1.feladat TANTÁRGY NYELVTAN IRODALOM KIEJTÉS ÍRÁS KÖLTŐK OLVASÁS FORDÍTÁS SZABAD

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1.feladat TANTÁRGY NYELVTAN IRODALOM KIEJTÉS ÍRÁS KÖLTŐK OLVASÁS FORDÍTÁS SZABAD"

Átírás

1 1.feladat TANTÁRGY MAGYAR IDEGEN NYELV NYELVTAN IRODALOM KIEJTÉS ÍRÁS FONETIKA KÖLTŐK OLVASÁS FORDÍTÁS SZABAD

2 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a NYELVTAN mappába, irodalom.htm - kidolgozott érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a FONETIKA mappába, fizika.htm - felvételi feladatok fizikából 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse az IRODALOM mappába, matek.htm - kidolgozott érettségi tételek matematikából 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse az OLVASÁS mappába, tört.htm - kidolgozott érettségi tételek történelemből 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse az ÍRÁS mappába, közg.htm - kidolgozott érettségi tételek közgazdaságtanból 7., Tömörítse a TANTÁRGY mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 1feladat.zip azonosítójú file-ba. 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem az 1. feladat megoldását. Csatolom az 1feladat.zip file-t. Az -hez csatolja az 1feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

3 2.feladat VÁROS BEL KÜL BOLT HIVATAL LAKÓTELEP SUPERMARKET ITAL ÉTEL JÁTSZÓTÉR KÍNÁLAT KENYÉR

4 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse az ITAL mappába, munka.htm - munkalehetőségek informatikusok számára 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a HIVATAL mappába, tanf.htm - számítászechnikai tanfolyami lehetőségek 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a LAKÓTELEP mappába, mozi.htm - a mai szegedi moziműsor 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a JÁTSZÓTÉR mappába, időjárás.htm -hetiidőjárás előrejelzés Magyarországon 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse az KÍNÁLAT mappába, renault.htm - a RENAULT SCENIC autóról információk, képek 7., Tömörítse a VÁROS mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 2feladat.zip azonosítójú file-ba! 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem a 2. feladat megoldását. Csatolom a 2feladat.zip file-t. Az -hez csatolja a 2feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

5 3.feladat ÁLLATOK VAD HÁZI DISZNÓ NYÚL TYÚK LIBA PISZKOS GYORS ÖREG FIATAL MÁJ TOJÓ

6 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a DISZNÓ mappába, visa.htm - információk a VISA CLASSIC bankkártyákról 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a PISZKOS mappába, fordítás.htm - az ízletes magyar szó angol megfelelői 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a NYÚL mappába, nb1.htm - a Borsodi liga (NB1) utolsó fordulójának eredményei 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse az ÖREG mappába, praktikum.htm - a PANNON GSM Praktikum tarifacsomagjáról információk 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a LIBA mappába, busz.htm - a szegedi 83-as helyijáratú autóbusz menetrendje 7., Tömörítse az ÁLLATOK mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 3feladat.zip azonosítójú file-ba! 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem a 3. feladat megoldását. Csatolom a 3feladat.zip file-t. Az -hez csatolja a 3feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

7 4.feladat ZENE KOMOLY BEAT KORTÁRS BAROKK DISCO JAZZ VÁNTUS HANDEL RAP FUNKY BULI

8 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a KORTÁRS mappába, szeged.htm - a szegedi vár története, képek 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a VÁNTUS mappába, oh.htm - az Országház története, képekkel 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a BAROKK mappába, józsefa.htm - József Attila életrajza 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a RAP mappába, linux.htm - a LINUX operációs rendszer telepítési és kezelési útmutatója, javaslatok 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a JAZZ mappába, nokia.htm - a NOKIA 6230i mobiltelefon ára és tartozékai, kezelési útmutatója 7., Tömörítse a ZENE mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 4feladat.zip azonosítójú file-ba! 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem a 4. feladat megoldását. Csatolom az 4feladat.zip file-t. Az -hez csatolja a 4feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

9 5.feladat SZÍN VILÁGOS SÖTÉT SÁRGA FEHÉR ZÖLD FEKETE OKKER TÖRT OLAJ SMARAGD CSILLOG

10 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a SÁRGA mappába, projector.htm - a HP mp 3130 típusú projektorról információk, képek, árak 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a FEHÉR mappába, ady.htm - egy szabadon választott Ady vers 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a FEKETE mappába, bosch.htm - egy BOSCH típusú sütőberendezésről (konyhai) információk, képek 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a OKKER mappába, macintosh.htm - az imac típusú macintosh számítógépről információk, képek 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a OLAJ mappába, bölény.htm - a bölényről (angolul buffalo) információk, képek, esetleg hangok 7., Tömörítse a SZÍN mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 5feladat.zip azonosítójú file-ba! 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem az 5. feladat megoldását. Csatolom az 5feladat.zip file-t. Az e- mail-hez csatolja az 5feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

11 6.feladat GÉPKOCSI MOTOR KASZNI DIESEL BENZIN AJTÓ SZÉLVÉDŐ GÁZOLAJ 98 KILINCS ABLAK AUTOMATA

12 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a MOTOR mappába, film.htm - a Csillagok háborúja című filmről információk, képek 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse az AJTÓ mappába, euro.htm - az Euro mai árfolyama 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a DIESEL mappába, bank.htm - a Raiffeisen Bank Rt.-ről információk, lehetőségek 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse az AUTOMATA mappába, repül.htm - Magyarországon működő fapados légijáratokról információk, képek 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a BENZIN mappába, zöld.htm - Magyarországi természetvédelmi területekről képek, esetleg hangok 7., Tömörítse a GÉPKOCSI mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 6feladat.zip azonosítójú file-ba! 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem a 6. feladat megoldását. Csatolom a 6feladat.zip file-t. Az e- mail-hez csatolja a 6feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

13 7.feladat SZÁMÍTÓGÉP INPUT HÁZ MOUSE KEYBOARD ALAPLAP TÁPEGYSÉG INFRA MAGYAR PROCESSZOR MEMÓRIA RAM

14 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse az ALAPLAP mappába, könyv.htm - középiskolai matematika tankönyvekről információk, képek, árak 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a HÁZ mappába, riasztó.htm - házi riasztóberendezésekről, árak, információk 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a RAM mappába, óra.htm - az atomóráról információk, képek 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a MOUSE mappába, farmer.htm - a farmernadrág történetéről információk, képek 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a KEYBOARD mappába, dínó.htm - a dinoszauruszokról információk, képek, esetleg hangok 7., Tömörítse a SZÁMÍTÓGÉP mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 7feladat.zip azonosítójú file-ba! 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem a 7. feladat megoldását. Csatolom a 7feladat.zip file-t. Az e- mail-hez csatolja a 7feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

15 8.feladat ÚT BETON FÖLD FEHÉR ASZFALT KÖVES POROS TARTÓS ROSSZ RÁZÓS VESZÉLYES CSÚSZÓS

16 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a ASZFALT mappába, gép.htm - a számítástechnika történetéről 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a KÖVES mappába, abakusz.htm - az abakuszról információk, képek, módszerek 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a VESZÉLYES mappába, kocka.htm - a RUBIK kocka története, képek, megoldások 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a POROS mappába, gyomor.htm - a gyomorégés gyógyítása, információk, képek 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a RÁZÓS mappába, zebra.htm - a zebráról információk, képek, esetleg hangok 7., Tömörítse az ÚT mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 8feladat.zip azonosítójú file-ba! 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem a 8. feladat megoldását. Csatolom a 8feladat.zip file-t. Az e- mail-hez csatolja a 8feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

17 9.feladat ÍRÁS CERUZA TOLL PUHA KEMÉNY GOLYÓS FILC SATÍR VÉS PIROS KÉK TINTA

18 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a SATÍR mappába, corrs.htm - a CORRS együttesről információk, képek, lemezárak 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a VÉS mappába, csokonay.htm - egy szabadon választott Csokonay vers 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a TOLL mappába, zirc.htm -Zircről információk, képek, térképek 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a CERUZA mappába, térkép.htm - Magyarország domborzati térképe 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a KÉK mappába, emu.htm - az emuról információk, képek, esetleg hangok 7., Tömörítse az ÍRÁS mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 9feladat.zip azonosítójú file-ba! 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem a 9. feladat megoldását. Csatolom a 9feladat.zip file-t. Az e- mail-hez csatolja a 9feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

19 10.feladat LÁBBELI CIPŐ SZANDÁL ZÁRT BŐR NYITOTT MŰBŐR MELEG TERMÉSZETES OLCSÓ SZELLŐS KELLEMES

20 1., Mappa-szerkezet létrehozása 2., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a BŐR mappába, alpok.htm - a Szlovén Alpokról üdülési információk, képek, árak 3., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a ZÁRT mappába, gumi.htm - a téli gumi használatának előnyei, akciós árak 4., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a CIPŐ mappába, influenza.htm - az influenza betegség gyógyítása, terjedése, képek 5., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a SZANDÁL mappába, cigi.htm - a dohányzás egészségre káros hatásai, képek 6., Keresse meg az alábbi kritériumoknak megfelelő információt, és mentse a KELLEMES mappába, alkohol.htm - az alkohol fogyasztásának káros hatásai, genetikai elváltozások, képek 7., Tömörítse a LÁBBELI mappa tartalmát almappáival és file-aival együtt a megadott mappa, 10feladat.zip azonosítójú file-ba! 8., Küldjön sűrgős és bizalmas -t a nyari@korosy.hu címre, amelynek tárgya a saját neve, tartalma pedig a következő szöveg: Befejeztem a 10. feladat megoldását. Csatolom a 10feladat.zip file-t. Az e- mail-hez csatolja a 10feladat.zip file-t! Kérjen visszaigazolást a levél beérkezéséről és olvasásáról!

1.feladat TANTÁRGY. egér.txt KÖLTŐK OLVASÁS FORDÍTÁS

1.feladat TANTÁRGY. egér.txt KÖLTŐK OLVASÁS FORDÍTÁS 1.feladat TANTÁRGY MAGYAR IDEGEN NYELV NYELVTAN IRODALOM KIEJTÉS ÍRÁS ablak.txt egér.txt fogalom.txt FONETIKA intéző.txt KÖLTŐK OLVASÁS FORDÍTÁS típus.txt SZABAD Az 1. feladat megoldásának menete: 1.,

Részletesebben

Leltári szám Megnevezés Mennyiség

Leltári szám Megnevezés Mennyiség Leltári szám Megnevezés Mennyiség 1131000002 MATÁV belépési díj 1,00 1131000005 ISDN csatlakozás 1,00 1131000006 MATÁV ISDN csatlakozás 1,00 1131000007 Belépési díj 1,00 1131000044 TRFC Tanulmány 1,00

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Taneszköz lista 1. osztály

Taneszköz lista 1. osztály 1. osztály 3 db Füzet vonalas A5 (14-32) ICO Süni 2 db Füzet matek A5 (27-32) ICO Süni 1 db Füzet sima A5 (20-32) ICO Süni 2 db Írólap famentes A5 (20-50) 3 db lap famentes A4 (10 ívcsomag) 2 db lap félfamentes

Részletesebben

TANESZKÖZJEGYZÉK 2015/2016. 5.évfolyam

TANESZKÖZJEGYZÉK 2015/2016. 5.évfolyam TANESZKÖZJEGYZÉK 5.évfolyam Magyar 4 db kisméretű nem spirál vonalas füzet (irodalom, nyelvtan, fogalmazás, gyakorló) Történelem Matematika 3 db A/4-es négyzethálós füzet 3 db A/4-es sima füzet 1 db egyenes

Részletesebben

Tájékoztatás az önálló informatika tantárgyról közoktatási intézmények számára

Tájékoztatás az önálló informatika tantárgyról közoktatási intézmények számára Tájékoztatás az önálló informatika tantárgyról közoktatási intézmények számára Az Emberi Erőforrások Minisztériuma meghatározta a Nemzeti Alaptantervhez kapcsolódó kerettanterveket, amelyekben az önálló

Részletesebben

TANESZKÖZLISTA 1. évfolyam

TANESZKÖZLISTA 1. évfolyam 1. évfolyam Hátitáska Tolltartó Vonalas füzet (14-32) 2 db Radír Hegyző 2 B-s ceruza 2 db HB-s ceruza 5 db Matek füzet 2 db Írólap 2 csomag Rajzlap 30 db Színes ceruza 12 db-os 1 doboz Iratgyűjtő (rajztömbnek)

Részletesebben

TANESZKÖZJEGYZÉK 2016/ évfolyam

TANESZKÖZJEGYZÉK 2016/ évfolyam TANESZKÖZJEGYZÉK 2016/2017 5.évfolyam Magyar 4 db kisméretű nem spirál vonalas füzet (irodalom, nyelvtan, fogalmazás, gyakorló) 1 db lefűzhető mappa Történelem 1 db A/4-es vonalas füzet Matematika 3 db

Részletesebben

Tudásszint mérés feladatlap

Tudásszint mérés feladatlap Tudásszint mérés feladatlap 9. évfolyam Útmutató: Semmilyen segédeszköz nem használható! A feladatlap kitöltésére 40 perc áll rendelkezésedre! Gondold át válaszaidat! Név:... Dátum:... Iskola:... Osztály:...

Részletesebben

név nyelv A szakkör állat étel ital

név nyelv A szakkör állat étel ital Egy bolt elıtt 4 autó parkol. Mindegyik autó más márkájú (Fiat, Opel vagy Suzuki), más típusú (3, 4 vagy 5 ajtós), más teljesítményő (60, 80 vagy 90 lóerı) és más ő (fehér, kék vagy piros). Az alábbi állítások

Részletesebben

ÓRAREND érvényes 2015. október 26. 1.ÉV TANITÓKÉPZŐ. HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK Testnevelés Német ny. 4 8,00-8,45

ÓRAREND érvényes 2015. október 26. 1.ÉV TANITÓKÉPZŐ. HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK Testnevelés Német ny. 4 8,00-8,45 1.ÉV TANITÓKÉPZŐ Testnevelés Német ny. 4 8,00-8,45 1. Bevezetés a A zenekultúra alapjai 5 pszichológiába 6 2. Bevezetés a A zenekultúra alapjai 5 Fonetika gy. 3 Német ny. 4 Angol ny.b 5 /Angol 8,50-9,35

Részletesebben

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 Bevezetés... 5 Kezdeti lépések... 5 Biztonsági figyelmeztetések... 5 Kijelző tisztítása... 6 A készülék tisztítása... 6 Jellemzők... 6 Gombok és csatlakozások... 7 A doboz

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

Oktatási azonosító Tantárgy Elért pontszám Magyar nyelv Matematika Magyar nyelv Matematika

Oktatási azonosító Tantárgy Elért pontszám Magyar nyelv Matematika Magyar nyelv Matematika Oktatási azonosító Tantárgy Elért pontszám 76894971600 Magyar nyelv 28 76894971600 Matematika 18 75983808936 Magyar nyelv 22 75983808936 Matematika 17 78988181589 Magyar nyelv 32 78988181589 Matematika

Részletesebben

TestLine - Környezetismeret bemeneti mérés Minta feladatsor

TestLine - Környezetismeret bemeneti mérés Minta feladatsor soportosítsd az állatokat élőhelyük szerint! 1. 3:10 Normál tyúk vaddisznó szarvas szarvasmarha róka kecske Vadon élő állatok Ház körül élő állatok 2. kérdés nagyobb mint egy önálló oldal, ezért nem tud

Részletesebben

TestLine - Környezetismeret bemeneti mérés Minta feladatsor

TestLine - Környezetismeret bemeneti mérés Minta feladatsor soportosítsd a világtájakat! 1. 4:04 Normál Jelöld! G H északkelet észak kelet délkelet délnyugat nyugat dél északnyugat minden sorban pontosan egy helyes válasz van ŐVILÁGTÁJK MLLÉKVILÁGTÁJK Jelöld! Melyik

Részletesebben

ELSŐ OSZTÁLY HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK

ELSŐ OSZTÁLY HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK ELSŐ OSZTÁLY 1 Magyar Matematika Magyar Matematika Magyar 2 Szabad foglalkozás Önálló foglalkozás Kulturális foglalkozás Angol / Szabad foglalkozás Szabad foglalkozás 3 Magyar Testnevelés Magyar Testnevelés

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Érettségi tájékoztató

Érettségi tájékoztató Érettségi tájékoztató 2016. május-júniusi vizsgaidőszakról 2016. március 23. Készítette : Csajági Sándor igazgatóhelyettes Érettségi tájékoztató 2016 1 Érettségi tantárgyak Kötelező érettségi tantárgyak:

Részletesebben

1. Használatba vétel. 1.1 Biztonsági előírások. 1.2 Rendszerkövetelmények. 1.3 A csomag tartalma

1. Használatba vétel. 1.1 Biztonsági előírások. 1.2 Rendszerkövetelmények. 1.3 A csomag tartalma 1. Használatba vétel 1.1 Biztonsági előírások Kérjük, hogy mielőtt használatba venné a Prestigio Data Racer I készüléket, olvasson el minden biztonsági figyelmeztetést. A használati utasításban ismertetett

Részletesebben

Magyaros termékek és térképek webáruháza (viszonteladói árak)

Magyaros termékek és térképek webáruháza (viszonteladói árak) Page 1 of 73 Magyaros termékek és térképek webáruháza (viszonteladói árak) A megadott árak bruttó árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Weboldalunkon a kedvezményes árak csak regisztráció és jóváhagyás

Részletesebben

Szükséges felszerelések. 1. évfolyam számára

Szükséges felszerelések. 1. évfolyam számára Szükséges felszerelések 1. évfolyam számára 4 db matematika füzet (négyzetrácsos) 4 db vonalas füzet (14-32) 1 db üzenő füzet (vonalas füzet) grafitceruzák 3 db HB és 1 db 2B 3 db piros-kék színű postairon

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

1. osztály. Honismeret:1 sima kis alakú füzet

1. osztály. Honismeret:1 sima kis alakú füzet 1. osztály Honismeret:1 sima kis alakú füzet 2. osztály -4 db 2. osztályos vonalazású füzet /16-32/ -1 db négyzethálós füzet/27-32, -1 db A/5 ös sima füzet -1 db kottafüzet, az elsős füzetet lehet folytatni

Részletesebben

PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat

PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat C. átdolgozás 2011. február 3. Áttekintés Ez a dokumentum a PolyVision illesztőprogram 2.2. változatára vonatkozó kibocsátási megjegyzéseket

Részletesebben

ELŐSZÓ RANGER - EQ. Ez a katalógus az 2002 után készült "Ranger"-ről tartalmaz információkat

ELŐSZÓ RANGER - EQ. Ez a katalógus az 2002 után készült Ranger-ről tartalmaz információkat Ez a katalógus az 2002 után készült "Ranger"-ről tartalmaz információkat ELŐSZÓ RANGER - EQ Ezen gépkocsit specifikációs kódokkal osztályozzák. A specifikációs kódok az alábbiak:- GB = Nagy-Britannia és

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Nyelvhasználat. - Legyen szíves! - Egészségedre! - Gyere be! - Mit tetszik kérni? - Jó éjszakát! Melyik a helyes válasz? Jelöld be!

Nyelvhasználat. - Legyen szíves! - Egészségedre! - Gyere be! - Mit tetszik kérni? - Jó éjszakát! Melyik a helyes válasz? Jelöld be! Nyelvhasználat Kinek mondod? Írj a mondatok mellé 1-est, ha gyereknek, 2-est, ha olyan felnıttnek, akivel nem tegezıdsz (nem Szia-t köszönsz neki), és X-et, ha mindkettınek! (5 pont) - Legyen szíves! -

Részletesebben

Tisztelt Szülő / Gondviselő!

Tisztelt Szülő / Gondviselő! Egyéb közlendők: Tolltartóba KÉREM, HOGY MINDEN ESZKÖZRE, felszerelésre ÍRJÁK RÁ A GYERMEK ÓVODAI JELÉT. A tankönyveket csak átlátszó, erős nejlonba csomagolják be! A könyvek, füzetek címkéire kérem ráírni

Részletesebben

2017/2018-as tanév. Révkomáromi János Általános Iskola OM: ESZKÖZJEGYZÉK. a 2017/2018-as tanévre

2017/2018-as tanév. Révkomáromi János Általános Iskola OM: ESZKÖZJEGYZÉK. a 2017/2018-as tanévre Révkomáromi János Általános Iskola OM: 201312 2017/2018-as tanév ESZKÖZJEGYZÉK a 2017/2018-as tanévre 5. évfolyam TOLLTARTÓ TARTALMAZZA: grafit ceruza, kék színes ceruza, piros színes ceruza, kéken fogó

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Szükséges tankeszközök 2018/2019. tanévre

Szükséges tankeszközök 2018/2019. tanévre Szükséges tankeszközök 2018/2019. tanévre 1.osztály Tolltartóba: 3 db HB-s grafit ceruza radír nélkül (nem rotring) 2 db postairón (piros-kék vastag) 2 db vékony piros-kék ceruza 6 db-s színes ceruza készlet

Részletesebben

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst.

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst. Bútorfogantyúk. 88- - fém 88-8 - fém antik ezüst 0000700 antik ezüst 0000700 9 9 9 8, 88- - fém 88- - fém 00007070 antik ezüst 00007080 7,,, 0 antik ezüst, 9 88-09 - fém antik ezüst 0000700 8 7 09 887-

Részletesebben

Microsoft Windows XP. Feladatgyűjtemény

Microsoft Windows XP. Feladatgyűjtemény Információ és kommunikáció Microsoft Windows XP Feladatgyűjtemény Útmutató a feladatok megoldásához: A feladatok megoldásához szükség van az Internet Explorer és az Outlook Express programokra. A megoldott

Részletesebben

Tankönyvek és taneszközök 2013/2014-es tanév Bornemisza Péter Gimnázium, Újszász utca 9a osztály

Tankönyvek és taneszközök 2013/2014-es tanév Bornemisza Péter Gimnázium, Újszász utca 9a osztály Tankönyvek és taneszközök 2013/2014-es tanév Bornemisza Péter Gimnázium, Újszász utca 9a osztály 9a (nyelvi) ALAPCSOMAG EX-027 Grammarway 3 2159 Egységes Érettségi Fgy. Matematika I. (szürke) 1550 KT-0320

Részletesebben

Összesítés dízel motor esetében Költség alapján. Összesítés benzines motor esetében

Összesítés dízel motor esetében Költség alapján. Összesítés benzines motor esetében Cégautó Magazin 200/10. szám (rövidített, saját kiegészítésekkel) Miniautók - kedvező ár, könnyű kezelhetőség Teljes körű hazai kínálat A kisautók után egy még kisebb kategória itthon szereplőivel ismertetjük

Részletesebben

BELKER BONTÓ ELADÓ GÉPJÁRMŰVEI, ALKATRÉSZEI. BELKER BONTÓ (Belker Udvar 4030 Debrecen, Diószegi út 32-34.)

BELKER BONTÓ ELADÓ GÉPJÁRMŰVEI, ALKATRÉSZEI. BELKER BONTÓ (Belker Udvar 4030 Debrecen, Diószegi út 32-34.) BELKER BONTÓ ELADÓ GÉPJÁRMŰVEI, ALKATRÉSZEI Regisztrált AUTÓBONTÓNKBAN lehetőség van minden típusú gépjármú bontására, bontási átvételi igazolás kiadására! Az autóbontás folyamata: 1. Roncs gépkocsi beszállítása.

Részletesebben

kommunikáció Feladatgyűjtemény

kommunikáció Feladatgyűjtemény Információ és kommunikáció Feladatgyűjtemény Feladatok Információ és kommunikáció Útmutató a feladatok megoldásához A feladatok megoldásához szükség van az Internet Explorer és az Outlook Express programokra.

Részletesebben

A pillangóval jelölt feladatok mindenki számára könnyen megoldhatók. a mókussal jelölt feladatok kicsit nehezebbek, több figyelmet igényelnek.

A pillangóval jelölt feladatok mindenki számára könnyen megoldhatók. a mókussal jelölt feladatok kicsit nehezebbek, több figyelmet igényelnek. Kedves második osztályos tanuló! Bizonyára te is szívesen tanulod a matematikát. A 2. osztályban is sok érdekes feladattal találkozhatsz. A Számoljunk! című munkafüzetünk segítségedre lesz a gyakorlásban.

Részletesebben

GUMI VÍZ TÖMLŐ. Belső Falvastagság Tömeg átmérő. Tekercshossz Cikkszám. mm mm kg / fm bar bar fm

GUMI VÍZ TÖMLŐ. Belső Falvastagság Tömeg átmérő. Tekercshossz Cikkszám. mm mm kg / fm bar bar fm GUMI VÍZ TÖMLŐ / fekete +100 C-ig :, sima felületű EPDM/SBR gumikeverék Külső:, EPDM/SBR gumikeverék, kopás-, időjárásálló, sima vagy textillenyomatos kivitelben igény esetén külső üvegszövet borítással

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Kedves Szülők, kedves Diákok! Az eszközök beszerzéséhez türelmet, a nyári szünetre kellemes időtöltést kívánok: Darnózseli,

Kedves Szülők, kedves Diákok! Az eszközök beszerzéséhez türelmet, a nyári szünetre kellemes időtöltést kívánok: Darnózseli, Kedves Szülők, kedves Diákok! Közeleg az új tanév. Az iskolai ek és felszerelések megvásárlásánál az alábbi tájékoztatót kérem figyelembe venni. Az eszközök beszerzéséhez türelmet, a nyári szünetre kellemes

Részletesebben

Taneszköz-lista 1. osztály

Taneszköz-lista 1. osztály Taneszköz-lista 1. osztály Füzetek: 5db vonalas (14-32) 3 db négyzetrácsos (27-32) 1 db sima (20-32) 1 db vonalas (legyen elütő a többitől, mert üzenő füzet lesz) Tolltartó: 4 db HB-s, 1db B-s grafitceruza

Részletesebben

A Szegedi Kereskedelmi Közgazdasági és Vendéglátóipari Szakképző Iskola Vasvári Pál Tagintézménye köszönti a PÁLYAVÁLASZTÁSI VÁSÁR résztvevőit

A Szegedi Kereskedelmi Közgazdasági és Vendéglátóipari Szakképző Iskola Vasvári Pál Tagintézménye köszönti a PÁLYAVÁLASZTÁSI VÁSÁR résztvevőit A Szegedi Kereskedelmi Közgazdasági és Vendéglátóipari Szakképző Iskola Vasvári Pál Tagintézménye köszönti a PÁLYAVÁLASZTÁSI VÁSÁR résztvevőit Szeged, Gutenberg u. 11. 6722 Igazgató: Dr. Marschalek Norbert

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

Az 1. osztályban szükséges taneszközök

Az 1. osztályban szükséges taneszközök Az 1. osztályban szükséges taneszközök Hátitáska Tolltartó Vonalas füzet (14-32) 2 db Radír Hegyező 2 B-s ceruza 2 db HB-s ceruza 5 db Matek füzet 2 db Írólap 2 csomag Rajzlap 30 db Színes ceruza 12 db-os

Részletesebben

Gazdasági ismeretek tanítása

Gazdasági ismeretek tanítása Gazdasági ismeretek tanítása az általános iskola felső tagozatában Sasné M Erzsébet sm.erzsebet@gmail.com A világ összes pénze sem ér semmit, ha fogalmunk sincs, hogy bánjunk a pénzzel. Adam J Jackson

Részletesebben

ANGOL NYELV, MINT ELSŐ IDEGEN NYELV

ANGOL NYELV, MINT ELSŐ IDEGEN NYELV Nyelvtan: ANGOL NYELV, MINT ELSŐ IDEGEN NYELV megszámlálható és megszámlálhatatlan főnevek, főnevek többes száma névelők és főnévbővítmények: the, a, an, some, any, much, many, a lot of, a few, a little

Részletesebben

Rendkívüli előrendelési akció Tankönyvek, munkafüzetek, gyakorlók a 2015/2016-os tanévre

Rendkívüli előrendelési akció Tankönyvek, munkafüzetek, gyakorlók a 2015/2016-os tanévre aink kizólag iskolák részére, a készlet erejéig, augusztusi szállítással érvényesek! kód Alsó tagozatos kiadványok 1. osztály DI-070030/KT/F* A mesék csodái ABC és olvasókönyv 1. 1812 1600 DI-070041 Origami

Részletesebben

TASNÁDI LAJOS NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2181 IKLAD, ISKOLA TÉR 22.

TASNÁDI LAJOS NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2181 IKLAD, ISKOLA TÉR 22. TASNÁDI LAJOS NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2181 IKLAD, ISKOLA TÉR 22. Kedves Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az 1. osztályban a következő eszközökre lesz gyermeküknek szüksége. Magyar: - 4db vonalas

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET C

MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET C MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET C Matematika 1. évfolyam tanulói ESZKÖZÖK Matematika C 1. évfolyam 1. modul: Alakzatok Matematika C 1. évfolyam 1. modul: Alakzatok Matematika C 1. évfolyam 2. modul: Táblás

Részletesebben

NOTEBOOK ÁTADÁSI ÚTMUTATÓ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE

NOTEBOOK ÁTADÁSI ÚTMUTATÓ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE NOTEBOOK ÁTADÁSI ÚTMUTATÓ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE DIGITÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉSE KIEMELT PROJEKT 2018.03.26. Tisztelt Pedagógus! Előfordulhat, hogy az Ön által használatba vett laptop, melyet az Digitális

Részletesebben

Követő vizsgálat a Sólyom 8.b Naspolya. A tanévet vizsgálva (9. évfolyam)

Követő vizsgálat a Sólyom 8.b Naspolya. A tanévet vizsgálva (9. évfolyam) Követő vizsgálat 6. 8.a Sólyom 8.b Naspolya A. tanévet vizsgálva (9. évfolyam) Visszaérkezett kérdőívek száma: 7 db Százalékos visszajelzés: Osztály Létszám Visszaküldött adatlap Tanulótól kért adat Százalék

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

I. rész. Mennyiségi egység. Mennyiség Nettó ár Bruttó ár Post-it öntapadó jegyzettömb (51x38 mm, 100 lap 3 db/cs)

I. rész. Mennyiségi egység. Mennyiség Nettó ár Bruttó ár Post-it öntapadó jegyzettömb (51x38 mm, 100 lap 3 db/cs) I. rész Post-it öntapadó jegyzettömb (51x38 mm, 100 lap 3 db/cs) csomag 10 Műanyag fedeles beíró A4 kockás 100 lapos Prosystem A/5 kemény fedeles füzet vonalas Prosystem A/4 kemény fedeles füzet vonalas

Részletesebben

TANSZERLISTA 2016/17.

TANSZERLISTA 2016/17. TANSZERLISTA 2016/17. 5. OSZTÁLY Kérjük, hogy minden órán legyen a gyerekek tolltartójában: Kék színű golyóstoll, fekete grafitceruza, zöld és piros színes ceruza, kisméretű vonalzó, (ami belefér a tolltartóba)

Részletesebben

Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar. SZIE ABK 5100 Jászberény, Rákóczi u. 53. 57/502-445/438. www.abk.szie.hu

Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar. SZIE ABK 5100 Jászberény, Rákóczi u. 53. 57/502-445/438. www.abk.szie.hu Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar SZIE ABK 5100 Jászberény, Rákóczi u. 53. 57/502-445/438 www.abk.szie.hu Jelentkezési határidő 2010. február 15. Felvételi eljárás menetrendje 2010. február

Részletesebben

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken F-Secure Biztonsági megoldás Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

A mappák használata. Mappa létrehozása

A mappák használata. Mappa létrehozása A mappák használata A számítógéppel készített dokumentumainkat, azaz az adatfájlokat célszerű egy jól átgondolt szisztéma szerint tárolni. Mappa (angolul folder) alatt az informatikában egy fájlrendszeren

Részletesebben

Szükséges felszerelések listája a 2015/2016-os tanévben

Szükséges felszerelések listája a 2015/2016-os tanévben Szükséges felszerelések listája a 2015/2016-os tanévben 1. évfolyam számára 4 db matematika füzet (négyzetrácsos) 4 db vonalas füzet (14-32) 1 db üzenő füzet (vonalas füzet) grafitceruzák 3 db HB és 1

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

4/B TAMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0039

4/B TAMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0039 Magiszter Alapítványi Óvoda Általános Iskola Középiskola és Szakiskola BEVEZETŐ Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében a Magiszter Alapítványi Óvoda Általános Iskola Középiskola

Részletesebben

astrochem Padlóburkolati rendszer, természetes kõbõl Classic Beach - rusztikus - karakteres - szemcsenagyság: 3-4 mm - rétegvastagság: 9-12 mm

astrochem Padlóburkolati rendszer, természetes kõbõl Classic Beach - rusztikus - karakteres - szemcsenagyság: 3-4 mm - rétegvastagság: 9-12 mm astrochem KÕSZÕNYEG Padlóburkolati rendszer, természetes kõbõl A kõszõnyeg dekoratív padlóburkolat, amely maximális szabadságot kínál a tervezés és kivitelezésben. Natúr és 59 standard szín, különbözõ

Részletesebben

Felszerelési jegyzék 1. osztály

Felszerelési jegyzék 1. osztály 1. osztály MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM ANGOL TISZTASÁGI FELSZERELÉS CERUZÁK 4 db vonalas füzet (14-32) 3 db négyzetrácsos füzet (27-32) 1 db vonalas (14-32) vagy sima füzet 60 db A/4-es rajzlap famentes,

Részletesebben

Felszerelési jegyzék 1. osztály Tantárgy Füzet Egyéb felszerelés

Felszerelési jegyzék 1. osztály Tantárgy Füzet Egyéb felszerelés 1. osztály MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM ANGOL HTTAN TISZTASÁGI FELSZERELÉS CERUZÁK 4 db vonalas füzet (14-32) 2 db sima füzet 2 db négyzetrácsos füzet (27-32) 1 db vonalas füzet (14-32) 60 db A/4-es rajzlap

Részletesebben

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta!

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta! 7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER DVC-VDP712 - Model A: 1 beltéri egység 2 kültéri egységgel DVC- VDP721 - Model B: 2 beltéri egység 1 kültéri egységgel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta!

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

PC-Kismester verseny első forduló feladatai. Beküldési határidő: 2014. december 6.

PC-Kismester verseny első forduló feladatai. Beküldési határidő: 2014. december 6. PC-Kismester XVIII. informatikai verseny feladatok 1. oldal, összesen: 5 5-8. osztály PC-Kismester verseny első forduló feladatai Beküldési határidő: 2014. december 6. Informatikai alapismeretek 1. A felsoroltak

Részletesebben

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató:

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: 1 ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: A ReszlAd táblázat egy adott látogatás részletes adatait tartalmazza. A szaktanácsadó által hiánytalanul kitöltött, és elnevezett fájlt e-mail üzenetben kérjük elküldeni

Részletesebben

Követő vizsgálat 9. évfolyam a Vidra 8.b Levendula 8.c Borostyán. A tanévet vizsgálva (9. évfolyam)

Követő vizsgálat 9. évfolyam a Vidra 8.b Levendula 8.c Borostyán. A tanévet vizsgálva (9. évfolyam) Követő vizsgálat 9. évfolyam 7. 8.a Vidra 8.b Levendula 8.c Borostyán A 6 7. tanévet vizsgálva (9. évfolyam) - - Visszaérkezett kérdőívek száma: 6 db Osztály Létszám Visszaküldött adatlap Tanulótól kért

Részletesebben

1. osztályban szükséges felszerelések

1. osztályban szükséges felszerelések 1. osztályban szükséges felszerelések 5 db vonalas füzet (1. oszt. vonalazású száma 14-32) 2 db négyzethálós füzet (száma 27-32) 2 db sima füzet (száma 20-32) 1 db hangjegy füzet (száma 36-16) 3 csomag

Részletesebben

PEDAGÓGIAI PROGRAM 1

PEDAGÓGIAI PROGRAM 1 1 SZÉKESFEHÉRVÁRI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM PERCZEL MÓR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA ISKOLAI ÉS KOLLÉGIUMI ESZKÖZJEGYZÉK 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Szakmai gyakorlat képzőhelyeinek

Részletesebben

Symbol MC3000 Felhasználói kézikönyv v 1.0

Symbol MC3000 Felhasználói kézikönyv v 1.0 Symbol MC3000 Felhasználói kézikönyv v 1.0 Revízió követés Verzió Dátum Megjegyzés Felel s 1.0 2006.05.12 Alapváltozat Gulyás László 2/16 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 Dokumentációk... 4 Különböz konfigurációk...

Részletesebben

Második lecke. leszáll (ön)

Második lecke. leszáll (ön) Második lecke Barátság Bocsánat, leszáll? Nem, még maradok. Ön leszáll? Igen. De nem sürgős. Lassan halad ez a busz. Lassan. Itt mindig lassan halad. Itt mindig dugó van. Négy óra. Mindenki siet haza.

Részletesebben

28 NYITOTT SZEMMEL TAKSONYI FOTÓKÖR Mire való egy fotókör? A digitális gépek elterjedésével egyre több ember kezdett el fotózni, hiszen az elõhívás és a papírkép készítés költségeinek megtakarításával

Részletesebben

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak.

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. Mappakezelés WINDOWS-7 A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. A PC legnagyobb mappája, amely az összes többi mappát is magában foglalja,

Részletesebben

OpenVPN kliens telepítése a RITEK Zrt. szervereinek eléréséhez.

OpenVPN kliens telepítése a RITEK Zrt. szervereinek eléréséhez. OpenVPN kliens telepítése a RITEK Zrt. szervereinek eléréséhez. Az OpenVPN kliens programra akkor van szükség, ha egy nyílt Internet elérésű helyről szeretnénk elérni magas biztonság mellett a RITEK Zrt.

Részletesebben

Tankönyvek és taneszközök 2018/2019-es tanév Bornemisza Péter Gimnázium, Száva utca 9ny (nyelvi) osztály

Tankönyvek és taneszközök 2018/2019-es tanév Bornemisza Péter Gimnázium, Száva utca 9ny (nyelvi) osztály Tankönyvek és taneszközök 2018/2019-es tanév Bornemisza Péter Gimnázium, Száva utca 9ny (nyelvi) osztály 9ny ALAPCSOMAG német francia kód cím ár (Ft) KT-0320 Egységes érettségi feladatgyűjtemény. Matematika

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

A tankönyvrendelés leadásának határideje: 2013. július 12.

A tankönyvrendelés leadásának határideje: 2013. július 12. Tanuló neve: osztálya: 9.ajtp/1 OX-4384254 New English File Elementary Student's Book 2388 angol OX-4501057 New English File Elementary Munkafüzet CD melléklettel 1800 angol Tanuló neve: osztálya: 9.ajtp/2

Részletesebben

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE 1. Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE Szita Szilvia és Pelcz Katalin, www.magyar-ok.hu 1 1. Sajnos vagy szerencsére? A belvárosban lakom. A földszinten lakom. Elég messze lakom a belvárostól.

Részletesebben

A gimnáziumi osztályok félévi és év végi vizsgarendje.

A gimnáziumi osztályok félévi és év végi vizsgarendje. A gimnáziumi osztályok félévi és év végi vizsgarendje. Az angol csoportok egységesen a Traveller sorozat könyveit használják, így a vizsgarendszerben egységes követelményrendszert alakítottunk ki. A nyelvvizsgák

Részletesebben

Érvényesség: től ig, illetve a készlet erejéig.

Érvényesség: től ig, illetve a készlet erejéig. Érvényesség: 2019. 09. 01-től 2019. 09. 30-ig, illetve a készlet erejéig. Az árlistában feltüntetett képek illusztrációk, a megvásárolt termékek ezektől eltérhetnek! Nagyobb mennyiség rendelése esetén

Részletesebben

KŐBÁNYAI SZÉCHENYI ISTVÁN MAGYAR NÉMET KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA HELYI TANTERVE INFORMATIKA

KŐBÁNYAI SZÉCHENYI ISTVÁN MAGYAR NÉMET KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA HELYI TANTERVE INFORMATIKA KŐBÁNYAI SZÉCHENYI ISTVÁN MAGYAR NÉMET KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA HELYI TANTERVE FELSŐ TAGOZAT INFORMATIKA 2015. Célok és feladatok: INFORMATIKA KERETTANTERV 4. OSZTÁLY A digitális írástudás

Részletesebben

Levelező Matematika Verseny Versenyző neve:... Évfolyama:... Iskola neve:... Postára adási határidő: január 19. Feladatok

Levelező Matematika Verseny Versenyző neve:... Évfolyama:... Iskola neve:... Postára adási határidő: január 19. Feladatok Postára adási határidő: 2017. január 19. Tollal dolgozz! Feladatok 1.) Az ábrán látható piramis természetes számokkal megszámozott kockákból áll. Az alsó szinten semelyik két kockának nincs ugyanolyan

Részletesebben

Osztályozóvizsga 1/13. K ANGOL NYELV

Osztályozóvizsga 1/13. K ANGOL NYELV Osztályozóvizsga 1/13. K ANGOL NYELV A. Ruházati Vásárlási szituációk az alábbi témakörökben: 1. Méteráru üzlet 2. Férfi cipők 3. Női cipők 4. Rövidáruk / kemény rövidáru 5. Rövidáruk/ puha rövidáru 6.

Részletesebben

Taneszközszükséglet 1. osztályosok számára a 2018/2019-es tanévre

Taneszközszükséglet 1. osztályosok számára a 2018/2019-es tanévre Taneszközszükséglet 1. osztályosok számára a 2018/2019-es tanévre matematika: 2 db négyzetrácsos füzet, 1 db kicsi egyenes vonalzó, 1 csomag pálcika, 1 doboz korong, 1 db műanyag óra magyar nyelv és irodalom:

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10-es operációs rendszeren 1(9)

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10-es operációs rendszeren 1(9) Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10-es operációs rendszeren 1(9) Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. AuthentIC Manager szoftver

Részletesebben

2 db nagyalakú vonalas füzet. 1 db nagyalakú vonalas füzet, atlasz. 1-1 db nagyalakú sima füzet, alapműveletes zsebszámológép.

2 db nagyalakú vonalas füzet. 1 db nagyalakú vonalas füzet, atlasz. 1-1 db nagyalakú sima füzet, alapműveletes zsebszámológép. Eszközök és felszerelések jegyzéke Szakközépiskola Minden tantárgyban szükséges radír, íróeszköz - toll, HB-s ceruza - és füzet, tankönyv, munkafüzet, továbbá 1 csomag A5-ös írólap, akkor is ha ezt külön

Részletesebben

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO)

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO) www.fiat.hu A jelen kiadványban szereplô információk kizárólag tájékoztató jellegûek. A modellek felszereltsége, illetve a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi elôírásoknak megfelelôen változhat.

Részletesebben

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz A navigációs rendszer térképeit a Renault Media Nav Evolution

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Tankönyvajánló a 2013/2014-es tanévre a régi kerettanterv szerinti (2-4., 6-8., 10-12.) évfolyamok számára

Tankönyvajánló a 2013/2014-es tanévre a régi kerettanterv szerinti (2-4., 6-8., 10-12.) évfolyamok számára Kiegészítő információk a Tankönyvajánlónkhoz 2-4., 6-8., 10-12. évfolyam A Tankönyvajánló tartalma a 2013. március 11-i állapotot tükrözi. A friss engedélyekről, az aktuális állapotról a honlapunkon tájékozódhat.

Részletesebben

III. osztály 1 Orchidea Iskola IV. Matematika verseny 2011/2012 II. forduló

III. osztály 1 Orchidea Iskola IV. Matematika verseny 2011/2012 II. forduló III. osztály 1 Orchidea Iskola IV. Matematika verseny 2011/2012 II. forduló 1. Mennyi az eredmény 15+17 15+17 15+17=? A) 28 B) 35 C) 36 D)96 2. Melyik szám van a piramis csúcsán? 42 82 38 A) 168 B) 138

Részletesebben

Versrészletek színekről

Versrészletek színekről Versrészletek színekről Devecsery László: Kék-játék Kék az ég és kék a zöld, kék a fa és kék a föld Kék a madár, kék a tó, kéken kék a kék folyó. Kék a ház és kék a lány, kék a hegy és kék az árny Kék

Részletesebben

2012/2013. tanév. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

2012/2013. tanév. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 2012/2013. tanév A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Szakközépiskola Tantárgy Magyar nyelv és irodalom Történelem Társadalomismeret,

Részletesebben