2015. MÁRCIUS PROGRAMAJÁNLÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2015. MÁRCIUS PROGRAMAJÁNLÓ"

Átírás

1 2015. MÁRCIUS PROGRAMAJÁNLÓ

2 8200 VESZPRÉM, DÓZSA GY. U. 2. TEL.: 88/ JEGYELŐVÉTEL: a színháztermi előadások előtt legalább öt munkanappal A JEGYPÉNZTÁR NYITVA TARTÁSA: hétfőtől péntekig óráig A MŰSORVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK! Keressen minket megújult honlapunkon! facebook.com/vmkveszprem.hu

3 TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT MÁS SZEMMEL Természetgyógyászati képzés Horváth Zoltán vezetésével A LONG C UAN TAO KUNG FU SCHOOL programja Időpontok: március 2., 9., 16. és 23. (hétfő) 16 óra Helyszín: Veszprém, Diósy Márton u. 2/E A képzés 2015 májusáig hétfőnként kerül megrendezésre. Jövő havi időpontok: április 6., 13., 20. és 27. A foglalkozásokra Horváth Zoltánnál (30/ ) jelentkezhetnek. Érdeklődni Ambrus Anettnél lehet a 88/ es telefonszámon, illetve az címen. A részvétel díjtalan! A program a KDOP-3.1.1/D2-13-k Szociális városrehabilitáció Veszprémben elnevezésű, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat részét képezi.

4 A TERMÉSZETES OTTHON Ingyenes képzések kismamáknak, kisgyermekes szülőknek Környezettudatos életvitel, egészséges életmód, egészséges főzés alapjai címmel elméleti oktatás Témák: - Egészséges életmód szemlélet kialakítása a családban - Egészséges ételek kisgyermekeknek - Az egészséges főzés alapjai Időpontok: I. csoport: március 3. (kedd) óra között ll. csoport: április 14., 21., 28. és május óra között A foglalkozások helyszíne: a Március 15. úti Könyvtár Érdeklődni Balássi Anettnél lehet a 88/ ö2s telefonszámon. A program a KDOP-3.1.1/D2-13-k Szociális városrehabilitáció Veszprémben elnevezésű, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat részét képezi.

5 HELYTÖRTÉNETI ELŐADÁSSOROZAT Helyszín: VMK előcsarnok (Veszprém, Dózsa György út 2.) Veszprém arcai - Bodó Emma fotográfus hagyatékában Előadó: dr. Herth Viktória művészettörténész, (Művészetek Háza) Időpont: március 10. (kedd) 18 óra Történelmi staféta: hogyan adja át a helyét a régi az újnak? Az előadás a 60-as években zajló rombolás-építés képes dokumentációja. Bodó Emma évtizedekig dolgozott a belvárosi fényképész műteremben, Streit Józsefnél. Amikor elkezdődött a belváros régi épületeinek bontása, egy ideig csak nézte, majd fényképezőgépével rögzítette a történéseket. S - amíg még volt mit - megörökítette a régi Cserhát utcáit, a Vár környékének zugait. Bodó Emma diaképeinek vetítésével hívjuk időutazásra a jelenlévőket. Veszprém kulturális élete a Nagy Háborútól az 1980-as évekig Előadó: Csiszár Miklós könyvtáros (a Veszprémi Szemle főszerkesztője) Időpont: március 24. (kedd) 18 óra Veszprém színes kulturális életéből villant fel epizódokat az előadás. Annak a városnak a mindennapjaiból, amely a 20. század elején alig 15 ezer polgár lakhelyéből több mint 60 ezer lakosú megyeszékhellyé nőtt. Közben számos társadalmi rendszer változását is megélte: alkotmányos monarchiától az ezt követő Károlyi-féle első köztársaságon, a tanácsköztársaságon és a király nélküli királyságon keresztül, a rövid életű második magyar köztársaságig, majd a negyven évig tartó népköztársaság korszakán keresztül az es esztendővel kezdődő harmadik magyar köztársaságig. Az előadásokon a részvétel díjtalan! Következő időpont: április 14. (kedd) A program a KDOP-3.1.1/D2-13-k Szociális városrehabilitáció Veszprémben elnevezésű, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat részét képezi.

6 MIÉNK ITT A TÉR Irodalmi, színházi programok gyermek és ifjúsági korosztály számára, nemzeti és társadalmi ünnepeink megélésének elősegítésére. Helyszín: VMK színházterem FÉNYES MÁRCIUS Rendhagyó irodalomóra, előadás, beavató foglalkozás A TIT Váci Mihály Irodalmi Színpad előadása Időpont: március 11. (szerda) 10 óra SZÍNHÁZI VILÁGNAP Kai Hensel: Klamm háborúja A Kolibri Színház előadása Időpont: március 31. (kedd) 10 óra Csak előzetes jelentkezés alapján! A programokra a belépés díjtalan! A program a KDOP-3.1.1/D2-13-k Szociális városrehabilitáció Veszprémben elnevezésű, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat részét képezi.

7 MESTERKEDŐ Hagyományőrző gyermekfoglalkozások BÖJTMÁS HAVA - TAVASZELŐ - KIKELET HAVA Mesterségbemutatóval, kézműves foglalkozásokkal és játékszigettel várjuk a gyerekeket! Az érdeklődők készíthetnek mobiltartót vászonból, fűzhetnek nemzetiszínű zászlót gyöngyből, megismerkedhetnek a lőszőrékszerkészítés mesterségével és kipróbálhatnak számos népi ügyességi játékot. Időpont: március 21. (szombat) óra között Helyszín: VMK előcsarnok (Veszprém, Dózsa Gy. u. 2.) Következő havi időpont: április 25. (szombat) Érdeklődni Ambrus Anettnél lehet a 88/ es telefonszámon, illetve az címen. A részvétel díjtalan! A program a KDOP-3.1.1/D2-13-k Szociális városrehabilitáció Veszprémben elnevezésű, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat részét képezi.

8 ÉLETVEZETÉSI ÉS TANULÁSMÓDSZERTANI FOGLALKOZÁSOK FIATALOKNAK Gyakorlati jellegű programsorozat középiskolások számára Időpont: március 24. (kedd) 16 óra Helyszín: Jendrassik-Venesz Középiskola és Szakiskola A foglalkozásokra 2015 májusáig havi egy alkalommal kerül sor. Következő időpont: április 21. (kedd) Érdeklődni Ambrus Anettnél lehet a 88/ es telefonszámon, illetve az címen. A részvétel díjtalan! A program a KDOP-3.1.1/D2-13-k Szociális városrehabilitáció Veszprémben elnevezésű, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat részét képezi.

9 SPORTBEMUTATÓ A LONG C UAN TAO KUNG FU SCHOOL PROGRAMJA Időpont: március 27. (péntek) 17 óra Helyszín: Március 15. úti Könyvtár előtti park A sportbemutatót vezeti: Horváth Zoltán, kung fu vezető tanár A bemutatókra 2015 májusáig havi egy alkalommal kerül sor. Következő időpont: április 24. (péntek) Érdeklődni Ambrus Anettnél lehet a 88/ es telefonszámon, illetve az címen. A részvétel díjtalan! A program a KDOP-3.1.1/D2-13-k Szociális városrehabilitáció Veszprémben elnevezésű, az Európai Unió támogatásával megvalósuló pályázat részét képezi.

10 MÁRCIUS 2. (hétfő) VMK színházterem Filmklub Gibraltár (feliratos, francia-kanadai film 116, 2013) R.:Julien Leclercq A film valós eseményeken alapul. Az idő a 80-as évek második fele, a hely Gibraltár. Egy Franciaországból elszármazott visszavonult hajós kocsmát üzemeltet egy kikötőben és úszik az adósságban. Egy francia vámügynök visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki: mivel a bár nem csak tengerészek, de csempészek köreiben is népszerű, információért cserébe részesedést kínál a vámosok zsákmányából. Mivel Gibraltár a nemzetközi drogcsempészet paradicsoma, a kocsmáros informátorként a britek számára is értékessé válik, ám hamar kompromittálódik, így be kell épülnie a dílerek közé. Ahogy meglepő sikerrel abszolválja az egyre jobban fizető, de annál veszélyesebb megbízásokat, magasra emelkedik a drogkereskedő-ranglétrán... (Mozinet) Korhatár: 16 év VMK-kártyás rendezvény! Belépő: 500 Ft

11 MÁRCIUS 3. (kedd) VMK színházterem Tavasztól tavaszig Zenés irodalmi műsor barátságról, szerelemről és létkérdéseinkről Rábai Zsanett, Felföldi Gábor és Lohonyai Zoltán, a TIT Váci Mihály Irodalmi Színpad tagjai előadásában. A belépés díjtalan! MÁRCIUS 4. (szerda) EKMK Dózsavárosi Könyvtára Biokonyha Jánosik Zsuzsával Tél végi vitaminok, izületek gyógyítója - immunerősítő ételek. Előadással egybekötött gyakorlati foglalkozás. Részvételi díj: 300 Ft MÁRCIUS 6. (péntek) Petőfi emléktáblánál Megemlékezés és koszorúzás Emlékező beszédet mond: Hegedűs Barbara önkormányzati képviselő Verset mond: Marosvölgyi Gergely, a TIT Váci Mihály Irodalmi Színpad tagja A Magyar Irodalomtörténeti Társaság Veszprém Megyei Tagozata, a Veszprém Megyei Honismereti Egyesület és a VMK közös programja.

12 MÁRCIUS 7. (szombat) VMK előcsarnok BakElit Party Ugorj be erre az őrült retro buliba! A 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel! Koktélparti : egyet fizetsz-kettőt ihatsz a büfében! Belépő díj: 1000 Ft VMK-kártyás rendezvény! MÁRCIUS 9. (hétfő) VMK színházterem Filmklub Téli álom (feliratos, török-francia-német film, 196, 2014) R.: Nuri Bilge Ceylan Az egykori színész, Aydin egy kis hotelt vezet feleségével a festői Anatólia közepén. A hegytető uraként Aydin a környékbeliek jótevő vezetőjeként tekint magára, ám a lakosoknak meglehetősen ambivalens vele a viszonya. Így van ezzel felesége is, és viharos kapcsolatukon nem sokat segít, hogy Aydin frissen elvált húga is velük lakik. Amikor aztán beköszönt a tél és vele a havazás, a menedékként szolgáló hotelből mozdulni sem tudnak. Egy nap kővel bedobják a férfi autójának ablakát, ami nemcsak a lakosokkal, de a feleségével való feszült viszonyát is a végletekig kiélezi. Elfojtott indulatok törnek felszínre az izolált török társadalomban. (Vertigo Média) A évi Cannes-i Filmfesztivál Arany pálma-díjas filmje. Korhatár: 12 év VMK-kártyás rendezvény! Belépő: 500 Ft

13 MÁRCIUS 12. (csütörtök) EKMK Március 15. úti Könyvtára Kertész leszek Vegyszermentes zöldséges kert Előadó: Ware Borbála biogazdász A Veszprémi Gyógynövény és Életmód Klubbal és a Csalán Egyesülettel közös szervezésben. A részvétel díjtalan! MÁRCIUS 13. (péntek) EKMK Dózsavárosi Könyvtára Varázserő Játékos sportfoglalkozás gyerekeknek Egyszerű sporteszközök készítése és kipróbálása. Száraz tónak nedves partján - horgászat. A gyerekek horgászbotot és halakat készíthetnek, s utána kezdődhet a sporthorgászat. Nagycsoportos óvodáskortól ajánljuk. A foglalkozásokat vezeti: Huszti Géza és Husztiné Farkas Katalin. A részvétel díjtalan! facebook.com/vmkveszprem

14 MÁRCIUS 14. (szombat) 8.00 EKMK Cholnoky Könyvtára Alkotó műhely új helyszínen! Közös festésre, rajzolásra várunk mindenkit, N. László Gizella festőművész vezetésével. A részvételhez előzetes jelentkezés nem szükséges, a megfelelő anyagokat mindenki hozza magával. A foglalkozások időpontja: március 14. és ig. Érdeklődni: es telefonszámon vagy a címen. Belépődíj: 2000 Ft/alkalom MÁRCIUS 14. (szombat) VMK színházterem Papp Lajos szívsebész előadása: A test, lélek szellem harmóniája Dr. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész professzor, a Magyar Tudományos Akadémia doktora. Tudását több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalataira alapozza, amelyet holisztikus gondolkodással és ezer éves népi bölcsességgel ötvöz. Tudományos munkássága nemzetközi hírű, számtalan publikációja jelent meg a világ kiemelkedő szakmai lapjaiban ig a Pécsi Tudományegyetemen a Sebészet és Szívsebészet igazgató egyetemi tanára és az általa alapított Szívgyógyászati Klinika igazgató professzora volt. Ekkor minden pozíciójáról lemondott és kérte nyugdíjazását. Azóta aktív sebészeti munkát nem végez, orvosi munkája mellett előadásaival az egész nemzet szívét próbálja gyógyítani. Telefonszám:

15 MÁRCIUS 16. (hétfő) VMK színházterem Filmklub Timbuktu (feliratos, francia-mauritániai film, 97, 2014) R.: Abderrahmane Sissako Nem messze a szélsőséges iszlamisták felügyelete alatt tartott ősi mali várostól, Timbuktutól, az állattenyésztő Kidane békésen él a homokdűnék között a családjával. Eközben a városban az emberek szenvednek, és tehetetlenek a dzsihádisták fenyegetéseivel, valamint vallási kontrolljával szemben. Minden tiltott számukra - a zene, a jókedv, a cigarettázás, de még a foci is. A nők jogfosztottá váltak, de méltósággal igyekeznek viselni a sorsukat. Az újonnan felállított, rögtönzött bíróságok nap mint nap egyre tragikusabb ítéleteket hoznak. Kidane és családja kimarad a városiak szenvedéseitől, ám egy figyelmetlenségből fakadó baleset után az ő sorsuk is megpecsételődik (Vertigo Média) A legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjára jelölt alkotás. Korhatár 16 év VMK kártyás rendezvény! Belépő: 500 Ft

16 MÁRCIUS 23. (hétfő) VMK színházterem Házhoz megy a zenede Élőzenei koncert és zenetörténeti áttekintés a XX. századi könnyűzene fejlődéséről - Blues, Swing, Rock&Roll, Beat, Soul, Funk, Pop Az est házigazdája: Bordás József dob-művész, zenetanár, a Magyar Jazz Szövetség elnökségi tagja Zenészek: Abebe Dániel Bebe (ének) Balogh Roland (gitár) Balogh Zoltán (billentyű) Bordás József (dob) Előadások: 14 órakor - zártkörű (szervezett iskolai csoportoknak) 18 órakor Ft-os jeggyel látogatható Belépőjegyek elővételben kaphatók a 18 órai koncertre március 3-tól a VMK jegypénztárában, munkanapokon óra között (Veszprém, Dózsa György út 2.) A program támogatója: az Allegro Cafe és Étterem (Veszprém, Külső-Kádártai út 3.)

17 MÁRCIUS 23. (hétfő) Balaton Plaza, Cinema City Filmklub A Grand Budapest Hotel (szinkronizált amerikai filmvigjáték, 100, 2014) Magyar Napok Nyugati magyar diaszpóra A Pannon Egyetem, Veszprém város önkormányzata és intézményei közös programsorozata keretében kerül vetítésre, a film 3 Oscar-díjat kapott. R: Wes Anderson Gustave a híres európai szálloda, a Grand Budapest Hotel legendás főportása a két világháború között. Az elegáns szállodában átlagosnak nemigen mondható vendégek fordulnak meg, arisztokraták, vénkisasszonyok és műkincs tolvajok. A főportás összebarátkozik az egyszerű londinerrel, Zero Mustafával, és együtt keverednek bele az évszázad műkincsrablásába. Miközben a világ drámai módon kezd megváltozni körülöttük, a szálloda szinte minden vendége és dolgozója részese lesz az értékes kép utáni hajszának. (InterCom) A vetítés előtt Magyarok a hollywoodi filmművészetben címmel bevezető előadást tart Veress József filmtörténész. A program támogatója a Cinema City. Belépő 680 Ft-os áron váltható a vetítés helyszínén. Korhatár 16 év

18 MÁRCIUS 24. (kedd) EKMK Cholnoky Könyvtára A Barangolás Erdélyben sorozat előadása Bányavirágok Erdélyben Előadó: Kövecses-Varga Lajos magángyűjtő, a nemzetközileg is elsimert siófoki Ásványmúzeum alapítója Erdély híres természeti adottságairól, ezen belül bányavidékei is odavonzák a túristákat és ásványgyűjtőket. Kövecses-Varga Lajos, a 12 ezer darabos magángyűjtő szinte az összes erdélyi lelőhelyen, érchegységben-bánátban, Radnai havasokban járt. Vetített képes előadásában mutatja be legkedvesebb vidékeit, mesél ásványbemutatóval egybekötve tapasztalatairól. A részvétel díjtalan! MÁRCIUS 27. (péntek) EKMK Dózsavárosi Könyvtára Tojáskiállítás Különböző technikákkal készült hímestojásokból A tojásokat díszítette: Tamás Sándorné és Karli Andrásné. A kiállítás megtekinthető április 17-ig a könyvtár nyitvatartási idejében. A részvétel díjtalan!

19 JANUÁR MÁRCIUS (hétfő) (péntek) VMK színházterme előcsarnok Magyar Napok Nyugati magyar diaszpóra Haraszthy Ágoston kalandos élete és munkássága-egy magyar, aki várost alapít Amerikában, San Diego megye első seriffjének választják, és ő a kaliforniai borkultúra megteremtője. Előadó: Kocsis László egyetemi tanár, a Pannon Egyetem Georgikon Kar Kertészeti Tanszékének tanszékvezetője. A belépés díjtalan! VMK-kártya program Keresse a VMK-kártya emblémával ellátott rendezvényeinket, és gyűjtse a pecséteket! > a 3. igazolt belépőjegyes rendezvény után 10 %kedvedzmény, > az 5. igazolt belépőjegyes rendezvény után 15 %kedvedzmény, >a 10. igazolt belépőjegyes rendezvény után igényelhető a VMK-kártya, ami örökös 20 %-os kedvezményt biztosít Önnek és egy kísérő személynek! A kedvezmény csak a VMK-kártya emblémával ellátott saját rendezésű programokra igényelhető! Tagsági füzet igényelhető az előadások előtt a helyszínen vagy az címen.

20 MÁRCIUS 28. (szombat) EKMK Dózsavárosi Könyvtára Tojáskereső húsvéti játszóház A foglalkozáson répás kosárkát, különböző hímes tojásokat, húsvéti díszeket és lufinyuszit lehet készíteni. Nyuszifül ügyességi játékok nemcsak kicsiknek. Tojáskeresés során csokitojást is találhatnak a szemfüles gyerekek. Legkisebbeknek babaszönyeg. Élő húsvéti nyuszi vár mindenkit! Kérjük, hogy aki több díszt szeretne készíteni, kifújt vagy főtt tojást hozzon magával. Az EKMK Dózsavárosi Könyvtárával közös szervezésben. Részvételi díj: 500 Ft MÁRCIUS 30. (hétfő) EKMK Dózsavárosi Könyvtára Tavaszi szünidei játszóház Március 30-tól április 2-ig minden nap 14 órától várjuk a gyerekeket kézműves foglalkozásra. A könyvtár nyitva tartási ideje alatt társasjátékokkal játszhatnak az érdeklődők. A részvétel ingyenes!

21 MÁRCIUS 30. (hétfő) VMK színházterem Filmklub Mária földjén (szinkornizált spanyol dokumentumfilm, ) R.: Juan Manuel Cotelo (Az utolsó hegycsúcs alkotóinak újabb filmje) Emberek milliói állítják, hogy beszélgetnek Jézus Krisztussal, akit testvérüknek, barátjuknak neveznek. És Szűz Máriával, akit Anyának hívnak. Hiszik, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, akit ezért Atyának szólítanak. A filmben az ördög ügyvédje új küldetést kap: fel kell keresnie azokat, akik még hiszik, hogy az égi receptek igenis működnek. A filmajánlókban ilyen véleményekkel találkozhatunk: hibátlan és átütő felvételek, kitűnő elgondolás, rettentően szórakoztató, kiváló alkotás. (A film forgalmazója a Mission is Possible Kft) Korhatár 12 év VMK kártyás rendezvény! Belépő: 500 Ft facebook.com/vmkveszprem

22 MŰVÉSZETI CSOPORTOK ACRO DANCE SE Egyesületvezető: Tromlerné Rusz Rita (Tel: 30/ ) A próbák megváltozott helyszíne és időpontjai megtalálhatók a oldalon. BAKONY FOTÓKLUB Klubvezető: Mátyus Károly Minden hónap 2. és 4. keddjén 17 és 19 óra között az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban. FREE DANCE TÁNCCSOPORT Műv. vezető: Winkler Vanda (Tel: 30/ ) Próbák: felnőtt középhaladó kedd óráig, gyerekcsoport kedd óráig, felnőtt kezdő csütörtök óráig, felnőtt haladó óráig. GIZELLA NŐIKAR Karnagy: Borbásné Gazdag Gabriella (30/ ) Hétfőnként óráig a Művészetek Házában GOLDING TÁNCSPORT EGYESÜLET Művészeti vezető: Forgács Anita (30/ ) A próbák megváltozott helyszínéről és időpontjáról a fenti telefonszámon lehet érdeklődni. HEMO FOTÓKLUB A klubfoglalkozások időpontjáról érdeklődjenek Babják László klubvezetőnél a 30/ os telefonszámon! Helyszín: Eötvös Károly Megyei Könyvtár HEMO MODERN TÁNCMŰHELY Művészeti vezető: Szita Bernadett (Tel: 20/ ) Próbák: Kezdő jazztánc felnőtteknek szombat óráig, Hemo Modern Táncműhely óráig.

23 KIS-BAKONY TÁNCEGYÜTTES Művészeti vezető: Varga István és Vargáné Földházi Ildikó (Tel: 30/ ) Óvodás néptánc (Sze óra) Kisalsós csop.(p óra) Nagyalsós csop. (Sze óra),kis-bakony csop. (P óra) Átvető senior csop. (P óra) RITMUS MŰVÉSZETI EGYESÜLET Műv. vezető: Arany Szilvia (Tel: 70/ ) Hastánc próbák: hétfőn óráig Társastánctanfolyam szerdán óráig SÉD-PARTY ZENEKAR (DÓZSAVÁROSI KÖNYVTÁR) Vezeti: Varga József. Próbák: minden kedden 18 órától TÁBORÁLLÁS DALOSKÖR: Vezeti: Dr. Bojnécz Gábor. Szerdánként óráig a Hangvillában TIT VÁCI MIHÁLY IRODALMI SZÍNPAD Művészeti vezető: Sz. Csordás Éva Próbák: minden hétfőn óráig a Hangvillában Új tagokat is várunk! VESZPRÉM SENIOR TÁNCEGYÜTTES Művészti vezető: Kovács József (Tel.: 30/ ) Próbák: minden szerdán óráig. VESZPRÉM-BAKONY TÁNCEGYÜTTES Művészeti vezető: Kovács Norbert (Cimbi), próbavezető: Simon Gábor. Minden pénteken óráig és minden szombaton 9-13 óráig Érdeklődni: 20/ WINNERS VERSENYTÁNC EGYESÜLET Elnök: Vajda Lászlóné (Tel.: 30/ ) A próbák megváltozott helyszíne és időpontjai megtalálhatók a oldalon

24 KLUBOK, SZAKKÖRÖK AGYKONTROLL KLUB Minden hónap második szerdáján 17 órakor a Cholnoky Könyvtárban. Vezeti: Migray Emőd BETTY ÉS BARÁTAI ZENEI CSOPORT Speciális zenei foglalkozás hétfőnként óra között a Lovassy László Gimnáziumban. Vezető: Jákói Betty BRIDZS-KLUB Hétfőnként óráig a Cholnoky Könyvtárban. Játékmester, klubvezető: Sótonyi Sándor. Kezdőknek és haladóknak szudoku játék. DÓZSA BARÁTI KÖR (DÓZSAVÁROSI KÖNYVTÁR) Havonta egyszer, előzetes megbeszélés alapján Vezető: Csécs Ferenc DÓZSAVÁROSI GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI KLUB (DÓZSAVÁROSI KÖNYVTÁR) Minden pénteken 14 órától. Vezető: Huszti Gézáné DÚDOLÓ KLUB (DÓZSAVÁROSI KÖNYVTÁR) Csütörtökönként óráig várjuk a kisgyermekes szülőket Klubvezető: Homolya Ági ÉREM ÉS KÉPES LEVELEZŐLAP GYŰJTŐK KLUBJA (MÁRCIUS 15. ÚTI KÖNYVTÁR) Páros héten csütörtökön 17 órától Klubvezető: Dr. Óvári Ferenc és Balogh Gyula ETKA JÓGA-A TÖKÉLETES KÖZÉRZET PROGRAMJA Másfél óra teljes nyugalom és kikapcsolódás Némethné Zsókával Hétfőn óráig és szerdán óráig a Hangvillában. ETKA JÓGA (DÓZSAVÁROSI KÖNYVTÁR) Minden kedden 8.30 órától. Vezeti: Szalai Károlyné

25 ESZPERANTÓ KLUB (DÓZSAVÁROSI KÖNYVTÁR) Március 12-én, csütörtökön 17 órakor. Asztalos Krisztina: Kényeztető svédmasszázs /Eszperantó és magyar nyelven/. Vezeti: Sápiné Komjáti Lívia FOLTVIRÁGOK PATCHWORK KLUB Március 4-én és 18-án szerdán óráig a Pannon Egyetem Központi Kollégiumában. HADIROKKANTAK, HADIÖZVEGYEK ÉS HADIÁRVÁK VESZPRÉM MEGYEI SZERVEZETE Fogadóóra és jogsegélyszolgálat szünetel. Elnök: Varga László. HEMO SAKKEGYESÜLET Minden kedden és csütörtökön óráig a Cholnoky Könyvtárban. Március 8-án és 29-én, vasárnap 10 órától Megyei Sakk Csapatbajokság. Március 22-én, vasárnap 10 óratól NB ll-es Bajnoki Sakkmérkőztés. LUNG C UAN TAO KUNG FU SCHOOL Harcművészet, chi-kung, önvédelem, masszázs, meditáció. Foglalkozások több csoportban minden nap zajlanak a Diósy Márton u. 2. sz. alatt. Vez.: Horváth Zoltán (30/ ). Információért keressék Horváth Zoltánt vagy az edzésvezetőt az edzési időpontok alatt! Edzések: H: ; Sz: ; P:17-21 óráig. Az edzések szabadon látogathatók és megtekinthetők nemtől és életkortól függetlenül! MAGYAR TARTALÉKOSOK SZÖVETSÉGE VESZPRÉM MEGYEI SZERVEZETE Elnök: Simon-Jójárt Sándor nyá. ezredes (Tel.: 20/ ; Klubnap: minden hónap első csütörtökén óráig. A foglalkozások helyszíne: Veszprém, Kossuth u em a. facebook.com/vmkveszprem.hu

26 TÁJAK-KOROK-MÚZEUMOK EGYESÜLET VESZPRÉMI KLUBJA Március 20-án pénteken 17 órakor Golarits Miklós kutató: Hol van a Fehérvárra vezető hadiút? Helyszín: Eötvös Károly Megyei Könyvtár Keressen minket megújult honlapunkon! MINIMAG MODELLEZŐ KLUB (CHOLNOKY KÖNYVTÁR) évesek részére, akiket érdekel a gépek működése, az elektronika, a barkácsolás. Vezeti: Vereb Imre modellező. Minden második hétfőn óráig. Érdeklődni: a 88/ telefonszámon. MOZGÁSSÉRÜLTEK AKTÍV EGYESÜLETE (MÁRC. 15. ÚTI K.) Érdeklődni lehet: Mesterházy Zsoltnál (20/ ) NATÚR KINCSEK KLUB (DÓZSAVÁROSI KÖNYVTÁR) Havonta előzetes megbeszélés alapján. Vezető:Török Lajosné NORDIC WALKING KLUB (DÓZSAVÁROSI KÖNYVTÁR) Havonta előzetes megbeszélés alapján. Vezető:Berkes Jánosné ÖNISMERETI KLUB (MÁRCIUS 15. ÚTI KÖNYVTÁR) TAROT, GYÓGYÍTÓ ANGYALOK, SZIMBÓLUMOK STB. Minden hónap utolsó péntekén 15 órakor. Vezető: Balogh Gyuláné Exner Gabriella PÖTTÖM BABA-MAMA KLUB (CHOLNOKY KÖNYVTÁR) Szerdánként 9.30 órakor. Játszószoba kisgyermekes szülők részére: közös játék, beszélgetés alkalmanként meghívott előadóval, kézműves foglalkozással. Érdeklődni: címen. SAKK SZAKKÖR (MÁRCIUS 15. ÚTI KÖNYVTÁR) hétfőn és szerdán órakor. Vezető: Jónás Péter SPORTGALAMBÁSZ EGYESÜLET (DÓZSAVÁROSI K.) Havonta előzetes megbeszélés alapján. Vezető: Ízer László

27 TIPEGŐ KLUB (MÁRCIUS 15. ÚTI KÖNYVTÁR) Szerdánként óráig várják az 1-3 éves korú gyermekeket szüleikkel együtt és a kismamákat, akik szívesen beszélgetnek a gyermeknevelés kérdéseiről, szeretnek kézműveskedni, miközben gyermekeik egymással ismerkednek a közös játék során. ULTI KLUB (DÓZSAVÁROSI KÖNYVTÁR) Keddenként 14 órakor. Klubvezető: Regovics János VESZPRÉMI GYÓGYNÖVÉNY ÉS ÉLETMÓD KLUB (MÁRC. 15. Ú. K.) Kéthetente csütörtökön 17 órától. Részleteket keresse a www. gyogynovenyeink.hupont.hu oldalon vagy a címen. A belépés díjtalan. VESZPRÉMI KÉZMŰVES MŰHELY (DÓZSAVÁROSI K.) Minden hónap első és harmadik szerdáján 15 órától: Hímző, csipkeverő szakkör, csuhé- és szalmafonás. VESZPRÉMI NŐK KEREKASZTALA EGYESÜLET A programokról tájékozódhat a Venőke facebook oldalán. Helyszín: Eötvös Károly Megyei Könyvtár VETERÁN REPÜLŐK ÉS EJTŐERNYŐSÖK VESZPRÉMI EGYESÜLETE Egyesületi nap minden hónap első és második szerdáján 14 órakor. Elnök: Soós Lajos nyá. alezredes Természetgyógyász szakkör minden páros hónap második szerdáján 15 órakor. Vezeti: Gotthard József nyá. alezredes. A rendezvények helyszíne: a Veszprém Megyei Levéltár ZÉNÓ - ÉRTELMILEG AKADÁLYOZOTT FIATAL FELNŐTTEK KLUBJA Kéthetente pénteken 16 órakor az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban. Telefonszám:

28 NYUGDÍJAS KLUBOK Nyugdíjas klubvezetők fóruma március 4-én, szerdán 14 órakor a VMK Dózsa György úti épületének előcsarnokában. 60-AS NYUGDÍJASOK KLUBJA Páratlan heteken kedden 15 órakor. Új tagokat is várunk! APEH NYUGDÍJASOK KLUBJA Minden hónap első csütörtökén 14 órakor. ARANYESŐ NYUGDÍJAS KLUB (MÁRCIUS 15. ÚTI K.) Kéthetente hétfőnként 15 órától. Klubvezető: Sidó Gizella BAKONY MŰVEK NYUGDÍJAS KLUB Páros heteken hétfőn 14 órakor. BALLUFF NYUGDÍJAS BARÁTI KÖR Minden hónap harmadik keddjén 16 órakor. CHOLNOKY NYUGDÍJAS KLUB Minden kedden 15 órakor az Ady E. u. 71/a-ban. CSERHÁT NYUGDÍJAS KLUB Páratlan heteken csütörtökön 14 órakor. CSIKÁSZ IMRE NYUGDÍJAS KLUB (DÓZSAVÁROSI K.) Minden második hétfőn 16 órakor. Vezeti: Répásy Sándorné DÓZSA GYÖRGY NYUGDÍJAS KLUB (DÓZSAVÁROSI K.) Minden második hétfőn órakor. Vezető: Balogh Teréz ERZSÉBET NYUGDÍJAS KLUB (EKMK MÁRC. 15. Ú. K.) szerdánként órakor. Klubvezető: Horváth Lászlóné

29 FEGYVERES ERŐK VESZPRÉMI KÖRZETI NYUGÁLLOMÁNYÚAK KLUBJA Klubnap: szerda 14 órakor. Ultiklub: minden szerdán és pénteken óráig. A foglalkozások helyszíne a Hadkiegészítő Parancsnokság régi épülete a Jutasi úton. GIZELLA NYUGDÍJAS KLUB Kéthetente szerdán 15 órakor. A foglalkozások helyszíne: Ady E. u 71/a. LACZKÓ DEZSŐ PEDAGÓGUS NYUGDÍJAS KLUB Minden kedden órakor. A foglalkozások helyszíne a Laczkó Dezső Múzeum. MUNKAÜGYESEK NYUGDÍJAS KLUBJA Minden hónap utolsó keddjén 14 órakor. NAPSUGÁR KLUB (MÁRCIUS 15. ÚTI KÖNYVTÁR) Páros heteken kedden 15 órától. ŐSZIDŐ NYUGDÍJAS KLUB (DÓZSAVÁROSI K.) Kéthetente pénteken 16 órakor. Vezető: Kellner Istvánné PANNONKERESEK NYUGDÍJAS KLUBJA Páratlan heteken hétfőn 14 órakor. SZENIOR TANÁCSADÓK TÁRSASÁGA Páratlan heteken szerdán 10 órakor. SZOCIÁLIS SEGÍTŐK NYUGDÍJAS KLUBJA Minden hónap harmadik hétfőjén 10 órakor. TÁVKÖZLÉSI NYUGDÍJAS KLUB Csütörtökönként 15 órakor az Ady E. u 71/a-ban. VESZPRÉMI POLGÁROK NYUGDÍJAS KLUBJA Kéthetente szerdán 15 órakor.

30 GYULAFIRÁTÓTI MŰVELŐDÉSI HÁZ 8412 GYULAFIRÁTÓT, HAJMÁSKÉRI U. 2. TEL/FAX: 88/ NYITVATARTÁS: hétfőtől péntekig.: óráig, szombaton és vasárnap: program szerint A KÖNYVTÁR NYITVA TARTÁSA: kedden és csütörtökön: óráig MÁRCIUS 7. (szombat) Nagyterem Nőnapi batyus bál Élőzene: Varga Csaba, ének-, szintetizátor Belépődíj: 1500 Ft. Jegyek vásárlása elővételben a helyszínen február 23 - március 5-ig, hétköznapokon óráig. MÁRCIUS 9. (hétfő) Nagyterem Baba-mama klub Várjuk a kedves édesanyákat - babákat, régi és új tagokat a klubba! Gyermeknevelési előadások, hasznos tanácsok, praktikus ötletek ismerhetők meg. A klub vendége: Tóthné Martinkovics Erika, a Kastélykert Óvoda vezetője A belépés díjtalan!

31 MÁRCIUS 12. (csütörtök) Nagyterem Bognár Anita Kikelet című kiállításának megnyitója, a megnyitót követően Steve Taylor Szabó pánsípművész koncertje A művészien megfestett mézeskalácsok és festett kifújt tojásokból álló dísztárgy kiállítást megnyitja: Ottó Péter, Zirc Város polgármestere A kiállítás megtekinthető április 3-ig, a nyitva tartási időben. A belépés díjtalan! MÁRCIUS 13. (péntek) Ünnepi megemlékezés - az es forradalom és szabadságharc emlékére fáklyás felvonulás, megemlékezés és koszorúzás Gyülekezés órakor a Részönkormányzati Hivatal előtt - fáklyák meggyújtása órakor Fáklyás felvonulás a Légierő Zenekar kiséretével a Batthyány Lajos emlékszoborhoz, ahol ünnepi beszédet mond: Mágedliné Kiss Eleonóra, a Gyulaffy László Általános Iskola igazgatója A megemlékezésen közreműködnek: - a Kastélykert Óvoda csoportja és az Óvónők Kórusa - A Gyulaffy László Általános Iskola tanulói - a Bakonyerdő Pávakör A megemlékezés esőhelyszíne 18 órakor a Művelődési Ház. Tiszetelettel várjuk a lakosságot a felvonulásra és megemlékezésre!

32 P G A A MÁRCIUS 20. (péntek) Nagyterem Megyei Nyugdíjas Színjátszó Fesztivál A program a helyi nyugdíjasklubokkal közös szervezésben valósul meg. A jelentkezés részleteiről és egyéb információkról a as telefonszámon érdeklődhetnek. A belépés díjtalan! MÁRCIUS 21. (szombat) Nagyterem A Dzsungel Könyve A Kék Madár Gyermekszínjátszó Csoport előadása A belépés díjtalan, támogatást szívesen fogadjuk! MÁRCIUS 24. (kedd) Klubterem Húsvétváró kézműves foglalkozás Különböző technikával húsvéti dísztárgyak készítése. A belépés díjtalan! H B B J A B h K K Z S G E R A C K R H v

33 KLUBOK, SZAKKÖRÖK ÉTFŐ AKONYERDŐ PÁVAKÖR: óráig (Klubterem) AKONYERDŐ NYUGDÍJASKLUB: óráig (Klubterem) ÓGA KLUB: óráig (Nagyterem) SZTALITENISZ: óráig (Nagyterem rendezvényfüggő) ABA-MAMA KLUB: minden hónap első vagy második étfőjén óráig (Nagyterem) EDD ÖNYVTÁR: óráig UMBA: óráig (Nagyterem) ZERDA YULAFIRÁTÓTI NÉMET NEMZETISÉGI KULTURÁLIS GYESÜLET: óráig (Nagyterem, Klubterem) OZMARING NYUGDÍJASKLUB: óráig (Nagyt., Klubt.) EROBIC: óráig (Nagyterem) SÜTÖRTÖK ÖNYVTÁR: óráig ÁTÓT MÁTYÁS NYUGDÍJASKLUB ÉS A KLUB AGYOMÁNYŐRZŐ CSOPORTJA: óráig (heti áltásokkal a Klub- és a Nagyteremben) ÉNTEK YERMEK NÉPTÁNCCSOPORT: óráig (Nagyterem) EROBIC: óráig (Nagyterem-rendezvényfüggő) SZTALITENISZ: óráig (Nagyt.rendezvényfüggő)

Török Rita intézményvezető

Török Rita intézményvezető KÖSZÖNTŐ Kedves Olvasó! Tisztelettel köszöntöm Önöket az Újpesti Kulturális Központ tavaszi-nyári programajánlójában. Nagy öröm volt számunkra, hogy első kiadványunkhoz, rendezvényeinkhez oly sok elismerést

Részletesebben

KULTURÁLIS KÖZPONT ÚJPESTI PROGRAMAJÁNLÓ 2015 TAVASZ NYÁR

KULTURÁLIS KÖZPONT ÚJPESTI PROGRAMAJÁNLÓ 2015 TAVASZ NYÁR ÚJPESTI KULTURÁLIS KÖZPONT PROGRAMAJÁNLÓ 2015 TAVASZ NYÁR PROGRAMNAPTÁR 2015. február 2015. augusztus facebook.com/ujkk.hu ADY ENDRE MŰVELŐDÉSI HÁZ 1043 Budapest, Tavasz utca 4. Telefon: 1-231-6000, e-mail:

Részletesebben

PROGRAMFÜZET 2015. SZEPTEMBER-OKTÓBER

PROGRAMFÜZET 2015. SZEPTEMBER-OKTÓBER PROGRAMFÜZET 2015. SZEPTEMBER-OKTÓBER KÖSZÖNTŐ 1032 BUDAPEST, SAN MARCO UTCA 81. TEL.: 388-2373 388-7370 KULTURKOZPONT@KULTURKOZPONT.HU Mindenütt jó, de legjobb otthon, tartja az ismert közmondás. Ekként

Részletesebben

Kecskeméti. Kínáló. ingyenes. 2012. október. A város kulturális. iránytűje

Kecskeméti. Kínáló. ingyenes. 2012. október. A város kulturális. iránytűje Kecskeméti Kínáló 2012. október ingyenes A város kulturális iránytűje Tartalom 1 Kecskeméti Kulturális és Konferencia központ nonprofit kft. klubok, körök tanfolyamok sajtóközlemény a tanulás új élménye

Részletesebben

2014 ÔSZ TÉL PROGRAMAJÁNLÓ KULTURÁLIS KÖZPONT ÚJPESTI

2014 ÔSZ TÉL PROGRAMAJÁNLÓ KULTURÁLIS KÖZPONT ÚJPESTI 2014 ÔSZ TÉL ÚJPESTI KULTURÁLIS KÖZPONT PROGRAMAJÁNLÓ PROGRAMNAPTÁR 2014. szeptember 2015. január facebook.com/ujkk.hu ADY ENDRE MŰVELŐDÉSI KÖZPONT 1043 Budapest, Tavasz utca 4. Telefon: 1-231-6000, e-mail:

Részletesebben

2014. március április. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu

2014. március április. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu 2014. március április programfüzet www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu Boldog húsvéti ünnepeket kívánunk! 3K 1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 2. tel.: 247-3604 www.kulturkozpont.hu kulturkozpont@kulturkozpont.hu

Részletesebben

Thorma János: Talra magyar! részlet 2015. biatorbágyi programajánló. március

Thorma János: Talra magyar! részlet 2015. biatorbágyi programajánló. március Thorma János: Talra magyar! részlet 2015. március biatorbágyi programajánló Köszöntöm a Kedves Olvasókat, Látogatókat! Kikelet havában éled a természet, A Nap szeme ide lát / kedvet nyílik a világ (Balogh

Részletesebben

2015. MÁJUS-JÚNIUS PROGRAMFÜZET WWW.KULTURKOZPONT.HU HALLGASSON MINKET: WWW.RADIOPRO.HU

2015. MÁJUS-JÚNIUS PROGRAMFÜZET WWW.KULTURKOZPONT.HU HALLGASSON MINKET: WWW.RADIOPRO.HU 2015. MÁJUS-JÚNIUS PROGRAMFÜZET WWW.KULTURKOZPONT.HU HALLGASSON MINKET: WWW.RADIOPRO.HU Köszönjük, hogy adója 1%-ával Ön is hozzájárul, hogy még színesebbé, tartalmasabbá tehessük kínálatunkat, és továbbra

Részletesebben

Programajánló. augusztus október V I G Y Á Z Ó S Á N D O R M Ű V E L Ő D É S I H Á Z

Programajánló. augusztus október V I G Y Á Z Ó S Á N D O R M Ű V E L Ő D É S I H Á Z Programajánló 2015 augusztus október V I G Y Á Z Ó S Á N D O R M Ű V E L Ő D É S I H Á Z Hasznos információk Vigyázó Sándor Művelődési Ház 1173 Budapest, Pesti út 113. Telefon: 256-4626 Fax: 256-7403 E-mail:

Részletesebben

programfüzet 2012. november-december Csatlakozzon hozzánk!

programfüzet 2012. november-december Csatlakozzon hozzánk! programfüzet 2012. november-december Csatlakozzon hozzánk! Karácsonyi játékgyűjtés! Kedves Látogatóink! Adományával legyen Ön is részese a karácsonyi örömszerzésnek! Kérjük, hogy csatlakozzon adománygyűjtő

Részletesebben

2015. március-április. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu

2015. március-április. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu 2015. március-április programfüzet www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu 1032 Budapest, San Marco utca 81. tel.: 388-2373 388-7370 40 éves a kultúra háza Óbudán Az Óbudai Kulturális Központ

Részletesebben

FŐTÉR AVATÓ - 2010. december 18.

FŐTÉR AVATÓ - 2010. december 18. Megjelenik negyedévente ingyenesen www.muza.hu FŐTÉR AVATÓ - 2010. december 18. 2010. november 1 - december 31. KÖSZÖNTŐ Tisztelt Látogatóink! Az év végéhez közeledve a Művészetek Háza Gödöllő korszerűsítése

Részletesebben

2014. november-december. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu

2014. november-december. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu 2014. november-december programfüzet www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu Kedves Látogatóink! Az Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft. házai a kerület hat pontján várják a szabadidős

Részletesebben

Vecsési programajánló 2014 április-május-június

Vecsési programajánló 2014 április-május-június Vecsési programajánló 2014 április-május-június Csík zenekar 2014. április 12. 20:00 Köszöntő Kedves Látogatóink! Tavaszi programjaink változatos sorával várjuk régi és új vendégeinket. Nagy örömünkre

Részletesebben

TARTALOM TARTALOMJEGYZÉK:

TARTALOM TARTALOMJEGYZÉK: TARTALOM TARTALOMJEGYZÉK: KÖSZÖNTŐ 2 MUNKATÁRSAINK 3 CSALÁDI PROGRAMOK Kézműves alkotóházak 4 Tükörtermi családi hangverseny 4-5 Családi bábszínház 5-6 ZsebSzínháZ 6 BABA-MAMA 6-8 Szülők iskolája 8-11

Részletesebben

2013. NOVEMber-december. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu

2013. NOVEMber-december. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu 2013. NOVEMber-december programfüzet www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu Tisztelt Látogatóink! Közeledik az év vége, az advent és a karácsony. Ebben az időszakban lassan mindannyian

Részletesebben

Készítette: Varga Barbara mb. intézményvezető 2014. január

Készítette: Varga Barbara mb. intézményvezető 2014. január A KLAUZÁL GÁBOR BUDAFOK-TÉTÉNYI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT 2013. ÉVI BESZÁMOLÓJA Készítette: Varga Barbara mb. intézményvezető 2014. január 1 Tartalomjegyzék I. Bevezető 3. oldal II. Klauzál Gábor Budafok-Tétényi

Részletesebben

Kányádi Sándor: Csendes pohárköszöntő újév reggelén

Kányádi Sándor: Csendes pohárköszöntő újév reggelén Kányádi Sándor: Csendes pohárköszöntő újév reggelén Nem kívánok senkinek se különösebben nagy dolgot. Mindenki, amennyire tud, legyen boldog. Érje el, ki mit szeretne, s ha elérte, többre vágyjon, s megint

Részletesebben

ÚJPESTI NAPLÓ. Ajándékfürdõzés a vízibirodalomban. INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2011. január 27., V. évf., 3. szám

ÚJPESTI NAPLÓ. Ajándékfürdõzés a vízibirodalomban. INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2011. január 27., V. évf., 3. szám INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2011. január 27., V. évf., 3. szám ÚJPESTI NAPLÓ ÚJPEST ÖNKORMÁNYZATÁNAK HIVATALOS LAPJA www.ujpest.hu FOTÓ: VÁRAI MIHÁLY Ajándékfürdõzés a vízibirodalomban Hátrányos

Részletesebben

A VÍZ ÉS ÉN nemzetközi gyermekrajzpályázat kiállítása Megtekinthető: április 4-ig

A VÍZ ÉS ÉN nemzetközi gyermekrajzpályázat kiállítása Megtekinthető: április 4-ig A VÍZ ÉS ÉN nemzetközi gyermekrajzpályázat kiállítása Megtekinthető: április 4-ig KÉP ÉS MÁS Magyar Márta keramikus és Magyar Krisztina grafikus kiállítása Megtekinthető: április 15-ig Április 1. 19 óra

Részletesebben

KECSKEMÉTI IFJÚSÁGI OTTHON MÁRCIUSI KÍNÁLÓ

KECSKEMÉTI IFJÚSÁGI OTTHON MÁRCIUSI KÍNÁLÓ KECSKEMÉTI IFJÚSÁGI OTTHON MÁRCIUSI KÍNÁLÓ GYERMEKEKÉRT, FIATALOKÉRT ALAPÍTVÁNY A Kecskeméti Ifjúsági Otthon Gyermekekért, Fiatalokért Alapítványának célja a városi fiatalok - kiemelten a hátrányos helyzetűek

Részletesebben

MOSONVÁRMEGYE. Drescher Ottó vehette át a város sportdíját. Mosonmagyaróváron lesz a verseny döntője Gyurkovics Tibor vers-és prózamondó verseny

MOSONVÁRMEGYE. Drescher Ottó vehette át a város sportdíját. Mosonmagyaróváron lesz a verseny döntője Gyurkovics Tibor vers-és prózamondó verseny MOSONVÁRMEGYE MOSONMAGYARÓVÁR ÉS KÖRNYÉKE KÖZÉLETI LAP 2015. február 27. XIX. ÉVFOLYAM 4. SZÁM Drescher Ottó vehette át a város sportdíját Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata már nyolc alkalommal ítélte

Részletesebben

Életmódfesztivál Egészségmegőrzés, természetes gyógymódok, életvezetési alternatívák

Életmódfesztivál Egészségmegőrzés, természetes gyógymódok, életvezetési alternatívák ghymes 7. oldal október 23. megemlékezés 2. oldal szakcsi lakatos Béla 7. oldal II. évfolyam 6. szám szolnoki programajánló 2011. október Szolnoki 2011. október 14 15. Életmódfesztivál Egészségmegőrzés,

Részletesebben

Tájékoztató füzet. 2014. szeptember 20., szombat, 10-18 óra KULTURÁLIS PIAC. Minden, ami kultúra, egy helyen, egy időben! & MÓDSZERTANI ROADSHOW

Tájékoztató füzet. 2014. szeptember 20., szombat, 10-18 óra KULTURÁLIS PIAC. Minden, ami kultúra, egy helyen, egy időben! & MÓDSZERTANI ROADSHOW Tájékoztató füzet Minden, ami kultúra, egy helyen, egy időben! 2014. szeptember 20., szombat, 10-18 óra KULTURÁLIS PIAC & MÓDSZERTANI ROADSHOW Vértes Agorája Tatabánya Szent Borbála tér 1. www.avertesagoraja.hu

Részletesebben

38. Tavaszi Mûvészeti. Fesztivál 2012. MÁJUS 11 26. KLAUZÁL HÁZ. 2012. május-június

38. Tavaszi Mûvészeti. Fesztivál 2012. MÁJUS 11 26. KLAUZÁL HÁZ. 2012. május-június 38. Tavaszi Mûvészeti Fesztivál 2012. MÁJUS 11 26. KLAUZÁL HÁZ 2012. május-június Tartalom: 03. Szabolcs Attila, polgármester fesztiválköszöntõje 04. A 38. Tavaszi Mûvészeti Fesztivál programajánlója 05.

Részletesebben

Ingyenes. I. évfolyam, 1 szám 2007.szeptember 8. Ceglédi. Sidinek. bekötötték a fejét

Ingyenes. I. évfolyam, 1 szám 2007.szeptember 8. Ceglédi. Sidinek. bekötötték a fejét Ingyenes Ceglédi I. évfolyam, 1 szám 2007.szeptember 8. P A N O R Á M A Sidinek bekötötték a fejét 2700 Cegléd, Törteli út 24. Tel.: 53/310-239, 311-589 20 év az építõiparban és a kereskedelemben Õszi

Részletesebben

INTÉZMÉNYEGYSÉGEINK ELÉRHETŐSÉGE, NYITVA TARTÁSA

INTÉZMÉNYEGYSÉGEINK ELÉRHETŐSÉGE, NYITVA TARTÁSA INTÉZMÉNYEGYSÉGEINK ELÉRHETŐSÉGE, NYITVA TARTÁSA Csengey Dénes Kulturális Központ 7030 Paks, Gagarin u. 2. titkárság: 75/830-358, szakmai igazgató: 75/830-351, gazdasági vezető: 75/830-359, szervezés:

Részletesebben

Klebelsberg Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria 2013. február Klebelsberg Kultúrkúria www.kulturkuria.hu www.facebook.com/kulturkuria 1028 Budapest, Templom utca 2 10. Tel.: +36 1/392 0860 e-mail: info@kulturkuria.hu Ajánló február 2. szombat 15 00

Részletesebben

PÉKEKET KERES A SZADA CENTER ÉS A VERES CENTER

PÉKEKET KERES A SZADA CENTER ÉS A VERES CENTER kapcsolódjon Hozzánk MeGÚJUlt FaCebook oldalunkon, HoGy együtt naprakészek legyünk! kisterseg.veresegyhazi ahol a legfrissebb híreket, programokat találja, és ahol Ön is elmondhatja a véleményét. Vászonkép

Részletesebben

Bölcsőde Bölcsődénk szerepel az Iránytű szakmai folyóiratban. Farsangi vigassággal búcsúztattuk a telet, pirosba öltöztünk a Dóri Ház lakóiért.

Bölcsőde Bölcsődénk szerepel az Iránytű szakmai folyóiratban. Farsangi vigassággal búcsúztattuk a telet, pirosba öltöztünk a Dóri Ház lakóiért. ANK H Í R L E V É L 2013/ 2. szám Tartalom: Intézményi egységek rövid hírei: Intézményvezetés Beszámolunk a II. SNI Szépíró verseny megyei döntőjéről. Megtartottuk a Szak alkalmazotti értekezletet. Mi

Részletesebben