MÉZESKALÁCSOS HÁZ (GÖMÖRI MÛHELY)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MÉZESKALÁCSOS HÁZ (GÖMÖRI MÛHELY)"

Átírás

1

2 A MÉZESKALÁCSOS HÁZ ÁLLANDÓ PROGRAMJAI: Mézeskalács világ címû kiállítás Törekszünk megmutatni a több száz éves formák szerint készült kalácsokat és a napjaink ihlette mézes képeket, házakat. Az anyag, a formák, a díszítmények egyetemesek, a ma emberét is gyönyörködtetik, örömet szereznek nekünk. Különlegessége, hogy mai racionális világunk ellenpontja. A kiállítás érdekessége, hogy egy élõ mûhely keretei között hoztuk létre. Készítse el saját kezûleg ajándékát Mûhelyünkben! Elõkészített kalácsokkal, gyertyákkal várjuk Vendégeinket, amelyet díszíthetnek és így sajátkezû ajándéktárgyakkal és az alkotás élményével, gazdagodhatnak. Szakmai tanácsadás: Munkánk során tapasztaltuk, sokak szívesen készítenek ünnepi alkalmakra kalácsot, gyertyát. Mûhelyünkben ezért az otthoni munkához való eszközök, elõkészített termékek, információs anyagok, gyertya alapanyagok kaphatók. Ezen vásárlóink számára szakmai tanáccsal álunk rendelkezésre, biztosítva, hogy a tõlünk vásárolt eszközökkel valóban szép munkák készüljenek otthonaikban is. Honlapunkon a "Tanácsok" fejezetben a leggyakrabban feltett kérdésekre megtalálja válaszainkat. Csinálj velünk Baradlamanót! Játékos foglalkozás, mely során mézes kerámiával dolgozva a Baradlamanók címû könyv figuráit készítjük el a résztvevõkkel. Foglalkozás idõtartama:1,5 óra. Csoportoknak ajánlott programjaink: Mesterség bemutatóval egybekötött, vezetett mézeskalács kiállítás látogatása: Célunk, hogy vendégeinknek a szép esztétikai élménnyel együtt, bepillantást adjunk a mézeskalácsos mesterség több ezer éves történetébe, valamint érdekességként megmutassuk a kalácsdíszítés hagyományos módját, az ejzolást. Ez a program nagyszerû kiegészítõje a barlangtúráknak, valamint a kirándulások kellemes megpihentetõje lehet. A program idõtartama: 30 perc Rendhagyó néprajzóra Célunk, hogy az érdeklõdõk mûhelyünkben kapcsolatba kerülhessenek az alkotó kétkezi munkával, annak eszközeivel, alkalmazott technológiájával. Megismerjék a kalácsokhoz kapcsolódó népi rítusokat és maguk is készíthessenek mézeskalácsot. (A résztvevõk 2db mézeskalácsot vagy 2db gyertyát díszíthet meg, melyet ajándékként elvihetnek.) Különösen ajánljuk általános és középiskolás diákoknak. Hasznos és érdekes kiegészítõje lehet tanulmányi kirándulásoknak, nyári táboroknak. A program idõtartama: 1,5 óra

3 MÉZESKALÁCSOS HÁZ (GÖMÖRI MÛHELY) Táltos csillag útja, turul sólyom röpte, õseink tudását jelenhez kötözze sámán ének Mûhelyünkben két õsi mesterséget, a mézeskalács díszítést és a gyertyamártást mûveljük. Napjainkra már mind a két mesterség kuriózumnak számít, pedig évszázadokon át az élet jelentõs eseményeinek kísérõi voltak a díszes mézeskalácsok és a kézzel mártott gyertyák. Bár a technikai fejlõdés átrendezte világunkat, mi azt tapasztaljuk, ugyan megváltozott módon, de ma is van helye sokunk életében az õsi mesterségek képviselte tudásnak, letisztult formavilágú termékeinek. A mézeskalácsok gyönyörködtetnek bennünket, alkalmazott szimbólumaikon keresztül, átívelve az évszázadokat, ma is érthetõek és hozzánk is szólnak. Mûhelyünk célja, hogy látogatóinknak megmutassuk a mézeskalácsok varázslatos, játékos világát. Megmutassuk, hogy egy szépen díszített kalács, gyertya, napjainkban is hû közvetítõje érzelmeinknek, kívánságainknak. Célunk, hogy segítsük eszközökkel, információval, tanáccsal azokat, akik alkotó kedvükben maguk is díszes kalácsokat, gyertyákat kívánnak készíteni. És célunk az is, hogy a mesterségben rejlõ bölcsességet, az alkalmazott díszítményeket, a kapcsolódó rítusokat megismertessük az érdeklõdõkkel, hogy maguk is használhassák életükben. Mûhelyünknek egy kis parasztház ad nagyszerû otthont, melyben várjuk Önt látnivalókkal, tanácsokkal, termékekkel, változatos programokkal. Barczikay Ildikó - mûhelyvezetõ Barczikay Tanara - mézeskalácsos mester, gyertya készítõ mester a mesterség oktatója Barczikay Léna - játszóház vezetõ gyakornok Címünk: Mézeskalácsos ház (Gömöri Mûhely) Aggtelek Kossuth u. 4. Gömöri Mûhely Gömörszõlõs Kassai út 46/a További információ és bejelentkezés:

4 MÉZESKALÁCS AJÁNDÉKTÁRGYAK: Öröm ajándékok A játékosság, a derû kifejezõi. "Haszontalanságok" melyeket jó adni és öröm kapni. Írókázott textilképek - házi áldás - keresztény imák - templomi festett kazetta díszítmények Gömöri parasztházak, Meseházak Kedves díszei lehetnek nappalinknak, gyermekeink szobájának. Lakásavatókra, lakodalmi ajándéknak ajánljuk. Családi, baráti, rokoni összetartozást kifejezõ mézeskalács: szívek, házak, ember alakok Önálló ajándéktárgyak, de egyéb hasznos ajándékaink kiegészítõi is lehetnek. Keresztelõi ajándékok Hagyományosan díszített, az újszülött életéhez kapcsolódó jókívánságokat kifejezõ pólyás babák Karácsonyi ünnepi díszek -karácsonyfadíszek Karácsonyi mézes képek -betlehemek Húsvéti ünnepi díszek -gömöri mintákkal díszített locsolóajándékok Szerelmi, esküvõi ajándékok szerelmes szívek, huszárok, kardok, bõséget, gazdagságot, kiteljesedést kifejezõ szívek, az ifjú pár összetartozását szimbolizáló mézes kerámia képek.

5 GYERTYÁINK: Az otthoni mézeskalács és gyertyakészítés eszközei és alapanyagai kézzel mártott, írókázott díszgyertyák kézzel öntött, írókázott díszgyertyák, esküvõi gyertyák szív gyertyák keresztelõi gyertyák sodort méhviasz gyertyák Mézeskalács készítõ kalauz Mézeskalácsos recept gyûjtemény Mézeskalácsos szimbólum gyûjtemény mézeskalács szaggató formák mézeskalács díszítõ zacskók színes paraffinok kanóc gyertya öntõ formák gyertyakészítõ kalauz

6 KAPUK, KERÍTÉSEK A kerítéseket, kiskapukat hagyományosan fából készítették. A tartós fakerítés anyaga tölgyfa. A fenti képen gömörre jellemzõ szerkezetû kapu látható. Az oszlopokat földbe ásták, ezeket különbözõ módon díszítették. Az oszlopoknak szépen díszített formái alakultak ki, mint a bálványfejes vagy tulipános formák. A díszítményeik rokonságot mutatnak a temetõi fejfák formáival, díszítményeivel. A nagykapuk tetejét általában felül két oldalról lejtõsen kiképzett deszkával borították be, a fedeles kiskapuknál pedig az oszlopokat vízszintes gerendával kötötték össze. E tájra jellemzõ egykori kapukkal ma is büszkén fogadhatjuk a portánkra lépõket, intézményünkbe látogatókat, melyrõl a képek is tanúskodnak. A formák és motívumok mai igényekhez igazíthatók, minden falusi ház elejét szemet gyönyörködtetõ módon díszíthetik.

7 KAPUK, KERÍTÉSEK Méret : A kapuk és kerítések egyediek, minden esetben a megrendelõ igényeihez igazodnak. Kapuk esetében szintén egyedi, a gömöri kiskapuk általában 0,9-1 méter szélesek, szemöldökfájukat 2 méter magasságba helyezik. A nagykapuk általában 3-3,5 méter szélesek, egy-egy kerítésmezõ 1,4 méter magas. A kerítés mérete a telek méretéhez igazodik. Anyag : Általában tölgy vagy akác. Az ismertetett termékekrõl bõvebb felvilágosítás az alábbi címen kérhetõ: Ráczi István kézmûves, fafaragó 3630 Putnok, Serényi u. 67 Tel: A tárgyak megvásárolhatók a gömörszõlõsi termékboltban is.

8 FÁBÓL KÉSZÜLT DÍSZ- ÉS HASZNÁLATI TÁRGYAK A gömöri térségben ma is vannak famegmunkálással foglalkozó mesteremberek, akik a helyi hagyományos forma és motívumkincseket is használva, mai használati és dísztárgyakat készítenek. A helyi erdõk és kertek szép erezetû tölgy, dió, akác, kõris, cseresznye, szilva fáit õseikhez hasonlatosan ösztönös szépérzékükkel úgy formálják, hogy a kezük alól kikerülõ tárgyak kézhez állóak, szépek és funkciójuknak megfelelõek lesznek. A fa mindig fontos szerepet töltött be az ember életében, ma is közvetlen kapcsolatot jelent a természettel. A kivágott és feldolgozott fa is élõ anyagként viselkedik, megtartja a fa fajtára jellemzõ egyedi szerkezetét, mintázatát, színe patinássá válik az évek elteltével. E tulajdonságok ismeretét generációk adták át egymásnak, az ügyes kezû helyi mesteremberek a paraszti gazdálkodásban, háztartásban használt tárgyak mellett dísztárgyakat is készítettek.

9 FÁBÓL KÉSZÜLT DÍSZ- ÉS HASZNÁLATI TÁRGYAK Medálok Méret: 2-3 cm Anyag: sárgabarack mag, szilvafa Mintázat: egyedi darabok, általában növény és figurális díszítésûek Csanak Méret: kb. 15 cm hosszú, 6-7 cm széles Anyag: a legkülönfélébb anyagok felhasználásával készülnek (pl. körte, bükk, cseresznye, hárs) Mintázat: egyedi Kulacs Méret: kb. 0,5 l ûrtartalmú, kb cm x 4 cm nagyságú Anyag: fõleg diófa Mintázat: egyedi Díszdoboz Méret: változó, általában 6-20 cm átmérõjû, 5-6 cm magas Anyag: változó, pl. cseresznye, dió, bükk Mintázat: egyedi Az ismertetett termékekrõl bõvebb felvilágosítás az alábbi címen kérhetõ: Ráczi István kézmûves, fafaragó 3630 Putnok, Serényi u. 67 Tel: A tárgyak megvásárolhatók a gömörszõlõsi termékboltban is.

10 FONOTT ÉS HÁNCS TERMÉKEK A vesszõbõl fonott tárgyakkal a természetet idézhetjük meg otthonainkba. A hangulatos és csodaszép tárgyak a vidéki és a városi lakásokat egyaránt barátságosabbá és természetesebbé varázsolják. Az itt látható fonott termékeket mindennapjaink használati tárgyaiként és ajándékként, esetleg ajándékcsomag részeként is ajánljuk. Formai gazdagságukkal és többféle méretükkel mai igényeinket igen változatos módon tudják szolgálni.

11 FONOTT ÉS HÁNCS TERMÉKEK Vesszõbõl fonott termékek Virágláda: méret 20 cm magas, 25 cm széles és 80 cm hosszú illetve egyedi méretben is. Forma szögletes, vagy kerekített. Gyümölcsös kosarak: átmérõ cm, magasság cm. Egyéni méretben is készítünk! Forma: ovális, kör, szögletes, füllel vagy anélkül. Tálcák: méret 20x30 cm, 30x50 cm Illetve egyedi méretben is rendelhetõ! Forma: ovális, kör, szögletes, szív Üvegek: demizson méret 3 és 5 liter üveg méret 0,2-1 liter HOZOTT ÜVEGBÕL IS DOLGOZUNK! Háncs termékek, szakajtók: Kosarak: átmérõ 25cm, 50cm (egyedi) forma: kör Szakajtó: átmérõ: alul 15 cm, fölül 25 cm forma: kör, lefelé szûkülõ Az ismertetett termékekrõl bõvebb felvilágosítás az alábbi címen kérhetõ: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Környezetvédelmi és Területfejlesztési Kht. Telephely: 3728, Gömörszõlõs, Kassai u. 39 Tel: 48/ okogomor@axelero.hu Kapcsolattartó: Süttõ Boglárka

12 KÉZI KÖTÉSÛ GYAPJÚTERMÉKEK A gyapjú finom szálszerkezete utánozhatatlan, hõszigetelõ képessége, tartóssága egyedülálló, viselése pedig kellemes. Ma elsõsorban a természetes alapanyagot kedvelõk keresik, gyapjúból készült termékekkel is gazdagítják ruhatárukat, használati tárgyaik körét. A Gömörszõlõsön elõállított gyapjúfonál 100 %-os minõsített gyapjúból készül, amit a Biokontroll Hungária Kht. minõsít (szám: 8241/I) A gyapjú pulóvereket, sapkákat a környékbeli asszonyok kötik kézzel. A kötött termékeket a magyar népmûvészeti motívumokban megõrzött egyetemes szimbólumok díszítik. Ezek az esztétikusan megformált motívumok gömöri szõtteseken, hímzéseken, csipkéken, hímes tojásokon alkalmazott minták, szimbólumok kerültek át munkatársaink tervezése által kötésmintákra. Ezen értékük miatt termékeink a Képzõ- és Iparmûvészeti Lektorátus által zsûrizettek.

13 KÉZI KÖTÉSÛ GYAPJÚTERMÉKEK SZARVAS MADÁR, KAKAS GRÁNÁTALMA Az örök megújulás, az újjászületés, hosszú élet, halhatatlanság, a bõség és a termékenység szimbóluma. A ház az archaikus világképben a világ közepén áll, így ezúttal annak képmása is, a világmindenség szimbóluma. Többnyire lélek, égi hírvivõ jelképe, az élet kezdete és a férfiasság szimbóluma. HÁZ, SÁTOR ÖRVÉNY, CSIGAVONAL ÉLETFA Az örök mozgás, körforgás õsi, egyetemes jelképei. A csigavonal az út jelképeként is szerepel. LEVELES ÁG VÍZFOLYÁS NÕ, VÍZ Almaként az újjászületés és a halhatatlanság, sok magja miatt pedig a születés és a termékenység szimbóluma. Összetett jelentésû, egyetemes szimbólum. A fa a földi lét, a gyümölcse a halhatatlanság jelképe. Általában az életet, a megújulást, örökzöldek esetében a halhatatlanságot szimbolizálja. A termékenység, megtisztulás, megújulás és védelem szimbóluma. Termékenysége t, a táplálást jelenti. A víz az élet vize a megtisztulás, az újjászületés eleme. A T E R M É K E K M É R E T E I m é r e t hossz szélesség karhossz gyapjúsapka felnõtt gyapjúsapka gyermek gyapjú pulóver S 65 cm-ig gyapjú pulóver M 70 cm-ig gyapjú pulóver L 75 cm-ig gyapjú pulóver XL 80 cm-ig gyapjú pulóver Extra 80 cm felett egyedi egyedi Az ismertetett termékekrõl bõvebb felvilágosítás az alábbi címen kérhetõ: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Környezetvédelmi és Területfejlesztési Kht. Telephely: 3728, Gömörszõlõs, Kassai u. 39 Tel: 48/ okogomor@axelero.hu Kapcsolattartó: Süttõ Boglárka

14 HÍMZETT TERMÉKEK A gömöri térség hímzéstípusait - a vagdalásost, a keresztszemest és az úri hímzést - hímezték nagymamáink nyers színû, házi szövésû vászonra. A hímzett vászonból szebbnél szebb terítõket, párnákat, lepedõt és falvédõt, hétköznapjaik és ünnepeik tárgyait készítették. Ezeket a motívumokat megõriztük, és mai formájú, anyagú és a modern lakásokban is alkalmazható színekkel komponáltuk eggyé. Úgy éreztük, a gyökereinket jelentõ gazdag népi tárgyalkotó mûvészet egy-egy kicsi darabját így hétköznapjaink részévé tehetjük. A hímzett képeslapok, képek, díszpárnák kedves ajándékként szolgálhatnak. A különbözõ színek, minták más-más hangulatot teremtenek, sajátos, egyedi arcot adnak minden helyiségnek.

15 HÍMZETT TERMÉKEK Gömöri vagdalásos Régen házi szövésû vászonra, ma takácsvászonra hímezik, fehér vagy nyers színû fonállal. Motívumok: virág, virágszirom, levél, csillag Úri hímzés Szintén házivászonra hímezték fehér, bordó és arany osztott hímzõ fonállal. Motívumok: virágok, levelek, gránátalma, õsi motívumok Száröltés Lepedõvászonra fehér, nyers, kék gyöngyfonállal hímezik. Motívumok: a régi hímzésekrõl maradtak fenn. hímes párna: méret:40x40 cm választható színek: bordó, zöld, kék, nyers Anyag: hímzett huzat: lenvászon, takácsvászon párna: természetes vegyi kezelés nélküli huzatba varrt bio minõsítésúû gyapjú súly: kb. 15 dkg Gömöri keresztszemes Takácsvászonra hímezik kék, vagy piros hímzõ fonállal. Általános motívumai: állatfigurák, virágok hímes képeslap: méret: 15x11 cm anyag: karton,vászon hímes kép: anyag: fa keret, vászon kicsi: 12x18 cm, nagy: 15x22 cm Az ismertetett termékekrõl bõvebb felvilágosítás az alábbi címen kérhetõ: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Környezetvédelmi és Területfejlesztési Kht. Telephely: 3728, Gömörszõlõs, Kassai u. 39 Tel: 48/ okogomor@axelero.hu Kapcsolattartó: Süttõ Boglárka

16 AJÁNDÉK- ÉS HASZNÁLATI TÁRGYAK Természetes alapanyagokból többféle használati és ajándéktárgyat készítünk, gyapjú és levendula töltettel. Az edényfogók gyapjú töltetûek, kihasználva azt, hogy a gyapjú nagyon jó hõszigetelõ. A levendulával töltött zsákocskák, babák kedves ajándékok lehetnek, amellett, hogy a levendulának kellemes illata, nyugtató és molyriasztó hatása van. A babzsákhoz hasonló búzatyúkot dísztárgyként és gyermekek játékaként is ajánljuk. Az ismertetett termékekrõl bõvebb felvilágosítás az alábbi címen kérhetõ: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Környezetvédelmi és Területfejlesztési Kht. Telephely: 3728, Gömörszõlõs, Kassai u. 39 Tel: 48/ okogomor@axelero.hu Kapcsolattartó: Süttõ Boglárka

17 AJÁNDÉK- ÉS HASZNÁLATI TÁRGYAK Edényfogó tyúk és kakas Méret: kakas: 15x15 cm tyúk: 15x10 cm Anyag: pamutvászon Töltet: 100% bio minõsítésû gyapjú Szín: kékfestõ, bordó, nyers és zöld mintás Levendula termékek Méret: zsák: 4x3 cm baba:4x8 cm hímzett zsák: 5x5 cm Anyag: pamutvászon, fagolyó, gyapjúfonál Töltet: levendula és 100% bio inõsítésû gyapjú Színek: kékfestõ, bordó, zöld, nyers színû Búzatyúk Méret: 15x18 cm Súlya: dkg Anyag: pamutvászon férc, szeme gyöngybõl Töltet: búza Színek: kékfestõ, bordó, nyers és zöld

18 HORGOLT TERMÉKEK A horgolt termékek divatja napjainkban reneszánszát éli. A horgolás technikája nagyonnagyon régen alakult ki a csomó nélküli, egyszálas fonásból. A fonalat kézzel fonták, hurkolták össze egybefüggõ felületté. A horgolásnak is ez az alapja. A különbség csak az, hogy ma egy horgos végû tû segítségével hurkolják egymásba igen változatos módon és sokféle minta szerint a fonalat. Hangulatossá teszi az egyszerû, rusztikus és az aprólékosabb, polgári lakásokat egyaránt. Mintáit a keresztszemes hímzésekbõl szabadon választhatjuk. A hópelyhet ábrázoló csipkeminták ünnepi díszként is használhatók.

19 HORGOLT TERMÉKEK Horgolt függönyök Anyaga: horgoló cérna (100 % pamut) Szín: fehér Méretek: 38*68 cm, 45*75 cm illetve egyéni méretekben Minták: megrendelésre egyéni méretben, leszámolható keresztszemes minta alapján is készíthetõ Horgolt karácsonyfadíszek: Anyaga: horgoló cérna (100 % pamut) Szín: fehér Átmérõ: 6 cm illetve 8 cm Minták: a képen látható illetve egyedileg választható Az ismertetett termékekrõl bõvebb felvilágosítás az alábbi címen kérhetõ: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Környezetvédelmi és Területfejlesztési Kht. Telephely: 3728, Gömörszõlõs, Kassai u. 39 Tel: 48/ okogomor@axelero.hu Kapcsolattartó: Süttõ Boglárka

20 LEVENDULA BIO GYAPJÚ ÁGYNEMÛ GARNITÚRA Termékeinket nem kizárólag a hagyományosan kedvelt gyapjú alapanyag miatt ajánljuk, hanem mert többszörösen természetbarát, energia- és költségkímélõ megoldás. *Alapanyaga: Bio minõsítésû gyapjú (az Európa Uniós standard alapján a Biokontroll Hungária által ellenõrzött és minõsített) *100 %-os gyapjú (nem tartalmaz mûszálat, engedélyezett mennyiségben sem) *Természetes vegyi kezelés nélküli huzatban megóv a más, szintetikus anyagok által esetleg okozott allergiás, asztmatikus megbetegedésektõl Nedvesen is melegít (magas páratartalmú, nedves lakóterekben is ajánlott) Szinte lélegzik (biztosítja az egészséges levegõáramlást a testfelszín és a légtér között) Felveszi az izzadtságot, és a légtérbe továbbítja, így használója nem izzad meg benne Nagyszerû hõmérséklet szabályzó, õrzi a test melegét (télen meleg, nyáron hûvös) Nem kell egészségtelenül felfûteni a lakást, ezzel energiát és költséget takarít meg A gyapjú természetes lanolin tartalma a legtöbb bõrápoló alapanyaga A t e r m é k k e z e l é s e : Használata során különleges kezelést nem igényel. Tisztítása megegyezik a más használatban lévõ paplanokkal. (Ha hosszabb ideig nem használjuk az esetleges molyosodás elkerülésére félévente, vízhatlan csomagolásban, fagyasztóban 24 órás fagyasztás elegendõ)

21 LEVENDULA BIO GYAPJÚ ÁGYNEMÛ GARNITÚRA p a p l a n o k Méret Töltõsúly Nettó ár cm kg Ft/db 135x190 1, x200 1, x210 1, x200 1, x220 2, d e r é k a l j a k Méret Töltõsúly Nettó ár cm kg Ft/db 90x x200 1, x210 1, x220 1, p á r n á k Méret Töltõsúly Nettó ár cm kg Ft/db 40x50 0, x70 0, x Az ismertetett termékekrõl bõvebb felvilágosítás az alábbi címen kérhetõ: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Környezetvédelmi és Területfejlesztési Kht. Telephely: 3728, Gömörszõlõs, Kassai u. 39 Tel: 48/ okogomor@axelero.hu Kapcsolattartó: Süttõ Boglárka

2014.október Gyermekek Háza

2014.október Gyermekek Háza 2014.október Gyermekek Háza 2014.október 1. 17.45-19.45 óráig 2014.október 1. 15-17 óra István fotográfus.. Részvételi díj: 4.500 Ft/hó. 2014.október 2. 9.15-9.45 óra 2014.október 2. 10-10.40 óra és 11-11.40

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 1. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 1. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 1. szám 2011. február elsején nyílt meg a REGINA Fórum elnevezésű jótékonysági bolt Gödöllő szívében, az Átrium Üzletház földszintjén. Az üzlet a helyi és térségi lakosok számára

Részletesebben

Javaslat. a Beregi keresztszemes hímzés Felső-Tiszavidéki keresztszemes hímzés. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktárba történő felvételéhez

Javaslat. a Beregi keresztszemes hímzés Felső-Tiszavidéki keresztszemes hímzés. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktárba történő felvételéhez Javaslat a Beregi keresztszemes hímzés Felső-Tiszavidéki keresztszemes hímzés I. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktárba történő felvételéhez A JAVASLATTEVŐ ADATAI 1. A javaslatot benyújtó (személy/intézmény/szervezet/vállalkozás)

Részletesebben

MAGYAR NÉPI IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM, BUDAPEST

MAGYAR NÉPI IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM, BUDAPEST Leltári szám: 2014.28.1 1 db Gyarapodási napló száma: 47/2014 Megnevezés: tepsi Díszítmény: leveles-virágos Alkotó neve/készítő: korongozó: Czibor Imre, festő: Kajtár Annamária Tervező neve: korongozó:

Részletesebben

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot!

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! unite for children 202 Karácsonyi katalógus Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! Az UNICEF termékek megvásárlásával Ön is részt vehet a Föld legkiterjedtebb segélyakciójában. Minden megvásárolt UNICEF

Részletesebben

ESKÜVÕI. TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.

ESKÜVÕI. TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox. ESKÜVÕI TERMÉKEINK és SZOLGÁLTATÁSAINK MAGIC PARTY-BOX 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu Termékek Dekorációs kellékek: I. Asztaldekoráció 1.

Részletesebben

Flitteres párna és huzat Különböző kivitelben november 8-tól

Flitteres párna és huzat Különböző kivitelben november 8-tól K F OR RE GAT HATÓ FLITTE Flitteres párna és huzat Különböző kivitelben 2017. november 8-tól www.kik.hu Teamécses tartó csak 1590,- Szarvas dísz Különböző kivitelben, 520,-tól 1 3 2 Rusztikus gyertya Különböző

Részletesebben

HORECA MARKETEX. A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL. www.horecamarketex.hu

HORECA MARKETEX. A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL. www.horecamarketex.hu HORECA MARKETEX A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL www.horecamarketex.hu A mosoly után a legfontosabb: munkatársai megjelenése Forma és munkaruházat Szakácsoktól a londinerekig

Részletesebben

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat Fedezze fel karácsonyi ajánlatunkat A karácsony már a küszöbön áll Gondolkodott már azon, mivel lepje meg szeretteit? Egy tökéletes és stílusos ajándékot keres? Állítsa össze egyedi szettjét, vagy válasszon

Részletesebben

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat Fedezze fel karácsonyi ajánlatunkat A karácsony már a küszöbön áll Gondolkodott már azon, mivel lepje meg szeretteit? Egy tökéletes és stílusos ajándékot keres? Állítsa össze egyedi szettjét, vagy válasszon

Részletesebben

Fogd a Kezem Alapítvány. Kézműves termékkatalógus

Fogd a Kezem Alapítvány. Kézműves termékkatalógus Fogd a Kezem Alapítvány Kézműves termékkatalógus Fogd a kezem és megmutatom a világnak, hogy szüksége van rád szól az alapítvány hitvallása. Azokat az értelmükben akadályozott fiatalokat akarjuk megszólítani,

Részletesebben

ZSIGMOND ZSUZSA. Szövő Népi Iparművész A Népművészet Ifjú Mestere

ZSIGMOND ZSUZSA. Szövő Népi Iparművész A Népművészet Ifjú Mestere ZSIGMOND ZSUZSA Szövő Népi Iparművész A Népművészet Ifjú Mestere 1971. augusztus 22-én születtem Budapesten. Édesanyám pesti polgári, Édesapám bácskai bunyevác családból származik. 1989-ben tettem érettségi

Részletesebben

Vidám kalandok. pénztárcabarát árakon többet. 750 ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR.

Vidám kalandok. pénztárcabarát árakon többet. 750 ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR. Vidám kalandok pénztárcabarát árakon többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR pulóver téli mintával, 74-92 cm kislányoknak, kisfiúknak, 98 128 cm: lányoknak, fiúknak, nadrág 68-92 cm, kislányoknak, mintával,

Részletesebben

Teddy Maci Fényképes pólóval Mágikus Párna a TE Fényképeddel 2 Ez egy igazán különleges ajándék! 25 centiméter Magas Teddy Mackó, fényképes pólóval! Bármilyen fényképet, vagy szöveget rátudunk helyezni!

Részletesebben

Szakmai beszámoló Napirend program tevékenység

Szakmai beszámoló Napirend program tevékenység Szakmai beszámoló Napirend program tevékenység Előzmények Projekt adatai: Kedvezményezett Projekt címe Projekt azonosítója Alsómocsolád Község Önkormányzata Mintaprogram a minőségi időskorért HU11-0005-A1-2013

Részletesebben

2015. március 28. HÚSVÉTI KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS. 10 órától. 16 óráig. Helye: BAB-USKA Tájház Úri, Fő út 52.

2015. március 28. HÚSVÉTI KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS. 10 órától. 16 óráig. Helye: BAB-USKA Tájház Úri, Fő út 52. 2015. március 28. HÚSVÉTI KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS 10 órától 16 óráig Helye: BAB-USKA Tájház 2244. Úri, Fő út 52. Amit kínálunk: - kis állat simogató (nyuszi, bárány, kiscsibe stb.) - tojás festés - tojás

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám Kedves Olvasó! A hosszúra nyúlt hideg idő után végre élvezhetjük a tavaszt. Áprilisban nemcsak a Húsvétra készülünk kínálatunkkal, de már anyák napjára is, hiszen május

Részletesebben

Javaslat Batykó Szilvia kerámiáinak települési értéktárba történő felvételéhez

Javaslat Batykó Szilvia kerámiáinak települési értéktárba történő felvételéhez Javaslat Batykó Szilvia kerámiáinak települési értéktárba történő felvételéhez Készítette: Czöndör Mihályné (név). (aláírás) Pusztaszabolcs, 2015. április 11. (település, dátum) (P. H.) 1 2 I. A JAVASLATTEVŐ

Részletesebben

Szabadidős programtervezet (havi 2 x 2 óra)

Szabadidős programtervezet (havi 2 x 2 óra) ünnepitabi14_6.qxp 7/25/2006 5:59 PM Page 6 Szabadidős programtervezet (havi 2 x 2 óra) 6 Szeptember 1. Bemutatkozás Az éves program ismertetése Az elkészítendõ ok bemutatása Ismerkedés az Ünnepváró könyvvel

Részletesebben

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június Hírlevél Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház 2014. január-június Gyerekházunk napi szinten 9-13. h áll a családok rendelkezésére. A napi foglalkozásokon túl folyamatos programokkal a jeles napok megünneplésével

Részletesebben

2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban. Az ingyen függönyvarrás tartalmazza a: szabást szegést varrást vasalást

2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban. Az ingyen függönyvarrás tartalmazza a: szabást szegést varrást vasalást FÜGGÖNYVARRÁS INGYEN! November 1-30-ig! Készüljön a Karácsonyra! % 2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban 2999 Ft / Keresztcsíkos fényáteresztő függöny 140 cm szélességben Az ingyen függönyvarrás tartalmazza

Részletesebben

1.690.-Ft. 1.090.-Ft. 990.-Ft. Nálunk már tombolnak az idei tavaszi trendek! /db-tól. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 30 x 50 cm.

1.690.-Ft. 1.090.-Ft. 990.-Ft. Nálunk már tombolnak az idei tavaszi trendek! /db-tól. kika - a lakberendezési ötletek sztárja! 30 x 50 cm. Nálunk már tombolnak az idei tavaszi trendek! kika - a lakberendezési ötletek sztárja! "Multi" virágos díszpárna méretben, huzat: 100% pamut, töltet: 100% PES, 40 x 40 cm, ára:.990,- (177841, -).490.-Ft

Részletesebben

2014. évi NKA pályázat leírókartonjai

2014. évi NKA pályázat leírókartonjai 2014. évi NKA pályázat leírókartonjai 1. Leltári szám 2014. 17. 1. 2. Megnevezés csavarítókendő - női fejviselet 4. Leírás, használat/tartalom Színes gyapjúfonalból (fehér, zöld, világoskék, barna, piros,

Részletesebben

Vendégpapucs. Patchwork Design

Vendégpapucs. Patchwork Design Vendégpapucs www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon személyes használatra készült. Tilos megosztani, másolni vagy feltölteni bármilyen weboldalra. A sablonok és ábrák kereskedelmi célú hasznosítása tilos.

Részletesebben

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet 20 1 PEMARIN MP.Kft. AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet KATALÓGUSAINK Ajtó-ablak betét 2.rész Tiffany virág minták Tiffany állat minták Tiffany táj képek Széljegyzet

Részletesebben

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY 55 04.1 KAMÉLEON Termék kód: STL-01-02-L ORANGE KAMÉLEON CSALÁD 2 ajtóval Orange Kaméleon szekrénycsaládunk tervezésekor külön hangsúlyt fektettünk az egyszerű, letisztult formákra, így kiváló ár-érték

Részletesebben

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

TERMÉK ADATLAP. Szív nagy. Termék neve

TERMÉK ADATLAP. Szív nagy. Termék neve Szív nagy fonal X szalag egyéb: gipsz, festék, lakk, Alkalmazott technikák varrás X ragasztás X festés gyöngyözés 125 g gipsz, 3ml lakk, 10 cm organza szalag, 5 ml festék Szükséges eszközök gipsz kiöntő

Részletesebben

MAGYAR NÉPI IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM, BUDAPEST

MAGYAR NÉPI IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM, BUDAPEST Leltári szám 2014.29.1. 1 db Gyarapodási napló száma: 48/2014 Technika vászonszövés Használat helye: - Díszítmény: csíkszéki csíkos Használat ideje - A szövet-méteráru fekete-piros-kék-zöld csíkszéki sűrű

Részletesebben

LEÍRÓKARTONOK. 1. Leltári szám 2014.1.1.

LEÍRÓKARTONOK. 1. Leltári szám 2014.1.1. LEÍRÓKARTONOK 1 Leltári szám 201411 2 Megnevezés Tál 4 Leírás, használat/tartalom Sárga alapszínű, korongozott, karcolt és írókás díszítésű díszedény Tükrében a mezőcsáti motívumvilágra jellemző karcolt,

Részletesebben

Akciós Felnőtt Dekorációs Katalógus 2011/1. Készlet erejéig!

Akciós Felnőtt Dekorációs Katalógus 2011/1. Készlet erejéig! Akciós Felnőtt Dekorációs Katalógus 2011/1 Készlet erejéig! 14 cm 34 cm 23,5 cm 23,5 cm 73,5 cm 70,5 cm 38,5 cm 34 cm XL Fali Dekor 1 ív: 70x100 cm HL Fali Dekor 1 ív:50x70 cm L Fali Dekor 1 ív:35x100

Részletesebben

Frottír Mikulás Ár, árajánlat kérés alapján. Frottír gyertya hengerdobozban Ár, árajánlat kérés alapján. Quatro szett

Frottír Mikulás Ár, árajánlat kérés alapján. Frottír gyertya hengerdobozban Ár, árajánlat kérés alapján. Quatro szett Frottír Mikulás 1 db törölköző (30 50 cm) 1 db törölköző (50 100 cm) 2 db mosdókesztyű (15 20 cm) Anyag: 100% pamut, 400 g/m2 Szín: kék. Zöld, piros /szin Frottír gyertya hengerdobozban Anyag: 100% pamut,

Részletesebben

TÁRGYLISTA Kisvárda Pap

TÁRGYLISTA Kisvárda Pap TÁRGYLISTA Kisvárda Pap Leltári szám Megnevezés Leírás Méret Kép J 2014.28.1 Ünnepi abrosz Kék és piros fonallal, keresztszemes technikával hímzett pamutosvászon abrosz. Körben virágsoros minta, közepén

Részletesebben

Boldog Karácsonyt Ft / SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! Minden kedves vásárlónknak. és sikeres új évet kívánunk! Ünnepi nyitvatartás:

Boldog Karácsonyt Ft / SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! Minden kedves vásárlónknak. és sikeres új évet kívánunk! Ünnepi nyitvatartás: Minden kedves vásárlónknak Boldog Karácsonyt és sikeres új évet kívánunk! 3999 Ft / Finom dekor anyag szövött Jaquard mintával 158 cm szélességben 3999 Ft / Áttetsző dekor függöny szövött sherli mintával

Részletesebben

Karácsonyi horgolt edényfogók - 2. Írta: Administrator

Karácsonyi horgolt edényfogók - 2. Írta: Administrator Színűkben és mintájukban ünnepiek ezek az edényfogók. Már a felső sor edényfogó elkészítését leközöltük most akkor következzen az alsó sorban látható három horgolt karácsonyi edényfogó mintája. A horgolásról

Részletesebben

Ajándékkatalógus 2009

Ajándékkatalógus 2009 Ajándékkatalógus 2009 A valóban felelős cégeknek a valóban felelős ajándék Ajándék, amivel kétszer ad Bemutatkozunk A fruit of care cégajándékaival nem csak partnereit, ügyfeleit és munkatársait ajándékozza

Részletesebben

A kreativitás az a folyamat, amikor a semmiből valamit teremtünk. (Bencze K.) 3. rész. Két hetente megjelenő ingyenes kiadvány

A kreativitás az a folyamat, amikor a semmiből valamit teremtünk. (Bencze K.) 3. rész. Két hetente megjelenő ingyenes kiadvány 3. rész Két hetente megjelenő ingyenes kiadvány A kreativitás az a folyamat, amikor a semmiből valamit teremtünk. (Bencze K.) Készítette: Burián Mónika FonalDesign(er) www.fonaldesign.cafeblog.hu 2 Tartalom

Részletesebben

szép, harmónikus, kellemes, monumentális, érzelmekre ható

szép, harmónikus, kellemes, monumentális, érzelmekre ható Mi jut eszedbe a művészetről? szép, harmónikus, kellemes, monumentális, érzelmekre ható Mit jelent a művészet szó? mű (nem valódi) ember által csinált készített dolog teljesítmény, munka (kunst-német)

Részletesebben

TEHETSÉGPROGRAM Hímzés Faművesség

TEHETSÉGPROGRAM Hímzés Faművesség TEHETSÉGPROGRAM A Békés Megyei Népművészeti Egyesület megalakulásától fontos feladatának tartja a gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozást. Arra törekszünk, hogy a felnövekvő nemzedék megismerje a népi

Részletesebben

Napfény Paplan-2000 Kft. Szép álmokat kínálunk! Cégjegyzék szám: 10-09022580 Adószám: 11174527-2-10 EU VAT: HU11174527

Napfény Paplan-2000 Kft. Szép álmokat kínálunk! Cégjegyzék szám: 10-09022580 Adószám: 11174527-2-10 EU VAT: HU11174527 Töltött termékek árjegyzéke Pehely- és félpehely töltetű termékek (Fedőanyaga: 100% pamut toll- és pehelybiztos selyemangin) pehely és félpehely paplanok hordtáskában 00100 Pehelypaplan L 135x190 100%

Részletesebben

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 Kedves Vásárlónk, Katalógusunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ünnepi meglepetést. Akár családtagjainak és barátainak, akár munkatársainak vagy

Részletesebben

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad,

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad, Csoportszobai bútorok MB 100 481 Mese szekrény MB 100 450 Mese szekrény A képen látható bútor összeállítást csak egyben lehet megrendelni különkülön az elemek nem elérhetőek. Az ár csak a képen látható

Részletesebben

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI Óvodánk a hagyományőrzést, a népi kultúra ápolását egyik legfontosabb feladatának tekinti. Megteremtjük azt a miliőt, amelyben az óvodába lépés első pillanatától a nevelés

Részletesebben

1799 Ft/m 2. Laminált padló. A hónap ajánlata: 5999, Ft / 2999, Ft / AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA

1799 Ft/m 2. Laminált padló. A hónap ajánlata: 5999, Ft / 2999, Ft / AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA A hónap ajánlata: Laminált padló Nagy választék, német minőség, szuper árak! 2018. május 1-31. 2199,- 1799 Ft/ Olajozott fehér tölgy 7mm 31/AC3 Kockás piknik

Részletesebben

Déri Múzeum Debrecen. Kolozs megye

Déri Múzeum Debrecen. Kolozs megye V.2008.3.1. 1. Ruhásszekrény sifon 2. Fenyőfából készített, gazdagon díszített asztalos munka. A bútor egész felületét beborítják a sárga és a szürkésfehér alapozásra festett növényi indákkal összekötött

Részletesebben

Mindig alacsony áron FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ KOLLEKCIÓNKAT. többet. 750 Ft. 750 Ft-tól 2190 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT tól

Mindig alacsony áron FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ KOLLEKCIÓNKAT. többet. 750 Ft. 750 Ft-tól 2190 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT tól FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ többet kevesebbért... mindennap! KOLLEKCIÓNKAT Mindig alacsony áron Gyertya pohár formájú, ezüst színű, többféle változat, 7x8 cm képkeret mérete: 13 x 18 cm Párnahuzat puha rojtos

Részletesebben

kedvező áron TAVASZI SZÍNVARÁZS többet 430 Ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR felső póló

kedvező áron TAVASZI SZÍNVARÁZS többet 430 Ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR felső póló TAVASZI SZÍNVARÁZS kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR 430 Ft kislányoknak, fodros ujjakkal, 74-98 cm lányoknak, 104-134 cm póló kisfiúknak, 74 98 cm fiúknak, AZ AJÁNLAT 2019.04.25-től

Részletesebben

Alapítványunkat több mint két évtizede azzal a céllal hoztuk létre, hogy (elsősorban értelmi)

Alapítványunkat több mint két évtizede azzal a céllal hoztuk létre, hogy (elsősorban értelmi) TERMÉKISMERTETŐ Alapítványunkat több mint két évtizede azzal a céllal hoztuk létre, hogy (elsősorban értelmi) fogyatékos fiatal felnőttek számára személyre szabott, egyedi lakhatási és foglalkoztatási

Részletesebben

ÓBUDAI REHABILITÁCIÓS ÉS FOGLALKOZTATÁSI KÖZPONT

ÓBUDAI REHABILITÁCIÓS ÉS FOGLALKOZTATÁSI KÖZPONT ÓBUDAI REHABILITÁCIÓS ÉS FOGLALKOZTATÁSI KÖZPONT TERMÉKKATALÓGUS 2019 TERMÉKKATALÓGUS 2019 Felelős kiadó: Janurikné Csonka Erika Cím: 1033 Budapest, Benedek Elek utca 1-3. Tel.: 06 1 388 7530 E-mail:

Részletesebben

ROMÁNIAI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG

ROMÁNIAI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG ROMÁNIAI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG BELSŐ SZABÁLYZAT ZÁSZLÓKRA VONATKOZÓ ELŐÍRÁSOK Jelen irat a szervezeten belüli zászlók, lobogók és fanionok formai követelményeit, használatát szabályozza. I. Szövetségi

Részletesebben

HÚSVÉTI KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS. Belépő: Minden gyermek hozzon magával egy db festett, felakasztható tojást a közös tojásfára!

HÚSVÉTI KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS. Belépő: Minden gyermek hozzon magával egy db festett, felakasztható tojást a közös tojásfára! Jellege: Kézműves HÚSVÉTI KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS Ideje: 2015. március 28. 10 órától 2015. március 28. 16 óráig Helye: BAB-USKA Tájház 2244. Úri, Fő út 52. Szeretettel várjuk a családokat rendezvényünkre.

Részletesebben

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság HÍMZŐMŰHELY katalógus

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság HÍMZŐMŰHELY katalógus Telefon / Fax 62 24 058 E-mail: foglalkoztato@hodmezovasarhely.hu HÍMZŐMŰHELY katalógus Telefon / Fax 62 24 058 E-mail: foglalkoztato@hodmezovasarhely.hu HÍMZŐMŰHELY ÁRJEGYZÉKE Zsűri szám Cikksz. Megnevezés

Részletesebben

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres)

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 2016.11.25. 27. BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 1150 "BLUE" * kobaltkék üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1151 "OPAL" * mattfehér opál üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1152-01 "PIERROT 01"

Részletesebben

a hűvösebb napokra! többet SZÍVMELENGETŐ ÁRON BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft kevesebbért...

a hűvösebb napokra! többet SZÍVMELENGETŐ ÁRON BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft kevesebbért... Divatos darabok SZÍVMELENGETŐ ÁRON a hűvösebb napokra! többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR pulóver szürke, rózsaszín vagy krémszínben XS XL Az ékszerek és kiegészítők külön kaphatók, a készlet erejéig.

Részletesebben

többet 1490 FT 720 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes ruha

többet 1490 FT 720 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes ruha többet kevesebbért... mindennap! 1490 FT ruha széles vállpánttal, brokát csillagokkal, szürke vagy rózsaszín 98-128 cm méretekben 720 FT BOMBA ÁR Mikroszálas Párnahuzat többféle ünnepi mintával, 40x40

Részletesebben

1. KOVÁCSOLTVAS KERÍTÉS ÁRLISTA

1. KOVÁCSOLTVAS KERÍTÉS ÁRLISTA 1. KOVÁCSOLTVAS KERÍTÉS ÁRLISTA Az ár nettó ár, telephelyi átadásra vonatkozik, zárbetétet, zárszerkezetet, nyitómotort és felületkezelést nem tartalmaz. A felfogató-rögzítő szerelvények árait tartalmazza.

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

Tömörfa bútorajtók. bajuszíves tölgyajtó. a nyomdai színek nem minden esetben adják vissza a termékek valóságos árnyalatát.

Tömörfa bútorajtók. bajuszíves tölgyajtó. a nyomdai színek nem minden esetben adják vissza a termékek valóságos árnyalatát. Tömörfa bútorajtók rendelhetõ fafajok: borovifenyõ, tölgy, kõris, éger, cseresznye, bükk, hárs betétformák: bajuszíves, szögletes, hordóíves szín: színminta alapján választott színek, normál vagy antikolt

Részletesebben

5.osztály 1.foglalkozás. 5.osztály 2.foglalkozás. hatszögéskörök

5.osztály 1.foglalkozás. 5.osztály 2.foglalkozás. hatszögéskörök 5.osztály 1.foglalkozás 5.osztály 2.foglalkozás hatszögéskörök cseresznye A cseresznye zöld száránál az egyeneshez képest 30-at kell fordulni! (30 fokot). A cseresznyék között 60 egység a térköz! Szétszedtem

Részletesebben

Mikulásvirág Közzétette: (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Mikulásvirág Közzétette:  (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 08. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Az alul zöld, felül gyönyörű bíborszínű leveleket növesztő cserepes virág eredetileg

Részletesebben

Gingerbread show programme c. projekt (AG 9.)

Gingerbread show programme c. projekt (AG 9.) Készült a biológiai sokféleség megőrzése és fenntartó használata az ökoturizmus formáinak fejlesztése révén közép- és kelet-európai bioszféra rezervátumokban című (GEF) program keretében Gingerbread show

Részletesebben

Konyhafrontok WWW.TAMASBUTOR.HU KONYHAFRONTOK. 6 termékkategória. 39 modell. 56 uni és fautánzatú matt szín. 15 magasfényű szín.

Konyhafrontok WWW.TAMASBUTOR.HU KONYHAFRONTOK. 6 termékkategória. 39 modell. 56 uni és fautánzatú matt szín. 15 magasfényű szín. WWW.TAMASBUTOR.HU KONYHAFRONTOK Konyhafrontok 6 termékkategória 39 modell 56 uni és fautánzatú matt szín 15 magasfényű szín 7 antikolt szín A1/P A4/Sz A5/P A6/P A7/P A8/P 5 KONYHAFRONTOK KONYHAFRONTOK

Részletesebben

VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT

VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT többet kevesebbért... mindennap! OTTHONODBA kedvező áron Képkeret különböző változatok: szív alakú mintával, 1 fényképhez, 10 x 15 cm, színek: 7 fényképhez, különböző alakokban,

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 2. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 2. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 2. szám Kedves Olvasó! Örömmel mondhatjuk el, hogy REGINA Fórum jótékonysági boltunkat a februári nyitás óta nagy érdeklődéssel fedezi fel a lakosság, és örömének ad hangot,

Részletesebben

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban!

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Gomba 890.- Hóember 2.490.- -tól 2 db-os szett 5.990.- /szett Mécsestartó csillagformájú, akasztható, ezüst és fekete színben, 38 x 9

Részletesebben

3. Whisky 250 ml. 2. Simax hőálló kerek tál fedővel 1,5 l

3. Whisky 250 ml. 2. Simax hőálló kerek tál fedővel 1,5 l Nônapi ajándék katalógus 1. Kompót tálka 12,5 cm készlet szines almás dekor 99 Ft/db 594 Ft/6 db 2. Simax hőálló kerek tál fedővel 1,5 l 1 3. Whisky 250 ml 118 Ft/db 354 Ft/3 db 4. Váza 30 cm Ambett 1

Részletesebben

ADATLAP MINTA. AZ AJÁNLÓ MEGNEVEZÉSE Előadó_egyéni_művészeti ág megnevezése_település.pdf Kézműves_egyéni_termék megnevezés_település.

ADATLAP MINTA. AZ AJÁNLÓ MEGNEVEZÉSE Előadó_egyéni_művészeti ág megnevezése_település.pdf Kézműves_egyéni_termék megnevezés_település. ADATLAP MINTA Az alábbi adatok feltöltése szükséges, értelemszerűen a relevánsak. - Név (csoport/egyéni alkotó) - Elérhetőségek (cím, e-mail, telefonszám, honlap) - Képviselő neve, elérhetőségei - Művészeti

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

az ünnepi CSAPJ LE többet ajándékokra! BOMBA ÁR 1490 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért...

az ünnepi CSAPJ LE többet ajándékokra! BOMBA ÁR 1490 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... BOMBA ÁR plüssmackó különböző színekben, 75 cm magas CSAPJ LE az ünnepi ajándékokra! többet kevesebbért... mindennap! pulóver csecsemőknek, kislányoknak, rózsaszín és krém színben 74-92 cm méretben BOMBA

Részletesebben

10.1 FA FORMÁJÚ ÜLŐGARNITÚRA

10.1 FA FORMÁJÚ ÜLŐGARNITÚRA 10.1 FA FORMÁJÚ ÜLŐGARNITÚRA Textil borítású ülőgarnitúráink tervezésénél az izgalmas forma kialakításán túl, nagy hangsúlyt fektettünk a kényelemre. A mozgatható elemek, és a tépőzárral ellátott applikációs

Részletesebben

MESÉS HÚSVÉT. többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 750 ft. kevesebbért... KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD

MESÉS HÚSVÉT. többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 750 ft. kevesebbért... KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD MESÉS HÚSVÉT KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR póló fiúknak, nyomott Mickey mintával, szürke-türkiz csíkos, BOMBA ÁR felső lányoknak, Jégvarázs nyomott mintával, fehér

Részletesebben

Natúr tölgy. Pácolt tölgy. Éger. Cseresznye. Biofenyõ. Bükk. Vörös bükk. Magasfényû piros. Magasfényû fekete. Magasfényû grafitmetál

Natúr tölgy. Pácolt tölgy. Éger. Cseresznye. Biofenyõ. Bükk. Vörös bükk. Magasfényû piros. Magasfényû fekete. Magasfényû grafitmetál I. kategória: Marásminta: A3/P, A4/Sz, A33/R3, A1/P, A11/P Szín: 35-féle színben Méret: szériaméretben (egyedi méretben is rendelhetõ egyedi áron) A3/P A4 /Sz A33/R3 A1/P A11/P Uni fehér Uni bordó Natúr

Részletesebben

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig,

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig, Stílusos őszi divat kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! blúz viszkóz, zsebbel és hosszított háttal, 34 44 BOMBA ÁR ruha kockás, virágos 36 44 BOMBA ÁR leggings bőr hatású, 2 fajta szövetmintázat,

Részletesebben

Fenyô tömörfa ajtók T0112 koptatott luc, T0221 natúr lakkozott 1.3

Fenyô tömörfa ajtók T0112 koptatott luc, T0221 natúr lakkozott 1.3 Fenyô tömörfa ajtók T0112 koptatott luc, T0221 natúr lakkozott 1.3 T0112 modell lucfenyô pácolt, koptatott, selyemfényû T0221 modell fenyô natúr lakkozott T0221 modell sarokajtó fenyô natúr lakkozott A

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát,

Részletesebben

március 8-tól

március 8-tól www.kik-textilien.hu Dekor nyulak 1 Tojáson ülő, magasság: kb. 13 cm, csak 430,-/db 2 Álló, magasság: kb. 16 cm, csak 570,-/db 3 Álló, magasság: kb. 21 cm, csak 830,-/db 4 Álló, magasság: kb. 45 cm, csak

Részletesebben

MÉG TÖBBET karácsonyra.

MÉG TÖBBET karácsonyra. www.kik.hu 2018. november 7-től HANG- EFFEKTUSSAL ÉS HÓVAL LED lámpás Különböző kivitelben, magasság: kb. 19 cm, csak 1890,-/db magasság: kb. 48 cm, csak 5990,-/db MÉG TÖBBET karácsonyra. LED-es csillagok

Részletesebben

PEDAGÓDUSNAPI BULIVAL

PEDAGÓDUSNAPI BULIVAL a KÖLYÖKPARK Játszóház és Fejlesztőközpont, a Szolnok Város Önkormányzata, Szolnoki Tankerületi Központ, Pelikán Bevásárlóközpont, Szolnok TV támogatásával meghirdeti az I. Szolnoki Tojásfestő Pályázatot

Részletesebben

Javaslat Pusztaszabolcsi foltvarrott termékek települési értéktárba történő felvételéhez. Foltvarrók Himnusza (a "Ha én rózsa lennék" dallamára)

Javaslat Pusztaszabolcsi foltvarrott termékek települési értéktárba történő felvételéhez. Foltvarrók Himnusza (a Ha én rózsa lennék dallamára) Javaslat Pusztaszabolcsi foltvarrott termékek települési értéktárba történő felvételéhez A foltvarrás (patchwork) története régi, a szövés feltalálásának idejére esik. A szükség, a szegénység hozta létre,

Részletesebben

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet kevesebbért... mindennap! bomba ár 100% pamut póló fiúknak, mintával és díszítéssel, fehér-zöld vagy fehér-kék színben, 98-128 cm 720 ft bomba ár 100%

Részletesebben

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség Zsinórfüles kraft papírtáska Méret szélesség x magasság x talp Színe Nyomatlan táskák nettó ára 1000 db-tól 500 db-tól 1-499 db-ig 20x24x10 cm 173 Ft 188 Ft 203 Ft 24x35x8 cm 158 Ft 173 Ft 188 Ft 26x35x12

Részletesebben

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére Program és árajánlat Egy napos kirándulások Iskolás vagy óvodás csoportok részére Érkezés Lehetőség van rá, hogy jó idő esetén a csoport lovas kocsival érkezzen a vasútállomástól a park területére. Azonban

Részletesebben

ideje készülődni! többet itt a karácsony, BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 1090 ft kevesebbért ft-tól

ideje készülődni! többet itt a karácsony, BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 1090 ft kevesebbért ft-tól többet kevesebbért... mindennap! Mindjárt itt a karácsony, ideje készülődni! BOMBA ÁR díszdoboz négy- vagy hatszög formájú, különböző mintákkal, méretek: 23 x 15 x 7 cm vagy 20 x 17,5 x 6,8 cm -tól BOMBA

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos TERMÉKISMERTETŐ Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós

Részletesebben

2007. évi Katalógus. Flexum-Lux Kft. által gyártott gyertyákról és mécsesekrl

2007. évi Katalógus. Flexum-Lux Kft. által gyártott gyertyákról és mécsesekrl Flexum-Lux Gyertyagyártó és Forgalmazó Kft. 9200 Mosonmagyaróvár Kálnoki u. 13. Telefon: 96/579-095 Fax: 96/579-105 E-mail: flexumlux@axelero.hu www.flexum-lux.hu 2007. évi Katalógus által gyártott gyertyákról

Részletesebben

Kazettás mennyezetek Ismeretterjesztő kifestő gyermekeknek és szüleiknek Bérczi Szaniszló, Bérczi Zsófia, Bérczi Katalin

Kazettás mennyezetek Ismeretterjesztő kifestő gyermekeknek és szüleiknek Bérczi Szaniszló, Bérczi Zsófia, Bérczi Katalin Kazettás mennyezetek Ismeretterjesztő kifestő gyermekeknek és szüleiknek Bérczi Szaniszló, Bérczi Zsófia, Bérczi Katalin A reformáció sok mindenben az ősi egyszerűséget hozta vissza a kereszténységbe.

Részletesebben

Karácsonyi készülődéshez. Az ünnepi készülődés fényét emelheti, ha csillogó, arany-ezüst festéket, tollat, papírt és szalag kiegészítőket használunk.

Karácsonyi készülődéshez. Az ünnepi készülődés fényét emelheti, ha csillogó, arany-ezüst festéket, tollat, papírt és szalag kiegészítőket használunk. Karácsonyi készülődéshez Az ünnepi készülődés fényét emelheti, ha csillogó, arany-ezüst festéket, tollat, papírt és szalag kiegészítőket használunk. Festékek közül ajánlom a Pannoncolor gyár MANOKOLOR

Részletesebben

a karácsony varázslatos többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft kevesebbért...

a karácsony varázslatos többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2190 ft kevesebbért... Legyen varázslatos a karácsony többet kevesebbért... mindennap! Nerf Rebelle íj a készlet a nyílvesszőket is tartalmazza Sparkle Girlz baba sellő, buborékfújóval, 57 ml folyadék Játék hajszárító kiegészítőkkel

Részletesebben

Új év új stílus ÁRAK! többet ÉS MINDIG ALACSONY. mindennap! 590 ft. kevesebbért... párnahuzat. pléd

Új év új stílus ÁRAK! többet ÉS MINDIG ALACSONY. mindennap! 590 ft. kevesebbért... párnahuzat. pléd Új év új stílus többet kevesebbért... mindennap! ÉS MINDIG ALACSONY ÁRAK! párnahuzat rózsaszín vagy bézs, méret: 40 x 40 cm pléd polár, krémszínű, rózsaszín vagy bézs, méret: 130 x 160 cm Az ajánlat 2017.12.29

Részletesebben

Ami elmúlt, ami van és ami lesz, bele van szőve az élet szőnyegébe. (Nora Roberts) 4. rész. Két hetente megjelenő ingyenes kiadvány

Ami elmúlt, ami van és ami lesz, bele van szőve az élet szőnyegébe. (Nora Roberts) 4. rész. Két hetente megjelenő ingyenes kiadvány 4. rész Két hetente megjelenő ingyenes kiadvány Ami elmúlt, ami van és ami lesz, bele van szőve az élet szőnyegébe. (Nora Roberts) Készítette: Burián Mónika FonalDesign(er) www.fonaldesign.cafeblog.hu

Részletesebben

MAGIC PARTY-BOX. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu. Ajándékcsomagolás lufiba

MAGIC PARTY-BOX. 5000 Szolnok, Abonyi u. 1/E. Telefon: 56/513-356 magic@magicpartybox.hu; www.magicpartybox.hu. Ajándékcsomagolás lufiba Ajándékötleteink Valentin-napra Ajándékcsomagolás lufiba Meglepetés doboz Meglepetés ballon Ajándéktárgyak 2 Hearts gyertya készlet: (I0902180) 2 illatgyertya szív alakú tartóban. Ára: 445.-Ft/db Heart

Részletesebben

23/1. Képkeret belsõ méret: 46 x 61 technika: fa méretek: 61 x 77 cm kikiáltási ár: 10.000 Ft leütési ár: 10.000 Ft

23/1. Képkeret belsõ méret: 46 x 61 technika: fa méretek: 61 x 77 cm kikiáltási ár: 10.000 Ft leütési ár: 10.000 Ft 1023 BUDAPEST, ZSIGMOND TÉR 13. MŰGYŰJTŐK HÁZA TEL.: +36 1 800 8123, +36 30 270 5021 EMAIL: INFO@MUGYUJTOKHAZA.HU NYITVATARTÁS: H-P: 11.00-19.00, SZO.: 9.00-14.00 23/1. Képkeret belsõ méret: 46 x 61 technika:

Részletesebben

A figyelmesség megtérül

A figyelmesség megtérül A figyelmesség megtérül Esztétikus költséghatékony virágkompozíciók nőnapra, amelyekkel valóban kellemes meglepetést szerezhet üzleti partnereinek, munkatársainak. 1. Virágzó mini növények Krókusz 6 cm

Részletesebben

Kis Bálint Általános Iskola. Ökomunkaterv. (2012/2013-as tanév) Készítette: Ökomunkacsoport

Kis Bálint Általános Iskola. Ökomunkaterv. (2012/2013-as tanév) Készítette: Ökomunkacsoport Kis Bálint Általános Iskola Ökomunkaterv Készítette: Ökomunkacsoport Szeptember - Osztályok őszi túrái - gyalogtúrák, kerékpártúrák - buszos kirándulások Ökomunkaterv Szeptember 21. Európai Mobilitási

Részletesebben

Programajánló KidsOasis minősített családbarát szállodák gyerekprogramjainak bővítéséhez

Programajánló KidsOasis minősített családbarát szállodák gyerekprogramjainak bővítéséhez Programajánló KidsOasis minősített családbarát szállodák gyerekprogramjainak bővítéséhez 1. Bemutatás Partnerünk, A Gipszkorszak alkotó játszóház két alkotó játszóházat üzemeltet Budapesten a patinás és

Részletesebben

HÚSVÉTI KOLLEKCIÓ. többet KEDVEZŐ ÁRON Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR BOMBA ÁR MUFFIN SÜTŐFORMA

HÚSVÉTI KOLLEKCIÓ. többet KEDVEZŐ ÁRON Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR BOMBA ÁR MUFFIN SÜTŐFORMA Inspiráló HÚSVÉTI többet kevesebbért... mindennap! KOLLEKCIÓ KEDVEZŐ ON 1190 Ft MUFFIN SÜTŐFORMA 12 darabhoz, papírral, a sütőforma aljának színe: méret: 40 x 26 cm AZ AJÁNLAT 2019.04.11-től 2019.04.24-ig,

Részletesebben

Szeretem, mert Vasból van

Szeretem, mert Vasból van VAS MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 9700 Szombathely, Berzsenyi D. tér 1. Vas megyei Általános Iskolák részére Tárgy: Versenykiírás Iktatószám: 2-45/2013 Székhelyén Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Tisztelt Pedagógusok!

Részletesebben

WALLGO DESIGN moss&wood

WALLGO DESIGN moss&wood WALLGO DESIGN moss&wood Wallgo Design A Wallgo Design egy fával és izlandi zuzmó alapanyaggal dolgozó tervező, gyártó és kivitelező designstúdió. Célunk, hogy természetes anyagokból készült termékeinkkel

Részletesebben

SAKURA. Tervező/gyártó: SAKURA

SAKURA. Tervező/gyártó: SAKURA SAKURA Tervező/gyártó: SAKURA Biográfia: Sakura, azaz cseresznyevirágzás. Mondhatjuk, hogy a világ legromantikusabb tavaszünnepe. A japán kerámiaművészet nagymestereinek több ezer éves hagyományon alapuló

Részletesebben

Gyermek játékmozdony értékelemzése Készítette: Szántó Enikő

Gyermek játékmozdony értékelemzése Készítette: Szántó Enikő Minőségügyi Szakmérnök/Szakember képzés Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész- és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyagtudományi- és Gyártástechnológiai Intézet Piachelyes termékfejlesztés Házi feladat Gyermek

Részletesebben