Kedves PT-táborozó! Budapest, június 29., szerda

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kedves PT-táborozó! Budapest, 2011. június 29., szerda"

Átírás

1 Kedves PT-táborozó! Budapest, június 29., szerda Ez a levél az utolsó visszajelzésünk az általad választott turnus megkezdése előtt. Ahogy ezt telefonon vagy drótpostán közöltük, elfogadtuk a jelentkezésedet, így te is részese leszel a 2011-es PEOPLE TEAM- vakációnak. Kecskeméti turnusaink időpontjai a következők (mindegyik turnus vasárnaptól szombatig tart): (1) VII (2) VII (3) VII (4) VII témából választhatsz: (1) Idegen nyelvi tábor [angol, német, magyar] (2) Informatika (3) Színház-, színművészet a Képzelet Rehabilitációs Intézete (KÉPREHINT) (4) Média, újságírás (5) Kreatív irodalom és művészetek Pongráccal (6) Fotózás (7) Természettudományok, National Geographic (8) Sport és lovaglás (9) Tánc (10) Informatika Jó, ha hozol: íróeszközt, füzetet, kisméretű szótárt (ha nyelvet tanulsz), esetleg egy pendrive-ot és füzetet, íróeszközt (ha informatikára vagy fotózásra jelentkezel), egy-egy verset, történetet, a legszebb szót, amit ismersz (ha színésznek jössz), egy vagy több, egyenként egyoldalas forgatókönyv- vagy műsorötletet (ha a médiát választottad), pár mesét és néhány kedvenc történetedet vagy íródat (ha irodalmár leszel), fényképezőgépet (digitális vagy hagyományos, ahogy tetszik), digitális géphez letöltőkábelt, akkumulátort és töltőt, a kedvenc fotóskönyvedet vagy képedet (ha a fotózást választod), sportos ruhadarabokat és lábbeli(ke)t (sportoláshoz és tánchoz), valamint hosszú nadrágot és strapabíró, kemény talpú, zárt lábbelit (ha lovagolsz). Mindenképpen (!) hozd/hozz: a TB-kártyád fénymásolatát, 4 napnál nem régebbi (!) orvosi igazolást, amely szerint egészséges vagy és táborozhatsz, törülközőt, megfelelő számú alsóneműt, zoknit, kényelmes ruhaneműket, mintha nyaralni mennél, és szállodában laknál; mosógép van, mosni segítünk, ha szükséges), rövidnadrágokat vagy -szoknyákat, legalább 1 hosszú nadrágot és meleg pulóvert (az esti programokra is gondolva), sportprogramokhoz sportcipőt (1 aszfaltos és 1 műfüves sport-, illetve a 2 homokos röplabdapályánk van), sapkát (bár 2011-ben is mindenki kap ajándékba egy tábori sapkát) és naptejet a kánikula miatt, fürdőruhát és plusz törülközőt a strandra. Ágyneműt mindenki kap és kérünk mindenkit, hogy használja is!

2 Ha elhozod, te felelsz érte, ha nekünk adod, mi: Ha van mobilod, hangszered, kedvenc plüssállatod, azt is hozhatod. És persze a kedvenc pingpongütődet se hagyd otthon, ha azzal te vagy a nyerő! Nem biztatunk, hogy így csináld vagy úgy csináld, és nem is tiltunk semmit, de minden, amit magaddal hozol, a saját felelősségedre van nálad, ha nálad van. Mi, a PEOPLE TEAM, felelősséget bármilyen érték(tárgy)ért (pénz, ékszer, Nintendo, színes tévé, számítógép, svájci kakukkos óra vagy atomreaktor) csak akkor vállalunk, ha azt nekünk leadod a büfében vagy a táborvezetőségnek. (És ugye ráéreztél te is: a kakukk veszélyes állat, bárkit megmarhat Az atomreaktor meg nem fér be az ágyneműtartóba ) A büféről és a büfékártyáról még írunk később részletesen. Ne hozz lakatot, mert a szekrények nem lakatolhatók le! Nem zárjuk a szobákat sem, mert lehetetlenség kezelni a zárakat és a kulcsokat ennyi (kiskorú és gyermeklelkű nagykorú) ember esetében. Egy nap: A délelőtti foglalkozások (a választott témák szerint) 8:30-kor kezdődnek és kor érnek véget. Szombaton és vasárnap (dupla turnusok) részlegesen eltérünk a megszokott menetrendtől. Délutánonként ( számtalan választható programot, esténként pedig általában egy-egy nagy, egyszerre mindenkinek szóló csapatversenyt vagy -játékot szervezünk. Takarodó 22:00-kor van Néha kis késéssel. Első és utolsó napok: Minden turnus első napján reggel 9-től érkezhetsz. Szendvicsekkel várunk (déltől). A tábornyitó 15 órakor kezdődik. A nyelvi tábort választók az érkezést követően vagy legkésőbb a tábornyitó után szintfelmérésen vesznek részt, hogy kiderüljön, melyik csoportba kerülnek majd. Az első közös étkezés a vacsora. A hazautazás napján mindenki kap reggelit. Az egyénileg utazó diákok szüleikkel 9 óra után hagyhatják el a tábor területét, mert ugye először ki kell költözni, le kell húzni és le kell adni az ágyneműket, a szobákat Aki 2, 3 vagy 4 turnusra érkezik, az természetesen nem utazik haza. Ahogy mi sem. Egész júliusban. Kaja: Ha már említettünk vacsorát és reggelit, elmondjuk azt is, hogy gyümölcs (alma, narancs, banán, barack, szilva) mindennap, folyamatosan és korlátlan mennyiségben áll a táborlakók rendelkezésére!

3 Reggeli (7:30-tól 8:30- ig), ebéd (13:15-től) és vacsora (18:00-tól) a fő étkezések. Idén is lesz salátabár, ám soha nem lesz leves. Soha, mégis mindig: az, aki szívesen fogyasztana levest, bármikor kérhet a büfében (legalább 10 ízből lehet választani: éljen a Knorr meg az összes, tartósítószer nélküli, fantasztikus találmánya!). A levesek ára jelképes: 5 forintpontba kerül minden adag. Könyörgünk és szelektálunk: Az idei tájékoztatónkon is elhangzott szakállas pizza és sétáló fasírt sztori miatt könyörgünk minden nagymamának és anyukának, hogy ne küldjenek a gyerekekkel házi kosztot, mert van ugyan hűtőszekrény minden szobában és ikerszobában, de a gyerekek egyszerűen nem tudják/ akarják normálisan kezelni a saját készleteiket. A csipszet és egyéb gasztrobolondságokat sem, mert azokkal meg jobb híján teleszórják egymás ágyát (Nem ijesztgetünk, mi viszont gyakran megijedünk!) Aki éhes, mondja, szóljon! Egyen többet, megteheti, erről gondoskodunk. Választék és repeta is van, egyszerűen lehetetlenség, hogy bárki folyamatosan ne azt kapja, amivel megelégszik. Ha úgy érzi, mégis hiányzik neki valami, kiabáljon, meghalljuk! Általánosságban és mindenre, nem csak az élelmezésre igaz a következő: Ha gondod van, mindig szólj! Ha nem szólsz, nem biztos, hogy észrevesszük, bár azon lennénk. A kollégium házirendje szerint a szobákban szigorúan tilos bármilyen élelmiszert vagy italt fogyasztani, ezért minden ilyen fogyasztást megpróbálunk majd az ún. Hangár környékére korlátozni ezzel megakadályozzuk rengeteg hulladék felhalmozódását is. A táborban szelektív hulladékkezelést végzünk minden táborlakó közreműködésével. Nem használunk tömegével eldobható eszközöket, visszaváltható üveges italokat iszunk, válogatunk és összegyűjtünk. Ebben a te segítségedet is kérjük. Büfé, költőpénz, miegymás: A tábor fő logisztikai központja a büfé. Innen kerülnek ki az üdítők az étkezésekhez, ide érkeznek először az ajándékok, amiket a csapatversenyeken lehet megnyerni, itt Tehát itt történik rengeteg fontos dolog. A büfét természetesen a PT üzemelteti. Itt fogyaszthatod le vagy válthatod be a jutalomforintpontjaidat is (pl. 4000, ha 1 turnust választasz és nem busszal utazol; lásd még a levél végét és a honlapunkon a aloldalt). A büfé vonalkódos rendszerben működik: minden táborlakónak saját kártyája van (névvel, vonalkóddal, fotóval és a születési dátumával), amivel fogyasztani tud, és amit fel is tölthet bármikor. A kártyán lévő érték akármikor átvehető, lekérhető, a kártyaforgalom pedig akár en (info@peopleteam.hu) is lekérdezhető.

4 A kártya egyik legfontosabb funkciója az értékmegőrzés: határozottan azt kérjük, hogy senki ne tartson magánál készpénzt. A PT csakis a vonalkódos kártyán elhelyezett összegekért vállal felelősséget azokért viszont korlátlanul és minden körülmények között. Ha a kártya elveszik, azonnal szólj a büfében: kapsz másikat, a régit pedig letiltjuk. Utazás: Aki nem egyénileg kíván utazni, választhatja bérelt buszainkat (MB Travel), melyeket minden turnus első napján indítunk a táborba, Kecskemétre, illetve a turnusok utolsó napján Budapestre. Az első napokon a buszoknál 11:30-kor van a találkozó, a busz 12:00-kor indul. (Az oda-vissza buszút díja 4000 Ft, amely benne foglaltatik a turnusonkénti és fejenkénti Ft-os részvételi díjban. Erről írtunk a büfés résznél is: vagy ez, vagy 4000 forintpont a büfében Emlékszel?) Az utolsó napokon a buszok várhatóan 11:30 és 12:00 között érkeznek a táborból Budapestre, ugyanoda, ahonnan indultak, vagyis a IX. kerületi Lurdy Ház parkolójába. A busznál Mácsik Péter (+36 (20) ) és Rippel Réka (+36 (20) ) kettőse fogadja a gyerekeket és a szülőket PEOPLE TEAM-es zászlóktól körüllengve, esetleg egy vagy több PEOPLE TEAM-es segéderővel kiegészülve. Hogy a Lurdy parkolójában hol, az a busz érkezésén is múlik. (Ahova jön, oda állunk.) Az előző évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a dupla turnusok elején mindig nagy a tumultus, ha akarjuk, ha nem. A lényeg: mindenkit megvárunk, és minden gyereknek lesz ülőhelye a buszon. Az érkezőket két csoportra osztjuk: az egyikben lesznek azok, akik csak bejelentkeznek (mert minden mást már korábban rendeztek), a másik csoportban pedig azok, akik még szeretnének befizetni vagy valamilyen hivatalos papírt pótolni (pl.: támogatói igazolás adatai). Ha végeztünk a két csoporttal, akkor lehet a buszra felszállni: addig érdemes a csomagokat berakni bármelyik busz csomagtartójába (hisz mindkét busz ugyanoda érkezik). Azután egy utolsó létszámellenőrzés következik, majd INDULÁS!

5 A visszaérkezésnél legalább olyan fontos a kijelentkezés: ezt ugyanúgy Mácsik Péternél kell megtenni. Ha bármilyen kérdés, probléma merül fel, azt is vele lehet egyeztetni. Ahogy az indulásnál, úgy az érkezésnél is érvényes az alapszabály: mindenkit megvárunk. (A buszt is, ha épp az autópálya-forgalom miatt késik.) Az egyénileg érkező gyerekek szülei számára egy kis útbaigazítás. A pontos cím: GÉPIPARI ÉS AUTOMATIZÁLÁSI MŰSZAKI FŐISKOLA KARI KOLLÉGIUM 8000 Kecskemét, Homokszem utca 3 5. (a oldalon is megtalálható a cím; ha ott a [térkép / map] karakterekre kattintasz, megjelenik a pontos Google-területrajz). Figyelem! Új körforgalmat építettek, amely egyszerűsíti a helyszínre történő eljutást. Így juthatsz a táborba: Budapest felől a 85-ös kilométernél kell letérni az autópályáról. Az Auchan bevásárlóközpontnál, vagyis közvetlenül utána, a körforgalomban kell a jobbra (Ballószög) vezető utat választani. A második körforgalomnál a Homokbánya városrész irányába haladva (a haladási irány szerint jobbra látszik a Decathlon) kell azon a sarkon jobbra fordulni, ahol két buszmegálló is található. Ez már a Homokbánya városrész egyik belső aszfaltútja. A következő kanyarnál a GAMF Kollégiumnak már táblája is van. Kecskemét belvárosának irányából érkezve a Dunaföldvári úton haladva a Ballószög-irányt és a második körforgalomban a Homokbánya városrészt kell keresni. A jobb megközelíthetőség érdekében PEOPLE TEAM-es táblákkal is jelölni fogjuk a helyes útirányt és a tábor helyét. Itt pedig mellékelünk egy térképet:

6 Ha különleges vagy: Akinek különleges egészségügyi vagy étkezéssel kapcsolatos (cukorbetegség, lisztérzékenység, hús, zöldségek stb.) kívánsága van, kérjük, jelezze az érkezésnél is! Tábori orvosaink mindent szeretnek tudni, hogy ne érhesse őket meglepetés. Ezeket az információkat közölheted ben is utólag. Ha elfelejtetted ráírni a jelentkezési lapodra, nincs baj: mi rávezetjük bármikor. Már itt vagy, de maradnál még: Ha csak egy turnust választottál, de maradnál még a következőre, mert tetszik a tábor, csak szólj közben, megteheted. Szabályok és házirend, a táborozás megszakítása: Ennek a levélnek az átvételével/letöltésével illetve a jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével a (házirendben és az alapítvány honlapján) közölt információkat és szabályokat minden táborozó (és törvényes képviselője, gondviselője) önmagára vonatkozónak ismeri el. A kollégium házirendjének és a tábori szabályoknak betar(ta)tása minden táborozó és táboroztató közös érdeke. Aki szándékosan vét ezek ellen, hazaküldjük. Ilyen esetben nem fizetünk vissza részvételi díjat, mert az alapvető szabálykövetés nem kényszer, hanem szükséglet, és mindössze annyit jelent, hogy tekintettel vagyunk a többi táborlakóra, tehát az egész közösségre is. A fentiekkel kapcsolatban semmilyen jogorvoslatnak nincs helye. Ha a táborozást azért kénytelen megszakítani valaki, mert egyértelmű és komoly magatartásproblémák merültek fel nála, elzárkózunk mindennemű visszatérítéstől. Ha bárkinek egyéb okból kell hazautaznia (betegség, családi okok, honvágy, elégedetlenség), vagy ha valaki meg sem érkezik a táborba, időarányosan vigasztérítést, illetve teljes visszatérítést folyósítunk neki a PEOPLE TEAM-garancia szerint ( Ha már zajlik a tábor: A tábor ideje alatt az alábbi mobilszámokon várjuk a hívásokat: +36 (20) (Palotás Attila, Ater) és +36 (30) (Gémes Szilvia, Szilvi). Mindegy, mikor keresnek, megpróbálunk előkeríteni benneteket ha nem sikerül azonnal, visszahívjuk a szülőket. Internet van a táborban, a táborozóknak is van lehetőségük használni a világhálót. Bármit kérdezhettek addig is: Ha a táborozással kapcsolatban felmerülő bármely kérdésben segíthetünk, keressenek, keressetek bennünket! Irodánk hétköznap 9 17 óráig nyitva tart. Telefon: +36 (1) Mobilok a táborban: +36 (20) (Palotás Attila, Ater) és +36 (30) (Gémes Szilvia, Szilvi).

7 Mobilok az utalásokkal kapcsolatban: (Rippel Réka, Réka) vagy (Cser Piroska, Piri) vagy +36 (20) (Mácsik Péter, Pierre). A honlapunk: Információt kínál még a PEOPLE TEAM weboldala is: Itt aztán tényleg megtalálható minden infó a PT 2011-es táborairól. Terjedelmes anyag, ezt tudjuk, de ha mindent közölni akarunk, akkor mindent közölnünk is kell ettől van az, hogy sokan nem szívesen töltenek időt a PT-honlap tanulmányozásával, pedig érdemes. És tudjuk, hogy t írni gyakran egyszerűbb, mint telefonálni, de sokszor sokkal jobb szóban kifejteni valamit, mint írásban gyorsabb és egyértelműbb, és főleg azonnal vissza lehet kérdezni, ha szükséges. Hívj, hívjatok bennünket! (De azért jöhet a drótposta is, naná!) Süti, kacsa, király! Ater és Szilvi

8 A PEOPLE TEAM-tábor házirendje GAMF Kari Kollégium Kecskemét, 2011 A tábor minden lakója és vendégei beköltözésükkel elfogadják a házirendet. A tábor lakói: A tábor területén csak a regisztrált táborozók és az alapítvány munkatársai lakhatnak. A szobabeosztást az alapítvány (a táborozók kérései alapján) határozza meg, és erről a kollégium vezetőségének listát készít. Látogatás: A tábor szabályzata nem tiltja, hogy a szülők látogassák a gyerekeket. A látogatás időpontját és időtartamát a +36 (20) vagy a +36 (30) számokon kell jelezni a táborvezetőknek. Tábori telefon: Kérjük, hogy a gyerekeket a +36 (20) vagy a +36 (30) számokon keressék. Biztonság, vagyonvédelem: A felügyeletet turnusonként tanár látja el gondosan, körültekintően (vagyis 6 7 táborozóra jut egy táboroztató). A gyerekek okozhatnak azonban olyan károkat, amelyek nem írhatók a nevelők számlájára. Az ilyen jellegű károkért minden egyén felel. A károk azonnal és helyben térítendők készpénzben, a kollégium által kiállított számla ellenében. Mindenki a saját holmijára vigyáz, mert felelősséget csak a büfében vagy a táborvezetésnek leadott tárgyakért és értékekért vállalunk A szobákat nem zárjuk kulccsal. Az épületet csak az alapítványhoz tartozó személyek használják, és tudvalevő, hogy az eltűnési gondok általában hanyagságból adódnak. A kollégium gépi, elektromos és egyéb berendezéseit, bútorzatát és valamennyi felszerelését, a lakók saját tulajdonú eszközeiket személyes és anyagi felelősségük mellett használják, amely baleset vagy károkozás esetére is érvényes. E felelősség különösen érvényes a vagyonvédelemre, tűzrendészeti és munkavédelmi előírások betartására, betartatására. A felmerülő vészhelyzeteket, üzemzavart, meghibásodást, hiányosságokat a megfelelő személynél (táborvezetők, ügyeletesek vagy recepció) azonnal jelenteni kell. A kollégium leltárába tartozó eszközöket, felszerelési tárgyakat az épületből, az egy adott helyiség szobaleltárába tartozókat a helyiségből is tilos kivinni. A szobák és egyéb helyiségek rendje: Az alapítvány és a kollégium alkalmazottai hivatalos ügyben (takarítás, karbantartás, napi ellenőrzés) a lakók távollétében is bemehetnek a szobákba. A szekrények és fiókok, a személyes tárgyak ellenőrzése azonban csak indokolt esetben lehetséges.

9 A lakószoba és a hozzátartozó helyiségek rendjéért, tisztaságáért, az ott telepített eszközök, bútorzat és berendezések rendeltetésszerű használatáért a lakók egyénileg és egyetemlegesen felelnek. A rendeltetésszerű használathoz tartozik, hogy a lakószobákban élelmiszert és edényeket tárolni, valamint étkezni szigorúan tilos! A lakószoba bútorzatát megváltoztatni, átrendezni, az ágyakat egymás mellé tolni szigorúan tilos! A szobákban, a kollégium bármely helyiségében és a kollégiumi ingatlan egész területén tilos továbbá dohányozni, alkoholt fogyasztani, kábítószert használni, hobbiállatot tartani, egészségre ártalmas anyagokat tárolni, balesetveszélyes tevékenységet folytatni. A falakra, bútorokra, berendezési tárgyakra, ajtókra, ablakokra, beleértve ezek külső oldalait is, dekorációt szögelni, ragasztani tilos. A lakószobák és a hozzájuk tartozó fürdők, WC-k takarítását a kollégium dolgozói rendszeresen végzik. A padlózat naponkénti söprése, a lakóegységekben közösen használt helyiségek, a hűtőgép tisztán tartása, szeméttárló edények szükség szerinti ürítése azonban a lakók feladata. A kollégium különböző, közös használatú helyiségeit a tábor lakói felügyelettel használhatják, használatuk rendjére a fent említett szabályok vonatkoznak. Portaszolgálat: A kollégiumban a nap 24 órájában portaszolgálat működik, amely a lakók napi életvitelével kapcsolatos szolgáltatásokat is végez. A kollégiumi portás hivatalos személy, aki felelős a kollégium rendjéért, biztonságáért, jogosult a kollégiumba érkező és onnan távozó személyek ellenőrzésére. A táborozók részére érkező postai küldeményeket a kollégiumi portásnál lehet átvenni. Kecskemét, 2011

10 Támogatások, fizetés, részvételi díjak: FIZETÉS: Ha még nem utaltátok a részvételi díjat, kérünk benneteket, tegyétek meg. Ez Ft turnusonként. Az utalással egy időben kérünk szépen jelzést en vagy telefonon arról, hogy megtörtént a tranzakció. Helyünk ebben a pillanatban már csak a 3. és a 4. turnusra van. Fizetési késedelem miatt nem maradtok le semmiről, ez világos, de a jelentkezési sorrenden túl értelemszerűen előnyt élveznek azok, akik minden feltételt azonnal teljesítettek. Aki kér(t), annak küld(t)ünk sárga csekket, hogy annak segítségével fizethessen. Fizetni üdülési csekkel is lehet, de aki azzal fizet, annak nem jár semmilyen kedvezmény. A TÁMOGATÓI BEFIZETÉSEKKEL KAPCSOLATBAN ŐK AZ ILLETÉKESEK: Mobilok az utalásokkal kapcsolatban: (Rippel Réka, Réka) vagy (Cser Piroska, Piri) vagy +36 (20) (Mácsik Péter, Pierre). TÁMOGATÓK, IGAZOLÁSOK: Alapítvány vagyunk, nálunk minden utalás alapítványi támogatásnak minősül! Minden utalásról ki KELL állítanunk támogatói igazolást. A támogatások a táborozók személyétől függetlenül kell érkezzenek. Az utalásnál fontos: a támogató a megjegyzés rovatban csak ennyit tüntessen fel: támogatás. Aki egyéb adatokat is feltüntet, annak visszautaljuk a támogatói összeget, mert hibás utalás nyomán nem állíthatunk ki igazolást támogatásról. A beérkező támogatási összegeket a jelentkezési lapon (vagy utólag külön) közölt adatok alapján azonosítjuk. Számlaszámunk: PEOPLE TEAM Alapítvány OTP Swift: OTPVHUHB IBAN: HU A támogatói igazolásokat mindenkinek egyszerre küldjük, szeptemberben. Támogatói igazolást természetesen az is kaphat, aki nem utal, hanem készpénzben fizet. AKI NEM UTAL: Aki csak nyugtát kér vagy egyéni megállapodás nyomán fizet, arra a fentiek nem vonatkoznak, illetve a szóbeli egyeztetésünk a mérvadó. Aki csak nyugtát kér, nem utalhat, mert (lásd fent!) minden utalás támogatásnak minősül. Nekik a személyes befizetést javasoljuk (PT Alapítvány, 1028 Budapest, Tárkony u. 76.). A részletekért érdemes elolvasni a aloldalunkat a honlapunkon. Ha valaki bizonytalan, kérjük, hívjon bennünket!

11 Ha 1 turnusra jelentkezel: A táborozásod költsége Ft. Ebből 4000 forintpontot vagy a közös buszra használsz fel, vagy megkapsz a büfében. Ha a testvére(i)ddel érkezel ugyanabba a turnusba: A táborozásotok költsége Ft fejenként és turnusonként. Ebből forintpont illet minden tesót. Ha új táborozó vagy, 1 turnusra jössz, és beszerveztél 5 új táborozót 1-1 turnusra: Nincs költsége a táborozásodnak, de nincs egyetlen forintpontod sem. Az általad beszervezett 5 új táborozó a teljes költséget fizeti fejenként. Ha új táborozó vagy, és beszerveztél 5 új táborozót, akik 1 turnusra érkeznek, te viszont 2 turnusra jössz: Az egyik turnusra vonatkozóan nincs költsége a táborozásodnak, de nincs egyetlen forintpontod sem. Az általad beszervezett 5 új táborozó a teljes költséget fizeti fejenként. A második turnusra vonatkozóan ugyanazok a költségeid és a forintpontjaid, mintha csak 1 turnusra jelentkeztél volna. Ha régi táborozó vagy, és beszerveztél 3 új táborozót: Nincs költsége a táborozásodnak, de nincs egyetlen forintpontod sem. Az általad beszervezett 3 új táborozó a teljes költséget fizeti fejenként. Ha régi táborozó vagy, és beszerveztél 3 új táborozót, akik 1 turnusra érkeznek, te viszont 2 turnusra jössz: Az egyik turnusra vonatkozóan nincs költsége a táborozásodnak, de nincs egyetlen forintpontod sem. Az általad beszervezett 3 új táborozó a teljes költséget fizeti fejenként. A második turnusra vonatkozóan ugyanazok a költségeid és a forintpontjaid, mintha csak 1 turnusra jelentkeztél volna. Ha 2 turnusra jelentkezel: A táborozásod költsége Ft. Ebből 8000 forintpont a tiéd, amelyből 4000-et a közös buszra is felhasználszhatsz. Ha 3 turnusra jelentkezel: A táborozásod költsége Ft. Ebből forintpont a tiéd, amelyből 4000-et a közös buszra is felhasználszhatsz. Ha 4 turnusra jelentkezel: A táborozásod költsége Ft, vagyis 1 turnust térítésmentesen vehetsz igénybe, de nincs egyetlen forintpontod sem. Ha a buszutat választod, azt külön kell fizetned. Ha közben döntesz úgy, hogy maradsz egy következő turnusra: Ha 1 turnust töltöttél velünk, és a 2. vagy a 3. turnusra is maradsz, akkor ez olyan, mintha 2 vagy 3 turnusra jelentkeztél volna. Ha maradsz a 4. turnusra is, minden olyan forintpontot visszaszámolunk a számládon, amelyet az előző turnusokban kaptál. Érthető, hisz azzal, hogy 4 turnusra maradsz és csak 3 turnust fizetsz, a legnagyobb kedvezmény illet: 1 turnus térítésmentesen. Ha üdülési csekkel fizetsz: Olyan, mintha készpénzzel vagy átutalással fizetnél, viszont nincs egyetlen forintpontod sem. Ha a buszutat választod, azt külön kell fizetned. Ha bármilyen a felsoroltaktól eltérő egyéni megállapodás nyomán érkezel táborozni, a fentiek NEM vonatkoznak rád.

12 Összefoglaló és néhány tudnivaló PEOPLE TEAM-tábor, Kecskemét, 2011 Képek, filmek, hangok és a legfontosabb linkek a honlapon Itt az általános táboros leírás található: Táboraink 2011-ben: Ami csak a mi táborainkban van: A PT története: Délutáni programok: Gyakran feltett kérdések: Elérhetőségeink: Képek a szállásról, környezetről: A PT év közben cím alatt futnak a tavalyi szülői tájékozatónk filmjei is, amelyekbe érdemes belepillantani. Többnyire szülők kérdeztek természetesen olyan dolgokat, amelyeket ők szülőként a legfontosabbnak tartottak. A mikrofon képe mellett vannak a Jazzy Rádióban készült hangfájljaink. Itt is rengeteg informatív dolog elhangzik a táborról. [A PEOPLE TEAM a Jazzy stúdiójában (2009) (01) (10)]. A június 26-án tartott tájékoztatónk videofelvételei itt találhatóak:

[A schmitzingeni táborozáshoz külön leírást küldünk mindekinek arról, mit kell feltétlenül magatokkal hozzatok.]

[A schmitzingeni táborozáshoz külön leírást küldünk mindekinek arról, mit kell feltétlenül magatokkal hozzatok.] E-mail: info@peopleteam.hu Mobil: +36 (20) 933-5495, +36 (30) 283-0844, Iroda: 1028 Budapest, Tárkony u. 76. Telefon és fax: +36 (1) 275-7576, +36 (1) 398-7380 Alapítványunk bankszámlája: OTP 11786001-20071082

Részletesebben

Kedves PT-táborozó! Budapest, 2012. június 26., kedd

Kedves PT-táborozó! Budapest, 2012. június 26., kedd Kedves PT-táborozó! Budapest, 2012. június 26., kedd Ez a levél az utolsó visszajelzésünk az általad választott turnus megkezdése előtt. Ahogy ezt telefonon vagy drótpostán közöltük, elfogadtuk a jelentkezésedet,

Részletesebben

Kedves PT-táborozó! Ebben a levélben az alábbiakat találod:

Kedves PT-táborozó! Ebben a levélben az alábbiakat találod: Kedves PT-táborozó! Ebben a levélben az alábbiakat találod: Budapest, 2015. június 17., szerda Ez a levél az utolsó visszajelzésünk az általad választott turnus megkezdése előtt. Ahogy ezt telefonon vagy

Részletesebben

KVGY Kft tanműhelyének házirendje

KVGY Kft tanműhelyének házirendje KVGY Kft tanműhelyének házirendje Készítette: dr. Sebestyén Mónika HR vezető 2017. május 2 KVGY Kft. tanműhelyének házirendje A házirend célja: Biztosítani a tanműhely működésének kereteit az oktató nevelő

Részletesebben

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők!

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők! Kedves Szülők! Kérjük a jelentkezés előtt a táborról szóló információt alaposan olvassák át. A tájékoztató alatt található a jelentkezési felület, ahova kattintva tud a táborokra jelentkezni május elsejétől.

Részletesebben

B a n d a t a b o r 2 0 1 2

B a n d a t a b o r 2 0 1 2 Szeretettel várjuk gyermekét a Bandatáborba! A jelentkezés lépései: 1. A honlapunkon található jelentkezési lap online kitöltése. 2. A tábor díjának átutalása az e-mailben kapott bankszámlaszámra. 3. E-mailben

Részletesebben

PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM A VITÉZ JÁNOS KOLLÉGIUM HÁZIRENDJE

PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM A VITÉZ JÁNOS KOLLÉGIUM HÁZIRENDJE PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM A VITÉZ JÁNOS KOLLÉGIUM HÁZIRENDJE A Házirend tartalmazza a Vitéz János Kollégiumban (továbbiakban: Kollégium) lakók jogait és kötelességeit, kollégium rendeltetésszerű

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM 4. 3. verzió BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE KOLLÉGIUM Budapest, 2007. április május A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzat 1. számú mellékletének,

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017.

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2017. ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2017. Tisztelt Munkatársak! Az Óbudai Egyetem meghirdeti kedvezményes 2017. évi nyári üdülésre a Zamárdi Üdülőt. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk, hallgatónk

Részletesebben

I. Utazással, kíséréssel és befizetéssel kapcsolatos tudnivalók

I. Utazással, kíséréssel és befizetéssel kapcsolatos tudnivalók Tisztelt Szülő! Ezúton tájékoztatom, hogy a 2015. évi nyári napközis tábort ebben az évben is a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban szervezzük meg. A tábor 8 héten keresztül négy turnusban kerül lebonyolításra.

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2015. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2015. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÓBUDAI EGYETEM ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2013. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2012. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk

Részletesebben

Sítábor es tanévben

Sítábor es tanévben Sítábor 2016-2017-es tanévben Ideje: 2016. január 31-február 3. (4 nap, 3 éjszaka) Helye: Zdiar, Szlovákia Sípályák: 31-én Bistra, 1-3-án Bachledova Dolina Szállás: Zdiar, a panzióban a 4-6 ágyas a szobákhoz

Részletesebben

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Kollégiumának Házirendje Veszprém 2017 KOLLÉGIUMI HÁZIREND I. Rendtartás a kollégium hallgatói részére A házirend minden bentlakó kollégista részére kötelező. Ennek

Részletesebben

HÁZIREND Speak Out Ezért a programokon a részvétel kötelező. Az első és a második emelet

HÁZIREND Speak Out Ezért a programokon a részvétel kötelező. Az első és a második emelet HÁZIREND Speak Out Nagyon örülünk, hogy jössz a táborba! A célunk az, hogy lehetőséget adjunk neked az angol nyelvtudásod gyakorlására, fejlesztésére. Szeretnénk, hogy a lehető legjobban érezd magad a

Részletesebben

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet.

Tisztelt Szülők! Ezt követően június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni nem lehet. Tisztelt Szülők! Közeledik a nyári szünet! A tanévet 2017. június 15-én csütörtökön bezárjuk. Ezt követően 2017. június 16 án pénteken igény szerint tartunk ügyeletet, azonban arra a napra étkezést befizetni

Részletesebben

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia Tanulj Utazva Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak Broadstairs - Anglia 1-4 hetes programok egész évben Intenzív nyelvkurzus délelőttönként Városnéző és szabadidős programok Kirándulások Szállás

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság Tárgy: Tájékoztató a káptalanfüredi tábor 2011. évi turnusbeosztásáról és az üdülési költségekről Készítette: Nagy Péter Tisztelt

Részletesebben

CAMPUS KOLLÉGIUM HÁZIRENDJE

CAMPUS KOLLÉGIUM HÁZIRENDJE CAMPUS KOLLÉGIUM HÁZIRENDJE A Házirend tartalmazza a Kollégiumban lakók jogait és kötelességeit, kollégium rendeltetésszerű használatát biztosító együttélési, egészségügyi, balesetvédelmi és tűzvédelmi

Részletesebben

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk!

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP nyári táborok 2017 Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP táborok Balatonföldváron 2017. június-július

Részletesebben

A FARMOSI MŰFÜVES SPORTPÁLYA HASZNÁLATI SZABÁLYZATA

A FARMOSI MŰFÜVES SPORTPÁLYA HASZNÁLATI SZABÁLYZATA A FARMOSI MŰFÜVES SPORTPÁLYA HASZNÁLATI SZABÁLYZATA Farmos Község Önkormányzata ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A sportpálya címe:2765 Farmos, Szelei út 3. A sportpálya ismérvei: 1. 20x40 méteres, mesterséges világítással

Részletesebben

II. Tisza-tavi Horgász Tábor. Házirend

II. Tisza-tavi Horgász Tábor. Házirend II. Tisza-tavi Horgász Tábor Házirend 1. A HÁZIREND MEGHATÁROZÁSA, CÉLJA, HATÁLYA, MEGISMERÉSE 1.1 A házirend a poroszlói Horgász Tábor, továbbiakban: tábor, működésének és igénybevételének rendjét tartalmazza

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

Hétfőtől csütörtökig A és B héten 12.35 órától - 15.35-óráig. Pénteken A és B héten 11.45 órától - 15.35-óráig.

Hétfőtől csütörtökig A és B héten 12.35 órától - 15.35-óráig. Pénteken A és B héten 11.45 órától - 15.35-óráig. 2012. A tanulószoba időbeosztása: Hétfőtől csütörtökig A és B héten 12.35 órától - 15.35-óráig. Pénteken A és B héten 11.45 órától - 15.35-óráig. A tanulószoba helyszíne: 6. osztály tanterme A tanulószoba

Részletesebben

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE ELŐTERJESZTÉS 2016. MÁJUS 10. VIADUKT SPORT NONPROFIT KFT. BEVEZETŐ Az alábbi használati rend a Kolozsvári utcai sportcentrumban megvalósult nagy műfüves

Részletesebben

XXXII. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 5-17.

XXXII. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 5-17. KLASSZIKUS BALETT ÉS REPERTOÁR további mesterek egyeztetés alatt BARNA Mónika kurzusvezető TSUTSUMI Maiko NÉMETH Nikolett SZITT Melinda BRIEBER Éva SINTHAVONG Zsófia NAGAI Rei HOMOLYA Patrícia SPICC-TECHNIKA

Részletesebben

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK

OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus ) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábor a Tettye Oktatási Központban

KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábor a Tettye Oktatási Központban KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábor a Tettye Oktatási Központban Érdekes természetismereti programokkal kitöltött tábor várja a 8-12 éves korú gyermekeket Pécsen, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Tettye

Részletesebben

Életmódtábor tájékoztató

Életmódtábor tájékoztató Aryan 2004 Kft. Természetgyógyász Oktatóés Egészségfejlesztő Központ Budapest, XIV. Ker. Szőnyi út 3842. Kecskemét, Klapka u. 911. Szentes, Horváth Mihály u. 4/B. Életmódtábor tájékoztató Tábor helye:

Részletesebben

Fenntartó: Felügyeleti szerv Ellátási területe: Székhelye: Telephely címe:

Fenntartó: Felügyeleti szerv Ellátási területe: Székhelye: Telephely címe: Fenntartó: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Felügyeleti szerv: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Ellátási területe: Országos Székhelye: 1146 Budapest, Hermina út 21. Telephely címe: 1146

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM

ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM ÓBUDAI EGYETEM EGYETEMI KOLLÉGIUM KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten, Óbudán, 2015 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk! Engedje

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2004.

ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2004. ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, 2004. Tisztelt Kolléganők / Kollégák! A Budapesti Műszaki Főiskola meghirdeti 2004. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket, valamint 1 db lakókocsi igénybevételét.

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M KISS ÁRPÁD KOLLÉGIUM OLCSÓ TÚRISTASZÁLLÁS IGÉNYESEKNEK Budapesten Óbudán, 2012 nyarán a főszezonban (július augusztus) Tisztelt Leendő Partnerünk, Vendégünk!

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

VÁROSI INTÉZMÉNYI KÖZPONT ÓVODÁK ÉS BÖLCSŐDÉK INTÉZMÉNYEGYSÉGE FÜZESABONY HÁZIREND

VÁROSI INTÉZMÉNYI KÖZPONT ÓVODÁK ÉS BÖLCSŐDÉK INTÉZMÉNYEGYSÉGE FÜZESABONY HÁZIREND VÁROSI INTÉZMÉNYI KÖZPONT ÓVODÁK ÉS BÖLCSŐDÉK INTÉZMÉNYEGYSÉGE FÜZESABONY HÁZIREND Füzesabony 2009 1. Az óvoda helye az oktatási rendszerben, óvodai felvétel - Az óvoda 3 éves kortól az iskolába járáshoz

Részletesebben

Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT

Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA A számítógép hálózat nagy anyagi és szellemi értéket képviselő rendszer. Felhasználóinak vállalniuk kell a használattal járó kötöttségeket

Részletesebben

Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és Módszertani Központ DIÁKOTTHONI HÁZIREND

Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és Módszertani Központ DIÁKOTTHONI HÁZIREND Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és Módszertani Központ DIÁKOTTHONI HÁZIREND Általános információk a kollégiumról: Az intézmény neve: Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE Biatorbágy Város Önkormányzata által, a Viadukt Sport Egyesület jóvoltából és támogatásával, a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának

Részletesebben

Tájékoztatás az intézményi étkezés igénybevételéről

Tájékoztatás az intézményi étkezés igénybevételéről Tájékoztatás az intézményi étkezés igénybevételéről Intézményünkben a SODEXO Magyarország Kft. gondoskodik az intézményi étkeztetésről. Intézményünkben esztétikusan kialakított ebédlő várja a gyerekeket.

Részletesebben

Szülői elégedettségmérés eredményeinek összegzése

Szülői elégedettségmérés eredményeinek összegzése Szülői elégedettségmérés eredményeinek összegzése Kisfaludy Károly Középiskolai Kollégium 2015. május 5. Intézményünkben bevett gyakorlat, hogy a tanév végéhez közeledve elégedettségméréseket végzünk legfontosabb

Részletesebben

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára A Zánkai Erzsébet-tábor házirendje (a továbbiakban: Házirend) állapítja meg a tábor területén tartózkodókra, különösen

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2018. szeptembertől (július és

Részletesebben

Kedves Szülők! A leendő első osztályos, tanköteles gyermekek beíratásával kapcsolatos információkra szeretnénk felhívni a figyelmüket.

Kedves Szülők! A leendő első osztályos, tanköteles gyermekek beíratásával kapcsolatos információkra szeretnénk felhívni a figyelmüket. Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola OM: 032351 KLIK 122013 Cím: 2132 Göd, Ifjúság köz 1-3. / : (27)532-115 E-mail: godinemeth@invitel.hu : www.godinemeth.hu Kedves Szülők!

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. facebook.com/ambróziaétterem és Panzió***

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41.  facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu facebook.com/ambróziaétterem és Panzió*** AKTUÁLIS SZÁLLÁS ALAPÁRAK érvényes 2017. január 01-től (július és

Részletesebben

VÁSÁROSNAMÉNY - GERGELYIUGORNYÁRA

VÁSÁROSNAMÉNY - GERGELYIUGORNYÁRA Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal és a Mozaik Gazdasági Szervezet Budapest Főváros Önkormányzata által támogatott táborozási lehetőséget hirdet VÁSÁROSNAMÉNY - GERGELYIUGORNYÁRA sport, szabadidős

Részletesebben

Nyárkezdő napközis tábor a Tettye Oktatási Központban

Nyárkezdő napközis tábor a Tettye Oktatási Központban Nyárkezdő napközis tábor a Tettye Oktatási Központban Érdekes természetismereti programokkal kitöltött tábor várja a 8-12 éves korú gyermekeket Pécsett, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Tettye Oktatási

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

HÁZIRENDJE BIBÓ GIMNÁZIUM ISTVÁN ALTERNATÍV ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA KOLLÉGIUMÁNAK HÉVÍZ, NOVEMBER

HÁZIRENDJE BIBÓ GIMNÁZIUM ISTVÁN ALTERNATÍV ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA KOLLÉGIUMÁNAK HÉVÍZ, NOVEMBER A BIBÓ ISTVÁN ALTERNATÍV GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA KOLLÉGIUMÁNAK HÁZIRENDJE HÉVÍZ, 2004. NOVEMBER I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A házirend a kollégium életének törvénye, ennél fogva az abban foglalt

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK MEGÁLLAPODÁS A megállapodás létrejött egyrészt a Kockajáték Kft., cím: 1024 Budapest, Káplár utca 11-13. (Adószám: 23142374-2-41), tel.: (1) 789 88 19) továbbiakban mint Szervező,

Részletesebben

HÁZIREND. Nyitva tartás: minden év január 1-jétől december 31-ig, a karbantartási szünet kivételével.

HÁZIREND. Nyitva tartás: minden év január 1-jétől december 31-ig, a karbantartási szünet kivételével. HÁZIREND Az üdülő neve: Dunabogdányi Gyermeküdülő Címe: 2023 Dunabogdány, Kossuth Lajos u. 196. Tel./fax: 06-26-630-995 A Házirend az üdülőben Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Sítábori házirend - SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola. Sítábori házirend

Sítábori házirend - SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola. Sítábori házirend Sítábori házirend A Sítábori házirend a Házirendhez illeszkedve, annak mellékleteként írja le és szabályozza a sítábori életet. A táborban való részvétel előfeltétele a Sítábori házirend megismerése és

Részletesebben

BKF Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola. Szervezeti és Működési Szabályzata

BKF Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola. Szervezeti és Működési Szabályzata A BKF Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola Szervezeti és Működési Szabályzata - 1 - I. Általános rendelkezések 1. A Szervezeti és Működési Szabályzat (a továbbiakban SZMSZ) célja és jogszabályi alapja:

Részletesebben

Az ELTE Kollégiumi Szolgáltató Központ Házirendjének Kőrösi Csoma Sándor Tagkollégiumára vonatkozó különös rendelkezések.

Az ELTE Kollégiumi Szolgáltató Központ Házirendjének Kőrösi Csoma Sándor Tagkollégiumára vonatkozó különös rendelkezések. Az ELTE Kollégiumi Szolgáltató Központ Házirendjének Kőrösi Csoma Sándor Tagkollégiumára vonatkozó különös rendelkezések Preambulum Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (a továbbiakban: Egyetem) Kollégiumi

Részletesebben

A tábor költsége: 79.000 Ft 1 Apa és 1 gyermek részére a második gyermek részére kedvezményt adunk 114.500 Ft 1 Apa és 2 gyermek.

A tábor költsége: 79.000 Ft 1 Apa és 1 gyermek részére a második gyermek részére kedvezményt adunk 114.500 Ft 1 Apa és 2 gyermek. APA-GYERMEK TÁBOR A tábor helyszíne: Törökmező Turistaház Távolság Budapesttől: 55 km. Megközelíthető Budapest felől autóval - az M2-es autópálya szobi kijáratánál Verőce felé, majd Kismarosnál Kóspallag

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG HUNGARIAN SOCIETY OF NUTRITION. Postal Address: H 1097 Budapest, Gyáli u. 3/A Telefax: (36-1) 486-2761

MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG HUNGARIAN SOCIETY OF NUTRITION. Postal Address: H 1097 Budapest, Gyáli u. 3/A Telefax: (36-1) 486-2761 MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG HUNGARIAN SOCIETY OF NUTRITION Elnök/President: Prof. dr. Barna Mária Főtitkár/General Secretary: Dr. Rodler Imre Cím/Address: Semmelweis Egyetem Eü. Főiskolai Kar

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár.

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár. Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár Jelentkezési lap Személyes adatok Név*: Területi szervezet / szekció neve: MKE tagsági

Részletesebben

Tisztelt Szülők! A 2017/2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja május 4-5. (csütörtök - péntek)

Tisztelt Szülők! A 2017/2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja május 4-5. (csütörtök - péntek) Tisztelt Szülők! A 2017/2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja 2017. május 4-5. (csütörtök - péntek) A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. jáig a harmadik életévét betölti, a nevelési

Részletesebben

KOLLÉGIUMI HÁZIREND. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. Dunaújváros, Bocskai út 1/a

KOLLÉGIUMI HÁZIREND. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. Dunaújváros, Bocskai út 1/a KOLLÉGIUMI HÁZIREND 2013 Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Bocskai út 1/a 1 TARTALOMJEGYZÉK Bevezető. 3 Általános rendelkezések... 3 A házirendben alkalmazott jogszabályok.....

Részletesebben

XXXI. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 6-18.

XXXI. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 6-18. KLASSZIKUS BALETT ÉS REPERTOÁR BARNA Mónika kurzusvezető Fernando DUARTE Portugália KOZMÉR Alexandra NÉMETH Nikolett CSIZMADIA Tamás SZITT Melinda SINTHAVONG Zsófia BRIEBER Éva SPICC-TECHNIKA FORSYTHE

Részletesebben

Házirend. Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat.

Házirend. Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat. Házirend Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat. Pihenésük kellemessé tétele és az Önök után érkező vendégek megtisztelése érdekében

Részletesebben

Nyárkezdő napközis tábor a Tettye Oktatási Központban

Nyárkezdő napközis tábor a Tettye Oktatási Központban Nyárkezdő napközis tábor a Tettye Oktatási Központban Érdekes természetismereti programokkal kitöltött tábor várja a 8-12 éves korú gyermekeket Pécsett, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Tettye Oktatási

Részletesebben

ONLINE RENDELÉSI ÉS FIZETÉSI FELÜLET

ONLINE RENDELÉSI ÉS FIZETÉSI FELÜLET ONLINE RENDELÉSI ÉS FIZETÉSI FELÜLET Biatorbágy intézményei részére Útmutató/tájékoztató 2018 szeptember 13. A felület működése Év elején a gyerekek, úgy mint eddig döntenek arról, hogy milyen étkezést

Részletesebben

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára A Pénzügyőr Sport Egyesület Vitorlás és Vízi Sport Szakosztálya és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyári tábort szervez a NAV dolgozók gyermekeinek. A tábor

Részletesebben

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

Tisztelt Szülő/Gondviselő! Tisztelt Szülő/Gondviselő! Tisztelettel tájékoztatom Önt, hogy az étkezési díj beszedése a 2015/16 tanévtől a szolgáltatást megelőzően, előzetes befizetéssel valósul meg. A szeptember havi díjat 2015.

Részletesebben

Tisztelt Vendégeink, Tisztelt Cégek! Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tájékozatót!

Tisztelt Vendégeink, Tisztelt Cégek! Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tájékozatót! Tisztelt Vendégeink, Tisztelt Cégek! Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tájékozatót! A szállóra való bejelentkezés történhet telefonon, e- mailben vagy személyesen. Bejelentkezni csak érvényes személyi

Részletesebben

Hallgatói közvélemény kutatás, elégedettség/fontosság mérés a Terminus Kollégiumban

Hallgatói közvélemény kutatás, elégedettség/fontosság mérés a Terminus Kollégiumban Hallgatói közvélemény kutatás, elégedettség/fontosság mérés a Terminus Kollégiumban 00. december Terminus TKollHÖK Tartalom: oldal.. A közvélemény kutatás célja.. A kérdőív.. A kérdőívre adott válaszok

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : és Főszezon :

Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : és Főszezon : Áraink Ft / Fő / éj Elő és Utószezon : 01.03.. -06.30. és 09.01.-12.22 Főszezon : 07.01. - 08.3 4 éjszakától 2 és 3 éjszaka 1 éjszaka 4 éjtől 2 és 3 éjszaka 1 éjszaka 3800.- 4600.- 5200.- 4800.- 5300.-

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Virágposta webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket!

Részletesebben

Szállás részletes adatai

Szállás részletes adatai Szállás részletes adatai Szálláshely adatai Szálláshely neve: Franci Vendégház Megye: Hajdú-Bihar Szállás típusa: apartmanok Város: Hajdúszoboszló Cím: Földvár u 45. Nyitva tartás: Nincs adat Kutyabarát:

Részletesebben

Kedves Szülők, Diákok!

Kedves Szülők, Diákok! Kedves Szülők, Diákok! Zeneiskolánkban az oktatás térítési díj, illetve tandíj megfizetése ellenében vehető igénybe. Térítési díjat fizet minden olyan 6-18 éves növendék, aki tanulói jogviszonnyal rendelkezik,

Részletesebben

KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017!

KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017! KATASZTRÓFAVÉDELMI TÁBOR 2017! Helyszín: Hercegkúti Zemplén gyermek- és ifjúsági tábor Időpontja: július 16 július 21-ig. A tábor költsége 28.000 Ft, ami tartalmazza a: szállást + napi 3-szori étkezést

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, 2009. július 9 11. Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára A Pénzügyőr Sportegyesület Vitorlás- és Vízisport Szakosztálya és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyári tábort szervez a NAV dolgozók gyermekeinek. A tábor

Részletesebben

Janikovszky Éva ÁMK Óvoda

Janikovszky Éva ÁMK Óvoda JÉÁMK ÓVODA Janikovszky Éva ÁMK Óvoda Házirend 2013. 0 Tartalom 1. A házirend célja és feladata... 2 2. A házirend elfogadásának és módosításának szabályai... 2 3. A házirend hatálya... 2 4. A házirend

Részletesebben

Nagycsaládos (3 vagy több 18 évnél fiatalabb gyermek). Tóalmási állandó lakhelyű táborozók. 1

Nagycsaládos (3 vagy több 18 évnél fiatalabb gyermek). Tóalmási állandó lakhelyű táborozók. 1 WOL ÉLET SZAVA 2016 ÉVI NYÁRI TÁBORI KEDVEZMÉNYKÉRELEM Kérjük, hogy a kérelem összes lapját töltsék ki, mert a hiányosan beküldö; kérelmeket nem bíráljuk el. Ezen kérelem kitöltése önkéntes adatszolgáltatás.

Részletesebben

HÉVÍZ, ÁPRILIS

HÉVÍZ, ÁPRILIS VI. FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2015. ÁPRILIS 17-18. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási

Részletesebben

XXX. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 7-19.

XXX. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 7-19. KLASSZIKUS BALETT ÉS REPERTOÁR további balettmesterek egyeztetés alatt Barna Mónika kurzusvezető Simon István (Románia Magyarország Németország) Varga Szabolcs (Magyarország - USA) Németh Nikolett Csizmadia

Részletesebben

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK Miskolc ZOO napközis tábor

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK Miskolc ZOO napközis tábor BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK 2017. Egyesületünk ez éven 3 féle tábort indít: - Miskolc ZOO napközis tábor - a hagyományos Zoo tábor, megújult programmal - Bükki TÚRA napközis

Részletesebben

Házirend. Hétfő: 8.00-18.00 Kedd: 8.00-16.00 Szerda: 8.00-18.00 Csütörtök: 8.00-14.00 Péntek: 8.00-14.00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva

Házirend. Hétfő: 8.00-18.00 Kedd: 8.00-16.00 Szerda: 8.00-18.00 Csütörtök: 8.00-14.00 Péntek: 8.00-14.00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva Az intézmény nyitvatartási ideje: Házirend Hétfő: 8.00-18.00 Kedd: 8.00-16.00 Szerda: 8.00-18.00 Csütörtök: 8.00-14.00 Péntek: 8.00-14.00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva Az intézmény telefonszáma: 06-28-742-083

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11.

Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11. Felfedezések és kalandozások a Hortobágyon 2014. július 7-11. 5 napos, ottalvás nélküli napközis tábor a Hortobágyi Vadasparkban. Olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerik a Hortobágy

Részletesebben

P-Air Magyarország Kft.

P-Air Magyarország Kft. P-Air Magyarország Kft. A WizzAir európai transzferszolgáltatója Utazzon velünk az alábbi városokban: Barcelona Bukarest Budapest Kolozsvár Gdansk London Milánó Párizs Prága Róma Szófia Stockholm Velence

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

ÜDÜLÉSISZABÁLYZAT 2018.

ÜDÜLÉSISZABÁLYZAT 2018. ÜDÜLÉSISZABÁLYZAT 2018. I. AZ ÜDÜLÉSSEL KAPCSOLATOS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1. A szabályzat hatálya kiterjed a Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (továbbiakban BRDSZ) tulajdonát

Részletesebben

Országos tudásverseny koordinátor pedagógus pályázat 2018.

Országos tudásverseny koordinátor pedagógus pályázat 2018. Országos tudásverseny koordinátor pedagógus pályázat 2018. I. A pályázat rövid összefoglalója A pályázat kiírója a PontVelem Nonprofit Kft. (2092 Budakeszi, Kagyló u. 1-3.) e-mail cím: palyazat@pontvelem.hu

Részletesebben

Idősek Otthona Házirendje

Idősek Otthona Házirendje Reménység Gyermeksegély és Rehabilitációs Alapítvány Idősek Otthona 8674 Nágocs, Rákóczi Ferenc utca 1/A Tel.: 20/525-0404 Kedves Lakóink, Tisztelt Hozzátartozók! Idősek Otthona Házirendje Kérem Önöket,

Részletesebben

A Példa Családi Napközi Házirendje

A Példa Családi Napközi Házirendje Családi Napközi Nonprofit Kft. Példa Családi Napközi, 4324 Csanafalu, Napközi utca 4. Tel.: 063454332 e-mail: peldacsana@peldacsana.hu A Példa Családi Napközi Házirendje Budapest, 2013 A napközi adatai

Részletesebben

RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ Kedves Szülők! Köszöntjük Önt a Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatal Pályázati Iroda és egyben Projektgazda nevében! A Magyarországi Református Egyház esélyteremtő programja keretében a Bárka

Részletesebben

1022 Budapest, Marczibányi tér. 3. Tel: 212-57-04/233 www.addeturiskola.hu H Á Z I R E N D J E. 2012/2013-as tanév

1022 Budapest, Marczibányi tér. 3. Tel: 212-57-04/233 www.addeturiskola.hu H Á Z I R E N D J E. 2012/2013-as tanév 1022 Budapest, Marczibányi tér. 3. Tel: 212-57-04/233 www.addeturiskola.hu H Á Z I R E N D J E 2012/2013-as tanév Tanulóink eredményes munkája érdekében a Házirend betartása és betartatása, a benne rögzített

Részletesebben

Kedves Túratársak! A 2011-évi Egyesületi Találkozónkat a királyréti szállás foglaltsága miatt EGERben tartjuk 2011. 09. 23-tól 25-ig 3 egész napon át!

Kedves Túratársak! A 2011-évi Egyesületi Találkozónkat a királyréti szállás foglaltsága miatt EGERben tartjuk 2011. 09. 23-tól 25-ig 3 egész napon át! Kedves Túratársak! A 2011-évi Egyesületi Találkozónkat a királyréti szállás foglaltsága miatt EGERben tartjuk 2011. 09. 23-tól 25-ig 3 egész napon át! Jelentkezés a Találkozóra Koszovácz Erzsi/Zsebinél

Részletesebben

szíveskedjen június

szíveskedjen június Étkezési tájékoztató és nyilatkozatok a 2018/19-es tanévben a tanuló diákok szülei, Tisztelt Tájékoztatjuk Önöket, hogy Göd Város Önkormányzatának 13/2018 (IV.12.) számú rendelete alapján a 2018/19-es

Részletesebben

ETIKETT, WELLNESS HÁZIREND

ETIKETT, WELLNESS HÁZIREND ETIKETT, WELLNESS HÁZIREND Az ön kikapcsolódása és kényelme a mi elsődleges célunk. Ezért tisztelettel kérjük, hogy a következő szabályokat tartsa be a wellness egész területén: Magánélet A Stáció Wellness

Részletesebben

KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábora a Tettye Oktatási Központban

KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábora a Tettye Oktatási Központban KIS TERMÉSZETVÉDŐK napközis tábora a Tettye Oktatási Központban Érdekes természetismereti programokkal kitöltött tábor várja a 8-12 éves korú gyermekeket Pécsett, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság

Részletesebben