ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. EGYETEM: A Pázmány Kártya programot a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) működteti.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. EGYETEM: A Pázmány Kártya programot a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) működteti."

Átírás

1 EGYETEM: A Pázmány Kártya programot a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) működteti. PÁZMÁNY KÁRTYA (a továbbiakban: Kártya): Pázmány Kártya felirattal és az Egyetem címerével ellátott, az Egyetem által kiadott és megszemélyesített plasztikkártya, mely tartalmazza a Kártya dombornyomással készített azonosítószámát, valamint az aláíráscsíkon kézírással megnevezett Kártyabirtokos nevét. KÁRTYABIRTOKOS: Az a természetes személy, aki megfelel a jelen szabályzatban meghatározott jogosultsági feltételeknek, és az érvényes jogcímen birtokába került, saját nevére szóló érvényes Kártyával rendelkezik. JOGOSULTSÁGI FELTÉTELEK: A Kártya kiváltására az Egyetem hallgatói, az Egyetemmel vagy a Karok bármelyikével foglalkoztatási (munkaviszony, megbízási szerződés) jogviszonyban álló oktatók, adminisztratív dolgozók, valamint a karok bármelyikén abszolutóriumot szerzett egykori hallgatók jogosultak. Az Egyetem fenntartja a jogot a jogosultsági feltételek módosítására. ELFOGADÓ PARTNER: Az Egyetemmel a jelen Kártyaszabályzatban foglaltak szerinti szerződéses jogviszonyban álló és a Kártyára kedvezmény(eke)t biztosító természetes vagy jogi személy/ jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet. ELFOGADÓHELY: Az Elfogadó Partner regisztrációja alapján az Egyetem által nyilvántartásba vett, a Kártyát elfogadni jogosult és köteles hely (kereskedelmi-, szolgáltató egység, stb.). REGISZTRÁLT KEDVEZMÉNY: Az Elfogadóhely által az Elfogadóhely regisztrációja alkalmával, jelen Kártyaszabályzat alapján vállalt kedvezmény, amelyet az érvényes Kártyával rendelkező és azt felmutató Kártyabirtokosok részére, az áru vásárlása, illetve szolgáltatás igénybevétele alkalmával, a termék/szolgáltatás Alapárából biztosítani kell. ALAPÁR: Az Elfogadó Partner által az áru vásárlása, illetve a szolgáltatás igénybevétele napján az adott termékre/szolgáltatásra vonatkozóan meghatározott bruttó ár. REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP: az Elfogadó Partnerként történő regisztráció igényléséhez szükséges, a weboldalról letölthető és kinyomtatható Pázmány Kártya Regisztrációs Űrlap elnevezésű formanyomtatvány.

2 1. A Pázmány Kártya rendszer a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jelenlegi és volt hallgatóinak, valamint munkatársainak szóló sajátos kedvezményrendszert biztosító programja. A program működését és annak felügyeletét az Egyetem biztosítja. 2. A Pázmány Kártya program és a rendszer, valamint a Kártya tulajdonjoga az Egyetemet illeti meg. 3. A Pázmány Kártya rendszerhez az a vállalkozás, illetve szolgáltató jogosult csatlakozni a Regisztrációs Űrlap kitöltésével és cégszerű aláírásával, a vállalkozás nevében aláíró személy(ek) aláírási címpéldányával (egyéni vállalkozó esetén vállalkozói igazolvány másolatával), továbbá a jelen Általános Szerződési Feltételek cégszerűen aláírt egy példányának az Egyetem részére postai úton történő megküldésével, vagy azok személyes átadásával, akiknek a regisztrációját az Egyetem a Regisztrációs Űrlapon a kötelezően megadott címre megküldött ben visszaigazolja. 4. A Pázmány Kártya rendszerbe történő belépés feltétele, az Egyetem által a jelen Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában leírtaknak megfelelően, az Elfogadó Partner részére megküldött visszaigazolás. 5. Az Egyetem megtagadhatja az elfogadóhely-szerződés megkötését a jelentkező szolgáltatóval, így különösen: a többszintű (MLM) kereskedelmi vállalkozások munkatársainál (kivéve, ha a termékforgalmazó cég központja vállalja a szerződési feltételeket). olyan vállalkozások esetén, amelyek a kedvezmény biztosítását vásárlási értékhatárhoz kötik; személyszállítónál, amennyiben egy taxis társaság nevében csatlakozik (kivéve, ha a fuvarozó társaság minden tagja biztosítja a kedvezményt); biztosítási üzletkötők, brókerek esetén (kivéve, ha az általuk képviselt társaság csatlakozik); azonos cégnév alatt, egy üzletben dolgozó többféle, vagy azonos, vagy kiegészítő tevékenységet folytató cégek esetén (kivéve, ha minden érintett cég biztosítja a kedvezményt); olyan vállalkozások, szolgáltatások esetén, amelyek szolgáltatásai nem egyeztethetők össze az Egyetem küldetésnyilatkozatában foglaltakkal. Az Egyetem a szerződéskötéstől való elzárkózását nem köteles indokolni. 6. Az Elfogadó Partner regisztrációja az Egyetem visszaigazolását követően szerződéskötésnek minősül, amelynek feltételeit a jelen Kártyaszabályzat tartalmazza. 7. Az Elfogadó Partner a jelentkezési lap (Regisztrációs Űrlap) kitöltésével és cégszerű aláírásával vállalja, hogy az aláírás napjától kezdve az Egyetem által kiadott, érvényes, kedvezményre jogosító kártyával biztosítja az Elfogadóhely jelentkezési lapon megadott kedvezményeket a kártyát felmutató ügyfelei számára.

3 8. Az Elfogadó Partner, a Regisztrációs Űrlapon szereplő kereskedelmi/szolgáltatóegységének (Elfogadóhely) címét; telefonos, valamint internetes elérhetőségét; tevékenységének rövid leírását, és az érintett termékek/szolgáltatások Alapárából nyújtott egységes, az Elfogadó Partner által meghatározott kedvezmény mértékét (Regisztrált Kedvezmény) az Egyetem feltünteti a Kártya-elfogadóhely adatbázisában az interneten ( és az Elfogadó Partnereket további kommunikációs csatornáin keresztül népszerűsíti. 9. Az Egyetem biztosítja a Kártyák igényléséhez szükséges feltételeket és gondoskodik a Kártyakibocsátásról. 10. Az együttműködés érvényességét igazoló, a Kártya program tagságát jelölő Kártyaelfogadóhely-matricát az Egyetem, megfelelő számban, az Elfogadó Partnerekhez - a visszaigazolt regisztrációt követően eljuttatja; amelyeket az Elfogadó Partner köteles az Elfogadóhelyen jól látható helyre (bejárat és pénztárgép) kihelyezni, illetve köteles a matrica esetleges sérüléséről vagy pótlásának szükségességéről az Egyetemet haladéktalanul értesíteni. 11. Az Elfogadó Partner, a Regisztrációs Űrlapon feltüntetett Elfogadóhelyen, a Kártyabirtokosok részére, a Regisztrációs Űrlapon a kijelölt %-ban megadott, de legalább 5%- os mértékű kedvezményt biztosítani köteles, amely a Kártyabirtokost, az igénybe vett árukat/szolgáltatásokat tartalmazó számla végösszegén belül illeti meg. Az árengedmény alapja az Elfogadó Partner által nyújtott valamennyi szolgáltatás és értékesített termék alapára, a 14. és 15. pontban foglaltak kivételével. 12. A Regisztrált Kedvezményt a Kártyabirtokos a Kártya előzetes bemutatásával, a szolgáltatás és/vagy termék ellenértékének kiegyenlítésekor, azonnali árkedvezmény formájában érvényesítheti. 13. Az Elfogadó Partner az alapárat oly módon köteles nyilvánosságra hozni, hogy minden esetben, bárki számára egyértelműen ellenőrizhető legyen az igénybevétel időpontjára vonatkozó Regisztrált Kedvezmény nélküli alapár, valamint a Kártyabirtokos számára nyújtott konkrét kedvezmény mértéke is. 14. A kedvezmények megadását az alsó összeghatárhoz, a mennyiséghez, illetve a fizetési módhoz kötni tilos. 15. Kedvezmény nyújtása hatósági áras termékek, vagy hasonlóan rögzített kiskereskedelmi árú termékek vagy szolgáltatások autópálya-matrica, dohányáru, vényköteles gyógyszer, menetjegy, mobil egyenlegfeltöltés, feltöltőkártya, PB gáz, újság, stb. esetén nem kötelező. 16. Az Elfogadó Partner hatáskörébe tartozik annak eldöntése, hogy a Kártyával igénybe vehető Regisztrált Kedvezmény más akciókkal összevonható-e. Az Elfogadó Partner köteles a termék vásárlását, illetve a szolgáltatás nyújtását megelőzően a Kártyabirtokost tájékoztatni arról, ha a Regisztrált Kedvezmény az érintett termékre, illetve szolgáltatásra nem terjed ki.

4 17. A Regisztrált Kedvezmény érvényesítéséhez az Elfogadó Partner jogosult elkérni a Kártyabirtokostól a Kártyát, adott esetben annak adatait rögzíteni, a Kártya érvényességét ellenőrizni. Az Elfogadó Partner köteles az ellenőrzést követően a Kártyabirtokos részére a Kártyát visszaadni. Az Elfogadó Partner kérheti a Kártyabirtokos személyazonosságának igazolását (is). 18. Az Elfogadó Partner képviselője megtagadhatja a Kártya elfogadását, amennyiben A Kártya használója megtagadja személyének azonosítását. A Kártyát nem az arra jogosult személy használja. 19. A Egyetem nem tartozik felelősséggel az Elfogadó Partnert ért károkért, így különösen azokért, amelyek az alábbi okok miatt következnek be: A Kártyabirtokos nem tartja be az ÁSZF-ben foglaltakat. A Kártyabirtokos téved, illetve mulasztást követ el. A Kártyabirtokos a Kártyát nem rendeltetésének megfelelően használja. Az Elfogadóhelyi Partnerek szerződésszegése következik be /szerződésszegésére kerül sor. 20. Az Elfogadó Partner, a jelen szerződésből eredő kötelezettségeiről, a Regisztrált Kedvezményekről és a Kártya használatának módjáról, az Elfogadóhelyen alkalmazott alkalmazottait, munkatársait tájékoztatni köteles. 21. Az Elfogadó Partner vállalja, hogy minden tőle telhetőt megtesz a Pázmány Alumni Kártya rendszer jó hírének megőrzése érdekében, és nem tanúsít olyan magatartást, amely alkalmas lehet a rendszer tulajdonosának, a Rendszergazdának, továbbá a rendszerben részes vállalkozások vagy a Kártyabirtokosok jó hírének csorbítására vagy megsértésére. 22. Az Elfogadó Partner minden olyan szervezeti és működési változásról, amely a Regisztrált Kedvezmény folyamatos biztosítását gátolja, a Rendszergazdát 3 munkanapon belül írásban tájékoztatni köteles. 23. Az Elfogadó Partner a tudomásszerzéstől számított 48 órán belül köteles írásban tájékoztatni a Rendszergazdát, ha vele szemben csőd-, felszámolási-, végelszámolási-, illetve végrehajtási eljárás indult jogerősen, illetve ilyen eljárás indítását maga kezdeményezte. 24. A regisztráció csak közös megegyezéssel módosítható. Az Elfogadó Partner tudomásul veszi, hogy a Regisztrált Kedvezményre jogosultak esetében, a termékértékesítést/szolgáltatást érintő kedvezmények nyújtását egyoldalúan nem függesztheti fel. Erre irányuló szándékát, minden év június 30-ig, előzetesen, írásban kell közölnie az Egyetemmel, tudomásul véve), hogy a felmondás csak a tárgyév december 31. napjára szólhat. 25. Az Elfogadó Partner olyan termékek, illetve olyan szolgáltatások során vállalhatja a Regisztrált Kedvezmény nyújtását, amelyek esetében biztosítani tudja, hogy azok az Elfogadóhelyen, a fogyasztók számára tartósan rendelkezésre állnak.

5 26. Az Elfogadó Partnert kártérítési felelősség terheli, amennyiben neki felróható módon a kedvezményadás elmarad vagy nem megfelelő mértékű. Ebben az esetben az Elfogadó Partner kötelezettséget vállal, a meg nem adott kedvezmény, 15 napon belül visszatérítés formájában - történő megfizetésére az érintett Kártyabirtokosra vonatkozóan. Ennek, továbbá a jelen Kártyaszabályzatban vállalt kötelezettségeknek elmulasztása vagy vétkes megszegése esetén az Elfogadó Partner, a Pázmány Alumni Kártya program partnerei közül, azonnali hatállyal kizárásra kerülhet, amelynek megtörténtéről az Egyetem jogosult a nyilvánosságot a megfelelő módon tájékoztatni. 27. Az Elfogadó Partner, a Regisztrációs Űrlap kitöltésével és annak az Egyetem részére történő átadásával, hozzájárul a Regisztrációs Űrlapon szereplő adatainak, az Egyetem által történő, kizárólag a Pázmány Alumni Kártya program céljához kötött, illetve jelen Kártyaszabályzatban rögzített felhasználásához, kezeléséhez. Az Elfogadó Partner hozzájárul ahhoz, hogy a Regisztrációs Űrlapon szereplő adatait az Egyetem, a weboldalán, valamint nyomtatott katalógusban feltüntesse. Az adatkezelés, adatfelhasználás nem sértheti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló évi LXIII. törvény rendelkezéseit. 28. A kedvezmény igénybevételével kapcsolatos műveletekkel összefüggő üzleti (kereskedelmi, szolgáltatásnyújtási) adatokat (a továbbiakban: üzleti tranzakciós adatok) mint pl. a vásárolt termék megnevezése, cikkszáma, mennyisége, egységára, értéke, a vásárlás időpontja, stb. az egyes Elfogadóhelyek saját maguk kezelhetik és dolgozhatják fel. Az Elfogadóhely által megvalósított adatkezelés és feldolgozás célja: a Kártyabirtokosok vásárlási (szolgáltatás-igénybevételi) szokásainak a Kártyabirtokosok igényeinek tökéletesebb kiszolgálása érdekében történő kiértékelése, a Pázmány Kártya Program résztvevőinek hatékonyabb tájékoztatása az Elfogadóhelyek által bevezetett új üzleti lehetőségekről, valamint a Kártyabirtokosok hűségének növelése a Pázmány Kártya Program Elfogadóhelyek iránt. 29. Az Egyetem jogosult a jelen Kártyaszabályzat feltételeit egyoldalúan módosítani. Az Egyetem a módosításról köteles haladéktalanul a internetes oldalán tájékoztató közleményt közzétenni, valamint a módosításokról valamennyi érvényes regisztrációval rendelkező Elfogadó Partnert ben értesíteni. Amennyiben a Kártyaszabályzat módosítása az Elfogadó Partner kötelezettségeinek növelésével, vagy új kötelezettségek megállapításával jár, az Elfogadó Partner a módosítás interneten történő közzétételét követő 90 napon belül, azonnali hatállyal jogosult felmondani a szerződést. 30. Az Elfogadó Partner tudomásul veszi, hogy a Pázmány Kártya programba történő belépésével az esetlegesen felmerülő költségeket maga viseli. 31. A Egyetem fenntartja magának a Pázmány Kártya programban és rendszerben történő egyoldalú változtatás jogát, erről az Elfogadó Partnert kellő időben, előzetesen, írásban értesíti.

6 32. Az Egyetem fenntartja magának azt a jogot, hogy a jelen Kártyaszabályzattól eltérő egyedi megállapodást kössön egyes Elfogadó Partnerekkel. 33. Az Elfogadó Partnerekről, illetve a Regisztrált Kedvezmények mértékéről az Egyetem a weboldalán, a megjelenő, nyomtatott katalógusokból, illetve az adott Kar ügyfélszolgálatán tájékozódhat a (leendő) Kártyabirtokos. Az Elfogadó Partner tudomásul veszi, hogy az Egyetem, a Kártyakatalógusban, a weboldalon, vagy más promóciós anyagaiban, a Regisztrációs Űrlapon, az Elfogadóhely által megjelölt profilokba sorolástól eltérő szempontú szerkesztési elveket is alkalmazhat. 34. Az Egyetem fenntartja magának azt a jogot, hogy egyes promóciós szolgáltatásokat az Elfogadó Partnerek részére térítés ellenében nyújtson. Az Általános szerződési feltételeket megismertem és elfogadom. Dátum: Pecsét helye Cégszerű aláírás

9. Az Elfogadó Partner jogosult hirdetéseiben, kommunikációjában feltüntetni, hogy Keszi Kártya elfogadóhelye.

9. Az Elfogadó Partner jogosult hirdetéseiben, kommunikációjában feltüntetni, hogy Keszi Kártya elfogadóhelye. Kártyaszabályzat (elfogadóhelyek számára) Általános Szerződési Feltételek I. Fogalmak 1. RENDSZERGAZDA: a Keszi Kártya" programot működtető Budakeszi Önkormányzat és annak jogutódja illetve a működtetéssel

Részletesebben

2) IGÉNYLŐ: Az a természetes személy, aki a Józsefváros Kártya kiállítására vonatkozó igényét bejelenti, a Kártya Igénylőlapot kitölti és aláírja.

2) IGÉNYLŐ: Az a természetes személy, aki a Józsefváros Kártya kiállítására vonatkozó igényét bejelenti, a Kártya Igénylőlapot kitölti és aláírja. 1/1. sz. melléklet Általános Szerződési Feltételek JÓZSEFVÁROS KÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák a Budapest Főváros

Részletesebben

KECSKEMÉT KÁRTYA. Szolgáltatási szerződés. Amely létrejött egyrészről Kecskeméti Városfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

KECSKEMÉT KÁRTYA. Szolgáltatási szerződés. Amely létrejött egyrészről Kecskeméti Városfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság KECSKEMÉT KÁRTYA Szolgáltatási szerződés Amely létrejött egyrészről Kecskeméti Városfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság Cégjegyzékszám: Cg.03-09-120358 Székhely: 6000 Kecskemét, Csányi János krt.

Részletesebben

JÓZSEFVÁROS KÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

JÓZSEFVÁROS KÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK JÓZSEFVÁROS KÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat (a továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák a Budakeszi Város Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat) által a Keszi Kártya

Részletesebben

IBUSZ TÖRZSUTAS PROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

IBUSZ TÖRZSUTAS PROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI IBUSZ TÖRZSUTAS PROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. (a továbbiakban: IBUSZ, székhely: 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.; Cg. 01-09-266780; engedélyszám: U-R 00967/1999/1999)

Részletesebben

Újpest Kártya Kedvezményrendszer Általános Szerződési Feltételek

Újpest Kártya Kedvezményrendszer Általános Szerződési Feltételek Újpest Kártya Kedvezményrendszer Általános Szerződési Feltételek Preambulum: Az Újpest Kártya célja, hogy kedvezményes vásárlás és szolgáltatás igénybevételének lehetőségével elősegítse az újpesti polgárok

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Hegyvidék Kártya Általános Szerződési Feltételek

Hegyvidék Kártya Általános Szerződési Feltételek Hegyvidék Kártya Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák a Budapest XII. Kerület Hegyvidék Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat)

Részletesebben

Általános Részvételi Feltételek (ÁRF)

Általános Részvételi Feltételek (ÁRF) Jelen Általános Részvételi Feltételek (a továbbiakban: ÁRF) részletesen szabályozzák A.) egyrészről Bordány Nagyközség Önkormányzat intézménye az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér és Községi Könyvtár

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

2. VONATKOZÓ RENDELET: Szerencs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2010. (III. 18.) önkormányzati rendelete a Szerencs Kártyáról.

2. VONATKOZÓ RENDELET: Szerencs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2010. (III. 18.) önkormányzati rendelete a Szerencs Kártyáról. ÁSZF Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák A.) egyrészről Szerencs Város Önkormányzata (a továbbiakban: Kibocsátó) és a Kártyajogosult/Kártyabirtokos

Részletesebben

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a Szerencs Kártyáról

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a Szerencs Kártyáról SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Szerencs Kártyáról Szerencs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

Hatályba lépés: június 11.

Hatályba lépés: június 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Tamási Város Önkormányzat képviselő-testületének 8/2012. (III. 1.) önkormányzati rendelete a Tamási Kártyáról. módosításokkal egységes szerkezetben

Tamási Város Önkormányzat képviselő-testületének 8/2012. (III. 1.) önkormányzati rendelete a Tamási Kártyáról. módosításokkal egységes szerkezetben Tamási Város Önkormányzat képviselő-testületének 8/2012. (III. 1.) önkormányzati rendelete a Tamási Kártyáról módosításokkal egységes szerkezetben Tamási Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

Hatályba lépés: január 20.

Hatályba lépés: január 20. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 20. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2015. (X.30.) önkormányzati rendelete az Erzsébetváros Kártyáról

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2015. (X.30.) önkormányzati rendelete az Erzsébetváros Kártyáról Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2015. (X.30.) önkormányzati rendelete az Erzsébetváros Kártyáról Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatának

Részletesebben

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános és Domino Üzletszabályzat 4. számú melléklet MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. Jelen melléklet tartalmazza a Szolgáltató MobilFizetés Általános Szolgáltatási

Részletesebben

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az Energiaklub adatkezelési tájékoztatója weboldalak felhasználói számára Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ; (1056 Budapest, Szerb utca 17-19.; adószám: 18076592-2-41; Adatvédelmi

Részletesebben

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL Általános szerződési feltételek A SIGNAL Biztosító Zrt. (Biztosító vagy Szolgáltató) internet alapú ügyfélszolgálatot biztosít ügyfelei számára SIGNAL Ügyfélportál (továbbiakban SÜP)

Részletesebben

Hatályba lépés: május 25.

Hatályba lépés: május 25. Vodafone Magyarország Zrt. VEZETÉKES ADAT ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. május 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA A jelen Általános Szerződéskötési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a Trackateam online sportmenedzsment

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 27/2014.(XII.08.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 27/2014.(XII.08.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 27/2014.(XII.08.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Siófok Kártyáról szóló 13/2011. (V. 13.) önkormányzati rendelet módosításáról Siófok Város Önkormányzatának

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 29.

Hatályba lépés: augusztus 29. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. augusztus 29. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

MAGYAR VITORLÁS KÁRTYA (MaViKa) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (MaViKa ÁSZF))

MAGYAR VITORLÁS KÁRTYA (MaViKa) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (MaViKa ÁSZF)) MAVIKA ÁSZF MAGYAR VITORLÁS KÁRTYA (MaViKa) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (MaViKa ÁSZF)) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák

Részletesebben

Törzsvásárlói Program Szabályzat

Törzsvásárlói Program Szabályzat Törzsvásárlói Program Szabályzat 1. A Szilas Patikát üzemeltető Szilas Patika Kft. Törzsvásárlói Programot indít, amely a Szilas Patikában érvényes. A szabályzat teljes szövege megtekinthető a www.szilaspatika.hu

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Közbeszerzési Döntvénytár Általános szerződési feltételek. I. Az adatbázis használata

Közbeszerzési Döntvénytár Általános szerződési feltételek. I. Az adatbázis használata Közbeszerzési Döntvénytár Általános szerződési feltételek I. Az adatbázis használata 1. A Szolgáltató az előfizetés időtartama alatt, napi 24 órában biztosítja a Felhasználóknak és a Kapcsolattartónak

Részletesebben

VÁROSGAZDA KÁRTYA. Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

VÁROSGAZDA KÁRTYA. Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató VÁROSGAZDA KÁRTYA Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató A Budapest XVIII. Kerület Önkormányzat létrehozza a Városgazda Kártya programot, melynek célja a kerületi kereskedők és szolgáltatók

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák az Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) és a kártyabirtokos

Részletesebben

I. fejezet Általános rendelkezések. A rendelet célja

I. fejezet Általános rendelkezések. A rendelet célja HAJDÚBÖSZÖRMÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 28/2009.(VI.25.), 45/2009. (X.29.), 50/2009. (XI.26.) és a 2/2011. (I.27.) Önk. rendeletekkel módosított 43/2008. (IX.12.) Önk. rendelete a Hajdúböszörmény

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez 1. AZ ÁSZF CÉLJA A CSEKKOLÓ Szolgáltatás icsekk elnevezésű

Részletesebben

K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés Elfogadó internetes honlapján keresztül

K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés Elfogadó internetes honlapján keresztül K&H SZÉP Kártya elfogadási szerződés Elfogadó internetes honlapján keresztül amely létrejött egyrészről a K&H Csoportszolgáltató Központ Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1095 Budapest, Lechner

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

ÚjpestKártya Kedvezményrendszer Általános Szerződési Feltételek

ÚjpestKártya Kedvezményrendszer Általános Szerződési Feltételek Preambulum: ÚjpestKártya Kedvezményrendszer Általános Szerződési Feltételek Az ÚjpestKártya program az Újpesten élő emberek, az Újpesten működő elsősorban kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások, valamint

Részletesebben

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a Szerencs Kártyáról

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a Szerencs Kártyáról SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2010. (III. 18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Szerencs Kártyáról EGYSÉGES SZERKEZETBEN a 11/2010.(V.20.) önkormányzati rendelettel Szerencs Város Önkormányzatának

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. október 03. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM GÉPÉSZMÉRNÖKI KAR

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM GÉPÉSZMÉRNÖKI KAR BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM GÉPÉSZMÉRNÖKI KAR A GÉPÉSZMÉRNÖKI KAR ALUMNI SZERVEZETÉNEK SZABÁLYZATÁRÓL Elfogadta a Gépészmérnöki Kar Kari Tanácsa 2016. október 6-ai ülésén. Általános

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 18.

Hatályba lépés: szeptember 18. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 18. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: május 23.

Hatályba lépés: május 23. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. május 23. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

1. Szerződő felek A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. (1082 Budapest, Futó utca VI. em., Cg ), mint Szolgáltató, valamint

1. Szerződő felek A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. (1082 Budapest, Futó utca VI. em., Cg ), mint Szolgáltató, valamint ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS MERT JOGÁBAN ÁLL A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító és/vagy Szolgáltató) ügyfeleinek gyors és szakszerű kiszolgálása érdekében

Részletesebben

Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l

Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l A Törzsvásárlói Rendszer m ködtetésének célja A Kertész Áruházak Kft. partnerkapcsolatainak b vítése, meglév partnerkapcsolatai

Részletesebben

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt.

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Érvényes 2012. szeptember 1-jétől. 1. Értelmező rendelkezések ÁSZF-ek: a Számlafizető Általános Szerződési Feltételei, a Domain-kezelő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete. a Siófok Kártyáról

Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete. a Siófok Kártyáról Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete a Siófok Kártyáról (Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva és lezárva: 2013. július 5. napjával.) Siófok

Részletesebben

A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltétek

A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltétek A Magyar Hírlap napilap és Magyar Hírlap Online kereskedelmi közleményeire vonatkozó általános hirdetési szerződési feltétek Jelen általános szerződési feltételek hatálya a Magyar Hírlap nyomtatott napilap

Részletesebben

Amennyiben a jelen ÁSZF a Természetjáró Kártya kifejezést használja, az alatt valamennyi fenti típusú kártyát érteni kell.

Amennyiben a jelen ÁSZF a Természetjáró Kártya kifejezést használja, az alatt valamennyi fenti típusú kártyát érteni kell. TERMÉSZETJÁRÓ KÁRTYA (TeKa) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák a Magyar Természetjáró

Részletesebben

Magyar Telekom. Minősített Időbélyegzés-szolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek

Magyar Telekom. Minősített Időbélyegzés-szolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek Magyar Telekom Minősített Időbélyegzés-szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek Egyedi objektum-azonosító (OID):... 1.3.6.1.4.1.17835.7.1.2.11.3.11.1.6 Verziószám:...1.6 Hatályba lépés dátuma:..2010.06.20.

Részletesebben

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a Galvanofém Kft. (Székhely: 6000 Kecskemét, Méntelek 252. Telefonszám: +36 76 506 263, Adószám: 11375230-2-03)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Belépési sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozás részére KAPCSOLAT csomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen. Szerződés-nyilvántartó Csoport: Tanácsadó Igazgatóság: (szerződés, átalánydíj)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) kifejezett eltérő írásos megállapodás hiányában a Gali Renáta egyéni vállalkozó 7570 Barcs,

Részletesebben

Hatályba lépés: május 2.

Hatályba lépés: május 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. május 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

PARTNERGÁZ BELÉPÉSI ADATLAP

PARTNERGÁZ BELÉPÉSI ADATLAP PARTNERGÁZ BELÉPÉSI ADATLAP Partner nyilatkozata Alulírott.. felvételemet kérem az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. által működtetett PartnerGáz hálózatba. Kijelentem, hogy a mai napig nem folyik ellenem,

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(I.28.) önkormányzati rendelete

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(I.28.) önkormányzati rendelete Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(I.28.) önkormányzati rendelete a Nyírbátor Kártyáról és a nyírbátori lakosoknak nyújtott egyéb kedvezményekről, támogatásokról Nyírbátor Város

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Belépési sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozás részére FÓRUM csomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen, valamint ankétok formájában. Vevőszolgálati Iroda: Társasági Tanácsadó Igazgatóság

Részletesebben

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat A KBOSS.hu Kft. (székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b.; cégjegyzékszám: 13-09- 101824; nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság; adószám:

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

PALÓC ÚT KEDVEZMÉNYPROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

PALÓC ÚT KEDVEZMÉNYPROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK PALÓC ÚT KEDVEZMÉNYPROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Alapfogalmak: PÚK = Palóc Út Kedvezménykártya Üzemeltető = Palóc Út Kulturális Turisztikai Klaszter Egyesület Kedvezményadó partner = szerződött

Részletesebben

Alumni szabályzat. Dunaújváros, 2013.

Alumni szabályzat. Dunaújváros, 2013. Alumni szabályzat Dunaújváros, 2013. A Dunaújvárosi Főiskola (továbbiakban Főiskola) Rektori Tanácsa a Főiskolán, illetve annak jogelőd intézményeiben végzett hallgatók, valamint a Főiskolával és jogelődjeivel

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. a ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1

Általános Szerződési Feltételek. a   ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek a www.ryckposter.hu ügyfelei részére Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben igénybe veszi szoláltatásunkat, figyelmesen

Részletesebben

Készülék kölcsönzésére és használatára vonatkozó szerződés természetes személy felhasználók számára

Készülék kölcsönzésére és használatára vonatkozó szerződés természetes személy felhasználók számára Készülék kölcsönzésére és használatára vonatkozó szerződés természetes személy felhasználók számára mely létrejött egyrészről az alább megjelölt Tulajdonos Elnevezése: Siketek és Nagyothallók Országos

Részletesebben

Rektori utasítás. a Széchenyi István Egyetem által kiadott elektronikus kártyák használati szabályairól

Rektori utasítás. a Széchenyi István Egyetem által kiadott elektronikus kártyák használati szabályairól Rektori utasítás a Széchenyi István Egyetem által kiadott elektronikus kártyák használati szabályairól A szabályozás célja A Széchenyi István Egyetem (a továbbiakban Egyetem) által alkalmazott elektronikus

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS út- és mélyépítési műszaki ellenőri megbízás tárgyában

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS út- és mélyépítési műszaki ellenőri megbízás tárgyában PÁLYÁZATI FELHÍVÁS út- és mélyépítési műszaki ellenőri megbízás tárgyában 1. A pályázat kiírója I. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Diósd Város Önkormányzata (székhely: 2049 Diósd, Szent István tér 1.) 2. A pályázat

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Flotta Plusz-Volán co-branded kedvezményes vásárlásra jogosító kártyák. Működési Szabályzata

Flotta Plusz-Volán co-branded kedvezményes vásárlásra jogosító kártyák. Működési Szabályzata Flotta Plusz-Volán co-branded kedvezményes vásárlásra jogosító kártyák Működési Szabályzata I. Alapfogalmak 1. A Flotta Plusz-Volán co-branded kártya egy az Eni Hungaria Zrt. (2040 Budaörs, Agip u. 4.)

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A promóció szervezője A Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

KÖZÖS JOGKEZELÉSI MEGBÍZÁS

KÖZÖS JOGKEZELÉSI MEGBÍZÁS KÖZÖS JOGKEZELÉSI MEGBÍZÁS A MEGBÍZÓ Neve: Születési dátuma: Telefonszáma: E-mail címe: @ Jogosulti csoportja: Előadóművész Nyilatkozom, hogy a jogkezelési megbízást (aláhúzással jelölve) (a) előadóművészként

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Hölgyválasz Kft. (1061 Budapest, Paulay Ede u. 41.) Hatályos: 2008. július 1. Az Adatkezelő (a www.holgyvalasz.hu, valamint a Hölgyválasz Táncstúdió üzemeltetője) ezúton tájékoztatja a a Hölgyválasz Táncstúdió

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete. a Siófok Kártyáról

Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete. a Siófok Kártyáról Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete a Siófok Kártyáról (A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva és lezárva: 2014. december 9-ei állapot szerint.)

Részletesebben

Pénzmosás elleni szabályzat

Pénzmosás elleni szabályzat Pénzmosás elleni szabályzat A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvényben foglaltak értelmében az Euro Quattro Bróker Kft. köteles ügyfeleit

Részletesebben

SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében. Alulírott

SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében. Alulírott SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében Alulírott név: születési név: születési hely: születési dátum: anyja neve: azonosító száma: okmány

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1) AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT HATÁLYA Jelen internetes oldalt és a hozzá tartozó webes alkalmazásokat és adatbázisrendszert az Ecologic Consulting Kft. (székhely: 1132 Budapest

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

Kupon felhasználási szabályzat

Kupon felhasználási szabályzat Kupon felhasználási szabályzat 1. Fogalom meghatározások Kupon: Kedvezményre jogosító szelvény, melynek felhasználásával a vásárló az azon feltüntetett értékben, árkedvezménnyel vásárolhatja meg a számára

Részletesebben

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata Hatályos: 2016.03.15-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések a. A Törzsvásárlói Kártya Program (a továbbiakban Program ) üzemeltetője a FARMMIX

Részletesebben

Kiegészítő megállapodás az NIIFI Tagintézményi szerződéshez szerver tanúsítványok kiállítását illetően

Kiegészítő megállapodás az NIIFI Tagintézményi szerződéshez szerver tanúsítványok kiállítását illetően Kiegészítő megállapodás az NIIFI Tagintézményi szerződéshez szerver tanúsítványok kiállítását illetően amely létrejött egyrészt a másrészől a(z) Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet székhely:

Részletesebben

FTC SZURKOLÓI KÁRTYA

FTC SZURKOLÓI KÁRTYA FTC SZURKOLÓI KÁRTYA Általános Szerződési Feltételek Az FTC Labdarúgó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 129.; cégjegyzékszám: 01-10-044877; adószám: 12956661-2-43; a

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről Viselt név (a bemutatott igazolvány szerint) : e-mail cím : Lakcím: SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Elektronikus aláírással kapcsolatos fokozott biztonságú, közigazgatási célra alkalmas

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT.

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében Alulírott név: születési név: születési hely: születési dátum: anyja neve: azonosító okmány száma:

Részletesebben

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a szaktanácsadási szolgáltatások igénybevételéhez nyújtandó támogatások

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a szaktanácsadási szolgáltatások igénybevételéhez nyújtandó támogatások Integrált Igazgatási és Ellenőrzési Rendszer Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a szaktanácsadási szolgáltatások igénybevételéhez nyújtandó támogatások Támogatási Kérelem Jogcímkód: 6-124-01-01

Részletesebben

JELENTKEZÉSI ÍV BABA-MAMA WEBKIÁLLÍTÁS 2015. FEBRUÁR 12-15.

JELENTKEZÉSI ÍV BABA-MAMA WEBKIÁLLÍTÁS 2015. FEBRUÁR 12-15. Szolgáltató adatai: Neve: Netex-Magyarország Szolgáltató Kft. Címe: 7932, Mozsgó, Árpád u. 59. Telefonszám: 30/709 5985 E-mail cím: b.krisztian@webkiallitas.hu JELENTKEZÉSI ÍV BABA-MAMA WEBKIÁLLÍTÁS 2015.

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (K&H lakossági mobilinfo, K&H lakossági hitelkártya

Részletesebben

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 5/1 Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat 1. A Szolgáltató által kezelt személyes adatok köre, azok tárolásának időtartama és továbbításának esetei 1.1 A kötelező (jogszabályban előírt illetve biztosított

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a All 4 One Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.ujallas.hu domain címen elérhető

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete. a Siófok Kártyáról

Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete. a Siófok Kártyáról Siófok Város Önkormányzata képviselő-testületének 13/2011.(V.13.) önkormányzati rendelete a Siófok Kártyáról (Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva és lezárva: 2013. július 5. napjával.) Siófok

Részletesebben