- Ezt a dokumentum a PGL 2005 Team PGL II. es szabályzatának GPS 4. re módósított szabályzata.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "- Ezt a dokumentum a PGL 2005 Team PGL II. es szabályzatának GPS 4. re módósított szabályzata."

Átírás

1 1. Általános szabályok - Ezt a dokumentum a PGL 2005 Team PGL II. es szabályzatának GPS 4. re módósított szabályzata. - A bajnokságra 16 Call of Duty (késöbbiekben: CoD) klán jelentkezhet! A pluszban jelentkező csapatok várólistára kerülnek! - Minden a következőkben említendő szabály megsértése büntetőlapok felírásával jár! Egy klán 3 fajta büntetőlapot kaphat: - Sárgalap: Ezt a lapot egy kisebb szabályszegés után kaphatják a csapatok. Amikor egy sárgalapot kiosztanak, a meccs eredménye a szabályszegés súlyától függően változhat. Máskülönben ez a kártya csak egy figyelmeztetés. A 2. sárgalap egy piros lappal egyenlő. - Piros lap: A piros lap, a meccs automatikus elvesztésével jár, 20:0-s köraránnyal, az ellenfél csapat javára. Különös esetekben ez a kártya egy, vagy több játékos kitiltását is eredményezheti. A 2. piros lap a következő kategóriába kerül. - Két piros lap : Annak a klánnak, amelyiknek kettő piros lapot kiosztottak, kizárják a bajnokságból. Különös esetekben ez a kártya, játékos és/vagy egy teljes klán kitiltással járhat 1 vagy több szezon idejére. - Csak egy büntetőlap lehet kiosztva minden mérkőzésen. Abban az esetben, ha több szabályszegés történt csak a legsúlyosabb kártya marad meg. Minden esetre minden extra büntetés a megszegett szabályokra érvényes. - Sértegető viselkedés egy szervező, Game Supervisor, Game Admin, vagy ellenfél irányában, az egész bajnokság ideje alatt büntetést vonhat maga után a Game Supervisor vagy a szervezők által. Megtorlás: Sárgalap: - Ha a sértés szabálytalan akkor a Game Supervisor büntethet egy ideiglenes, vagy végleges eltávolítással a rendezvényről! - Ez irányulhat a sértőre, vagy az egész klánjára. - A klánvezér, vagy a csapatkapitány felelős, hogy az emberei tudják és betartsák a szabályokat. Ha egy klánvezér vagy csapatkapitány megszegi a szabályokat, akkor ez büntetést vonhat maga után az egész klánra.

2 2. Supervisor és adminok - A bajnokságot a Game Supervisorok felügyelik. Őt a GPS szervezői nevezik ki. Feladata a bajnokság felügyelete, szabályok betartása, továbbá az adminok kinevezése és összeválogatása. - Az adminok felügyelik a bajnokság mérkőzéseit és segítik a Game Supervisor munkáját. - A Game Adminok bármelyik játékost szabadon követhetik. - Az Admin és Game Supervisori jogokról lent olvashattok.* - Ha egy klán megszeg egy szabályt az admin észrevétele nélkül, még mindig felelősek a következményekért. - A Game Supervisor döntése a végleges és ez vitathatatlan. 3. A bajnokság szerkezete - A nevezett 16 csapatot négy darab négyes csoportra osztjuk. A csoportmeccsek alkalmával mindenki játszik mindenkivel. Nyert mérkőzés 3 pont, döntetlen 1pont, vereség 0 pont. Pontegyenlőség esetén a nyert körök többségével lehet eldönteni ki jut tovább. A csoport minden tagja továbbjut, aki jobb helyen végez, a folytatásban esetleg könnyebb ellenfelet kap. Ezek után az un. Double elemination következik. Aki itt veszít az alsó ágra kerül, aki nyer az a felsőágon folytatja a küzdelmet! Ha valaki veszít a felsőágon az alsóágra kerül, aki veszít alsóágon, az kiesett a versenyből! Ez addig folytatódik, míg az alsóági győztes és felsőági győztes 2 mapon meg nem mérkőzik, és el nem dől ki a jobb. Az alsóági győztesnek 2 mapon kell legyőznie a felsőági bajnokot, míg a felsőági veretlen csapatnak elég csak egy mapon bizonyítani! Minden mérkőzést 1 mapon játszanak a csapatok! Csak és kizárólag a csoportmérkőzések után érvényesek a döntetlenre vonatkozó szabályok. 4. Klánok és játékosok - A bajnokság ideje alatt egy játékos, kizárólag egy klánban vehet részt adott játékon belül. 5.Mérkőzés alatti szabályok - A meccseket a CoD mindenkori legújabb verziójával, P.A.M módjával és PunkBuster-ével kell játszani.* - A versenyforma 5on5 és Search & Destroy módban folyik. - A pályákat 20 körben kell lejátszani (10 kör allies, 10 kör axis oldalon). - A köridő: 3 perc. - A győzelem akkor mondható ki, amikor egy csapat elérte a 11 nyert kört. - Döntetlen esetén 6 extra kört kell játszani (3-3 kört mindkét oldalon). 6 extra kör utáni további döntetlen esetén, ezt kell ismételni, amíg valamelyik csapat több nyert körrel nem rendelkezik, a 6 extra kör után. - Hivatalos pályák: mp_carentan, mp_dawnville, mp_neuville, mp_harbor, mp_railyard

3 6. A meccs folyamata - Ha meccs közben kifagy egy játékos, akkor a csapat vezetője pauset nyomhat a következő kör elején. Ezekután a kifagyott játékosnak 10 perce van, hogy visszatérjen a szerverre. Ha ezekután nem tér vissza, akkor vagy 4v5-ben folytatja a mérkőzést a csapat, vagy feladják! (Ez a szabály akkor is érvényes, ha csak az első kör ment le!) - Ha 1 vagy 2 játékos szándéka ellenére esne ki a szerverről, akkor az éppen játszott kör érvénytelenné válik. - A mérkőzés akkor folytatódik, amikor minden játékos a szerveren van! - Szándékos kilépés esetén az admin leállíthatja a mérkőzést, és ezzel kizárhatja a szabálytalankodó csapatot a versenyből.(csak Supervisori felülvizsgálat esetén) - Kizárólag a csapatkapitányoknak engedélyezett a publikus in-game üzenetek használata a mérkőzés alatt. Ez a szabály a halott játékosokra is vonatkozik. A többi csapattag csak csapatának szóló üzenetet írhat a mérkőzés közben. Ha a kör alatt a csapat tagjai még élnek, vagy ha mindenki meghalt, beszélhetnek egymással. - Halott játékos NEM beszélhet,(tilos a hullawilco! Ventrillo használata engedélyezett, de a Ventrillos bindeket tiltjuk)! - A GPS szervezői fenntartják a jogot, hogy broadcastoljanak (netrádió) minden meccset. Ezt online játék broadcast eszközökkel lehet véghezvinni spectator szándékkal. Továbbá a szervezők fenntartják a jogot, hogy CoD TV-n is közvetítsék a meccseket. Ezt CoD TV klienssel lehet véghezvinni spectator szándékkal.* A felvételt a klánok nem utasíthatják vissza. A spectatorokat nem lehet vádolni. 6/B A mérkőzés végi szabályok. -Tilos a játékból kilépni! Bárki aki kilép (és ezzel akadályozza az esetleges ellenőrzést), azonnali büntetésre számíthat! Ha valaki kilépett nem a személyt bünteti a Supervisori bizotság, hanem a csapatot. 7. Csalás és csalás-megelőzés - Minden játékosnak KÖTELEZŐ demot venni a játék teljes időtartama alatt a vitás helyzetek tisztázásának érdekében. - Csalások használata a bajnokságban természetesen szigorúan tilos! - Azok a programok, amelyek közvetlenül nincsenek kapcsolatban a CoD-dal, valamint azzal párhuzamosan, egy időben futhatnak, mind használhatók (pl. hang-kommunikációs programok). - Tilos a játékban található bugokkal visszaélni, illetve azokat a csapat előnyére felhasználni. Minden ilyen cselekedet csalásnak minősül, és automatikus mérkőzés-vesztést von maga után. - Tilos bármilyen olyan program, vagy állomány használata, amely az eredeti programot módosítja, megváltoztatja, funkciójából elvesz, vagy hozzáad. A program eredeti állományainak, vagy funkcióinak módosítása (modok alkalmazása) úgyszintén, függetlenül attól, hogy ezek mire használhatóak. Bármely ilyen állomány használata automatikus mérkőzés-vesztést, továbbá a bajnokságból való kizárást és eltiltást is vonhat maga után. - A játékosok kihasználhatják a magaslatokat, annak érdekében, hogy falakon átlőjenek.

4 - A játékosok csak azokat a helyeket használhatják, ahova kizárólag önerejükből képesek eljutni. - Mivel mindig vannak kérdéses dolgok, ezért feltüntetjük a tudomásunkban lévő szabálytalanságokat: - Tilos a mapról kiugrani, illetve a textúrák alá kúszni. - Tilos a prone-jumpolás (a levegőben kúszni ugráskor), a pontosabb célzás érdekében. - Tilos a hullákba befeküdni, ha ez pillanatnyi és nem szánt szándékkal történik akkor az elnézhető. - Tilos az ún. clipping hibákat kihasználni, azaz tilos átnézni a falakon, továbbá tilos olyan helyekre állni ahonnan az ellenfél nem tud eltalálni, de te el tudod őt találni - Tilos az r_picmip kódsor használata annak érdekében, hogy a textúrák mélységét megváltoztassák, hogy az ellenséget könnyebb legyen észrevenni a falaknál. - Tilos az r_intensity kódsor használata annak érdekében, hogy bizonyos textúrákat megvilágítsanak, hogy az ellenfeleket könnyebb legyen észrevenni. - Tilos a bombát olyan helyekre, vagy akár dobozokba helyezni, ahonnan az ellenfél játékosai képtelenek lennének azt hatástalanítani! 8. Szerver beállítások - Meccseket csak tiszta (pure) szervereken lehet játszani. - Az adminon kívül más spectator csak a meccs shoutcastolásának (élő riport a meccsről) vagy CoD TV közvetitésének érdekében lehet jelen. - Nem lehet semmilyen szerverbeállítást végezni a meccs kezdete után, csak ha mind a 2 klán beleegyezik, és csak akkor, ha feltétlen szügséges! - A meccseket a következő server beállításokkal kell játszani: - set scr_sd_graceperiod "15" - set scr_sd_roundlength "3" - set scr_sd_roundlimit "0" - set scr_sd_scorelimit "10" - set scr_sd_timelimit "0" - set scr_allow_vote "0" - set scr_drawfriend "1" - set scr_friendlyfire "1" - set scr_killcam "0" - set scr_freelook "0" - set scr_spectateenemy "0" - set scr_teambalance "0" - set scr_forcerespawn "1" - set scr_allow_fg42 "0" - set scr_allow_panzerfaust "0" - set sv_minping "0" - set sv_maxping "0" - set sv_cheats "0" - set g_allowvote "0" - set logfile "1" - set sv_nodropsniper "1" - set sv_alliedsniperlimit "1" - set sv_axissniperlimit "1"

5 -Használható még a PAM 1.07 a meccsek alatt, és használjátok a pam_mode cb_opencup parancsot, ilyenkor a fenti beállítások töltődnek be. - A PunkBuster mint anti-cheat megelőző eszköz használata kötelező, a kliensek és a serverek a legfrisebb PunkBuster verzióval kell, hogy rendelkezzenek. - Engedélyezett továbbá az md5tool használata, hogy ellenőrizze a pk3 fájlok eredetiségét. A következő beállítások ajánlottak a CoD 1.4-es verzióhoz: - pb_sv_md5tool w "" v CoDMP.exe SZ AT0 LEN B80292F4503A595A809E - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak0.pk3 SZ AT0 LEN2048 CCDC974D3D3CCBD69F95558E1BDC pb_sv_md5tool w "" v Main/pak1.pk3 SZ AT0 LEN2048 8CF118D4697F6FF02A3957DAE4A3A1EA - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak2.pk3 SZ AT0 LEN B3A3631E C3BADC646AECB43 - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak3.pk3 SZ AT0 LEN A6BEEBB3C5A3D0D7B4F1DA8E pb_sv_md5tool w "" v Main/pak4.pk3 SZ AT0 LEN2048 5A9AC03D A4DC1F9227A1E54D6 - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak5.pk3 SZ AT0 LEN2048 A47C47B85973E1AE377FE4EF6515DFD7 - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak6.pk3 SZ AT0 LEN2048 A011C8F9794BD BF0B0C9A7F1 - pb_sv_md5tool w "" v Main/pak8.pk3 SZ AT0 LEN2048 B0EC58E702C8979E21F64103FFA pb_sv_md5tool w "" v Main/pak9.pk3 SZ AT0 LEN AD8F7EEA1097A BA4C - pb_sv_md5tool w "" v Main/paka.pk3 SZ AT0 LEN2048 FAE7DE1604B3AACF17B00F2A2FF23F7E -Tilos bármilyen az eredeti CoD-ban, vagy PAM-ban nem létező.pk3 kiterhjesztésű fájlok használata, vagy módosítása! Mindenkinek kötelező a verseny előtt új CoD-ot telepítenie, erre frissen PAM-ot installálnia, és ezzel a CoD-dal játszania a verseny egész ideje alatt! 9. Változtatások és Kivételek - A szabályok bármikor megváltozhatnak. A szezon (egy negyedév) kezdése után történő változásokat azonnal kihirdetik a bajnokság honlapján. Minden klánnak tudnia kell a szabályzatról. - A szabályok nem ismerete nem mentesít a felelősség alól.

6 10. Adminra vonatkozó szabályok, jogok! Az admin szava szent és megkérdőjelezhetetlen! Vitás döntésekben az admin egymaga nem hozhat döntést. Vitás esetek rendezéséhez supervisort (főbírót) kell hívnia. Az admin bármelyik csapat mérkőzését leállíthatja, ha egy játékos, vagy az egész csapat megsérti a szabályokat! Az admin csak úgynevezett büntetőlapokat oszthat ki a mérkőzések alatt Az admin jogosult és köteles minden csalást, vagy más problémát jelenteni és büntetni, kivételezés senkivel sincs! Az admin jogosult, és köteles minden feltett kérdésre válaszolni. Ha Ő maga nem tud, akkor más admint, vagy egy supervisiort köteles hívni segítségül! Minden a rendezvényen felmerülő problémát az adminnak kell jelenteni! Az admin nem sértegetheti a játékosokat, és nem áll jogában bárkit önkényesen eltávolítani a rendezvényről! Az admin nem rendelkezik instruktori szerepkörrel! Nem feladata, a szabálytalanságokat jelezni a szabálytalankodónak! Nem vonható felelősségre, ha egy szabálytalanságot nem jelent közvetlenül az elkövetőnek! Csak és kizárólag a mérkőzések figyelése, a szabálytalanságok észelelése és büntetése a feladata! Ezeken felül hosszabítás, szerveroldali problémák, és mérkőzés-jegyzőkönyv készítése a feladata! Ezeken felül már a supervisiorokat kell keresni! Nem végezhetnek config checket sem!

7 11. Supervisior -Főbíró- ra vonatkozó szabályok, jogok! A supervisiorok felelősek a versenyek pontos lebonyolításáért, az adminok munkáját ellenőrzik, és vitás esetekben azonnali és megkérdőjelezhetetlen döntést hoznak! Minden óvási szándékot, esetleges adminhibát a supervisioroknak kell jelenteni! Ezek a személyek a GPS Versenybíróságához tartoznak! Minden általuk hozott döntést kötelesek a játékosok elfogadni! Az általuk hozott döntésért felelősségre nem vonhatók! Ha bárki akadályozza a munkájukat, jogukban áll azonnali kizárása! A supervisior köteles a helyzet tökéletes ismeretétől eltelt 15 percen belül döntést hozni! Ha ez nem történik meg, akkor agps Szervezősége fog döntést hozni! Mindenfajta óvási szándékot a supervisioroknak kell kezelniük, és bírálniuk! 12. Óvással kapcsolatos információk, jogok! A csapatoknak, és játékosoknak egyaránt jogukban áll az alábbi szabályok óvást benyújtani! elfogadásával Óvást, csak is indokolt esetben, valamilyen tényszerű bizonyítékkal lehet benyújtani (screenshot, demo, admin által észlelt szabálytalanság, hibás cfg->config check)! Ha az egyik csapat adminja nem jelent valamilyen szabálytalanságot, szintén óvási lehetőség lép életbe! Az óvást mindkét CL és a csapathoz kijelölt mindkét admin jelenlétében lehet benyújtani a supervisior-nál! A csoportmérkőzések alatt 1 óvási lehetőséggel rendelkeznek a klánok! Ezekután bárki óvást szeretne benyújtani, köteles egy un. óvási díjat (2500 HUF) befizetni a GPS szervezőségnek! Ezután élhet óvási szándékával! Több indokolatlan óvás után a csapatot kizárhatják a versenyből. Különleges esetekben maga az admin, vagy a supervisior is megóvhatja a a klánok mentesülnek az óvási díj alól! mérkőzést! Ekkor

8 13. Jogi információk Szerzők - Bazsonyi Tamás (Bazsi); bazsiatpghldothu Game Supervisor (Counter-Strike Call Of Duty) - Csóka Róbert (RoCSo); rocsoatsonic-esportsdotcom Game Supervisor (Call Of Duty) - Erdélyi András (Wizard); wizardatgamearenadothu Game Supervisor (Call Of Duty) - Szúdy Csongor (Slash); slashatpghldothu Game Supervisor (Call Of Duty) - Sinkovics Ádám (Vasilij); vasilijatpghldothu Game Supervisor (Counter-Strike, Call Of Duty) Jelen dokumentum a - 10/1. Szerzők bekezdésben említett természetes személyek által gyakorolt, a dokumentum létrehozásának pillanatában automatikusan keletkező, a Magyar Polgári Törvénykönyv évi LXXVI. Törvény a szerzői jogról törvénye által definiált és szabályozott szerzői jogvédelem hatálya alatt áll. A dokumentum bármely online avagy offline (pl. papír alapú) médián történő közlése csak a szerzők írásos beleegyezésével történhet. A dokumentum bármilyen célú - beleértve az üzleti és a magánjellegű - felhasználása csak a szerzők közös, írásos beleegyezésével történhet. A szerzők fenntartják maguknak a jogot, hogy jelen dokumentum bármilyen jogosulatlan felhasználása, megváltoztatása, tartalmának és formai megjelenésének megváltoztatására és egyéb, a fent említett szerzői jogi hatálya alá eső, a szerzői jog megsértésének minősülő esemény bekövetkeztekor, saját belátásuk szerint, jogi úton szerezzenek érvényt saját, ezen dokumentumra vonatkozó jogainak.

A Battlegrounds összes mérkőzését az adott körhöz megadott versenykóddal kell lejátszani.

A Battlegrounds összes mérkőzését az adott körhöz megadott versenykóddal kell lejátszani. A Battlegrounds a League of Legends új versenytípusa, amelynek keretében a saját országodból nevező csapatokkal szállhatsz ringbe. Nem számít, hogy a rangsorolt ranglétra melyik fokán állsz. Ha már elérted

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS 2015. A bajnokság helyszíne: Új Palotai úti Sporttelep (1138 Budapest, Új Palotai út 13.)

VERSENYKIÍRÁS 2015. A bajnokság helyszíne: Új Palotai úti Sporttelep (1138 Budapest, Új Palotai út 13.) VERSENYKIÍRÁS 2015. A verseny célja: Sportolási lehetőség biztosítása szervezett labdarúgó bajnokság keretein belül, valamint a kispályás labdarúgás népszerűsítése felnőtt férfi csapatok részére. A bajnokság

Részletesebben

Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1 Az 2014/2015. évi kiíráshoz képest történő változásokat vastag betűvel szedtük, kérjük azokra fordítsanak

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata által szervezett kispályás labdarúgó bajnokság Szabályzata

Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata által szervezett kispályás labdarúgó bajnokság Szabályzata Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata által szervezett kispályás labdarúgó bajnokság Szabályzata I. RÉSZ NEVEZÉS Nevezési határidő és -díj 1. Az ELTE ÁJTK kispályás

Részletesebben

EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat

EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat EuroFIFA Online Bajnokságok Hivatalos Versenyszabályzat Jelen szabályzat érvényességi ideje az adott bajnokság megkezdésétől a végéig vagy a VII. pontban meghatározott ideig érvényes. A szervezők nem változtatnak

Részletesebben

ALARM-MATIC KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG /2012 ősz/ VERSENYSZABÁLYZAT K A R C A G

ALARM-MATIC KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG /2012 ősz/ VERSENYSZABÁLYZAT K A R C A G ALARM-MATIC KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG /2012 ősz/ VERSENYSZABÁLYZAT K A R C A G Helyszín: Karcag, József Attila u. 1. (Városi Sportcsarnok) Várható kezdés: 2012. november 4. vasárnap Kiíró: Karcagi

Részletesebben

FINA VÍZILABDA FINA VÍZILABDA SZABÁLYOK 2013-2017

FINA VÍZILABDA FINA VÍZILABDA SZABÁLYOK 2013-2017 FINA VÍZILABDA FINA VÍZILABDA SZABÁLYOK 2013-2017 A FINA nemzetközi vízilabda szabályok az MVLSZ döntése szerint a mindenkori hazai kiegészítésekkel érvényesek a magyarországi vízilabda eseményeken. A

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben

Részletesebben

Az egyéni squash játékszabályai

Az egyéni squash játékszabályai 1 Az egyéni squash játékszabályai 2010. (1-8 Mellékletekkel) Érvényes: 2010. november 01-től 2 Tartalom 1. A játék 2. Pontozás rendszere 3. Bemelegítés 4. Adogatás 5. A labdamenet 6. A jó visszaütés 7.

Részletesebben

Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra

Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra 1. A bajnokság célja A városban

Részletesebben

Budapest, 2013. augusztus 21. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2013-2014.

Budapest, 2013. augusztus 21. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2013-2014. Budapest, 2013. augusztus 21. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2013-2014. FODISZ országos diáksport versenynaptár Sportág A verseny megnevezése Korcsoport

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF ) tartalmazzák a Guruló Egyetem Kft. (székhely: 1149 Budapest Róna u. 115/B 6.em. 1.a, adószám:

Részletesebben

Kispályás Labdarúgó Bajnokság. Versenyszabályzat

Kispályás Labdarúgó Bajnokság. Versenyszabályzat Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenyszabályzat 2011 Nevezés: Nevezhető minden olyan csapat, amely a hozzájárulási díjat és a versenyszervező által kiadott nevezési lapot határidőre beadta (határidő: első

Részletesebben

A LABDARÚGÁS JÁTÉKSZABÁLYAI 2014/2015

A LABDARÚGÁS JÁTÉKSZABÁLYAI 2014/2015 A LABDARÚGÁS JÁTÉKSZABÁLYAI 2014/2015 Fax: -222 7878 Internet: www.fifa.com A labdarúgás játékszabályai 2014/2015 Készült a FIFA és az International Football Association Board 2014. évi szabálykönyve alapján

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY NB I. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa

Részletesebben

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A Laser Force Aréna és a www.laserforce.hu weboldal ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (A TOVÁBBIAKBAN: FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK) 1. A Laser Force Aréna és a www.laserforce.hu portál tulajdonosának

Részletesebben

Erste Együtt. Érted! Programszabályzat

Erste Együtt. Érted! Programszabályzat Erste Együtt. Érted! Programszabályzat Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Erste Együtt. Érted név alatt programot hirdet az alábbi feltételekkel. 1) Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. (székhelye: 1138 Budapest, Népfürdő

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY NB I. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 2014/15 TANÉV VERSENYKIÍRÁS

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 2014/15 TANÉV VERSENYKIÍRÁS MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 2014/15 TANÉV VERSENYKIÍRÁS 1 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3. Telefon: (06-1) 460-6825 Fax: (06-1) 252-3296 E-Mail:

Részletesebben

Tisztelt Kosaras Barátunk!

Tisztelt Kosaras Barátunk! Tisztelt Kosaras Barátunk! Ebben az évben, úgy látszott, hogy nem tudjuk megrendezni, a Pest Megyei Utcai Kosárlabda Bajnokságot. Ennek okai, természetesen az anyagiakban kereshetőek. Támogatást, sehonnan

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség FEGYELMI SZABÁLYZAT

Magyar Labdarúgó Szövetség FEGYELMI SZABÁLYZAT Magyar Labdarúgó Szövetség Az MLSZ elnöksége a 21/2009. számú határozatával fogadta el. Az MLSZ elnöksége a 119/2009.(06.25.) számú határozatával módosította Az MLSZ Elnöksége a 69/2010. (04.14.) számú

Részletesebben

FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG

FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG 2011. ÉVI ALAPKIÍRÁS FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG TARTALOMJEGYZÉK Előszó... 2 Szabályzatok... 2 Általános vállalások... 2 Általános feltételek... 2 Licencek... 2 A Bajnokság

Részletesebben

Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetség Salgótarján, Bartók Béla út 10. T./F.: 06 32 432 077 E mail: nogradlasz@indamail.hu

Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetség Salgótarján, Bartók Béla út 10. T./F.: 06 32 432 077 E mail: nogradlasz@indamail.hu Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetség Salgótarján, Bartók Béla út 10. T./F.: 06 32 432 077 E mail: nogradlasz@indamail.hu A Labdar úgás Versenyszabályzatából, a Fegyelmi Szabályzatból és a Díjfizetési rendből

Részletesebben

BEVEZETÉS, IRÁNYELVEK

BEVEZETÉS, IRÁNYELVEK BEVEZETÉS, IRÁNYELVEK Az Inmark System Consulting Kft. szolgáltatási irányelveinek, általános szerződési feltételek létrehozásában és megvalósításában a következő szempontokat tartottuk szem előtt: Megbízható,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BEVEZETÉS, IRÁNYELVEK A Tárhely.Eu Kft. szolgáltatási irányelveinek, általános szerződési feltételek létrehozásában és megvalósításában a következő szempontokat tartottuk szem előtt: Megbízható, folyamatos

Részletesebben

SZERZŐDÉSKÖTÉS ELŐTTI TÁJÉKOZTATÓ

SZERZŐDÉSKÖTÉS ELŐTTI TÁJÉKOZTATÓ 1.) Általános adatok SZERZŐDÉSKÖTÉS ELŐTTI TÁJÉKOZTATÓ A vállalkozás neve: CD Galaxis Kft. Székhely, ill. üzlet címe, postacím: 1088 Budapest, Múzeum krt. 10. Üzlet általános nyitva tartási ideje: Hétfő-Péntek

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2011/2012 ÉVI VERSENYKIÍRÁSA. Támogatóink: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Campus Étterem,

Részletesebben

2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat. Párizsi Kaszinó

2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat. Párizsi Kaszinó 2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat Párizsi Kaszinó 1. PONT: A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Air France SA (a továbbiakban: a Szervező ; 126 748 775 euró törzstőkével, a Bobigny Cég- és Kereskedelmi

Részletesebben

Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Párom.hu online társkereső és közösségi szolgáltatást nyújtó weboldal, amelyen keresztül a regisztrált tagok bemutathatják magukat, egymással kapcsolatot teremthetnek

Részletesebben

FIA - ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

FIA - ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK FIA - ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK A General Prescriptions applicable to all FIA Championships, challenges, trophies and cups and to their qualifying competitions run on circuits, valamint a General Prescriptions

Részletesebben