m agya r nyomdatermék

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "m agya r nyomdatermék"

Átírás

1

2 m agya r nyomdatermék

3 Ha tá rta la n G o n d o l a t o k ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST

4 A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Rhonda Byrne / The Secret Daily Teachings Atria Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., 2008 www. thesecret. tv Fordította Béresi Csilla Szerkesztette Molnár Eszter Copyright The Secret Daily Teachings, 2008 Copyright TS Production Limited Liability Company, 2013 A TH E SECRET és a The Secret logo a TS Production Lim ited Liability Com pany által jegyzett védjegy. H ungárián translation Béresi Csilla, 2013 H ungárián edition N eem tree Corporation AG, 2013 Book design by G ozer M edia P/L (Australia), directed by The Secret. A könyvben olvasható inform ációk csupán tájékoztató jellegűek, nem pótolják egyetlen egészségügyi problém a diagnózisát, kezelését sem, sem pedig a felelős pénzügyi tervezést. N em helyettesíthetik a képzett egészségügyi vagy pénzügyi szakem berrel folytatott konzultációt. E könyv tartalm a csupán segítséget nyújt egy egészségügyi vagy pénzügyi szakem ber által előírt ésszerű és felelős kezelési program hoz. A szerző és a kiadó sem m iféle felelősséget nem vállal a könyv tartalmának félreértelmezéséért vagy téves alkalmazásáért. ÉDESVÍZ KIADÓ, BU D APEST Felelős kiadó Novak András igazgató Főszerkesztő és m űszaki vezető M elher Viktor Tipográfia Alinea Kft. Nyomta Alföldi N yom da Zrt., Debrecen Felelős vezető György Géza vezérigazgató ISBN

5 Amikor tudatába kerülsz ennek a nagyszerű törvénynek, annak kerülsz tudatába, hogy milyen hihetetlenül nagyhatalmú teremtmény vagy, hogy képes vagy létre GONDOLNI az életedet." A Titok

6 Neked ajánlom

7 A Titok világos alapelveket tartalmaz arról, hogyan éld az életedet az Univerzum törvényeivel összhangban, a hangsúly pedig az ÉLNI igén van. Csak akkor lehetsz ura az életednek, ha valóban ÉLED is! Ezeket a napi tanácsokat olvasva, világosságuk, megértésük és bölcsességük segítségedre lesz, hogy összhangban maradj az embert irányító törvényekkel, s így valóban ura lehetsz az életednek. Az öröm legyen veled,

8 H a mihamarább meg akarod változtatni az életed, használd a hálát, hogy megemelje az energiaszintedet. Minden erődet a hálára fordítva csodák sorának leszel tanúja. A gyors változáshoz írj össze száz olyan mozzanatot, amiért hálás vagy mindennap, mígnem érzékeled a változást. EREZD is a hálát. Az igazi erő a hála szavaihoz fűződő ÉRZÉSBEN lakozik.

9 B á rmiféle érzéseket melengetsz is magadban, ezek vonzzák be a holnapodat. Az aggodalom újabb aggodalmat vonz. A szorongás több szorongást. A boldogtalanság több boldogtalanságot. Az elégedetlenség több elégedetlenséget. ÉS... Az öröm további örömöket vonz. A boldogság több boldogságot. A békesség több békét. A hála több hálát. A jóság több jóságot. A szeretet több szeretetet. Ez belső munka. Nem kell mást tenned világod megváltoztatásához, mint hogy megváltoztatod, am it odabent érzel. Igazán könnyű, nem igaz?

10 A z Univerzum életed minden másodpercében vezérel és szól hozzád. Válaszol a gondolataidra, s az érzéseiden keresztül felbecsülhetetlen értékű visszajelzést ad. Érzéseid a kozmikus kommunikáció eszközei! A jó érzések HELYESLÉST jelentenek. A rosszak felhívják a figyelmedet, min kellene változtatnod. Hangolódj rá a kozmikus kommunikációra, amely nap mint nap veled van. Soha nem vagy egyedül, egyetlen másodpercre sem! Az Univerzum veled van minden lépésnél, vezérel téged. Csupán oda kell figyelned!

11 K eresd mindenben az ajándékot, kivált, ha nehézségnek tűnő helyzettel kerülsz szembe. Minden, amit magunkhoz vonzunk, módot ad a fejlődésre, ami azt jelenti, hogy végső soron a javunkat szolgálja. Ha új útra lépsz, és változtatsz életed irányán, ehhez újfajta tulajdonságokra és erősségekre lesz szükséged, és pontosan ezek a tulajdonságok azok, amelyeket el kell sajátítanod ahhoz, hogy megvalósítsd életed nagy céljait.

12 Akármilyen helyzetben vagy is, akármilyen leküzdhetetlennek látszanak is a nehézségeid, mindig valami nagyszerű felé tartasz. Mindig.

13 A boldogság csak tőlünk függ." (Kr. e ) 7. n a p

14 V an egy szó, amelyet ha kimondasz, mérhetetlen erőket mozgósít életed megváltoztatására. Ha ez a szó elhagyja ajkadat, felhőtlen öröm és boldogság lesz az osztályrészed Ez a szó csodákat tesz, elűzi a rosszat, és te minden jóban bővelkedni fogsz. Ha ezt a szót kimondod, és őszintén átérzed, az Univerzum összes erőit felsorakoztatja, hogy érted munkálkodjanak. Mindössze ezen az egy szón múlik a boldogságod és álmaid élete... KÖSZÖNÖM.

15 Azt vonzzuk magunkhoz, ami bennünk lakozik. Minden külső körülmény, minden ember és minden helyzet, amelyet vagy akit bevonzunk és megtapasztalunk, a bensőnket visszhangozza. Hát nem nagyszerű-e a mindenség rendje? Életed a benned lévő világ tükröződése, a benned lévő világot pedig te magad irányítod.

16 C so d á la to s és egyedi emberi lény vagy. Földünk több milliárdnyi lakója közül egy sincs ugyanolyan, mint Te, és léted nélkülözhetetlen az Univerzum működéséhez, hiszen része vagy az Univerzum teljességének. Ami van, és amit magad körül látsz, semmi sem létezhetne nélküled!

17 Íme, egy egyszerű módszer arra, hogyan kerülhetsz napról napra összhangba az Univerzummal és a vonzás törvényével. Ülj le kényelmesen. Figyeld meg, hogyan érzed magad, majd lazítsd el az egész testedet. Ha sikerült, lazulj el még jobban. Most ennél is jobban. És lazítsd el még jobban! Ism ételd meg ezt az egyre mélyebb ellazulást hétszer, minden alkalommal teljes ellazulásra törekedve. le g végül figyeld meg a különbséget aközött, ahogyan most érzed magad, és a kezdeti állapot között. Most már nagyobb összhangban vagy az Univerzummal ésavonzás törvényével!

18 K itartás, kitartás, kitartás, és eljutsz egy pontra, ahol A Titok alapelvei a második természeteddé válnak. Éberen figyelsz majd mások szavaira, kivált, ha olyan dolgokról beszélnek, amelyeket nem akarnak. Saját szavaidra is éberen figyelsz majd. Ha eljutsz erre a pontra, az annak a jele, hogy egyre éberebb vagy! Egyre tudatosabbá válsz!

19 Valamennyien, életünk minden pillanatában engedelmeskedünk a vonzás törvényének. Ezért ha azt érzed, hogy a törvény nem működik, mert nem kapod amit akarsz, vedd észre, hogy éppenséggel a törvény válaszol neked most is. Vagy azt vonzod, amit akarsz, vagy annak a hiányát. A törvény mindkét esetben érvényesül.

20 Nemzedékünk legforradalmibb tapasztalata az a felismerés, hogy az ember benső hozzáállását megváltoztatva a külső körülményeiben is változást idézhet elő." ( )

21 Ha firtatni kezded az élet nagy kérdéseit, ez fontos áttörés jele. AzÉlet Igazsága mindenki számára hozzáférhető, és így volt ez mindig, de csak azok kapnak választ, akik kérdeznek, és csak ők fedezhetik föl az igazságot. Amikor kérdéseket teszünk fel, és mélységesen vágyunk a válaszokra, olyan formában vonzzuk őket magunkhoz, ame lyet megértünk. Aki válaszokat szeretne kapni az életben, annak előbb kérdeznie kell.

22 Aszeretet a legnagyobb erő, amely rendelkezésünkre áll, hogy tökéletes összhangba kerüljünk a vonzás törvényével. Minél nagyobb bennünk a szeretet, annál átütőbb ez az erő. Minél önzetlenebb bennünk a szeretet, annál mérhetetlenebb az erőnk. A vonzás törvényét a szeretet törvényének is nevezik, hisz maga a törvény is a szeretet ajándéka az emberiség számára. Ez az a törvény, amelynek révén hihetetlen életet teremthetünk magunknak. Minél nagyobb szeretetre vagyunk képesek, annál könnyebben teremtünk magunknak szeretettel és örömmel teli, harmonikus életet.

23 M ily e n érzés összhangban lenni az Univerzummal? Ugyanolyan, mint a víz felszínén lebegni. Ha görcsösen kapálózol, vagy ellenállsz a mélységnek, elsüllyedsz. Ámha megadod magad, hátára vesz a víz, és lebegni fogsz. Ilyen érzés hát, és így kerülhetsz összhangba az Univerzummal. Hagyj fel hát a görcsösséggel, és lebegj!

24 A vonzás törvénye szerint nem úgy szűnik meg a betegség, ha harcolsz ellene. Egy ilyen küzdelem során a betegséggel vívott harcra koncentrálsz, márpedig azt vonzzuk, amire koncentrálunk. Hagyd hát, hogy az általad kiválasztott orvosok végezzék a dolgukat, te pedig összpontosíts az egészségre. Gondolataid az egészségről szóljanak. Szavaid az egészségre vonatkozzanak. És képzeld magad elé, hogy tökéletesen jól vagy.

25 Anyagi helyzeteden úgy javíthatsz a legjobban, ha jövedelmed tíz százalékát elajándékozod. Ezt a tized spirituális törvényének nevezik, és ez a legfontosabb dolog, amit annak érdekében tehetsz, hogy minél több pénzt hozz az életedbe.

26 Miért van az, hogy az álomautókat makulátlan állapotban tartják a tulajdonosaik, míg a régiek bizony szutykosak és rendetlenek? A különbség oka az eltérő megbecsülés. Ha megbecsülöd, amid van, megkapod, amire vágysz. így jutottak hozzá tulajdonosaik is az álomautójukhoz.

27 Soha ne próbálj senkit változásra kényszeríteni; hadd változzanak meg a saját akaratukból a maga idejében; és bizony akkor akarnak majd megváltozni, ha úgy találják, hogy a te változásod megérte. Nemes törekvés másokat változásra buzdítani a jó érdekében; ehhez azonban békén kell hagynod őket, s magadnak kell nemesebbé válnod." Az Én Kiművelése ( )

28 A jó minden mélyén ott rejlik, ami első pillantásra rossznak tűnik. Ha tudatában vagyunk, hogy a jó mindenütt ott munkál, még a negatív helyzetekben is, akkor mindenestől jóvá változtathatunk egy ilyen helyzetet. A legtöbben azzal tartják távol maguktól a jót, hogy rossznak bélyegzik, és akkor természetesen ez lesz az ő valóságuk. Az Univerzumban azonban nincs rossz; csupán a mi szűkös nézőpontunkból nem látjuk tisztán a dolgokat. A lelki béke abból a megértésből fakad, hogy csak a jó létezik.

29 Kapcsolatban állsz a vonzás törvényével, és kettőtök kapcsolatán múlik, mit hozol ki az életedből. Mindenki személyes kapcsolatban áll a vonzás törvényével. Saját magadszámára hasznosítod a törvényt; mindenki más isamaga hasznára alkalmazza. Nem alkalmazhatod senki másra, annak szabad akarata ellenében. Ha jól meggondolod, szerencse, hogy a törvény így működik. Ha nem így lenne, bárki nemkívánatos változásokat idézhetne elő az életedben. Gndolataidon és érzéseiden keresztül teremtesz, és ezeket a gondolatokat csak te gondolhatod el, érzéseidet csak te élheted át.

30 H a a barátod nehéz időszakon megy keresztül, azzal légy a segítségére, hogy megőrződ a saját örömödet. Jó érzéseid segíteni fognak megemelni az energiaszintjét. Sokat segíthetsz, ha arra tereled a beszélgetést, mit szeretne a barátod. Amikor arról kezdene beszélni, mit nem akar, szelíden tereld vissza a társalgást arra, amit szeretne. Úgy is szólhatsz hozzá, mintha a nehézségek már elmúltak volna, és vedd rá, hogy képzelje el, minden sikeresen megoldódott és jóra fordult. Légy a közvetítője, hogy barátod összhangban maradjon az Univerzummal.

31 Változtasd meg az életedet, cseréld fel fényre a sötétséget, p o z itívra anegatívat. Valahányszor a pozitívumra koncentrálsz, több fényt hozol az életedbe, márpedig te is tudod hogy a fény eloszlatja a sötétséget. A hála, a szeretet, a kedves gondolatok, szavak és cselekedetek fényt hoznak, s elűzik a sötétséget. Tölsd meg az életedet a pozitív gondolkodás fényével!

32 A m ikor az elején tartasz annak, hogy tudatosan (gondolataid és érzéseid erejével) szabályozod lényed rezgéseit, eleinte nehezen megy majd, és erősen ingadozni fog a frekvencia. Ez az időszak azonban rövid, és hamarosan megszilárdul a magasabb rezgésszám, amely egyre magasabbra emelkedik. Ahhoz is idő kellett, hogy megtanulj járni, nem igaz? Kellő elhatározással mégis sikerült. Semmi különbség nincs a kettő között.

33 Tévedés azt hinni, hogy valaminek a birtoklása legyen az bármi - önmagában megelégedés és boldogság forrása lehet. Sem ember, sem hely, sem bármilyen tárgy nem tehet boldoggá. Okot teremthetnek ugyan a boldogságra és az elégedettségre, az Élet Öröme azonban belülről fakad." A Láthatatlan Erő ( )

34

35 Holnapod megalkotásához lefekvés után, közvetlenül elalvás előtt gondold át a mai napot, és mondj köszönetét a jó pillanatokért. Ha volt valami, amit másként szerettél volna, játszd le újra magadban úgy, ahogyan szeretnéd. Elalváskor mondd ezt: Mélyen alszom majd, és erővel eltelveébredek. A holnapi lesz életem legszebb napja." Jó éjt!

36 A szerelmi kapcsolatokat illetően sokszor egy bizonyos embert szemelünk ki magunknak. Holott jobban meggondolva talán nem is éppen ő kell nekünk. Amire igazán szükségünk van, az az, hogy mennyei boldogságot éljünk át az igazi társ oldalán. Ennek ellenére megpróbáljuk rávenni az Univerzumot, hogy az ÁLTALUNK KISZEMELT párt szállítsa le nekünk. Ha nem teszi, az üzenet magáért beszél: Leellenőriztem a dolgot húsz évre előre, és úgy találtam, hogy ettől a kapcsolattól nem kapnád meg a megérdemelt boldogságot." Miért képzeljük, hogy jobban tudjuk, mint az, aki mindent lát?

37 Aföldnek és az emberiségnek szüksége van rád. Szükségük van rád, és te ezért vagy itt.

38 B ármit az irányításod alatt tudsz tartani. íme, mivel tarthatod magadtól távol a negatív gondolatokat: Távozz tőlem! Semmi közöm hozzád. Szellem vagyok. Csupán a Szellem jó és tökéletes gondolatait vallom a magaménak." Nincsenek ennél igazabb szavak.

39 S z ü letésed pillanatától fogva kozmikus gondnok őrködik feletted, aki sosem hagy magadra. Ez a kozmikus felvigyázó h ihetetlenül jó kapcsolatokkal rendelkezik, és minden eszközt megmozgat kívánságaid teljesítésére. Idő és méret nem akadály, és kozmikus gondviselőd a térbeli korlátokat sem ismeri. Nincs semmi, amit ne tehetne meg érted. Semmi mást nem kell tenned, mint engedelmeskedned akozmosz törvényeinek. Kérj, és higgy abban, hogy vágyad a kérés pillanatában máris teljesült. Gondold csak el: az egész Kozmikus Univerzum érted munkálkodik!

40 T udtad, hogy amennyiben életed nem változna, nem is léteznél? Univerzumunk és benne minden állandóan változik, mivel az Univerzum színtiszta energia. Márpedig az energia csupán akkor létezik, ha mozog és változik. Ha az energia mozgása megszűnne, az egész Univerzum és benne az Élet is mindenestől eltűnne. Életünk szintén energia, ezért mindig folyamatos mozgásban, változásban kell lennie. Nem vethetünk véget a mozgásnak és a változásnak az életünkben, és nem is kell erre törekednünk. Hisz az energia változó természete ad nekünk Életet. Ez készteti növekedésre az Életet csakúgy, mint minket magunkat.

41 G o ndolj jó gondolatokat. Mondj jó szavakat. Tégy jót. Három olyan lépés, amely többet hoz neked, mint azt valaha is képzelted.

42 A gondolat szóként nyilvánul meg. A szó tettként nyilvánul meg. A tett szokássá válik. A szokás pedig jellemmé szilárdul. Vigyázz ezért nagyon, hogy mit gondolsz. Tégy róla, hogy a gondolataid szeretetből szülessenek, és együttérzésből valamennyi létező iránt."

43 A vonzás törvénye személytelen. Úgy működik, mint egy fénymásoló. Lemásolja, amit minden egyes pillanatban gondolsz és érzel, majd a pontos másolatot elküldi neked ez lesz az életed. Ezért olyan könnyű megváltoztatnod az egész világodat. Ha változtatni kívánsz a külvilágon, nem kell mást tenned, mint átformálni a gondolataidat és az érzéseidet, a vonzás törvénye pedig majd lemásolja a változást.

44 Haváltoztatni akarunk az életünkön, egy bizonyos ponton el kell határoznunk, hogy szenvedés helyett a boldogságot választjuk. Ehhez nem kell egyebet tennünk, mint az értéket keresni mindenben, bármi legyen is az. Ha a dolgok jó oldalára koncentrálunk, a vonzás törvénye azzal válaszol, hogy visszaküldi nekünk új gondolataink pontos másolatát. Egyre több jó tűnik fel az életünkben. Aztán még több, és még több...

45 M i n dannyiunknak teljes szabadságunkban áll azt választani, amit akarunk. Hatalmat kaptál a kezedbe, amelyet tetszésed szerint használhatsz. Választhatsz: Már ma boldogabban akarsz-e élni, vagy elhalasztód a dolgot holnapra. Melyik hangzik jobban? Választhatsz.

46 N agyon fontos, hogy életed minden mozzanatáért hálás legyél. Sokan csupán arra az egy dologra összpontosítanak, amit szeretnének, és elfelejtenek köszönetét mondani mindazért, amijük van. A vonzás törvénye hála nélkül nem lesz a segítségedre, mert ha nem sugárzol hálát, önkéntelenül is a hálátlanság levegőjét árasztod. Légy előrelátó, s használd fel lényed rezgéseit arra, hogy megkapd, amit akarsz.

47 A látványtábla segít megalkotni az elmédben annak a képét, amire vágysz. A rá kifüggesztett képet szemlélve tudatodba vésed vágyad tárgyát. A látványtábla ösztönzően hat az érzékszerveidre, és pozitív érzéseket ébreszt benned. Ekkor a teremtés két eleme - az elméd és az érzéseid - máris teljes erővel dolgozik az érdekedben.

48 E insteintől tudjuk, hogy az idő merő illúzió. Ha megérted és elfogadod, hogy idő mint olyan nem létezik, azt is belátod, hogy bármire is vágysz a jövőben, az máris létezik. Ezért van, hogy amikor a vágyaidról írsz, képzelődsz vagy beszélsz, a jelen időt tanácsos használnod. Áraszd szét kívánságodat elmédben, szívedben és testedben, és tekintsd most jelenvalónak.

49 Senki sem ér annyit ezen a világon, mint aki könnyít embertársa terhein."

50 Egész életedben használtad A Titkot - nem volt, hogy ne használtad volna. Használod akkor is, amikor akarsz, és akkor is, amikor nem akarsz valamit. Minden ember, esemény és körülmény - minden egyes nap - a vonzás törvényét követve jön el hozzád.

51 A vizualizáció titka, hogy az elképzelt jelenet mozgásban legyen az elmédben, és te magad is a jelenetben. Ha egy filmhez hasonlóvá teszed, hamarosan mesterfokon űzöd majd a vizualizációt. A mozdulatlan képet sokkal nehezebb megtartani az elmédben. Az apró részéletekkel mozgalmassá tett vizualizáció annyira leköti az elmét, hogy semmi egyébre nem tud gondolni.

52 T udatos teremtésnél eleinte célszerű egyszerre csak egyvalamire koncentrálni. Kellő gyakorlattal olyannyira ura leszel majd erőidnek, hogy már több mindennel is foglalkozhatsz egy időben. Gondold el, hogy elméd nagyítóüveg, amelyen átsüt a nap. Ha szilárd kézzel megtartod a nagyítót, tüzet tudsz csiholni a segítségével. Nincs különbség a nagyítóüveg és a nap, illetve elméd és az Univerzum között.

53 H a csak most kezded alkalmazni A Titok alapelveit, azt tanácsolom, hogy mindenekelőtt lényed rezgésszámával törődj. Kérd, amit akarsz, aztán DOLGOZZ önmagadon. Azon DOLGOZZ, hogy gondolataid és érzéseid segítségével megemeld lényed rezgésszámát. Hangold rá frekvenciádat az Univerzumra. Az Univerzum frekvenciája nem más, mint a színtiszta jóság frekvenciája!

54 Hatöbb pénzt akarsz magadnak, írd össze, mi mindent vásárolnál rajta. Vedd körül magadat azokról a tárgyakról készült képekkel, amelyekre vágysz, és érezd szüntelenül azt, hogy mindez máris a tiéd. Gondold el, hogyan osztozol rajtuk szeretteiddel, és képzeld el, mekkora az örömük. Most már teremtesz!

55 A gyűlöletnek nincs ereje. A gyűlölet nem egyéb a szeretet hiányánál, ahogyan a sötétség is a világosság hiánya. A szegénység a bőség hiánya, a betegség az egészség hiánya, a szomorúság pedig a vidámság hiánya. Minden negativitás egyszerűen csak valami pozitív hiányából fakad. Nagyon-nagyon jó ezt tudni.

56 Az élet célja az önfejlesztés. Hiánytalanul megvalósítani a természetünket - ezért vagyunk itt mindannyian." Dorian Gray Arcképe ( )

57 Szakíts egy pillanatot arra, hogy számba vedd, mi mindennel ajándékoz meg a természet nap mint nap ahhoz, hogy élhess. És soha semmit nem kér viszonzásul. Ilyen a valódi nagylelkűség.

58 N e m kétséges, hogy amennyiben mindenki érdekében használod a vonzás törvényét, egy magasabb hatalommal lépsz kapcsolatba. Ugyanakkor a törvény az egyéneknek is rendelkezésükre áll, hogy kiteljesítsék az életüket. Ha kiteljesíted az életedet, másoknak is sokkal többet adhatsz. Szenvedésed és nyomorúságod nem használ a világnak. Ezzel szemben örömöd és kiteljesedett életed a körülötted élőket is fellelkesíti.

59 Ha szorgosan vizualizálsz, mégsem történik semmi, lehetséges, hogy valamiféle általad ismeretlen módon felülírod a szándékaidat. Mire gondolsz? Milyen szavakat használsz? Miféle lépéseket teszel? Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban, kérd a vonzás törvényét, hogy mutasson rá a hibádra, és meglásd, világosan értésedre adatik.

60 H a azt szeretnéd, hogy megbecsüljék, amit teszel, becsülj meg és dicsérj sokszor másokat. Ha hibát találsz másokban, azzal magadnak is sok bírálót szerzel. Aki mást megítél, azt szintén megítélik. Az elismerés ezzel szemben elismerést szül. Először magadban kell elültetned a szóban forgó tulajdonságot, hogy a külvilágból is magadhoz vonzd.

61 Az egész világ és napod minden egyes részlete belső lényeged frekvenciáját tükrözi. E frekvencia bizonyítéka minden pillanatban hírt ad magáról emberek, körülmények és események révén. Az élet visszatükrözi neked, ami benned lakozik.

62 B á r ki, aki negatív gondolatokat táplál egy embertársáról, sokszorosan kapja vissza ezeket. Nem számít, hányan gondolnak rosszat valakiről; ha az illető örül az életnek, nem érintik ezek a gondolatok, mivel eltérő a rezgésszámuk. Ehelyett a negatív gondolatok megsokszorozva szállnak vissza azok fejére, akiktől származnak. Senki nem hozhat rosszat az életünkbe a gondolataival, hacsak nem hagyjuk, hogy frekvenciánk lesüllyedjen az ő negatív rezgésszintjére.

63 Folytonosan kisebb-nagyobb intenzitású gondolatokat küldünk ki a világba, aztán betakarítjuk e gondolatok termését. Gondolathullámaink azon túl, hogy kihatnak ránk és másokra, mágneses erővel is rendelkeznek - magukhoz vonzzák mások gondolatait, különböző dolgokat, körülményeket, embereket vagy a»jó szerencsét«a minket leginkább foglalkoztató gondolattal összhangban." ( ) Gondolatrezgés

64

65 A mély hála átéléséhez ülj le, és írd össze mindazt, amiért hálás vagy. Ne hagyd abba egészen addig, amíg a szemedet el nem árasztják a könnyek. A könnyek megjelenésével.1 lehető leggyönyörűbb élményben lesz részed, amely s/ívedet ugyanúgy átjárja, mint egész lényedet. Ez a valódi hála érzése. Ha egyszer megismerted, tudni fogod, hogyan tapasztalhatod meg újra. Ezt a heves hálaérzetet naponta akárhányszor újra átélheted. Rövid idő múltán bármikor felkeltheted magadban ezt az érzést, mondhatni, azonnal. Gyakorlat teszi a mestert.

66 Kérj, Higgy, Fogadd el - három egyszerű lépés, hogy megteremtsd, amit akarsz. Ennek ellenére a legnehezebb mind közül rendszerint a második lépés, a hit. És ez a legnagyobb lépés is, amelyet valaha megtehetsz. A hit minden kételyt nélkülöz. A hit nem inog meg. A hit feltétel nélküli meggyőződés. A hit sziklaszilárd marad, történjék bármi a külvilágban. Ha mestere vagy a hitnek, mestere lettél az életnek.

67 T udod-e, hogy amikor eltervezed, hogyan" is teljesüljön a vágyad, valójában ellene dolgozol? Amint ugyanis azon igyekszel, hogy hogyan" tudnád teljesíteni a kívánságodat, azt az erőteljes üzenetet küldöd az Univerzumnak, hogy a vágyad nem a tiéd. És ha nem vágyad meglétének frekvenciáját sugárzod, hogyan is tudná az Univerzum fogni a jelzésedet, és teljesíteni a kívánságodat?

68 A z Univerzum adó-vevő állomása vagy. Minden másodpercben kisugárzói az Univerzumba egy adott rezgésszámon, és válasz is érkezik rá minden másodpercben. Ahhoz, hogy megteremtsd, amit akarsz, megszakítás nélkül kell vágyadat a külvilágba sugároznod, ehhez pedig szilárdan hinned kell abban, hogy kívánságod máris valóra vált. Ám ha kételkedni kezdesz ebben, ha azt hiszed, hogy kívánságod nem teljesül, megszakítod az adást. Jelzéseid nem jutnak el az Univerzumhoz, helyette azt észleli, hogy nincs kívánságod. Az Univerzum hiba nélkül válaszol az új jelzésre, és azt kapod, amit sugárzol: a kívánság nem teljesül! Mindennek úgy veheted elejét, ha Visszatérsz arra a frekvenciára, amely szerint megvan, amit akarsz, és az Univerzum már szállítja is neked.

69 A z Univerzum korlátlan hatalommal rendelkezik álmaid valóra váltására, és biztosíthatlak, hogy ha megőrződ magadban álmaidat, a külvilágban is megjelennek oly módon, amiről nem is álmodtál. Csupán gondoskodj a kisugárzásról, a többit pedig bízd az Univerzumra.

70 H ogyan használtam fel A Titkot, hogy felhagyhassak az olvasószemüveg viselésével? Kértem, aztán elképzeltem magam a legkülönbözőbb helyzetekben szemüveg nélkül. Három nap alatt megjavult a látásom. Észre se vettem, hogy három napra volt ehhez szükség, mert abban a pillanatban, amint kértem, TUDTAM, hogy teljesül a kívánságom. Ha észrevettem volna a háromnapnyi időt, azt észleltem volna, hogy a kérésem nem teljesült. Tökéletesen meg voltam győződve és TUDTAM, hogy meghallgattatott. Egy pillanatig sem kételkedtem. Persze ugyanezzel az erővel azt is kijelenthetném, hogy három nap alatt tisztult ki a látásom, vagy hogy ennyi idő alatt alkalmazkodott a szemem az új viszonyokhoz. És ez is helytálló lenne, mert abban a minutumban, amint ezt kértem, tudtam, hogy máris megadatott nekem, és egyáltalán nem volt kétségem. Ennek a tudata tette, hogy a látásom három nap alatt megjavult.

71 Ha helyesen élünk, jó időket élünk. Az idők olyanok, mint mi magunk." ( )

72 S emmit nem érhetünk el, ha nem vagyunk hálásak azért, ami a miénk. Valójában, aki teljes leikével átérzi a hálát mindenért, annak nem is kell kérnie, mert minden megadatik neki kérés nélkül is. Ez a Hála ereje.

73 N e m kell mást tenned, mint kérned és hinned, majd az elfogadás frekvenciájával várnod a választ. Semmi egyébre nincs szükség. Az Univerzum mindent a helyére tesz, beleértve téged is. Ha kérsz és hiszel, félreállsz az Univerzum útjából, hadd végezze a dolgát.

74 E gyáltalán ne zavarjanak negatív gondolataid, ne próbáld uralni őket. Nincs más dolgod, mint jóra gondolni mindennap. Mindennap annyi jó gondolatot táplálj magadban, amennyit csak tudsz. Idővel egyre több jó gondolatot vonzol be ezzel, amelyek végül mindenestől közömbösítik a negatívakat.

75 A hhoz, hogy az Univerzum jobb, boldogabb körülményeket teremtsen számodra, előbb körül kell nézned, és itt és most megbecsülnöd, ami jóban részed van. Keresd a szépet, és tartsd számon jelenlegi helyzeted áldásait. Az elégedetlenség nem hoz jót és örömöt az életedbe. Az elégedetlenség odacövekel, ahol jelenleg tartasz, ha azonban örülni tudsz annak, amid van, az boldogabb és jobb helyzetet teremt. Ne feledd, hogy olyan vagy, akár egy mágnes! A megbecsülés megbecsülést szül!

76 A z életünkre kiható jelentős energiaváltozásokat nemritkán rossznak" tituláljuk, és ha ellenállunk a változásnak, az szomorúságot, fájdalmat és szenvedést okoz számunkra. De mindig van választásod. Az Univerzumban semmi sem egyirányú, és bármi történt is veled, mindig van kiút. Életed minden pillanatában két út közül választhatsz. Az egyik pozitív, a másik negatív irányba visz, és TE vagy az, aki eldöntőd, melyiken indulsz el.

77 A m ikor boldogságot és szép életet kérsz, ne csak magadnak kérd, hanem mindenkinek. Ha valami jobbra vágysz, ne csak magadnak kérd, hanem mindenkinek, feltétlenül kérj magadnak bővelkedést az élet javaiban és egészséget, de kérd, hogy adasson meg mindenkinek. El tudod képzelni, mi történne, ha hatmilliárd ember ezeket kérné számodra?

78 Ha egy ember elméje tiszta, a környezete is megtisztul."

79 A hhoz, hogy megértsd, hogyan kerülnek gondolatok öntudatlanul is az elmédbe, hunyd be a szemed most rögtön, és tíz másodpercre száműzz a tudatodból minden gondolatot. Gondolataid annak ellenére tovább áramlanak az elmédben, hogy leállítottad őket, mert ilyen a természetük. Ha az elméd nem követi az utasításodat, és tíz másodpercnyi szünetre is képtelen, el tudod képzelni, hány gondolat suhan át rajta egyetlen nap során? Változtathatsz ezen, és ura lehetsz az elmédnek. Mindössze annyit kell tenned, hogy meg kell próbálnod tíz másodpercig semmire sem gondolni. Rövid idő múltán meg fogod tudni állítani a gondolataidat tíz másodpercre, majd tizenöt, aztán harminc másodpercre, és így tovább, amíg végül te döntőd el, hogy elgondolj-e valamit, vagy sem. Leírhatatlan lelki békével jár, ha ura leszel az elmédnek, és ezzel együtt a vonzás törvényét is uralni fogod. Képzeld csak el!

80 A mennyiben a rezgéseidben ott van, hogy pénzszűkében vagy", akkor továbbra is a pénzhiányt fogod vonzani. Módot kell találnod arra, hogy már MOST boldog legyél, már MOST jól érezd magad, és már MOST örülj, pénz nélkül is, mert ezek a nagyszerű érzések mutatják, hogyan érzel a pénzzel kapcsolatban. A pénz nem tesz boldoggá - ám a boldogság pénzt hoz a házhoz.

81 H a eddig tökéletes volt a létezésed, és minden rendben volt körülötted, talán meg se nagyon akarod változtatni az életedet. Csak a látszólag negatív" történések adják meg a kellő lökést a változtatáshoz. Amikor ennek a vágya feltámad benned, az olyan, mint egy hatalmas erejű, nagy lánggal lobogó máglya. Légy hálás ezért a benned kigyúló tüzért, hogy fellobbantotta benned a vágyat, mert a változtatás vágya erőt és elszántságot kölcsönöz, amelynek segítségével megfogod változtatni az életedet.

82 Bármilyenkiejtett szó meghatározott frekvenciával rendelkezik, s ha kimondod, ezt bocsátod ki az Univerzumba. A vonzás törvénye minden frekvenciára válaszol, így tehát az általad kimondott szavakra is. Ha olyan erőteljes szavakat veszel a szádra egy élethelyzet leírásakor, mint iszonyatos", m egdöbbentő" vagy vérfagyasztó", ennek megfelelően erőteljes frekvenciát is sugárzol, a vonzás törvénye pedig e frekvenciát küldi vissza cserébe. A törvény személytelen, egyszerűen csak igazodik a frekvenciádhoz. F.rted már, miért olyan fontos, hogy arról beszélj hatásos szavakkal, amit akarsz, és ne használj erőteljes kifejezéseket azzal kapcsolatban, amit nem akarsz?

83 s É ld át az érzést, hogy már a tiéd, amire vágysz, és tartsd meg magadban ezt az érzést. Ez lesz a legcsodálatosabb érzés a világon. Miközben gyakorolsz, az érzés egyre erősebbé és erősebbé válik. Elkezded azt érezni, hogy már meg is valósult, amit akarsz. Ha így teszel, a törvény válaszolni fog. Vedd észbe, hogy a törvény sosem hibázik semmiben, amibe belekezdett, és ez a te esetedben is így lesz.

84 A mikor kiskorodban szerepjátékot játszottál, emlékszel, milyen valóságos volt számodra képzeleted világa? Nos, pont ezt kell tenned most is, amikor el akarsz érni valamit. Mélyen magadban úgy kell tenned, hogy már a tiéd, amit akarsz. Ha például barátokra vágysz, higgy benne vagy tegyél úgy, mintha már most nagyszerű barátok vennének körül. Amint változtatsz, és elképzeled, valamint átérzed, hogy már most nagyszerű barátok vesznek körül ahelyett, hogy ennek az ellenkezőjét észlelnéd, szert is teszel rájuk. Ez az egyszerű módszer bármire alkalmazható.

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tokeleteselet.hu Tartalomjegyzék Előszó... 4 Ki vagyok én, és miért osztom az észt?... 5 Hogyan használd?... 6 Miért vagyunk itt?... 8 Megéri változtatni?...

Részletesebben

AZ ERŐ BENNED VAN FELTÁRUL ELŐTTÜNK A BENNÜNK REJLŐ SZÉPSÉG, SZERETET ÉS ERŐ LOUISE L. HAY

AZ ERŐ BENNED VAN FELTÁRUL ELŐTTÜNK A BENNÜNK REJLŐ SZÉPSÉG, SZERETET ÉS ERŐ LOUISE L. HAY AZ ERŐ BENNED VAN FELTÁRUL ELŐTTÜNK A BENNÜNK REJLŐ SZÉPSÉG, SZERETET ÉS ERŐ LOUISE L. HAY ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST, 2006 A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Louise L. Hay / The Power Is Within

Részletesebben

KURT TEPPERWEIN: HA NEM BOLDOGÍT, ENGEDD EL! - ÚT A BELSŐ SZABADSÁGHOZ Néha a kevesebb több lehet! Elengedni - ez az, amit nem teszünk meg mindig

KURT TEPPERWEIN: HA NEM BOLDOGÍT, ENGEDD EL! - ÚT A BELSŐ SZABADSÁGHOZ Néha a kevesebb több lehet! Elengedni - ez az, amit nem teszünk meg mindig KURT TEPPERWEIN: HA NEM BOLDOGÍT, ENGEDD EL! - ÚT A BELSŐ SZABADSÁGHOZ Néha a kevesebb több lehet! Elengedni - ez az, amit nem teszünk meg mindig könnyedén. Pedig nagyon vágyunk rá, hogy megszabaduljunk

Részletesebben

1. fejezet: Célok. Küldetésem, hogy birtokába juss mindazon tudásnak és technikának, ami lehetővé teszi, hogy sikeres emberré válj.

1. fejezet: Célok. Küldetésem, hogy birtokába juss mindazon tudásnak és technikának, ami lehetővé teszi, hogy sikeres emberré válj. 1. fejezet: Célok Üdvözöllek a SIKER dióhéjban című rövid ebook-ban! Küldetésem, hogy birtokába juss mindazon tudásnak és technikának, ami lehetővé teszi, hogy sikeres emberré válj. Ha elültettük a siker

Részletesebben

Meditáció a gyakorlatban. Brahma Kumaris World Spiritual University Magyarország, 1999

Meditáció a gyakorlatban. Brahma Kumaris World Spiritual University Magyarország, 1999 Meditáció a gyakorlatban Brahma Kumaris World Spiritual University Magyarország, 1999 Ajánlás: A meditáció a gyakorlatban elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretnék megismerni és felfedezni a belső világukat

Részletesebben

Az első és utolsó lépés a szabadság felé MEDITÁCIÓS

Az első és utolsó lépés a szabadság felé MEDITÁCIÓS MEDITÁCIÓ Az első és utolsó lépés a szabadság felé MEDITÁCIÓS KÉZIKÖNYV Copyright 1988 Osho International Foundation, 1998 Amrita Publisher All rights reserved Originally published as Meditation: The First

Részletesebben

Belőle fakad minden dolgok tökéletessége szerte a világegyetemben." Smaragdtábla (Kr.e. 3000 körül)

Belőle fakad minden dolgok tökéletessége szerte a világegyetemben. Smaragdtábla (Kr.e. 3000 körül) ARRA SZÜLETTÉL, HOGY CSODÁLATOS ÉLETED LEGYEN Könyvemben ehhez a káprázatos élethez vezető utat szeretném neked megmutatni. Rengeteg mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban - és

Részletesebben

GYÓGYÍTÁS ANGYALOKKAL

GYÓGYÍTÁS ANGYALOKKAL Doreen Virtue GYÓGYÍTÁS ANGYALOKKAL Kérd az angyalok segítségét életed minden területén! A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Doreen Virtue PhD. / Healing with the Angels How the Angels Can Assist

Részletesebben

LÉGY AZ, AKI VALÓJÁBAN VAGY!

LÉGY AZ, AKI VALÓJÁBAN VAGY! KORÓDI SÁNDOR LÉGY AZ, AKI VALÓJÁBAN VAGY! 2011. Tartalom I. Gondolat - Érzelem - Önmagad/ Hogyan hatnak a gondolataid érzelmeiden keresztül arra az emberre, akit önmagadként megtapasztalsz?... 4 1. Környezet...

Részletesebben

OSHO Mi a meditáció? A MEDITACIÓ. Bevezető

OSHO Mi a meditáció? A MEDITACIÓ. Bevezető OSHO Mi a meditáció? A MEDITACIÓ Bevezető 1 / Játék 2 / Kreativitás 3 / Tudatosság 4 / A természeted 5 / Nem-cselekvés 6 / Tanúság 7 / Ugrás 8 / Tudományos módszer 9 / Kísérlet 10 / Csend 11 /Maga a mennyország

Részletesebben

Niszargadatta Mahárádzs tanításai a megvalósításról és előfeltételeiről BEVEZETÉS

Niszargadatta Mahárádzs tanításai a megvalósításról és előfeltételeiről BEVEZETÉS A MEGVALÓSÍTÁS GYÖNGYFÜZÉRE* Niszargadatta Mahárádzs tanításai a megvalósításról és előfeltételeiről BEVEZETÉS Az ébred fel, aki akar. László András A XX. század második felének spiritualitásában egészen

Részletesebben

titkolt tudás kezdőknek

titkolt tudás kezdőknek titkolt tudás kezdőknek Titkolt tudás kezdőknek írta: Montalk 2008 www.montalk.net tom@montalk.net TITKOLT TUDÁS KEZDŐKNEK Montalk 2008 montalk.net ISBN 978-1-60702-602-0 Magyar fordítás: Viszocsánszki

Részletesebben

Dr Doren Virtue. Angyalokkal gyógyítás

Dr Doren Virtue. Angyalokkal gyógyítás Dr Doren Virtue Angyalokkal gyógyítás Párbeszéd, gyógyítás és élet az angyalokkal Köszönet nektek, Angyalok, kik a Mennyekben és a Földön szolgáltok, szeretetetekért, odaadásotokért és szolgálataitokért.

Részletesebben

A H A N G 13. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL

A H A N G 13. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL A H A N G 13. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL Én csak szerény húrja vagyok annak a GITÁRNAK, melynek rezonáló-doboza és főleg PENGETŐJE maga A H A N G 1121. ELŐSZÓ Ma már az egyezernégyszázötvenedik

Részletesebben

Felépülés a függõségbõl és spiritualitás

Felépülés a függõségbõl és spiritualitás HALMI KRISZTINA SJC Felépülés a függõségbõl és spiritualitás BEVEZETÉS 1. Személyes inspirációk filozófiai alapvetés és hitvallás Hiszek abban, hogy a teremtett világban, az emberiség történelmében és

Részletesebben

Frank J. Kinslow AZ AZONNALI GYÚGYULÁS. titka. Édesvíz Kiadó Budapest

Frank J. Kinslow AZ AZONNALI GYÚGYULÁS. titka. Édesvíz Kiadó Budapest Frank J. Kinslow AZ AZONNALI GYÚGYULÁS titka Édesvíz Kiadó Budapest TARTALOM Előszó... 9 Első fejezet: A kezdetek... 11 Második fejezet: A titok feltárul...14 Harmadik fejezet: A tudat és a világegyetem...19

Részletesebben

Carlos Castaneda AZ IDŐ KEREKE

Carlos Castaneda AZ IDŐ KEREKE Carlos Castaneda AZ IDŐ KEREKE Az ősi Mexikó sámánjainak gondolatai életről, halálól és a világmindenségről Simon & Schuster, 1998. fordította: Judith Spartacus, 2011. [Ez a digitális kiadvány nem kereskedelmi

Részletesebben

A Teremtő ereje veled van A Teremtő ereje meggyógyít A Teremtő ereje az anyagi életben

A Teremtő ereje veled van A Teremtő ereje meggyógyít A Teremtő ereje az anyagi életben Charles Capps A Teremtő ereje veled van A Teremtő ereje meggyógyít A Teremtő ereje az anyagi életben Fordította: Szöllősi Tibor és Dezsényi István Amana 7 Kiadó TARTALOM A Teremtő ereje veled van 1. fejezet

Részletesebben

A H A N G 14. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL

A H A N G 14. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL A H A N G 14. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL Én csak szerény húrja vagyok annak a GITÁRNAK, melynek rezonáló-doboza és főleg PENGETŐJE maga A H A N G 1 1241. ELŐSZÓ Mint már a 13-dik kötet

Részletesebben

Alaje, igaz az, hogy az 528Hz-es frekvencia a szeretet sugárzása, ami segít kinyitni a szívet és megjavítani a sérült DNS-t?

Alaje, igaz az, hogy az 528Hz-es frekvencia a szeretet sugárzása, ami segít kinyitni a szívet és megjavítani a sérült DNS-t? Alaje, igaz az, hogy az 528Hz-es frekvencia a szeretet sugárzása, ami segít kinyitni a szívet és megjavítani a sérült DNS-t? Nem tudod megmérni a szeretet Isteni energiáját a korlátolt emberi gondolkodás

Részletesebben

Teremtsd meg életed szerelmét a vonzás törvényével!

Teremtsd meg életed szerelmét a vonzás törvényével! Arielle Ford lm agyar nyomdatermék Teremtsd meg életed szerelmét a vonzás törvényével! édesvíz kiadó budapest A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Arielle Ford / The Soulmate Secret HarperCollins

Részletesebben

Az élet hét törvénye

Az élet hét törvénye Deepak Chopra: Az élet hét törvénye Tau Benső út-ikalauz könytárából http://www.tau.hu Deepak Chopra: Az élet hét törvénye 2 Tartalom: Az élet hét törvénye 1 Tartalom: 2 Bevezetés 3 ELSŐ FEJEZET A Tiszta

Részletesebben

Köszönet és hála szüleimnek, férjemnek, gyerekeimnek, barátaimnak, kollégáknak, ismerősöknek, úgyszólván mindenkinek, aki valaha életem része volt.

Köszönet és hála szüleimnek, férjemnek, gyerekeimnek, barátaimnak, kollégáknak, ismerősöknek, úgyszólván mindenkinek, aki valaha életem része volt. 1 Az élet 2 Köszönet és hála szüleimnek, férjemnek, gyerekeimnek, barátaimnak, kollégáknak, ismerősöknek, úgyszólván mindenkinek, aki valaha életem része volt. Nekik köszönhetem, hogy itt és most az lehetek,

Részletesebben

NÉMETH KATALIN GYÓGYÍTANI KÜLDÖTT AZ ÚR. Második kötet

NÉMETH KATALIN GYÓGYÍTANI KÜLDÖTT AZ ÚR. Második kötet NÉMETH KATALIN GYÓGYÍTANI KÜLDÖTT AZ ÚR Második kötet 1 VI. Pál pápa Őszentsége 1966. október 14-i döntésében úgy rendelkezett, hogy a rendkívüli természetfeletti jelenségek közlését nem szükséges Nihil

Részletesebben

Átölelem a félelmeimet

Átölelem a félelmeimet Cs. Szabó Virág Átölelem a félelmeimet Emberi párbeszéd az Új Kor hajnalán A Fénypont Kreatív Műhely Közhasznú Alapítvány tulajdona. Infó: www.fenyhordozok.hu 2010. Minden jog fenntartva. Sokszorosítása

Részletesebben

A H A N G 43. A H A N G. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL

A H A N G 43. A H A N G. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL A H A N G 43. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL Én csak szerény húrja vagyok annak a GITÁRNAK, melynek rezonáló doboza és főleg PENGETŐJE maga A H A N G 1. 4666. ELŐSZÓ Tisztelt Uram! Köszönetet

Részletesebben

Emile Coué: Elméd gyógító hatalma

Emile Coué: Elméd gyógító hatalma Emile Coué: Elméd gyógító hatalma 2 Fontos tudnivalók a könyvről Az Elméd gyógyító hatalma c. könyv a pozitív gondolkodás egyik alapműve. Ez a kötet Coué közvetlen írásai mellett - melyekhez az előszót

Részletesebben

A H A N G 17. A H A N G. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL

A H A N G 17. A H A N G. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL A H A N G 17. Egy katolikus pap párbeszéde ÉGI LÉNYEKKEL Én csak szerény húrja vagyok annak a GITÁRNAK, melynek rezonáló-doboza és főleg PENGETŐJE maga A H A N G 1589. ELŐSZÓ "Drága Jézusom! Csodálatos

Részletesebben

GYÓGYÍTSD TENMAGAD. Értekezés a betegség valódi okáról és gyógymódjáról EDWARD BACH M.B., B.S., M.R.C.S., L.R.C.P., D.P.H.

GYÓGYÍTSD TENMAGAD. Értekezés a betegség valódi okáról és gyógymódjáról EDWARD BACH M.B., B.S., M.R.C.S., L.R.C.P., D.P.H. GYÓGYÍTSD TENMAGAD Értekezés a betegség valódi okáról és gyógymódjáról EDWARD BACH M.B., B.S., M.R.C.S., L.R.C.P., D.P.H. 2 This translation and edition 2013 The Bach Centre First published in Great Britain

Részletesebben