I. Bankszámla-fizetési számla, bankkártya, hitelkártya alapvető különbségek II. A bankszámla kiválasztásának fő szempontjai III. A szolgáltatóváltás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "I. Bankszámla-fizetési számla, bankkártya, hitelkártya alapvető különbségek II. A bankszámla kiválasztásának fő szempontjai III. A szolgáltatóváltás"

Átírás

1

2 I. Bankszámla-fizetési számla, bankkártya, hitelkártya alapvető különbségek II. A bankszámla kiválasztásának fő szempontjai III. A szolgáltatóváltás jelentősége IV. Hogyan válasszunk bankkártyát? V. Mit tegyünk, ha elvesztettük a bankkártyát? VI. Az egyoldalú szerződésmódosítás lehetősége a felmondás joga VII. Kérdések

3 Bankszámla-fizetési számla, bankkártya, hitelkártya alapvető különbségek

4 Amikor a hétköznapi értelemben véve valakinek bankszámlája (amely csak egy gyűjtőfogalom) van, akkor ezt egyszerre úgy is kell érteni, hogy fizetési számlával rendelkezik ez utóbbi egyben bővebb tartalmú jelentéssel is bír Fizetési számla: fizetési műveletek teljesítésére szolgáló, a pénzforgalmi szolgáltató egy vagy több ügyfele nevére megnyitott számla, ideértve a bankszámlát is.

5 A bankszámlaszerződés kifejezés használatos szintén a gyakorlatban. Ennek új és egyben hivatalos, helyes megnevezése már: keretszerződés. Keretszerződés: a pénzforgalmi szolgáltató és az ügyfél között létrejött olyan a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtására vonatkozó megállapodás, amely egy adott időszakra vonatkozóan meghatározza a keretszerződésen alapuló fizetési megbízások, illetve fizetési műveletek lényeges feltételeit, ideértve a fizetési számla megnyitását is.

6 A bankkártya készpénz-helyettesítő fizetési eszköznek minősül, amelyről az említett keretszerződésben rendelkeznek. Készpénz-helyettesítő fizetési eszköznek minősül a pénzforgalmi szolgáltató és az ügyfél közötti keretszerződésben meghatározott olyan személyre szabott dolog vagy eljárás, amely lehetővé teszi az ügyfél számára a fizetési megbízás megtételét.

7 Újabb tévhit, hogy a fizetési számla megnyitása szükségszerűen együtt jár a bankkártya rendelkezésre bocsátásával. Oka: hazánkban a kibocsátott kártyák többsége úgynevezett betéti kártya (debit kártya) a hétköznapokban a fogyasztók ezzel találkoznak a legnagyobb számban E kártyatípusra az a jellemző, hogy a fogyasztó fizetési számla nyitása esetén kaphatja csak meg. A fogyasztó a bankkártya segítségével is kezeli többek közt ekkor a fizetési számlát: készpénzt vesz fel, vásárol, stb.

8 A pénzforgalmi szolgáltatók nem csupán bankkártya-szerződést, hanem keretszerződést is megkötnek a fogyasztóval, amely már a fizetési számlára vonatkozik (a bankkártya-szerződés a keretszerződés része). A keretszerződés alapján megnyitott fizetési számla szolgál a pénzforgalmi műveletek lebonyolítására, amelynek egyik eszköze az említettek szerint a bankkártya.

9 A bankkártyákkal ellentétben a hitelkártyához nem kell, hogy kapcsolódjon egy keretszerződés hitelkártya-szerződés kerül ennek megfelelően megkötésre hitelszámlája lesz a fogyasztónak Ez alapján a fogyasztó rendelkezésére áll a szerződésben meghatározásra került hitelkeret, amelyet ha felhasznál például vásárlásra vagy készpénz-felvételre, akkor a vonatkozó összeg erejéig megkötött kölcsönszerződésről beszélünk. Rendszerint már csak a rendelkezésre állás - hoz is külön díj kapcsolódik.

10 A bankszámla kiválasztásának fő szempontjai

11 A pénzforgalmi szolgáltatók jellemzően csomagokban ( bankszámlacsomag ) kínálják termékeiket, azaz egyszerre kínálnak bankkártya-, sms-, netbank-szolgáltatást, biztosítást, stb. Épp ezért a különféle szolgáltatói ajánlatok megválasztásakor célszerű tudatosan eljárni és ennek eredményeként megválasztani a csomagot, sorra véve a kínált szolgáltatásokat, valamint azok költségeit.

12 Készpénzfelvétel gyakorisága. Átutalások gyakorisága, összege. A várható jóváírások összege és gyakorisága. Személyes vagy elektronikus ügyintézést szeretnénk-e. Bankkártya-használatra vonatkozó igény és annak gyakorisága.

13 Ezeket szintén érdemes felmérni már a számlacsomag megválasztása előtt. A költségeknek különböző típusai vannak. Rendszeres költségek, például: havi számlavezetési díj. Eseti költségek, például: átutalás díja, készpénzfelvétel költsége. Bizonyos költségeket akkor is meg kell fizetni, ha nem is használja a fogyasztó a számlát ilyen a számlavezetési díj

14 Bizonyos szolgáltatók eleve kedvezményes csomagokat kínálnak és például 0 Ft-os számlavezetési díjat kínálnak adott feltételek (például, ha havonta adott összeg jóváírásra kerül a számlán) teljesülése esetén. Ezeknek is érdemes utána nézni, mivel ha az adott hónapban a vonatkozó feltétel nem teljesül, a kedvezményes díjból például akár havi több ezer forintos összeg lesz elvész a kedvezmény

15 A szolgáltatóváltás jelentősége

16 A Consumers International (Fogyasztók Világszervezete) 2012-ben közzétett tanulmánya a pénzügyi szolgáltatásokról: Európában a as években mindössze a fogyasztók 9 %-a élt a pénzügyi szolgáltatóváltás lehetőségével, holott ugyanez a szám a biztosítóváltások kapcsán 25 %, míg az internetszolgáltatók esetén 22 %. Ausztráliában pedig a megkérdezett banki ügyfelek összesen 7.6 %-a hagyta ott régi bankját egy új miatt.

17 Sokan attól tartottak, hogy a számláik lezárásának, valamint számlájuk adatainak a másik intézményhez történő továbbításának közvetlen költségei magasak lesznek: így féltek e lehetőséggel élni. A fogyasztók gyakran azt gondolták, hogy szolgáltatóváltás esetén az addig már teljesített befizetéseik egy része elvész vagy pedig egyéb költségekkel csökkentik azokat.

18 A fogyasztók által jelzett aggályok nem jellemzőek. Célszerű ezért mind a számlanyitás előtt, mind pedig azt követően összehasonlítani a pénzforgalmi szolgáltatók különböző ajánlatait.

19 A szolgáltatóváltással éves szinten akár tízezer forintokat is spórolhat a fogyasztó. Mérvadó a számlacsomag megválasztása során a bankolási szokások felmérése ismét, azaz, hogy mire is szeretné a fogyasztó használni a csomagot. Szolgáltatóváltás előtt célszerű felmérni annak a szolgáltatónak a termékeit először, amellyel a fogyasztó szerződésben van.

20 Háttér: A Magyar Bankszövetség elnökségének 6/2009. ajánlása a bankváltási eljárásról Lényege: a kiválasztott új pénzforgalmi szolgáltató lesz az új kapcsolattartó a régi szolgáltatóval és ez alapján eljár a fogyasztó nevében és helyette a fizetési számlához tartozó fizetési megbízások áthozatala során. Ilyen fizetési megbízások például: rendszeres átutalások, csoportos beszedések.

21 Az egyszerűsített bankváltási eljárással a fogyasztó akkor tud élni, ha a jelenlegi, valamint a kiválasztott új szolgáltató is elismerte magára nézve a Bankszövetség ajánlását. A magyar pénzpiaci szereplők többsége ugyanakkor ehhez csatlakozott.

22 A kiválasztott, új pénzforgalmi szolgáltatónál lehet kezdeményezni külön formanyomtatványon az egyszerűsített bankváltást. A folyamat körülbelül egy hónapot vesz igénybe, az új szolgáltató értesíti a korábbi fizetési számlavezetőt: ez utóbbi a kérelmet vagy elfogadja vagy elutasítja. Elfogadás esetén az új számlavezető rendszerében hét munkanapon belül beállításra kerülnek a korábbi fizetési megbízások.

23 A hitelintézeti betétek befagyása esetén az Országos Betétbiztosítási Alap kártalanítja a betéteseket. Összeghatár: személyenként és hitelintézetenként összevontan legfeljebb EUR-nak megfelelő összeg. A védettség kiterjed a tőkére és a kamatokra a kártalanítási plafon ez esetben is EUR, ennél magasabb összeg nem fizethető ki

24 Az OBA által nyújtott biztosítás csak a névre szóló betétre terjed ki. Az OBA által nyújtott biztosítás kiterjed minden olyan betétre, amelyet június 30-ig jogszabályban vállalt állami garancia, illetve állami helytállás nélkül, valamint június 30-át követően állami garancia nélkül az OBA-ban tagsággal rendelkező hitelintézetnél helyeztek el.

25 Az OBA által nyújtott biztosítás kiterjed az június 30-ig sorozatban értékpapírszerűen kibocsátott vagy forgalomba hozott betéti okiratra, tekintet nélkül annak elnevezésére. Az június 30-át megelőzően kötött betétszerződések alapján elhelyezett állami garanciával (helytállással) biztosított betétekbe az június 30-át követően teljesített új befizetés a törvény rendelkezéseinek megfelelően az OBA által biztosított.

26 Bizonyos ügyfelek (például: állam, önkormányzatok) betéteire a védettség nem terjed ki, további kivételek, példa: ha a szokásosnál nagyobb kamatozású a betét vagy az pénzmosásból származik. A kártalanításért a fogyasztónak nem kell külön díjat fizetnie, az ingyenes. Kártalanítási eljárás általában húsz munkanap alatt lezajlik, kivételes esetben meghosszabbítható Európai Unió-szerte egységes szabályozás érvényesül a betétesek védelmére vonatkozóan.

27 Hogyan válasszunk bankkártyát?

28 A kártya használatának tervezett helye (külföld vagy belföld). A külföldi használat lényegesen drágább lehet. A használat gyakorisága a fizetendő díjakat, költségeket befolyásolhatja A használatért fizetendő éves díj, valamint egyéb költségek mértéke.

29 A kondíciók rendszerint pénzforgalmi szolgáltatónként változnak. Körültekintő eljárás szükséges ebben az esetben is, mivel számtalan költség- és díjnemet tartalmazhat a keretszerződés, illetve az általános szerződési feltételek.

30 Egyenleglekérdezés díja, mobiltelefon-feltöltés díja, PIN-kód cseréjének díja, fedezethiány miatt meghiúsult készpénzfelvétel díja, fő- és társkártya éves díja, pótkártya díja, letiltási díj, sürgősségi kártyacsere díja, cserekártya kézbesítési díja, készpénzfelvételi díj.

31 Egy naptári hónapban a fogyasztó jogosult legalább kétszer arra, hogy a készpénzkifizetés vagy Magyarországon elhelyezett automata bankjegykiadó gépből történő készpénzfelvétel számára díjtól és költségtől mentes legyen. A készpénzfelvétel és a készpénzkifizetés összegét össze kell adni a százötvenezer forintot meg nem haladó rész felvétele lesz ingyenes a fogyasztó számára

32 16. életévét betöltött, Magyarországon lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező fogyasztó jogosult ezt igénybe venni, aki a pénzforgalmi szolgáltató pénzforgalmi szolgáltatás nyújtására szolgáló helyiségében írásbeli, vagy biztonsági azonosítással ellátott internetes szolgáltató rendszerén keresztül erre vonatkozóan külön nyilatkozatot tesz.

33 Mit tegyünk, ha elvesztettük a bankkártyát?

34 A fogyasztó köteles a bankkártyát és a PINkódot biztonságban tartani. A PIN-kód rendeltetése: a fogyasztó személyét azonosítja fizetéskor, ezzel hitelesíti a tranzakciót. Amennyiben a bankkártya elveszett, ellopták vagy más módon kikerült a fogyasztó birtokából, haladéktalanul be kell jelenteni a pénzforgalmi szolgáltatónál.

35 Szintén be kell jelenteni a szolgáltatónál haladéktalanul, amennyiben a fogyasztó észleli, hogy számláján jóvá nem hagyott vagy jogosulatlan műveletet végeztek. A bejelentés módja tipikusan: folyamatosan elérhető telefonos ügyfélszolgálat útján.

36 El kell különíteni egymástól azt a két esetet, hogy a kár a bankkártya ellopásának, elvesztésének bejelentést követően vagy pedig azt megelőzően keletkezett.

37 A fogyasztó ez esetben a bankkártya ellopásából, jogosulatlan használatából, elrablásából, elvesztéséből eredt kárt legfeljebb Ft értékben köteles viselni. Kivétel: ha a fogyasztó csalárd módon járt el vagy a kár a súlyosan gondatlan, szándékos magatartása miatt következett be. Az utóbbi körébe tartozik például, ha mással tudatta a PIN-kódot és az a személy így használta a kártyát.

38 Ha a kárt olyan személyre szabott eljárással okozták, amely távközlési eszköz vagy információ-technológiai eszköz használatával történt vagy a bankkártyát PIN-kód nélkül használták vagy például a pénzforgalmi szolgáltató nem tette lehetővé a bankkártya elvesztésének bejelentését (ez ugyanis kötelezettsége). Ebben az esetben a teljes kárt a szolgáltató viseli.

39 A pénzforgalmi szolgáltató kötelezettsége a bejelentés megtétele után, hogy megakadályozza a bankkártya jogosulatlan használatát ennek érdekében mindent köteles megtenni A bejelentés megtételét után bekövetkezett kár teljes összege a pénzforgalmi szolgáltató terhére esik. Kivétel: nem felel a szolgáltató akkor, ha bizonyítani tudja, hogy a kárt a fogyasztó okozta, mert csalárd módon járt el, vagy a bankkártya biztonságára vonatkozó kötelezettségeit szándékosan vagy súlyosan csalárd módon megszegte.

40 Az egyoldalú szerződésmódosítás lehetősége a felmondás joga

41 A pénzforgalmi szolgáltató, ha módosítani kívánja a fogyasztóval megkötött keretszerződést, akkor két hónappal legkésőbb a módosítás érvénybe lépése előtt erről tájékoztatnia kell. A tájékoztatási kötelezettség arra is kiterjed, hogy a módosítás az ügyfél részéről elfogadottnak számít, ha a hatályba lépés előtt a szolgáltatót nem tájékoztatta arról, hogy a módosítást nem fogadja el.

42 A pénzforgalmi szolgáltató köteles arról is tájékoztatást nyújtani, hogy a fogyasztó felmondhatja a keretszerződést azonnal és díj-, költség-, vagy egyéb fizetési kötelezettségektől mentesen. A felmondás megtételének határideje: erre lehetőség van egészen a módosítás hatályba lépése előtti napig.

43 Amennyiben a keretszerződést határozatlan időre kötötték meg vagy az hosszabb időre szól, mint egy év, akkor a egy év elteltével a keretszerződés bármikor felmondható, díj-, költség, - vagy egyéb fizetési kötelezettségtől mentesen.

44 Felmondási idő kikötésének hiányában az ügyfél a keretszerződést bármikor, azonnali hatállyal felmondhatja. Egy hónapnál hosszabb felmondási idő kikötése semmis.

45 Kiköthető a keretszerződésben a szolgáltató felmondási joga, azonban ekkor a felmondási idő nem lehet rövidebb, mint két hónap. Kivétel: a fogyasztó a keretszerződésben foglalt kötelezettségét ismételten vagy súlyosan megszegi.

46 A keretszerződés felmondása esetén a fogyasztó és a pénzforgalmi szolgáltató kötelesek egymással elszámolni. Ez esetben a pénzforgalmi szolgáltató csak a keretszerződésnek megfelelően és a ténylegesen teljesített szolgáltatás arányos ellenértékére lehet jogosult.

47 Mi az alapvető különbség a bankkártya és a hitelkártya között?

48 Mit tanácsolna ismerősének, aki bankszámlaválasztás előtt áll, milyen körülményekre figyeljen oda?

49 Minden egyes pénzforgalmi szolgáltatónál lehet kezdeményezni az egyszerűsített bankváltási eljárást?

50 Milyen lehetőség igénybe vételét javasolná annak a barátjának, aki a készpénz használathoz van szokva és legalább kétszer vesz fel pénzt havonta? Mire hívná fel figyelmét, ha számlájára nettó Ft érkezik rendszeresen egy hónapban?

51 Családtagja elvesztette a bankkártyáját és ezt azon nyomban bejelentette a pénzforgalmi szolgáltatónál. Később kiderül, hogy a bejelentést megelőzően már használták a bankkártyát, azzal interneten vásároltak Ft értékben, PIN-kód használata nélkül. A pénzforgalmi szolgáltató ebből mekkora összeget köteles a fogyasztónak jóváírni?

52 Mit javasolna annak az ismerősének, akinek a pénzforgalmi szolgáltató felmondta a szerződését egy hónapos felmondási idővel, viszont az ügyfél teljes mértékben betartotta a keretszerződés rá vonatkozó előírásait?

53 Köszönöm a figyelmet!

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL HATÁLYOS: 2015. ÁPRILIS 01. KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. ÁPRILIS 01. TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAG A Takarék kiváltó számlacsomagra

Részletesebben

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői:

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői: FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ a 262/2016. (VIII. 31.) sz. kormányrendelet alapján nyújtott Alapszintű fizetési számlával kapcsolatban Hatályos: 2016. október 15-étől A (továbbiakban: Bank) a 262/2016. (VIII.

Részletesebben

Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE. Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig

Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE. Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig A hirdetményben található valamennyi számlacsomagban elhelyezett összeg az OBA által 100 000

Részletesebben

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes.

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes. Tájékoztató a havi 2 díjmentes készpénzfelvételről, a nyilatkozatok Központi Nyilvántartásáról, valamint a bankkártya napi készpénzfelvételi limitének alapbeállításáról Érvényes: 2015. január 9-től A pénzforgalmi

Részletesebben

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL HATÁLYOS: 2015. JÚLIUS 03. napjától KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. JÚNIUS 18. TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAG A Takarék kiváltó számlacsomagra

Részletesebben

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van?

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Válasszon testreszabottan! Bankválasztó Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, és válassza ki bankját, bankszámláját tudatosan! ERRE

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete 1. Általános rendelkezések Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Díjjegyzék Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Dátum: 2019. október 11. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Raiffeisen Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Bank Lakossági Üzletszabályzata módosul, illetve kiegészül.

HIRDETMÉNY. A Raiffeisen Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Bank Lakossági Üzletszabályzata módosul, illetve kiegészül. HIRDETMÉNY A Raiffeisen Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Bank Lakossági Üzletszabályzata módosul, illetve kiegészül. A módosítás/kiegészítés a Lakossági Üzletszabályzat alábbi rendelkezéseit

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL HIRDETMÉNY DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL Látraszóló számlák kondíciói: Devizanem Éves kamat EBKM EUR 0,00% 0,00% CHF 0,00% 0,00% USD 0,00% 0,00% GBP 0,00% 0,00% Természetes személyek részére nyitott fix kamatozású

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ALAP SZÁMLACSOMAGRÓL. A termék 2014. július 15-től nem forgalmazható.

HIRDETMÉNY AZ ALAP SZÁMLACSOMAGRÓL. A termék 2014. július 15-től nem forgalmazható. RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY AZ ALAP SZÁMLACSOMAGRÓL A termék 2014. július 15-től nem forgalmazható. ÉRVÉNYES: 2014. SZEPTEMBER 05-TŐL 1 Természetes személyek (fogyasztók) részére vezetett

Részletesebben

Sajóvölgye Takarékszövetkezet

Sajóvölgye Takarékszövetkezet Sajóvölgye Takarékszövetkezet TÁJÉKOZTATÓ HIRDETMÉY VÁLTOZÁSRÓL, DÍJMÓDOSÍTÁSRÓL Tájékoztatjuk, hogy a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvény 2013. évi CXXIII. Törvénnyel történt,

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: július -től

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: július -től Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: 2017. július -től A Kondorosi Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla az alapszámlához

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Érvényes: Számlavezetési díj (minden megkezdett hónap után)

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Az FHB Bank Zrt. azon Ügyfelei részére, akik 2013. január

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Kedvezményes kondíciók Hallgatói hitel bankszámlán keresztül történő folyósítás esetén Kiadás időpontja: 2014.08.29. Hatályos: 2014.09.15-től Indoklás: Hpt.

Részletesebben

HIRDETMÉNY A BÁZIS SZÁMLACSOMAGRÓL

HIRDETMÉNY A BÁZIS SZÁMLACSOMAGRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A BÁZIS SZÁMLACSOMAGRÓL ÉRVÉNYES: 2015. JÚLIUS 03. NAPJÁTÓL (kivéve a 2015. május 26. napján közzétett Paypass termékekkel kapcsolatos változások, amelyek

Részletesebben

HIRDETMÉNY A PRÉMIUM SZÁMLACSOMAGRÓL

HIRDETMÉNY A PRÉMIUM SZÁMLACSOMAGRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A PRÉMIUM SZÁMLACSOMAGRÓL ÉRVÉNYES: 2015. JÚLIUS 03. NAPJÁTÓL (kivéve a 2015. május 26. napján közzétett Paypass termékekkel kapcsolatos változások, amelyek

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2015. december 31. Hatályos: 2016. január 4-től A Bank 2015. április 1. előtt nyílt bankszámlák esetében a jelen mellékletben feltüntetett kondíciókat

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2018. október 1. Közzétéve: 2018. szeptember 28. Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 2 1.1. BANKKÁRTYA

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Hiteltörlesztés ügyfél saját számlái között Beszedéses megbízással

Részletesebben

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői:

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői: FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ a 262/2016. (VIII. 31.) sz. kormányrendelet alapján nyújtott Alapszintű fizetési számlával kapcsolatban Hatályos: 2019. január 1-jétől A (továbbiakban: Bank) a 262/2016. (VIII. 31.)

Részletesebben

Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói

Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói 1/7 Hirdetmény Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! Fókusz Takarékszövetkezet Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1. Vállalkozói számlavezetés 2/7 Éves betét kamatláb % EBKM %

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK BANKSZÁMLÁK, BETÉTI BANKKÁRTYÁK, HITELKÁRTYÁK UNICREDIT DUPLA SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓ KONDÍCIÓK (2008.

Részletesebben

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napja Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste Lakossági

Részletesebben

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL HIRDETMÉNY DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL Látraszóló számlák kondíciói: Devizanem EUR 0,001 % 0,001 % CHF 0,001 % 0,001 % USD 0,001 % 0,001 % GBP 0,001 % 0,001 % Természetes személyek részére nyitott fix ozású

Részletesebben

1. Mikortól nyilatkozhatok a havi két díjmentes készpénzfelvételről?

1. Mikortól nyilatkozhatok a havi két díjmentes készpénzfelvételről? Gyakran ismételt kérdések a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A. -a alapján biztosított havi két díjmentes készpénzfelvételhez kapcsolódóan 1. Mikortól nyilatkozhatok

Részletesebben

Takarék Lakossági Bankszámla

Takarék Lakossági Bankszámla Jutalékok és díjak: HIRDETMÉNY Érvényes: 2015. 10. 19-től a Hartai Takarékszövetkezet számlavezetéssel összefüggő szolgáltatásaiért felszámítandó jutalékokról, külön díjakról, egyéb költségekről, valamint

Részletesebben

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL I. KÖNYVES BETÉTEK: Érvényes: 2017. 05.30-tól 1. Kamatozó betétkönyvek éves kamat Látra szóló betét /lekötés nélkül / 0,00 % 1 évre lekötött betét

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói deviza számlavezetés és deviza betétek kondíciói

Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói deviza számlavezetés és deviza betétek kondíciói Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói deviza számlavezetés és deviza betétek kondíciói Közzé téve 2016. december 01én. Hatályos 2016. december TARTALOM 1.VOLT LAKITELEKI TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNYE...

Részletesebben

DUNA TAKARÉK BANK Zrt. Lakossági forint. számlavezetési. Hirdetménye

DUNA TAKARÉK BANK Zrt. Lakossági forint. számlavezetési. Hirdetménye TAKARÉK BANK Zrt. Lakossági forint számlavezetési Hirdetménye Hatályos: 2015. május 13-tól LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLAVEZETÉS LAKOSSÁGI SZÁMLÁK DÍJAK STANDARD FOLYÓSZÁMLA PRÉMIUM (Maestro vagy Visa Online

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. december 13. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2017. november 20. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. november 02. napjától Közzététel napja: 2016. október 28. A jelen Hirdetményben

Részletesebben

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL I. KÖNYVES BETÉTEK: 1. Kamatozó betétkönyvek éves kamat Látra szóló betét /lekötés nélkül / 0,15 % 3 hónapra 0,15 % 6 hónapra 0,15 % 1 évre lekötött

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS É l ő, de má r n e m n y i tható szá ml á k kondíciói. I. Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS É l ő, de má r n e m n y i tható szá ml á k kondíciói. I. Számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a szövetkezeti hitelintézeti integrációba tartozó pénzintézeti munkavállalók részére számlavezetés esetén alkalmazott kondíciókról

HIRDETMÉNY. a szövetkezeti hitelintézeti integrációba tartozó pénzintézeti munkavállalók részére számlavezetés esetén alkalmazott kondíciókról HIRDETMÉNY a szövetkezeti hitelintézeti integrációba tartozó pénzintézeti munkavállalók részére számlavezetés esetén alkalmazott kondíciókról SWIFT kódja: TAKBHUHB TARTALOMJEGYZÉK Tartalom 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. december 19. napjától Közzététel napja: 2016. szeptember 14. Módosított

Részletesebben

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT változásáról

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT változásáról HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT változásáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: március 1-től

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: március 1-től Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: A Fókusz Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla az alapszámlához való hozzáférésről,

Részletesebben

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Az FHB Bank Zrt. azon Ügyfelei részére, akik 2013. január 1. napja

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Díjjegyzék Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Az FHB Bank Zrt. azon Ügyfelei részére, akik 2013. január 1. napja

Részletesebben

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla ERSTE MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁK DÍJAI ÉS JUTALÉKAI Közzététel: 2015. június 29. napján Hatályos: 2015. július 1-től A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. tv.-ben előírt tájékoztatási

Részletesebben

használata és kockázatai A hitelkártya Ön is kapott már bankjától kecsegtető hitelkártyaajánlatot? Esetleg rendelkezik is hitelkártyával?

használata és kockázatai A hitelkártya Ön is kapott már bankjától kecsegtető hitelkártyaajánlatot? Esetleg rendelkezik is hitelkártyával? A hitelkártya használata és kockázatai Ön is kapott már bankjától kecsegtető hitelkártyaajánlatot? Esetleg rendelkezik is hitelkártyával? Érdemes átgondolnia, mikor és mire használja ezeket a fizetőeszközöket,

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet - FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. szeptember 15. napjától Közzététel napja: 2016. szeptember 14. A jelen

Részletesebben

1/4. számú melléklet FHB Hello Bankszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

1/4. számú melléklet FHB Hello Bankszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 1/4. számú melléklet FHB Hello Bankszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Érvényes: 2013. május 3-tól Közzététel napja: 2013. május 02. Az FHB

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT Megtakarítási számla Havi számlavezetési díj Éves kamat az egyenleg 500 000 Ft alatti részére (2014. február 19-től) Éves kamat

Részletesebben

HIRDETMÉNY A KLASSZIKUS SZÁMLACSOMAGRÓL

HIRDETMÉNY A KLASSZIKUS SZÁMLACSOMAGRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A KLASSZIKUS SZÁMLACSOMAGRÓL ÉRVÉNYES: 2015. JÚLIUS 03. NAPJÁTÓL (kivéve a 2015. május 26. napján közzétett Paypass termékekkel kapcsolatos változások, amelyek

Részletesebben

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban lévő Hirdetményhez képest az alábbiak módosultak: Meghirdetésre

Részletesebben

Vállalkozói számlavezetés kondíciói

Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1/6 Hirdetmény Vállalkozói számlavezetés kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! Fókusz Takarékszövetkezet Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1. Vállalkozói számlavezetés 2/6 Éves betét kamatláb % EBKM % Vállalkozói

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2017. július 7-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

A KÁPOLNÁSNYÉK ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET, MINT B3 TAKARÉK SZÖVETKEZETI JOGELŐD ÁLTAL 2015. AUGUSZTUS 31-IG FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNYEI

A KÁPOLNÁSNYÉK ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET, MINT B3 TAKARÉK SZÖVETKEZETI JOGELŐD ÁLTAL 2015. AUGUSZTUS 31-IG FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNYEI A KÁPOLNÁSNYÉK ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET, MINT B3 TAKARÉK SZÖVETKEZETI JOGELŐD ÁLTAL 2015. AUGUSZTUS 31-IG FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNYEI Kártyagyártás + PIN pótlás Kártyagyártás pótlólag PIN pótlás

Részletesebben

H I R D E T M É N Y LÉBÉNY-KUNSZIGET TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAI

H I R D E T M É N Y LÉBÉNY-KUNSZIGET TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAI Lébény-Kunsziget Takarékszövetkezet 9155 Lébény, Fő út 85. H I R D E T M É N Y LÉBÉNY-KUNSZIGET TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAI Hpt. 279.. 15. bekezdés értelmében tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a hirdetményben

Részletesebben

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ HIRDETMÉNY Pannon Takarék Bank Zrt. kedvezményes TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Hatályos: 2015. szeptember 1-től 1 / 5 I. Forint pénzforgalmi és elszámolási számlák kondíciói Az alábbiakban részletezett

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Hiteltörlesztés ügyfél saját számlái között Beszedéses megbízással

Részletesebben

Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai

Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napján Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016.

Részletesebben

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény. 1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Az FHB Bank Zrt. azon Ügyfelei részére, akik 2013. január 1. napja

Részletesebben

A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása.

A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása. 1/12 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása. 5/2013.01.24. számú ülés nélküli Eszköz

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: július 17.

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: július 17. HIRDETMÉNY Pénzforgalmi forint vezetés kondícióiról Hatályos: 2017. július 17. Jelen Hirdetmény a Kisalföld Takarék Szövetkezet által vállalkozások, lakásszövetkezetek, társasházak, önkormányzatok, költségvetési

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

LAKOSSÁGI KERETSZERZŐDÉS KIEGÉSZÍTÉS természetes személy Számlatulajdonosok részére a Takarék Alapszámla elnevezésű számlatermék igénybe vételéhez

LAKOSSÁGI KERETSZERZŐDÉS KIEGÉSZÍTÉS természetes személy Számlatulajdonosok részére a Takarék Alapszámla elnevezésű számlatermék igénybe vételéhez Hatályos:2016.10.15-től LAKOSSÁGI KERETSZERZŐDÉS KIEGÉSZÍTÉS természetes személy Számlatulajdonosok részére a Takarék Alapszámla elnevezésű számlatermék igénybe vételéhez amely létrejött Számlavezető Hitelintézet

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2016. november 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Forintban vezetett LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE

Forintban vezetett LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE Forintban vezetett LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE A hirdetményben található valamennyi számlacsomagban elhelyezett összeg az OBA által 100 000 EURO-ig biztosítva van. 1 ÉRTÉKESÍTHETŐ LAKOSSÁGI SZÁMALCSOMAGOK

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. október 17. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: március 1-től

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: március 1-től Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: 2017. március 1-től Az Örkényi Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla az hozzáférésről,

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

11. számú melléklet - Takarék Kereskedelmi Banki Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - Takarék Kereskedelmi Banki Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet Takarék Kereskedelmi Banki hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2018. december 03. napjától Közzététel napja: 2018. november

Részletesebben

2. Az OBA által nyújtott biztosítás a betétek számától és pénznemétől függetlenül kiterjed minden olyan betétre, amelyet

2. Az OBA által nyújtott biztosítás a betétek számától és pénznemétől függetlenül kiterjed minden olyan betétre, amelyet Tisztelt Ügyfelünk! T-4 /2015. sz. Hirdetmény A Turai Takarékszövetkezet az alábbiakban tájékoztatja a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló hatályos törvény (továbbiakban Hpt.) alapján

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

1/13 Hirdetmény Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: PayPass TaPassz termék értékesítésének megszüntetése. Hatályos 2015. február 02-től. Tájékoztatjuk Ügyfeleinket,

Részletesebben

Pillér Takarékszövetkezet

Pillér Takarékszövetkezet Lakossági Ügyfelek részére szóló egységes Bankkártya hirdetmény Pillér Takarékszövetkezet www.pillertksz.hu Egységes Bankkártya Hirdetmény Lakossági ügyfelek részére Hatályos: Közzététel napja: 2015. december

Részletesebben

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ HIRDETMÉNY Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet kedvezményes TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Hatályos: 2016. július 1-től 1 / 5 A Takarék Gazda Számlacsomag igénybevételével összefüggő szolgáltatások

Részletesebben

PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD

PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD (AZ hivatalos tájékoztatója a Business Számlacsaládba tartozó ERSTE Business FX Számlacsomaggal, az ERSTE Business Max Számlacsomaggal, az ERSTE Business

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. október 15. napjától Közzététel napja: 2016. október 15. A jelen Hirdetményben

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/11 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 1/2012.09.24. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.10.01-től 2/11 Már nem igényelhető,

Részletesebben

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ HIRDETMÉNY Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet kedvezményes TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Hatályos: 2015. augusztus 1-től 1 / 5 I. Forint pénzforgalmi és elszámolási számlák kondíciói

Részletesebben

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére Hatályos: 2014. január 1-től A kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyuk vagy egyéb (pl. tagsági) - az Együttműködési megállapodásban megjelölt - jogviszonyuk

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla EUR. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla EUR. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Szimpla bankszámla EUR Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról Havi számlavezetési díj 100 Ft az egyenleg 500 000 Ft alatti részére aktuális MNB jegybanki alap 2,00%

Részletesebben

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex, valamint Üdvözlő 7 számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák

TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex, valamint Üdvözlő 7 számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák Kártyatermékek: TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: 2017. novemver 15-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex,

Részletesebben

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: decemberr 28. Hatályos: 2019.

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: decemberr 28. Hatályos: 2019. Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: 2018. decemberr 28. A Fókusz Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla az alapszámlához

Részletesebben

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban lévő Hirdetményhez képest az alábbi módosult: Meghirdetésre

Részletesebben

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ a 262/2016. (VIII. 31.) sz. kormányrendelet alapján nyújtott Alapszintű fizetési számlával kapcsolatban Hatályos: 2019. július 26-ától A (továbbiakban: Bank) a 262/2016. (VIII. 31.)

Részletesebben

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! Valami plusz csak Önnek Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! munkavállalói számára A munkáltatói kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele, hogy a munkáltatótól jövedelem érkezzen a munkáltatói

Részletesebben

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Hatálybalépés napja 2015. április 1., érvényes a következő Kondíciós Lista hatálybalépéséig. Sorszám: 5/2015. Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Számlacsomag

Részletesebben

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék faragó Lakossági Bankszámla 2019.07.31 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad

Részletesebben