Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Általános Szerződési és Felhasználási feltételek"

Átírás

1 Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési-, szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken készséggel rendelkezésre állunk. A webáruház üzemeltetőjének adatai: Cégnév: Nívótel-21 KFT Székhely: 1094, Budapest, Ferenc tér 6-7. Telephely, levelezési cím: 1165, Budapest, Papír u. 51. Adószám: Cégjegyzékszám: Cg Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Szerződés nyelve: magyar Elektronikus elérhetőség: donobolt@gmail.com Telefonos elérhetőség: 06-1/ Kapcsolattartó neve és telefonszáma: Pap Szilvia / Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre és ára: A kínált termék lakberendezés ás ajándék témában kategorizálva a Termékek menüpont alatt találhatóak felsorolva. A termékek ára minden esetben Bruttó összegben (azaz ÁFA tartalommal) van feltüntetve.

2 Megrendelés menete, feldolgozása A weboldalon keresztül történt elektronikus rendelés leadásával jelen dokumentumban leírt feltételek szerint írásbeli vásárlási szerződés jön létre magyar nyelven egyrészt a Dono Lakberendezés és Ajándékot üzemeltető Nívótel- 21 KFT, másrészt a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban: megrendelő) között. A megrendelő a rendelés adatait összesítő oldalon a megfelelő gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit. Regisztrációt nem kérünk és nem is biztosítunk, mivel az adatokat nem tároljuk, ezért mindig minden rendeléshez frissen kérjük be a szállításhoz és számlázáshoz szükséges paramétereket. A vásárlási szerződés adatai alapján kerül kiállításra a számla; a hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. A megrendelés leadását követően üzenete beérkezik rendszerünkbe, melynek feldolgozása munkanapokon 24 órán belül történik. Amennyiben a 24 óra letelte, vagy a megrendelés időpontja munkaszüneti napra esik, a feldolgozásra a következő munkanapon kerül sor. A megrendelés feldolgozására a megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség. A megrendelés feldolgozásának eredményeként ben értesítjük Önt a sikeres készletfoglalásról, valamint jelezzük, ha bizonyos termékek készlethiány miatt nem szállíthatók. Ezeket a tételeket automatikusan töröljük megrendeléséből. Amennyiben a megrendelt mennyiséget csak részben tudjuk teljesíteni, minden esetben a rendelés visszaigazolásának véglegesítése előtt e- mailben megerősítést kérünk Öntől, hogy vásárlási szándéka a csökkentett mennyiség esetén is fennáll-e. A készletfoglalás a megrendelés visszajelzését követő 3 munkanapig érvényes. Amennyiben a rendelés véglegesített visszaigazolásához az Ön, mint megrendelő visszaigazolása szükséges, a készletfoglalási határidő további két munkanappal tolódik ki, azaz összesen öt munkanapig érvényes. Ezt követően, ha nem történt meg a fizetés (részletes menete lásd következő pontban), megrendelését automatikusan töröljük rendszerünkből. Erről értesítjük Önt egy további ben. Hibásan leadott adatok esetén a korrigálási lehetőség legkésőbb a fizetés időpontjáig áll rendelkezésre minden esetben írásban a donobolt@gmail.com címre címezve, és utalva a visszaigazolás során megkapott re. (Célszerű például válaszüzenetként küldeni a rendelés visszaigazolására.) Megjegyzés: amennyiben a fent megadott határidőn belül nem érkezik a leadott megrendelésére ben visszaigazolás kérjük, keressen minket a kapcsolat menüpontban feltüntetett telefonszámok egyikén, mivel nagyon ritkán, de - elképzelhető, hogy a megrendelését valamilyen rendszerhiba miatt nem kaptuk meg. A megrendelés leadásának lépésről lépésre ismertetése lásd a mellékletben.

3 Fizetés A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget postára történő kézbesítés, illetve házhoz szállítás esetén minden esetben előre kell megfizetni. A fizetés banki átutalással vagy banki befizetéssel történik a webáruházat üzemeltető Nívótel- 21 KFT számlájára. Utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség. Az áru és a szállítás ellenértékéről számla kerül kiállításra, amelyet a ban talál. A banki átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelés feldolgozása után küldjük el Önnek a rendelést visszaigazoló ben. Tudjuk, hogy sokak tapasztaltak már MÁS CÉGEK esetében negatívumot internetes vásárlásuk alkalmával: nem érkezett meg a, stb. Éppen ezért kérjük, hogy az esetleges bizalmatlanság elkerülése végett csak akkor fizessenek, ha a visszaigazoló lel és az Általános Szerződésben foglaltakkal teljes mértékben egyetértenek és magukra nézve kötelező jelleggel elfogadják azt. A webáruház mögött komoly, megbízható cég áll, amely nem kockáztatja jó hírnevét, és a róla kialakult korrekt arculatot esetleges visszaéléssel. A termékeket nem lehet utánvéttel vásárolni a korábbi negatív tapasztalatok (úgy, mint nemfizetés; nem vették át a ot) következményeként. Annak a kedves megrendelőnek, akinek az előre fizetés problémát jelent, szíves figyelmébe ajánljuk a személyes átvétel lehetőségét, ahol elegendő akkor fizetni, amikor az árut átveszik. Erre mód van előre egyeztetett időpont alapján. Vidéki megrendelőknél esetleg Budapestre járó kollégát lehet megkérni, ha személyesen nem tudná átvenni a terméket. Csomagolás A Dono Lakberendezésben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ön a lehető legnagyobb védelemmel és biztonságos olással ellátva kapja kézhez a megrendelt terméket, hogy a sérülés kockázatát minimálisra csökkentsük. Így Ön a megrendelt terméket teljes szépségében élvezheti. A termékek a szállítást megelőzően újabb minőségellenőrzési folyamaton esnek át, így Önhöz csak hibátlan termékek jutnak el. Amennyiben egy termék esetében "szépséghiba" lépne fel, arról mindenképpen értesítjük Önt, hogy szabadon dönthessen, továbbra is szeretné-e a terméket, vagy eláll vásárlási szándékától. Kérjük a ot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetlegesen észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a ot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Szállítás A termékek szállítására vonatkozó szolgáltatásunk kizárólag Magyarország területére érvényes. Ezen belül is csak azoknál a termékeknél, ahol a termék leírásban nem szerepeltettük, hogy egyéni szállítás szükséges.

4 A termékek kiszállításánál az MPL (Magyar Posta Logisztika) időgarantált szolgáltatásait vesszük igénybe Ft és afeletti értékben visszaigazolt megrendelés esetén a szállítási díjat átvállaljuk. Amennyiben az eredeti megrendelés összege eléri a Ft-ot, de készlethiány miatt a visszaigazolt megrendelés már nem éri el ezt az összeget, sajnos nem tudunk a szállítási díjtól eltekinteni. A szállítási díj átvállalása mindenképpen ezen összeghez kötött, mivel ez egyfajta mennyiségi kedvezmény, amelyet cégünk csak ilyen összegű vásárlásnál tud nyújtani. A szállítási díjakat az alábbi táblázat tartalmazza: SIMA bruttó (ÁFÁS) szállítási díja (Ft/db) 2 munkanapos szállítás esetén 1 munkanapos szállítás esetén kg Postán maradó Házhoz szállított Postán maradó Házhoz szállított , , , , , , , , , TÖRÉKENY bruttó (ÁFÁS) szállítási díja (Ft/db) 2 munkanapos szállítás esetén 1 munkanapos szállítás esetén kg Postán maradó Házhoz szállított Postán maradó Házhoz szállított , , , , , , , , ,

5 A szállítási díjak a következő paraméterek együttes fennállása esetén érvényesek: a küldemény tömege maximum 30 kg; leghosszabb kiterjedésbeli mérete legfeljebb 2000 mm; a három kiterjedésbeli méretének összege (hosszúság + szélesség + magasság) nem haladhatja meg a 3000 mm-t. Amennyiben a szállítási díj alkalmazására vonatkozó paraméterek nem teljesülnek, úgy a megrendelővel folytatott egyedi egyeztetés során kerül meghatározásra a szállítás módja és díja. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az álalunk küldött ok nagytöbbsége - az esetleges kockázatokat, kellemetlenségeket elkerülendően törékeny kezelést igényel. A megrendelés visszaigazolásakor a szállítási díj is a termék besorolása szerint (törékeny vagy sima) kerül megállapításra. A törékeny kezelés szükségességében cégünk dönt. Amennyiben a megrendelés tételeiben változás következik be (plusz mennyiség rendelése illetve valamely tétel sztornózása miatt) az utolsó visszaigazolás és az abban foglalt szállítási díj az érvényes. Kiszállítás: a megrendelés leadásakor Ön mint megrendelő választ a következő lehetőségek közül: a. a megrendelt terméket raktárunkban szeretné átvenni személyesen vagy b. kiszállítást kér postán történő átvétellel ( postán maradó ) vagy c. kiszállítást kér háznál történő átvétellel ( házhoz szállított ). a. 1 munkanapos szállítást kér vagy b. 2 munkanapos szállítást kér. Postán maradó esetén: egyeztetni szükséges, hogy a megrendelő mely postán kívánja ját felvenni. Honlapunkon tájékoztatásul szerepeltetjük - a Szállítás menüpont alatt, letölthető dokumentumban - ezen szolgáltatást biztosító posták körét: POSTÁK_Postán_maradó_ok_esetén.pdf Egyeztetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre: 1. Visszaigazoló ünk részeként megjelöljük az Önhöz - mint megrendelőhöz - legközelebb eső postát, ahova ját küldeni tudjuk. a. Amennyiben megfelel Önnek a posta, nem kell mást tennie, mint a vételárat kiegyenlíteni, hogy ját feladhassuk. b. Amennyiben módosítani szeretné az átvétel helyéül szolgáló postát, visszaigazoló ünkre válaszként kérjük megküldeni a módosítás igényét, és megjelölni a kívánt átvételi pontot. Amennyiben rendszerünk szerint is elérhető a kívánt címen az átvétel, javítjuk és újraküldjük a visszaigazolást. (Amennyiben nem érhető el, természetesen ezt is jelezzük, és tovább folytatjuk az egyeztetést.) 2. Önnek, mint megrendelőnek is módjában áll a rendelés leadásakor megadni számunkra a posta nevét és elérhetőségét a Megjegyzés mezőbe írva. a. Amennyiben szerepel rendszerünkben a kívánt címen átvétel, a visszaigazolásban ezt a postát szerepeltetjük.

6 b. Amennyiben nem szerepel a kívánt posta a rendszerünkben, a visszaigazolásban szerepeltetjük ennek a tényét és javaslatot teszünk az átvétel helyéül szolgáló postára. A javaslat elfogadására vagy elutasítására vonatkozó lépések megegyeznek az előző pontban leírtakkal (lsd. 1. a, b). Itt is igaz, hogy mindig az utolsó visszaigazolásban foglaltak az érvényesek. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a postán maradó ok névre szólnak, így csak az a személy veheti át, akinek a nevére a ot küldjük. Csomagját igyekszünk minél hamarabb feladni, hogy a legrövidebb időn belül kézhez kaphassa: a vételár megérkezését követő napon feladásra kerül ja. A feladásáról ben értesítjük Önt. Megjegyzés: a minél gyorsabb kiszolgálás érdekében örömmel vesszük, ha a vételár elutalásának vagy befizetésének tényét a megrendelő ben vagy telefonon jelzi felénk. Ekkor ugyanis elképzelhető, hogy még a vételár megérkezésének napján fel tudjuk adni a ot. Az Ön küldeményeit a feladást követően az MPL szállítja. Küldeményeit nyomon követheti a oldalon a küldemény azonosítószámának ismeretében (melyet a feladásról szóló e- mailben küldünk meg). Továbbá, szükség esetén, telefonon érdeklődhet a Magyar Posta ügyfélszolgálatánál a oldalon feltüntetett elérhetőségeken vagy ben: customer.service@posta.hu Jótállás Termékeinkre a hatályos 151/2003. (IX. 22.) Korm.rendelet szerint vállaljuk a jótállást. Ennek értelmében jótállási kötelezettségünk az órákra, telefonokra és a bútorokra terjed ki Ft bruttó vételár felett. A jótállás időtartama egy év. E határidő elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a termék Megrendelő részére történő átadás napjával kezdődik. Elállás joga A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) Korm.rendelet érelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállás határidőben érvényesített, ha a fogyasztó írásbeli nyilatkozatát a határidő lejárta előtt megküldi a donobolt@gmail.com címre:

7 - a visszaigazoló re válaszüzenetként (ekkor az ügyintézéshez szükséges minden paramétert látunk), vagy - a következő minta segítségével: Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék(ek) tekintetében: Az átvétel időpontja:... Megrendelő neve:... Megrendelő címe:... Kérjük, hogy amennyiben gyakorolni kívánja elállási jogát, lépjen kapcsolatba velünk a termék visszajuttatásával kapcsolatban. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. A termékek vételárát és a szállítási díjat (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott) az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az eredeti ügylet fizetési módjával megegyező módon. (Ettől eltérő fizetési mód igénybevételét akkor alkalmazunk, ha Ön a hozzájárulását adja. E visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.) Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót nem terheli költség, azonban a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel, mely anyagi kár megtérítését a vállalkozás követelheti. A megrendelés visszaigazolásának része az Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó pdf formátumú melléklet. A fent leírt megrendelés menetétől a megrendelő kérésére, a webáruházat üzemeltető beleegyezésével el lehet térni, azonban a webáruház üzemeltetője főszabályként az általános szerződési feltételekben leírtakat alkalmazza. Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával!

8 Melléklet A megrendelés leadásának menete: 1/ A megvásárolni kívánt terméket/ termékeket helyezze a kosárba. A kosár tartalma minden esetben aktualizálódik, összértékének alakulása a monitor bal oldalán is nyomon követhető. 2/ Amennyiben módosítani, törölni szeretné a kosár tartalmát, a Kosár menüpontban ezt megteheti. 3/ A megrendelés gomb megnyomása után kéri be a rendszer a visszaigazoláshoz és szállításhoz szükséges adatokat, úgy, mint: név; cím; telefonszám; irányítószám; város; utca; házszám. Továbbá felajánlja a szállítási módozatok közül történő választást: a raktárban való személyes átvétel postán maradó 1 munkanapos kiszállítással postán maradó 2 munkanapos kiszállítással házhoz szállítást kérek 1 munkanapos kiszállítással házhoz szállítást kérek 2 munkanapos kiszállítással A kiválasztott szállítási módozat jelölőnégyzetébe kattintva kérjük, tegyen x -et. A megjegyzés mezőben kérjük jelezni például, - ha a számlázási név, cím eltér a korábban megadott szállítási címtől, - vagy egyéb kérésük, kérdésük van. - Postán maradó esetén itt lehet kérni, hogy melyik postára legyen a megrendelés kiszállítva. (A posta megjelölése nem kötelező, csak lehetőség. Lásd: Általános Szerződési Feltételek Szállítás pontjában leírtak.) - Személyes átvétel esetén pedig szintén itt lehet jelezni, hogy mikor szeretne a termékért eljönni. (Az időpont egyeztetése természetesen a későbbiekben is lehetséges, ám a várakozás elkerülése érdekében mindenképpen szükséges.) 4/ A megrendelés véglegesítése és elküldése a Rendelés leadása gomb megnyomásával történik. A képernyőn látható az elküldött megrendelés tartalma, valamint lezárásként a Köszönjük a megrendelést! Hamarosan ben küldjük a visszaigazolást! szöveg olvasható. A Tovább gomb megnyomása visszaviszi a látogatót a honlap nyitó oldalára.

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása kedvencek-eledele.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Általános szerződési és felhasználási feltételek Általános szerződési és felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója (a továbbiakban: megrendelő) kíván lenni webáruházunknak (a továbbiakban: webáruház), figyelmesen

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Pippi.hu webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: 1. Üzemeltetői adatok ismertetése 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a SárgaFogó Szerszám Webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: http://szerszamar.hu,

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a kockabolygo.hu webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A Szuper Használtruha Kereskedés Általános Szerződési és Felhasználási feltételei

A Szuper Használtruha Kereskedés Általános Szerződési és Felhasználási feltételei A Szuper Használtruha Kereskedés Általános Szerződési és Felhasználási feltételei 1. Általános rendelkezés Kérjük amennyiben vásárlója, kíván lenni az általunk forgalmazott termékeknek, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Titavit.com (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A WEBÁRUHÁZ CÍME www.titavit.com A WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐJÉNEK

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az ÁSZF tartalmazza a Bakelit Art Kft. (székhely: 1027 Budapest, Horvát u. 1-7., adószám: 23022812-2-41), mint szolgáltató ( Szolgáltató ) által üzemeltetett webáruház

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni olvassa el az Általános Szerződési Webáruházunknak, figyelmesen Feltételeinket, és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF):

Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF): Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF): Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

15000 Ft feletti vásárlásalás esetén elõreutalással a szállítás ingyenes, utánvét esetén a minimum rendelési összeg Ft!

15000 Ft feletti vásárlásalás esetén elõreutalással a szállítás ingyenes, utánvét esetén a minimum rendelési összeg Ft! Fizetés és áruátvétel 15000 Ft feletti vásárlásalás esetén elõreutalással a szállítás ingyenes, utánvét esetén a minimum rendelési összeg 20000 Ft! Adataim: Baranyai Katalin OTP 1102 Budapest,Kõrösi Csoma

Részletesebben

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MEGRENDELÉS Webáruházunk az interneten keresztül érhető el, de készleten lévő termékeink, ill, temékmintáink a 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. 1/5 címen megtekinthetők. Megrendelését az áruház online felületén,

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére)

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére) Vásárlási szerződés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Vásárlási Szerződésünket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A honlapon szereplő árak BRUTTÓ árak! Webáruházunkat elsősorban orvosok, fogorvosok, dentálhigiénikusok használhatják, más személyektől érkező rendelések

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) érvényesek a www.szokesben.hu online megrendelés, vásárlás esetén. Szolgáltató Cégnév: Candover Kft "fa" Székhely:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A noroaming.hu weboldal használatával és megrendelése elküldésével Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az oldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

1. Szállítási feltételek

1. Szállítási feltételek 1. Szállítási feltételek A www.rs-shop.hu-n keresztül megrendelt termékeket a Vásárló címére, telephelyére futárszolgálat segítségével juttatjuk el (ennek a Bruttó ára 2.100.- Ft). Cégünk kereskedelmi

Részletesebben

A KCM Kft. webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)

A KCM Kft.   webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft-től a www.riekershop.hu webáruházon keresztül történő vásárlás esetére kizárólag az alábbi általános

Részletesebben

Üzemeltető, cégadatok

Üzemeltető, cégadatok Kérjük, ha úgy dönt vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat,

Részletesebben

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Az árak bruttó árak és forintban értendőek!

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Az árak bruttó árak és forintban értendőek! Babavilág Webshop Szerződés (Baba-Ker Kft.) Üzemeltető: Baba-Ker Kft. (Babavilág Gyermekáruház) Székhelye: 4025. Debrecen, Nyugati utca 11. Telephelye: 4025. Debrecen, Nyugati utca 11. Adószám: 12826980-2-09

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Kérjük, amennyiben vásárlója, ill. aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. Üzemeltetői adatok. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. Üzemeltetői adatok. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A www.x-presso.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a www.x-presso.hu használatára és szolgáltatásaira

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek mentolada.hu Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: - A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése elektromax2000.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, mielőtt WEB áruházunkban vásárolna, figyelmesen olvassa el az alábbi Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben

Részletesebben

A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK

A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK Áruházunkban rendelni, csak regisztrált felhasználó tud, így az első rendelés feladásához regisztrálnia kell magát, melyet a címlapon, a felső sáv jobb

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. A CÉG FONTOSABB ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI Cégnév: Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. E-mail cím: somogyi@somogyi.hu Telefonszám:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a felveteliokosan.hu oldalnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket,

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Ficúrmese Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre

Részletesebben

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága (1077. Budapest, Dob. u 75-81)

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága (1077. Budapest, Dob. u 75-81) Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Az alábbiakban az eladó, szállító vagy a mi szavak értelemszerűen Nagy Károly (Szaffina Fűszerkonyhája - 8200 Veszprém, Stromfeld A u. 3/B) jelentik, a

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, hogy amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek http://m-info.hu Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Általános szerződési és felhasználási feltételek Általános szerződési és felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója szeretnél lenni webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek www.jamsport.hu Üzemeltetői adatok: Nesztin Kereskedelmi és Szolgáltató Bt 1164 Budapest, Szabadföld út 24. Adószám: 21921667-2-42 Cégj.szám: 01-06-763569 Bankszla: 10102244-58174500-01000001

Részletesebben

IvanyiZsofi.hu Webáruház

IvanyiZsofi.hu Webáruház IvanyiZsofi.hu Webáruház Termék megrendelési feltételek Az Ivanyizsofi.hu oldalon promotált termékek termelője és forgalmazója a LEXINGTON ASSETS MAGYARORSZÁG Kft., 1118 Budapest, Iglói u. 13. A webáruházat

Részletesebben

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget.

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget. Általános Szerződési Feltételek A cég adatai: Cég neve: Major Légfék Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-724623 Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Adószám:13227724-2-43 Székhely és telephely: 1214 Budapest, II.

Részletesebben

HungaricumShop.Com Általános Szerződési Feltételek

HungaricumShop.Com Általános Szerződési Feltételek HungaricumShop.Com Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A hungaricumshop webáruház használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Üzemeltetői adatok ismertetése Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása A kínált termékek kategória besorolása

Üzemeltetői adatok ismertetése Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása A kínált termékek kategória besorolása ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban

Részletesebben

Bankszámla szám: Unicredit Bank IBAN: HU SWIFT: BACXHUHB

Bankszámla szám: Unicredit Bank IBAN: HU SWIFT: BACXHUHB Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Szívesen vesszük, ha feliratkozol hírlevél küldő szolgáltatásunkra, friss akciókról, mintákról és egyéb kreatív dolgokról tudósítunk.

Szívesen vesszük, ha feliratkozol hírlevél küldő szolgáltatásunkra, friss akciókról, mintákról és egyéb kreatív dolgokról tudósítunk. Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérlek, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója szeretnél lenni webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Hétmérföldes gyermekcipõ WEB áruház

Hétmérföldes gyermekcipõ WEB áruház Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Hétmérföldes gyermekcipõ WEB áruház Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek 1. Üzemeltetői adatok Cégnév: Dénes Krisztián Patrik E.V. Székhely: 2531 Tokod, Kossuth Lajos utca 13. Adószám: 66916686-1-31 Nyilvántartási szám: 40876088 Bejegyző: Okmányiroda,

Részletesebben

Tájékoztatás a hatályban lévő webáruház törvényekről

Tájékoztatás a hatályban lévő webáruház törvényekről Tájékoztatás a hatályban lévő webáruház törvényekről Kerülje el a fogyasztóvédelmi bírságot! Kedves Érdeklődő! Azért gyűjtöttük ki ezeket a fontos információkat a leendő és jelenlegi webáruház tulajdonosoknak,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

Barangolás. Keresés. Regisztráció

Barangolás. Keresés. Regisztráció Barangolás Áruházunkban tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről. Termékeinket

Részletesebben

1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez Elállási/Felmondási mintatájékoztató Elállási/Felmondási jog

1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez Elállási/Felmondási mintatájékoztató Elállási/Felmondási jog 1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez Elállási/Felmondási mintatájékoztató Elállási/Felmondási jog Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.moonbasanails.hu (Vizolmix Kft.) webáruházban forgalomba hozott termékeket megrendelők a www.moonbasanails.hu -val szemben érvényesíthető

Részletesebben

1. A szerződés tárgya. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

1. A szerződés tárgya. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai Kérjük, olvassa el az alábbi vásárlói tájékoztatót! Amennyiben Ön él privát áruházunkban a vásárlás lehetőségével, akkor eladó és vevő közt szerződéses viszony keletkezik. Az alábbi dokumentum a http://www.tur-mix.hu/

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉT ELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉT ELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉT ELEK WWW.ELETSO.HU (hatályos 2016. november 26-tól) A SZERZŐDÉS LÉNYEGES TULAJDONSÁGAI AZ ALÁBBIAK SZERINT HATÁROZHATÓAK MEG (TARTALOMJEGYZÉK) BEVEZETŐ... 3

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános felhasználási feltételek. 1. Üzemeltetői adatok. 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre. 3. Rendelési információk

Általános felhasználási feltételek. 1. Üzemeltetői adatok. 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre. 3. Rendelési információk Általános felhasználási feltételek 1. Üzemeltetői adatok 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre 3. Rendelési információk 4. A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja 5. Elállás

Részletesebben

ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Megrendelése leadásával Ön a KÉKZORKA Kft. partnere, vásárlója lesz. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi információkat, tudnivalókat. A KÉKZORKA KFT. WEBÁRUHÁZÁNAK

Részletesebben

Szállítási feltételek, díjak

Szállítási feltételek, díjak Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek ( ÁSzF ) tartalmazzák a Premi Air Simulation Kft. (székhely: 2943 Bábolna, Dr. Köves János u. 2., adószám:

Részletesebben

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre Hárs Pincészet Kft. webáruháza Általános szerződési és felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános

Részletesebben

Üzemeltetői adatok: Tárhely szolgáltató:

Üzemeltetői adatok: Tárhely szolgáltató: A www.tonkababa.com webcímen működő Weboldalon történő megrendeléssel a felhasználó a Tonkababa Kft vásárlója lesz. Megrendelésének leadásával és annak a Tonkababa Kft általi emailben történő visszaigazolásával

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu A szerződés tárgya a www.sigillanda.hu internetes oldalon található valamennyi árucikk/termék. Az árucikkek/termékek tulajdonságait, jellemzőit a hozzájuk tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. Üzemeltetői

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket,

Részletesebben

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató Vevőtájékoztató A webshop üzemeltetője a DXN Europe Kft. Székhelye: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. Ügyfélszolgálati irodája: 1081 Budapest, Rákóczi út 73. Telefonszáma: (+36-) 1/236-0164 Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A szerződés tárgya a Beyond Beauty Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon

Részletesebben