Piknikkosár ajánlatok

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Piknikkosár ajánlatok"

Átírás

1 Piknikkosár ajánlatok

2 Graz és Graz régió Schlosspark Eggenberg Fejedelmi uzsonna! Az Eggenberg kastély parkjában válogatott specialitások kényeztetik az ízlelőbimbókat. Keressen egy meghitt helyet a piknikmezőnkön, kilátással a kastélyra. Dőljön hátra, és élvezze az ízletes, stájer lakomát! Ár 4 fő részére: Családi csomag: 40 euró 70 euró 62 euró 3 nappal az érkezés előtt Café Pavillon Tel.: +43/316/ Weboldal: Piknik a Schlossbergen Színtiszta romantika! Ajándékutalvány vagy meglepetés formájában a kedvesének. Mi összeállítunk egy válogatott finomságokból álló piknikkosarat természetesen piknikpokróccal együtt, ön pedig megkeresi kedvenc piknikezőhelyüket a Schlossbergen. 80 euró 2 nappal az érkezés előtt Starcke Haus OG Schlossberg Graz Tel.: +43/316/ Weboldal: A grazi piknikkosár Graz parkokkal és kertekkel teli zöld városában kézenfekvő a piknikezés ötlete. A grazi piknikkosár az élvezetek régióinak válogatott specialitásaival töltve ideális egy kettesben töltött romantikus piknikezéshez. A kosárban az évszaknak megfelelő szezonális finomságokat talál. Természetesen egyénileg is összeállíthatja kosara tartalmát! Ár 2 3 fő részére: 95 euró 1 nappal az érkezés előtt Delikatessen Frankowitsch Tel.: +43/316/ Stempfergasse Graz Weboldal:

3 Dél-Stájerország Schilcherland Lipizzanerheimat Piknik a szőlőskertben Áprilistól kirajzanak a borkedvelők a nyolc stájer borútra. A táj teljesen virágba borulva pompázik. A vinotékák, borospincék és vidéki borozók készen állnak a fehér-, vörös-, schilcher- és fatányéros uzsonna-rohamra. Aki nem elégszik meg azzal, hogy kertekből, teraszokról vagy kilátóhelyekről élvezi a szőlőhegyek romantikáját, az a szőlőskertek között tartott piknik során kerülhet közelebb a szőlőtőkékhez. A Dél-stájer borúton a pince és a konyha legjavával töltik meg a piknikkosarakat. A nemes boroké, stájer finomságoké, szezonális ínyencségeké és a házi süteményeké a kulináris főszerep. Nagy pokrócot kapunk, a helyszínválasztás szabad a kék ég alatt. Szív, mit kívánsz még? 35 euró 1 nappal az érkezés előtt Weingut Tinnauer 8462 Gamlitz Labitschberg 42 Tel.: +43/3453/ Weboldal: Piknik a zöldben Kikapcsolódni és simogatni a lelket?! Erre tökéletesen alkalmas egy pikniktúra. Régi utak mentén, parasztházakon és szőlőskerteken, zöld erdőkön és szelíd dombokon át... A varázslatos természeti táj közepén, egy dús zöld mezőn ízletes stájer piknikkel, a régió gyümölcsleveivel és boraival kényeztetjük. 1 üdvözlő stampedli lovaskocsizás piknik a zöldben (stájer rántott csirke, salátatál, gyümölcs, sütemény, almalé, 1 üveg bor) Lovaskocsizás: 60 euró/óra 2 8 fő részére Egyéni piknikár előfoglalás alapján Pferdehof Jagamühle Badstraße Pölfing-Brunn Tel: +43/676/ Weboldal:

4 Vespa-piknik Újra átélni az első szabadság varázsát. Utazzon velünk fiatalsága idejébe. Bepakolunk önnek egy hátizsákot tisztán biológiai uzsonna-ínyencségekkel, egy üveg jó fehérborral és egy piknikpokróccal, s egy megtankolt Vespával várjuk az ajtó előtt. Szebben nem is járhatnák át az emlékei és Dél-Stájerország jó levegője! 125 euró 2 nappal az érkezés előtt PURESLeben GmbH Neudorf an der Mur Gabersdorf Tel.: +43/3452/ Weboldal: Fiatalok és vadak alpesi legelőtúra Legyen részese a lipicai mének nyári hűsölésének méter magasságban! Tudjon meg mindent, amit fiatal lovaink alpesi legelőn való tartásáról és tenyésztéséről tudni érdemes június elejétől szeptember 11-ig, minden nap 17 órakor. A Stubalmra feljuthat saját járművével, majd onnan a ménesben dolgozó vezetőink egyikével tovább a legelőkhöz. Igazi élmény, összekötve egy piknikkel a természetben. alpesi legelőtúra vezetés a ménes körül piknik Ár egy fő részére: 32 euró 1 nappal az érkezés előtt Lipizzanergestüt Piber Piber Köflach Tel.: +43/3144/ Weboldal:

5 Kelet-Stájerország Piknik a kastély kocsisával Mint egy filmben: korhű ruhába öltözött kocsis egyébként az egyetlen Ausztriában -, két- vagy négyfogatú kocsi, festői táj és egy piknik mindez egyben ízletes és stílusos. A felütést a Kelet-Stájerország vidéki idilljén át tett kocsizás adja; Stubenberg am See-től a Schielleiten kastélyon át, a romantikus Herbersteinklamm szorosán keresztül egészen egy mezőig, ahonnan kilátás nyílik a várra. Legelő juhok, skót felföldi marhák, göcsörtös fák és a Feistritz zúgása között terülnek ki a pokrócok és nyílnak ki a kosarak. Rántott csirke, saláta, a gazdálkodók specialitásai, fatüzelésű kemencében sült friss kenyér, stájer bor, gyümölcslevek, gyümölcs, kávé és sütemények határozzák meg az ízletes menüt. A hangulat adott, a romantikus érzelmekről mindenkinek magának kell gondoskodnia. Időtartam: kb. 4 óra 250 euró min. 1 nappal az érkezés előtt Der Schlosskutscher Vockenberg Stubenberg am See Tel.: +43/3176/ Weboldal: Piknik a Garten-Hotel Ochensberger erőkertjében St. Ruprechtben Regionális finomságok és a pozitív energia élvezete egy különleges helyen. St. Ruprechtben a Garten-Hotel Ochensberger erőkertjében három élvezetes piknikvariáció kínálkozik. Frissítő napkezdés, egy derűs ebéd a szerettei körében vagy romantikus órák kettesben a st. ruprechti élménypiknik igazi kulináris élmény. Ár egy fő részére: Ár egy fő részére: Ár egy fő részére: reggeli 21 euró ebéd 31 euró exkluzív 41 euró 24 órával az érkezés előtt Astrid & Peter Ochensberger Untere Hauptstraße St. Ruprecht/Raab Tel.:+43/3178/ Weboldal:

6 Stájerország termálvidéke Római piknik a szőlőskertben Élvezni a virágzás illatát és a dús zöld fű melegét. A szőlőhegyek között, Bad Waltersdorfban és környékén. Egy puha piknikpokróc, egy üveg jó stájer bor és a régió számtalan finomsága gondoskodik a természetben átélt kulináris élményről. Jó stájer piknikkosár kosár és pokróc egy üveg Olaszrizling két kis üveg ásványvíz uzsonna: füstölt kolbász, sajt, füstölt hús, sonka, mangalica szalonna, túrós szendvicskrém, friss zöldség, tojás, parasztkenyér, gyümölcs a saját gyümölcsöskertből, házi sütemények 34 euró 24 órával az érkezés előtt Bergstadl Am Leitersdorfberg Bad Waltersdorf Tel: +43/664/ Weboldal: Kapfensteini piknik a szőlőskertben Egy álomszép hely és egy kosár, a kastély konyhájának és pincéjének finomságaival töltve... És ha még az ég is ragyog, akkor felejthetetlen lesz a nap! Válassza piknikmenüink közül az ízlésének leginkább megfelelő piknikkosarat, a Kapfenstein kastély-kosarat vagy a rántott csirke-pikniket. A kastélyétteremben van egy meghitt kis hely a kosár számára a Kapfensteiner Kogelen. Foglaljon helyet az egyik terített asztalnál, és élvezze a finom és kiadós ínyencségeket egy üveg finom bor kíséretében, egyenesen a pincénkből. Előrendelés: 58 euró 2 órával az érkezés előtt Schloss Kapfenstein Kapfenstein Kapfenstein Tel.: +43/3157/ Weboldal:

7 Természettől fogva finom piknik a Vulcano-nál Mi lehet szebb, mint egy kirándulás a természetben, kulináris élményekkel összekötve? A Vulcano-piknik garantálja a finom ízeket! Foglaljon helyet a nagy diófa alatt eredeti és kellemes élmény egy pokrócon, szalmabálák között. Az élelmet a Vulcano-éléskamra finomságai biztosítják... Piknikélmény 2 főre 1 üveg bor és 1 üveg ásványvíz 1 Vulcano-élménytál ízletes savanyúság csokoládé édes zárásként 48 euró 1 nappal az érkezés előtt Vulcano Fleischwarenmanufaktur Eggreith Auersbach Tel.: +43/3114/ Weboldal: A vándorlás a molnár kedvére való, molnár-batyuval a berghofi malomban Körutazás a malmok világában A vándorlás a molnár kedvére való dal mottója alatt. Élményvezetések mesélnek a történelmi malomban a liszt és a magolaj előállításáról és a saját áramfejlesztésről, majd a szép Rába-völgy hív felfedezésre. Természetesen nem hiányozhat a molnár-batyu a régió kulináris finomságaival töltve. Tradicionális és új egyesül. A régi időket idézve egyszerű, világos anyagba bugyoláljuk az uzsonnát; egy sétabot segítségével könnyebb a vállunkra vetve vinni. A molnár-batyu regionális specialitásokkal van töltve, melyeket egyénileg válogathatunk össze. A fatálas uzsonna, a bicska és A vándorlás a molnár kedvére való dal szövege természetesen nem hiányozhatnak. Ár: Előrendelés: a batyukat igény szerint állítjuk össze 2 3 nappal az érkezés előtt Berghofer-Mühle Bahnhofstraße Fehring Tel.: +43/3155/ Weboldal:

8 Piknik Loipersdorfban Titkos kis helyek pihenésre és kikapcsolódásra hívnak, egy finomságokkal töltött piknikkosár élvezetekre csábít. Fedezze fel a termálfürdő körüli eldugott kis wellnessoázisainkat, és töltődjön fel a fürdőre nyíló különleges kilátást nyújtó helyeken. A termál-vendéglő rántott csirke-kosara 1 egész rántott csirke 2 különböző saláta friss sütemények 1 üveg bor (0,75 l) 1 üveg ásványvíz (0,75 l) 40 euró 1 órával az érkezés előtt Tourismusverband Loipersdorf Loipersdorf Loipersdorf 152 Tel.: +43/3382/ Weboldal:

9 Felső-Stájerország A Leopoldsteinersee természeti kincse kivételes piknikhelyet kínál lenyűgöző kilátással a tóra, a meredek hegyekre és sziklamászó falakra. A smaragdzöld hegyi tó évtizedek óta jól ismert kirándulócél. A tó körül számtalan romantikus helyet találunk piknikezéshez és kikapcsolódáshoz. Látogasson el a festői Grüner See-hez, melyet 2014-ben Ausztria legszebb helyének választottak. A felső-stájer flörtpadok tökéletesen alkalmas piknikhelyszínek, melyek romantikus fekvésüknek köszönhetik népszerűségüket szép hely fényképezéshez! Nah & Frisch Bundesstraße 18a 8684 Spital am Semmering Tel.: +43/664/ Landhotel-Restaurant Hubinger Etmißl Etmißl Tel.: +43/3861/ Weboldal: Mostothek Weissenbacher Wieden Allerheiligen Tel.: +43/664/ Weboldal: Pension Strecher Badstraße Aflenz Kurort Tel.: +43/3861/ Weboldal: Gasthof Oberer Gesslbauer Stanz im Mürztal Stanz im Mürztal Tel.: +43/3865/ Weboldal: Hotel Bergkristall Wildalpen Wildalpen Tel.: +43/3636/444 Weboldal: Hotel-Restaurant Brücklwirt Leobner Straße Niklasdorf Tel.: +43/3842/ Weboldal: Gasthof Eberhard Raiffeisenstraße St. Michael Tel.: +43/3843/ Weboldal:

10 Murtal üdülőrégió Stájerország Az érzékek túrája piknikkel a 3-tó útján A turrachi 3-tó útján teljes körű élvezetet ígér a Turracher Höhe természete. A Turracher See, a Grünsee és a Schwarzsee a lehetőségek változatosságát kínálja, hogy minden érzékünkkel megtapasztaljuk a természetet. Maradandó benyomás fiatal és idős számára egyaránt. Időpont: minden szerdán 10:00-13:00 óra között Ár személyenként Almbutlercard vendégkártya nélkül: 20 euró; kártyával: ingyenes előző nap Tourismusverband Turrach-Predlitz Predlitz Predlitz Tel.: +43/3534/ Weboldal:

11 Ramsau am Dachstein Csodálatos kilátás és nagyszerű csend. Élvezze a lenyűgöző fennsíkot a Dachstein lábánál egy kellemes piknik közben. Romantikus, álomszerű és kilátásban bővelkedő helyből sok van Ramsau am Dachsteinban, a legkülönbözőbb piknikkosarakat pedig a ramsaui verweilzeit csemegeboltban szerezheti be. Brunch-kosár egy üveg Prosecco két kis üveg ásványvíz croissant & pékáru vaj & Staud s lekvár kolbász, sajt és szendvicskrém paradicsom, uborka, stb. tésztasaláta & főtt tojás házi készítésű kuglóf friss gyümölcs 31 euró 24 órával az érkezés előtt verweilzeit. Café-Bistro & Delikatessen Ramsau am Dachstein Ramsau am Dachstein Tel.: +43/3687/ Weboldal: Stájer uzsonnáskosár egy üveg schilcher bor (Reiterer borászat) két kis üveg ásványvíz stájer szalonna és sajt Staud s savanyúság (ecetes uborka, hagyma, ) tűzbabsaláta Steirerkas stájer sajt tökmagkrém & szalonnakrém (Verhackert) rozskenyér & sütőtökös bagett alma- & sütőtökszelet 34 euró 24 órával az érkezés előtt verweilzeit. Café-Bistro & Delikatessen Ramsau am Dachstein Ramsau am Dachstein Tel.: +43/3687/ Weboldal:

12 Ausseerland Salzkammergut Piknik a hajón Varázslatos és romantikus: piknik a tó közepén! Felejthetetlen élményt nyújt a lapos csónakkal tett hajóút a Grundlsee-n vagy az Altausseer See-n. Salzkammergutban már évtizedek óta hajóznak ezzel a teknő formájú, csőrszerű hajóorrú lapos csónakkal, mely mára az élő tradíciók közé tartozik Ausseerland Salzkammergutban. Seehotel Grundlsee**** Mosern Grundlsee Tel.: +43/3622/ Weboldal: Ár 3 fő részére: Ár 4 fő részére: 120 euró 160 euró 190 euró 1 nappal az érkezés előtt Hotel am See**** Fischerndorf Altaussee Tel.: +43/3622/ Weboldal: 135 euró kb. 3 nappal az érkezés előtt Hotel Seevilla****S Fischerndorf Altaussee Tel.: +43/3622/ Weboldal: 150 euró 3 4 nappal az érkezés előtt

13 Alpenregion Gesäuse Nemzeti Park Piknik a Weidendomnál (fűzfa dóm) Adja át magát a kulináris élvezeteknek egy piknikezés során a Gesäuse Nemzeti Parkban a Weidendom térségében. Előkészítjük önnek a piknikkosarat, melyet kényelmesen élvezhet egy pokrócon fekve a Hochtor hegycsoport impozáns kulisszája előtt. A piknik a nemzeti park partnereinek regionális termékeiből áll a Gesäuse régióban. Természetesen a piknikkosárnak vegetáriánus verziója is létezik. Ár 4 fő részére: 16 euró 32 euró 2 nappal az érkezés előtt Piknikszezon: júliustól szeptember közepéig, naponta 10:00-18:00 óra között Infobüro Nationalpark Gesäuse Hauptstraße Admont Tel.: +43/3613/ Weboldal: Túrázás szamárral, összekötve egy piknikkel a zöldben Piknikezzen szamárral! Egy természetvezető és egyben képzett lovasoktató kalauzolja a Stájer Eisenwurzen Természeti Park gyönyörű táján át. Időközben egy finom regionális piknikszünet a zöldben gondoskodik róla, hogy új erőre kapjunk. Időtartam: Ár/óra/szamár: Piknik: kb. 2 óra 10 euró megegyezés szerint kb. 3 nappal az érkezés előtt Geo Dorf Gams Fr. Hofegger

14 Lovaskocsizás tradíció és kulinárium Természetesen romantikus! Az út az erdőkön keresztül vezet, egy hegyi patak mellett, a Handleralm alpesi legelőjére, ahol egy válogatott piknikkel kényeztetjük. Öt hídon és a Nothklamm szurdok végében álló kőmalomhoz tett kitérőn át vezet vissza az utunk a kiindulási ponthoz. Időtartam: kb. 3 ½ óra 240 euró További személyek: 45 euró Gyermekek 6 éves kortól: 35 euró 2 3 nappal az érkezés előtt Haflingerhof Gams Hieflau Gams bei Hieflau Tel.: +43/650/ Weboldal: Steirische Roas lovaskocsizás Hegyen-völgyön át. Hegyre fel, majd újra le a Gams patak völgyébe. Ott egy tisztáson ízletes fatányéros uzsonna és finom rétes desszert vár ránk. A kőmalomba és a Schneckenstein 60 millió éves sziklájához tett kitérő után újra befogjuk a lovakat, és élvezzük a visszautat a tanyára. Időtartam: kb. 2 óra 140 euró További személyek: 40 euró Gyermekek 6 éves kortól: 30 euró kb. 3 nappal az érkezés előtt Haflingerhof Gams Hieflau Gams bei Hieflau Tel.: +43/650/ Weboldal:

15 Schladming-Dachstein Resi, i hoi di mit 'n Traktor o Resi, elviszlek a traktorommal Felejthetetlen órák kettesben, egy vidám traktorút a gyönyörű tájon át, egy romantikus piknik a szabad természetben. Szív, mit kívánsz még? Uraim, figyelem! Kalauzolja kedvesét egy oldtimer traktorral egészen zavartalanul hegyen-völgyön át garantált nosztalgikus utazásélmény. Egyénileg összeállított útvonalon mutathatja meg ügyességét, miközben a megtöltött piknikkosár regionális finomságokkal kényezteti teljen kellemesen a nap a természetben. Időtartam: kb. 4 óra 198 euró 1 nappal az érkezés előtt Tourismusverband Gröbminger Land Kirchplatz Gröbming Tel.: +43/3685/ Weboldal:

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel.

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. GERBEAUD CUKRÁSZDA A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok peregnek, de a Gerbeaud édes szigete

Részletesebben

Kedves házasulandó pár!

Kedves házasulandó pár! Kedves házasulandó pár! Köszönjük, hogy életük egyik legfontosabb döntése előtt mint lehetséges helyszínként érdeklődnek Éttermünk iránt. Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és mi lehetünk azok,

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv SMART DIET Táplálkozási kézikönyv A Smart Diet diéta segítségével elégetheti a különböző területekről a zsírpárnákat, különösen a hasról, lábakról, és a karokról. Többféle diéta létezik. Vannak szétválasztó

Részletesebben

GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858

GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD kávéház A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sajtos masni Leves:

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 A Nagy Nap A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 Kedves Jegyespár! A Carmen Étterem és a Hotel Kálvária**** méltán közkedvelt az ifjú párok körében, hiszen a hely adottságainak, központi fekvésének,

Részletesebben

Stájerország 2012/2013 tél

Stájerország 2012/2013 tél Stájerország 2012/2013 tél Világbajnoki téli szezon Már alig több mint 100 napot kell csupán várni a 2013-as schladmingi sívilágbajnokságig, az idei téli szezon legnagyobb sporteseményéig. Természetesen

Részletesebben

Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü

Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü Vacsorai menüajánlatunk: 1. Menü 2. Menü Éjféli grill terasz 3. Menü Sós sütemény Marhapörkölt főtt burgonyával Desszert asztal Éjféli grill terasz 100 Fő-ig 7500.-Ft/fő 100-150 Fő között 7200.-Ft/fő 150

Részletesebben

ALL INCLUSIVE italcsomagok

ALL INCLUSIVE italcsomagok ALL INCLUSIVE italcsomagok 534 CLASSIC FELNŐTT 43 /fő/nap Korlátlan italfogyasztás a bárokban, büfé- és főétteremben. A koktélok 8 USD-ig/pohár, borok pohárban szervírozva 7,5 USD-ig/pohár, kevésbé márkás

Részletesebben

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch É T L A P T E R VSz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch 2014.év 26.hét Gyümölcs tea Poh. Tej Gyümölcs tea Gyümölcs joghurt Gyümölcs tea Gyümölcs tea Poh. Tej Körös pu.mell Főtt csécsi szalonna Tr.sajt Ráma

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai 2016. szeptember 1. - 2017. augusztus 31. a Napijegyek Családi belépők Legjobb ár, ha családdal jössz Ha csoporttal jössz egy napra Ha nálunk szállsz

Részletesebben

Az akkor rendhagyónak számító szakmai hétvégénket hagyományteremtő céllal 2011-ben újra megrendezzük!

Az akkor rendhagyónak számító szakmai hétvégénket hagyományteremtő céllal 2011-ben újra megrendezzük! Kedves Kuvaszos Barátunk! Két évvel ezelőtt, 2009 szeptemberében négy országból több mint 60 kuvaszos kerekedett fel és mutatta meg az országhatárokon átívelő összefogását és tettrekészségét a világnak

Részletesebben

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft. Rónay-kúria ajánlatok

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft. Rónay-kúria ajánlatok Levesek Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft Rónay-kúria ajánlatok 1 személyes Rónay bőségtál: Adag 2500 Ft Grill fűszerezésű csirkemell filé roston 10 dkg, Hagymás

Részletesebben

Rösti tejszínes gombamártással Juhtúróval töltött gombafejek Rántott sajt tartármártással

Rösti tejszínes gombamártással Juhtúróval töltött gombafejek Rántott sajt tartármártással ELŐÉTELEK Kis vitamin salátatál (paradicsom, paprika, uborka, fejes saláta, kapros joghurtos öntet, reszelt sajt) Hortobágyi palacsinta (1db) (magyar különlegeség-palacsinta hússal töltve, paprikás szósszal)

Részletesebben

Krémlevesek. Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek

Krémlevesek. Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek Krémlevesek Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek 690 Ft Bográcsgulyás Falusi Raguleves tárkonnyal, és tejföllel 750 Ft Hideg gyümölcsleves tejszínhabbal mandulaszelettel

Részletesebben

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Műtétet követő 1. nap: TEA ÉS VÍZ Igyon lassan, kis kortyokban Várjon 1-2 percet a kortyok között; Egyszerre soha ne igyon többet 1 dlnél Csakis szénsavmentes

Részletesebben

Jöjjön fel. Menetrend. Salzkammergut régió egyik legszebb állomására

Jöjjön fel. Menetrend. Salzkammergut régió egyik legszebb állomására Menetrend 2012 Salzkammergut régió egyik legszebb állomására Jöjjön fel SchafbergBahn & WolfgangseeSchifffahrt Ein Service der Salzburg AG Info: +43 (0) 61 38 / 22 32-0 www.schafbergbahn.at www.wolfgangseeschifffahrt.at

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Alábbiakban szeretnénk bemutatni a Bástya Bisztró 2009 évi ajánlatát. Termeink befogadóképessége az asztalok elrendezésétől függően: Étterem 60-100 fő Kávézó 40-50 fő Különterem 50-80

Részletesebben

Magdolna Rendezvényház

Magdolna Rendezvényház Magdolna Rendezvényház Esküvõi ajánlatok Magdolna Rendezvényház Ital csomagok: 1. Korlátlan italfogyasztás, amely tartalmaz: - Kóla, narancs, õszilé, almalé ásványvíz, - Konyak, vodka, cherry, unicum,

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK HIDEG ELŐÉTEK Vadászkürt kóstoló: 2500 vaddisznó pástétom, hideg libamáj, füstölt szarvas comb, juhsajt Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2500 LEVESEK Fácán erőleves fürjtojással

Részletesebben

TAVASZ A SZÍVBEN, ITT KIVIRÁGZOM.

TAVASZ A SZÍVBEN, ITT KIVIRÁGZOM. TAVASZ A SZÍVBEN, ITT KIVIRÁGZOM. TAVASZI ÜDÜLÉS STÁJERORSZÁGBAN 2016 www.steiermark.com/tavasz Fotó: Steiermark Tourismus / ikarus.cc BIZSERGETŐ TAVASZI HANGULAT Irány a zöldbe, vegyünk egy mély levegőt,

Részletesebben

Esküvői Ajánlataink 2011-re

Esküvői Ajánlataink 2011-re Esküvői Ajánlataink 2011-re Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk Üdvözlő pezsgő Újházy-tyúkhúsleves lúdgégetésztával Legényfogóleves Vegyes sültes tálak Hagyományos rántott borda,párizsi pulyka,grillezett

Részletesebben

Szeretettel köszöntjük Önöket az Elamen ZRt. nevében. Jó étvágyat kívánunk! 2015. augusztus 31. szeptember 04. Óvoda

Szeretettel köszöntjük Önöket az Elamen ZRt. nevében. Jó étvágyat kívánunk! 2015. augusztus 31. szeptember 04. Óvoda 2015. augusztus 31. szeptember 04. Hétfő Tej Csontleves eperlevéllel Parizeres Margarinos Sült baromfi kolbász vajkrémes 1. nap Lekváros Lencsefőzelék Szezám m.zsemle Tkb. kenyér Fb. kenyér Uborka Energia

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

HIDEG ELÖÉTELEK LEVESEK

HIDEG ELÖÉTELEK LEVESEK A megterített asytal nyújtotta örömöt mindannyian élvezhetjük kortól és társadalmi helyzettől függetlenül, minden nap, a Föld bármelyik résyén az élet többi szépségével együtt. HIDEG ELÖÉTELEK 100 g Sajttál

Részletesebben

Miért érdemes a Hotel Pátriát választani?

Miért érdemes a Hotel Pátriát választani? Elmúlt mint száz pillanat, S tudjuk mégis, hogy múlhatatlan, mert szívek őrzik, nem szavak. Végh György Kedves házasulandó, Ifjú Pár! Bizonyára Önöket is foglalkoztatja a nagy kérdés, vajon mi a sikeres

Részletesebben

VASI FOGADÓ KFT. Kőszeg É T L A P. Tea, Főtt kolbász, mustár, gr. kenyér Fokhagyma Ebéd

VASI FOGADÓ KFT. Kőszeg É T L A P. Tea, Főtt kolbász, mustár, gr. kenyér Fokhagyma Ebéd 2012. December 1-től 2 -ig 48. hét HÉTFŐ K E D D SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP Főtt kolbász, mustár, gr. kenyér Fokhagyma borsos tokány, párolt rizs, savanyúság Sonkakrém, zsemle, uborka, nápolyi

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS www.abbazia-nemesnep.hu KONFERENCIA - TRÉNING ABBÁZIA COUNTRY CLUB KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.abbazia-nemesnep.hu konferencia@abbazia-nemesnep.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj,

Részletesebben

330.-/DB(KB. 20dkg.)

330.-/DB(KB. 20dkg.) A pirog vagy pirozsok egy orosz ételféleség, mely kelt tésztából készül különféle töltelékkel. Neve valószínűleg a pír, lakoma szóból ered. Oroszországon kívül a többi szláv konyhában is ismert étel. A

Részletesebben

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 2015. 06.29. 2015. 07.05. Ca-dús étrend.tej máj Kakaó fonott kalács.tej főtt kolbász.tej tömlős sajt Tej Tej vaj tepertő zöldpaprika Tejeskávé Karfiol túrós csusza Meggy új uborka saláta debreceni tokány

Részletesebben

MENEDÉK. Me nedék a Borszék feletti Bükk-havason HELY

MENEDÉK. Me nedék a Borszék feletti Bükk-havason HELY A HELY A Keleti-Kárpátok havasainak a Gyergyói-, a Besztercei-, és a Kelemen-havasok ölelésében levő Borszék immár jó két évszázada Erdély egyik legszebb és méltán híres Európa szerte híres települése.

Részletesebben

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését ÉTLAP Előételek 1. Rántott Camembert áfonyával 1260.- 2. Juhtúróval töltött gombafejek rántva 1190.- 3. Görög saláta 490.- 4. Tenger gyümölcsei, kerti zöldségekkel 1200.- Levesek Csésze Tál 5. Tejszínes

Részletesebben

TAVASZ A SZÍVBEN, ITT KIVIRÁGZOM.

TAVASZ A SZÍVBEN, ITT KIVIRÁGZOM. TAVASZ A SZÍVBEN, ITT KIVIRÁGZOM. TAVASZI ÜDÜLÉS STÁJERORSZÁGBAN 2015 www.steiermark.com/tavasz VIRÁGBA BORULVA A LEGSZEBB PIKNIKEZŐHELYEK SZÍVÉLYES TALÁLKOZÁSOK Fotó: Steiermark Tourismus / ikarus.cc

Részletesebben

Stájerország 2010 nyarán

Stájerország 2010 nyarán Stájerország 2010 nyarán Tavaszi frissesség Ausztria zöld szívében Virágtenger vég nélkül: milliónyi virágzó nárcisz az Ausseerlandban, szőlőskertek az első zöld hajtásokkal és pitypanggal borított, aranysárgán

Részletesebben

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK:

AZ IFJÚ PÁR RÉSZÉRE AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK: AJÁNLAT Szeretik a magyar hagyományokat és ÉLETÜK egyik legfontosabb eseményét szervezik, de még nem tudják, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre? Válasszák a Tenkes Kapitánya Lovastanya Lókötő

Részletesebben

GERBEAUD REGG ELI AJÁN L ATOK

GERBEAUD REGG ELI AJÁN L ATOK GERBEAUD REGG ELI AJÁN L ATOK BUDAPEST ANNO 1858 REGGELI A G E R B EAUD HÁZBAN A Gerbeaud Ház reggeli kínálatában szereplő pékárut hajnalban kezdik készíteni pékjeink, cukrászaink, hogy a friss péksütemények,

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

Miért pont Megyer? Tapolca Sümeg. Megyeri sonka

Miért pont Megyer? Tapolca Sümeg. Megyeri sonka Miért pont Megyer? Megyeri sonka Mondhatnánk azt is, hogy csak, de ez túl cinikus lenne és mi nem vagyunk ilyenek. Azt is mondhatnánk még, hogy azért, mert itt Neked jó és punktum, aminek jelentôs valóság

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Szeged Utcai Szabadidőpark Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos

Részletesebben

Gyümölcs tea, Gyümölcs joghurt, Kifli, Rama Margarin, Zöldség

Gyümölcs tea, Gyümölcs joghurt, Kifli, Rama Margarin, Zöldség Heti étlap 2016.10.1. - 2016.11.04. Rama Margarin, Teljes kiőrlésű kenyér, Citromos tea, Kakaó, Kuglóf, Zöldség Gyümölcs tea, Gyümölcs joghurt, Kifli, Rama Margarin, Zöldség Tej, Citromos tea, Rama Margarin,

Részletesebben

Esküvői ajánlat Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/

Esküvői ajánlat Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/ Esküvői ajánlat 2016-2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolattartó: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com Esküvői menü ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sós rúd Leves: o Tyúkhúsleves

Részletesebben

Miért érdemes a Manó Vendégházat választani:

Miért érdemes a Manó Vendégházat választani: M a nai V e n d é g h á z P á z m á n d P á z m á n d F e j é r m e g y e ka z e p é n, a V e l e-nh ce eg iy s é g k e l e t i n yaz l v á n y a i a l a t t, a z M 7 ( a u tai p á l y a ) ka z e f e k

Részletesebben

érvényességi határidő: 2014. 12. 31. www.holidayplus-unlimited.net/lg www.lg.com/hu

érvényességi határidő: 2014. 12. 31. www.holidayplus-unlimited.net/lg www.lg.com/hu érvényességi határidő: 2014. 12. 31. www.holidayplus-unlimited.net/lg www.lg.com/hu Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy bizalmával megtisztelt bennünket és az LG Electronics klímáját választotta. Jó pihenést,

Részletesebben

Ajánlatunk: Hideg Előételek: Tatár Beefsteak, kerti zöldségekkel és pirítóssal Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel

Ajánlatunk: Hideg Előételek: Tatár Beefsteak, kerti zöldségekkel és pirítóssal Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel Ajánlatunk: Hideg Előételek: Tatár Beefsteak, kerti zöldségekkel és pirítóssal... 2490.- Ft Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.- Ft Snidlinges rikottával töltött házi sonka színes nyári salátával...

Részletesebben

Balatonszőlősi kirándulások. Balatonszőlősről induló gyalogos kirándulási lehetőségek, fotótúra- pontok és ajánlott túra- útvonalak

Balatonszőlősi kirándulások. Balatonszőlősről induló gyalogos kirándulási lehetőségek, fotótúra- pontok és ajánlott túra- útvonalak Balatonszőlősi kirándulások Balatonszőlősről induló gyalogos kirándulási lehetőségek, fotótúra- pontok és ajánlott túra- útvonalak 1. útvonal A falu nyugati végén, a 2. számú fotótúra- ponttól indulunk.

Részletesebben

Nyaralás Stájerországban. www.steiermark.com

Nyaralás Stájerországban. www.steiermark.com Nyaralás Stájerországban www.steiermark.com 4 5 Graz Ramsau am Dachstein 6 7 Murtal üdülőrégió Schladming Dachstein 8 9 Családi nyaralás Stájerországban Falusi üdülés 10 15 Kelet-Stájerország Ausseerland

Részletesebben

Kedves Fesztivállátogató!

Kedves Fesztivállátogató! Kedves Fesztivállátogató! Szeretettel köszöntjük Önöket a tavaszi fesztiválok megrendezése alkalmából és örömmel invitáljuk programjainkra a siófoki Hajókikötőbe. Reményeink szerint olyan színvonalas programot

Részletesebben

Menüajánlat 100 fős ültetett esküvőre. I. Variáció. Menüsor vacsorára (Felszolgálóink által szervírozva.) Leves tálban tálalva

Menüajánlat 100 fős ültetett esküvőre. I. Variáció. Menüsor vacsorára (Felszolgálóink által szervírozva.) Leves tálban tálalva Menüajánlat 100 fős ültetett esküvőre I. Variáció Menüsor vacsorára (Felszolgálóink által szervírozva.) Leves tálban tálalva Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (zöldségfélék és a hús külön feltálalva tormával

Részletesebben

Heti étlap

Heti étlap Heti étlap 2016.02.29. - 2016.03.06. hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat Kakaó, Margarin, Paprika, Zsemle, magos Epres tea, Trappista sajt, Margarin, Teljes Jégcsap retek Sült húskrém, Jégcsap retek,

Részletesebben

NAP TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA

NAP TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA ÉTLAP 2016. junius 6-10 Eredeti NAP TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA Hétfő Gyümölcs tea Zeller leves Nutella Tojás rántotta Csirkemell gyümölcs mártással Félbarna kenyér Korpás zsemle Rizs Lilahagyma Bölcsi: Tej Csirkemell

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK HIDEG ELŐÉTEK Pácolt-füstölt szarvas Carpaccio fehér szarvasgombaolajjal, pirítóssal 2000 Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2000 Csilis királyrák farok színes salátaleveleken 2000

Részletesebben

Hangvilla Színházterem Historia Hangvilla Étterem

Hangvilla Színházterem Historia Hangvilla Étterem E-mail: Tárgy: ajánlat Kedves Vendég! Veszprém, 2015. május 16. Örömünkre szolgál, hogy Veszprém legújabb rendezvényhelyszíneként tájékoztatást adhatunk szolgáltatásainkról és ajánlatunkat küldhetjük rendezvényükre

Részletesebben

Esküvői Ajánlataink. Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk. Üdvözlő pezsgő

Esküvői Ajánlataink. Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk. Üdvözlő pezsgő Esküvői Ajánlataink Hagyományos Menyegzői Ajánlatunk Újházy-tyúkhúsleves lúdgégetésztával Tárkonyos pulykarauleves Aranyló kacsaleves Nyírségi gombócleves Vegyes sültes tálak Hagyományos rántott borda,párizsi

Részletesebben

KÁVÉSZÜNET ÉTELSOROK ITALKÍNÁLAT ÁRAK BOURBON PARTY SERVICE ÉVI SZENDVICSEBÉD MENÜSOROK

KÁVÉSZÜNET ÉTELSOROK ITALKÍNÁLAT ÁRAK BOURBON PARTY SERVICE ÉVI SZENDVICSEBÉD MENÜSOROK BOURBON PARTY SERVICE 2016. ÉVI SZENDVICSEBÉD MENÜSOROK KÁVÉSZÜNET I. 10 dkg / fő / alkalom vegyesen az alábbi kínálatból alkalmanként eltérő választékkal Mini sajtos rúd Mini burgonyás, magvas, tepertős

Részletesebben

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink:

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink: Esküvői ajánlat A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a festői környezetben

Részletesebben

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch É T L A P T E R VSz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch 2014.év 29.hét Poharas tej Gyümölcs tea Poharas tej Gyümölcs tea Gyümölcs tea Poharas tej Gyümölcs tea Szerecserúd Göcseji cs.mell Tepertőkrém Diákcsemege

Részletesebben

Csurgatott tojásleves Finom főzelék Sajttal töltött pulykamell

Csurgatott tojásleves Finom főzelék Sajttal töltött pulykamell Heti étlap: 2016.10.03. - 2016.10.09. A / Napi egyszeri étkeztetés szolgáltatása / 11-14 év 2016.10.03. hétfő 2016.10.04. kedd 2016.10.05. szerda 2016.10.06. csütörtök 2016.10.07. péntek 2016.10.08. szombat

Részletesebben

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 Menüajánlatok a Bistroban A Bistro, a Gerbeaud Ház legújabb helyszíne. Fiatalos lendületével és klasszikus eleganciájával egyszerre lehet kiváló helyszíne baráti borozásnak,

Részletesebben

THE ART OF BANQUETING KÖNNYED EBÉDEK

THE ART OF BANQUETING KÖNNYED EBÉDEK Kempinski Hotel Corvinus Budapest Erzsébet tér 7-8 1051 Budapest Hungary T +36 1 429 3571 F +36 1 429 4475 meetings.corvinus@kempinski.com kempinski.com/budapest KEMPINSKI.COM THE ART OF BANQUETING KÖNNYED

Részletesebben

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !"#$%&'#()*"+$,-)./)01

Burgonyalepény. pizza módra - sajttal !#$%&'#()*+$,-)./)01 Burgonyalepény pizza módra - sajttal burgonyalepény db 10 paradicsom konzerv kg 0,15 fehér hagyma kg 0,1 fokhagyma kg 0,04 oregano kg 0,01 sajt kg 0,2 vaj kg 0,05 olívaolaj l 0,04 márványsajt kg 0,1 só,

Részletesebben

ViVin. Esküvıi Menüajánlat. Tel./Fax: + 36 (62) Mobil: + 36 (70)

ViVin. Esküvıi Menüajánlat. Tel./Fax: + 36 (62) Mobil: + 36 (70) 2012 Menüjavaslataink tetszés szerint variálhatóak, amely egyedi menü,- és árajánlatot készítünk az Ifjú Pár részére. 1. vacsora: Leves: Pörkölt: köret: Sültes tál: köret: Saláta: Pékáru: - Tyúkleves házi

Részletesebben

ÁRROBBANÁS! csak 11,29 /kg. csak 18,99 /kg

ÁRROBBANÁS! csak 11,29 /kg. csak 18,99 /kg ÁRROBBANÁS! csak 18,99 /kg Nagy rombuszhal tenyésztett 3/4 kg származási hely: Aquakultúra Spanyolország Mennyiségi egység: darab, belezett Art. Nr.: 089883 Borjú hegyes fartő 700/1000 g Mennyiségi egység:

Részletesebben

Étlap. Házi különlegességek. A kárpáti kastély 300/200 gr. 49.00 Lei. szakács ajánlata

Étlap. Házi különlegességek. A kárpáti kastély 300/200 gr. 49.00 Lei. szakács ajánlata Étlap Házi különlegességek A kárpáti kastély 300/200 gr. 49.00 Lei Sertéskaraj, csirkemell, marhabélszin, sajt, arany krumpli A f szakács ajánlata Sertéskaraj erdei gyümölcs öntettel 200/150 gr. 31.00

Részletesebben

Varázslatos napok Sárváron

Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron. Gyönyörködjön a színes őszi természetben,majd frissüljön fel a sárvári EUROPESPA-MED Minőség Díjas Gyógy és Wellness Fürdőben ahol gyógyvíz,élményelemek,csúszdák

Részletesebben

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 2015. 06.22. 2015. 06.28. Ca-dús étrend.tej Tejeskávé vaj kifli.tej kenőmájas.tej Tej körözött Tej vaj trapistasajt Kakaó Paradicsom rántott szelet uborkasaláta Kassai burg. sonkáskifli Zöldség Rizs Pirított

Részletesebben

DIÉTA MAGASVÉRNYOMÁS BETEGSÉGBEN

DIÉTA MAGASVÉRNYOMÁS BETEGSÉGBEN DIÉTA MAGASVÉRNYOMÁS BETEGSÉGBEN A magasvérnyomás-betegség ( hipertonia ) kezelésében a diétának fontos, meghatározó szerepe van. A nem gyógyszeres kezelés a következ beavatkozásokból áll: Elhízás esetén

Részletesebben

Menüajánlat 100 fős leveses Garden partyra. I. Variáció. Helyszínen készült ételek ebédre

Menüajánlat 100 fős leveses Garden partyra. I. Variáció. Helyszínen készült ételek ebédre Menüajánlat 100 fős leveses Garden partyra I. Variáció Helyszínen készült ételek ebédre 30 adag Tárkonyos vadragú leves rozscipóban tálalva fa evőkanállal 40 adag Gulyásleves zöldségekkel és csipetkével

Részletesebben

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR H 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Fax: +36 76 356 045 Mobil: +36 30 9559 056 E mail: gereby@gereby.hu www.gereby.hu "S ha jön az este langyos szél

Részletesebben

Heti étlap hétfő kedd szerda csütörtök péntek. Tízórai. Ebéd. Forralt tej, Sajt, lapka,

Heti étlap hétfő kedd szerda csütörtök péntek. Tízórai. Ebéd. Forralt tej, Sajt, lapka, Heti étlap 2017.01.02. - 2017.01.06. Forralt tej, Sajt, lapka, Margarin, Teljes kiőrlésű Tejeskávé, Margarin, Kifli Citromos tea, Sajtos párizsi, Margarin, Teljes kiőrlésű Hideg tej, Csokis gabonagolyó

Részletesebben

Heti étlap hétfő kedd szerda csütörtök péntek. Reggeli Gyümölcstea *, Májkrém 65g-os, klf*, Paradicsom*, Tízórai

Heti étlap hétfő kedd szerda csütörtök péntek. Reggeli Gyümölcstea *, Májkrém 65g-os, klf*, Paradicsom*, Tízórai Gyümölcstea *, Májkrém 65g-os, klf*, Paradicsom*, Teljes kiőrlésű kenyér* Csoki golyó reggeli* Gyümölcstea *, Főtt tojás*, Uborka(kígyó)*, Zsemle, durum* Tejeskávé 15-18 éves*, Croissan, csokis* Citromos

Részletesebben

BRONZ MENÜ TÁNYÉRSZERVÍZ

BRONZ MENÜ TÁNYÉRSZERVÍZ MENÜS AJÁNLATAINK Ételbeszállító partnerünk: Rend.terem. üzemeltető: Név: Laktató Food Kft. Név: Cím: 1204 Budapest, Mátyás Király tér 3. Szkh.: Telefonszám: +36 30 532 2263 Adsz.: Email: anita@parkeskuvo.hu

Részletesebben

MENÜ MOZZARELLA ÉTTEREM-PIZZERIA & CAFÉ ÉTELEINK REGGELI ÉTELEK (10.00 H-11.30 H) Sonkás melegszendvics (1,7,6)... 500 Ft

MENÜ MOZZARELLA ÉTTEREM-PIZZERIA & CAFÉ ÉTELEINK REGGELI ÉTELEK (10.00 H-11.30 H) Sonkás melegszendvics (1,7,6)... 500 Ft ÉTELEINK REGGELI ÉTELEK (10.00 H-11.30 H) Sonkás melegszendvics (1,7,6)... 500 Ft Parasztos omlett (3,6,7)... 800 Ft LEVESEK Húsleves gazdagon (1,3,9)... 600 Ft Húsleves májgaluskával (1,3,9)... 600 Ft

Részletesebben

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne.

ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 ONFERENCIA HOTEL. Az Ön rendezvényének ideális helyszíne. ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2015 HK ONFERENCIA K HOTEL Hotel Konferencia - Győr KEDVES MENYASSZONY, VŐLEGÉNY! A Hotel Konferencia Győr belvárosában, a Székesegyház szomszédságában, a Püspökvár mellett

Részletesebben

Csurgatott tojásleves Finom főzelék Fokhagymás tarja. En: 8039 kj /1914 kc Fehérje: 54,4 gr Sznh.: 60 gr Cuk:16,7gr Só:9,9 gr Zsír:153,9 gr Tzs:0 gr

Csurgatott tojásleves Finom főzelék Fokhagymás tarja. En: 8039 kj /1914 kc Fehérje: 54,4 gr Sznh.: 60 gr Cuk:16,7gr Só:9,9 gr Zsír:153,9 gr Tzs:0 gr Heti étlap: 2016.10.03. - 2016.10.09. A / Napi egyszeri étkeztetés szolgáltatása / 15-18 év 2016.10.03. hétfő 2016.10.04. kedd 2016.10.05. szerda 2016.10.06. csütörtök 2016.10.07. péntek 2016.10.08. szombat

Részletesebben

Étlap. 1. Rántott trappista sajt...900. 2. Rántott cammambert áfonyalekvárral...950. 3. Rántott gombafej...900. 4. Kemencés burgonya...800.

Étlap. 1. Rántott trappista sajt...900. 2. Rántott cammambert áfonyalekvárral...950. 3. Rántott gombafej...900. 4. Kemencés burgonya...800. Étlap Előételek: 1. Rántott trappista sajt...900. 2. Rántott cammambert áfonyalekvárral...950. 3. Rántott gombafej...900. 4. Kemencés burgonya...800. Levesek: 5. Erőleves tojással...400. 6. Erőleves házi

Részletesebben

Citromos tea, Kifli korpás, Paprika. Energia: 325,20 Kcal / 1 359,34 Kj Fehérje Zsír T.Zsírsav 7,39 g 12,79 g 6,76 g Szénhidrát Cukor Só

Citromos tea, Kifli korpás, Paprika. Energia: 325,20 Kcal / 1 359,34 Kj Fehérje Zsír T.Zsírsav 7,39 g 12,79 g 6,76 g Szénhidrát Cukor Só Heti étlap 2016.11.28. - 2016.12.02. Szardíniakrém, Teljes, Kígyóuborka, Citrom, Gyümölcs tea Citromos tea, Zöldfűszeres sajtkrém, Kifli korpás, Paprika Forralt tej, Margarin, Edami sajt, Félbarna kenyér,

Részletesebben

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN TURISZTIKAI HÍRLEVÉL www.videkjaro.hu 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN A rendezvény célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük a magyar kézm ves sajtokat

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. A családias hangulat, munkatársaink vendégszeretete, a kellemes környezet és

Részletesebben

RÁKÓCZI MENÜ ALAP AJÁNLATUNK

RÁKÓCZI MENÜ ALAP AJÁNLATUNK MENÜS AJÁNLATAINK Ételbeszállító partnerünk: Rend.terem. üzemeltető: Név: Laktató Food Kft. Név: Cím: 1204 Budapest, Mátyás Király tér 3. Szkh.: Telefonszám: +36 30 532 2263 Adsz.: Email: anita@parkeskuvo.hu

Részletesebben

Dorog és térsége. i k n i k t ú rá k k

Dorog és térsége. i k n i k t ú rá k k Dorog és térsége i k n i k t ú rá k P k a vidé ízeivel Piliscsév, Kesztölc, Csolnok, Sárisáp gyönyörű települések, ahol összetartó közösségek élnek, akik szeretnék megőrizni őseik hagyományát. Ez a kistérség

Részletesebben

Üdvözöljük a Stájer Termálvidéken. Az élvezetek ideje. Egyedülállóan Stájer

Üdvözöljük a Stájer Termálvidéken. Az élvezetek ideje. Egyedülállóan Stájer Üdvözöljük a Stájer Termálvidéken A Stájer Termálvidék, azaz a Stájerország dél-keleti felén elterülı napfényes régió bıvelkedik a természeti kincsekben. A föld mélyérıl gyógyhatású, meleg termálvíz tör

Részletesebben

Bográcsgulyás Jókai bableves

Bográcsgulyás Jókai bableves II. kategória Érvényes:2010. március 01-től Levesek és egytálételek Csontleves cérnametélttel csészében Májgaluskaleves csészében Tárkonyos csirkeragu leves csészében Tejszínes gyümölcsleves csészében

Részletesebben

Király pizzéria. 801 Margherita /sósz, sajt/ 830.- 802 Funghi /szósz, gomba, sajt/ 870.- 803 Prosciutto /szósz, sonka, sajt/ 890.-

Király pizzéria. 801 Margherita /sósz, sajt/ 830.- 802 Funghi /szósz, gomba, sajt/ 870.- 803 Prosciutto /szósz, sonka, sajt/ 890.- Király pizzéria Pizzák 30cm: 801 Margherita /sósz, sajt/ 830.- 802 Funghi /szósz, gomba, sajt/ 870.- 803 Prosciutto /szósz, sonka, sajt/ 890.- 804 Capricciosa /szósz, gomba, sajt, sonka/ 920.- 805 Salami

Részletesebben

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch É T L A P T E R VSz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch 2014.év 28.hét Bécsi felvágott Mozarella sajt Mecom toast sonka Sajtos párizsi Lángolt kolbász Gyümölcsös 1/2 tömlős sajt Reggeli Ráma marg. Ráma marg.

Részletesebben

Üdvözöljük éttermünkben!

Üdvözöljük éttermünkben! Üdvözöljük éttermünkben! Kedves Vendégünk! Örülünk megtisztelő látogatásának Kapitány éttermünk fedélzetén! Reméljük, hogy a nagy odafigyeléssel szerkesztett étlapunkon sikerül kedvére való falatokat találnia.

Részletesebben

Kreatív 2 napos osztálykirándulás Almásházán (2 nap/1 éjszaka) A" verzió:

Kreatív 2 napos osztálykirándulás Almásházán (2 nap/1 éjszaka) A verzió: Kreatív 2 napos osztálykirándulás Almásházán (2 nap/1 éjszaka) A" verzió: A program ára tartalmaz egy vacsorát és egy reggelit, két kézműves foglalkozást, a kirándulást, és az állatsimogatást. 1. nap:

Részletesebben

ÉTLAP. Kollégium. Tej/Tea Körözött Teljes kiőrlésű kenyér. Allergének: glutén, tej. Babgulyás Aranygaluska Vaníliás öntet Félbarna kenyér.

ÉTLAP. Kollégium. Tej/Tea Körözött Teljes kiőrlésű kenyér. Allergének: glutén, tej. Babgulyás Aranygaluska Vaníliás öntet Félbarna kenyér. , / Kenőmájas Zsemle Paradicsom Karamell Fonott kalács / Körözött / Tojáskrém, szójabab, mustár 466 65 495 59 348 53 370 54 1,23 15 0,74 22 1,31 7 1,5 11 Zellerkrémleves Zsemlekocka Csirkepörkölt Főtt

Részletesebben

Szeretem, mert Vasból van

Szeretem, mert Vasból van VAS MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 9700 Szombathely, Berzsenyi D. tér 1. Vas megyei Általános Iskolák részére Tárgy: Versenykiírás Iktatószám: 2-45/2013 Székhelyén Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Tisztelt Pedagógusok!

Részletesebben

Az étlapváltozás jogát fenntartjuk. Jó étvágyat kíván a PENSIÓ 17 KFT. Szmk részére kóstolás lehetséges KOVÁCS ISTVÁNNÉ kovacsmarcsi50@gmail.

Az étlapváltozás jogát fenntartjuk. Jó étvágyat kíván a PENSIÓ 17 KFT. Szmk részére kóstolás lehetséges KOVÁCS ISTVÁNNÉ kovacsmarcsi50@gmail. 2012,10,01,-10,05, Citromos tea, sajtkrém, zsemle, paprika HÉTFŐ Hamis gulyásleves, bolognai spagetti, reszelt sajt, alma Kakaós csiga KEDD Forralt tej, gabona golyó Kelkáposzta főzelék, vagdalt, félbarna

Részletesebben

Karácsonyi Melegedő Parti

Karácsonyi Melegedő Parti HILTON BUDAPEST KARÁCSONYI AJÁNLATOK HILTON KARÁCSONY Örömmel segítünk megtervezni és felejthetetlenné tenni az összejövetelt barátai és kollégái számára. Szórakoztató programok, apró ajándékok, kivételes

Részletesebben

I. OPTIMUM AJÁNLATUNK:

I. OPTIMUM AJÁNLATUNK: Tisztelt Hölgyem/Uram! Mókus Sörkert étel és ital ajánlata rendezvényekre: Tányérszerviz esetén: 25 fő felett az étlapról választott egyfajta ételsor árából 10% kedvezményt adunk. Svédasztalos rendezvény

Részletesebben

Francia Polinézia hajóút Tahiti Huahine Rangiroa Raiatea Bora Bora Moorea Rövid Los Angeles-i városnézéssel

Francia Polinézia hajóút Tahiti Huahine Rangiroa Raiatea Bora Bora Moorea Rövid Los Angeles-i városnézéssel Francia Polinézia hajóút Tahiti Huahine Rangiroa Raiatea Bora Bora Moorea Rövid Los Angeles-i városnézéssel Körút Tahiti-ről (Papeete), Francia Polinézián át 10 nap az Ocean Princess fedélzetén Hajóndulás:

Részletesebben

Beszámoló a második testvériskolai látogatás programjáról október 1-3.

Beszámoló a második testvériskolai látogatás programjáról október 1-3. TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0034 Kézen fogva a jövőnkért című pályázat Beszámoló a második testvériskolai látogatás programjáról 2014. október 1-3. Résztvevők: a Kerekegyházi Móra Ferenc Általános Iskola

Részletesebben

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Egészséges táplálkozás Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Szívbarát szivárvány Értelmezési példa A lényeg, hogy húsfélékből napi 2-3 egységet javasolt fogyasztani. 1 egységnyi mennyiségek: 5-10

Részletesebben

Tej 1,5% l *, Bagette 0,06 kg*, Margarin Light csészés*, Paradicsom* Energia. Tej 1,5% l *, Bagette 0,06 kg*, Margarin Light csészés*, Paradicsom*

Tej 1,5% l *, Bagette 0,06 kg*, Margarin Light csészés*, Paradicsom* Energia. Tej 1,5% l *, Bagette 0,06 kg*, Margarin Light csészés*, Paradicsom* Cornflakes* Tej 1,5% l *, Bagette 0,06 kg*, Margarin Light csészés*, Paradicsom* Gyümölcstea *, Pirítós kenyér*, Trapista sajt*, Uborka(kígyó)* Kakaó 15-18, Kalács kakaós 500g*, Minidzsem 30g-os, klf*

Részletesebben