A szél hideg, közeledik a karácsony, a hóemberek mosolyra derültek, mindezekkel együtt pedig megérkezett a KERT téli hírlevele is. Megjelent!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A szél hideg, közeledik a karácsony, a hóemberek mosolyra derültek, mindezekkel együtt pedig megérkezett a KERT téli hírlevele is. Megjelent!"

Átírás

1 Kedves KERT Tagok és Partnereink! A szél hideg, közeledik a karácsony, a hóemberek mosolyra derültek, mindezekkel együtt pedig megérkezett a KERT téli hírlevele is. - Megjelent! - Nemzetközi Gyalogló Nap - Fittnes Night - Felfedező Tudomány - Életviteli és Rekreációs Klub Szeged - Életviteli és Rekreációs Klub Szombathely - Színes Mikulások Megjelent! Megjelent a rekreacio.eu évfolyamzáró, decemberi száma. Olvashatunk a legújabb rekreációs trendről, a szabadidős búvárkodásról, betekintést kapunk Szombathely városának történetébe és megtudhatjuk milyen otthon is végezhető rekreációs mozgásformák léteznek. Folytatódik a görkorcsolyázás története, megismerhetjük a három vagy több kerekű görkorcsolyák felépítését is. Tessényi Judit a Szerencsejáték Zrt. munkatársa Az érzelmek szerepe a szerencsejátékokban és a függőség kialakulásában című tanulmányát mutatja be. Bemutatkozik a Szegedi Sportközpont is valamint a Somogyi könyvtár ajánlásában a fitlabda jótékony hatásait ismerhetjük meg. A váráslással kapcsolatban érdeklődjön az címen!

2 Nemzetközi Gyalogló Nap Az Egri Kreatív Csoportunk sem tétlenkedik, a Nemzetközi Gyalogló Nap alkalmából október 15-én flashmobot szerveztek a Dobó térre. A megmozdulás célja az volt, hogy felhívjuk a figyelmet a rendszeres testmozgásra, az egészséges életmódra, megmozgassuk a várost, bevonjuk az embereket a legkisebb korosztálytól a nyugdíjasokig. Nem kell nagy erőkifejtést igénylő sportot űzünk ahhoz, hogy testi és szellemi frissességünket megőrizzük. Napi perc gyaloglással már jelentős eredményt érhetünk el. Fontos az egészségünk, oda kell figyelnünk magunkra. Egy éjszaka a fitness jegyében!- Fitness Night Szeged október 19.-én pénteken a Közép- Kelet- Európai Rekreációs Társaság Szegedi Kreatív Csoportja szervezésében első alkalommal került megrendezésre a Fitness Night Szeged 2012 elnevezésű egész estés, mozgásos programokkal teli rendezvényünk. Rendezvényünket egy flashmobbal nyitottuk meg október 17-én az Árkád Szeged Bevásárlóközpontban, melyen több mint 90-en táncoltunk. A Fitness Night rendezvényünk összességében jól sikerült, ugyanis az 5 csatlakozott fitneszponthoz közel 300 regisztráció történt. A résztvevők UV fényes pilates órán, éjszakai spinning órán, illetve aquazumbán, de akár sekély és mélyvízi tornán is kipróbálhatták magukat. Az órákon minden résztvevő nagyon jól érezte magát, ahonnan értékes nyereményekkel térhettek haza. Bízunk benne, hogy jövőre még többen vesznek részt a rendezvényen!

3 Felfedező Tudomány 3:1 -ben Társaságunk vezetősége november 6-7-én, egy nemzetközi konferencián vett részt Győrben A Felfedező Tudomány 3:1-ben című rendezvényen "I. Országos Rekreációs Fórum" című szekció ülésén dr. Fritz Péter alelnök és dr. Szatmári Zoltán ügyvezető elnök mutatta be - nagy érdeklődéssel kísérve - a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaságot. Az eseményt a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar, Sporttudományi Intézete rendezte. Életviteli és Rekreációs Klub Szeged Októberben is megrendezésre került az Életviteli és Rekreációs Klub, melyben Borkovits Margit adjunktus tartott előadást Neveljünk egészséges szülőket gyermekeinkből címmel. A klubon részletesen hallhattunk az egészségfejlesztésről és annak fontosságáról. Példát hallhattunk, hogy a testnevelés nem csak a mozgásról szól, hanem arról is, hogy segíti a mindennapi helyzetek kivitelezését, mint például a fellépést a buszra. Betekintést nyerhettünk néhány külföldi iskola pedagógiai módszerébe, melyek lényegesen különböznek a magyar oktatási módszerektől. Előadónk a család és az emberi kapcsolatok fontosságára is felhívta a figyelmet.

4 2012. november 14-én ismét megrendezésre került Szegeden az Életviteli és Rekreációs Klub. A színvonalas előadást Dr. Csupor Dezső adjunktus tartotta Hit és tévhitek az öngyógyításban címmel. Az előadáson hallhattunk a különböző népi gyógynövények eredetéről és a napjainkban is nagyon sokszor alkalmazott gyógynövényekről. Megtudhattuk, hogy miként lehetünk egy termék eredtében és hasznosságában biztosak. Mindezek mellett az antioxidánsok előtérbe kerültek. Az előadás alatt és után is a résztvevők feltehették kérdéseiket az előadónak. Decemberben is megrendezésre került az Életviteli és Rekreációs Klub II. évadának záró előadása december 5-én. Az előadás középpontjába a gerincproblémák kerültek, melyről Dr. Barnai Mária dékán beszélt a megjelenteknek. Az előadáson betekintést nyerhettünk a gerinc általános anatómiai felépítéséről, illetve számos illusztrációt láthattunk a helyes és helytelen testtartás megjelenési formáiról! A gerincfájdalmak megelőzésére és azoknak kezeléséről számos hasznos információt hallhattunk. Előadónk felhívta mindenki figyelmét a rendszeres sportolás jótékony hatásaira. Az előadás végén a Társaság krampusza szaloncukorral lepte meg a résztvevőket, melyet követően jó hangulatú beszélgetés alakult ki.

5 Bízunk benne, hogy mindenkinek elnyerte tetszését az Életviteli és Rekreációs Klub programja. Reméljük a III. évadban is számíthatunk részvételükre! Ezúton is szeretnénk megköszönni az Életviteli és Rekreációs Klub támogatóinak, akik közreműködésükkel még sikeresebbé tették a klubfoglalkozásokat.

6 Életviteli és Rekreációs Klub Szombathely október 18-án tartotta első rendezvényét az augusztusban alakult Szombathelyi Kreatív Csoport. A társaság első nyilvános eseményén a Nyugatmagyarországi Egyetem, Művészeti Nevelés és Sporttudományi Karának dékánja, dr. Polgár Tibor aki a Közép Kelet- Európai Rekreációs Társaság elnökségégnek is tagja köszöntötte a megjelenteket. A Szombathelyi Kreatív Csoport előadássorozatának első vendégeként Dr. Zabó Éva szemész szakorvos referált Szemünk fénye- Hogyan óvjuk látásunkat a mai világban?a közel hatvan résztvevő a szem biológiájáról hallhatott beszámolót, a doktornő a napjainkban leggyakrabban előforduló szembetegségekre is felhívta a figyelmet, különös tekintettel a számítógépes munkahelyek rohamos elterjedése miatt előtérbe kerülő száraz szem panaszra. Ezen kívül szó esett az öregkori szemproblémákról: tendencia manapság, hogy egyre korábbi életszakaszban tapasztalhatóak ennek tünetei. A szakmai program végén a hallgatóság feltehette kérdéseit a témával kapcsolatban. Szaunáról a KERT-ben Izzadj velünk! Szaunázás, mint az egészséges életmód egyik pillére A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság Szombathelyi Kreatív Csoportja november 15- én tartotta második előadását, melynek témája a szaunakultúra volt. A napjainkban egyre nagyobb teret hódító, a passzív wellness szolgáltatási körébe tartozó tevékenységről szóló beszámoló számos érdeklődőt vonzott. A

7 szaunakultúra elméleti kérdéseiről a Büki Gyógyfürdő Zrt. fürdőszolgáltatás vezetője, Szabó Erika beszélt a hallgatóságnak. Az előadó kitért a szaunázás történetére, részletesen bemutatta élettani hatásait, a különböző szaunafajták legfontosabb ismertetőjegyeit. A prezentációban szó esett a szaunázás etikettjéről, a szaunaszeánszok felépítéséről is. Az értekezés végén az előadó kitért a szaunamesterek képzésének lehetőségeire. Havas rekreáció Hatalmas sikerrel zajlott le a Szombathelyi Kreatív Csoport ez évi utolsó rendezvénye, melyen a havas rekreációs lehetőségekbe nyerhettek betekintést a megjelentek. A KERT elnökségének tagja Dr. Polgár Tibor aki a NYME MNSK dékánja izgalmas előadása során megismerkedhettünk a síelés történetével, melyből kiderült, hogy az európai síelés bölcsője mindössze 100 kilométerre fekszik városunktól. A dékán úr előadása második felében részletesen bemutatta a síeléshez szükséges felszereléseket, eszközöket. Ismertette azokat a szempontokat, melyeket célszerű figyelembe venni a sífelszerelés vásárlásakor. Az előadás rendkívül hasznosnak bizonyult, hiszen a hallgatóság soraiban számos kezdő síelőt üdvözölhettünk, akik a jövő hónapban megrendezésre kerülő sítáborban sajátítják majd el a síelés alapjait. Az előadás végén értékes nyereményeket sorsoltunk ki a résztvevők között, melyeket a HÓ-VÉ síkölcsönző ajánlott fel! Köszönjük a KERT tagok e félévi aktív munkáját, következő félévben is érdekes programokkal előadásokkal várjuk az érdeklődőket!

8 Színes Mikulások a jégen A nyolcadik szombathelyi Mikulástalálkozót án rendezte meg a Műjégpályán, SZOVA és a Szabadidősport Szövetség. A Szombathely Kreatív Csoport tagjai is aktívan kivették részüket a programból. A Nyugat magyarországi Egyetem Művészeti, Nevelés és Sporttudományi Karának II. évfolyamos rekreációs szakos hallgatói, akik a KERT oszlopos tagjai is alkották a Színes Mikulások népes táborát, elkápráztatva a jégen ügyesen csúszkáló apróságokat. A kockás, sárga, kék, zöld, piros, barna ruhába öltözött Mikulások között feltűnt Dr. Polgár Tibor a KERT elnökségének tagja - a NYME MNSK dékánja. A Színes Mikulások hosszú farkú segítőikkel a Krapmusz lányokkal több száz szaloncukrot osztottak szét a jégen suhanó gyerkőcöknek és az izgalmas vetélkedők lebonyolításában is segédkeztek.

9 Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Újévet Kívánunk!

Rólad szól! Neked szól! Gyere velünk Te is!

Rólad szól! Neked szól! Gyere velünk Te is! A MEOSZ Ifjúsági Tagozatának a 2012-es ifjúsági tevékenységét összefoglaló kiadványa Rólad szól! Neked szól! Gyere velünk Te is! Összeállította: Vid Natasa 1 Bemutatkozás. Kik vagyunk? Szövetségünket,

Részletesebben

2014. IX. évfolyam 10. szám. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván az Izotóp Tájékoztató Társulás!

2014. IX. évfolyam 10. szám. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván az Izotóp Tájékoztató Társulás! 2014. IX. évfolyam 10. szám A tartalomból: A rajzpályázat eredményhirdetése 2. oldal Az ITT Ellenőrző Csoportja az RHFT telephelyén 3. oldal Múzsák Ölelésében kamaratárlat Váckisújfalu 4-5. oldal Novemberi

Részletesebben

Energetikai pályázat során 62,78 millió forintból sikerült korszerűsíteni az Iskolát, Óvodát, valamint a Polgármesteri hivatal épületét

Energetikai pályázat során 62,78 millió forintból sikerült korszerűsíteni az Iskolát, Óvodát, valamint a Polgármesteri hivatal épületét Energetikai pályázat során 62,78 millió forintból sikerült korszerűsíteni az Iskolát, Óvodát, valamint a Polgármesteri hivatal épületét 2. oldal Tárkány Község lapja 2015. január Tisztelt Tárkányi Lakosok!

Részletesebben

(Egyházi %önyvtárakjegyesücése 9090 Pannonhalma, Vár 1. 2006/4. sz.

(Egyházi %önyvtárakjegyesücése 9090 Pannonhalma, Vár 1. 2006/4. sz. (Egyházi %önyvtárakjegyesücése 9090 Pannonhalma, Vár 1. A jászolban fekszik, de a világot tartja fenn; emlőkből táplálkozik, de az angyalokat táplálja; pólyákba takarják, de halhatatlansággal ruház fel

Részletesebben

EGYÜTTMÛKÖDÉSRE ÍTÉLVE 1 Civilek és önkormányzatok együttmûködése K-E megyében

EGYÜTTMÛKÖDÉSRE ÍTÉLVE 1 Civilek és önkormányzatok együttmûködése K-E megyében HÍRMONDÓ Népfôiskolai A MAGYARY ZOLTÁN NÉPFÔISKOLAI TÁRSASÁG IDÔKÖZI TÁJÉKOZTATÓJA TATA, 2007. MÁRCIUS EGYÜTTMÛKÖDÉSRE ÍTÉLVE 1 Civilek és önkormányzatok együttmûködése K-E megyében A megyei közgyûlés

Részletesebben

Elismert egyházként folytathatjuk szolgálatunkat

Elismert egyházként folytathatjuk szolgálatunkat Ingyenes havilap XIV. évfolyam 2. szám A Hetednapi Adventista Egyház Magyar Uniójának információs lapja 2012. március 3. Tekintsünk felfelé, vezessünk Menny felé! Elismert egyházként folytathatjuk szolgálatunkat

Részletesebben

KÖRÖSLADÁNYI HÍRMONDÓ

KÖRÖSLADÁNYI HÍRMONDÓ KÖRÖSLADÁNYI HÍRMONDÓ KÖRÖSLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK DÍJTALAN, KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓS LAPJA XXII. ÉVFOLYAM, 6. SZÁM 2011. DECEMBER MEGHÍVÓ Városunk minden lakosának és Körösladány valamennyi barátjának

Részletesebben

Gyáli. Újság. Advent Gyálon. Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja

Gyáli. Újság. Advent Gyálon. Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja Új Gyáli 2008. december Újság Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja Puskás Katalin és Bácsi Péter megyei kitüntetést kapott December 4-én, a Pesti Vármegyeházán tartotta megyenapi ünnepségét

Részletesebben

HÍRLEVÉL KÉZ A KÉZBEN EGY ÉLHETŐBB JÖVŐÉRT. magas színvonalú rendezvényt, az eseményekről

HÍRLEVÉL KÉZ A KÉZBEN EGY ÉLHETŐBB JÖVŐÉRT. magas színvonalú rendezvényt, az eseményekről Szeretettel köszöntöm olvasóinkat. Előttünk a hideg tél és az idei év időjárása eddig sem kényeztetett el bennünket, ne feledjék a HIDEG az ellenség. Az idén nyáron az Európai Scleroderma Naphoz, céljaihoz,

Részletesebben

A Regionális Civil Központ Alapítvány idõszaki kiadványa

A Regionális Civil Központ Alapítvány idõszaki kiadványa n Közelmúlt n Bemutatkozunk n Ifjuság n Visszatekintés n Gazdasági rovat n Pályázatok n NCA hírek n Könyvajánló A Regionális Civil Központ Alapítvány idõszaki kiadványa 2005. VII. évf. 2. szám bemutatkozunk

Részletesebben

KAPTÁR. Az ünnepi könyvhét megyei megnyitója. XIV. évf. 2-3. (99.) szám A Jász-Nagykun-Szolnok megyei könyvtárak híradója 2005.

KAPTÁR. Az ünnepi könyvhét megyei megnyitója. XIV. évf. 2-3. (99.) szám A Jász-Nagykun-Szolnok megyei könyvtárak híradója 2005. KAPTÁR XIV. évf. 2-3. (99.) szám A Jász-Nagykun-Szolnok megyei könyvtárak híradója 2005. Az ünnepi könyvhét megyei megnyitója 76. Ünnepi Könyvhét megyei megnyitója Kiadós beszélgetések Jászok találkozója

Részletesebben

Készítette: Varga Barbara mb. intézményvezető 2014. január

Készítette: Varga Barbara mb. intézményvezető 2014. január A KLAUZÁL GÁBOR BUDAFOK-TÉTÉNYI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA Készítette: Varga Barbara mb. intézményvezető 2014. január 1 Tartalomjegyzék I. Bevezető 3. oldal II. Klauzál Gábor Budafok-Tétényi

Részletesebben

Tegyük együtt! Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében

Tegyük együtt! Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében Tegyük együtt! Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében TEGYÜK EGYÜTT! Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében TÁMOP-5.5.2-09/2-2009-0004 A kiadványt szerkesztette: Faár Tamara

Részletesebben

Március 3. Március 4.

Március 3. Március 4. Március 3. Eötvös József Tagintézmény, Rákóczitelep A HETVENÉVES DR. SZABÓ MIHÁLY GYERMEKSEBÉSZ PROFESSZOR KÖSZÖNTÉSE A Táncsics Mihály Gimnázium hagyományteremtő eseményei közé sorjázott március 3- án

Részletesebben

Az ÁGOTA Alapítvány Csongrád megyei Gyermekvédelmi Szakellátás Szaktanácsadói Szolgálatának

Az ÁGOTA Alapítvány Csongrád megyei Gyermekvédelmi Szakellátás Szaktanácsadói Szolgálatának Az ÁGOTA Alapítvány Csongrád megyei Gyermekvédelmi Szakellátás Szaktanácsadói Szolgálatának (ÁGOTA Szaktanácsadói Szolgálat) szakmai beszámolója 2011. június 2011. december 1 ÁGOTA Alapítvány Csongrád

Részletesebben

Magyar Géniusz Program Februári Hírlevél

Magyar Géniusz Program Februári Hírlevél Magyar Géniusz Program Februári Hírlevél Tisztelt TehetségTársunk! Ezúton küldjük Önnek februári Hírlevelünket, amely aktuális híreket és információkat tartalmaz a Magyar Géniusz Program munkájáról, a

Részletesebben

MEZŐFALVA. Polgármesteri évértékelő. Az én falum. Tisztelt Mezőfalviak! Tartalom

MEZŐFALVA. Polgármesteri évértékelő. Az én falum. Tisztelt Mezőfalviak! Tartalom Információs és közéleti havilap Az én falum MEZŐFALVA 2013. december Tartalom Csatornázásról 3. oldal Döntéseink 3. oldal Csúsztatások 3. oldal Térfigyelők 3. oldal Madár voltam álmomban 4. oldal Adventi

Részletesebben

Várunk... Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda

Várunk... Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda Hívunk- Várunk... Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda 2014. március GIMNÁZIUMI KÉPZÉS A SZENT LÁSZLÓBAN A 2014-15-ös tanévtől ismét indul gimnáziumi képzés a Szent

Részletesebben

BESZÁMOLÓ (2014. 01. 01-2014. 06. 30)

BESZÁMOLÓ (2014. 01. 01-2014. 06. 30) a ban a szülők bevonásával BESZÁMOLÓ (2014. 01. 01-2014. 06. 30) Kötelező tevékenységek Pedagógiai módszerekben való megfelelése A hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek iskolai

Részletesebben

Napraforgó. A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének kiadványa. Ez történt... Megyei felhívások Pályázatok Programajánló

Napraforgó. A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének kiadványa. Ez történt... Megyei felhívások Pályázatok Programajánló BÉKÉS MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK LAPJA 2011 február Napraforgó A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének kiadványa Ez történt... Megyei felhívások Pályázatok Programajánló BÉKÉS MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK

Részletesebben

Napraforgó. Testvérvárosi civil szervezetek konferenciája Ez történt... Sajtótükör Felhívások

Napraforgó. Testvérvárosi civil szervezetek konferenciája Ez történt... Sajtótükör Felhívások BÉKÉS MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK LAPJA 2011 június Napraforgó A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének kiadványa Testvérvárosi civil szervezetek konferenciája Ez történt... Sajtótükör Felhívások BÉKÉS

Részletesebben

20 MICE? 21 Magyarországi fizikatanárok a CERN-ben 22 Magyar diákok egészségi állapota és az iskola - Dr. Aszmann Anna tanulmánya

20 MICE? 21 Magyarországi fizikatanárok a CERN-ben 22 Magyar diákok egészségi állapota és az iskola - Dr. Aszmann Anna tanulmánya Hírlevél TARTALOMJEGYZÉK Fókuszban az iskolakezdés 4 Tanévkezdési információk 6 Megvonják az iskoláztatási támogatást 6 Szeptembertől ismét bukhatnak az alsósok 7 Tíz százalékkal többen jelentkeztek idén

Részletesebben

1. szám 2006. január A TARTALOMBÓL: 2. HOGYAN TOVÁBB MAGYARORSZÁG AZ EURÓPAI UNIÓBAN CÍMŰ ELŐADÁS- ÉS VITASOROZAT.. 3. oldal

1. szám 2006. január A TARTALOMBÓL: 2. HOGYAN TOVÁBB MAGYARORSZÁG AZ EURÓPAI UNIÓBAN CÍMŰ ELŐADÁS- ÉS VITASOROZAT.. 3. oldal 1. szám 2006. január A TARTALOMBÓL: 1. 2006. ÚJÉVI KÖSZÖNTŐ.....2. oldal 2. HOGYAN TOVÁBB MAGYARORSZÁG AZ EURÓPAI UNIÓBAN CÍMŰ ELŐADÁS- ÉS VITASOROZAT.. 3. oldal 3. A 2005. ÁPRILISI HÍRLEVÉL MEGJELENÉSE

Részletesebben

HÍRLEVÉL. IV. Gyõri Operett Fesztivál 2009. június 26-28. TARTALOM GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS

HÍRLEVÉL. IV. Gyõri Operett Fesztivál 2009. június 26-28. TARTALOM GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS V. évfolyam 2. szám Bartók Béla Megyei Mûvelõdési Központ Nonprofit Kft. 2009/2. TARTALOM Beszámoló a szakmai továbbképzésekrõl Drámapedagógusok, színjátszó-rendezõk

Részletesebben

A MEE VILÁGÍTÁSTECHNIKAI TÁRSASÁG HÍRLEVELE 12. évfolyam, 3. szám 2013. november

A MEE VILÁGÍTÁSTECHNIKAI TÁRSASÁG HÍRLEVELE 12. évfolyam, 3. szám 2013. november A MEE VILÁGÍTÁSTECHNIKAI TÁRSASÁG HÍRLEVELE 12. évfolyam, 3. szám 2013. november HIRDETMÉNYEK 2. Interjú Poppe Kornélnével 3. Rendezvényeink 7. Programajánló 16. Szervezeti hírek 19. Figyelő 20. Fiatal

Részletesebben

Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művésze Iskola értesítője. designed by arany a la

Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művésze Iskola értesítője. designed by arany a la Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művésze Iskola értesítője 2014 2015 designed by arany a la Kiadja: Felelős kiadó: Szerkesztők: Számítógépes szerkesztő: Elérhetőségeink: Marcali Noszlopy Gáspár

Részletesebben

Udvari Hírek AZ ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA XVIII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2013. DECEMBER

Udvari Hírek AZ ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA XVIII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2013. DECEMBER Udvari Hírek AZ ÖNKORMÁNYZAT INGYENES LAPJA XVIII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2013. DECEMBER Áldott és Békés Karácsonyi Ünnepeket és eredményekben gazdag Új esztendőt kívánunk Sárrétudvari minden lakójának! Sárrétudvari

Részletesebben

FÓRUM. arácsonyt és eredmény boldog új esztendõt endõt kívánunk! Áldott, békés és kark

FÓRUM. arácsonyt és eredmény boldog új esztendõt endõt kívánunk! Áldott, békés és kark Áldott, békés és kark arácsonyt és eredmény edményekben ekben gazdag, g boldog új esztendõt endõt kívánunk! FÓRUM ÁB O LNAI 25. évfolyam 12. szám Bábolna Város Önkormányzatának havonta megjelenõ lapja

Részletesebben

11.szám 2007. A tartalomból: - Hajnóczy apok 2. old. - 2008. évi költségvetés 5. old. - Mentál - napok 8. old. - Gyergyai Sportdélután 11.old.

11.szám 2007. A tartalomból: - Hajnóczy apok 2. old. - 2008. évi költségvetés 5. old. - Mentál - napok 8. old. - Gyergyai Sportdélután 11.old. A tartalomból: Szakmai - módszertani, információs folyóirat - Hajnóczy apok 2. old. - 2008. évi költségvetés 5. old. - Mentál - napok 8. old. - Gyergyai Sportdélután 11.old. XVII. évfolyam 2007. 11.szám

Részletesebben