LEGRAND KARÁCSONYI FACEBOOK KVÍZ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LEGRAND KARÁCSONYI FACEBOOK KVÍZ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZAT"

Átírás

1 LEGRAND KARÁCSONYI FACEBOOK KVÍZ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZAT KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL MINDENBEN EGYETÉRT! 1. KVÍZ JÁTÉK SZERVEZŐJE a. A kvíz nyereményjáték / továbbiakban : játék/ szervezője Legrand Magyarország Zrt. (székhely: 6600 Szentes, Ipartelepi út 14.; Cégjegyszám: , Adószám: ) (a továbbiakban: Szervező ). b. A játék lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat a Szervező által megbízott ügynökség, Open Communications Kft. (székhely: 1137, Budapest, Szent István park 16.; Cégjegyzékszám: ; Adószám: ) (továbbiakban Lebonyolító ) látja el. c. A játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a Legrand.hu/szoftverek_dokumentumok alatt, illetve a Facebook posztokban található játék linken. 2. Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték IDŐTARTAMA Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték november 27. napján 08 óra 00 perckor kezdődik, lezárására pedig a fődíj kisorsolásakor, december 21.-én 12:00-kor kerül sor. 3. JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, MENETE a. Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték során a résztvevőknek a játék 2. pontban megadott ideje alatt, Legrand Magyarország Facebook oldalán ( hetente feltett 1 kérdésre kell választ adniuk. A nyereményjáték 3 héten át, /hetente egy forduló/ összesen 3 fordulóból áll, mindegyik fordulóban 5 nyertes kerül kisorsolásra. A kérdés mind három esetben Legrand Zrt. által forgalmazott termékekkel kapcsolatos, a választ pedig a hu-marketing@legrandgroup.hu címre kell elküldeni. A fődíj sorsolásán azon játékosok vehetnek részt, akik mind három héten át részt vettek, és helyesen válaszoltak a nyereményjáték során.

2 Legrand Magyarország Facebook oldalán ( a posztok alatt közzétett válaszok nem vesznek részt a sorsolásban. b. Játékosoknak Legrand Magyarország oldalán a Tetszik/Like gombra kattintással követniük kell az oldalt az érvényes pályázáshoz. További feltétel a feltett kérdések megosztása a Megosztás/Share funkciók használatával. c. A nyereményjáték 3 fordulóból áll. Fordulónként különféle, a 6./e pontban feltüntetett díjak kisorsolása történik. Akik mind három fordulóban helyesen válaszolnak, automatikusan részt vesznek a fődíj sorsolásán. d. Szervező egy résztvevőtől, egy fordulóban, a feltett kérdésre vonatkozólag csak egy beküldött választ vesz figyelembe. Több válasz érkezése esetén Szervező az első választ veszi figyelembe. A beküldött válaszok utólag nem szerkeszthetők és nem módosíthatók. e. Sem Szervezőt, sem Lebonyolítót nem terheli semminemű felelősség az információ sikertelen elküldése, hibás elküldése, késedelmes elküldése vagy megsemmisülése esetén, beleértve, de nem kizárólagosan a műszaki problémákat, sérüléseket és hibákat, melyek hatással lehetnek a résztvevők nyereményjátékra történő pályázására. 4. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK a. A játékban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal, és lakcímkártyával - kizárás hatálya, illetve a 4./c. pontban meghatározott személyek körébe nem eső - cselekvőképes magyar állampolgár, /természetes személy/ ( Játékos vagy Résztvevő ) vehet részt. b. pályázhat továbbá az a személy, aki a játék 2. pontban írt időtartama alatt, i. Legrand Magyarország Facebook oldalon elérhető Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték során, a beküldött válasszal együtt a következő érvényes és valós adatait megadja: név, cím. A válasz elküldésével Játékos elismeri, hogy áttanulmányozta és elfogadja jelen Játékszabályzatban írt valamennyi feltételt, mellyel egyben hozzájárul adatainak a jogszabályok, valamint jelen Játékszabályban írtak szerinti kezeléséhez is. Legrand Zrt. kijelenti, hogy a Játék során megadott személyes adatokat a sorsolás céljaira használja fel. Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték játékban való részvétel önkéntes és ingyenes, a válaszadással egyben Jelen Részvételi feltételek és szabályzat elfogadása is megtörténik. c. A játékból ki vannak zárva: a lebonyolításban részt vevők, egyéb közvetlen közreműködők és a Ptk. által meghatározott közeli hozzátartozóik.

3 5. Szervező a játék bármely szakaszában jogosult kizárni azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen részvételi feltételeknek, továbbá Szervező az alábbi esetekben zár ki Játékosokat: a. Szervező a nem valós adatokkal résztvevőket automatikusan kizárja. b. Kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a játék bármelyik szakában,- a nyeremények átadása előtt adataik törlését kérik vagy a nyeremény átadásakor személyi igazolványukkal, jogosítványukkal vagy útlevelükkel jogosultságukat az átvételekor igazolni nem tudják, vagy nem akarják, illetve adataik nem egyeznek a megadott adataikkal. c. Játékosok a rendelkezésre bocsátott adataik alapján kerülnek azonosításra. Az adatok esetleges változásaiból eredő, Szervező vagy Lebonyolító érdekkörén kívül eső,- valamint technikai problémákért (különösen, de nem kizárólag adatok megváltozása, stb.) Szervezőt és Lebonyolítót semmilyen felelősség nem terheli. d. Szervező kizárólag azokat a megfejtéseket tekinti érvényesnek, amelyeket játékosok a hu-marketing@legrandgroup.hu címre küldenek be a játék időtartama alatt. Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték -ban való részvétel továbbá akkor tekinthető teljesnek és érvényesnek, ha jelen Játékszabályzatban meghatározott valamennyi feltételt maradéktalanul teljesíti. e. A válaszok beküldésével Játékos tudomásul veszi, hogy Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn vagy Lebonyolítón kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, a hálózati leterheltség, a hálózati torlódás, a lefedettség, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. Szervező és Lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár. f. A beküldött válaszokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése szempontjából Szervező megvizsgálja, és amennyiben azok megfelelnek a kiírásnak és a Játékszabályzatban írtaknak, érvényesnek tekintendők, ellenkező esetben a kitöltést érvénytelennek nyilvánítja. g. Az érvénytelen pályázatról és a kizárásról, az okok feltüntetése mellett Szervező e- mailben értesíti az érintett Játékost. 6. A NYERTES MEGÁLLAPÍTÁSA, A NYEREMÉNY a. A nyeremények sorsolásának időpontjai: I óra a sorsoláson a :00 és :00 között beérkezett helyes megfejtések beküldői vesznek részt. II óra - a sorsoláson a :00 és :00 között beérkezett helyes megfejtések beküldői vesznek részt.

4 III óra - a sorsoláson a :00 és :00 között beérkezett helyes megfejtések beküldői vesznek részt. IV. Fődíj: óra a sorsoláson azon helyes megfejtők vesznek részt, akik mind három fordulóban feltett kérdésre helyesen, és fenti határidőket betartva válaszoltak b. A játék nyerteseit fordulónként 5/öt Szervező által megbízott Lebonyolító véletlenszerűen, online sorsolással választja ki az érvényesen pályázók közül. Az első 3 fordulóban összesen 15 /tizenöt/ db nyereménycsomag-, míg a negyedik, utolsó fordulóban a fődíj kerül kisorsolásra. A sorsoló bizottság, amely a fentebb jelzett napokon és időben Lebonyolító cég székhelyén ül össze, a sorsolásokról jegyzőkönyvet vesz fel, amelyet a bizottság tagjai a sorsolásokat követően aláírásukkal hitelesítenek. Jegyzőkönyvbe kell foglalni a nyertesek nevét, címét, továbbá rögzíteni kell az egyes nyertesekre vonatkozó nyereményt. A jegyzőkönyv a résztvevők feltüntetésével, 2 db eredeti aláírással ellátva, egy példányban Szervezőnek, míg további egy példányban Lebonyolítónak kerül átadásra. Sorsolási bizottság tagjait Lebonyolító jelöli ki és vezeti fel a sorsolási jegyzőkönyvbe. c. A sorsolás nyertesei ajándékcsomagokat kapnak Legrand Zrt-től, a 6./e. pontban specifikáltak alapján (összesen 16 db termékcsomag kerül kisorsolásra). d. A sorsolásról készült jegyzőkönyvet Szervező és Lebonyolító a évi C. törvény (számviteli törvény) 169. (2) bekezdésének rendelkezései alapján 8 évig köteles megőrizni. e. Nyeremények: I. 1. Játék: Bögre + Póló + USB szivargyújtó (5 darab csomag) II. 2. Játék: USB töltő + polár pulóver (5 darab csomag) III. 3. Játék: Valena Life pendrive + új 3 funkciós kábel (5 darab csomag) IV. 4. Fődíj: Kávéfőző + 2 db bögre + 1 doboz kávé (1 csomag) f. A Nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. Szervező csak azt a személyt tekinti Nyertesnek, aki érvényes pályázással vett részt a Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték -ban, és akinek személye és megadott címe valós, beazonosítható és megegyező a Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték -ban pályázott személlyel, ellenkező esetben a játékból kizárja, nyereményre nem jogosult. g. Amennyiben a kiválasztott nyertes nem felel meg a jelen játékszabályban meghatározott feltételeknek, úgy Szervező jogosult arra, hogy a nyeremény átadását megtagadja, vagy a már átadott nyereményt visszakövetelje. Ezen esetben Szervező a Nyeremény tekintetében új sorsolást nem ír ki, nem szervez. h. A g./ pontban foglalt szabályt kell megfelelően alkalmazni abban az esetben is, ha az értesítését követő 30 naptári napon belül a nyertes nem elérhető, vagy amennyiben a nyereményre nem tart igényt.

5 7. NYERTESEK ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNY ÁTADÁSA i. Szervező a 6./a.- pontban írt sorsolások napján a Nyerteseket -ben értesíti és Facebookon posztolja a nyertesek nevét, valamint azok nyereményét. j. A nyeremény átvételével kapcsolatban Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték szervezője, Legrand Zrt. a sorsolást követően felveszi a kapcsolatot a nyertesekkel szükség esetén telefonon is egyeztet velük. A nyertesek magukat, valamint a jelen játékszabályzat feltételeinek, különösen a 3. pontban ( Részvételi feltételek ) foglaltaknak való megfelelést az átvételkor úgy tudják igazolni, hogy Szervező részére személyi igazolványukkal, vagy más, személyazonosság igazolására alkalmas okmánnyal igazolják személyazonosságukat. Amennyiben a nyertesek ehhez nem adják meg a szükséges adatokat, a nyereményt részükre Szervező nem adja át, nyereményre nem jogosultak. /f.alpont/ A nyereményt terhelő közterhek tekintetében Legrand Zrt. vagy a játék lebonyolítója a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően a nyeremény átadásakor kérheti a nyertesek adószámát és egyéb azonosítóit. Amennyiben a nyertes nem adja meg a szükséges adatokat, Legrand Zrt. nem tudja átvállalni a nyereményre vonatkozó nyereményt terhelő közterheket, azt Nyertes köteles bejelenteni a NAV-hoz és a közterhet megfizetni. k. A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremények átadására az értesítést követő 30 naptári napon belül sor kerüljön. l. Szervező a Nyeremény átvételének lehetőségét az alábbiak szerint tudja biztosítani: i. Személyes átvétel Szervező budapesti irodájában, hétköznaponként 10 óra és 16 óra között. Cím: Legrand Kereskedelmi Iroda, 1097 Budapest, Gubacsi út 6. B épület 3. emelet. ii. A nyeremény átadása Legrand Zrt. területi képviselője által, amennyiben ez iránti igényét Nyertes az értesítést követően jelzi. Nyertesnek ez esetben közölnie kell lakcímét. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes Játékos nem tesz eleget, és így a Nyeremény c. pontban írt határidőn belül történő átadás meghiúsul, úgy ezen körülmény Szervező terhére nem értékelhető. Szervező a Nyeremény átvételére újabb lehetőséget nem tud biztosítani. Ezen nem várt esetben Szervező a Nyeremény tekintetében új sorsolást nem ír ki, nem szervez. m. A Szervező kizárja a Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték játékból azt a Nyertest, akinek részére a Nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Pályázatában, illetve az Értesítés visszaigazolásában megadott személyes adatai /vagy bármely adata/ nem valósak, hiányosak vagy tévesek, illetőleg Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen szabályzatban leírt személyi feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően Szervezőt és Lebonyolítót semmilyen felelősség nem terheli. Pótjátékos nem kerül kisorsolásra.

6 8. ADÓZÁS, KÖLTSÉGEK A Nyereményhez tartozó SZJA és egyéb fizetési kötelezettséget Szervező viseli- kivéve a 7. i./alpontban írt esetet. Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további nevesített kötelezettség nem terheli. 9. SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE a. Szervező, illetőleg a képviseletében eljáró Lebonyolító ügynökség az adatkezelés során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény ( Infotv. ) rendelkezéseinek megfelelően jár el. Az egyértelműség érdekében rögzítjük, hogy az adatokat Szervező saját magának gyűjti. b. A törvényben előírtaknak megfelelően az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást a évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 20. (4) értelmében az alábbi módon hozzuk nyilvánosságra: iii. Az adatgyűjtés ténye: Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték során a jelen játékszabályzatban foglaltak szerint Szervező adatokat gyűjt és azokat kizárólagosan Lebonyolító részére nyújtja át, teszi megismerhetővé. iv. Az érintettek köre: A jelen játékszabályzat 4. pontjában ( Részvételi feltételek ) meghatározott, Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték résztvevő személyek. v. Az adatgyűjtés célja: Jelen játékszabályzatban meghatározott Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték lebonyolítása, nyertesek kiválasztása, személyük azonosítása, valamint az esetleges nyereményt terhelő közterhek megfizetésével járó kötelezettségek teljesítése. vi. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Az adatokat az 1. pontban meghatározott Szervező és a lebonyolítással megbízott ügynökség Lebonyolító kezeli, ismeri meg, illetve dolgozza fel. vii. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak és jogorvoslati lehetőségeinek ismertetése: Nyertes a évi CXII. törvényben (Infotv.) biztosított egyéb jogain túlmenően, azokat nem korlátozva a fenti időtartam alatt jogosult az adatkezelésről felvilágosítást, a személyes adatainak módosítását, illetve az adatkezelés megszüntetését kérni. A sorsolást megelőzően törölt személyes adatok esetén játékos értelemszerűen nem vesz részt a sorsoláson. Az ilyen tárgyú kéréseket szervező Legrand Zrt. (6600 Szentes, Ipartelepi út 14.) címére vagy ben a hu-marketing@legrandgroup.hu címre kell írásban eljuttatni. viii. Szervező a jelen nyereményjátékhoz kapcsolódó adatvédelmi nyilvántartási azonosító iránti kérelmét a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz benyújtotta. Szervező nyereményjátékra vonatkozó adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-91155/2015. Szervező nyilatkozik, hogy az adatok kezelése mindenben megfelel az információs önrendelkezési

7 jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvényben foglalt valamennyi rendelkezésnek. ix. Nyertes Játékos a játékszabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy nyereménye átvételéről Szervező, vagy képviselője fényképet készítsen, melyet Szervező a jelen nyereményjáték lezárása után is felhasználhat saját Facebook illetve weboldalán. x. Az adatkezelés időtartama: 2015.november 30. 8:00-tól december :00-ig bezárólag. 10. VEGYES RENDELKEZÉSEK, FELELŐSSÉG a. A kitöltések hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), a Nyeremény átadásának késedelméért, ill. az átadás során keletkezett károkért Szervező és Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal. b. Amennyiben nyertes Játékos az értesítéstől számított 30 naptári napon belül akadályoztatását nem jelzi, és nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban Szervezőtől nem követelheti. c. Ha Játékos a kitöltés közben bezárja a böngésző ablakot vagy, ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért Szervező és Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal. d. Szervező és Lebonyolító kizárja a felelősségét az levelezőrendszer rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse. e. Bármely vitás kérdésben Szervező döntése az irányadó. Szervező bármely, a jelen Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték kapcsolatos, és jelen Játékszabályzatnak megfelelő döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető. f. Játékos saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek nem vesznek részt a Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték az általa használt felhasználói fiók útján, illetve Szervező, vagy Játékos levelezési rendszere illetéktelen személyek által jogtalan beavatkozással ismertté válhatnak, ezért Játékos tudomásul veszi, hogy Szervező ilyen esetek bekövetkezése esetén kizárja felelősségét. Játékos a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével Szervező számára okozott kárért teljes felelősséggel tartozik. g. Szervező és Lebonyolító nem felel, és kizár minden kártalanítási, kártérítési és egyéb igényt Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték során, a Nyeremény esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért; károkért, veszteségekért, ide nem értve a szándékosan vagy súlyos gondatlansággal okozott, Játékosnál felmerülő károkért való felelősséget.

8 h. Szervezőt és Lebonyolító a nyereményekkel kapcsolatban azok átadásán és a jelen Játékszabályzatban foglaltakon túl semmilyen felelősség nem terheli. 11. Szervező fenntartja a jogot, hogy Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték feltételeit indokolás nélkül módosítsa, ide értve a Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték megszüntetését is, különösen, de nem kizárólagosan, ha ezt a Pályázók létszáma, az érvénytelen vagy kizárt pályázatok száma indokolja. Amennyiben Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merülne fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje. 12. Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték lebonyolítása és az abban való részvétel a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően történik. Amennyiben a szabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy arra a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezései az irányadóak. Amennyiben Legrand - Karácsonyi Facebook Kvíz Nyereményjáték vagy pedig jelen szabályzattal kapcsolatban bármilyen további kérdés felmerül, úgy kérjük, az alábbi humarketing@legrandgroup.hu címen továbbítsák. Kelt: Budapest, november. 25. Legrand Magyarország Zrt. Szervező

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKAT ELFOGADOD.

Részletesebben

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj!

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN,

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat

Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... Játékszabályzat 1. A nyereményjáték szervezője Az élet egy játék vagy a játék egy Élet... nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Exeltis Magyarország

Részletesebben

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt.

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt. Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője 1.1 A Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a More Mare d.o.o

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T M T V A N E M Z E T E K L I G Á J A J Á T É K! H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T 1. A nyereményjáték szervezője: Az MTVA Nemzetek Ligája játék! (a továbbiakban: Játék) szervezője a Médiaszolgáltatástámogató

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának A FBAMSz 2018. évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2018. július 3. - 2018. szeptember 7. 1. A játék szervezője A Független Biztosítási Alkuszok

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben

A Netrisk.hu Zrt. Keressen félmilliót nyaralás közben! című utasbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

A Netrisk.hu Zrt. Keressen félmilliót nyaralás közben! című utasbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Zrt. Keressen félmilliót nyaralás közben! című utasbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017.06.19. - 2017.08.20. 1. A játék szervezője A Keressen félmilliót nyaralás

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

vannet nyereményjáték részvételi feltételei

vannet nyereményjáték részvételi feltételei vannet nyereményjáték részvételi feltételei Kérjük, az INFINITE csomag megrendelése előtt figyelmesen olvassa el a vannet nyereményjáték részvételi feltételeit! A vannet nyereményjáték szervezője az RG

Részletesebben

SOHA NE IGYÁL, HA VEZETSZ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

SOHA NE IGYÁL, HA VEZETSZ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA SOHA NE IGYÁL, HA VEZETSZ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ.

Részletesebben

Az A lomotthon a kika-bo l elneveze sű nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei

Az A lomotthon a kika-bo l elneveze sű nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei Az A lomotthon a kika-bo l elneveze sű nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Kft. Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője 2018. 12. 13. 2019. 03. 31. A Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjáték

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt A Netrisk.hu Zrt. Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017. 10. 24. 2017. 11. 26. 1. A Játék szervezője A Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjáték

Részletesebben

A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017.12.19-2018.03.31. Az Ez a nyerő pálya! Promóciós Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Bonduelle stafetarecept nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

Bonduelle stafetarecept nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA Bonduelle stafetarecept nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának

Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2016. 11. 02. 2017. 01. 01. 1. A játék szervezője Az Ügyfélből milliomos nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

Nyerő íz NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

Nyerő íz NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Nyerő íz NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1 A Nyerő íz elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sága Foods Zrt. (székhely: 9600 Sárvár, Soproni u. 15.) ( Szervező

Részletesebben

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM ÚJ WEBOLDAL NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM ÚJ WEBOLDAL NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM ÚJ WEBOLDAL NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat

Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat 1. A nyereményjáték szervezője, lebonyolítója, adatkezelője, adatfeldolgozója A Nálunk hét nap a gyereknap! nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

Év végi Ajándékeső az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával

Év végi Ajándékeső az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával Év végi Ajándékeső az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Év végi nyereményeső az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával elnevezésű

Részletesebben

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI A Tudj meg többet a vízről! elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: Játék )

Részletesebben

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány (székhely:

Részletesebben

Utazzon a legújabb ipad Mini 4-re! című nyereményjátékának

Utazzon a legújabb ipad Mini 4-re! című nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. és az Utazom.com Kft. Utazzon a legújabb ipad Mini 4-re! című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2016.07.21 2016.08.05. 1. A Játék szervezői Az Utazzon a legújabb ipad

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

VALENTIN-NAPI KVÍZ ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

VALENTIN-NAPI KVÍZ ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA VALENTIN-NAPI KVÍZ ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A VALENTIN-NAPI KVÍZ elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a FERRERO MAGYARORSZÁG KFT: (székhely:1133

Részletesebben

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM KARÁCSONYI RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM KARÁCSONYI RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM KARÁCSONYI RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A Játék szervezője: Szépművészeti Múzeum (székhelye: 1146 Budapest, Dózsa György út 41.), a továbbiakban Szervező

A Játék szervezője: Szépművészeti Múzeum (székhelye: 1146 Budapest, Dózsa György út 41.), a továbbiakban Szervező A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: MÚZÉJ-KVÍZ A Játék szervezője: Szépművészeti Múzeum (székhelye: 1146 Budapest, Dózsa György út 41.), a továbbiakban Szervező A nyereményeket biztosítják:

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Van az úgy, hogy a ház kinövi a biztosítást

Van az úgy, hogy a ház kinövi a biztosítást A Netrisk.hu Zrt. Van az úgy, hogy a ház kinövi a biztosítást lakásbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017.05.03. 2017.07.02. 1. A Játék szervezője A Van az úgy, hogy a ház kinövi

Részletesebben

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték megnevezése: Orbit White A nyereményjáték szervezője: Wrigley Hungária Kft. (1025 Budapest, Cseppkő köz 3.)

Részletesebben

A Netrisk.hu Zrt. Tavaszi kiruccanás nyereményesővel Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

A Netrisk.hu Zrt. Tavaszi kiruccanás nyereményesővel Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Zrt. Tavaszi kiruccanás nyereményesővel Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője 2017.04.26-2017.06.04. A Tavaszi kiruccanás nyereményesővel Promóciós

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

VALENTIN NAPI NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

VALENTIN NAPI NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA VALENTIN NAPI NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRT. 1. A JÁTÉK

Részletesebben

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat Hivatalos Részvételi és Programszabályzat I. A Program szervezője Az "Idén az ünnepelt adja az ajándékot! promóció (a továbbiakban: Program) szervezője HENKEL Magyarország Kft. (székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

(a) a oldalon (a továbbiakban: Weboldal ) Facebook azonosítójával bejelentkezik és

(a) a  oldalon (a továbbiakban: Weboldal ) Facebook azonosítójával bejelentkezik és SZENTKIRÁLYI TEHETSÉGPROGRAM NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ.

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

NYERJEN KÜLÖNLEGES ITALVÁLOGATÁST - RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYERJEN KÜLÖNLEGES ITALVÁLOGATÁST - RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT NYERJEN KÜLÖNLEGES ITALVÁLOGATÁST - RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A JÁTÉKOK SZERVEZŐJE A NYERJEN KÜLÖNLEGES ITALVÁLOGATÁST játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely:

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

NYERJ ÁLLATELEDELT KEDVENCEDNEK - RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYERJ ÁLLATELEDELT KEDVENCEDNEK - RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT NYERJ ÁLLATELEDELT KEDVENCEDNEK - RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A JÁTÉKOK SZERVEZŐJE A Nyerj állateledelt kedvencednek játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely:

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

Ismerd meg a MyMenu-t és nyerj egy Huawei Ascend Mate készüléket játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Ismerd meg a MyMenu-t és nyerj egy Huawei Ascend Mate készüléket játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Ismerd meg a MyMenu-t és nyerj egy Huawei Ascend Mate készüléket játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Álomcsapat nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Álomcsapat nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Álomcsapat nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Hivatalos Részvételi- és Programszabályzat

Hivatalos Részvételi- és Programszabályzat Hivatalos Részvételi- és Programszabályzat I. A Program szervezője Az "Idén az ünnepelt adja az ajándékot! promóció (a továbbiakban: Program) szervezője HENKEL Magyarország Kft. (székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

MEDIA MARKT, AZ ÉRVELJ ÚGY, MINT SOHA! ÜZENŐFALI NYEREMÉNYJÁTÉK részvételi feltételei és szabályzata

MEDIA MARKT, AZ ÉRVELJ ÚGY, MINT SOHA! ÜZENŐFALI NYEREMÉNYJÁTÉK részvételi feltételei és szabályzata MEDIA MARKT, AZ ÉRVELJ ÚGY, MINT SOHA! ÜZENŐFALI NYEREMÉNYJÁTÉK részvételi feltételei és szabályzata KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "No-Frost" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az " No-Frost" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója a Gorenje

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

Előrelátó program EgészségPárbaj online promóció

Előrelátó program EgészségPárbaj online promóció Előrelátó program EgészségPárbaj online promóció Versenyszabályzat, nyereményjáték részvételi feltételei és játékszabályzata Generali Biztosító Zrt. Levelezési cím: 7602 Pécs, Pf. 888 Telefonos ügyfélszolgálat:

Részletesebben

NYERŐ HÍRLEVÉL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

NYERŐ HÍRLEVÉL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI NYERŐ HÍRLEVÉL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1.

Részletesebben

INTERNETES VÁSÁRLÁS HETE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

INTERNETES VÁSÁRLÁS HETE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA INTERNETES VÁSÁRLÁS HETE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A www.internetesvasarlashete.hu weboldalon futó Internetes Vásárlás Hete nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból.

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. MIRE ELÉG 2 NAP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Mire elég 2 nap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője: Sony Mobile Hungary

Részletesebben

Cukrom.hu Adventi nyereményjáték Verseny- és részvételi szabályzat

Cukrom.hu Adventi nyereményjáték Verseny- és részvételi szabályzat Cukrom.hu Adventi nyereményjáték Verseny- és részvételi szabályzat KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ, VALAMINT HA

Részletesebben

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata Sensodyne promóció Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1 PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1. A Sensodyne promóció nyereményjáték ( Promóció ) szervezője a GlaxoSmithKline- Consumer Kft. (1124 Budapest,

Részletesebben

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A 30 000 FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám:

Részletesebben

A Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Hungexpo Zrt. Budapest Boat Show 2016 Facebook Nyereményjáték elnevezéssel új nyereményjátékot

Részletesebben

A Merj meghitt kara csonyt a lmodni! elneveze su nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei

A Merj meghitt kara csonyt a lmodni! elneveze su nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei A Merj meghitt kara csonyt a lmodni! elneveze su nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ

Részletesebben

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása Adószám: 108 39089-2-44 Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása I. A nyereményjáték megnevezése: Tiszta a levegő! nyereményjáték II. III. IV.

Részletesebben

BlackBerry Játék a Facebook közösségi portálon

BlackBerry Játék a Facebook közösségi portálon BlackBerry Játék a Facebook közösségi portálon Kérjük, olvassa el figyelmesen a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. Facebook közösségi portálon megrendezésre kerülő BlackBerry Játéknak (a továbbiakban:

Részletesebben

VAN EGY JÓ SZTORID? NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

VAN EGY JÓ SZTORID? NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA VAN EGY JÓ SZTORID? NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1.

Részletesebben

ORIENTALE LUMEN NYEREMÉNYJÁTÉK 1900 LÁJK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ORIENTALE LUMEN NYEREMÉNYJÁTÉK 1900 LÁJK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ORIENTALE LUMEN NYEREMÉNYJÁTÉK 1900 LÁJK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az ORIENTALE LUMEN NYEREMÉNYJÁTÉK 1900 LÁJK elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A promóció szervezője A Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK Szervező: A Nyeremény felajánlója: A jelen játékszabályzattal érintett nyereményjáték megnevezése: A jelen játékszabályzat közzétételének helye: A Nyereményjáték

Részletesebben