Csábítsuk el az olvasót egy szempillantással! AdMonitor kutatási eredmények. Antunovics Ildikó marketing menedzser

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Csábítsuk el az olvasót egy szempillantással! AdMonitor kutatási eredmények. Antunovics Ildikó marketing menedzser"

Átírás

1

2 Csábítsuk el az olvasót egy szempillantással! AdMonitor kutatási eredmények Antunovics Ildikó marketing menedzser

3 Egy kis játék: Jelöljétek be az előttetek lévő magazinban azt a 10 oldalt, ami véleményetek szerint a legjobban jellemzi azt.

4 Az egyszerű kutatási kísérlet eredménye: Ha az olvasókat megkérik, hogy kedvenc magazinjukban jelöljék meg azt a 10 oldalt, amely a legjobban tükrözi a magazinjuk karakterét, az eredmény a következő: A jelölt oldalak harmada hirdetés volt! A hirdetések a (glossy) magazinok szerves részét képezik! Forrás: The Path to Engagement Based Planning Starcom Worldwide

5 Az Elle 2011 májusi lapszámának AdMonitorvizsgálata során megkérdeztük az olvasókat: Mennyire ért egyet azzal az állítással, hogy, AZ ELLE MAGAZINBAN MEGJELENŐ HIRDETÉSEK SZÁMUKRA ÉRTÉKES TARTALMAT KÉPVISELNEK? Az állításra 4-5-ös (TOP2) értéket adók aránya 67% volt, A ös értéket adók aránya 97%, A városi lakosokon belül 100%, Az átlag feletti jövedelműeknél 100%. A hirdetések az olvasók állítása szerint értékes tartalmat képviselnek! Forrás: AdMonitor kutatás, Elle, májusi lapszám, elemszám: 154

6 Az AdMonitor kutatásról általában A kutatásban a Sanoma Media együttműködő partnere a TNS Hoffmann 2005 óta évente összesen 46 lapszámot, 1594 hirdetést vizsgáltunk A kutatás menete: Minta: a vizsgált magazin előfizetői/rendszeres olvasói Az adatfelvétel módja: személyes interjú A minta elemszáma: 150 fő/magazin Kvóta: nem, életkor, iskolai végzettség és településtípus Lapszámonként elemzett hirdetések száma: maximum 40 darab Módszer: A hirdetések teljesítményének mérését valós lapkörnyezetben végezzük A megkérdezést a természetes médiahasználat után folytatjuk le A hirdetéseket az adott versenykörnyezetben vizsgáljuk, azaz a lapszám teljes tartalmát elemezzük.

7 Az AdMonitor kutatásról általában Hogyan mérjük a hirdetések olvasói fogadtatását? 1. Spontán ismertség (felidézés) Az adott lapszámban látott hirdetések felidézése segítség nélkül 2. Márka-/cégnévvel segítetett ismertség (felidézés) Az olvasók hirdetők/márkák neveit tartalmazó listából választják, hogy emlékeik szerint az adott lapszámban melyiket látták, és mire emlékeznek belőle 3. Lapszámmal segített ismertség (felismerés) Az olvasók a kérdezővel együtt újra végiglapozzák az adott számot, és minden hirdetésnél felmérik a használat mértékét, illetve a hirdetés profilját Jelenlegi anyagunk a Cosmopolitan, a Marie Claire, az Elle, a Nők Lapja Évszakok és a Maxima* magazinok eredményeit tartalmazza A glossy lapokban elemezett hirdetések száma: 318 A hirdetéseket az ADEX kategorizálásának megfelelően rögzítjük. * A Maxima esetében csak a 2011-es, glossy eredmények

8 10 ÉRDEKESSÉG A GLOSSY MAGAZINOKBAN MEGJELENŐ HIRDETÉSEKRŐL Az AdMonitor kutatás eredményei alapján

9 Kimagasló felismerési értékek a glossy lapokban 37% 43% 36% 45% 47% 51% nem glossy glossy lap lap nem glossy glossy lap lap nem glossy glossy lap lap összes szektor öltözködés szépségápolás A glossy magazinok olvasói az átlagnál nyitottabbak a hirdetésekre!

10 Kimagasló felismerési értékek a glossy lapokban Hirdető: Louis Vuitton Márka: Louis Vuitton Magazin: Elle Megjelenés: 2011/5 Méret: 1/1 Típus: normál Felismerés: 62% A hirdetés felismerési értéke kimagasló, ráadásul az olvasók kifejezetten a lapba illőnek találták a megjelenést: Jól illik a lapba: 93%

11 A nagy felületen a hirdetések még jobban élnek 47% 49% nem glossy glossy lap lap 30% 30% nem glossy glossy lap lap 17% 35% nem glossy glossy lap lap 1/1 és nagyobb 1/2 és 1/8 között kisebb, mint 1/8 A glossy magazinokban az erősen vizualitásra törekvő, nagyobb méretű hirdetések jobban érvényesülnek.

12 A nagy felületen a hirdetések még jobban élnek Az igazán magazinbarát hirdetés nagy felületen mutatja be a terméket, a laphoz illeszkedő imázsfotóval és aránylag kevés szöveggel! Hirdető: L Oreal Márka: Infallible Magazin: Nők Lapja Évszakok Megjelenés: 2008/4 Méret: 2/1 Típus: normál Felismerés: 72%

13 A kisebb felület is működhet jól Hirdető: Luxottica Central Europe Kft. Márka: D&G napszemüveg Magazin: Elle Megjelenés: 2011/5 Méret: 1/8 vagy kisebb Típus: normál Az olvasói befogadás magas szintjére utal, hogy az igazán kis felületek (AJÁNLÓ) kimagasló hatékonyságúak! Az 1/8-nál kisebb méretű megjelenéseket a glossy-olvasók 73 százaléka találja informatívnak, miközben a nem glossy lapoknál ez az érték 49,9 százalék. Felismerés: 39% Informatív: 76% Ajánló, hatékony hirdetési forma Kiemeli a MÁRKÁT! Jó időben, jó helyen, egy termékre irányítja a figyelmet

14 A kapcsolat erős a magazin és az olvasó között! Az olvasói levelekkel szemben elhelyezkedő hirdetések: 18 százalékkal magasabb felismerési értékűek a glossy lapok átlagához képest; 66 százalékkal magasabbak a nem glossy lapok átlagos felismerési értékéhez képest. A magazin és olvasója közötti erős kapcsolat és interaktivitás tovább növeli a hirdetések hatékonyságát!

15 A kapcsolat erős a magazin és az olvasó között! Hirdető: Avon Cosmetics Hungary Kft. Márka: Avon Magazin: Marie Claire Megjelenés: 2010/5 Méret: 1/1 Típus: normál Felismerés: 65% Az AVON hirdetést az olvasók több szempontból is pozitívan fogadták: Hiteles: 89% (17 százalékkal a glossy-átlag felett) Jól illik a lapba: 96% (22 százalékkal a glossy-átlag felett) A 2 márka közös megjelenése még inkább hangsúlyozza a köztük lévő harmóniát.

16 normál 2/1 dupla borítófelületek normál 1/1 szimpla borítófelületek Megéri borítón hirdetni +15% +18% 56% 65% 47% 56% A borító-felületek jobban megragadják az olvasói tekintetet!

17 Megéri borítón hirdetni Hirdető: Telenor Magyarország Márka: FlexiPlus tarifacsomag Magazin: Maxima Megjelenés: 2011/4 Méret: BIV Felismerés: 73% Kitűnik a többi hirdetés közül: 83% A jobb minőségű, igazán fényes papíron és a nagy felületen megjelenő borító-hirdetések jobban felkeltik az olvasók figyelmét!

18 Megéri az első harmadban hirdetni! 48% 39% 39% első harmad második harmad harmadik harmad Az olvasók 65 százaléka a glossy magazinokat az elejétől kezdve, hátrafelé haladva olvassa, ezért is különösen hatékonyak az első harmadban megjelenő hirdetések! A magazinok elején elhelyezett hirdetések többszöri, nagyobb figyelmet kapnak!

19 Megéri az első harmadban hirdetni! Hirdető: M.F.H. Kft. Márka: Intimissimi Magazin: Maxima Megjelenés: 2011/4 Méret: 1/1 Típus: normál Elhelyezés: első harmad Felismerés: 66% Trükk: A kiemelt elhelyezésen túl a hirdető a kreatívot is jól választotta meg. A modell a hirdetésen mélyen az olvasó szemébe néz, így még inkább megragadja a figyelmet.

20 Szerepeltessünk embereket a kreatívokon! 48% 47% 46% 43% 42% 39% 36% 34% 32% A glossy lapok a nőkről, párkapcsolatról, életstílusról és csillogásról szólnak, ezért szerepeltessünk nőket vagy ismert embereket a hirdetéseken, így növelve a felismerési értékeket! Növeljük a hatékonyságot olyan kreatívokkal, amelyek a glossy életérzést sugárzó embereket jelenítik meg!

21 Szerepeltessünk embereket a kreatívokon! Hirdető: Coty Hungary Márka: David Beckham: Instinct Magazin: Cosmopolitan Megjelenés: 2005/11 Méret: 1/1 Típus: normál Felismerés: 82% Beckham szerepeltetése a kreatívon aranyat ért a hirdetőnek!

22 A hirdetések vizualitásának látványossága emeli a felismerési értékeket! 38% 40% 44% 51% PR-cikk S.A.S. normál S.A.S. + hirdetés A glossy magazinokban a nagy felületek élnek igazán, ezért ha több információt szeretnénk átadni, használjuk ki a S.A.S. + hirdetés típusú megjelenésekben rejlő lehetőséget! MINDENT A SZEMNEK! Ha összetettebb üzenetet szeretnénk átadni az olvasóknak éljünk a S.A.S. + hirdetés típusú megjelenés lehetőségével!

23 A hirdetések vizualitásának látványossága emeli a felismerési értékeket! Ez a kreatív hatékonyan használja ki a látványos kreatív és az informatív S.A.S. szinergiáját! Hirdető: Procter&Gamble Márka: Gillette Fusion Magazin: Cosmopolitan Megjelenés: 2009/12 Méret: 1/1+1/1 Típus: S.A.S. + hirdetés Informál: 68% Vásárlásra ösztönöz: 56%

24 Magazinbarát hirdetések előnyben! 47% A felület több mint fele kép Felismerési értékek 37% 34% Fele szöveg - fele kép A felület több mint fele szöveg 23% Csak szöveg Kevés szöveg szerepeljen a kreatívon, hogy képi világa el tudja csábítani az olvasót! A magazinbar át, nagy képeket megjelenítő hirdetések hatékonyab bak!

25 Magazinbarát hirdetések előnyben! Hirdető: Triumph International Márka: Triumph Magazin: Maxima Megjelenés: 2011/04 Méret: 1/1 Típus: normál Felismerés: 72%

26 Mutassuk meg a terméket! 45% 38% van termékfotó nincs termékfotó A felismerési értéket növeli, ha a hirdetett termék szerepel a kreatívon!

27 Mutassuk meg a terméket! Hirdető: Unilever Márka: Dove Magazin: Marie Claire Megjelenés: 2010/5 Méret: 1/1 Felismerés: 59% Informatív: 93% Vásárlásra ösztönöz: 83%

28 Használjunk imázsfotót! Van imázsfotó 45% 41% Felismerés Nincs imázsfotó 64% 60% Kitűnik a többi hirdetés közül Azok a kreatívok, amelyek jó imázsfotót használnak, jobb eredményeket érnek el, mert az olvasók jobban felfigyelnek rájuk! A jó image fotó is megragadj a az olvasók figyelmét!

29 Használjunk imázsfotót! Hirdető: Thomas Sabo Gmbh&Co. Márka: Thomas Sabo Magazin: Elle Megjelenés: 2011/05 Méret: 1/1 Típus: normál Felismerés: 74% Kitűnik a többi hirdetés közül: 81%

30 tanács a hatékony hirdetésekhez Igazítsuk a glossy magazin célcsoportjához a kreatívokat! 1. Hirdessünk nagy felületen! 2. Használjuk ki, hogy az olvasók erősen kötődnek a magazinjukhoz, helyezzük el a hirdetésünket minél személyesebb környezetben! 3. Merjünk borítón hirdetni! 4. Éljünk az első harmadban való elhelyezés lehetőségével! 5. Szerepeltessünk ismert embereket vagy nőket a kreatívon, ahol lehet! 6. Használjunk látványos imázsfotókat! Merjünk hangsúlyosan vizuálisak lenni! 7. Növeljük a vásárlásösztönzést azzal, hogy megmutatjuk a terméket az olvasóknak! 8. Használjuk ki a magazinokban rejlő egyedi lehetőségeket! 9. Kapcsolódjunk a szerkesztőségi tematikához! 10. Vigyük át az érzéseket a kreatív segítségével! +1 Nézzünk az olvasó szemébe!

31 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET! Antunovics Ildikó i.antunovics@sanomamedia.hu

Hogyan használjuk a magazin felületeket pénzügyi kommunikációra?

Hogyan használjuk a magazin felületeket pénzügyi kommunikációra? Hogyan használjuk a magazin felületeket pénzügyi kommunikációra? Salamon Brigitta Hirdetési marketingosztály-vezető Sanoma Budapest Zrt. AdMonitor kutatás Sanoma Budapest Együttműködő partner: TNS Hungary

Részletesebben

A display hirdetések hatékonyságmérése

A display hirdetések hatékonyságmérése A display hirdetések hatékonyságmérése A kutatás célja A display hirdetések hatékonyságának vizsgálata a hirdetéseket valós környezetben vizsgáljuk kimutatjuk, hogy a kreatív és a megjelenés típusa milyen

Részletesebben

Csomagajánlatok 2015 - magazinok -

Csomagajánlatok 2015 - magazinok - Csomagajánlatok 2015 - magazinok - ÁLTALÁNOS ÉRVRENDSZER A Central Médiacsoport portfólióval minden főbb vásárlási célcsoport elérhető, így minden más magazinkiadó terméke kiváltható. A Central Médiacsoport

Részletesebben

A glossy-életérzés. Lipták Tímea lapigazgató

A glossy-életérzés. Lipták Tímea lapigazgató A glossy-életérzés Lipták Tímea lapigazgató A glossy magazin magas minőségű (fényes) papírra nyomtatott médiatermék, a benne megjelenő sok hirdetés a termék szerves részét képezi, jól körülhatárolható

Részletesebben

SALES POLICY 2014 SANOMA MEDIA BUDAPEST KERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG MAGAZIN DIVÍZIÓ ÉRVÉNYES: 2014. FEBRUÁR 12-TŐL VISSZAVONÁSIG

SALES POLICY 2014 SANOMA MEDIA BUDAPEST KERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG MAGAZIN DIVÍZIÓ ÉRVÉNYES: 2014. FEBRUÁR 12-TŐL VISSZAVONÁSIG SALES POLICY 2014 SANOMA MEDIA BUDAPEST KERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG MAGAZIN DIVÍZIÓ ÉRVÉNYES: 2014. FEBRUÁR 12-TŐL VISSZAVONÁSIG Az ügyfélkedvezmények meghatározásakor a Sanoma Media Budapest Zrt. Kereskedelmi

Részletesebben

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Keresztrejtvény K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Egységes feltételek A feltüntetett árak minden esetben net értendők, és tartalmazzák a szerkesztőségi költségeket

Részletesebben

Brand Value Monitor Come closer. Sasvári Gabriella piacelemzési osztályvezető

Brand Value Monitor Come closer. Sasvári Gabriella piacelemzési osztályvezető Brand Value Monitor Come closer Sasvári Gabriella piacelemzési osztályvezető Röviden a háttérről Különböző médiatípusok máshogyan szolgálhatják ki a hirdetői célokat Mennyiség vagy minőség Biztosan ott

Részletesebben

Receptszponzorációs lehetőségek 2017

Receptszponzorációs lehetőségek 2017 Receptszponzorációs lehetőségek 2017 Receptszponzorációs lehetőségek a gasztro lapcsoportban Jól körülhatárolt női célcsoportoknak szóló, konyhaművészethez kapcsolódó tartalmak. A tematikus szerkesztőségi

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

mert a tudás érték! A Sanoma Media AdResearch Services valamint a Brand Value Monitor kutatás bemutatása

mert a tudás érték! A Sanoma Media AdResearch Services valamint a Brand Value Monitor kutatás bemutatása mert a tudás érték! A Sanoma Media AdResearch Services valamint a Brand Value Monitor kutatás bemutatása Salamon Brigitta Kereskedelmi kommunikációs vezető Hatékony Kommunikáció 2013 2013.10.03. Útkeresés

Részletesebben

Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek

Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek S.A.S. Az ilyen típusú megjelenés azáltal erősíti a hirdető márkakommunikációját, hogy az újság szerkesztett részeként jelenik meg. A megjelenés tisztán

Részletesebben

Különleges és Támogatott megjelenési lehetőségek

Különleges és Támogatott megjelenési lehetőségek Különleges és Támogatott megjelenési lehetőségek S.A.S. Az ilyen típusú megjelenés azáltal erősíti a hirdető márkakommunikációját, hogy az újság szerkesz- tett részeként jelenik meg. A megjelenés tisztán

Részletesebben

Receptszponzorációs lehetőségek 2015

Receptszponzorációs lehetőségek 2015 Receptszponzorációs lehetőségek 2015 Receptszponzorációs lehetőségek a gasztro lapcsoportban Jól körülhatárolt női célcsoportoknak szóló, konyhaművészethez kapcsolódó tartalmak. A tematikus szerkesztőségi

Részletesebben

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Ckm.hu médiaajánlat 3333 Ckm.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ckm.hu bemutatkozás 3 A Ckm.hu tartalmi elemei 4 A Ckm.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai 576.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 576.hu bemutatkozás 3 576.hu tartalmi elemei 4 Az 576.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Playboy.hu médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat Playboy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Playboy.hu bemutatkozás 3 A Playboy.hu tartalmi elemei 4 A Playboy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft.

Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft. Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft. 1143 Bu da pest, Francia út 5. Levélcím: 1426 Budapest, 72. Pf.: 94 Telefon: +36 1 479 8020 Fax: +36 1 479 8029 info@patikatukor.hu A legnagyobb tradícióval

Részletesebben

Joy.hu médiaajánlat 3333

Joy.hu médiaajánlat 3333 Joy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Joy.hu bemutatkozás 3 A Joy.hu tartalmi elemei 4 A Joy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Pcguru.hu médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat Pcguru.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcguru.hu bemutatkozás 3 Pcguru.hu tartalmi elemei 4 A Pcguru.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ritakonyhaja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat Tozsdeforum.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Tozsdeforum.hu bemutatkozás 3 Az Tozsdeforum.hu tartalmi elemei 4 Az Tozsdeforum.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Evamagazin.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat Evamagazin.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Evamagazin.hu bemutatkozás 3 A Evamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Evamagazin.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Gamestar.hu médiaajánlat

Gamestar.hu médiaajánlat Gamestar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Gamestar.hu bemutatkozás 3 Gamestar.hu tartalmi elemei 4 A Gamestar.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Litera.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat Litera.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Litera.hu bemutatkozás 3 A Litera.hu tartalmi elemei 4 A Litera.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Rejtvényözön. Médiaajánló 300.000 2009. Unaloműző EGYEDISÉG PÉLDÁNY. 0% meddőszórás INTERAKTÍV ÉS KREATIVITÁS HIRDETÉSI LEHETŐSÉG

Rejtvényözön. Médiaajánló 300.000 2009. Unaloműző EGYEDISÉG PÉLDÁNY. 0% meddőszórás INTERAKTÍV ÉS KREATIVITÁS HIRDETÉSI LEHETŐSÉG Unaloműző Ingyenes reklám- és rejtvényújság Rejtvényözön EGYEDISÉG ÉS KREATIVITÁS 0% meddőszórás 300.000 PÉLDÁNY INTERAKTÍV HIRDETÉSI LEHETŐSÉG Médiaajánló 2009. REJTVÉNYEK HÍREK TIPPEK RECEPTEK HOROSZKÓP

Részletesebben

Weborvos.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat Weborvos.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Weborvos.hu bemutatkozás 3 A Weborvos.hu tartalmi elemei 4 A Weborvos.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

Marmalade.hu médiaajánlat

Marmalade.hu médiaajánlat Marmalade.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Marmalade.hu bemutatkozás 3 Marmalade.hu tartalmi elemei 4 A Marmalade.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

AJÁNLATOK ISKOLAKEZDÉSHEZ 2019

AJÁNLATOK ISKOLAKEZDÉSHEZ 2019 AJÁNLATOK ISKOLAKEZDÉSHEZ 2019 A nyár végi időszakban sokan már az őszi iskolakezdésre készülnek. Hirdetőink számára összegyűjtöttük azokat a lapszámokat, ahol kiemelten foglalkozunk a témával, hogy ehhez

Részletesebben

CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió. Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig

CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió. Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig CM Sales Kft. Kereskedelmi Igazgatóság Magazin Divízió Támogatott megjelenések Érvényes: 2014. február 5-től visszavonásig Általános feltételek A CM Sales Kft. a támogatott megjelenések 3 fajtáját különbözteti

Részletesebben

Médiaajánlat. nálunk érdemes megjelennie! MERt a Miskolci Egyetem közéleti és kulturális lapja

Médiaajánlat. nálunk érdemes megjelennie! MERt a Miskolci Egyetem közéleti és kulturális lapja Médiaajánlat nálunk érdemes megjelennie! MERt a Miskolci Egyetem közéleti és kulturális lapja MERt szerkesztőség 3515 Miskolc-Egyetemváros A/1 mfsz. 28-29. Tel.: 46/565-220, fax: 46/565-111/20-90 E-mail:

Részletesebben

Metropol.hu médiaajánlat

Metropol.hu médiaajánlat Metropol.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Metropol.hu bemutatkozás 3 Metropol.hu tartalmi elemei 4 A Metropol.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Elitemagazin.hu médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat Elitemagazin.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Elitemagazin.hu bemutatkozás 3 Az Elitemagazin.hu tartalmi elemei 4 Az Elitemagazin.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Oázis Magazin. Médiaajánlat 2011

Oázis Magazin. Médiaajánlat 2011 Oázis Magazin Médiaajánlat 2011 A Magazin története számokban 7 év, több mint 1,000,000 olvasott példány 2,6 Ft/elérés/fő/1 oldalas hirdetés esetén Már évi 6 megjelenés 2,2 olvasó/lapszám A Magazin olvasói

Részletesebben

Hir7.com médiaajánlat

Hir7.com médiaajánlat Hir7.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hir7.com bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Hir7.com-n

Részletesebben

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata 2014 ARTIQ BEMUTATKOZÁS BANNERHELYEK ÁRAK ÉS AKCIÓK Tisztelt leendő Hirdetőnk! Az ARTIQ kulturális magazin (http://artiq.hu/) 2014. január 16-án indult. Az ARTIQ

Részletesebben

Patikamagazin.hu médiaajánlat

Patikamagazin.hu médiaajánlat Patikamagazin.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Patikamagazin.hu bemutatkozás 3 A Patikamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Patikamagazin.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vasarnapihirek.hu bemutatkozás 3 A Vasarnapihirek.hu tartalmi elemei 4 A Vasarnapihirek.hu strukturális felépítése

Részletesebben

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017.

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. Egészségügyi állapot 1. Van Önnek vagy családtagjának bármilyen egészségügyi problémája? A magyar internetező népesség 57%-a küzd maga vagy valamely családtagja egészségügyi

Részletesebben

Magyar.film.hu médiaajánlat

Magyar.film.hu médiaajánlat Magyar.film.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Magyar.film.hu bemutatkozás 3 A Magyar.film.hu tartalmi elemei 4 A Magyar.film.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Boon.hu médiaajánlat

Boon.hu médiaajánlat Boon.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Boon.hu bemutatkozás 3 A Boon.hu tartalmi elemei 4 Látogatottsági és demográfiai adatok 5 Hirdetési formátumok 6 Hirdetési

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Pafi.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat Pafi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pafi.hu bemutatkozás 3 A Pafi.hu tartalmi elemei 4 A Pafi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Shape.hu médiaajánlat

Shape.hu médiaajánlat Shape.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Shape.hu bemutatkozás 3 A Shape.hu tartalmi elemei 4 A Shape.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai Vox.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vox.hu bemutatkozás 3 A Vox.hu tartalmi elemei 4 A Vox.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Kutatási összefoglaló

Kutatási összefoglaló Tartalmi környezet hatása a a display hirdetésekre Kutatási összefoglaló Összefoglaló Az OPA (Online Publishers Association, Online Tartalomszolgáltatók Egyesülete) 2009-es kutatása alapján a professzionális,

Részletesebben

Instyle.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat Instyle.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Instyle.hu bemutatkozás 3 Az Instyle.hu tartalmi elemei 4 Az Instyle.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Síelők.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat Síelők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Síelők.hu bemutatkozás 3 A Síelők.hu tartalmi elemei 4 A Síelők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat FIFA-lapcsoport médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 FIFA-lapcsoport bemutatkozás 3 A FIFA-lapcsoport tartalmi elemei 4 Az oldalak strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat Ingatlanbazar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ingatlanabazar.hu bemutatkozás 3 Az Ingatlanabazar.hu tartalmi elemei 4 Az Ingatlanabazar.hu strukturális

Részletesebben

Klasszikradio.hu médiaajánlat

Klasszikradio.hu médiaajánlat Klasszikradio.hu médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Klasszikradio.hu bemutatkozás 3 A Klasszikradio.hu tartalmi elemei 4 A Klasszikradio.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 NagyUtazás-oldalcsoport bemutatkozás 3 A NagyUtazás-oldalcsoport tartalmi elemei 4 A NagyUtazás-oldalcsoport

Részletesebben

ORVOSOK LAPJA. Médiaajánlat 2018 MINDEN SZAKMÁT LEFED KINEK AJÁNLJUK? MEGOLDÁSOK CÉLCSOPORTOK OLVASÓINK ÉLETKORA

ORVOSOK LAPJA. Médiaajánlat 2018 MINDEN SZAKMÁT LEFED KINEK AJÁNLJUK? MEGOLDÁSOK CÉLCSOPORTOK OLVASÓINK ÉLETKORA ORVOSOK LAPJA Médiaajánlat 2018 MINDEN SZAKMÁT LEFED Az idén 14 éves Orvosok Lapja a Magyar Orvosi Kamara hivatalos folyóirata. A Magyarországon működési engedéllyel rendelkező, aktív, praktizáló orvosok

Részletesebben

Mindenki a WEB2-őn? A KutatóCentrum villámkutatása 2011. január

Mindenki a WEB2-őn? A KutatóCentrum villámkutatása 2011. január Mindenki a WEB2-őn? A KutatóCentrum villámkutatása 2011. január KutatóCentrum 102 Budapest, Margit krt. /b Tel.:+ (1) 09. Fax: + (1) 09. A felmérésről Ha tíz évvel ezelőtt valakit megkérdeztünk volna,

Részletesebben

Csodakert Magazin Európa legnagyobb hobbykertészeknek szóló magazinjának magyar kiadása

Csodakert Magazin Európa legnagyobb hobbykertészeknek szóló magazinjának magyar kiadása Csodakert Magazin Európa legnagyobb hobbykertészeknek szóló magazinjának magyar kiadása Kapcsolat: de Boer Szilvia +3630 2122086 info@kreativkezimunka.hu szdeboer@hu.inter.net www.csodakertmagazin.hu A

Részletesebben

Geeks.hu médiaajánlat

Geeks.hu médiaajánlat Geeks.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Geeks.hu bemutatkozás 3 A Geeks.hu tartalmi elemei 4 A Geeks.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft.

Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft. Médiaajánló 2015 Patika Tükör Lapkiadó Kft. 1143 Budapest, Francia út 5. Levélcím: 1426 Budapest, 72. Pf.: 94 Telefon: +36 1 479 8020 Fax: +36 1 479 8029 info@patikatukor.hu A legnagyobb tradícióval rendelkező

Részletesebben

Mire emlékeznek az egészségmegırzéssel kapcsolatos hirdetésbıl? Dohányzás elleni üzenet 27% Alkoholfogyasztás elleni üzenet 15%

Mire emlékeznek az egészségmegırzéssel kapcsolatos hirdetésbıl? Dohányzás elleni üzenet 27% Alkoholfogyasztás elleni üzenet 15% A NINCSDE KAMPÁNY ÉRTÉKELÉSE LAKOSSÁGI KUTATÁS KÉSZÜLT A MÉDIAUNIÓ SZÁMÁRA 8%-al többen emlékeznek az elmúlt idıszakból egészséges életmóddal kapcsolatos hirdetésre, mint az idén januárban. Ez a növekedés

Részletesebben

Stop.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat Stop.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Stop.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák Hagyományos

Részletesebben

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu Topapro.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topapro.hu bemutatkozás 3 A Topapro.hu tartalmi elemei 4 A Topapro.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

MI A PS? STATISZTIKÁK HIRDETÉSI TARIFÁK PS CREATIVE AGENCY KAPCSOLAT

MI A PS? STATISZTIKÁK HIRDETÉSI TARIFÁK PS CREATIVE AGENCY KAPCSOLAT MÉDIAAJÁNLÓ MI A PS? STATISZTIKÁK HIRDETÉSI TARIFÁK PS CREATIVE AGENCY KAPCSOLAT MI A PS? A PS a kortárs divat, kultúra és a hamisítatlan budapesti életérzés esszenciájaként nem csupán tudósít, párbeszédre

Részletesebben

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat Webnyeremeny.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webnyeremeny.hu bemutatkozás 3 A Webnyeremeny.hu tartalmi elemei 4 A Webnyeremeny.hu strukturális felépítése

Részletesebben

MiNők.hu médiaajánlat

MiNők.hu médiaajánlat MiNők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 MiNők.hu bemutatkozás 3 A MiNők.hu tartalmi elemei 4 A MiNők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Menetrendek.hu médiaajánlat

Menetrendek.hu médiaajánlat Menetrendek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Menetrendek.hu bemutatkozás 3 A Menetrendek.hu tartalmi elemei 4 A Menetrendek.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Érvényes november 5-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT

Érvényes november 5-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2018. november 5-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT A KÉPMÁS.HU ONLINE MAGAZINNAL EGY OLYAN TÜKRÖT SZERETNÉNK MUTATNI AZ OLVASÓKNAK, AMELYBEN MEGLÁTHATJÁK TELJES ÖNMAGUKAT: AZ ÉRDEKLŐDŐ, ÉRZÉKENY,

Részletesebben

Computerworld.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat Computerworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Computerworld.hu bemutatkozás 3 Computerworld.hu tartalmi elemei 4 A Computerworld.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Médiaajánlat ÚJDONSÁG ELÔNYÖK KÜLÖNLEGESSÉG

Médiaajánlat ÚJDONSÁG ELÔNYÖK KÜLÖNLEGESSÉG A Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége egészségügyi ismeretterjesztô folyóiratának online változata ÚJDONSÁG Teljes körû gyógyszertárkeresô adatbázis található. ELÔNYÖK

Részletesebben

Videohirek.hu médiaajánlat

Videohirek.hu médiaajánlat Videohirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Videohirek.hu bemutatkozás 3 Videohirek.hu tartalmi elemei 4 A Videohirek.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

médiaajánlat Forgassa Haszonnal! ÖRÖKÖLNI TUDNI KELL Így adjuk át a családi üzletet! Mikor vegyünk újat? MI CSAK SAJÁT MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK

médiaajánlat Forgassa Haszonnal! ÖRÖKÖLNI TUDNI KELL Így adjuk át a családi üzletet! Mikor vegyünk újat? MI CSAK SAJÁT MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK 0 8 0 0 8 0 8 0 0 9 0 8 0 10 Haszon 490 KARRIER: Elbocsátás stílszerűen PÉNZT KERESNI VÁLSÁGOS IDŐKBEN! ÖRÖKÖLNI TUDNI KELL Így adjuk át a családi üzletet! MI CSAK SAJÁT MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK Interjú Besence

Részletesebben

Szabadfold.hu médiaajánlat

Szabadfold.hu médiaajánlat Szabadfold.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Szabadfold.hu bemutatkozás 3 A Szabadfold.hu tartalmi elemei 4 A Szabadfold.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Reklamipar.hu médiaajánlat

Reklamipar.hu médiaajánlat Reklamipar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Reklamipar.hu bemutatkozás 3 A Reklamipar.hu tartalmi elemei 4 A Reklamipar.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

MEDIAAJÁNLÓ 2016. MFKI Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara CCI FRANCE HONGRIE. www.ccifrance-hongrie.org. info@ccifrance-hongrie.

MEDIAAJÁNLÓ 2016. MFKI Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara CCI FRANCE HONGRIE. www.ccifrance-hongrie.org. info@ccifrance-hongrie. www.ccifrance-hongrie.org info@ccifrance-hongrie.org MEDIAAJÁNLÓ 2016 MFKI Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara CCI FRANCE HONGRIE ű 2 Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara Kapcsolatok Információ

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

Mindennapi.hu médiaajánlat

Mindennapi.hu médiaajánlat Mindennapi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mindennapi.hu bemutatkozás 3 Mindennapi.hu tartalmi elemei 4 A Mindennapi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Nyest.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat Nyest.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyest.hu bemutatkozás 3 A Nyest.hu tartalmi elemei 4 A Nyest.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

PRINT & ONLINE MÉDIA AJÁNLAT 2015

PRINT & ONLINE MÉDIA AJÁNLAT 2015 PRINT & ONLINE MÉDIA AJÁNLAT 2015 A PS MAGAZIN A HAZAI DIVAT, DESIGN, KULTÚRA, KORTÁRS MŰVÉSZET ÉS A BUDAPESTI URBAN LIFE MAGAZINJA. ARCULAT MEGFOGALMAZÁSA Független magazinként, 100%-ban saját és hiteles

Részletesebben

Szuloklapja.hu médiaajánlat

Szuloklapja.hu médiaajánlat Szuloklapja.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Szuloklapja.hu bemutatkozás 3 A Szuloklapja.hu tartalmi elemei 4 A Szuloklapja.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Kinek szól az [origo] karácsony melléklete?

Kinek szól az [origo] karácsony melléklete? Kinek szól az [origo] karácsony melléklete? Akit érdekel hogy hogyan ünnepelik a karácsonyt a világban hogy lehet pihenni az ünnepek forgataga alatt mivel készülünk a gyerekeknek a szerkesztőség kedvence:

Részletesebben

Kantar Media. DIGITAL+ kreatívok

Kantar Media. DIGITAL+ kreatívok Kantar Media DIGITAL+ kreatívok MIT, HONNAN, MIÓTA? 2013 második felétől Szponzorált weboldal (wallpaper) Online video (pre-, mid-, postroll) Magazin applikáció (ipad) 46 weboldal fő- és alrovatokkal hetente

Részletesebben

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hajraegeszseg.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák

Részletesebben

Toplak.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat Toplak.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Toplak.hu bemutatkozás 3 A Toplak.hu tartalmi elemei 4 A Toplak.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2014. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 2/1 1/1 1/2 1/2 1/2. 2x1/2. 1/3 átfutó 1/4. fekvô. junior átfutó. álló. junior.

AZ AUTÓ. Médiaajánlat 2014. Az autóslap. Hirdetési tarifák: 2/1 1/1 1/2 1/2 1/2. 2x1/2. 1/3 átfutó 1/4. fekvô. junior átfutó. álló. junior. AZ AUTÓ Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az-autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Médiaajánlat 2012 február - március

Médiaajánlat 2012 február - március Médiaajánlat 2012 február - március Utazás & CEMP-csoport A CEMP csoport utazási portfóliója Idegenforgalmi gyűjtőoldal, mely az utazási irodák és belföldi hotelajánlatok gyűjtőportáljaként egy nyaralás

Részletesebben

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI JA MÉDIAAJÁNLAT KIDSOASIS CSALÁDBARÁT UTAZÁSOK a KidsOasis tevékenységében A KidsOasis egyedülálló szereplő a magyar turizmus piacon és elkötelezett a magyar családok,

Részletesebben

50 FELETT IS AKTÍVAN!

50 FELETT IS AKTÍVAN! 50 FELETT IS AKTÍVAN! KI A CÉLCSOPORT? főbevásárlók (elsősorban nők) 25-30 éves, családos, ABC státuszú nők 40+ -os nők 50+ -os korosztály kismamák, babáskisgyerekes anyukák ÁTLAGÉLETKOR VILÁGVISZONYLATBAN

Részletesebben

Stop.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat Stop.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Stop.hu bemutatkozás 3 A Stop.hu tartalmi elemei 4 A Stop.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Parkonet.com médiaajánlat

Parkonet.com médiaajánlat Parkonet.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Parkonet.com bemutatkozás 3 A Parkonet.com tartalmi elemei 4 A Parkonet.com strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Filmtrailer.hu médiaajánlat

Filmtrailer.hu médiaajánlat Filmtrailer.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Filmtrailer.hu bemutatkozás 3 A Filmtrailer.hu tartalmi elemei 4 A Filmtrailer.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Topjob.hu médiaajánlat

Topjob.hu médiaajánlat Topjob.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topjob.hu bemutatkozás 3 ATopjob.hu tartalmi elemei 4 A Topjob.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

10+1 TIPP a profi Linkedin Profilhoz tetőtől talpig

10+1 TIPP a profi Linkedin Profilhoz tetőtől talpig 10+1 TIPP a profi Linkedin Profilhoz tetőtől talpig FENTRŐL LEFELÉ VÉGIG MEGYEK A LINKEDIN PROFILON ÉS 9 KIMAGASLÓAN FONTOS TIPPET OSZTOK MEG ITT. MAJD A 10-IK & 10+1-IK TIPPEL VISSZATÉREK A PROFILE TETEJÉRE.

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

Alternativenergia.hu médiaajánlat

Alternativenergia.hu médiaajánlat Alternativenergia.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Alternativenergia.hu bemutatkozás 3 Az Alternativenergia.hu tartalmi elemei 4 Az Alternativenergia.hu

Részletesebben

Haziallat.hu médiaajánlat

Haziallat.hu médiaajánlat Haziallat.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Haziallat.hu bemutatkozás 3 A Haziallat.hu tartalmi elemei 4 A Haziallat.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben