TARTALOM. Közéleti műsorok: Hírműsorok: Életmód műsorok: műsorok: Kulturális műsorok:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TARTALOM. Közéleti műsorok: Hírműsorok: Életmód műsorok: műsorok: Kulturális műsorok:"

Átírás

1

2 TARTALOM Hírműsorok: Híradó 21 minden nap 21 óra Hírvilág vasárnap 19:30 Európai híradó péntek 17:30 Felfedező szombat 11:30 Főszerkesztők klubja hétfő 20:00 / Új műsor Napról napra szombat 19:30 Gazdasági hírek a 19 órás Hírórában Életmód műsorok: Befutó páratlan hét vasárnap 7:30 Befutó Szabad stílus páros hét vasárnap 7:30 Garázs vasárnap 11:30 Gyógyhír hétfő 13:30 műsorok: BBC Reporters csütörtök 17:30 BBC Hard Talk péntek 14:00 BBC Our World péntek 14:30 BBC Travel show vasárnap 11:00 / Új műsor Közéleti műsorok: Ázsia kedd 17:30 Civilizáció szombat 20:00 Civil kaszinó vasárnap 20:00 Csörte csütörtök 20:00 Globál szerda 17:30 Ingatlanpiac szombat 11:00 Középkezdés kedd 20:00 / Új műsor Látótér péntek 20:30 Magyarország élőben H-P 18:00 Mi lett vele? péntek 22:30 / Új műsor Panaszkönyv péntek 20:00 Reggeli járat H-P 5:50-9:00 / Új műsor Riasztás kedd 20:30 Soroló csütörtök 13:30 Szabadfogás szerda 20:00 / Új műsor Kulturális műsorok: Alinda H-CS 22:30 / Új műsor Vetítő vasárnap 22:00

3 HÍRMŰSOROK Híradó 21 minden nap 21 óra Hírvilág vasárnap 19:30 Európai híradó péntek 17:30 Felfedező szombat 11:30 Főszerkesztők klubja hétfő 20:00 / Új műsor Napról napra szombat 19:30 Gazdasági hírek a 19 órás Hírórában

4 HÍRADÓ 21 A Hír TV legteljesebb napi hírműsora fél órában. A Híradó21-en kívül naponta hét híradóval jelentkezünk, de a 21 órakor kezdődő hírműsorunk adja a legátfogóbb képet a napi történésekről. A legfontosabb belföldi és külföldi hírek egy helyen, hiteles hírolvasók tolmácsolásában. Minden aznapi, aktuális esemény első kézből Önnek, minden este 21 órától. A Híradó 21 és az ezen kívüli napi hét Híradó nézői alkotják a Hír TV fő nézőközönségét év közötti, városi, AB státuszú, döntően magasabban iskolázott emberek, akik érdeklődnek a közélet és a gazdaság iránt, sok közöttük a döntéshozói pozícióban dolgozó.

5 HÍRVILÁG A Hír TV heti külpolitikai hírműsora 25 percben elemzések, összefoglalók, tudósítások hétről hétre a közelmúlt eseményeiről, a jelen kérdőjeleiről, a jövő kilátásairól. Központban a világpolitika legfontosabb eseményei. Mindaz, ami szemünk láttára alakítja a világot, de amire a hírözön mellett nem fordítunk elég figyelmet. A Hírvilág nézői a külpolitika iránt érdeklődő, nyitott emberek, első sorban év közötti férfiak, többnyire magasan iskolázottak, sok köztük a döntéshozói pozícióban lévő.

6 EURÓPAI HÍRADÓ A Hír TV hétről hétre jelentkezik az európai politika legfontosabb híreivel, kitekintés Közép-Európára és az Unió egészére. Interjúk és forgatott riportok, összeállítások a Hír TV anyagaiból, valamint a Reuters és az EBS felvételeiből. A műsorvezető a HírTV brüsszeli tudósítója, Arató László. Az Európai Híradó nézői nyitott gondolkodású, tájékozott, az EU iránt érdeklődő, magasan iskolázott emberek, első sorban év közötti nők és férfiak vegyesen, jellemzően beszélnek idegen nyelveket.

7 FELFEDEZŐ A Hír TV külpolitikai szerkesztőségének magazinműsora a világ színesebb oldaláról. Látott már riksán utazó, teát szürcsölő indiai makit? Hallott már beszélgető növényekről? Kíváncsi a csokoládémasszázsra? Netán egy iker-szépségversenyre? Vagy a kínai sárkányhajók ünnepségére? Húsz perc könnyed szórakozás, gondtalan barangolás a nagyvilágban, ez a Felfedező. A Felfedező nézői az újdonságok, különlegességek iránt érdeklődő, nyitott emberek, első sorban év közötti nők és férfiak vegyesen.

8 FŐSZERKESZTŐK KLUBJA Véleményvezérek a Hír TV stúdiójában. Napilapok és hetilapok főszerkesztői vitáznak az elmúlt hét legfontosabb eseményeiről és újságcikkeiről. Rendszeres vendég lesz a műsorban Borókai Gábor (Heti Válasz), Bencsik András (Demokrata), Kovács Zoltán (ÉS), Németh Péter (Népszava), valamint a Magyar Nemzet és a Népszabadság szerkesztőségének vezetői is. A műsorvezető Erdős Miklós.

9 NAPRÓL NAPRA A Napról napra egy heti hírösszefoglaló műsor, ezért célja szigorúan az elmúlt egy hét belpolitikai folyamatainak objektív bemutatása. Nem utólag értékelünk, sőt egyáltalán nem értékelünk, a műsor összeállításához a Híradó21 anyagait használjuk fel. A Napról napra nézői lényegében megegyeznek a Híradók nézőivel: év közötti, városi, AB státuszú, döntően magasabban iskolázott emberek, akik érdeklődnek a közélet és a gazdaság iránt,sok közöttük a döntéshozói pozícióban dolgozó.

10 GAZDASÁGI HÍREK Napi gazdasági hírműsor, mely naponta kétszer jelentkezik, a reggeli és a délutáni Hírórában. Beszámol a napi tőzsdei részvények és devizák árfolyamairól is. A Gazdasági hírek összefoglalja a nap legfontosabb gazdasági híreit, eseményeit A Gazdasági hírek nézői : év közötti, városi, AB státuszú, döntően magasabban iskolázott emberek, akik érdeklődnek a tőzsde és a gazdaság iránt, sok közöttük a döntéshozói pozícióban, vezető beosztásban dolgozó.

11 KÖZÉLETI MŰSOROK Ázsia kedd 17:30 Civilizáció szombat 20:00 Civil kaszinó vasárnap 20:00 Csörte csütörtök 20:00 Globál szerda 17:30 Ingatlanpiac szombat 11:00 Középkezdés kedd 20:00 / Új műsor Látótér péntek 20:30 Magyarország élőben H-P 18:00 Mi lett vele? péntek 22:30 / Új műsor Panaszkönyv péntek 20:00 Reggeli járat H-P 5:50-9:00 / Új műsor Riasztás kedd 20:30 Soroló csütörtök 13:30 Szabadfogás szerda 20:00 / Új műsor

12 ÁZSIA Ázsia a Föld legnagyobb kiterjedésű és egyben legnépesebb kontinense, ahol az ellentétek békésen megférnek egymás mellett. Vallási, etnikai, kulturális sokszínűség, az ebből adódó feszültségek és ezek kezelése - közel négymilliárd ember életét veszi górcső alá a HírTV speciális külpolitikai magazinműsora, amely hétről hétre jelentkezik az ázsiai régió legfrissebb híreivel a politika, a gazdaság, a tudomány és a kultúra területéről. A műsorvezető: Matsuzaki Diána Sayuri. Az Ázsia nézői a külpolitika, és más kultúrák iránt érdeklődő, nyitott emberek, első sorban év közötti férfiak és nők, többnyire magasan iskolázottak, sok köztük a döntéshozói pozícióban lévő.

13 CIVILIZÁCIÓ A Civilizációban egymás mellett kerülnek terítékre sokak számára nehezen összeegyeztethető fogalmak. Viták tabunak számító és morális határokat feszegető kérdésekről. Nézetek ütköznek gazdasági folyamatokról, belügyekről és külügyekről, egyénről és társadalomról. Civilizáltan, de megalkuvás nélkül. A szombat este jelentkező Civilizáció műsorvezetője Kántor Viola. A Civilizáció célközönsége első sorban a magasabban iskolázott, értelmiségi foglalkozású emberek. Túlnyomó részük 25 év feletti, érdeklődő, társadalmi felelősségtudattal rendelkező férfi és nő.

14 CIVIL KASZINÓ A Civil Kaszinóban jogász, közgazdász, történész, orvos, lelkipásztor, filmrendező, színész és zenész őszintén mondhatja el véleményét a politikusok tevékenységéről, az elmúlt hét emlékezetes nyilatkozatainak tekintetében. A vasárnap este 20 óra után kezdődő Civil Kaszinó műsorvezetője Bodacz Balázs. A Civil Kaszinó célközönsége elsősorban a 35 év feletti, értelmiségi foglalkozású, a szokásosnál nagyobb társadalmi felelősségtudattal rendelkező férfiak és nők.

15 CSÖRTE A Hír TV öt fős, ötven perces politikai vitaműsora péntek este 20 órától. Bal és jobb oldali újságírók és politikai szakértők csapnak össze az általuk ajánlott két-két témakörben a műsorvezető, Bella Levente irányításával. Állandó vendégek Stumpf András, a mandiner.hu és Szakonyi Péter, a napi.hu munkatársa, valamint a Policy Solutions, a Méltányosság Politikaelemző Központ, az Iránytű Politikai Intézet és a Nézőpont Intézet politológusai. Csörték és pengeváltások érvek és ellenérvek. A Csörtét első sorban a magasabban iskolázott, értelmiségi emberek nézik, akiket érdekel a politika és a közélet. Túlnyomó részük 40 év feletti.

16 GLOBÁL A Hír TV külpolitikai vitaműsora, a Globál. Hétről hétre a legfontosabb világpolitikai, világgazdasági eseményeket elemzi a stúdióba meghívott szakértőkkel és döntéshozókkal. Csütörtök esténként Maráczi Tamás és Tóth Gábor várja Önöket a Globálban. A Globál nézői év közötti, városi, AB státuszú, döntően magasabban iskolázott emberek, akik érdeklődnek a külpolitika és a gazdaság iránt, sok közöttük a döntéshozói pozícióban dolgozó.

17 INGATLANPIAC Ingatlanpiac című magazinműsorunkban tartalmas és informatív riportokkal kalauzoljuk Önöket az ingatlanfejlesztők világába, és hasznos információkat nyújtunk a lakásvásárlás minden apró mozzanatáról. Műsorunkból megtudhatják, hogy milyen változások zajlanak az ingatlan- és irodapiacon, legyen szó vásárlásról vagy bérletről. Nézői speciálisan a magasabb jövedelmi kategóriába tartozó fogyasztók, nők és férfiak vegyesen, akik érdeklődnek az ingatlanpiac alakulása iránt, potenciális lakásvásárlók, bérlők, sok köztük a vezető beosztású.

18 KÖZÉPKEZDÉS Sportpolitika több oldalról is megvilágítva. Ökölvívó olimpiai bajnokunk, Kovács Kokó István hétről hétre kiválasztja a hazai sportvilág legaktuálisabb témáit, amelyekről stúdióvendégeivel vitázik. A sportról általában mindenkinek van véleménye, de ebben a műsorban meg- hallgathatjuk minden oldal érveit.

19 LÁTÓTÉR A Látótér a Hír TV péntek esténként jelentkező 25 perces közéleti, oknyomozó riportműsora. Alkotói a hét legfontosabb belpolitikai témáival, valamint a társadalom egészét érintő kérdésekkel foglalkoznak. Riportjaik olykor kemény, kritikus hangvételűek, és a forgatások során nem mellőzik a dokumentumfilmes eszközök használatát sem. A Látótér műsorvezetője Jáky-Szabó Gergely. Nézői első sorban a fiatalabb korosztályba tartozó éves értelmiségi, városi emberek. Az átlagnál kíváncsibb, fejlett igazságérzetű nők és férfiak.

20 MAGYARORSZÁG ÉLŐBEN Belpolitika, külpolitika, közélet, sport, kultúra Magyarország élőben. A Hírtévé napi hírháttérműsora továbbra is interjúkkal, elemzésekkel és élő helyszíni beszámolókkal várja nézőit, de már 18 órakor. Mi mindig ott leszünk, ahol történik valami, és tabuk nélkül beszélünk a lényegről. Műsorvezetők: Szöllősi Györgyi és Bodacz Balázs. Nézői speciálisan a magasabban iskolázott fogyasztók, nők és férfiak vegyesen, akik érdeklődnek a közélet és a gazdaság alakulása iránt, többségük értelmiségi, szellemi foglalkozású beosztott.

21 MI LETT VELE? A rendszerváltás szemtanúinak portréi. Interjúsorozat a 90-es évek óta eltűnt vagy megbukott politikusokkal arról, hogy miben hibáztak vagy mit csinálnának ma már másképp. Választ keres a műsor arra is, hogy miért tűntek el sorban a politikai palettáról olyan pártok, mint az MDF, az SZDSZ és a Kisgazdapárt. A műsorvezető: Császár Attila.

22 PANASZKÖNYV Könnyen bekerülhetnek a Hír TV Panaszkönyv című műsorába azok, akik becsapják a fogyasztókat! Riportereink inkognitóban járnak utána az átveréseknek, a csalókat pedig a kamerák előtt buktatják le. A hamis termékektől az álszolgáltatásokig mindent felderítünk, ahol a hatóságok eddig tehetetlenek voltak. Riportjaink bemutatását követően a látottakat szakértőkkel elemezzük a stúdióban. A műsorvezető Pataky Enikő. A Panaszkönyv nézői jellemzői városi éves férfiak és nők vegyesen. Érdeklődnek a fogyasztóvédelem és a gazdaság iránt, szociálisan érzékenyek.

23 REGGELI JÁRAT Friss és aktuális ez a Reggeli járat, a Hír Tv színes közéleti magazinja minden hétköznap már reggel hat órától. Hírek, interjúk, közérdekű információk és időjárás-jelentések, valamint a kulturális élet eseményeinek előzetesei. Mi mindig arról beszélgetünk, ami Önt is érdekli. Műsorvezetők: Farkas Krisztina, Heer Orsolya, Szaplonczai Laura, Turda Adrienn

24 RIASZTÁS A rendkívüli események műsora a Hír TV-ben. Belemenős riportokkal, újszerű képi világgal az események nyomában. Kemény bűnözők, kitartó rendőrök és bátor tűzoltók. Az elmúlt hét legnagyobb bűntényei és katasztrófái egy műsorban. A kedd este fél 10-kor jelentkező bűnügyi magazin műsorvezetőszerkesztője Kisléghi-Nagy Rudolf. A Riasztás nézői a rendkívüli események és bűnügyek iránt érdeklődő, éves nézők, többnyire férfiak.

25 SOROLÓ A Soroló a Hír TV népszerű gazdabarát vidék-magazinja. Az adás legfontosabb témaköre az agrárgazdaság helyzete. A magyar mezőgazdaság tendenciáit elsősorban a családi gazdaságok szemszögéből vizsgálja, az ezeket a gazdasági egységeket érő hatásokat igyekszik úgy visszatükrözni, hogy az a társadalom minden csoportja számára érthető legyen. A Soroló nézői speciálisan a vidéki, éves emberek, akiknek a többsége a mezőgazdaságban dolgozik. Nagy részük egyéni vagy társas vállalkozó, érdeklődő, sokszor újító szellemű ember.

26 SZABADFOGÁS Közéleti szóbirkózás hét erős ember között. Rendhagyó vitaműsor, amelyben a legszélsőségesebb vélemények is elhangozhatnak. Szereplői: Wahorn András zenész, képzőművész, Csintalan Sándor rádiós műsorvezető, volt képviselő, Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, volt képviselő, Bogdán László, Cserdi polgármestere, Kardos Gábor borász, filozófus, Konok Péter történész. A műsorvezető Dévényi István, a valasz.hu felelős szerkesztője.

27 ÉLETMÓD MŰSOROK Befutó páratlan hét vasárnap 7:30 Befutó Szabad stílus páros hét vasárnap 7:30 Garázs vasárnap 11:30 Gyógyhír hétfő 13:30

28 BEFUTÓ A kéthetente jelentkező magazinműsor célja a sportolás megszerettetése. Ennek megfelelően nem csak utánpótlás korú sztárokat igyekszik bemutatni, hanem sportolókat, sportágakat is. Az évek óta futó műsor már szinte minden sportot bemutatott, a focitól kezdve a curlingen át a víz alatti hokiig. A műsorvezető Sárfalvi Péter, a többszörös világbajnok öttusázó. Nézői a sportot kedvelő, fiatalabb korosztályba tartozó emberek. Fogékonyak az egészséges életmód iránt, egyenlő arányban vannak köztük a nők és a férfiak.

29 BEFUTÓ SZABAD STÍLUS A HírTV másik befutós magazinjában minden megtalálható, amit csak érdekesnek találhat egy sportfüggő, legyen mindennapi sportoló vagy csak egy érdeklődő fotelszurkoló. Sárfalvi Péter és a Befutó csapata nemcsak felsorakoztatja az újdonságnak számító sporteszközöket és a kevéssé ismert sportágakat, hanem ki is próbálja ezeket. S közben bemutatja azokat a hétköznapi hősöket, akiknek a sport adja az életstílust. Nézői a sportot kedvelő, fiatalabb korosztályba tartozó emberek. Fogékonyak az egészséges életmód iránt, egyenlő arányban vannak köztük a nők és a férfiak.

30 GARÁZS A Garázs című magazinműsorunk az autós világba enged betekintést. Műsorvezetőink a legújabb autókat tesztelik, bemutatják az új fejlesztéseket és sok hasznos tanáccsal szolgálnak az autósoknak. A Garázs emellett rendszeresen tudósít a világ legnagyobb autós szakkiállításairól is. Nézői első sorban férfiak, éves korosztályba tartozó emberek, főleg magasabb jövedelmű, AB státuszú nézők, akik érdeklődnek a technikai újdonságok iránt. Autótulajdonosok, vagy potenciális autóvásárlók.

31 GÓGYHÍR A Gyógyhír, a HírTV egészségügyi magazinja immár 2003 óta nagy népszerűségnek örvend. Célja a különböző betegségek és a kezelési lehetőségek, legújabb gyógyítási eljárások bemutatása és ezen keresztül az egészséges életmódra való nevelés. A Gyógyhír műsorvezető-szerkesztője Pataky Enikő. Nézői első sorban nők, háziasszonyok, akiknek fontos saját maguk és családjuk egészsége. Ők a felelősek a család vásárlásaiért, környezetükben döntéshozók, fogékonyak az új technológiák, módszerek iránt.

32 KULTURÁLIS MŰSOROK Alinda H-CS 22:30 / Új műsor Vetítő vasárnap 22:00

33 ALINDA Közéleti-kulturális beszélgetés hetente négyszer. Veiszer Alinda vendégei a művészvilág, a tudomány, a kultúra és a sport ismert és elismert szereplői közül kerülnek ki. De emellett olyan fiatal értelmiségieket is bemutat ebben a sorozatban, akik szakmájukban már sikeresek, csak a hazai média még nem fedezte fel őket.

34 VETÍTŐ Dokumentumfilmek minden vasárnap este a HírTV-ben. Emberi sorsok gyötrelemmel teli dolgos hétköznapjai, vigasságtól boldog hálás ünnepei. Letűnt, eltűnt korok, emberek, világok Erdélyi János válogatásában. Nézői a szociálisan érzékeny 18 év fölötti lakosság köréből kerülnek ki. Sok közöttük a magasan iskolázott, értelmiségi foglalkozású néző.

35 MŰSOROK BBC Reporters csütörtök 17:30 BBC Hard Talk péntek 14:00 BBC Our World péntek 14:30 BBC Travel show vasárnap 11:00 / Új műsor

36 BBC REPORTERS A BBC Reporters című műsora minden héten az aktuális világpolitikai, társadalmi és gazdasági témákkal foglalkozik, egy-egy színes helyszíni beszámolóval. Az összeállítás gyakorlatilag a BBC heti legjobb riportjainak a válogatása, tallózás a legismertebb újságírók aktuális anyagaiból. A félórás magazin magyar szinkronnal a magyar médiapiacon csak a Hír TV-ben látható! A műsor nézői a külpolitika, a gazdaság iránt érdeklődő, magasan iskolázott csoportból kerülnek ki. Jellemző rájuk a széles látókör és a tájékozottság iránti igény, csoportjukban véleményformálók.

37 BBC HARD TALK A Hard Talk a BBC egyik vezető műsora világszerte. A Hard Talk felteszi a legkeményebb kérdéseket és a történetek hátterére kíváncsi, legyen szó nemzetközi politikai vezetőkről, nagyvállalkozókról, gazdasági döntéshozókról, vagy nagy kihívások előtt álló személyekről. A műsorvezető Steven Secure a BBC egyik legnépszerűbb újságírója. A félórás magazin magyar szinkronnal a magyar médiapiacon csak a Hír TV-ben látható! A műsor nézői a külpolitika, a gazdaság iránt érdeklődő, magasan iskolázott csoportból kerülnek ki. Jellemző rájuk a széles látókör és a tájékozottság iránti igény, csoportjukban véleményformálók.

38 BBC OUR WORLD Az Our World a BBC új műsora. Dokumentarista igénnyel készített riportfilmek a világ minden tájáról, a legaktuálisabb eseményekről. Megdöbbentő kisfilmek a háborús tűzfészkek, a nemzetközi emberkereskedelem, vagy például a globális válság távoli áldozatairól. A félórás magazin magyar szinkronnal a magyar médiapiacon csak a Hír TV-ben látható! A műsor nézői a külpolitika, a gazdaság iránt érdeklődő, magasan iskolázott csoportból kerülnek ki. Jellemző rájuk a széles látókör és a tájékozottság iránti igény, csoportjukban véleményformálók

39 BBC TRAVEL SHOW

40 REKLÁMOK Legnézettebb reklámblokkok hétköznap: Legnézettebb reklámblokkok hétvégén: 06:55 10:35 11:55 17:25 18:05 18:55 20:05 20:55 21:35 22:35 07:35 11:55 12:25 15:35 17:25 19:55 20:55 21:35

41 KÖSZÖNJÜK A FIGYELMÉT!

Média ajánlat. RTL Klub. műsorszponzorációs megjelenések. Barátok közt Reflektor magazin Reggeli Mozikvíz Fókusz F1

Média ajánlat. RTL Klub. műsorszponzorációs megjelenések. Barátok közt Reflektor magazin Reggeli Mozikvíz Fókusz F1 Média ajánlat RTL Klub műsorszponzorációs megjelenések Barátok közt Reflektor magazin Reggeli Mozikvíz Fókusz F1 RTL Klub Barátok közt A Barátok közt hosszú évek óta Magyarország legnépszerűbb sorozata,

Részletesebben

VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM

VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM MÉDIAPOLITIKAI ELEMZÉS A REGGELI BESZÉLGETŐS MŰSOROKRÓL 2016.04.15. MÉDIAPOLITIKAI ELEMZÉS A REGGELI BESZÉLGETŐS MŰSOROKRÓL 2016.04.15. 2 VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM

Részletesebben

A legférfiasabb oldalad

A legférfiasabb oldalad A legférfiasabb oldalad A manus.hu célja megteremteni egy olyan oldalt, melyben az erősebbik nem újból erősebbik nem lehet. Lelki menedéket és szakszerű segítséget nyújtani egy internetes magazin keretein

Részletesebben

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás Média ajánlat TV2 műsorszponzorációs megjelenések Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás TV2 Mokka A napindító show A megújult Mokka egy név alatt erősíti tovább a jól ismert brand-et,

Részletesebben

Lánchíd Rádió MÉDIAAJÁNLAT

Lánchíd Rádió MÉDIAAJÁNLAT MÉDIAAJÁNLAT 2011 2011 A rádió profilja A Lánchíd Rádió 2007. március 15-én szólalt meg regionális közműsor-szolgáltató adóként a fővárosban és környékén. Jelenleg már Balatonfüred és Székesfehérvár körzetében

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2013. február 1-től visszavonásig.

MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2013. február 1-től visszavonásig. MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2013. február 1-től visszavonásig. Röviden televíziónkról A Szombathelyi Televízió 22-25 km- es sugárzási körzetével a vasi megyeszékhely környékét, 55.000 háztartást fed le. Hétköznapokon

Részletesebben

Média ajánlat RTL Klub Nyereményjáték felületek Fókusz Barátok közt Story Extra Mozikvíz Hétvégi Filmklub

Média ajánlat RTL Klub Nyereményjáték felületek Fókusz Barátok közt Story Extra Mozikvíz Hétvégi Filmklub Média ajánlat RTL Klub Nyereményjáték felületek - 2017. Fókusz Barátok közt Story Extra Mozikvíz Hétvégi Filmklub RTL Klub Fókusz magazin Naponta jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS MODERÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS MODERÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS MODERÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR 2015 A tételsor 1. Ön egy televíziós politikai vitaműsor vezetője. A meghívottak a legnagyobb hazai pártok vezetői.

Részletesebben

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Időjárás jelentés támogatás

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Időjárás jelentés támogatás Média ajánlat TV2 műsorszponzorációs megjelenések 2013. Mokka Napló Jóban rosszban Időjárás jelentés támogatás TV2 Mokka A napindító show A megújult Mokka egy név alatt erősíti tovább a jól ismert brand-et,

Részletesebben

Általanos Médiaajánlat

Általanos Médiaajánlat Általanos Médiaajánlat 2014 Kik vagyunk mi? Az RC Creative Media 2014 május elején indította útjára az RC News online magazint, amely tervei szerint a legújabb internetes magazin kategóriát képviseli.

Részletesebben

E U R O P E A N SZEMÉLYES ADATOK. kulcsara@yahoo.com

E U R O P E A N SZEMÉLYES ADATOK. kulcsara@yahoo.com E U R O P E A N C U R R I C U L U M V I T A E F O R M A T www.europa.eu.int/comm/education/index_en.html SZEMÉLYES ADATOK Család- és keresztnév Kulcsár Andrea Lakcím Románia, Marosvásárhely, Violetelor

Részletesebben

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017.

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. Egészségügyi állapot 1. Van Önnek vagy családtagjának bármilyen egészségügyi problémája? A magyar internetező népesség 57%-a küzd maga vagy valamely családtagja egészségügyi

Részletesebben

Debrecen Televízió. Médiaajánlat. Fizetett politikai hirdetés közzétételére. Van mit nézni Debrecenben! Van mit nézni Debrecenben!

Debrecen Televízió. Médiaajánlat. Fizetett politikai hirdetés közzétételére. Van mit nézni Debrecenben! Van mit nézni Debrecenben! Médiaajánlat Fizetett politikai hirdetés közzétételére Bevezető Az elektronikus média egyre inkább meghatározza életünket. Gondoljunk csak a televízióra, ami ma már az emberek hétköznapjait hihetetlen

Részletesebben

Forma 1 az RTL Klubon. 2009. március

Forma 1 az RTL Klubon. 2009. március Forma 1 az RTL Klubon 2009. március Sportműsorok és a programfigyelem A TV előtt a számok mögött kutatás RTL Klub GfK Hungária 2001 Műsortípusok programfigyelem szerinti rangsora Adatfelvétel 4,500 fő,

Részletesebben

TV2 műsorszponzorációs megjelenések 2014.

TV2 műsorszponzorációs megjelenések 2014. Média ajánlat TV2 műsorszponzorációs megjelenések 2014. Mokka Napló Édes Élet Jóban rosszban Filmkvíz Mokka A napindító show A megújult Mokka egy név alatt erősíti tovább a jól ismert brandet, melyből

Részletesebben

Sándor: A megszállás fölszabadulása

Sándor: A megszállás fölszabadulása +1 Borito 1 jav.qxd 15.10.27 15:31 Page 2 Ítélet Wormsban Az eltûnt presztízs nyomában 2 Ítélet Wormsban Az eltûnt presztízs nyomában +1 Borito 1 jav.qxd 15.10.27 15:31 Page 3 Ítélet wormsban Az eltûnt

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ AZ ATV 2012-ES NÉZETTSÉGI EREDMÉNYEIRŐL

ÖSSZEFOGLALÓ AZ ATV 2012-ES NÉZETTSÉGI EREDMÉNYEIRŐL ÖSSZEFOGLALÓ AZ ATV 2012-ES NÉZETTSÉGI EREDMÉNYEIRŐL 5 indok az ATV mellett Stabil nézettség megbízhatóan tervezhető adatokkal Nézőink jómódúak és a legnagyobb arányban városiak. Hatékony reklámkörnyezet,

Részletesebben

Profilunk Hír TV Hír TV Hír TV Hír TV Hír TV Zrt. 1033 Budapest, Szentendrei út 89-93. Szóráth Emil, hirdetési igazgató

Profilunk Hír TV Hír TV Hír TV Hír TV Hír TV Zrt. 1033 Budapest, Szentendrei út 89-93. Szóráth Emil, hirdetési igazgató MÉDIAAJÁNLAT 2011 Profilunk A Hír TV 2002 decemberében indította el adását Magyarország első, és azóta is egyetlen televíziós hírcsatornájaként. Bár a hírtelevíziózás külföldön már évtizedek óta meghonosodott,

Részletesebben

Megjelenés: hetente péntek. Anyagleadás: hetente kedd 16.00

Megjelenés: hetente péntek. Anyagleadás: hetente kedd 16.00 A nyíregyházi önkormányzat hetilapja, a XXI. évfolyamát élô Nyíregyházi Napló a rendszeresen végzett közvélemény-kutatások szerint a lakosság elsô számú információs forrása: a megyeszékhelyen élôk leginkább

Részletesebben

A MEGÚJULT KÖZMÉDIA JOBB, MINT A HÍRE

A MEGÚJULT KÖZMÉDIA JOBB, MINT A HÍRE A MEGÚJULT KÖZMÉDIA JOBB, MINT A HÍRE A NÉZŐPONT INTÉZET ELEMZÉSE 2016.03.11. A MEGÚJULT KÖZMÉDIA JOBB, MINT A HÍRE 2016.03.11. 2 A MEGÚJULT KÖZMÉDIA JOBB, MINT A HÍRE Március 15-én lesz egy éves a megújult

Részletesebben

A kőtörő ember. Médiapiac 2018 generációk március 21.

A kőtörő ember. Médiapiac 2018 generációk március 21. A kőtörő ember Médiapiac 2018 generációk 2018. március 21 www.gemius.hu Gemius-DKT közönségmérés Gemius Mobile Tracking Vlogger kutatás Gemius AdReal Forrás: Gemius - DKT 2017/12 (15+ belföldi közönség)

Részletesebben

A tudományos kommunikáció esélyei a televízióban

A tudományos kommunikáció esélyei a televízióban A tudományos kommunikáció esélyei a televízióban - Hogy érzi magát bátyám? - Köszönöm kérdését, jól. - Kifejtené egy kicsit bővebben? - Köszönöm kérdését, nem jól. A televízió a legnagyobb hatású média

Részletesebben

A Kecskeméti Televízió bemutatása

A Kecskeméti Televízió bemutatása MÉDIAAJÁNLAT 2018 A Kecskeméti Televízió bemutatása A Kecskeméti Televízió önálló alkotóműhelyként több mint 30 éves múltra tekint vissza. Számos szakmai elismerés mellett kollégáink magas szintű felkészültségét

Részletesebben

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 M4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 M2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 M4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 M2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna nalóg műsorok eljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna C04 62,25 hír- és kulturális műsorok magyar 4 Régió Plusz

Részletesebben

A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk

A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk A VEZESS.HU ERŐSSÉGEI A Vezess.hu Magyarország egyik legnépszerűbb autósportálja. Célja, hogy hitelesen, laikusok számára is élvezhetően és érdekesen tájékoztasson

Részletesebben

VERSENY-MÉDIA KÉRDŐÍV október

VERSENY-MÉDIA KÉRDŐÍV október sorszám VERSENY-MÉDIA KÉRDŐÍV 2004. október Kérdező aláírása:... igazolványszáma Jó napot kívánok. A TÁRKI munkatársa,. vagyok. A Gazdasági Versenyhivatal megbízásából szeretnék néhány kérdést feltenni

Részletesebben

Profilunk Hír TV Hír TV Hír TV Hír TV

Profilunk Hír TV Hír TV Hír TV Hír TV MÉDIAAJÁNLAT 2015 Profilunk A Hír TV 2002 decemberében indította el adását Magyarország első, és azóta is egyetlen televíziós hírcsatornájaként. Bár a hírtelevíziózás külföldön már évtizedek óta meghonosodott,

Részletesebben

A határon túli magyarok szereplése a hírműsorokban, 2010-ben

A határon túli magyarok szereplése a hírműsorokban, 2010-ben A határon túli magyarok szereplése a hírműsorokban, 2010-ben A Magyarország határain kívül élő nemzettársainkra egyre nagyobb figyelem irányul. 2010. augusztus 20-án lépett életbe a kettős állampolgárságról

Részletesebben

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 Duna O04 85,25 hír- és kulturális műsorok magyar 2 Duna World O05 93,25 hír- és

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 Duna O04 85,25 hír- és kulturális műsorok magyar 2 Duna World O05 93,25 hír- és nalóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 Duna O04 85,25 hír- és kulturális műsorok magyar 2 Duna World O05 93,25 hír- és kulturális műsorok magyar 3 TV S09 161,25 riportok, filmek,

Részletesebben

Reggeli gyors. Nívó Törtei Takács Kriszta. Rangos Katalin

Reggeli gyors. Nívó Törtei Takács Kriszta. Rangos Katalin A rádió profilja, egyedisége Magyarország egyetlen talk and news (tények-vélemények) rádiója Erős hír- és információszolgáltatás közélet, közlekedési, időjárás, gazdaság, kultúra Gazdag tematikus műsorkínálat

Részletesebben

Javaslat az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft évi közhasznúsági jelentésének jóváhagyására

Javaslat az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft évi közhasznúsági jelentésének jóváhagyására Javaslat az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. 2018. évi közhasznúsági jelentésének jóváhagyására Előterjesztő: Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyvezetője Ózd, 2019. május 16. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Részletesebben

Nem nézni kell, hanem benne kell lenni!

Nem nézni kell, hanem benne kell lenni! Nem nézni kell, hanem benne kell lenni! A média világa: ahol jó lenni? Ha nekünk fontos Ha az újságírónak fontos A média világa: ahol jó lenni? Mit engedhetnek meg maguknak az újságírók, és mit engedhetünk

Részletesebben

sorszám VERSENY VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV 2003. október

sorszám VERSENY VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV 2003. október sorszám VERSENY VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV 2003. október Kérdező aláírása:... igazolványszáma Jó napot kívánok. A TÁRKI munkatársa,. vagyok. A Gazdasági Versenyhivatal megbízásából szeretnék néhány kérdést feltenni

Részletesebben

A Népszabadság című napilap 12 lapszámának elemzése

A Népszabadság című napilap 12 lapszámának elemzése Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Kar Public Relations tanszék Média tantárgy A Népszabadság című napilap 12 lapszámának elemzése Oktató: Szabó Dániel Készítette: UDNK. 1. évfolyam

Részletesebben

polgárháború elõérzete

polgárháború elõérzete +1 Borito 1.qxd 15.11.29 11:07 Page 2 2 +1 Borito 1.qxd 15.11.29 11:07 Page 3 3 +2 Lexikon.qxd 15.11.29 11:08 Page 1 Mozgó-lexikon A V ALMÁSI MIKLÓS 1932-ben született Budapesten. Esztéta, filozófus, az

Részletesebben

Olvasói szegmentáció, olvasói profilok

Olvasói szegmentáció, olvasói profilok Olvasói szegmentáció, olvasói profilok A hatékony sajtó V. - A sajtófogyasztásról általánosan A sajtófogyasztásba bevontak aránya 3 Kiterjedt olvasói bázis: 14 év feletti lakosok öthatoda elérhető valamilyen

Részletesebben

Alba Radar. 6. hullám

Alba Radar. 6. hullám Alba Radar Lakossági közvélemény-kutatási program Székesfehérváron 6. hullám Lakossági vélemények a Fehérvár Televízió Ütköző című műsoráról 2011. február 28. Készítette: Domokos Tamás tdomokos@echomail.hu

Részletesebben

Ezek miatt vagyunk büszkék cégünkre, arra az alkotó kollektívára, amely ma már sok cég bizalmát elnyerte. Göbölyösné Mátrahegyi Anna ügyvezető

Ezek miatt vagyunk büszkék cégünkre, arra az alkotó kollektívára, amely ma már sok cég bizalmát elnyerte. Göbölyösné Mátrahegyi Anna ügyvezető Ügyvezetői beköszönő A kommunikációs modell szerint a kommunikációs folyamat vége és egyben az új indítása a visszacsatolás amikor egy pillanatra megállunk, összegzünk, elemzünk és az értékes információk

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Biatorbágyi Körkép kiadói és főszerkesztői bejegyzésének megváltoztatásával összefüggő kérdésekről

ELŐTERJESZTÉS. A Biatorbágyi Körkép kiadói és főszerkesztői bejegyzésének megváltoztatásával összefüggő kérdésekről ELŐTERJESZTÉS A Biatorbágyi Körkép kiadói és főszerkesztői bejegyzésének megváltoztatásával összefüggő kérdésekről A Biatorbágyi Körkép időszaki lapot Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselőtestülete

Részletesebben

Digitális csatornakiosztas

Digitális csatornakiosztas Digitális csatornakiosztas Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv S24 330 MHz Parlament TV politikai és gazdasági információs csatorna QAM256 SYm:6000 d1 TV kulturális műsorok M1 HD közszolgálati

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal Elő- és utókommunikáció Világgazdaság Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról

Részletesebben

ÚJPEST MÉDIA-KUTATÁS. Közvélemény-kutatás, 2007 október Újpesti Média Kht részére

ÚJPEST MÉDIA-KUTATÁS. Közvélemény-kutatás, 2007 október Újpesti Média Kht részére ÚJPEST MÉDIA-KUTATÁS Közvélemény-kutatás, 27 október Újpesti Média Kht részére TARTALOM A kutatás paraméterei Eredmények: Tájékozódási szokások Újpest TV lakossági megítélése Újpesti Napló lakossági megítélése

Részletesebben

LAPPIACI TRENDEK Fény az alagút végén

LAPPIACI TRENDEK Fény az alagút végén LAPPIACI TRENDEK Fény az alagút végén Kázmér Judit Elnök, Magyar Lapkiadók Egyesülete Budapest, 2010. szeptember 16. NYOMTATOTT SAJTÓ: A LEGJOBB BROWSER FŐBB TRENDEK A VILÁGSAJTÓBAN Globális recesszió,

Részletesebben

M ÉDIAAJÁNLAT. Lánchíd Rádió

M ÉDIAAJÁNLAT. Lánchíd Rádió M ÉDIAAJÁNLAT 2016 2016 Budapest 100.3 MHz Balatonfüred 96.2 MHz Dunaújváros 99.1 MHz Győr 88.1 MHz Keszthely 93.4 MHz Kaposvár 97.5 MHz Pécs 94.6 MHz Siklós 88.6 MHz Szeged 100.2 MHz Székesfehérvár 106.6

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS MODERÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS MODERÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS MODERÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR 2016 1 A tételsor 1. Ön műsorvezető egy televíziónál. Műsorának meghívottjai a legnagyobb hazai pártok vezetői. A

Részletesebben

A barlangrajztól az internetig címmel médiatörténeti áttekintést adott egy 12 részes tévé sorozatban vendégelőadók segítségével.

A barlangrajztól az internetig címmel médiatörténeti áttekintést adott egy 12 részes tévé sorozatban vendégelőadók segítségével. TÓTH TAMÁS ANTAL szerkesztő A képzés során trénerként működik közre. Végzettsége Szent István Egyetem Jászberényi Kar andragógia szak A sajtó különböző területein szerezett tapasztalatot, nyomtatott, írott

Részletesebben

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 Reklámkampány Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 UTAZÁS KIÁLLÍTÁS Televízió - RTL Klub Fókusz nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Reflektor nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Törzsutas

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Lánchíd. Rádió

MÉDIAAJÁNLAT. Lánchíd. Rádió MÉDIAAJÁNLAT 2016 2016 Lánchíd Budapest 100.3 MHz Lánchíd Balatonfüred 96.2 MHz Lánchíd Dunaújváros 99.1 MHz Lánchíd Győr 88.1 MHz Lánchíd Keszthely 93.4 MHz Lánchíd Kaposvár 97.5 MHz Lánchíd Pécs 94.6

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció

Elő- és utókommunikáció Elő- és utókommunikáció Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról tudni lehet és

Részletesebben

Nielsen Közönségmérés. Az 50 év feletti korosztály tévénézési szokásai 2010-ben

Nielsen Közönségmérés. Az 50 év feletti korosztály tévénézési szokásai 2010-ben Az 50 év feletti korosztály tévénézési szokásai 2010-ben Bevezető Az 50 év feletti korosztály televíziónézési szokásai általában kevés figyelmet kapnak annak ellenére, hogy a televízió közönségének jelentős

Részletesebben

Érje el hatékonyan a technikai újdonságokra nyitott, fizetőképes fiatalokat! MÉDIAAJÁNLAT

Érje el hatékonyan a technikai újdonságokra nyitott, fizetőképes fiatalokat! MÉDIAAJÁNLAT Érje el hatékonyan a technikai újdonságokra nyitott, fizetőképes fiatalokat! MÉDIAAJÁNLAT Az Esport1.hu Magyarország első számú, független, kizárólag az elektronikus sportokra koncentráló, folyamatos,

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

Magyar Gyermeknőgyógyász Társaság XXXI. Kongresszusa

Magyar Gyermeknőgyógyász Társaság XXXI. Kongresszusa 2011. május 13-14. Gyula Magyar Gyermeknőgyógyász Társaság XXXI. Kongresszusa XXXIst. Hungarian Congress on Pediatric and Adolescent Gynecology I. Értesítő Az elmúlt évek nagysikerű rendezvényeinek, a

Részletesebben

Részletes program: - Híres Józsefvárosiak / Vendég: Jakupcsek Gabriella

Részletes program: - Híres Józsefvárosiak / Vendég: Jakupcsek Gabriella SZAKMAI BESZÁMOLÓ Pályázat: Híres Józsefvárosiak 2018. Előzmények: Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata 2018. év elején közzétette nyilvános pályázati felhívását. A beadási határidő

Részletesebben

12671/17 ol/zv/eo 1 DGD 2C

12671/17 ol/zv/eo 1 DGD 2C Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2017. szeptember 29. (OR. en) 12671/17 FELJEGYZÉS Küldi: Címzett: az elnökség Előző dok. sz.: 12112/17 az Állandó Képviselők Bizottsága/a Tanács FREMP 99 JAI 847 COHOM

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

VAN MIT NÉZNI DEBRECENBEN! DEBRECEN TELEVÍZIÓ MÉDIA AJÁNLAT

VAN MIT NÉZNI DEBRECENBEN! DEBRECEN TELEVÍZIÓ MÉDIA AJÁNLAT VAN MIT NÉZNI DEBRECENBEN! DEBRECEN TELEVÍZIÓ MÉDIA AJÁNLAT MÉDIAAJÁNLAT BEVEZETŐ ITTHON VAGYUNK Az elektronikus média egyre inkább meghatározza életünket. Gondoljunk csak a televízióra, ami ma már az

Részletesebben

SZÓBELI TRÉNINGEK TÉMAKÖREI

SZÓBELI TRÉNINGEK TÉMAKÖREI NÉMET TRÉNINGEK SZÓBELI TRÉNINGEK TÉMAKÖREI TÉMÁK SZINT 1 SZINT 2 SZINT 1-2 TÉMA 1 AZ EGYÉN ÉS TÁRSAS KAPCSOLATAI SZEMÉLYI ADATOK, KÜLSŐ MEGJELENÉS BELSŐ TULAJDONSÁGOK, RUHÁZAT, CSALÁD, CSALÁDI ESEMÉNYEK/ÜNNEPEK

Részletesebben

Informatika Kft. Budapest, XXV. Villányi út 11.

Informatika Kft. Budapest, XXV. Villányi út 11. Budapest, XXV. Villányi út 11. Tisztelt Kis Péter! Mellékelten megküldjük Önnek legfrissebb szoftverajánlónkat. Ha érdekli az itt csak röviden bemutatott megoldások, kérjük, keressen fel személyesen vagy

Részletesebben

digisport.hu Mindenünk a sport!

digisport.hu Mindenünk a sport! sales@digisport.hu www.digisport.hu digisport.hu 1272 Mindenünk a sport! A DIGI cégcsoport 2009 óta Magyarországon is jelen lévő PRÉMIUM sportcsatornái. A DIGI Kft. műholdas és kábeles saját szolgáltatású

Részletesebben

TOP 100 Magyar Bor. a Világgazdaság prémium kiadványa

TOP 100 Magyar Bor. a Világgazdaság prémium kiadványa TOP 100 Magyar Bor a Világgazdaság prémium kiadványa 1 Miért a TOP 100 Magyar Bor-ral? A TOP 100 Magyar Bor idén néhány dologban változik az előző évekhez képest. A magazin elkészítésében korábbi partnerét

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. 65.000,- Ft, azaz hatvanötezer forint bírsággal sújtja.

H A T Á R O Z A T. 65.000,- Ft, azaz hatvanötezer forint bírsággal sújtja. Médiafelügyeleti Főosztály Ügyiratszám: MN/15072-4/2012. Ügyintéző: személyes adat Tárgy közösségi médiaszolgáltatás során összetett műsorszámokban történő reklámok közzétételére vonatkozó törvényi rendelkezés

Részletesebben

A Magyar Tudomány Ünnepe

A Magyar Tudomány Ünnepe A Magyar Tudomány Ünnepe 2 0 1 1 MTÜ fejezetszerkesztők_2011.05.16. 1 2003. évi XCIII. törvény a Magyar Tudomány Ünnepéről Az országgyűlés november 3-át azt a napot, amelyen 1825-ben Széchenyi István birtokainak

Részletesebben

A továbbított rádióműsorok az alábbiak: Kossuth rádió (98,2 MHz) Petőfi rádió (99,8 MHz) Bartók rádió (102,5 MHz)

A továbbított rádióműsorok az alábbiak: Kossuth rádió (98,2 MHz) Petőfi rádió (99,8 MHz) Bartók rádió (102,5 MHz) Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós Érvényes: 2015. január 01.-től I. PROGRAMCSOMAG havi előfizetési díja: 2441 Ft/hó + 659 Ft/hó Áfa = 3100 Ft/hó Program Frekvencia Csatorna

Részletesebben

DEBRECEN TELEVÍZIÓ KÖZEL 30 ÉVE

DEBRECEN TELEVÍZIÓ KÖZEL 30 ÉVE MÉDIAAJÁNLAT RÓLUNK ITTHON VAGYUNK A gazdag országos programkínálat mellett igen figyelemre méltó módon növekszik a helyi televíziók nézettsége. Ez a tény elsősorban annak köszönhető, hogy túl gazdag ma

Részletesebben

Moderátor Moderátor

Moderátor Moderátor A /2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

A gazdasági hírforrás. www.portfolio.hu MEDIAKIT 2014 A PORTFOLIO.HU INTERNETES LÁTOGATOTTSÁGI FELMÉRÉSE

A gazdasági hírforrás. www.portfolio.hu MEDIAKIT 2014 A PORTFOLIO.HU INTERNETES LÁTOGATOTTSÁGI FELMÉRÉSE MEDIAKIT 2014 A Portfolio csoport Magyarország vezető internetes gazdasági hír és adatszolgáltatója. A minőségi hírek, elemzések, árfolyamok mellett tőzsdei kereskedési rendszereket, döntéstámogató eszközöket,

Részletesebben

sorszám VERSENY VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV

sorszám VERSENY VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV sorszám VERSENY VÁLLALKOZÓI KÉRDŐÍV Kérdező aláírása:... igazolványszáma Jó napot kívánok. A TÁRKI munkatársa,. vagyok. A Gazdasági Versenyhivatal megbízásából szeretnék néhány kérdést feltenni Önnek.

Részletesebben

MEDIAKIT 2017 A PORTFOLIO.HU INTERNETES LÁTOGATOTTSÁGI FELMÉRÉSE

MEDIAKIT 2017 A PORTFOLIO.HU INTERNETES LÁTOGATOTTSÁGI FELMÉRÉSE A Portfolio Csoport Magyarország vezető internetes gazdasági hír és adatszolgáltatója. A minőségi hírek, elemzések, árfolyamok mellett tőzsdei kereskedési rendszereket, döntéstámogató eszközöket, zártkörben

Részletesebben

"You and Me in Beijing" Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor. Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos "You

You and Me in Beijing Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor. Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos You "You and Me in Beijing" Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor 2017 Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos "You and Me in Beijing" nyári tábor, amely során 3 kontinens diákjai gyűlnek

Részletesebben

Az Országos Rádió és Televízió Testület. 2503/2006. (XI. 15.) sz. HATÁROZATA

Az Országos Rádió és Televízió Testület. 2503/2006. (XI. 15.) sz. HATÁROZATA Az Országos Rádió és Televízió Testület 2503/2006. (XI. 15.) sz. HATÁROZATA Az Országos Rádió és Televízió Testület (a továbbiakban: Testület) a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény

Részletesebben

IDŐELTOLÁSOS TÉVÉZÉS NOVEMBER NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS

IDŐELTOLÁSOS TÉVÉZÉS NOVEMBER NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS IDŐELTOLÁSOS TÉVÉZÉS 2014. NOVEMBER NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS LIVE ÉS PLAYBACK NÉZETT IDŐ (ATV) NAPONTA 2014. november CÉLCSOPORT LIVE PERC PLAYBACK PERC PLAYBACK % TELJES NÉPESSÉG 297 3.4 1.1% 4-17 199 2.9

Részletesebben

A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y

A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y BEMUTATKOZÁS A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y A Hip Hop International Hungary alapítóinak sikerült először megszerezniük az MTV zenés tv-csatornán közelmúltban futott, népszerű America

Részletesebben

GYŐR+ MÉDIA ZRT. Hetilap Rádió Televízió Online Outdoor

GYŐR+ MÉDIA ZRT. Hetilap Rádió Televízió Online Outdoor Telefon: +36 96 511 620 hirdetes@gyorplusz.hu Hetilap Rádió Televízió Online Outdoor GYŐR+ MÉDIA ZRT. 9023 GYŐR, KODÁLY ZOLTÁN U. 32/A AZ ÁRAK NETTÓ ÁRAK, NEM TARTALMAZZÁK AZ ÁÁT, ÉS 2019. SZETEMBER 1-TŐL

Részletesebben

GAZDASÁG, KÖZÉLET, KULTÚRA MÉDIAAJÁNLAT Gazdasági tematikájú, közéleti és információs televízió. Érvényes: február 17-től visszavonásig

GAZDASÁG, KÖZÉLET, KULTÚRA MÉDIAAJÁNLAT Gazdasági tematikájú, közéleti és információs televízió. Érvényes: február 17-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT 2017. Gazdasági tematikájú, közéleti és információs televízió Érvényes: 2017. február 17-től visszavonásig Célcsoport Az ECHO TV célcsoportja a világ történéseire, a gazdaság változásaira,

Részletesebben

Ara-Kovács Attila: Az Obama-doktrína. László: Holokauszt Magyarországon Ripp Zoltán: A küszöbember

Ara-Kovács Attila: Az Obama-doktrína. László: Holokauszt Magyarországon Ripp Zoltán: A küszöbember +1 Borito 1.qxd 15.01.29 17:00 Page 2 2 +1 Borito 1.qxd 15.01.29 17:00 Page 3 3 17 borito 3.qxd 15.01.29 17:38 Page 1 1 Elekes Károly munkái (41. o.) 18 borito 4.qxd 15.01.29 17:39 Page 1 Ára: 900 Ft +2

Részletesebben

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja A NAGYBETŰS - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja Telefon: (+36 88) 624-813 Fax: (+36 88) 624-813 Internet:http://kairo.uni-pannon.hu Az A NAGYBETŰS c. magazin 2009. évi médiaajánlata A NAGYBETŰS

Részletesebben

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban

A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG GYORSJELENTÉSE 2018. AUGUSZTUS A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és elemző főosztálya folyamatosan

Részletesebben

ZA4729. Flash Eurobarometer 199 (Audio Visual Policy) Country Specific Questionnaire Hungary

ZA4729. Flash Eurobarometer 199 (Audio Visual Policy) Country Specific Questionnaire Hungary ZA4729 Flash Eurobarometer 199 (Audio Visual Policy) Country Specific Questionnaire Hungary FL-199 Audio Visual Policy D2. Hány éves Ön? [_][_] éves [00] [válaszmegtagadó/nincs válasz] [END INTERVIEW]

Részletesebben

Angol kommunikációs tréning június 17-22-ig

Angol kommunikációs tréning június 17-22-ig Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 1. 13:00-15:15 2. 15:30-17:00 1. 13:00-15:15 2. 15:30-17:00 Angol kommunikációs tréning június 17-22-ig 1. 13:00-15:15 2. 15:30-17:00 1. 13:00-15:15

Részletesebben

Tervezett epizódszám: 32 epizód /2.évad

Tervezett epizódszám: 32 epizód /2.évad II.évad Tervezett epizódszám: 32 epizód /2.évad Az első adás időpontja: 2018. április 8. (vasárnap) 13:30 Az első évad városai: Esztergom Kazincbarcika Nyíregyháza Műsorhossz: kereskedelmi félóra (25 perc)

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT Bemutatkozás A VLV.HU honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, mai MVLSZ- elnök kezdeményezésére jött létre a 2007- es melbourne- i világbajnokság előtt, hogy korszerű médiaeszközként

Részletesebben

Profilunk Hír TV Hír TV Hír TV Hír TV

Profilunk Hír TV Hír TV Hír TV Hír TV MÉDIAAJÁNLAT 2012 Profilunk A Hír TV 2002 decemberében indította el adását Magyarország első, és azóta is egyetlen televíziós hírcsatornájaként. Bár a hírtelevíziózás külföldön már évtizedek óta meghonosodott,

Részletesebben

mandiner m é d i a a j á n l a t

mandiner m é d i a a j á n l a t mandiner m é d i a a j á n l a t Bátor, eredeti, értékelvű növekvő visszatérő látogatói arány mértékadó színvonalas állandó párbeszéd az olvasókkal webkettő áttekinthető kényelmes folyamatos bővülés tartalomfejlesztés

Részletesebben

A sajtó közönsége 2008-ban

A sajtó közönsége 2008-ban What do we see? A sajtó közönsége 2008-ban Nobody s Unpredictable Az egyes médiatípusok közönségének nagysága 2008. II. félévében (ezer fı, 15 évnél idısebbek) 9000 8000 7000 7650 7049 6800 6000 5000 4000

Részletesebben

Sorsoltak: íme, a világbajnoki vízilabdatornák csoportbeosztása

Sorsoltak: íme, a világbajnoki vízilabdatornák csoportbeosztása http://fina-budapest2017.com/hu/hirek/319/sorsoltak-ime-a-vilagbajnoki-vizilabdatornak-csoportbeosztasa Sorsoltak: íme, a világbajnoki vízilabdatornák csoportbeosztása 2017.02.24. 12:28 CET A budapesti

Részletesebben

KÉRDŐÍV (versenyjogi megfelelési kampány felmérés, 2. hullám) november

KÉRDŐÍV (versenyjogi megfelelési kampány felmérés, 2. hullám) november KÉRDŐÍV (versenyjogi megfelelési kampány felmérés, 2. hullám) 2014. november Jó napot kívánok. A MASMI Hungary közvélemény-kutató cég munkatársa,. vagyok. XY-nal szeretnék beszélni, illetve azzal, aki

Részletesebben

Médiaajánlat - www.greenfo.hu

Médiaajánlat - www.greenfo.hu Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. október 14-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

Alba Radar. 8. hullám

Alba Radar. 8. hullám Alba Radar Lakossági közvélemény-kutatási program Székesfehérváron 8. hullám Vélemények a családok életét segítő nonprofit szolgáltatásokról 2011. július 22. Készítette: Ruff Tamás truff@echomail.hu Echo

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT ÉRVÉNYES MÁRCIUS 1-TŐL VISSZAVONÁSIG

MÉDIAAJÁNLAT ÉRVÉNYES MÁRCIUS 1-TŐL VISSZAVONÁSIG MÉDIAAJÁNLAT ÉRVÉNYES 2018. MÁRCIUS 1-TŐL VISSZAVONÁSIG TARTALOMJEGYZÉK BEMUTATKOZ ÁS... 3 TELJESÍTMÉNY ÉS L ÁTOGATÓK SZ ÁMOKBAN...... 4 DISPL AY FELÜLE TEK Bannerek... 7 Desktop bannerek megjelenések.............

Részletesebben

Beszámoló a 24 órás sportnapról:

Beszámoló a 24 órás sportnapról: Beszámoló a 24 órás sportnapról: A TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0236 számú pályázatunk iskolai hagyománnyá tehető eseményei között immár 2. alkalommal rendeztük meg a tanév vége előtti 24 órás sportnapot, amely

Részletesebben

55 213 01 0010 55 04 Sportkommunikátor Kommunikátor

55 213 01 0010 55 04 Sportkommunikátor Kommunikátor Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Gazdafilmek Éjszakája Budapesten: mit mesél a görögdinnye, mit a szürke liba?

Gazdafilmek Éjszakája Budapesten: mit mesél a görögdinnye, mit a szürke liba? Gazdafilmek Éjszakája Budapesten: mit mesél a görögdinnye, mit a szürke liba? Antje Schiffers berlini képzőművész Nagykamaráson fest az út szélén Fotó: Erdődi Katalin Antje Schiffers berlini képzőművész

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ - Csányi Alapítvány 11. Életút Nap április 26.

ÖSSZEFOGLALÓ - Csányi Alapítvány 11. Életút Nap április 26. ÖSSZEFOGLALÓ - Csányi Alapítvány 11. Életút Nap 2016. április 26. Rövid áttekintés Az idei Életút Napra 12 médiumtól 18 újságíró érkezett. Összesen 69 média megjelenés szüleletett az Alapítványról, amellyel

Részletesebben

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1.

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1. epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés 2009. március 1. A www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

Részletesebben

VERSENY-MÉDIA KÉRDŐÍV 2007. február

VERSENY-MÉDIA KÉRDŐÍV 2007. február sorszám VERSENY-MÉDIA KÉRDŐÍV 2007. február Kérdező aláírása:... igazolványszáma Jó napot kívánok. A TÁRKI munkatársa,. vagyok. A Gazdasági Versenyhivatal megbízásából szeretnék néhány kérdést feltenni

Részletesebben