HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. FM Kétirányú riasztóhoz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. FM Kétirányú riasztóhoz"

Átírás

1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FM Kétirányú riasztóhoz Tartalomjegyzék Funkciók Ikonok Távirányítóval kapcsolatos fontos megjegyzések Alapfunkciók Riasztás Néma riasztás Autókeresés Hatástalanítás A csomagtér kinyitása távirányítóval Rablásgátlás és vészhívás Riasztás funkciók LED riasztó Riasztás Riasztási memória Vészleállítás Kiegészítő funkciók Idő beállítása Emlékeztetés az aktiválásra/automatikus aktiválás Központi zár Ajtónyitás jelzés Újra aktiválás Memória kikapcsoláskor Elektronikus/pneumatikus ajtózárás Jelerősség Pozitív/negatív trigger kiválasztása Speciális hangjelzés Központi egység funkciói Kódtanítás Kód törlése Technikai jellemzők Problémamegoldás Tartozékok Bekötési rajz

2 Funkciók Élesítés Hatástalanítás Néma riasztás Csomagtér nyitás Autókeresés Élesítés: Nyomja meg az élesítés gombot, ezzel lezárja az ajtót és a rendszerben aktiválódik a hang- illetve fényriasztás. Miután elindította autóját, nyomja meg még egyszer a gombot, az ajtók bezáródnak. Ha a rendszer aktív módban van, ugyanennek a gombnak a lenyomásával tudja kikapcsolni a riasztást. Hatástalanítás: Nyomja meg a hatástalanítás gombot, mellyel ki tudja kapcsolni a rendszert, ekkor a központi zár is kiold. A be- és kikapcsoláshoz tartsa nyomva ezt a gombot. Néma élesítés: Nyomja meg a néma riasztás gombot, így a rendszer a néma üzemmódba lép. Miután elindította az autót, a rendszerben aktiválódik a lopásgátlás. A riasztó kikapcsolásához nyomja meg szintén ezt a gombot. Csomagtérnyitás: A csomagtér kinyitásának érdekében tartsa nyomva a csomagtér nyitás gombot körülbelül 3 másodpercig. Autókeresés: Amint lenyomta az autókeresés gombot, a rendszer fény adásával és hangjelzéssel segít megkeresni autóját. Ikonok Élesítés, ezt a szimbólumot látja, ha a rendszer aktiválva van. Kioldás, ezt a szimbólumot látja, ha a rendszer hatástalanítva van.

3 Riasztás hanggal illetve Az elem töltöttségét jelzi: néma riasztás funkciót jelent. Tele Megfelelő töltöttség Alacsony töltöttség Lemerült Csomagtér nyitásakor jelenik meg ez a szimbólum. Lopáskor, az autó indításakor jelenik meg a kijelzőn. Lopás esetén az ajtó kinyitásakor villan fel ez a jel. Jelerősség Az autó lámpájának villogását jelenti riasztás közben. Ez a jelkép akkor jelenik meg a kijelzőn, amikor valaki hozzáér az autóhoz. A távirányítóval kapcsolatos fontos megjegyzések Ügyeljen az LCD kijelző épségére! Mivel a riasztó rendszer távolról is vezérelhető, a vételi zavar a különböző környezeti hatásokból adódhat. Ügyeljen, hogy a készüléket ne érje nedvesség! Idejében cserélje ki az elemeket, alacsony töltöttségnél ugyanis az adó nem veszi a jelet az elvárt mértékben. Kapcsolja ki a távirányítót, ha hosszabb ideig nem használja. Ha a távirányító magas frekvenciára kerül vagy a hőmérséklet 60 C fölé vagy -20 C alá esik, a készülék nem működik a kívánt módon. Repülőgépre ne vigye magával vagy kapcsolja ki! A balesetek elkerülése érdekében, ha probléma adódik, hívjon gyakorlott technikust a javításhoz! Használat előtt kapcsolja be a távirányítót! Kikapcsolás: A távirányító kikapcsolt állapotban van Nyomja meg a hatástalanítás gombot Amíg zenét hall, a kódfelismerés zajlik Lopás esetén az LCD kijelzőn különböző szimbólumok jelennek meg és a lámpák villogni kezdenek.

4 Alapfunkciók Riasztás Az autó leállítása után vegye ki a kulcsot, csukja be az ajtókat és nyomja meg az élesítés gombot! A sziréna egyszer megszólal, az ajtó lezáródik, az autó indexlámpája és a LED egyet villan, ekkor belépett a riasztás módba. A távirányító egy bi hangot ad, felvillan, felvillan kétszer, háttérfényként piros fény jelenik meg. Néma riasztás Az autó leállítása után vegye ki a kulcsot, csukja be az ajtókat és nyomja meg a néma riasztás gombot! Az ajtók lezáródnak, az autó lámpája és a LED felvillan egyszer, ekkor a rendszer a néma riasztás módba lép. A távirányító egyszer megszólal, felvillan majd felvillan kétszer, a háttérben piros fény fog világítani. Autókeresés Amennyiben nem tudja, hol parkolt le autójával, a riasztó segít az autókeresési funkcióval Önnek megtalálni. Nyomja meg az autókeresés gombot. A felvillanó fények és a sziréna segít az autó helyének meghatározásában.

5 Hatástalanítás A riasztó kikapcsolásához nyomja meg a hatástalanítás gombot. Az ajtózárak így kinyithatók, az autó lámpája felvillan háromszor, a sziréna kétszer szólal meg, ezek után a riasztó hatástalanná válik. A távirányító két hangot ad, felvillan, miután felvillan háromszor és zöld fény jelenik meg. Amikor néma riasztás módban van és ki szeretné kapcsolni a riasztót, nyomja meg a hatástalanítás gombot, ekkor az ajtókat kinyithatja, a sziréna nem szólal meg, de a lámpa háromszor felvillan. A csomagtér kinyitása távirányítóval Tartsa nyomva a gombot körülbelül 3 másodpercig, a távirányító kétszer megszólal és a szimbólum fog megjelenni 3 másodpercig. Ezek után a csomagtér kinyílik. Megjegyzés: 1. A rendszert úgy alakították ki, hogy illeszkedjen az autó csomagtér nyitójához. 2. Ha mégsem, miután kikapcsolta a riasztót, kulccsal nyissa ki a csomagteret, ezzel automatikusan újra fogja aktiválni a rendszert. Rablásgátlás és vészhívás Vezetés közben nyomja meg a gombot egyszer, az autó indexlámpája felvillan 5 másodpercre, eközben nyomja meg a gombot egyszer, az index egyszer felvillan, majd ezután 15 másodperc

6 elteltével a sziréna hosszabb időre bekapcsol, az autó lámpája felvillan és a rendszer belép a rablásgátlás üzemmódba. (Olyan rablásgátlás mód kiválasztása is lehetséges, melyben miután a sziréna megszólal 5 másodpercre, a motor leáll és nem lehet elindítani), nyomja meg a gombot (a rendszer készen áll a rablásgátlási üzemmód belépésére -- ha először szeretne belépni ebbe az üzemmódba, nyomja meg a gombot és a gombot.) Riasztás funkciók LED riasztó Riasztás után a LED másodpercenként villogni fog, mellyel jelzi a tulajdonosnak, hogy a riasztó rendszer aktiválódott. Ilyenkor ha kinyitja az ajtót, el szeretné indítani a motort és fékez vagy kinyitja a csomagteret, a trigger riasztás után a LED villogni fog, míg le nem állítja azt. Riasztás Ha a riasztó aktiválva van és az autót megkísérelik feltörni, először ötször szólal meg a riasztó és az autó indexe ötször villan fel. A tulajdonost a távirányító LCD kijelzője figyelmezteti ( ). Ha 5 másodpercen belül még egyszer megpróbálják feltörni az autót, a sziréna ismét megszólal körülbelül 30 másodpercre, az indexlámpa villog, az autót lezárja, nem lehet elindítani és a távirányító is hangot ad ki 20 másodpercig. A riasztás kezdete után megjelenik a kijelzőn és a szimbólum sárga fény mellett. Ha a riasztó néma módban van és kísérletet tesznek az autó feltörésére, csak az index fog világítani és az autót nem lehet elindítani. Ha a riasztó rendszer aktiválva van és az ajtókat vagy a csomagteret kinyitják/elindítják a motort/fékeznek, riasztó bekapcsol: a sziréna 30 másodpercig csipog, az index villog, az indításgátlás pedig aktiválódik, a távirányító körülbelül 20 másodpercig szól és jeleníti meg.. Riasztási memória Élesített módban, ha a rendszert riasztó hatás éri, ezt az információt a riasztási memória el tudja tárolni. Később, amikor a rendszert hatástalanította a tulajdonos, a memória funkció figyelmeztetni fogja őt, hogy ellenőrizze autóját. Az adó pedig kijelzőjén megjeleníti a riasztási eseménynek megfelelő ikonokat.

7 Vészleállítás Abban az esetben, ha a távirányító elveszett vagy megsérült, nyissa ki az ajtót kulcsával és indítsa el az autót, majd nyomja meg a vész hatástalanító gombot. Így a riasztó kikapcsol. Kiegészítő funkciók Idő beállítása: Óra és perc beállítása (24 órás megjelenítés) 1. Tartsa nyomva a + gombot körülbelül 3 mp-ig, míg a második ikon eltűnik, majd újra világítani nem kezd. 2. Nyomja meg a gombot az óra beállításához. Minden egyes gombnyomással egy órát ugrik a kijelző. 3. Nyomja meg a gombot a percek hozzáadásához. Minden egyes gombnyomás egy percet jelent. 4. Ha nyomva tartja a gombot óránként ugrik az érték, ha pedig a percek beállításánál tartja lenyomva a gombot, akkor 0.5 mp-et ad hozzá. 5. Miután elérte a kívánt időt, nyomja meg a gombokat, a második ikon először eltűnik, majd újra világítani fog. Ekkor kilép a programozási módból. Emlékeztetés az aktiválásra/automatikus aktiválás Miután a motor leállt, a vezető pedig bezárta az ajtókat, az ikon fog megjelenni a távirányító LCD kijelzőjén és pár másodpercig a távirányító hangjelzést ad ki és villogni kezd. Ha automatikus aktiválást szeretne beállítani (J5 mód), zárja be az ajtókat, majd egy másodperc elteltével a rendszer aktiválódni fog. Központi zár Vezetés közben, a gomb lenyomása után, a központi zár aktiválódik. A gomb megnyomásával kioldja a központi zárat. A riasztó nem kapcsolódik be. A vezetés elkezdését követő 15 másodperc után fékezéskor, az ajtók automatikusan bezáródnak. Ha a jármű megáll, az ajtókat ki lehet nyitni. Ha az utazás ideje alatt az ajtót kinyitják majd becsukják, körülbelül 15 másodperc után az ajtók feloldódnak a zár alól. Ajtónyitás jelzés A J4 mód kiválasztásával lehetővé teszi, hogy az ajtó kinyitását fényjelzés kísérje: ha leállítja az autót és kinyitja az ajtót, a villogás azonnal felhívja a többi autós figyelmét a biztonságos autózás érdekében. Választhat olyan J4 módot is, ami nem ad ki fényjelzést az ajtó kinyitását követően, miután leállította a motort. A gyári alapbeállításként a rendszer villogni fog az ajtók kinyitását követően!

8 Újra aktiválás Amennyiben a rendszer aktivált módban van és megnyomja a hatástalanító gombot, Ön pedig nem nyitja ki az ajtót az elkövetkezendő 25 másodpercben, a riasztó újraaktiválódik és lezárja az ajtókat. Ennek megerősítéseként a távirányító hangot ad ki. Memória kikapcsoláskor Ha a rendszer lemerül, kikapcsol, majd pedig áramforráshoz csatlakoztatjuk, visszakapcsoláskor az utoljára beállított helyzetet jeleníti meg. Elektronikus és pneumatikus ajtózárás A központi egységen választhatja a J2 módot: az elektronikus ajtózárást vagy a pneumatikus ajtózárást. A riasztó beépítésekor tudja ezt megtenni az autó típusának megfelelően. Alapértelmezettként az elektronikus ajtózár adott. Jelerősség A rendszer aktiválását követően az egység minden második percben jelzést ad, ezzel biztosítja, hogy a távirányító a hatótávolságon belül van. Az alábbi ikonok mutatják a jel erősségét az LCD kijelzőn: Kiváló jelerősség Megfelelő jelerősség Gyenge jelerősség Nincs jel Pozitív vagy negatív trigger kiválasztása A pozitív vagy negatív triggert az autó típusának megfelelően kell választani a J1 módban. A negatív triggert állították be alapértelmezettként. Speciális hangjelzés Miközben a kapcsoló a központi egységgel kommunikál, nem reagál a többi funkcióra, ezt egy speciális hanggal jelzi.

9 Központi egység funkciói A jármű típusa szerint válassza ki az annak megfelelő módot. J1 (+,- ajtózár) J2 (elektronikus/pneumatikus ajtózár) J3 rablásgátlás indításgátlóval vagy anélkül J4 ajtónyitás fényjelzéssel vagy anélkül J5 automatikus riasztás -ajtózár elektronikus ajtózár rablásgátlás indításgátlóval ajtónyitás fényjelzéssel automatikus riasztás +ajtózár pneumatikus ajtózár rablásgátlás indításgátló nélkül ajtónyitás fényjelzés nélkül nem automatikus riasztás Kódtanítás Ha a távirányító elveszett, újat is illeszthet a központi egységhez az alábbiak szerint: 1. Tartsa nyomva a féket. 2. Nyissa ki az ajtót. 3. Fordítsa el a kulcsot az OFF majd az ON irányába háromszor, végül hagyja ON helyzetben. Ezek után a fények világítanak. 4. Körülbelül 2 másodperccel később, nyomja meg az élesítés gombot az új távirányítón, a sziréna megszólal háromszor. Ekkor sikeresen befejeződött a kódtanítás. Figyelem! Legfeljebb kettő távirányítót tud párosítani a központi egységhez. Kód törlése Abban az esetben, ha a távirányító elveszett, le kell törölnie az egységről az elveszett adó kódját. Ezt az alábbi módon teheti meg: 1. Tartsa lábát a féken! 2. Nyissa ki az ajtót! 3. Mozgassa a kulcsot OFF állásból ON-ra ötször, majd végül az OFF álláson hagyja. Az indexek világítanak, pár mp után a szirénák három bip hangot fognak kiadni, mellyel megtörténik az összes eddigi kód törlése.

10 Technikai jellemzők: Feszültség: 431±0.05 MHZ Moduláció: FM Központi egység: A. Feszültség: DC 12 V ± 3V B. Statikus áram: 20mA C. A sziréna hangerőssége: 105~125dB Távirányító: A. Feszültség: 3.1~4.15V B. Statikus áram: 50uA Problémamegoldás 1. A sziréna a telepítés után is szól és nem lehet hatástalanítani a távkapcsolóval. - ellenőrizze a vezetéket - ellenőrizze a központi egység biztosítékát - ellenőrizze, hogy összeillőek-e a kódok az adó és a központi egység között. A problémát megoldhatja az is, ha újra elvégzi a kódtanítást. 2. Riasztás módban a rendszer egy kis érintésre is beriaszt. A riasztó bekapcsol, ha egy teherautó elmegy a parkoló autó mellett. - előfordulhat, hogy túl magas érzékenységre állította be a szenzort. A gomb elforgatásával csökkentheti ezt az értéket. Ha a probléma még ezek után is fennáll, cserélje ki a szenzort. 3. A távirányító segítségével tudja aktiválni a rendszert. A központi zár azonban nem reagál. - ellenőrizze, a központi zár vezetékét. Előfordulhat, hogy rövidzárlat miatt megrongálódott. - ellenőrizze, hogy a központi zár biztosítékát - ellenőrizze újra a vezetékeket 4. A rendszer hatástalanítása után, az index nem világít az ajtók kinyitásakor. - ellenőrizze az ajtóban levő trigger vezetéket 5. A központi zár (pneumatikus zárral) nem vezérelhető a távirányítóval, amikor a rendszer aktiválva vagy hatástalanítva van. - ellenőrizze, hogy a zár kapcsoló a pneumatikus zár pozícióban van-e - ellenőrizze, hogy a központi zár vezetéke helyesen van-e csatlakoztatva 6. A sziréna nem működik megfelelően. - ellenőrizze, hogy a rendszer néma módban van-e - ellenőrizze, hogy a sziréna össze van-e kötve a központi egységgel 7. A riasztás aktiválása/hatástalanítása után 10 mp-en belül a sziréna hangosan megszólal. - ellenőrizze a szenzor érzékenységét - ellenőrizze a vezetéket az ajtó és a fék között 8. A távirányítóval gyenge észlelés vagy kis tartományban - ellenőrizze a használati útmutató alapján, hogy a központi egység jó helyen van-e

11 - ellenőrizze a kapcsolatot a központi egység és az antenna között - ellenőrizze, hogy van-e magas épület vagy rádióadó a környéken. A magas frekvenciájú elektromágneses hullám megzavarhatja az adó működését. - ellenőrizze az elem állapotát. Alacsony töltöttség eredményezheti az adó gyengébb működését. Tartozékok: távirányító, központi egység, sziréna, szenzor, vezeték, antenna, LED, relé BEKÖTÉSI RAJZ Központi egység: 1. A központi egységet rejtett helyre tegye, lehetőleg a műszerfal alá. 2. A vezetékeket a bekötési rajz segítségével csatlakoztassa! 3. Minden elem vezetékét csatlakoztassa a központi egységhez! 4. A csatlakoztatás után ellenőrizze, hogy megfelelően kapcsolódnak-e az egyes vezetékek!

12 Központi zár: 1. Ha az autó rendelkezik központi zárral, ítélje meg, hogy pozitív vagy negatív trigger. Használja a 2. és a 3. ábrát a bekötéshez! 2. Ha az autó központi zárral van felszerelve, de a vezető oldali ajtóban nincs motor, (a másik háromban van) a bekötéshez a 4. ábra lehet segítségére. 3. Az autó központi zárral felszerelt, van pneumatikus és elektromos zára is, csatlakoztassa a vezetéket a pneumatikus zár bemenetéhez, hogy aktiválja azt. (5. kép) 4. Ha az autó nem rendelkezik központi zárral, nézze a 2. képet.

AUTÓRIASZTÓ SPY, PKE SYSTEM LA3

AUTÓRIASZTÓ SPY, PKE SYSTEM LA3 N09091 AUTÓRIASZTÓ SPY, PKE SYSTEM LA3 Használati útmutató A távirányító gombjainak funkciói Élesítés Hatástalanítás Néma riasztás Autókeresés Élesítés Nyomja meg az élesítés gombot egyszer. A sziréna

Részletesebben

LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató Tartalomjegyzék Alap funkciók Riasztás funkciók Kiegészítő funkciók

LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató Tartalomjegyzék Alap funkciók Riasztás funkciók Kiegészítő funkciók LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató Tartalomjegyzék Ikonok az LCD kijelzőn... 2 Ki/Be kapcsolás beállításai...... 3 Energiaszint kijelzése... 3 Alap funkciók Hang/fény riasztás beállítása... 4 Néma riasztás

Részletesebben

LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató

LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató Tartalomjegyzék Ikonok az LCD kijelzőn... 2 Ki/Be kapcsolás beállításai...... 3 Energiaszint kijelzése... 3 Alap funkciók Hang/fény riasztás beállítása... 4 Néma riasztás

Részletesebben

LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató Tartalomjegyzék Alap funkciók Riasztás funkciók Kiegészítő funkciók

LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató Tartalomjegyzék Alap funkciók Riasztás funkciók Kiegészítő funkciók LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató Tartalomjegyzék Ikonok az LCD kijelzőn... 2 Ki/Be kapcsolás beállításai...... 3 Energiaszint kijelzése... 3 Alap funkciók Hang/fény riasztás beállítása... 4 Néma riasztás

Részletesebben

LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató

LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató LC112 Kétirányú autóriasztó útmutató Tartalomjegyzék Ikonok az LCD kijelzőn... 2 Ki/Be kapcsolás beállításai...... 3 Energiaszint kijelzése... 3 Alap funkciók Hang/fény riasztás beállítása... 4 Néma riasztás

Részletesebben

Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő

Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő kimenet (külső CPL relé nélkül) Állandó távirányított Zárás/Nyitás

Részletesebben

SMP 1000B Autóriasztó Használati útmutató

SMP 1000B Autóriasztó Használati útmutató SMP 1000B Autóriasztó Használati útmutató Tartalomjegyzék Funkciók Ikonok az LCD kijelzőn Energiaszint kijelzése Alap funkciók Hang/fény riasztás beállítása Néma riasztás beállítás Hatástalanítás Autókeresés

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Riasztás/bezárás/lopásgátló riasztás(2):

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Riasztás/bezárás/lopásgátló riasztás(2): HASZNÁLATI UTASÍTÁS Riasztás/bezárás/lopásgátló riasztás(2): A: Élesítés: az élesítés gomb megnyomásával a sziréna egyet csipog és fényszórók egy rövidet villannak. A központ zár automatikusan lezárja

Részletesebben

LC116S Autóriasztó Használati útmutató

LC116S Autóriasztó Használati útmutató LC116S Autóriasztó Használati útmutató Tartalomjegyzék Funkciók Ikonok az LCD kijelzőn Energiaszint kijelzése Alap funkciók Hang/fény riasztás beállítása Néma riasztás beállítás Hatástalanítás Autókeresés

Részletesebben

SMP HT-800F Kétirányú autóriasztó használati útmutatója

SMP HT-800F Kétirányú autóriasztó használati útmutatója SMP HT-800F Kétirányú autóriasztó használati útmutatója Technikai jellemzők Központi egység Működési feszültség: 12V±3V Statikus áram: 15mA Sziréna: 105~125dB Hőmérséklet: -40ºC ~ +70ºC Frekvencia: 433.92MHz

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tolatóradarhoz

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tolatóradarhoz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tolatóradarhoz Tartalomjegyzék Beépítés és bekötési rajz Vázlatos bekötési ábrák Szenzorok beépítése A kijelző elhelyezése Központi egység telepítése Funkciók Riasztás A rendszer működése

Részletesebben

Vehicle Security System VSS 1. Rendszer beállítási útmutató - Hungarian

Vehicle Security System VSS 1. Rendszer beállítási útmutató - Hungarian Vehicle Security System VSS 1 Rendszer beállítási útmutató - Hungarian Tisztelt Vásárló, Ebben az útmutatóban a következőkhöz találja meg a szükséges információt és műveleteket : A riasztórendszer üzembeállításának

Részletesebben

Autó biztonsági rendszer MISTRAL MAX R1. Felhasználói és beszerelői kézikönyv

Autó biztonsági rendszer MISTRAL MAX R1. Felhasználói és beszerelői kézikönyv Autó biztonsági rendszer MISTRAL MAX R1 Felhasználói és beszerelői kézikönyv A RENDSZER TULAJDONSÁGAI: Ugrókódos távirányítók Választható csendes be és kikapcsolás Programozható passzív élesedés Automatikus

Részletesebben

JSE-L688 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MOTORKERÉKPÁR RIASZTÓ ÉS TÁVINDÍTÓ

JSE-L688 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MOTORKERÉKPÁR RIASZTÓ ÉS TÁVINDÍTÓ JSE-L688 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MOTORKERÉKPÁR RIASZTÓ ÉS TÁVINDÍTÓ Megjegyzések: 1. A távindító rendszer használatával egy idıben a motorkerékpár indítókulcsa nem helyezhetı be, mert ez a biztosíték kiolvadását

Részletesebben

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com ES-S6A Beltéri sziréna www.etiger.com HU Jellemzők Az ES-S6A használható kiegészítő szirénaként a riasztó rendszerhez csatlakoztatva, vagy önálló szirénaként távirányítóhoz és / vagy vezeték nélküli érzékelőkhöz

Részletesebben

OKOS RFID KULCS Gomb#1 Gomb#2 Gomb#3 Gomb#4. Zárás Nyitás Motorindítás Járműkeresés

OKOS RFID KULCS Gomb#1 Gomb#2 Gomb#3 Gomb#4. Zárás Nyitás Motorindítás Járműkeresés 760 RFID MOTORKERÉKPÁR RIASZTÓ RENDSZER OKOS RFID KULCS... 2 A JELADÓ MŰKÖDÉSE... 3 RENDSZER FUNKCIÓK... 4 KIHANGOSÍTÓ OKOS RFID TECHNOLÓGIA... 4 ALACSONY AKKUMULÁTORFIGYELMEZTETŐ JELZÉSEK... 5 ENERGIATAKARÉKOS

Részletesebben

Ranger 5160/5163. Kétirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói kézikönyv

Ranger 5160/5163. Kétirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói kézikönyv Ranger 5160/5163 Kétirányú autóriasztó rendszer Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Felhasználói Kézikönyv Telepítői Kézikönyv Figyelmeztetések 3 Tartozékok 12 Főbb jellemzők 3 Vezérlő telepítési tanácsok

Részletesebben

G-760 Használati utasítás

G-760 Használati utasítás G-760 Használati utasítás Használati utasítás Az LCD-s távirányító alapfunkciói: 1. gomb: a. Beélesítés/kioldás csipogással az 1-es gomb egyszeri megnyomása b. Csomagtartó nyitás funkció az 1-es gomb 2

Részletesebben

CMF 14+ Saját távirányítóval és a gépkocsi távirányítójával is működtethető riasztókészülék. Telepítési útmutató

CMF 14+ Saját távirányítóval és a gépkocsi távirányítójával is működtethető riasztókészülék. Telepítési útmutató CMF 14+ Saját távirányítóval és a gépkocsi távirányítójával is működtethető riasztókészülék Telepítési útmutató Tartalomjegyzék A készülék tulajdonságai 3 Műszaki specifikáció 3 A készlet tartalma 4 A

Részletesebben

Használati útmutató. Autóriasztó PNI OV288

Használati útmutató. Autóriasztó PNI OV288 Használati útmutató Autóriasztó PNI OV288 1 FUNKCIÓK LEIRÁSA 1. Riasztás: Állítsa le a a hajtóművet és lépjen ki az autóból. Nyomja meg a gombot a távirányitóról, a jelzőlámpák egyszer fognak pislogni,

Részletesebben

Felhasználói utasítás és -LCD kijelző tájékoztató. 1.Hatástalanítás 2.Csendes üzemmód 3.Hallható riasztás 4.Térerő

Felhasználói utasítás és -LCD kijelző tájékoztató. 1.Hatástalanítás 2.Csendes üzemmód 3.Hallható riasztás 4.Térerő Felhasználói utasítás és -LCD kijelző tájékoztató.hatástalanítás 2.Csendes üzemmód 3.Hallható riasztás 4.Térerő 5.Ütés érzékelő 6.Billenés érzékelő 7.Szervíz mód 8.Járó motor 9.Trigger be 0.Auto immobilizer.auto

Részletesebben

DS500 CAN U CANBUS AUTÓRIASZTÓ TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. www.metroman.hu. Oldal: 1 / 7

DS500 CAN U CANBUS AUTÓRIASZTÓ TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. www.metroman.hu. Oldal: 1 / 7 DS500 CAN U CANBUS AUTÓRIASZTÓ TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ www.metroman.hu Oldal: 1 / 7 DS500 CAN készülék főbb jellemzői a DS500 CAN U verzió ultrahangos érzékelőket tartalmaz 2 különálló jelbemenet

Részletesebben

Egyirányú motorkerékpár riasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv SK21

Egyirányú motorkerékpár riasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv SK21 Egyirányú motorkerékpár riasztó rendszer Felhasználói Kézikönyv SK21 Figyelmeztetések 1. A rendszer telepítését csak képzett szakember végezheti. 2. A telepítés elkezdése előtt ellenőrizze a motorkerékpár

Részletesebben

H P S 8 4 1 P T L ( H )

H P S 8 4 1 P T L ( H ) H P S 8 4 1 P T L ( H ) H A S Z N Á L A T I U T A S Í T Á S C ANB US A U T Ó R I A S Z T Ó + R A B L Á S G Á T L Ó R E N D S Z E R Működés RIASZTÓ BEKAPCSOLÁSA Nyomja meg a gépkocsi gyári távirányítójának

Részletesebben

Ranger Kétirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv

Ranger Kétirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv Ranger-4328 Kétirányú autóriasztó rendszer Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék Felhasználói Kézikönyv Telepítői Kézikönyv Figyelmeztetések 3 Tartozékok 13 Főbb jellemzők 3 Vezérlő telepítési tanácsok

Részletesebben

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató Aartech Easy Lock típusú kódkilincs ismertető A kódkilincs 35 80 mm vastagságú ajtókhoz alkalmazható, ahol az 5. ábrán B-vel jelölt távolság legalább 21 mm. Kisebb távolság esetén (legfeljebb 14 mm-ig),

Részletesebben

Beta rendszer általános leírás

Beta rendszer általános leírás Beta rendszer általános leírás Ki és bekapcsolás A távirányító használata: Élesítés (bekapcsolás) : a piros gomb 1 mp. nyomva tartásával érhet el. Ilyenkor a központ 3 rövid sípszóval jelzi, hogy az élesedési

Részletesebben

888X1O 888X2O. Kétirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv

888X1O 888X2O. Kétirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv 888X1O 888X2O Kétirányú autóriasztó rendszer Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék Felhasználói Kézikönyv Figyelmeztetések Főbb jellemzők Műszaki jellemzők Adó be- és kikapcsolása (csak újratölthető adónál)

Részletesebben

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Riasztórendszer távvezérlő Beállítási útmutató - Hungarian Kedves vásárló! Ebben az útmutatóban megtalálja a meghatározott tulajdonságok aktiválásához

Részletesebben

RX V. Műszaki jellemzők. 1 CSATORNÁS TANÍTHATÓ RÁDIÓS VEVŐ 433,92 Mhz. Telepítési és használati útmutató KAPU AUTOMATIZÁLÁS VEVŐ CSATLAKOZÓI

RX V. Műszaki jellemzők. 1 CSATORNÁS TANÍTHATÓ RÁDIÓS VEVŐ 433,92 Mhz. Telepítési és használati útmutató KAPU AUTOMATIZÁLÁS VEVŐ CSATLAKOZÓI RX 4331 12-24V 1 CSATORNÁS TANÍTHATÓ RÁDIÓS VEVŐ 433,92 Mhz Telepítési és használati útmutató KAPU AUTOMATIZÁLÁS 1. ábra VEVŐ CSATLAKOZÓI Műszaki jellemzők ANTENNA RX 4331 12-24V Tápellátás 12v / 24V ac

Részletesebben

CAESAR CT-220UR-24V autóriasztó + rablásgátló

CAESAR CT-220UR-24V autóriasztó + rablásgátló CAESAR CT-220UR-24V autóriasztó + rablásgátló Felhasználói útmutató Kedves Vásárló! Megtisztelve érezzük magunkat, hogy termékünket választotta. A CAESAR készülékcsalád már 1995 óta van forgalomban. Folyamatosan

Részletesebben

888E. Kétirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv

888E. Kétirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv 888E Kétirányú autóriasztó rendszer Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék Felhasználói Kézikönyv Figyelmeztetések Főbb jellemzők Műszaki jellemzők Adó felépítése és ikonok Adó nyomógombok Adó akku töltés

Részletesebben

MISTRAL MAX 2 R. Autóriasztó beszerelési útmutató. www.metroman.hu

MISTRAL MAX 2 R. Autóriasztó beszerelési útmutató. www.metroman.hu MISTRAL MAX 2 R Autóriasztó beszerelési útmutató www.metroman.hu RENDSZER TULAJDONSÁGOK: Ugrókódos rendszer Ki/be kapcsolás távirányítóval Néma ki/be kapcsolás Passzív élesítés Automatikus újraélesedés

Részletesebben

PC160 VEZÉRLŐEGYSÉG 24 VDC HAJTÓ MOTOR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

PC160 VEZÉRLŐEGYSÉG 24 VDC HAJTÓ MOTOR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV PC160 VEZÉRLŐEGYSÉG 24 VDC HAJTÓ MOTOR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TARTALOMJEGYZÉK 1. PC160 VEZÉRLŐ EGYSÉG 2. ÁLLÍTÁSOK 2.1 SW1 DIP KAPCSOLÓ ÁLLÍTÁS 2.2 FUNKCIÓ KAPCSOLÓK ÉS LED FÉNYJELZÉSEK 2.3 TÁVIRÁNYÍTÓ

Részletesebben

RR.1WBV/RR.2WBV 433,92 MHz-en működő egy-/kétcsatornás ugró kódos rádióvevők

RR.1WBV/RR.2WBV 433,92 MHz-en működő egy-/kétcsatornás ugró kódos rádióvevők 1 RR.1/RR.2 1 RR.1WBV/RR.2WBV 433,92 MHz-en működő egy-/kétcsatornás ugró kódos rádióvevők * csak a kétcsatornásnál 2 RR.1/RR.2 2 ADVANTAGE rendszerrel kompatíbilis ugró kódos 433,92 MHz-en működő egy-

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS H P S 8 4 0 N E W ( H ) C A N B U S A U T Ó R I A S Z T Ó

HASZNÁLATI UTASÍTÁS H P S 8 4 0 N E W ( H ) C A N B U S A U T Ó R I A S Z T Ó HASZNÁLATI UTASÍTÁS H P S 8 4 0 N E W ( H ) C A N B U S A U T Ó R I A S Z T Ó Működés RIASZTÓ BEKAPCSOLÁSA Nyomja meg a gépkocsi gyári távirányítójának záró gombját. Az aktiválást a következők erősítik

Részletesebben

CAN 700 (H) HASZNÁLATI UTASÍTÁS

CAN 700 (H) HASZNÁLATI UTASÍTÁS CAN 700 (H) HASZNÁLATI UTASÍTÁS AUTÓRIASZTÓ Működés RIASZTÓ BEKAPCSOLÁSA Nyomja meg a gépkocsi gyári távirányítójának záró gombját. Az aktiválást a következők erősítik meg: Indexvillogás a gépkocsi zárási

Részletesebben

Néma riasztás. Hatástalanítás. Segélyhívás. Autókeresés

Néma riasztás. Hatástalanítás. Segélyhívás. Autókeresés LC619 GSM távindításos GSM alapú autóriasztó Használati útmutató Technikai adatok Központi egység: Mérete: 140 125 36 mm Működési feszültség:12v±2v (GSM modul maximum áram: 2A) Központi zár: 10A ACC ON1,

Részletesebben

Torlift II típusú garázsajtó nyitó szerelési és üzemeltetési útmutató

Torlift II típusú garázsajtó nyitó szerelési és üzemeltetési útmutató Torlift II típusú garázsajtó nyitó szerelési és üzemeltetési útmutató 1. A berendezés működése Micro vezérlő egy nyomógomb a nyitáshoz, stophoz és záráshoz. A Beépített lámpa nyitáskor vagy záráskor 3

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 2 Telepítés A rendszer standard telepítése Eszköz leírása Eszköz mérete 4

Tartalomjegyzék. 2 Telepítés A rendszer standard telepítése Eszköz leírása Eszköz mérete 4 PL500 Tartalomjegyzék 1 Figyelmeztetések 2 2 Telepítés 3 2.1 A rendszer standard telepítése 3 2.2 Eszköz leírása 3 2.3 Eszköz mérete 4 2.4 Hajtómotor és fogasléc telepítése 4 2.5 Telepítés ellenőrzése

Részletesebben

TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató

TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató 1. A BERENDEZÉS MŐKÖDÉSE Távirányító egy nyomógomb a nyitáshoz, stophoz és záráshoz. A beépített lámpa nyitáskor vagy záráskor 3 percig világít,

Részletesebben

Használati útmutató a HPB1 3.5, HPB1 4.0, HPB2 3.5, HPB2 4.0, HPB4 4.0 HPB5 3.5, HPB5 4.0, HPB6 WFS riasztókhoz

Használati útmutató a HPB1 3.5, HPB1 4.0, HPB2 3.5, HPB2 4.0, HPB4 4.0 HPB5 3.5, HPB5 4.0, HPB6 WFS riasztókhoz Használati útmutató a HPB1 3.5, HPB1 4.0, HPB2 3.5, HPB2 4.0, HPB4 4.0 HPB5 3.5, HPB5 4.0, HPB6 WFS riasztókhoz FORGALMAZÓ SETECH Meta Hungária Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 130. Tel/fax: 06 1 206-1881

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV +DJ\RPiQ\RV WĦ]MHO]Ę N ]SRQWRN Tartalomjegyzék 1. Felhasználói útmutató......3 1.1 LED jelzések... 3 1.2 Akusztikus figyelmeztetések... 6 1.3 Vezérlőgombok... 6 1.4 Kezelési módok...

Részletesebben

888X. Egyirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv

888X. Egyirányú autóriasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv 888X Egyirányú autóriasztó rendszer Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék Felhasználói Kézikönyv Telepítői Kézikönyv Figyelmeztetések Főbb jellemzők Műszaki jellemzők 2 2 2 Bekötési ábra Központi zár

Részletesebben

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Kijelezhető hőmérséklet tartomány: 0 C - 40 C (0,1 C lépésekben) Hőmérséklet állítási tartomány:

Részletesebben

Ú T M U T A T Ó A F E L H A S Z N Á L Ó S Z Á M Á R A

Ú T M U T A T Ó A F E L H A S Z N Á L Ó S Z Á M Á R A Ú T M U T A T Ó A F E L H A S Z N Á L Ó S Z Á M Á R A C O B R A 4 6 0 0 p l a t f o r m a u t ó r i a s z t ó berendezésekhez Tisztelt vásárló! Gratulálunk, amiért megvásárolta e terméket, melynek tervezése

Részletesebben

WHEELS HC-777 (ACJ) TÍPUSÚ GÉPKOCSIRIASZTÓ. Kezelési útmutató

WHEELS HC-777 (ACJ) TÍPUSÚ GÉPKOCSIRIASZTÓ. Kezelési útmutató WHEELS HC-777 (ACJ) TÍPUSÚ GÉPKOCSIRIASZTÓ Kezelési útmutató Köszönjük, hogy autójába Wheels autóriasztót szereltetett. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a használati utasítást, hogy a készüléket sokáig

Részletesebben

Starset Z1000/1500. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Starset Z1000/1500. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! Starset Z1000/1500 Szerelési útmutató Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! BESZERELÉS ÉS HASZNÁLAT ELŐTT: 1. FIGYELEM: balesetek elkerülése végett az instrukciókat

Részletesebben

Hozzáférési-vezérlési billentyűzet PNI DK101

Hozzáférési-vezérlési billentyűzet PNI DK101 Hozzáférési-vezérlési billentyűzet PNI DK101 Használati útmutató 1 Kérjük olvassák el figyelmesen ezt a kézikönyvet mielőtt használnák. 1. Termék leírása LED kijelző működési mód (Piros) LED kijelző ajtó/

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKPLCD, LCDL kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

PASSO KÓD TASZTATÚRA

PASSO KÓD TASZTATÚRA s PASSO KÓD TASZTATÚRA ADATOK A PASSO egy digitális kód tasztatúra ami aktiválja a reléket egy 1-8 számjegyű kóddal. Használata ideális olyan helyekre ahol fontos a biztonság, viszont nem kell távirányítót

Részletesebben

MAGICAR CM3300 JELÖLÉSÜ UGRÓKÓDOS AUTÓRIASZTÓ 2 utas, LCD kijelzővel kialakított Forgalmazó: Klassz-97 Bt.

MAGICAR CM3300 JELÖLÉSÜ UGRÓKÓDOS AUTÓRIASZTÓ 2 utas, LCD kijelzővel kialakított Forgalmazó: Klassz-97 Bt. MAGICAR CM3300 JELÖLÉSÜ UGRÓKÓDOS AUTÓRIASZTÓ 2 utas, LCD kijelzővel kialakított Forgalmazó: Klassz-97 Bt. 1. A DOBOZ TARTALMA a riasztó főegysége; a gépjármű tulajdonosának gépjárműhez való hívásának

Részletesebben

Használati útmutató a HPA 2.0 és HPA 2.5 riasztókhoz

Használati útmutató a HPA 2.0 és HPA 2.5 riasztókhoz Használati útmutató a HPA 2.0 és HPA 2.5 riasztókhoz FORGALMAZÓ SETECH Meta Hungária Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 130. Tel/fax: 06 1 206-1881 www.setech.hu - 2 - A HPA riasztók kétgombos távirányítóval,

Részletesebben

XTR446 Használati útmutató

XTR446 Használati útmutató XTR446 Használati útmutató A készülék bemutatása Az ön új rádiója: A Motorola XTN446 készülék PMR446 frekvencián működik. Használható bármely országban (a fennálló szabályozásoknak megfelelően), ahol a

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

GALAXY G-100. Távirányítós, ugrókódos autóriasztó. Használati utasítás. 1.6 v

GALAXY G-100. Távirányítós, ugrókódos autóriasztó. Használati utasítás. 1.6 v GALAXY G-100 Távirányítós, ugrókódos autóriasztó Használati utasítás 1.6 v 1 Használati utasítás A két gombos távirányító alapfunkciói: 1. gomb: a. Beélesítés/kioldás csipogással nagy gomb egyszeri megnyomása

Részletesebben

Panel bekötési pontok:

Panel bekötési pontok: Panel bekötési pontok: 1.-2. Közös pont minden be és kimenethez 3. 24Vac, 7W terhelhetőségű kimenet külső eszközök táplálásához 4.-5. Közös pont minden be és kimenethez 6. 24Vac 10W kimenet figyelmeztető

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv ASTRASUN PID Reduktor Kézikönyv A kézikönyv használata Kérem olvassa el és értelmezze a kézikönyvet mielőtt használatba veszi a terméket. Miután elolvasta tartsa kézközelben, hogy a telepítés során bármikor

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

Calisto USB-s kihangosító. Használati útmutató

Calisto USB-s kihangosító. Használati útmutató Calisto 7200 USB-s kihangosító Használati útmutató Tartalomjegyzék Leírás 3 Csatlakoztatás számítógéphez 4 Mindennapi használat 5 Bekapcsolás 5 Hangerő 5 Némítás és a némítás kikapcsolása 5 Hívás fogadása

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS H P S P T L ( H ) C A N B U S A U T Ó R I A S Z T Ó augusztus 4.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS H P S P T L ( H ) C A N B U S A U T Ó R I A S Z T Ó augusztus 4. HASZNÁLATI UTASÍTÁS H P S 8 4 0 P T L ( H ) C A N B U S A U T Ó R I A S Z T Ó Működés RIASZTÓ BEKAPCSOLÁSA Nyomja meg a gépkocsi gyári távirányítójának záró gombját. Az aktiválást a következők erősítik

Részletesebben

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató Kérjük, olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt kezdetét veszi a termék használatának Fontos biztonsági információk Figyelem Nem agresszív

Részletesebben

e 120 KÁRTYÁS KÖZPONTI ZÁR VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK (K-CARD)

e 120 KÁRTYÁS KÖZPONTI ZÁR VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK (K-CARD) e 120 KÁRTYÁS KÖZPONTI ZÁR VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK (K-CARD) BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ Az e120 egy központi zár vezérlő készülék, amely két db elektronikus kártyával kerül forgalomba. A készülék az elektronikus kártya

Részletesebben

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os

Részletesebben

S2302 programozható digitális szobatermosztát

S2302 programozható digitális szobatermosztát programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os lépésekben) Hőmérséklet

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. GPS* SOLAR óra. A világ mind a 39 időzónáját felismeri.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. GPS* SOLAR óra. A világ mind a 39 időzónáját felismeri. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1. Jellemzők: GPS* SOLAR óra. Egyetlen gomb megnyomásával beállíthatjuk a pontos helyi időt bárhol a világon. Az óra a GPS műholdak jeleit fogadva gyorsan beáll a pontos időre. A világ

Részletesebben

DEF COM 3. Motorkerékpár riasztó TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

DEF COM 3. Motorkerékpár riasztó TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ DEF COM 3 Motorkerékpár riasztó TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ - 2 - A DEF COM 3 riasztók kétgombos távirányítóval működtethetőek. A távirányító kisebb méretű, recés gombját A, a nagyobb, sima gombot B betűvel jelöljük.

Részletesebben

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK...

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK... MEGJEGYZÉS 1. A borítón látható ábra csak tájékoztatásul szolgál, amely eltérhet a vásárolt terméktől. 2. A légkondicionáló működtetése előtt feltétlenül olvassa el az ÓVINTÉZKEDÉSEK című részt. 3. Ez

Részletesebben

EXCELLTEL CDX-098E. Felhasználói Kézikönyv. Önálló beléptető kártyaolvasó, és kódzár. A termékről. A készülék funkciói

EXCELLTEL CDX-098E. Felhasználói Kézikönyv. Önálló beléptető kártyaolvasó, és kódzár. A termékről. A készülék funkciói EXCELLTEL CDX-098E Önálló beléptető kártyaolvasó, és kódzár Felhasználói Kézikönyv A termékről A CDX sorozat paraméterei 1. paraméter: támogatott kártyák száma 2. paraméter: támogatott kártyák típusa 1

Részletesebben

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó Jellemzõk Mutatós, vízálló kültéri stand alone kártyaolvasó Négy féle ajtónyitási mód: - 4 számjegyû kóddal - Proximity kártyával - Proximity kártyával és

Részletesebben

SPY LP828. Visszapillantó tükör rendszer. Kijelző. A kijelző első és hátsó része: Tulajdonságok:

SPY LP828. Visszapillantó tükör rendszer. Kijelző. A kijelző első és hátsó része: Tulajdonságok: SPY LP828 Visszapillantó tükör rendszer Kijelző A kijelző első és hátsó része: Tulajdonságok: Parkoló szenzor + Bluetooth + Alkoholszonda, három az egyben, emberközpontú formatervezés és valódi szituáció

Részletesebben

PRT42 Beltéri Beléptető Terminál

PRT42 Beltéri Beléptető Terminál PRT42 olvasó ROGER 1. oldal PRT42 Beltéri Beléptető Terminál Telepítési és programozási útmutató PRT42 olvasó ROGER 2. oldal Tartalomjegyzék 1. Működési módok 3 2. Online működési mód 3 2.1. Kábelbekötés

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 Készlet tartalma: M Távirányító D,I 2 /16 Ohmos hangszóró E Vezérlő egység R Infra vevő Csatlakozó pontok F Tápellátás 230V N Tápellátás 230V I Bal hangszóró ( piros vezeték

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

ROSSLARE AC-B31 önálló egyajtós beléptető rendszer 500 felhasználóig

ROSSLARE AC-B31 önálló egyajtós beléptető rendszer 500 felhasználóig Rosslare AC-B31 ROSSLARE AC-B31 önálló egyajtós beléptető rendszer 500 felhasználóig Telepítési és kezelési utasítás: Három működési mód (normál, kiiktatott, biztonsági) Kód keresési funkció a programozáskor

Részletesebben

Használati Útmutató V:1.25

Használati Útmutató V:1.25 Használati Útmutató V:1.25 Vezérlés egységei: Kulcsos kapcsoló BAT LED Biztosíték Csatlakozók Kijelző START/MENU Ok gomb FL.YEL - gomb RED + gomb Memória Akkumulátor Modem Készülék Üzembe helyezése: 1.

Részletesebben

M43. Közelítőkártyás indításgátló készülék rablásgátló funkció lehetőséggel. Telepítési útmutató

M43. Közelítőkártyás indításgátló készülék rablásgátló funkció lehetőséggel. Telepítési útmutató M43 Közelítőkártyás indításgátló készülék rablásgátló funkció lehetőséggel Telepítési útmutató - 2 - MŰKÖDÉSI LEÍRÁS Az M43 egy automatikus élesedésű indításgátló készülék, amely mind közelítőkártyával,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Standalone Kódzár Beléptető rendszer Felhasználói kézikönyv Kérem olvassa el figyelmesen telepítés előtt Kezelési útmutató Beléptető rendszer-----c1-k0101 Működési paraméterek: Hőmérséklet:-20 C ~ +50

Részletesebben

Kezelési útmutató. Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz

Kezelési útmutató. Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz Kezelési útmutató Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető Sebury BC-2000 Önálló RF kártyás és kódos beléptető A BC-2000 önálló RF kártyás és kódos beléptető a legújabb mikroprocesszoros technológia segítségével képes zárak, kapuk vezérlésére. A programozás a

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP16+ kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP4, 8 és 16 kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik.

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold

Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold Kérem olvassa el figyelmesen a tájékoztatót a hatékony és gyors beüzemelés érdekében! Első lépések: Helyezze feszültség alá a riasztóközpontot, az egység

Részletesebben

STARSET-24V-os vezérlés

STARSET-24V-os vezérlés STARSET-24V-os vezérlés FELHASZNÁLÓI KÉZI KŐNYV 24 vdc szárnyas kapu vezérlő OLVASSA EL A KÉZIKÖNYVET GONDOSAN HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMEZTETÉSEK: Telepítés előtt olvassa el az utasítást gondosan. Helytelen

Részletesebben

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás AC-MFP-X7 RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Telepítés... 3 2. Alkalmazás lehetőségek és funkciók... 3 3. Csatlakozás... 4 3.1 Elektromos zár csatlakoztatása...

Részletesebben

Hálózati jelátviteli eszköz Gyors Telepítési Útmutató

Hálózati jelátviteli eszköz Gyors Telepítési Útmutató Hálózati jelátviteli eszköz Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: PL7200/PL7200KIT Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Figyelmeztetés: Fontos telepítés előtti tudnivalók... 1 3. LED jelző lámpák

Részletesebben

FM/MW/SW1-7-MINI 9 SÁVOS DIGITÁLIS RÁDIÓ ÉBRESZTŐÓRÁVAL

FM/MW/SW1-7-MINI 9 SÁVOS DIGITÁLIS RÁDIÓ ÉBRESZTŐÓRÁVAL Kezelési útmutató FM/MW/SW1-7-MINI 9 SÁVOS DIGITÁLIS RÁDIÓ ÉBRESZTŐÓRÁVAL VÁZLATOS MEGJELENÉS ÉS RENDELTETÉS 1. Sávkapcsoló 2. Kijelző 3. Órát beállító gomb 4. Tápkijelző 5. Kézi hordszíj 6. Megvilágítás

Részletesebben

Junior DC Elemes vezérlő automatika HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Junior DC Elemes vezérlő automatika HASZNÁLATI UTASÍTÁS Junior DC Elemes vezérlő automatika HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1/5 Fontos: 2-3 másodperces késéssel reagál a szelep az ON vagy OFF gomb megnyomására energiatakarékosság céljából. Két kézi indítás választható:

Részletesebben

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Használati útmutató AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Bevezetés Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a kétcsatornás hőmérsékletet mérő készüléket. Szánjon rá néhány percet, hogy elolvassa a használati

Részletesebben

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! Starset-Con Szerelési útmutató Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! BESZERELÉS ÉS HASZNÁLAT ELŐTT: 1. FIGYELEM: balesetek elkerülése végett az instrukciókat

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató YB1FA infra távirányító Kezelési útmutató Az YB1FA infra távirányító használata A távirányító felépítése 1 2 3 4 ON/OFF (BE/KI) gomb MODE (üzemmód) gomb +/- gomb FAN (ventilátor) gomb 1 3 4 6 2 5 5 6 7

Részletesebben

JIM JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel

JIM JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel 1 JIM JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel Felszerelési javaslat: JIM garázskapu mozgató szett 2 Technikai adatok: JM.3 JM.4 Tápfeszültség: 230Vac 230Vac Motor: 24Vdc 24Vdc Teljesítmény:

Részletesebben

JIM garázskapu mozgató szett JIM. JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel

JIM garázskapu mozgató szett JIM. JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel 1 JIM JM.3, JM.4 garázskapu mozgató szett CP.J3 vezérléssel Felszerelési javaslat: JIM garázskapu mozgató szett 2 Technikai adatok: JM.3 JM.4 Tápfeszültség: 230Vac 230Vac Motor: 24Vdc 24Vdc Teljesítmény:

Részletesebben

Használati útmutató a Meta M8700 és M8700A riasztókhoz

Használati útmutató a Meta M8700 és M8700A riasztókhoz Használati útmutató a Meta M8700 és M8700A riasztókhoz Az M8700 riasztók kétgombos távirányítóval, valamint egy, a visszajelző LED tokozásában elhelyezkedő nyomógombbal működtethetőek. A távirányító kisebb

Részletesebben

SSB-T9K4 rádiós kódzár

SSB-T9K4 rádiós kódzár SSB-T9K4 rádiós kódzár Felszerelés és programozás előtt olvassa el figyelmesen az alábbi útmutatót, különös tekintettel a 4. oldalon lévő MEGJEGYZÉSEK-re. Ezen berendezések használatakor és felszerelésekor

Részletesebben

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr:

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr: PLANTRONICS SAVI GO HEADSET SYSTEM Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu Doboz tartalma A hálózati (220V)

Részletesebben