Jegyzőkönyv. Készült: február 21-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Készült: 2011. február 21-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében"

Átírás

1 Kölked Község Képviselő-testülete 2/2011. Jegyzőkönyv Készült: február 21-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester, Kiss Balázs alpolgármester, Csomor Tibor, Gerber Csaba, Müller Andrásné, Muskát Zoltán, Németh Zoltán képviselők, Erdei Katalin jegyző, Kovács Bernadett Német Kisebbségi Önkormányzat elnöke, Késics János Horvát Kisebbség Önkormányzat elnöke, tanácskozási joggal meghívottak. Martényi János: köszönti a Képviselő-testület tagjait és a tanácskozási joggal meghívottakat. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, és azt megnyitja. Jegyzőkönyv hitelesítésére Németh Zoltánt és Kiss Balázst kéri fel, melyet a testület egyhangúlag elfogadott. A polgármester előterjeszti a napirendi javaslatot. Zárt ülésen javasolja tárgyalni a 10. napirendet, melyet a testület egyhangúlag elfogadott. A Képviselő-testület a napirendet az alábbiak szerint fogadta el: Napirend 1./ Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, a polgármester átruházott hatáskörben hozott döntéseiről Előadó: Martényi János polgármester 2./ Előterjesztés önkormányzati cég létrehozásainak lehetőségeiről. Előadó: Erdei Katalin jegyző 3./ Előterjesztés a 2o1o. évi pótköltségvetésről. Előadó: Erdei Katalin jegyző 4./ Előterjesztés a 2o11. évi költségvetés jóváhagyására, rendelettervezet. Előadó: Marétnyi János polgármester 5./ A szociális ellátásokról szóló rendelet módosítására javaslat. Előadó: Erdei Katalin jegyző 6./ Előterjesztés terembérleti díjra vonatkozó kedvezményekre. Előadó: Erdei Katalin jegyző 7./ A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság két külsős tagjának megválasztására javaslat. Előadó: Martényi János polgármester 8./ A köztisztviselők teljesítmény követelményeinek alapjait képező célok meghatározása. Előadó: Martényi János polgármester

2 9./ Egyebek, képviselői interpellációk a.) Habling Imréné konyhaüzemeltető étkezési térítési díj emelési kérelme b.) Általános Iskola működtetésének felajánlása 1. napirend (jkv-hez mellékelve) Marétnyi János: kiegészíti az előterjesztését. Az iskolában csőtörés volt, a vezetékeket megette a rozsda. Árajánlatot kért Baranyai Mihálytól, a teljes vízvezetékek felújítása 1,9 millió forint lenne. Erre jelenleg nincs pénz, ezért a szükséges szakaszt cseréltük ki. A külső tűzcsap megszűnt, ezt bejelentette a tűzoltóságnak. A biztosítónak benyújtjuk a kárt. Muskát Zoltán: kérdése, hogy kb. mennyi az a víz ami a csőtörés miatt elfolyt. Martényi János: mivel időben észrevették a csőtörést, kb. 20 m 3 víz folyt el. Egyben tájékoztatja a testületet, hogy Mohács önkormányzata pályázott a mohácsi uszodától Kölkeden keresztül az Eszéki útig útfelújításra. Amennyiben nyer a pályázat kiváló minőségi utunk lesz. Muskát Zoltán: kéri, hogy a jövőben a polgármester átruházott hatáskörben hozott döntéseinél ne csak név és lakcím, hanem a lakásfenntartási támogatás és temetési segély összegei szerepeljenek. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: 8/2011. (II.21.) számú határozat A Képviselő-testület a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a polgármester átruházott hatáskörben hozott döntéseiről szóló beszámolót jóváhagyja. 2. napirend (jkv-hez mellékelve) Martényi János: felolvassa dr. Várhegyi Zoltán ügyvéd levelét, hogy nem tud részt venni a mai ülésen. Kéri az Ügyvéd Úr, hogy a testület határozzon meg néhány tevékenységi kört, akkor ő soron kívül elkészíti a társasági szerződést. Kiss Balázs: ingatlan-kezelés, üzemeltetés, bérbeadás lehetne az egyik. Az autópálya építésekor jelentős külső munkát végezhettünk volna, de erről már lekéstünk. Van szúnyogirtáshoz gépünk, ezzel is végezhetnénk bérmunkát más településeknek. Gerber Csaba: szebb lenne a településünk, ha egyszerre történne a fűnyírás. Az idős emberek számlázás ellenében is kérnék a nyírás elvégzését. Sok területen az önkormányzat helyett a Kft. nyújthatná be a pályázatokat. Kevés a kis gép a faluban, minden féle szállítási és mezőgazdasági munkákat végezhetnénk. Fakivágás esetén nem lenne gond a fa eladása, a cég végezhetné e tevékenységet. Kiss Balázs: az ingatlan bérbeadás mindenképpen szerepeljen a szerződésben. Az ügyvéd adjon tanácsot arra vonatkozóan is, hogy milyen gazdasági társaságot hozzunk létre, mi előnyös az önkormányzatnak. Nem kellene várni egy hónapot a soron következő ülésig, minél előbb dönteni kellene.

3 Martényi János: kérdezi a képviselőket, hogy február 28-án 15 óra jó időpont lenne-e a képviselőknek, ekkor csak ezt a napirendet tárgyalnánk. A képviselők nyilatkoznak, hogy mindenkinek jó ez az időpont, február 28-ra hívja össze a testületet. 3.napirend (jkv-hez mellékelve) Muskát Zoltán: a módosítás nem tartalmazza a felhalmozási tartalékot. Kérdése, hogy ugyanannyi-e, mint decemberben. A rendeletben a működési költségvetéssel azonos szerkezetben szerepeljen a többi rovat is, figyeljünk az apróságokra. Csomor Tibor: a 2. pont melléklet falugondnoki bevétel eddig mindig külön volt feltüntetve, kérdése, hogy ugyanúgy kapjuk-e a pénzt. Kevésnek tartja az áramdíjat. A 10-es táblázatban szerepelnek-e a pályázatok. Megjegyzi, hogy ilyen kis településnek minek a gördülőtábla. Schauer Antal: kapjuk a normatívát a falugondnoki szolgálatra. Decemberben nem volt pénzünk az erdőfűi kastély felújításának kifizetése miatt, jelentős áramdíjat hoztunk át idénre. A sporttelep áramdíja kb forint. Gördülőtábla készítését jogszabály írja elő, kb. 3% inflációval számolunk. Több hozzászólás nem volt, a Képviselő-testület 7 igen szavazattal megalkotta 1/2011. (II.21.) önkormányzati rendeletét a évi költségvetésről szóló 1/2010. (II.19.) rendelet módosításáról. 4. napirend (jkv-hez mellékelve) Martényi János: a sportegyesület kevesli az önkormányzati támogatást, azt kérik, hogy emeljük meg 900e forintra, és számlázzuk ki a gázt, vizet, villanyt stb. Ha így nézzük akkor reális a kérés, és mindenki tiszta képet kap. Csomor Tibor: soha nem kért sokat az egyesületnek, mert az önkormányzat is nehéz helyzetben van. Régen több volt a támogatás. A foci költsége is folyamatosan emelkedik, de a vezetés odafigyel a jóléti dolgokra is. A külső támogatók adományaiból kapják a focisták a hazai meccsek után a vacsorát és italt. A cipőt mindenki maga veszi meg, a mezt úgy kapják. Az összes szerelésük cégek ajándéka. A csapatszelem kiváló, jó a hangulat és ez meglátszik az eredményeken is. Muskát Zoltán: ha a sport 900e forintot kap, átkell dolgozni a táblákat. A pénzügyi bizottságnak mi a véleménye a költségvetésről. Németh Zoltán: a pénzügyi bizottság támogatja a költségvetés elfogadását. Schauer Antal: bontani kellett a pénzügyi mérleget költségvetésre és felhalmozásra. Február 18-án kapta meg a MÁK-tól a közfoglalkoztatás bontásának szabályait. El kellett készíteni a likviditási táblát is. A változásokat javította és kiosztotta az új táblákat a testületi tagoknak.

4 Csomor Tibor: a felhalmozási hitelnél javasolt 5 millió forinttal egyetért. Jól értelmezi-e, hogy 1,5 millió forint van tervezve kátyúzásra. Könyvtárosi állásra vonatkozóan kérdése, hogy képesített dolgozóval töltjük be az állást? A villany és a gáz magasabb, mint az előző évben. A 6. pont mellékletben szereplő felújítás az orvosi rendelőt takarja-e. Kérdése még, hogy a kastély felújítása teljes egészében kifizetésre került-e. Schauer Antal: az orvosi rendelő felújítása, áthelyezése van a 6 táblában rendezve. A gáz és áramdíjnál sok az áthúzódó számla, amit januárban fizettünk ki, mert decemberben nem volt pénz. Martényi János: egyenlőre a könyvtárat közfoglalkoztatásban kívánjuk megoldani, ezzel kb. 1,5 millió forintot spórolnánk. A kastély felújításánál a parkosítás nem készült el, azt később fizetjük, illetve igényeljük vissza. Muskát Zoltán: ha nem alkalmazunk szakképzett könyvtárost, az a színvonal rovására megy. A jegyző a rendeletben pontosítsa a Képviselő-testületet, mert nem egyformán használja. Kéri, hogy a hivatal a rendeletben mindig nagybetűvel legyen írva. 18. javítani kell, 20. (1) bekezdése 3 napra kell javítani. Kafeteriánál illetményalap ötszöröse jár, ez kicsit több. Kérdése még, hogy az illetményalapot nem kell a helyi rendeltbe beírni? Jegyzőhöz kérdése, hogy kötelezhetjük-e a dolgozókat, hogy a napközi konyhán meleg ételt egyenek. Erdei Katalin: illetményalapot törvény szabályozza, helyi rendeletbe csak akkor kell beírni, ha a testület magasabbat állapít meg. A évi költségvetési törvény az idei évre 200e forintban maximálta a kafeteriát. Nem kötelezhető a dolgozó arra, hogy ebédeljen a napközi konyháján. Muskát Zoltán: működik-e a polgárőr és tűzoltó egyesület. Véleménye szerint az illetmény kiegészítés rossz helyen szerepel a 2. táblában. Kifogásolja, hogy az inkubátorház nem szerepel a költségvetésben. Erdei Katalin: az elmúlt három évben nem működött az egyesület, nem is kaptak önkormányzati támogatást. Az újjászervezés most van folyamatban. Az inkubátorháznál nincs testületi döntés, csak arra, hogy pályázatot kell keresni a hasznosítása. Most mérjük fel, hogy a nagyobb vállalkozások bérelnének-e irodát. Ha nem mást funkciót kell keresni a jelenlegi orvosi rendelőre. Csomor Tibor: javasolja, hogy a Duna-Dráva Nemzeti Parkot is keressük meg, hogy bérelnének-e irodát Kölkeden, ha lenne inkubátorházunk. Végül azt kéri a testülettől, hogy 1 millió forintot adjanak a sportegyesületnek. Martényi János: a MÜISZ támogatásnak sport része is van, ebből javasolja a támogatást felemelni 1 millió forintra, mellyel a testület egyetértett. Polgármester szavazásra bocsátja az 5 milliós fejlesztési hitel beállítását. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 9/2011. (II.21.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete szükségesnek tartja a évi költségvetésbe 5 millió forint felhalmozási hitel beállítását.

5 Marétnyi János: szavazásra bocsátja a évi költségvetésről szóló rendelet-tervezetet. A Képviselő-testület 6 igen, 1 tartózkodás (Muskát Zoltán) mellett megalkotta 2/2011. (II.21.) önkormányzati rendeletét a évi költségvetésről. 5. napirend (jkv-hez mellékelve) Erdei Katalin: röviden indokolja a rendelet módosítását. A idei tél bizonyította, hogy hány embernek nem volt elég tüzelője, ezért javasolja az adható átmeneti segélyt Ft-ra felemelni ben 10 főt utasítottunk el közgyógyellátási ügyben, mert magasabb volt a jövedelmük. Kigyűjtettem az irattárból az elutasításokat, a méltányossági közgyógyellátás bevezetése esetén a 10 főből 1 lesz csak jogosult közgyógyellátásra. Nagyon szerettem volna a temetési segély összegét duplájára emelni ( ft). Polgármester úr tájékozódott a környező településeken, mindenhol 10e forint a temetési segély, és a költségvetésünk sem teszi lehetővé az emelést. Csomor Tibor: meg kellene keresni a Gemenc Zrt-t, hátha adnának területet. A kivágás nem lenne gond, hiszen sok embert képeztettünk ki fűrészkezelőnek. Ezekkel az emberekkel lehetne fát vágatni, és pénz helyett fát adhatnánk. Martényi János: az ötlet jó, de kinek adjuk a fát? Fel kell készülni, hogy sokan kérnének tüzelőt, és csak veszekedést szítanánk az emberek között. Muskát Zoltán: a rendelet indokolásában megkapta a kérdéseire a választ. Kérése, hogy favágáskor biztosítsuk a munkavédelmi szabályok betartását, hogy ne legyen baleset. Németh Zoltán: egyéni befizetés esetén az érintett visszaigényelhet. Muskát Zoltán: ezzel az csak a gond, hogy ezek az emberek nem fizetnek be semmit. Nincs mit visszaigényelni. Csomor Tibor: a legproblémásabb családok gyűjthetnének fát is az erdőben. A polgármester ez ügyben mielőbb keresse meg a Gemenc Zrt-t. Több hozzászólás nem volt, a Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal megalkotta 3/2011. (II.21.) önkormányzati rendeletét a szociális ellátások helyi szabályozásáról szóló 4/2009. (III.26.) önkormányzati rendelet mosósításáról. 6. napirend (jkv-hez mellékelve) Csomor Tibor: iskola és óvoda nem szerepel az előterjesztésben, mint fizető. Kérdése, hogy ők nem fizetnek? Zenés, kulturális cél: a kisterem kauciója kevés, forintra javasolja felemelni. Muskát Zoltán: átadáskor nem elég a darabszám, mindent le kell fényképezni. Rejtett kár is lehet, vagy falon egy lábnyom.

6 Csomor Tibor: sportbálon nem látszott az asztalon semmi, és volt rajta gyűrődés, amit később vettek észre. Nem fényképezni kellene, hanem részletesebb jegyzőkönyv az átadás-átvételről. Pl.: tiszta a fal, az asztalok és székek darabszáma, hibátlansága. Martényi János: szavazásra bocsátja Muskát Zoltán javaslatát. A Képviselő-testület 1 igen (Muskát Zoltán) 6 tartózkodás mellett határozatot nem hozott. Martényi János: szavazásra bocsátja az előterjesztést azzal a kiegészítéssel, hogy zenés kulturális rendezvénykor a kisterem kauciója 10e forint. A Képviselő-testület 6 igen, 1 ellenszavazattal (Muskát Zoltán) az alábbi határozatot hozta: 10/2011. (II.21.) számú határozattal 1.)A Képviselő-testület a zenés, kulturális és családi rendezvények esetén a kisterem használatakor a kauciót forintban állapítja meg, egyéb vonatkozásban a bérleti díjakat változatlan mértékben hagyja. 2.) Kölked község Képviselő-testülete a kisebbségi önkormányzatok, a helyi egyesületek és társadalmi szervezetek, a szülői munkaközösség részére évente egy alakalommal bérleti díj és rezsi megfizetése nélkül biztosítja a népház használatát. Ha fenti szervezetek többször veszik igénybe, a mindenkori bérleti díj 50 %-át kell megfizetniük, kaució letétbe helyezése nélkül. A kisebbségi önkormányzatok és helyi társadalmi szervezetek kötelesek az okozott károkat megtéríteni. Határidő: március 1. és értelem szerint Felelős: Erdei Katalin jegyző 7. napirend Martényi János: a megadott határidőig egy javaslat érkezett Hegedűs Sándor személyben a bizottsági tagságra. A maga részéről fenntartja javaslatát Pataki Ferencnét és Pfeiffer Jánosnét javasolja a pénzügyi és ügyrendi bizottság két külsős tagjának megválasztani. Szavazásra bocsátja Muskát Úr javaslatát, hogy Hegedűs Sándor legyen a pénzügyi bizottság külsős tagja. A Képviselő-testület 2 igen (Muskát Zoltán és Németh Zoltán), 5 nem szavazattal nem támogatta a javaslatot. A Képviselő-testület egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozta: 11/2011. (II.21.) számú határozat 1.) A Képviselő-testület Pataki Ferencnét a Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság tagjának megválasztotta. A Képviselő-testület 6 igen, 1 tartózkodás (Muskát Zoltán) mellett az alábbi határozatot hozta: 2.) A Képviselő-testület Pfeiffer Jánosnét a Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság tagjának megválasztotta. 8. napirend (jkv-hez mellékelve) Csomor Tibor: szerepel az anyagban a pályázatok figyelése, megírása. Régen ezt honorálták a dolgozóknak, az előző ciklusban is felvetődött.

7 Muskát Zoltán: a költségvetési rendeletben kellett volna egy összeget meghatározni ilyen célra. Szerepel az anyagban az helyi közösségi szerveződések élénkítése. Ezt fel kellene rázni, mert jó volt, hogy működtek a civil szervezetek. Marétnyi János: bonyolult Csomor Úr javaslata, mert ha lenne is keret, nem igazán lehet igazságosan elosztani. Erdei Katalin: nehéz teljesítmény követelményeket meghatározni. Jelentős pályázatokat a Goudwill Kft.-vel készítettjük el, velük van szerződésünk. Szinte heti gyakorisággal felhívják a figyelmünket az önkormányzati pályázatok lehetőségére. A gazdasági program elfogadása után mi is megküldtük nekik a prioritást élvező fejlesztéseket, hogy keressenek hozzá pályázatot. A célok alapján elkészül a követelmény a jegyzőre, a jegyző elkészíti a négy köztisztviselőre. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: 12/2011. (II.21.) számú határozat A Képviselő-testület a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény alapján a melléklet szerint dönt a évi teljesítménykövetelmények alapját képező célokról. A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a meghatározott célok alapján gondoskodjon a jegyzővel szembeni teljesítménykövetelmények évi kidolgozásáról, és a jegyző részére történő átadásáról Határidő: február 28 a teljesítménykövetelmények kiadására, december 31 értékelésről a testület tájékoztatása Felelős: Martényi János polgármester 9. napirend (jkv-hez mellékelve) a.)erdei Katalin: felvetette az üzemeltetőnek, hogy a várható liszt, péksütemény, kenyér, tej, stb. emelés miatt nem lesz elegendő az adagonkénti 30 forint emelés, de nem kíván ettől magasabb mértékben emelni. A konyhaüzemeltető szerint nem terhelhetők tovább a családok. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: 13/2011. (II.21.) számú határozat A Képviselő- testület Habling Imréné konyhaüzemeltető étkezési térítési díj emelésére vonatkozó kérelmét jóváhagyja, március 1-ből a térítési díj összege 450 ft/nap. b.) Martényi János: a többcélú kistérségi társulás ülésén kaptak Szekó József országgyűlési képviselőtől tájékoztatást. 2-3 éven belül várható az iparűzési adó megszüntetése. Már most sok településnek gond így Kölkednek is az iskola fenntartása, mi is iparűzési adóból fedezzük az iskola és óvoda többlet igényét. Azt javasolja, hogy a testület hozzon határozatot, hogy állami fenntartásba szeretnénk adni az iskolát. Szekó Úrnak az a javaslata, hogy írjunk levelet az oktatási államtitkárnak, leírva gondjainkat. Muskát Zoltán: nincs jogszabály, az állam nem kötelezhető a fenntartásra. Az épület ugyan itt marad, de nem kellene millió forintból felújítanunk.

8 Csomor Tibor: ha állami fenntartásba kerülnek az iskolák, lehet hogy az épületeket is tulajdonba kívánják venni. Tisztázni kellene ezeket a dolgokat még a pályázat benyújtása előtt. Martényi János: azzal semmit nem veszítünk, ha most döntünk arról, hogy állami fenntartásba szeretnénk adni az iskolát, és levelet írunk az oktatási államtitkárnak. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: 14/2011. (II.21.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete állami fenntartásba szeretné adni a Kölkedi Általános Iskolát, mert gondot okoznak annak fenntartásai. Az iparűzési adóbevétel 90 %-át az általános iskola és óvoda finanszírozására kell fordítani. A testület felhatalmazza a polgármestert, hogy levélben forduljon az oktatási államtitkárhoz kérelmünkkel. Felelős: Martényi János polgármester Határidő: március 5. Martényi János: kistérségi ülésen az is felvetődött, hogy a szociális ellátásoknál ki alkosson rendeletet. Kölked település esetén az Idősek Klubja és a házi gondozás vonatkozásában a Majsi Idősek Klubja látja el a feladatokat, így majsi képviselő-testület alkotja meg a rendeletet. Ülés elején Muskát Úr kiosztott egy árajánlatot, hogy készíttessünk energetikai tanúsítványt az iskolára. Muskát Zoltán: ha pályázni akarunk akár komplett felújításra, akár fűtéskorszerűsítésre, sürgősen lépni kellene, hogy nem veszítsünk időt és nagyobb legyen nyerési esélyünk. Csomor Tibor: nem okozhat gondot ez a munka, ha megvan az iskola terve. Minimális a felmérés, egy-két nap alatt elvégezhető. Gerber Csaba: meg kell rendelni a tanúsítványt, ilyen kis összeg nem okozhat gondot a költségvetésünkben. A pályázatot úgy is a Goudwill Kft. készíti el. Képviselői interpellációk Csomor Tibor: kérdése, hogy a Bóly Zrt. által tervezett biogáz üzem és az öntözéses terület megvalósul-e. Kérése még, hogy Dénichék kapják meg a WC-t. A helypénzt ha szombaton van az árusítás, beszedik-e. Martényi János: a biogáz üzemről több éve nem hallott, de az öntözőrendszer folyamatban van. Muskát Zoltán: a szennyvíz kötelező közszolgáltatás-e. Azt hallotta, hogy a mohácsi szennyvíztisztító nem kötelese átvenni az önkormányzatilag nem kijelölt szippantósoktól a szennyvizet. A kéményseprő mégsem csekket visz, hanem egy értesítést ad át az érintettnek. Aggályosnak tartja, hogy Kölkeden ismét terjedőben van a pitbull kutya. Veszélyes, hogy gyermekek sétáltatják a kutyákat. Építkezés és bontási munka esetén az önkormányzati dolgozók kapjanak kobakot, és bele külön betét is kapható. Késics János: az óvodánál megint sok a kutya, csapdát oda kellene vinni. Siposnénál megellett egy idegen kutya, 6 kiskutya van, nincs gazdája, el kellene hozni.

9 Kiss Balázs: betegsége miatt nem tudott foglalkozni az ingatlan hasznosítási témával. Nincs nagy tapasztalat ezen a területen, kevés a cég is. A meglévők főleg közvetítéssel foglalkoznak, és ők is folyamatosan pénzt szeretnének keresni. Martényi János: március 31-ig be kell az erdőfűi pályázatot fejezni, így addig meg lesz a parkosítás, utána foglalkozunk az erdőfűi illetve kölkedi ingatlanok hasznosításával. Több napirend nem volt, a polgármester megköszönte a megjelenést, az ülést bezárta. Kmft. Martényi János polgármester Erdei Katalin jegyző Németh Zoltán jkv. hitelesítő Kiss Balázs jkv. hitelesítő

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. december 17-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. december 17-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 13/2012. Jegyzőkönyv Készült: 2012. december 17-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: június 23-án 16:05 órakor Kölked Község Képviselő-testülete, nyilvános ülésén, a Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: június 23-án 16:05 órakor Kölked Község Képviselő-testülete, nyilvános ülésén, a Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 9/2014. Jegyzőkönyv Készült: 2014. június 23-án 16:05 órakor Kölked Község Képviselő-testülete, nyilvános ülésén, a Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. december 10-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. december 10-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 12/2012. Jegyzőkönyv Készült: 2012. december 10-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: október 21-én órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében.

Jegyzőkönyv. Készült: október 21-én órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében. Kölked Község Képviselő-testülete 13/2013. Jegyzőkönyv Készült: 2013. október 21-én 16.10 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/ Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/704-002, fax: 45/704-060 email:nyirlovo@vodafone.hu Jegyzőkönyv Készült: Nyírlövő Község Önkormányzata Képviselőtestületének és

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. április 18-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. április 18-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 5/2011. Jegyzőkönyv Készült: 2011. április 18-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28. napján

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-11/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 13. napján 9 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero.

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero. Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero.hu Jegyzőkönyv 10/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 1példányban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. február 27-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. február 27-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 2/2012. Jegyzőkönyv Készült: 2012. február 27-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester,

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt)

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt) ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 16-án 20.30 órakor kezdődő zárt testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A napirendi javaslatot a képviselő-testület az alábbiak szerint fogadta el:

Jegyzőkönyv. A napirendi javaslatot a képviselő-testület az alábbiak szerint fogadta el: Kölked Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 12/2015. Jegyzőkönyv Készült: 2015. július 13-án 16:00 órakor Kölked Község Önkormányzatának Képviselőtestülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. december 16-án 09.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében.

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. december 16-án 09.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében. Kölked Község Képviselő-testülete 15/2013. Jegyzőkönyv Készült: 2013. december 16-án 09.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 6-án 9 óra 15 perces kezdettel a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA VII. Iktatószám: 278-4/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 2018. február 28-án megtartott, nyílt,soros üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat 2012. szeptember 26-ai nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 451-454/2012. d./ rendelete: -- TÁRGYSOROZAT Megnyitó és napirendi pontok tárgyalására

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013.október 30-án (szerda) 17 órakor megtartott rendkívüli ülésén, a Közös Önkormányzati Hivatalba Jelen vannak: Pintérné Kanyó Judit polgármester Bárány Erzsébet jegyző

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket.

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 KISBERZSENY Szám: 125-40/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisberzseny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 21-én (csütörtökön ) 10,00 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. június 24-én 16.20 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, a Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. június 24-én 16.20 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, a Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 9/2013. Jegyzőkönyv Készült: 2013. június 24-én 16.20 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, a Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 14-én. megtartott rendkívüli nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 14-én. megtartott rendkívüli nyílt üléséről Határozat:1-3. Rendelet: 1-4. Jegyzőkönyv Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2015. január 14-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről 1 Jegyzőkönyv Készült Zalamerenye Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 204-7 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nagyvázsony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. február 25-én 19.20 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne: Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2011. december 13-án a ség tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános testületi ülésén. JELEN VANNAK: Sipos Balázs Fekete Csaba al Sipos László képviselők Nagy Gáborné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. október 15-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. október 15-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 9/2012. Jegyzőkönyv Készült: 2012. október 15-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. november 19-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. november 19-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 11/2012. Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 19-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. március 25-én 16.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. március 25-én 16.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 3/2013. Jegyzőkönyv Készült: 2013. március 25-én 16.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 13-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-én megtartott üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Rábacsécsény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Rábacsécsény, Deák tér 6. 15/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rábacsécsény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 10-én

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 11. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015.november 19-én (csütörtök) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 TÜSKEVÁR Szám: 125-36/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tüskevár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 15-én (kedden) 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről 170/21/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről Rendeletek: 14/2014 (XII.31.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről.

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. 173/1/2014. Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. Rendelet: 1/2014.(I. 30.) önkormányzati rendelet a települési

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3/2013./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Papos Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Papos Község Önkormányzata Képviselő-testületének Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Papos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 26.-án tartott együttes nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 5 példányban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről.

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről. - 244 - Jegyzőkönyv Készült: Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 2-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Jármi Község Önkormányzata képviselő-testületének hivatali

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 105-11/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 13- án 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Marcalgergelyi

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V ikt.szám: 78-3/2013. Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 27-én 18 óra 00

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 16-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Majkut

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Jelen vannak: Meghívottak: Kereki Község Képviselő-testületének 2011. november 24-i üléséről. Marton Lajos polgármester, továbbá Balogh Gyuláné, Csicsai László Viktor, Vinkler

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1. /2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 16-án (kedd) 15: 00 órakor tartott üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. október 24-én 15.00 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott üléséről. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Javasolja az alábbi napirend tárgyalását:

Jegyzőkönyv. Javasolja az alábbi napirend tárgyalását: Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április 3-án 8 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester,

Részletesebben

#( %! ) + + +! ( ) 3 5 4 + 7! % # %! 3 5 4 3 5 (! 3 8 9, 5! # 9 8: ;66 8 9! # = 9.! #

#( %! ) + + +! ( ) 3 5 4 + 7! % # %! 3 5 4 3 5 (! 3 8 9, 5! # 9 8: ;66 8 9! # = 9.! # ! # % # % & #( %! ) + + +,!. / 0 1 2 # 3 4 5 5 3 3 4 6,. ( 3 3 5! # %& %! ( ) 3 5 4 + 7! % # %! 3 5 4 3 5 (! 3 5 3 4 + 8 + % ( 8 9, 5! # 9 8: ;66 8 9! #! 5 < 9 6! #!3 = 9.! # 4 >!?+ ( 1 ?Α & Β5 5, 5 Χ3,

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 2012. augusztus 27-én tartott ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 5/2012. (VIII. 27.) 2012.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/132-8/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. november 29. napján 14,00 órakor

Részletesebben

4. Intézményi étkeztetés normatíva átadásáról szóló megállapodás Pollák Tibor Polgármester

4. Intézményi étkeztetés normatíva átadásáról szóló megállapodás Pollák Tibor Polgármester Készült: Jegyzőkönyv Tiszasüly Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 9 -ei soron következő üléséről Jelen vannak: jelenléti ív szerint: Pollák Tibor polgármester, Demjén Imre, Fekete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. július 10-én 16 órától megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. július 10-én 16 órától megtartott üléséről. Községi Képviselő-testület Csögle Szám: 229-6/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. július 10-én 16 órától megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Csögle

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 28.-án 17 órai kezdettel, a Községházán megtartott üléséről. Jelen vannak: Pusztai László polgármester,

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-4/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 18/2014.(IV.01.) önkormányzati határozat 19/2014.(IV.01.)

Részletesebben

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/579-200 Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Vaszar és Gecse Községek Önkormányzata

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/ , 88/

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/ , 88/ Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu...... Szám:122-13 /2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormányzati

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014.

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5-én 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1/2018. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 12.-én 17 óra 45 perctől megtartott üléséről

Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 12.-én 17 óra 45 perctől megtartott üléséről 1 Kecskéd Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2852. Kecskéd, Vasút u. 105. Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 12.-én 17 óra 45 perctől megtartott üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13.án ( szerdán ) 17.00-órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza. Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

2/2014. Kishartyán Községi Önkormányzat február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyve

2/2014. Kishartyán Községi Önkormányzat február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 2/2014. Kishartyán Községi Önkormányzat 2014. február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 1 Jegyzőkönyv Készült: Kishartyán Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 19-én 15.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozóterem

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Ikt.: 139-9/2018. Készült: 2018. február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila alpolgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Községi Képviselő-testület Csögle Szám: 229-4/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Csögle

Részletesebben

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN. megtartott. rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN. megtartott. rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2011. OKTÓBER 6-ÁN megtartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 56/2011. (X.06.) számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása.

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-13/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. július 4-én (kedden) 8.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 14-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

3. számú JEGYZŐKÖNYV

3. számú JEGYZŐKÖNYV 3. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. február 04. napján 17 óra 35 perces kezdettel, Rétság Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésen

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. augusztus 28-án a Művelődési Központban (Edelény, Borsodi út 9.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2010/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 13 30 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

2. Tájékoztató a település lakosságának szociális helyzetéről, Zarudnaja Krisztina a munkanélküliség alakulásáról

2. Tájékoztató a település lakosságának szociális helyzetéről, Zarudnaja Krisztina a munkanélküliség alakulásáról Készült: Jegyzőkönyv Tiszasüly Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 28-ai soron következő üléséről Jelen vannak: jelenléti ív szerint: Pollák Tibor polgármester, Baksay Endre, Csörögi

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete június 23-án megtartott. rendkívüli Nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete június 23-án megtartott. rendkívüli Nyílt üléséről Határozat: 215-217 Rendelet: - Jegyzőkönyv A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. június 23-án megtartott rendkívüli Nyílt üléséről 1 Jegyzőkönyv Készült a Zalakaros Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 17- án ( pénteken ) 15.30 --órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 16. napján 18 óra 50 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 16. napján 18 óra 50 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-11/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 16. napján 18 óra 50 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 10-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés

PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés 66-10./2015. PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés Rendeletek: Határozatok: 53./2015. (IV.27.) önkormányzati határozata Pátka Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. Időpont: 2010. május 26. Helyszín: Községi Önkormányzat székhelye, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Foktő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 25-én, 17 órakor kezdődő üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Foktő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 25-én, 17 órakor kezdődő üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Foktő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 25-én, 17 órakor kezdődő üléséről Ülés helye: Önkormányzati Hivatal tanácsterme Jelen vannak: Bakai Károly

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Porva Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Hivatalának Tanácskozóterme, Maglóca

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Hivatalának Tanácskozóterme, Maglóca Maglóca Község Képviselő-testülete 2-8/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. december 1-jén tartott nyilvános üléséről, közmeghallgatásáról. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ A Szerencsi Rendőrkapitányság beszámolója a 2009.évi munkáról Előadó: dr. Bogyay Ferenc r. alezredes, kapitányságvezető

Jegyzőkönyv. 3./ A Szerencsi Rendőrkapitányság beszámolója a 2009.évi munkáról Előadó: dr. Bogyay Ferenc r. alezredes, kapitányságvezető Jegyzőkönyv Készült: 2010.július 29-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós Csaba

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. február 12-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Jelen vannak Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. február 29-én 13.00 órai kezdettel megtartott ülésén. Polgármesteri Hivatal Mogyorósbánya,

Részletesebben