Akit vonz a Távol-Kelet varázsa, aki egy igazán különleges wellness élményre vágyik, aki nemcsak testi, de lelki felfrissülést is keres, aki

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Akit vonz a Távol-Kelet varázsa, aki egy igazán különleges wellness élményre vágyik, aki nemcsak testi, de lelki felfrissülést is keres, aki"

Átírás

1 LélegezZen fel!

2 Akit vonz a Távol-Kelet varázsa, aki egy igazán különleges wellness élményre vágyik, aki nemcsak testi, de lelki felfrissülést is keres, aki wellneszezés közben egészségére is gondol, azoknak nálunk a helye. Az Oxigén Hotel **** & Zen Spa különleges távol-keleti wellness világa igazi spirituális, lélekápoló, egészségjavító élményt nyújt olyan szolgáltatásaival, mint a zazen meditáció,a szauna program, vagy a különleges gyógyhatású távolkeleti masszázsok, és még hosszan sorolhatnánk. A száloda Noszvajon, egy négyhektáros ősfás parkban 50 szobával, 200 fős konferenciaközponttal, tágas Zen Spa wellness-résszel és különleges hangulattal várja vendégeit. Utóbbiról a szállodát körülvevő csodálatos erdei környezet mellett az épület egyedi stílusa, berendezése is gondoskodik.

3 Az ország észak-keleti részén elhelyezkedő Noszvaj hires borvidék, és már a 19. században is kedvelt üdülőhely volt. Itt építette fel a Gallassycsalád azt a kúriát, mely az elmúlt században sok viszontagság után új funkcióval teljesen felújítva öröklödik tovább a 21. századra.

4 Az eredeti kúria épülete a többszöri átépítés után teljesen elvesztette eredeti tömegét és szépségét, ezért a régi szárny külső felújításánál az egyszerűség volt a fő szempont. Az eredeti épület arányait és egyszerü díszitéseit megtartva egy újjabb szint ráépítésével 50 szobás szálloda let kialakítva. A szállodai funkció elkerülhetetlenné tette az újjabb hozzáépítést egy minden igényt kielégítő spa-részleg kialakítása végett. A fantasztikus környezet az erdő közepén egy 100 éves parkban és a meglévő épület tisztelete arra sarkalta a tervező teamet, hogy egy a régi épület stílusától teljesen eltérő, a környezetébe belesimuló modern épületet hozzon létre. Az új épület fel kívánja vállalni a maiságát, nem próbál rátelepedni a kúria épületére, viszont a környezetével és a funkciójával együtt él. Megjelenésében a környezetében megtalálható anyagok használata (fa, kő) és az erdő fáinak árnyéka, színei a meghatározóak. A hotel belsőépítészeti koncepciója is az új épületben rejlő kettősségen alapszik. A 19. századi vidéki kúria bája és a modern keleti, letisztult kultúra összegsége. A 19. századi magyar arisztokráciára jellemző volt ugyancsak ez a kettősség. A klasszikus stílusú berendezés, a nehéz drapériák és a pazar csillárok mellett szinte mindenhol megtalálhattuk az akkoriban oly divatos KELETI japán, kínai szobákat. Ezen hagyományokhoz nyúlt vissza a tervező, amikor az épűlet régi, felújított szárnyában klasszikus hangvételű, de mégis izíg-vérig mai enteriőrt álmodott meg.

5 Ezekben a szobákban mindent megtalálunk, amit a 19. századi vidéki arisztokrácia elvárna tőlünk, így mi is belekóstolhatunk eme különleges világba. Minden szobában a helyi köbányából faragott kandalló a szoba központi eleme. Vastag selyemtapéta teszi meleggé a falakat, és az ablakfülkékben elhelyezett kanapé igazi romantikát kölcsönöz neki. A hotel különösen fontos célkitűzése, hogy gyerekbarát kíván lenni, az ablakfülkében kialakított kanapé másik fontos funkciója a pótágy. Fontos szempont volt, hogy olyan megoldással tudjunk pótágyat biztosítani, ami nem teszi tönkre a szoba használhatóságát. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a normál szállodai szobába bekerülnek a pótágyak és szinte mozdulni sem lehet. Ezen felül ennek a kialakításnak a másik nagy előnye, hogy az ágy előtt behúzhatjuk a függönyt és így igazi gyerekkuckót kapunk a gyerekek legnagyobb örömére. A nehéz drapériák, melyeket a méltán hires JAB Anstoetz gyár szállított, igazi eleganciával ruházzák fel a tereket. A szobákban elhelyezett kis piperemosdó is a régi időket idézi. A szőnyegeket egyedi tervek alapján tengerifű mintájára készítették. A szobákban megtalálható továbbá minibár, varrókészlet, cipős kanál, öltöző tükör, szobaszéf, bőröndtartó, LCD TV rádiós és műholdas adásokkal, ágy melletti olvasólámpák,ágyneműk, vendégenként két párna. A fürdőszobában: fürdőköpeny, Pipere bekészítés (szappan, habfürdő, sampon, zuhanysapka), mozgatható borotválkozó tükör, fogmosó pohár, fali hajszárító.

6 A hotel új részén kialakított lakosztályok megkomponálásának legföbb inspirációja a kilátás. Ezek a lakosztályok magasan a fák lombvonalában helyezkednek el, fantasztikus hangulatot adva a tereknek. Ezek a modernebb hangulatú terek is a környezetükből építkeznek. A környező erdő zöldje, barnái és földszínei, mindenhol megjelennek. A relaxáció és a szobai spa érzés kiteljesedése a nagy ablakok elött elhelyezett tojás alakú öntött kád, melyben pihenve a lombok látványa bármely évszakban egyedülálló élményt biztosít. A hotel közösségi terei othonosságot sugallanak, fontos tervezési szempont volt, hogy a nagy szállodák rideg személytelenségét itt a harmónia és az otthonosság váltsa fel. A kockás tapéták, a fa burkolatok, puha szönyegek, konzolasztalok, kis lámpák és tükrök mind arra hivatottak, hogy úgy érezzük, a kúria eredeti tuljadonosai bármikor elsuhanhatnak mellettünk. A recepció puha kanapéi, fotelei sokkal inkább emlékeztetnek egy szalonra, mint sem egy szálloda előterére.

7 A boltozatos étterem helyén eredetileg a konyha állt, itt készítették az úri lakomákat. A design koncepció maximálisan meg kívánta tartani a régi funkció érzetét, ezért a büfépult tervezésénél a régi konyha hangulatának visszaadása volt a fő cél. Így a büfépult is egy régi típusú konyhaasztal képébe bújt, és a tálalószekrények valamint a kályha is mind megtalálhatóak itt. Két külön hangulatú étterem áll a vendégek rendelkezésére. A nagyobb, elegánsabb étterem meghatározója a sárga-fehér színpáros, ami az amúgy árnyékos termeknek napfényes, vidám, de mégis elegáns hangulatot kölcsönöz. A gyermekbarát célkítűzés a másik étteremben is megmutatkozik. Itt egy lazább, bisztrós hangulatot találunk, ahol a csakádok fesztelenül, lazább hangulatban étkezhetnek. Itt egy kétszintes gyermekjátszó is kialakításra került, ahol a gyermekek nyugodtan játszhatnak, amíg szüleik elbeszélgetnek.

8 Zen Spa A Zen a kelet-ázsiai buddhizmus legjelentősebb ágazata. Egy életfilozófia és életmód. Ennek az életmódnak a része az önismeret megszerzése, megértése. A Zen terjedése és átadása gyakorláson és a zen mesterek tanításain (mely tanítások zen mester tapasztalásain és előző mesterek közvetlen tanításán alapul) hagyományozódott. Ebből a szempontból nem vallás, Gyakorlat. A megtapasztalásra és önismeretre fekteti a hangsúlyt.

9 A japán kultúra ihlette ezen terek kialakítását. Itt igazán igaz a természet, a kint és bent összetartozásának a hangsúlyozása. 3 fő részre tagozódik a térszervezés. A gyermekeknek itt is külön birodalom készült kissé elszeparálva, ami biztosítja mind a gyerekes családok, mind a zavartalanul pihenni vágyók igényeit. A zen kultúra hagyományain nyugvó kis kert ihlette ezt a teret. Két kis tóként jelennek meg a medencék, egy pagoda rejti a pihenő-játszó sarkot, és egy csodálatos kert látványa teszi teljessé. A szaunasziget kialakításánk fő szempontja is a természet közelsége volt, ezért a szaunákat mindenhol nagy üvegfelületekkel kapcsoltunk a kerthez. A sziget központja egy a templomokat idézö kultikus hely, ahol egy óriás bambusz szélcsengő alatt teázhatunk és pihenhetünk meg. Az épület tengelyére felfűzött uszodatér a kompozíció kiteljesedése, végponja. A medencék kialakításánál ismét a keleti kulúrákban előforduló víztározók formavilága volt az inspiráló. A medencéket kiemelve a térbe még inkább a természet részének érzi magát a vendég. A medencék árnyékában elhelyezett pihenő futonágyak közvetlen kertkapcsolattal kommunikálnak. A medence falán csordogáló víz tovább fokozza a harmóniát. A palaburkolatok a kavics és a fa használata tökéletesen kihangsúlyozza a kint és a bent elválaszthatattlan kapcsolatát. A plafonon egy a négy évszakot megjelenítő festett paraván felnagyított változatán gyönyörködhetünk. A Spa szerves része a Zen-kert, mely körülöleli a medencéket. A kertet körülölelő ősfás park tökéletes helyszíne a meditációnak és az elmélyülésnek. Klasszikus Zen-kert egy tavat szimbolizáló kőfolyam, közepén egy szigettel. Sabi Nagare: az Öregedés Folyama egy forrással indul, ami a születést szimbolizálja. Később a kőfolyam kiszélesedik: felnőttkorba érik és beletorkollik a meditációs kert kőtavába, ami az öregkort, a megnyugvó, lelassuló életszakaszt jelzi. Ryumon-no-taki talán leglátványosabb elem (a vízesés a hagyományos buddhista legenda szimbóluma). A vízesés három lépcsőből álló buddhista szimbólum: egy kis halacska feladata volt a legenda szerint, hogy feljusson a vízesésen. Ha sikerül, sárkánnyá válik. A hal útja a megvilágosodáshoz vezető utat is szimbolizálja.

10 Konferenciaközpont és esküvői helyszín A 200 m 2 -es, kb. 150 fő befogadására alkalmas konferenciaterem természetes megvilágítással rendelkezik, és mobil falakkal három kisebb részre osztható szeparált rendezvények, szekcióülések, tréningek számára. A termeink technikai felszereltsége: flipchart, projector, DVD-lejátszó, CD-lejátszó, vetítővászon, hangosítás, mikrofon, pulpitus. Kávészünet ajánlataink: Amitől jobban megy a konferencia és a munka, és könnyedebb a kapcsolatépítő beszélgetés. Különböző csomagjaink közül választhatnak (pl. süteményes, wellness, crudite-s) egyéni igény szerint. A terem előtti Foyer kávészünetek és állófogadások ideális helyszíne. A Business Centerben a következő szolgáltatások állnak a rendezvények vendégeinek rendelkezésére: fénymásolás, számítógéphasználat, nyomtatás, internethozzáférés, szkennelés, telefonálás. Varró Zoltán Designer Loydl Péter Designer

11 Oxigén Hotel**** & ZEN Spa z 3325 Noszvaj, Szomolyai út z / z z z

Szakál Miki: taekwon-do bajnok leszek!

Szakál Miki: taekwon-do bajnok leszek! / FITT VAGYOK [ 1 ] ÉLETMÓD MAGAZIN! - 2013 TÉL - WWW.FITTVAGYOK.HU EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG TÁPLÁLKOZÁS, MOZGÁS i n g y e n e s s z á m! Mozdulj Nyíregyháza! Vinnai Győző kormánymegbízott diákolimpai bajnok

Részletesebben

Budapest - Gyula (220km): M5-ös autópályán át Kecskemét, 44-es főút - Szarvas - Békéscsabairányában

Budapest - Gyula (220km): M5-ös autópályán át Kecskemét, 44-es főút - Szarvas - Békéscsabairányában SZÁLLODA LEÍRÁSA Gyula város első négycsillag superior minősítésű szállodája, a Wellness Hotel Gyula, 68 légkondicionált szobával, 650 négyzetméteres, kétszintes wellness központtal és 250 négyzetméteres

Részletesebben

SÁRVÁR. s á r v á r S Z Á L L Á S H E L Y E I

SÁRVÁR. s á r v á r S Z Á L L Á S H E L Y E I 13 22 17 32 23 15 14 21 8 6 2 10 26 5 9 25 30 29 24 12 7 11 33 3 1 31 4 SÁRVÁR S Z Á L L Á S H E L Y E I 16 9600 Sárvár, Vadkert u. 1. Tel.: 06 95 523-600 Fax: 06 95 326-504 E-mail: info@sarvarfurdo.hu

Részletesebben

EXKLUZÍV EXKLUZÍV. 100 év. múlt a jelen élményeivel RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2013. TAVASZ

EXKLUZÍV EXKLUZÍV. 100 év. múlt a jelen élményeivel RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2013. TAVASZ 100 év múlt a jelen élményeivel EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2013. TAVASZ Kiadja: QUICK FIX Bt. 1053 Budapest, Királyi Pál u. 16. Szerkesztô: Horváth Ágnes rendezveny@rentit.hu Együttmûködô

Részletesebben

Bútorajánló Magazin. www. Bútorajánló a köbön, lakberendezés a neten! virágtrendek. ü l ű b ú t o r t r e n d e k. mini zen kert. www.trendlakas.

Bútorajánló Magazin. www. Bútorajánló a köbön, lakberendezés a neten! virágtrendek. ü l ű b ú t o r t r e n d e k. mini zen kert. www.trendlakas. www. r e n d la k á s.h u Bútorajánló Magazin Lakberendezési és életmódmagazin III. évfolyam 2010/március április mini zen kert egy házikó metamorfózisa Tavaszi virágtrendek Kínai tudomány n y u g a t

Részletesebben

EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2014. TÉL

EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2014. TÉL EXKLUZÍV EXKLUZÍV RENDEZVÉNY- HELYSZÍNEK 2014. TÉL Kiadja: QUICK FIX Bt. 1053 Budapest, Királyi Pál u. 16. Szerkesztô: Horváth Ágnes rendezveny@rentit.hu Együttmûködô partner: Europrinting Kft. Konferencia,

Részletesebben

T E N S I K E D V E Z M É N Y K A T A L Ó G U S

T E N S I K E D V E Z M É N Y K A T A L Ó G U S TENSI KATALÓGUS Bank of Tensi Kft. 1023 Budapest, Komjádi Béla u. 1. Telefon: (+36 1) 345 1585 www.tensi-congress.hu www.tensi-incoming.hu www.tensi.hu info@tensi.hu klub@tensi.hu CIB Bank Zrt. 1027 Budapest,

Részletesebben

Törökország. Alanya Side Belek Antalya Kemer

Törökország. Alanya Side Belek Antalya Kemer Törökország Alanya Side Belek Antalya Kemer Kedves Utasunk! Ismét eltelt egy év, tervezhetjük a családi nyaralást gyerekekkel, egy kellemes tengerparti pihenést a párunkkal, vagy épp egy jó kis meditálós

Részletesebben

A KASTÉLYHOTEL SASVÁR PR TEVÉKENYSÉGE

A KASTÉLYHOTEL SASVÁR PR TEVÉKENYSÉGE Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ SZAK Újabb Diplomás Képzés Levelező Tagozat Public Relations Szakirány A KASTÉLYHOTEL SASVÁR PR TEVÉKENYSÉGE Készítette:

Részletesebben

India Sri Lanka Maldív-szigetek Arab Emirátusok 2014-15. tél-tavasz

India Sri Lanka Maldív-szigetek Arab Emirátusok 2014-15. tél-tavasz India Sri Lanka Maldív-szigetek Arab Emirátusok 2014-15 tél-tavasz Kedves Érdeklődő! Utazási irodánk 2014/15 téli-tavaszi idôszakára összeállított ajánlatait tartalmazó programfüzetét lapozhatja. A Jetwing

Részletesebben

GYŐR A KONFERENCIAHELYSZÍN TARTSA RENDEZVÉNYÉT A TALÁLKOZÁSOK VÁROSÁBAN!

GYŐR A KONFERENCIAHELYSZÍN TARTSA RENDEZVÉNYÉT A TALÁLKOZÁSOK VÁROSÁBAN! 1 GYŐR A KONFERENCIAHELYSZÍN TARTSA RENDEZVÉNYÉT A TALÁLKOZÁSOK VÁROSÁBAN! 2 3 Szálláskínálat Győrben jelenleg 58 szálláshely található. A 1291 szobaszámhoz 2901 férőhely tartozik. A legmagasabb kategória

Részletesebben

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N MÁR A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N ÉVE Irodák 1137 Budapest, Katona József u. 15. (a Westend mellett) Tel.: 269-4744, 373-0454, 288-0714 Fax: 288-0724, 354-0931 E-mail: info@cartour.hu 1024 Budapest

Részletesebben

bathroom Designer for your visions

bathroom Designer for your visions Designer visions for your bathroom Minden fürdőszobát meg kell álmodni Az Axor márka vezetője és a Hansgrohe alapítójának unokája, Philippe Grohe munkája során a nemzetközi elit tervezőgárdájának jövőt

Részletesebben

Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége. Nyári kiadványa. Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás

Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége. Nyári kiadványa. Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége Nyári kiadványa Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás 2013 Erzsébet-program, a szociális felelősség A Szent Erzsébet-i hagyományokat újragondolva,

Részletesebben

Ha Nászút, akkor Coral Tours!

Ha Nászút, akkor Coral Tours! Ha Nászút, akkor Coral Tours! Magyarország első nászutazási irodája, ahol mindent egy helyen megtalál! Kedves Nászutas Pár! Köszönjük bizalmukat, amellyel kiadványunkat megtisztelik, s szívből reméljük,

Részletesebben

Árkád 2014/4. e'pite'szeti ' - epito''ipari ' ' magazin

Árkád 2014/4. e'pite'szeti ' - epito''ipari ' ' magazin Árkád 2014/4. e'pite'szeti ' - epito''ipari ' ' magazin hirdete's Építô és Szolgáltató Kft. 9028 Gyôr Új utca 51. Telefon/fax: 06/96-337-203 E-mail: info@mikolasek.hu Honlap: www.mikolasek.hu tartalom

Részletesebben

Beruházások 4-19 Szakértői rovatok 20-30 Rekonstrukciók 31-41 PRO ARCHITECTURE ÁRKÁD ÉPÍTÉSZETI-ÉPÍTOIPARI MAGAZIN. 2015/2. www.proarchitecture.

Beruházások 4-19 Szakértői rovatok 20-30 Rekonstrukciók 31-41 PRO ARCHITECTURE ÁRKÁD ÉPÍTÉSZETI-ÉPÍTOIPARI MAGAZIN. 2015/2. www.proarchitecture. Beruházások 4-19 Szakértői rovatok 20-30 Rekonstrukciók 31-41 PRO ARCHITECTURE ÁRKÁD ÉPÍTÉSZETI-ÉPÍTOIPARI MAGAZIN 2015/2. www.proarchitecture.hu Anna Grand Hotel**** Wine & Vital, a balatonfüredi Anna

Részletesebben

WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE

WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE ÜDÜLÉSI ÉLMÉNYEK 4-CSILLAGOS SZÁLLODÁK- BAN HOTEL KUPON WELLNESS ÉLMÉNY 2 FORE Várjuk Önt egy kétszemélyes rövid üdülésre Ez a Hotel Kupon meghívó két személy részére egy rövid üdülésre a weboldalon található

Részletesebben

Európa Kemping. Nereus Park Hotel HHH. Hotel Bonvino Wine & Spa HHHH. Ramada Hotel & Resort Lake Balaton HHHH. BALATON - Északi part

Európa Kemping. Nereus Park Hotel HHH. Hotel Bonvino Wine & Spa HHHH. Ramada Hotel & Resort Lake Balaton HHHH. BALATON - Északi part Alsóörs Európa Kemping Az alsóörsi és palóznaki kempingek egybenyitásával jött létre ez a nagy, mégis családias hangulatú nyaralóhely. Kiemelt gyermekbarát kemping. Elhelyezés: 4 fős, plusz 2 gyermek részére

Részletesebben

ÉLMÉNY KATALÓGUS. Wellness Üdülés

ÉLMÉNY KATALÓGUS. Wellness Üdülés ÉLMÉNY KATALÓGUS Wellness Üdülés Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Egyedi ajándékának sokszínű programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Kiváló feltételeket

Részletesebben

SZENT RÓKUS SPA & WELLNESS & GOLF Projekt

SZENT RÓKUS SPA & WELLNESS & GOLF Projekt SZENT RÓKUS SPA & WELLNESS & GOLF Projekt Készítette: D Projekt vezető S Tervező N Értékesítési Igazgató S Gazdasági tanácsadó F Tanácsadó Tartalom I. Füzes sziget és Nagybaracska bemutatása, befektetési

Részletesebben

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN A KEDVES OLVASÓ! A Pécs-Mecseki Borút kiadványát tartja a kezében. A prospektusunk célja borútunk minősített szolgáltatóinak a bemutatása és annak elérése, hogy

Részletesebben

Színkatalógus 2014. Az év színe: tengerzöld. a let s project. colours. Utazz. of the world a nagyvilág színei. a színek szárnyán!

Színkatalógus 2014. Az év színe: tengerzöld. a let s project. colours. Utazz. of the world a nagyvilág színei. a színek szárnyán! Színkatalógus 2014 Az év színe: tengerzöld a let s colour project colours of the world a nagyvilág színei Utazz a színek szárnyán! 01 Andalusia Vörösek Crete Krémfehérek Calcutta Bézsek és barnák A nagyvilág

Részletesebben

MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG KIVÁLÓ ÁRAK

MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG KIVÁLÓ ÁRAK 2013 UNITRAVEL Repülős és buszos üdülések Mediterrán nyár MÁLTA CIPRUS Spanyolország MALLORCA COSTA BRAVA IBIZA Olaszország SZICÍLIA SORRENTO 22 ÉVE AZ UTAZÓK SZOLGÁLATÁBAN First minute kedvezmények április

Részletesebben

CONNEX HOTELCSEKK. V1400 Kiadás

CONNEX HOTELCSEKK. V1400 Kiadás CONNEX HOTELCSEKK V I TA L & A K T I V V1400 Kiadás Meghívjuk Önt egy kétszemélyes rövid üdülésre Ez a hotelcsekk meghívó két személy részére egy 3-napos üdülésre egy magas kategóriájú szállodába. Válassza

Részletesebben

MINŐSÉG GAZDAG VÁLASZTÉK VONZÓ ÁRAK!

MINŐSÉG GAZDAG VÁLASZTÉK VONZÓ ÁRAK! Télből a nyárba EGZOTIKUS ÜDÜLÉSEK és kombinált programok THAIFÖLD Ko Chang, Pattaya, Phuket, Ko Samui, Krabi, BALI Szingapúr VIETNAM SZILVESZTERI és ünnepi ajánlatokkal GOA ANGKOR BRAZÍLIA / Rio Iguassu

Részletesebben

Budapesti Kommunikáció és Üzleti Főiskola Heller Farkas Turisztikai és Gazdasági Kar. Szakdolgozat

Budapesti Kommunikáció és Üzleti Főiskola Heller Farkas Turisztikai és Gazdasági Kar. Szakdolgozat Budapesti Kommunikáció és Üzleti Főiskola Heller Farkas Turisztikai és Gazdasági Kar Szakdolgozat A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szaunavilágának fejlesztése és működésének értékelése Konzulens neve:

Részletesebben

Kitörõ formában vagyok!

Kitörõ formában vagyok! ÉLETMÓD MAGAZIN! - 2013 TAVASZ - WWW.FITTVAGYOK.HU / FITT VAGYOK [ 1 ] MÁR 80 OLDALON! Tegyünk a kisbabánk egészségéért! Szõlõmagolaj: Fiatalodjon, ragyogjon 2.Wäldlaufer Futás és Gyaloglás 2013.06.15.

Részletesebben

Nyugat-Dunántúl. Fesztiválok, rendezvények A régió 2013. évi programkínálatából

Nyugat-Dunántúl. Fesztiválok, rendezvények A régió 2013. évi programkínálatából Nyugat-Dunántúl A Pannon dombok lejtői, a Kőszegi- és Soproni-hegység jótékony hatású szubalpin klímája és túraútvonalai, az Írottkő Natúrpark, az Őrségi és Fertő-Hansági Nemzeti Park, ez utóbbi a Világörökség

Részletesebben

SPA & Wellness. www.termalegeszsegipariklaszter.hu

SPA & Wellness. www.termalegeszsegipariklaszter.hu SPA & Wellness Egészségturizmus www.termalegeszsegipariklaszter.hu A projekt az MNVH Elnökségének értékelése alapján a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága jóváhagyásával valósult meg. Európai

Részletesebben