TOUR DE BÓKAY JÓTÉKONYSÁGI KERÉKPÁROS FELVONULÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TOUR DE BÓKAY 175+1 JÓTÉKONYSÁGI KERÉKPÁROS FELVONULÁS 2015. 04. 26."

Átírás

1 TOUR DE BÓKAY JÓTÉKONYSÁGI KERÉKPÁROS FELVONULÁS A Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinikája, sokak által Bókai Gyermekklinikaként ismert intézmény 2014-ben ünnepelte fennállásának 175 éves évfordulóját. Ez a jubileum egyben a hazai gyermekgyógyászat 175 éves születésnapja is volt, hiszen a Bókay Klinika hazánkban az első, és Európában is a 4. hasonló intézmény volt. A neves jubileumot a klinika egy jótékonysági célú kerékpáros családi nappal ünnepelte a sport egészség hagyomány mottójával, összekötve a Bókay dinasztia két ágát képviselő Klinikát és a XVIII. Kerületi Bókay-kertet ben folytatni akarjuk a hagyományt TOUR DE BÓKAY 175+1! A sportnap elsődleges célja a Bókay Klinika alapítványának, illetve a betegellátásnak a támogatása adománygyűjtés útján. A kerékpáros családi nap rendezéséért felelős személyek: Az I. sz. Gyermekklinika részéről: Dr. Tóth-Heyn Péter, igazgatóhelyettes ) Fővédnök: Dr. Szabó Attila, az I. sz. Gyermekklinika Igazgatója A rendezvény helye/ rajt és cél: A kerékpáros menet az I. sz. Gyermekklinikáról (VIII. ker., Bókay J. u. 53.) indul, és a XVIII. Kerület Bókay-kertbe (1181 Szélmalom u. 33.) érkezik. A rendezvény ideje: április 26., vasárnap, óra között. A rajt megközelítése (busz, metró, stb.):

2 A Klinika a 3. metró Klinikák metróállomásról közelíthető meg, gyalog kb. 2 perc alatt. Útvonal: A kerékpáros menet a VIII. ker. Bókay J. utca Üllői út előtti torkolatától indul, majd az Üllői útra kikanyarodva végig az Üllői úton halad mintegy 10 km hosszan, a XVIII. kerület Baross utcáig, onnan a Wlassics Gyula u. Vasvári Pál utca útvonalon éri el a Bókay-kertet. A pestszentlőrinci, pestszentimrei résztvevőket a szervezők szeretettel várják az Üllői út Bartók Lajos utca sarkán található LIDL áruház parkolójában tól, itt tudnak majd csatlakozni a felvonuláshoz. A rendezvény rövid leírása: A jubileumi kerékpáros menet klinikai résztvevői az I. sz. Gyermekklinika udvarán (VIII. Bókay J. u. 53.) gyülekeznek 10 órától. A helyszínen a résztvevőket köszönti a klinika és a kerület vezetősége, valamint a Bókay Család képviselője, rövid megemlékezéssel a nagy múltú intézményről. A várhatóan nagyszámú gyermek résztvevő miatt a kerékpáros közúti közlekedés szabályairól eligazítást tartunk. A menet 10 óra 45 perckor indul a fent leírt útvonalon, és kb. 1 óra alatt éri el a Bókay-kertet. Ott a kerület képviselői tartanak rövid megemlékezést a Bókay Dinasztiáról és a hozzájuk köthető helytörténeti érdekességekről. A rendezvény egészségügyi biztosítását a XVIII. kerületi egészségügyi szolgálat biztosítja. Az érkezésnél a sportolókat frissítő és könnyű büfé várja. A rendezvény résztvevői: A rendezvény jubileumi megemlékezés jellegéből adódóan a célcsoport egyrészt a klinika dolgozói, betegei és családjaik, illetve a hazai gyermekgyógyászati osztályok munkatársai, valamint a klinika együttműködő partnerei. A rendezvény végcélja a XVIII. kerület, ahonnan a Bókay Család helyi hagyományai miatt helyi iskolások és családjaik részvételét szervezzük. Az indulók várható létszáma: A célcsoportokból összesen mintegy résztvevő várható. Előnevezés határidővel: április 18-ig, a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány számlaszámára utalt támogatási összeggel (Bankszámlaszám: , )

3 Helyszíni nevezés: április 26-én 9 órától. I. sz. Gyermekklinika, VIII. ker. Bókay J. u. 53. Nevezési díj (alapítványi támogatás): 1000 Ft/fő családi nevezés esetében (több gyereknél is) 3000 Ft/család Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a rendezvényen csak a közúti közlekedés szabályainak megfelelő kerékpárral lehet részt venni! Kerékpáros védőfelszerelések használata javasolt! Díjazás: minden résztvevő emlékpólót és zsíros kenyeret kap. Programok a célban: a kerület és a klinika képviselőinek köszöntője, jubileumi megemlékezés és helytörténeti előadás, a Bókay Dinasztia méltatása. Mindkét helyszínen biztosítunk átöltözési lehetőséget és ruhatárat. A XVIII. kerületi Önkormányzat szervizautót biztosít, amely a csomagokat szállítja majd a Klinikától a Bókay-kertig. Információ: Dr. Tóth-Heyn Péter, , Bókay Kerékpáros felvonulás

4 Fontos Tudnivalók Rendezvényünket megtisztelik jelenlétükkel: - Ughy Attila polgármester - dr. Lévai István Zoltán alpolgármester - prof. Dr. Tulassay Tivadar, a Klinika volt igazgatója, a SOTE volt rektora - prof. Dr. Széll Ágoston, a SOTE rektora - Dr. Szabó Attila, a Klinika igazgatója - Faragó Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó - Marosi Ádám olimpiai bronzérmes öttusázó, a XVIII. kerület sportarca - Dr. Bókay János a Bókay család képviseletében - Hodruszky Csaba, a XVIII. kerületi Kormányhivatal vezetője - Kardos Gábor, XVIII. ker. egykori képviselő, a rendezvény megálmodója - Törőcsik Dalma, az AMWAY kommunikációs vezetője - Tóth-Heyn Péter, klinikai adjunktus, a rendezvény megálmodója - Heilauf Zsuzsa, a XVIII. ker. Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója - Vörös Árpád, Turi András és barátai Szponzoraink: - AMWAY Hungária

5 - Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc Pestszentimre Önkormányzata - Városgazda 18 NZRT. - és az összes résztvevő ADAKOZÁS: Az adományokat a regisztrációnál, a Lidl parkolójában és a Bókay-kertben elhelyezett gömbökbe kérjük bedobni. 1. A felvonuláson csak megfelelő műszaki állapotú, a közúti közlekedésre alkalmas kerékpárral lehet részt venni. 2. A menet folyamán a KRESZ betartása kötelező! Felhívjuk a figyelmet a bukósisak használatára. 3. A menetet a BRFK szakemberei felvezető és záró rendőrautóval, a menet forgalom felőli oldalán rendőrmotorosokkal és a menetben haladó önkéntes, sárga jelzőpólót viselő rendezőkkel biztosítják. Az Ő utasításaikat, jelzéseiket kell betartani. A lassítást, illetve a megállást karfelemeléssel jelzik. 4. A felvezető rendőrautó mögött rendezői autó halad hangosítással. Kérjük figyelni a speaker által közölt információkat. 5. ÚTVONAL: VIII. ker. Bókay János u. - Üllői út XVIII. ker. Baross u. - Wlassics Gyula u. - Vasvári u. - Bókay- kert (kb. 10km) 6. Az útvonalon, a Könyves Kálmán úti felüljáró kivételével, a külső sáv áll rendelkezésünkre. Mellettünk a rendőrség engedi haladni a forgalmat. A felüljáró, a menet elvonulása alatt, teljes szélességében lezárásra kerül.

6 7. Az Üllői utat a Hoffner Albert utcánál vasút keresztezi, kérjük áthaladásnál a fokozott figyelmet. 8. A XVIII. kerületben a LIDL Áruház parkolójában gyülekezési pontot jelöltünk ki. Itt a kerületi lakosok csatlakozhatnak a kerékpáros felvonuláshoz a menet megállása nélkül. 9. A VIII. ker. Bókay János utcát a rendőrség 9:30-tól lezárja addig, míg a záró rendőrautó ráfordul az Üllői útra.(kb ig) 10.A rajt várhatóan órakor a VIII. ker. Bókay utca- Üllői út sarkánál lesz. A résztvevőknek az ünnepélyes megnyitó után, négyes sorokban a rajt mögött a Bókay utcában kell felsorakozni. Ezeket a négyes sorokat kell egész úton tartani. 11. A kisgyerekkel kerékpározókat kérjük, hogy a menet végére álljanak. 12. Kérjük, hogy a sorok két oldalán, a balesetek elkerülése érdekében, csak felnőtt, tapasztalt kerékpárosok haladjanak. 13. Menetkötelékben nem könnyű a haladás, mivel minden irányból kerékpáros társakkal vagyunk körülvéve. Ez a közlekedési forma nagy fokú osztott figyelemre való készséget igényel. Az egyenletes sebesség és távolság tartása fontos szempont. 14. A haladást zavaró, baleset veszélyes terep akadályokat (pl. úthiba, gödör) hangosan jelezzük a mögöttünk haladóknak. Vigyázz gödör! 15. A menet közben bekövetkezett műszaki meghibásodás esetén, kéz felemeléssel jelezze, hogy problémája akadt, és a többiek haladásának veszélyeztetése nélkül húzódjon az út szélére és várja meg a műszaki kocsit. 16. Abban az estben, ha úgy érzi, valamilyen okból nem tud lépést tartani a menettel (elromlott a kerékpár, megsérült kerékpáros, nem bírja az iramot tartani) kérjük, a menet haladásának veszélyeztetése nélkül húzódjon az út szélére és önállóan, a KRESZ szabályait betartva, jöjjön utánunk a Bókay-kertbe. Rendőri biztosítás csak a menetben haladókat védi.

7 17. Baleset esetén a kísérő esetkocsi nyújt segítséget. 18. Akinek olyan csomagja, hátizsákja, ruházata van, amit nem tud magával vinni, azt a Klinika udvarán álló kísérő autóban elhelyezheti. A csomagokat a Bókay-kertben lehet átvenni. 19. A Bókay-kertben kerékpármegőrző működik. 20. Megérkezéskos zsíros kenyérrel és ásványvízzel várjuk a menet résztvevőit. 21. A Bókay- kertbe érkezés várható időpontja Köszöntők: - Ughy Attila polgármester - Tóth-Heyn Péter, klinikai adjunktus, a rendezvény megálmodója - Kardos Gábor, XVIII. ker. egykori képviselő, a rendezvény megálmodója - Bókay János, egyetemi adjunktus, a Bókay család képviselője - Prof. Tulassay Tivadar, a klinika volt igazgatója, a Bókay család történetének kutatója - Heilauf Zsuzsa, a XVIII. ker. Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója 22. A rendezvény alatt megtekinthető a XVIII. ker. Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény kiállítása és a Klinika sátrában gyermekgyógyászati tanácsokat lehet kérni a Klinika orvosától 23. A Kertben Büfé működik, a rendezvény után igénybe vehetők a Park fizetős szolgáltatásai. (Kalandpark, uszoda, tenisz, céllövészet, futópálya)

8 24. A rendezvény ideje alatt (a rajtnál, a kerékpáros felvonuláson és a Bókay-kertben) mentő orvosi felügyeletet és kerékpár-szerviz szolgáltatást biztosítunk.

Városkép. 2014. május 7. XXIII. évfolyam 8. szám. Magyarországon. Habár a ballagások bizonyos elemei mindenütt nélkülözhetetlenek ilyen

Városkép. 2014. május 7. XXIII. évfolyam 8. szám. Magyarországon. Habár a ballagások bizonyos elemei mindenütt nélkülözhetetlenek ilyen Alacskai úti lakótelep p Almáskert p Belsőmajor p Bélatelep p Bókaytelep p Erdőskert p Erzsébettelep p Ferihegy p Ganzkertváros p Ganztelep p Gloriett-telep p Havannatelep Kossuth Ferenc-telep p Lakatostelep

Részletesebben

Városkép. 2013. november 20. XXII. évfolyam 19. szám. Pestszentlőrinc Pestszentimre közéleti lapja

Városkép. 2013. november 20. XXII. évfolyam 19. szám. Pestszentlőrinc Pestszentimre közéleti lapja Alacskai úti lakótelep p Almáskert p Belsőmajor p Bélatelep p Bókaytelep p Erdőskert p Erzsébettelep p Ferihegy p Ganzkertváros p Ganztelep p Gloriett-telep p Havannatelep Kossuth Ferenc-telep p Lakatostelep

Részletesebben

VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17.

VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17. VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17. Részletes kiírás Tartalomjegyzék 1. Szervező 1.1 Hivatalos elérhetőségek 1.2 Zsűri 2. A rendezvény jellege 2.1. Résztvevők száma

Részletesebben

Városkép. 2014. július 16. XXIII. évfolyam 12. szám

Városkép. 2014. július 16. XXIII. évfolyam 12. szám Alacskai úti lakótelep p Almáskert p Belsőmajor p Bélatelep p Bókaytelep p Erdőskert p Erzsébettelep p Ferihegy p Ganzkertváros p Ganztelep p Gloriett-telep p Havannatelep Kossuth Ferenc-telep p Lakatostelep

Részletesebben

Civil Étlap 2011. Április 13. Május 11. Civil szervezetek által szervezett események, rendezvények Székesfehérváron és környékén

Civil Étlap 2011. Április 13. Május 11. Civil szervezetek által szervezett események, rendezvények Székesfehérváron és környékén Civil Étlap 2011 Április 13. Május 11. Civil szervezetek által szervezett események, rendezvények on és környékén Kiemelt rendezvénysorozatok, események: Nemzetközi, európai évek 2011: 2011. április 18.

Részletesebben

2012. június 2. 10-17 Budapest, Városliget

2012. június 2. 10-17 Budapest, Városliget Baleset megelőző rendezvény 2012. június 2. 10-17 Budapest, Városliget 56-osok tere 00 00 Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ÉLET ÚTON a biztonságos közlekedésre felkészítés programja Egy évvel ezelő a Nemze

Részletesebben

Félsziget Kupa versenykiírás

Félsziget Kupa versenykiírás III. Félsziget Kupa versenykiírás 1. A rendezvény célja: A versenyezni kívánó amatőr és igazolt kerékpárosok felkészültségének felmérése. A hazai és nemzetközi sportkapcsolatok elmélyítése. Tihany, a Balaton

Részletesebben

Gyalogosjogosítvány 20 éves nyugdíjasok

Gyalogosjogosítvány 20 éves nyugdíjasok Biatorbágyi A Biatorbágyi Városfejlesztő Kft. lapja Körkép Gyalogosjogosítvány 20 éves nyugdíjasok Merénylet a viadukt ellen Szemét ügy: sokkoló számlák A Biatorbágyi Körképben és a város honlapján is

Részletesebben

PESTSZENTLÕRINC PESTSZENTIMRE KÖZÉLETI LAPJA. 2010. április 6. XIX. évfolyam 7. szám

PESTSZENTLÕRINC PESTSZENTIMRE KÖZÉLETI LAPJA. 2010. április 6. XIX. évfolyam 7. szám PESTSZENTLÕRINC PESTSZENTIMRE KÖZÉLETI LAPJA VÁROSKÉP 2010. április 6. XIX. évfolyam 7. szám www.bp18.hu www.varoskep.hu Alacskai úti lakótelep Almáskert Belsõmajor Bélatelep Bókaytelep Erdõskert Erzsébettelep

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Szilveszter Rallye 2012 Mogyoród Hungaroring 2012. december 28 29

VERSENYKIÍRÁS. Szilveszter Rallye 2012 Mogyoród Hungaroring 2012. december 28 29 VERSENYKIÍRÁS Szilveszter Rallye 2012 Mogyoród Hungaroring 2012. december 28 29 Országos Meghívásos rallye verseny magyar és külföldi Licences és Amatőr versenyzők részvételével GPS: N 47 35'00.65 EO 19

Részletesebben

PESTSZENTLÕRINC PESTSZENTIMRE KÖZÉLETI LAPJA. 2010. május 25. XIX. évfolyam 10. szám

PESTSZENTLÕRINC PESTSZENTIMRE KÖZÉLETI LAPJA. 2010. május 25. XIX. évfolyam 10. szám PESTSZENTLÕRINC PESTSZENTIMRE KÖZÉLETI LAPJA VÁROSKÉP 2010. május 25. XIX. évfolyam 10. szám www.bp18.hu www.varoskep.hu Alacskai úti lakótelep Almáskert Belsõmajor Bélatelep Bókaytelep Erdõskert Erzsébettelep

Részletesebben

HÁZIREND. (Módosított kivonat 2013. szeptember 01-től) Kedves Szülők!

HÁZIREND. (Módosított kivonat 2013. szeptember 01-től) Kedves Szülők! HÁZIREND (Módosított kivonat 2013. szeptember 01-től) Kedves Szülők! Szeretettel és tisztelettel köszöntjük az Aprók Háza Óvodánkban. Az elkövetkező években közös lesz az örömünk és a felelősségünk a gyermekük

Részletesebben

Csömöri Hírmondó. Folytatódnak a közösségi fejlesztések: kerékpártámaszok és ingyenes WiFi a köztereken. Indul a zöldhulladékgyűjtés

Csömöri Hírmondó. Folytatódnak a közösségi fejlesztések: kerékpártámaszok és ingyenes WiFi a köztereken. Indul a zöldhulladékgyűjtés Csömöri Hírmondó információs közéleti havilap Folytatódnak a közösségi fejlesztések: kerékpártámaszok és ingyenes WiFi a köztereken 5. oldal Indul a zöldhulladékgyűjtés 11. oldal Mire ügyeljünk nyáron?

Részletesebben

Köztársasági elnöki látogatás a Normafánál

Köztársasági elnöki látogatás a Normafánál A XII. KerÜleti POLGÁROK LAPJA XLV./7. www.hegyvidekujsag.eu Megjelenik kéthetente 2015. április 7. BUDAKESZIERDŐ CSILLEBÉRC FARKASRÉT FARKASVÖLGY ISTENHEGY JÁNOSHEGY KISSVÁBHEGY KRISZTINAVÁROS KÚTVÖLGY

Részletesebben

I.SUZUKI-KAISER ÓZD POWERSPRINT

I.SUZUKI-KAISER ÓZD POWERSPRINT VERSENYKIÍRÁS I.SUZUKI-KAISER ÓZD POWERSPRINT 2014. Május 17-18. Az AMTOSZ- Powersprint Bajnokság 2014. évi I. futama Fővédnök : Riz Gábor a térség országgyűlési képviselője a B-A-Z Megyei Közgyűlés alelnöke

Részletesebben

XII.SUZUKI-KAISER ÓZDNATURALI

XII.SUZUKI-KAISER ÓZDNATURALI VERSENYKIÍRÁS XII.SUZUKI-KAISER ÓZDNATURALI 2014. Május 17-18. Az AMTOSZ- / Rali- Túra Biatlon/ NATURALI Bajnokság 2014. évi I. futama Fővédnök : Riz Gábor a térség országgyűlési képviselője a B-A-Z Megyei

Részletesebben

ESETTANULMÁNY. A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása. TÁMOP-6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú projekt

ESETTANULMÁNY. A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása. TÁMOP-6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú projekt ESETTANULMÁNY A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása TÁMOP-6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú projekt A lakosság egészségfejlesztését szolgáló fizikai aktivitás szakmai támogatása

Részletesebben

Szabályzat 2011. dátum: 2011/08/07

Szabályzat 2011. dátum: 2011/08/07 Szabályzat 2011 dátum: 2011/08/07 Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók...3 1.1. Ring Challenge...3 1.2. Fogalmak, alap információk...3 1.2.1. Rendező...3 1.2.2. Résztvevő...3 1.2.3. Szabályzat...3 1.2.4.

Részletesebben

Csömöri Hírmondó. A főutak mellett a közterek és járdák is megújulnak. Interjú Csömör országgyűlési dr. Tuzson Bencével

Csömöri Hírmondó. A főutak mellett a közterek és járdák is megújulnak. Interjú Csömör országgyűlési dr. Tuzson Bencével Csömöri Hírmondó információs közéleti havilap A főutak mellett a közterek és járdák is megújulnak 5. és 10. oldal Interjú Csömör országgyűlési képviselőjével, dr. Tuzson Bencével 8-9. oldal Egy nap a közterületfelügyelővel

Részletesebben

KELENFÖLD ŐRMEZŐ GAZDAGRÉT ALBERTFALVA KELENVÖLGY LÁGYMÁNYOS SASAD-SASHEGY GELLÉRTHEGY SZENTIMREVÁROS XI. KERÜLET KÖZÉLETI LAPJA

KELENFÖLD ŐRMEZŐ GAZDAGRÉT ALBERTFALVA KELENVÖLGY LÁGYMÁNYOS SASAD-SASHEGY GELLÉRTHEGY SZENTIMREVÁROS XI. KERÜLET KÖZÉLETI LAPJA KELENFÖLD ŐRMEZŐ GAZDAGRÉT ALBERTFALVA KELENVÖLGY LÁGYMÁNYOS SASAD-SASHEGY GELLÉRTHEGY SZENTIMREVÁROS újbuda A XI. KERÜLET KÖZÉLETI LAPJA XXV. ÉVFOLYAM 3. SZÁM www.ujbuda.hu Nem mulasztott az önkormányzat

Részletesebben

Remek műsor, jó hangulat a város bálján

Remek műsor, jó hangulat a város bálján TARTALOMJEGYZÉK Képviselőtestület ülésterve 2. oldal Elfogadták a város költségvetését 3. Szennyvízhálózat teljes kiépítéséért 4. Aranymise 50 éves jubileum 6. Pályázat civileknek 8. 1 % közcélra adószámokkal

Részletesebben

Városkép. 2015. február 11. XXIV. évfolyam 2. szám. 158 milliós energetikai korszerűsítés a Vörösmarty iskolában. Sakk-matt az utcát fűtő

Városkép. 2015. február 11. XXIV. évfolyam 2. szám. 158 milliós energetikai korszerűsítés a Vörösmarty iskolában. Sakk-matt az utcát fűtő Alacskai úti lakótelep p Almáskert p Belsőmajor p Bélatelep p Bókaytelep p Erdőskert p Erzsébettelep p Ferihegy p Ganzkertváros p Ganztelep p Gloriett-telep p Havannatelep Kossuth Ferenc-telep p Lakatostelep

Részletesebben

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL A BUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2003. ÁPRILIS JÚNIUS III. ÉVFOLYAM, 2. SZÁM MAGYARKÚTI SZABADTÉRI ISTENTISZTELET ÉS SZERETETVENDÉGSÉG Egyházközségünk

Részletesebben

Közösen formáljuk jövőnket

Közösen formáljuk jövőnket Képünkön az épülő uszoda. Fotó: Várai Mihály INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2013. január 10., VII. évf., 1. szám ÚJPESTI NAPLÓ ÚJPEST ÖNKORMÁNYZATÁNAK HIVATALOS LAPJA WWW.UJPEST.HU Közösen formáljuk

Részletesebben

Programfuzet_2007_kor1.qxd 2007.02.23. 17:34 Page 1. Tartalomjegyzék

Programfuzet_2007_kor1.qxd 2007.02.23. 17:34 Page 1. Tartalomjegyzék Programfuzet_2007_kor1.qxd 2007.02.23. 17:34 Page 1 Tartalomjegyzék Budai hegyek-csillebérc és térsége (térkép)................borító, belsõ oldal Tartalomjegyzék................................................1

Részletesebben

XXI. évfolyam 7. szám 2013. április 16. Megjelenik: kéthetente. Indul a Teleki téri piac építése Tíz hónap múlva nyitás

XXI. évfolyam 7. szám 2013. április 16. Megjelenik: kéthetente. Indul a Teleki téri piac építése Tíz hónap múlva nyitás XXI. évfolyam 7. szám 2013. április 16. Megjelenik: kéthetente Indul a Teleki téri piac építése Tíz hónap múlva nyitás ÖNKORMÁNYZAT A kerület rendje és tisztasága érdekében Bõvült a flotta a közterület-felügyeletnél

Részletesebben

Új mûszer az éles látásért. A Csobánka téri szemészeti szakrendelésen egy új készülék segítségével már korai fázisában felismerhetõ a keratokónusz.

Új mûszer az éles látásért. A Csobánka téri szemészeti szakrendelésen egy új készülék segítségével már korai fázisában felismerhetõ a keratokónusz. XVI. évfolyam 24. szám Megjelenik kéthetente 2010. december 15. Akadálymentes rendelõintézet 7 Akadálymentesítették a Vörösvári úti Szent Margit Rendelõintézetet. A beruházást az önkormányzat is támogatta.

Részletesebben

Tájékoztató. 43. Villamos-energiaipari vitorlás találkozó 2014 szeptember 11-14.

Tájékoztató. 43. Villamos-energiaipari vitorlás találkozó 2014 szeptember 11-14. Tájékoztató 43. Villamos-energiaipari vitorlás találkozó 2014 szeptember 11-14. 43. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ BALATONFÜRED, 2014. SZEPTEMBER 11-14. A Találkozó célja: A Találkozó rendezője:

Részletesebben

Épül a bölcsõde Csillaghegyen

Épül a bölcsõde Csillaghegyen Ki lesz Óbuda-Békásmegyer Díszpolgára? III. kerületi lakóhellyel rendelkezõ választópolgárok, óbudai székhelyû civil szervezetek is javaslatot tehetnek a Díszpolgár személyére. 5 XX. évfolyam 2. szám Megjelenik

Részletesebben

VIII. Kongresszusa, 2011. szeptember 23-25.

VIII. Kongresszusa, 2011. szeptember 23-25. Magyar r Resuscitatios s c ti s Társaság ág Multidisciplináris tudományos társaság az újraélesztésért. Alapítva: 2001 Hungarian Resuscitation Council The Official Partner of the European Resuscitation

Részletesebben