a

Részletesebben