A gépnet.hu az online médiakommunikációs lehetőségek széles tárházát kínálja Önnek!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A gépnet.hu az online médiakommunikációs lehetőségek széles tárházát kínálja Önnek!"

Átírás

1 Bemutatkozás Kevés olyan vállalat van Magyarországon, amely maximális hatékonysággal alkalmazza az internet kínálta marketing és értékesítési lehetőségeket. Ennek egyik oka, hogy nem ismerik ezek, a másik, hogy a túl sok felkínált lehetőség közül nem szakszerűen választják ki, amelyet használni kívánnak. A gépnet.hu tematikus weboldalként olyan interaktív kommunikációs csatornát kínál Önnek, amelyen keresztül egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan juttathatja el termékeit, szolgáltatásait vagy információit leendő ügyfeleihez. A gépnet.hu új alapokra helyezi a marketing és értékesítési stratégiáját! Ezt szem előtt tartva cégünk, az Interart Consulting Kft. kilenc év webfejlesztői és internet marketing tapasztalattal, valamint több mint ötven elégedett ügyféllel a háta mögött megalkotta Magyarország első munkagépes kereskedelmi és hírportálját, a gépnet.hu-t, amely a nap 24 órájában, a világ bármely részéről elérhető online szakmai kommunikációs csatornát biztosít az eladó, bérbeadó, valamint a leendő vásárló, bérlő között. Az Interart Consulting Kft ben létrehozta az archicentrum.hu építőipari és építészeti portált, amely a mai napig a legnagyobb magyar építőanyagipari-adatbázis. Cégünk az archicentrum fejlesztője- és üzemeltetőjeként egyedülálló kivitelezői és építőipari kapcsolatrendszerrel rendelkezik, amelyre a gépnet.hu, mint az egyik fő pillérére támaszkodik. Magyarországon egyedülálló módon 10 főcsoportban, építőgépek, szakipari gépek, anyagmozgató gépek, mezőgazdasági gépek, haszongépjárművek, ipari gépek, rosták és törőgépek, erdészeti gépek, fafeldolgozó gépek, energetikai gépek és hozzájuk kapcsolódóan több mint száz alcsoportba sorolva tölthetnek fel gépeket partnereink új-, használt- és bérgép kategóriában. A gépnet.hu naponta új hírekkel jelentkezik, a hasznos szakmai információk mellett beszámol a legfontosabb eseményekről, figyelemmel követi az aktuális jogszabályváltozásokat, pályázati kiírásokat, bemutatja a legfontosabb hazai és nemzetközi szereplőket, tájékoztat az újdonságokról azaz átfogó képet ad a munkagépes szakmai színtérről. A gépnet.hu az online médiakommunikációs lehetőségek széles tárházát kínálja Önnek! A gépnet.hu segítséget nyújt az image- és márkaépítésben, termékeik, szolgáltatásaik megismertetésében és népszerűsítésében, on-line promóciós kampányok lebonyolításában és nem utolsósorban célzottan juttatja el cégének legújabb szakmai információit célcsopotjának.

2 Látogatottsági adataink Az elmúlt rövid időszak látogatottsági adatait elemezve büszkén jelenthetjük ki, hogy szakmai portálunk látogatottsága napról napra, hónapról hónapra nő, egyedi látogatóinak - munkagépes szakemberek - száma (UV) stabilan meghaladta a havi 8.600* főt. A gépnet.hu oldalletöltéseinek száma (PI) pedig elérte a havi * oldalletöltést. Jelenleg több mint 30 partnerünk mintegy 600 munkagépe található portálunkon. ( * januári adatok alapján.) Az egyedi látogatók számának NAPI összehasonlítása nov jan. Az oldalletöltések NAPI összehasonlítása nov jan. A forgalom forrásai, honnan jönnek a gépnet.hu látogatói? A bal oldalon látható grafikon adatai azért kedvezőek, a gépnet.hu hirdetői számára, mert a keresőkből érkező látogatók ténylegesen keresnek valamilyen gépet, így tényleges keresletet jelentenek a hirdetett termékekre!

3 A gépnet.hu portál géphirdetési díjai a 2008-as évre. Gépek hirdetési díjai 1 kategóriában (havonta) Csomagnév Új gépek Használt gépek Bérgépek díj/nap/gép* Normál Ft / 25 gép Ft / 25 gép Ft / 25 gép 13,30 Ft Dupla Ft / 50 gép Ft / 50 gép Ft / 50 gép 12 Ft Teljes Ft / korlátlan gép Ft / korlátlan gép Ft / korlátlan gép 8,3 Ft alatt** Azon Partnereinknek ajánljuk a fenti csomagokat, akik vagy csak egy adott kategóriát forgalmaznak pl.: használt gépek, vagy nagyon magas gépszámmal rendelkeznek. Gépek hirdetési díjai az összes kategóriában (havonta) Csomagnév Új gépek Használt gépek Bérgépek díj/nap/gép* Komplex Normál Komplex Dupla Komplex Teljes Ft / 25 gép Ft / 50 gép Ft / 100 gép 26,70 Ft 24 Ft 16,70 Ft Azon Partnereinknek ajánljuk a fenti csomagokat, akik kettő, vagy akár mindhárom kategóriában érdekeltek, de nem rendelkeznek nagyobb gépparkkal egyikben sem. Érvényes: január 1-től, és az árak nem tartalmazzák a 20%-os ÁFA-t * Az árak a teljes csomag kihasználására vonatkoznak. ** Az árakat 100 gépre adtuk meg

4 Szakmai partnereink: MAÉP Kiadó Kft. BME Építőgépek, Anyagmozgatógépek és Üzemi Logisztika Tanszék Magyar Mérnöki Kamara Közlekedéstudományi Intézet. Médiaszolgáltatásaink PR cikk Cégünk biztosítja Önnek és vállalatának, hogy INGYENESEN közzétegye - gépekkel kapcsolatos híreit, - anyagait, - szakmai újdonságait, - eredményeit, - közérdekű vagy - a piac szereplőinek érdeklődésére számottartó információit. Amennyiben élni kíván a lehetőséggel, jutassa el információs anyagait szerkesztőségünk címére: pr@gepnet.hu Ha Ön PR cikket szeretne közzétenni, szeretné meghatározni a megjelenő anyag pontos helyét és időtartamát, vegye igénybe PR cikk szolgáltatásunkat. Olyan, a munkagépes szakmát érintő írás, amelynek célja az olvasók szakmai tájékoztatása a cég, illetve termékeinek, szolgáltatásainak megismertetése, márkahűség erősítése, illetve imagenövelés. A cikket címmel és leaddel megjelenítve a hírlevélben is kiküldjük regisztrált felhasználóink részére. Szponzorált hírlevél Egy esemény beharangozására, egy új termék bevezetésének hangsúlyozására vagy akció meghirdetésére nyújt megoldást ez a lehetőség. A hetente megjelenő hírlevél tartalmazza a gépnet.hu legfontosabb híreit, eseményeit. A hirdetés banner formájában a levél fejlécébe kerül, onnan pedig tetszés szerint a gépnet.hu-n elhelyezett cikkre, oldalra, vagy a cég saját honlapjára mutat a link.

5 Banner és grafikus hirdetési kampányok Bannerek esetén a hirdetések váltakozva, grafikus hirdetések esetén a képek mindig az adott oldal megfelelő részén jelennek meg a gépnet.hu oldalain. Grafikus hirdetéseknél lehetőség van fix megjelenésre, mikor a hirdetés mindig ugyanott látszódik, és célzott megjelenésre, amikor a hirdetés csak a kívánt oldalakon jelenik meg. Megjelenések definíciói: Főcsoport: Egy adott felhasználási területet (pl.: új gépeken belül az Építőgépek, Szakipari gépek, Anyagmozgató gépek, stb.) nevezünk Főcsoportnak a gépnet.hu rendszerében. Csoport: A Főcsoporton belüli következő besorolási szint (pl.: az Építőgépeken belül az Aszfaltozás, Betonacél megmunkálás, Kotrók stb.) jelentik a Csoportokat. Alcsoport: Alcsoportnak hívjuk a legszűkebb kategóriát, amelybe gépet lehet sorolni a gépnet.hu rendszerében. A Kotrók alcsoportjai pl.: Árokásó rakodók, Lánctalpas kotrók, stb. Csoport-alcsoport listaoldal: Egy adott Főcsoport (pl.: Építőgépek) kiválasztása után megjelenő oldal, ahol az Építőgépekhez tartozó gépeket tartalmazó Csoport-alcsoport listát jelenítjük meg. Kis és nagylista: Egy adott csoport-alcsoporton belül (pl.: Kotrók-Lánctalpas kotrók) található gépek listázására szolgáló oldalak. A kis és nagylista közötti különbséget kép mérete jelenti.

6 A célzott bal oldali hirdetéseknél a bannerek megrendelési sorrendben foglalják el a helyzetüket az 1-4. helyen a méretüktől függetlenül

7 Hirdetési díjak a gépnet.hu oldalain Nem célzott hirdetési lehetőségek Célzott hirdetési lehetőségek hírek főoldal hírek rovatoldal Hirdetés típusa/helye nyitóoldal cikkoldal partnereink pályázatok jogszabályok szabványok eseménynaptár *60 felső banner/cserélődik 8 Ft/megjelenés *60 középső banner/cserélődik 6 Ft/megjelenés *60 alsó banner/cserélődik 5 Ft/megjelenés 5 Ft/megjelenés x45 pixel bal oldalon Ft/hó Ft/oldal/hó 175x90 pixel bal oldalon Ft/hó Ft/oldal/hó 175x135 pixel bal oldalon Ft/hó Ft/oldal/hó x45 középső célzott Ft/oldal/hó 175x90 középső célzott Ft/oldal/hó 175x135 középső célzott Ft/oldal/hó x45 középső célzott Ft/oldal/hó 175x90 középső célzott Ft/oldal/hó 175x135 középső célzott Ft/oldal/hó x45 pixel jobb oldalon Ft/hó 175x90 pixel jobb oldalon 170x135 pixel jobb oldalon A hirdetések a vastag vonallal keretezett, a hirdetési díjat tartalmazó sor fölötti oldalakon jelennek meg. A nem megjelenés alapú díjak minden esetben havidíjat jelentenek. A díjak minden estetben egyösszegű előrefizetés esetén érvényesek és nem tartalmazzák a 20%-os ÁFÁ-t Ft/hó Ft/hó hasznos oldalak Csoport-alcsoport listaoldalak Kis- és nagylista oldalakon Célzott hirdetési kedvezmények csoport-alcsoport oldalakra 3 főcsoport alatti egyidejű megjelenés esetén 5 főcsoport alatti egyidejű megjelenés esetén 10 főcsoport alatti egyidejű megjelenés esetén Célzott hirdetési kedvezmények kis és nagylista oldalakra 3 alcsoport egyidejű megrendelése esetén 5 alcsoport egyidejű megrendelése esetén 10 alcsoport egyidejű megrendelése esetén 20 alcsoport egyidejű megrendelése esetén Időalapú kedvezmények 6 hónapra lekötött hirdetés esetén előre fizetve 12 hónapra lekötött hirdetés esetén előre fizetve 15% 20% 25% 15% 20% 25% 30% 5% 15% A bannerhirdetések formátuma csak *.swf, *. jpg, *. png, vagy *.gif lehet. A hirdetések megjelenésével kapcsolatban munkatársunk, Lőw Márton várja kérdéseit. Lőw Márton marton.low@gepnet.hu A kedvezmények egyösszegű előrefizetés esetén érvényesek! Regisztráljon még ma, hogy holnaptól Ön is eredményesen hirdethesse gépparkját:

A gépnet.hu új alapokra helyezi a marketing és értékesítési stratégiáját!

A gépnet.hu új alapokra helyezi a marketing és értékesítési stratégiáját! Bemutatkozás Kevés olyan vállalat van Magyarországon, amely maximális hatékonysággal alkalmazza az internet kínálta marketing és értékesítési lehetőségeket. Ennek egyik oka, hogy nem ismerik ezek, a másik,

Részletesebben

Bemutatkozás gépnet.hu A gépnet.hu új alapokra helyezi a marketing és értékesítési stratégiáját!

Bemutatkozás gépnet.hu A gépnet.hu új alapokra helyezi a marketing és értékesítési stratégiáját! Bemutatkozás Kevés olyan vállalat van Magyarországon, amely maximális hatékonysággal alkalmazza az internet kínálta online marketing és értékesítési lehetőségeket. Ennek oka egyrészt, hogy nem ismerik

Részletesebben

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat Tozsdeforum.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Tozsdeforum.hu bemutatkozás 3 Az Tozsdeforum.hu tartalmi elemei 4 Az Tozsdeforum.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Stop.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat Stop.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Stop.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák Hagyományos

Részletesebben

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 NagyUtazás-oldalcsoport bemutatkozás 3 A NagyUtazás-oldalcsoport tartalmi elemei 4 A NagyUtazás-oldalcsoport

Részletesebben

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től Az idén 10 éves www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett

Részletesebben

Alternativenergia.hu médiaajánlat

Alternativenergia.hu médiaajánlat Alternativenergia.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Alternativenergia.hu bemutatkozás 3 Az Alternativenergia.hu tartalmi elemei 4 Az Alternativenergia.hu

Részletesebben

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat Webnyeremeny.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webnyeremeny.hu bemutatkozás 3 A Webnyeremeny.hu tartalmi elemei 4 A Webnyeremeny.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Nyest.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat Nyest.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyest.hu bemutatkozás 3 A Nyest.hu tartalmi elemei 4 A Nyest.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Brandtrend.hu médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat Brandtrend.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Brandtrend.hu bemutatkozás 3 A Brandtrend.hu tartalmi elemei 4 A Brandtrend.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig Miért a Magro.hu? A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen célközönsége:

Részletesebben

Pafi.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat Pafi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pafi.hu bemutatkozás 3 A Pafi.hu tartalmi elemei 4 A Pafi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Prherald.hu médiaajánlat

Prherald.hu médiaajánlat Prherald.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Prherald.hu bemutatkozás 3 A Prherald.hu tartalmi elemei 4 A Prherald.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Hir7.com médiaajánlat

Hir7.com médiaajánlat Hir7.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hir7.com bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Hir7.com-n

Részletesebben

Computerworld.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat Computerworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Computerworld.hu bemutatkozás 3 Computerworld.hu tartalmi elemei 4 A Computerworld.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Geeks.hu médiaajánlat

Geeks.hu médiaajánlat Geeks.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Geeks.hu bemutatkozás 3 A Geeks.hu tartalmi elemei 4 A Geeks.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Parkonet.com médiaajánlat

Parkonet.com médiaajánlat Parkonet.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Parkonet.com bemutatkozás 3 A Parkonet.com tartalmi elemei 4 A Parkonet.com strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Playboy.hu médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat Playboy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Playboy.hu bemutatkozás 3 A Playboy.hu tartalmi elemei 4 A Playboy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Litera.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat Litera.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Litera.hu bemutatkozás 3 A Litera.hu tartalmi elemei 4 A Litera.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vasarnapihirek.hu bemutatkozás 3 A Vasarnapihirek.hu tartalmi elemei 4 A Vasarnapihirek.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Marmalade.hu médiaajánlat

Marmalade.hu médiaajánlat Marmalade.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Marmalade.hu bemutatkozás 3 Marmalade.hu tartalmi elemei 4 A Marmalade.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat FIFA-lapcsoport médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 FIFA-lapcsoport bemutatkozás 3 A FIFA-lapcsoport tartalmi elemei 4 Az oldalak strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Videohirek.hu médiaajánlat

Videohirek.hu médiaajánlat Videohirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Videohirek.hu bemutatkozás 3 Videohirek.hu tartalmi elemei 4 A Videohirek.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Ckm.hu médiaajánlat 3333 Ckm.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ckm.hu bemutatkozás 3 A Ckm.hu tartalmi elemei 4 A Ckm.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Joy.hu médiaajánlat 3333

Joy.hu médiaajánlat 3333 Joy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Joy.hu bemutatkozás 3 A Joy.hu tartalmi elemei 4 A Joy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Metropol.hu médiaajánlat

Metropol.hu médiaajánlat Metropol.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Metropol.hu bemutatkozás 3 Metropol.hu tartalmi elemei 4 A Metropol.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

Pcguru.hu médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat Pcguru.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcguru.hu bemutatkozás 3 Pcguru.hu tartalmi elemei 4 A Pcguru.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Weborvos.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat Weborvos.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Weborvos.hu bemutatkozás 3 A Weborvos.hu tartalmi elemei 4 A Weborvos.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat Ingatlanbazar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ingatlanabazar.hu bemutatkozás 3 Az Ingatlanabazar.hu tartalmi elemei 4 Az Ingatlanabazar.hu strukturális

Részletesebben

Instyle.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat Instyle.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Instyle.hu bemutatkozás 3 Az Instyle.hu tartalmi elemei 4 Az Instyle.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

A www.archicentrum.hu hazánk első internetes tervezési segédlete, online építőanyag katalógusa.

A www.archicentrum.hu hazánk első internetes tervezési segédlete, online építőanyag katalógusa. Médiaajánlat 2011 A www.archicentrum.hu hazánk első internetes tervezési segédlete, online építőanyag katalógusa. Miben vagyunk mások, mint a többi építőipari portál? Átlátható, egységes struktúránkkal

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Mohaonline.hu médiaajánlat

Mohaonline.hu médiaajánlat Mohaonline.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mohaonline.hu bemutatkozás 3 A Mohaonline.hu tartalmi elemei 4 A Mohaonline.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Mandiner médiaajánlat

Mandiner médiaajánlat Mandiner médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mandiner bemutatkozás 3 A Mandiner tartalmi elemei 4 A Mandiner strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Kézi.hu médiaajánlat

Kézi.hu médiaajánlat Kézi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kézi.hu bemutatkozás 3 A Kézi.hu tartalmi elemei 4 A Kézi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Boon.hu médiaajánlat

Boon.hu médiaajánlat Boon.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Boon.hu bemutatkozás 3 A Boon.hu tartalmi elemei 4 Látogatottsági és demográfiai adatok 5 Hirdetési formátumok 6 Hirdetési

Részletesebben

Alkotokboltja.hu médiaajánlat

Alkotokboltja.hu médiaajánlat Alkotokboltja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Alkotokboltja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Shape.hu médiaajánlat

Shape.hu médiaajánlat Shape.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Shape.hu bemutatkozás 3 A Shape.hu tartalmi elemei 4 A Shape.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Filmtrailer.hu médiaajánlat

Filmtrailer.hu médiaajánlat Filmtrailer.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Filmtrailer.hu bemutatkozás 3 A Filmtrailer.hu tartalmi elemei 4 A Filmtrailer.hu strukturális felépítése

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Reklamipar.hu médiaajánlat

Reklamipar.hu médiaajánlat Reklamipar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Reklamipar.hu bemutatkozás 3 A Reklamipar.hu tartalmi elemei 4 A Reklamipar.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Evamagazin.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat Evamagazin.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Evamagazin.hu bemutatkozás 3 A Evamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Evamagazin.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Síelők.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat Síelők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Síelők.hu bemutatkozás 3 A Síelők.hu tartalmi elemei 4 A Síelők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Nyitvatartas.hu médiaajánlat Nyitvatartas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyitvatartas.hu bemutatkozás 3 A Nyitvatartas.hu tartalmi elemei 4 A Nyitvatartas.hu strukturális felépítése

Részletesebben

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1.

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1. epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés 2009. március 1. A www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

Neston.hu médiaajánlat

Neston.hu médiaajánlat Neston.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Neston.hu bemutatkozás 3 Neston.hu tartalmi elemei 4 A Neston.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Pecsistop.hu médiaajánlat

Pecsistop.hu médiaajánlat Pecsistop.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pecsistop.hu bemutatkozás 3 A Pecsistop.hu tartalmi elemei 4 A Pecsistop.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Laptopkonyha.hu médiaajánlat

Laptopkonyha.hu médiaajánlat Laptopkonyha.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Laptopkonyha.hu bemutatkozás 3 Laptopkonyha.hu tartalmi elemei 4 A Laptopkonyha.hu strukturális felépítése

Részletesebben

A megújult portál látogatottságáról a Webaudit és a Gemius mérései biztosítanak auditált adatokat.

A megújult portál látogatottságáról a Webaudit és a Gemius mérései biztosítanak auditált adatokat. MÉDIAAJÁNLAT 2013 i Tények, adatok 2011. október 23-án indult el a megújult mno.hu hírportál, amely három online médiumot integrál. A Magyar Nemzet Online, a Hír TV Online és a Lánchíd Rádió Online közös

Részletesebben

Elitemagazin.hu médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat Elitemagazin.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Elitemagazin.hu bemutatkozás 3 Az Elitemagazin.hu tartalmi elemei 4 Az Elitemagazin.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Patikamagazin.hu médiaajánlat

Patikamagazin.hu médiaajánlat Patikamagazin.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Patikamagazin.hu bemutatkozás 3 A Patikamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Patikamagazin.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Focitipp.hu médiaajánlat

Focitipp.hu médiaajánlat Focitipp.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Focitipp.hu bemutatkozás 3 A Focitipp.hu tartalmi elemei 4 A Focitipp.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Tematika. Szolgáltatások. Célcsoport. Miért érdemes hirdetni?

Tematika. Szolgáltatások. Célcsoport. Miért érdemes hirdetni? A babasmamas.hu portál azoknak szól, akiknek fontos, hogyan élnek, akik szeretnének minél többet megtudni önmagukról, születendő gyermekükről, családjukról, akik szeretnék napjaikat minél tudatosabban

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai Vox.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vox.hu bemutatkozás 3 A Vox.hu tartalmi elemei 4 A Vox.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ritakonyhaja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Topauto.hu médiaajánlat

Topauto.hu médiaajánlat Topauto.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topauto.hu bemutatkozás 3 A Topauto.hu tartalmi elemei 4 A Topauto.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

F1világ.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat F1világ.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 F1világ.hu bemutatkozás 3 Az F1világ.hu tartalmi elemei 4 Az F1világ.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat Tartalom 1. Sportxmédia - NB1.HU bemutatkozás 2. Az NB1.HU tartalmi elemei 3. Az NB1.HU strukturális felépítése 4. Látogatottsági és demográfiai adatok 5. Hirdetési formátumok 6. Hirdetési helyek az NB1.HU-n

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. BEMUTATKOZÁS A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak a gyermekgyógyászati, gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította

Részletesebben

Mindennapi.hu médiaajánlat

Mindennapi.hu médiaajánlat Mindennapi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mindennapi.hu bemutatkozás 3 Mindennapi.hu tartalmi elemei 4 A Mindennapi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Toplak.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat Toplak.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Toplak.hu bemutatkozás 3 A Toplak.hu tartalmi elemei 4 A Toplak.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Klasszikradio.hu médiaajánlat

Klasszikradio.hu médiaajánlat Klasszikradio.hu médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Klasszikradio.hu bemutatkozás 3 A Klasszikradio.hu tartalmi elemei 4 A Klasszikradio.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Babybooz.com médiaajánlat

Babybooz.com médiaajánlat Babybooz.com médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Babybooz.com bemutatkozás 3 A Babybooz.com tartalmi elemei 4 A Babybooz.com strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Narancsjuice.hu médiaajánlat

Narancsjuice.hu médiaajánlat Narancsjuice.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Narancsjuice.hu bemutatkozás 3 A Narancsjuice.hu tartalmi elemei 4 A Narancsjuice.hu strukturális felépítése

Részletesebben

F1világ.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat F1világ.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 F1világ.hu bemutatkozás 3 Az F1világ.hu tartalmi elemei 4 Az F1világ.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Szabadfold.hu médiaajánlat

Szabadfold.hu médiaajánlat Szabadfold.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Szabadfold.hu bemutatkozás 3 A Szabadfold.hu tartalmi elemei 4 A Szabadfold.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu Topapro.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topapro.hu bemutatkozás 3 A Topapro.hu tartalmi elemei 4 A Topapro.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

ÉPÍTÉSINFO.HU CSOPORT H I R D E T É S I A J Á N L A T

ÉPÍTÉSINFO.HU CSOPORT H I R D E T É S I A J Á N L A T ÉPÍTÉSINFO.HU CSOPORT H I R D E T É S I A J Á N L A T AZ ÉPÍTÉSINFO.HU CSOPORT Az Építésinfo.hu csoport 2008-ban a Szigetelésinfo.hu oldal elindulásával kezdte meg működését, ami a hazai piacon elérhető

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai 576.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 576.hu bemutatkozás 3 576.hu tartalmi elemei 4 Az 576.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Üzletről, gazdaságról, közérthetően Iskolai végzettség szerinti megoszlás Az mfor.hu 2000 óta működő gazdasági

Részletesebben

(Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista)

(Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista) Médiaajánlat 2013. (Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista) Komplex médiaajánlat Hirdessen kedvezményes áron a Prím Online Kütyü Magazin Prím Letöltés Prímlista oldalakon egyszerre! Célközönségünk,

Részletesebben

Gamestar.hu médiaajánlat

Gamestar.hu médiaajánlat Gamestar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Gamestar.hu bemutatkozás 3 Gamestar.hu tartalmi elemei 4 A Gamestar.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Topjob.hu médiaajánlat

Topjob.hu médiaajánlat Topjob.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topjob.hu bemutatkozás 3 ATopjob.hu tartalmi elemei 4 A Topjob.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2017 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

A megújult portál látogatottságáról a Webaudit és a Gemius mérései biztosítanak auditált adatokat.

A megújult portál látogatottságáról a Webaudit és a Gemius mérései biztosítanak auditált adatokat. MÉDIAAJÁNLAT 2012 i Tények, adatok 2011.október 23-án indult el a megújult mno.hu hírportál, amely három online médiumot integrál. A Magyar Nemzet Online, a Hír TV Online és a Lánchíd Rádió Online közös

Részletesebben

InforMed.hu médiaajánlat

InforMed.hu médiaajánlat InforMed.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 InforMed.hu bemutatkozás 3 Az InforMed.hu tartalmi elemei 4 Az InforMed.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Szuloklapja.hu médiaajánlat

Szuloklapja.hu médiaajánlat Szuloklapja.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Szuloklapja.hu bemutatkozás 3 A Szuloklapja.hu tartalmi elemei 4 A Szuloklapja.hu strukturális felépítése

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n KREATÍV KAMPÁNYOK Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n TARTALOM Bevezető 3 Termék lista 4 edm 4 Display típusok és beépített megjelenések 5 1. AV alapú display típusok 5 2. Beépített megjelenések

Részletesebben

SG.hu, a vezető informatika és tudomány portál

SG.hu, a vezető informatika és tudomány portál Média ajánlat SG.hu, a vezető informatika és tudomány portál www.sg.hu A Gmedia online sales house- ról: Az GMedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 2008- ban alakult, magyar tulajdonban levő társaság. A

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Stop.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat Stop.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Stop.hu bemutatkozás 3 A Stop.hu tartalmi elemei 4 A Stop.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Magyar.film.hu médiaajánlat

Magyar.film.hu médiaajánlat Magyar.film.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Magyar.film.hu bemutatkozás 3 A Magyar.film.hu tartalmi elemei 4 A Magyar.film.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben