Jegyzıkönyv. Köszöntötte a bizottság ülésén megjelent polgármester asszonyokat és urat, valamint a települések megjelent képviselıit.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzıkönyv. Köszöntötte a bizottság ülésén megjelent polgármester asszonyokat és urat, valamint a települések megjelent képviselıit."

Átírás

1 Szám: 41-5 /2012. Jegyzıkönyv Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság április 24-i ülésérıl Jelen vannak: Dr. Sükösd Tamás a bizottság elnöke, Balogh Gergely a bizottság tagja, Wurczinger Lóránt a bizottság tagja, Árgyelán János a bizottság tagja továbbá: Vas Istvánné Magyaralmás Község polgármestere Végh Rudolf Söréd Község polgármestere Katonáné dr. Venguszt Beatrix Csákvár Község polgármestere Csillag Tibor Csákvár Község Önkormányzat képviseletében Petı Tamás Csákvár Község Önkormányzat képviseletében Kovácsné dr. Kocsis Gabriella fıosztályvezetı, Galler Nándorné fıosztályvezetı Igari Antal fıépítész Tóthné Czövek Erika jkv. vezetı Köszöntötte a bizottság tagjait, az ülésre meghívott vendéget és a hivatal munkatársait. Megállapította, hogy a bizottság határozatképes, mivel a bizottság 5 tagja közül 4 tag az ülésen jelen van. Köszöntötte a bizottság ülésén megjelent polgármester asszonyokat és urat, valamint a települések megjelent képviselıit. Javasolta, hogy jelen ülés keretében a bizottság a meghívóban szereplı napirendi pontokat tárgyalja meg, azzal a módosítással, hogy Söréd, Csákvár és Magyaralmás Községek településrendezési tervei módosításának közbensı véleményezése címő napirendeket a bizottság az ülés elején tárgyalja meg. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elhangzottak szerint a napirendrıl. A bizottság 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a napirendet elfogadta.

2 2 Napirend: 1. Söréd Község Településrendezési Terve módosításának elızetes véleményezése 2. Csákvár Nagyközség Településrendezési Terve módosításának közbensı véleményezése 3. Magyaralmás Község Településrendezési Terve módosításának közbensı véleményezése 4. Beszámoló a Fejér Megyei Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról 5. Éves összefoglaló ellenırzési jelentés a évi belsı ellenırzések tapasztalatairól 6. Javaslat egyes önkormányzati rendeletek módosítására és hatályon kívül helyezésére 7. Javaslat együttmőködési megállapodás megkötésére a Fejér Megyei Önkormányzat és a területi nemzetiségi önkormányzatok között 8. Javaslat a Megyei Intézményfenntartó Központ és a Fejér Megyei Kormányhivatal között informatikai eszközök átadás-átvétele tárgyában megkötött megállapodás módosítására 9. Csór Község 8. sz. fıút Székesfehérvár nyugati elkerülı szakaszához kapcsolódó Helyi Építési Szabályzata és Szabályozási Terve módosításának véleményezése 10. Csór Község Településszerkezeti Terve, Helyi Építési Szabályzata és Szabályozási terve módosításának véleményezése 11. Javaslat Fejér megye területfejlesztési, területrendezési adatbázisának elkészítésére 12. Javaslat az Országos Fejlesztési Koncepció és az Országos Területfejlesztési Koncepció elızetes kidolgozásával összefüggésben a megyei fejlesztési célok elızetes meghatározására 13. Egyebek Javaslat az Echo Innovációs Mőhely közhasznú egyesület pályázatának támogatására 1.) Söréd Község Településrendezési Terve módosításának elızetes véleményezése Megnyitotta a napirend feletti vitát és megkérdezte van-e kérdése, véleménye valakinek az elıterjesztéssel kapcsolatban. Igari Antal fıépítész: Hozzászólásában ismertette az elıterjesztésben szereplı módosításokat, mely egyrészt területi és övezeti átsorolást, másrészt hétvégi házas üdülıterületi tömbök mezıgazdasági kertes területekké történı átminısítését tartalmazza. Az elıbbi módosítás esetében szükséges a 81. sz. és az abba csatlakozó alsóbbrendő út csomópontjának esetleges kialakítása érdekében az egyeztetéseket a közúti közlekedési központtal lefolytatni.

3 3 Az üdülıövezeti tömbök átminısítése tekintetében az elıterjesztés javaslatot tesz az állattartási rendelet összehangolására, amely lehetıséget biztosít a vidékfejlesztési program teljesülésének. Végh Rudolf - Söréd Község polgármestere: Hozzászólásában elmondta, hogy döntıen módosítások, illetve pontosítások szerepelnek az elıterjesztésben. Az üdülıövezet átminısítésével a település szabályozási terve elkészíthetı, de a település állattartási rendeletét az átminısítés nem érinti. A 81. sz. fıút nyugati oldalán kialakítandó kereskedelmi, szolgáltató területtel összefüggésben elmondta, hogy a csomópont kialakításával kapcsolatos nehézségeket észlelik, de ez már túl nı a településen. A közúthoz elküldték már a terveket, várják a visszajelzésüket. A csomópont kialakítása ugyanakkor érinti a környezı településeket is, köztük Csákvárt is. Megköszönte a hozzászólásokat. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 39/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Söréd Község Településrendezési Terve módosításának elızetes véleményezése címő elıterjesztést és azt a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. 2.) Csákvár Nagyközség Településrendezési Terve módosításának közbensı véleményezése Megnyitotta a napirend feletti vitát és megkérdezte van-e kérdése, véleménye valakinek az elıterjesztéssel kapcsolatban.

4 4 Igari Antal fıépítész: Hozzászólásában elmondta, hogy településrendezési eszközök felülvizsgálatát és módosítását tervezi a település több részletben. A jelen elıterjesztés a második olvasata a módosításnak. Korábban a múlt év ıszén a Fejlesztési Szakbizottság tárgyalta az anyagot. Az általános véleményezésen túl az anyag néhány dologra felhívja a település figyelmét, mely közül csak a leglényegesebbeket kívánja megemlíteni. Egyrészt fenyves terület kertvárosias lakóterületté történı átminısítésének a támogatása abban az esetben valósulhat meg, ha nemcsak számítással igazolható csereerdısítés történik. Támogatásra került az üdülıterületi tömbök lakóterületté történı átminısítése azzal a feltétel, hogy a jelenlegi szigorúbb beépítési paraméterek megmaradnak. A módosítás érinti a volt reptér területét is, mely esetén a Gksz nagyságrendjét megfontolásra utalja. A terület nem érint ugyan természetvédelmi területet és vízbázis védıterületet, azonban fokozottan érzékeny és kiemelten érzékeny felszín alatti vízminıség-védelmi terület van, ezért nagy körültekintést igényel a tervezett fejlesztések megvalósítása. Katonáné dr. Venguszt Beatrix Csákvár Nagyközség polgármestere: Megköszönte a szóbeli kiegészítés megtételének lehetıségét. Ezt követıen ismertette Csákvár Nagyközség településrendezési terve és helyi építési szabályzata módosításának részleteit az elıterjesztésben foglaltak szerint. Megköszönte Polgármester Asszony részletes kiegészítését. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 40/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Csákvár Nagyközség Településrendezési Terve módosításának közbensı véleményezése címő elıterjesztést és azt a közgyőlésnek elfogadásra javasolja.

5 5 3.) Magyaralmás Község Településrendezési Terve módosításának közbensı véleményezése Igari Antal fıépítész: Hozzászólásában elmondta, hogy két jelentısebb módosítást tartalmaz az elıterjesztés. A módosítással egyrészt a hatályos tervben szereplı belterület nagysága lecsökken, annak külterületté történı átminısítése következtében. A közlekedési hálózat alapvetı rendszere változatlan marad a településen, ugyanakkor a Szélerımő-park elemeinek kiszolgálását elısegítı út nyomvonalát csekély mértékben módosítaná a terv. A módosítás másik eleme, hogy a korlátozottan mezıgazdasági terület megkutatott ásványvagyonnal rendelkezı területén a szélerımő-parkkal körülhatárolva bánya létesítésére alkalmas területet jelöl ki a terv. Vas Istvánné Magyaralmás Község polgármestere: Hozzászólásában elmondta, hogy 2008-ban fogadták el a rendezési tervet. A lakossági és a külsı befektetıi igények teremtették meg annak lehetıségét, hogy mind a területrendezési tervet, mind pedig a helyi építési szabályzat elemeit módosítsa a testület az igényekhez. Egyebekben megjegyezte, hogy a település nevében köszöni a megyei önkormányzat támogatását. Megköszönte Polgármester Asszony kiegészítését. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 41/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Magyaralmás Község Településrendezési Terve módosításának véleményezése címő elıterjesztést és azt a közgyőlésnek elfogadásra javasolja.

6 6 4.) Beszámoló a Fejér Megyei Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról dr. Kovács Zoltán aljegyzı: Köszöntötte az ülésen megjelent bizottsági tagokat. Elmondta, hogy a Megyei Fıjegyzı távolléte miatt, aki a VVVTFT alakuló ülésén való részvétele miatt nem tud jelen lenni a bizottság ülésén ı válaszolna az esetleges kérdésekre. Hozzászólásában egyebekben elmondta, hogy a zárszámadás, azaz az önkormányzat évi beszámolója elkészítésének tartalmi és formai követelményeit az államháztartásról szóló törvény és a számviteli törvény írja elı. Az önkormányzat könyvvizsgálója által készített véleménnyel kapcsolatban elmondta, hogy a hatályos jogszabályok alapján rendeletalkotásra alkalmasnak ítélte a könyvvizsgáló az elıterjesztést, mely utolsó alkalommal tartalmazza a január 1- jétıl az állam részére átadott intézmények évi pénzügyi beszámolóját. Megköszönte Aljegyzı úr szóbeli kiegészítését. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı rendelet-tervezetrıl. 42/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Beszámoló a Fejér Megyei Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról címő elıterjesztést és az elıterjesztésben szereplı rendelet-tervezetet a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. 5.) Éves összefoglaló ellenırzési jelentés a évi belsı ellenırzések tapasztalatairól

7 7 dr. Kovács Zoltán aljegyzı: Szóbeli tájékoztatásában elmondta, hogy a költségvetési szervek belsı kontrollrendszerét és belsı ellenırzési tevékenységét a 370/2011. (XII.31.) Kormányrendelet szabályozza. A hatályos önkormányzati törvény alapján az éves ellenırzési jelentést, a zárszámadási rendelettel egyidejőleg kell a közgyőlés elé terjeszteni. Az elıterjesztés a hatályos jogszabályi elıírásoknak és hatásköri szabályoknak megfelelıen került összeállításra, mely tartalmazza a hivatalra és az intézményekre - függetlenül a január 1-jétıl érintı fenntartóváltásra vonatkozó ellenırzési jelentést. Megköszönte Aljegyzı úr szóbeli kiegészítését. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 43/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Éves összefoglaló ellenırzési jelentés a évi belsı ellenırzések tapasztalatairól címő elıterjesztést és azt a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. 6.) Javaslat egyes önkormányzati rendeletek módosítására és hatályon kívül helyezésére dr. Kovács Zoltán aljegyzı: Szóbeli tájékoztatásában elmondta, hogy az elıterjesztés két rendelet-tervezetet tartalmaz. Az egyik az úgynevezett deregulációs rendelet-tervezet, melyben az SZMSZ és a jelképekre vonatkozó rendeletek módosítását, illetve egyes önkormányzati rendeletek hatályon kívül helyezését tartalmazza. A másik tervezet pedig a hivatalnál foglalkoztatott köztisztviselık juttatásaira vonatkozóan határoz meg részletszabályokat.

8 8 Megköszönte Aljegyzı úr szóbeli kiegészítését. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı deregulációs rendelet-tervezetrıl. 44/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Javaslat egyes önkormányzati rendeletek módosítására és hatályon kívül helyezésére címő elıterjesztést és a deregulációra vonatkozó rendelettervezetet a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. Ezt követıen kérte a bizottság szavazatát a köztisztviselık juttatásaira vonatkozó rendelet-tervezetrıl. 45/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Javaslat egyes önkormányzati rendeletek módosítására és hatályon kívül helyezésére címő elıterjesztést és a köztisztviselık juttatásaira vonatkozó rendelet-tervezetet a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. 7.) Javaslat együttmőködési megállapodás megkötésére a Fejér Megyei Önkormányzat és a területi nemzetiségi önkormányzatok között

9 9 dr. Kovács Zoltán aljegyzı: Tájékoztatásul elmondta, hogy a január 1-jével új nemzetiségi törvény van hatályban, mégpedig a nemzetiségek jogairól szóló évi CLXXIX. törvény. E törvényi írja elı, hogy június 1-jéig megállapodásban kell rögzíteni a nemzetiségi önkormányzat költségvetésével, gazdálkodásával kapcsolatos feladatok ellátására vonatkozó rendelkezésen túlmenıen az önkormányzatok mőködéséhez biztosítandó személyi-tárgyi feltételeket. Ezen jogszabályi elıírásnak tesz eleget a megyei önkormányzat az elıterjesztésben szereplı együttmőködési megállapodások elfogadásával. Elmondta, hogy Fejér Megye Közgyőlésének Elnöke és a két területi nemzetiségi önkormányzat elnöke a témakörben egyeztetett és ezen egyeztetésnek megfelelıen került elkészítésre az együttmőködési megállapodás tervezete. Árgyelán János a bizottság tagja: Kérdésként tette fel, hogy az eddigiekhez képest milyen új elemek kerültek bedolgozásra a megállapodásba. dr. Kovács Zoltán aljegyzı: Válaszában elmondta, hogy taxatív felsorolásra kerültek az irodahasználat és a mőködés egyéb feltételeinek biztosítására vonatkozó rendelkezések. Megköszönte Aljegyzı úr szóbeli kiegészítését. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 46/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Javaslat együttmőködési megállapodás megkötésére a Fejér Megyei Önkormányzat és a területi nemzetiségi önkormányzatok között címő elıterjesztést és a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. 8.) Javaslat a Megyei Intézményfenntartó Központ és a Fejér Megyei Kormányhivatal között informatikai eszközök átadás-átvétele tárgyában megkötött megállapodás módosítására

10 10 dr. Kovács Zoltán aljegyzı: Szóbeli kiegészítésében elmondta, hogy a közgyőlés március 29-i ülésén elfogadta a megyei önkormányzat és a MIK, illetve a Fejér Megyei Kormányhivatal közötti informatikai rendszer átadására vonatkozó megállapodást. Az átadás-átvételi eljárás gyakorlati megvalósítása során a MIK részérıl a megállapodás mellékletét képezı jegyzék módosítása, pontosítása iránti igény merült fel, melyek fıképp technikai jellegő pontosítások: szoftver licencek átadás, gépek átvétele, stb. Megköszönte Aljegyzı úr szóbeli kiegészítését. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 47/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Javaslat együttmőködési megállapodás megkötésére a Fejér Megyei Önkormányzat és a területi nemzetiségi önkormányzatok között címő elıterjesztést és a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. 9.) Csór Község 8. sz. fıút Székesfehérvár nyugati elkerülı szakaszához kapcsolódó Helyi Építési Szabályzata és Szabályozási Terve módosításának véleményezése Igari Antal fıépítész: Az elıterjesztéssel kapcsolatban elmondta, hogy a következı napirend keretében tárgyalandó elıterjesztés kapcsolódik egymáshoz, ugyanakkor Csór Község külön eljárás keretében kérte az anyag véleményezését, illetve engedélyezését.

11 11 A rendezési terv módosításának nyomvonalbeli, korrekciós módosítást tartalmaz, valamint a település falusias lakóterületébıl településközponti vegyes területbe történı sorolását engedélyezi a jogszabály, melyet a módosítás tartalmaz. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 48/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Javaslat együttmőködési megállapodás megkötésére a Fejér Megyei Önkormányzat és a területi nemzetiségi önkormányzatok között címő elıterjesztést és a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. 10.) Csór Község Településszerkezeti Terve, Helyi Építési Szabályzata és Szabályozási terve módosításának véleményezése Kérdés és hozzászólás hiányában kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 49/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Csór Község Településszerkezeti Terve, Helyi Építési Szabályzata és Szabályozási terve módosításának véleményezése címő elıterjesztést és a közgyőlésnek elfogadásra javasolja.

12 12 11.) Javaslat Fejér megye területfejlesztési, területrendezési adatbázisának elkészítésére Igari Antal fıépítész: Szóbeli kiegészítésében elmondta, hogy a következı napirend jelen elıterjesztéshez szorosan kapcsolódik. A megyei közgyőlés elnöke január végén levél útján megkereste Fejér megye valamennyi települési önkormányzatát. Adatszolgáltatásra felkérı levél került kiküldésre az önkormányzatok részére. A beérkezı válaszok alapján a megyei önkormányzat megkezdte a települési önkormányzatok által elkészített települési dokumentumok, helyi rendeletek, valamint a közelmúltban megvalósult, folyamatban lévı vagy még tervi fázisú fejlesztési projektek, célkitőzések, pályázati támogatások, pályázati rendszerrel kapcsolatos észrevételek, javaslatok összegyőjtését. Kiemelt és országos jelentıségő érdek, hogy a fenti adatok a megye részére rendelkezésre álljanak. Árgyelán János a bizottság tagja: Azon véleményének adott hangot, miszerint fontos, hogy a meghatározott adatok a megye rendelkezésére álljanak. Kérdésként vetette fel, hogy a változásokat a hivatal hogyan kezeli. Igari Antal fıépítész: Válaszában elmondta, hogy óriási adathalmazról van szó, ahány bejövı adat mind más és más. Természetesen át kell gondolni a feldolgozás során, hogy milyen szerkezetben kerül összeállításra az adatbázis. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról.

13 13 50/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Javaslat Fejér megye területfejlesztési, területrendezési adatbázisának elkészítésére címő elıterjesztést és a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. 12.) Javaslat az Országos Fejlesztési Koncepció és az Országos Területfejlesztési Koncepció elızetes kidolgozásával összefüggésben a megyei fejlesztési célok elızetes meghatározására Igari Antal fıépítész: Tájékoztatásul elmondta, hogy az OFK és az új OTK összeállításához nélkülözhetetlen a megyék stratégiai igényeinek, céljainak, elképzeléseinek elızetes felmérése. Ennek jegyében került megfogalmazásra az elıterjesztés mellékletét képezı elızetes anyag. Az anyag koncepció, kiindulásnak tekintendı, melyet az összeállításért felelıs Nemzetgazdasági Minisztérium részére meg kell küldeni. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 51/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Javaslat az Országos Fejlesztési Koncepció és az Országos Területfejlesztési Koncepció elızetes kidolgozásával összefüggésben a megyei fejlesztési célok elızetes meghatározására címő elıterjesztést és a közgyőlésnek elfogadásra javasolja.

14 Egyebek Javaslat az Echo Innovációs Mőhely közhasznú egyesület pályázatának támogatására dr. Kovács Zoltán aljegyzı: Hozzászólásában elmondta, hogy az egyesület a Civil Információs Centrum cím elnyerésére pályázik. A pályázaton való sikeres szerepléshez fontos, hogy a szervezet bírja a helyi, illetve a megyei önkormányzat és más társadalmi partnerek bizalmát. Az egyesület ezen célok eléréséhez kérte a közgyőlés támogatását. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elıterjesztésben szereplı határozati javaslatról. 52/2012. (IV. 26.) számú Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottsága megtárgyalta a Javaslat az Echo Innovációs Mőhely közhasznú egyesület pályázatának támogatására címő elıterjesztést és a közgyőlésnek elfogadásra javasolja. Egyéb napirend nem lévén megköszönte a bizottság munkáját és az ülést bezárta. Készítette: Tóthné Czövek Erika Törvényességi ellenırzésre bemutatva: Székesfehérvár, május 11. Kmf. Dr. Sükösd Tamás a bizottság elnöke Kovácsné Dr. Kocsis Gabriella fıosztályvezetı

Szám: 41-1 /2012. Jegyzıkönyv. Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. január 25-i ülésérıl

Szám: 41-1 /2012. Jegyzıkönyv. Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. január 25-i ülésérıl Szám: 41-1 /2012. Jegyzıkönyv Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. január 25-i ülésérıl Jelen vannak: Dr. Sükösd Tamás a bizottság elnöke, Dr. Szabadkai

Részletesebben

Szám: 41-4 /2012. Jegyzıkönyv. Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. március 28-i ülésérıl

Szám: 41-4 /2012. Jegyzıkönyv. Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. március 28-i ülésérıl Szám: 41-4 /2012. Jegyzıkönyv Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. március 28-i ülésérıl Jelen vannak: Dr. Sükösd Tamás a bizottság elnöke, Balogh

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Egyéb javaslat nem lévén kérte a bizottság szavazatát a napirendrıl az elhangzottak szerint -.

Jegyzıkönyv. Egyéb javaslat nem lévén kérte a bizottság szavazatát a napirendrıl az elhangzottak szerint -. Szám: 41-2 /2012. Jegyzıkönyv Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. február 21-i ülésérıl Jelen vannak: Dr. Sükösd Tamás a bizottság elnöke, Balogh

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Javasolta, hogy jelen ülés keretében a bizottság a meghívóban szereplı napirendi pontot tárgyalja meg.

Jegyzıkönyv. Javasolta, hogy jelen ülés keretében a bizottság a meghívóban szereplı napirendi pontot tárgyalja meg. Szám: 2-6/2014. Jegyzıkönyv Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi Jogi és Fejlesztési Bizottsága 2014. július 23-i ülésérıl Jelen vannak: a, Balogh Gergely a bizottság tagja, Wurczinger Lóránt a bizottság

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elhangzottak szerint a napirendrıl.

Jegyzıkönyv. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elhangzottak szerint a napirendrıl. Szám: 41-6 /2012. Jegyzıkönyv Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. június 27-i ülésérıl Jelen vannak: Dr. Sükösd Tamás a bizottság elnöke, Dr. Szabadkai

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elhangzottak szerint a napirendrıl.

Jegyzıkönyv. Több kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát az elhangzottak szerint a napirendrıl. Szám: 41-7 /2012. Jegyzıkönyv Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. július 3-i ülésérıl Jelen vannak: Dr. Sükösd Tamás a bizottság elnöke, Dr. Szabadkai

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát - az elhangzottaknak megfelelıen - a napirendrıl.

Jegyzıkönyv. Kérdés és hozzászólás nem lévén kérte a bizottság szavazatát - az elhangzottaknak megfelelıen - a napirendrıl. Szám: 41-13/2012. Jegyzıkönyv Készült: a Fejér Megyei Közgyőlés Pénzügyi, Jogi, Fejlesztési és Nemzetiségi Bizottság 2012. december 20-i ülésérıl Jelen vannak: Dr. Sükösd Tamás a bizottság elnöke, Dr.

Részletesebben

Köszöntötte a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács ülésén megjelent tagokat.

Köszöntötte a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács ülésén megjelent tagokat. Szám: 101-1/2012. JEGYZİKÖNYV Készült: 2012. április 24-én 9.00 órakor a Képviselıi Irodaház (Budapest Széchenyi rakpart 19.) V./570-es tárgyalójában megtartott alakuló ülésérıl Jelen vannak: Vargha Tamás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Fejér Megyei Közgyűlés Fejlesztési Szakbizottságának május 17-én megtartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. A Fejér Megyei Közgyűlés Fejlesztési Szakbizottságának május 17-én megtartott nyílt üléséről Szám: 155-4/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: 2011. május 17-én megtartott nyílt üléséről Fejér Megyei Önkormányzati Hivatal Fejlesztési Főosztályának tárgyalója (Székesfehérvár, Piac tér 12-14.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült: A Fejér Megyei Cigány Területi Kisebbségi Önkormányzat február 22-én, du órakor megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV. Készült: A Fejér Megyei Cigány Területi Kisebbségi Önkormányzat február 22-én, du órakor megtartott ülésérıl Szám: 83-1/2011. JEGYZİKÖNYV Készült: A Fejér Megyei Cigány Területi Kisebbségi Önkormányzat 2011. február 22-én, du. 15.00 órakor megtartott ülésérıl Jelen vannak: Megjegyzés: Oláh József, elnök, Horvát

Részletesebben

Halmay György bizottsági elnök

Halmay György bizottsági elnök V e s z p r é m M e g y e i J o g ú V á r o s Önkormányzata Közgyőlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK DECEMBER 20-I ÜLÉSÉRE

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK DECEMBER 20-I ÜLÉSÉRE E LİTERJESZTÉS FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK 7. 2012. DECEMBER 20-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 2-15 /2012. MELLÉKLET: - TÁRGY: Javaslat Székesfehérvár Megyei Jogú Város több településrendezési terve és helyi építési

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/2/2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE SAJÓSZENTPÉTER VÁROS SAJÓSZENTPÉTER VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Képviselı-testületének a..) jegyzıkönyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 32., 33. d.) határozatai: 269., 270., 271.,

Részletesebben

Elıterjesztés A Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés április 28-ai ülésére

Elıterjesztés A Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés április 28-ai ülésére Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés Elnöke Elıterjesztés A Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2011. április 28-ai ülésére Tárgy: A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról

Részletesebben

4./ Beszámoló Pilis Város Önkormányzata évi Helyi Közfoglalkoztatási Tervének végrehajtásáról.

4./ Beszámoló Pilis Város Önkormányzata évi Helyi Közfoglalkoztatási Tervének végrehajtásáról. HATÁROZATOK amely készült a Településfejlesztési,Városgazdálkodási és Közbiztonsági Bizottság 2012. január 23-án 17 óra 05 perctıl kezdıdıen megtartott nyilvános és rendes valamint zárt ülésérıl. Az Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 156/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Ügyrendi, Jogi és Kisebbségi Bizottság 2011. február 22-én 9.00 órakor az Önkormányzati és Intézmény-igazgatási Iroda tárgyalójában megtartott ülésérıl Jelen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Ceglédberceli Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. február 3-i ülésérıl 3-4/2014. (02. 03.) sz. határozat Készült: A Ceglédberceli Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12. Ügyszám: 114-28/2012. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2012. június 12. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

A 130/2012. (V. 29.) határozat melléklete. Együttmőködési megállapodás. mely létrejött egyrészrıl

A 130/2012. (V. 29.) határozat melléklete. Együttmőködési megállapodás. mely létrejött egyrészrıl A 130/2012. (V. 29.) határozat melléklete Együttmőködési megállapodás mely létrejött egyrészrıl másrészrıl Sajószentpéter Városi Önkormányzat székhely: 3770 Sajószentpéter, Kálvin tér 4. adószám: 15726085-2-05

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 16-án megtartott alakuló ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 16-án megtartott alakuló ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. október 16-án megtartott alakuló ülésérıl. Jelen vannak: Csordás Julianna képviselı Harangozó Csaba képviselı Kaponya Sándor

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. október 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl T a r t a l o m j e g y z é k Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 106-1/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2010. február 09-én megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi március 5. napján tartott ülésérıl

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi március 5. napján tartott ülésérıl 562-6/2014. J E G Y Z İ K Ö N Y V Az ülésen jelen vannak: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2014. március 5. napján tartott ülésérıl

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

Simon Roland képviselı távolmaradása okát elıre jelezte.

Simon Roland képviselı távolmaradása okát elıre jelezte. 1 TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T: 87/350-587, Fax:87/550-038. Szám: 39-1/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2010. január 13-án 17,00 órakor kezdıdött nyilvános ülésérıl.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester,

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester, J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2012. július 20-án megtartott rendkívüli ülésén az Aranyszöm Rendezvényház Tanácskozó Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. április 30-án megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Harangozó Csaba képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 156-2/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Ügyrendi, Jogi és Kisebbségi Bizottsága 2011. április 21-én 13.30 órakor az Önkormányzati és Intézmény-igazgatási Fıosztály tárgyalójában megtartott ülésérıl

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 102 MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyőlésének /2013. (.) önkormányzati rendelete a lakások és egyéb építmények építéséhez, kialakításához

Részletesebben

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK JÚNIUS 27-I ÜLÉSÉRE

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK JÚNIUS 27-I ÜLÉSÉRE E LİTERJESZTÉS FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK 2012. JÚNIUS 27-I ÜLÉSÉRE 11. IKTATÓSZÁM:2-7/2012. MELLÉKLET: - TÁRGY: Javaslat Felcsút településrendezési terve és helyi építési szabályzata módosításának közbensı

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somogyzsitfa Község Önkormányzata

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535-3/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 10-én (pénteken) 9 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott ü l é s

Részletesebben

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71.

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71. Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71. Ikt.szám: IV. 191-4/2013. JEGYZİKÖNYV amely készült 2013. augusztus 6-án (kedden) 15

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.: I. 240-10/2012. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 84-11/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának

Részletesebben

Dr. Botka László polgármester. Ikt. sz.: /2014. Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat

Dr. Botka László polgármester. Ikt. sz.: /2014. Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat Elıterjesztı: Dr. Botka László polgármester Ikt. sz.: 33088-13/2014. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése 2014. év II. félévi munkaterve Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Összeállította: Jegyzıi

Részletesebben

T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGY

T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGY ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 99. MELLÉKLET: - db TÁRGY: Beszámoló a "Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának mőködésének átvilágítása és szervezetfejlesztésének megvalósítása" c.

Részletesebben

1/2012. szám ÖNKORMÁNYZATI HÍREK

1/2012. szám ÖNKORMÁNYZATI HÍREK ISSN 1215 4261 TARTALOMJEGYZÉK SZÁM TÁRGY OLDALSZÁM A MEGYEI KÖZGYŐLÉS RENDELETEI 1/2012. (II. 1.) önkormányzati rendelet A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyőlése és Szervei Szervezeti és Mőködési

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. július 16-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Császár

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 7/2014. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: A polgármester beszámolója a két

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Balazsiné Balaskó Mária képviselı Gál László képviselı Lecsı Péter

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.: I. 240-6/2012. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 4/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 39-41. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 39/2012.(IV.10.)

Részletesebben

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE E LİTERJESZTÉS FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK 2012. ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE 3. IKTATÓSZÁM: 2-5/2012. MELLÉKLET: DB TÁRGY: Javaslat egyes önkormányzati rendeltek módosítására és ére ELİTERJESZTİ: Vargha Tamás a

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2013. február 14.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2013. február 14. Ügyszám: 289-8/2013. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2013. február 14. Nyirád 2013 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. április 23-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Derecskei

Részletesebben

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık Szám: IV. 170-15/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2011. október 19-én (szerdán) 8 óra 20 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott rendkívüli

Részletesebben

A Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács Ügyrendje

A Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács Ügyrendje A Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács Ügyrendje (Az Ügyrendet a Tanács 7/2012.(IV.24.) számú határozatával fogadta el) A Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi

Részletesebben

II.3. ALÁTÁMASZTÓ JAVASLAT (Településrendezés és változással érintett területek) Munkarész a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 3. melléklete szerinti

II.3. ALÁTÁMASZTÓ JAVASLAT (Településrendezés és változással érintett területek) Munkarész a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 3. melléklete szerinti ALÁTÁMASZTÓ JAVASLAT (Településrendezés és változással érintett területek) Munkarész a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 3. melléklete szerinti tartalommal készült a település sajátosságainak figyelembevételével.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület Községi Önkormányzat RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-92012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült 2012. május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület

Részletesebben

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl JEGYZİKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Tulajdonosi Bizottsága, Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága, Városstratégiai és Városmarketing Bizottsága valamint Közjóléti Bizottsága

Részletesebben

Söréd Község Településszerkezeti tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási tervének módosítása Alba Expert Mérnöki Iroda Bt.

Söréd Község Településszerkezeti tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási tervének módosítása Alba Expert Mérnöki Iroda Bt. ALÁTÁMASZTÓ MUNKARÉSZEK I. TELEPÜLÉSRENDEZÉS 1. Vizsgálat 1.1. Elhelyezkedés Söréd község Fejér megye észak-nyugati határához közel, Székesfehérvártól 16 km-re helyezkedik el. A települést DNy ÉK-i irányban

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzatának Pénzügyi Bizottsága 2011. április 28-án 14.00. órakor tartott nyílt ülésén.- Jelen vannak: Veresné Nagy Margit elnök, Király Lászlóné elnökhelyettes,

Részletesebben

Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl.

Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl. VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE Szám: 2023-9/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2007. szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. Fejér Megye Közgyőlése 2012. szeptember 22-én a Megyenap keretében Csákberény Orondpusztán megtartott ünnepi, nyílt ülésérıl

J e g y z ı k ö n y v. Fejér Megye Közgyőlése 2012. szeptember 22-én a Megyenap keretében Csákberény Orondpusztán megtartott ünnepi, nyílt ülésérıl Szám: 2-10/2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Jelen vannak: továbbá: Fejér Megye Közgyőlése 2012. szeptember 22-én a Megyenap keretében Csákberény Orondpusztán megtartott ünnepi, nyílt ülésérıl Adravecz

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Komló Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. július 18-i rendkívüli ülésérıl a mellékelt jelenléti ív szerint köszöntötte a megjelenteket. Megállapította,

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 258. MELLÉKLET:- TÁRGY: Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének /2013. ( ) önkormányzati rendelete a közterületi parkolók üzemeltetésérıl és a parkolási díjakról

Részletesebben

Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti 206-os tárgyalótermében. Klebelsberg Intézményfenntartó Központ igazgatója

Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti 206-os tárgyalótermében. Klebelsberg Intézményfenntartó Központ igazgatója JEGYZİKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata ÜGYRENDI ÉS IGAZGATÁSI BIZOTTSÁGÁNAK, PÉNZÜGYI ÉS KÖLTSÉGVETÉSI BIZOTTSÁGÁNAK, OKTATÁSI, IFJÚSÁGI ÉS SPORT BIZOTTSÁGÁNAK 2012. december 10-én 15,00

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés április 28-i ülésére

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés április 28-i ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE VI. 584 / 2011. ELİTERJESZTÉS a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2011. április 28-i ülésére Tárgy: A Komárom-Esztergom megyei területi kisebbségi önkormányzatokkal

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. február 8-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

Ellend községi Önkormányzat képviselı-testületének JEGYZİKÖNYVE

Ellend községi Önkormányzat képviselı-testületének JEGYZİKÖNYVE Ellend községi Önkormányzat képviselı-testületének 7/2008.számú JEGYZİKÖNYVE Készült, Ellend községi Önkormányzat képviselı-testületének az ellendi polgármesteri hivatalban 2008. október 8-án 17:00 órakor

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV. 167-9/2013. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. november 4-én (hétfın) 10 óra 15 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzıkönyv-hitelesítınek javasolta Kalláné Udvari Edit és Kulcsár Krisztina képviselıket.

Jegyzıkönyv-hitelesítınek javasolta Kalláné Udvari Edit és Kulcsár Krisztina képviselıket. 1 TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351. Sümegprága, Rákóczi u. 17. T/F:87/550-038. Szám: 39-26/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2010. április 22-én 18,00 órakor kezdıdött nyilvános ülésérıl. Az

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel a megválasztott képviselık közül 12 fı jelen van. A rendkívüli ülést megnyitja.

JEGYZİKÖNYV. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel a megválasztott képviselık közül 12 fı jelen van. A rendkívüli ülést megnyitja. JEGYZİKÖNYV Készült: A Képviselı-testület 2007. augusztus 15-i rendkívüli ülésérıl. Vecsés, Szent István tér 1. (Kezdés idıpontja: 15 óra) Jelen vannak: Balogh Csongor, Dabasi János, dr. Gerencsér Balázs,

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. október 13-án (szerdán) 15 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott alakuló ülésérıl.

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 84/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2009.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Szentesi Roma Nemzetiségi önkormányzat Képviselő-testületének december 28. napján 10,30 órakor

JEGYZŐKÖNYV. a Szentesi Roma Nemzetiségi önkormányzat Képviselő-testületének december 28. napján 10,30 órakor JEGYZŐKÖNYV a Szentesi Roma Nemzetiségi önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 28. napján 10,30 órakor a Szentesi Közös önkormányzati Hivatal Kistanácskozótermében megtartott rendkívüli üléséről

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. december 28-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i e g y ü t t e s ülésérıl Hajdúdorog

Részletesebben

2012. május 16-án 10.00 órától megtartott, telefonon összehívott, rendkívüli ülésén.

2012. május 16-án 10.00 órától megtartott, telefonon összehívott, rendkívüli ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 349-6/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. május 5-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat feladat-ellátási megállapodás megkötésére a Szekszárdi Városfejlesztési Kft-vel

TÁRGY: Javaslat feladat-ellátási megállapodás megkötésére a Szekszárdi Városfejlesztési Kft-vel AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 51. MELLÉKLET : - db TÁRGY: Javaslat feladat-ellátási megállapodás megkötésére a Szekszárdi Városfejlesztési Kft-vel E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 28-án megtartott ülésérıl.

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 28-án megtartott ülésérıl. TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 143-16/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. október 28-án megtartott ülésérıl. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5/2015. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ügyrendi Bizottsága 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve 5 5 5

Részletesebben

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/20-43/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 3-án, 18:00 órai

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-21/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.. /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Helye: Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. március 14-én 13 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl.- Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Baktai Kálmán,

Részletesebben

Elıterjesztés Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének március 21-i ülésére

Elıterjesztés Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének március 21-i ülésére Elıterjesztés Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2014. március 21-i ülésére 1. Tárgy: Felsılajos község településrendezési tervének 2014 évi módosítása, partnerségi egyeztetés szabályainak

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 40-32/2010. 1. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. április 21-én 18,05 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-4/2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Fertıszentmiklós Város Önkormányzat Képviselı Testülete és Csapod- Ebergıc-

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O K

H A T Á R O Z A T O K H A T Á R O Z A T O K amely készült a Kulturális, Oktatási, Sport és Kommunikációs Bizottság 2014. január 23.-án 17 óra 20 perces kezdettel, a Pilisi Polgármesteri Hivatal (2721 Pilis, Kossuth Lajos út.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Szám: 15/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 30-án 08 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV. 145-3/2012. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2012. április 26-án (csütörtökön) 9 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti

Részletesebben

TANULMÁNYTERV Kishartyán község településrendezési tervének módosításához. (Kishartyán, 073/1 hrsz.-ú ingatlanra)

TANULMÁNYTERV Kishartyán község településrendezési tervének módosításához. (Kishartyán, 073/1 hrsz.-ú ingatlanra) TANULMÁNYTERV Kishartyán község településrendezési tervének módosításához (Kishartyán, 073/1 hrsz.-ú ingatlanra) A tervezett fejlesztés helyszíne (Forrás: maps.google.hu) Salgótarján, 2012. június 20.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. J E GY Z İ K Ö NY V 2014. június 23-án 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl

Részletesebben

2010. október 13. JEGYZİKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselı-testületének október 13-án megtartott alakuló ülésérıl

2010. október 13. JEGYZİKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselı-testületének október 13-án megtartott alakuló ülésérıl Pilisszentlászló Község Önkormányzat Képviselı-testülete Szám: 12/2010. Határozatok száma: 49-58 /2010. Rendeletek száma: 9 /2010. JEGYZİKÖNYV 2010. október 13-án megtartott alakuló ülésérıl Napirendi

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.:: I. 240-5/2012 Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

Testületi ülés helye: Sásd Város Polgármesteri Hivatal Díszterme 7370 Sásd, Dózsa Gy. u. 32.

Testületi ülés helye: Sásd Város Polgármesteri Hivatal Díszterme 7370 Sásd, Dózsa Gy. u. 32. J e g y zőkönyv Folytatólagosan felvéve 2011. december 14. napján tartott testületi üléséről. Testületi ülés helye: Sásd Város Polgármesteri Hivatal Díszterme 7370 Sásd, Dózsa Gy. u. 32. Jelen vannak:

Részletesebben

1. SONYC Kft. (8000 Székesfehérvár, Galántai u. 37., Képviseli: Vágvölgyi László)

1. SONYC Kft. (8000 Székesfehérvár, Galántai u. 37., Képviseli: Vágvölgyi László) Galga-menti Víziközmő Beruházást Lebonyolító és Mőködtetı (Üzemeltetı) Társulás 2183 G a l g a m á c s a, P e tıfi u. 105. +3 6 ( 2 8 ) 4 8 9-0 0 2 F a x +36 ( 2 8 ) 5 7 9-0 1 7 JEGYZİKÖNYV Készült a Galga-menti

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. március 21-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. március 21-i ülésére 1. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. március 21-i ülésére Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének /2013. ( ) önkormányzati rendelete az egyes

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 110-17/2012. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV Amely készült Közgyőlése Humán Bizottságának 2012. december 27-én 9 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 98 MELLÉKLET: - TÁRGY: Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének /2011. ( ) önkormányzati rendelete a helyi környezetvédelmi alap létrehozásáról, az alappal való

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 9/1/2010. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl Határozatok száma: 31-33. TARTALOMJEGYZÉK 31/2010.(VIII.16.)

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV.50-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó Társulás Társulási Tanácsának december 17-i ülésére

Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó Társulás Társulási Tanácsának december 17-i ülésére Elıterjesztés sorszáma: 18. Melléklet: 1 db ELİTERJESZTÉS Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó Társulás Társulási Tanácsának 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó

Részletesebben