m agya r nyomdatermék

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "m agya r nyomdatermék"

Átírás

1

2 m agya r nyomdatermék

3 Ha tá rta la n G o n d o l a t o k ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST

4 A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Rhonda Byrne / The Secret Daily Teachings Atria Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., 2008 www. thesecret. tv Fordította Béresi Csilla Szerkesztette Molnár Eszter Copyright The Secret Daily Teachings, 2008 Copyright TS Production Limited Liability Company, 2013 A TH E SECRET és a The Secret logo a TS Production Lim ited Liability Com pany által jegyzett védjegy. H ungárián translation Béresi Csilla, 2013 H ungárián edition N eem tree Corporation AG, 2013 Book design by G ozer M edia P/L (Australia), directed by The Secret. A könyvben olvasható inform ációk csupán tájékoztató jellegűek, nem pótolják egyetlen egészségügyi problém a diagnózisát, kezelését sem, sem pedig a felelős pénzügyi tervezést. N em helyettesíthetik a képzett egészségügyi vagy pénzügyi szakem berrel folytatott konzultációt. E könyv tartalm a csupán segítséget nyújt egy egészségügyi vagy pénzügyi szakem ber által előírt ésszerű és felelős kezelési program hoz. A szerző és a kiadó sem m iféle felelősséget nem vállal a könyv tartalmának félreértelmezéséért vagy téves alkalmazásáért. ÉDESVÍZ KIADÓ, BU D APEST Felelős kiadó Novak András igazgató Főszerkesztő és m űszaki vezető M elher Viktor Tipográfia Alinea Kft. Nyomta Alföldi N yom da Zrt., Debrecen Felelős vezető György Géza vezérigazgató ISBN

5 Amikor tudatába kerülsz ennek a nagyszerű törvénynek, annak kerülsz tudatába, hogy milyen hihetetlenül nagyhatalmú teremtmény vagy, hogy képes vagy létre GONDOLNI az életedet." A Titok

6 Neked ajánlom

7 A Titok világos alapelveket tartalmaz arról, hogyan éld az életedet az Univerzum törvényeivel összhangban, a hangsúly pedig az ÉLNI igén van. Csak akkor lehetsz ura az életednek, ha valóban ÉLED is! Ezeket a napi tanácsokat olvasva, világosságuk, megértésük és bölcsességük segítségedre lesz, hogy összhangban maradj az embert irányító törvényekkel, s így valóban ura lehetsz az életednek. Az öröm legyen veled,

8 H a mihamarább meg akarod változtatni az életed, használd a hálát, hogy megemelje az energiaszintedet. Minden erődet a hálára fordítva csodák sorának leszel tanúja. A gyors változáshoz írj össze száz olyan mozzanatot, amiért hálás vagy mindennap, mígnem érzékeled a változást. EREZD is a hálát. Az igazi erő a hála szavaihoz fűződő ÉRZÉSBEN lakozik.

9 B á rmiféle érzéseket melengetsz is magadban, ezek vonzzák be a holnapodat. Az aggodalom újabb aggodalmat vonz. A szorongás több szorongást. A boldogtalanság több boldogtalanságot. Az elégedetlenség több elégedetlenséget. ÉS... Az öröm további örömöket vonz. A boldogság több boldogságot. A békesség több békét. A hála több hálát. A jóság több jóságot. A szeretet több szeretetet. Ez belső munka. Nem kell mást tenned világod megváltoztatásához, mint hogy megváltoztatod, am it odabent érzel. Igazán könnyű, nem igaz?

10 A z Univerzum életed minden másodpercében vezérel és szól hozzád. Válaszol a gondolataidra, s az érzéseiden keresztül felbecsülhetetlen értékű visszajelzést ad. Érzéseid a kozmikus kommunikáció eszközei! A jó érzések HELYESLÉST jelentenek. A rosszak felhívják a figyelmedet, min kellene változtatnod. Hangolódj rá a kozmikus kommunikációra, amely nap mint nap veled van. Soha nem vagy egyedül, egyetlen másodpercre sem! Az Univerzum veled van minden lépésnél, vezérel téged. Csupán oda kell figyelned!

11 K eresd mindenben az ajándékot, kivált, ha nehézségnek tűnő helyzettel kerülsz szembe. Minden, amit magunkhoz vonzunk, módot ad a fejlődésre, ami azt jelenti, hogy végső soron a javunkat szolgálja. Ha új útra lépsz, és változtatsz életed irányán, ehhez újfajta tulajdonságokra és erősségekre lesz szükséged, és pontosan ezek a tulajdonságok azok, amelyeket el kell sajátítanod ahhoz, hogy megvalósítsd életed nagy céljait.

12 Akármilyen helyzetben vagy is, akármilyen leküzdhetetlennek látszanak is a nehézségeid, mindig valami nagyszerű felé tartasz. Mindig.

13 A boldogság csak tőlünk függ." (Kr. e ) 7. n a p

14 V an egy szó, amelyet ha kimondasz, mérhetetlen erőket mozgósít életed megváltoztatására. Ha ez a szó elhagyja ajkadat, felhőtlen öröm és boldogság lesz az osztályrészed Ez a szó csodákat tesz, elűzi a rosszat, és te minden jóban bővelkedni fogsz. Ha ezt a szót kimondod, és őszintén átérzed, az Univerzum összes erőit felsorakoztatja, hogy érted munkálkodjanak. Mindössze ezen az egy szón múlik a boldogságod és álmaid élete... KÖSZÖNÖM.

15 Azt vonzzuk magunkhoz, ami bennünk lakozik. Minden külső körülmény, minden ember és minden helyzet, amelyet vagy akit bevonzunk és megtapasztalunk, a bensőnket visszhangozza. Hát nem nagyszerű-e a mindenség rendje? Életed a benned lévő világ tükröződése, a benned lévő világot pedig te magad irányítod.

16 C so d á la to s és egyedi emberi lény vagy. Földünk több milliárdnyi lakója közül egy sincs ugyanolyan, mint Te, és léted nélkülözhetetlen az Univerzum működéséhez, hiszen része vagy az Univerzum teljességének. Ami van, és amit magad körül látsz, semmi sem létezhetne nélküled!

17 Íme, egy egyszerű módszer arra, hogyan kerülhetsz napról napra összhangba az Univerzummal és a vonzás törvényével. Ülj le kényelmesen. Figyeld meg, hogyan érzed magad, majd lazítsd el az egész testedet. Ha sikerült, lazulj el még jobban. Most ennél is jobban. És lazítsd el még jobban! Ism ételd meg ezt az egyre mélyebb ellazulást hétszer, minden alkalommal teljes ellazulásra törekedve. le g végül figyeld meg a különbséget aközött, ahogyan most érzed magad, és a kezdeti állapot között. Most már nagyobb összhangban vagy az Univerzummal ésavonzás törvényével!

18 K itartás, kitartás, kitartás, és eljutsz egy pontra, ahol A Titok alapelvei a második természeteddé válnak. Éberen figyelsz majd mások szavaira, kivált, ha olyan dolgokról beszélnek, amelyeket nem akarnak. Saját szavaidra is éberen figyelsz majd. Ha eljutsz erre a pontra, az annak a jele, hogy egyre éberebb vagy! Egyre tudatosabbá válsz!

19 Valamennyien, életünk minden pillanatában engedelmeskedünk a vonzás törvényének. Ezért ha azt érzed, hogy a törvény nem működik, mert nem kapod amit akarsz, vedd észre, hogy éppenséggel a törvény válaszol neked most is. Vagy azt vonzod, amit akarsz, vagy annak a hiányát. A törvény mindkét esetben érvényesül.

20 Nemzedékünk legforradalmibb tapasztalata az a felismerés, hogy az ember benső hozzáállását megváltoztatva a külső körülményeiben is változást idézhet elő." ( )

21 Ha firtatni kezded az élet nagy kérdéseit, ez fontos áttörés jele. AzÉlet Igazsága mindenki számára hozzáférhető, és így volt ez mindig, de csak azok kapnak választ, akik kérdeznek, és csak ők fedezhetik föl az igazságot. Amikor kérdéseket teszünk fel, és mélységesen vágyunk a válaszokra, olyan formában vonzzuk őket magunkhoz, ame lyet megértünk. Aki válaszokat szeretne kapni az életben, annak előbb kérdeznie kell.

22 Aszeretet a legnagyobb erő, amely rendelkezésünkre áll, hogy tökéletes összhangba kerüljünk a vonzás törvényével. Minél nagyobb bennünk a szeretet, annál átütőbb ez az erő. Minél önzetlenebb bennünk a szeretet, annál mérhetetlenebb az erőnk. A vonzás törvényét a szeretet törvényének is nevezik, hisz maga a törvény is a szeretet ajándéka az emberiség számára. Ez az a törvény, amelynek révén hihetetlen életet teremthetünk magunknak. Minél nagyobb szeretetre vagyunk képesek, annál könnyebben teremtünk magunknak szeretettel és örömmel teli, harmonikus életet.

23 M ily e n érzés összhangban lenni az Univerzummal? Ugyanolyan, mint a víz felszínén lebegni. Ha görcsösen kapálózol, vagy ellenállsz a mélységnek, elsüllyedsz. Ámha megadod magad, hátára vesz a víz, és lebegni fogsz. Ilyen érzés hát, és így kerülhetsz összhangba az Univerzummal. Hagyj fel hát a görcsösséggel, és lebegj!

24 A vonzás törvénye szerint nem úgy szűnik meg a betegség, ha harcolsz ellene. Egy ilyen küzdelem során a betegséggel vívott harcra koncentrálsz, márpedig azt vonzzuk, amire koncentrálunk. Hagyd hát, hogy az általad kiválasztott orvosok végezzék a dolgukat, te pedig összpontosíts az egészségre. Gondolataid az egészségről szóljanak. Szavaid az egészségre vonatkozzanak. És képzeld magad elé, hogy tökéletesen jól vagy.

25 Anyagi helyzeteden úgy javíthatsz a legjobban, ha jövedelmed tíz százalékát elajándékozod. Ezt a tized spirituális törvényének nevezik, és ez a legfontosabb dolog, amit annak érdekében tehetsz, hogy minél több pénzt hozz az életedbe.

26 Miért van az, hogy az álomautókat makulátlan állapotban tartják a tulajdonosaik, míg a régiek bizony szutykosak és rendetlenek? A különbség oka az eltérő megbecsülés. Ha megbecsülöd, amid van, megkapod, amire vágysz. így jutottak hozzá tulajdonosaik is az álomautójukhoz.

27 Soha ne próbálj senkit változásra kényszeríteni; hadd változzanak meg a saját akaratukból a maga idejében; és bizony akkor akarnak majd megváltozni, ha úgy találják, hogy a te változásod megérte. Nemes törekvés másokat változásra buzdítani a jó érdekében; ehhez azonban békén kell hagynod őket, s magadnak kell nemesebbé válnod." Az Én Kiművelése ( )

28 A jó minden mélyén ott rejlik, ami első pillantásra rossznak tűnik. Ha tudatában vagyunk, hogy a jó mindenütt ott munkál, még a negatív helyzetekben is, akkor mindenestől jóvá változtathatunk egy ilyen helyzetet. A legtöbben azzal tartják távol maguktól a jót, hogy rossznak bélyegzik, és akkor természetesen ez lesz az ő valóságuk. Az Univerzumban azonban nincs rossz; csupán a mi szűkös nézőpontunkból nem látjuk tisztán a dolgokat. A lelki béke abból a megértésből fakad, hogy csak a jó létezik.

29 Kapcsolatban állsz a vonzás törvényével, és kettőtök kapcsolatán múlik, mit hozol ki az életedből. Mindenki személyes kapcsolatban áll a vonzás törvényével. Saját magadszámára hasznosítod a törvényt; mindenki más isamaga hasznára alkalmazza. Nem alkalmazhatod senki másra, annak szabad akarata ellenében. Ha jól meggondolod, szerencse, hogy a törvény így működik. Ha nem így lenne, bárki nemkívánatos változásokat idézhetne elő az életedben. Gndolataidon és érzéseiden keresztül teremtesz, és ezeket a gondolatokat csak te gondolhatod el, érzéseidet csak te élheted át.

30 H a a barátod nehéz időszakon megy keresztül, azzal légy a segítségére, hogy megőrződ a saját örömödet. Jó érzéseid segíteni fognak megemelni az energiaszintjét. Sokat segíthetsz, ha arra tereled a beszélgetést, mit szeretne a barátod. Amikor arról kezdene beszélni, mit nem akar, szelíden tereld vissza a társalgást arra, amit szeretne. Úgy is szólhatsz hozzá, mintha a nehézségek már elmúltak volna, és vedd rá, hogy képzelje el, minden sikeresen megoldódott és jóra fordult. Légy a közvetítője, hogy barátod összhangban maradjon az Univerzummal.

31 Változtasd meg az életedet, cseréld fel fényre a sötétséget, p o z itívra anegatívat. Valahányszor a pozitívumra koncentrálsz, több fényt hozol az életedbe, márpedig te is tudod hogy a fény eloszlatja a sötétséget. A hála, a szeretet, a kedves gondolatok, szavak és cselekedetek fényt hoznak, s elűzik a sötétséget. Tölsd meg az életedet a pozitív gondolkodás fényével!

32 A m ikor az elején tartasz annak, hogy tudatosan (gondolataid és érzéseid erejével) szabályozod lényed rezgéseit, eleinte nehezen megy majd, és erősen ingadozni fog a frekvencia. Ez az időszak azonban rövid, és hamarosan megszilárdul a magasabb rezgésszám, amely egyre magasabbra emelkedik. Ahhoz is idő kellett, hogy megtanulj járni, nem igaz? Kellő elhatározással mégis sikerült. Semmi különbség nincs a kettő között.

33 Tévedés azt hinni, hogy valaminek a birtoklása legyen az bármi - önmagában megelégedés és boldogság forrása lehet. Sem ember, sem hely, sem bármilyen tárgy nem tehet boldoggá. Okot teremthetnek ugyan a boldogságra és az elégedettségre, az Élet Öröme azonban belülről fakad." A Láthatatlan Erő ( )

34

35 Holnapod megalkotásához lefekvés után, közvetlenül elalvás előtt gondold át a mai napot, és mondj köszönetét a jó pillanatokért. Ha volt valami, amit másként szerettél volna, játszd le újra magadban úgy, ahogyan szeretnéd. Elalváskor mondd ezt: Mélyen alszom majd, és erővel eltelveébredek. A holnapi lesz életem legszebb napja." Jó éjt!

36 A szerelmi kapcsolatokat illetően sokszor egy bizonyos embert szemelünk ki magunknak. Holott jobban meggondolva talán nem is éppen ő kell nekünk. Amire igazán szükségünk van, az az, hogy mennyei boldogságot éljünk át az igazi társ oldalán. Ennek ellenére megpróbáljuk rávenni az Univerzumot, hogy az ÁLTALUNK KISZEMELT párt szállítsa le nekünk. Ha nem teszi, az üzenet magáért beszél: Leellenőriztem a dolgot húsz évre előre, és úgy találtam, hogy ettől a kapcsolattól nem kapnád meg a megérdemelt boldogságot." Miért képzeljük, hogy jobban tudjuk, mint az, aki mindent lát?

37 Aföldnek és az emberiségnek szüksége van rád. Szükségük van rád, és te ezért vagy itt.

38 B ármit az irányításod alatt tudsz tartani. íme, mivel tarthatod magadtól távol a negatív gondolatokat: Távozz tőlem! Semmi közöm hozzád. Szellem vagyok. Csupán a Szellem jó és tökéletes gondolatait vallom a magaménak." Nincsenek ennél igazabb szavak.

39 S z ü letésed pillanatától fogva kozmikus gondnok őrködik feletted, aki sosem hagy magadra. Ez a kozmikus felvigyázó h ihetetlenül jó kapcsolatokkal rendelkezik, és minden eszközt megmozgat kívánságaid teljesítésére. Idő és méret nem akadály, és kozmikus gondviselőd a térbeli korlátokat sem ismeri. Nincs semmi, amit ne tehetne meg érted. Semmi mást nem kell tenned, mint engedelmeskedned akozmosz törvényeinek. Kérj, és higgy abban, hogy vágyad a kérés pillanatában máris teljesült. Gondold csak el: az egész Kozmikus Univerzum érted munkálkodik!

40 T udtad, hogy amennyiben életed nem változna, nem is léteznél? Univerzumunk és benne minden állandóan változik, mivel az Univerzum színtiszta energia. Márpedig az energia csupán akkor létezik, ha mozog és változik. Ha az energia mozgása megszűnne, az egész Univerzum és benne az Élet is mindenestől eltűnne. Életünk szintén energia, ezért mindig folyamatos mozgásban, változásban kell lennie. Nem vethetünk véget a mozgásnak és a változásnak az életünkben, és nem is kell erre törekednünk. Hisz az energia változó természete ad nekünk Életet. Ez készteti növekedésre az Életet csakúgy, mint minket magunkat.

41 G o ndolj jó gondolatokat. Mondj jó szavakat. Tégy jót. Három olyan lépés, amely többet hoz neked, mint azt valaha is képzelted.

42 A gondolat szóként nyilvánul meg. A szó tettként nyilvánul meg. A tett szokássá válik. A szokás pedig jellemmé szilárdul. Vigyázz ezért nagyon, hogy mit gondolsz. Tégy róla, hogy a gondolataid szeretetből szülessenek, és együttérzésből valamennyi létező iránt."

43 A vonzás törvénye személytelen. Úgy működik, mint egy fénymásoló. Lemásolja, amit minden egyes pillanatban gondolsz és érzel, majd a pontos másolatot elküldi neked ez lesz az életed. Ezért olyan könnyű megváltoztatnod az egész világodat. Ha változtatni kívánsz a külvilágon, nem kell mást tenned, mint átformálni a gondolataidat és az érzéseidet, a vonzás törvénye pedig majd lemásolja a változást.

44 Haváltoztatni akarunk az életünkön, egy bizonyos ponton el kell határoznunk, hogy szenvedés helyett a boldogságot választjuk. Ehhez nem kell egyebet tennünk, mint az értéket keresni mindenben, bármi legyen is az. Ha a dolgok jó oldalára koncentrálunk, a vonzás törvénye azzal válaszol, hogy visszaküldi nekünk új gondolataink pontos másolatát. Egyre több jó tűnik fel az életünkben. Aztán még több, és még több...

45 M i n dannyiunknak teljes szabadságunkban áll azt választani, amit akarunk. Hatalmat kaptál a kezedbe, amelyet tetszésed szerint használhatsz. Választhatsz: Már ma boldogabban akarsz-e élni, vagy elhalasztód a dolgot holnapra. Melyik hangzik jobban? Választhatsz.

46 N agyon fontos, hogy életed minden mozzanatáért hálás legyél. Sokan csupán arra az egy dologra összpontosítanak, amit szeretnének, és elfelejtenek köszönetét mondani mindazért, amijük van. A vonzás törvénye hála nélkül nem lesz a segítségedre, mert ha nem sugárzol hálát, önkéntelenül is a hálátlanság levegőjét árasztod. Légy előrelátó, s használd fel lényed rezgéseit arra, hogy megkapd, amit akarsz.

47 A látványtábla segít megalkotni az elmédben annak a képét, amire vágysz. A rá kifüggesztett képet szemlélve tudatodba vésed vágyad tárgyát. A látványtábla ösztönzően hat az érzékszerveidre, és pozitív érzéseket ébreszt benned. Ekkor a teremtés két eleme - az elméd és az érzéseid - máris teljes erővel dolgozik az érdekedben.

48 E insteintől tudjuk, hogy az idő merő illúzió. Ha megérted és elfogadod, hogy idő mint olyan nem létezik, azt is belátod, hogy bármire is vágysz a jövőben, az máris létezik. Ezért van, hogy amikor a vágyaidról írsz, képzelődsz vagy beszélsz, a jelen időt tanácsos használnod. Áraszd szét kívánságodat elmédben, szívedben és testedben, és tekintsd most jelenvalónak.

49 Senki sem ér annyit ezen a világon, mint aki könnyít embertársa terhein."

50 Egész életedben használtad A Titkot - nem volt, hogy ne használtad volna. Használod akkor is, amikor akarsz, és akkor is, amikor nem akarsz valamit. Minden ember, esemény és körülmény - minden egyes nap - a vonzás törvényét követve jön el hozzád.

51 A vizualizáció titka, hogy az elképzelt jelenet mozgásban legyen az elmédben, és te magad is a jelenetben. Ha egy filmhez hasonlóvá teszed, hamarosan mesterfokon űzöd majd a vizualizációt. A mozdulatlan képet sokkal nehezebb megtartani az elmédben. Az apró részéletekkel mozgalmassá tett vizualizáció annyira leköti az elmét, hogy semmi egyébre nem tud gondolni.

52 T udatos teremtésnél eleinte célszerű egyszerre csak egyvalamire koncentrálni. Kellő gyakorlattal olyannyira ura leszel majd erőidnek, hogy már több mindennel is foglalkozhatsz egy időben. Gondold el, hogy elméd nagyítóüveg, amelyen átsüt a nap. Ha szilárd kézzel megtartod a nagyítót, tüzet tudsz csiholni a segítségével. Nincs különbség a nagyítóüveg és a nap, illetve elméd és az Univerzum között.

53 H a csak most kezded alkalmazni A Titok alapelveit, azt tanácsolom, hogy mindenekelőtt lényed rezgésszámával törődj. Kérd, amit akarsz, aztán DOLGOZZ önmagadon. Azon DOLGOZZ, hogy gondolataid és érzéseid segítségével megemeld lényed rezgésszámát. Hangold rá frekvenciádat az Univerzumra. Az Univerzum frekvenciája nem más, mint a színtiszta jóság frekvenciája!

54 Hatöbb pénzt akarsz magadnak, írd össze, mi mindent vásárolnál rajta. Vedd körül magadat azokról a tárgyakról készült képekkel, amelyekre vágysz, és érezd szüntelenül azt, hogy mindez máris a tiéd. Gondold el, hogyan osztozol rajtuk szeretteiddel, és képzeld el, mekkora az örömük. Most már teremtesz!

55 A gyűlöletnek nincs ereje. A gyűlölet nem egyéb a szeretet hiányánál, ahogyan a sötétség is a világosság hiánya. A szegénység a bőség hiánya, a betegség az egészség hiánya, a szomorúság pedig a vidámság hiánya. Minden negativitás egyszerűen csak valami pozitív hiányából fakad. Nagyon-nagyon jó ezt tudni.

56 Az élet célja az önfejlesztés. Hiánytalanul megvalósítani a természetünket - ezért vagyunk itt mindannyian." Dorian Gray Arcképe ( )

57 Szakíts egy pillanatot arra, hogy számba vedd, mi mindennel ajándékoz meg a természet nap mint nap ahhoz, hogy élhess. És soha semmit nem kér viszonzásul. Ilyen a valódi nagylelkűség.

58 N e m kétséges, hogy amennyiben mindenki érdekében használod a vonzás törvényét, egy magasabb hatalommal lépsz kapcsolatba. Ugyanakkor a törvény az egyéneknek is rendelkezésükre áll, hogy kiteljesítsék az életüket. Ha kiteljesíted az életedet, másoknak is sokkal többet adhatsz. Szenvedésed és nyomorúságod nem használ a világnak. Ezzel szemben örömöd és kiteljesedett életed a körülötted élőket is fellelkesíti.

59 Ha szorgosan vizualizálsz, mégsem történik semmi, lehetséges, hogy valamiféle általad ismeretlen módon felülírod a szándékaidat. Mire gondolsz? Milyen szavakat használsz? Miféle lépéseket teszel? Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban, kérd a vonzás törvényét, hogy mutasson rá a hibádra, és meglásd, világosan értésedre adatik.

60 H a azt szeretnéd, hogy megbecsüljék, amit teszel, becsülj meg és dicsérj sokszor másokat. Ha hibát találsz másokban, azzal magadnak is sok bírálót szerzel. Aki mást megítél, azt szintén megítélik. Az elismerés ezzel szemben elismerést szül. Először magadban kell elültetned a szóban forgó tulajdonságot, hogy a külvilágból is magadhoz vonzd.

61 Az egész világ és napod minden egyes részlete belső lényeged frekvenciáját tükrözi. E frekvencia bizonyítéka minden pillanatban hírt ad magáról emberek, körülmények és események révén. Az élet visszatükrözi neked, ami benned lakozik.

62 B á r ki, aki negatív gondolatokat táplál egy embertársáról, sokszorosan kapja vissza ezeket. Nem számít, hányan gondolnak rosszat valakiről; ha az illető örül az életnek, nem érintik ezek a gondolatok, mivel eltérő a rezgésszámuk. Ehelyett a negatív gondolatok megsokszorozva szállnak vissza azok fejére, akiktől származnak. Senki nem hozhat rosszat az életünkbe a gondolataival, hacsak nem hagyjuk, hogy frekvenciánk lesüllyedjen az ő negatív rezgésszintjére.

63 Folytonosan kisebb-nagyobb intenzitású gondolatokat küldünk ki a világba, aztán betakarítjuk e gondolatok termését. Gondolathullámaink azon túl, hogy kihatnak ránk és másokra, mágneses erővel is rendelkeznek - magukhoz vonzzák mások gondolatait, különböző dolgokat, körülményeket, embereket vagy a»jó szerencsét«a minket leginkább foglalkoztató gondolattal összhangban." ( ) Gondolatrezgés

64

65 A mély hála átéléséhez ülj le, és írd össze mindazt, amiért hálás vagy. Ne hagyd abba egészen addig, amíg a szemedet el nem árasztják a könnyek. A könnyek megjelenésével.1 lehető leggyönyörűbb élményben lesz részed, amely s/ívedet ugyanúgy átjárja, mint egész lényedet. Ez a valódi hála érzése. Ha egyszer megismerted, tudni fogod, hogyan tapasztalhatod meg újra. Ezt a heves hálaérzetet naponta akárhányszor újra átélheted. Rövid idő múltán bármikor felkeltheted magadban ezt az érzést, mondhatni, azonnal. Gyakorlat teszi a mestert.

66 Kérj, Higgy, Fogadd el - három egyszerű lépés, hogy megteremtsd, amit akarsz. Ennek ellenére a legnehezebb mind közül rendszerint a második lépés, a hit. És ez a legnagyobb lépés is, amelyet valaha megtehetsz. A hit minden kételyt nélkülöz. A hit nem inog meg. A hit feltétel nélküli meggyőződés. A hit sziklaszilárd marad, történjék bármi a külvilágban. Ha mestere vagy a hitnek, mestere lettél az életnek.

67 T udod-e, hogy amikor eltervezed, hogyan" is teljesüljön a vágyad, valójában ellene dolgozol? Amint ugyanis azon igyekszel, hogy hogyan" tudnád teljesíteni a kívánságodat, azt az erőteljes üzenetet küldöd az Univerzumnak, hogy a vágyad nem a tiéd. És ha nem vágyad meglétének frekvenciáját sugárzod, hogyan is tudná az Univerzum fogni a jelzésedet, és teljesíteni a kívánságodat?

68 A z Univerzum adó-vevő állomása vagy. Minden másodpercben kisugárzói az Univerzumba egy adott rezgésszámon, és válasz is érkezik rá minden másodpercben. Ahhoz, hogy megteremtsd, amit akarsz, megszakítás nélkül kell vágyadat a külvilágba sugároznod, ehhez pedig szilárdan hinned kell abban, hogy kívánságod máris valóra vált. Ám ha kételkedni kezdesz ebben, ha azt hiszed, hogy kívánságod nem teljesül, megszakítod az adást. Jelzéseid nem jutnak el az Univerzumhoz, helyette azt észleli, hogy nincs kívánságod. Az Univerzum hiba nélkül válaszol az új jelzésre, és azt kapod, amit sugárzol: a kívánság nem teljesül! Mindennek úgy veheted elejét, ha Visszatérsz arra a frekvenciára, amely szerint megvan, amit akarsz, és az Univerzum már szállítja is neked.

69 A z Univerzum korlátlan hatalommal rendelkezik álmaid valóra váltására, és biztosíthatlak, hogy ha megőrződ magadban álmaidat, a külvilágban is megjelennek oly módon, amiről nem is álmodtál. Csupán gondoskodj a kisugárzásról, a többit pedig bízd az Univerzumra.

70 H ogyan használtam fel A Titkot, hogy felhagyhassak az olvasószemüveg viselésével? Kértem, aztán elképzeltem magam a legkülönbözőbb helyzetekben szemüveg nélkül. Három nap alatt megjavult a látásom. Észre se vettem, hogy három napra volt ehhez szükség, mert abban a pillanatban, amint kértem, TUDTAM, hogy teljesül a kívánságom. Ha észrevettem volna a háromnapnyi időt, azt észleltem volna, hogy a kérésem nem teljesült. Tökéletesen meg voltam győződve és TUDTAM, hogy meghallgattatott. Egy pillanatig sem kételkedtem. Persze ugyanezzel az erővel azt is kijelenthetném, hogy három nap alatt tisztult ki a látásom, vagy hogy ennyi idő alatt alkalmazkodott a szemem az új viszonyokhoz. És ez is helytálló lenne, mert abban a minutumban, amint ezt kértem, tudtam, hogy máris megadatott nekem, és egyáltalán nem volt kétségem. Ennek a tudata tette, hogy a látásom három nap alatt megjavult.

71 Ha helyesen élünk, jó időket élünk. Az idők olyanok, mint mi magunk." ( )

72 S emmit nem érhetünk el, ha nem vagyunk hálásak azért, ami a miénk. Valójában, aki teljes leikével átérzi a hálát mindenért, annak nem is kell kérnie, mert minden megadatik neki kérés nélkül is. Ez a Hála ereje.

73 N e m kell mást tenned, mint kérned és hinned, majd az elfogadás frekvenciájával várnod a választ. Semmi egyébre nincs szükség. Az Univerzum mindent a helyére tesz, beleértve téged is. Ha kérsz és hiszel, félreállsz az Univerzum útjából, hadd végezze a dolgát.

74 E gyáltalán ne zavarjanak negatív gondolataid, ne próbáld uralni őket. Nincs más dolgod, mint jóra gondolni mindennap. Mindennap annyi jó gondolatot táplálj magadban, amennyit csak tudsz. Idővel egyre több jó gondolatot vonzol be ezzel, amelyek végül mindenestől közömbösítik a negatívakat.

75 A hhoz, hogy az Univerzum jobb, boldogabb körülményeket teremtsen számodra, előbb körül kell nézned, és itt és most megbecsülnöd, ami jóban részed van. Keresd a szépet, és tartsd számon jelenlegi helyzeted áldásait. Az elégedetlenség nem hoz jót és örömöt az életedbe. Az elégedetlenség odacövekel, ahol jelenleg tartasz, ha azonban örülni tudsz annak, amid van, az boldogabb és jobb helyzetet teremt. Ne feledd, hogy olyan vagy, akár egy mágnes! A megbecsülés megbecsülést szül!

76 A z életünkre kiható jelentős energiaváltozásokat nemritkán rossznak" tituláljuk, és ha ellenállunk a változásnak, az szomorúságot, fájdalmat és szenvedést okoz számunkra. De mindig van választásod. Az Univerzumban semmi sem egyirányú, és bármi történt is veled, mindig van kiút. Életed minden pillanatában két út közül választhatsz. Az egyik pozitív, a másik negatív irányba visz, és TE vagy az, aki eldöntőd, melyiken indulsz el.

77 A m ikor boldogságot és szép életet kérsz, ne csak magadnak kérd, hanem mindenkinek. Ha valami jobbra vágysz, ne csak magadnak kérd, hanem mindenkinek, feltétlenül kérj magadnak bővelkedést az élet javaiban és egészséget, de kérd, hogy adasson meg mindenkinek. El tudod képzelni, mi történne, ha hatmilliárd ember ezeket kérné számodra?

78 Ha egy ember elméje tiszta, a környezete is megtisztul."

79 A hhoz, hogy megértsd, hogyan kerülnek gondolatok öntudatlanul is az elmédbe, hunyd be a szemed most rögtön, és tíz másodpercre száműzz a tudatodból minden gondolatot. Gondolataid annak ellenére tovább áramlanak az elmédben, hogy leállítottad őket, mert ilyen a természetük. Ha az elméd nem követi az utasításodat, és tíz másodpercnyi szünetre is képtelen, el tudod képzelni, hány gondolat suhan át rajta egyetlen nap során? Változtathatsz ezen, és ura lehetsz az elmédnek. Mindössze annyit kell tenned, hogy meg kell próbálnod tíz másodpercig semmire sem gondolni. Rövid idő múltán meg fogod tudni állítani a gondolataidat tíz másodpercre, majd tizenöt, aztán harminc másodpercre, és így tovább, amíg végül te döntőd el, hogy elgondolj-e valamit, vagy sem. Leírhatatlan lelki békével jár, ha ura leszel az elmédnek, és ezzel együtt a vonzás törvényét is uralni fogod. Képzeld csak el!

80 A mennyiben a rezgéseidben ott van, hogy pénzszűkében vagy", akkor továbbra is a pénzhiányt fogod vonzani. Módot kell találnod arra, hogy már MOST boldog legyél, már MOST jól érezd magad, és már MOST örülj, pénz nélkül is, mert ezek a nagyszerű érzések mutatják, hogyan érzel a pénzzel kapcsolatban. A pénz nem tesz boldoggá - ám a boldogság pénzt hoz a házhoz.

81 H a eddig tökéletes volt a létezésed, és minden rendben volt körülötted, talán meg se nagyon akarod változtatni az életedet. Csak a látszólag negatív" történések adják meg a kellő lökést a változtatáshoz. Amikor ennek a vágya feltámad benned, az olyan, mint egy hatalmas erejű, nagy lánggal lobogó máglya. Légy hálás ezért a benned kigyúló tüzért, hogy fellobbantotta benned a vágyat, mert a változtatás vágya erőt és elszántságot kölcsönöz, amelynek segítségével megfogod változtatni az életedet.

82 Bármilyenkiejtett szó meghatározott frekvenciával rendelkezik, s ha kimondod, ezt bocsátod ki az Univerzumba. A vonzás törvénye minden frekvenciára válaszol, így tehát az általad kimondott szavakra is. Ha olyan erőteljes szavakat veszel a szádra egy élethelyzet leírásakor, mint iszonyatos", m egdöbbentő" vagy vérfagyasztó", ennek megfelelően erőteljes frekvenciát is sugárzol, a vonzás törvénye pedig e frekvenciát küldi vissza cserébe. A törvény személytelen, egyszerűen csak igazodik a frekvenciádhoz. F.rted már, miért olyan fontos, hogy arról beszélj hatásos szavakkal, amit akarsz, és ne használj erőteljes kifejezéseket azzal kapcsolatban, amit nem akarsz?

83 s É ld át az érzést, hogy már a tiéd, amire vágysz, és tartsd meg magadban ezt az érzést. Ez lesz a legcsodálatosabb érzés a világon. Miközben gyakorolsz, az érzés egyre erősebbé és erősebbé válik. Elkezded azt érezni, hogy már meg is valósult, amit akarsz. Ha így teszel, a törvény válaszolni fog. Vedd észbe, hogy a törvény sosem hibázik semmiben, amibe belekezdett, és ez a te esetedben is így lesz.

84 A mikor kiskorodban szerepjátékot játszottál, emlékszel, milyen valóságos volt számodra képzeleted világa? Nos, pont ezt kell tenned most is, amikor el akarsz érni valamit. Mélyen magadban úgy kell tenned, hogy már a tiéd, amit akarsz. Ha például barátokra vágysz, higgy benne vagy tegyél úgy, mintha már most nagyszerű barátok vennének körül. Amint változtatsz, és elképzeled, valamint átérzed, hogy már most nagyszerű barátok vesznek körül ahelyett, hogy ennek az ellenkezőjét észlelnéd, szert is teszel rájuk. Ez az egyszerű módszer bármire alkalmazható.

ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST

ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Rhonda Byrne / The Secret Daily Teachings Atria Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., 2008 www.thesecret.tv Fordíto a Béresi Csilla

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD!

HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD! HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD! Peggy McColl HASZNÁLD A SORSKAPCSOLÓD! ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Peggy McColl / Your Destiny Switch Hay House, Inc., USA, 2007 Fordította

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Susan Jeffers. Édesvíz Kiadó Budapest

Susan Jeffers. Édesvíz Kiadó Budapest Susan Jeffers Édesvíz Kiadó Budapest A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Susan Jeffers / Feel the Fear... and Do It Anyway Ballantine Books, an imprint of The Random House Publishing Group, a

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet Tartalom Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet 1. fejezet: Egy új szemlélet Minden vágyad meghallgatásra talál, és

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

A tudatosság és a fal

A tudatosság és a fal A tudatosság és a fal Valami nem stimmel a világgal: háborúk, szenvedések, önzés vesz körül bennünket, mikor Jézus azt mondja, hogy az Isten országa közöttetek van. (Lk 17,21) Hol van ez az ország Uram?

Részletesebben

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT Szent Claret Mária Antal (1807 1870) gondolatai alapján Szeretett gyermekem! Látogass meg engem gyakran az Oltáriszentségben! Nem szükséges hosszasan maradnod és sokat

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért. 2013. Ha biciklivel indulsz valahová, nem nyomhatod le mindkét pedált egyszerre,

Részletesebben

3. Lecke: Fókuszban a Hála

3. Lecke: Fókuszban a Hála 3. Lecke: Fókuszban a Hála 3. Lecke: Fókuszban a Hála Fogalmak: Hála A Hálaérzet, amit az életünk bizonyos dolgaiért érzünk, legyenek azok bármennyire is aprócskák, az egyik kulcsfontosságú feltétele annak

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Szeretettel Hargitai Ágnes

Szeretettel Hargitai Ágnes Minden korszakunk lezárása egy számvetéssel ér véget. Bármilyen nehéz időszakot is éltünk meg, jól esik visszatekinteni az elmúlt pillanatokra, hiszen a nehézségek ellenére szebbé is tették életünket.

Részletesebben

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet Hosszú boldog élet SZERetet ÖRÖM Globális Harmonikus Fejlődés Béke EGÉSZség Szabadság Béke Függetlenség Siker Anyagi biztonság Fiatalság BOLDOGSÁG SZERetet 2145432 Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő

Részletesebben

Üdvözlünk Isten családjában!

Üdvözlünk Isten családjában! Üdvözlünk Isten családjában! Amikor Jézust elfogadod Megváltódnak, Isten családjának tagja leszel. Isten azt akarja, hogy ha az Ő gyermeke lettél, növekedj az Ő megismerésében, és válj minél inkább Jézushoz

Részletesebben

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia.

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. Angyal Mágia Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. A szertarta s menete: 1. Válassz egy szép gyertyát magadnak,

Részletesebben

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk 12 A NYERŐ ÉNKÉP Egy országnak, egy iparágnak, egy cégnek, egy szervezetnek, egy terméknek, vagy egy személynek, mind van hírneve és imázsa. Nagyon fontos az, hogy mint cég, vagy személy, milyennek látnak

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Louise L. Hay ÖRÖKNAPTÁR

Louise L. Hay ÖRÖKNAPTÁR A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Louise L. Hay / I CAN DO IT Calendar Hay House, Inc., California, USA, 2012, 2013, 2014 A Hay House-rádió a www.hayhouseradio.com internetes oldalon érhetõ

Részletesebben

Laskai M. Nelli

Laskai M. Nelli Kedves Olvasó! Itt az ideje, hiszen lassan vége 2017-nek, hogy levonjuk az idei évet illető következtetéseket, és kitűzzük új céljainkat a következő évre. Az alábbi tervezővel abban leszek a segítségedre,

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM "Vágyad éppúgy helyreállítja az igazságot, ahogy az igazság elvesztése is egy vágyadnak volt köszönhető. A csodák tanítása, Törzsszöveg, 20. VIII. 1.2. A. Amikor arra gondolok:

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet Írta: Károlyi Veronika (Ronyka) Copyright Károlyi Veronika, 2015 Minden jog fenntartva! Ingyenes e-könyv 5 bődületes hiba,

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus Kommunikáció elmélete és gyakorlata Zombori Judit, pszichológus 1 Asszertivitás (Sam R. Lloyd alapján) Jelentése: Pozitívan gondolkodunk Önérvényesítő módon viselkedünk Önbizalmat érzünk 2 Önmagunk és

Részletesebben

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido-történet gyerekeknek Richard Moon és Chas Fleischman tollából Vass Anikó és Erszény Krisztián fordításában Előszó Ezt a történetet közel huszonöt

Részletesebben

Szerintem vannak csodák

Szerintem vannak csodák Brjeska Dóra Szerintem vannak csodák De neked is tenned kell értük 2015 Bevezetés Ajánlom ezt a könyvet valakinek, aki már egy másik, sokkal békésebb helyről vigyáz ránk és segít nekünk. Így kezdődik egy

Részletesebben

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT!

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! GYAKORLATSOR AZ ÉLETCÉL MEGTALÁLÁSÁHOZ Ezt a gyakorlatsort szabadon terjesztheted, továbbküldheted, azzal a feltétellel, hogy a tartalmán és formáján semmit nem változtatsz

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

Hungarian 10 DOLOG, AMIT MA MEGTEHETSZ HOGY ÚJRA KEZEDBE VEDD AZ ÉLETED

Hungarian 10 DOLOG, AMIT MA MEGTEHETSZ HOGY ÚJRA KEZEDBE VEDD AZ ÉLETED Hungarian 10 DOLOG, AMIT MA MEGTEHETSZ HOGY ÚJRA KEZEDBE VEDD AZ ÉLETED avatar Szeretnéd mélyebben megérteni az életet? A legfontosabb leckék, amiket megtanulhatsz, már ott vannak a saját tudatodban. Az

Részletesebben

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József TARTALOMJEGYZÉK Bevezető I. Útmutató I/1. Nemet mondás,

Részletesebben

TANÉVZÁRÓ. Újpest-Belsőváros. 2006. 06. 11. Szentháromság vasárnapja. Juhász Emília

TANÉVZÁRÓ. Újpest-Belsőváros. 2006. 06. 11. Szentháromság vasárnapja. Juhász Emília Újpest-Belsőváros 2006. 06. 11. Szentháromság vasárnapja Juhász Emília TANÉVZÁRÓ Alapige (textus): Ef 6,1-4; 6,10 Olvasandó (lectio): Péld 3,1-18 Heidelbergi Káté*: XXI. ÚRNAP (*Olvasható a szolgálat végén)

Részletesebben

Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz

Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz Szilágyi N. Sándor Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz (Részletek a szerző Ne lógasd a nyelved hiába! c. kötetéből, Anyanyelvápolók Erdélyi Szövetsége, 2000) 10. rész Hányféle lehetőségünk van

Részletesebben

Megtanulni megbocsátani

Megtanulni megbocsátani Megtanulni megbocsátani ADUNARE Megtanulni megbocsátani. Megtanulni megbocsátani az egyik legfontosabb lecke a keresztény életünkben. A megbocsátásról tanulhatunk az egész Biblián keresztül. Amikor megbocsátunk

Részletesebben

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Anyssa Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Szeretettel köszöntöm! Távolsági hívás, avagy üzen a lélek: könyvemnek miért ezt a címet adtam? Földi és misztikus értelemben is, jól értelmezhető. Pont ezért,

Részletesebben

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben,

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Karácsony Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Boldogabb lesz minden ember. Ha szeretetem szívből adom, Ez a legnagyobb

Részletesebben

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje.

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje. Kérdés: Mit jelent az, hogy a mostban élni? Válasz: Nem a múltban élést jelenti. Nem a múltban élést, ahol negatív blokkok, negatív gondolatok, negatív érzelmek, félelmek, negatív programok, babonák, negatív

Részletesebben

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Horváth Szabolcs Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Lenni Egy kis tréning sosem árthat meg, Így egy rossz papíron nevezlek, Téged, kit oly nagyon kedvellek, S el nem engedlek. De látod, így néz ki szobám,

Részletesebben

Miért tanulod a nyelvtant?

Miért tanulod a nyelvtant? Szilágyi N. Sándor Mi kell a beszédhez? Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz (Részletek a szerző Ne lógasd a nyelved hiába! c. kötetéből, Anyanyelvápolók Erdélyi Szövetsége, 2000) 2. rész Térjünk

Részletesebben

SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT!

SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! 15 egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad Copyright Guruló Egyetem Kft., 2017 Szerkesztette: Molnár Eszter A könyv a szerző írásos

Részletesebben

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 1. fejezet: A gyülekezetnövekedés és az égő vágy........... 7 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK 2. fejezet: Hogyan lehet nagy dolgokat elvégezni

Részletesebben

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalkozás vezetéséről és irányításáról szóló intelmek Budapest, 2014. Április Az AKC az MCS Kft. saját márkája! MCS Management & Controlling-Service

Részletesebben

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1.

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1. Bói Anna Konfliktus? K könyvecskék sorozat 1. Tartalom: Üdvözölöm a kedves Olvasót! Nem lehetne konfliktusok nélkül élni? Lehet konfliktusokkal jól élni? Akkor miért rossz mégis annyira? Megoldás K Összegzés

Részletesebben

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon 100 női önismereti kérdés 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon Kedves Olvasó! Talán az Ön fejében is megfordult a kérdés: vajon miért

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor 1. Hiba Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Nicholas Victor www.ferficsabitas.com Az első végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Tudom, hogy nagyon

Részletesebben

Bata Mária BIBLIAÓRÁK 7. RÉSZ BÁBEL ÉS ÁBRAHÁM

Bata Mária BIBLIAÓRÁK 7. RÉSZ BÁBEL ÉS ÁBRAHÁM Bata Mária BIBLIAÓRÁK 7. RÉSZ BÁBEL ÉS ÁBRAHÁM 2. www.ujteremtes.hu Bábel és Ábrahám története Az egész földnek egy nyelve és egyféle beszéde volt. 1Móz. 11:1 El tudod-e képzelni milyen lenne az, ha mindenki

Részletesebben

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek!

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! A mai dátum:... FONTOS! Szánj erre a gyakorlatra elég időt! Legalább fél órára, de lehet, hogy egy órára is szükséged lesz. Adj magadnak időt, hogy tényleg

Részletesebben

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk!

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Sokszor nagyon kevés dolgon múlik, hogy egy kapcsolat miképpen alakul. Ugyanazzal az energiával lehet építeni és rombolni is. A lényeg a szándék, illetve

Részletesebben

Hungarian Translations of Brad Yates Videos

Hungarian Translations of Brad Yates Videos Hungarian Translations of Brad Yates Videos Translations by Agnes Csontos http://eftmagyar.blogspot.be/ Contents: Tapping for Change (+ Tribute to Gary Craig) Love Magnet Tapping translation: Clearing

Részletesebben

A változás szabadsága II.

A változás szabadsága II. Hollenda Zsolt A változás szabadsága II. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Zéró tolerancia... 4 Adni jobb, mint kapni!?... 5 Megnyertem a lottó főnyereményt!!!... 6 Lehet

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Máglya (50x40 cm, vászon, olaj zsűrizett) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA SZERETET és SZEX Szex nélkül lehet élni, de szeretet nélkül nem. (Dobrosi

Részletesebben

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed!

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! 1 Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! Mi az az élményturizmus? Nyaralni, túrázni, utazni mindenki másképp szokott. Van, aki spontán indul el, van, aki alaposan

Részletesebben

Érzelmeink fogságában Dr. József István okl. szakpszichológus egyetemi docens Érzelmi intelligencia Emotional Intelligence Az érzelmi intelligencia az érzelmekkel való bánás képessége, az a képesség, amivel

Részletesebben

Életgyónáshoz. Ha hinni tudok abban, hogy Isten jó, megtalálom hozzáállásomat nehézségeimhez, sebeimhez.

Életgyónáshoz. Ha hinni tudok abban, hogy Isten jó, megtalálom hozzáállásomat nehézségeimhez, sebeimhez. Életgyónáshoz Életrendezés Nemes Ödön jezsuita atya gondolatai Alapelvek A kapcsolataimban, élethelyzeteimben, testi-lelki betegségeimben, kudarcaimban tapasztalt nehézségeimet, ne tekintsem problémának,

Részletesebben

REFORMÁCIÓ. Konferencia 2012 áprils 5-8. Konstanz, Németország

REFORMÁCIÓ. Konferencia 2012 áprils 5-8. Konstanz, Németország REFORMÁCIÓ Konferencia 2012 áprils 5-8. Konstanz, Németország Szolgál: Johannes Wöhr apostol info: www.nagykovetseg.com www.fegyvertar.com www.km-null.de Felhasználási feltételek: A blogon található tartalmak

Részletesebben

ALAPTANÍTÁSOK. A Szent Szellem ajándékai Ihletettségi ajándékok 2. Nyelvek magyarázata

ALAPTANÍTÁSOK. A Szent Szellem ajándékai Ihletettségi ajándékok 2. Nyelvek magyarázata ALAPTANÍTÁSOK A Szent Szellem ajándékai Ihletettségi ajándékok 2. Nyelvek magyarázata 1Korinthus 14:27-29 Ha valaki nyelveken szól, kettı vagy legfeljebb három legyen, mégpedig egymás után; és egy magyarázza

Részletesebben

Azazel szívcsakra meditációja

Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja azon az elven működik, hogy a főcsakrákat a szívcsakrával összekapcsolja, amely lehetővé teszi az energia áramlást az energiavezetékeken az egész

Részletesebben

K É R D Ő Í V személyes kommunikációs stílus

K É R D Ő Í V személyes kommunikációs stílus K É R D Ő Í V személyes kommunikációs stílus Önnek bizonyára van elképzelése önmagáról mint személyes kommunikátorról, ezen belül arról, hogyan érzékeli önmaga kommunikációs módját, más szavakkal: kommunikációs

Részletesebben

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek...

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... A pénz-érzelmekkel kapcsolatos, országosan egyedülálló felmérést kezdeményezte, készítette és a tanulmányt írta 2011 szeptemberében

Részletesebben

Ballagási ünnepség

Ballagási ünnepség Felelős szerkesztő: Breznay Gáborné Írta és szerkesztette: Molnár Máté Fotókat készítette: Lajos Abigél és Róka Zsófia Ballagási ünnepség 2016.04.29. Igen, elballagtak a SZISZKI végzős diákjai is. Könny,

Részletesebben

Boldogság a panel falak között -Egy panellakó perspektívája

Boldogság a panel falak között -Egy panellakó perspektívája Boldogság a panel falak között -Egy panellakó perspektívája Boldogság a panel falak között? Ha egy ilyen típusú lakótelepen tölti mindennapjait, kint is és bent is egyaránt panelfalakba ütközik az ember.

Részletesebben

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Próbáld meg felfedezni a küldetésedet!

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Próbáld meg felfedezni a küldetésedet! I Próbáld meg felfedezni a küldetésedet! Mert ahhoz, hogy élvezd is a karriered vagy vállalkozásod építését, fel kell fedezned magadban a legmélyebb belsı hajtóerıt. www.sikertervezes.com I Sikertervezés

Részletesebben

Tartalom és forma. Tartalom és forma. Tartalom. Megjegyzés

Tartalom és forma. Tartalom és forma. Tartalom. Megjegyzés Tartalom A tartalom és forma jelentése és kettőssége. A forma jelentősége, különösen az ember biológiai és társadalmi formáját illetően. Megjegyzés Ez egy igen elvont téma. A forma egy különleges fogalom

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH 12 1. Nehéz eldönteni, hogy mennyire ismert fogalom manapság itthon a landing page, de látogatód. És ahol el szeretnéd érni, hogy történjen valamilyen konverzió. Konverzió feliratkozás volt a kampánystáb

Részletesebben

Amikor hiányzik a szikra. Tudatos Nőknek

Amikor hiányzik a szikra. Tudatos Nőknek Amikor hiányzik a szikra Tűzgyújtó a párkapcsolatodban, párkapcsolati önreflexió Tudatos Nőknek filocafeblog.wordpress.com 1. Mi működött jól? Vizsgáljátok meg a tesztkérdéseket, és őszintén válaszolj

Részletesebben

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50 Újpest-Belsőváros 2008. 09. 07. Juhász Emília TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS Alapige (textus): Mk 6,50 Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52 Ezután azonnal megparancsolta tanítványainak, hogy szálljanak hajóba, és menjenek

Részletesebben

Közösségi szolgálati napló

Közösségi szolgálati napló Közösségi szolgálati napló Kedves középiskolás Diák! Bizonyára sokat hallottál már a közösségi szolgálatról, és foglalkoztat a kérdés: Miért éppen most? Miért nekem? Mire jó ez? Tudjuk és megértjük, ha

Részletesebben

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész írta: Rue Ann Hass Tegyél fel olyan kérdéseket, amelyek erıs érzéseket, képeket, emlékeket idéznek fel és kopogtass a kapott válaszokra Munkám során hasznosnak

Részletesebben

ISTENNEK TETSZŐ IMÁDSÁG

ISTENNEK TETSZŐ IMÁDSÁG Pasarét, 2014. február 2. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Horváth Géza ISTENNEK TETSZŐ IMÁDSÁG Lekció: ApCsel 4,23-31 Alapige: Zsolt 124,8 A mi segítségünk az Úr nevében van, aki teremtette

Részletesebben

Közösségi szolgálati napló

Közösségi szolgálati napló Élményeim, tapasztalataim: Közösségi szolgálati napló Név:... Oktatási azonosító:... Kedves középiskolás Diák! Bizonyára sokat hallottál már a közösségi szolgálatról, és foglalkoztat a kérdés: Miért éppen

Részletesebben

Cukimami én idős motiváció:

Cukimami én idős motiváció: Cukimami s én idő ió: c motivá Énidó Kezdjük ott, hogy miért is fontos, az Énidő; Magad miatt, mert kell, hogy érezd; az anyasággal nem veszítetted el a nőiességedet, azt, hogy egy önálló és utánozhatatlanul

Részletesebben

ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL.

ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL. ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL. ISTEN SZERETETE Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (János

Részletesebben

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója.

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója. Takáts Péter: A TEREMTŐ EMBER Amikor kinézünk az ablakon egy természetes világot látunk, egy olyan világot, amit Isten teremtett. Ez a világ az ásványok, a növények és az állatok világa, ahol a természet

Részletesebben

HANGERŐ, ÍRÁS, TESTTARTÁS, TÉRHASZNÁLAT, JELNYELV

HANGERŐ, ÍRÁS, TESTTARTÁS, TÉRHASZNÁLAT, JELNYELV ALAPÉRZELMEK MIMIKÁVAL: Mennyire ismered a nem verbális jeleket? (teszt) Tárgyalás, beszélgetés közben érdemes ezekre a jelekre is figyelnünk. Végezzétek el a tesztet, és értékeljétek ki az eredményt!

Részletesebben

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella Legyetek nők, ha tudtok (Részlet) A szerelem misztérium a szex-szenvedély is az arról van szó mi férfiak, férfiak maradjunk, és nők a nők szabadok,

Részletesebben

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012.

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012. Kézikönyv egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz 1 Mi az, amin a legtöbbet bosszankodunk? Az értékesítőink teljesítményének hektikusságán és az állandóan jelenlévő fluktuáción. Nincs elég létszámunk

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Élet - Halál (90x70 cm, vászon, olaj) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA ÉLET és HALÁL Az élet a halál kistestvére. (Dobrosi Andrea) Az életre

Részletesebben

Szakítási napló. ÖNmagadhoz!

Szakítási napló. ÖNmagadhoz! PÁLINKÁS-panyi anna Szakítási napló találj vissza ÖNmagadhoz! Pálinkás-Panyi Anna: Szakítási napló Találj vissza önmagadhoz! Pálinkás-Panyi Anna, 2018 Szerkesztő: Fiáth Marianna Borító- és könyvterv, nyomdai

Részletesebben

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek 32 Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek Kisnémet Mónika Nincs kockázat a szerelemben, és ezt te is meg fogod tanulni. Az emberek évezredek óta keresik és megtalálják egymást.

Részletesebben

8200 Veszprém, Halle utca. 3. Tel./Fax: / , 88/ KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATI NAPLÓ

8200 Veszprém, Halle utca. 3. Tel./Fax: / , 88/ KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATI NAPLÓ 8200 Veszprém, Halle utca. 3. Tel./Fax: 0036 88/569-880, 88/569-881 E-mail:sef@sef.hu KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATI NAPLÓ Közösségi szolgálati napló Kedves Diákunk! Bizonyára sokat hallottál már a közösségi szolgálatról,

Részletesebben