ÚJ YARIS HYBRID ELÁLL TŐLE A VÁROS SZAVA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÚJ YARIS HYBRID ELÁLL TŐLE A VÁROS SZAVA"

Átírás

1 ÚJ YARIS HYBRID ELÁLL TŐLE A VÁROS SZAVA NYÍLT HÉT: SZEPTEMBER * Új Yaris Hybrid már Ft-tól! * Ünnepelje velünk a Toyota Full Hybrid család bővülését! Most kivételes kedvezményekkel várjuk márkakereskedéseinkben. Rendkívüli nyeremény a szeptemberi Nyílt héten: Prius Plug-in Hybrid tesztvezetés egy őszi hétvégére! LAPOZZON TOVÁBBI AJÁNLATAINKÉRT!

2 KÁRTYÁKAT A KÉZBE! EMELJÜK A TÉTET! A Toyota élenjáró Full Hybrid modellcsaládja dinamikusan bővül, így egyre több vásárlónknak kínálhatunk alacsony fogyasztású autókat. Emellett azonban azokat az ügyfeleinket is szeretnénk megörvendeztetni, akik inkább hagyományos hajtású modelljeinkből választanának. Ezért most egyes modelljeinkhez üzemanyagot adunk ajándékba, amellyel jelentősen csökkennek kiadásai. Ha szeptemberben rendel benzin- vagy dízelmotorral szerelt Yarist, Corollát vagy Avensist, vadonatúj autójához egy előre feltöltött MOL BLUE üzemanyagkártyát kap ajándékba! RÁADÁSUL: Ha Corolla vagy Avensis modelljeink közül választ, az ajándék üzemanyagkártya mellett az autó vételárából is jelentős kedvezményeket adunk: Ha Ön egy új Avensis megvásárlása mellett dönt, a kedvezmény mértéke: Ft. A FELTÖLTÉS ÉRTÉKE: YARIS: FT COROLLA: FT AVENSIS: FT ÚJ AVENSIS FT-TÓL havi Ft-tól** 13,8%-os THM mellett A fenti ár már tartalmazza a Ft-os árkedvezményt. COROLLA FT-TÓL havi Ft-tól*** 13,7%-os THM mellett A fenti ár már tartalmazza a Ft-os árkedvezményt. Rendelje meg a Corolla 2.0 D-4D modellt márkakereskedőink készletéből, és forinttal csökkentjük az autó árát! Bármely egyéb Corolla modell választása esetén forint kedvezményt adunk! ÚJ YARIS FT-TÓL havi Ft-tól* 13,7%-os THM mellett A Yaris hagyományos erőforrásai az autóipar legmodernebb és legtakarékosabb motorjai közé tartoznak. Akár a korszerű VVT-i benzinmotorokra szavaz, akár a kulturált és nyomatékos D-4D dízelt választja, a Yaris volánja mögött élvezetes vezetési élmény várja a benzinkútnál pedig szerény számla. Utazás közben a benzinvagy dízelmotorral szerelt Yaris rengeteg modern szolgáltatással kényezteti Önt és utasait: az egyedülálló fedélzeti berendezések, a hatékony térkihasználás, a magas fokú kényelem és biztonság révén ez a modell kétségtelenül napjaink egyik legintelligensebb városi kisautója. A fenti finanszírozási ajánlatok a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlatai, amik teljeskörű casco megkötése esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. ÉrtékŐr konstrukció esetén a visszavásárlási garanciát a Toyota Motor Hungary Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. Pontos részletek a Toyota márkakereskedésekben és a oldalon. * A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft. ** A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft. *** A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft.

3 FULL HYBRID: KÖRNYEZETBARÁT, TAKARÉKOS, DINAMIKUS, SOKOLDALÚ Az alacsony fogyasztás és a csekély CO₂-kibocsátás jó dolog, de még jobb, ha mindez teljes értékű menetdinamikával párosul. Hybrid Synergy Drive (HSD) hajtásláncunk pontosan ezt nyújtja: a benzinmotor és az elektromotor párosa takarékosan és lendületesen mozgatja Full Hybrid hajtású autóinkat, nem csoda hát, hogy a Föld útjait immár több mint 4 millió Full Hybrid hajtású Toyota rója. PRIUS+ Ki mondta, hogy a nagy családoknak nem jár hibrid autó? A vadonatúj fejlesztésű Prius+ hét ülésén még a gyerekek barátait is magával viheti, a hatalmas csomagtér pedig a kirándulás összes poggyászát könnyedén elnyeli. Teljesítmény: Kombinált fogyasztás: CO₂-kibocsátás: Csomagtér mérete: 136 LE 4,1 l/100 km 96 g/km 232/784 l (7/5 üléssel) YARIS HYBRID FT-TÓL havi Ft-tól* 13,7%-os THM mellett YARIS HYBRID A Yaris ügyes térkihasználását és menetdinamikáját a Full Hybrid hajtás takarékosságával és csekély környezeti terhelésével kombinálva megalkottuk a tökéletes városi autót: Teljesítmény: Városi fogyasztás: Kombinált fogyasztás: CO₂-kibocsátás: Csomagtér mérete: 100 LE 3,1 l/100km 3,5 l/100 km 79 g/km 286 l PRIUS PLUG-IN HYBRID Ha a Full Hybrid a harmadik évezred technológiája, hová soroljuk a Plug-in Hybridet? A 25 kilométeren át elektromos autóként is használható modell akkumulátorát 1,5 óra alatt feltöltheti otthon is, a teljes hatótávolság pedig 1200 kilométer. Teljesítmény: Kombinált fogyasztás: CO₂-kibocsátás: EV hatótávolság: 136 LE 2,1 l/100 km 49 g/km 25 km Hibrid autóink ugyanúgy vezethetők, mint hagyományos hajtású modelljeink, ám ezekben az autókban tetszése szerint átkapcsolhat tisztán elektromos hajtásra is, és ilyenkor az autó nulla üzemanyagfogyasztással és zéró emisszióval, szinte tökéletes csendben suhan. Ha az olcsó fenntartás mellett környezetünk védelmét is fontosnak tartja, válassza ki az Önnek legjobban tetsző modellt egyre bővülő hibridkínálatunkból! Akár kisautóra, akár családi autóra vágyik, a Toyotánál biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő Full Hybridet! A fenti finanszírozási ajánlatok a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlatai, amik teljeskörű casco megkötése esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. ÉrtékŐr konstrukció esetén a visszavásárlási garanciát a Toyota Motor Hungary Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. Pontos részletek a Toyota márkakereskedésekben és a oldalon. * A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft.

4 HÓBAN-SÁRBAN, KÉNYELEMBEN ÚJ GT FT-TÓL Toyota finanszírozással már akár havi Ft-tól* 14,9%-os THM mellett RAV FT-TÓL Toyota finanszírozással már akár havi Ft-tól** 14,9%-os THM mellett Egy terepjáró ma már nemcsak a járhatatlan vidékek bebarangolására való, hanem mindennapjaink során is hasznos segítőtárs. S mert mindennapjaink egyre változatosabbak, a Toyota is izgalmasan sokszínű 4x4-es modellpalettát kínál. A Land Cruiser a kemény terepen és a nagyvárosok szűk utcáiban egyaránt magabiztosan mozog. A tágas, luxusfelszereltségű utastérben az egész család teljes kényelmet élvez; a motor erős és csendes, a futómű sziklaszilárd, így ezzel az autóval a világ végére is komfortosan elutazhatunk. Aki még ennél is többre vágyik, az válassza a Land Cruiser V8-ast: a ritkaságnak számító nyolchengeres dízelmotor elképesztő nyomatéka ugyanolyan élvezetet és magabiztosságot nyújt egy vízmosásban, mint az autópálya belső sávjában. A Toyota RAV4 sikerrel egyesíti a terepjárók és a személyautók legjobb tulajdonságait egy divatos autóban. A kategória teremtő szabadidőautó máig a legnépszerűbb modellek egyike ebben a szegmensben, s a Toyota féltő gonddal ügyel arra, hogy a legmodernebb kényelmi berendezéseket és legfrissebb formatervet kínáló szabadidőautója továbbra is diktálja a divatot. A TELIVÉR Szeretünk autót építeni. A GT86 pedig igazi jutalom volt mérnökeink számára, hiszen olyan autó tervezését kértük tőlük, ami egyetlen célt szolgál: a vezetés vegytiszta, hamisítatlan örömét. Klasszikus formájú, hátsókerék hajtású sportkocsink igazi telivér, ami a Toyota legszebb sportkocsi-építési hagyományait kelti életre. És ha a GT86 felpezsdítette mérnökeink vérét, vajon mit vált majd ki Önből, amikor a gázra lép? 200 lóerős, boxer orrmotor és hátsókerék hajtás 205 Nm forgatónyomaték Gyorsulás km/órára: 7,6 másodperc Ideális, 53:47 arányú súlyelosztás Ultra alacsony, 460 mm-es tömegközéppont A Nürburgringen fejlesztett futómű Professzionális sportülések Torsen differenciálmű Toyota Touch & Go navigáció A fenti finanszírozási ajánlatok a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlatai, amik teljeskörű casco megkötése esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. ÉrtékŐr konstrukció esetén a visszavásárlási garanciát a Toyota Motor Hungary Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. Pontos részletek a Toyota márkakereskedésekben és a oldalon. * A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft. * * A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft.

5 GARANTÁLT ÉRTÉKTARTÁS Toyota ÉrtékŐr Program: garantált visszavásárlási ár és 3+2 év kiterjesztett garancia. Értékállóság A Toyota már szerződéskötéskor garantálja autója futamidő végi értékét, és vállalja, hogy ezen az áron akár vissza is vásárolja azt. Biztonság A garantált visszavásárlási árak biztosítják, hogy Ön a teljes futamidő alatt biztonságban érezhesse magát, hiszen ez a garancia a szerződés minden pillanatában fedezetet nyújt az Ön teljes tartozására. Ráadásul a forint alapú konstrukció révén az árfolyamkockázattól sem kell tartania. Nyugalom Ha a finanszírozás lejárata után az autó eladásán vagy lecserélésén gondolkodik, nem kell bajlódnia a hosszas ügyintézéssel és utánajárással, hiszen a Toyota legalább a garantált áron visszavásárolja Öntől a járművet. Kiszámíthatóság Ön könnyebben tud előre tervezni, hiszen amikor a szerződése lejár, több lehetőség közül is szabadon választhat. A pontos visszavásárlási ár ismeretében könnyebben tud átülni egy új Toyotába, akár a kezdőrészlet befizetése nélkül is. Ugyanakkor természetesen az autó megtartása mellett is dönthet. TOVÁBBI BIZTONSÁG A TOYOTÁTÓL A Toyota mindig szeretné Önt biztonságban tudni. Ezért gyártunk biztonságos autókat, és ezért alakítottuk ki saját biztosításunkat, a Toyota Casco programot, ami a hagyományos casco biztosításokhoz képest számos további előnyt kínál Önnek. Önrész felezés: ha Ön egy Toyota márkaszervizben javíttatja az autóját, a minimum önrész automatikusan megfeleződik. Újérték-térítés: lopás vagy totálkár esetén az egy évnél fiatalabb autó új értékét fizetjük vissza. Kölcsöngépjármű költségtérítés: az autó javításának indokolt időtartamára, hogy Ön továbbra is mobil maradjon. Márkahűség-biztosítás: ha totálkár esetén újra Toyotát választ, a régi autó új értékének 10%-ával hozzájárulunk a vásárláshoz. Szervizbe szállítás: megtérítjük a jármű mentésével, tárolásával és Toyota márkaszervizbe szállításával kapcsolatos költségeket. Avulásmentes térítés: Önnek nem kell kifizetnie azt az értéknövekedést, amit a sérült alkatrészek helyett beépített eredeti és új Toyota alkatrészek okoznak. Toyota Casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás együtt: a kombinált szerződés révén akár felére is csökkentheti a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díját. AZ ÉRTÉKŐR PROGRAMMAL JÓL JÁR! Ha Ön például Ft-os kezdőrészlettel (ami származhat régi autója beszámításából is) vásárol egy új Aygót, akkor 3 év elteltével a garantált visszavásárlási ár érvényesítése után is minimum ugyanekkora újra felhasználható összeg marad a zsebében, amivel akár azonnal átülhet egy újabb modellbe is. Új Toyota Aygo, 3 ajtós 1.0 Bruttó vételár: Ft Kezdőrészlet: Ft Futamidő: 3 év THM: 13,97% Havi részlet: Ft Utolsó részlet: Ft Garantált visszavásárlási ár: Ft A Toyota ÉrtékŐr Program végén Önnél maradó, újra felhasználható összeg: Ft A fenti finanszírozási ajánlatok a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlatai, amik teljeskörű casco megkötése esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. ÉrtékŐr konstrukció esetén a visszavásárlási garanciát a Toyota Motor Hungary Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. Pontos részletek a Toyota márkakereskedésekben és a oldalon. A Toyota Casco szolgáltatás pontos részleteit keresse a honlapon, vagy a Toyota márkakereskedésekben.

6 AJÁNLATOK ŐSZRE, TÉLRE, EGÉSZ ÉVRE Tartozékcsomag ajánlatok A Toyota tartozékcsomagjai különböző kiegészítők nagyszerű kombinációját kínálják, és kiváló ár-érték arányt biztosítanak. Segítségükkel saját igényeihez alakíthatja autóját, és biztos lehet benne, hogy a csomagok minden eleme kiemelkedő értéket nyújt majd. A tartozékcsomagok között találhatók olyanok, amelyek praktikus kiegészítőkből állnak, például a hátsó parkolássegítő rendszer (4db alapozott, fényezhető szenzorral és kikapcsoló gombbal), a védelmi csomag (csomagtértálca, védőlemez a lökhárítóra, ajtóvédő csíkok) vagy a biztonsági csomag (riasztórendszer, sebességváltózár). Ezen kívül olyan csomagok is választhatók, amelyek az autó esztétikai értékét növelik, egyedi vonásokkal felruházva azt. Ilyen a stílus csomag, amely lendületes és látványos króm, illetve alumínium elemeket tartalmaz, vagy az offroad csomag, amely a Rav4-hez vagy a Hiluxhoz választható. Megbízhatóság hosszú távra TOYOTA GONDOSKODÁS SZERVIZPROGRAM Mi a Toyotánál különleges figyelmet szentelünk annak, hogy autóink kimagasló minőségben kerüljenek Önhöz. Számunkra az is fontos, hogy autóink megbízhatóságáról azután is gondoskodjunk, miután értékesítettük őket. Ezért indítottuk útjára a Toyota Gondoskodás Szervizprogramot, melyben kibővített szolgáltatási csomagot kínálunk minden Toyota tulajdonosnak. TOYOTA EUROCARE: MEGHOSSZABBÍTOTT ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT Amennyiben 3 évesnél idősebb Toyotáján is Toyota márkaszervizben végezteti el az előírt karbantartási munkákat, 1 éves Eurocare országúti segélyszolgáltatással ajándékozzuk meg Önt. A szolgáltatást minden Toyota márkaszervizben elvégeztetett előírt karbantartás alkalmával ismételten meghosszabbítjuk további 1 évre, egészen az autó 12 éves koráig. TOYOTA EXTRACARE: 2 ÉV GARANCIA FT-OS SZERVIZKUPONNAL Toyota ProTect Hosszan tartó védelem, újszerű állapot kívül-belül A Toyota ProTect technológia használatának előnyei: FÉNYEZÉS VÉDELEM A Toyota ProTect egy speciális eredetileg a Föld körül keringő műholdak védelmére alkalmazott technológián alapuló, a gépjárművek fényezésének és belső kárpitozásának védelmére kifejlesztett termékcsalád. A kerámiához hasonló bevonat kémiai reakcióba lép az alatta lévő felülettel, így nem válik le róla. A kialakuló molekuláris kötés lehetővé teszi, hogy egy rendkívül kemény, de átlátható réteg képződjön, amely akár 5 éven keresztül megtartja eredeti tulajdonságait. Egy rendkívül kemény és ellenálló bevonatot képez a fényezett felületeken és az oldalablakokon, amely megvéd a szennyeződésektől, az időjárás viszontagságaitól és egyéb külső hatásoktól. A Toyota Gondoskodás program keretein belül most kétéves extra garancia szerződés megvásárlása esetén Ft-os kedvezményt érő utalványt adunk Önnek, amit következő szervizlátogatása alkalmával fel is használhat. Az ExtraCare garancia fedezi az autó javítási költségeit, ha az váratlanul arra szorulna, hogy szervizbe vigye, valamint biztosítja az országúti segélyszolgálatot is. 4+ SZERVIZPROGRAM: MERT AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS JÁR A SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS A program keretein belül akciós szervizműveleteket kínálunk 4 évnél idősebb modellekre, eredeti Toyota alkatrészekkel, a minőségi szolgáltatás garanciájával. TOYOTA CASCO: KIVÉTELES BÁNÁSMÓD TOYOTA TULAJDONOSOKNAK A Toyota Gondoskodás Program részleteiről és további szolgáltatásainkról érdeklődjön márkaszervizeinkben! + SZERVIZPROGRAM A Toyota Casco a megszokott kondíciókon túl számos többletszolgáltatást nyújt a Toyota tulajdonosok számára a vásárlás és a javíttatás során is. A forintban kifejezhető értékek mellett olyan előnyöket is biztosít, amelyek átsegítenek a balesetet követő stresszes és zaklatott időszakon. BELSŐ KÁRPIT VÉDELEM Megvédi a belső kárpitozást a mindennapos használat során. Megakadályozza, hogy a különféle szennyeződések (étel, ital, fagylalt, stb.) foltot hagyjanak. KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA VÉDELEM Kiváló védelmet nyújt a könnyűfém kerekek számára a fékpor, a korom és egyéb szennyeződések ellen. Sokkal nehezebben rakódik le a szennyeződés, így sokkal könnyebb a tisztítás. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekért érdeklődjön a márkaszervizekben! Az ExtraCare szervizkuponra vonatkozó akciós ajánlat visszavonásig érvényes.

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

NAPI FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK A TOYOTÁTÓL

NAPI FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK A TOYOTÁTÓL NAPI FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK A TOYOTÁTÓL EGYEDI AJÁNLATOK A NYÍLT HÉTEN, szeptember 10 15. között Akár 500 Ft/nap ÚJ AYGO 3 AJTÓS X KÉZIVÁLTÓS 2 690 000 Ft ÉrtékŐr programban: 2 490 000 Ft 1 014 000 Ft

Részletesebben

NAPOK Április 16 21. TOYOTA TOYOTA NAPOK 2012. ÁPRILIS 16 21. 1 új GT86 1 hétvégére. Új Yaris: 2 795 000 Ft-tól

NAPOK Április 16 21. TOYOTA TOYOTA NAPOK 2012. ÁPRILIS 16 21. 1 új GT86 1 hétvégére. Új Yaris: 2 795 000 Ft-tól TOYOTA NAPOK 2012. ÁPRILIS 16 21. - Megújult modellválaszték - Friss, tavaszi kedvezmények - Sokszínű Toyota T-Plusz használtautó-kínálat - Rendkívüli nyeremény: GT86 tesztvezetés egy nyári hétvégére TOYOTA

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

EXTRACARE. Motor Váltó Felszereltség Bruttó. 1,0 VVT-i 5 M/T iq ECO 3 670 000. M/D iq 3 985 000. 1,33 Dual VVT-i 6 M/T iq 3 960 000

EXTRACARE. Motor Váltó Felszereltség Bruttó. 1,0 VVT-i 5 M/T iq ECO 3 670 000. M/D iq 3 985 000. 1,33 Dual VVT-i 6 M/T iq 3 960 000 iq Motor Váltó Felszereltség,0 VVT-i 5 M/T iq ECO 3 670 000 iq 2 ECO 4 05 000 iq 2 ECO navigációval 4 285 000 M/D iq 3 985 000 iq 2 4 340 000 iq 2, navigációval 4 640 000,33 Dual VVT-i 6 M/T iq 3 960 000

Részletesebben

125 éves jubileumi ajánlat.

125 éves jubileumi ajánlat. Mercedes-Benz A-osztály A kép illusztráció! Mercedes-Benz A-osztály Akciós modell A 160 BE Akciós bruttó ár regisztrációs adóval 4 990 000 Ft Induló díj a bruttó ár 20%-a 998 000 Ft Pénzügyi lízing konstrukció

Részletesebben

Márkakereskedői lista. Toyota Agro. Köszöntjük vendégeinket a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon!

Márkakereskedői lista. Toyota Agro. Köszöntjük vendégeinket a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon! Márkakereskedői lista Budakeszi Baja Békéscsaba Debrecen Gyöngyös Győr Halásztelek Jászberény Kaposvár Karcag Kecskemét Kiskőrös Miskolc Monor Mosonmagyaróvár Nagykanizsa Nyíregyháza Pécs Pilisvörösvár

Részletesebben

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ.

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW ajánlatok www.bmw.hu A vezetés élménye KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW aktuális ajánlatok 2015. február 28-ig. BMW 1-es sorozat (3 és 5 ajtó) Ön most három ajánlat közül választhat: Támogatott belépő ár

Részletesebben

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 2 14.11.2018 11:00 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 3 14.11.2018 11:01 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 4 14.11.2018

Részletesebben

Plus 3 finanszírozási konstrukció a Mercedes-Benztől.

Plus 3 finanszírozási konstrukció a Mercedes-Benztől. Három jó választás. Plus 3 finanszírozási konstrukció a Mercedes-Benztől. A Plus3 zárt végű pénzügyi lízing konstrukció lényege, hogy kedvező havidíj fizetési kötelezettség mellett tegye lehetővé a gépkocsi

Részletesebben

TISZTELT KAMARAI TAG!

TISZTELT KAMARAI TAG! A képek illusztrációk. TISZTELT KAMARAI TAG! A Schiller Autó Család, mint hivatalos OPEL, FIAT, ŠKODA és TOYOTA márkakereskedés illetve márkaszerviz egyedi kedvezményeket nyújt a Nemzeti Agrárgazdasági

Részletesebben

Nyílt hétvége. Január 24-25. Modelljeinkre, csak a nyílt hétvégén, plusz 1 év gyártói garanciát adunk.

Nyílt hétvége. Január 24-25. Modelljeinkre, csak a nyílt hétvégén, plusz 1 év gyártói garanciát adunk. Nyílt hétvége Január 24-25. Modelljeinkre, csak a nyílt hétvégén, plusz 1 év gyártói garanciát adunk. csak a nyílt hétvégén 200 000 Ft 200 000 Ft Apró termete ellenére a huncut tekintetû, folyton vigyorgó,

Részletesebben

Tulajdonos Ügyvezető Szeged A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedés

Tulajdonos Ügyvezető Szeged A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedés KOVÁCS AUTÓHÁZ KFT. Tulajdonos Ügyvezető Kovács Péter a Kovács Autóház Kft. alapítója. A monori kereskedés és szervíz az ország Toyota kereskedései közül is kiemelkedő, melyre a tulajdonos méltán büszke.

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA LS 500 LS 500h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 29-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

1,0 VVT-i 5 M/T iq ECO 3 605 000. M/D iq 3 965 000. 1,33 Dual VVT-i 6 M/T iq 3 940 000. Metál és gyöngyház fényezés 100 000

1,0 VVT-i 5 M/T iq ECO 3 605 000. M/D iq 3 965 000. 1,33 Dual VVT-i 6 M/T iq 3 940 000. Metál és gyöngyház fényezés 100 000 iq Motor Váltó Felszereltség 1,0 VVT-i 5 M/T iq ECO 3 605 000 iq 2 ECO 3 965 000 M/D iq 3 965 000 iq 2 4 320 000 1,33 Dual VVT-i 6 M/T iq 3 940 000 M/D iq 3 5 115 000 Navigációs rendszer (iq-hoz és iq

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA NX (2017-től) 300 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET

Részletesebben

Karosszéria/ Motor / Váltó Felszereltség Bruttó ajtók száma Teljesítmény LE listaár (Ft) H/B 3 ajtós 1.0 VVT-i / 68 5 M/T Aygo + 2 820 000

Karosszéria/ Motor / Váltó Felszereltség Bruttó ajtók száma Teljesítmény LE listaár (Ft) H/B 3 ajtós 1.0 VVT-i / 68 5 M/T Aygo + 2 820 000 Aygo árlista Érvényes: a 2014. május 1-től megrendelt autókra, a készlet erejéig. AYGO Karosszéria/ Motor / Váltó Felszereltség ajtók száma Teljesítmény LE H/B 3 ajtós 1.0 VVT-i / 68 5 M/T Aygo + 2 820

Részletesebben

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10.

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10. 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói NET BETÉT Időtartama: 2010. október 4-től visszavonásig. Leköthető legkisebb összeg: 1.000.-Ft 1/6 Lakossági akciós betétek Napra lekötött, fix kamatozású kizárólag lakossági

Részletesebben

Hirdetmény Akciók kondíciói

Hirdetmény Akciók kondíciói Hirdetmény Akciók kondíciói NET BETÉT Időtartama: 2010. október 4-től visszavonásig. Leköthető legkisebb összeg: 1.000.-Ft 1 Lakossági akciós betétek Napra lekötött, fix kamatozású kizárólag lakossági

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása

Hirdetmény. Akciók kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása Hirdetmény Akciók kondíciói A hirdetmény módosításának oka: Otthonteremtési kamattámogatott kölcsön THM valamint a reprezentatív példa újraszámítása 51/2013. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

ÚJ TOYOTA HILUX MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZ

ÚJ TOYOTA HILUX MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZ ÚJ TOYOTA HILUX MINDEN KIHÍVÁSRA KÉSZ NHP FINANSZÍROZÁS FIX 2,5% KAMATTAL TOYOTA ÜZLETI NAPOK EGÉSZ JÚLIUSBAN KÜLÖNLEGES CÉGAUTÓ AJÁNLATOKKAL Megérkeztek a Toyota vadonatúj kishaszongépjárművei... Új Hilux

Részletesebben

A COROLLA ÚJ KORSZAKA

A COROLLA ÚJ KORSZAKA ÚJ ÚJ COROLLA 3 A COROLLA ÚJ KORSZAKA 12 évnyi sikeres szereplés után most búcsút mondunk az Auris névnek. Az Aurist átnevezzük Corollának ezzel is jelezve, hogy új, izgalmas korszak kezdődik a világ

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK 02 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi stílus mellett tette le a voksát. Ez a három jellemző a márka által

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

ÁRLISTA Érvényes: től

ÁRLISTA Érvényes: től A - osztály W 177 GLB 180 d 8G-DCT automata 247 610 85 116 1 950 S4 5,0-4,9 132-129 9 606 000,- 135 000,- 12 334 620,- 3 700 386,- 162 899,- GLB 200 d 8G-DCT automata 247 612 110 150 1 950 S4 5,0-4,9 133-129

Részletesebben

ÁRLISTA Érvényes: tól

ÁRLISTA Érvényes: tól A - osztály W 177 C 160 limuzin 205 044 95 129 1 595 S4 6,1-5,7 140-131 7 928 000,- 85 000,- 10 153 560,- 3 046 068,- 134 095,- C 160 limuzin 9G-TRONIC automata 205 075 95 129 1 497 S4 6,5-6,2 147-140

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. ÁPRILIS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 Hybrid SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA UX 200 250h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉKEK: MINDEN ÚJ AUTÓHOZ VÁSÁRÓLT SZERELTKERÉK SZETT ESETÉN 3 ÉV, A NYÁRI GUMIRA IS ÉRVÉNYES GUMIBIZTOSÍTÁST

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Időszakos karbantartás mellé ajándék A időszakos karbantartást érdemes most

Részletesebben

Lexus HS 250h: hibrid luxuskivitelben

Lexus HS 250h: hibrid luxuskivitelben Lexus HS 250h: hibrid luxuskivitelben A Toyota luxusmárkája eddig is többféle hibrid hajtású típust kínált, de legújabb modelljük már kizárólag benzin-elektromos hajtással lesz kapható. A recept a Toyota

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Toyota Hybrid Synergy Drive

Toyota Hybrid Synergy Drive Toyota Hybrid Synergy Drive PRIUS prior, to go before Ahead of its time Jövő járműve Toyota Hybrid Synergy Drive Mi a hibrid járm? Bels égés motor + villamosmotor = Hibrid Hibrid Rendszerek Osztályai Visszatekintés

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 450h L HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.03.23. és 7/2010. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010. 04. 27-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. JANUÁR 12-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár (Regadóval,

Részletesebben

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 2016 LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 modellek 2016 A LADA márkanévhez mindenkinek fűződik egy kedves élménye. Egyegy családi kirándulás alkalmával gyerekként ültünk az ezerkettesünk hátsó ülésén, néhányan

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA GS 300h GS 450h GS F HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. január 1-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és értéket

Részletesebben

Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31.

Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31. Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31. -10% -20% Tetőrudak -15% 33 009 Ft 42 828 Ft 32 457 Ft 34 843 Ft 34 365 Ft 30 072 Ft Vonóhorog* 35 884 Ft 47 155 Ft 39 300 Ft 47 730 Ft

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

Készüljön fel világbajnok élményre!

Készüljön fel világbajnok élményre! 02 Kia Optima HYbrid Készüljön fel világbajnok élményre! ÉV GARANCIA A Kia 7 éves garanciája A Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautó-garanciája. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot,

Részletesebben

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid?

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? Audi hybrid A hibridtechnika bemutatása hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? A görög és latin eredetű hibrid szó jelentése teli, keresztezett vagy kevert amely jelzők tökéletesen illenek a hibridjárművekre

Részletesebben

Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0

Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0 Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Flottával kapcsolatos költségek megoszlása* Adó: Adó: 10% 10% Értékvesztés: Értékvesztés: 33% 33% Üzemanyagköltség: Üzemanyagköltség: 29% 29%

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 200t IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. január 15-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és értéket

Részletesebben

H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK

H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK Tiszavasvári Takarékszövetkezet 4440 Tiszavasvári, Kossuth L. út 1. H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK 2011. augusztus 01-től Kiegészítő Kamattámogatásos építési és új lakásvásárlási hitel 2008. november

Részletesebben

1/6. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 1/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től A JÖVŐRE TERVEZVE!

1/6. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 1/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.02.02-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós betétek 1. Három hónapos,

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, valamint FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY április 1-től

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, valamint FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY április 1-től Nyírbélteki Körzeti Takarékszövetkezet 4372 Nyírbéltek, Kossuth u. 16. Engedélyszám: 837/1997/F. számú határozat Engedély kelte: 1997. november 27. TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Válasszon magabiztosan!

Válasszon magabiztosan! Válasszon magabiztosan! A világ legértékesebb autómárkájának legfrissebb ajánlatai * Tegyen egy próbakört a szerencséjével! Nyílt hét 2013. november 4-9. között. Ha még nem próbálta, nem tudhatja, miről

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

1/6. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 5/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.03.16-tól A JÖVŐRE TERVEZVE!

1/6. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 5/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.03.16-tól A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 5/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.03.16-tól A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós betétek 1. Három hónapos,

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a. oldalon található

Részletesebben

H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK

H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK Tiszavasvári Takarékszövetkezet 4440 Tiszavasvári, Kossuth L. út 1. H I R D E T M É N Y - LAKOSSÁGI HITELEK 2011. augusztus 01-től Kiegészítő Kamattámogatásos építési és új lakásvásárlási hitel 2008. november

Részletesebben

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS Szombathely 2009. Április 21. ÚJ BERUHÁZÁS, BESZERZÉS SZEMPONTOK MAGYARÁZAT Felhasználhatóság Alkalmazási

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY Hatálybalépés napja: 2017. 01. 16. A a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA UCB Ingatlanhitel Zrt.

KONDÍCIÓS LISTA UCB Ingatlanhitel Zrt. KONDÍCIÓS LISTA UCB Ingatlanhitel Zrt. Az UCB Ingatlanhitel Zrt. Üzletszabályzatának melléklete Az UCB Ingatlanhitel Zrt. az alábbi kölcsönöket nyújtja: Lakáscélú kölcsönök: vásárlásra, építésre, bıvítésre,

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 5 évnél idősebb gépjárművek számára 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Tartalékoljon a nyaralásra Akciós klímatisztítás

Részletesebben

H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL

H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Személyi Kölcsön: A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft Futamidő: 12-72 hó Hatálybalépés napja: 2012. 07. 01. életbiztosítás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA NX (2017-től) 300 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. március 1-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek HUF

Piaci, lakáscélú hitelek HUF A TISZÁNTULI TAKARÉK TAKARÉKSZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT JELZÁLOGFEDEZETŰ HITELEK Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet

Részletesebben

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból.

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. Új Prius DINAMIKUS, KIFINOMULT, HATÉKONY Ahogyan az első Prius újraírta az autóipari szabályokat 1997-ben, úgy emeli a vadonatúj modell az úttörő Hybrid technológiát új csúcsokra:

Részletesebben

A CIB Lízing Zrt. Összefoglaló Hirdetménye (XXL finanszírozás)

A CIB Lízing Zrt. Összefoglaló Hirdetménye (XXL finanszírozás) A CIB Lízing Zrt. Összefoglaló Hirdetménye (XXL finanszírozás) Személy- és kishaszon-gépjárművek vonatkozásában fogyasztónak minősülő Ügyféllel kötött deviza alapú pénzügyi lízing- és kölcsön ügyletek

Részletesebben

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK BIZTONSÁG 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MuLTIMÉdIA 10 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

TOYOTA JOBB HYBRID VIDÁMAN EGYÜTT ÖNNEL

TOYOTA JOBB HYBRID VIDÁMAN EGYÜTT ÖNNEL YARIS TOYOTA JOBB HYBRID VIDÁMAN EGYÜTT ÖNNEL NAP MINT NAP TESZÜNK EGY LÉPÉST ELŐRE, FOLYAMATOSAN FEJLŐDÜNK, MEGÁLMODJUK A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁIT. SZENVEDÉLYÜNK, HOGY ÖRÖMET HOZZUNK OLYAN AUTÓVAL, AMELY FELÜLMÚLJA

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA VERSO 5 ÜLÉSES 7 ÜLÉSES GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.6 VALVEMATIC BENZINES, 97 KW / 132 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK COROLLA SEDAN MINDEN ÉLETSTÍLUSHOZ Az eredeti Toyota tartozékokkal saját igényeihez és életstílusához formálhatja az új Corolla Sedant méghozzá anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a praktikum

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Hatályos: től Kihirdetve:

H I R D E T M É N Y. Hatályos: től Kihirdetve: H I R D E T M É N Y Hatályos: 2014. 06. 16-től Kihirdetve: 2014. 06. 16. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium által a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló 102/2011. (VI. 29.)

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzata, a vonatkozó Általános Szerződési Feltételek,

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

KÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ MODELLEK AKÁR 2 MILLIÓ FORINT KEDVEZMÉNNYEL ÉS 5 ÉV GARANCIÁVAL ÉVVÉGI AJÁNLATOK A VILÁGELSŐ * AUTÓMÁRKÁTÓL

KÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ MODELLEK AKÁR 2 MILLIÓ FORINT KEDVEZMÉNNYEL ÉS 5 ÉV GARANCIÁVAL ÉVVÉGI AJÁNLATOK A VILÁGELSŐ * AUTÓMÁRKÁTÓL KÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ MODELLEK AKÁR 2 MILLIÓ FORINT KEDVEZMÉNNYEL ÉS 5 ÉV GARANCIÁVAL ÉVVÉGI AJÁNLATOK A VILÁGELSŐ * AUTÓMÁRKÁTÓL TOYOTA OUTLET AJÁNLATOK AURIS CLASSIC A céges és magánvásárlók körében egyaránt

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Személyi jellegű hitelek

Személyi jellegű hitelek BOROTAI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI HITEL-TERMÉKISMERTETŐ TARTALOM Személyi jellegű hitelek HATÁLYOS 2017.01.16-tól visszavonásig Személyi jellegű hitelek A személyi kölcsönt mindennapi használati tárgyakra,

Részletesebben

A LEGENDA V I S S Z A T É R

A LEGENDA V I S S Z A T É R A LEG 2 ENDA VISSZATÉR 3 4 AUT ÉREZZE AZ ÓT! 5 A LÉ 6 2000GT 1967 A40 1978 LEKKészüljön fel, mert egy legenda visszatér. Több mint 50 évnyi, gazdag múltjára alapozva az új Toyota GR Supra a márka eddigi

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem

Piaci, lakáscélú hitelek. Takarék Otthon Hitel Referencia Takarék Otthon Hitel Fix 5 Takarék Otthon Hitel Fix 10 HUF. Devizanem Jelen vázlatos tájékoztató a Hitelintézet termékeinek összehasonlíthatóságát támogatja. A részletes feltételeket a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzata, a vonatkozó Általános Szerződési Feltételek,

Részletesebben

Hirdetmény Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról Érvényes: 2012. április 7-től

Hirdetmény Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról Érvényes: 2012. április 7-től I. Hosszú lejáratú fogyasztási hitel Igényelhető hitelösszeg 300.000-1.000.000 Ügyleti kamat Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról 54-120 hónap Hitel - előkészítési díj 2% Folyósítási jutalék 1% Kezelési

Részletesebben

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.: 01-10-041004) tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az alábbi kondíciós listák és ügyféltájékoztató

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben