Domekt. DOMEKT légkezelők

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Domekt. DOMEKT légkezelők"

Átírás

1 omekt OMKT légkezelők OMKT lakóépület szellőztető készülékek úgy lettek kialakítva és kifejlesztve, hogy hatékony energiamegtakarítás mellett biztosítsák az egészséges mikroklímát. készülékek úgy lettek kifejlesztve és gyártva, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és teljesítmény követelményeknek. Minden alapanyag és alkatrész precízen lett kiválasztva és összeszerelve a legjobb működés eléréséhez. termékek megbízhatósága a részletekre történő legmélyebb odafigyelésnek köszönhető. családi egészség védelmére készülék hatékonyan tisztítja meg a levegőt a makrorészecskéktől, allergén anyagoktól, portól és egészséges beltéri klímát biztosít. Megbízható és tartós upla minőségellenőrzési rendszer. légkezelők hatásfoka saját laboratóriumban lett tesztelve. készülékeket független svájci és német laboratóriumokban tesztelték. upla korrozióálló bevonat. Légkezelők széles választéka felhasználók igényeinek megfelelően a OMKT légkezelők széles skáláját tudjuk ajánlani. Megbízható és tartós sendes működés. Lecsökken a fűtési költség, elektromos energiát takarít meg. magas hatásfokú hővisszanyerőknek köszönhetően akár az elszívott levegő 9%-ával felfűthető a befújt levegő. magas hatásfokú motorok %-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az motorok feszültségszabályozással. speciálisan kifejlesztett szabályozórendszer is hozzájárul az energiamegtakarításhoz. Felhasználóbarát szabályozórendszer modern és előnyös szabályozópanel lehetővé teszi a felhasználó számára a kívánt funkció kiválasztását, a paraméterek beállítását és megváltoztatását és a szellőztetési folyamat ellenőrzését az L kijelzőn. OMKT légkezelők és m² közötti lakóterek szellőztetésére lettek kialakítva. Két funkció egy készülékben:. Általános szellőztetés: biztosítja a kiegyenlített szellőztetést hővisszanyeréssel. Frisslevegőt juttat az épületbe és eltávolítja az elhasznált levegőt.. Konyhai elszívóernyőhöz vagy bármilyen más elszívókészülékhez csatlakoztatható. beépített szabályozóval rendelkező szellőztető készülékek teljesen elő vannak készítve a beszerelésre. sak a tápfeszültséget kell csatlakoztatni: PLUG & PLY. széles skálájú és a rendkívül kompakt méretű készülékek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy ne csak új lakóépületekhez, hanem felújítottakhoz is beépítsék a készüléket. változtatás jogát fenntartjuk! 9..

2 omekt OMKT légkezelők gyorskiválasztása OMKT RGO lakásszellőztető készülékek forgódobos hővisszanyerővel V/VW* Függőleges kivitel V/VW* Függőleges kivitel V- Függőleges kiv. Passzív házhoz P/PW* Függesztett kivitel P/PW* Függesztett kivitel 6H/HW* Vízszintes kivitel Helyiség területe m ~ ~6 ~8 ~ ~ ~ efújt és elszívott levegő m /h nyomás alatt Pa 9-69 Forgódobos hővisszanyerő maximális hatásfoka % ventilátormotor típusa OMKT RU lakásszellőztető készülékek lemezes hővisszanyerővel V/VW* Függőleges kivitel V/VW* Függőleges kiv. Passzív házhoz V/VW* Függőleges kivitel P/PW* Függesztett kivitel Helyiség területe m ~ ~8 ~8 ~ efújt és elszívott levegő m /h nyomás alatt Pa 9-69 Lemezes hővisszanyerő maximális hatásfoka % ventilátormotor típusa Megjegyzés: elektromos fűtőelemmel, W melegvizes fűtőelemmel * csőbe építhető vizes légfűtő külön tartozék, melyet a légcsatornába kell beépíteni. változtatás jogát fenntartjuk! 9..

3 N :.9. Range: ROTOR Hővisszanyerő típusok a OMKT lakásszellőztető készülékekben Forgódobos hővisszanyerő 6,8, +, +,6 omekt RGO forgódobos hővisszanyerővel ellátott lakásszellőztető készülék működési elve forgódobos hővisszanyerő hővisszanyerés elvén működik: a forgó alumínium dob hőt nyel el az elszívott levegőből, amelyjel felmelegíti a szellőztett helyiségbe befújt levegőt. forgódobos hővisszanyerő előnyei: a forgódobos hővisszanyerővel energiamegtakarítás érhető el a befújt levegő kb. négyszeres felmelegítésé vel, kompakt kivitel, a keresztáramú hővisszanyerővel ellentétben nincs lefagyás veszély, az elszívott levegő páratartalmának egy része a szellőztetett helyiségbe kerülő befújt levegőbe jut, nyáron lehűti a klímatizált helyiségbe befújt levegőt, nincs szükség kondenzvízelvetésre. upla lemezes hővisszanyerő,,8 +, +8, RU keresztáramú lemezes hővisszanyerővel ellátott lakásszellőztető készülék működési elve z elszívott levegő hője a befújt levegőbe jut a lemezes hővisszanyerő alumínium lemezein keresztül. levegő keresztben áramlik a hővisszanyerőben. készülék kialakítása ugyanakkor megakadályozza az elszívott és a frisslevegő keveredését. Keresztáramú polisztirol lemezes hővisszanyerő, 6,6 +9,8 + lemezes hővisszanyerő előnyei: a szellőztetés közben az elszívott levegő hője a befújt levegőbe jut, teljesen különálló légáramok, speciális megoldásként duplalemezes hővisszanyerő is alkalmazható a lefagyás elkerülésére, a fagyvédelem szabályozását az automatika biztosítja. Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő Részleges nedvességkiválás Keresztáramú alumínium lemezes hővisszanyerő 6,6, +9,8 + Figyelem: a hőmérsékleti hatásfok értékek nedves körülmények között értendők. változtatás jogát fenntartjuk! 9..

4 omekt OMKT RGO V függőleges kivitel készülék speciálisan úgy lett kialakítva, hogy beépíthető legyen a konyhabútorba a tűzhely fölé. rendkívül kompakt méret és a készülékhez közvetlenül csatlakoztatható konyhai szagleszívó tökéletes lehetőséget biztosít az egyszerű beépítéshez új épületeknél és felújításoknál egyaránt. készülék max. m²-es alapterület szellőztetésére alkalmas. RGO készüléket kompletten, használatra készen szállítjuk. típusú fali szabályozópanel könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és a szükséges vezérlést. RGO két funkciót lát el:. Általános szellőztetés: biztosítja a kiegyenlített szellőzést hővisszanyeréssel. Frisslevegőt juttat az helyiségbe és eltávolítja az elhasznált levegőt.. Konyhai szagelszívás: ha főzés közben a felhasználó bekapcsolja az elszívóernyőt és a RGO készülék az elszívóernyőn keresztül biztosítja az elszívást. konyhai elszívóernyő különleges belső zsaluval van ellátva. z elszívóernyőn keresztül áramló légmennyiséget ez szabályozza. FONTOS: Nem áll fenn a forgódob elzsírosodásának veszélye, mert a konyhai elszívón keresztül elszívott levegő nem megy át a forgódobon! MIÉRT? Mert az elszívóernyő bekapcsolása kinyitja a készülékben található by-pass zsalut. Működési elv: Ha a konyhai elszívó van kapcsolva főzésnél keletkező szagokat és gőzöket az elszívóventilátor a by-pass zsalu felé irányítja, melyek így nem jutnak be a forgódobba. z elszívóventilátor ha szükséges, könnyen kiszerelhető és megtisztítható. Ha a konyhai elszívó KI van kapcsolva Frisslevegő efújt levegő lszívás helyiségből lhasznált levegő lszívás konyhai szagelszívón keresztül változtatás jogát fenntartjuk! 9..

5 omekt OMKT RGO V függőleges kivitel Magas hatásfokú forgódobos hővisszanyerő akár 89%-os hővisszanyerési hatásfokkal. RGO V megfordítható kivitele nagy előny: a felhasználónak nem kell előre meghatároznia a készülék kezelési oldalát. készülék jobbos vagy balos kivitelű is egyben. z elülső és hátsó panelek könnyen levehetők, így a beépítésnél a készüléket könnyen meg lehet fordítani, ha szükséges, hogy megfelelő legyen a kezelési oldal és a csőcsatlakozás. eépített szabályozás PLUS típusú falra szerelhető érintőképernyős szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RGO V aloldali nézet gyes készülékeknél a balos/jobbos csonkkiosztás tükrözött, de egyeseknél forgatott. Válassza ki az Önnek megfelelő változatot. 7 Jobboldali nézet (x) F Jelmagyarázat F 6 Forgódobos hővisszanyerő lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Szabályozó automatika Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) Konyhai szagelszívóernyő csatlakozás F (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..

6 omekt Műszaki adatok Tápfeszültség, V/Hz Maximális áramfelvétel, Ventilátorok teljesítménye, W Fűtő teljesítménye, kw Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm sőcsatlakozás mérete, mm Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm készülék tömege, kg készülék színe * Részletesebb információkért lásd a melegvizes csatornafűtő leírását. RGO V RGO VW* ~ / / -fázis..76 x x 6 x x 8 x x 6-F7 RL 9 RGO V jelleggörbék Hőmérséklet hatásfok Statikus nyomás (Pa) Légmennyiség (m³/s),,,6,8 SFP SFP,7 SFP, Hőmérséklet hatásfok, η (%) Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér,,, nergiavisszanyerés (kw) L W /d() P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. z motorok teljesítményfelvételének kiszámításához használja a következő képletet: P = SFP x V; ahol SFP - kw (m³/s) és V - m³/s. RGO V zajadatok k OT k SUM 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() efújt levegő szívóoldal L W efújt levegő nyomóoldal L W lszívott levegő szívóoldal L W lszívott levegő nyomóoldal L W gyéb elszívás L W Konyhai szagelszívó szívóo. L W urkolat L W hangteljesítmény LW, d kiszámítása 8* oktávsávban és az -súlyozott** összhangteljesítmény LW, d() kiszámítása minden csőcsatlakozás nyílásában (a burkolat megnyitása nélkül) és a hangnyomás Lp, d kiszámítása 8* oktávsávban és az -súlyozott** összhangnyomás Lp, d () kiszámítása a készülék burkolatánál (zárt nyílásokkal)) méterre a hangvisszaverő környezettől: padlótól (plafontól) és két legközelebbi faltól 9 -os szögben a készülékhez képest standard körülmmények*** között, a korrekciós tényezőt kokt, d-t és ksum, d()-t algebrai módszerrel hozzá kell adni az -súlyozott** teljes hangteljesítmény legközelebbi zajgörbéjének értékéhez a jelleggörbéről (általában a légkezelő használt levegő oldalán) a készülék kívánt munkapontja alapján. * 8 oktávsáv frekvencia: 6,,,,,, és 8Hz, ** -súlyozott: az emberi fül számára hallható különböző frekvenciák. változtatás jogát fenntartjuk! 9..6

7 omekt OMKT RGO V függőleges kivitel Különlegesen kompakt kivitel és magas energiahatékonyság Nagy hatásfokú forgódobos hővisszanyerő max. 9%-os hővisszanyerési hatásfokkal készülék kompakt mérete és nagy hatásfoka a legjobb választást nyújtja lakásokhoz és kis házakhoz. készülék 6 m²-es lakótér szellőztetésére alkalmas. készülék lakóterek szellőztetésének biztosítására lett kialakítva és csatlakoztatható konyhai szagelszívóhoz kiegészítő cső segítségével. konyhai elszívóernyő helyett bármilyen elszívó anemosztát csatlakoztatható a by-pass csőcsatlakozáshoz (levegő elszívás fürdőszobából, mosókonyhából stb.). eépített szabályozás PLUS típusú falra szerelhető érintésérzékeny szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RGO V aloldali nézet 7 6 Jobboldali nézet Jelmagyarázat Forgódobos hővisszanyerő lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Szabályozó automatika Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..7

8 omekt Műszaki adatok Tápfeszültség, V/Hz Maximális áramfelvétel, Ventilátorok teljesítménye, W Fűtő teljesítménye, kw Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm sőcsatlakozás mérete, mm Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm készülék tömege, kg készülék színe * Részletesebb információkért lásd a melegvizes csatornafűtő leírását. RGO V RGO VW* ~ / / -fázis..76 x x 6 x 9 x 6, x x x 6-F7 RL 9 RGO V jelleggörbék Hőmérséklet hatásfok Statikus nyomás (Pa) Légmennyiség (m³/s),,,6,8 SFP,7 SFP, SFP, SFP, Hőmérséklet hatásfok, η (%) Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér nergiavisszanyerés (kw) L W /d() P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. RGO V zajadatok efújt levegő szívóoldal L W efújt levegő nyomóoldal L W lszívott levegő szívóoldal L W lszívott levegő nyomóoldal L W gyéb elszívás L W urkolat L W 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() változtatás jogát fenntartjuk! 9..8

9 omekt OMKT RGO V- függőleges kivitel Különlegesen kompakt kivitel és magas energiahatékonyság Nagy hatásfokú forgódobos hővisszanyerő max. 8%-os hővisszanyerési hatásfokkal készülék kompakt mérete és nagy hatásfoka a legjobb választást nyújtja lakásokhoz és kis házakhoz. készülék 8 m²-es lakótér szellőztetésére alkalmas. készülék lakóterek szellőztetésének biztosítására lett kialakítva és csatlakoztatható konyhai szagelszívóhoz kiegészítő cső segítségével. konyhai elszívóernyő helyett bármilyen elszívó anemosztát csatlakoztatható a by-pass csőcsatlakozáshoz (levegő elszívás fürdőszobából, mosókonyhából stb.). eépített szabályozás PLUS típusú falra szerelhető érintésérzékeny szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RGO V- aloldali nézet 7 6 Jobboldali nézet Jelmagyarázat Forgódobos hővisszanyerő lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Szabályozó automatika Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..9

10 omekt Műszaki adatok RGO V Tápfeszültség, V/Hz ~ / / -fázis Maximális áramfelvétel,. Ventilátorok teljesítménye, W x Fűtő teljesítménye, kw. forgódobos hővisszanyerő energiavisszanyerése, kw-ig ~. Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm 6 x 68 x sőcsatlakozás mérete, mm x 6, x Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm 7 x x 6-F7 készülék tömege, kg 6 készülék színe RL 9 Statikus nyomás (Pa) RGO V jelleggörbék Légmennyiség (m³/s),,6,9, SFP, SFP SFP,7 SFP, L W /d() Hőmérséklet hatásfok, η (%) Hőmérséklet hatásfok 8 Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér,,, nergiavisszanyerés (kw) P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. RGO V zajadatok 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() efújt levegő szívóoldal L W ,6 efújt levegő nyomóoldal L W , lszívott levegő szívóoldal L W , lszívott levegő nyomóoldal L W , gyéb elszívás L W ,6 urkolat L W L W - hangteljesítményszint, L P változtatás jogát fenntartjuk! 9..

11 omekt OMKT RGO P álmennyezetbe építhető kivitel készülékek magassága csak mm így bármilyen a felhasználónak kényelmes helyre beépíthető. forgódobos hővisszanyerő akár 87%-os hővisszanyerési hatásfokot biztosít. szellőztető készülék rendkívül alacsony magasságú kivitelének köszönhetően lehetőség van annak vízszintes beépítésére - álmennyezetbe elrejtve vagy függőlegesen - a fal közelébe. RGO P maximum m²-es helyiség szellőztetésére alkalmas. Használható lakások, apartmanok, kis házak illetve osztálytermek, kis irodák és konferenciatermek szellőztetésére. eépített szabályozás PLUS típusú falra szerelhető érintésérzékeny szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RGO P Jobboldali nézet (x) aloldali nézet Jelmagyarázat Forgódobos hővisszanyerő lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Szabályozó automatika Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..

12 omekt Műszaki adatok Tápfeszültség, V/Hz Maximális áramfelvétel, Ventilátorok teljesítménye, W Fűtő teljesítménye, kw Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm sőcsatlakozás mérete, mm Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm készülék tömege, kg készülék színe * Részletesebb információkért lásd a melegvizes csatornafűtő leírását. RGO P RGO PW* ~ / / -fázis.7.6 x. x x 79 x 6, x 78 x 8 x 6-F7 RL 9 RGO P jelleggörbék Hőmérséklet hatásfok Statikus nyomás (Pa) Légmennyiség (m³/s),,,,6,8 6 SFP, SFP SFP,7 Hőmérséklet hatásfok, η (%) ,,,, 7, Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér nergiavisszanyerés (kw) L W /d() SFP, P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. RGO P zajadatok efújt levegő szívóoldal L W efújt levegő nyomóoldal L W lszívott levegő szívóoldal L W lszívott levegő nyomóoldal L W gyéb elszívás L W urkolat L W 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() változtatás jogát fenntartjuk! 9..

13 omekt OMKT RGO P álmennyezetbe építhető kivitel készülék magassága csak mm. kár 88% hőmérsékleti hatásfok is elérhető, mivel a készülék két forgódobbal működik. RGO P maximum 8 m²-es helyiség szellőztetésére alkalmas. partmanok, kisebb házak és konferenciatermek szellőztetésére használható. z alacsony magasság ellenére, maximum 88 %-os hőmérsékleti hatásfok jellemzi a készüléket, mivel két forgódobbal működik a készülék. készülékben található by-pass segítségével lehetőség van konyhai szagelszívó csatlakoztatására külön csatornával vagy bármilyen elszívó anemosztát csatlakoztatására (levegő elszívására fürdőszobából, mosókonyhából stb.). eépített szabályozás PLUS típusú falra szerelhető érintésérzékeny szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RGO P Jobboldali nézet 6 (x) aloldali nézet Jelmagyarázat Forgódobos hővisszanyerő lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Szabályozó automatika Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..

14 omekt Műszaki adatok Tápfeszültség, V/Hz Maximális áramfelvétel, Ventilátorok teljesítménye, W Fűtő teljesítménye, kw Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm sőcsatlakozás mérete, mm Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm készülék tömege, kg készülék színe * Részletesebb információkért lásd a melegvizes csatornafűtő leírását. RGO P RGO PW* ~ / / -fázis x 6.. x 6 x x, x 78 x 8 x 6-6 RL 9 RGO P jelleggörbék Hőmérséklet hatásfok Statikus nyomás (Pa) Légmennyiség (m³/s),,8,,6, 6 SFP, 6 SFP SFP,7 SFP, Hőmérséklet hatásfok, η (%) Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér nergiavisszanyerés (kw) L W /d() 6 P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. RGO P zajadatok efújt levegő szívóoldal L W efújt levegő nyomóoldal L W lszívott levegő szívóoldal L W lszívott levegő nyomóoldal L W gyéb elszívás L W urkolat L W 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() változtatás jogát fenntartjuk! 9..

15 omekt OMKT RGO 6H vízszintes kivitel Különlegesen kompakt kivitel és max. 89% hővisszanyerési hatásfok. RGO 6 maximum m²-es helyiség szellőztetésére alkalmas. Nagy apartmanok, házak és konferenciatermek szellőztetésére használható. nagy hatásfokú kompakt készülék használható mind új helyiségeknél, mind felújításoknál egyaránt. RGO 6P szélessége az oldalpanelek nélkül csak 7 mm. Így könnyen szállítható padlásra keskeny feljárón vagy más nehezen hozzáférhető helyen keresztül. készüléknél lehetőség van konyhai szagelszívó csatlakoztatására külön csatornával vagy bármilyen elszívó anemosztát csatlakoztatására. eépített szabályozás PLUS típusú falra szerelhető érintésérzékeny szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RGO 6H Jobboldali nézet (x) aloldali nézet Jelmagyarázat Forgódobos hővisszanyerő lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Tápkábel Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..

16 omekt Műszaki adatok Tápfeszültség, V/Hz Maximális áramfelvétel, Ventilátorok teljesítménye, W Fűtő teljesítménye, kw Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm sőcsatlakozás mérete, mm Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm készülék tömege, kg készülék színe * Részletesebb információkért lásd a melegvizes csatornafűtő leírását. RGO 6H RGO 6HW* ~ / / -fázis x x x 7 x, x 7 x x 6-F7 9 RL 9 RGO 6H jelleggörbék Hőmérséklet hatásfok Statikus nyomás (Pa) Légmennyiség (m³/s),,8,,6 6 SFP, SFP SFP,7 SFP, L W /d() P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. Hőmérséklet hatásfok, η (%) Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér nergiavisszanyerés (kw) RGO 6H zajadatok efújt levegő szívóoldal L W efújt levegő nyomóoldal L W lszívott levegő szívóoldal L W lszívott levegő nyomóoldal L W gyéb elszívás L W urkolat L W 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() változtatás jogát fenntartjuk! 9..6

17 omekt OMKT RU V függőleges kivitel uplalemezes hővisszanyerő keresztáramú légárammal és max. 86% hatásfokkal. RU lakásszellőztető úgy lett kialakítva és kifejlesztve, hogy mesterséges szellőzést és hővisszanyerést teremtsen lakásokban, apartmanokban és más max. m²-es helyiségben. befújt és az elszívott levegő elválasztva áramlik a lemezes hővisszanyerőben és így az elhasznált levegő hője is visszanyerhető. Ugyanakkor az erősen szennyezett levegőjű helyiségek pl. konyha, fürdőszoba hője is visszanyerhető. készülék különálló csatlakozással rendelkezik konyhai szagelszívóhoz. eépített szabályozás PLUS típusú érintésérzékeny falra szerelhető szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RU V Jobboldali nézet RU különleges kialakításának köszönhetően a felhasználó választhatja ki a vizsgálóoldal helyét (mind balos és jobbos kivitel lehet). készülékek oldalfala könnyen levehető. kívánt vizsgálóoldal kiválasztható, a készülék körbeforgatható és a csőcsatlakozások beköthetők. aloldali nézet Jelmagyarázat upla lemezes hővisszanyerő lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Szabályozó automatika 8 y-pass zsalu 9 Kondenzvíz elvezetés Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..7

18 omekt Műszaki adatok Tápfeszültség, V/Hz Maximális áramfelvétel, Ventilátorok teljesítménye, W Fűtő teljesítménye, kw Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm sőcsatlakozás mérete, mm Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm készülék tömege, kg készülék színe * Részletesebb információkért lásd a melegvizes csatornafűtő leírását. RU V RU VW* ~ / / -fázis..76 x 7. 7 x 7 x x x x 6- F7 RL 9 RU V jelleggörbék Hőmérséklet hatásfok Statikus nyomás (Pa) Légmennyiség (m³/s),,,6,8 SFP, SFP 6 SFP,7 SFP, Hőmérséklet hatásfok, η (%) Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér nergiavisszanyerés (kw) L W /d() P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. RU V zajadatok efújt levegő szívóoldal L W efújt levegő nyomóoldal L W lszívott levegő szívóoldal L W lszívott levegő nyomóoldal L W gyéb elszívás L W urkolat L W 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() változtatás jogát fenntartjuk! 9..8

19 omekt OMKT RU V F függőleges kivitel nergiavisszanyerési hatásfok 8% RU lakásszellőztető úgy lett kialakítva és - kifejlesztve, hogy mesterséges szellőzést teremtsen lakásokban, apartmanokban és más max. m²-es helyiségben. magas hatásfokú lemezes hővisszanyerők és motorok garantálják a leghatékonyabb és gazdaságos működést: 8%-os hatásfokkal lehet a hőt visszanyerni az elszívott levegőből. eépített szabályozás PLUS típusú falra szerelhető érintésérzékeny szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RU V F Jobboldali nézet aloldali nézet Jelmagyarázat Keresztáramú lemezes hővisszanyerő (alumínium) (x) lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Szabályozó automatika 8 y-pass zsalu 9 Kondenzvíz elvezetés Frisslevegő 98 efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő változtatás jogát fenntartjuk! 9..9

20 omekt Műszaki adatok Tápfeszültség, V/Hz Maximális áramfelvétel, Ventilátorok teljesítménye, W Fűtő teljesítménye, kw Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm sőcsatlakozás mérete, mm Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm készülék tömege, kg készülék színe * Részletesebb információkért lásd a melegvizes csatornafűtő leírását. RU VF RU VWF* ~ / / -fázis.8. x.. 6 x 98 x 6 Ø 6 x x 6- F7 RL 9 RU V F jelleggörbék Hőmérséklet hatásfok Statikus nyomás (Pa) Légmennyiség (m³/s),,6,9, 7 SFP, 6 6 SFP Hőmérséklet hatásfok, η (%) nergiavisszanyerés (kw) SFP,7 SFP, Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér L W /d() P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. RU V F zajadatok efújt levegő szívóoldal L W efújt levegő nyomóoldal L W lszívott levegő szívóoldal L W lszívott levegő nyomóoldal L W gyéb elszívás L W urkolat L W 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() változtatás jogát fenntartjuk! 9..

21 omekt OMKT RU V függőleges kivitel uplalemezes hővisszanyerő keresztáramú légárammal és max. 8% hővisszanyerési hatásfokkal. RU V lakásszellőztető úgy lett kialakítva és kifejlesztve, hogy mesterséges szellőzést teremtsen lakásokban, apartmanokban és más max. 8 m²-es helyiségben. befújt és az elszívott levegő elválasztva áramlik a lemezes hővisszanyerőben és így az elhasznált levegő hője is visszanyerhető. Ugyanakkor az erősen szennyezett levegőjű helyiségek pl. konyha, fürdőszoba hője is visszanyerhető. készülék különálló csatlakozással rendelkezik konyhai szagelszívóhoz. eépített szabályozás PLUS típusú falra szerelhető érintésérzékeny szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RU V Jobboldali nézet RU V különleges kialakításának köszönhetően a felhasználó választhatja ki a vizsgálóoldal helyét (mind balos és jobbos kivitel lehet). készülékek oldalfala könnyen levehető. kívánt vizsgálóoldal kiválasztható, a készülék körbeforgatható és a csőcsatlakozások beköthetők. aloldali nézet Jelmagyarázat upla lemezes hővisszanyerő lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Szabályozó automatika 8 y-pass zsalu 9 Kondenzvíz elvezetés Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..

22 omekt Műszaki adatok Tápfeszültség, V/Hz Maximális áramfelvétel, Ventilátorok teljesítménye, W Fűtő teljesítménye, kw Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm sőcsatlakozás mérete, mm Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm készülék tömege, kg készülék színe * Részletesebb információkért lásd a melegvizes csatornafűtő leírását. RU V RU VW* ~ / / -fázis 6..6 x x 7 x x x x 6- F7 RL 9 RU V jelleggörbék Hőmérséklet hatásfok Statikus nyomás (Pa) Légmennyiség (m³/s),,8, SFP, SFP SFP,7 SFP, Hőmérséklet hatásfok, η (%) nergiavisszanyerés (kw) Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér L W /d() 6 P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. RU V zajadatok efújt levegő szívóoldal L W efújt levegő nyomóoldal L W lszívott levegő szívóoldal L W lszívott levegő nyomóoldal L W gyéb elszívás L W urkolat L W 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() változtatás jogát fenntartjuk! 9..

23 omekt OMKT RU P F álmennyezetbe építhető kivitel nergiavisszanyerés 9%. RU lakásszellőztető úgy lett kialakítva és kifejlesztve, hogy mesterséges szellőzést teremtsen lakásokban, apartmanokban és más max. m²-es helyiségben. magas hatásfokú lemezes hővisszanyerők és motorok garantálják a leghatékonyabb és gazdaságos működést: 9%-os hatásfokkal lehet a hőt visszanyerni az elszívott levegőből. eépített szabályozás PLUS típusú falra szerelhető érintésérzékeny szabályozópanellel, mely könnyen kezelhető és biztosítja a leggazdaságosabb készülék beállítást és vezérlést. RU P F aloldali nézet (x) 9 8 Jobboldali nézet 6 Jelmagyarázat Keresztáramú lemezes hővisszanyerő (polisztirol) lektromos légfűtő Frisslevegő oldali szűrő lszívott levegő oldali szűrő efúvó ventilátor 6 lszívóventilátor 7 Szabályozó automatika 8 y-pass zsalu 9 Kondenzvíz elvezetés Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..

24 omekt Műszaki adatok Tápfeszültség, V/Hz Maximális áramfelvétel, Ventilátorok teljesítménye, W Fűtő teljesítménye, kw Készülék méretei (mag. x szél. x mélység), mm sőcsatlakozás mérete, mm Friss- és elhasznált levegőoldali szűrők mérete, mm készülék tömege, kg készülék színe * Részletesebb információkért lásd a melegvizes csatornafűtő leírását. RU PF RU PWF* ~ / / -fázis x x x 8 Ø x x 6- F7 7 RL 9 RU P F jelleggörbék Hőmérséklet hatásfok Statikus nyomás (Pa) Légmennyiség (m³/s),,8,,6, SFP, SFP SFP,7 SFP, L W /d() P[kW]= SFP[kW/(m³/s)] V[m³/s]. z SFP egy ventilátormotorra vonatkozik. Teljesítmény adatok: F7 szűrő. 6 Hőmérséklet hatásfok, η (%) Környezeti feltételek: - RH 8% kültér RH % beltér nergiavisszanyerés (kw) RU P F zajadatok efújt levegő szívóoldal L W efújt levegő nyomóoldal L W lszívott levegő szívóoldal L W lszívott levegő nyomóoldal L W gyéb elszívás L W urkolat L W 6 Hz Hz Hz Hz khz khz khz 8 khz d() változtatás jogát fenntartjuk! 9..

25 omekt OMKT szabályozó automatika szabályozópanel méretei: 6 x 79 x 6 mm PLUS szabályozó fő funkciói: Szabályozópanel csatlakozókábel ( m): x, mm² Készülék működési mód kiválasztás (ON/OFF/UTO); Szellőztetés intenzitási szintjének beállítása:...%; Heti ütemezhető programozás; Hőmérséklet beállítás a szabályozópanelen:... ; Hőmérséklet programozás (+/- 9 С) egy adott időtartamra; Téli/nyári üzemmód választási lehetőség; Fokozott légszállítás aktiválás külső készülékkel; Fokozott légszállítás aktiválás egy adott időtartamra (...9 perc) a szabályozópanelen keresztül; Ventilátor intenzitási szintjének beállítása fokozott légszállítás módban:...%; Nyelvkiválasztási lehetőség; Hibakijelzés és bejegyzés naplózás: esemény naplózása dátummal és idővel; Szabályozópanel lezárás PIN kóddal. Szabályozza OMKT készülékét bárhonnan! Okos szabályozás a Komfovent Home mobilapplikáció alkalmazásával! gyszerű és könnyű szabályozás készülék adatainak kijelzése Szellőztetés intenzitásának beállítása efúj levegő hőmérsékletének beállítása Megjegyzés: a légkezelőt vezeték nélküli számítógépes hálózatra vagy internetre kell kötni PING hálózati modul használatával Kényelmes kezelés és szabályozás internetböngészővel Távszabályozás helyi számítógépes hálózat vagy internet segítségével PING hálózati modulon keresztül. z a modul integrált webszerver funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi a légkezelő működésének szabályozását és ellenőrzését speciális szoftver használata nélkül. Fokozott légszállítás távszabályozással (OVR) OVR (override(túlvezérlés = fokozott légszállítás)) funkció feladata a távszabályozó egység szabályozása külső készülékkel. zen funkció aktiválása után a meglévő készülék mód elhagyható és a készülék a beállított új paraméterekkel kezd működni. z OVR (fokozott légszállítás) funkció felhasználási területei: O mennyiség szabályozás a helyiségben - egy kiegészítő O érzékelő (relével ellátott) hozzáadásával, ha a felhasználó által beállított értéknél magasabb a O érték a készülék maximális intenzitási szinten működik míg a helyiség ki nincs szellőztetve és utána a visszaáll a felhasználó által beállított szintre. Relatív páratartalom szabályozás a helyiségben - külső páratartalom érzékelő (relével ellátott) csatlakoztatása után a felhasználó által beállított páratartalom szint alapján működik a készülék a maximum vagy más értékre beállított intenzitási szinten. Igény szerinti szellőztetés - ha jelenlétérzékelő van a szabályozó kontaktusokhoz csatlakoztatva, a szellőztetés igény szerint működik, pl. emberek vannak a helyiségben, a szellőztetés a beállított OVR intenzitási szint szerint működik és ha senki nem tartózkodik a helyiségben - a készülék a felhasználó által beállított alapértéken üzemel, például minimum intenzitási szinten. Szellőztetés kiegészítő elszívással - kiegészítő elszívóberendezés csatlakoztatásával, mint például konyhai elszívóernyő vagy más elszívóberendezés, külön ventilátor nélkül használható, így a berendezés maga végzi az elszívást. funkció aktiválása után a befúvó és elszívóventilátorok maximális intenzitási szinten üzemelnek. Negatív nyomáskiegyenlítés - olyan rendszerek esetén alkalmazható, ahol az elszívást külön elszívóventilátor végzi. Így a helyiségben lévő negatív nyomás kompenzálására az OVR funkció aktiválható külön szabályozó kontaktusokról. z aktiválás után az elszívóventilátorok a maximális intenzitáson üzemelnek és a különálló elszívóventilátor kikapcsol. változtatás jogát fenntartjuk! 9..

26 omekt OMKT légkezelők beépítése Függőleges kivitelek Álmennyezetbe építhető kivitelek Konyhai elszívóernyővel egybeépítve (csak RGO V) Konyhai elszívóernyőhöz légcsatornával csatlakoztatva Konyhai elszívóernyőhöz külön légcsatornával csatlakoztatva Konyhai elszívóernyő helyett egyéb párás/alárendelt helyiségekhez csatlakoztatva Konyhai elszívóernyő helyett egyéb párás/alárendelt helyiségekhez csatlakoztatva légcsatornával Ha nem használnak konyhai elszívóernyőt, ezt a csatlakozást fel lehet használni fürdőszoba, mosókonyha vagy egyéb párás ill. alárendelt helyiség elszívására. Kiegyenlített lakótér szellőztető rendszer Ha a konyhai szagelszívó be van kapcsolva a készülékben a befújt levegő mennyisége növekszik és az elszívott levegő mennyisége csökken automatikusan. Így a befújt/elszívott levegő kiegyenlítettsége érezhető a helyiségben. Kiegyenlített lakótér szellőztető rendszer Ha a konyhai szagelszívó be van kapcsolva a készülékben a befújt levegő mennyisége növekszik és az elszívott levegő mennyisége csökken automatikusan. Így a befújt/elszívott levegő kiegyenlítettsége érezhető a helyiségben. FIGYLM: OMKT készülékeket fűtőtt helyiségbe kell beszerelni. Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) változtatás jogát fenntartjuk! 9..6

27 omekt Tartozékok OMKT beépítési példa Konyhai elszívóernyők Festett vagy rozsdamentes változat Melegvizes csatornafűtők H Szabályozózsaluk mozgatómotorral Kültéri rács lszívásra/ befúvásra. 6 Panelszűrők F Melegvizes fűtőelem szabályozódoboz Mindegyik OMKT készülékhez, ahol melegvizes csatornafűtőt használnak. Légszállító doboz OS sak RGO V készülékhez a légcsatorna vízszintes csatlakoztatásához. Fokozott légszállítás távszabályozással (OVR) szellőztetőrendszer elemei OMKT RGO V légkezelőegység Festett frontlap, rozsdamentes frontlap külön megrendelésre Konyhai elszívóernyő (külön kérésre rendelhető, egyéb elszívókészülékek is csatlakoztathatók) PLUS érintőképernyős távszabályozó Rács 6 iffúzor 7 Visszacsapószelep 8 Kültéri rács (elszívásra/befúvásra) 9 Motoros szabályozózsalu Szigetelt cső Szabályozózsalu Hangcsillapító Frisslevegő efújt levegő lszívott levegő lhasznált levegő gyéb elszívás csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) F Konyhai szagelszívóernyő csatlakozás (by-pass zsalu - elszívás hővisszanyerés nélkül) Nyomáskülönbség kapcsoló TV Jelenlétérzékelő PIR8 Falra szerelhető hőmérsékletérzékelő RTT Falra szerelhető páratartalom érzékelő RTH sőbe építhető páratartalom érzékelő TH Falra szerelhető O érzékelő RT sőbe építhető O érzékelő T Falra szerelhető légminőség érzékelő RTQ sőbe építhető légminőség érzékelő TQ Rendelési példa Példa: Légkezelő típusa RU, RGO készülék mérete Változat: H-vízszintes, V-függőleges, P- álmennyezetbe építhető Légfűtő: W vizes, elektromos F - keresztáramú lemezes hővisszanyerő y-pass zsalu Kezelési olda: R jobb, L bal Szabályozó típusa: PLUS RU PF- - R - PLUS x x x x x x x x x x x x x változtatás jogát fenntartjuk! 9..7

Domekt CF Domekt CF 400 V függőleges kivitel. Domekt CF 400 V Jobboldali nézet. Energiavisszanyerési hatásfok 84%

Domekt CF Domekt CF 400 V függőleges kivitel. Domekt CF 400 V Jobboldali nézet. Energiavisszanyerési hatásfok 84% omekt F omekt F 400 V függőleges kivitel Energiavisszanyerési hatásfok 84% omekt F 400 V lakásszellőztető úgy lett kialakítva és kifejlesztve, hogy mesterséges szellőzést teremtsen lakásokban, apartma-

Részletesebben

Domekt. Domekt R 200 V függőleges kivitel Működési elv: Ha a konyhai elszívó BE van kapcsolva

Domekt. Domekt R 200 V függőleges kivitel Működési elv: Ha a konyhai elszívó BE van kapcsolva omekt omekt R V függőleges kivitel készülék speciálisan úgy lett kialakítva, hogy beépíthető legyen a konyhabútorba a tűzhely fölé. rendkívül kompakt méret és a készülékhez közvetlenül csatlakoztatható

Részletesebben

Kompakt RECU. KOMPAKT RECU légkezelők 92% 65% KOMPAKT RECU légkezelők lemezes hővisszanyerővel Légmennyiség tartomány: m³/h

Kompakt RECU. KOMPAKT RECU légkezelők 92% 65% KOMPAKT RECU légkezelők lemezes hővisszanyerővel Légmennyiség tartomány: m³/h Kompakt REU KOMPKT REU légkezelők KOMPKT REU légkezelők lemezes hővisszanyerővel Légmennyiség tartomány: 220-8 000 m³/h Hővisszanyerési hatásfok 92% Hővisszanyerési hatásfok % KOMPKT REU készülékek előnyei

Részletesebben

A CADS-FLEXEO készülékekhez tartozékként kapható 100% kézi működtetésű vagy automata by-pass amely kialakítása

A CADS-FLEXEO készülékekhez tartozékként kapható 100% kézi működtetésű vagy automata by-pass amely kialakítása CADS-FLEXEO típusú hővisszanyerős készülék Statikus (ventilátor nélküli) magas hatásfokú hővisszanyerővel ellátott készülék (max. 94 hatásfok) alacsony profillal és kis tömeggel lehetővé téve az álmennyezetbe,

Részletesebben

DOMEKT. Légszállítási tartomány 500 és 1000 m³/h között. 2 Merkapt lakásszellőzési rendszer

DOMEKT. Légszállítási tartomány 500 és 1000 m³/h között. 2 Merkapt lakásszellőzési rendszer OMEKT Légszállítási tartomány 0 és 1000 m³/h között OMEKT tulajdonságai és előnyei: Energiahatékony megoldás; Plug&Play elv - a készülék teljesen elő van készítve a beüzemelésre; OMEKT légkezelők különösen

Részletesebben

LAKÁSSZELLŐZÉSI RENDSZER

LAKÁSSZELLŐZÉSI RENDSZER MERKPT LKÁSSZELLŐZÉSI RENSZER OMEKT szellőztetőgép Légszállítási tartomány 0 és 1000 m³/h között OMEKT szellőztetőgép tulajdonságai és előnyei: Energiahatékony megoldás; Plug&Play elv - a készülék teljesen

Részletesebben

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók 17:22 IRVENT Tel/Fax: [94] -48 Tel/Fax: [52] 422-64 CDP 75 légcsatornázható légszárító CDP 75 típusú légcsatornázható légszárító nagyobb magán- és közületi uszodákban,

Részletesebben

SZELLŐZTETŐ- RENDSZER. A ventilátor 50%-os fordulaton történő működtetése 70%-os energiafelhasználás. csökkenést eredményez. SZELLŐZTETŐ- RENDSZER

SZELLŐZTETŐ- RENDSZER. A ventilátor 50%-os fordulaton történő működtetése 70%-os energiafelhasználás. csökkenést eredményez. SZELLŐZTETŐ- RENDSZER HALK MŰKÖDÉSŰ CSŐVENTILÁTOROK TD-SILENT ECOWATT sorozat TD-SILENT ECOWATT - ÉS 1 KÖZÖTTI TÍPUSOK ENERGIA- HATÉKONY TD-SILENT ECOWATT - 1 ÉS TÍPUSOK ENERGIA- HATÉKONY SZELLŐZTETŐ- RENDSZER SZELLŐZTETŐ-

Részletesebben

FEHU-H kompakt álló légkezelők

FEHU-H kompakt álló légkezelők A FEHU-H egy kompakt levegő betápláló és elszívó készülék, keresztáramú lemezes hővisszanyerővel, meleg vizes fűtéssel és opcioként kérhető beépített hűtött vizes hűtő hőcserélővel. A készülék extrudált

Részletesebben

VAV BASiQ. VAV BASiQ. VAV szabályozó zsalu

VAV BASiQ. VAV BASiQ. VAV szabályozó zsalu VAV szabályozó zsalu Leírás A légmennyiség szabályozók a légcsatornában áramló levegő pontos szabályozására és állandó értéken tartására használhatók. A fő elemei a légmennyiség beállításáért felelős zsalu

Részletesebben

SUPRABOX COMFORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK

SUPRABOX COMFORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK SUPRABOX COMORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK ECOIT ETRI THE AIR MOVEMENT GROUP Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnikai Kft. 2532 Tokodaltáró, József Attila út 32-34. Telefon +36/33-515-515 ax +36/33-515-500

Részletesebben

E C Energiahatékony szellőztetés TKS/TKC EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral

E C Energiahatékony szellőztetés TKS/TKC EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral E C Energiahatékony szellőztetés Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral 12.4.1 AKÁR 70%-OS CSÖKKENTETT ENERGIAFELHASZNÁLÁS EC ventilátorok energiahatékony szellőztetésre

Részletesebben

VENT. Motorok típusok: IP44 védettség, B szigetelési osztály, önkenő motorcsapágyazás. 355 és 400 típusok: IP54 védettség, F

VENT. Motorok típusok: IP44 védettség, B szigetelési osztály, önkenő motorcsapágyazás. 355 és 400 típusok: IP54 védettség, F Centrifugális in-line csőventilátorok, kiváló minőségű korrozióálló préselt acéllemezből, alapesetben a kapcsolódoboz előre be van kötve és minden típus alaptartozéka az erős rögzítőkonzol. Mindegyik típus

Részletesebben

Könnyű beépítés Mindegyik típus négy rögzítő talppal van ellátva a beszerelés megkönnyítésére.

Könnyű beépítés Mindegyik típus négy rögzítő talppal van ellátva a beszerelés megkönnyítésére. CVB-CVT hangszigetelt házba épített ventilátorok Hangszigetelt házba épített ventilátorok vastag horganyzott acéllemezből készül, melamin hab tűzálló (M1) hangszigeteléssel. Mindegyik típus kétoldalon

Részletesebben

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók DP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók Nyugat-Dunántúli Iroda 17:12 IRVENT 9700 Szombathely, Zanati út 4. Tel/Fax: [94] 333-483 Kelet-Magyarországi Iroda 4026 Debrecen, Irinyi u. 20. Tel/Fax: [52]

Részletesebben

Airvent típusú előlap: ÖV FRONT - XXX - X Airvent típusú állítható lamellás perdületes befúvó dobozzal együtt:

Airvent típusú előlap: ÖV FRONT - XXX - X Airvent típusú állítható lamellás perdületes befúvó dobozzal együtt: ÖV/ÖVB állítható lamellás perdületes befúvó Alkalmazási terület Állítható lamellás perdületes mennyezeti elemek, melyek nagyobb hőmérsékletkülönbség esetén is alkalmazhatók befúvásra és elszívásra egyaránt.

Részletesebben

RHP készülékek tartozékai

RHP készülékek tartozékai Tartozékok Nyomó- és szívóoldali szűrők A frisslevegő makrorészecskéinek 99,9%-a kisebb, mint 1 µm. Tömegüket tekintve ezen részecskék a szállópornak a 30%-át teszik ki. Így ha a frisslevegő a köz- és

Részletesebben

A.S. Hungária Kft.

A.S. Hungária Kft. HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐK Jobb levegő - energiatakarékosan A.S. Hungária Kft. DANTHERM HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐK egészséges beltéri levegő, funkcionalitás, energiatakarékosság A beltéri levegő minősége

Részletesebben

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő)

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) NILAN VPM 120-560 Ipari hővisszanyerős szellőztető hűtéssel

Részletesebben

Kompakt REGO KOMPAKT LÉGKEZELŐK LEÍRÁSA 86% 65% 92%

Kompakt REGO KOMPAKT LÉGKEZELŐK LEÍRÁSA 86% 65% 92% KOPKT ÉGKEZEŐK EÍRÁS KOPKT sorozat standard forgódobos vagy lemezes hővisszanyerővel ellátott és egyszerű befúvó légkezelőkből áll. készülékek légmennyiség tartománya: 4-8 m³/h. indegyik KOPKT légkezelő

Részletesebben

TH-MIXVENT. TH-MIXVENT sorozat

TH-MIXVENT. TH-MIXVENT sorozat sorozat xiális tetőventilátorok alapkivitelben elszívásra használhatók. z és 8 típusok erősített műanyagból, az 1 és 2 típusok préselt acéllemezből készülnek. z alaplemez minden típusnál acéllemez. védősapka

Részletesebben

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat SILENT-100 sorozat Axiális fürdőszobai elszívóventilátorok 95 m³/h légszállítással 100 mm átmérőjű körkeresztmetszetű csővezetékhez. A motor silent-elastic-block-ra van építve, amely csillapítja a rezgéseket

Részletesebben

SENTINEL KINETIC Központi hővisszanyerős szellőzőberendezés

SENTINEL KINETIC Központi hővisszanyerős szellőzőberendezés SENTINEL KINETIC Központi hővisszanyerős szellőzőberendezés 92%-os energiahatékonyság Konyha párelszívóval egybeépíthető Programozható nyár bypass-al Változtatható oldalsó/felső kivezetéssel, 600 mm szélesség

Részletesebben

CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók

CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók Nyugat-Dunántúli Iroda 17:2 IRVENT 9700 Szombathely, Zanati út 4. Tel/Fax: [94] 333-483 Kelet-Magyarországi Iroda 4026 Debrecen, Irinyi u. 20. Tel/Fax: [52] 422-643

Részletesebben

J03 ACU-S. Uszodai légkezelő berendezés.

J03 ACU-S. Uszodai légkezelő berendezés. 0 547 páramentesítő kompakt uszodai légkezelő berendezés komplett automatikával, négyszög keresztmetszettel. Alkalmazási terület ¾ Az uszodai légkezelő berendezés magán, közületi, termál, terápiás, iskolai,

Részletesebben

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ Funkció A CDP 40 egy energiatakarékos és csendes uszodai légszárító, mely a kondenzációs elvnek megfelelően működik. A beépített ventilátor egy szűrőn keresztül beszívja a párás

Részletesebben

COMPACT

COMPACT COMPACT 2018 www.vtsgroup.com VENTUS COMPACT FÜGGESZTETT LÉGKEZELŐK akár 92% hővisszanyerési hatásfok KIMAGASLÓ HATÁSFOKÚ HEX ELLENÁRAMÚ HŐVISSZANYERŐ ENERGIATAKARÉKOS ÉS CSENDES EC MOTOROK PLUG&PLAY ELŐKÁBELEZETT

Részletesebben

AirVital. AirVital helyi szellőztető készülék hővisszanyeréssel - Ezért van szükség az épületekben szabályozott szellőztetőrendszerre

AirVital. AirVital helyi szellőztető készülék hővisszanyeréssel - Ezért van szükség az épületekben szabályozott szellőztetőrendszerre AirVital helyi szellőztető készülék hővisszanyeréssel - szabályozott szellőzéshez Ezért van szükség az épületekben szabályozott szellőztetőrendszerre Hatékony épületszigetelés és növekvő zajterhelés Szabályozott

Részletesebben

A ventilátor teljesítményfelvétele. csökken a teljes fordulatszám 50%-ánál. Hagyományos centrifugálventilátor

A ventilátor teljesítményfelvétele. csökken a teljes fordulatszám 50%-ánál. Hagyományos centrifugálventilátor A ventilátor teljesítményfelvétele %-kal csökken a teljes fordulatszám %-ánál. Alacsony profilú vegyes áramlású ventilátorok önkenő motorcsapágyazással és kefe nélküli DC motorral, magas hatásfok és alacsony

Részletesebben

HV-STYLVENT. AXIÁLIS ABLAK- ÉS FALI VENTILÁTOROK HV-STYLVENT sorozat

HV-STYLVENT. AXIÁLIS ABLAK- ÉS FALI VENTILÁTOROK HV-STYLVENT sorozat AXIÁLIS ABLAK- ÉS FALI VENTILÁTOROK HV-STYLVENT sorozat Axiális ventilátorok falba vagy ablakba szereléshez. Mindegyik ventilátor kemény ABS műanyag ráccsokkal, zsaluval és egyfázisú V-5 Hz motorral rendelkezik.

Részletesebben

IP55 védettségű csatlakozódoboz A beszerelés megkönnyítésére és a külső szabályozók csatlakoztatására.

IP55 védettségű csatlakozódoboz A beszerelés megkönnyítésére és a külső szabályozók csatlakoztatására. hangszigetelt házba épített ventilátorok Hangszigetelt házba épített ventilátorok vastag, horganyzott acéllemezből készülnek, 50 mm vastag tűzálló (M0) szigeteléssel. A ventilátor fedele békazárral van

Részletesebben

Klíma és légtechnika szakmai nap

Klíma és légtechnika szakmai nap Klíma és légtechnika szakmai nap Hővisszanyerők műszaki paraméterei és jelentésük Tóth István Zehnder Group Magyarországi Képviselet 12/8/2015 Zehnder és Paul hővisszanyerők lakásba, családi házba 2 08.12.2015

Részletesebben

F = Flat P = Panel. alacsony építésû légkezelõ

F = Flat P = Panel. alacsony építésû légkezelõ FP F = Flat P = Panel alacsony építésû légkezelõ Miért éppen az AeroMaster FP? I Az AeroMaster FP alacsony építésû (álmennyezeti) légkezelõ berendezés ideális választás irodák, üzletek, éttermek és hasonló

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód 2. Premier split 4. Oasis split 5. Luna split 6. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7.

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód 2. Premier split 4. Oasis split 5. Luna split 6. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7. Tartalomjegyzék Távirányító 1 Modell kód 2 Premier split 4 Oasis split 5 Luna split 6 Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7 Multisplit 8 Multisplit kombinációs táblázat 10 Kazettás monosplit 12 Légcsatornázható

Részletesebben

Tervezési segédlet kivonata

Tervezési segédlet kivonata Tervezési segédlet kivonata recovair lakásszellőztető készülékek Vaillant Saunier Duval Kft. 1 / 20. oldal Vaillant recovair tervezési segédlet kivonat Vaillant Saunier Duval Kft. 2 / 20. oldal Vaillant

Részletesebben

Centrifugális hátrahajló lapátozású járókerék A kosz lerakódásának megelőzésére. Dinamikusan kiegyensúlyozott.

Centrifugális hátrahajló lapátozású járókerék A kosz lerakódásának megelőzésére. Dinamikusan kiegyensúlyozott. Szigetelt házba épített csatornaventilátor. Alacsony profilú kivitel, hátrahajló lapátozású járókerékkel, a burkolat anyaga vastag horganyzott acéllemez. 5 mm vastag M típusú üvegszál belső hangszigetelés.

Részletesebben

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek MŰSZAKI ADATOK DUO TRIO QUATTRO FS2MIF-180AE2 FS3MIF-270AE2 FS4MIF-360AE2 Hűtőközeg tipusa R 410A R 410A R 410A Hűtőteljesítmény* W 5140 (3600~6700) 7410 (5190~9630) 9880

Részletesebben

DECOR HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK DECOR-100 SOROZAT

DECOR HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK DECOR-100 SOROZAT HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK DECOR- SOROZAT Axiális elszívóventilátorok m³/h légszállítással, mm átmérőjű légcsatornához való csatlakozással. Mindegyik ventilátor fröccsönött műanyagból készül, jelzőlámpával

Részletesebben

COMPACT

COMPACT COMPACT 2018 www.vtsgroup.com VENTUS COMPACT FÜGGESZTETT LÉGKEZELŐK akár 92% hővisszanyerési hatásfok KIMAGASLÓ HATÁSFOKÚ HEX ELLENÁRAMÚ HŐVISSZANYERŐ ENERGIATAKARÉKOS ÉS CSENDES EC MOTOROK PLUG&PLAY ELŐKÁBELEZETT

Részletesebben

DCC DCC. Vizes hűtőkalorifer körkeresztmetszetű csatlakozással

DCC DCC. Vizes hűtőkalorifer körkeresztmetszetű csatlakozással Vizes hűtőkalorifer körkeresztmetszetű csatlakozással DCC Alkalmazási terület A DCC körkeresztmetszetű csatlakozású hűtőkalorifer alapvetően hűtésre szolgál, de az igényeknek megfelelően fűtésre is használható.

Részletesebben

Modern megoldások a szellőztetés területén APX kompakt hővisszanyerős szellőztető berendezések Előadó: Juhász Ákos

Modern megoldások a szellőztetés területén APX kompakt hővisszanyerős szellőztető berendezések Előadó: Juhász Ákos Modern megoldások a szellőztetés területén APX kompakt hővisszanyerős szellőztető berendezések Előadó: Juhász Ákos RÓLUNK biztonság minőség szakértelem AEROPRODUKT Zrt. Alapítás éve: 2011, Csongrád Magyar

Részletesebben

Elektromos thermoventilátorok különleges követelményekhez

Elektromos thermoventilátorok különleges követelményekhez ROBUST Elektromos thermoventilátorok különleges követelményekhez Elektromos thermoventilátorok olyan szélsőséges körülménynek felel meg, mint a tűzveszélyes vagy korrozív környezet. 4 különböző típus a

Részletesebben

CXRT. CXTR centrifugális ventilátorok, F minősítéssel F

CXRT. CXTR centrifugális ventilátorok, F minősítéssel F CXTR centrifugális ventilátorok, F- minősítéssel F- Egyoldalon szívó, direktmeghajtású centrifugális ventilátorok, melyek füstelszívásra lettek kialakítva tűz esetén F- tanusítással (CEjelöléssel), illetve

Részletesebben

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal R Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal calorex hôszivattyús kompakt uszodai párátlanító A Calorex DH 44 és 66 elegáns

Részletesebben

AirOdor. Miért? Az élő környezet szabályozott szellőztetése hővisszanyeréssel Teljesen zárt és hangszigetelt kivitel

AirOdor. Miért? Az élő környezet szabályozott szellőztetése hővisszanyeréssel Teljesen zárt és hangszigetelt kivitel Miért? Az élő környezet szabályozott szellőztetése hővisszanyeréssel Teljesen zárt és hangszigetelt kivitel A lakóépületek szabályozott szellőztető rendszerei a levegő szabályozott befúvását és elszívását

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

versenyképes választás

versenyképes választás Vvégtelenül V versenyképes választás V Légcsatornába építhetõ szellõzõ rendszer Vento - Légcsatornába építhetõ szellõzõ rendszer végtelenül versenyképes választás A Vento légcsatornába építhetõ légkezelõ-

Részletesebben

Légkondicionálók 2014-2015

Légkondicionálók 2014-2015 Légkondicionálók 2014-2015 Inverteres oldalfali split klíma LUNA A5 Automatikus újraindítás Hőmérséklet kompenzáció Alacsony hűtőközeg-töltet érzékelés 1 W készenléti üzemmód Cold Catalyst szűrő 12 fokozatú

Részletesebben

EDM. EDM axiális fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok. Axiális elszívóventilátorok 80 m³/h légszállítással, 100 mm átmérőjű csőcsatlakozással.

EDM. EDM axiális fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok. Axiális elszívóventilátorok 80 m³/h légszállítással, 100 mm átmérőjű csőcsatlakozással. EDM axiális fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok Axiális elszívóventilátorok 8 m³/h légszállítással, mm átmérőjű csőcsatlakozással. Mindegyik ventilátor fröccsöntött műanyagból készül, egyfázisú V-Hz

Részletesebben

Vitathatatlan előnyök teszik a különbséget

Vitathatatlan előnyök teszik a különbséget Vitathatatlan előnyök teszik a különbséget Letisztult dizájn A freeair 100 készülék kicsi, szinte zajtalan, feltűnés mentes és könnyen integrálható, köszönhetően az egyéni előlapnak egyedi dizájn minden

Részletesebben

HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK. EDM axiális fürdõszoba- és WC elszívó ventilátorok

HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK. EDM axiális fürdõszoba- és WC elszívó ventilátorok EDM axiális fürdõszoba- és WC elszívó ventilátorok EDM-8N EDM-1 EDM- Általános leírás Az EDM axiális ventilátorok elsõsorban háztartási felhasználásra - WC-k, fürdõszobák szellõztetésére - alkalmasak.

Részletesebben

Tervezési segédlet kivonata

Tervezési segédlet kivonata Tervezési segédlet kivonata recovair lakásszellőztető készülékek Vaillant Saunier Duval Kft. 1 / 21. oldal Vaillant recovair tervezési segédlet kivonat Vaillant Saunier Duval Kft. 2 / 21. oldal Vaillant

Részletesebben

FEHU-H kompakt szellőztető

FEHU-H kompakt szellőztető Minden csatlakozás felül helytakarékosság! Integrált, komplett automatika Egyszerűen üzembe helyezhető plug and play Könnyű karbantarthatóság nagyméretű kezelőajtók Vezérelt ventilátor alacsony üzemeltetési

Részletesebben

Kompakt szűrős rács KG-F

Kompakt szűrős rács KG-F Kompakt szűrős rács KG-F Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon 0 74 63-980 - 0 Telefax 0 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás... 3 Kivitel...

Részletesebben

E C Energiahatékony szellőztetés RKB EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral

E C Energiahatékony szellőztetés RKB EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral E C Energiahatékony szellőztetés Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral 12.9.1 AKÁR 70%-OS CSÖKKENTETT ENERGIAFELHASZNÁLÁS EC ventilátorok energiahatékony szellőztetésre

Részletesebben

CTHB/CTHT. CTHB/CTHT centrifugális tetőventilátorok vízszintes kifúvással F400-120

CTHB/CTHT. CTHB/CTHT centrifugális tetőventilátorok vízszintes kifúvással F400-120 TH/THT centrifugális tetőventilátorok vízszintes kifúvással A TH-THT vízszintes kifúvású minősítésű* (-jelölésű) centrifugális tetőventilátorok tűz esetén történő füstelszívásra lettek kifejlesztve. Mindegyik

Részletesebben

Melegvizes fűtőelem körkeresztmetszetű csatlakozással

Melegvizes fűtőelem körkeresztmetszetű csatlakozással CWW Melegvizes fűtőelem körkeresztmetszetű csatlakozással A CWW körkeresztmetszetű csatlakozású fűtőelemek melegvizet használnak fűtőközegként, hogy felfűtsék a szellőztetőrendszeren átáramló t. A CWW

Részletesebben

OXeN. Hővisszanyerős szellőzés légcsatornázás nélkül. www.flowair.com

OXeN. Hővisszanyerős szellőzés légcsatornázás nélkül. www.flowair.com OXeN Hővisszanyerős szellőzés légcsatornázás nélkül www.flowair.com FLOWAIR Rendszer KOMPLETT FŰTŐ ÉS SZELLŐZTETŐ RENDSZEREK A FLOWAIR ipari épületek és közintézmények fűtésére és szellőztetésére kínál

Részletesebben

LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor

LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor Általános jellemzők A Limodor LF/M helyi elszívóventilátor sokoldalú felhasználhatóságával, nagyon könnyű, időtakarékos felszerelhetőségével és különlegesen alacsony

Részletesebben

CAB ECOWATT Hangszigetelés a szívóoldalon.

CAB ECOWATT Hangszigetelés a szívóoldalon. Alacsony profilú hangszigetelt házba épített ventilátorok, horganyzott acéllemezből készül mm vastag, tűzálló, belső hangszigeteléssel (M) és külön hangszigeteléssel a szívóoldalon. Mindegyik típus mind

Részletesebben

CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 400 C/2h F

CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 400 C/2h F CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 4 C/2h Vízszintes kifúvású kivitel F4-12 Ékszíjmeghajtású házba épített ventilátorok füstelszívásra tűz esetén, F4-12 tanusítással (CE jelöléssel). készülékház

Részletesebben

TETŐVENTILÁTOROK KÖR- VAGY NÉGYSZÖGLETES CSATLAKOZÁSSAL

TETŐVENTILÁTOROK KÖR- VAGY NÉGYSZÖGLETES CSATLAKOZÁSSAL / 300 A AC Tetőventilátor kör- () vagy négyszögkeresztmetszetű 125W alatt van és nem vonatkozik rá az ErP direktíva. szigetelt csapágyazással rendelkezik. A fordulatszámszabályozáshoz transzformátoros

Részletesebben

CDP 40T USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ

CDP 40T USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ CDP 40T USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ Funkció A CDP 40T egy energiatakarékos és csendes uszodai légszárító, mely a kondenzációs elvnek megfelelően működik. A beépített ventilátor egy szűrőn keresztül beszívja a párás

Részletesebben

THERMOVENTILÁTOROK. Mûszaki adatok Típus AW 11 AW 21 AW 41 AW 61

THERMOVENTILÁTOROK. Mûszaki adatok Típus AW 11 AW 21 AW 41 AW 61 AW melegvizes fali thermoventilátor Alkalmazás Általános jellemzõk Az AW thermoventilátorok négy méretn és minden méret háromféle viteln kapható: szabályozó nélküli, épített szabályozóval ellátott ill.

Részletesebben

Lakásszellőztető készülékek

Lakásszellőztető készülékek Lakásszellőztető készülékek Lakásszellőztető készülékek Új építésű vagy jelentős felújításon átesett régebbi épületekben elengedhetetlen a gépi szellőztetés. nnek oka, hogy az épületek természetes légcseréje

Részletesebben

E C Energiahatékony szellőztetés LPKB EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral

E C Energiahatékony szellőztetés LPKB EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral E C Energiahatékony szellőztetés Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral 12.9.1 AKÁR 70%-OS CSÖKKENTETT ENERGIAFELHASZNÁLÁS EC ventilátorok energiahatékony szellőztetésre

Részletesebben

L G K l í m a k é s z ü l é k e k

L G K l í m a k é s z ü l é k e k L G K l í m a k é s z ü l é k e k ABLAKKLÍMA TÍPUSOK Ez a kis helyet igénylô típus önálló egységként telepíthetô ablakba vagy külsô falba. Az örökéletû szerkezet széles típusválasztékban áll rendelkezésre.

Részletesebben

MINIAIR m 3 /h

MINIAIR m 3 /h ltalános leírás MINIIR + 100 6000 m 3 /h Keresztáramú hővisszanyerős berendezések ő alkalmazási területek ármely kereskedelmi vagy lakossági épület K K MINIIR + Sebesség 03 06 10 14 19 25 30 40 50 60 300

Részletesebben

NILAN VP 18 M2. Központi szellőztető és hőközpont integrált szűrőkkel

NILAN VP 18 M2. Központi szellőztető és hőközpont integrált szűrőkkel P I A C V E Z E T Ő I P A R I É S L A K Á S S Z E L L Ő Z T E T É S H Ő V I S S Z A N Y E R É S S E L magas minőségű szellőztető készülékek a jó közérzetért NILAN VP 18 M2 Központi szellőztető és hőközpont

Részletesebben

E C Energiahatékony szellőztetés. LPKB Silent EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral

E C Energiahatékony szellőztetés. LPKB Silent EC. Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral E C Energiahatékony szellőztetés Cső- és csatornaventilátorok, tetőventilátorok alacsony energiafogyasztású motorral 12.9.1 AKÁR 70%-OS CSÖKKENTETT ENERGIAFELHASZNÁLÁS EC ventilátorok energiahatékony szellőztetésre

Részletesebben

Lapos légcsatornás SZŰK HELYEKRE. Főbb jellemzők Kompakt, lapos beltéri egység Optimális levegőelosztást biztosít Frisslevegő betáplálás lehetőség

Lapos légcsatornás SZŰK HELYEKRE. Főbb jellemzők Kompakt, lapos beltéri egység Optimális levegőelosztást biztosít Frisslevegő betáplálás lehetőség SZŰK HELYEKRE Lapos légcsatornás Főbb jellemzők Kompakt, lapos beltéri egység Optimális levegőelosztást biztosít Frisslevegő betáplálás lehetőség Lapos légcsatornás beltéri egység Digital Inverter, Super

Részletesebben

Csendes szellőztetés PLAY

Csendes szellőztetés PLAY Termékkatalógus sendes szellőztetés PLY hibrid rotor megnöveli a légmennyiség átfolyását és csökkenti a zajterhelést. gyszerűen szétszerelhető a periodikus ventilátortisztítás végett. ventilátor teste

Részletesebben

CBT-N/CBB-N. Mindegyik típus radiális centrifugális járókerékkel rendelkezik fröccsöntött alumíniumból, piros színű epoxipoliészter

CBT-N/CBB-N. Mindegyik típus radiális centrifugális járókerékkel rendelkezik fröccsöntött alumíniumból, piros színű epoxipoliészter Egyoldalon szívó, direktmeghajtású centrifugális ventilátorok 12 C hőmérsékletű levegő elszívására (1). Egy darabból készült alumínium burkolat szívós, szürke, epoxipoliészter fedőfestéssel. Mindegyik

Részletesebben

A fordulatszámszabályozás a beépített potencióméterrel történik, vagy 0-10 V külső szabályozójellel.

A fordulatszámszabályozás a beépített potencióméterrel történik, vagy 0-10 V külső szabályozójellel. CK 100 C EC MK 100 hangtompító bilincs, mely megkönnyíti BSV/BSR 100 védőrács RSK 100 visszacsapószelep 125W alatt van és nem vonatkozik rá az ErP direktíva. CK 100 C EC tartomány 0.90 A 111 W 3600 1/min

Részletesebben

ILHT F Típustól függően kapható háromfázisú, 4, 6, 8, 4/6, 4/8, 6/8 vagy 6/12 pólusú motorokkal.

ILHT F Típustól függően kapható háromfázisú, 4, 6, 8, 4/6, 4/8, 6/8 vagy 6/12 pólusú motorokkal. F4-12 Direktmeghajtású csatornaventilátorok füstelszívásra tűz esetén F4-12 tanusítással (CE jelöléssel). MIndegyik típus max. 8 C-os levegő szállítására alkalmas. A burkolat anyaga erős horganyzott acéllemez.

Részletesebben

CMB/CMT. Kiegészítő információk A ház 8 különböző állásban helyezhető el a következő oldalon található rajzok szerint. A standard házállás: LG 270.

CMB/CMT. Kiegészítő információk A ház 8 különböző állásban helyezhető el a következő oldalon található rajzok szerint. A standard házállás: LG 270. vagy CMT sorozat (1) CMT sorozat (2) és () Egyoldalon szívó centrifugális ventilátorok folyamatos 80 C vagy 110 C (sorozat (1)) vagy 150 C (sorozat (2) és ()) hőmérsékletű levegő szállítására. A burkolatok

Részletesebben

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ Estia 5-ös sorozat Főbb jellemzők Hűtés, fűtés és használati melegvíz termelés Kompresszor szabályozási tartománya 10 és 100% között van Nincs szükség kiegészítő segédfűtésre

Részletesebben

Légbeeresztők BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A LÉGBEVEZETŐK TÍPUSAI

Légbeeresztők BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A LÉGBEVEZETŐK TÍPUSAI BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK A levegőnek keringenie kell a száraz helyiségekből a nedves helyiségekbe, ezért az ebédlőket, hálószobákat és a nappalikat el kell látni légbevezetéssel. A légbevezetőket több, mint

Részletesebben

MENERGA uszodai páramentesítõ berendezés. Típus: ThermoCond. Mûszaki adatok

MENERGA uszodai páramentesítõ berendezés. Típus: ThermoCond. Mûszaki adatok ThermoCond Uszodai páramentesítõ berendezés kétfokozatú rekuperatív hõvisszanyerõvel és hõszivattyúval Típus: 29.... ThermoCond MENERGA HUNGÁRIA Energiatechnikai Kft. 1112 Budapest, Péterhegyi út 48. Tel.:

Részletesebben

TCBB-TCBT axiális csőventilátorok alumínium járókerékkel

TCBB-TCBT axiális csőventilátorok alumínium járókerékkel TCBBTCBT axiális csőventilátorok alumínium járókerékkel Axiális csőventilátorok alumínium járókerékkel, kiváló minőségű hengerelt acéllemezből készülnek és korrozió ellen kataforézises elsődleges és fekete

Részletesebben

FÜSTELSZÍVÓ VENTILÁTOROK. CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 400 C/2h. Fordulatszám. Minimum (1/min) Maximum (kw)

FÜSTELSZÍVÓ VENTILÁTOROK. CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor 400 C/2h. Fordulatszám. Minimum (1/min) Maximum (kw) CVHT ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor C/2h Vízszintes kifúvású kivitel Kivitel üggõleges kifúvású kivitel Motor CVHT füstelszívó ventilátorok a standard motor különbözõ változataival kaphatók,25

Részletesebben

Hozza müködésbe a Daikin Vezérlõt!

Hozza müködésbe a Daikin Vezérlõt! Az EKRPER megoldás a vezérlésre Hozza müködésbe a Daikin Vezérlõt! Az egyes alkatrészek ismertetése és mûködése Alkatrészek és elemek Daikin kültéri egység 2 EKRPER Vezérlõ 3 Elpárologtató / Légkezelõ

Részletesebben

ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK

ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK TARTALOMJEGYZÉK Alapadatok 3 Felépítés 4 Méretek 5 Műszaki adatok 5 Felszerelés 6 Szabályozás 8 Kapcsolási sémák 9 Légsebesség 9 Keverőelem 10 EL 2 ALAPADATOK EL Fűtőteljesítmény

Részletesebben

A MIXVENT-TD ventilátorok ideális megoldást nyújtanak általános lakó és kereskedelmi felhasználásokhoz.

A MIXVENT-TD ventilátorok ideális megoldást nyújtanak általános lakó és kereskedelmi felhasználásokhoz. Alacsony profilú in-line vegyesáramlású csőventilátor, amely megerősített műanyagból (16 és 8 közötti méretek) vagy acéllemezből készül epoxi-poliészter védőfesték bevonattal (1 és 6 közötti méretek).

Részletesebben

4:88 AIRVENT JET VENTILÁTOROK. JET ventilátorok. Légtechnikai ZRT.

4:88 AIRVENT JET VENTILÁTOROK. JET ventilátorok. Légtechnikai ZRT. JET ventilátorok TJFT: normál 3-fázisú motorral TJHT: F-1 ( C/2h) minõsítésû 3-fázisú motorral A JET (légsugár) elven mûködõ axiális ventilátorok teremgarázsok, alagútak és metróállomások ill. minden olyan

Részletesebben

Teli frontlapos anemosztát

Teli frontlapos anemosztát Méretek Ø U Ø d Ø D Leírás Az kör alakú, teli frontlapos anemosztát, amely befúvásra és elszívásra egyaránt alkalmazható. Az alkalmas hűtött levegő vízszintes befúvására, ahol nagy impulzus szükséges.

Részletesebben

Szerkezet: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ:

Szerkezet: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ: Thermo-kontroll ON/OFF 3-járatú vagy 2-járatú szelepekkel Master/slave rendszer Falraszerelhetõ

Részletesebben

A MIXVENT-TD ventilátorok ideális megoldást nyújtanak általános lakó és kereskedelmi felhasználásokhoz.

A MIXVENT-TD ventilátorok ideális megoldást nyújtanak általános lakó és kereskedelmi felhasználásokhoz. VEGYES ÁRAMLÁSÚ CSŐVENTILÁTOROK TD-MIXVENT sorozat Alacsony profilú in-line vegyesáramlású csőventilátor, amely megerősített műanyagból ( és közötti méretek) vagy acéllemezből készül epoxi-poliészter védőfesték

Részletesebben

HGHT-V. HGHT-V sorozat F F

HGHT-V. HGHT-V sorozat F F HGHTV HGHTV sorozat F12 F12 Axiális tetőventilátorok, vízszintes kifúvással levegő elszívására. Füstelszívásra tűz esetén, F12 és F12 tanusítvánnyal ellátva (CE tanusított). A burkolat hengerelt acéllemez

Részletesebben

FEHU-U uszodai légkezelők

FEHU-U uszodai légkezelők A légkezelés, klimatizálás különleges területei az uszodai alkalmazások. A magas páratartalmú közegek miatt a nedvességgel való gazdálkodás, a levegő szárítása, a rejtett hő visszanyerése nagyon fontos.

Részletesebben

Előszó. A készülékről. A termék főbb jellemzői

Előszó. A készülékről. A termék főbb jellemzői Előszó Környezetünket egyre jobban befolyásolja a modern civilizáció fejlődése, az épületek energiatakarékossága és üzemeltetési költségérzékenysége magával hozza az épületburok egyre zártabbá tételét,

Részletesebben

Szellőzés. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12.

Szellőzés. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. Szellőzés Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 A szellőzés fontossága Az energiatudatos építkezések, beruházások

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: PÁRÁTLANÍTÁS AHOGY ÖN SZERETNÉ A Cotes C35 modulrendszerű berendezések az innovatív fejlesztésnek köszönhetően sokoldalúan alkalmaz-hatók 3-6 kg/óra párátlanító kapacitás igény esetén. MODULRENDSZERŰ FELÉPÍTÉS

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Távirányító. Modell kód. Premier split. Mission split. Aurora split. Mobilklíma, Párátlanító. Multisplit

Tartalomjegyzék. Távirányító. Modell kód. Premier split. Mission split. Aurora split. Mobilklíma, Párátlanító. Multisplit Tartalomjegyzék Távirányító Modell kód Premier split Mission split urora split Mobilklíma, Párátlanító Multisplit Multisplit kombinációs táblázat Kazettás monosplit Légcsatornázható monosplit Parapet -

Részletesebben

GNYE S S KL1. Netz L1 N. Zuluft Abluft CO2

GNYE S S KL1. Netz L1 N. Zuluft Abluft CO2 Huzalozási tervezet WS 70 KR, a 2a 2 BK 9 8 7 6 5 4 3 2 B D3 D2 D S+ S2- PK GY G B W ' S S S BK ' ' ' ' X 2 3 4 5 ' ' ' ' BK BK 3 K6 BK K5 GW K4 K3 K2 K J2 2k W6 T-min W5 W3 W4 B ZU BK J GD 0-0V bluft

Részletesebben

ASH InFlex Légcsatorna rendszer InFlex

ASH InFlex Légcsatorna rendszer InFlex SH légcsatorna rendszer, szabadon / betonba szerelhető kivitelben. Egyszerű megoldás az épületen belüli légvezetésre, a csővezetékek közvetlenül a betonba vagy padlóra hőszigetelésbe fektethetők, de akár

Részletesebben

INVERTERES MULTI kültéri egységek

INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek MŰSZAKI ADATOK FS2MIF- 140AE2 DUO FS2MIF- 180AE2 FS3MIF- 210AE2 FS3MIF- 270AE2 FS4MIF- 280AE2 FS4MIF- 360AE2 Hűtőteljesítmény* W 4100 5400 6400 8400 8200 10550 10550 Fűtőteljesítmény*

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód. Premier split. Oasis split. Luna split. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító.

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód. Premier split. Oasis split. Luna split. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító. Tartalomjegyzék Távirányító 1 Modell kód 2 Premier split 4 Oasis split 5 Luna split 6 Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7 Multisplit 8 Multisplit kombinációs táblázat 10 Kazettás monosplit 12 Légcsatornázható

Részletesebben

BDLD. Négyszög könyök hangcsillapító. Méretek

BDLD. Négyszög könyök hangcsillapító. Méretek Négyszög könyök hangcsillapító Méretek Függőleges beépítés Vízszintes beépítés b a a Leírás egy hagyományos kulisszás könyök hangcsillapító, melynek külső mérete megegyezik a csatlakozó mérettel. A hangcsillapító

Részletesebben

Top secret Secret Internal use only Public. Daikin Modular. termékismertető

Top secret Secret Internal use only Public. Daikin Modular. termékismertető Top secret Secret Internal use only Public Daikin Modular termékismertető KIALAKÍTÁS A termék egy Fő modulból áll, amelyet egy Forgódobos hővisszanyerő ( 80%-nál magasabb hővisszanyerési hatásfokkal),

Részletesebben