ÚJ YARIS HYBRID ELÁLL TŐLE A VÁROS SZAVA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÚJ YARIS HYBRID ELÁLL TŐLE A VÁROS SZAVA"

Átírás

1 ÚJ YARIS HYBRID ELÁLL TŐLE A VÁROS SZAVA NYÍLT HÉT: SZEPTEMBER * Új Yaris Hybrid már Ft-tól! * Ünnepelje velünk a Toyota Full Hybrid család bővülését! Most kivételes kedvezményekkel várjuk márkakereskedéseinkben. Rendkívüli nyeremény a szeptemberi Nyílt héten: Prius Plug-in Hybrid tesztvezetés egy őszi hétvégére! LAPOZZON TOVÁBBI AJÁNLATAINKÉRT!

2 KÁRTYÁKAT A KÉZBE! EMELJÜK A TÉTET! A Toyota élenjáró Full Hybrid modellcsaládja dinamikusan bővül, így egyre több vásárlónknak kínálhatunk alacsony fogyasztású autókat. Emellett azonban azokat az ügyfeleinket is szeretnénk megörvendeztetni, akik inkább hagyományos hajtású modelljeinkből választanának. Ezért most egyes modelljeinkhez üzemanyagot adunk ajándékba, amellyel jelentősen csökkennek kiadásai. Ha szeptemberben rendel benzin- vagy dízelmotorral szerelt Yarist, Corollát vagy Avensist, vadonatúj autójához egy előre feltöltött MOL BLUE üzemanyagkártyát kap ajándékba! RÁADÁSUL: Ha Corolla vagy Avensis modelljeink közül választ, az ajándék üzemanyagkártya mellett az autó vételárából is jelentős kedvezményeket adunk: Ha Ön egy új Avensis megvásárlása mellett dönt, a kedvezmény mértéke: Ft. A FELTÖLTÉS ÉRTÉKE: YARIS: FT COROLLA: FT AVENSIS: FT ÚJ AVENSIS FT-TÓL havi Ft-tól** 13,8%-os THM mellett A fenti ár már tartalmazza a Ft-os árkedvezményt. COROLLA FT-TÓL havi Ft-tól*** 13,7%-os THM mellett A fenti ár már tartalmazza a Ft-os árkedvezményt. Rendelje meg a Corolla 2.0 D-4D modellt márkakereskedőink készletéből, és forinttal csökkentjük az autó árát! Bármely egyéb Corolla modell választása esetén forint kedvezményt adunk! ÚJ YARIS FT-TÓL havi Ft-tól* 13,7%-os THM mellett A Yaris hagyományos erőforrásai az autóipar legmodernebb és legtakarékosabb motorjai közé tartoznak. Akár a korszerű VVT-i benzinmotorokra szavaz, akár a kulturált és nyomatékos D-4D dízelt választja, a Yaris volánja mögött élvezetes vezetési élmény várja a benzinkútnál pedig szerény számla. Utazás közben a benzinvagy dízelmotorral szerelt Yaris rengeteg modern szolgáltatással kényezteti Önt és utasait: az egyedülálló fedélzeti berendezések, a hatékony térkihasználás, a magas fokú kényelem és biztonság révén ez a modell kétségtelenül napjaink egyik legintelligensebb városi kisautója. A fenti finanszírozási ajánlatok a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlatai, amik teljeskörű casco megkötése esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. ÉrtékŐr konstrukció esetén a visszavásárlási garanciát a Toyota Motor Hungary Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. Pontos részletek a Toyota márkakereskedésekben és a oldalon. * A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft. ** A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft. *** A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft.

3 FULL HYBRID: KÖRNYEZETBARÁT, TAKARÉKOS, DINAMIKUS, SOKOLDALÚ Az alacsony fogyasztás és a csekély CO₂-kibocsátás jó dolog, de még jobb, ha mindez teljes értékű menetdinamikával párosul. Hybrid Synergy Drive (HSD) hajtásláncunk pontosan ezt nyújtja: a benzinmotor és az elektromotor párosa takarékosan és lendületesen mozgatja Full Hybrid hajtású autóinkat, nem csoda hát, hogy a Föld útjait immár több mint 4 millió Full Hybrid hajtású Toyota rója. PRIUS+ Ki mondta, hogy a nagy családoknak nem jár hibrid autó? A vadonatúj fejlesztésű Prius+ hét ülésén még a gyerekek barátait is magával viheti, a hatalmas csomagtér pedig a kirándulás összes poggyászát könnyedén elnyeli. Teljesítmény: Kombinált fogyasztás: CO₂-kibocsátás: Csomagtér mérete: 136 LE 4,1 l/100 km 96 g/km 232/784 l (7/5 üléssel) YARIS HYBRID FT-TÓL havi Ft-tól* 13,7%-os THM mellett YARIS HYBRID A Yaris ügyes térkihasználását és menetdinamikáját a Full Hybrid hajtás takarékosságával és csekély környezeti terhelésével kombinálva megalkottuk a tökéletes városi autót: Teljesítmény: Városi fogyasztás: Kombinált fogyasztás: CO₂-kibocsátás: Csomagtér mérete: 100 LE 3,1 l/100km 3,5 l/100 km 79 g/km 286 l PRIUS PLUG-IN HYBRID Ha a Full Hybrid a harmadik évezred technológiája, hová soroljuk a Plug-in Hybridet? A 25 kilométeren át elektromos autóként is használható modell akkumulátorát 1,5 óra alatt feltöltheti otthon is, a teljes hatótávolság pedig 1200 kilométer. Teljesítmény: Kombinált fogyasztás: CO₂-kibocsátás: EV hatótávolság: 136 LE 2,1 l/100 km 49 g/km 25 km Hibrid autóink ugyanúgy vezethetők, mint hagyományos hajtású modelljeink, ám ezekben az autókban tetszése szerint átkapcsolhat tisztán elektromos hajtásra is, és ilyenkor az autó nulla üzemanyagfogyasztással és zéró emisszióval, szinte tökéletes csendben suhan. Ha az olcsó fenntartás mellett környezetünk védelmét is fontosnak tartja, válassza ki az Önnek legjobban tetsző modellt egyre bővülő hibridkínálatunkból! Akár kisautóra, akár családi autóra vágyik, a Toyotánál biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő Full Hybridet! A fenti finanszírozási ajánlatok a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlatai, amik teljeskörű casco megkötése esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. ÉrtékŐr konstrukció esetén a visszavásárlási garanciát a Toyota Motor Hungary Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. Pontos részletek a Toyota márkakereskedésekben és a oldalon. * A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft.

4 HÓBAN-SÁRBAN, KÉNYELEMBEN ÚJ GT FT-TÓL Toyota finanszírozással már akár havi Ft-tól* 14,9%-os THM mellett RAV FT-TÓL Toyota finanszírozással már akár havi Ft-tól** 14,9%-os THM mellett Egy terepjáró ma már nemcsak a járhatatlan vidékek bebarangolására való, hanem mindennapjaink során is hasznos segítőtárs. S mert mindennapjaink egyre változatosabbak, a Toyota is izgalmasan sokszínű 4x4-es modellpalettát kínál. A Land Cruiser a kemény terepen és a nagyvárosok szűk utcáiban egyaránt magabiztosan mozog. A tágas, luxusfelszereltségű utastérben az egész család teljes kényelmet élvez; a motor erős és csendes, a futómű sziklaszilárd, így ezzel az autóval a világ végére is komfortosan elutazhatunk. Aki még ennél is többre vágyik, az válassza a Land Cruiser V8-ast: a ritkaságnak számító nyolchengeres dízelmotor elképesztő nyomatéka ugyanolyan élvezetet és magabiztosságot nyújt egy vízmosásban, mint az autópálya belső sávjában. A Toyota RAV4 sikerrel egyesíti a terepjárók és a személyautók legjobb tulajdonságait egy divatos autóban. A kategória teremtő szabadidőautó máig a legnépszerűbb modellek egyike ebben a szegmensben, s a Toyota féltő gonddal ügyel arra, hogy a legmodernebb kényelmi berendezéseket és legfrissebb formatervet kínáló szabadidőautója továbbra is diktálja a divatot. A TELIVÉR Szeretünk autót építeni. A GT86 pedig igazi jutalom volt mérnökeink számára, hiszen olyan autó tervezését kértük tőlük, ami egyetlen célt szolgál: a vezetés vegytiszta, hamisítatlan örömét. Klasszikus formájú, hátsókerék hajtású sportkocsink igazi telivér, ami a Toyota legszebb sportkocsi-építési hagyományait kelti életre. És ha a GT86 felpezsdítette mérnökeink vérét, vajon mit vált majd ki Önből, amikor a gázra lép? 200 lóerős, boxer orrmotor és hátsókerék hajtás 205 Nm forgatónyomaték Gyorsulás km/órára: 7,6 másodperc Ideális, 53:47 arányú súlyelosztás Ultra alacsony, 460 mm-es tömegközéppont A Nürburgringen fejlesztett futómű Professzionális sportülések Torsen differenciálmű Toyota Touch & Go navigáció A fenti finanszírozási ajánlatok a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlatai, amik teljeskörű casco megkötése esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. ÉrtékŐr konstrukció esetén a visszavásárlási garanciát a Toyota Motor Hungary Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. Pontos részletek a Toyota márkakereskedésekben és a oldalon. * A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft. * * A finanszírozott összeg Ft; futamidő 3 év; kiemelt utolsó törlesztőrészlet Ft.

5 GARANTÁLT ÉRTÉKTARTÁS Toyota ÉrtékŐr Program: garantált visszavásárlási ár és 3+2 év kiterjesztett garancia. Értékállóság A Toyota már szerződéskötéskor garantálja autója futamidő végi értékét, és vállalja, hogy ezen az áron akár vissza is vásárolja azt. Biztonság A garantált visszavásárlási árak biztosítják, hogy Ön a teljes futamidő alatt biztonságban érezhesse magát, hiszen ez a garancia a szerződés minden pillanatában fedezetet nyújt az Ön teljes tartozására. Ráadásul a forint alapú konstrukció révén az árfolyamkockázattól sem kell tartania. Nyugalom Ha a finanszírozás lejárata után az autó eladásán vagy lecserélésén gondolkodik, nem kell bajlódnia a hosszas ügyintézéssel és utánajárással, hiszen a Toyota legalább a garantált áron visszavásárolja Öntől a járművet. Kiszámíthatóság Ön könnyebben tud előre tervezni, hiszen amikor a szerződése lejár, több lehetőség közül is szabadon választhat. A pontos visszavásárlási ár ismeretében könnyebben tud átülni egy új Toyotába, akár a kezdőrészlet befizetése nélkül is. Ugyanakkor természetesen az autó megtartása mellett is dönthet. TOVÁBBI BIZTONSÁG A TOYOTÁTÓL A Toyota mindig szeretné Önt biztonságban tudni. Ezért gyártunk biztonságos autókat, és ezért alakítottuk ki saját biztosításunkat, a Toyota Casco programot, ami a hagyományos casco biztosításokhoz képest számos további előnyt kínál Önnek. Önrész felezés: ha Ön egy Toyota márkaszervizben javíttatja az autóját, a minimum önrész automatikusan megfeleződik. Újérték-térítés: lopás vagy totálkár esetén az egy évnél fiatalabb autó új értékét fizetjük vissza. Kölcsöngépjármű költségtérítés: az autó javításának indokolt időtartamára, hogy Ön továbbra is mobil maradjon. Márkahűség-biztosítás: ha totálkár esetén újra Toyotát választ, a régi autó új értékének 10%-ával hozzájárulunk a vásárláshoz. Szervizbe szállítás: megtérítjük a jármű mentésével, tárolásával és Toyota márkaszervizbe szállításával kapcsolatos költségeket. Avulásmentes térítés: Önnek nem kell kifizetnie azt az értéknövekedést, amit a sérült alkatrészek helyett beépített eredeti és új Toyota alkatrészek okoznak. Toyota Casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás együtt: a kombinált szerződés révén akár felére is csökkentheti a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díját. AZ ÉRTÉKŐR PROGRAMMAL JÓL JÁR! Ha Ön például Ft-os kezdőrészlettel (ami származhat régi autója beszámításából is) vásárol egy új Aygót, akkor 3 év elteltével a garantált visszavásárlási ár érvényesítése után is minimum ugyanekkora újra felhasználható összeg marad a zsebében, amivel akár azonnal átülhet egy újabb modellbe is. Új Toyota Aygo, 3 ajtós 1.0 Bruttó vételár: Ft Kezdőrészlet: Ft Futamidő: 3 év THM: 13,97% Havi részlet: Ft Utolsó részlet: Ft Garantált visszavásárlási ár: Ft A Toyota ÉrtékŐr Program végén Önnél maradó, újra felhasználható összeg: Ft A fenti finanszírozási ajánlatok a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású pénzügyi lízing ajánlatai, amik teljeskörű casco megkötése esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. ÉrtékŐr konstrukció esetén a visszavásárlási garanciát a Toyota Motor Hungary Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. Pontos részletek a Toyota márkakereskedésekben és a oldalon. A Toyota Casco szolgáltatás pontos részleteit keresse a honlapon, vagy a Toyota márkakereskedésekben.

6 AJÁNLATOK ŐSZRE, TÉLRE, EGÉSZ ÉVRE Tartozékcsomag ajánlatok A Toyota tartozékcsomagjai különböző kiegészítők nagyszerű kombinációját kínálják, és kiváló ár-érték arányt biztosítanak. Segítségükkel saját igényeihez alakíthatja autóját, és biztos lehet benne, hogy a csomagok minden eleme kiemelkedő értéket nyújt majd. A tartozékcsomagok között találhatók olyanok, amelyek praktikus kiegészítőkből állnak, például a hátsó parkolássegítő rendszer (4db alapozott, fényezhető szenzorral és kikapcsoló gombbal), a védelmi csomag (csomagtértálca, védőlemez a lökhárítóra, ajtóvédő csíkok) vagy a biztonsági csomag (riasztórendszer, sebességváltózár). Ezen kívül olyan csomagok is választhatók, amelyek az autó esztétikai értékét növelik, egyedi vonásokkal felruházva azt. Ilyen a stílus csomag, amely lendületes és látványos króm, illetve alumínium elemeket tartalmaz, vagy az offroad csomag, amely a Rav4-hez vagy a Hiluxhoz választható. Megbízhatóság hosszú távra TOYOTA GONDOSKODÁS SZERVIZPROGRAM Mi a Toyotánál különleges figyelmet szentelünk annak, hogy autóink kimagasló minőségben kerüljenek Önhöz. Számunkra az is fontos, hogy autóink megbízhatóságáról azután is gondoskodjunk, miután értékesítettük őket. Ezért indítottuk útjára a Toyota Gondoskodás Szervizprogramot, melyben kibővített szolgáltatási csomagot kínálunk minden Toyota tulajdonosnak. TOYOTA EUROCARE: MEGHOSSZABBÍTOTT ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT Amennyiben 3 évesnél idősebb Toyotáján is Toyota márkaszervizben végezteti el az előírt karbantartási munkákat, 1 éves Eurocare országúti segélyszolgáltatással ajándékozzuk meg Önt. A szolgáltatást minden Toyota márkaszervizben elvégeztetett előírt karbantartás alkalmával ismételten meghosszabbítjuk további 1 évre, egészen az autó 12 éves koráig. TOYOTA EXTRACARE: 2 ÉV GARANCIA FT-OS SZERVIZKUPONNAL Toyota ProTect Hosszan tartó védelem, újszerű állapot kívül-belül A Toyota ProTect technológia használatának előnyei: FÉNYEZÉS VÉDELEM A Toyota ProTect egy speciális eredetileg a Föld körül keringő műholdak védelmére alkalmazott technológián alapuló, a gépjárművek fényezésének és belső kárpitozásának védelmére kifejlesztett termékcsalád. A kerámiához hasonló bevonat kémiai reakcióba lép az alatta lévő felülettel, így nem válik le róla. A kialakuló molekuláris kötés lehetővé teszi, hogy egy rendkívül kemény, de átlátható réteg képződjön, amely akár 5 éven keresztül megtartja eredeti tulajdonságait. Egy rendkívül kemény és ellenálló bevonatot képez a fényezett felületeken és az oldalablakokon, amely megvéd a szennyeződésektől, az időjárás viszontagságaitól és egyéb külső hatásoktól. A Toyota Gondoskodás program keretein belül most kétéves extra garancia szerződés megvásárlása esetén Ft-os kedvezményt érő utalványt adunk Önnek, amit következő szervizlátogatása alkalmával fel is használhat. Az ExtraCare garancia fedezi az autó javítási költségeit, ha az váratlanul arra szorulna, hogy szervizbe vigye, valamint biztosítja az országúti segélyszolgálatot is. 4+ SZERVIZPROGRAM: MERT AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS JÁR A SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS A program keretein belül akciós szervizműveleteket kínálunk 4 évnél idősebb modellekre, eredeti Toyota alkatrészekkel, a minőségi szolgáltatás garanciájával. TOYOTA CASCO: KIVÉTELES BÁNÁSMÓD TOYOTA TULAJDONOSOKNAK A Toyota Gondoskodás Program részleteiről és további szolgáltatásainkról érdeklődjön márkaszervizeinkben! + SZERVIZPROGRAM A Toyota Casco a megszokott kondíciókon túl számos többletszolgáltatást nyújt a Toyota tulajdonosok számára a vásárlás és a javíttatás során is. A forintban kifejezhető értékek mellett olyan előnyöket is biztosít, amelyek átsegítenek a balesetet követő stresszes és zaklatott időszakon. BELSŐ KÁRPIT VÉDELEM Megvédi a belső kárpitozást a mindennapos használat során. Megakadályozza, hogy a különféle szennyeződések (étel, ital, fagylalt, stb.) foltot hagyjanak. KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA VÉDELEM Kiváló védelmet nyújt a könnyűfém kerekek számára a fékpor, a korom és egyéb szennyeződések ellen. Sokkal nehezebben rakódik le a szennyeződés, így sokkal könnyebb a tisztítás. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekért érdeklődjön a márkaszervizekben! Az ExtraCare szervizkuponra vonatkozó akciós ajánlat visszavonásig érvényes.

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára TOYOTA és LEXUS kínálat a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára Toyota Business üzleti megoldások Üdvözöljük a Toyota nevében! Megtiszteltetés számunkra, hogy modelljeink

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben

4 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

4 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 4 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 6 AMG GT TARTALOM TARTALOM Mercedes-Benz 4 Shooting Star 6 A középcsatár 8 Nemesi származás 11 Áramsebességgel 12 Sportcipő az öltönyhöz 13 A kort megelőzve 14 Gyarapodik

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20 22

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

Ingyenes tavaszi átvizsgálás április 1-30. között

Ingyenes tavaszi átvizsgálás április 1-30. között SZERVIZ Klasszisokkal vezet A Pappas Auto 2015. tavaszi-nyári haszongépjármû ügyféltájékoztató kiadványa www.pappas.hu Ingyenes tavaszi átvizsgálás április 1-30. között Jubileum Lukoil I Nyárigumi-ajánlatok

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva. Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2013. ősz/tél

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2013. ősz/tél Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2013. ősz/tél Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Számunkra kiemelkedően fontos, hogy teljesen elégedett legyen járművével, és az mindig a legnagyobb

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

Normál és Sport üzemmódja mellett további két különleges vezetési üzemmódot Dinamikus és Nyugodt kínáljunk a vásárlóknak.

Normál és Sport üzemmódja mellett további két különleges vezetési üzemmódot Dinamikus és Nyugodt kínáljunk a vásárlóknak. LEXUS CT 200h 1 LEXUS CT 200h RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT 4 A CSENDES FORRADALOM 8 LEXUS HIBRID HAJTÁS 12 VEZETÉSI ÉLMÉNY 28 FORMATERV ÉS HIGH-TECH FUNKCIÓK 42 BIZTONSÁG 52 FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK 60 GYÁRTÁS, MINŐSÉG

Részletesebben

MOTORKERÉKPÁROK 125 cm 3 -ig ROBOGÓK

MOTORKERÉKPÁROK 125 cm 3 -ig ROBOGÓK MOTORKERÉKPÁROK 125 cm 3 -ig ROBOGÓK A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártó fenntartja a jogot, hogy a motorkerékpárok

Részletesebben

Miért. jók a hibridek?

Miért. jók a hibridek? A Honda a vállalat alapítása óta a környezetvédelem elkötelezett híve. Az 1990-es években a cég átalakította szervezeti felépítését és kiadta a vállalat környezetvédelmi állásfoglalását, melyben szigorú

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! BEVEZETÉS AZ Ú NX 300h TERVEZÉSE SORÁN AZ VOLT A CÉLUNK, HOGY EGY FELTŰNŐ ÉS ELLEGZETES CROSSOVERT ALKOSSUNK, MELY MINDENKIT AZONNAL VEZETÉSRE CSÁBÍT. Takeaki Kato, a NX 300h főmérnöke A MOZGÁS LENYŰGÖZŐ

Részletesebben

Hitelplusz Kedvezményes autóhitel

Hitelplusz Kedvezményes autóhitel Hitelplusz Kedvezményes autóhitel Igényeljen autó hitel elbírálást a Hitelplusznál! A legkedvezőbb autóhitel konstrukció, melyet megismerhet! A hitel tárgya és egyben fedezete is az autó. Lehet új vásárlású

Részletesebben

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában 2 Az élet csodálatos. Ragyogóan színes, kiszámíthatatlan, minden ízében izgalmas. Történjen bármi, a Kiára mindig számíthat. Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában A Kia

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

I. A gépjárműtartás pénzügyi vonzatai

I. A gépjárműtartás pénzügyi vonzatai Pénzügyi Iránytű Program Háttéranyag a 2013.10. havi tartalmakhoz I. A gépjárműtartás pénzügyi vonzatai Üzenet 1. az esetleges hitel, az üzemanyag és javíttatás költségén kívül számoljunk a biztosítás

Részletesebben

Lakossági tájékoztató kiadvány

Lakossági tájékoztató kiadvány Lakossági tájékoztató kiadvány Készítette a Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szakértőiből álló Pénzügyi Kultúra Munkacsoport 2012. szeptember

Részletesebben

Pénzügyi Iránytű Program

Pénzügyi Iránytű Program A hónap témái, érintett témakörök: Pénzügyi Iránytű Program Háttéranyag a 2013.05. havi tartalmakhoz 1. Szabad-e hitelből fogyasztani? Mit kell/lehet tenni a túlzott eladósodottság érdekében? Mi a hitel,

Részletesebben