Piknikkosár ajánlatok

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Piknikkosár ajánlatok"

Átírás

1 Piknikkosár ajánlatok

2 Graz és Graz régió Schlosspark Eggenberg Fejedelmi uzsonna! Az Eggenberg kastély parkjában válogatott specialitások kényeztetik az ízlelőbimbókat. Keressen egy meghitt helyet a piknikmezőnkön, kilátással a kastélyra. Dőljön hátra, és élvezze az ízletes, stájer lakomát! Ár 4 fő részére: Családi csomag: 40 euró 70 euró 62 euró 3 nappal az érkezés előtt Café Pavillon Tel.: +43/316/ Weboldal: Piknik a Schlossbergen Színtiszta romantika! Ajándékutalvány vagy meglepetés formájában a kedvesének. Mi összeállítunk egy válogatott finomságokból álló piknikkosarat természetesen piknikpokróccal együtt, ön pedig megkeresi kedvenc piknikezőhelyüket a Schlossbergen. 80 euró 2 nappal az érkezés előtt Starcke Haus OG Schlossberg Graz Tel.: +43/316/ Weboldal: A grazi piknikkosár Graz parkokkal és kertekkel teli zöld városában kézenfekvő a piknikezés ötlete. A grazi piknikkosár az élvezetek régióinak válogatott specialitásaival töltve ideális egy kettesben töltött romantikus piknikezéshez. A kosárban az évszaknak megfelelő szezonális finomságokat talál. Természetesen egyénileg is összeállíthatja kosara tartalmát! Ár 2 3 fő részére: 95 euró 1 nappal az érkezés előtt Delikatessen Frankowitsch Tel.: +43/316/ Stempfergasse Graz Weboldal:

3 Dél-Stájerország Schilcherland Lipizzanerheimat Piknik a szőlőskertben Áprilistól kirajzanak a borkedvelők a nyolc stájer borútra. A táj teljesen virágba borulva pompázik. A vinotékák, borospincék és vidéki borozók készen állnak a fehér-, vörös-, schilcher- és fatányéros uzsonna-rohamra. Aki nem elégszik meg azzal, hogy kertekből, teraszokról vagy kilátóhelyekről élvezi a szőlőhegyek romantikáját, az a szőlőskertek között tartott piknik során kerülhet közelebb a szőlőtőkékhez. A Dél-stájer borúton a pince és a konyha legjavával töltik meg a piknikkosarakat. A nemes boroké, stájer finomságoké, szezonális ínyencségeké és a házi süteményeké a kulináris főszerep. Nagy pokrócot kapunk, a helyszínválasztás szabad a kék ég alatt. Szív, mit kívánsz még? 35 euró 1 nappal az érkezés előtt Weingut Tinnauer 8462 Gamlitz Labitschberg 42 Tel.: +43/3453/ Weboldal: Piknik a zöldben Kikapcsolódni és simogatni a lelket?! Erre tökéletesen alkalmas egy pikniktúra. Régi utak mentén, parasztházakon és szőlőskerteken, zöld erdőkön és szelíd dombokon át... A varázslatos természeti táj közepén, egy dús zöld mezőn ízletes stájer piknikkel, a régió gyümölcsleveivel és boraival kényeztetjük. 1 üdvözlő stampedli lovaskocsizás piknik a zöldben (stájer rántott csirke, salátatál, gyümölcs, sütemény, almalé, 1 üveg bor) Lovaskocsizás: 60 euró/óra 2 8 fő részére Egyéni piknikár előfoglalás alapján Pferdehof Jagamühle Badstraße Pölfing-Brunn Tel: +43/676/ Weboldal:

4 Vespa-piknik Újra átélni az első szabadság varázsát. Utazzon velünk fiatalsága idejébe. Bepakolunk önnek egy hátizsákot tisztán biológiai uzsonna-ínyencségekkel, egy üveg jó fehérborral és egy piknikpokróccal, s egy megtankolt Vespával várjuk az ajtó előtt. Szebben nem is járhatnák át az emlékei és Dél-Stájerország jó levegője! 125 euró 2 nappal az érkezés előtt PURESLeben GmbH Neudorf an der Mur Gabersdorf Tel.: +43/3452/ Weboldal: Fiatalok és vadak alpesi legelőtúra Legyen részese a lipicai mének nyári hűsölésének méter magasságban! Tudjon meg mindent, amit fiatal lovaink alpesi legelőn való tartásáról és tenyésztéséről tudni érdemes június elejétől szeptember 11-ig, minden nap 17 órakor. A Stubalmra feljuthat saját járművével, majd onnan a ménesben dolgozó vezetőink egyikével tovább a legelőkhöz. Igazi élmény, összekötve egy piknikkel a természetben. alpesi legelőtúra vezetés a ménes körül piknik Ár egy fő részére: 32 euró 1 nappal az érkezés előtt Lipizzanergestüt Piber Piber Köflach Tel.: +43/3144/ Weboldal:

5 Kelet-Stájerország Piknik a kastély kocsisával Mint egy filmben: korhű ruhába öltözött kocsis egyébként az egyetlen Ausztriában -, két- vagy négyfogatú kocsi, festői táj és egy piknik mindez egyben ízletes és stílusos. A felütést a Kelet-Stájerország vidéki idilljén át tett kocsizás adja; Stubenberg am See-től a Schielleiten kastélyon át, a romantikus Herbersteinklamm szorosán keresztül egészen egy mezőig, ahonnan kilátás nyílik a várra. Legelő juhok, skót felföldi marhák, göcsörtös fák és a Feistritz zúgása között terülnek ki a pokrócok és nyílnak ki a kosarak. Rántott csirke, saláta, a gazdálkodók specialitásai, fatüzelésű kemencében sült friss kenyér, stájer bor, gyümölcslevek, gyümölcs, kávé és sütemények határozzák meg az ízletes menüt. A hangulat adott, a romantikus érzelmekről mindenkinek magának kell gondoskodnia. Időtartam: kb. 4 óra 250 euró min. 1 nappal az érkezés előtt Der Schlosskutscher Vockenberg Stubenberg am See Tel.: +43/3176/ Weboldal: Piknik a Garten-Hotel Ochensberger erőkertjében St. Ruprechtben Regionális finomságok és a pozitív energia élvezete egy különleges helyen. St. Ruprechtben a Garten-Hotel Ochensberger erőkertjében három élvezetes piknikvariáció kínálkozik. Frissítő napkezdés, egy derűs ebéd a szerettei körében vagy romantikus órák kettesben a st. ruprechti élménypiknik igazi kulináris élmény. Ár egy fő részére: Ár egy fő részére: Ár egy fő részére: reggeli 21 euró ebéd 31 euró exkluzív 41 euró 24 órával az érkezés előtt Astrid & Peter Ochensberger Untere Hauptstraße St. Ruprecht/Raab Tel.:+43/3178/ Weboldal:

6 Stájerország termálvidéke Római piknik a szőlőskertben Élvezni a virágzás illatát és a dús zöld fű melegét. A szőlőhegyek között, Bad Waltersdorfban és környékén. Egy puha piknikpokróc, egy üveg jó stájer bor és a régió számtalan finomsága gondoskodik a természetben átélt kulináris élményről. Jó stájer piknikkosár kosár és pokróc egy üveg Olaszrizling két kis üveg ásványvíz uzsonna: füstölt kolbász, sajt, füstölt hús, sonka, mangalica szalonna, túrós szendvicskrém, friss zöldség, tojás, parasztkenyér, gyümölcs a saját gyümölcsöskertből, házi sütemények 34 euró 24 órával az érkezés előtt Bergstadl Am Leitersdorfberg Bad Waltersdorf Tel: +43/664/ Weboldal: Kapfensteini piknik a szőlőskertben Egy álomszép hely és egy kosár, a kastély konyhájának és pincéjének finomságaival töltve... És ha még az ég is ragyog, akkor felejthetetlen lesz a nap! Válassza piknikmenüink közül az ízlésének leginkább megfelelő piknikkosarat, a Kapfenstein kastély-kosarat vagy a rántott csirke-pikniket. A kastélyétteremben van egy meghitt kis hely a kosár számára a Kapfensteiner Kogelen. Foglaljon helyet az egyik terített asztalnál, és élvezze a finom és kiadós ínyencségeket egy üveg finom bor kíséretében, egyenesen a pincénkből. Előrendelés: 58 euró 2 órával az érkezés előtt Schloss Kapfenstein Kapfenstein Kapfenstein Tel.: +43/3157/ Weboldal:

7 Természettől fogva finom piknik a Vulcano-nál Mi lehet szebb, mint egy kirándulás a természetben, kulináris élményekkel összekötve? A Vulcano-piknik garantálja a finom ízeket! Foglaljon helyet a nagy diófa alatt eredeti és kellemes élmény egy pokrócon, szalmabálák között. Az élelmet a Vulcano-éléskamra finomságai biztosítják... Piknikélmény 2 főre 1 üveg bor és 1 üveg ásványvíz 1 Vulcano-élménytál ízletes savanyúság csokoládé édes zárásként 48 euró 1 nappal az érkezés előtt Vulcano Fleischwarenmanufaktur Eggreith Auersbach Tel.: +43/3114/ Weboldal: A vándorlás a molnár kedvére való, molnár-batyuval a berghofi malomban Körutazás a malmok világában A vándorlás a molnár kedvére való dal mottója alatt. Élményvezetések mesélnek a történelmi malomban a liszt és a magolaj előállításáról és a saját áramfejlesztésről, majd a szép Rába-völgy hív felfedezésre. Természetesen nem hiányozhat a molnár-batyu a régió kulináris finomságaival töltve. Tradicionális és új egyesül. A régi időket idézve egyszerű, világos anyagba bugyoláljuk az uzsonnát; egy sétabot segítségével könnyebb a vállunkra vetve vinni. A molnár-batyu regionális specialitásokkal van töltve, melyeket egyénileg válogathatunk össze. A fatálas uzsonna, a bicska és A vándorlás a molnár kedvére való dal szövege természetesen nem hiányozhatnak. Ár: Előrendelés: a batyukat igény szerint állítjuk össze 2 3 nappal az érkezés előtt Berghofer-Mühle Bahnhofstraße Fehring Tel.: +43/3155/ Weboldal:

8 Piknik Loipersdorfban Titkos kis helyek pihenésre és kikapcsolódásra hívnak, egy finomságokkal töltött piknikkosár élvezetekre csábít. Fedezze fel a termálfürdő körüli eldugott kis wellnessoázisainkat, és töltődjön fel a fürdőre nyíló különleges kilátást nyújtó helyeken. A termál-vendéglő rántott csirke-kosara 1 egész rántott csirke 2 különböző saláta friss sütemények 1 üveg bor (0,75 l) 1 üveg ásványvíz (0,75 l) 40 euró 1 órával az érkezés előtt Tourismusverband Loipersdorf Loipersdorf Loipersdorf 152 Tel.: +43/3382/ Weboldal:

9 Felső-Stájerország A Leopoldsteinersee természeti kincse kivételes piknikhelyet kínál lenyűgöző kilátással a tóra, a meredek hegyekre és sziklamászó falakra. A smaragdzöld hegyi tó évtizedek óta jól ismert kirándulócél. A tó körül számtalan romantikus helyet találunk piknikezéshez és kikapcsolódáshoz. Látogasson el a festői Grüner See-hez, melyet 2014-ben Ausztria legszebb helyének választottak. A felső-stájer flörtpadok tökéletesen alkalmas piknikhelyszínek, melyek romantikus fekvésüknek köszönhetik népszerűségüket szép hely fényképezéshez! Nah & Frisch Bundesstraße 18a 8684 Spital am Semmering Tel.: +43/664/ Landhotel-Restaurant Hubinger Etmißl Etmißl Tel.: +43/3861/ Weboldal: Mostothek Weissenbacher Wieden Allerheiligen Tel.: +43/664/ Weboldal: Pension Strecher Badstraße Aflenz Kurort Tel.: +43/3861/ Weboldal: Gasthof Oberer Gesslbauer Stanz im Mürztal Stanz im Mürztal Tel.: +43/3865/ Weboldal: Hotel Bergkristall Wildalpen Wildalpen Tel.: +43/3636/444 Weboldal: Hotel-Restaurant Brücklwirt Leobner Straße Niklasdorf Tel.: +43/3842/ Weboldal: Gasthof Eberhard Raiffeisenstraße St. Michael Tel.: +43/3843/ Weboldal:

10 Murtal üdülőrégió Stájerország Az érzékek túrája piknikkel a 3-tó útján A turrachi 3-tó útján teljes körű élvezetet ígér a Turracher Höhe természete. A Turracher See, a Grünsee és a Schwarzsee a lehetőségek változatosságát kínálja, hogy minden érzékünkkel megtapasztaljuk a természetet. Maradandó benyomás fiatal és idős számára egyaránt. Időpont: minden szerdán 10:00-13:00 óra között Ár személyenként Almbutlercard vendégkártya nélkül: 20 euró; kártyával: ingyenes előző nap Tourismusverband Turrach-Predlitz Predlitz Predlitz Tel.: +43/3534/ Weboldal:

11 Ramsau am Dachstein Csodálatos kilátás és nagyszerű csend. Élvezze a lenyűgöző fennsíkot a Dachstein lábánál egy kellemes piknik közben. Romantikus, álomszerű és kilátásban bővelkedő helyből sok van Ramsau am Dachsteinban, a legkülönbözőbb piknikkosarakat pedig a ramsaui verweilzeit csemegeboltban szerezheti be. Brunch-kosár egy üveg Prosecco két kis üveg ásványvíz croissant & pékáru vaj & Staud s lekvár kolbász, sajt és szendvicskrém paradicsom, uborka, stb. tésztasaláta & főtt tojás házi készítésű kuglóf friss gyümölcs 31 euró 24 órával az érkezés előtt verweilzeit. Café-Bistro & Delikatessen Ramsau am Dachstein Ramsau am Dachstein Tel.: +43/3687/ Weboldal: Stájer uzsonnáskosár egy üveg schilcher bor (Reiterer borászat) két kis üveg ásványvíz stájer szalonna és sajt Staud s savanyúság (ecetes uborka, hagyma, ) tűzbabsaláta Steirerkas stájer sajt tökmagkrém & szalonnakrém (Verhackert) rozskenyér & sütőtökös bagett alma- & sütőtökszelet 34 euró 24 órával az érkezés előtt verweilzeit. Café-Bistro & Delikatessen Ramsau am Dachstein Ramsau am Dachstein Tel.: +43/3687/ Weboldal:

12 Ausseerland Salzkammergut Piknik a hajón Varázslatos és romantikus: piknik a tó közepén! Felejthetetlen élményt nyújt a lapos csónakkal tett hajóút a Grundlsee-n vagy az Altausseer See-n. Salzkammergutban már évtizedek óta hajóznak ezzel a teknő formájú, csőrszerű hajóorrú lapos csónakkal, mely mára az élő tradíciók közé tartozik Ausseerland Salzkammergutban. Seehotel Grundlsee**** Mosern Grundlsee Tel.: +43/3622/ Weboldal: Ár 3 fő részére: Ár 4 fő részére: 120 euró 160 euró 190 euró 1 nappal az érkezés előtt Hotel am See**** Fischerndorf Altaussee Tel.: +43/3622/ Weboldal: 135 euró kb. 3 nappal az érkezés előtt Hotel Seevilla****S Fischerndorf Altaussee Tel.: +43/3622/ Weboldal: 150 euró 3 4 nappal az érkezés előtt

13 Alpenregion Gesäuse Nemzeti Park Piknik a Weidendomnál (fűzfa dóm) Adja át magát a kulináris élvezeteknek egy piknikezés során a Gesäuse Nemzeti Parkban a Weidendom térségében. Előkészítjük önnek a piknikkosarat, melyet kényelmesen élvezhet egy pokrócon fekve a Hochtor hegycsoport impozáns kulisszája előtt. A piknik a nemzeti park partnereinek regionális termékeiből áll a Gesäuse régióban. Természetesen a piknikkosárnak vegetáriánus verziója is létezik. Ár 4 fő részére: 16 euró 32 euró 2 nappal az érkezés előtt Piknikszezon: júliustól szeptember közepéig, naponta 10:00-18:00 óra között Infobüro Nationalpark Gesäuse Hauptstraße Admont Tel.: +43/3613/ Weboldal: Túrázás szamárral, összekötve egy piknikkel a zöldben Piknikezzen szamárral! Egy természetvezető és egyben képzett lovasoktató kalauzolja a Stájer Eisenwurzen Természeti Park gyönyörű táján át. Időközben egy finom regionális piknikszünet a zöldben gondoskodik róla, hogy új erőre kapjunk. Időtartam: Ár/óra/szamár: Piknik: kb. 2 óra 10 euró megegyezés szerint kb. 3 nappal az érkezés előtt Geo Dorf Gams Fr. Hofegger

14 Lovaskocsizás tradíció és kulinárium Természetesen romantikus! Az út az erdőkön keresztül vezet, egy hegyi patak mellett, a Handleralm alpesi legelőjére, ahol egy válogatott piknikkel kényeztetjük. Öt hídon és a Nothklamm szurdok végében álló kőmalomhoz tett kitérőn át vezet vissza az utunk a kiindulási ponthoz. Időtartam: kb. 3 ½ óra 240 euró További személyek: 45 euró Gyermekek 6 éves kortól: 35 euró 2 3 nappal az érkezés előtt Haflingerhof Gams Hieflau Gams bei Hieflau Tel.: +43/650/ Weboldal: Steirische Roas lovaskocsizás Hegyen-völgyön át. Hegyre fel, majd újra le a Gams patak völgyébe. Ott egy tisztáson ízletes fatányéros uzsonna és finom rétes desszert vár ránk. A kőmalomba és a Schneckenstein 60 millió éves sziklájához tett kitérő után újra befogjuk a lovakat, és élvezzük a visszautat a tanyára. Időtartam: kb. 2 óra 140 euró További személyek: 40 euró Gyermekek 6 éves kortól: 30 euró kb. 3 nappal az érkezés előtt Haflingerhof Gams Hieflau Gams bei Hieflau Tel.: +43/650/ Weboldal:

15 Schladming-Dachstein Resi, i hoi di mit 'n Traktor o Resi, elviszlek a traktorommal Felejthetetlen órák kettesben, egy vidám traktorút a gyönyörű tájon át, egy romantikus piknik a szabad természetben. Szív, mit kívánsz még? Uraim, figyelem! Kalauzolja kedvesét egy oldtimer traktorral egészen zavartalanul hegyen-völgyön át garantált nosztalgikus utazásélmény. Egyénileg összeállított útvonalon mutathatja meg ügyességét, miközben a megtöltött piknikkosár regionális finomságokkal kényezteti teljen kellemesen a nap a természetben. Időtartam: kb. 4 óra 198 euró 1 nappal az érkezés előtt Tourismusverband Gröbminger Land Kirchplatz Gröbming Tel.: +43/3685/ Weboldal:

Nyaralás Stájerországban. www.steiermark.com

Nyaralás Stájerországban. www.steiermark.com Nyaralás Stájerországban www.steiermark.com 4 5 Graz Ramsau am Dachstein 6 7 Murtal üdülőrégió Schladming Dachstein 8 9 Családi nyaralás Stájerországban Falusi üdülés 10 15 Kelet-Stájerország Ausseerland

Részletesebben

Duna.Wachau Napi menetrend szerinti hajóutak - MS Austria 2015 évi csoportos ajánlatok

Duna.Wachau Napi menetrend szerinti hajóutak - MS Austria 2015 évi csoportos ajánlatok Duna.Wachau Napi menetrend szerinti hajóutak - MS Austria 2015 évi csoportos ajánlatok MELK. EMMERSDORF. SPITZ. WEISSENKIRCHEN. DÜRNSTEIN. KREMS BRANDNER Schiffahrt GmbH, Tel: +43 (0)7433 2590-21, www.brandner.at

Részletesebben

CONNEX HOTELCSEKK. V1400 Kiadás

CONNEX HOTELCSEKK. V1400 Kiadás CONNEX HOTELCSEKK V I TA L & A K T I V V1400 Kiadás Meghívjuk Önt egy kétszemélyes rövid üdülésre Ez a hotelcsekk meghívó két személy részére egy 3-napos üdülésre egy magas kategóriájú szállodába. Válassza

Részletesebben

WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE

WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE ÜDÜLÉSI ÉLMÉNYEK 4-CSILLAGOS SZÁLLODÁK- BAN HOTEL KUPON WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE Várjuk Önt egy kétszemélyes rövid üdülésre Ez a Hotel Kupon meghívó két személy részére egy rövid üdülésre a weboldalon található

Részletesebben

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra.

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra. Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Aktív Pihenés ajándékának programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Sokszínű és minőségi szolgáltatásokat nyújtó

Részletesebben

Magyar nyelvű információk elérhetőek az utazási szakma és a nagyközönség számára az alábbi fórumokon:

Magyar nyelvű információk elérhetőek az utazási szakma és a nagyközönség számára az alábbi fórumokon: Az Österreich Werbung (ÖW) Ausztria nemzeti idegenforgalmi hivatala. Működését egyrészt állami forrásokból, másrészt az osztrák turizmus résztvevői számára értékesített marketingszolgáltatások bevételeiből

Részletesebben

CONNEX HOTELCSEKK VITAL & AKTIV V1660 KIADÁS

CONNEX HOTELCSEKK VITAL & AKTIV V1660 KIADÁS CONNEX HOTELCSEKK VITAL & AKTIV V1660 KIADÁS Meghívjuk Önt egy kétszemélyes rövid üdülésre Ez a hotelcsekk meghívó két személy részére egy rövid üdülésre egy magas kategóriájú szállodába. Élvezze a sporttal,

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A NAPOS OLDALON

ÜDVÖZÖLJÜK A NAPOS OLDALON ÜDVÖZÖLJÜK A NAPOS OLDALON 2 ELŐSZÓ ELŐSZÓ 3 NYARALÁS PANNÓNIA RITMUSÁBAN Kikapcsolódás testnek, léleknek és szellemnek egyaránt. Töltekezzen fel napsütéssel és energiával a sértetlen természetben, festői

Részletesebben

ÉLMÉNY KATALÓGUS. A Bor Világa

ÉLMÉNY KATALÓGUS. A Bor Világa ÉLMÉNY KATALÓGUS A Bor Világa Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Egyedi ajándékának sokszínű programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Kiváló feltételeket

Részletesebben

Tartalom. Feldobox. 01 Borkollégium - budapest

Tartalom. Feldobox. 01 Borkollégium - budapest Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Egyedi ajándékának sokszínû programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Kiváló feltételeket és minôségi szolgáltatásokat

Részletesebben

Aligha akad még egy olyan nagyváros, amely azzal büszkélkedhet, hogy több mint 1.400 km 2 területű pihenő övezet veszi körül.

Aligha akad még egy olyan nagyváros, amely azzal büszkélkedhet, hogy több mint 1.400 km 2 területű pihenő övezet veszi körül. A BÉCS KÖRÜLI TARTOMÁNY Az alsó-ausztriai üdülés kiválóan kombinálható egy bécsi látogatással. A fenti képen a városközpont és a Stephansdom, alul a schönbrunni kastély. 26 Niederösterreich BADEN BEI WIEN

Részletesebben

utazások Incentive Kártya és fényképezôgép. Mindenhova elkísér. motiváló egyedülálló ösztönző páratlan egyedülálló csapatépítő

utazások Incentive Kártya és fényképezôgép. Mindenhova elkísér. motiváló egyedülálló ösztönző páratlan egyedülálló csapatépítő MEX.52 FINO AMEX.52 csapatépítő inspiráló motiváló különleges Incentive egyedülálló felejthetetlen ösztönző páratlan utazások ösztönző egyedülálló Kártya és fényképezôgép. Mindenhova elkísér. Igényeljen

Részletesebben

szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, idegenforgalmi szolgáltatások

szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, idegenforgalmi szolgáltatások B1 szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, idegenforgalmi szolgáltatások Tartalomjegyzék, jelmagyarázat, közérdekű Hotelek, panziók, vendéglők 2. Hotel Hunor 3. Várhegy Üdülő és Hotel 4. Hotel König

Részletesebben

HONOR. Kóstolj bele a székely vadonba! hírek. Ivó völgye. Szarvasborjak az ivói vadasparkban. Tévhitek a húsfogyasztásról

HONOR. Kóstolj bele a székely vadonba! hírek. Ivó völgye. Szarvasborjak az ivói vadasparkban. Tévhitek a húsfogyasztásról hírek Fiatal és idős szarvasbika az Ivói Vadasparkban Ivó völgye gyere szekyl foldre Kóstolj bele a székely vadonba! Szarvasborjak az ivói vadasparkban Erdély, természeti erőforrások tekintetében, a mai

Részletesebben

ÉLMÉNY KATALÓGUS. Wellness Üdülés

ÉLMÉNY KATALÓGUS. Wellness Üdülés ÉLMÉNY KATALÓGUS Wellness Üdülés Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Egyedi ajándékának sokszínű programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Kiváló feltételeket

Részletesebben

2655 Kétbodony, Jókai út 3. Telefon: 35/355-132, Mobil: 06-20-9949-152, 06-20-500-2910 Telefon/fax: 06-35/355-139 Internet: csprint@enternet.

2655 Kétbodony, Jókai út 3. Telefon: 35/355-132, Mobil: 06-20-9949-152, 06-20-500-2910 Telefon/fax: 06-35/355-139 Internet: csprint@enternet. Várja a Cserhát-hegység Tisztelt Hölgyem, Uram! Üdvözlöm Önt kedves érdeklődő, aki megtisztel azzal, hogy kézbeveszi ajánlatomat. Célom az, hogy segítsek Önnek kedvező áron erdei iskolai programot, táborhelyet,

Részletesebben

LIENZ, a Dolomitok városa csodás hegyek ölelésében, mediterán hangulatban

LIENZ, a Dolomitok városa csodás hegyek ölelésében, mediterán hangulatban utazás56 hungarian golf Kelet-Tirol gyöngyszeme LIENZ, a Dolomitok városa csodás hegyek ölelésében, mediterán hangulatban 30-án nyitotta meg kapuit. Az Isel folyó partján (az Isel Ausztria egyetlen gleccser-folyója),

Részletesebben

Kulturális körutazások Tengerparti nyaralások kirándulásokkal Hazai tájakon Egynapos utak

Kulturális körutazások Tengerparti nyaralások kirándulásokkal Hazai tájakon Egynapos utak Kulturális körutazások Tengerparti nyaralások kirándulásokkal Hazai tájakon Egynapos utak H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel./Fax.: +36/99/312-024 Tel: +36/99/523-611, +36/99/328-109, +36/99/523-610

Részletesebben

tartalom Balaton...7 BADACSONYI BORVIDÉK...11 A természet közelében...15 Kulturális kalandok...21 Aktivitás...25

tartalom Balaton...7 BADACSONYI BORVIDÉK...11 A természet közelében...15 Kulturális kalandok...21 Aktivitás...25 tartalom Balaton...7 BADACSONYI BORVIDÉK...11 A természet közelében...15 Kulturális kalandok...21 Aktivitás...25 településeink BADACSONYTOMAJ, BADACSONYÖRS, BADACSONY BADACSONYTÖRDEMIC, BADACSONYLÁBDIHEGY

Részletesebben

Pihenés a természetben. katalógus

Pihenés a természetben. katalógus Pihenés a természetben katalógus 1 Tájékoztató a PihiPakk élménycsomagokról A PihiPakk élménycsomag a választás szabadságát adja, és felejthetetlen élményeket nyújt Önnek. Az élménycsomag egy katalógusból

Részletesebben

Törökország. Alanya Side Belek Antalya Kemer

Törökország. Alanya Side Belek Antalya Kemer Törökország Alanya Side Belek Antalya Kemer Kedves Utasunk! Ismét eltelt egy év, tervezhetjük a családi nyaralást gyerekekkel, egy kellemes tengerparti pihenést a párunkkal, vagy épp egy jó kis meditálós

Részletesebben

Élményt nyújtó útvonalak Európa központjában Bor & építészet

Élményt nyújtó útvonalak Európa központjában Bor & építészet Élményt nyújtó útvonalak Európa központjában Bor & építészet nextroom architektur im netz Juerg Meister Helga Kusolitsch Kiadja a centrope munkaközössége 2007 Tartalom Élményt nyújtó útvonal Európa központján

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP DANUBIUS HOTELS GROUP DANUBIUS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK 2012. november 1-2013. március 31. danubiushotels.hu FOGLALJON MOST! Tartalom DANUBIUS AJÁNDÉKKÁRTYA Szállodai élmények ajándékba! A választás szabadsága.

Részletesebben

2013. 01. 01. 2013. 12. 31. Szlovénia. Erdély. Lengyelország. Horvátország. Csehország. Szlovákia. Olaszország. Ausztria

2013. 01. 01. 2013. 12. 31. Szlovénia. Erdély. Lengyelország. Horvátország. Csehország. Szlovákia. Olaszország. Ausztria 2013. 01. 01. 2013. 12. 31. Szlovénia Erdély Lengyelország Horvátország Csehország Szlovákia Olaszország Ausztria ELŐSZÓ FONTOS A programfüzetben szereplő utazások minimum 35 fő utaslétszám esetén indulnak.

Részletesebben

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN A KEDVES OLVASÓ! A Pécs-Mecseki Borút kiadványát tartja a kezében. A prospektusunk célja borútunk minősített szolgáltatóinak a bemutatása és annak elérése, hogy

Részletesebben

Vendégvárók. www.turracherhoehe.at. Infoline: +43(0)4275/83920 E-Mail: info@turracherhoehe.at

Vendégvárók. www.turracherhoehe.at. Infoline: +43(0)4275/83920 E-Mail: info@turracherhoehe.at Tél 2012/13 Nyár 2013 Vendégvárók Hotelek Vendégfogadók Panziók Üdülőlakások Üdülőházak Alpesi kunyhók Infoline: +43(0)4275/83920 E-Mail: info@turracherhoehe.at www.turracherhoehe.at Szívből üdvözöljük!

Részletesebben

MEGMUTATJUK európa igazi arcát!

MEGMUTATJUK európa igazi arcát! www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2015 MEGMUTATJUK európa igazi arcát! Kedves Utasunk! Őszinte tisztelettel és szíves ajánlással nyújtjuk át Önnek a Kisalföld Travel 2015. évi programfüzetét. Lapjait

Részletesebben

Tartalom. Olyan csúcskategóriás gourmet éttermeket válogattunk Önnek össze, amelyek. Feldobox

Tartalom. Olyan csúcskategóriás gourmet éttermeket válogattunk Önnek össze, amelyek. Feldobox Olyan csúcskategóriás gourmet éttermeket válogattunk Önnek össze, amelyek kiváló, rafinált és kreatív konyhával bírnak. A kínálatban egyaránt szerepelnek fôvárosi és vidéki gyöngyszemek, melyek megdobogtatják

Részletesebben

MInden élménnyel több leszel

MInden élménnyel több leszel MInden élménnyel több leszel közép Dunántúl Kenutúra Templombelső, Zirci Ciszterci Apátság Közép-Dunántúl a Királyi régió! Magyarország történelmi középpontjában, a Duna és a Balaton között terül el a

Részletesebben