Tájékoztató. 43. Villamos-energiaipari vitorlás találkozó 2014 szeptember

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tájékoztató. 43. Villamos-energiaipari vitorlás találkozó 2014 szeptember 11-14."

Átírás

1 Tájékoztató 43. Villamos-energiaipari vitorlás találkozó 2014 szeptember

2 43. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ BALATONFÜRED, SZEPTEMBER A Találkozó célja: A Találkozó rendezője: A Találkozó szervezője: A Találkozó helyszíne: A Találkozó védnöke: Nevezési határidő: Nevezési cím: A villamosenergia-iparág hagyományainak megőrzése, a munkatársi kapcsolatok erősítése, a vitorlázás népszerűsítése, a sportbarátság ápolása. Paksi Atomerőmű (PA) Zrt Paks, Pf. 71. Atomerőmű Sportegyesület (ASE) 7030 Paks, Gesztenyés u. 2. Paksi Atomerőmű (PA) Zrt. Koloska Marina Vitorlás Kikötő 8230 Balatonfüred, Kouvola u. 1. Dr. Kovács Antal - ASE elnök-ügyvezetőigazgató augusztus 29-én, 12:00-ig történő beérkezéssel (az erre rendszeresített és mellékelt nevezési lapokon) A nevezési díj (kalóz, ill. nagyhajós osztályban) Az ellátás költsége (étkezések, frissítők, bankett) A szállás költsége REKÖ A kategóriás üdülőben A szállás költsége a HOTEL LIDO***-ban Ft/fő Ft/fő (ÁFÁ-val) Ft/fő (ÁFÁ-val) Ft/fő (ÁFÁ-val) A szállásigények kielégítése a nevezés sorrendjében történik! Az étkezések helye: a REKÖ étterme. A szálláshelyek címe: 8230 Balatonfüred, Germering u. (a 71-es úton Csopak felől érkezve az első lehajtási lehetőség balra). Az ellátás (csütörtök vacsorától - vasárnap reggeliig) díja és a szállásdíj (amely idegenforgalmi adóval együtt értendő) közvetített szolgáltatásokat tartalmaz. A nevezés utólagos lemondása sajnos nem lehetséges: a nevezési lapon igényelt szolgáltatások, levonások nélkül kerülnek kiszámlázásra, a megadott számlázási címre! A Találkozó Szervező Bizottsága (főrendezője) és a nevezési lapok elérhetőek: László Zoltán (tel.: 06-20/ );

3 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ Szervezési tájékoztató: Kollár Károly ( ) vezető pénzügyek, számlázás (mindenes). László Zoltán ASE ( ) pénzügyek, számlázás. Téren István ( ) nagy hajós információ. Nagy Jenő ( ) kalóz osztály információ. Cserny Ferenc ( ) egyéb szervezői feladatok. A dedikált feladatokon túl valamennyi sárga VVT pólóban lévő személytől kérhető segítség! Nagy hajós kikötés: a mólók üres helyein van lehetőség. Kalóz sólya: a kikötői daru mellett. Területkiosztás: Rendezvényterület Versenyiroda Szállások Parkolók Bejárat Recepció

4 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ Tisztelt Sporttársak! A jó hangulatban telt Balatonlellei találkozón a bennfentesek tanakodtak- mi lesz jövőre? Mivel a jelenlegi gazdasági helyzet több résztvevőt nehéz helyzetbe hozott, egyre kevesebb támogatás jut - többek között- a vitorlázásra is! Ennek ellenére már akkor körvonalazódott, hogy a 2014-es iparági vitorlás találkozó meg lesz tartva! A vitorlás sportbizottság döntéseés a rendező egyesület vállalkozó kedve ismét az Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Sportklub csapatát tisztelte meg e nemes feladat ellátásával- ezúttal saját kikötőjében Balatonfüreden! A találkozó résztvevői előtt nem ismeretlen a Koloska Marina kikötő, már több alkalommal volt itt sikeres verseny. A helyszín, a körülmények illetve a lehetőségek ideálisak a viadal sikeres megrendezésére! A VITSPORT alapítvány kedvezően fogadta az ASE VSC jelentkezését, amelyet a tel közösen rendezi meg. Ez évben is sok vendégre számítunk! Reméljük, hogy legalább annyi- a vitorlázás illetve a Balaton szerelmese fog részt venni - mint az elmúlt évben. Várhatóan ismét vitorlás csónak, és ugyan annyi vitorlás kishajó személyzete verseng a nem csekély számú elismerésért! Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően ez évben is szeretnénk a költségeket minimális szinten tartani. A részvételi illetve nevezési díjak nem fogják meghaladni az elmúlt év összegeit az összeállított pénzügyi terv szerint, a számlázás az eddig beváltak alapján utólag fog történni a nevezési lapon közölt címre. A Paksi Atomerőmű ZRT hathatós támogatásával megvalósuló rendezvény fő védnöke ismét Dr Kovács Antal ASE elnök-ügyvezető igazgató úr lesz! Minden kérdésre válaszolunk az ASE VSC illetve a VISE címeken, valamint a rendezők telefon számán. László Zoltán ASE VSC 06 20/ Kollár Károly VISE 06 20/ Reméljük, hogy e nagy hagyományokkal rendelkező találkozó ez évben is jó hangulatban, nemes versengésben valamint az emberi kapcsolatok szorosabbá tételében fog telni! Várunk mindenkit Füreden a Koloskában!

5 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ VERSENYKIÍRÁS A verseny neve: 43. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ KALÓZ FUTAMOK Verseny jellege: Meghívásos pályaverseny a kalóz hajóosztályban Verseny időpontja: szeptember Verseny helyszíne: Balatonfüred, Koloska-Marina kikötő előtti vízterület Verseny rendezője: Atomerőmű SE Versenyvezető: Hagemann László VB elnök: Hantó István Versenyorvos: Dr. Hutás Mihály Verseny résztvevői: Villamosenergia-ipari Vitorlás Sporttalálkozók Versenyszabályzatában előírtak szerint. A Vitorlás Sporttalálkozók amatőr (iparági), illetve nyílt jellegűek. Az iparági kategóriába benevezett hajóegységeknél az adott hajóban nevezett versenyzők legalább egyikének munkavállalónak, tisztségviselőnek vagy nyugdíjasnak kell lennie, a másik nevezett versenyző iparági alkalmazott vagy hozzátartozó is lehet. Azok a versenyzők (ide értve a tisztségviselőket, nyugdíjasokat és hozzátartozókat is), akik a kalóz hajóosztály/ide értve: felnőtt, ifi, női/ Országos Bajnokságain 1-6. helyezést értek el, az eredmény teljesítésétől számított 5. év utolsó naptári napjáig nem nevezhetők az iparági kategóriában. A fentieknek meg nem felelő hajók/versenyzők csak a nyílt kategóriában nevezhetőek. A nyílt kategóriában induló hajók zöld színű szalagot kötelesek viselni a baum végére kötve, melyet a csapatok a regisztrációkor kapnak meg. A szenior kategóriában történő külön értékelésbe azok a hajók nevezhetők, ahol a hajóegység mindkét tagja szeptember 14. napjáig betölti a 60. életévét. Nevezési hely, időpont: Koloska Marina Vitorlás kikötő, Versenyiroda. Balatonfüred, Kouvola utca 1., szeptember között. Kötelező előnevezés: augusztus 29-én 12:00-ig kizárólag elektronikus úton lehetséges ( ). Nevezni csak az erre rendszeresített mellékelt nevezési lapokon lehet.

6 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ Versenyszabályok: Az ISAF évi versenyszabályai, az MVSZ évi Általános Versenyutasítása Versenyrendelkezései, ill. a Kalóz Osztály előírásai, továbbá a Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata és a Vitorlás Találkozók Versenyszabályzata alapján. Az előzőektől való esetleges eltérés csak a versenyt megelőző napon, csapatvezetői megbeszélés keretében kialakított konszenzus alapján lehetséges, amelyet versenyhirdetményben kell közzétenni. A Találkozók hagyományainak megfelelően a versenyen hátszélvitorla használata NEM engedélyezett. Biztosítás: Minden hajónak érvényes felelősségbiztosítással kell rendelkeznie, ami a nevezéskor igazolandó. Hiányában a nevezés nem fogadható el! Versenypálya: Balatonfüred - Tihany hajózási útvonaltól északkeletre elhelyezett, a széliránytól függően kitűzött háromszög alakú pálya, fixen telepített zsűrivel (pályarajz szerint). A versenypálya teljesítésének módja: RAJT cirkáló raum raum cirkáló hátszél cirkáló CÉL Tervezett futamok száma: 4 Pályajelek: Narancssárga színű, felfújható műanyag bóják. A rajt- és céljel, piros-fehér csíkozású zászlós bója. Rajtvonal: Telepített - a zászlósbója és a rajthajó árboca közti egyenes. Célvonal: Telepített - a zászlósbója és a célhajó árboca közti egyenes Rajteljárás: szept. 12-én az 1. futam előkészítő jelzése: 9 óra 55 perc, további futamok: ráindítással. A rendezőség egy nap legfeljebb 3 futam rendezését tervezi. A szept. 13-i első futam előkészítő jelzés időpontja a szept.12-i hirdetmény szerint! Az utolsó lehetséges előkészítő jelzés időpontja án 12 óra 55 perc. Időkorlátozás: nincs, ez módosítja MVSZ évi Ált. Versenyutasítás pontját! Óvás: Az aznapi futamok befejezése után, a rajt/cél hajó partra érkezéstől számított 1 órán belül. Óvási díj nincs!

7 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ Értékelés A Vitorlázás évi Versenyszabályai Függelék A4-es szabályának ún. legkisebb pontrendszer -ben leírtak alapján, kategóriánként külön-külön. Kieső futam csak négy érvényes futam esetén lehetséges. A Rendezőség díjazza: Különdíjak: a legjobb hat iparági párost; a nyílt és a szenior kategória legjobb három-három vitorlás párosát; a kalózok hagyományos iparági csapatversenyének első hat helyezettjét. az első futam iparági kategória győztese a Tenke Lajos Vándorkupát nyeri el; a legfiatalabb átlagéletkorú iparági hajóegység a MAVIR Vándorkupáját kapja; a hagyományos iparági csapatverseny utolsó hajója: Teknősbéka Vándorkupa; a versenyen utolsó, de még értékelhető eredményt elért hajóegysége a Vízi csiga Vándorkupát nyeri el; a legeredményesebb női egység díja; a legfiatalabb, ill. a legidősebb kormányos, ill. legénység díj; fair-play díj. A kalózok hagyományos iparági csapatversenyébe a nevezett munkáltatói szervezetek két legjobb, az iparági kategória értékelése szerinti hajóegység által elért eredmény számít bele, amely Társaság a vitorlás találkozó vándorkupáját nyeri el. Eredményhirdetés: szeptember 13-án 17:00 órakor (Balatonfüred, Koloska-Marina kikötő) Protokoll: a tervezett programok és az egyéb tudnivalók a honlapon július 31-ig kerülnek közzétételre. Egyéb rendelkezések: 4 o Bf szélerőség felett a versenyvezetőség nem indít futamot. A futamok alatt a kísérő motorosok az előkészítő ( 5 perces ) jelzést követően a versenypályán, a pályajelekkel határolt területen belül nem tartózkodhatnak. A versennyel, illetve az azon való részvétellel kapcsolatos, vagy annak folyamán előforduló, vagy okozott személyi és vagyoni károkért a Rendezőség, illetve a rendező Atomerőmű SE felelősséget nem vállal.

8 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ PÁLYARAJZ 43. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ KALÓZ FUTAMOK A versenyen résztvevők saját kockázatukra és felelősségükre vitorláznak! Jó Szelet Kíván: a Rendezőség! Óvd a Balaton tisztaságát és erre másokat is figyelmeztess!

9 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ VERSENYKIÍRÁS A verseny neve: 43. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ NAGYHAJÓS FUTAM Verseny jellege: Meghívásos túraverseny a nagyhajós osztályok számára Verseny időpontja: szeptember 13. Verseny helyszíne: Balatonfüred Verseny rendezője: Atomerőmű SE Versenyvezető: Hagemann László VB elnöke: Hantó István Versenyorvos: Dr. Hutás Mihály Verseny résztvevői: Villamosenergia-ipari Vitorlás Sporttalálkozók versenyszabályza- tában előírtak szerint. A Vitorlás Sporttalálkozók amatőr (iparági), illetve nyílt jellegűek. Az iparági kategóriába benevezett hajóegységeknél az adott hajóban nevezett versenyzők legalább egyikének munkavállalónak, tisztségviselőnek vagy nyugdíjasnak kell lennie, a többi nevezett versenyző iparági alkalmazott vagy hozzátartozó is lehet. Azok a versenyzők (ide értve a tisztségviselőket, nyugdíjasokat és hozzátartozókat is), akik a kalóz hajóosztály/ide értve: felnőtt, ifi, női/ Országos Bajnokságain 1-6. helyezést értek el, az eredmény teljesítésétől számított 5. év utolsó naptári napjáig nem nevezhetők az iparági kategóriában. A fentieknek meg nem felelő hajók/versenyzők csak a nyílt kategóriában nevezhetőek. A nyílt kategóriában induló hajók zöld színű szalagot kötelesek viselni a baum végére kötve, melyet a csapatok a regisztrációkor kapnak meg. Nevezési hely, időpont: Koloska Marina Vitorlás kikötő, Versenyiroda. Balatonfüred, Kouvola utca 1., szeptember között. Kötelező előnevezés: augusztus 29-én 12:00-ig kizárólag elektronikus úton lehetséges ( ). Nevezni csak az erre rendszeresített mellékelt nevezési lapokon lehet. Versenyszabályok: Az ISAF évi versenyszabályai, az MVSZ évi Általános Versenyutasítása, Versenyrendelkezései, ill. a Nagyhajós Osztályok előírásai, továbbá a Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata és a Vitorlás Találkozók Versenyszabályzata alapján. Az előzőektől való esetleges eltérés csak a versenyt megelőző napon, csapatvezetői megbeszélés keretében kialakított konszenzus alapján lehetséges, amelyet versenyhirdetményben kell közzétenni.. Biztosítás: Minden hajónak érvényes, legalább Ft összegű felelősségbiztosítással kell rendelkeznie, ami a nevezéskor igazolandó, hiányában a nevezés nem fogadható el.

10 Versenypálya: (pályatérkép szerint) Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ sz. pálya: Balatonfüred (rajt) Siófok Balatonalmádi Alsóörs Balatonfüred (cél) 2. sz. pálya: Balatonfüred (rajt) Siófok Alsóörs Balatonfüred (cél) A várható szélerősség függvényében a teljesítendő pálya számát a Code 1, vagy Code 2 lobogó felhúzásával, a Versenyvezetőség a rajteljárás során, de legkésőbb a figyelmeztető jelzéssel egy időben a rajthajón jelzi. Tervezett futamok száma: 1 Pályajelek: Narancssárga színű, felfújható műanyag bóják. A Versenyvezetőség hivatalos motorosai RC feliratú zászlót viselnek! 1.sz. pálya esetén: ( Code 1 lobogó) Rajt: Balatonfüred, Koloska -Marina Kikötőtől dél-keleti irányban kb m-re kitűzött vonalszakasz 1.sz. pályajel: Siófok Vitorlás Kikötőtől észak-keletre kb m-re kitűzött narancssárga felfújható műanyag bója, melyet bal kéz felől kell kerülni. 2.sz. pályajel: Balatonalmádi Vitorlás Kikötőtől dél-keletre kb m-re kitűzött narancssárga felfújható műanyag bója, melyet bal kéz felől kell kerülni. 3.sz. pályajel: Alsóörs Vitorlás Kikötőtől dél-keletre kb m-re kitűzött narancssárga felfújható műanyag bója, melyet bal kéz felől kell elhagyni. Cél: Balatonfüred, Koloska-Marina Kikötőtől észak-keletre kb m-re kitűzött vonalszakasz melynek É-i végét célbója az D-i végét a célhajó jelöli (piros-fehér csíkos zászlós bója és a célhajó narancsszínű lobogót viselő árboca közötti egyenes). 2.sz. pálya esetén: ( Code 2 lobogó) Rajt: Balatonfüred, Koloska -Marina Kikötőtől dél-keleti irányban kb m-re kitűzött vonalszakasz 1.sz. pályajel: Siófok Vitorlás Kikötőtől észak-keletre kb m-re kitűzött narancssárga felfújható műanyag bója, melyet bal kéz felől kell kerülni. 3.sz. pályajel: Alsóörs Vitorlás Kikötőtől dél-keletre kb m-re kitűzött narancssárga felfújható műanyag bója, melyet bal kéz felől kell kerülni. Balatonfüred, Koloska-Marina Kikötőtől észak-keletre kb m-re kitűzött vonalszakasz melynek É-i végét célbója az D-i végét a célhajó jelöli (piros-fehér csíkos zászlós bója és a célhajó narancsszínű lobogót viselő árboca közötti egyenes).

11 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ Pályarövidítés, pályamódosítás: Gyengülő szélerősség esetén a versenyen legkésőbb a vezető hajó 1.sz. pályajelnél történő elhaladásáig lehetséges, az 1. sz. pálya 2. sz. pályára történő módosításával, közlése a versenyszabályok szerint. Amennyiben a verseny folyamán a szélerősség olyan mértékben gyengül, hogy kétségessé válik a futam sikeres befejezése, a versenyvezető döntése alapján a futam a 3-as számú pályajelnél is befuttatható. Rajteljárás: szeptember 13-án az előkészítő jelzés időpontja, egyszerre az összes hajó részére 9 óra 20 perc: figyelmeztető jelzés - Sárga lobogó felhúzása, 1 kürtjel 9 óra 25 perc: figyelmeztető jelzés - Code V lobogó kitűzése, 1 kürtjel 9 óra 26 perc: előkészítő jelzés - Code P lobogó kitűzése, 1 kürtjel 9 óra 29 perc: egyperces jelzés - Code P lobogó levonása, dudajel 9 óra 30 perc: rajt jelzés - Code V, bevonása, 1 kürtjel A versenyben résztvevő hajóknál a külmotort legkésőbb az előkészítő jelzéstől a rajteljárás végéig függőleges helyzetben kell tartani! A Versenyvezetőség a rajteljárások során nem alkalmazza a Code I lobogót, ezért korai rajt esetén a vétkes hajó, valamennyi szabályosan rajtoló hajót kikerülve, visszatérhet a rajtvonalon is. Egy hajó akkor rajtol újra szabályosan, ha előzőleg teljes terjedelmével visszatér a rajtvonal rajt előtti oldalára. Esetleges általános visszahívás esetén a következő rajteljárás figyelmeztető jelzése 10 perccel a sikertelen rajtot követően kerül kiadásra. A sikeres rajtot követő 30 perc eltelte után rajtoló hajó, el nem rajtolt hajóként kerül értékelésre. A rajteljárás alatt hátszélvitorla nem lehet felhúzva az árbocvonal előtt, azok kilobbantása csak a rajtjelzés után 3 perccel engedélyezett. Ennek időpontját 1 kürtjel jelzi. Ezen előírás megsértői ellen óvást nyújt be a Versenyvezetőség. Időkorlát: szeptember 13-án a legkésőbbi befutás 16 óra 00 perckor lehetséges Nyilatkozattétel: A célvonalon való áthaladás a verseny szabályszerű teljesítését jelenti. A célba futás után a versenyvezetőség a hajók biztonsági felszereléseinek meglétét ellenőrizheti. Óvás: A futam befejezése után, a rajt-cél hajó partra érkezéstől számított 1 órán belül, írásban a versenyirodán, a versenyvezetőnél. Óvási díj: nincs! Hirdetmények helye: Koloska-Marina Kikötő, Versenyiroda, Balatonfüred Biztonság: A hajókon tartózkodó, úszni nem tudó, továbbá a kiskorú személyek részére a mentőmellény viselése a víz hőmérsékletétől, a szélerősségtől és a versenyvezetőség jelzéstől függetlenül a kikötőből való kifutástól a kikötőbe történő érkezésig kötelező!

12 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ Értékelés: Az aktuális MVSZ Yardstick listája szerint, figyelembe véve az MVSZ előnyszámadási szabályzatának irányelveit. Az előnyszámmal korrigált első három helyezést elérő egység az iparági és a nyílt kategóriában, külön-külön értékelendő. Az iparági kategória előnyszámmal korrigált első helyezettje nyeri el a "TIGRES" kupát. A nyílt kategória előnyszámmal korrigált győztese a VOLVO VARGA Vándorkupát kapja. Három vagy annál több induló esetén az azonos MVSZ hajóosztályhoz tartozó hajóegység az iparági, ill. nyílt kategóriától függetlenül külön is értékelendők. A DOLFIN hajóosztály legjobb iparági hajóegysége a KOLOSKA Vándorkupát, a legjobb nyílt kategóriában induló hajóegysége a SCHAFER YACHT Vándorkupát nyeri el. Különdíjak: legjobb szenior egység; legjobb női egység; legidősebb kormányos; legidősebb manschaft, legfiatalabb kormányos, legfiatalabb manschaft; fair-play. Az egyes kategóriák eredménylistája mellett a hirdető táblán tájékoztató jelleggel el kell helyezni a nagyhajók együttes (iparági + nyílt = abszolút) értékelését is. Eredményhirdetés: szeptember 13-án 17:00 órakor (Koloska-Marina Kikötő) Protokoll: a tervezett programok és az egyéb tudnivalók a honlapon július 31-ig kerülnek közzétételre. Egyéb rendelkezések: A mentőmellény viselése az Y lobogó kitűzése esetén valamennyi hajóegység számára kötelező. A versenyben induló hajók vitorláján - jól látható - rajtszámot kell elhelyezni. A versennyel, illetve az azon való részvétellel kapcsolatos, vagy annak folyamán előforduló, vagy okozott személyi és vagyoni károkért a Rendezőség, illetve a rendező Atomerőmű SE felelősséget nem vállal. Elindított futamot a versenyvezetőség nem szakít félbe! Minden kormányos a maga felelősségére dönt a verseny folytatásáról, vagy feladásáról.

13 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ PÁLYATÉRKÉP 43. VILLAMOSENERGIA-IPARÁGI VITORLÁS TALÁLKOZÓ NAGYHAJÓS FUTAM pálya Rajt Cél 2. 1 A versenyen résztvevők saját kockázatukra és felelősségükre vitorláznak! Óvd a Balaton tisztaságát és erre másokat is figyelmeztess! Jó Szelet Kíván: a Rendezőség! Mindenkit biztatunk, hogyha még különböző okok miatt nem állt össze a csapat és még nem neveztetek eddig az Iparági Találkozóra, de szeretnétek kalóz vagy nagyhajós futamon indulni, akkor szervezzétek meg a csapatotokat és nevezzetek. Mindenkit szeretettel várunk szeptember 11-én, Balatonfüreden! Szervező Bizottság

14 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Fax: 75/ A 43. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ PROGRAMJA Koloska-Marina kikötő Balatonfüred, szeptember szeptember 11. CSÜTÖRTÖK Versenyzők és kísérők érkezése a Paksi Atomerőmű Zrt. Rekreációs Központjába (REKÖ), regisztráció 14:00-17:30 A szálláshelyek elfoglalása a Központban és a szomszédos Hotel LIDO-ban 14:00-17:30 Hajók fogadása és elhelyezése a Koloska Kikötőben 14:00-17:30 Nevezés a Koloska Kikötőben található Versenyirodán 14:00-19:00 Vacsora a kikötőben 17:30-19:30 Csapatvezetők részére megbeszélés (csapatonként 1-1 fő), a nevezési listák ellenjegyzése (REKÖ Tárgyalóterem) Vitorlás Sportági Értekezlet (REKÖ Tárgyalóterem) 20:00-21: szeptember 12. PÉNTEK Büféreggeli a Rekreációs Központ éttermében, ugyanott a hideg ebéd csomagok átvétele 06:30-08:00 A Találkozó megnyitója a Koloska Kikötőben 08:30-08:45 Rajt-cél hajó és a motorosok indulása 09:00 Kalóz osztály rajtja (további futamok ráindítással) 10:00 Büfévacsora a Rekreációs Központ éttermében 17:30-19:30 Rokker Zsolti pálinka kóstolója (Koloska Kikötő) 20: Marót Viki és a Nova (Koloska Kikötő) 21: Zenés műsor a Hawai zenekarral (Koloska Kikötő) 21: szeptember 13. SZOMBAT Büféreggeli a Rekreációs Központ éttermében, ugyanott a hideg ebéd csomagok átvétele 06:30-08:00 Rajt-cél hajó és a motorosok indulása 08:30 Nagyhajós túraverseny futamának rajtja 09:30 Kalóz osztály rajtja (elmaradt futamok ráindítással) hirdetmény szerint Eredményhirdetés a Koloska Kikötőben 17:00 Gálavacsora a Rekreációs Központ éttermében 19:00 Kulturális programok a Koloska Kikötőben: Copacabana brazil táncegyüttes műsora 20:30 Tánczene a Koloska Kikötőben MAVIR zenekarral 21:30-02:00 Bankett, zenével, meglepetés műsorral 19:00-24: szeptember 14. VASÁRNAP Svédasztalos reggeli 07:30-09:30 Szálláshelyek elhagyása, kijelentkezés, elutazás 07:30-10:00 Hajók elszállítása, kifutása 07:30-12:00 A találkozó résztvevőinek ellátása a regisztrációkor átadott karszalagok színei alapján történik! Az esti kiegészítő programokon a részvétel - a szponzorok jóvoltából díjmentes!

15 Kedves Sportbarátunk! Mint a jelen Villamosenergia-ipari Sporttalálkozó lelkes résztvevője, nyilván osztozol velünk abban a gondolatban, hogy MI, iparági munkavállalók rendkívül büszkék vagyunk egyedülállónak tekinthető amatőr sportmozgalmunkra. Ezen hagyomány ápolásáért, gazdagításáért jött létre a VITSPORT Alapítvány, hogy szervezeti hátteret biztosítson az iparági sporttalálkozóknak ban már 14 sportágban (asztalitenisz, fallabda, futás, horgászat, kajak-kenu, kosárlabda, labdarúgás, sakk, sí, sárkányhajó, teke, tenisz, természetjárás, vitorlázás) mérhetjük össze tudásunkat a támogató iparági vállalatok, az önkéntes szervező kollégák és az Alapítvány együttes munkájának köszönhetően. Tegyünk együtt azért, hogy ez az iparági munkavállalókat összefogó, ugyanakkor az egészséges életmódot, sportolást zászlajára tűző, életreszóló élményeket nyújtó mozgalom a jövőben tovább éljen, színesedjen, és ha szükséges, az igények változásához igazodva megújuljon. Kövesd figyelemmel a Sportági Bizottságok és a Sportági Értekezlet munkáját; javaslataidat, észrevételeidet oszd meg a csapatod vezetőjével, sportkoordinátoroddal, hogy a megfelelő fórumon képviselhessék azokat! Ismerkedj meg a Sporttalálkozók történetével, az Alapítvánnyal, regisztrálj honlapunkra, hogy ben értesülj a legfrissebb hírekről: Kövess minket a Facebook-on, oszd meg élményeidet a többiekkel: Támogasd adód 1%-val a VITSPORT Alapítványt! (adószám: ) Lehetőségeid szerint vállalj önkéntes munkát sporttalálkozó szervezésében! Gyere el a legközelebbi Találkozóra is! Sikeres versenyzést, jó szórakozást kíván: Villamosenergia-ipar a Sportért Alapítvány Mindannyian érzékeljük tágabb környezetünkben a folyamatos kihívások viharos áradatát, melyek hatnak Ránk, akik egyszerre vagyunk, a gazdaság szereplői, a család tagjai, egy baráti társaság része vagy egy sportág szerelmesei ben jutott végleges elhatározásra néhány ember, akik már két-három évtizede szelik a magyar tenger habjait, hogy a meglévő tudást, tapasztalatot meg kellene osztani az utánpótlással, az utóbbi években a Balatonnal, a vitorlázással ismerkedőkkel. Így jött létre a: Napjainkban közel 40 fő, több mint 800 évnyi tapasztalattal a háta mögött, alkotja a VISE-t! Ami közös cél minden VISE tag életében: a Balaton tisztelete, a vitorlás társadalom erősítése, az eddig elért eredményeink megtartása. Célok között szerepel az eddig is rendszeres elméleti-gyakorlati képzés, a gyermek-felnőtt táborok megtartása, ha eszközeink engedik minél szélesebb kör számára hirdetése, lebonyolítása. Szeretnénk minél több olyan vitorlázót tudni körülöttünk a vízen a következő években is, akik minden körülmények között biztonságban, felkészülten, jó hangulatban járják a magyar tengert. A kihívások, a jó hangulat, a versenyek összetartoznak az életünkben. Természetesen, az egyes rendezvények, akár rangosabb társadalmi események lebonyolításához szükséges szervező erő, tapasztalat és erőforrás is rendelkezésre áll a VISE-ben. Nagyobb baráti társaságok vagy cégek rendezvényeihez tudunk biztosítani eszközöket és szakképzett, tapasztalt segítő személyzetet is. Elérhetőség:

16 Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub Web: Fax: 75/ A Paksi Atomerőmű vitorlás sportjának rövid történeti áttekintése A vitorlás sport a Magyar Villamos Művek Trösztnél, és vállalatainál évtizedek óta a vezetés által befogadott, és támogatott sportág volt. A Paksi Atomerőmű Vállalat /PAV/ évi megalakulásakor, a vállalat közgazdasági igazgatóhelyettese Lakosa József volt a vitorlázás első patrónusa. Ő már korábbi munkahelyén, a Dunamenti Hőerőmű Vállalatnál /DHV/ is támogatta a sportágat. Abban az időben Valentin Ferenc - aki szintén 1976-ban került a PAV-hoz a DHV-tól a szakosztály legaktívabb tagja. Mindketten természetesnek és fontosnak tartották, hogy a Vállalat kezdettől fogva részese legyen a villamosenergia-iparágban meghonosított sport, és szabadidő mozgalomnak. Megalakulásakor, a PAV-nak sem telephelye, sem üdülő épülete nem volt, így vitorlás eszközöknek sem volt bázisa. Annak érdekében, hogy a cég bekapcsolódjon az iparág vitorlás vérkeringésébe, már 1977-ben, 1 db kölcsönzött kalóz hajóval részt vettek. A következő évek iparági versenyein folyamatosan részt vesz az egyesület az időközben beszerzett négy Kalóz vitorlással. A résztvevők száma is gyorsan növekedett és egyre aktívabbak lettek a vitorlázást kedvelő szakosztály tagjai. A hajókat az első néhány évben a PA ZRT mai vitorlás kikötője helyén, az egykori iszapos nádas, vízterületen, horgonyon állva (!), a szabadban tároltuk. Fontos dátumokról kell itt megemlékeznünk, mivel 1983 elkezdődik Balatonfüreden a mai nevén REKÖ építése, december 21.-én pedig megalakul a Paksi Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Szakcsoportja 18 fő részvételével. Elnök: Gál Rezső, Vezetőségi tagok: Valentin Ferenc, Nagy Jenő, Tóbiás Zoltán január 15-én megszületik a levél a Magyar Vitorlás Szövetség felé az egyesület tagfelvétele érdekében. Ezek után a hajók biztonságosabb elhelyezésében, lényeges változások történtek, mivel elkészült a mai kikötő helyén az első stég. A hajókat az igénybevételüket követően a vízből kiemelve, saját sólya kocsijukon az időközben elkészült üdülő épületbe kellett átszállítani, az ott kialakított tároló helyre. A balatonfüredi Kisfaludy strand végén a stég /a mai Koloska Kikötő területén/

17 Megfogalmazásra kerültek a Szakcsoport céljai, amelyet az ASE akkori elnökéhez Balogi Jenőhöz nyújtottak be jóváhagyásra. A Működési Rendben a célkitűzések között így ma is szerepelnek az alábbiak: A rendszeres testedzés, sportolás a vitorlázás lehetőségének szervezett formában történő biztosítása A sportág mindhárom ágának, a versenyvitorlázás, a túravitorlázás és kedvtelési célú szabadidő vitorlázás szervezett formában történő művelése, népszerűsítése Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., az Atomerőmű Sportegyesület és a Szakcsoport méltó képviselete a Villamosenergia-ipari Vitorlás Találkozókon és az egyéb versenyeken Az ASE Vezetése támogatta ezeket az elképzeléseket, és ezzel a Vitorlás Szakcsoport betagolódott a Vállalat tömegsport szervezetébe, a Szabadidősport Szakosztály részeként hivatalosan is magalakult az ASE VSC A fejlődés következő fontos lépéseként megtörténtek az első nagyhajó beszerzések, B21 illetve a CNSO típusokból. Ezen hajók elhelyezését tárolását szerződés alapján a BME kikötőjében sikerül megoldani, így az 1985-ben az Egyesület megrendezhette a XIV. Iparági vitorlás találkozót! A Paksi Atomerőmű balatonfüredi Rekreációs Központja (REKÖ) Az üdülő épület 1984-évi üzembevételét megelőzően is nyilvánvaló volt, hogy egy ilyen jelentős vendéglétszámot befogadó létesítményhez tartoznia kell egy megfelelő méretű vízparti létesítménynek is, ahol az üdülővendégek vízi sporteszközöket vehetnek igénybe. Ez az szándék találkozott a vitorlás hajók biztonságos elhelyezésének igényével, így a Vitorlás Szakcsoport kezdeményezte a kishajó kikötő és hozzá kapcsolódóan a szabadidő sportos eltöltését is biztosító létesítmény építését. A kikötő és a kapcsolódó vízparti terület beépítését - az akkori vállalatvezetést, a Beruházási Főosztályról Márton Jánost megnyerve, és megszerezve Pónya József vezérigazgató beleegyezését több éves tervezési időszak előzte meg. Az akkori vezetők nagyvonalúságát jelzi, hogy - megtartva a kikötő funkciók ellátásához az egyesület által javasolt elrendezést és létesítményeket az eredetileg megfogalmazottakhoz képest közel ötször nagyobb terület beépítését valósított meg!

18 Az Egyesület ebben az időszakban beindítja az utánpótlás nevelést Domboriban. A kezdetekben és sokan közülük mai napig aktív tagjai a gyerektáborok rendezői gárdájának, sokan közülük időközben az edzői végzettséget is megszerezték. A gyerektáborok oktatói a kezdetektől napjainkig: Tóbiás Zoltán, Horvai Jenő, Melián György, Nagy Jenő, Boromisza Tamás, Prókai László, Cziráki László, Hangyási Sándor, Weisz János, Kákai István, Szabó Zoltán, Ferencz Tamás, Kollár Károly, Lipták János, Tibai László és Stadler Csaba. A Vitorlás Szakcsoport taglétszámának folyamatos növekedése mellett elkészült PA Rt. vitorlás kikötője, mai nevén Koloska - Marina, amely egy minden igényt kielégítő, kitűnő fekvésű, több mint 60 nagyhajó befogadására alkalmas kikötő, a vízparti létesítményekkel, vonzó zöldfelületekkel. Az 1992-ben a Marina méltó avatása a XXI. Iparági Vitorlás Találkozó megrendezésével történt meg. A létszám ekkora már 100 fő fölött volt, négy túrahajó, nyolc kalóz, két kadet, és négy optimist hajó állt rendelkezésre.

19 A vitorlázási feltételek átalakulásának időszakában, között Nagy Jenő, Kovács-F. László és Kovács András követték egymást az elnöki pozícióban től Zsoldos Ferenc látja el a társadalmi elnöki feladatokat, jelenleg László Zoltán a szakcsoport ügyvezető elnöke. A Vezetőség további négy fővel egészül ki, akik a döntően az egyes hajóosztályok működését felügyelik. A tisztségviselők a mai napig társadalmi megbízatásként látják el feladataikat. A fejlődés jellemzésére álljanak itt a számok: Jelenleg mintegy 300 fő részére biztosított a rendszeres sportolás lehetősége. A Szakcsoport üzemeltetésében van 16 db nagyhajó, melyek átlag életkora a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően 5 évre tehető, 10 db versenykalóz, 6 db túrakalóz, 3 db motoros, melyek az időközben 100 kikötőhelyre bővített Koloska Marina kikötőben állnak a tagok részére. A túrázás elősegítésére a hajókhoz a BH Zrt. túraháromszög biztosított. Balatonfüredi Koloska Marina, és a Dombori pihenőtelep műholdképe Másik telephelyünk a Pakstól 25 km-re található Fadd-Dombori Pihenőtelep. A Faddi Dunai holtág ad otthont, immár 20 éve, az egyesület legifjabb nemzedékének fejlődéséhez. Az utánpótlás neveléséhez ez egyesület itt üzemelteti optimist, leaser, sikló, kadett hajóparkját és nem utolsó sorban a jolle 15 típusú zászlóshajót. A folyamatos edzésmunkának köszönhetően 2009-től olimpiai hajóosztályban is indul ASE versenyző. Minden év júniusában korosztályos gyerektáborokat szervezünk a kisebbeknek Domboriban, aki néhány év után Balatonfüreden folytathatják a felkészülést a versenyzői tapasztalat ill. a vitorlás kishajó vezetői engedély megszerezése érdekében év óta az ASE rendezésében zajlik a Dolphin Országos Bajnokság, amely mutatja a kedvtelési vitorlázás mellett a versenyzés súlyának növekedését. A év másik fontos eseménye volt az együttműködési megállapodás megkötése volt az MVM Zrt-vel, illetve az MVM SE-vel a tulajdonukban lévő hajópark üzemeltetésére. Az ASE VSC az iparágon belül az együttműködés bővítésére törekszik az Vitorlás Találkozók hagyományainak megőrzése érdekében. Az egyesület a Találkozókra való eredményes felkészülés és szereplés érdekében több háziversenyt, illetve az MVSZ naptárában is jegyzett rangos versenyeket: az 1,2 faktorú ATOM KUPÁT és az 1,1 faktorú KUPÁT rendez a kalóz osztály számra. A versenyzők további minősítő versenyeken vesznek részt a Fertő tó, Velencei tó és a Balaton számos versenyén. Az egyesület évek óta képviselteti magát a kalóz Európa Bajnokságon egy hajóegységgel, amely 2009-ben Svájcban, a Bódeni tavon kerül megrendezésre. Az eredmények elismeréseként 2009-ben az ASE VSC rendezi a Kalóz Országos Bajnokságot Balatonfüreden.

20 A Paksi Atomerőmű megalakulása (1976), és a Vitorlás Szakcsoport létrehozása (1982) óta eltelt évek eredményeiért köszönet illeti mindazokat, akik közreműködtek a túravitorlázás és a vitorlás versenyzés lehetőségének a megteremtésében, kiemelten a Cégvezetést, amely napjainkban is kiemelt támogatásáról biztosította az Atomerőmű SE Vitorlás Klub működését! Lejegyezte: Valentin Ferenc Nagy Jenő László Zoltán Szabó Zsolt

Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub E-mail: vitorlas@npp.hu Fax: 75/-507-498 Vitorlás Sportért Egyesület E-mail: vise.paks@gmail.

Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub E-mail: vitorlas@npp.hu Fax: 75/-507-498 Vitorlás Sportért Egyesület E-mail: vise.paks@gmail. VERSENYKIÍRÁS A verseny neve: 43. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ NAGYHAJÓS FUTAM Verseny jellege: Meghívásos túraverseny a nagyhajós osztályok számára Verseny időpontja: 2014. szeptember 13.

Részletesebben

Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub E-mail: vitorlas@npp.hu Fax: 75/-507-498 Vitorlás Sportért Egyesület E-mail: vise.paks@gmail.

Atomerőmű Sportegyesület Vitorlás Klub E-mail: vitorlas@npp.hu Fax: 75/-507-498 Vitorlás Sportért Egyesület E-mail: vise.paks@gmail. VERSENYKIÍRÁS A verseny neve: 44. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ NAGYHAJÓS FUTAM Verseny jellege: Meghívásos túraverseny a nagyhajós osztályok számára Verseny időpontja: 2015. szeptember 12.

Részletesebben

A Paksi Atomerőmű vitorlás sportjának rövid történeti áttekintése

A Paksi Atomerőmű vitorlás sportjának rövid történeti áttekintése A Paksi Atomerőmű vitorlás sportjának rövid történeti áttekintése A vitorlás sport a Magyar Villamos Művek Trösztnél, és vállalatainál évtizedek óta a vezetés által befogadott, és támogatott sportág volt.

Részletesebben

Tájékoztató. 45. Villamos-energiaipari vitorlás találkozó szeptember

Tájékoztató. 45. Villamos-energiaipari vitorlás találkozó szeptember Tájékoztató 45. Villamos-energiaipari vitorlás találkozó 2016. szeptember 15-18. A 45. VILLAMOSENERGIA-IPARI VITORLÁS TALÁLKOZÓ BALATONFÜRED, 2015. SZEPTEMBER 15-18. A Találkozó célja: A Találkozó rendezője:

Részletesebben

Nagy hajós kikötés: a keleti és a középső móló üres helyein van lehetőség. Kalóz sólya: telepített mobil, vagy keleti homok feltöltés.

Nagy hajós kikötés: a keleti és a középső móló üres helyein van lehetőség. Kalóz sólya: telepített mobil, vagy keleti homok feltöltés. Szervezési tájékoztató: Kollár Károly (06 20 5190 328) vezető (mindenes). Bunkóczi Roland (06 20 4557 942) pénzügyek, számlázás. Téren István (06 20 3557 542) nagy hajós információ. Nagy Jenő (06 20 4446

Részletesebben

TECON KUPA. Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama

TECON KUPA. Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama TECON KUPA Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2015. augusztus 01-02. A verseny rendezője: Versenyvezető: Versenybíróság

Részletesebben

BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016

BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016 BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016 2016. ÉVI KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Balatonfüred, 2016. július 23-28. VERSENYKIÍRÁS 1 BEVEZETÉS 1.1 A verseny célja: Magyar Bajnoki cím elnyerése a Kalóz hajóosztályban

Részletesebben

50 Éves a Fertő Tavi Vitorlás Szövetség

50 Éves a Fertő Tavi Vitorlás Szövetség 50 Éves a Fertő Tavi Vitorlás Szövetség A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2007. ÉVI KALÓZ ÉS IFJÚSÁGI KALÓZ BAJNOKSÁGA SZÉCHENYI REGATTA NEMZETKÖZI VERSENY 2007. július 14-19. 1 A Magyar Köztársaság 2007. évi Kalóz

Részletesebben

59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS

59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS 59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE BALATONFÜRED, SZEPTEMBER 16-21. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Országos

Részletesebben

KOLOSKA REGATTA VERSENYKIÍRÁS

KOLOSKA REGATTA VERSENYKIÍRÁS KOLOSKA REGATTA Dolfin Magyar Bajnokság 2015 Balatonfüred, 2015. szeptember 03 06. VERSENYKIÍRÁS a DOLFIN hajóosztály részére 1/7 A verseny célja: Magyar Bajnok 2015 cím elnyerése a Dolfin hajóosztályban,

Részletesebben

Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó. a One Design Trophy I. fordulója. Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS

Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó. a One Design Trophy I. fordulója. Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS Tavaszi Regatta/Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2015. április 25-26. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: Versenyvezető: VB elnök: Versenyorvos: Kenese Marina-Port Vízisport

Részletesebben

Soproni Építők Kupa Török Gábor Emlékverseny. Versenykiírás és versenyutasítás

Soproni Építők Kupa Török Gábor Emlékverseny. Versenykiírás és versenyutasítás Soproni Építők Kupa Török Gábor Emlékverseny 2015 Versenykiírás és versenyutasítás 1 1. A verseny célja: Vitorlás verseny Optimist, Laser Radial, Laser 4,7, Finn és Kalóz hajóosztályban, versenylehetőség

Részletesebben

Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama augusztus 30.

Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama augusztus 30. Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama augusztus 30. A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2014. augusztus 30-31. A verseny rendezője: Versenyvezető: Versenybíróság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS SUBARU EGIS KUPA PÁLYAVERSENY július CSOPAK

VERSENYKIÍRÁS SUBARU EGIS KUPA PÁLYAVERSENY július CSOPAK VERSENYKIÍRÁS SUBARU EGIS KUPA PÁLYAVERSENY 2016.július 02-03. CSOPAK VERSENYSZABÁLYOK A versenyen a WS "Vitorlázás Versenyszabályai 2013-2016", az MVSZ 2016. évre érvényes Általános Versenyutasítása (ÁVU)

Részletesebben

KOLOSKA REGATTA. Magyarország évi. nyílt Dolfin Magyar Bajnoksága. Balatonfüred, szeptember VERSENYKIÍRÁS

KOLOSKA REGATTA. Magyarország évi. nyílt Dolfin Magyar Bajnoksága. Balatonfüred, szeptember VERSENYKIÍRÁS KOLOSKA REGATTA Magyarország 2013. évi nyílt Dolfin Magyar Bajnoksága Balatonfüred, 2013. szeptember 05 09. VERSENYKIÍRÁS a DOLFIN hajóosztály részére 1/7 A verseny célja: Magyar Bajnok 2013 cím elnyerése

Részletesebben

Regina Országos Magyar Bajnokság 2014

Regina Országos Magyar Bajnokság 2014 Regina Országos Magyar Bajnokság 2014 2014. augusztus 8-11 Alsóörs VERSENYKIÍRÁS 1. RENDEZŐ SZERVEZET A verseny rendezője TVSK Alsóörsi Telep. Versenyvezető: Igali Csilla A versenybíróság elnöke: Papp

Részletesebben

MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2013. ÉVI REGINA 30 BAJNOKSÁGA. 2013. augusztus 16 19 (tartalék nap). Alsóörs VERSENYKIÍRÁS

MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2013. ÉVI REGINA 30 BAJNOKSÁGA. 2013. augusztus 16 19 (tartalék nap). Alsóörs VERSENYKIÍRÁS MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 03. ÉVI REGINA 30 BAJNOKSÁGA 03. augusztus 6 9 (tartalék nap). Alsóörs VERSENYKIÍRÁS. RENDEZŐ SZERVEZET A verseny rendezője az alsóörsi TVSK. Versenyvezető: Igali Csilla A versenybíróság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi Beszédes József Emlékversenyre

VERSENYKIÍRÁS. A évi Beszédes József Emlékversenyre VERSENYKIÍRÁS A 2014. évi Beszédes József Emlékversenyre 1. A verseny célja: Minősítő távolsági verseny és Balaton Kupa futamok a nagyhajók részére. 2. A verseny helye és időpontja: Balatonfüred-Siófok,

Részletesebben

KEREKED KLASSZIKUS KUPA Csopak, július VERSENYKIÍRÁS

KEREKED KLASSZIKUS KUPA Csopak, július VERSENYKIÍRÁS KEREKED KLASSZIKUS KUPA Csopak, 2014. július 26-27. VERSENYKIÍRÁS Pályaverseny a 75-ös, 70-es, Összevont (+40/2 és 40/4), 50-es, 30-as és 22-es cirkáló Európa 30-as, Dragon, 25-ös és 15-ös túrajolle, valamint

Részletesebben

MVM MAGYAR LASER FLOTTABAJNOKSÁG ÉS RANGLISTA VERSENY 2014 LASER STANDARD, LASER RADIAL ÉS LASER 4.7 OSZTÁLYOK SZÁMÁRA VERSENYKIÍRÁS

MVM MAGYAR LASER FLOTTABAJNOKSÁG ÉS RANGLISTA VERSENY 2014 LASER STANDARD, LASER RADIAL ÉS LASER 4.7 OSZTÁLYOK SZÁMÁRA VERSENYKIÍRÁS MVM MAGYAR LASER FLOTTABAJNOKSÁG ÉS RANGLISTA VERSENY 2014 LASER STANDARD, LASER RADIAL ÉS LASER 4.7 OSZTÁLYOK SZÁMÁRA BALATONFÜRED, 2014. JÚNIUS 17-19. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja:

Részletesebben

NOVOFER KUPA KEREKED NÉGYKEZES

NOVOFER KUPA KEREKED NÉGYKEZES NOVOFER KUPA KEREKED NÉGYKEZES kétszemélyes ("négykezes") nagyhajós versenye 2015. augusztus 15-16. CSOPAK VERSENYKIÍRÁS Verseny célja: Kétszemélyes vitorlás verseny egytestű nagyhajóknak Rendező szervezet:

Részletesebben

V e r s e n y k i í r á s

V e r s e n y k i í r á s Minősítő nemzetközi verseny, faktorszám: 11 FD, M3 és F-18 faktorszám: 1,2 V e r s e n y k i í r á s A verseny helye: Balatonfüred A verseny ideje: 2010 október 23-24 A verseny rendezője: Versenyvezető:

Részletesebben

Versenykiírás a 42. Villamosenergia-ipari Vitorlás Találkozóra

Versenykiírás a 42. Villamosenergia-ipari Vitorlás Találkozóra Versenykiírás a 42. Villamosenergia-ipari Vitorlás Találkozóra A Találkozó célja: a villamosenergia-ipar hagyományainak megőrzése, az egészséges életmód, a sport és a vitorlás sportág népszerűsítése, az

Részletesebben

KENESEI SZEZONNYITÓ és TAVASZI REGATTA a Peugeot Hungária támogatásával

KENESEI SZEZONNYITÓ és TAVASZI REGATTA a Peugeot Hungária támogatásával KENESEI SZEZONNYITÓ és TAVASZI REGATTA a Peugeot Hungária támogatásával A ONE DESIGN TROPHY I. fordulója Balatonkenese, 2013. április 27-28. VERSENYKIÍRÁS MÓDOSÍTOTT 2013. április 23. Rendező szervezet:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A 2015. évi Beszédes József Emlékversenyre

VERSENYKIÍRÁS A 2015. évi Beszédes József Emlékversenyre 8600 Siófok, Vitorlás u. 6. Tel: +36 84 311 497 VERSENYKIÍRÁS A 2015. évi Beszédes József Emlékversenyre 1. A verseny célja Távolsági verseny, mely ranglista verseny a 15-ös jolle és Összevont cirkáló

Részletesebben

TECON Nagydíj 2010 Nagyhajós túra- és pályaverseny Balaton Kupa (1 futam, túraverseny) Versenykiírás és versenyutasítás

TECON Nagydíj 2010 Nagyhajós túra- és pályaverseny Balaton Kupa (1 futam, túraverseny) Versenykiírás és versenyutasítás TECON Nagydíj 2010 Nagyhajós túra- és pályaverseny Balaton Kupa (1 futam, túraverseny) Versenykiírás és versenyutasítás A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2010. augusztus 28-29. A verseny rendezője:

Részletesebben

TECON KUPA. Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS. Balaton Kupa 5. futama szeptember 10.

TECON KUPA. Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS. Balaton Kupa 5. futama szeptember 10. TECON KUPA Nagyhajós túraverseny VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS Balaton Kupa 5. futama szeptember 10. A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2016. szeptember 10-11. A verseny rendezője: Versenyvezető:

Részletesebben

MVM MELGES24 TAVASZI REGATTA - EB ELŐVERSENY2014 BALATONFÜRED, 2014. ÁPRILIS 26-27. VERSENYKIÍRÁS

MVM MELGES24 TAVASZI REGATTA - EB ELŐVERSENY2014 BALATONFÜRED, 2014. ÁPRILIS 26-27. VERSENYKIÍRÁS MVM MELGES24 TAVASZI REGATTA - EB ELŐVERSENY2014 BALATONFÜRED, 2014. ÁPRILIS 26-27. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: A 2014. évi Melges 24 Európa Bajnokság előversenye, nemzetközi regatta

Részletesebben

MVM ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ASSO 99, 8M ONE DESIGN ÉS MELGES24 HAJÓOSZTÁLYOK RÉSZÉRE A BMW TÁMOGATÁSÁVAL BALATONFÜRED, AUGUSZTUS

MVM ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ASSO 99, 8M ONE DESIGN ÉS MELGES24 HAJÓOSZTÁLYOK RÉSZÉRE A BMW TÁMOGATÁSÁVAL BALATONFÜRED, AUGUSZTUS MVM ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ASSO 99, 8M ONE DESIGN ÉS MELGES24 HAJÓOSZTÁLYOK RÉSZÉRE A BMW TÁMOGATÁSÁVAL BALATONFÜRED, 2014. AUGUSZTUS 20-24. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Országos Bajnokság

Részletesebben

32. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A

32. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A 32. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A Nemzetközi nagyhajós túraverseny Balatonföldvár - Keszthely vízterületen, időpont: 2014. június 7-8-9 V E R S E N Y K I Í R Á S A TVSK Kupa futamai (1. 2. és 3. futam

Részletesebben

TVSK ÁBRAHÁMHEGYI TELEP 12. RIZLING KUPA

TVSK ÁBRAHÁMHEGYI TELEP 12. RIZLING KUPA TVSK ÁBRAHÁMHEGYI TELEP 12. RIZLING KUPA versenykiírása Ábrahámhegy, 2012. július 14. A 12. RIZLING KUPA A YARDSTICK TROPHY Nagyhajós Versenysorozat 5. versenye. Versenykiírás A verseny célja: hagyományőrzés

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16.

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16. VERSENYKIÍRÁS 37. Villamosenergia-ipari Kajak-kenu találkozó Szeged, 2015. 08. 14-16. A találkozó időpontja: 2015. Aaugusztus 14-16. A találkozó helye: Szeged, Maty-éri Evezős és Kajak-Kenu Pálya A találkozó

Részletesebben

- v e r s e n y k i í r á s -

- v e r s e n y k i í r á s - MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2009. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁGA I. FORDULÓ Tóth László Emlékfutam - v e r s e n y k i í r á s - (Együtt érvényes a Magyar Vitorlás Szövetség 2009.évi Általános Versenyutasításával és

Részletesebben

IV. Osjecko Pivo LVE OD Kupa. A ONE DESIGN TROPHY II. fordulója. Siófok, május VERSENYKIÍRÁS

IV. Osjecko Pivo LVE OD Kupa. A ONE DESIGN TROPHY II. fordulója. Siófok, május VERSENYKIÍRÁS IV. Osjecko Pivo LVE OD Kupa A ONE DESIGN TROPHY II. fordulója Siófok, 2013. május 25-26. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: Lellei Vitorlás Egylet Versenyvezető: Dániel Gábor VB elnök: Kerekes Kázmér Versenyorvos:

Részletesebben

Regina Regatta 2014. 2014. június14-15. Balatonfüred és Alsóörs VERSENYKIÍRÁS

Regina Regatta 2014. 2014. június14-15. Balatonfüred és Alsóörs VERSENYKIÍRÁS Regina Regatta 2014 2014. június14-15. Balatonfüred és Alsóörs VERSENYKIÍRÁS 1. RENDEZŐ SZERVEZET A verseny rendezője az alsóörsi TVSK. Versenyvezető: Igali Csilla A versenybíróság elnöke: Papp Gábor,

Részletesebben

MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2014. ÉVI SUDÁR REGATTA és ELIOTT 770 BAJNOKSÁGA. 2014. augusztus 27 30. Csopak

MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2014. ÉVI SUDÁR REGATTA és ELIOTT 770 BAJNOKSÁGA. 2014. augusztus 27 30. Csopak MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2014. ÉVI SUDÁR REGATTA és ELIOTT 770 BAJNOKSÁGA 2014. augusztus 27 30. Csopak 1 VERSENYKIÍRÁS 1. RENDEZŐ SZERVEZET A verseny rendezője a Kereked Vitorlás Klub. Versenyvezető: Holczhauser

Részletesebben

MVM MELGES24 NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2013 BALATONFÜRED, OKTÓBER 2-6. VERSENYKIÍRÁS

MVM MELGES24 NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2013 BALATONFÜRED, OKTÓBER 2-6. VERSENYKIÍRÁS MVM MELGES24 NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2013 BALATONFÜRED, 2013. OKTÓBER 2-6. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Országos Bajnokság Melges24 hajóosztályban és nemzetközi verseny. 1.2. A verseny

Részletesebben

6. Kékpántlika Windows - Nagydíj

6. Kékpántlika Windows - Nagydíj 6. Kékpántlika Windows - Nagydíj IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY 2013. Versenykiírás és Versenyutasítás A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2013. július 24. A verseny rendezője: Versenyvezető: A Versenybíróság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS I. MED-SCOP BAVARIA 32 ORSZÁGOS FLOTTABAJNOKSÁG 2014 1. BEVEZETÉS 2. A VERSENY RENDEZŐJE 3. VERSENYSZABÁLYOK 4.

VERSENYKIÍRÁS I. MED-SCOP BAVARIA 32 ORSZÁGOS FLOTTABAJNOKSÁG 2014 1. BEVEZETÉS 2. A VERSENY RENDEZŐJE 3. VERSENYSZABÁLYOK 4. 1. BEVEZETÉS I. MED-SCOP BAVARIA 32 ORSZÁGOS FLOTTABAJNOKSÁG 2014 BALATONLELLE, 2014. SZEPTEMBER 10.-11.-12.-13. VERSENYKIÍRÁS 1.1. A verseny célja: Országos Flottabajnokság Bavaria 32 hajóosztályban 1.2.

Részletesebben

MVSz ASSO 99 Európa Kupa és Magyar Bajnokság - 2015. Balatonfüred, 2015. augusztus 27-30. VERSENYKIÍRÁS

MVSz ASSO 99 Európa Kupa és Magyar Bajnokság - 2015. Balatonfüred, 2015. augusztus 27-30. VERSENYKIÍRÁS MVSz ASSO 99 Európa Kupa és Magyar Bajnokság - 2015 Balatonfüred, 2015. augusztus 27-30. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS Rendező szervezet: Versenyvezető: A versenybíróság elnöke: Felmérő: Magyar Vitorlás Szövetség

Részletesebben

FEHÉR SZALAG - NJL Nagydíj VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS

FEHÉR SZALAG - NJL Nagydíj VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS FEHÉR SZALAG - NJL Nagydíj Nagyhajós távverseny és NJL Classic Round futam 13. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY Balaton Kupa versenysorozat 3. versenye VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS A verseny helye és ideje:

Részletesebben

46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó

46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó 46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó VERSENYKIÍRÁS Berekfürdő, 2015. május 8-10. 46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó Berekfürdő, 2015. május 8-10. A verseny célja: Villamosenergia-ipar hagyományainak

Részletesebben

KENESEI SZEZONNYITÓ és TAVASZI REGATTA

KENESEI SZEZONNYITÓ és TAVASZI REGATTA KENESEI SZEZONNYITÓ és TAVASZI REGATTA A ONE DESIGN TROPHY I. fordulója Balatonkenese, 2012. április 28-29. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: Versenyvezető: VB elnök: Versenyorvos: Kenese Marina-Port VSE

Részletesebben

34. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A

34. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A 34. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A Nemzetközi nagyhajós túraverseny Balatonföldvár - Keszthely vízterületen, időpont: 2015. május 23-24-25. V E R S E N Y K I Í R Á S Támogató: Rendező: Helly Hansen, Ilcsi

Részletesebben

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS 6. Villamosenergia-ipari Futó 6. Villamosenergia-ipari Futó A találkozó A találkozó időpontja: 2016. október 1-2. A találkozó helye: Paks A találkozó rendezője: MVM KONTÓ ZRt. A

Részletesebben

SEIKO NAGYDÍJ IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY 2009. Versenykiírás és Versenyutasítás

SEIKO NAGYDÍJ IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY 2009. Versenykiírás és Versenyutasítás SEIKO NAGYDÍJ IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY 2009. Versenykiírás és Versenyutasítás A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2009. július 2. A verseny rendezője: Magyar Vitorlás Szövetség Versenyvezető: Kerekes

Részletesebben

BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016.

BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. BURGMANN KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. 2016. ÉVI KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Balatonfüred, 2016. július 23-28. Rendező szervezet: Atomerőmű SE VERSENYUTASÍTÁS 1 SZABÁLYOK A versenyen az alábbi szabályok

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ VITSPORT. Sárkányhajó Kupa 2016.

TÁJÉKOZTATÓ VITSPORT. Sárkányhajó Kupa 2016. TÁJÉKOZTATÓ VITSPORT Sárkányhajó Kupa 2016. Fadd-Dombori, 2016. szeptember 09-11. TÁJÉKOZTATÓ a VITSPORT Sárkányhajó Kupa 2016. évi találkozójáról A találkozó rendezője: ATOMERŐMŰ SPORTEGYESÜLET Levélcím:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04.

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04. VERSENYKIÍRÁS 5. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó A találkozó időpontja: 2015. Aoktóberoktóber 03-04. A találkozó helye: Mórahalom A találkozó rendezője: EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport A találkozó védnökei:

Részletesebben

AUDI KUPA MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2004. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁGA. I. forduló 2004. július 30 augusztus 4. II. forduló 2004. augusztus 6 augusztus 11.

AUDI KUPA MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2004. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁGA. I. forduló 2004. július 30 augusztus 4. II. forduló 2004. augusztus 6 augusztus 11. AUDI KUPA MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2004. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁGA I. forduló 2004. július 30 augusztus 4. II. forduló 2004. augusztus 6 augusztus 11. AUDI KUPA MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2004. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁGA

Részletesebben

65. VILLAMOSENERGIA-IPARI ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓRÓL

65. VILLAMOSENERGIA-IPARI ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓRÓL ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ A 65. VILLAMOSENERGIA-IPARI ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓRÓL (Székesfehérvár, 2015. július 17-19.) KÖSZÖNTŐ Kedves Versenyzők! Szeretettel köszöntjük a résztvevőket a MAVIR ZRt.

Részletesebben

NOVOFER KUPA KEREKED NÉGYKEZES. kétszemélyes ("négykezes") nagyhajós verseny VERSENYKIÍRÁS

NOVOFER KUPA KEREKED NÉGYKEZES. kétszemélyes (négykezes) nagyhajós verseny VERSENYKIÍRÁS NOVOFER KUPA KEREKED NÉGYKEZES kétszemélyes ("négykezes") nagyhajós verseny 2016. augusztus 6-7. CSOPAK VERSENYKIÍRÁS Verseny célja: Kétszemélyes vitorlás verseny egytestű nagyhajóknak Rendező szervezet:

Részletesebben

2015. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny IV. ORC Nagyhajós Magyar Bajnokságának túrafutama VERSENYKIÍRÁS

2015. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny IV. ORC Nagyhajós Magyar Bajnokságának túrafutama VERSENYKIÍRÁS 2015. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny IV. ORC Nagyhajós Magyar Bajnokságának túrafutama Balaton Kupa futam VERSENYKIÍRÁS 1. Bevezetés A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2015. szeptember

Részletesebben

MVM OPTIMIST RANGLISTAVERSENY 2016 BALATONFÜRED, JÚLIUS 1-4. VERSENYKIÍRÁS

MVM OPTIMIST RANGLISTAVERSENY 2016 BALATONFÜRED, JÚLIUS 1-4. VERSENYKIÍRÁS MVM OPTIMIST RANGLISTAVERSENY 2016 BALATONFÜRED, 2016. JÚLIUS 1-4. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Optimist ranglistaverseny 1.2. A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2016. július 2-4.

Részletesebben

XI. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság. Adria, Primosten 2015. október 10-17.

XI. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság. Adria, Primosten 2015. október 10-17. XI. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Adria, Primosten 2015. október 10-17. 1. A verseny kiírója: Magyar Vitorlás Szövetség 1.1. Szervező és lebonyolító: SAIL-ING Kft. és VAL Sibenik Yacht Club 1.2. A

Részletesebben

Minden hajónak rendelkeznie kell érvényes felelősségbiztosítással, melynek hiányában a nevezést a versenyvezetőség visszautasítja.

Minden hajónak rendelkeznie kell érvényes felelősségbiztosítással, melynek hiányában a nevezést a versenyvezetőség visszautasítja. 28. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A nagyhajós túraverseny Balatonföldvár - Keszthely vízterületen, időpont: 2010. május 22-23-24. V E R S E N Y K I Í R Á S A TVSK-AIS-AHICO Kupa futamai (1., 2. és 3. futam

Részletesebben

I. Melanomamobil 2szalag Katamarán Regatta versenykiírás 2012

I. Melanomamobil 2szalag Katamarán Regatta versenykiírás 2012 I. Melanomamobil 2szalag Katamarán Regatta versenykiírás 2012 I. Melanomamobil 2szalag Katamarán Regatta Nemzetközi távolsági vitorlás verseny 2012. BALATONFÜRED, JÚLIUS 7. VERSENYKIÍRÁS A verseny helye

Részletesebben

BALATONFÜRED, JÚLIUS 9. A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR VERSENYBÍRÓSÁG ELNÖKE: TUSNAI TAMÁSNÉ

BALATONFÜRED, JÚLIUS 9. A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR VERSENYBÍRÓSÁG ELNÖKE: TUSNAI TAMÁSNÉ FEHÉR SZALAG 19. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY GENERALCOM NAGYDÍJ CLASSIC ROUND FUTAM BALATONFÜRED, 2016. JÚLIUS 9. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR

Részletesebben

35. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A

35. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A 35. P Ü N K Ö S D I R E G A T T A Nemzetközi nagyhajós túraverseny Balatonföldvár - Keszthely vízterületen, időpont: 2016. május 14.-15.-16. V E R S E N Y K I Í R Á S és Versenyutasítás Fő támogatók: Helly

Részletesebben

8. KÉKPÁNTLIKA IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, 2015. JÚLIUS 1. VERSENYKIÍRÁS

8. KÉKPÁNTLIKA IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, 2015. JÚLIUS 1. VERSENYKIÍRÁS 8. KÉKPÁNTLIKA IFJÚSÁGI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, 2015. JÚLIUS 1. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR A VERSENYBÍRÓSÁG ELNÖKE: TUSNAI TAMÁSNÉ

Részletesebben

FEHÉR SZALAG 18. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM

FEHÉR SZALAG 18. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM FEHÉR SZALAG 18. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM NAGYHAJÓS TÁVOLSÁGI VERSENY A BALATON KUPA VERSENYSOROZAT FUTAMA BALATONFÜRED, 2015. JÚNIUS 27. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR

Részletesebben

ALLIANZ Nagydíj FÉLSZIGET-KERÜLŐ SZÉCHENYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY. Nagyhajós távverseny Balaton Kupa 10. futama VERSENYKIÍRÁS

ALLIANZ Nagydíj FÉLSZIGET-KERÜLŐ SZÉCHENYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY. Nagyhajós távverseny Balaton Kupa 10. futama VERSENYKIÍRÁS ALLIANZ Nagydíj FÉLSZIGET-KERÜLŐ SZÉCHENYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY Nagyhajós távverseny Balaton Kupa 10. futama VERSENYKIÍRÁS 1.1 A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2010. szeptember 18. 1.2 A verseny

Részletesebben

1.1. A verseny helye és ideje: Balatonfüred - Nemzetközi Vitorlás Központ kikötő. B pálya: Süle Péter 15-ös jolle, 25-ös jolle, Dolfin

1.1. A verseny helye és ideje: Balatonfüred - Nemzetközi Vitorlás Központ kikötő. B pálya: Süle Péter 15-ös jolle, 25-ös jolle, Dolfin 2015. évi Magyar Nagyhajós Bajnokság I. a 15-ös, 25-ös jolle, Asso 99, 8mOD, E770, Sudár Regatta, Scholtz 22, 11mOD és Regina osztályoknak MVSz Ranglista verseny a J24, Melges 24, Dolfin osztályok részére

Részletesebben

2SZALAG KATAMARÁN REGATTA

2SZALAG KATAMARÁN REGATTA 2SZALAG KATAMARÁN REGATTA NEMZETKÖZI TÁVOLSÁGI VERSENY BALATONFÜRED, 2015. JÚLIUS 1. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ: KEREKES KÁZMÉR A VERSENYBÍRÓSÁG ELNÖKE:

Részletesebben

2016. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS

2016. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS 2016. évi Félsziget-kerülő Széchenyi István Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS 1. Bevezetés A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2016. szeptember 17. A verseny rendezője: Magyar Vitorlás Szövetség Versenyvezető:

Részletesebben

MVM ASSO 99 MAGYAR BAJNOKSÁG ÉS EURÓPA KUPA MVM MELGES 24 NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG. Balatonfüred-Koloska Marina 2012. 08.21-26.

MVM ASSO 99 MAGYAR BAJNOKSÁG ÉS EURÓPA KUPA MVM MELGES 24 NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG. Balatonfüred-Koloska Marina 2012. 08.21-26. MVM ASSO 99 MAGYAR BAJNOKSÁG ÉS EURÓPA KUPA MVM MELGES 24 NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Balatonfüred-Koloska Marina 2012. 08.21-26. PROGRAMFÜZET Versenyek kiírója: Magyar Vitorlás Szövetség Rendező egyesület:

Részletesebben

63. Villamosenergia-ipari Országos Természetbarát Találkozó. Előzetes tájékoztató

63. Villamosenergia-ipari Országos Természetbarát Találkozó. Előzetes tájékoztató 63. Villamosenergia-ipari Országos Természetbarát Találkozó Előzetes tájékoztató KÖSZÖNTŐ Megtiszteltetés az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. számára, hogy öt év után ismét a Villamosenergia-ipari Természetbarát

Részletesebben

MVM UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2013 Balatonfüred, 2013. augusztus 26-31.

MVM UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2013 Balatonfüred, 2013. augusztus 26-31. MVM UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2013 Balatonfüred, 2013. augusztus 26-31. Rendező szervezet: Magyar Villamos Művek Sportegyesület, együttműködve a Magyar Vitorlás Szövetséggel VERSENYUTASÍTÁS

Részletesebben

XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2014. február 13-16. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt.

XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2014. február 13-16. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXI. VILLAMOSENERGIA-IPARI SÍTALÁLKOZÓ 1 XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása Helyszín: Tále, Szlovákia Időpontja: 2014. február 13-16 Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXI. VILLAMOSENERGIA-IPARI

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XIV. MATASZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2013. augusztus 30. szeptember

Részletesebben

MVM 2012. évi Európa Kupa és Magyar Bajnokság Asso 99 osztályban Balatonfüred 2012 augusztus 21.-26. VERSENYKIÍRÁS. Hegedős Tibor.

MVM 2012. évi Európa Kupa és Magyar Bajnokság Asso 99 osztályban Balatonfüred 2012 augusztus 21.-26. VERSENYKIÍRÁS. Hegedős Tibor. MVM 2012. évi Európa Kupa és Magyar Bajnokság Asso 99 osztályban Balatonfüred 2012 augusztus 21.-26. VERSENYKIÍRÁS 1. RENDEZİ SZERVEZET Magyar Villamos Mővek Sportegyesület Versenyvezetı: A versenybíróság

Részletesebben

hunsail.hu NAGYDÍJ ÉVI BALATONI ÉVADNYITÓ T-SYSTEMS NAGYDÍJ VERSENYKIÍRÁS BALATONFURED.HU

hunsail.hu NAGYDÍJ ÉVI BALATONI ÉVADNYITÓ T-SYSTEMS NAGYDÍJ VERSENYKIÍRÁS BALATONFURED.HU hunsail.hu 2017. ÉVI BALATONI ÉVADNYITÓ NAGYDÍJ 2017. ÉVI BALATONI ÉVADNYITÓ T-SYSTEMS NAGYDÍJ VERSENYKIÍRÁS BALATONFURED.HU 2017. évi Balatoni Évadnyitó T- Systems Nagydíj Balatonfüred, 2017. május 13.

Részletesebben

XXVIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI TENISZTALÁLKOZÓ

XXVIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI TENISZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁS XXVIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI TENISZTALÁLKOZÓ 2013. augusztus 8-11. BUDAPEST VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Villamosenergia-ipar hagyományainak folytatása, a dolgozók egészségének megőrzése,

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁSA. Paks, Füzes - tavak

XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁSA. Paks, Füzes - tavak XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁSA Paks, Füzes - tavak VERSENYKIÍRÁSA A villamosenergia-iparág munkavállalóinak körében az egészséges életmód, az aktív pihenés, a horgászsport,

Részletesebben

Rákoshegyi Vasutas SE V.

Rákoshegyi Vasutas SE V. Rákoshegyi Vasutas SE. 2007. V. Csipet Kupa 1. A VERSENY CÉLJA A tekesport népszerűsítése. A sportolók tudásszintjének emelése. Megfelelő minőségi versenyzési lehetőség biztosítása a résztvevők számára.

Részletesebben

SZÉLRÓZSA NAGYDÍJ TÚRAFUTAM VERSENYUTASÍTÁS 2015. BALATON, JÚLIUS 31 - AUGUSZTUS 01. Együtt érvényes a kiadott Versenykiírással.

SZÉLRÓZSA NAGYDÍJ TÚRAFUTAM VERSENYUTASÍTÁS 2015. BALATON, JÚLIUS 31 - AUGUSZTUS 01. Együtt érvényes a kiadott Versenykiírással. SZÉLRÓZSA NAGYDÍJ TÚRAFUTAM VERSENYUTASÍTÁS 2015. BALATON, JÚLIUS 31 - AUGUSZTUS 01. Együtt érvényes a kiadott Versenykiírással. 1 1. VERSENYSZABÁLYOK A futamon a Vitorlázás Versenyszabályai 2013-2016

Részletesebben

Laser Pico és RS Feva Flottabajnokság 2015 VERSENYKIÍRÁS

Laser Pico és RS Feva Flottabajnokság 2015 VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1 Laser Pico és RS Feva Flottabajnokság 2015 VERSENYKIÍRÁS 1. Rendező szervezet Vitorlázó Gyermekekért Egyesület; Társszervező TVSK 2. Szabályok A versenyen érvényes szabályok: az ISAF érvényes

Részletesebben

Hungarian IOM Open és Magyar IOM Flottabajnokság

Hungarian IOM Open és Magyar IOM Flottabajnokság Hungarian IOM Open Magyar IOM Flottabajnokság Orfű, Pécsi-tó - 2015. október 24-25. A verseny megnevezése: A rendező szervezet: Társrendező: Versenyvezető: Versenybíróság elnöke: Pályarendező: A verseny

Részletesebben

Szélrózsa Nagydíj, Távolsági Túrafutam BALATON, 2015. JÚLIUS 31 - AUGUSZTUS 01 (TELIHOLD IDEJÉN)

Szélrózsa Nagydíj, Távolsági Túrafutam BALATON, 2015. JÚLIUS 31 - AUGUSZTUS 01 (TELIHOLD IDEJÉN) 1 Szélrózsa Nagydíj, Távolsági Túrafutam BALATON, 2015. JÚLIUS 31 - AUGUSZTUS 01 (TELIHOLD IDEJÉN) VERSENYKIÍRÁS V. kategóriájú verseny, melyen engedélyezett az amatőr versenyzők részvétele is. A verseny

Részletesebben

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét IV. Hírös Kupa Ejtőernyős Célbaugró Verseny Kecskemét, Matkópuszta reptér 2012. május 18-20. Versenykiírás - 2-1. A verseny rendezője: Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon

Részletesebben

2SZALAG Katamarán Regatta 2014 Nemzetközi távolsági verseny BALATONFÜRED, JÚLIUS 12.

2SZALAG Katamarán Regatta 2014 Nemzetközi távolsági verseny BALATONFÜRED, JÚLIUS 12. 2SZALAG Katamarán Regatta 2014 Nemzetközi távolsági verseny BALATONFÜRED, JÚLIUS 12. VERSENYKIÍRÁS A verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2014 július 12. A verseny rendezője: Magyar Vitorlás Szövetség

Részletesebben

Magyar Vitorlás Szövetség 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ. Balatonfüred, 2014. július 17-19.

Magyar Vitorlás Szövetség 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ. Balatonfüred, 2014. július 17-19. Magyar Vitorlás Szövetség 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Balatonfüred, 2014. július 17-19. 1 2014/2015. TANÉVI VITORLÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A vitorlázó

Részletesebben

Magyar Vitorlás Szövetség ORSZÁGOS DÖNTŐ. Balatonfüred 2014. június 26-29.

Magyar Vitorlás Szövetség ORSZÁGOS DÖNTŐ. Balatonfüred 2014. június 26-29. Magyar Vitorlás Szövetség ORSZÁGOS DÖNTŐ Balatonfüred 2014. június 26-29. 1 2013/2014. TANÉVI VITORLÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A vitorlázó sport népszerűsítése

Részletesebben

F18 M3

F18 M3 2016. évi Balatoni Vitorlás Hét, Utánpótlás Magyar Bajnokság Laser Standard, Laser Radial női, felnőtt férfi és 470 felnőtt Bajnokság 2016. szeptember 22-25. F18 M3 Ranglista verseny: 2016. szeptember

Részletesebben

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR Versenykiírás 1. A verseny célja: A villamosenergia-ipar hagyományainak és a dolgozók egészségének megrzése, az emberi kapcsolatok

Részletesebben

2016. évi F18 és M3 Bajnokság. Versenykiírás

2016. évi F18 és M3 Bajnokság. Versenykiírás 2016. évi F18 és M3 Bajnokság Versenykiírás 1. Bevezetés 1.1. Verseny helye és ideje: Balatonfüred, 2016. július 21-24. 1.2. Résztvevő hajóosztályok F18 és M3 osztályok 2. A verseny rendezője 2.1. A verseny

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kajak-Kenu Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

1. Rendező szervezet MVM Sportegyesület (MVM SE), együttműködésben a Magyar Vitorlás Szövetséggel (MVSZ) és a Magyar Dragon Szövetséggel (MDSZ)

1. Rendező szervezet MVM Sportegyesület (MVM SE), együttműködésben a Magyar Vitorlás Szövetséggel (MVSZ) és a Magyar Dragon Szövetséggel (MDSZ) Erste Private Banking Nemzetközi Dragon Országos Bajnokság 2015 Sonnenschein Kupa Balatonfüred, 2015. május 27-31. VERSENYKIÍRÁS 1. Rendező szervezet MVM Sportegyesület (MVM SE), együttműködésben a Magyar

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2014. ÉVI ÁLTALÁNOS VERSENYUTASÍTÁSA

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2014. ÉVI ÁLTALÁNOS VERSENYUTASÍTÁSA A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2014. ÉVI ÁLTALÁNOS VERSENYUTASÍTÁSA 1 Bevezető A Magyar Vitorlás Szövetség 2014. évi Általános Versenyutasítása (11/2014 (01.24.) számú elnökségi határozat) A versenyutasítás

Részletesebben

2016. ÉVI BALATONI ÉVADZÁRÓ

2016. ÉVI BALATONI ÉVADZÁRÓ 2016. ÉVI BALATONI ÉVADZÁRÓ és 420 Sail Centrop Cup 2016. szeptember 30-október 2. 420, Laser Standard 2016. október 1-2. Laser Radial, Laser 4,7, F18, M3 VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny rendezője:

Részletesebben

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI ÁLTALÁNOS VERSENYUTASÍTÁSA

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI ÁLTALÁNOS VERSENYUTASÍTÁSA A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI ÁLTALÁNOS VERSENYUTASÍTÁSA 1 A Magyar Vitorlás Szövetség 2013. évi Általános Versenyutasítása Bevezető (3/2013. 01.22. számú elnökségi határozat) A versenyutasítás

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. Sóskúti Lovas-és Élménypark 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban:

Részletesebben

GO WEST! KUPA TIHANY KESZTHELY NÉGYKEZES

GO WEST! KUPA TIHANY KESZTHELY NÉGYKEZES GO WEST! KUPA TIHANY KESZTHELY NÉGYKEZES TIHANY-KESZTHELY, 2016. JÚNIUS 10. 1. BEVEZETÉS 1.1. Helye és ideje: Tihany-Keszthely, THE Kikötő - Phoenix Kikötő, 2016. június 10. 2. RENDEZŐSÉG 2.1. Rendező

Részletesebben

1. Rendező szervezet Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ), Magyar Dragon Szövetség (MDSZ) és Kenese Marina- Port VSE (KMPVSE).

1. Rendező szervezet Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ), Magyar Dragon Szövetség (MDSZ) és Kenese Marina- Port VSE (KMPVSE). Erste Private Banking Nemzetközi Dragon Országos Bajnokság 2012 Sonnenschein Kupa VERSENYKIÍRÁS 1. Rendező szervezet Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ), Magyar Dragon Szövetség (MDSZ) és Kenese Marina- Port

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben