EDM Smart Machine 0_Folder Exe.indd :28:16

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EDM Smart Machine 0_Folder Exe.indd 1 30.9.2009 10:28:16"

Átírás

1 Smart Machine

2 Smart Machine Precizitás Termelékenység Védelem Ökológia A GF AgieCharmilles Smart Machine Technológiája a szikraforgácsoló berendezésekhez egyértelmû elõnyt jelent a felhasználók számára, amellyel a GF AgieCharmilles más gyártókkal összehasonlítva jelentõs versenyelõny elérését teszi lehetõvé. Az Smart Machine modulok a gépkezelõt az egész szikraforgácsolási folyamat során támogatják, és ez forradalmi lépést jelent a szikraforgácsoló megmunkálási eljárások optimalizálásában. A GF AgieCharmilles ezen a területen egy sor innovatív vívmánynyal már hírnevet szerzett magának: << Szakértõi Rendszerek >>, melyekkel a gépek használata optimális feltételek mellett válik könnyebbé. A Smart Machine Modulok további bizonyítékai annak, hogy a GF AgieCharmilles komolyan veszi ügyfelei célkitûzéseit a termelékenységnövelést illetõen, és ügyfelei kívánságait az energiatakarékos, környezetkímélõ megoldások iránt. Az Smart modulok 4 területet fognak át és támogatnak: Precizitás Új funkciók segítenek a gépkezelõknek az alkatrészek beállításánál, így biztosítva a kész darabok minõségét. Termelékenység Megmunkálási sebesség, megbízhatóság, felügyelet nélküli megmunkálás a szinonímája a nagyobb rentabilitásnak és a gyorsabb megtérülésnek. Védelem Különleges kialakítások és software modulok növelik a megmunkálás megbízhatóságát, csökkentik a sérülésveszélyt és a költségeket, valamint növelik a gépkezelõ bizalmát a géphez. Ökológia Az alacsonyabb felhasználás, mindegy, hogy energiáról, kopó alkatrészekrõl, vagy fogyóeszközökrõl van szó, kevésbé terheli a környezetet.

3 Advanced setup

4 Advanced setup «3 Point Set Up» /Flyer 1 A nem termelõ folyamatok csökkentése - folyamatos célkitûzés A munkadarab beállítása döntõ jelentõségû folyamat, amitõl a végsõ minõség függ. A munkadarabok beállítása a megmunkálási térben nagy odafigyelést igényel. Ennek a folyamatnak az idõráfordításának és költségének csökkentése a GF AgieCharmilles folyamatos célja. Költséges befogó eszközrendszerekkel a kis munkadarabokat pontosan be lehet állítani, azonban egy nehéz munkadarab vízszintes tájolása szinte lehetetlen feladat. Az Advanced setup mindezeket a nehézségeket megoldja. Az Advanced setup mûködési elve A huzalos szikraforgácsoló gép felsõ fejébe integrált mérõtapintó automatikusan felveszi a munkaasztalon rögzített munkadarab térbeli helyzetét (3 Point Set Up). A munkadarab térbeli helyzetének megmérése után a huzalt a gép ehhez a síkhoz képest merõlegesen bedönti, ami által a körülményes munkadarabszintezésre nincs szükség. További mérõciklusok, melyek a munkadarab oldalfelületeinek és egyéb részleteinek elektromos letapogatásával történnek, teszik teljessé a munkadarabok helyzetpontos beállítását. Ahelyett, hogy a munkadarabot a gép XYZ-tengelyeihez tengelypárhuzamosan beállítanánk, az Advanced setup rendszer az összes referenciát korrigálja a numerikus vezérlésben - a munkadarabon mért helyzeteltéréseknek megfelelõen. Mindezek az adatok automatikusan átvételre kerülnek a programba. Elõnyök az Ön számára Nehéz vagy nagy térfogatú munkadarabok egyszerû beállítása. A szikraforgácsoló berendezés asztalán lévõ munkadarabok helyzetpozíció-eltéréseinek egyszerû korrekciója. Nincs szükség költséges befogó eszközök alkalmazására a munkadarabok helyzetkorrekciójához. A telibe vágások és a simító között ellenõrzés lehetséges, hogy a munkadarab esetleges feszültségbõl adódó vetemedését korrekciózzuk. Nem termelõ idõk csökkentése.

5 Econowatt

6 Econowatt kw 8 12h 18h 24h 6h 12h Energiatakarékosság - ökonómiai és ökológiai szükségszerûség Sleep Mode Set-up Az energiaköltségek évek óta drasztikusan nõnek. Ennek következtében a termelési költségek csökkentése érdekében az energiatakarékosság minden termelõ üzemben elsõdleges szempont lett. Az energiafelhasználás csökkentése ezen kívül hozzájárul a klímavédelemhez. A GF AgieCharmilles a fejlesztések technológiaválasztékának meghatározása során ezért prioritásként kezeli az energiafelhasználást. Az Econowatt Smart modul a GF AgieCharmilles céget vezetõvé tette az energiatakarékosság és környezetvédelem területén. Az Econowatt Smart modul mûködési elve /Flyer 2 Az Econowatt modulnak köszönhetõen Ön gépenként annyi energiát takarít meg, amennyi két családi ház egy éves energiaszükséglete. A szikraforgácsoló berendezések éjszaka vagy a hétvégéken gyakran mûködnek felügyelet nélkül. Az Econowatt modul a gép elektromos teljesítményét úgy vezérli, hogy ne pazaroljon áramot, ugyanakkor az optimális gépteljesítmény jellemzõk maradjanak meg. Amint a megmunkálás véget ér, vagy egy esemény miatt megszakad, az elektromos teljesítmény egy minimális szintre csökken. A felhasználó a numerikus vezérlést úgy paraméterezheti, hogy az összes szivattyú - melyek jelentõsen hozzájárulnak a gép energiafogyasztásához - és a vezérlõ szekrény automatikusan lekapcsolásra kerül, amint a gép nem végez több megmunkálást. Az automatikus ismételt bekapcsolás a mûhely munkaszokásainak megfelelõen egy heti naptárban programozható. A munka ismételt felvétele elõtt a gép automatikusan ismét üzembe helyezi magát, így biztosítva a dielektrikum hõstabilizálását. A berendezés minden reggel tökéletesen üzemkész a precíziós megmunkálások megvalósítására. A numerikus vezérlés egyik képernyõje folyamatosan kijelzi a gép pillanatnyi áramfelhasználását. Segít Önnek az üzemeltetési költségek jobb megismerésében és ezzel az energiaköltségek jobb kontrollálásában. Elõnyök az Ön számára A gép áramfelhasználásának folyamatos felügyelete és kijelzése. Áramszámla csökkentése. A mûhely versenyképességének javítása a gépóradíj optimalizálásával. Hozzájárulás a klímavédelemhez.

7 iq technológia

8 iq technológia oiq nélkül iq-val /Flyer 3 Szikraforgácsolás és kopás A szikraforgácsoló megmunkálás a kopás jelenségén alapul. Számos lépés során sikerült a munkadarabon az anyagleválasztás mennyiségét maximálni és ezzel egyidõben az elektróda kopását minimalizálni. Ez olyan szakértõi rendszerek bevezetésével volt elérhetõ, melyek minden egyes impulzus szikraformájának vezérlésével optimálják az áramerõsséget és feszültséget, a nem produktív szikrákat megszüntetik, és a tengelyeken nagyobb sebességet és gyorsulást tesznek lehetõvé. iq A GF AgieCharmilles iq technológiája egyrészt a tengelymozgások optimálásán alapul a lehetõ legjobb timer-öblítés elérése céljából, másrészt minden egyes szikra vezérlésén alapul annak érdekében, hogy minden egyes szikra a lehetõ legjobb hatásfokkal rendelkezzen. Ily módon a lehetõ leghatékonyabb anyagleválasztás érhetõ el, és a frontális elektródakopás megszüntethetõ. Grafitelektródák A grafit nem olvad, hanem 3470 Con szublimál. A grafit kopásának csökkentése a dielektrikumból és a megmunkált anyagból kiváló szénmolekulák lerakódásán alapul, amelyet különleges megmunkálási stratégiák alkalmazásával kontrollálni lehet. Az eddigiekben tapasztalt, nem szabályozható pikkelképzõdés már a múlté. Az iq technológiának köszönhetõen ez a lerakódott szénréteg egy védõréteget képez, melynek vastagságát úgy szabályozzák, hogy az kiegyenlíti az elektróda kopását. Az iq technológia elõnye elsõsorban az, hogy független az alkalmazott grafit minõségétõl. Vörösréz elektródák A vörösréz elkerülhetetlen kopása nem csökkenthetõ olyan könnyen, mint a garfit kopása. A vörösréz 1083 C-on már megolvad. Ez már a kezdetektõl kopást idéz elõ az éleken, míg a nagy felületek a megmunkálási mélység függvényében kkopnak. Ennek a jelenségnek a csökkentésére egyedülálló algoritmusokat fejlesztettek ki, melyek biztonságos szikraképzõdést biztosítanak az energia pontos vezérlésével. Mivel minden impulzus kopást okoz, az impulzusok számát minimálisra csökkentik, és a közepes megmunkálási áramerõsséget az effektív megmunkálási felület függvényében szabályozzák. Ahogy a grafitnál, itt is a szénból kialakuló védõréteget használják a kopás minimalizálásához. Elõnyök az Ön számára Tökéletes munkadarabok gyártása elsõre - utómegmunkálás és idõveszteségek nélkül. Megmunkálási idõk optimálása a nagy leválasztási teljesítménynek köszönhetõen a nagyoló és elõsimító fokozatoknál, melyek kiváló geometriát eredményeznek a mûszaki rajz kész méretével összevetve. Elektróda költségek csökkentése, hiszen jelentõsen kevesebb elektródát kell legyártani. Grafitköltségek csökkentése. A magas grafitminõség már nem feltétlenül szükséges. Gyakran egyetlen egy elektróda elegendõ a kívánt minõség vagy geometria eléréséhez.

9 Job Management system

10 Job Management system /Flyer 4 Rugalmasság - kulcsfontosságú kritérium minden gyártási folyamatban A munkafolyamatokban a külsõ körülmények miatt a prioritások megváltozása napjainkban egyre gyakoribb. Mindegy, hogy a berendezés termelési idejének szükséges maximalizálása miatt, vagy sürgõs munkák beszúrása miatt az elõre kialakított termelési tervbe, vagy akár mûszaki meghibásodások miatt, döntõ tényezõ az, hogy a folyamatot bármikor meg lehessen szakítani, módosítani, és amikor szükséges azt újra folytatni lehessen. Mindezt kényelmesen, gyorsan és biztonságosan kell megvalósítani. Job-Management Magában foglalja az összes mûhelyorientált funkciót, melyek ahhoz szükségesek, hogy a berendezést a valós határidõ-feltételeknek megfelelõen optimálisan használhassuk. Adatbevitel & -management A rugalmas adatmanagementnek köszönhetõen a huzalos és a tömbös szikraforgácsoló gépeken is módosíthatók, kiegészíthetõk és beszúrhatók a megmunkálási szekvenciák. A megmunkálási szekvenciák prioritásai a rentabilitási és minõségi követelményeknek megfelelõen egyenként beállíthatók. Ezen kívül az intuitívan és ergonómikusan kialakított kezelõi felületek segítenek az idõráfordítás csökkentésében a tervezéstõl a kész munkadarabig. Munka-beszúrás Rendkívül praktikus és nagyra értékelt funkció, amit általában munka-beszúrás vagy Part Express néven ismernek. Ez a funkció lehetõvé teszi, hogy bármikor betolhassunk egy sürgõs munkát a gépbe, és az aktuális munka megmunkálási paramétereit elmenthessük. Az eredeti munkát aztán anélkül, hogy adatokat kellene módosítan vagy bevinni, abszolút megbízható módon pontosan ott lehet újra folytatni, ahol az megszakításra került. Szekvencia 1. A futó megmunkálás megszakítása és a gép státuszának elmentése (automatikusan történik). 2. Egy másik (sürgõs) munkadarab felfogása a megmunkáló kádban. 3. Új munkadarab megmunkálása, elkészítése, majd kivétele. 4. Elsõ munkadarab megmunkálásának ismételt felvétele. Elõnyök az Ön számára A futó megmunkálás rizikómentes megszakítása. Felhasználóra szabott munkavégrehajtás. Hatékony üzemeltetés. Gépi fõidõk növelése. Nagyobb elégedettség.

11

12 /Folder Kapcsolat Agie Charmilles SA, 2009 A mûszaki adatok és ábrák tájékoztató jellegûek. Nem jelentenek garantált tulajdonságokat, és változhatnak. Achieve more...

FORM 2000 HP FORM 3000 HP

FORM 2000 HP FORM 3000 HP FORM 2000 HP FORM 3000 HP Alkalmazások FORM 2000 HP és FORM 3000 HP a legnagyobb precizitáshoz összetett alkalmazásoknál iq-technológia a GF AgieCharmilles-tól - egy forradalmi technológia Az iq-technológia

Részletesebben

FORM 2000 és FORM 3000 a legnagyobb precizitáshoz összetett alkalmazásoknál

FORM 2000 és FORM 3000 a legnagyobb precizitáshoz összetett alkalmazásoknál Alkalmazások FORM 2000 és FORM 3000 a legnagyobb precizitáshoz összetett alkalmazásoknál Kis aláméretezés Tömbös szikraforgácsolás egy kis aláméretezésû elektródával Munkadarab anyaga: Acél 1.2343 Elektróda

Részletesebben

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Fast Tool Changer A legnagyobb sebesség élménye Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Váltson elektródákat a forradalmian új Gyors Szerszám Váltóval (FTC - Fast Tool Changer), a világ valóban leggyorsabb

Részletesebben

FilsCertifies_ANGLAIS 10/01/08 9:02 Page 1 PRECISION 100% 90% 80% 70% SPEED 60% 50% 40% 30% 20% 10% COMPLEXITY SURFACE FINISH. Bizonylatolt huzalok

FilsCertifies_ANGLAIS 10/01/08 9:02 Page 1 PRECISION 100% 90% 80% 70% SPEED 60% 50% 40% 30% 20% 10% COMPLEXITY SURFACE FINISH. Bizonylatolt huzalok FilsCertifies_ANGLAIS 10/01/08 9:02 Page 1 COMPLEXITY Bizonylatolt huzalok FilsCertifies_ANGLAIS 10/01/08 9:02 Page 2 Tudta Ön? A nem bizonylatolt fogyóeszközök vagy hamisított alkatrészek használata a

Részletesebben

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755)

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755) 4B Fire extinguisher Air inlet port (H=755) Fire extinguisher Air inlet port (H=755) 871.5 80 Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) 520.5 80 520 237 237

Részletesebben

Keménymarás és/vagy szikraforgácsolás. Dr. Markos Sándor, Szerszámgyártók Magyarországi Szövetsége

Keménymarás és/vagy szikraforgácsolás. Dr. Markos Sándor, Szerszámgyártók Magyarországi Szövetsége Keménymarás és/vagy szikraforgácsolás Gyártástechnológiai trendek Nagy sebességű megmunkálások alkalmazásának fejlődése Lineár motoros hajtások alkalmazásának bővülése Párhuzamos kinematika alkalmazása

Részletesebben

GALIKA PARTNER. Kenőanyag melléklet. www.mm-online.hu. 2011/12. december. M a s c h i n e n M a r k t magyar kiadás. Nagy pontosságú adagológép 14

GALIKA PARTNER. Kenőanyag melléklet. www.mm-online.hu. 2011/12. december. M a s c h i n e n M a r k t magyar kiadás. Nagy pontosságú adagológép 14 www.mm-online.hu M a s c h i n e n M a r k t magyar kiadás 2011/12. december Nagy pontosságú adagológép 14 Viszkozitás mérés 16 GALIKA PARTNER Esettanulmány 36. oldal Új gazdasági erőcentrum 26 cím Mai

Részletesebben

A TERMELÉKENYSÉG MÉRCÉJE

A TERMELÉKENYSÉG MÉRCÉJE FORM 200 FORM 400 < A TERMELÉKENYSÉG MÉRCÉJE 2 ITartalom A termelékenység mércéje Mechanikai felépítés Vezérlés 2 4 6 Generátor Autonómia és rugalmasság GF AgieCharmilles 10 12 14 FORM 200 FORM 400 A FORM

Részletesebben

Szikraforgácsoló huzalok

Szikraforgácsoló huzalok Szikraforgácsoló huzalok EDM (Electrical Discharge Machining), amelyre kissé viccesen használhatnánk az Exact Difficult Machining kifejezést is! 1. Huzalos szikraforgácsolás alapjai A szikraforgácsolás

Részletesebben

A LEGKEDVEZÕBB KÖLTSÉGÛ TÖMBÖS EDM-GÉPEK

A LEGKEDVEZÕBB KÖLTSÉGÛ TÖMBÖS EDM-GÉPEK FORM 20 FORM 30 A LEGKEDVEZÕBB KÖLTSÉGÛ TÖMBÖS EDM-GÉPEK 2 ITartalom Fõbb jellemzõk A mechanika A vezérlés 4 6 10 A generátor Munkaelõkészítés GF AgieCharmilles 12 13 14 FORM 20 FORM 30 A legkedvezõbb

Részletesebben

10. Különleges megmunkálások. 11. Elektroeróziós megmunkálások. Elektroeróziós megmunkálások. Különleges megmunkálások csoportosítása

10. Különleges megmunkálások. 11. Elektroeróziós megmunkálások. Elektroeróziós megmunkálások. Különleges megmunkálások csoportosítása 10. Különleges megmunkálások Különleges megmunkálások csoportosítása - Kifejlesztésüket a megmunkálandó anyagok fejlődése indikálta - anyagválasztás anyagkészítés Új anyagszétválasztási technológiák -

Részletesebben

12. Kükönleges megmunkálások

12. Kükönleges megmunkálások 12. Kükönleges megmunkálások - Kifejlesztésüket a megmunkálandó anyagok fejlődése indikálta - anyagválasztás anyagkészítés Új anyagszétválasztási technológiák - A szerszám (ha van) nem kell keményebb legyen

Részletesebben

CUT 200 CUT 300 CUT 400

CUT 200 CUT 300 CUT 400 CUT 200 CUT 300 CUT 400 < A BERENDEZÉSEK CUT 200 2 Tartalom A berendezések Sokoldalúság és termelékenység Kényelem és biztonság A precizitás alapjai Egyedülálló jellemzõk Sokoldalúság és nagy pontosság

Részletesebben

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 A svéd CTEK MULTI XT 14000 teljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán: teherautókban, buszokban, nagyobb

Részletesebben

Tartalom CUT 200 P. Kevés mellékidõ Digitális CC-generátor EDM szakértõi rendszerek Gazdaságos és környezetbarát Millenium vezérlés GF AgieCharmilles

Tartalom CUT 200 P. Kevés mellékidõ Digitális CC-generátor EDM szakértõi rendszerek Gazdaságos és környezetbarát Millenium vezérlés GF AgieCharmilles CUT 200 P 2 < Tartalom A berendezés Sokoldalúság és termelékenység Kényelem és biztonság A precizitás alapjai Egyedülálló jellemzõk Sokoldalúság és nagy pontosság 3 4 6 7 8 9 Kevés mellékidõ Digitális

Részletesebben

CÉGÜNKRŐL CÉGÜNKRŐL CÉGÜNKRŐL

CÉGÜNKRŐL CÉGÜNKRŐL CÉGÜNKRŐL CÉGÜNKRŐL Vállalkozásomat 1986-ban indítottam el, az akkori lehetőségek keretei között egyéni vállalkozóként, majd 1996-ban létrehoztam a kft-t. Folyamatosan építettük ki a fémtömegcikkek gyártásához szükséges

Részletesebben

Bevezetés Alapelv Mi a finomsajtolás? A finomsajtolás nehézségei A GF AgieCharmilles szikraforgácsoló. Végkövetkeztetés. updatedm.

Bevezetés Alapelv Mi a finomsajtolás? A finomsajtolás nehézségei A GF AgieCharmilles szikraforgácsoló. Végkövetkeztetés. updatedm. Bevezetés Alapelv Mi a finomsajtolás? A finomsajtolás nehézségei A GF AgieCharmilles szikraforgácsoló gépek elõnyei Végkövetkeztetés updatedm Finomsajtolás Bevezetés A finomsajtolás egy lemezmegmunkáló

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

Szakmai nap Nagypontosságú megmunkálások Nagypontosságú keményesztergálással előállított alkatrészek felület integritása

Szakmai nap Nagypontosságú megmunkálások Nagypontosságú keményesztergálással előállított alkatrészek felület integritása Szakmai nap Nagypontosságú megmunkálások Nagypontosságú keményesztergálással előállított alkatrészek felület integritása Keszenheimer Attila Direct line Kft vendégkutató BME PhD hallgató Felület integritás

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

MIKRON HSM 400, 400U 600, 600U, 800

MIKRON HSM 400, 400U 600, 600U, 800 HU MIKRON HSM 400, 400U 600, 600U, 800 Alkalmazások 3-tengely MIKRON HSM 400, 600, 800 Grafit elektróda Óra alkatrészek MIKRON HSM 400 Különbözõ anyagok Óraipar/ mikromechanika Nagy kontúr- és pozícionálási

Részletesebben

AC Classic V2. Szerszámgépek a gazdaságos szikraforgácsoláshoz

AC Classic V2. Szerszámgépek a gazdaságos szikraforgácsoláshoz AC Classic V < AC Classic V2 Szerszámgépek a gazdaságos szikraforgácsoláshoz 2 Tartalom Higlights 4 Mechanika 6 Generátor 8 Vezérlés 10 AC Classic V3 3 Highlights a a sikeres szikraforgácsoláshoz 0,15

Részletesebben

Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken

Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken Weld your way. Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken CROWN International Kft. CLOOS Képviselet 1163 Budapest, Vámosgyörk u. 31. Tel.: +36 1 403 5359 sales@cloos.hu www.cloos.hu

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval

passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval Sphero-XP Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbbel

Részletesebben

Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek. FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft

Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek. FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft FSD Group FSD Industry FSD Innopark Csoport Profil Háttér Tevékenységek

Részletesebben

AC Progress VP2. Nagyon fejlett huzalos szikraforgácsolás rendkívüli precizitással és minõséggel

AC Progress VP2. Nagyon fejlett huzalos szikraforgácsolás rendkívüli precizitással és minõséggel AC Progress VP < AC Progress VP2 Nagyon fejlett huzalos szikraforgácsolás rendkívüli precizitással és minõséggel 2 Tartalom Highlights 4 Bizonylatolt precizitás 6 Nagyfokú autonómia 8 Sokoldalúság és rugalmasság

Részletesebben

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft.

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. E-mail: office@smtech.hu Tel: +36/30/325-3428 (Hederics Tamás Kereskedelmi Igazgató) Rólunk mondták: Eddig 3 gépet rendeltünk a Sheet Metál Technológia Kft-től.

Részletesebben

LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK

LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2015.04.13. LÉZERVÁGÓ BERENDEZÉSEK TRUMPF TruLaser 5030 Classic TLF5000t Gyártás éve: 2008 Lézertípus: Optikás CO2 lézer ( TRUMPF TruFlow 5000 ) Lézerteljesítmény: 5000

Részletesebben

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS!

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! AKKOR SEM, HA A CSAPAT EGY RÉSZE HIÁNYZIK... MODULÁRIS TÖLTŐ: EGY ÚJ SZÍNVONAL SZÜLETETT CSÚCSTELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az úgynevezett plug and play modulokat

Részletesebben

DURMA RP típusú stancoló gépek

DURMA RP típusú stancoló gépek DURMA RP típusú stancoló gépek A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában. Napjainkban,

Részletesebben

Utazás a Panoramic Power világába

Utazás a Panoramic Power világába Utazás a Panoramic Power világába Az energiafogyasztás megismerése Terméksorozat 2017. szeptember Panoramic Power az energiával kapcsolatos tudásban rejlő hatalom Energia a teljesítményhez A Panoramic

Részletesebben

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento Élvezd a csendet csendes mérés hőmérséklet/páratartalom Nincsenek zavaró zajok:

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu www.nct.hu Tárgy: NCT Nr.: Készült: Paritás: Garancia: NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu 01-09-560655, EU. ADÓSZÁM: HU 121 58 791, TEL +36 1 46 76

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

TERMÉKÚJDONSÁGOK MŰHELYFELSZERELÉSEK II / MAU 5000 Innovatív mérőóra tartó. Rendeljen Ön is azonnal a Webáruházból!

TERMÉKÚJDONSÁGOK MŰHELYFELSZERELÉSEK II / MAU 5000 Innovatív mérőóra tartó. Rendeljen Ön is azonnal a Webáruházból! TERMÉKÚJDONSÁGOK MŰHELYFELSZERELÉSEK II / 2017 Rendeljen Ön is azonnal a Webáruházból! www.meusburger.com MAU 5000 Innovatív mérőóra tartó MÉRŐESZKÖZÖK Ideális a fröccsöntőgépek záróerejének ellenőrzésére

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

PEPS CAD/CAM Verzió 7.0 Újdonságok és változások

PEPS CAD/CAM Verzió 7.0 Újdonságok és változások PEPS CAD/CAM Verzió 7.0 Újdonságok és változások Bevezetés Jelen dokumentum áttekintést ad a PEPS CAD/CAM rendszer 7.0 verziójával kapcsolatos újdonságokról és változásokról. Operációs rendszerek A 7.0

Részletesebben

EGYEDÜLÁLLÓAN POZÍCIONÁLVA, HOGY ÖNÖK TÖBBET ÉRJENEK EL

EGYEDÜLÁLLÓAN POZÍCIONÁLVA, HOGY ÖNÖK TÖBBET ÉRJENEK EL THE GF AgieCharmilles CUSTOMER NEWSPAPER 04 MAGYAR NYELVÛ KIADÁS Automotive Motorsport Aeronautic Education Electronics Household Machinery Power Generation Molding Mecatronics Luxury Research Medical

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer.

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. 1 2 Az ISM Online a targoncaflotta adatait összegyűjtő, megfigyelő

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK

ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK ÁLTALÁNOS ADATOK Felhasználási terület Alacsony energia fogyasztású Szolár energia rásegítés f tési redszerekhez kifejlesztett elektronikus keringtet szivattyú, EVOTRON sol kiválóan m ködik magas glykol

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban.

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. Szabványos megoldások Horizontális páternoszter rendszerek Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. 20 21 Kardex Remstar Horizontal Kardex Remstar Horizontal:

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

TPM egy kicsit másképp Szollár Lajos, TPM Koordinátor

TPM egy kicsit másképp Szollár Lajos, TPM Koordinátor TPM egy kicsit másképp Szollár Lajos, TPM Koordinátor 2013.06.18 A TPM A TPM a Total Productive Maintenance kifejezés rövidítése, azaz a teljes, a gyártásba integrált karbantartást jelenti. A TPM egy állandó

Részletesebben

Nagyobb megbízhatóság a mélyebb leszúrási műveleteknél

Nagyobb megbízhatóság a mélyebb leszúrási műveleteknél Nagyobb megbízhatóság a mélyebb leszúrási műveleteknél Az elsődleges felhasználói igényeket......melyek a mélyebb leszúrási műveletek esetén jelentkeznek, az új szerszámok tervezésének korai szakaszában

Részletesebben

Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére!

Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére! A MAHE által kifejlesztett, a világon egyedülálló HYPER Pulse, HYPER Force, HYPER Cold, HYPER Vdown hegesztési eljárásoknak köszönhetően rendkívül precíz, kevesebb utómunkát igénylő, minőségi varratok

Részletesebben

AGIECUT PROGRESS A termelõ berendezés PKD-modullal

AGIECUT PROGRESS A termelõ berendezés PKD-modullal AGIECUT PROGRESS A termelõ berendezés PKD-modullal AGIECUT PROGRESS A termelõ berendezés PKD-modullal 2 - Külön a PKD- és CBN-megmunkálásokhoz kifejlesztett EDMmap software. - ecut-tal kiegészített vágási

Részletesebben

CUT 20 P CUT 30 P GFAC_CUT 20P_30P_Brochure.indd 1 17.9.2009 9:27:23

CUT 20 P CUT 30 P GFAC_CUT 20P_30P_Brochure.indd 1 17.9.2009 9:27:23 CUT 20 P CUT 30 P EGY MUNKÁRA KÉSZ KOMPLETT MEGOLDÁS 2 Tartalom HHighlights Mechanikai felépítés Huzalrendszer Generátor és technológia Vezérlés GF AgieCharmilles 4 6 8 12 16 18 CUT 20 P CUT 30 P Megoldás

Részletesebben

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Termékújdonságok. CoroPak 10.1 Megjelenés: 2010. március 1.

Termékújdonságok. CoroPak 10.1 Megjelenés: 2010. március 1. Termékújdonságok CoroPak 10.1 Megjelenés: 2010. március 1. Több ezer új termék. Ötletek milliói! A nehéz időkben nagyon fontos jó döntéseket hozni. Olyan döntéseket, amelyek segítenek biztosítani a sikeres

Részletesebben

5. Az NC programozás alapjai. Az NC technika fejlődése

5. Az NC programozás alapjai. Az NC technika fejlődése 5. Az NC programozás alapjai Az NC (Numerical Control) az automatizálás egyik specifikus formája A vezérlés a parancsokat az alkatrészprogramból ismeri Az alkatrészprogram alfanumerikus karakterekből áll

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK

ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK ELEKTRONIKUS KERINGTET SZIVATTYÚK ELEKTRONIKUS KERINGTETÖ SZIVATTYÚK F TÉSI ÉS LÉGKONDÍCIONÁLÓ RENDSZEREKHEZ ÁLTALÁNOS ADATOK Felhasználási terület Alacsony energia fogyasztású f tési és légkondicionáló

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT Mindegyik gépet olyan gyárban gyártjuk, ahol állandó hômérsékletet és páratartalmat tartunk fenn. Maximumot a Maximartól! CNC EXPORT KFT H-8152 Kőszárhegy Fő út

Részletesebben

A PLAZMASUGARAS ÉS VÍZSUGARAS TECHNOLÓGIA VIZSGÁLATA SZERKEZETI ACÉL VÁGÁSAKOR

A PLAZMASUGARAS ÉS VÍZSUGARAS TECHNOLÓGIA VIZSGÁLATA SZERKEZETI ACÉL VÁGÁSAKOR A PLAZMASUGARAS ÉS VÍZSUGARAS TECHNOLÓGIA VIZSGÁLATA SZERKEZETI ACÉL VÁGÁSAKOR Készítette: TÓTH ESZTER A5W9CK Műszaki menedzser BSc. TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI DOLGOZAT CÉLJA Plazmasugaras és vízsugaras technológia

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Anyagválasztás dugattyúcsaphoz

Anyagválasztás dugattyúcsaphoz Anyagválasztás dugattyúcsaphoz A csapszeg működése során nagy dinamikus igénybevételnek van kitéve. Ezen kívül figyelembe kell venni hogy a csapszeg felületén nagy a kopás, ezért kopásállónak és 1-1,5mm

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

GROSENS. Lehetőség a precíz öntözésre.

GROSENS. Lehetőség a precíz öntözésre. GROSENS Lehetőség a precíz öntözésre www.grodan.com/grosens A precíz termesztés A precíz termesztés a leghatásosabb és leghatékonyabb termesztési forma, melynek középpontjában a minimális input anyagok

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

Termékújdonságok. Műhelyfelszerelések IV / 2015. HWS 400 és HWS 402 Központosító satu

Termékújdonságok. Műhelyfelszerelések IV / 2015. HWS 400 és HWS 402 Központosító satu Termékújdonságok Műhelyfelszerelések IV / 2015 CD-katalógus 5.9.1.0 Online katalógus A Meusburger piacvezető a szabványosított normáliák területén és megbízható partnere a szerszámkészítésben és gépgyártásban.

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Univerzális szekrénybe szerelhet eszközök

Univerzális szekrénybe szerelhet eszközök Univerzális szekrénybe szerelhet eszközök Univerzális mérmszerek Adat gyjt rendszer Medd teljesítmény kompenzáló rendszer Univerzális mérmszerek UMG 96L 96 96mm-es táblamszer mérhet paraméterek: V, A,

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

MB-light Világítási Energia-megtakarító Rendszerek:

MB-light Világítási Energia-megtakarító Rendszerek: MB-light Világítási Energia-megtakarító Rendszerek: Az MB-light rendszerek egyedülálló technológiával képesek az energetikában a befektetés legrövidebb megtérülésével a világítási költségeken akár 25 38%-os

Részletesebben

AP250L. Nano&Solution. Lineáris motor hajtás egy magas precizitású huzalos szikraforgácsoló rendszerben. A képen nem CE gép látható.

AP250L. Nano&Solution. Lineáris motor hajtás egy magas precizitású huzalos szikraforgácsoló rendszerben. A képen nem CE gép látható. AP250L A képen nem CE gép látható. Lineáris motor hajtás egy magas precizitású huzalos szikraforgácsoló rendszerben Nano&Solution Vágási technológia olajban 1981 óta A Sodick 1981 óta fejleszti az olaj

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR.

HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR. HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR. ÖN ÉS A HELIARC. A HELIARC AZ AWI HEGESZTÉS EGYIK ÉLENJÁRÓJÁNAK SZÁMÍT, HOSSZÚ ÉVEK MUNKÁJÁVAL LETT TÖKÉLETESRE KIDOLGOZVA. AZ AWI AC ÉS DC HEGESZTÉS TERÉN KATEGÓRIÁJÁNAK

Részletesebben

Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető. Liszkay Péter területi képviselő

Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető. Liszkay Péter területi képviselő 2016.04.20 Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető Liszkay Péter területi képviselő Termelési költségek megoszlása a növénytermesztésben Egyéb Műtrágya Személyi ráfordítás Gépi munka Növényvédőszer

Részletesebben

MIKRON HSM 300 Száraz megmunkálás vagy minimál mennyiségû kenés

MIKRON HSM 300 Száraz megmunkálás vagy minimál mennyiségû kenés MIKRON HSM 300 Száraz megmunkálás vagy minimál mennyiségû kenés Tulajdonságok Minimál kenéssel vagy grafitpor elszívással A bõvíthetõ gép, interfésszel az automatizáláshoz Integrált olajköd vagy grafitpor

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0

Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0 Helyszín: MTA Székház, Felolvasóterem Időpont: 2017. November 7. Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0 Dr. Erdős Ferenc Gábor MTA SZTAKI Fejlett robotika ígérete A fejlett robotika és az

Részletesebben

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a TÉLIKERT-ÁRNYÉKOLÓK A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van -

Részletesebben

A víztelenítés új szintje. ALDEC G2 a dekanterek új generációja

A víztelenítés új szintje. ALDEC G2 a dekanterek új generációja A víztelenítés új szintje ALDEC G2 a dekanterek új generációja Alfa Laval ALDEC G2 G2 Az ALDEC G2 a dekanterek új generációja. Hogy miért? Mert a G2 sorozat gépei a teljesítményt új dimenziókba emelik.

Részletesebben

Működési vázlat: Egyéb feltétel. Opcionális rendszerelem. Központi kijelző. Ügyfél terminál érintő monitorral. Ügyfél. Ügyfél Hivatali PC.

Működési vázlat: Egyéb feltétel. Opcionális rendszerelem. Központi kijelző. Ügyfél terminál érintő monitorral. Ügyfél. Ügyfél Hivatali PC. Működési vázlat: Központi kijelző Kijelző Kijelző Hivatali PC Ügyfél Hivatali PC Ügyfél Ügyfél terminál érintő monitorral LAN vagy WiFi Ügyfél Hivatali PC Hivatali PC Sorszám nyomtató Ügyfél Kijelző Ügyfél

Részletesebben

Az enhome komplex energetikai megoldásai. Pénz, de honnan? Zalaegerszeg, 2015 október 1.

Az enhome komplex energetikai megoldásai. Pénz, de honnan? Zalaegerszeg, 2015 október 1. Az enhome komplex energetikai megoldásai Pénz, de honnan? Zalaegerszeg, 2015 október 1. Az energiaszolgáltatás jövőbeli iránya: decentralizált energia (DE) megoldások Hagyományos, központosított energiatermelés

Részletesebben

Dinnyeválogató v2.0. Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1-

Dinnyeválogató v2.0. Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1- Dinnyeválogató v2.0 Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1- Omron K3HB-VLC elektronika illesztése mérlegcellához I. A HBM PW10A/50 mérlegcella csatlakoztatása

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Alphacam Router. Faipari megoldások

Alphacam Router. Faipari megoldások Alphacam Alphacam Router Az Alphacam Router egy teljes funkcionalitású, könnyen kezelhető CAM megoldás faipari cégek számára, akiknek gyors, hatékony szerszámpályákra és megbízható, hibátlan CNC programokra

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz

READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz Drive-by Okos telefon Multiterm Pro Kézi eszközzel történő mérőkiolvasás USB Meter Reader Fix hálózat Automatizált mérőleolvasás fix hálózaton

Részletesebben