Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "http://boscoloeventpalace.hu/"

Átírás

1

2 Kapacitás

3 Alaprajz Földszint Első emelet

4 Róma terem Az új szárny első emeletén található nagyterem mindamellett, hogy nagy létszámú konferenciáknak adhat otthont, tökéletes megoldást nyújt különböző kiállítások, hangversenyek, divatbemutatók, téma rendezvények megrendezésére. Belsőépítészeti megoldásai, különleges bútorai teszik egyedivé. Technikai felszereltsége: 3 db beépített projektor és 3 db vászon. A terem egyedülállóan különleges, annak ellenére hogy az első emelten található, nem jelenthet gondot, hogy akár több autót is ki lehessen állítani, ebben teherliftünk nyújt segítséget. A gépjárművek felvitele mellett a betelepülés nehézségeit is nagyban megkönnyíti. A Róma rendezvényterem előtt kialakított függőfolyosón a konferencia szüneteiben kávészünetek, vagy akár egy kiállítás esetében koktél partiknak állófogadásoknak különleges helyszíne.

5 Róma előtere Világszínvonalú dizájn, nemes anyagok a Boscolo család azt a formatervezői bravúrjáról ismert olasz tervezőcsapatot kérte fel a New York Palota új rendezvényszárnyának megálmodására, akik a legendásan egyedi Ferrari bemutatótermeket készítették. Belsőépítészeti megoldásai, ötméteres belmagassága, különleges kialakítása teszik egyedivé a budapesti rendezvénypiacon, nem utolsó sorban azért, mert teherliftünk segítségével akár több személyautó is elhelyezhető a teremben vagy akár a terem előtt. A második emeleten kialakított függőfolyosó 240 m2 körbesétálható kerengő formájában biztosít helyet nagy létszámú események kapcsán pl. poszter szekció befogadására.

6 Velence, Prága terem A Róma rendezvényterem bal és jobb oldalán egy-egy terem található, mely a nagyteremmel egybenyitható. A két terem, a Velence és a Prága, melyek széksoros ültetés esetén fő befogadására alkalmasak. Kisebb szekcióülésekre javasoljuk. A belsőépítészeti megoldások a bútorok megegyeznek a nagytestvér, a Róma konferenciaterem kialakításaival. Technikai felszereltségük: beépített hangosítás, beépített projektor és vászon.

7 Vivaldi terem A New York Palota első emeletén található exkluzív faborítású konferenciaterem. A természetes fénnyel rendelkező és légkondicionált konferenciaterem számos meetingnek adott már otthont. Technikai alapfelszereltsége 2 projektor, 2 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban táv irányítható világítás, egyedi design bútorok. A beépített technikai eszközök, valamint a sötétítő panelek kényelmessé teszik az Ön konferenciáját is. A szünetekben a terem előterében vendégei elfogyaszthatják a frissítő italokat és falatokat.

8 Puccini, Verdi Bellini terem Puccini: A New York Palota első emeletén található modern fa- és textil-borítású, szintén légkondicionált, de természetes fénnyel nem rendelkező konferenciaterem. Verdi: A New York Palota első emeletén található konferenciaterem a Puccini ikerpárja. Így a terem belső kialakítása és a technikai felszereltségük is megegyezik. Bellini: A New York Palota első emeletén található exkluzív faborítású természetes fénnyel rendelkező és légkondicionált konferenciaterem. Termek technikai alapfelszereltsége 1 projektor, 1 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban táv irányítható világítás, egyedi design bútorok.

9 Rossini terem Rossini termünk a második legnagyobb rendezvényterem az épületben. Modern, különleges kialakítású, a történelmi épületszárnyban található kb. 150 fős természetes világítással rendelkező terem, amely alkalmas gálavacsorák, karácsonyi partik, konferenciák vagy éppen azok ültetett ebédjének lebonyolítására. Saját, egyedi dizájn építésű büfépultja a konferencia kávészüneteit, büféebédjeit is igazi élménnyé teszi.

10 Monteverdi, Donizetti A New York Palota földszintjén található elegáns textilborítású, légkondicionált konferenciatermek, amelyek számos rendezvénynek, meetingnek szolgált már helyszínéül. Donizetti rendezvényterem közvetlen szomszédságában található a Monteverdi konferenciaterem, mely kialakításában megegyezik szomszédjáéval, azonban méreteiben megelőzi azt, így nagyobb létszámú rendezvényekre javasoljuk valamint természetes fénnyel rendelkezik. Technikai alapfelszereltsége 1 projektor, 1 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban távirányítható világítás, egyedi design bútorok.

11 Lobby A szálloda különösen érdekes kialakítású fedett fogadó csarnoka, a legelegánsabb bálterme, melyet olasz márványlapok borítanak. Az előkelő terem ültetett fogadás esetén fő befogadására, állófogadás esetén maximum 200 fő befogadására alkalmas. A csarnok impozáns helyül szolgálhat széleskörű rendezvénytípusok megrendezésére. Rendezvény esetén elegáns panelekkel elválasztható a hotel többi részétől, 22:00 óráig áll a vendégek rendelkezésére a helyszín. Az első emeleti galériával összevonva akár 300 fős elegáns báloknak is helyet adhat.

12 New York Café A Nagykörút egyik legjellegzetesebb, legimpozánsabb épülete a New York Palota. Szeretettel várunk minden kedves vendéget egy csésze forró kávéra, emellett a napilapok, magazinok, könyvek és kávéházi játékok széles palettáját is kínáljuk. Az impozáns épület hangsúlyosabb része a földszinti kávéház, aminek ablakai mellett stílusosan 16 bronzból készült ördögi faun - "El Asmodáj, a kávé és gondolkodás ősi alakja - tartja a lámpást, ezzel is hirdetve a New York Kávéház szellemiségét. A belső tereket bronzszobrok, a mennyezetet csodálatos eredeti pannók díszítik, a termekben velencei csillárok, a bejáratnál pedig szökőkút kápráztatja el a látogatókat.

13 Fehér és Vörös Szalon Az eredeti kávéház négyszintes elrendezése és díszei megőrizték a hajdani pompát a kiváló restauráló mesterek munkájának köszönhetően. A szinteltolással kialakított termei közül a legfelső szinten található a Fehér és Vörös Szalon, melyek külön-külön vagy akár egybenyitva is bérelhetőek. Rangos eseményeknek, felejthetetlen esküvőknek tökéletes helyszíne.

14 Mélyvíz Étterem, Márvány szalon A kávéház alsó szintjének egyik lenyűgöző terme a Márvány szalon, mely a Mélyvíz étteremből nyílik. Számos történelmi hírességgel, igazi cigánymuzsikával dicsekedhet, azon vendégek törzshelye volt, akik az akkoriban újonnan hódító dzsessz muzsika elől elvonultak. A terem atmoszférája miatt romantikus esküvői szertartásra, nívós üzleti vacsorára, különleges rendezvényekre javasoljuk.

15 Salon Étterem A New York Palota fine dining étterme Budapest legkülönlegesebb atmoszférájában kínálja a kiváló magyar alapanyagokból készült fogásokat. A megújult magyar konyha remekein keresztül rendkívüli egyveleget alkotnak a tradicionális es modern ízek ételeinkben. Étlapunk minden darabja egyedi íz világot tükröz, mellyel maradandó élményt kívánunk nyújtani vendégeinknek.

16 Bár A kávéházzal közvetlen kapcsolattal rendelkező terem kisebb meetingek, üzleti tárgyalások elegáns helyszíne lehet. Ideális fő részére egy esti koktélpartira, vagy akár egy privát estre.

17 SPA A SPA Experience Sensory Space Wellness központja egyedülállóan különleges atmoszférájával várja Önöket. A New York Palota teljes újjászületést és új, érzéki élmények megélését kínálja, egy izgalmas építészeti megközelítésből. A jégbarlang hatású falak és a Swarovski kristályok kék fényjátékának misztikus hatásával. A 600 m2-en fekvő Spa Experience Sensory Space ideális helyszíne lehet céges partiknak, termékbemutatóknak, koktél partiknak, after-work partiknak és wellness partiknak egyaránt.

18 Elnöki lakosztály Az első emeleten található két királyi lakosztályunk 135m2 illetve 142m2 alapterületen, melyek nagyban eltérő világba invitálják vendégeinket. Az egyikben kék, másikban vörös az uralkodó szín. A kék lakosztály fürdőszobája ragyogó mozaikkal kirakott, a vörösé óriási és ragyogóan világos. Közös előszoba köti össze a bal, illetve jobb szárnyat, mely külön-külön, vagy akár egyben is használható.

19 Szobáink Boscolo Deluxe m2 alapterületű, eklektikus és klasszikus stílusú bútorokkal berendezett szobáink szélessávú Internet kapcsolattal, beépített széffel és minibárral rendelkeznek. Boscolo Superior 46-61m2-es világos szobáink selyemtapétával borított falak között Olaszországból hozott bútorokkal várják vendégeinket. Junior Suite A junior suite-ek különlegessége, hogy a fürdőszobát stílusos, félköríves üvegfal választja el az előszobától. Tágas, m2-es elegáns szobáink vendégei a szoba használatán túl a VIP lounge-t is igényük szerint használhatják.

20 Elérhetőség Boscolo Budapest Erzsébet krt Budapest Hungary Telefon: Fax : Web:

Szilveszteri Nyitva tartás

Szilveszteri Nyitva tartás Szilveszter 2013 Szilveszteri Nyitva tartás New York Cafe 09.00-16.00: a la carte 16.00-17.00: kávé-sütemény 17.00-19.00 ZÁRVA (TERÍTÉS) 19.00-tól: csak szilveszteri menü Salon Étterem: Nyitva, Extra menü

Részletesebben

Karácsonyi nyitva tartás

Karácsonyi nyitva tartás Karácsony 2013 Karácsonyi nyitva tartás New York Cafe 2013. december 24-26. 24-én 09.00-18.00: a la carte, 18.00-24.00: karácsonyi menük, teljes itallap 25-én 09.00-18.00: a la carte, 18.00-24.00: karácsonyi

Részletesebben

Karácsonyi nyitva tartás

Karácsonyi nyitva tartás Karácsony 2014 Karácsonyi nyitva tartás New York Kávéház 2014. december 24-26. 24-én 09.00-18.00: a la carte, 18.00-24.00: karácsonyi menük, teljes itallap 25-én a la carte 26-án a la carte Salon Étterem

Részletesebben

H Győr, Nagysándor József u. 31.

H Győr, Nagysándor József u. 31. A RENDEZVÉNYHELYSZÍN ETO PARK HOTEL**** SUPERIOR BUSINESS & STADIUM Az ETO PARK HOTEL**** SUPERIOR Business & Stadium öt percre található a városközponttól és a Győri Ipari Parktól egyaránt. Modern audiovizuális

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

ETO PARK HOTEL**** BUSINESS & STADIUM

ETO PARK HOTEL**** BUSINESS & STADIUM Az öt percre található a városközponttól és a Győri Ipari Parktól egyaránt. Modern audiovizuális felszereltséggel, tágas terekkel és szekcionálható rendezvénytermeinkkel hotelünk kiváló választás minden

Részletesebben

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK A MAGYAR NEMZETI GALÉRIÁBAN 2015 C Főépület C épület 1. emeleti terasz Kilátás a Kupolából Múzeumunk a műtárgyvédelmi szempontoknak megfelelő és a helyszínhez

Részletesebben

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a patinás szálloda. Megközelítés: Debrecen-Budapest

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

2013 Budapest Jazz Club. 2014. tavasz-nyár

2013 Budapest Jazz Club. 2014. tavasz-nyár 2013 Budapest Jazz Club 2014. tavasz-nyár MAGUNKRÓL A Budapest Jazz Club egyedi atmoszférájának, csúcsminőségű technikai felszereltségének és több mint ötéves tapasztalatának köszönhetően izgalmas színfoltja

Részletesebben

Rendezvényhelyszín kiajánló

Rendezvényhelyszín kiajánló Rendezvényhelyszín kiajánló Az AsiaCenter, mint rendezvényhelyszín Az AsiaCenter, Európa legnagyobb nagykereskedelmi bevásárlóközpontja 2003. március 7-én nyitotta meg kapuit Budapesten. A 200 millió eurós

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS KONFERENCIA - TRÉNING KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.clubdobogomajor.hu konferencia@clubdobogomajor.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1. Telefon: 83/531 983 Fax: 83/531

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS www.abbazia-nemesnep.hu KONFERENCIA - TRÉNING ABBÁZIA COUNTRY CLUB KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.abbazia-nemesnep.hu konferencia@abbazia-nemesnep.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj,

Részletesebben

GERBEAUD GOURMET CATERING

GERBEAUD GOURMET CATERING GERBEAUD GOURMET CATERING BUDAPEST ANNO 1858 FINOM ELEGANCIA A 156 éves Gerbeaud Kávéház egyike Európa legpatinásabb üzleteinek, amelynek hagyományait méltóképpen őrizzük ma is. A Kávéház üzemeltetése

Részletesebben

LARUS ÉTTEREM ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT

LARUS ÉTTEREM ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT ÉTTEREM ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT A 2011 tavaszán megnyílt Larus Étterem és Rendezvényközpont Budapest XII. kerületében, a MOM Kulturális Központ, Sirály utca és a Gesztenyéskert teljesen megújult közterébe

Részletesebben

RENDEZVÉNY. Ahol az ipari terek magas minőségű élménnyel párosulnak! Kik vagyunk? A következő típusú eseményekre ajánljuk a Loffice tereit...

RENDEZVÉNY. Ahol az ipari terek magas minőségű élménnyel párosulnak! Kik vagyunk? A következő típusú eseményekre ajánljuk a Loffice tereit... RENDEZVÉNY Ahol az ipari terek magas minőségű élménnyel párosulnak! Kik vagyunk? A Loffice többszörösen díjazott rendezvényközpont. Újgenerációs ipari tereinkkel melyek között egykori kottanyomda, cipőgyár

Részletesebben

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó 2 0 1 7 Rólunk A Liget Club, Budapest legnagyobb szórakozóhelye, mely 2011 szeptemberében nyitotta meg a kapuit. A klub 5 tánctérrel, 5 különböző zenei stílussal,

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

A DUIHK bérelhető termei

A DUIHK bérelhető termei A DUIHK bérelhető termei DUIHK Foyer Kiállításmegnyitó DUIHK kert a konferenciateremben Konferenciaterem A professzionális technikával felszerelt terem, melyhez egy tolmácskabin is tartozik, a DUIHK székházának

Részletesebben

Rendezvényhelyszín kiajánló

Rendezvényhelyszín kiajánló Rendezvényhelyszín kiajánló 6726 Szeged, Közép fasor 1-3 6726 Szeged, Közép fasor 1-3. Bemutatkozik a Délvidék Ház DÉLVIDÉK HÁZ KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG Rövidített név: DÉLVIDÉK

Részletesebben

Az Aba-Novák Agóra. Kulturális Központ. bérelhető termei SZOLNOK

Az Aba-Novák Agóra. Kulturális Központ. bérelhető termei SZOLNOK SZOLNOK Kulturális Központ Az Aba-Novák Agóra bérelhető termei AJÁNLÓ Önnek melyek a legfontosabb szempontok egy rendezvény helyszínének kiválasztásakor? Bizonyára ügyel arra, hogy vendégei, szakmai partnerei

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

RENDEZVÉNY- AJÁNLATOK

RENDEZVÉNY- AJÁNLATOK RENDEZVÉNY- AJÁNLATOK KEDVES PARTNEREINK, LEENDŐ VENDÉGEINK KEDVES KOLLEGÁK! Minden cég életében előfordul kisebb-nagyobb rendezvény, melynek megszervezése olykor nem egyszerű. Ezúton szeretnénk segítséget

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

Az Aba-Novák Agóra. Kulturális Központ. bérelhető termei SZOLNOK

Az Aba-Novák Agóra. Kulturális Központ. bérelhető termei SZOLNOK SZOLNOK Kulturális Központ Az Aba-Novák Agóra bérelhető termei AJÁNLÓ Önnek melyek a legfontosabb szempontok egy rendezvény helyszínének kiválasztásakor? Bizonyára ügyel arra, hogy vendégei, szakmai partnerei

Részletesebben

H Győr, Nagysándor József u. 31.

H Győr, Nagysándor József u. 31. A SZÁLLODA ETO PARK HOTEL**** SUPERIOR BUSINESS & STADIUM Szállodánk több éves tapasztalattal rendelkezik sportcsapatok színvonalas ellátásával, elszállásolásával, igény szerint rendezvényszolgáltatással,

Részletesebben

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó Egy csodálatos vitorlás tengerjáró hajó, harmonikus modern designnal Felújított 5 szigonyos hajó, mely tökéletes kényelmet biztosít az utazás során. Sokféle,

Részletesebben

Ahol az újgenerációs terek kreatív élményekkel párosulnak!

Ahol az újgenerációs terek kreatív élményekkel párosulnak! RENDEZVÉNYKÖZPONT RENDEZVÉNYKÖZPONT HELYSZÍNEK ÉS PARAMÉTEREK Ahol az újgenerációs terek kreatív élményekkel párosulnak! Kik vagyunk? A Loffice egy többszörösen díjazott rendezvényközpont. Ma már négy

Részletesebben

rendezvényhelyszín Bemutatkozás

rendezvényhelyszín Bemutatkozás rendezvényhelyszín Bemutatkozás 2016 TOKAJ FESZTIVÁLKATLAN MAGUNKRÓL Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne. Elhelyezkedés Világörökségi helyszínen,

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

EXKLUZÍV EXKLUZÍV. A tradíció vonzásában RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2012. ÔSZ

EXKLUZÍV EXKLUZÍV. A tradíció vonzásában RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2012. ÔSZ A tradíció vonzásában EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2012. ÔSZ Kiadja: QUICK FIX Bt. 1053 Budapest, Királyi Pál u. 16. Szerkesztô: Horváth Ágnes rendezveny@rentit.hu Együttmûködô partner: Europrinting

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

TEREMBÉRLÉS. Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK

TEREMBÉRLÉS. Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK TEREMBÉRLÉS Az Esernyős rendezvényhelyszínei Óbuda KIOSZK Mi az Esernyős? Bérelhető tereink KÁVÉZÓ, KÖZÖSSÉGI TÉR, ahol a minőségi kávé, a hagyományos és reform sütemények mellett hetente változó déli

Részletesebben

KISOKOS. A-tól Z-ig. céges és egyéb rendezvényekhez, családi eseményekhez. www.barcikaart.hu

KISOKOS. A-tól Z-ig. céges és egyéb rendezvényekhez, családi eseményekhez. www.barcikaart.hu KISOKOS céges és egyéb rendezvényekhez, családi eseményekhez A-tól Z-ig www.barcikaart.hu 2 KISOKOS MEZEY ISTVÁN MŰVÉSZETI KÖZPONT Többfunkciós rendezvényterem Az impozáns, közművelődési, művészeti funkciókat

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása Közigazgatási szervek munkatársainak kompetenciafejlesztése Árop 2.2.23 Készítette: Szíjgyártó Beáta,Cserép Zsolt, Navracsics Antal, Lakatos Béla az Erzsébet

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

RÁBA JÁRMŰIPARI HOLDING NYRT. HOTEL KONFERENCIA 9021 GYŐR, APOR VILMOS PÜSPÖK TERE 3.

RÁBA JÁRMŰIPARI HOLDING NYRT. HOTEL KONFERENCIA 9021 GYŐR, APOR VILMOS PÜSPÖK TERE 3. RÁBA JÁRMŰIPARI HOLDING NYRT. HOTEL KONFERENCIA 9021 GYŐR, APOR VILMOS PÜSPÖK TERE 3. Az ingatlan bemutatása Győr belvárosának történelmi emlékekben legszebb és leggazdagabb részén, a Káptalandombon, a

Részletesebben

Badacsonyban és környékén, alig pár méterre a Balaton parttól természeti,

Badacsonyban és környékén, alig pár méterre a Balaton parttól természeti, Badacsonyban és környékén, alig pár méterre a Balaton parttól természeti, történelmi és kulturális látnivalók várják az érdeklődőket. Várak, kastélyok, festői tájakon, borvidékeken átvezető kerékpárutak

Részletesebben

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata Ajánlattevő neve: H + H Lakópark Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlattevő székhelye: H-8237 Tihany, Diós és Gödrös

Részletesebben

75 % kiadva CDO. calasanz downtown offices. egyed l ll sziget a belv rosban. www.cdo.hu

75 % kiadva CDO. calasanz downtown offices. egyed l ll sziget a belv rosban. www.cdo.hu 75 % kiadva CDO calasanz downtown offices egyed l ll sziget a belv rosban www.cdo.hu Ki költözik Budapest legjobb irodájába? Budapest bővelkedik jobbnál jobb adottságú irodákban, irodaházakban. Olyan

Részletesebben

Exkluzív üzleti és magán rendezvények a Dunán

Exkluzív üzleti és magán rendezvények a Dunán Exkluzív üzleti és magán rendezvények a Dunán Különleges helyszín céges rendezvények, üzleti programok, tárgyalások vagy szabadidős, egyéni programok lebonyolítására vagy azok kombinálására. Minden alkalomra

Részletesebben

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/ Bemutatkozás Hotel: Villa Weber Romantic Resort (bezárt) A Völgységi dombság szíében, páratlan nyugodt környezetben álló majorság és a kastély épülete a bonyhádi Perczel család tulajdonában állt, és az

Részletesebben

A Fõvárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára

A Fõvárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára A Fõvárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára rendezvényi ajánló A Wenckheim-palota A Belsõ-Józsefvárosban, a Nemzeti Múzeum háta mögött az 1860-as évektõl kezdõdõen épült ki a palotanegyed. A historizáló

Részletesebben

Parkolás: A Kölcsey Központ mélygarázsában, a Hotel Lycium vendégei részére elkülönített parkolóhelyeken Ft/szgk/éj.

Parkolás: A Kölcsey Központ mélygarázsában, a Hotel Lycium vendégei részére elkülönített parkolóhelyeken Ft/szgk/éj. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2019. május 20-ig beérkezett

Részletesebben

K AMAR AI SZÉKHÁZ ÉS KONFERENCIAKÖZPONT. á i. n e. a k

K AMAR AI SZÉKHÁZ ÉS KONFERENCIAKÖZPONT. á i. n e. a k K AMAR AI SZÉKHÁZ ÉS KONFERENCIAKÖZPONT i m a Az Ön sikere, k n á i c n e refer erkély II. emelet lépcsôház LILLIN KÁROLY terem GÁL FERENC terem RAINER FERENC terem stúdió tolmácsfülkék lépcsôház lift

Részletesebben

EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2015. TÉL

EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2015. TÉL 6900 MAKÓ, CSANÁD VEZÉR TÉR 2. TEL: +36 62 511 060 FAX: +36 62 511 069 E-MAIL: INFO@GLORIUS.HU WWW.GLORIUS.HU EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2015. TÉL Kiadja: QUICK FIX Bt. 1053 Budapest, Királyi

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 COCOON MALDIVES 4-5 csillagos sziget Lhaviyani atoll, 30 perc hidroplán transzfer Maléról, 700 m hosszú, 100 m széles sziget, 145 lakrésszel. Új építésű DESIGN modern stílusú resort, meghagyva az eredeti

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

RENDEZVÉNYAJÁNLATOK VÁRJUK A BALATONNÁL, VÁRJUK A FEDÉLZETEN! BALATONI HAJÓZÁSI ZRT.

RENDEZVÉNYAJÁNLATOK VÁRJUK A BALATONNÁL, VÁRJUK A FEDÉLZETEN! BALATONI HAJÓZÁSI ZRT. 2015 RENDEZVÉNYAJÁNLATOK VÁRJUK A BALATONNÁL, VÁRJUK A FEDÉLZETEN! BALATONI HAJÓZÁSI ZRT. Különleges helyszín különleges rendezvényre! Egyedülálló élmény, gyönyörű környezet a balatoni táj, mely feledhetetlen

Részletesebben

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont ****

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Balatonföldváron, a magyar tenger egyik legszebb üdülőhelyén, Budapestről 1 óra alatt megközelíthető színvonalas, családias hangulatú szállodánkban

Részletesebben

KONFERENCIÁK ÉRTEKEZLETEK VÁLLALATI RENDEZVÉNYEK.

KONFERENCIÁK ÉRTEKEZLETEK VÁLLALATI RENDEZVÉNYEK. KONFERENCIÁK ÉRTEKEZLETEK VÁLLALATI RENDEZVÉNYEK www.hotelamade.hu Az Amade Château 5 csillagos, luxusberendezésű, stílusos boutique szálloda, amelyet az ősi Amade család s a régi korok levegője leng körül,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0593 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Forte dei Marmi FORTE DEI MARMIBAN LUXUSVILLA

Részletesebben

GOMI RENDEZVÉNYEK VELENCE KORZÓ 30/

GOMI RENDEZVÉNYEK VELENCE KORZÓ 30/ ÚJ, EXLKUZÍV RENDEZVÉNYHELYSZÍN A GOMI Rendezvényszervező és Kereskedelmi Kft. egy többfunkciós, exkluzív rendezvényhelyszínt, a Velence Korzót ajánlja régi és új Partnereinek egyaránt. Akik a GOMI rendezvények

Részletesebben

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép,

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, Gyulai emlék Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, tiszta és turistákkal teli kisváros. Gyönyörűek a belváros szökőkútjai, a vár körüli sétány, ahol a nyári melegben

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0461 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Venezia Luxusvilla golfpályával eladó Velencében LEIRÁS

Részletesebben

Agóra terem Hangverseny- és el adóterem I. Emelet

Agóra terem Hangverseny- és el adóterem I. Emelet Az Agóra-program keretében megépült Csabagyöngye Kulturális Központ a megyeszékhely és a Dél.Alföldi régió legmeghatározóbb komplex közművelődési és kulturális feladatokat ellátó intézménye lesz a 2013.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0412 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Lucca LUXUSVILLA ELADÓ LUCCÁBAN LEIRÁS Lucca

Részletesebben

A tihanyi Panoráma Hotel konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata

A tihanyi Panoráma Hotel konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata A tihanyi Panoráma Hotel konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata Ajánlattevő neve: H + H Lakópark Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlattevő székhelye: 8200 Veszprém, Stadion út 11/B Ajánlattevő

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1069 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Valdichiana Vidéki luxusbirtok eladó az olasz Valdichianaban

Részletesebben

0,75 bistro 1051 Budapest, Szent István tér 6. a Bazilikánál

0,75 bistro 1051 Budapest, Szent István tér 6. a Bazilikánál 1051 Budapest, Szent István tér 6. a Bazilikánál +36 70 370 74 74 Történetünk A Budáról már jól ismert Palack borbár vezetői és tulajdonosai álmodtak egy nagyot és nullhetvenöt néven megalkották a Palack

Részletesebben

MOZIAJÁNLÓ CORVIN/ MŰVÉSZ/ PUSKIN/ TOLDI/ KINO CAFE. CORVIN MOZI 1082 Budapest, Corvin köz 1., www.corvinmozi.hu

MOZIAJÁNLÓ CORVIN/ MŰVÉSZ/ PUSKIN/ TOLDI/ KINO CAFE. CORVIN MOZI 1082 Budapest, Corvin köz 1., www.corvinmozi.hu CORVIN MOZI 1082 Budapest, Corvin köz 1., www.corvinmozi.hu Művész MOZI 1066 Budapest, teréz krt. 30., www.muveszmozi.hu toldi MOZI 1054 Budapest, bajcsy-zsilinszky út 36-38., www.toldimozi.hu puskin MOZI

Részletesebben

Pecsa Music Hall A Pecsa Music Hall a rendezvényközpont 2500 fő befogadóképességű nagyterme. Az 1020 négyzetméteres terem 130 négyzetméteres színpaddal rendelkezik. Méretéből adódóan rendkívül variábilis.

Részletesebben

Rendezvények, konferenciák, tanfolyamok kiváló helyszíne a Zsigmond Király Főiskola TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK

Rendezvények, konferenciák, tanfolyamok kiváló helyszíne a Zsigmond Király Főiskola TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK Rendezvények, konferenciák, tanfolyamok kiváló helyszíne a Zsigmond Király Főiskola TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK Az intézmény bemutatása A Zsigmond Király Főiskolát 2000-ben alapította kizárólag magyar magántőkéből

Részletesebben

rendezvényhelyszín Ahol a minőség, a kultúra és a gasztronómia találkozik.

rendezvényhelyszín Ahol a minőség, a kultúra és a gasztronómia találkozik. rendezvényhelyszín Ahol a minőség, a kultúra és a gasztronómia találkozik. 2017 TOKAJ FESZTIVÁLKATLAN MAGUNKRÓL Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0554 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Tavak - Maggiore tó ELADÓ KASTÉLY A MAGGIORE TÓNÁL LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0651 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Forte dei Marmi FORTE DEI MARMI, ELADÓ LUXUXVILLA

Részletesebben

RÓLUNK ÉLŐZENÉS RENDEZVÉNYEK

RÓLUNK ÉLŐZENÉS RENDEZVÉNYEK klassz programok 5/5 csillag Értékelés időpontja: 2015. március 26. Mindig fantasztikusan éreztük magunkat itt, kiváló előadók léptek fel. Szilveszteri partin is voltunk, akkor is jól éreztük magunkat.

Részletesebben

rólunk Élőzenés rendezvények

rólunk Élőzenés rendezvények klassz programok 5/5 csillag Értékelés időpontja: 2015. március 26. Mindig fantasztikusan éreztük magunkat itt, kiváló előadók léptek fel. Szilveszteri partin is voltunk, akkor is jól éreztük magunkat.

Részletesebben

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS KONFERENCIA BEMUTATKOZÓ MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS Amennyiben Ön is egy tökéletesen szervezett, gördülékeny és sikeres rendezvény megszervezésén fáradozik, megtalálta a megfelelô

Részletesebben

CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL

CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL Allure_Prosi_2017_0323.indd 1 2017. 03. 23. 19:49:44 Allure_Prosi_2017_0323.indd 2 2017. 03. 23. 19:49:48

Részletesebben

Virtuális túra. Elérhetőségek: Cím: 2370 Dabas, Iskola u. 5. Tel.: 29/ , fax: 29/

Virtuális túra. Elérhetőségek: Cím: 2370 Dabas, Iskola u. 5. Tel.: 29/ , fax: 29/ Virtuális túra Elérhetőségek: Cím: 2370 Dabas, Iskola u. 5. Tel.: 29/562-246, fax: 29/562-242 E-mail: ds@dabasnet.hu Web: www.oboarena-dabas.hu A csarnok vezetője: Prohászka Csaba Tel.: 70/321-1653 1 /

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0403 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Veneto - Velence SZÍNVONALAS EGYKORI REZIDENCIA ELADÓ

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3316 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capr Luxus villa eladó Capri szigetén LEIRÁS Ez az ingatlan

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0814 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze LIBERTY STÍLUSBAN ÉPÜLT LUXUSVILLA

Részletesebben

Magyarország Budapest Balatonfüred Győr. Directory. danubius hotels group

Magyarország Budapest Balatonfüred Győr. Directory. danubius hotels group Magyarország Balatonfüred Győr Pécs Anglia London Directory danubius hotels group Tartalom Csatlakozzon törzsvendégprogramunkhoz, pontjai most forintot érnek! Gyűjtse a pontokat és váltsa be változatos

Részletesebben

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján.

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján. II. Számviteli konferencia Helyszín ismertető A Szálloda a Budapest Székesfehérvár vasútvonalon Velence állomástól 150 méterre található. A szálláshely szolgáltatás megrendelése feljogosítja a megrendelőt

Részletesebben

Tisztelt (leendő) partnerünk!

Tisztelt (leendő) partnerünk! Tisztelt (leendő) partnerünk! Engedje meg, hogy a következő néhány sorban felhívjuk figyelmét egy általunk kínált lehetőségre, amely bizonyára felkelti érdeklődését. Kéréseivel, kérdéseivel kapcsolatban

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1054 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói tó Luxusvilla eladó a Comói tó partján LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1218 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Elegáns villa medencével Luccában eladó LEIRÁS

Részletesebben

ÓBUDA BUSINESS CENTER BUDAPEST, III. KER. BOJTÁR U. 56. KIADÁSI AJÁNLAT (1200 m2)

ÓBUDA BUSINESS CENTER BUDAPEST, III. KER. BOJTÁR U. 56. KIADÁSI AJÁNLAT (1200 m2) BUDAPEST, III. KER. BOJTÁR U. 56. KIADÁSI AJÁNLAT (1200 m2) JOHNS KFT. www.johns.hu E-mail: johns@johns.hu +36/1 214-6917 +36/30-944-2462 KIADÁSI AJÁNLATA Az 1200 m2-es épületet eredetileg cégünk, a Johns

Részletesebben

EXKLUZÍV EXKLUZÍV. Elegáns rendezvényhelyszín Szilvásváradon RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK 2013. ÔSZ

EXKLUZÍV EXKLUZÍV. Elegáns rendezvényhelyszín Szilvásváradon RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK 2013. ÔSZ EXKLUZÍV EXKLUZÍV Elegáns rendezvényhelyszín Szilvásváradon RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK 2013. ÔSZ Kiadja: QUICK FIX Bt. 1053 Budapest, Királyi Pál u. 16. Szerkesztô: Horváth Ágnes rendezveny@rentit.hu Együttmûködô

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: Kihaa Maldives 4 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Az egyik legszebb partú sziget, főleg a SUNSET oldalon. 1 A 2012-ben nyitott Kihaa

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0886 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Forte dei Marmi FORTE DEI MARMI KÖZPONTJÁBAN

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3367 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Halásznadrág Szép tengerparti villa Capri-ban LEIRÁS

Részletesebben

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN Április 9. Konferencia és divatbemutató Helyszín: OLASZ KULTURÁLIS INTÉZET A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület (NDL) szeretné a kreatív

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Kihaad Maldives Éttermek:

Kihaad Maldives Éttermek: Kihaad Maldives 4,5 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Szobai minibár (sör+üdítők) és 1kirándulás is az árban Kiváló minőségű, szép

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1332 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Viareggio Bájos villa eladó Viareggio LEIRÁS Ez a bájos

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0734 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pistoia Luxusvilla eladó az olasz Pistoiaban LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1352 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Garda-tó Eladó modern luxusvilla a Garda-tónál LEIRÁS

Részletesebben

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét.

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét. Émile Ha igazán csodálatos és új helyszínnel szeretné meglepni rokonait, szeretteit, üzleti partnereit, örömmel javasoljuk Émile-t, Buda új kulináris törzshelyét. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik

Részletesebben

A termékeink a szenvedélyünkké váltak.

A termékeink a szenvedélyünkké váltak. Magyar tulajdonban lévő vállalatunk, a Domus a szálláshelyek (glamping), a kalandturizmus és a kültéri események területén nyújt speciális építészeti megoldásokat. Egyedülálló termékeinkkel elősegítjük

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3314 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Magnificent luxus lakás eladó Rómában LEIRÁS A

Részletesebben