TOUR DE BÓKAY JÓTÉKONYSÁGI KERÉKPÁROS FELVONULÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TOUR DE BÓKAY 175+1 JÓTÉKONYSÁGI KERÉKPÁROS FELVONULÁS 2015. 04. 26."

Átírás

1 TOUR DE BÓKAY JÓTÉKONYSÁGI KERÉKPÁROS FELVONULÁS A Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinikája, sokak által Bókai Gyermekklinikaként ismert intézmény 2014-ben ünnepelte fennállásának 175 éves évfordulóját. Ez a jubileum egyben a hazai gyermekgyógyászat 175 éves születésnapja is volt, hiszen a Bókay Klinika hazánkban az első, és Európában is a 4. hasonló intézmény volt. A neves jubileumot a klinika egy jótékonysági célú kerékpáros családi nappal ünnepelte a sport egészség hagyomány mottójával, összekötve a Bókay dinasztia két ágát képviselő Klinikát és a XVIII. Kerületi Bókay-kertet ben folytatni akarjuk a hagyományt TOUR DE BÓKAY 175+1! A sportnap elsődleges célja a Bókay Klinika alapítványának, illetve a betegellátásnak a támogatása adománygyűjtés útján. A kerékpáros családi nap rendezéséért felelős személyek: Az I. sz. Gyermekklinika részéről: Dr. Tóth-Heyn Péter, igazgatóhelyettes (totheyn@gyer1.sote.hu, ) Fővédnök: Dr. Szabó Attila, az I. sz. Gyermekklinika Igazgatója A rendezvény helye/ rajt és cél: A kerékpáros menet az I. sz. Gyermekklinikáról (VIII. ker., Bókay J. u. 53.) indul, és a XVIII. Kerület Bókay-kertbe (1181 Szélmalom u. 33.) érkezik. A rendezvény ideje: április 26., vasárnap, óra között. A rajt megközelítése (busz, metró, stb.):

2 A Klinika a 3. metró Klinikák metróállomásról közelíthető meg, gyalog kb. 2 perc alatt. Útvonal: A kerékpáros menet a VIII. ker. Bókay J. utca Üllői út előtti torkolatától indul, majd az Üllői útra kikanyarodva végig az Üllői úton halad mintegy 10 km hosszan, a XVIII. kerület Baross utcáig, onnan a Wlassics Gyula u. Vasvári Pál utca útvonalon éri el a Bókay-kertet. A pestszentlőrinci, pestszentimrei résztvevőket a szervezők szeretettel várják az Üllői út Bartók Lajos utca sarkán található LIDL áruház parkolójában tól, itt tudnak majd csatlakozni a felvonuláshoz. A rendezvény rövid leírása: A jubileumi kerékpáros menet klinikai résztvevői az I. sz. Gyermekklinika udvarán (VIII. Bókay J. u. 53.) gyülekeznek 10 órától. A helyszínen a résztvevőket köszönti a klinika és a kerület vezetősége, valamint a Bókay Család képviselője, rövid megemlékezéssel a nagy múltú intézményről. A várhatóan nagyszámú gyermek résztvevő miatt a kerékpáros közúti közlekedés szabályairól eligazítást tartunk. A menet 10 óra 45 perckor indul a fent leírt útvonalon, és kb. 1 óra alatt éri el a Bókay-kertet. Ott a kerület képviselői tartanak rövid megemlékezést a Bókay Dinasztiáról és a hozzájuk köthető helytörténeti érdekességekről. A rendezvény egészségügyi biztosítását a XVIII. kerületi egészségügyi szolgálat biztosítja. Az érkezésnél a sportolókat frissítő és könnyű büfé várja. A rendezvény résztvevői: A rendezvény jubileumi megemlékezés jellegéből adódóan a célcsoport egyrészt a klinika dolgozói, betegei és családjaik, illetve a hazai gyermekgyógyászati osztályok munkatársai, valamint a klinika együttműködő partnerei. A rendezvény végcélja a XVIII. kerület, ahonnan a Bókay Család helyi hagyományai miatt helyi iskolások és családjaik részvételét szervezzük. Az indulók várható létszáma: A célcsoportokból összesen mintegy résztvevő várható. Előnevezés határidővel: április 18-ig, a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány számlaszámára utalt támogatási összeggel (Bankszámlaszám: , )

3 Helyszíni nevezés: április 26-én 9 órától. I. sz. Gyermekklinika, VIII. ker. Bókay J. u. 53. Nevezési díj (alapítványi támogatás): 1000 Ft/fő családi nevezés esetében (több gyereknél is) 3000 Ft/család Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a rendezvényen csak a közúti közlekedés szabályainak megfelelő kerékpárral lehet részt venni! Kerékpáros védőfelszerelések használata javasolt! Díjazás: minden résztvevő emlékpólót és zsíros kenyeret kap. Programok a célban: a kerület és a klinika képviselőinek köszöntője, jubileumi megemlékezés és helytörténeti előadás, a Bókay Dinasztia méltatása. Mindkét helyszínen biztosítunk átöltözési lehetőséget és ruhatárat. A XVIII. kerületi Önkormányzat szervizautót biztosít, amely a csomagokat szállítja majd a Klinikától a Bókay-kertig. Információ: Dr. Tóth-Heyn Péter, , totheyn@gyer1.sote.hu Bókay Kerékpáros felvonulás

4 Fontos Tudnivalók Rendezvényünket megtisztelik jelenlétükkel: - Ughy Attila polgármester - dr. Lévai István Zoltán alpolgármester - prof. Dr. Tulassay Tivadar, a Klinika volt igazgatója, a SOTE volt rektora - prof. Dr. Széll Ágoston, a SOTE rektora - Dr. Szabó Attila, a Klinika igazgatója - Faragó Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó - Marosi Ádám olimpiai bronzérmes öttusázó, a XVIII. kerület sportarca - Dr. Bókay János a Bókay család képviseletében - Hodruszky Csaba, a XVIII. kerületi Kormányhivatal vezetője - Kardos Gábor, XVIII. ker. egykori képviselő, a rendezvény megálmodója - Törőcsik Dalma, az AMWAY kommunikációs vezetője - Tóth-Heyn Péter, klinikai adjunktus, a rendezvény megálmodója - Heilauf Zsuzsa, a XVIII. ker. Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója - Vörös Árpád, Turi András és barátai Szponzoraink: - AMWAY Hungária

5 - Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc Pestszentimre Önkormányzata - Városgazda 18 NZRT. - és az összes résztvevő ADAKOZÁS: Az adományokat a regisztrációnál, a Lidl parkolójában és a Bókay-kertben elhelyezett gömbökbe kérjük bedobni. 1. A felvonuláson csak megfelelő műszaki állapotú, a közúti közlekedésre alkalmas kerékpárral lehet részt venni. 2. A menet folyamán a KRESZ betartása kötelező! Felhívjuk a figyelmet a bukósisak használatára. 3. A menetet a BRFK szakemberei felvezető és záró rendőrautóval, a menet forgalom felőli oldalán rendőrmotorosokkal és a menetben haladó önkéntes, sárga jelzőpólót viselő rendezőkkel biztosítják. Az Ő utasításaikat, jelzéseiket kell betartani. A lassítást, illetve a megállást karfelemeléssel jelzik. 4. A felvezető rendőrautó mögött rendezői autó halad hangosítással. Kérjük figyelni a speaker által közölt információkat. 5. ÚTVONAL: VIII. ker. Bókay János u. - Üllői út XVIII. ker. Baross u. - Wlassics Gyula u. - Vasvári u. - Bókay- kert (kb. 10km) 6. Az útvonalon, a Könyves Kálmán úti felüljáró kivételével, a külső sáv áll rendelkezésünkre. Mellettünk a rendőrség engedi haladni a forgalmat. A felüljáró, a menet elvonulása alatt, teljes szélességében lezárásra kerül.

6 7. Az Üllői utat a Hoffner Albert utcánál vasút keresztezi, kérjük áthaladásnál a fokozott figyelmet. 8. A XVIII. kerületben a LIDL Áruház parkolójában gyülekezési pontot jelöltünk ki. Itt a kerületi lakosok csatlakozhatnak a kerékpáros felvonuláshoz a menet megállása nélkül. 9. A VIII. ker. Bókay János utcát a rendőrség 9:30-tól lezárja addig, míg a záró rendőrautó ráfordul az Üllői útra.(kb ig) 10.A rajt várhatóan órakor a VIII. ker. Bókay utca- Üllői út sarkánál lesz. A résztvevőknek az ünnepélyes megnyitó után, négyes sorokban a rajt mögött a Bókay utcában kell felsorakozni. Ezeket a négyes sorokat kell egész úton tartani. 11. A kisgyerekkel kerékpározókat kérjük, hogy a menet végére álljanak. 12. Kérjük, hogy a sorok két oldalán, a balesetek elkerülése érdekében, csak felnőtt, tapasztalt kerékpárosok haladjanak. 13. Menetkötelékben nem könnyű a haladás, mivel minden irányból kerékpáros társakkal vagyunk körülvéve. Ez a közlekedési forma nagy fokú osztott figyelemre való készséget igényel. Az egyenletes sebesség és távolság tartása fontos szempont. 14. A haladást zavaró, baleset veszélyes terep akadályokat (pl. úthiba, gödör) hangosan jelezzük a mögöttünk haladóknak. Vigyázz gödör! 15. A menet közben bekövetkezett műszaki meghibásodás esetén, kéz felemeléssel jelezze, hogy problémája akadt, és a többiek haladásának veszélyeztetése nélkül húzódjon az út szélére és várja meg a műszaki kocsit. 16. Abban az estben, ha úgy érzi, valamilyen okból nem tud lépést tartani a menettel (elromlott a kerékpár, megsérült kerékpáros, nem bírja az iramot tartani) kérjük, a menet haladásának veszélyeztetése nélkül húzódjon az út szélére és önállóan, a KRESZ szabályait betartva, jöjjön utánunk a Bókay-kertbe. Rendőri biztosítás csak a menetben haladókat védi.

7 17. Baleset esetén a kísérő esetkocsi nyújt segítséget. 18. Akinek olyan csomagja, hátizsákja, ruházata van, amit nem tud magával vinni, azt a Klinika udvarán álló kísérő autóban elhelyezheti. A csomagokat a Bókay-kertben lehet átvenni. 19. A Bókay-kertben kerékpármegőrző működik. 20. Megérkezéskos zsíros kenyérrel és ásványvízzel várjuk a menet résztvevőit. 21. A Bókay- kertbe érkezés várható időpontja Köszöntők: - Ughy Attila polgármester - Tóth-Heyn Péter, klinikai adjunktus, a rendezvény megálmodója - Kardos Gábor, XVIII. ker. egykori képviselő, a rendezvény megálmodója - Bókay János, egyetemi adjunktus, a Bókay család képviselője - Prof. Tulassay Tivadar, a klinika volt igazgatója, a Bókay család történetének kutatója - Heilauf Zsuzsa, a XVIII. ker. Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény igazgatója 22. A rendezvény alatt megtekinthető a XVIII. ker. Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény kiállítása és a Klinika sátrában gyermekgyógyászati tanácsokat lehet kérni a Klinika orvosától 23. A Kertben Büfé működik, a rendezvény után igénybe vehetők a Park fizetős szolgáltatásai. (Kalandpark, uszoda, tenisz, céllövészet, futópálya)

8 24. A rendezvény ideje alatt (a rajtnál, a kerékpáros felvonuláson és a Bókay-kertben) mentő orvosi felügyeletet és kerékpár-szerviz szolgáltatást biztosítunk.

SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY 2013. AUGUSZTUS 20 ( KEDD) 10:00 ÓRA ÖNKORMÁNYZATI ÜDÜLŐ SZARVAS, ÜDÜLŐSÉTÁNY 2

SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY 2013. AUGUSZTUS 20 ( KEDD) 10:00 ÓRA ÖNKORMÁNYZATI ÜDÜLŐ SZARVAS, ÜDÜLŐSÉTÁNY 2 SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY 2013. AUGUSZTUS 20 ( KEDD) 10:00 ÓRA ÖNKORMÁNYZATI ÜDÜLŐ SZARVAS, ÜDÜLŐSÉTÁNY 2 SZARVAS VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA SZARVAS, SZABADSÁG U. 25-27. SZENT ISTVÁN

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Tündér Tour Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Az olimpiai 5 próbázók számára, valamint a régióban élő kerékpárosok számára kiírt

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Csömöri PrémiumKupa. 2015.június 7. Szervező. Iskolák közötti verseny

Csömöri PrémiumKupa. 2015.június 7. Szervező. Iskolák közötti verseny Csömöri PrémiumKupa 2015.június 7. Szervező Szervező A program rendezője, lebonyolítója a Kölyökkaland Alapítvány (PrémiumKupa). A versenyt a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft.-vel együttműködve

Részletesebben

XXVI.SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY

XXVI.SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY XXVI.SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY 2014. AUGUSZTUS 20(SZERDA) 10:00 ÓRA ÖNKORMÁNYZATI ÜDÜLŐ SZARVAS, ÜDÜLŐSÉTÁNY 2 SZARVAS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA SZARVAS, SZABADSÁG U. 25-27. XXVI. SZENT ISTVÁN

Részletesebben

Váltópontok megközelítése egyénileg

Váltópontok megközelítése egyénileg Váltópontok megközelítése egyénileg 1. szakasz (női): Eger, Dobó tér (47 54'08.1"N 20 22'36.4"E) - Eger, Dobó tér (47 54'08.1"N 20 22'36.4"E) Verseny útvonala: Dobó- tér; Eszperantó sétány; Érsekkert /Klapka

Részletesebben

Versenykiírás A verseny célja: A verseny időpontja: Rendező: Szervezőbizottság Elnöke Versenyigazgató Információ: Versenyközpont I.

Versenykiírás A verseny célja: A verseny időpontja: Rendező: Szervezőbizottság Elnöke Versenyigazgató Információ: Versenyközpont I. A verseny célja: TÁPIÓMENTI MARATON 2013. május 25. Versenykiírás A Tápió-vidék egyik legszebb részének, a Gödöllői dombság délnyugati részének bemutatása, az itt elterülő települések megismertetése az

Részletesebben

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY A verseny Fővédnöke: Szervezőbizottság tagjai: Pásztor

Részletesebben

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa BENU Kristály Gyógyszertár Kupa Nyílt Országúti Kerékpár verseny Az U19 férfi, felnőtt-férfi, master férfi korcsoportok számára kiírt nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2018. július 22 (vasárnap)

Részletesebben

4/2009. számú körlevél

4/2009. számú körlevél 4/2009. számú körlevél Szlovénia(2000) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu Felhívjuk tagtársaink figyelmét, hogy a fogadóóráink

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó 2015.Junius 6.. Helyszín 2141 Csömör, Major út 7-9. (Csömör Sportcsarnok) A versenyközpontot a Sportcsarnok és környezetében alakítjuk ki, a futamokat onnan indítjuk. Megközelítés BKV Az Örs vezér teréről

Részletesebben

FELHÍVÁS. Tekerj a sereggel! 2013. május 11-én és 12-én kerékpárral a Balaton körül.

FELHÍVÁS. Tekerj a sereggel! 2013. május 11-én és 12-én kerékpárral a Balaton körül. FELHÍVÁS Tekerj a sereggel! 2013. május 11-én és 12-én kerékpárral a Balaton körül. A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség 2013. május 11-én és 12-én kulturális- és szabadidős sportprogramot kínál

Részletesebben

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 2014. szeptember 27. Városliget, Olof Palme sétány, a Királydomb közelében 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap táv, útvonal, frissítés Távok 1507 m futás

Részletesebben

V. László Sándor Emlékverseny

V. László Sándor Emlékverseny Országúti Évadzáró - Versenykiírás V. László Sándor Emlékverseny Debrecen-Nagyhegyes, 2018. október 7. vasárnap 1. A verseny célja: 2018. évi kerékpáros versenyszezon zárása, a kerékpársport népszerűsítése,

Részletesebben

- III. Dunaújvárosi Duatlon Amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

- III. Dunaújvárosi Duatlon Amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S - III. Dunaújvárosi Duatlon Amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2400 Dunaújváros Alsó Duna-parti út GPS koordináta: Verseny időpontja: 2019. március 17. vasárnap reggel

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Sió mente Maraton

Randonneurs Hungary. Sió mente Maraton www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Sió mente Maraton Kiskunfélegyháza Maraton BRM200 - Balaton kerülés BRM200 - Dunazug 202 BRM200 - Tour of Sopianae BRM200 - Sió mente Maraton BRM200 - Piliskerülő

Részletesebben

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 Tour de Velencei-tó - 2019 VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény neve: VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény típusa: Cross Country Maraton (XCM) A rendezvény rangja: Ötpróba

Részletesebben

László Sándor Emlékverseny

László Sándor Emlékverseny Évadzáró Országúti Kerékpárverseny, Debrecen, 2016. október 16. László Sándor Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: 2016. évi országúti kerékpáros versenyszezon zárása, a kerékpársport népszerűsítése,

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Thermal Tour

Randonneurs Hungary. Thermal Tour www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Thermal Tour BRM200 Balaton kerülés 2018 - BRM300 Piliskerülő 2018 - BRM400 Felvidék Maraton - BRM200 Tour of Sopianae BRM600 Central Pannonian Circle - BRM200 Thermal

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MAGYARORSZÁG 2019. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Kritérium Bajnoki címek eldöntése. A kerékpársport népszerűsítése. Tehetségkutatás,

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

kerékpáros nyom (pl: Iszák utca) kerékpáros nyom (pl: Sportcsarnok))

kerékpáros nyom (pl: Iszák utca) kerékpáros nyom (pl: Sportcsarnok)) 2012. 12.10. A biztonságos közlekedésért I. - Hol szabad kerékpározni? Kaposváron elkészült 7 kilométer hosszú kerékpárforgalmi úthálózat. Mivel a városban közlekedőknek több, Kaposváron eddig ismeretlen

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S V. BÚI Triatlon Triatlon Mix váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 8693 Lengyeltóti, Kéktó Üdülőfalu GPS koordináta: 46.667793717.6363572 Verseny időpontja:

Részletesebben

- XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS

- XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS - XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2084 Pilisszentiván, Sport tér GPS koordináta: 47.612152, 18.883802 Verseny időpontja: 2017.

Részletesebben

A verseny neve. SR Rallybrothers.com Ranga László Emlékverseny A TR Consult Rallye Sprint Bajnokság 2011. negyedik futama

A verseny neve. SR Rallybrothers.com Ranga László Emlékverseny A TR Consult Rallye Sprint Bajnokság 2011. negyedik futama A verseny neve SR Rallybrothers.com Ranga László Emlékverseny A TR Consult Rallye Sprint Bajnokság 2011. negyedik futama A verseny ideje 2011. június 11-12. A verseny helye Kővágótöttös - Bakonya Rendező

Részletesebben

27. Bosch Szarvasűzők Itiner

27. Bosch Szarvasűzők Itiner 27. Bosch Szarvasűzők Itiner 1. szakasz (női): Eger, Dobó tér (47 54'08.1"N 20 22'36.4"E) - Eger, Dobó tér (47 54'08.1"N 20 22'36.4"E) Verseny útvonala: Dobó- tér; Eszperantó sétány; Érsekkert /Klapka

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Hajdú Kupa. Debrecen-Nagyhegyes, május 14. vasárnap. (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny)

VERSENYKIÍRÁS. Hajdú Kupa. Debrecen-Nagyhegyes, május 14. vasárnap. (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny) VERSENYKIÍRÁS Hajdú Kupa Debrecen-Nagyhegyes, 2017. május 14. vasárnap (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny) 1. A verseny célja: A kerékpársport népszerűsítése, versenylehetőség biztosítása igazolt

Részletesebben

XXXI. VASI VASEMBER OLIMPIAI TÁVÚ TRIATLON VERSENY Amatőr Ranglista FÉRFI, NŐI, VEGYES VÁLTÓVERSENY

XXXI. VASI VASEMBER OLIMPIAI TÁVÚ TRIATLON VERSENY Amatőr Ranglista FÉRFI, NŐI, VEGYES VÁLTÓVERSENY Pannonsport Szervező és Marketing Kft. H-9700 Szombathely, Welther K. u. 17. Telefon: +36 94/514-680 Fax: +36 94/514-689 pannonsport@pannonsport.hu www.pannonsport.hu XXXI. VASI VASEMBER OLIMPIAI TÁVÚ

Részletesebben

2014. Október 4. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2014.09.11.

2014. Október 4. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2014.09.11. 1 2014. Október 4. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2014.09.11. 2 FUTAFOK 2014 KERÜLETI FUTÓVERSENY VERSENYKIÍRÁS Időpont: 2014. október 4. Helyszín: Campona főbejárat Útvonal: Campona főbejárat előtti parkoló

Részletesebben

IV. László Sándor Emlékverseny

IV. László Sándor Emlékverseny IV. László Sándor Emlékverseny Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny Debrecen, 2017. október 8. 1. A verseny célja: 2017. évi kerékpáros versenyszezon lezárása, a kerékpársport népszerűsítése, versenylehetőség

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB 2017. június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt időfutam országos

Részletesebben

- XII. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon VERSENYKIÍRÁS

- XII. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon VERSENYKIÍRÁS - XII. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon VERSENYKIÍRÁS 1) Helyszín Versenyközpont címe 2084 Pilisszentiván, Sport tér GPS koordináta 47.612152, 18.883802 Verseny időpontja 2018. szeptember 2. 2) Rendező

Részletesebben

- IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2400 Dunaújváros Alsó Duna-parti út GPS koordináta: Verseny időpontja:

Részletesebben

sportzarándoklat Tatabánya - Esztergom - Budapest 2 napos futó zarándoklat Életforma, közösség, spiritualitás

sportzarándoklat Tatabánya - Esztergom - Budapest 2 napos futó zarándoklat Életforma, közösség, spiritualitás sportzarándoklat Tatabánya - Esztergom - Budapest 2 napos futó zarándoklat Életforma, közösség, spiritualitás Mária Maraton 2017 kiemelt napok meghívás Európa egyedülálló eseménye kerül megrendezésre a

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. Kun Kör. Kerekegyháza, június 4. vasárnap. (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny)

VERSENYKIÍRÁS. 1. Kun Kör. Kerekegyháza, június 4. vasárnap. (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny) VERSENYKIÍRÁS 1. Kun Kör Kerekegyháza, 2017. június 4. vasárnap (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny) 1. A verseny célja: A kerékpársport népszerűsítése, versenylehetőség biztosítása igazolt és

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI KERÉKPÁROS SZÖVETSÉG. Balla Viktor Emlékverseny a Látóképi Csárdánál

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI KERÉKPÁROS SZÖVETSÉG. Balla Viktor Emlékverseny a Látóképi Csárdánál Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadnyitó Kerékpárverseny Balla Viktor Emlékverseny a Látóképi Csárdánál 1. A verseny célja: a 2015. évi országúti kerékpáros versenyszezon megnyitása 2. A verseny rendezői:

Részletesebben

XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny

XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny Gyermek, Serdülő Ranglista Verseny, Olimpiai Reménységek Válogató, valamint Rövidtávú Elit OB és AQUATLON Magyar Bajnokság minden korcsoport számára. A

Részletesebben

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ NYITVATARTÁS Az Uszoda nyitvatartása: Hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitvatartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén és

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km Érvényes nevezés mindkét távra kizárólag a Kerekdomb Fesztivál hivatalos weboldalán, a www.kerekdombfeszt.hu/sportporgramok

Részletesebben

A pontrendszer hatálya alá tartozó egyéb szabálysértések

A pontrendszer hatálya alá tartozó egyéb szabálysértések A pontrendszer hatálya alá tartozó egyéb szabálysértések Járművezetés az eltiltás tartama alatt [a szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény 15/A. (1) bek.] Az elsőbbség és az előzés szabályainak

Részletesebben

Salomon Hervis Citytrail VÁROSI TEREPFUTÁS

Salomon Hervis Citytrail VÁROSI TEREPFUTÁS Salmn Hervis Citytrail Futónaptár.hu VÁROSI TEREPFUTÁS FUSS BUDAPEST TETEJÉN!INDULJ TE IS A SALOMON HERVIS CITY TRAIL BUDAPESTI ESEMÉNYÉN ÉS TAPASZTALD MEG MILYEN AZ IGAZI VÁROSI TEREPFUTÁS! 9 ÉS 4,5 KILOMÉTERES

Részletesebben

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Ajka Városi Sportcentrum, 8400 Ajka, Sport u. 23. GPS koordináta: 47.110634 ; 17.549146

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB 2017. június 24-25., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt országúti országos bajnokságot

Részletesebben

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ Időpont, helyszín: Időpont: 2015. április 26. Rajt/Cél: 4150 Püspökladány, Farkassziget 3. Rajt időpontja: 10:00 Táv, útvonal, frissítés Távok: 5250m, 10500m

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S - V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont 8693 Lengyeltóti, Kék-tó Üdülőfalu címe: GPS koordináta: 46.667793717.6363572

Részletesebben

A Minisztériummal történt egyeztetés alapján Kőbányán 2013. szeptember 20-án (péntek) került sor az Autómentes Nap megtartására.

A Minisztériummal történt egyeztetés alapján Kőbányán 2013. szeptember 20-án (péntek) került sor az Autómentes Nap megtartására. . számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság részére az AUTÓMENTES NAP TISZTA LEVEGŐ MOZDULJ

Részletesebben

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Időpont: 2015. szeptember 19. szombat I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Helyszín: Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion (Versenyközpont, rajt/cél) 18. Sulisprint futás Utcai futóverseny (dorogi utcák és terek) HUNfoglalás

Részletesebben

IV. Balla Viktor Emlékverseny

IV. Balla Viktor Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS. IV. Balla Viktor Emlékverseny Debrecen-Nagyhegyes, 2017. április 15 (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny) 1. A verseny célja: 2017. évi kerékpáros versenyszezon megnyitása, a kerékpársport

Részletesebben

9. Sülysápi Futónap május 16. Versenykiírás

9. Sülysápi Futónap május 16. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Időpontja:

Részletesebben

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt Versenyszabályzat Farkasokkal Kocogó http://www.medveotthon.hu/ Rendezvény időpont: 2015. október 4. (vasárnap) Rajt Futás 11:00-tól 3,5 km (7-14 év) 11:30-tól 3,5 km (15-30 év) 12:00-tól 3,5 km (31 év

Részletesebben

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője:

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője: Versenykiírás Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny 2014. Versenykiírás Időpontja: 2014. szeptember 20. szombat, 10 óra A verseny rendezője: Vergo Kft. Borvidék Futóegyesület. - 7100 Szekszárd, Mátyás

Részletesebben

II. BÚI Triatlon MIX-Váltócsapat Országos Bajnokság Balatonfenyves június 12. Fővédnök: Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere

II. BÚI Triatlon MIX-Váltócsapat Országos Bajnokság Balatonfenyves június 12. Fővédnök: Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere II. BÚI Triatlon MIX-Váltócsapat Országos Bajnokság Balatonfenyves 2016. június 12. Fővédnök: Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere 1 1. A verseny rendezője: A Magyar Triatlon Szövetség megbízásából

Részletesebben

IV. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa

IV. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa IV. Eger Nagydíj TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa FŐVÉDNÖKÖK: Dr. Habis László, Eger MJV. Polgármestere Rendező: Dr.

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Mura maraton

Randonneurs Hungary. Mura maraton www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Mura maraton BRM200 Around Lake Balaton 2019 BRM200 Mura Maraton BRM300 Bakony Light 2019 - BRM400 Tour of Duna-Tisza BRM300 Around Pilis 2019 - BRM200 Pilistámadó

Részletesebben

DÖKE-Félmaraton Komló, 2013.07.07. 09:00

DÖKE-Félmaraton Komló, 2013.07.07. 09:00 DÖKE-Félmaraton Komló, 2013.07.07. 09:00 - hangulatos futópálya - egyéni- és váltóverseny - emblémázott póló - befutóérem - kategóriás értékelés - pénzdíj nemenként az 1-3. helyezettnek - tésztaparty -

Részletesebben

SECURITY PATENT ÉLŐERŐ

SECURITY PATENT ÉLŐERŐ - 1 - BIZTONSÁGI TERV A terv a Katasztrófa Védelmi Terv mellékletét képezi Amerikai Autós Fesztivál Komárom 2012. 08.10.-08.12. 1 - 2 - I. A rendezvénnyel kapcsolatos adatok A rendezvény megnevezése: Amerikai

Részletesebben

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés Versenykiírás Rendező Soproni Rendészeti Sportegyesület, Soproni Atlétikai Klub, SMJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoport Csuka Zsolt SRSE elnök csuka.zsolt2@gmail.com Verseny időpontja 2015.szeptember

Részletesebben

Kerékpározás Budapesten. Biztonságosan

Kerékpározás Budapesten. Biztonságosan Kerékpározás Budapesten Biztonságosan 2011.02.24. Pásti Imre Főpolgármesteri Hivatal A kerékpár közlekedés forgalomtechnikai kérdései a fővárosban a 2010-es KRESZ módosítás tapasztalatai alapján Eldöntendő:

Részletesebben

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása 1. A verseny jellege: tömegrajtos országúti kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros Szövetség (MKSZ)- versenyrendszerén

Részletesebben

A Szécsényi Közművelődési Nonprofit Kft. szervezésében kerül meghirdetésre a. Palóc Maraton összetett futóverseny,

A Szécsényi Közművelődési Nonprofit Kft. szervezésében kerül meghirdetésre a. Palóc Maraton összetett futóverseny, A Szécsényi Közművelődési Nonprofit Kft. szervezésében kerül meghirdetésre a Palóc Maraton 2018 összetett futóverseny, amely keretében a két verseny alábbi távját kell szintidőn belül teljesíteni: a Két

Részletesebben

Szakmai Beszámoló A bonyhádi Völgységi Múzeum Múzeumok Éjszakája (2017. június ) programjáról

Szakmai Beszámoló A bonyhádi Völgységi Múzeum Múzeumok Éjszakája (2017. június ) programjáról Szakmai Beszámoló A bonyhádi Völgységi Múzeum Múzeumok Éjszakája (2017. június 24. 15.00-24.00) programjáról Tervezett program: 15.00 Megemlékezés és emléktáblák koszorúzása a cipőgyár épületénél. Értékőrzés:

Részletesebben

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ NYITVA TARTÁS Az Uszoda nyitva tartása: Hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitva tartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap VERSENYKIÍRÁS 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap Versenykiírás Rendező: PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont: 2015. március 08., vasárnap; rajt 11:00 óra Verseny távja: 25

Részletesebben

LEGFONTOSABB KÖZÚTI JELZÉSEK Útvonaltípus jelző táblák

LEGFONTOSABB KÖZÚTI JELZÉSEK Útvonaltípus jelző táblák LEGFONTOSABB KÖZÚTI JELZÉSEK Útvonaltípus jelző táblák Autópálya Autópálya Autópálya. kilométerre...km...km...km Autóút Autóút. Kilométerre Autóút Autóút. Kilométerre Elsőbbséget szabályozó jelzőtáblák

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Balaton kerülés BRM200 Balaton kerülés 2018 - BRM300 Piliskerülő 2018 - BRM400 Felvidék Maraton - BRM200 Tour of Sopianae BRM600 Central Pannonian Circle - BRM200

Részletesebben

2015. Október 3. VERSENYKIÍRÁS

2015. Október 3.  VERSENYKIÍRÁS 1 2015. Október 3. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2015.09.03. 2 FUTAFOK 2015 KERÜLETI FUTÓVERSENY Időpont: 2015. október 3. Helyszín: Campona főbejárat Útvonal: Campona főbejárat előtti parkoló Nagytétényi

Részletesebben

Szegedi Kerékpáros Sport Club H-6723 Szeged, Csongrádi sgt. 31. Szegedi Fürdők és Sport Kft. Rendezvény társszervezője

Szegedi Kerékpáros Sport Club H-6723 Szeged, Csongrádi sgt. 31. Szegedi Fürdők és Sport Kft. Rendezvény társszervezője Rendező: Szegedi Kerékpáros Sport Club H-6723 Szeged, Csongrádi sgt. 3. Szegedi Fürdők és Sport Kft. Rendezvény társszervezője Rendezésért felelős személyek: Balog Zoltán, Szabó Zsolt, Veres Csaba, Szegedi

Részletesebben

KRESZ feladatlap (TÁBLAISMERET)

KRESZ feladatlap (TÁBLAISMERET) Kor: Nem: férfi/nő Település:... Jogosítvány: Van/Nincs 1) Mi a tábla megnevezése? KRESZ feladatlap (TÁBLAISMERET) a. Egyéb veszély b. Vigyázz! Autó c. Elsőbbségadás kötelező 2) Mi a tábla megnevezése?

Részletesebben

II. BioTech USA Mezei Futóverseny

II. BioTech USA Mezei Futóverseny II. BioTech USA Mezei Futóverseny Versenykiírás Futónaptár.hu A VERSENY IDŐPONTJA 2016. október 16. vasárnap VERSENYKÖZPONT, RAJT-CÉL HELYSZÍNE Borostyán Birtok 6757 Szeged-Gyálarét, Zágon utca 66. A VERSENY

Részletesebben

III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró szeptember Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu pálya (VVSI Sporttelep)

III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró szeptember Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu pálya (VVSI Sporttelep) III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró 2015. szeptember. 26-27. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Velencei tó - Sukoró Evezős és

Részletesebben

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE ÉV

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE ÉV BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE 2019. ÉV VERSENYKIÍRÁS A verseny helye: SÁTORALJAÚJHELY, ZEMPLÉN KALANDPARK A verseny ideje: 2019. január 24. (esőnap: 2019.02.14.) A verseny

Részletesebben

Jelzőőri tevékenység oktatása

Jelzőőri tevékenység oktatása Jelzőőri tevékenység oktatása Szilágyi Omer r.ftzls. Pécs RK Központi Szolgálatirányító parancsnok Nagykozári Polgárőr Egyesület omer.seriff@gmail.com 2017 Jogalap 2011.évi CLXV. törvény a polgárőrségről

Részletesebben

KRESZ vizsga tesztlap

KRESZ vizsga tesztlap 1. Szeszes ital hatása alatt jármvet vezetni A) csak akkor veszélyes, ha a vezet nem szokott hozzá az alkoholhoz. B) a reflexek tompulása miatt már kisebb mennyiség fogyasztása esetén is veszélyes. C)

Részletesebben

V. DÖKE-Félmaraton Komló, :30

V. DÖKE-Félmaraton Komló, :30 V. DÖKE-Félmaraton Komló, 2016.11.06. 10:30 - emblémázott ujjatlan technikai felső becenévvel - befutóérem - kategóriás értékelés - egyéni- és váltóverseny - hangulatos futópálya - Rendező adatai Szervező

Részletesebben

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Futónaptár.hu A Miskolci Barátság Maraton A verseny ideje: 2015. október 25., vasárnap (a belvárosban!) A verseny célja: Az egészség megőrzését szolgáló rendszeres

Részletesebben

Continental ContiTech Mozgolódó Jótékonysági Családi Futónap Versenykiírás

Continental ContiTech Mozgolódó Jótékonysági Családi Futónap Versenykiírás Continental ContiTech Mozgolódó Jótékonysági Családi Futónap Versenykiírás A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány két évtizede szolgálja az újszülött, koraszülött mentést. Dél-Magyarország

Részletesebben

Budapest, XVIII. Nemes u. 22. - 37 lakásos társasház, a földszinten üzlethelyiségekkel, első emeleten irodákkal, rendelőkkel

Budapest, XVIII. Nemes u. 22. - 37 lakásos társasház, a földszinten üzlethelyiségekkel, első emeleten irodákkal, rendelőkkel 1/5 Budapest, XVIII. Nemes u. 22. - 37 lakásos társasház, a földszinten üzlethelyiségekkel, első emeleten irodákkal, rendelőkkel A XVIII. kerület két fő településből: Pestszentlőrincből és Pestszentimréből

Részletesebben

Kastélydomb TERVEZET

Kastélydomb TERVEZET Kastélydomb 04 TERVEZET Elhelyezkedés A fejlesztési terület a Nemes utca, Kisfaludy utca, Vezér utca, István utca által határolt területen helyezkedik el. E tömb a Nemes utca, Kisfaludy utca átellenes

Részletesebben

A KRESZ mozgáskorlátozottakra vonatkozó rendelkezései

A KRESZ mozgáskorlátozottakra vonatkozó rendelkezései A KRESZ mozgáskorlátozottakra vonatkozó rendelkezései A mozgáskorlátozottak külön engedélye és jelzése 51/A. A 13. (1) bekezdésének g/1. és i/1. pontjában, a 14. (13) bekezdésében, a 17. (1) bekezdésének

Részletesebben

Magyarország évi Egyetemi és Főiskolai Tájékozódási Futó Országos Bajnoksága és a 3 napos Jurisics Kupa versenyértesítője

Magyarország évi Egyetemi és Főiskolai Tájékozódási Futó Országos Bajnoksága és a 3 napos Jurisics Kupa versenyértesítője Magyarország 2015. évi Egyetemi és Főiskolai Tájékozódási Futó Országos Bajnoksága és a 3 napos Jurisics Kupa versenyértesítője A verseny fővédnöke: Dr. Németh István, a NYME rektorhelyettese Prof. Dr.

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

Verseny bővebb információi: JUBILEUMI 20+5 ÉVES BÉCS BUDAPEST CLASSIC ULTRAMARATON

Verseny bővebb információi: JUBILEUMI 20+5 ÉVES BÉCS BUDAPEST CLASSIC ULTRAMARATON Verseny neve: BÉCS BUDAPEST CLASSIC ULTRAMARATON Verseny helye, célja, táv: Bécs-Sopron-Budapest 350 km Verseny nevezési lehetőségek: Egyéni, Görkorcsolya, Napi szakasz (résztáv) futás, Napi szakasz (résztáv)

Részletesebben

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS Decathlon Hauni - PTE futónap 2104., Pécs, Széchenyi tér - Misina-tető V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny rendezője: Pécsi Sport Nonprofit Zrt. A verseny fővédnöke Dr. Páva Zsolt

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Balaton kerülés BRM200 Balaton kerülés 2018 BRM200 Mura Maraton BRM300 Bakony Light 2019 - BRM400 Duna-Tisza Túra BRM300 Piliskerülő 2019 - BRM200 Pilistámadó - BRM600

Részletesebben

MOBILITÁSI HÉT EURÓPAI AUTÓMENTES NAP FEHÉRGYARMATON

MOBILITÁSI HÉT EURÓPAI AUTÓMENTES NAP FEHÉRGYARMATON MOBILITÁSI HÉT EURÓPAI AUTÓMENTES NAP FEHÉRGYARMATON 2013. évben már harmadik alkalommal kapcsolódott Fehérgyarmat Város Önkormányzata az országosan meghirdetett Mobilitás programhoz. Fehérgyarmat minden

Részletesebben

A közutakon alkalmazott kerékpáros átvezetések a forgalomtechnikus szemével. Mocsári Tibor főmérnök

A közutakon alkalmazott kerékpáros átvezetések a forgalomtechnikus szemével. Mocsári Tibor főmérnök A közutakon alkalmazott kerékpáros átvezetések a forgalomtechnikus szemével Mocsári Tibor főmérnök 2010. szeptember Kerékpáros Vasúti ájárók Közlekedésbiztonsági forgalombiztonsága Nap - NKH - KKK, szakmai

Részletesebben

IDŐPONT TÁV ÉS SZINTEMELKEDÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK FÉLIG ÖNELLÁTÓ ESEMÉNY. 2.500 m / 466m+ 2016. május 29. vasárnap

IDŐPONT TÁV ÉS SZINTEMELKEDÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK FÉLIG ÖNELLÁTÓ ESEMÉNY. 2.500 m / 466m+ 2016. május 29. vasárnap IDŐPONT 2016. május 29. vasárnap Rajt: Dömös, Szentfa-kápolna (Autóval nem közelíthető meg! Kb. 15 perc séta.) Cél: Prédikálószék Rajt kezdete: 10:00 Indítás: percenként. TÁV ÉS SZINTEMELKEDÉS 2.500 m

Részletesebben

N E V E Z É S. együttesen kerül elfogadásra.

N E V E Z É S. együttesen kerül elfogadásra. Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2018. március 04., vasárnap; rajt futás:11.00 óra,kerékpár: 10,50 óra Verseny távja : Futás 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km Kerékpár: 25 km N E V E Z É S Online

Részletesebben

TECHNIKAI ÉRTEKEZLET 2018 szeptember

TECHNIKAI ÉRTEKEZLET 2018 szeptember TECHNIKAI ÉRTEKEZLET 2018 szeptember 15-16. 1 A BALATONMAN FÜRED SZERVEZŐ CSAPATA KÖSZÖNTI A VERSENYZŐKET MAGYAR NORBERT műsorvezető SIMON ZSÓFIA expo KARLOVITZ MÁTÉ versenyigazgató ZELCSÉNYI MIKLÓS ügyvezető

Részletesebben

T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Újszilvás, Alkotmány út 73. GPS koordináta: Verseny

Részletesebben

I. SÜRGŐSSÉGI TUDOMÁNYOS ÜLÉS

I. SÜRGŐSSÉGI TUDOMÁNYOS ÜLÉS Szervezők: Szegedi helyi Bizottság Elsősegélynyújtó Csoport Elérhetőségek: MOE-SZHB: Boros István: 06/20 522-0053 Csatári Péter: 06/70 949-2215 Magyar Mentő- és Mentőtiszti Egyesület: www.mentoegyesület.com

Részletesebben

GYŐR BUDAPEST ULTRAMARATON

GYŐR BUDAPEST ULTRAMARATON Verseny neve: Győr-Budapest Ultramaraton Verseny helye, célja, táv: Győr-Budapest 142 km Verseny nevezési lehetőségek: Egyéni, Helytörténeti kerékpártúra, Kerékpáros kísérő, Kerekes székes, Handback, Görkorcsolya,

Részletesebben

Helye: Hortobágy Hajdúböszörmény Hajdúhadház térsége (www.bocskaidandar.hu)

Helye: Hortobágy Hajdúböszörmény Hajdúhadház térsége (www.bocskaidandar.hu) 2 a honvédelem iránt érdeklődő civilek A teljesítménytúrán mindenki saját felelősségére vesz részt, felmérve saját teljesítőképessége határait. A részvétel előfeltétele csapat, sport, vagy háziorvosi igazolás,

Részletesebben

MEGHÍVÓ A Magyar Gyermekneurológiai Idegsebészeti, Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Társaság XXXIV Kongresszusa 2010 május 27- május 29

MEGHÍVÓ A Magyar Gyermekneurológiai Idegsebészeti, Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Társaság XXXIV Kongresszusa 2010 május 27- május 29 MEGHÍVÓ A Magyar Gyermekneurológiai Idegsebészeti, Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Társaság XXXIV Kongresszusa 2010 május 27- május 29 A Kongresszus rendezője: Magyar Gyermekneurológiai, Idegsebészeti,

Részletesebben

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

Versenykiírás Kunszentmártoni jubileumi futás szeptember 22.

Versenykiírás Kunszentmártoni jubileumi futás szeptember 22. Szám: Jóváhagyom: Szolnok, 2017... Matuska Zoltán tű. ezredes igazgató Versenykiírás 2017. szeptember 22. 1. A bajnokság célja: A Kunszentmártoni Hivatásos Tűzoltóság fennállásának 20. évfordulója kapcsán

Részletesebben

A rendőrség és az ORFK-OBB szerepe a gyermekek és a kerékpárosok közlekedésbiztonságának fejlesztésében

A rendőrség és az ORFK-OBB szerepe a gyermekek és a kerékpárosok közlekedésbiztonságának fejlesztésében Kiss Csaba r. alezredes ORFK- Autópálya-felügyeletei és Balesetmegelőzési Osztály vezetője, ORFK OBB főtitkára A rendőrség és az ORFK-OBB szerepe a gyermekek és a kerékpárosok közlekedésbiztonságának fejlesztésében

Részletesebben