VII MELLÉKLET TD ÉS VERSENYRENDEZŐI ELLENŐRZŐ LISTA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VII MELLÉKLET TD ÉS VERSENYRENDEZŐI ELLENŐRZŐ LISTA"

Átírás

1 VII MELLÉKLET TD ÉS VERSENYRENDEZŐI ELLENŐRZŐ LISTA Az alábbi lista csak emlékeztetőül szolgál a hogyan és mit kérdésekre a Szabályzat, és a Memorandumban szolgál részletes válasszal. HIVATALOS SZEMÉLYEK IGEN NEM * Értesítettük-e a az alábbi személyeket levélben arról, hogy a bírói testület melyik napon, hány órakor, hol veszi át a pályákat? - A teljes bírói testület? - A TD? - A pályatervező? - A pályaépítő? ADMINSZTRÁCIÓ IGEN NEM * Az indulási sorrend sorsolása megfelel a szabályoknak? * Minden időpont, megjegyzés, utasítás és értesítés közzé lesz téve írásban, vagy szóban egy FEI hivatalos nyelven (angol vagy francia)? * A versenyiroda területén az üzenő táblán angolul és/vagy franciául informálja versenyzőket? * A szabályoknak megfelelően szétosztásra kerülnek a megkülönböztető karszalagok és a beléptető biléták? * Az istállókba és a 10 perces boxba a szabályoknak megfelelő lesz a beléptetés? * A hivatalos személyek díjazás megtörténik a verseny közben, vagy a verseny végeztével? LOGISZTIKA: YES NO * Az alábbiak megfelelőek: - A versenyzők és a lóápolók szállása? - A hivatalos személyek szállása? - Étkezés a versenyzőknek és a csapatvezetőknek? - Étkezés a hivatalos személyeknek? * Van-e biztosítva jármű mindenki számára, akinek szükséges? * Van-e a hivatalos személyekért felelős személy? * Van-e adó-vevő rádiója:: - A TD-nek? - A bírói testületnek?

2 - Az állatorvosi bizottságnak? - A Chief Steward-nak? - A pályatervezőnek? - A pályaépítőnek? SAJTÓ ÉS MÉDIA IGEN NEM * * A FEI által megadott irányelveknek utána néztek, és követik azokat? A Sajtó sátor megfelelő helyen van? * Van a sajtósátorban: - Megfelelő írógép, szövegszerkeztő? - Megfelelő telefon, fax, és internethozzáférés? * A sajtóért felelős személy profi? * Az újságírók fogadása megfelelő (helyiség, székek, asztalok, karosszékek, étel, ital, stb.)? ORVOSI ÉS ÁLLATORVOSI SZOLGÁLAT IGEN NEM * Van egy mentő kizárólag a B szakaszon indulók számára elkülönítve? * Van legalább egy orvos és egy állatorvos a B szakaszra? * Van több mentő kizárólag a D szakaszon indulók számára elkülönítve? * Van több orvos a D szakaszra? * Van több állatorvos (aki nem az állatorvosi bizottság tagja) a D szakaszra? ISTÁLLÓK IGEN NEM * Elég tágasak? * A belépést éjjel-nappal figyelik? * Van az istállóknak megfelelő tűzoltó berendezésük? * A betegistálló megfelelően izolált? * A dopping vizsgálathoz használt boxok megfelelően izoláltak? * A lóápolók szállás az elzárt istállóterületen kívül van? * A lószállító utánfutók és kamionok az elzárt istállóterületen kívül lesznek? * Van elég vízcsap és mosdási lehetőség? * Van információs tábla az istállók számára? * Az információ angolul és/vagy franciául is szerepel rajta? - 85 GYAKORLÓ TERÜLET IGEN NEM

3 * Van elég nagy terület: - Idomító edzéshez? - Ugró edzéshez? - Gyors munkához (gallop)? - Lépésmunkához? * Ki vannak-e zászlózva az akadályok? * Van-e elég stewarf? LÓSZEMLÉK - A lószemle területe IGEN NEM * Sík? * Kemény? * Megfelelő (nem csúszós)? * Dekorált? * Látható a közönség számára? * Van elég hely a közönségnek? * Bizonyos távolságra van a közönségtől? * A holding box terület megfelelő? * A holding boxban lévő állatorvos a szabályoknak megfelelő képesítéssel rendelkezik? DÍJLOVAGLÁS IGEN NEM * Sík a talaj? * A betűk és jelzések elhelyezése pontos? * A versenyterület megfelelően díszített? * Van-e a tv operatőtök számára elkülönített hely? * A bírók bódéja megfelelő? * Az írnok beszél és ír-e ugyanazon a hivatalos nyelven, mint a bíró? * A közönség a szabályoknak megfelelően kellő távolságra van-e a négyszögtől? * A melegítő négyszög talaja hasonló-e a versenynégyszögéhez? * Ellenőrzik-e a zablákat és a sarkantyúkat? * Lesz-e tesztovas?

4 * Megfelelő-e a bemondó? * Minden versenyző eredményét bemondják, mihelyt véglegesítették? * Lesz ott Chief Steward? A SZAKASZ IGEN NEM * Ellenőrzik-e a sarkantyúkat és a pálcákat? * Az A szakasz jól van számozva és kitáblázva a helyszíne és a térképen? * A kilométereket pontosan jelzik? * Megfelelő a szakasz talaja? * Van egy kisebb kordonnal elzárt terület az A szakasz végén, közel a B starthoz? * Az A szakasz elhelyezése megfelelő? * A szakasz hossza megfelel a versenykiírásnak és a szabályoknak? * Lesz egy A szakaszért felelő Chief Steward? * Ha vannak ellenőrző pontok, lesznek-e ott stewardok? * Van-e ezeknek a stewardoknak rádiós kapcsolatuk? B SZAKASZ IGEN NEM * Van-e a B szakaszért felelős Chief Steward? * A TD ellenőrizte-e, és újra ellenőrizte-e a szakasz hosszát? * A B szakasz gyalog kerül bemutatásra? * Van-e állatorvos és állatmentő jármű a B szakaszon az egész terepverseny alatt? * A start és a cél megfelel-e a szabályoknak? * Az egész pálya ki van kordonozva? * A szakasz talaja megfelelő? * Az akadályok száma összhangban van a szabályzattal? * A teljes B szakasz készen lesz-e a pályaátvétel előtt (kizászlózás..)? * A B szakasz útvonala lehetővé teszi-e, hogy egyszerre ketten menjenek rajta? * A stepple akadályok megfelelnek a szabályoknak? * Van-e a C szakaszon lévő segítő területen: - kovács?

5 - - víz? Van-e ott állatorvos? * Van-e szállítójármű lovak eltávolítására? C SZAKASZ IGEN NEM * Ellenőrzik-e a sarkantyúkat és a pálcákat? * A C szakasz pontosan van számozva és kitáblázva a helyszínen és a térképen? * A kilométereket pontosan jelzik? * A szakasz talaja megfelelő? * A C szakasz elhelyezése megfelelő? * A szakasz hossza megfelel a versenykiírásnak és a szabályoknak? * Van a C szakaszért felelős Chief Steward? * Ha vannak ellenőrző pontok, van-e ott steward? * Van-e hozzáférésük ezeknek a stewardoknak a rádiós hálózathoz? * A C pihenő az 1. és a 3. km között van-e? * A C pihenőnek megfelelő-e a hossza? * Van-e állatorvos a C pihenőnél? A 10 PERCES BOX IGEN NEM * Elég tágas? * Jól elzárt? * Figyelik a belépőket? * Tilos a belépés a közönség számára? * Van víz? * Van jég? * Megfelelően felszerelt a klimatikus viszonyoknak (árnyék)? * Van steward, aki ellenőrzi a sarkantyúkat és a pálcákat? * Van kovács? D SZAKASZ IGEN NEM * Ellenőrzik a sarkantyúkat és a pálcákat? * A D szakaszt bemutatják gyalog? * Van a D szakaszért felelős Chief Steward?

6 * Az erőkifejtések száma összhangban van a szabályokkal? * A mélybeugrások száma összhangban van a szabályokkal? * A TD ellenőrzi, és újra ellenőrizi a szakasz hosszát? * A D szakasz teljesen elkészül, mielőtt a bírói testület átveszi (zászlózás)? * A megállítási pontok jól helyezkednek el, legalább egy technikailag könnyű akadály előtt? * A start és a cél megfelel a Szabályoknak? * A teljes D szakasz összhangban van a versenykiírással? * A szakasz talaja megfelelő? * A szakasz nehézsége megfelel-e a verseny kategóriájának? * Van-e szállítójármű lovak eltávolítására? * A D szakasz végén lévő ló vizsgáló elhelyezkedése megfelelő? * A TD személyesen méri meg az akadályokat? DÍJUGARTÁS - A pálya átvétele IGEN NEM * A TD újra ellenőrizte a pályahosszt? * Elég nagy az ugrópálya? * Jó a talaj? * A pálya összhangban van a Military Szabályzattal? * Az akadályelemek minősége és tartóssága jó? * A díjugrató pontozólapok összhangban vannak a szabályzattal? * Az akadályok a szabályoknak megfelelően kizászlózottak piros és fehér zászlókkal? * A start és a célvonal megfelel a szabályoknak? * A melegítő akadályok mérete a szabályzatban meghatározott határokon belül van? * A zászlók a helyükön vannak? * Ellenőrzik a sarkantyúkat és a pálcákat? * Jelen lesz-e Chief Steward? * Megmérte-e az akadályokat a TD? DÍJKIOSZTÁS IGEN NEM * A pénzdíjak és a tiszteletdíjak a szabályzatnak és a versenykiírásnak megfelelően kerülnek szétosztásra? ÖSSZESEN :

Verseny ideje: 2010.07.02-2010.07.04 Típusa: Nemzetközi / Nemzeti. Boxdíj (HUF) 0 18750. MCP díj (HUF) # Nevezés lezárása 2010.06.

Verseny ideje: 2010.07.02-2010.07.04 Típusa: Nemzetközi / Nemzeti. Boxdíj (HUF) 0 18750. MCP díj (HUF) # Nevezés lezárása 2010.06. XIV. Nagykanizsai Military 2010. július 2-4. Nemzeti kategóriák versenykiírása (Nemzetközi kategóriák versenykiírása letölthető a www.eventing.hu oldalról) Verseny ideje: 2010.07.02-2010.07.04 Típusa:

Részletesebben

Kaposvár - A0-A-B-CNC** - május14-16. Nemzeti versenykiírás

Kaposvár - A0-A-B-CNC** - május14-16. Nemzeti versenykiírás Kaposvár - A0-A-B-CNC** - május14-16. Nemzeti versenykiírás Verseny ideje: 2010.05.13-2010.05.16 Típusa: Nemzetközi - kategória Lovasakadémia Sport Helyszíne: Club # Nevezés lezárása 2010.05.13 20:00 MCP

Részletesebben

XV. Nagykanizsai Military július 1-3. NEMZETI versenykiírás

XV. Nagykanizsai Military július 1-3. NEMZETI versenykiírás XV. Nagykanizsai Military 2011. július 1-3. NEMZETI versenykiírás Verseny ideje: 2011.07.01-03. Típusa: Nemzeti & Nemzetközi Helyszíne: Nagykanizsa - Csónakázó tó címe: 8800 Nagykanizsa Rendező neve: Kanizsa

Részletesebben

Versenykiírás Vecsés 2015

Versenykiírás Vecsés 2015 Vecsés 2015 I. Verseny adatai Helyszín: Vecsés Dátum : 2015. 06. 03-07. NF: HUN KATEGÓRIÁK: Nemzetközi kategóriák: CAI2*-H2 CAI3*-H2 CAI2*-H1 CAI2*-P4 CAI1*-P2 CAI1*-P1 CAIO4*-H4 WCupQ Nemzeti Kategóriák:

Részletesebben

Mezőhegyes - Nemzeti Fogathajtó Verseny

Mezőhegyes - Nemzeti Fogathajtó Verseny Mezőhegyes - Nemzeti Fogathajtó Verseny # Nevezés lezárása Boxdíj (HUF) 2018.07.03 18:00 25400 Verseny ideje: 2018.07.12-2018.07.15 Típusa: Szabadtéri Helyszíne: Mezőhegyes Címe: 5820 Mezőhegyes Hársfa

Részletesebben

Széchenyi Futam versenykiírás

Széchenyi Futam versenykiírás Széchenyi Futam versenykiírás A verseny neve: Széchenyi Futam, a Nemzeti Vágta Nagycenki Előfutama A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2010. május 16. Helyszíne: Nagycenk, Lovas pálya Díjazás: I.

Részletesebben

Csongrád Megyei Lovas Szövetség

Csongrád Megyei Lovas Szövetség Csongrád Megyei Lovas Szövetség Szabadidős lovas rendezvény versenykiírása Helyszín: Sándorfalva Dátum: 2015.augustus. 09. Rendező szervezet neve: Orion Sport És Kulturális Egyesület A versenyhelyszín

Részletesebben

Gy-M-S Megyei Döntő - Móvár - 2013.09.21.

Gy-M-S Megyei Döntő - Móvár - 2013.09.21. Gy-M-S Megyei Döntő - Móvár - 2013.09.21. Verseny ideje: 2013.09.21-2013.09.21 Típusa: Megyei Döntő - kategória Lajta-Hanság Zrt. Helyszíne: Lovasiskola Címe: Mosonmagyaróvár Kálnoki u. 28. Rendező neve:

Részletesebben

Országos Lovastusa Minősítő Verseny

Országos Lovastusa Minősítő Verseny Országos Lovastusa Minősítő Verseny Nagykanizsa VERSENYKIÍRÁS Magyar Lovas Szövetség által elfogadva: 2008. május I. Általános információk 1. Verseny: Státus: CCN/CNC Kategória: Felnőtt Ifjúsági Junior

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

NEMZETI LOVASTUSA SZABÁLYZAT 2009

NEMZETI LOVASTUSA SZABÁLYZAT 2009 M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g L o v a s t u s a S z a k b i z o t t s á g -------------------------------------------------------- NEMZETI LOVASTUSA SZABÁLYZAT 2009 BUDAPEST 2009. ÁPRILIS 09.

Részletesebben

II. Hévízi Derby (C0 - A2)

II. Hévízi Derby (C0 - A2) II. Hévízi Derby (C0 - A2) Verseny ideje: 2008.06.06-2008.06.08 Típusa: A - kategória Hévíz, Kossuth u. Helyszíne: Labdarúgó edzőpálya és környéke Nevezés # lezárása 1 2008.06.02.nap 22:00 2 2008.06.02.nap

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Egyes, kettes és póni fogatok részére. 2014. Augusztus 10. Algyő. Verseny célja:

VERSENYKIÍRÁS. Egyes, kettes és póni fogatok részére. 2014. Augusztus 10. Algyő. Verseny célja: VERSENYKIÍRÁS Algyői Lovas napok Megyei Fogathajtó Verseny keretében rendezendő CAN-C. kategóriás fogathajtó versenyre, amely egyben a Csongrád megyei amatőr fogathajtó bajnokságminősítő versenye. Egyes,

Részletesebben

Tanintézeti / Kezdő ló OB+ VISEGRÁDI KUPA

Tanintézeti / Kezdő ló OB+ VISEGRÁDI KUPA Propojený obrázek nelze zobrazit. Příslušný soubor byl pravděpodobně přesunut, přejmenován nebo odstraněn. Ověřte, zda propojení odkazuje na správný soubor a umístění. Tanintézeti / Kezdő ló OB+ VISEGRÁDI

Részletesebben

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: 2010. szeptember 15-től Kelt: Budapest, 2010. szeptember 15-én Lázár Vilmos elnök A MAGYAR LOVASSPORT SZÖVETSÉG (a továbbiakban: Szövetség) elnöksége a sportról szóló 2004.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Császár CAN-B** 1-2-4, CAN-B*-2, CAN-C-1-2, CANP-1-2-4 Y, SZLV

VERSENYKIÍRÁS. Császár CAN-B** 1-2-4, CAN-B*-2, CAN-C-1-2, CANP-1-2-4 Y, SZLV VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. Sóskúti Lovas-és Élménypark 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban:

Részletesebben

Lovastusa Memorandum

Lovastusa Memorandum Lovastusa Memorandum 8. kiadás 2015. április Hivatkozással a 2015. évi Általános Szabályzatra, a Lovastusa, a Díjlovagló és a Díjugrató Szabályzatokra és Állatorvosi Szabályzatra. Printed in Switzerland

Részletesebben

2004 MILITARY MEMORANDUM

2004 MILITARY MEMORANDUM 2004 MILITARY MEMORANDUM Nemzetközi versenyek bírói testülete, technikai küldöttei, hivatalos állatorvosai, pályaépítői, szervezői és versenyzői számára. BEVEZETŐ 1. A Memorandum nem szabályzat; a FEI

Részletesebben

LOVASTUSA SZABÁLYZAT. 24-dik, 2015. Január 1-től érvényes kiadás. 2015. január 8-án módosítva

LOVASTUSA SZABÁLYZAT. 24-dik, 2015. Január 1-től érvényes kiadás. 2015. január 8-án módosítva LOVASTUSA SZABÁLYZAT 24-dik, 2015. Január 1-től érvényes kiadás 2015. január 8-án módosítva Nyomtatva Svájcban Copyright 2012 Fédération Equestre Internationale Másolása szigorúan tilos Fédération Equestre

Részletesebben

Széchenyi Vágta Versenykiírás

Széchenyi Vágta Versenykiírás Széchenyi Vágta Versenykiírás A verseny neve: Széchenyi Vágta, a Nemzeti Vágta Nagycenki Előfutama A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2010. május 16. Helyszíne: Nagycenk, Lovas pálya Díjazás: I.

Részletesebben

Duna- Alpesi Kupa CAI-A/2. Fábiánsebestyén. 2012. augusztus 23.-26.

Duna- Alpesi Kupa CAI-A/2. Fábiánsebestyén. 2012. augusztus 23.-26. Duna- Alpesi Kupa CAI-A/2 Fábiánsebestyén 2012. augusztus 23.-26. 2 A verseny helye és ideje: Fábiánsebestyén, 2012. augusztus 23.-26. A verseny rendezője: Magyar Lovas Szövetség Budapest Polgármesteri

Részletesebben

ÚTMUTATÓ ÉS FORGATÓKÖNYV ELŐVÁGTA SZERVEZÉSÉHEZ

ÚTMUTATÓ ÉS FORGATÓKÖNYV ELŐVÁGTA SZERVEZÉSÉHEZ ÚTMUTATÓ ÉS FORGATÓKÖNYV ELŐVÁGTA SZERVEZÉSÉHEZ Elővágta szervező főbb feladatai a rendezvény előtt 1. elsődleges szempont a biztonság, melyet minden szervezőnek szem előtt kell tartania mind a versenypálya

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Nevezési határidő: 2012. 05. 15.

VERSENYKIÍRÁS. Nevezési határidő: 2012. 05. 15. VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

FEI Fogathajtó Világbajnokság Fiatal Lovak számára. Tartalomjegyzék

FEI Fogathajtó Világbajnokság Fiatal Lovak számára. Tartalomjegyzék FEI Fogathajtó Világbajnokság Fiatal Lovak számára Tartalomjegyzék 1. Általános elvek... 2 2. A FEI versenynaptárba felvehető versenyek elnevezése... 2 3. Szabályzatra vonatkozó hivatkozások... 2 1. Kocsik

Részletesebben

Kishuszár Vágta versenykiírás

Kishuszár Vágta versenykiírás Kishuszár Vágta versenykiírás A verseny neve: Kishuszár Vágta A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2014. szeptember 20-21. Helyszíne: Budapest, Hősök tere Versenyrendező: Lovas-Show Kft. Nemzeti Vágta

Részletesebben

Nemzetközi Díjugrató-verseny

Nemzetközi Díjugrató-verseny Nemzetközi Díjugrató-verseny Nagykanizsa 2007. június 22-24. VERSENYKIÍRÁS Magyar Lovas Szövetség által elfogadva Budapest, 2007. április 23. Fugli Károly Főtitkár I. Általános tudnivalók 1. Verseny típusa

Részletesebben

1. Töltse ki a NEVEZÉSI LAP -ot és küldje el az alábbi címre: Vágta G.T. Kft, Budapest, 1021 Tárogató út 2-4.

1. Töltse ki a NEVEZÉSI LAP -ot és küldje el az alábbi címre: Vágta G.T. Kft, Budapest, 1021 Tárogató út 2-4. A jelentkezéshez az alábbi pontokat szükséges teljesíteni: 1. Töltse ki a NEVEZÉSI LAP -ot és küldje el az alábbi címre: Vágta G.T. Kft, Budapest, 1021 Tárogató út 2-4. 2. A NEVEZÉSI LAP elküldését követő

Részletesebben

Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes október 6-8.

Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes október 6-8. Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes 2016. október 6-8. Verzió: 1.7 1 TARTALOMJEGYZÉK 1 Általános információk... 4 2 Ménvizsga... 5 2.1 Érintett tenyésztőszervezetek... 5 2.2 Részvételi feltételek és

Részletesebben

Fédération Equestre Internationale. Rules for Eventing

Fédération Equestre Internationale. Rules for Eventing FEI Fédération Equestre Internationale Rules for Eventing A Nemzetközi Lovas Szövetség Nemzetközi Lovastusa versenyeire vonatkozó Szabályzata 22. kiadás Érvényes: 2006. január 1-től. 1 I. FEJEZET ÁLTALÁNOS...5

Részletesebben

NSO beszámoló. Bázár György

NSO beszámoló. Bázár György NSO beszámoló 2011 Bázár György NSO National Safety Officer Nemzeti Biztonsági Tisztségviselő Minden olyan nemzeti szövetség, amely nemzetközi lovastusa versenyt rendez, köteles kijelölni egy tevékenyen

Részletesebben

Magyar Lótenyésztési Napok

Magyar Lótenyésztési Napok FÖLDMŰVELÉSÜGYI MINISZTÉRIUM Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes 2016. október 6-8. Verzió: 0.8 1 TARTALOMJEGYZÉK 1 Általános információk... 4 2 Ménvizsga... 5 2.1 Érintett tenyésztőszervezetek... 5

Részletesebben

I. Nyíregyháza Rally Nyíregyháza, Versenykiírásban történt változások

I. Nyíregyháza Rally Nyíregyháza, Versenykiírásban történt változások I. Nyíregyháza Rally 2018. Nyíregyháza, 2018.11.09-11. Dátum: 2018.11.06. Időpont: 11:00 Tárgy: 1. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.1. Kitől: Rendező Oldal szám: 6 Kinek: Minden nevező / versenyző

Részletesebben

2013. FEBRUÁR 02-03.

2013. FEBRUÁR 02-03. NEMZETKÖZI TEREMCROSS ÉS SUPERMOTO VERSENY BUDAPEST SYMA RENDEZVÉNYCSARNOK 2013. FEBRUÁR 02-03. VEGA MOTORSPORTKLUB 2096 ÜRÖM, DIÓFA U. 23. TEL./FAX: (1) 352-97-00 E-MAIL: info@supermot.hu 20/5582820 ;

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

Szabályzat Lovas szabadidős rendezvények lebonyolítására. 2015. május 15.

Szabályzat Lovas szabadidős rendezvények lebonyolítására. 2015. május 15. Csongrád Megyei Szabályzat Lovas szabadidős rendezvények lebonyolítására 2015. május 15. I. BEVEZETÉS A Csongrád Megyei (továbbiakban: Szövetség) egyik legfontosabb feladatának tekinti a hobby- és utánpótlás

Részletesebben

CAI-WCupQ, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY

CAI-WCupQ, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY CAI-WCupQ, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY Fábiánsebestyén 2013. május 02. - május 05. CAI-WCupQ, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY 2 A verseny célja: A versenyzők

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2014. szeptember 27-28. A verseny besorolása: Országos Bajnokság

Részletesebben

Szabadidős lovasrendezvény versenykiírása. A verseny a Csongrád Megyei Lovas Szövetség Berente Sándor Kupa 2018 évi sorozatának fordulója!

Szabadidős lovasrendezvény versenykiírása. A verseny a Csongrád Megyei Lovas Szövetség Berente Sándor Kupa 2018 évi sorozatának fordulója! Szabadidős lovasrendezvény versenykiírása Helyszín: Makói Lovas Egyesület Dátum: 2018.08.19 Vasárnap Rendező szervezet Makói Lovas Egyesület neve:: A versenyhelyszín Makó Vásártéri Lovas pálya pontos címe:

Részletesebben

Szabadidős Lovasverseny Sorozat. a Berente Sándor Kupáért. Versenykiírás

Szabadidős Lovasverseny Sorozat. a Berente Sándor Kupáért. Versenykiírás Szabadidős Lovasverseny Sorozat a Berente Sándor Kupáért Versenykiírás 2015.06.01. 1. Általános szabályok 1.1. A Csongrád Megyei a 2015. évben szabadidős lovasverseny sorozatot szervez, melynek célja a

Részletesebben

Szakmai összefoglaló II. Magyar Lótenyésztési Napok Kaposvár szeptember 1-3.

Szakmai összefoglaló II. Magyar Lótenyésztési Napok Kaposvár szeptember 1-3. Szakmai összefoglaló II. Magyar Lótenyésztési Napok Kaposvár 2017. szeptember 1-3. Verzió: 1.6 1 TARTALOMJEGYZÉK 1 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 5 2 MAGYAR HIDEGVÉRŰ FAJTA BÍRÁLATA... 6 2.1 Részvételi feltételek

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2013. október 12-13. A verseny besorolása: Nyílt Országos

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Nevezés díj: 3000 Ft. A versenybíróság elnöke: Dr. Szentirmai István. Pályaépítő: Katona Ferenc. Versenyiroda: Katona Balázs

VERSENYKIÍRÁS. Nevezés díj: 3000 Ft. A versenybíróság elnöke: Dr. Szentirmai István. Pályaépítő: Katona Ferenc. Versenyiroda: Katona Balázs VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport megismertetése, tömegbázisának kiépítése és az érdeklődő közönség sportszerű szórakoztatása. A versenyek a fogatsport hagyományainak megőrzését, a magyar

Részletesebben

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE 2007 március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE Az Országos Terep-rallye Bajnokság II. futama FIA által regisztrált nemzeti Terep-rallye futam, külföldi résztvevőkkel www.vikyteam.hu viky@viky.hu INFORMÁCIÓK

Részletesebben

LOVASTUSA SZABÁLYZAT. 25-dik, január 1-től érvényes kiadás december 3-án módosítva

LOVASTUSA SZABÁLYZAT. 25-dik, január 1-től érvényes kiadás december 3-án módosítva LOVASTUSA SZABÁLYZAT 25-dik, 2019. január 1-től érvényes kiadás 2018. december 3-án módosítva Nyomtatva Svájcban Copyright 2012 Fédération Equestre Internationale Másolása szigorúan tilos Fédération Equestre

Részletesebben

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark GHÍD.HU TRIÁL Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa RENDEZŐ: Bike Fest Kft. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán HELYSZIN: Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2011. június 24-26. SZAKÁG: MTB Triál

Részletesebben

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője A verseny helyszíne: Budapest, Nemzeti Lovarda A verseny időpontja: 2015. szeptember 4-6. A verseny rendezője: Magyar

Részletesebben

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport Versenykiírás SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér Rendező: BG Autosport SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - REPÜLŐTÉR Az amatőr autóverseny a vezetési tudás javulása érdekében és a nyilvános közönség számára van rendezve,

Részletesebben

Nemzetközi Lovastusa Verseny

Nemzetközi Lovastusa Verseny Nemzetközi Lovastusa Verseny Nagykanizsa VERSENYKIÍRÁS (angol nyelvű hivatalos FEI versenykíirás magyar nyelvű kivonata) Nemzetközi Lovas Szövetség által elfogadva: Lausanne, 2008. március 10. Catrin Norinder

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AMATŐR EGYES, KETTES ÉS PÓNI FOGATOK RÉSZÉRE 2015. ÉVRE

VERSENYKIÍRÁS AMATŐR EGYES, KETTES ÉS PÓNI FOGATOK RÉSZÉRE 2015. ÉVRE VERSENYKIÍRÁS AMATŐR EGYES, KETTES ÉS PÓNI FOGATOK RÉSZÉRE 2015. ÉVRE Módosítva: 2015.08.19. C kategória A versenyek célja: -a fogatsport népszerűsítése, hagyományainak megőrzése - versenyzési lehetőség

Részletesebben

PÓNI KLUB REGIONÁLIS MINŐSÍTŐ VERSENYEK SZABÁLYZATA

PÓNI KLUB REGIONÁLIS MINŐSÍTŐ VERSENYEK SZABÁLYZATA 1 Magyar Póni Klub Szövetség versenyszabályzata 2015. PÓNI KLUB REGIONÁLIS MINŐSÍTŐ VERSENYEK SZABÁLYZATA Tartalomjegyzék Célkitűzések a Póni Klub Regionális Minősítő versenyein Etikai irányelvek I.RÉSZ

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem AK Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2015. november 7-8. A verseny besorolása: Országos Bajnokság

Részletesebben

PANNONHALMA 2009. ÁPRILIS 25-26.

PANNONHALMA 2009. ÁPRILIS 25-26. Fels-Dunántúli Fogathajtó Régió Versenyévadra felkészít meghívásos versenye Junior Pónifogathajtó Országos Bajnokság I. Forduló PANNONHALMA 2009. ÁPRILIS 25-26. 1 A verseny célja: A fogatsport népszersítése,

Részletesebben

10:00 KEZDŐ ÜGYESSÉGI VERSENY Kezdő lovasok versenye, ahol különböző ügyességi feladatokat kell időre végrehajtani, minél kevesebb hibával.

10:00 KEZDŐ ÜGYESSÉGI VERSENY Kezdő lovasok versenye, ahol különböző ügyességi feladatokat kell időre végrehajtani, minél kevesebb hibával. NAGYCENKI CSALÁDI LOVAS NAP Helyszín: Gróf Széchenyi István Kastély, Lovas pálya Időpont: 2014. augusztus 9. 09:00 Ünnepélyes Megnyitó 09:15 FUTÓSZÁRAS VERSENY Kezdő gyermek lovasok futószáron mutatják

Részletesebben

CSMLSZ Szabadidős versenysorozat kiírás 2016

CSMLSZ Szabadidős versenysorozat kiírás 2016 CSMLSZ Szabadidős versenysorozat kiírás 2016 Szabadidős Lovasverseny Sorozat a Berente Sándor Kupáért 2016.03.16. 1. Általános szabályok 1.1. A Csongrád Megyei a 2016. évben szabadidős lovasverseny sorozatot

Részletesebben

Nemzeti Vágta Versenykiírás

Nemzeti Vágta Versenykiírás Nemzeti Vágta Versenykiírás A verseny elnevezése: Nemzeti Vágta A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2013. szeptember 20-22. Helyszíne: Budapest, Hősök tere Összdíjazás: 11 600 000.- Ft Versenyrendező:

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2012. szeptember 22-23. A verseny besorolása: Országos Bajnokság

Részletesebben

Rádiós Tájékozódási Futó Versenybírói kérdések

Rádiós Tájékozódási Futó Versenybírói kérdések Név: Dátum: 2013. Rádiós Tájékozódási Futó Versenybírói kérdések 1. Kik lehetnek a verseny résztvevői? 2. A versenyzők életkorának megállapításkor mit kell figyelembe venni? 3. Milyen női és férfi korcsoportok

Részletesebben

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez.

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez. ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY III. BASE Budapest-Vidék Bajnokság 2013 1. A VERSENY CÉLJA: Versenykiírás Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása

Részletesebben

LOVASTUSA SZABÁLYZAT. 25-dik, január 1-től érvényes kiadás december 1-én módosítva

LOVASTUSA SZABÁLYZAT. 25-dik, január 1-től érvényes kiadás december 1-én módosítva LOVASTUSA SZABÁLYZAT 25-dik, 2018. január 1-től érvényes kiadás 2017. december 1-én módosítva Nyomtatva Svájcban Copyright 2012 Fédération Equestre Internationale Másolása szigorúan tilos Fédération Equestre

Részletesebben

Fedettpályás fogathajtó versenyek versenyszabályzata 2012-2013

Fedettpályás fogathajtó versenyek versenyszabályzata 2012-2013 Fedettpályás fogathajtó versenyek versenyszabályzata 2012-2013 Az alábbi szabályokat az érvényben lévő Általános Szabályzattal és a Nemzetközi Fogathajtó Versenyek Szabálygyűjteményével együtt kell értelmezni.

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2014. augusztus 01-02-03. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkajár, Pulai Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: 21. Steelvent Miskolc Rally Miskolc, 2015. 04.24-25. Dátum: 2015. 04. 22. Idő: 20:40 Tárgy: 2. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.2. Kitől: Rendező Oldal szám: 5. Kinek: Melléklet: - 1. BEVEZETÉS Versenykiírásban

Részletesebben

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez.

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez. ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY II. BASE Budapest-Vidék Bajnokság 2012. Versenykiírás 1. A VERSENY CÉLJA: Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása

Részletesebben

PÓNI KLUB DÍJUGRATÓ SZABÁLYZAT 2015.

PÓNI KLUB DÍJUGRATÓ SZABÁLYZAT 2015. 1 PÓNI KLUB DÍJUGRATÓ SZABÁLYZAT 2015. Tartalomjegyzék Célkitűzések a Póni Klub díjugrató versenyeken Etikai irányelvek I. rész - Általános szabályok 1) Versenyszámok 2) Pálya a) Általános szabályok b)

Részletesebben

Nemzeti Vágta Versenykiírás és Versenyszabályzat

Nemzeti Vágta Versenykiírás és Versenyszabályzat Nemzeti Vágta Versenykiírás és Versenyszabályzat A verseny elnevezése: Nemzeti Vágta A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2015. szeptember 18-20. Helyszíne: Budapest, Hősök tere Összdíjazás: 11 600

Részletesebben

március 28-29. Versenykiírás T1-T2-H-CH

március 28-29. Versenykiírás T1-T2-H-CH 2008 március 28-29. Versenykiírás T1-T2-H-CH A Magyar Terep-rally Bajnokság II. futama FIA által regisztrált nemzeti Terep-rally futam, meghívott külföldi indulókkal www.vikyteam.hu viky@viky.hu INFORMÁCIÓK

Részletesebben

PÓNI KLUB DÍJUGRATÓ SZABÁLYZAT 2009.

PÓNI KLUB DÍJUGRATÓ SZABÁLYZAT 2009. 1 PÓNI KLUB DÍJUGRATÓ SZABÁLYZAT 2009. Tartalomjegyzék Célkitűzések a Póni Klub díjugrató versenyeken Etikai irányelvek I. rész - Általános szabályok 300) Versenyszámok 301) Pálya a) Általános szabályok

Részletesebben

Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA

Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA 2013 6070 Izsák, Szabadság tér 1. Tel: +36 (76) 568 063 Mobil: +36 (30) 995 3482 Fax: +36 (76) 569 001

Részletesebben

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS Decathlon Hauni - PTE futónap 2104., Pécs, Széchenyi tér - Misina-tető V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny rendezője: Pécsi Sport Nonprofit Zrt. A verseny fővédnöke Dr. Páva Zsolt

Részletesebben

Korábbi évekhez képest a fejlődés lassult, de az érdemi hiányosságok a szakmai kérdésekben megszűntek Nem a rendezői feladatok végrehajtásában, hanem

Korábbi évekhez képest a fejlődés lassult, de az érdemi hiányosságok a szakmai kérdésekben megszűntek Nem a rendezői feladatok végrehajtásában, hanem Korábbi évekhez képest a fejlődés lassult, de az érdemi hiányosságok a szakmai kérdésekben megszűntek Nem a rendezői feladatok végrehajtásában, hanem a sportág jellegzetességeinek ismerete hiányából fakadnak

Részletesebben

Amatőr lovas verseny

Amatőr lovas verseny Amatőr lovas verseny Ügyességi versenyek szabályzata Az ügyességi verseny három versenyszámból áll, nehézségi sorrendben: 1. Kezdő 2. Könnyű 3. Nehéz Minden versenyszám nyílt, korhatár nélküli. A versenyrendező

Részletesebben

REINING ( WESTERN DÍJLOVAGLÓ) VERSENYEK

REINING ( WESTERN DÍJLOVAGLÓ) VERSENYEK Jelen kiadás az FEI - Nemzetközi Lovas Szövetség Reining (western díjlovagló) Szabályzatának magyar nemzeti versenyeken érvényes kiegészítéseit, tartalmazza. A szabályzat alapját mindenkor az érvényben

Részletesebben

Versenyiroda képzés 2014

Versenyiroda képzés 2014 Versenyiroda képzés 2014 fogatsport, cs, 2014-04-17 15:58 [ Rovat: Határozatok Szabályzatok ] Kiss Zoltán a C kategóriáért felelős elnöki megbízott versenyiroda képzést és vizsgát hirdet az alábbiaknak

Részletesebben

Nemzeti Vágta Versenykiírás és Versenyszabályzat

Nemzeti Vágta Versenykiírás és Versenyszabályzat Nemzeti Vágta Versenykiírás és Versenyszabályzat A verseny elnevezése: Nemzeti Vágta A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2014. szeptember 19-21. Helyszíne: Budapest, Hősök tere Összdíjazás: 11 600

Részletesebben

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye 2015. szeptember 25-27. Fót I. Általános tudnivalók 1. A verseny megnevezése: Versenykiírás A Magyar

Részletesebben

CAI3*-H1-2-4, CAI2*-H2 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY

CAI3*-H1-2-4, CAI2*-H2 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY CAI3*-H1-2-4, CAI2*-H2 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY Mezőhegyes 2015. július 16. - 19. CAI3*-H1-2-4, CAI2*-H2 NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY 2 A verseny helye és ideje: Mezőhegyes, 2015. július 16. - 19.

Részletesebben

Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyarország B kategóriás Fogathajtó Bajnokságának és versenyeinek Szabályzata

Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyarország B kategóriás Fogathajtó Bajnokságának és versenyeinek Szabályzata Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága Magyarország B kategóriás Fogathajtó Bajnokságának és versenyeinek Szabályzata 2012 egyes- és kettesfogatok részére 2012. február 17-i verzió 6070 Izsák,

Részletesebben

FEI DÍJUGRATÓ SZABÁLYZAT 25. kiadás, érvényes 2014. január 1 től A frissítés érvényben 2015. január 1 től

FEI DÍJUGRATÓ SZABÁLYZAT 25. kiadás, érvényes 2014. január 1 től A frissítés érvényben 2015. január 1 től FEI DÍJUGRATÓ SZABÁLYZAT 25. kiadás, érvényes 2014. január 1 től A frissítés érvényben 2015. január 1 től Kiadja a Magyar Lovas Szövetség 1146 Budapest Istvánmezei út 1 3. Tel: +36 1 460 6950 Fax: +36

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

CAI3*-H1-2, CAI3*-H4 (WcupQ), NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY

CAI3*-H1-2, CAI3*-H4 (WcupQ), NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY CAI3*-H1-2, CAI3*-H4 (WcupQ), NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY Fábiánsebestyén 2014. május 01. - május 04. 2 CAI3*-H1-2, CAI3*-H4 (WcupQ), NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY A verseny célja: A versenyzők és lovaik

Részletesebben

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása 1. A verseny jellege: tömegrajtos országúti kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros Szövetség (MKSZ)- versenyrendszerén

Részletesebben

IV. ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 2. forduló Berettyóújfalu

IV. ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 2. forduló Berettyóújfalu Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság H-4027 Debrecen, Böszörményi út 46-56. *: 4001 Debrecen, Pf.: 155 Tel: (52) 521-920; 521-912 Fax: (52) 521-945; 521923 e-mail: hajdu.titkarsag@katved.gov.hu

Részletesebben

Kishuszár Vágta Versenykiírás és Versenyszabályzat

Kishuszár Vágta Versenykiírás és Versenyszabályzat Kishuszár Vágta Versenykiírás és Versenyszabályzat A verseny elnevezése: Kishuszár Vágta A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2017. szeptember 15-17. Helyszíne: Budapest, Hősök tere Versenyrendező:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61.

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. VERSENYKIÍRÁS Lovastorna Sóskút Kupa 2019. május 18-19. Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark Cím: 2038, Sóskút

Részletesebben

használata Az EU emblémájának az uniós programokkal összefüggésben Útmutató a kedvezményezettek és más harmadik felek számára 2012.

használata Az EU emblémájának az uniós programokkal összefüggésben Útmutató a kedvezményezettek és más harmadik felek számára 2012. Az EU emblémájának használata az uniós programokkal összefüggésben Útmutató a kedvezményezettek és más harmadik felek számára 2012. október Szervezeti közlemény 2 Bevezetés számos olyan programmal rendelkezik,

Részletesebben

LOVAS VERSENYEK ÉS RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS AJÁNLÁSOK 2012

LOVAS VERSENYEK ÉS RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS AJÁNLÁSOK 2012 LOVAS VERSENYEK ÉS RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS AJÁNLÁSOK 2012 Hatályos: 2012. április 1.-től Kelt: Budapest, 2012. április 01. Szerző: Hamar György Lázár Vilmos elnök 1 A Magyar Lovassport Szövetség

Részletesebben

A PARA-GUN SPORTVÁLLALKOZÁS 2012 évi március I.P.S.C. LEVEL II. PISZTOLY LŐVERSENY VERSENYKIIRÁSA

A PARA-GUN SPORTVÁLLALKOZÁS 2012 évi március I.P.S.C. LEVEL II. PISZTOLY LŐVERSENY VERSENYKIIRÁSA PR-GUN SPORTVÁLLLKOZÁS 2012 évi március 23-24 I.P.S.C. LEVEL II. PISZTOLY LŐVERSENY VERSENYKIIRÁS verseny helye: Waffenorg Bt. Lőtere Bp. XX. Helsinki 81. Gépkocsival bejárat a Torontál utca 1. felöl verseny

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

Rögbi szervezési feladat lista

Rögbi szervezési feladat lista Rögbi szervezési feladat lista Check Feladat Kifejtés Idő Felelős Meccs időpont egyeztetés Mérkőzés helyszín Erőforrások Az a folyamat, amikor a FIRA-AER versenyrendszerének megfelelően felvesszük a kapcsolatot

Részletesebben

Szabadidős lovas rendezvények szabályzata

Szabadidős lovas rendezvények szabályzata Magyar Lovassport Szövetség Szabadidőlovas Szakág Szabadidős lovas rendezvények szabályzata valamint Szabadidőlovas Szakági Szabályzat 2019 Hatályos: 2019. február 01. Frissítve: 2018. november 30. A szabályzat

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM VERSENYKIÍRÁS 2017 06. 23-25. Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM A rendezvény időpontja: 2017. 06. 23-25. A rendezvény helyszíne: Parádfürdő, Parkoló Rendező: Mátra Extrém Kft

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Békés Megyei Lovas Szövetség elnökségi üléséről. Jelenléti ív szerint (1. számú melléklet)

JEGYZŐKÖNYV. a Békés Megyei Lovas Szövetség elnökségi üléséről. Jelenléti ív szerint (1. számú melléklet) Békés Megyei Lovas Szövetség JEGYZŐKÖNYV a Békés Megyei Lovas Szövetség elnökségi üléséről Időpont: 2012. június 18. 17 00 óra Helye: Békéscsaba, Pásztor u. 34. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint (1. számú

Részletesebben

Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA

Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA 2015 6070 Izsák, Szabadság tér 1. Tel: +36 (76) 568 063 Fax: +36 (76) 569 001 E mail: fogatsport@fogatsport.hu

Részletesebben

Versenykiírás. multinavigator. Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama

Versenykiírás. multinavigator. Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama Versenykiírás multinavigator Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama Bükk-Kapu Trail 24km 875m D+, Futás: 10km 420m D+, Prana Kilátófutás 6km 220m D+, Vitapartner Manófutás 400m 1m D+) A verseny ideje

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Kopasz-hegyi Futóverseny Tarcal, 2015. március 22. V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Kopasz-hegyi futóverseny, amely az elmúlt

Részletesebben

Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyar Köztársaság Fogathajtó Bajnokságának és A kategóriás versenyeinek Szabályzata 2009.

Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyar Köztársaság Fogathajtó Bajnokságának és A kategóriás versenyeinek Szabályzata 2009. Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága Magyar Köztársaság Fogathajtó Bajnokságának és A kategóriás versenyeinek Szabályzata 2009. egyes-, kettes-, négyes- és pónifogatok részére 6070 Izsák, Szabadság

Részletesebben

CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, junior kategória, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY és egyben a 49. Magyar Hajtó Derby, CAN-Q

CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, junior kategória, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY és egyben a 49. Magyar Hajtó Derby, CAN-Q CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2, CAIP-A/ 4-2-1, junior kategória, NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENY és egyben a 49. Magyar Hajtó Derby, CAN-Q Fábiánsebestyén 2012. április 28. - május 01. CAI-A /W Q 4, CAI-A 1-2,

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT B KATEGÓRIÁS KETTESFOGAT VERSENYZŐK RÉSZÉRE

VERSENYSZABÁLYZAT B KATEGÓRIÁS KETTESFOGAT VERSENYZŐK RÉSZÉRE Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága VERSENYSZABÁLYZAT B KATEGÓRIÁS KETTESFOGAT VERSENYZŐK RÉSZÉRE 2009. Izsák, 6070, Szabadság tér 1. Tel.: +36 (76) 568-063 Mobil: +36 (30) 995-3482 Fax: +36

Részletesebben