B Használati útmutató Beépített villanysütő

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "B3191-5 Használati útmutató Beépített villanysütő"

Átírás

1 B Használati útmutató Beépített villanysütő

2 2 Tartalomjegyzék Köszönjük, hogy egyik kiváló minőségű termékünket választotta! A készülék optimális és hosszú távú teljesítményének biztosítása érdekében, kérjük, olvassa át alaposan a jelen használati útmutatót. Ezzel biztosítható, hogy az összes folyamatot tökéletesen és a leghatékonyabb módon vezérelje. Javasoljuk, tartsa biztonságos helyen ezt az útmutatót, hogy bármikor fellapozhassa, amikor szüksége van rá. Végül kérjük, az útmutatót adja át a készülék esetleges jövőbeli tulajdonosának. Kívánjuk, sok örömöt leljen új készülékében! Tartalomjegyzék Biztonsági információk 2 Biztonság a gyerekek és fogyatékos személyek számára 2 Az üzembe helyezésre vonatkozó biztonsági utasítások 3 Elektromos biztonság 3 Üzembiztonsági utasítások 3 Termékleírás 4 Általános áttekintés 4 A sütő tartozékai 5 Az első használat előtt 5 A legelső tisztítás 5 Az óra beállítása 5 Napi használat 5 A sütő be- és kikapcsolása 5 Hűtőventilátor 6 A sütő funkciói 6 A sütő tartozékainak a behelyezéséhez 6 Kijelző 7 Az órafunkciók beállítása 7 Az órafunkciók törlése 8 Hasznos javaslatok és tanácsok 8 Az ajtó belső oldala 8 Tésztasütés 8 Hússütés 12 Grillezés 15 Tartósítás 15 Szárítás 16 Kiolvasztás 17 Ápolás és tisztítás 18 A sütő teteje 18 Polctartó sínek 19 Sütőlámpa 20 Sütőajtó és az ajtó üveglapjai 20 Mit tegyek, ha Ártalmatlanítás 22 Szerviz és pótalkatrészek 22 A változtatások jogát fenntartjuk Biztonsági információk Biztonság a gyerekek és fogyatékos személyek számára Azoknak az embereknek (a gyermekeket is beleértve), akik fizikai, érzékelési vagy mentális képességeik, tapasztalatlanságuk vagy tudatlanságuk miatt nem tudják biztonsággal használni a készüléket, nem szabad egy felelős személy felügyelete vagy eligazítása nélkül használniuk a készüléket.

3 Biztonsági információk 3 Ha gyermekek vannak a közelben, kapcsolja be a gyerekzárat. A gyerekzár gondoskodik arról, hogy a gyermekek ne tudják véletlenül bekapcsolni a készüléket. Az üzembe helyezésre vonatkozó biztonsági utasítások A készülék üzembe helyezését bízza képesített villanyszerelőre. Ha nem képesített villanyszerelővel végezteti el a beszerelést, a garancia bármilyen kár esetén érvénytelenné válik. A beszereléssel kapcsolatos biztonságról olvassa el a "Beszerelés'" című részt. Elektromos biztonság A készülék elektromos csatlakoztatását bízza képesített villanyszerelőre. A beszereléssel kapcsolatos biztonságról olvassa el a "Beszerelés'" című részt. Tűzveszély Óvatosan nyissa ki az ajtót. Ha az összetevőket alkohollal együtt használja, alkohol és levegő keveréke keletkezik belőle. Tűzveszély áll fenn. Ne hagyja, hogy szikrák vagy nyílt láng legyen a készülék közelében, amikor kinyitja az ajtót. Tűzveszély áll fenn. Ne tartson gyúlékony anyagokat a készülékben. Tűzveszély áll fenn. Üzembiztonsági utasítások A sütő zománcának az elszíneződése nem befolyásolja a készülék teljesítményét. A garancia ettől nem veszti érvényét. A készüléket kizárólag ételek főzésére, sütésére és pirítására használja Amikor elektromos készülékeket csatlakoztat a hálózati konnektorba, ne hagyja, hogy a vezetékek hozzáérjenek vagy közel kerüljenek a sütő forró ajtajához. A készülék belső oldala használat közben felforrósodik. Égési sérülés veszélye. Ne fedje le a készüléket alufóliával, nehogy a sütő zománcrétege megsérüljön. Ne tegyen sütőtepsiket, serpenyőket stb. a sütő aljára, hogy megelőzze a sütő zománcozott felületeinek sérülését. Soha ne öntsön közvetlenül vizet a készülékbe, nehogy megsérüljön vagy elszíneződjön a sütő zománcrétege. A nagyon nedves sütemények esetében mély tepsit használjon a sütéshez. Ha nem így tesz, a gyümölcsök leve maradandó foltokat ejthet. Ne gyakoroljon nyomást a készülék ajtajára, amikor az nyitva van. Az üvegtáblák kivételekor vagy berakásakor óvatosan járjon el. Ne tartson nedves ételt a készülékben, nehogy megsérüljön a sütő zománcrétege. Ne tartson fedetlen ételt a készülékben, miután kikapcsolta a hűtőventilátort. A nedvesség lecsapódhat a készüléken vagy az üvegajtókon.

4 4 Termékleírás Ápolás és tisztítás Karbantartás előtt kapcsolja ki a készüléket, és ellenőrizze, hogy lehűlt-e már. Ne használjon gőzös vagy nagy nyomású tisztítógépet a készülék tisztításához. Ne tisztítsa a sütő üvegajtaját súrolószerrel vagy fémszivaccsal, mert ezek megkarcolhatják a felületet. Az üveg megrepedhet vagy eltörhet Termékleírás Általános áttekintés Kezelőpanel 2 Bekapcsolás jelzés 3 Sütőfunkciók szabályozógombja 4 Kijelző 5 -szabályozó gomb 6 jelzés 7 Fűtőelem 8 Sütőlámpa 9 Ventillátor 10 Alsó fűtés 11 Sütő polctartók, kivehetők 12 Polcmagasságok

5 Az első használat előtt 5 A sütő tartozékai Sütőpolc Edényekhez, tortaformákhoz, tepsikhez Lapos tepsi Kekszekhez és süteményekhez. Mély hússütő tepsi Sütemények és húsok sütéséhez, illetve zsírfelfogó edényként. Az első használat előtt A legelső tisztítás Távolítson el minden alkatrészt a készülékből. Az első használat előtt tisztítsa ki a készüléket. FIGYELEM Ne használjon súrolószert a tisztításhoz! Ez kárt okozhat a készülékben. Olvassa el az "Ápolás és tisztítás" című fejezetet. Az óra beállítása A sütő csak a beállított időpont után kezd el működni. Amikor a készüléket csatlakoztatja az elektromos hálózathoz, illetve áramkimaradás esetén az Idő funkció jelzése automatikusan villog. A pontos idő beállításához használja a " + " vagy a " - " gombot. Kb. 5 másodperc elteltével a villogás megszűnik, a kijelző pedig mutatja a beállított időpontot. Az időpont megváltoztatásához nem szabad egyszerre kiválasztani egy automatikus funkciót ( vagy Vége ) és ugyanakkor egy sütési funkciót. Napi használat A sütő használatához nyomja meg a visszavonható gombot. A gomb ekkor kiugrik. A sütő be- és kikapcsolása 1. Forgassa el a sütőfunkció szabályozógombját egy sütőfunkcióra 2. Forgassa a sütő hőmérséklet-szabályozó gombját egy hőmérsékletre. A hálózati jelzőfény felgyullad, amikor a sütő üzemel.

6 6 Napi használat A hőmérséklet jelzőfény felgyullad, amikor a sütő hőmérséklete emelkedik. 3. A sütő kikapcsolásához forgassa a sütőfunkció szabályozógombját és a hőmérséklet-szabályozó gombot Ki állásba. Hűtőventilátor A hűtőventilátor automatikusan bekapcsol, hogy hidegen tartsa a készülék felületeit. Amikor kikapcsolja a készüléket, a hűtőventilátor továbbra is működik, amíg a készülék le nem hűl. A sütő funkciói Sütőfunkció Alkalmazás VILÁGÍTÁS Ez a funkció a sütő belsejének megvilágítására szolgál. A sütő maximum két szintjén egyszerre történő sütéshez. Állítsa a sütő hőmérsékletét (20-40 C-kal) alacsonyabbra, mint a Hagyományos használata esetén. Élelmiszer szárításához. ALSÓ FELOLVASZTÁS KISFELÜLETŰ GRILL NAGYFELÜLETŰ GRILL INFRA A sütő egyetlen szintjén végzett tészta- és hússütéshez. Ropogós aljú sütemények készítéséhez és élelmiszerek tartósításához. Fagyasztott étel felengedéséhez. A rács közepére helyezett lapos ételdarabok grillezéséhez és pirításához. Nagyobb mennyiségű lapos ételdarabok grillezéséhez és pirításához. Ha nagyobb egybesült húsokat vagy baromfit szeretne készíteni az egyik szinten. Továbbá gratinírozáshoz is. A sütő tartozékainak a behelyezéséhez Helyezze be úgy a csúsztatható tartozékokat, hogy a duplaoldalú széleik a sütő hátulja felé, illetve lefelé mutassanak. Tolja be a csúsztatható tartozékokat a sütő egyik szintjének vezetősínjei közé. A mély tepsinek és a sütőpolcnak duplaoldalú szélei vannak. Ezek a szélek és a vezetősínek formája azáltal teszik biztonságossá a sütő tartozékait, hogy nem tudnak megbillenni.

7 Napi használat 7 A sütőpolc és a mély tepsi együttes behelyezése Helyezze rá a sütőpolcot a mély tepsire. Tolja be a mély tepsit a sütő egyik szintjének vezetősínjei közé. Kijelző Funkciók jelzőfényei 2 Időkijelzés 3 Funkciók jelzőfényei 4 " + " gomb 5 Választó gomb 6 " - " gomb Az órafunkciók beállítása 1. Nyomja meg újra és újra a Kiválasztó gombot, amíg a szükséges funkció kijelzője villogni nem kezd. 2. A Percszámláló, az vagy a Befejezés funkciókhoz tartozó időpontok beállítását a " + " vagy " - " gombbal végezze. Ekkor kigyullad a kapcsolódó jelzőlámpa. A beállított időtartam lejártakor a funkció jelzőfénye villogni kezd, és 2 percig hangjelzés hallható. Az és a Befejezés funkciók használatakor a sütő automatikusan kikapcsol. 3. A jelzés leállításához nyomja meg bármelyik gombot.

8 8 Hasznos javaslatok és tanácsok Óra funkció Pontos idő Percszámláló Vége Alkalmazás Az időt mutatja. A pontos idő beállítása, módosítása vagy ellenőrzése. Visszaszámlálási idő beállítása. A megadott időtartam lejárta után hangjelzés hallható. Ez a funkció nincs hatással a sütő működésére. Annak beállítása, hogy a sütő milyen hosszú ideig működjön. Valamelyik sütőfunkció kikapcsolási időpontjának beállítása. Az és a Befejezés funkciók egyszerre is használhatók, ha a sütőnek később automatikusan be, majd ki kell kapcsolnia. Ebben az esetben először állítsa be az ot, majd a Befejezést. Az órafunkciók törlése 1. Nyomja meg újra és újra a Kiválasztó gombot, amíg a szükséges funkció kijelzője villogni nem kezd. 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a " - " gombot. Néhány másodperc múlva az órafunkció kialszik. Hasznos javaslatok és tanácsok Az ajtó belső oldala A sütőajtó belső oldalán megtalálhatók a különböző polcszintek számai. Tésztasütés Általános tudnivalók Előfordulhat, hogy az új sütő az Ön korábbi készülékétől eltérően fogja sütni a húsokat vagy a süteményeket. Igazítsa a megszokott beállításait (hőmérséklet, főzési időtartam) és a polcok számát a táblázatban szereplő értékekhez. Hosszabb sütési időtartamok esetén a sütő kb. 10 perccel a sütési idő vége előtt kikapcsolható; ettől kezdve a készülék a maradványhőt használja. Amikor fagyasztott ételt használ, a sütőben lévő tepsik sütés közben eldeformálódhatnak. Amikor a tepsik újra lehűlnek, a torzulás megszűnik. A Tésztasütési táblázatok használata Azt javasoljuk, hogy a legelső alkalommal alacsonyabb hőmérsékletet alkalmazzon. Ha nem találja egy speciális receptnek a beállításait, keressen egy másikat, amelyik majdnem megegyezik vele. A sütési időtartam perccel meghosszabbítható, ha egyszerre több szinten süt süteményeket.

9 Hasznos javaslatok és tanácsok 9 A különböző magasságokra helyezett torták és sütemények kezdetben nem mindig egyenletesen barnulnak. Amikor ezt tapasztalja, ne változtasson a hőmérséklet beállításain. A különbségek a sütés folyamata alatt kiegyenlítődnek. Sütés a sütő egyetlen szintjén - sütés tepsiben Sütött tésztaféle Sütőfunkció Polcmagasság Gyűrű alakú torta vagy briós Citromtorta/Gyümölcstorta Piskóta Piskóta Gyümölcskosár tésztája - omlós tészta 1) Tortalap (kevert tészta) Almáspite Almás pite (2 db 20 cm átmérőjű tepsi, átlós eltolással) Almás pite (2 db 20 cm átmérőjű tepsi, átlós eltolással) Pikáns kosárkák (pl. quiche lorraine) Túrótorta (óra:perc) :50-1: :10-1: :25-0: :25-0: :10-0: :20-0: :50-1: :10-1: :10-1: :30-1: :00-1:30 1) Melegítse elő a sütőt Sütés a sütő egyik szintjén - Tepsiben készült torták/tészták/kenyerek Sütött tésztaféle Sütőfunkció Polcmagasság Rakott kenyér/kenyérkoszorú Karácsonyi gyümölcskenyér 1) Kenyér (rozskenyér) (óra:perc) :30-0: :40-1:00 1

10 10 Hasznos javaslatok és tanácsok Sütött tésztaféle Sütőfunkció Polcmagasság (óra:perc) - először 1) 230 0:25 - majd :30-1:00 Krémes felfújt/képviselőfánk :15-0:30 Keksztekercs 1) (Száraz) morzsatésztával fedett torta Vajas mandulatorta/cukros tortácskák 1) Gyümölcskosarak (élesztős tészta / piskótatészta keverékével) 2) Gyümölcskosarak (élesztős tészta / piskótatészta keverékével) 2) Omlós tésztával készült gyümölcskosarak Kelt sütemények kényes feltéttel (pl. sajt, krém, sodó) 1) Pizza (sok feltéttel) 1)2) Pizza (vékony kéreg) 1) Élesztő nélküli kenyér Lepények (CH) 1) Melegítse elő a sütőt 2) Használja a mély sütőedényt :10-0: :20-0: :15-0: :35-0: :35-0: :40-1: :40-1: :30-1: :10-0: :08-0: :35-0:50

11 Hasznos javaslatok és tanácsok 11 Sütés a sütő egyik szintjén - Kekszek Sütött tésztaféle Sütőfunkció Polcmagasság Aprósütemény omlós tésztából Bécsi fánk Bécsi fánk 1) Aprósütemény kevert tésztából Tojásfehérjével készített sütemények, habcsók Makron Kelt tésztával sütött keksz Fánkfélék 1) Péksütemény 1) Péksütemény 1) Kisebb sütemények (tepsinként 20 db) 1) Kisebb sütemények (tepsinként 20 db) 1) 1) Melegítse elő a sütőt Sütési javaslatok (óra:perc) :06-0: :20-0: :20-0: :15-0: :00-2: :30-0: :20-0: :20-0: :20-0: :20-0: :20-0: :20-0:30 A sütés eredménye Lehetséges ok Megoldás A torta alja nem eléggé sült Megsüllyed a torta (szalonnás és darabos lesz) A sütőnek nem a megfelelő szintjét használja Túl magas a sütőhőmérséklet Tegye a tortát a sütő egyik alacsonyabb szintjére Használjon alacsonyabb hőfokozatot

12 12 Hasznos javaslatok és tanácsok A sütés eredménye Lehetséges ok Megoldás Megsüllyed a torta (szalonnás és darabos lesz) Megsüllyed a torta (szalonnás és darabos lesz) Túl száraz a sütemény Túl száraz a sütemény A torta nem egyenletesen barnul A torta nem egyenletesen barnul A torta nem sül meg a beállított sütési időtartamon belül Túl rövid sütési időt választott Túl sok folyadékot tartalmaz a keverék Túl alacsony a sütőben a hőmérséklet Túl hosszú a sütési idő Túl magas sütőhőmérséklet, és túl rövid sütési idő Nem egyenletes a keverék Túl alacsony a hőmérséklet Állítson be hosszabb sütési időtartamot Ne állítson be magasabb hőmérsékletet a sütési időtartam csökkentéséhez Használjon kevesebb folyadékot. Nézze meg a keverési időtartamot, különösen ha keverőgépet használ Állítsa magasabbra a sütő hőmérsékletét Állítson be rövidebb sütési időtartamot Állítson be alacsonyabb sütési hőmérsékletet és hosszabb sütési időtartamot. Oszlassa el egyenletesen a keveréket a tepsiben Állítson be picit magasabb sütőhőmérsékletet Hússütés Ételek sütése A sütéshez sütőbe való hőálló edényt használjon (kérjük, olvassa el a gyártó utasításait). A nagyobb darab sültek közvetlenül a mély sütőedényben, illetve a sütőnek a mély sütőedény feletti polcán süthetők meg. (Ha van ilyen) A nem zsíros húsokat fedéllel ellátott tepsiben süsse meg. Ezáltal a hús szaftosabb marad. Minden olyanfajta hús, amelyet megpirítható, illetve a tepertő fedő nélkül is megsüthető a sütőtepsiben. Marha Húsféle Sütőfunkció Disznósült 1-1,5 kg Felső/Alsó sütés Marhasült vagy sült marhaszelet Polc szin t Mennyiség (óra:perc ) :00-2:30 a vastagság minden egyes cm-éhez

13 Hasznos javaslatok és tanácsok 13 Húsféle Váll-, nyak-, sonkaizület Sütőfunkció Polc szin t Mennyiség (óra:perc ) Infrasütés :05-0:06 Infrasütés :06-0:08 Infrasütés :08-0:10 Sütőfunkció Polc szin t - véresen 1) a vastagság minden egyes cm-éhez - közepes a vastagság minden egyes cm-éhez - átsütve a vastagság minden egyes cm-éhez 1) melegítse elő a sütőt Sertés Húsféle Mennyiség (óra:perc ) 1-1,5 kg Infrasütés :30-2:00 Borda, karaj 1-1,5 kg Infrasütés :00-1:30 Vagdalt 750 g -1 kg Infrasütés :45-1: g -1 kg Infrasütés :30-2:00 Sütőfunkció Polc szin t Sertéscsülök (előfőzve) Borjú Húsféle Mennyiség (óra:perc) Borjú roston 1 kg Infrasütés :30-2:00 Borjúlábszár 1,5-2 kg Infrasütés :00-2:30 Bárány Húsféle Báránycomb, báránysült Sütőfunkció Polc szin t Mennyiség (óra:perc) 1-1,5 kg Infrasütés :15-2:00

14 14 Hasznos javaslatok és tanácsok Húsféle Sütőfunkció Polc szin t Mennyiség (óra:perc) Báránygerinc 1-1,5 kg Infrasütés :00-1:30 Vad Húsféle Sütőfunkció Baromfidarabok Fél csirke Egyenként g Egyenként g Polc szin t Mennyiség (óra:perc) :25-0: :15-1: :30-2:15 Polc szin t Nyúlgerinc, nyúlcomb 1 kg-ig Felső/Alsó sütés Őzgerinc 1,5-2 kg Felső/Alsó sütés Őzcomb 1,5-2 kg Felső/Alsó sütés 1) melegítse elő a sütőt Szárnyasok Húsféle Mennyiség Sütőfunkció (óra:perc) Infrasütés :35-0:50 Infrasütés :35-0:50 csirke, kappan 1-1,5 kg Infrasütés :45-1:15 Kacsa 1,5-2 kg Infrasütés :15-1:45 Liba 3,5-5 kg Infrasütés :30-3:30 Pulyka 2,5-3,5 kg Infrasütés :45-2:30 Pulyka 4-6 kg Infrasütés :30-4:00 Hal (párolva) Húsféle Sütőfunkció Hal egészben 1-1,5 kg Felső/Alsó sütés Polc szin t Mennyiség (óra:perc) :45-1:15

15 Hasznos javaslatok és tanácsok 15 Grillezés A grillező funkciót mindig a legnagyobb hőmérsékleti beállítással használja Grillezés közben a sütő ajtajának mindig csukva kell lennie Mindig melegítse elő 5 percig üresen sütőt a grill funkció segítségével. Tolja be a polcot a grillező táblázatban ajánlott polcszintre. Mindig a úgy állítsa be az edényt, hogy a zsír az első polcszinten gyűljön össze. Csak lapos hús- vagy haldarabokat grillezzen. Keresse meg a Mindennapos használat című fejezetben a sütő funkcióiról szóló részben, hogy a sütő melyik funkcióját kell használnia. Grillezhető ételek Polcszint Idő Első oldal Második oldal Burgerek perc 6-8 perc Sertésszelet perc 6-10 perc Kolbász perc 6-8 perc Hússzeletek, borjúszeletek perc 5-6 perc Marhaszeletek, perc perc marhasült (kb. 1 kgos) Pirítós 1) perc 3-5 perc Pirítós kenyér feltéttel perc ) Ne melegítse elő a sütőt Tartósítás Egyszerűen használjon ugyanolyan méretű befőttes üvegeket. Ne használjon csavaros vagy bajonett típusú fedelet vagy fémfedelet. Használja alulról számítva az első polcszintet. Használja a sütőtepsit. Maximum hat darab 1 literes üveget tud ráhelyezni. Töltse fel mindegyik üveget azonos szintig, majd zárja le őket megfelelően. Tegye rá az üvegeket a polcra, ügyeljen rá, hogy ne érjenek egymáshoz. Töltsön kb. fél liter vizet a lapos tepsibe, hogy elegendő páratartalmat biztosítson a sütőben. Amikor a folyadék kicsit bugyborékolni kezd a legelső üvegben (kb perc elteltével 1 literes üvegek esetében), kapcsolja ki a sütőt, vagy mérsékelje a hőmérsékletet 100 C-ra (ld. a táblázatot). Keresse meg a Mindennapos használat című fejezetben a sütő funkcióiról szóló részben, hogy a sütő melyik funkcióját kell használnia.

16 16 Hasznos javaslatok és tanácsok Lágy gyümölcsök Lekvár Cban A lassú forrásig eltelt idő, percben A 100 C -on folytatott további főzés, percben Eper, áfonya, málna, érett egres Éretlen egres Csonthéjas gyümölcs Lekvár Cban A lassú forrásig eltelt idő, percben A 100 C -on folytatott további főzés, percben Körte, birsalma, szilva Zöldségek Lekvár Cban A 100 C -on folytatott további főzés, percben Sárgarépa 1) Uborka Vegyes savanyúság Karalábé, borsó, spárga ) Hagyja a sütőben állni azután is, hogy a sütőt kikapcsolta Szárítás Takarja le a sütő polcait sütőpapírral. Keresse meg a Mindennapos használat című fejezetben a sütő funkcióiról szóló részben, hogy a sütő melyik funkcióját kell használnia. Zöldségek Szárítani kívánt étel A lassú forrásig eltelt idő, percben C-ban Polcszint órában (irányadó érték) 1 szint 2 szint Bab / Paprika (csíkokra vágva) / Leveszöldség / Gomba / Gyógynövények / 4 2-3

17 Hasznos javaslatok és tanácsok 17 Gyümölcs Szárítani kívánt étel C-ban Polcszint órában (irányadó érték) 1 szint 2 szint Szilva / Sárgabarack / Almakarikák / Körte / Kiolvasztás Vegye ki az ételt a csomagolásából, majd helyezze egy tányéron a sütő polcára. Ne fedje le másik tányérral vagy tállal. Ezzel meg tudja hosszabbítani az időtartamot, ha erőteljes olvasztásra van szükség. Tegye be a sütőnek alulról az első polcszintjére. Keresse meg a Mindennapos használat című fejezetben a sütő funkcióiról szóló részben, hogy a sütő melyik funkcióját kell használnia. Étel Kiolvasztási időtartam (percben) További kiolvasztási időtartam (percben) Megjegyzések Csirke, 1000 g-os Helyezze a csirkét egy nagyobb tányérra lefelé fordított csészealátétre. Félidőben fordítsa meg Hús, 1000 g Félidőben fordítsa meg Hús, 500 g Félidőben fordítsa meg Pisztráng, 150 g Eper, 300 g Vaj, 250 g Tejszín, 2 x 200 g A tejszínt akkor is fel lehet verni, amikor még kissé fagyott darabok vannak benne Krémes torta, 1400 g

18 18 Ápolás és tisztítás Ápolás és tisztítás VIGYÁZAT A készüléket tisztítás előtt kapcsolja ki. Ellenőrizze, hogy lehűlt-e már a készülék. VIGYÁZAT Ne használjon gőzös vagy nagy nyomású tisztítógépet a készülék tisztításához. FIGYELEM Ne használjon rozsdaoldó vagy súroló tisztítószereket, éles tárgyakat, folttisztítókat vagy dörzsszivacsot. VIGYÁZAT Ne tisztítsa az üvegajtót súrolószerekkel vagy fémkaparóval. Megsérülhet a belső üveglap hőálló felülete. FIGYELEM Ha sütőhöz való sprayt használ, kövesse a gyártó utasításait. A készülék elejét meleg vizes és tisztítószeres puha ruhával tisztítsa meg. A fém felületek megtisztítását végezze a szokásos tisztítószerrel. Minden használat után alaposan tisztítsa meg a sütő belsejét. Ily módon könnyen el tudja távolítani a szennyeződéseket, és azok később nem égnek rá a felületre. A makacs szennyeződéseket célirányos sütőtisztító szerrel tisztítsa meg. Minden használat után tisztítsa meg az összes tartozékot (meleg vizes és tisztítószeres puha ruhával), majd hagyja őket megszáradni. Ha nem tapadó felületű tartozékai vannak, ne tisztítsa őket marószerekkel, éles szélű tárgyakkal vagy mosogatógépben. Tönkreteheti a nem tapadó bevonatot! A sütő teteje A sütő tetején lévő fűtőelemet le tudja hajtani, hogy így könnyebb legyen a sütő tetejének a megtisztítása. VIGYÁZAT A fűtőelem lehajtása előtt kapcsolja ki a készüléket. Ellenőrizze, hogy lehűlt-e már a készülék. Égésveszélyesek!

19 Ápolás és tisztítás 19 Hajtsa le a fűtőelemet 1. Távolítsa el a polctartó síneket. 2. Tartsa meg elöl mindkét kezével a fűtőelemet 3. Húzza előre és kifelé a rúgó nyomása ellenében a kétoldali támasz mentén. 4. A fűtőelem ekkor lehajlik. A sütő tetejét ezzel előkészítette a tisztításra. A fűtőelem visszaengedése 1. A fűtőelemet az ellenkező sorrend betartásával kell visszaengedni Hajtsa vissza megfelelően a fűtőelemet a sütő belső falán lévő kétoldali támasz fölé. 2. Tegye be a polctartó síneket. Polctartó sínek A polctartó sínek eltávolítása 1. Húzza el a polctartó sín elejét az oldalfaltól. 2. Húzza el a hátsó polctartó sínt az oldalfaltól, majd vegye ki. 2 1 A polctartó sínek visszahelyezése A polctartó síneket az ellenkező sorrend betartásával helyezze vissza. Fontos! A polctartó sínek kerekített végeinek a sütő eleje felé kell mutatniuk!

20 20 Ápolás és tisztítás Sütőlámpa VIGYÁZAT Áramütés veszélye áll fenn! A sütőlámpa cseréje előtt: Kapcsolja ki a sütőt. Vegye ki a biztosítékot a biztosítékdobozból, vagy kapcsolja ki az áramkörmegszakítót. Tegyen ruhát a sütő aljára, és ezzel védje a sütőlámpát és az üvegburát. A sütőtéri izzó cseréje / az üvegbúra megtisztítása 1. Forgassa el az üvegburát az óramutató járásával megegyező irányban, majd vegye le. 2. Tisztítsa meg az üvegburát. 3. Cserélje ki a sütőlámpa égőjét megfelelő sütőlámpába való 300 C-ig hőálló égőre. 4. Tegye vissza az üvegfedelet. Sütőajtó és az ajtó üveglapjai Ha a sütőajtót meg kívánja tisztítani, vegye le. FIGYELEM Óvatosan emelje le az ajtót a készülékről. Az ajtó nehéz! A sütőajtó levétele 1. Nyissa ki a sütő ajtaját, ameddig csak lehet. 2. Emelje ki teljesen az ajtó két zsanérján lévő rögzítőcsapot (A). A A 3. Csukja be a sütő ajtaját az első pozícióig (kb. 45 -os szögben). 4. Tartsa meg mindkét oldalon egy kézzel a sütőajtót, és húzza el felfelé irányuló szögben a sütőtől. 5. Most már kiveheti a belső üveglapokat, és megtisztíthatja őket. Az ajtó visszaszerelésekor fordított sorrendben végezze el az eljárást. FIGYELEM Óvatosan bánjon az üveggel, nehogy eltörjön. 45

21 Mit tegyek, ha A sütőajtón 2, 3 vagy 4 üveglap található (a típustól függően) Helyezze a sütőajtót külső oldalával lefelé fordítva egy puha és egyenletes felületre, nehogy megkarcolódjon. Az ajtó üveglapjainak kivétele és megtisztítása 1. Tartsa meg két oldalon az ajtó felső szélénél lévő ajtószegélyt (B), majd nyomja befelé, hogy elengedjen a kapocs tömítése. B 2. Előrefelé húzva vegye le az ajtószegélyt. 3. Tartsa meg az ajtó üveglapjait egyenként a felső szélüknél fogva, és húzza ki őket a vezetősínből. 4. Tisztítsa meg az ajtó üveglapjait. A lapok visszahelyezésekor fordított sorrendben végezze el az eljárást. Először a kisebb lapot helyezze vissza, majd a nagyobbat. Mit tegyek, ha... Probléma Lehetséges ok Megoldás Nem melegszik fel a sütő A sütő nincs bekapcsolva Kapcsolja be a sütőt Nem melegszik fel a sütő Az óra nincs beállítva Állítsa be az órát Nem melegszik fel a sütő A szükséges értékek nincsenek Végezze el a beállításokat beállítva Nem melegszik fel a sütő A biztosítékdobozban kiold a biztosíték Cserélje ki a biztosítékot. Ha a biztosíték többször is kiold, forduljon képesített villanyszerelőhöz. Nem működik a sütőlámpa Hibás a sütőlámpa Cserélje ki az égőt

22 22 Ártalmatlanítás Ha nem talál megoldást az adott problémára, forduljon az eladóhoz vagy a szervizközponthoz. VIGYÁZAT A készülék javítását képesített villanyszerelővel vagy hozzáértő személlyel végeztesse el. Ha nem megfelelően üzemelteti a készüléket, a szervizközpont szerelőjének vagy az eladónak a kiszállása nem lesz ingyenes, még a garanciális időszakban sem. Javaslatok a fém előlappal rendelkező készülékekhez: Amikor sütemények vagy húsok sütése közben vagy közvetlenül utána kinyitja az ajtót, gőzlecsapódást tapasztalhat az üvegen. Ártalmatlanítás A terméken vagy a csomagoláson található szimbólum azt jelzi, hogy a termék nem kezelhető háztartási hulladékként. Ehelyett a terméket el kell szállítani az elektromos és elektronikai készülékek újrahasznosítására szakosodott megfelelő begyűjtő helyre. Azzal, hogy gondoskodik ezen termék helyes hulladékba helyezéséről, segít megelőzni azokat, a környezetre és az emberi egészségre gyakorolt potenciális kedvezőtlen következményeket, amelyeket ellenkező esetben a termék nem megfelelő hulladékkezelése okozhatna. Ha részletesebb tájékoztatásra van szüksége a termék újrahasznosítására vonatkozóan, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi önkormányzattal, a háztartási hulladékok kezelését végző szolgálattal vagy azzal a bolttal, ahol a terméket vásárolta. Csomagolóanyag A csomagolóanyag környezetbarát és újrahasznosítható. A műanyag részeket olyan belső rövidítések jelölik, mint PE, PS stb. A készülék csomagolását az erre kijelölt konténerekbe dobja ki a helyi szelektív hulladékgyűjtő telepeken. VIGYÁZAT Kiselejtezése előtt a készüléket működésképtelenné kell tenni, hogy ne jelenthessen veszélyforrást. Ehhez húzza ki a csatlakozódugót a hálózati aljzatból, majd vágja le a készülékről a hálózati vezetéket. Szerviz és pótalkatrészek Ha hiba történik, először próbálja meg saját maga megoldani a problémát. Olvassa el a "Mit kell tenni, ha..." fejezetet. Ha nem talál megoldást egyedül a problémára, forduljon a márkakereskedőhöz vagy a szervizközponthoz. Ezek az adatok szükségesek a gyors és helyes segítségnyújtáshoz.

23 23 Ezeket az adatokat lásd az adattáblán. Írja ide az alábbi adatokat: Modell megnevezése:... Termékszám ("PNC")... Sorozatszám ("S No.")... A hiba típusa Hibaüzenetek Csak eredeti alkatrészeket használjon. Eredeti alkatrészeket a Szervizközpontban vagy az illetékes alkatrészboltokban tud beszerezni.

24 A

SMAKSAK. Receptkönyv

SMAKSAK. Receptkönyv HU SMAKSAK Receptkönyv MAGYAR 3 Tartalom Hasznos tanácsok és javaslatok 3 A változtatások jogát fenntartjuk. Hasznos tanácsok és javaslatok FIGYELMEZTETÉS! Lásd a Biztonság című fejezetet. A táblázatban

Részletesebben

EFTERSMAK. Receptkönyv

EFTERSMAK. Receptkönyv HU EFTERSMAK Receptkönyv MAGYAR 3 Tartalom Hasznos tanácsok és javaslatok 3 A változtatások jogát fenntartjuk. Hasznos tanácsok és javaslatok FIGYELMEZTETÉS! Lásd a Biztonság című fejezetet. A táblázatban

Részletesebben

EOA5551AO... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EOA5551AO... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EOA5551AO...... HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK............................................................ 3 2. TERMÉKLEÍRÁS......................................................................

Részletesebben

Használati útmutató. Tűzhely ZCV540G1WA

Használati útmutató. Tűzhely ZCV540G1WA HU Használati útmutató Tűzhely ZCV540G1WA Tartalom Biztonsági információk 2 Biztonsági utasítások 3 Termékleírás 6 Az első használat előtt 7 Főzőlap - Napi használat 7 Főzőlap Hasznos tanácsok és javaslatok

Részletesebben

B3191-5. Beépíthetõ elektromos sütõ. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/

B3191-5. Beépíthetõ elektromos sütõ. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/ B3191-5 Használati útmutató Beépíthetõ elektromos sütõ 2 Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy csúcsminõségû AEG-Electrolux készülékeink közül választott. Ez a készülék mint ezt Ön is tapasztalni fogja kiváló

Részletesebben

Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet.

Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet. 10010781 10010782 10011460 10010783 10010784 10011461 Omnichef minisütő A berendezés részei: 1. Fűtőelem 2. Üveg ajtó 3. Belső tér 4. Toldások 5. Fogantyú 6. Burkolat 7. Hőmérséklet szabályozó 8. Üzemjelző

Részletesebben

EKK54553OW HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EKK54553OW HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EKK54553OW HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...8 5. FŐZŐLAP - NAPI

Részletesebben

BE4013421 BE401342P HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

BE4013421 BE401342P HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BE4013421 BE401342P HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE ÉRDEKÉBEN Köszönjük, hogy megvásárolta ezt az AEG készüléket. Reméljük, hogy készülékünk kifogástalan teljesítményével hosszú éveken

Részletesebben

BE3003021 BE300302P BE300302R HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

BE3003021 BE300302P BE300302R HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BE3003021 BE300302P BE300302R HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE ÉRDEKÉBEN Köszönjük, hogy megvásárolta ezt az AEG készüléket. Reméljük, hogy készülékünk kifogástalan teljesítményével hosszú

Részletesebben

Elektromos grill termosztáttal

Elektromos grill termosztáttal 10028472 Elektromos grill termosztáttal Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

HASZNOS JAVASLATOK ÉS TANÁCSOK

HASZNOS JAVASLATOK ÉS TANÁCSOK HU RECEPTKÖNYV HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.aeg.com HASZNOS JAVASLATOK ÉS TANÁCSOK VIGYÁZAT Olvassa el a Biztonsági információk című szakaszt. Aláépíthető sütők esetén: Hőfok Használat: beállí tás 1-2 Hollandi

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató BY9314001 HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK.............................................. 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK................................................

Részletesebben

BE5013421 BE501342R HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

BE5013421 BE501342R HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BE5013421 BE501342R HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE ÉRDEKÉBEN Köszönjük, hogy megvásárolta ezt az AEG készüléket. Reméljük, hogy készülékünk kifogástalan teljesítményével hosszú éveken

Részletesebben

EKG54151OW HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. preciz.hu

EKG54151OW HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. preciz.hu EKG54151OW HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP - NAPI

Részletesebben

EKG51351OX HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EKG51351OX HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EKG51351OX HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 4 3. TERMÉKLEÍRÁS... 8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP - NAPI

Részletesebben

Sütési és főzési áttekintésben

Sütési és főzési áttekintésben Sütési és főzési áttekintésben EOC 69400 2 Electrolux Ez az áttekintés segít kiválasztani a megfelelő sütési és főzési kategóriát ételei elkészítéséhez az "Automata sütés" funkció használatával. Érzékelőgombokat

Részletesebben

EOB6410 HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 SL PARNA PEČICA NAVODILA ZA UPORABO 35

EOB6410 HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 SL PARNA PEČICA NAVODILA ZA UPORABO 35 EOB6410 HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 SL PARNA PEČICA NAVODILA ZA UPORABO 35 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 4 3. TERMÉKLEÍRÁS... 7 4. AZ

Részletesebben

Turbo fritőz

Turbo fritőz Turbo fritőz 10028288 10028289 10028290 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos pirolitikus sütő Elektromos pirolitikus sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja

Részletesebben

használati útmutató Beépített villanysütő EOC55100

használati útmutató Beépített villanysütő EOC55100 használati útmutató Beépített villanysütő EOC5500 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Többet is megtudhat elképzeléseinkrol a www.electrolux.com címen TARTALOMJEGYZÉK Biztonsági információk Termékleírás

Részletesebben

BE3013421 BE4013421 BE401342P. HU Használati útmutató

BE3013421 BE4013421 BE401342P. HU Használati útmutató BE3013421 BE4013421 BE401342P HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK.............................................. 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK................................................

Részletesebben

EVY5741AA EVY3741AO... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EVY5741AA EVY3741AO... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EVY5741AA EVY3741AO...... HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK.............................................................. 3 2. TERMÉKLEÍRÁS......................................................................

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

Kozmetikai tükör Használati útmutató

Kozmetikai tükör Használati útmutató Kozmetikai tükör Használati útmutató HU A termék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termék használatát már ismeri. A kozmetikai tükröt csak a használati

Részletesebben

EKG51153OW EKG51153OX. preciz.hu

EKG51153OW EKG51153OX. preciz.hu EKG51153OW EKG51153OX HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP

Részletesebben

Használati útmutató Sütő BE3003001 BE3003021

Használati útmutató Sütő BE3003001 BE3003021 HU Használati útmutató Sütő BE3003001 BE3003021 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...6 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...7 5. NAPI HASZNÁLAT...7

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

Konyhai robotgép

Konyhai robotgép Konyhai robotgép 10006254 10006255 10008235 10008236 10008237 10031674 10031675 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Használati útmutató Kenyérpirító TOASTER

Használati útmutató Kenyérpirító TOASTER HU Használati útmutató Kenyérpirító TOASTER Tartalomjegyzék Biztonsági előírások... 3 Az első használat előtt... 5 Kicsomagolás... 5 A készülék elhelyezése... 5 Kenyérpirítás... 5 Kenyéremelő... 5 Kenyérszelet

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG 64220 S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ Forgalmazó: Hauser Magyarország Kft. 2040 Budaörs, Baross u. 89 Email: info@hauser.eu HILG 64220 S 2 HU TARTALOMJEGYZÉK 1. Fontos tudnivalók,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és tanulmányozza az ábrákat mielőtt a készüléket használatba veszi! Importálja és forgalmazza:

Részletesebben

Raclette grillsütő

Raclette grillsütő Raclette grillsütő 10028578 10028579 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Használati útmutató. Tűzhely ZCK552G1WA ZCK552G1XA

Használati útmutató. Tűzhely ZCK552G1WA ZCK552G1XA HU Használati útmutató Tűzhely ZCK552G1WA ZCK552G1XA HU Tartalom Biztonsági információk 2 Biztonsági utasítások 3 Termékleírás 6 Az első használat előtt 7 Főzőlap - Napi használat 8 Főzőlap Hasznos tanácsok

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

Használati útmutató Sütő BE3013421 BE4013421

Használati útmutató Sütő BE3013421 BE4013421 HU Használati útmutató Sütő BE3013421 BE4013421 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...6 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...7 5. NAPI HASZNÁLAT...8

Részletesebben

EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO

EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...7 4. KEZELŐPANEL...8 5. AZ

Részletesebben

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI Mixer Tisztelt Ügyfelünk, először is köszönjük Önnek vásárlást. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt bekötési és használati útmutatót és kövesse a leírtakat

Részletesebben

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210 Használati útmutató KENYÉRPIRÍTÓ R-210 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HKE-635 TÍPUSÚ SÜTŐHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HKE-635 TÍPUSÚ SÜTŐHÖZ Vevőtájékoztató adatlap, megfelelőségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: HKE 635 A készülék kivitele: Beépíthető Energiahatékonysági osztály: A A hatékonyabb, G kevésbé hatékony

Részletesebben

Az Ön kézikönyve AEG-ELECTROLUX E6831-4-A R05 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2627743

Az Ön kézikönyve AEG-ELECTROLUX E6831-4-A R05 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2627743 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató AEG-ELECTROLUX E6831-4-A R05. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

BE HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

BE HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BE3003001 HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE ÉRDEKÉBEN Köszönjük, hogy megvásárolta ezt az AEG készüléket. Reméljük, hogy készülékünk kifogástalan teljesítményével hosszú éveken át elégedett

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ Art. 7300A FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

Vertikális grillsütő

Vertikális grillsütő 10009355 Vertikális grillsütő Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

Összeszerelési és használati útmutató

Összeszerelési és használati útmutató Összeszerelési és használati útmutató 1. ábra 2. ábra 3. ábra 4. ábra Pontosan kövesse az útmutató utasításait Páraelszívó leírása - 1. ábra 1. Kapcsolótábla 2. Zsírszűrő 3. Halogén lámpák 4. Teleszkópos

Részletesebben

Bella Konyhai robotgép

Bella Konyhai robotgép Bella Konyhai robotgép 10008232 10008233 10008234 10005314 10005315 10005316 10031672 10031673 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP Art. 8220-8225 FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

KERÁMIALAPOS TŰZHELY CH-54 VB KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 08.2004 2430.29.WE1.01.00.0

KERÁMIALAPOS TŰZHELY CH-54 VB KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 08.2004 2430.29.WE1.01.00.0 KERÁMIALAPOS TŰZHELY CH-54 VB 4 8.4 4.9.WE... KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 6 HIBAELHÁRÍTÁS HIBAELHÁRÍTÁS FIGYELEM! Bármilyen javítás előtt a tűzhelyet le kell választani az elektromos hálózatról! Ha

Részletesebben

DOM GRILL 38 ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEÉPÍTHETŐ GRILL

DOM GRILL 38 ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEÉPÍTHETŐ GRILL DOM GRILL 38 ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEÉPÍTHETŐ GRILL TARTALOM ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ 2 BEÉPÍTÉS 3 ÖSSZESZERELÉS 4 HASZNÁLATI TANÁCSOK 5 KARBANTARTÁS 6 Az elektromos készülékek megsemmisítése

Részletesebben

BP5013021M BP501302PM BP5313001B. HU Használati útmutató

BP5013021M BP501302PM BP5313001B. HU Használati útmutató BP5013021M BP501302PM BP5313001B HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK.............................................. 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK................................................

Részletesebben

Használati útmutató Sütő BE7314401 BE731440N BE7314421 BE731442N

Használati útmutató Sütő BE7314401 BE731440N BE7314421 BE731442N HU Használati útmutató Sütő BE7314401 BE731440N BE7314421 BE731442N 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...7 4. KEZELŐPANEL...8 5. AZ ELSŐ

Részletesebben

KLARSTEIN CREAMBERRY

KLARSTEIN CREAMBERRY KLARSTEIN CREAMBERRY MŰSZAKI ADATOK Termékszám 10028924, 10028925 Tápcsatlakozás 220-240 V ~ 50-60 Hz Teljesítmény 7,3-9,5 W A KÉSZÜLÉK ÁTTEKINTÉSE 1 Töltőegység 2 Fedél 3 Keverőlapát 4 Belső tál 5 Külső

Részletesebben

........ EKK54500O HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

........ EKK54500O HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EKK54500O...... HU TŰZHELY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK.............................................................. 3 2. TERMÉKLEÍRÁS......................................................................

Részletesebben

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 88169HB1XVII

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 88169HB1XVII Mennyezeti lámpa hu Szerelési útmutató 88169HB1XVII 2016-08 334 063 A termék biztonsági műszaki megoldásokkal rendelke - zik. Ennek ellenére olvassa el figyelmesen a biztonsági előírásokat, és az esetleges

Részletesebben

89 max , min. 550 min min min min min. 560

89 max , min. 550 min min min min min. 560 x2 90 C 540 345 97 20 473 595 89 max. 537 572 5,5 6 4 538 595 min. 550 min. 550 min. 500 600 30 min. 560 min. 500 min. 560 583 + 2 30 5 = = BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK A készülék használata előtt olvassa el

Részletesebben

Dupla főzőlap

Dupla főzőlap Dupla főzőlap 10032124 10032125 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK VESZÉLY! VIGYÁZAT!

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK VESZÉLY! VIGYÁZAT! 3 FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK A tudnivalók weboldalunkon is megtalálhatók: www.whirlpool.hu AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS A kézikönyv és a készülék fontos biztonsági figyelmeztetéseket nyújt

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Felhasználói kézikönyv a b Magyar Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt, és üdvözöljük a Philips világában! A Philips által biztosított

Részletesebben

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások 10031001 Szökőkút Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. Műszaki adatok

Részletesebben

Klarstein konyhai robotok

Klarstein konyhai robotok Klarstein konyhai robotok Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. 1.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben

Klarstein Herakles

Klarstein Herakles Klarstein Herakles 10020774 10027718 10027719 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

HPS Ajtóblokkolás. Ha ez a jelzőfény ég, akkor a sütőajtó zárva van, nem lehet kinyitni. 3 Elektronikus óra. 4 Hőmérsékletszabályozó

HPS Ajtóblokkolás. Ha ez a jelzőfény ég, akkor a sütőajtó zárva van, nem lehet kinyitni. 3 Elektronikus óra. 4 Hőmérsékletszabályozó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HPS-735 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Vezérlőpanel Rögzítés a konyhaszekrényhez Tűzhelytömítés Forgatható grill Króm tartó + kihúzható sínek Sütőrács Sütőtepsik Zsírfelfogó

Részletesebben

EOC5951AA... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EOC5951AA... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EOC5951AA...... HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK............................................................ 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK..............................................................

Részletesebben

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához.

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához. POIDS HU A TERMÉKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ÉS ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Lamart márkájú terméket, amely Pierre Lamart nevét viseli A termék tulajdonságai Négy pontos tenzometrikus érzékelő

Részletesebben

Mini sütő

Mini sütő Mini sütő 10029192 10029193 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

BE HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

BE HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BE3003420 HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE ÉRDEKÉBEN Köszönjük, hogy megvásárolta ezt az AEG készüléket. Reméljük, hogy készülékünk kifogástalan teljesítményével hosszú éveken át elégedett

Részletesebben

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Padló ventilátor JÓTÁLLÁS A készülékre 2 év garancia van. A garanciális időszakban a gyártó garanciát vállal minden gyártói hibára. A hiba előfordulása esetén a készüléket megjavítják

Részletesebben

HPS Ajtóblokkolás. Ha ez a jelzőfény ég, akkor a sütőajtó zárva van, nem lehet kinyitni. 3 Elektronikus óra. 4 Hőmérsékletszabályozó

HPS Ajtóblokkolás. Ha ez a jelzőfény ég, akkor a sütőajtó zárva van, nem lehet kinyitni. 3 Elektronikus óra. 4 Hőmérsékletszabályozó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HPS-635 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Vezérlőpanel Rögzítés a konyhaszekrényhez Tűzhelytömítés Forgatható grill Króm tartó Sütőrács Sütőtepsik Zsanér Ajtó Léghűtés kivezetés

Részletesebben

Műszaki adatok. Biztonsági előírások

Műszaki adatok. Biztonsági előírások Borhűtő 10031470 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen és tartsa be a használati utasításban leírtakat, hogy ne károsodjon a berendezés. A használati

Részletesebben

használati útmutató Sütõ http://www.markabolt.hu/ EOC68200

használati útmutató Sütõ http://www.markabolt.hu/ EOC68200 használati útmutató Sütõ EOC68200 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Share more of our thinking at www.electrolux.com Tartalomjegyzék Biztonsági tudnivalók... 3 A készülék leírása... 4 Az elsõ használat

Részletesebben

Klarstein Steelwave Mikrohullámú sütő Használati útmutató

Klarstein Steelwave Mikrohullámú sütő Használati útmutató Klarstein Steelwave Mikrohullámú sütő 10028201 Használati útmutató Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatatót, az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Az

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HC-670 TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. A készülék típusazonosítója: Energiahatékonysági osztály:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HC-670 TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. A készülék típusazonosítója: Energiahatékonysági osztály: Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: HC-670 Energiahatékonysági osztály: A A hatékonyabb, G kevésbé hatékony Fûtési funkció, amelyen az energiahatékonysági

Részletesebben

Ostyasütő Használati útmutató. Ostyasütő

Ostyasütő Használati útmutató. Ostyasütő Ostyasütő Használati útmutató Ostyasütő 1 2 3 4 5 6 7 8 = 9 10 11 = Tartalomjegyzék Biztonsági előírások...4 Kicsomagolás...5 A készülék elhelyezése...5 Az első használat előtt...6 Használat...6 Tisztítás...6

Részletesebben

BE7314421 HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

BE7314421 HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BE7314421 HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE ÉRDEKÉBEN Köszönjük, hogy megvásárolta ezt az AEG készüléket. Reméljük, hogy készülékünk kifogástalan teljesítményével hosszú éveken át elégedett

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató 47345GM HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK.............................................. 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK................................................

Részletesebben

EKC51350OW. HU Tűzhely Használati útmutató

EKC51350OW. HU Tűzhely Használati útmutató EKC51350OW HU Tűzhely Használati útmutató 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 5 3. TERMÉKLEÍRÁS... 7 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...8 5. FŐZŐLAP - NAPI

Részletesebben

EOY5851AA EOY5851AO... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EOY5851AA EOY5851AO... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EOY5851AA EOY5851AO...... HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK............................................................ 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK..............................................................

Részletesebben

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12 Használati útmutató RIZSFŐZŐ RC-12 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Használati útmutató. Tűzhely ZCG210S1WA

Használati útmutató. Tűzhely ZCG210S1WA HU Használati útmutató Tűzhely ZCG210S1WA HU Tartalom Biztonsági információk 2 Biztonsági utasítások 3 Termékleírás 6 Az első használat előtt 7 Főzőlap - Napi használat 8 Főzőlap Hasznos tanácsok és javaslatok

Részletesebben

Popcorn készítő eszköz

Popcorn készítő eszköz Popcorn készítő eszköz 10030485 10030486 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

használati útmutató Sütő EOC69400

használati útmutató Sütő EOC69400 használati útmutató Sütő EOC69400 2 electrolux TARTALOMJEGYZÉK Electrolux. Thinking of you. Többet is megtudhat elképzeléseinkrol a www.electrolux.com címen Biztonsági információk 2 Termékleírás 5 Az első

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS Ez a kézikönyv és maga a készülék fontos biztonsági figyelmeztetéseket nyújt, amelyeket el kell olvasni és mindenkor figyelembe kell

Részletesebben

2 MF-2 EX ELEKTROMOS FŐZŐLAP

2 MF-2 EX ELEKTROMOS FŐZŐLAP A gyártó nem vállal felelősséget a füzetben található nyomtatási vagy másolási hibákért. A gyártó fenntartja a jogot a termékek érdekében szükséges és hasznos változtatásokra, annak veszélye nélkül, hogy

Részletesebben

Használati útmutató Tűzhely 47395GM-MN 47395GM-WN. preciz.hu

Használati útmutató Tűzhely 47395GM-MN 47395GM-WN. preciz.hu HU Használati útmutató Tűzhely 47395GM-MN 47395GM-WN 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP - NAPI

Részletesebben

MF/2V1 ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAPOK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA

MF/2V1 ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAPOK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA MF/2V1 ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAPOK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA TARTALOMJEGYZÉK Általános leírás... 4 A vezérlőgombok használata... 5 Beszerelés... 6 Az edények használata... 7 Tisztítás... 8 FIGYELMEZTETÉS! Az adatlapon

Részletesebben

Használati útmutató. www.gorenje.com

Használati útmutató. www.gorenje.com Használati útmutató HU www.gorenje.com Köszönjük a készülék megvásárlásával irántunk tanúsított bizalmát! E részletes használati utasítás célja, hogy megkönnyítse a termék használatát. Az utasításokon

Részletesebben

CITRUS JUICER CJ 7280

CITRUS JUICER CJ 7280 HU CITRUS JUICER CJ 7280 H A G B F E C D 3 BIZTONSÁG ÉS BEÁLLÍTÁS A készülék használata előtt kérjük, alaposan olvassa el a kezelési útmutatót! Tartsa be a biztonsági leírásokat a nem megfelelő használat

Részletesebben

Használati útmutató Tűzhely 47395GM-MN

Használati útmutató Tűzhely 47395GM-MN HU Használati útmutató Tűzhely 47395GM-MN 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP - NAPI HASZNÁLAT...10

Részletesebben

Használati útmutató RACLETTE GRIL R-274

Használati útmutató RACLETTE GRIL R-274 Használati útmutató RACLETTE GRIL R-274 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

Season Omnis. 03.04.2012 Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/12 12.44

Season Omnis. 03.04.2012 Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/12 12.44 Season Omnis 03.04.2012 Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/12 12.44 Omnis A termékműszaki adatai Szabadon álló infravörös fűtőtest Magassága: Szélessége: Áramellátás: Energiafogyasztás: Érintésvédelmi besorolás:

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató 47395GM-MN HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP - NAPI HASZNÁLAT...9 6.

Részletesebben

Használati útmutató. Tűzhely ZCK55301WA

Használati útmutató. Tűzhely ZCK55301WA HU Használati útmutató Tűzhely ZCK55301WA Tartalomjegyzék Biztonsági információk 2 Biztonsági előírások _ 3 Termékleírás _ 7 Az első használat előtt 8 Főzőlap - Napi használat _ 8 Főzőlap - Hasznos javaslatok

Részletesebben

www.eluxshop.hu HU Használati útmutató

www.eluxshop.hu HU Használati útmutató 47395GM-MN HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...8 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9 5. FŐZŐLAP - NAPI HASZNÁLAT...9 6.

Részletesebben

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM Biztonsági előírások Mielőtt használná a terméket, olvassa el alaposan ezen kézikönyv utasításait. Miután elolvasta, a felhasználói kézikönyvet tartsa könnyen elérhető és biztonságos helyen. Ha a termék

Részletesebben

Szilikon zacskók. Termékismertető

Szilikon zacskók. Termékismertető Szilikon zacskók hu Termékismertető Kedves Vásárlónk! Új szilikon zacskói nemcsak élelmiszerek frissen tartására, lefagyasztására vagy pácolására alkalmasak, hanem akár melegítéshez és ételkészítéshez

Részletesebben

LED-es mennyezeti lámpa

LED-es mennyezeti lámpa LED-es mennyezeti lámpa hu Szerelési útmutató 100403HB43XIX 2019-03 379 443 A termék biztonsági műszaki megoldásokkal rendelke - zik. Ennek ellenére olvassa el figyelmesen a biztonsági előírásokat, és

Részletesebben