- Ezt a dokumentum a PGL 2005 Team PGL II. es szabályzatának GPS 4. re módósított szabályzata.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "- Ezt a dokumentum a PGL 2005 Team PGL II. es szabályzatának GPS 4. re módósított szabályzata."

Átírás

1 1. Általános szabályok - Ezt a dokumentum a PGL 2005 Team PGL II. es szabályzatának GPS 4. re módósított szabályzata. - A bajnokságra 16 Call of Duty (késöbbiekben: CoD) klán jelentkezhet! A pluszban jelentkező csapatok várólistára kerülnek! - Minden a következőkben említendő szabály megsértése büntetőlapok felírásával jár! Egy klán 3 fajta büntetőlapot kaphat: - Sárgalap: Ezt a lapot egy kisebb szabályszegés után kaphatják a csapatok. Amikor egy sárgalapot kiosztanak, a meccs eredménye a szabályszegés súlyától függően változhat. Máskülönben ez a kártya csak egy figyelmeztetés. A 2. sárgalap egy piros lappal egyenlő. - Piros lap: A piros lap, a meccs automatikus elvesztésével jár, 20:0-s köraránnyal, az ellenfél csapat javára. Különös esetekben ez a kártya egy, vagy több játékos kitiltását is eredményezheti. A 2. piros lap a következő kategóriába kerül. - Két piros lap : Annak a klánnak, amelyiknek kettő piros lapot kiosztottak, kizárják a bajnokságból. Különös esetekben ez a kártya, játékos és/vagy egy teljes klán kitiltással járhat 1 vagy több szezon idejére. - Csak egy büntetőlap lehet kiosztva minden mérkőzésen. Abban az esetben, ha több szabályszegés történt csak a legsúlyosabb kártya marad meg. Minden esetre minden extra büntetés a megszegett szabályokra érvényes. - Sértegető viselkedés egy szervező, Game Supervisor, Game Admin, vagy ellenfél irányában, az egész bajnokság ideje alatt büntetést vonhat maga után a Game Supervisor vagy a szervezők által. Megtorlás: Sárgalap: - Ha a sértés szabálytalan akkor a Game Supervisor büntethet egy ideiglenes, vagy végleges eltávolítással a rendezvényről! - Ez irányulhat a sértőre, vagy az egész klánjára. - A klánvezér, vagy a csapatkapitány felelős, hogy az emberei tudják és betartsák a szabályokat. Ha egy klánvezér vagy csapatkapitány megszegi a szabályokat, akkor ez büntetést vonhat maga után az egész klánra.

2 2. Supervisor és adminok - A bajnokságot a Game Supervisorok felügyelik. Őt a GPS szervezői nevezik ki. Feladata a bajnokság felügyelete, szabályok betartása, továbbá az adminok kinevezése és összeválogatása. - Az adminok felügyelik a bajnokság mérkőzéseit és segítik a Game Supervisor munkáját. - A Game Adminok bármelyik játékost szabadon követhetik. - Az Admin és Game Supervisori jogokról lent olvashattok.* - Ha egy klán megszeg egy szabályt az admin észrevétele nélkül, még mindig felelősek a következményekért. - A Game Supervisor döntése a végleges és ez vitathatatlan. 3. A bajnokság szerkezete - A nevezett 16 csapatot négy darab négyes csoportra osztjuk. A csoportmeccsek alkalmával mindenki játszik mindenkivel. Nyert mérkőzés 3 pont, döntetlen 1pont, vereség 0 pont. Pontegyenlőség esetén a nyert körök többségével lehet eldönteni ki jut tovább. A csoport minden tagja továbbjut, aki jobb helyen végez, a folytatásban esetleg könnyebb ellenfelet kap. Ezek után az un. Double elemination következik. Aki itt veszít az alsó ágra kerül, aki nyer az a felsőágon folytatja a küzdelmet! Ha valaki veszít a felsőágon az alsóágra kerül, aki veszít alsóágon, az kiesett a versenyből! Ez addig folytatódik, míg az alsóági győztes és felsőági győztes 2 mapon meg nem mérkőzik, és el nem dől ki a jobb. Az alsóági győztesnek 2 mapon kell legyőznie a felsőági bajnokot, míg a felsőági veretlen csapatnak elég csak egy mapon bizonyítani! Minden mérkőzést 1 mapon játszanak a csapatok! Csak és kizárólag a csoportmérkőzések után érvényesek a döntetlenre vonatkozó szabályok. 4. Klánok és játékosok - A bajnokság ideje alatt egy játékos, kizárólag egy klánban vehet részt adott játékon belül. 5.Mérkőzés alatti szabályok - A meccseket a CoD mindenkori legújabb verziójával, P.A.M módjával és PunkBuster-ével kell játszani.* - A versenyforma 5on5 és Search & Destroy módban folyik. - A pályákat 20 körben kell lejátszani (10 kör allies, 10 kör axis oldalon). - A köridő: 3 perc. - A győzelem akkor mondható ki, amikor egy csapat elérte a 11 nyert kört. - Döntetlen esetén 6 extra kört kell játszani (3-3 kört mindkét oldalon). 6 extra kör utáni további döntetlen esetén, ezt kell ismételni, amíg valamelyik csapat több nyert körrel nem rendelkezik, a 6 extra kör után. - Hivatalos pályák: mp_carentan, mp_dawnville, mp_neuville, mp_harbor, mp_railyard

3 6. A meccs folyamata - Ha meccs közben kifagy egy játékos, akkor a csapat vezetője pauset nyomhat a következő kör elején. Ezekután a kifagyott játékosnak 10 perce van, hogy visszatérjen a szerverre. Ha ezekután nem tér vissza, akkor vagy 4v5-ben folytatja a mérkőzést a csapat, vagy feladják! (Ez a szabály akkor is érvényes, ha csak az első kör ment le!) - Ha 1 vagy 2 játékos szándéka ellenére esne ki a szerverről, akkor az éppen játszott kör érvénytelenné válik. - A mérkőzés akkor folytatódik, amikor minden játékos a szerveren van! - Szándékos kilépés esetén az admin leállíthatja a mérkőzést, és ezzel kizárhatja a szabálytalankodó csapatot a versenyből.(csak Supervisori felülvizsgálat esetén) - Kizárólag a csapatkapitányoknak engedélyezett a publikus in-game üzenetek használata a mérkőzés alatt. Ez a szabály a halott játékosokra is vonatkozik. A többi csapattag csak csapatának szóló üzenetet írhat a mérkőzés közben. Ha a kör alatt a csapat tagjai még élnek, vagy ha mindenki meghalt, beszélhetnek egymással. - Halott játékos NEM beszélhet,(tilos a hullawilco! Ventrillo használata engedélyezett, de a Ventrillos bindeket tiltjuk)! - A GPS szervezői fenntartják a jogot, hogy broadcastoljanak (netrádió) minden meccset. Ezt online játék broadcast eszközökkel lehet véghezvinni spectator szándékkal. Továbbá a szervezők fenntartják a jogot, hogy CoD TV-n is közvetítsék a meccseket. Ezt CoD TV klienssel lehet véghezvinni spectator szándékkal.* A felvételt a klánok nem utasíthatják vissza. A spectatorokat nem lehet vádolni. 6/B A mérkőzés végi szabályok. -Tilos a játékból kilépni! Bárki aki kilép (és ezzel akadályozza az esetleges ellenőrzést), azonnali büntetésre számíthat! Ha valaki kilépett nem a személyt bünteti a Supervisori bizotság, hanem a csapatot. 7. Csalás és csalás-megelőzés - Minden játékosnak KÖTELEZŐ demot venni a játék teljes időtartama alatt a vitás helyzetek tisztázásának érdekében. - Csalások használata a bajnokságban természetesen szigorúan tilos! - Azok a programok, amelyek közvetlenül nincsenek kapcsolatban a CoD-dal, valamint azzal párhuzamosan, egy időben futhatnak, mind használhatók (pl. hang-kommunikációs programok). - Tilos a játékban található bugokkal visszaélni, illetve azokat a csapat előnyére felhasználni. Minden ilyen cselekedet csalásnak minősül, és automatikus mérkőzés-vesztést von maga után. - Tilos bármilyen olyan program, vagy állomány használata, amely az eredeti programot módosítja, megváltoztatja, funkciójából elvesz, vagy hozzáad. A program eredeti állományainak, vagy funkcióinak módosítása (modok alkalmazása) úgyszintén, függetlenül attól, hogy ezek mire használhatóak. Bármely ilyen állomány használata automatikus mérkőzés-vesztést, továbbá a bajnokságból való kizárást és eltiltást is vonhat maga után. - A játékosok kihasználhatják a magaslatokat, annak érdekében, hogy falakon átlőjenek.

4 - A játékosok csak azokat a helyeket használhatják, ahova kizárólag önerejükből képesek eljutni. - Mivel mindig vannak kérdéses dolgok, ezért feltüntetjük a tudomásunkban lévő szabálytalanságokat: - Tilos a mapról kiugrani, illetve a textúrák alá kúszni. - Tilos a prone-jumpolás (a levegőben kúszni ugráskor), a pontosabb célzás érdekében. - Tilos a hullákba befeküdni, ha ez pillanatnyi és nem szánt szándékkal történik akkor az elnézhető. - Tilos az ún. clipping hibákat kihasználni, azaz tilos átnézni a falakon, továbbá tilos olyan helyekre állni ahonnan az ellenfél nem tud eltalálni, de te el tudod őt találni - Tilos az r_picmip kódsor használata annak érdekében, hogy a textúrák mélységét megváltoztassák, hogy az ellenséget könnyebb legyen észrevenni a falaknál. - Tilos az r_intensity kódsor használata annak érdekében, hogy bizonyos textúrákat megvilágítsanak, hogy az ellenfeleket könnyebb legyen észrevenni. - Tilos a bombát olyan helyekre, vagy akár dobozokba helyezni, ahonnan az ellenfél játékosai képtelenek lennének azt hatástalanítani! 8. Szerver beállítások - Meccseket csak tiszta (pure) szervereken lehet játszani. - Az adminon kívül más spectator csak a meccs shoutcastolásának (élő riport a meccsről) vagy CoD TV közvetitésének érdekében lehet jelen. - Nem lehet semmilyen szerverbeállítást végezni a meccs kezdete után, csak ha mind a 2 klán beleegyezik, és csak akkor, ha feltétlen szügséges! - A meccseket a következő server beállításokkal kell játszani: - set scr_sd_graceperiod "15" - set scr_sd_roundlength "3" - set scr_sd_roundlimit "0" - set scr_sd_scorelimit "10" - set scr_sd_timelimit "0" - set scr_allow_vote "0" - set scr_drawfriend "1" - set scr_friendlyfire "1" - set scr_killcam "0" - set scr_freelook "0" - set scr_spectateenemy "0" - set scr_teambalance "0" - set scr_forcerespawn "1" - set scr_allow_fg42 "0" - set scr_allow_panzerfaust "0" - set sv_minping "0" - set sv_maxping "0" - set sv_cheats "0" - set g_allowvote "0" - set logfile "1" - set sv_nodropsniper "1" - set sv_alliedsniperlimit "1" - set sv_axissniperlimit "1"

5 -Használható még a PAM 1.07 a meccsek alatt, és használjátok a pam_mode cb_opencup parancsot, ilyenkor a fenti beállítások töltődnek be. - A PunkBuster mint anti-cheat megelőző eszköz használata kötelező, a kliensek és a serverek a legfrisebb PunkBuster verzióval kell, hogy rendelkezzenek. - Engedélyezett továbbá az md5tool használata, hogy ellenőrizze a pk3 fájlok eredetiségét. A következő beállítások ajánlottak a CoD 1.4-es verzióhoz: - pb_sv_md5tool w "" v CoDMP.exe SZ AT0 LEN B80292F4503A595A809E - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak0.pk3 SZ AT0 LEN2048 CCDC974D3D3CCBD69F95558E1BDC pb_sv_md5tool w "" v Main/pak1.pk3 SZ AT0 LEN2048 8CF118D4697F6FF02A3957DAE4A3A1EA - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak2.pk3 SZ AT0 LEN B3A3631E C3BADC646AECB43 - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak3.pk3 SZ AT0 LEN A6BEEBB3C5A3D0D7B4F1DA8E pb_sv_md5tool w "" v Main/pak4.pk3 SZ AT0 LEN2048 5A9AC03D A4DC1F9227A1E54D6 - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak5.pk3 SZ AT0 LEN2048 A47C47B85973E1AE377FE4EF6515DFD7 - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak6.pk3 SZ AT0 LEN2048 A011C8F9794BD BF0B0C9A7F1 - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak8.pk3 SZ AT0 LEN2048 B0EC58E702C8979E21F64103FFA pb_sv_md5tool w "" v Main/pak9.pk3 SZ AT0 LEN AD8F7EEA1097A BA4C - pb_sv_md5tool w "" v Main/paka.pk3 SZ AT0 LEN2048 FAE7DE1604B3AACF17B00F2A2FF23F7E -Tilos bármilyen az eredeti CoD-ban, vagy PAM-ban nem létező.pk3 kiterhjesztésű fájlok használata, vagy módosítása! Mindenkinek kötelező a verseny előtt új CoD-ot telepítenie, erre frissen PAM-ot installálnia, és ezzel a CoD-dal játszania a verseny egész ideje alatt! 9. Változtatások és Kivételek - A szabályok bármikor megváltozhatnak. A szezon (egy negyedév) kezdése után történő változásokat azonnal kihirdetik a bajnokság honlapján. Minden klánnak tudnia kell a szabályzatról. - A szabályok nem ismerete nem mentesít a felelősség alól.

6 10. Adminra vonatkozó szabályok, jogok! Az admin szava szent és megkérdőjelezhetetlen! Vitás döntésekben az admin egymaga nem hozhat döntést. Vitás esetek rendezéséhez supervisort (főbírót) kell hívnia. Az admin bármelyik csapat mérkőzését leállíthatja, ha egy játékos, vagy az egész csapat megsérti a szabályokat! Az admin csak úgynevezett büntetőlapokat oszthat ki a mérkőzések alatt Az admin jogosult és köteles minden csalást, vagy más problémát jelenteni és büntetni, kivételezés senkivel sincs! Az admin jogosult, és köteles minden feltett kérdésre válaszolni. Ha Ő maga nem tud, akkor más admint, vagy egy supervisiort köteles hívni segítségül! Minden a rendezvényen felmerülő problémát az adminnak kell jelenteni! Az admin nem sértegetheti a játékosokat, és nem áll jogában bárkit önkényesen eltávolítani a rendezvényről! Az admin nem rendelkezik instruktori szerepkörrel! Nem feladata, a szabálytalanságokat jelezni a szabálytalankodónak! Nem vonható felelősségre, ha egy szabálytalanságot nem jelent közvetlenül az elkövetőnek! Csak és kizárólag a mérkőzések figyelése, a szabálytalanságok észelelése és büntetése a feladata! Ezeken felül hosszabítás, szerveroldali problémák, és mérkőzés-jegyzőkönyv készítése a feladata! Ezeken felül már a supervisiorokat kell keresni! Nem végezhetnek config checket sem!

7 11. Supervisior -Főbíró- ra vonatkozó szabályok, jogok! A supervisiorok felelősek a versenyek pontos lebonyolításáért, az adminok munkáját ellenőrzik, és vitás esetekben azonnali és megkérdőjelezhetetlen döntést hoznak! Minden óvási szándékot, esetleges adminhibát a supervisioroknak kell jelenteni! Ezek a személyek a GPS Versenybíróságához tartoznak! Minden általuk hozott döntést kötelesek a játékosok elfogadni! Az általuk hozott döntésért felelősségre nem vonhatók! Ha bárki akadályozza a munkájukat, jogukban áll azonnali kizárása! A supervisior köteles a helyzet tökéletes ismeretétől eltelt 15 percen belül döntést hozni! Ha ez nem történik meg, akkor agps Szervezősége fog döntést hozni! Mindenfajta óvási szándékot a supervisioroknak kell kezelniük, és bírálniuk! 12. Óvással kapcsolatos információk, jogok! A csapatoknak, és játékosoknak egyaránt jogukban áll az alábbi szabályok óvást benyújtani! elfogadásával Óvást, csak is indokolt esetben, valamilyen tényszerű bizonyítékkal lehet benyújtani (screenshot, demo, admin által észlelt szabálytalanság, hibás cfg->config check)! Ha az egyik csapat adminja nem jelent valamilyen szabálytalanságot, szintén óvási lehetőség lép életbe! Az óvást mindkét CL és a csapathoz kijelölt mindkét admin jelenlétében lehet benyújtani a supervisior-nál! A csoportmérkőzések alatt 1 óvási lehetőséggel rendelkeznek a klánok! Ezekután bárki óvást szeretne benyújtani, köteles egy un. óvási díjat (2500 HUF) befizetni a GPS szervezőségnek! Ezután élhet óvási szándékával! Több indokolatlan óvás után a csapatot kizárhatják a versenyből. Különleges esetekben maga az admin, vagy a supervisior is megóvhatja a a klánok mentesülnek az óvási díj alól! mérkőzést! Ekkor

8 13. Jogi információk Szerzők - Bazsonyi Tamás (Bazsi); bazsiatpghldothu Game Supervisor (Counter-Strike Call Of Duty) - Csóka Róbert (RoCSo); rocsoatsonic-esportsdotcom Game Supervisor (Call Of Duty) - Erdélyi András (Wizard); wizardatgamearenadothu Game Supervisor (Call Of Duty) - Szúdy Csongor (Slash); slashatpghldothu Game Supervisor (Call Of Duty) - Sinkovics Ádám (Vasilij); vasilijatpghldothu Game Supervisor (Counter-Strike, Call Of Duty) Jelen dokumentum a - 10/1. Szerzők bekezdésben említett természetes személyek által gyakorolt, a dokumentum létrehozásának pillanatában automatikusan keletkező, a Magyar Polgári Törvénykönyv évi LXXVI. Törvény a szerzői jogról törvénye által definiált és szabályozott szerzői jogvédelem hatálya alatt áll. A dokumentum bármely online avagy offline (pl. papír alapú) médián történő közlése csak a szerzők írásos beleegyezésével történhet. A dokumentum bármilyen célú - beleértve az üzleti és a magánjellegű - felhasználása csak a szerzők közös, írásos beleegyezésével történhet. A szerzők fenntartják maguknak a jogot, hogy jelen dokumentum bármilyen jogosulatlan felhasználása, megváltoztatása, tartalmának és formai megjelenésének megváltoztatására és egyéb, a fent említett szerzői jogi hatálya alá eső, a szerzői jog megsértésének minősülő esemény bekövetkeztekor, saját belátásuk szerint, jogi úton szerezzenek érvényt saját, ezen dokumentumra vonatkozó jogainak.

Call of Duty 2 Szabályzat:

Call of Duty 2 Szabályzat: Call f Duty 2 Szabályzat: Általáns: Minden csapat összes tagja a jelentkezésével elfgadja a szabályzatt. A szabályzat el nem lvasása nem mentesít senkit annak betartása alól. A kupa szervezői fenntartják

Részletesebben

Infinity Csarnok Lan 22 Call of Duty 4 Szabályzat

Infinity Csarnok Lan 22 Call of Duty 4 Szabályzat Infinity Csarnok Lan 22 Call of Duty 4 Szabályzat 1. ALAPSZABÁLYOK Játék: Call of Duty 4 Típus: 5on5 (5 az 5 ellen) Modifikáció: Promod V2.2 Beallitasok: MR_12, MR_3 Map pool: mp_backlot, mp_crash, mp_crossfire,

Részletesebben

CALL OF DUTY 2 SZABÁLYZAT

CALL OF DUTY 2 SZABÁLYZAT CALL OF DUTY 2 SZABÁLYZAT Általános rendelkezések: A játékosok, akik részt vesznek a rendezvényen, elfogadják és magukra nézve kötelezőknek tekintik az ICL általános szabályzatát, illetve az általuk játszott

Részletesebben

Counter-Strike versenyszabályzat

Counter-Strike versenyszabályzat Gody Professional Series Counter-Strike versenyszabályzat verzió: GPS 1.4.8 ICL2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1. Meghatározások... 3 2. Játékbeállítások... 3 3. Lebonyolítás... 4 4. Compo-gépek

Részletesebben

GPS 4 Counter-Strike szabályzat. Verzió 1.1

GPS 4 Counter-Strike szabályzat. Verzió 1.1 GPS 4 Counter-Strike szabályzat Verzió 1.1 1 - Meghatározások: Típus: 5 az 5 ellen (csapatjáték) Játék: Half-Life (Steam) Mod: Steam Counter-Strike Kör: 1 perc 45 másodperc Félidő: 15 kör Mérkőzés: 2x15

Részletesebben

GAMERWINGS Counter-Strike: Global Offensive versenyszabályzat

GAMERWINGS Counter-Strike: Global Offensive versenyszabályzat GAMERWINGS Counter-Strike: Global Offensive versenyszabályzat 1 1 Meghatározások...3 2 Játékbeállítások és tiltott tevékenységek...3 3 Online lebonyolítás...4 4 Offline lebonyolítás...5 5 Mérkőzés alatti

Részletesebben

Gody Professional Series. Counter-Strike: Source versenyszabályzat. verzió: 1.0.1

Gody Professional Series. Counter-Strike: Source versenyszabályzat. verzió: 1.0.1 Gody Professional Series Counter-Strike: Source versenyszabályzat verzió: 1.0.1 Tartalomjegyzék 1. Meghatározások... 3 2. Játékbeállítások... 3 3. Lebonyolítás... 3 4. Compo-gépek használatáról... 4 5.

Részletesebben

BECUP. Tartalomjegyzék

BECUP. Tartalomjegyzék Counter-Strike 1.6 szabályzat 2008 Tartalomjegyzék 1. Általános szabályok 2 1.1 Általános információk 2 1.2 Általános meghatározások 2 1.3 Lebonyolítás 3 2. Játékbeállítások 4 3. Mérkőzés alatti szabályok

Részletesebben

A szabályokat az ICL Team állította össze, és fenntartja a jogot a figyelmeztetés nélküli szabályzatváltoztatásra.

A szabályokat az ICL Team állította össze, és fenntartja a jogot a figyelmeztetés nélküli szabályzatváltoztatásra. A szabályokat az ICL Team állította össze, és fenntartja a jogot a figyelmeztetés nélküli szabályzatváltoztatásra. Azok a játékosok, aki részt vesznek, a rendezvényen tudomásul veszik és elfogadják a szabályokat,

Részletesebben

HUN LAN RULEBOOK. Counter-Strike: Source 2012.05.20.

HUN LAN RULEBOOK. Counter-Strike: Source 2012.05.20. HUN LAN RULEBOOK Counter-Strike: Source 2012.05.20. Mérkőzések lebonyolítása, általános lebonyolítási szabályok Játék: Counter-Strike: Source Típus: 5 az 5 elleni küzdelem (5 fő/csapat, csapatjáték) Rendszer:

Részletesebben

PÓLUS LEAGUE OF LEGENDS JÁTÉKSZABÁLYZATA

PÓLUS LEAGUE OF LEGENDS JÁTÉKSZABÁLYZATA PÓLUS LEAGUE OF LEGENDS JÁTÉKSZABÁLYZATA Szervezők A játék szervezője a Pólus Társasház Üzemeltető Kft. ((H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131.) és a lebonyolítója az XTRM GROUP Kft. (1118 Budapest, Pannonhalmi

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2017. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

Infinity Csarnok Lan League of Legends szabályzat

Infinity Csarnok Lan League of Legends szabályzat Infinity Csarnok Lan League of Legends szabályzat 1. ALAPSZABÁLYOK Játék: League of Legends Típus: 5on5 (5 az 5 ellen) Szerver: EU Nordic East A következő szabályok a League of Legends versenyre vonatkoznak.

Részletesebben

EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat

EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat Jelen szabályzat érvényességi ideje az adott bajnokság megkezdésétől a végéig vagy a VII. pontban meghatározott ideig érvényes. A szervezők nem változtatnak

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG 2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG Kamaraerdei Curling Club A Magyar Curling Szövetség rendezésében. AZ MCSZ ÉS A VERSENY TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA: a magyarországi curling sport fejlesztése,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség FUTSAL SZUPERKUPA Férfi felnőtt Futsal Szuperkupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 3 2. A kupa célja... 3 3. A kupa résztvevői...

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT FELELŐSSÉG A szabályzat hiányos ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól!

VERSENYSZABÁLYZAT FELELŐSSÉG A szabályzat hiányos ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól! 1 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A versenyen csak a World of Tanks magyar játékosai vehetnek részt. Magyar játékosnak számít: aki beszéli a magyar nyelvet. (Klántól, tartózkodási helytől és lakóhelytől függetlenül.)

Részletesebben

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat.

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat Versenykiírás 7 / 1. oldal I. A versenysorozat célja A Győri Darts Club Sportegyesület és a Club Aréna Steel Darts Club, későbbiekben szervező, lehetőséget kíván

Részletesebben

EuroFIFA A Magyar FIFA Közösség Offline Bajnokság Szabályzat. Revízió V. I. Általános közlemény. II. Tartalomjegyzék

EuroFIFA A Magyar FIFA Közösség Offline Bajnokság Szabályzat. Revízió V. I. Általános közlemény. II. Tartalomjegyzék EuroFIFA A Magyar FIFA Közösség Offline Bajnokság Szabályzat Revízió V I. Általános közlemény Az EuroFIFA Magyar FIFA Közösség hivatalos offline versenyszabályzata az Electronic Arts és a Sony Entertainment

Részletesebben

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika A torna célja: 2011-ben Kazincbarcikán első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre az I. Műfüves Kispályás Labdarúgó Torna. Az

Részletesebben

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ Szakmai együttműködő partnereink: Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Budapesti - Egyetemi

Részletesebben

COUNTER-STRIKE 1.6 SZABÁLYZAT verzió 1.3

COUNTER-STRIKE 1.6 SZABÁLYZAT verzió 1.3 COUNTER-STRIKE 1.6 SZABÁLYZAT verzió 1.3 Utolsó frissítés: 2011. május 5. Tartalomjegyzék 1. ALAPSZABÁLYOK... 3 1.1. Csapatok... 3 1.2. Játékosok... 3 1.3. Versenypályák... 3 2. JÁTÉKBEÁLLÍTÁSOK... 3 2.1.

Részletesebben

Time2Ace GamerNap. League of Legends verseny szabályzat

Time2Ace GamerNap. League of Legends verseny szabályzat Time2Ace GamerNap League of Legends verseny szabályzat Kérjük, hogy minden nevező olvassa át a szabályzatot, annak nem ismerete nem mentesít a szabályszegés alól, amennyiben kérdése merült fel bátran keressen

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE HUNGARIAN ULTIMATE RULEBOOK. v1.0

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE HUNGARIAN ULTIMATE RULEBOOK. v1.0 COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE HUNGARIAN ULTIMATE RULEBOOK v1.0 1 1. ALAPSZABÁLYOK... 3 1.1. Csapatok... 3 1.2. Játékosok... 3 1.3. Versenypályák... 3 2. JÁTÉKBEÁLLÍTÁSOK... 4 2.1. Egyedi fájlok... 4

Részletesebben

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek Skin.hu Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezető: Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák, a Humán Labor Munkaerőszolgáltató Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás utca

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről.

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről. Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2018/19. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság JOMA Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2016. 1. A torna szervezője és rendezője, a torna típusa és hivatalos neve:

Részletesebben

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 1. NEVEZETT CSAPATOK A női strandlabdarúgó tornára 10 csapat nevezését fogadtuk el, név szerint: 1. United 2. Univerzum NFC 3. Kormányőr SE 4. Siófok

Részletesebben

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna VERSENYKIÍRÁS I. JFC Kupa utánpótlás labdarúgótorna A TORNA CÉLJA A bajnokságok megkezdése előtt felkészülési lehetőséget biztosítani a meghívott csapatok számára. Célunk az, hogy ezt a tornát évről-évre

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS A torna célja: Az évtizedes múltra visszatekintő hagyomány folytatása, sportolási, kikapcsolódási lehetőség biztosítása mind az amatőr, mind az igazolt

Részletesebben

MAGYAR CURLING NŐI ÉS FÉRFI ORSZÁGOS CSAPATBAJNOKSÁG 2016. KAMARAERDEI CURLING CLUB. A Magyar Curling Szövetség rendezésében.

MAGYAR CURLING NŐI ÉS FÉRFI ORSZÁGOS CSAPATBAJNOKSÁG 2016. KAMARAERDEI CURLING CLUB. A Magyar Curling Szövetség rendezésében. MAGYAR CURLING NŐI ÉS FÉRFI ORSZÁGOS CSAPATBAJNOKSÁG 2016. KAMARAERDEI CURLING CLUB A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA : - A magyarországi curling

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2014-2015. ÉVI V E R S E N Y K I Í R Á S A A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban:

Részletesebben

EGYÉNI ÉS CSAPATOS E-SPORT RENDEZVÉNY ÁLTALÁNOS SZABÁLYZATA

EGYÉNI ÉS CSAPATOS E-SPORT RENDEZVÉNY ÁLTALÁNOS SZABÁLYZATA EGYÉNI ÉS CSAPATOS E-SPORT RENDEZVÉNY ÁLTALÁNOS SZABÁLYZATA Bevezető Ezen szabályzat a Special Effects Event Kft. által szervezett egyéni és csapatos esport rendezvény szabályzata, ami a versenyen résztvevő

Részletesebben

Szeged Beach 2015 Sziksósfürdő 6791, Szeged-Kiskundorozsma, Széksósi út

Szeged Beach 2015 Sziksósfürdő 6791, Szeged-Kiskundorozsma, Széksósi út 1. Lebonyolítás A verseny 6 Leonhart versenyasztalon, 8 kategóriában, a Magyarországon érvényben lévő szabályok alapján kerül megrendezésre az alábbi paraméterekkel: A 2-Ball-on kívül minden kategória

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015

JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015 JÁTÉKSZABÁLYOK B33 2015 A Torna mérkőzéseit az MKOSZ által meghatározott 3 3 kosárlabda mérkőzések az alábbi szabályai szerint kell játszani. A Nemzetközi Kosárlabda Játékszabályok előírásai érvényesek

Részletesebben

A Battlegrounds összes mérkőzését az adott körhöz megadott versenykóddal kell lejátszani.

A Battlegrounds összes mérkőzését az adott körhöz megadott versenykóddal kell lejátszani. A Battlegrounds a League of Legends új versenytípusa, amelynek keretében a saját országodból nevező csapatokkal szállhatsz ringbe. Nem számít, hogy a rangsorolt ranglétra melyik fokán állsz. Ha már elérted

Részletesebben

Football Factor Dalnoki Bajnokság

Football Factor Dalnoki Bajnokság Football Factor Dalnoki Bajnokság VERSENYKIÍRÁS Helyszín : 1157 Bp. Bánkút u.71 ( Dalnoki pálya) Nevezési Feltételek: 39.000 Ft/Csapat ( minimum 9 meccs garantált) 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos

Részletesebben

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása Fehérgyarmati Városi Diák- és Magyar Labdarúgó Szövetség Szabadidősport Szervező Bizottság Sz.-Sz.-B. Megyei Igazgatóság Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Fehérgyarmati Csoportja Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat,

Részletesebben

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2015. JÚLIUS 16-17. 1. A verseny célja: a 2014/2015. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa A turisztikai szakma labdarúgó bajnoksága Versenykiírás 2012. Tartalom 1. A bajnokság rendezője... 2 2. A bajnokság célja... 2 3. A bajnokság helyszíne és időpontjai...

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2016. ÉVI VERSENYKIÍRÁSA A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban: MATESZ/

Részletesebben

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2017. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2016/2017. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

Budapest Bajnokság. Nyitó rendezvény

Budapest Bajnokság. Nyitó rendezvény Budapest Bajnokság Nyitó rendezvény Időpont: 2007. november 23-25. 1. Bevezető A verseny 15 SARDI versenyasztalon kerül megrendezésre, melyek a verseny végén kedvezményes áron megvásárolhatóak lesznek

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20016/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat)

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20016/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20016/ 2017. évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) 1) A bajnokság célja: Rendszeres versenylehetőség biztosítása a sportág kedvelői, az

Részletesebben

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014 / 2015 FŐTÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TÁMOGATÓ: 1.) A futsal bajnokság célja: A futsal népszerűsítése. I. FUTSAL BAJNOKSÁG A mérkőzések

Részletesebben

Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzat

Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzat Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzat Az Offline Electronic League FIFA13 Versenyszabályzata az admin gárda által létrehozva, követve a rangos FIFA világbajnokságok (World Cyber Games, Electronic

Részletesebben

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933 0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Kupa mérkőzéssorozat célja:

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

VI. MACSOSZ NYÍLT CSOCSÓVERSENY. 2005. március 23-28. BUDAPEST

VI. MACSOSZ NYÍLT CSOCSÓVERSENY. 2005. március 23-28. BUDAPEST VI. NYÍLT CSOCSÓVERSENY 2005. március 23-28. VI. Nyílt Csocsóverseny 2005. március 23-28. 2005. március 23. SZERDA VERSENYPROGRAM 15.00 Terem nyitás 16.00 Warm-up DYP 18.00 Rookie egyéni 20.00 Pro-Am 24.00

Részletesebben

Hogyan működik a CG? Három fontos Divizió van, amelynek 8 szezonja van. CGinvite CGmain CGamateur

Hogyan működik a CG? Három fontos Divizió van, amelynek 8 szezonja van. CGinvite CGmain CGamateur A Cybergamer a legjobb hely arra, hogy a Profi és Nem Profi csapatok egyaránt megméretessék magukat Call of Duty 4-ben. Az alábbiakban egy leírást olvashattok a honlap kezelését illetően. Hogyan működik

Részletesebben

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 2016/2017. Pest Megye Versenykiírás PEST MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG SZÉKHELY: 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3 POSTACÍM:

Részletesebben

Tesztszabályzat. (Oxford Online Placement Test)

Tesztszabályzat. (Oxford Online Placement Test) Tesztszabályzat (Oxford Online Placement Test) Ez a dokumentum a Scandinavian Education Agency TM SCEDA kizárólagos tulajdona. A dokumentum célja a vállalat mindenkori nyelvi teszteken résztvevők tájékoztatása

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

EF-2014/7. Verseny Szabályzat. Revízió VII

EF-2014/7. Verseny Szabályzat. Revízió VII EF-2014/7 Verseny Szabályzat Revízió VII Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 I. Általános közlemény... 3 II. Alapszabályok... 4 A) A Játékról... 4 B) Résztvevők... 4 C) Játékvezetők... 4 D) Mérkőzések...

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség SZUPER KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Szuper Kupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A Szuper Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3.

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR téli kupa terepversenyek szabályzata 2012-13 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 BUGGY

Részletesebben

2009.április 30. május 3. http://www.csocso.info

2009.április 30. május 3. http://www.csocso.info I. Sardi Sport Open Csocsóverseny Időpont: 2009.április 30. május 3. http://www.csocso.info 1. Bevezető A verseny 25 SARDI versenyasztalon kerül megrendezésre, melyek a verseny végén kedvezményes áron

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017. 1) A verseny célja Az UEFA Grassroots programjának népszerűsítése Az ország felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti kapcsolatok

Részletesebben

A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata

A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata 2017-2018. I. A csapatnevezés 1. A Magyar Kupára nevezni 2017. november 10-ig lehet. A nevezést írásban kell a squash irodába eljuttatni, a nevezési díjat

Részletesebben

SZEZONNYITÓ KUPA 2018

SZEZONNYITÓ KUPA 2018 SZEZONNYITÓ KUPA 2018 Az Első Magyar Curling Kft. nyílt nemzetközi curling ranglista versenyt szervez a Kamaraerdei Curling Klubban. A VERSENY CÉLJA : a curling sport fejlesztése, szervezett versenyzési

Részletesebben

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK 2008. OKTÓBER 23-24. DEBRECEN PROGRAM A SPORTNAPOK RÉSZVEVŐI: - DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA - KECSKEMÉTI FŐISKOLA - PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM - BUDAPESTI MÜSZAKI FŐISKOLA

Részletesebben

MORPHELO WORLD OF TANKS BAJNOKSÁG

MORPHELO WORLD OF TANKS BAJNOKSÁG 1 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A versenyen csak a World of Tanks magyar játékosai vehetnek részt. (A versenyben magyar játékosnak számít az, aki beszéli a magyar nyelvet, klántól, tartózkodási helytől és lakóhelytől

Részletesebben

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei A mineside.hu (IFH-Ker. Kft, Adószám: 14694543-2-13) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

A Magyar Vízilabda Szövetség évi Komjádi Kupa Versenykiírása 2018/19.

A Magyar Vízilabda Szövetség évi Komjádi Kupa Versenykiírása 2018/19. A Magyar Vízilabda Szövetség 2018. évi Komjádi Kupa Versenykiírása 2018/19. 1. Általános rendelkezések: 1.1. A Kupa kiírója A Magyar Vízilabda Szövetség. A lebonyolításért felelős az MVLSZ Versenyfelügyeleti

Részletesebben

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. Labdarúgás A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. A labdarúgás sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság TÉLI Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2018-2019.évi Tartalom 1. A torna szervezője és rendezője, típusa és hivatalos

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TÉLI BAJNOKSÁG Zala Megyei Téli férfi felnőtt nagypályás (műfüves) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

A 2013-2014. évi Magyar Egyetemi és Főiskolai Rögbi Bajnokság Versenykiírása

A 2013-2014. évi Magyar Egyetemi és Főiskolai Rögbi Bajnokság Versenykiírása A 2013-2014. évi Magyar Egyetemi és Főiskolai Rögbi Bajnokság Versenykiírása Csapatnevezés 1. A csapatok nevezési lapjának 2013. szeptember 22-ig kell beérkeznie az Egyetemi Liga vezetéséhez a következő

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT NKFT.

SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT NKFT. SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT NKFT. 7100 Szekszárd, Keselyűsi u. 3. Lev. cím: 7101 Szekszárd Pf. 214. web cím:http://www.sportcsarnokszekszard.hu e-mail: titkarsag@sportcsarnokszekszard.hu Tel.: 74/315-733 SZEKSZÁRD

Részletesebben

3. SZABÁLY: A JÁTÉKOSOK

3. SZABÁLY: A JÁTÉKOSOK Kép: FIFA Interpretaition of the Laws of the game ALAPFOKÚ JÁTÉKVEZETŐI TANFOLYAM A JÁTÉKOSOK SZÁMA A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb 11-11 játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem

Részletesebben

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2011/2012.

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2011/2012. NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2011/2012. Megtárgyalta és elfogadta az MKOSZ ELNÖKSÉGE 2011. június 10. Kiadva: 2011. június 22. 1. A VERSENY 1.1. A Női Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa

Részletesebben

Szankcionálási táblázat A BorsodChem Zrt. területén munkát végző kivitelező társaságok részére

Szankcionálási táblázat A BorsodChem Zrt. területén munkát végző kivitelező társaságok részére Szankcionálási táblázat A BorsodChem Zrt. területén munkát végző kivitelező társaságok részére Készült: 2016. április Verzió: 1.4 1 2 3 4 5 6 Szabálytalanság Dohányzási szabályok megsértése. Tűzgyújtási

Részletesebben

Versenykiírás. Általános rendelkezések

Versenykiírás. Általános rendelkezések Versenykiírás Általános rendelkezések 1. A Campus Olimpia bemutatása A Campus Olimpia 2010. július 20-22 között megrendezendő sportrendezvény a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION Férfi Dr. Heppp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. A versenybe iratkoztatnak amatőr és leigazolt sportolók egyaránt.

VERSENYSZABÁLYZAT. A versenybe iratkoztatnak amatőr és leigazolt sportolók egyaránt. VERSENYSZABÁLYZAT BENEVEZÉS: Személyesen a Septimia Bowling Barban vagy a 0742 114 391-es telefonszámon, valamint a bowling@septimia.ro e-mail címen. KATEGÓRIA: OPEN A versenybe iratkoztatnak amatőr és

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A jelen szabályzat tartalmazza a DélUtán Alapítvány (székhelye: 1093 Budapest, Közraktár u. 22. elérhetősége: info@delutan.hu) közvetítő szolgáltató (a továbbiakban: üzemeltető)

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól

Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól Mi a Dobble? A Dobble egy 55 lapos kártyapakli, melynek minden lapján 8 szimbólum látható. A lapokon összesen több mint 50 különbüző szimbólum

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

Kenguru 3x3 Kupa. Versenykiírása

Kenguru 3x3 Kupa. Versenykiírása MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru 3x3 Kupa Versenykiírása 2013. április 2. 2013 1 MKOSZ Kenguru 3x3 Kupa MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

Részletesebben

OB IV/C. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ)

OB IV/C. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) OB IV/C. 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél messzebbről érkezik MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél közelebbről érkezik KORHATÁR

Részletesebben

Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2010/2011.

Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2010/2011. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2010/2011. MEGTÁRGYALTA ÉS ELFOGADTA AZ MKOSZ ELNÖKSÉGE 2010. JÚNIUS 11. 1. A verseny 1.1 A Férfi Dr.

Részletesebben

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak.

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak. KORFBALL 2013/2014-es tanévre vonakozó Diákolimpia Versenykiírása 1. A verseny célja: a korfball népszerűsítése, verseny- és játéklehetőség biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, a tehetséges fiatalok

Részletesebben

2.5 A regisztrációt minden esetben a felhasználónak kell végeznie. Nem kötelezhető erre a fyremc.hu, vagy bármely harmadik személy.

2.5 A regisztrációt minden esetben a felhasználónak kell végeznie. Nem kötelezhető erre a fyremc.hu, vagy bármely harmadik személy. A fyremc.hu (Dr. Kovács Gyula EV.., Adószám: HU 64023188) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL TOLLASLADBA VERSENYKIÍRÁSA 2018.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL TOLLASLADBA VERSENYKIÍRÁSA 2018. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL TOLLASLADBA VERSENYKIÍRÁSA 2018. 1) A verseny célja A tollaslabda sportág népszerűsítése a felsőoktatási intézményekben. Az ország felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben