Élmények Máriapócsi kirándulás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Élmények Máriapócsi kirándulás"

Átírás

1 Élmények Máriapócsi kirándulás Szikora Kíra 3.o. Egy szép napos májusi délelőtt, május 9-én (szombaton) az anyukámmal és az iskolánk alsó tagozatos tanulóival és szüleikkel Máriapócsra kirándultunk. Gyermekbúcsú volt. Nagyon sokan voltak ott és nem csak a Szent György iskolából, hanem más városok iskoláiból is. Gyönyörű a templom külseje és a belső tere. A templom közelében megépítették Noé bárkáját kicsibe, amit fel is szenteltek. Voltak ott műanyag állatok és egy élő szamár is. A bárka olyan volt, mint egy mini játszótér. Csúszni, mászni, menni, ugrani lehetett rajta. A Könnyező Pócsi Szűz Anya, a fatemplom, a bazárosok, a körhinta tette érdekessé ezt a napot. Rengeteget gyalogoltunk, nagyon elfáradtunk. sok szuvenírt vásároltunk. Remélem, egyszer az egész családdal elmegyünk és visszaidézzük ezt a kellemes napot. Pongó Balázs 3.o. Az egyházközség május 9-én kirándulást szervezett a máriapócsi gyermekbúcsúra. Több mint százan vettünk részt ezen a rendezvényen gyermekek és szülők egyaránt. Busszal indultunk Pócsra. A templom előtti téren 7 állomás volt, ahol különböző feladatokat oldottunk meg. A Kölcsey Televízió interjút készített velünk. Ezután liturgián voltunk. Aztán megnéztük a Noé bárkája nevű játszótér megszentelését. A szentelést követően játszottunk a bárkán, majd ajándékokat vásároltunk a bazárban. Később egy közös fotóra odasétáltunk a fatemplomhoz. Kicsit elfáradva, de annál elégedettebben indultunk haza. Így telt el ez a szép májusi nap. 3. osztály

2 Nagy Levente 2.b. Nagyon jó családi kirándulás. Szép volt az idő. Sokat játszottunk az új játszótéren. Sokat bazároskodtunk. Kellemesen elfáradtunk. Kirs Zsombor 2.b. Nagyon tetszett a kegytemplom. Élveztem az állomásokon való részvételt. A pihenő idő alatt bazároztam és játszottam a barátaimmal. Megnéztük a Noé bárkája játszóteret, nagyot tetszett. Jól éreztem magam a Máriapócsi gyermekbúcsúban. Szabó Szilárd 2.b A máriapócsi kirándulás nagyon jó volt. Megnéztük a könnyező képet. Vettünk egy kis édességet is. Noé bárkáján is játszottunk. Jól éreztem magam. Dajka Bianka 2.b. Mert sok érdekes feladatokat kaptunk. Mert izgalmas volt. Mert nagyon látványos volt Noé bárkája. Mert sokat játszottunk és jól szórakoztunk. Mert egy lófejes tolltartót és egy ezüst lovat kaptam. Varga Vanessza 2.b. Noé bárkája nagyon tetszett. A bazár nagyon jó volt. Sokat játszottunk és mulattunk. A Noé bárkájában a csúszda tetszett. A játszótér nagyon szép volt. Kozma Dániel 2.b. Mert sok játék van. Mert szépek a templomok. Mert finomak a fagyik. Szép Noé bárkája. Mert jó volt a hangulat.

3 2. b osztály Molnár Mira 1.o. Nagyon jó volt az utazás, ahol a tanító nénikkel énekeltünk. Izgalmas volt a bibliai jelenetek megfejtése. Játszhattunk a bárkán és jó volt a kézműves foglalkozás, ahol bárányokat készíthettünk. Az osztálytársaimmal élveztük az ugráló várat. A szabadidőnkben bazározhattunk. Bíró Vivien 1.o. Május 9-én, szombaton az iskolával elmentünk Máriapócsra kirándulni. Sok mindent láttunk: voltak versenyek is. Részt vettünk szentmisén is. Utána volt szabadfoglalkozás. Én ezt az időt az újonnan átadott Noé bárkáján tölthettem. Itt sokat játszhattam. A játszótéren láttam csacsit is, meg is simogattam, füvet is adtam neki. Nemsokára hazaindultunk. Nagyon élveztem ezt a napot. Csonka Fanni 1.o. A feladatok közül a kirakós tetszett a legjobban. Jól szórakoztam az ugráló várban. A templom is csodálatos volt. Ettem finom lángost és vattacukrot. A barátnőmmel sokat szaladgáltunk és játszottunk. Bacskay Levente 1.o. Számomra nagyon tetszett a gyermekbúcsú. Ilyen zarándoklaton most voltam először. Sok gyerek volt. Az állomásoknál feladatokat csináltunk. Kedvencem volt a Mária kegykép és a Noé bárkája. Nagyon jól éreztem magam.

4 Rohács Gergő 1.o. Élveztem a kirándulást Máriapócsra, mert tetszettek a versenyek. Az első állomáson odajött két bácsi, akik kamerával és mikrofonnal és interjút adtunk a Kölcsey Televíziónak. Majd a liturgia után elmentünk a bárkához játszani, ahol jól éreztem magam. Alig várom, hogy újra menjünk. Én Mészáros Dávid vagyok. Azért mentem, hogy egy napot együtt legyek a családommal Máriapócson. A 8 feladat közül a 2. feladat tetszett a legjobban. Még a liturgia is tetszett, mely végén Laráért is gyújtottunk gyertyát. Jól éreztem magam a Noé bárkáján is. Ferenczy Csenge 1.o. Jó volt a buszozás, mert Pannával és Cintiával ültem. A vásár is jó volt, vettünk ékszereket és kürtős kalácsot. Jó volt a játszótér is meg a csacsi is. Jó volt a mise is. Jó volt a kézműveskedés is. Molnár Cintia 1.o. Az iskolával Máriapócsra mentünk gyermek búcsúra. Apa és én nagyon jól éreztük magunkat. Szép volt az idő, ezért fagyiztunk is. Az állomások is jók voltak. Utolsó látogatásunk óta felépítettek egy játszókát, Noé bárkáját. Ezen is sokat játszottam. Csodás nap volt. Novák Áron 1.o. Én jól éreztem magamat Máriapócson. Azért, mert együtt lehettem a családommal. És még vettem egy nyakláncot, amin egy pók medál van. A testvérem egy távirányítós autót kapott. Lángost sajnos nem tudtunk venni, mert hosszú volt a sor. A templom nagyon szép volt, gyújtottunk gyertyát. Azért gyújtottunk gyertyát, hogy békében legyünk. Tarapcsák Panna 1.o. Nekem a legjobban Noé bárkája tetszett. A csapatom 27 pontot szerzett. Tetszett még a fatemplom. Sok barátom jött és tudtunk sokat játszani. A végén még az ugrálóba is bemehettem. Mudri Nóra 1.o. Nagyon jól éreztem magam Máriapócson. Élveztem a buszozást a kistestvéremmel. Legjobban Noé bárkája és a bazár tetszett. A templom is gyönyörű volt. A fatemplom is szép volt.

5 1. osztály Nagy Márk 4.o. Korán indultunk el az iskolából Máriapócsra. 9,00 órára értünk oda. Voltak különböző állomások, amiken végigmentünk. Nagyon sokan voltak, hogy láthassák Szűz Máriát. A mise 12,00-kor kezdődött el, ami nagyon szép volt. A legjobb barátommal, Kardos Mártonnal járkáltunk és csodáltuk a v áros szépségét. Marcinak vettem egy nyakláncot és magam is. Ő is vett nekem egy barátság karkötőt. Nagyon jól éreztük magunkat. Majd visszafelé fáradtan, de vidáman mentünk haza. Juszku Dorina 4.o. Miután megérkeztünk azonnal egy versenybe csöppentünk. Itt hittanos kérdésekre kellett válaszolni. Ezután szabadtári mise volt. Ott épült egy játszótér, amelynek a neve: Noé bárkája. Utána szabadfoglalkozás következett, amelyen táncházat láttunk. Zárásképpen a fatemplom előtt gyülekeztünk. Itt egy közös fényképet is csináltunk. Onnan pedig indultunk vissza az iskolába. Kicsit elfáradtam, de nekem nagyon tetszett ez a kirándulás. Jencsik László 4.o. Szombaton korán indultunk Máriapócsra. 9 körül megérkeztünk. Legelőször 7 állomáson mentünk végig, amiken feladatokat kérdeztek. Ezután misére mentünk. Egyig tartott és szabadfoglalkozás következett. 2-re a fatemplomnál gyülekeztünk, hogy elköszönjünk a kegyképtől. Sok bazáros volt. Én 3 puskát vettem. A hazaút nagyon jó volt. Jól éreztem magam.

6 4. osztály Vincze Vivien 2.a. Örömmel vártam a szombatot, mikor az iskolából gyermek búcsúra indultunk. Boldogsággal töltött el, hogy édesanyám és két éves kisöcsém is velünk tartott. A csodatevő szűzanya képénél, ahol annyi ember meggyógyult, mindig bátran merek imádkozni. Gyönyörű Noé bárkáját is megismerhettük ezen a napon és játszhattunk egy jót, még ha zsúfoltan voltunk is. Vidáman bóklásztunk a bazárba, és egy kis búcső mézeskalácsot hoztunk haza az itthon maradottaknak. Jó volt az osztállyal együtt lenni, szép emlékem van Máriapócsról. Gégény Zénó 2.a. Jól éreztem magam Máriapócson, mert eljöttek velem a szüleim is. Nagyon tetszettek a feladatok, amiket megoldottunk. Szép volt a nagy templom és a kis fatemplom is. A legjobban a Noé bárkája tetszett. Itt sokat játszottam a barátaimmal. Kerekes Kincső 2.a. Miért éreztem jól magam Máriapócson? Gyönyörű a kegykép. Szép a templom. 29 pontot szereztünk. Sokat játszottunk a barátaimmal. Szereztem új barátokat is. Nagyon jó volt a busz.

7 Molnár Viktor 2.a. Jó volt az utazás a buszon. Tetszettek a feladatok. Szép volt a mise. Tetszett a tánc a többiekkel. Örültem, hogy apa is eljött Máriapócsra. Balogh Kristóf 2.a. Nagy élmény volt az osztállyal kirándulni. Megnézni a Mária képet. Csodáltam a templom belsejét. Nagyon tetszett a Noé bárkája. Várom a következő kirándulást Máriapócsra. Nagy István 2.a. Jó volt az osztálytársaimmal lenni. Tetszett a nagy templom. Tetszett, hogy kaptunk feladatokat, amiket közösen oldottunk meg. Tetszett Noé bárkája. Tetszett a bazár. Ignácz Dániel 2.a. Mert volt bazár. Mert imádkoztunk. Mert jó volt a kiránduláson anyukámmal. Mert jó volt Noé bárkája. Sokat játszottam a barátommal. Kurucz Botond 2.a. Szép volt a templom. Jó volt az idő, sütött a nap. Tetszett a Noé bárkája a játszótéren. Jó volt a szentmise. Jó volt a buszon utazni. Koleszár Mira 2.a. Azért volt jó, mert imádkoztunk. Mert imát mondtunk a halottaknak, betegek nevében. Mert sok pontot gyűjtöttünk. Imát mondtam Istennek, Szűz Máriának és Jézusnak. Nagyon jó volt a Noé bárkája. Nagy Tamás 2.a. Nagyon jól éreztem magam a Máriapócsi templomban. Mert az az Istenháza. A bazárban sok kegytárgyat lehetett vásárolni. Gyertyát gyújtottunk. Mi is vásároltunk szentképet. Nagyon jók voltak a feladatok, mert mindenki tudta a választ. Tetszett a Noé bárkája. Barkóczi Laura 2.a. Máriapócsra elkísértek nagyszüleim, testvérem, anyukám. Máriapócson gyermekbúcsú volt, rengeteg gyerek és kirakodóvásár. Játszótéravatás volt (a gyerekeknek) egy bárka mászókon a gyerekek kiugrálhatták magukat. A kirándulás végén közösen énekeltünk a Szűzanyának. Anyukám azt mondta, ilyenkor tudja megismerni a többi anyukát és gyereket.

8 Papp Lili 2.a. A máriapócsi gyermekbúcsún jártunk Május 9-én sok szép élményben volt részem. Nagyon tetszettek az állomások és a feladatok is. Menetlevelünkért pluszpontot is kaptunk. A mise után felavatták az új játszóteret, amely olyan volt, mint Noé bárkája. Játszottunk és fagyiztunk is. Búcsúzóul megcsókoltuk a kegyképet. Fáradtan, de vidáman érkeztünk meg Kisvárdára. Gita Gergő 2.a. Azért, mert Noé bárkáján lehetett játszani. Nagyon szépek voltak a templomok. Nagyon élveztem az utazást, az osztálytársaimmal. Jó volt a bazár, vettem a pénzemből a kistesónak ajándékot. Jó volt látni a szent képeket. Nagy Levente 2.a. Mert voltunk Máriához. Mert szépek a templomok. Tetszett a játék vagy is az akadály. Szép volt a mise. Szép az ikonosztázia. Szeretnék újra elmenni. Szarvas Tamás 2.a. Idén ismét Máriapócsra utaztunk a gyerekbúcsúra. Már az odavezető buszozáson jól éreztük magunkat. De az igazi élmény a búcsú volt. A sok gyerek, a rengeteg program egy nagyon jó napot eredményezett. Remélem, jövőre is megyünk a gyerekbúcsúra. Ferenczy Örs 2.a. Jó volt a buszozás. Láttam egy szamarat. A játszótér is jó volt. A vásár is jó volt. A pontgyűjtés is jó volt.

9 2.a osztály A Máriapócsi búcsúról rövid szülői beszámoló Hála a Teremtőnek, idén szép időben élvezhettük a gyerekbúcsú minden egyes pillanatát. A gyerekeknek játékos feladatokat kellett teljesíteniük, maximálisan helytálltak és az önfeledt öröm, bizonyítani akarás, a felszabadultság érzete áradt belőlük. A nap csúcspontja a Noé bárkájának a felszentelése volt. A kis lurkók amint meglátták az építményt, máris a birtokukba vették. Csúsztak, másztak, kapaszkodtak, ereszkedtek, azaz a maguk módján felszentelték a bárkát. Hihetetlen energia és boldogság sugárzott belőlük. Bevallom, a tűzoltó csúszdát magam is kipróbáltam. De ha ez még kevésnek bizonyult volna, ott volt még a bazár sor, ahol a felnőttek és a gyerekek is kedvükre válogathattak, nézelődhettek, ki-ki a lehetőségeinek megfelelően. Nem bántam meg, hogy elmentem, hiszen együtt lehettem a gyermekemmel, szülőtársaimmal is egy kicsit többet és elmélyültebben tudtam beszélgetni. Összességében egy tartalmas, vidám és mindenképpen pozitív élményben lehetett részünk. K i s v á r d a, május 14. Köszönjük! Áldást, békességet kívánok! Dajkáné Nagy Mária Dajka Patrik és Dajka Bianka édesanyja

Az egyik kedvenc ünnepem a palacsintanap. Rita néni palacsintát is hozott. Palacsintadobáló versenyt is játszottunk. Balázs Anna

Az egyik kedvenc ünnepem a palacsintanap. Rita néni palacsintát is hozott. Palacsintadobáló versenyt is játszottunk. Balázs Anna Pancake Day vagy palacsintanap a böjt előtti utolsó nap, nálunk húshagyó keddnek hívják. Ezzel zárjuk le a farsangi időszakot. Az angol nyelvű országokban ezen a napon palacsintát esznek, mert olyan hozzávalókat

Részletesebben

Betlehemezés Létavértesen

Betlehemezés Létavértesen A XXVI. Nemzetközi Betlehemes Találkozón Betlehemezés Létavértesen Immáron negyedik éve, a dráma szakköröseimmel november elején elkezdünk készülődni a betlehemezésre. A mi vidékünkre jellemző alföldi

Részletesebben

HITTANOS TÁBOR. 2009. jún. 22-26.

HITTANOS TÁBOR. 2009. jún. 22-26. HITTANOS TÁBOR 2009. jún. 22-26. 2009. június 22-én, egy borús hétfői napon a templom udvarán gyülekeztünk, de az idő senkinek nem rontotta el a kedvét. Vártuk, hogy a névjegykártyánkat megkapjuk. Amint

Részletesebben

Erasmus+ Lengyelország

Erasmus+ Lengyelország Erasmus+ Lengyelország 2016.05.30.-2016.06.05. Hétfőn indultunk Lengyelországba vonattal, az út 8 óra hosszú volt. A vége felé mindenki unta már az ülést. Katowicénél át kellett szállni egy másik vonatra,

Részletesebben

Spanyolországi beszámoló

Spanyolországi beszámoló Spanyolországi beszámoló Rettentően vártam már hogy végre eljöjjön a nap, hogy Spanyolországba utazzunk, mivel ez lett volna az első utam, amit repülővel tettem volna meg, ami már magában elég ok a nagy

Részletesebben

Nemzetiségi nap az első osztályban

Nemzetiségi nap az első osztályban Nemzetiségi nap az első osztályban November 10-én ismét nemzetiségi napot tartottunk az alsó tagozaton. Az első osztályosok közös programot szerveztek. Két vendéget hívtunk. A nap mesehallgatással kezdődött.

Részletesebben

Beszámoló Szabó Letícia

Beszámoló Szabó Letícia Beszámoló Szabó Letícia A küldő iskola neve: BVHSZC Kanizsay Dorottya Szakképző iskolája A szakma neve: Szociális gondozó és ápoló A projekt neve: Erasmus+ program, M.I.T.O. - Mobilitá in Toscana - Ápoló

Részletesebben

Határtalanul program Erdély május 3-6.

Határtalanul program Erdély május 3-6. Határtalanul program Erdély 2017. május 3-6. Május harmadikától hatodikáig Erdélyben jártunk. Mindenki nagyon várta a kirándulást, amin a Határtalanul pályázat segítségével vehettünk részt. Szerdán korán

Részletesebben

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a Szardínia Szicília 2012. március 28-tól április 5-ig Készített: Varga Orsolya 13. a 1.nap: Már hetek óta várt utazás végre kezdetét vette. Mindenki izgatottan várta a repülő utat, a fogadó családját, az

Részletesebben

Képek a Gondozási Központ életéből

Képek a Gondozási Központ életéből 2010. május 5 Képek a Gondozási Központ életéből Várják az ebédet! Mini ló - mini lovas A gyerekek táncoltak az időseknek A Népdalkör Anyák Napi műsora MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívjuk Önt 2010. május 30-án

Részletesebben

Erasmus+ : Lengyelország

Erasmus+ : Lengyelország Erasmus+ : Lengyelország 1.nap 2017 Reggel fél 6-ra házhoz jött az autó és miután mindenkit összeszedett, indultunk Budapestre. 2 órás autózás után a Keleti pályaudvarnál álltunk meg és már szálltunk is

Részletesebben

Szombathely. Utazás. Vasárnap

Szombathely. Utazás. Vasárnap Szombathely Utazás Élmény ország kapuja megnyílt előttünk, amikor 2016.03.04-én elindultunk Szombathely fele. Mindenki hatalmas energiákkal és jó kedvel indult az útnak, akkor még senki sem számította

Részletesebben

Időpont: 2013. 05. 06 09. Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium

Időpont: 2013. 05. 06 09. Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium Időpont: 2013. 05. 06 09. Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium Az emeletes buszunk, mellyel utaztunk Így mentünk Kárpátaljára Elindultunk: 7 órakor, Budapestről Délkor elértük a határt, kis idő után

Részletesebben

Svájci tanulmányút. Basel

Svájci tanulmányút. Basel Svájci tanulmányút Basel A tanulmányúton öten vettünk részt; két tanár, Gál Anikó és Dékány István, valamint három diák: Annus Péter, Pászti Ferenc és én, Papp Zsolt. 2013. január 22-én hajnali 2 órakor

Részletesebben

Összefoglaló a Nyári táborról

Összefoglaló a Nyári táborról TÁMOP 3.1.4-08/2-2009-0147 Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív intézményekben című pályázat, Nagybajom Város Önkormányzata, Nagybajomi Általános Művelődési Központ Egységes Gyógypedagógiai

Részletesebben

.a Széchenyi iskoláról

.a Széchenyi iskoláról Negyedikesek írták....a Széchenyi iskoláról 7 éves koromban, szüleimmel azért választottuk ezt az iskolát, mert itt német nyelvet lehet tanulni. Én már óvodás korom óta tanulom a németet, így ragaszkodtunk

Részletesebben

"Fut mint a nyúl" - Lagroland Utcai Futóverseny 3,6km Kategória Eredmények

Fut mint a nyúl - Lagroland Utcai Futóverseny 3,6km Kategória Eredmények 3,6km Gyerek I. fiú 2000-2003 1 105 Perusza Zoltán 2000 8:13 16:55 2 92 Bácsai Balázs 2001 8:19 17:21 3 96 Németh Péter 2001 8:29 18:09 4 103 Ruppert Péter 2000 8:47 18:28 5 104 Csatlós Dániel 2000 9:02

Részletesebben

Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken)

Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken) Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken) A tények: Időpont: 2012. október 10 13. Helyszínek, látnivalók, programok: Dachau: koncentrációs tábor megtekintése Strasbourg: angolosok: részvétel

Részletesebben

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. 08. 11-08. 31. Készítette: Vass Vivien

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. 08. 11-08. 31. Készítette: Vass Vivien Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. 08. 11-08. 31. Készítette: Vass Vivien 1. nap (aug. 11.) Vasárnap hajnalban, 4:15-kor gyülekeztünk az iskola előtt. Amikor az iskolához értünk már majdnem

Részletesebben

Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában,

Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában, Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában, ama XII. ÁGOTA táborrul, mely tarttatott az jeles Szeged városában, azon vidám ifjak örömére!!! Az ÁGOTA Alapítvány (helyett) bemutatja (a 2

Részletesebben

2016. július Akali újratöltve. Tábori beszámoló. Budapest 2. csoport. Görög Kátya. Budapest,

2016. július Akali újratöltve. Tábori beszámoló. Budapest 2. csoport. Görög Kátya. Budapest, 2016. július 25-31. Akali újratöltve Tábori beszámoló Budapest 2. csoport Görög Kátya Budapest, 2016. 08.02. Az idei tábor számomra azért volt különleges, mert a csoportomból minden család részt vett.

Részletesebben

Végül az estet egy közös zenéléssel és énekléssel zártuk le a Tiszaparton.

Végül az estet egy közös zenéléssel és énekléssel zártuk le a Tiszaparton. 1.nap 2018. 05. 30.-án érkeztek Szolnokra a Nagyenyedi diákok. 14.00-kor vártuk őket a Pelikán Hotelnél, ahonnan elindultunk a szállásra. Miután megérkeztünk ők elfoglalták a szobájukat, kicsit lepihentek

Részletesebben

A 2012/13 as tanévben a következő programokon vehettünk részt:

A 2012/13 as tanévben a következő programokon vehettünk részt: A 2012/13 as tanévben a következő programokon vehettünk részt: őszi futónap családi nap paksi atomerőmű kiállítása, utána játszótér Padlás halloween area 51 projekt Luca napi vásár Mikulás osztálykarácsony

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK. Matematika

VERSENYEREDMÉNYEK. Matematika VERSENYEREDMÉNYEK EGYÉNI VERSENYEK Matematika Általános iskola 1. osztály: 1. helyezett: Papik Petra Szent László Általános Iskola, Kisvárda Felkészítő tanár: Dancs Mónika 2. helyezett: Jenei Marcell Szent

Részletesebben

LOVAGLÁS. A TÁMOP 3.1.4. pályázat elnyerésével iskolánknak lehetősége nyílt lovaglás oktatás megszervezésére.

LOVAGLÁS. A TÁMOP 3.1.4. pályázat elnyerésével iskolánknak lehetősége nyílt lovaglás oktatás megszervezésére. LOVAGLÁS Helyszín: Felsőtárkány, Karap lovastanya Oktató: Karap Péter lovasedző Bevont tanulók: 20 tanuló, 3. és 4. osztályosok 20 alkalom: május 12., 14., 19., 21., 26., 28., június 2., 4., 11., 16.,

Részletesebben

Tankönyvosztás az Irinyi János Általános Iskolában. Tisztelt Szülők, Tanulók!

Tankönyvosztás az Irinyi János Általános Iskolában. Tisztelt Szülők, Tanulók! Tankönyvosztás az Irinyi János Általános Iskolában Tisztelt Szülők, Tanulók! Hiánytalanul megérkeztek a 2018/19-es tanévre megrendelt tankönyvek. Osztásukra a következő időpontokban kerül sor: 2018. augusztus

Részletesebben

ÉSZAK-ERDÉLYBEN A HATÁRTALANUL PÁLYÁZATTAL

ÉSZAK-ERDÉLYBEN A HATÁRTALANUL PÁLYÁZATTAL ÉSZAK-ERDÉLYBEN A HATÁRTALANUL PÁLYÁZATTAL Március 14-e és 17-e között iskolánk 7.-es csapata különleges irodalmi és történelmi emlékeket fedezett fel Észak-Erdélyben. A szállásunk és a bázisuk Koltón

Részletesebben

Versenyeredmények tanév I. félév

Versenyeredmények tanév I. félév Versenyeredmények 2017-2018. tanév I. félév Tanuló neve Oszt./csop. Verseny megnevezése Iskolai Megyei/ Területi/ Régiós Országos/ Nemzetközi Eredmény Halász Alexa I. kcs. 25. Farsang Kupa Mezőberény x

Részletesebben

A Szent Mór Iskolaközpont negyedikes diákjai és tanítói sok szeretettel várják a nagycsoportos óvodások szüleit november 11-én, kedden nyílt napjukra.

A Szent Mór Iskolaközpont negyedikes diákjai és tanítói sok szeretettel várják a nagycsoportos óvodások szüleit november 11-én, kedden nyílt napjukra. A Szent Mór Iskolaközpont negyedikes diákjai és tanítói sok szeretettel várják a nagycsoportos óvodások szüleit november 11-én, kedden nyílt napjukra. A vendégek érkezését megelőző készülődés része, hogy

Részletesebben

Blabla december EFOP KÉPZELT RIPORT A MIKULÁSSAL

Blabla december EFOP KÉPZELT RIPORT A MIKULÁSSAL Blabla 2017. december KÉPZELT RIPORT A MIKULÁSSAL Minden ember szívét melegség tölti el, amikor a Mikulásról hall történeteket. Ugyan nem jártam Lapföldön, de mégis sikerült beszélnem Joulupukkival, az

Részletesebben

A Baross az Erasmus+ programjában

A Baross az Erasmus+ programjában A Baross az Erasmus+ programjában Mi is az Erasmus+ és hogyan kötődik az iskolánkhoz? Az Erasmus+ program az Európai Unió 2014-2020 között futó oktatási, képzési, ifjúsági és sport programja. Iskolánk

Részletesebben

50 m. fiú gyors - I. korcsoport - EREDMÉNYEK

50 m. fiú gyors - I. korcsoport - EREDMÉNYEK 50 m. fiú gyors - I. korcsoport - EREDMÉNYEK helyezés Név szül.év Iskola Időeredmény 1 Cseh Maxim 2007 Tiszaparti Ált. és Gimn. 0,3844 2 Drávucz Dániel 2007 Kassai ált. 0,4044 3 Keresztfalvi Áron Kristóf

Részletesebben

Projektnapló. Kárpátalja 2013. Előkészítő tevékenység

Projektnapló. Kárpátalja 2013. Előkészítő tevékenység Projektnapló Előkészítő tevékenység A Kardos László Általános Iskola diákjaiként nagyon megörültünk, mikor tanév végén meghallottuk a jó hírt: pályázati munkánk sikeresnek bizonyult a Bethlen Gábor Alapkezelő

Részletesebben

HAT június 5-11., Magyarország, Bolyai-líceum

HAT június 5-11., Magyarország, Bolyai-líceum HAT-18-02-0074 2019. június 5-11., Magyarország, Bolyai-líceum Egy vérből valók vagyunk - Testvériskolák diákjai közötti kapcsolaterősítés Beszámoló az erdélyi diákok magyarországi újáról Hazafele úton

Részletesebben

Gömörországban jártunk. Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya. A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba.

Gömörországban jártunk. Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya. A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba. PÁLYÁZAT Gömörországban jártunk Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba. Izgatottan készültünk az utazásra. Két előkészítő

Részletesebben

Aranyosok Arany-hete

Aranyosok Arany-hete Aranyosok Arany-hete Arany János születésének 197. évfordulója alkalmából március másodikától egy teljes tanítási héten keresztül változatos programokon idéztük meg iskolánk névadójának szellemét, tudtunk

Részletesebben

Erdei iskola, Szolnok 2010. május 3-7.

Erdei iskola, Szolnok 2010. május 3-7. Erdei iskola, Szolnok 2010. május 3-7. Hétfı Hétfın reggel indultunk a Keleti pályaudvarról az erdei iskolába, melyet már nagyon vártam. Sok gyerek utazott együtt, mert nemcsak az én osztályom, hanem az

Részletesebben

2017/2018 tanév. Beszámoló

2017/2018 tanév. Beszámoló 2017/2018 tanév Beszámoló A művészeti oktatásra az általános iskolai kötelező órákon kívül lehetett jelentkezni, ugyanúgy, mint az eddigi évekhez hasonlóan. Általában délutáni órakeretben történt a képzés.

Részletesebben

A XIII. GENIUS konferencia és diákverseny díjazott tanulói erdélyi jutalomkiránduláson vettek részt

A XIII. GENIUS konferencia és diákverseny díjazott tanulói erdélyi jutalomkiránduláson vettek részt A XIII. GENIUS konferencia és diákverseny díjazott tanulói erdélyi jutalomkiránduláson vettek részt (Ivó, Románia, 2015. július 25-31.) Gyere el, kérünk, légy a vendégünk! S lesz egy szép, közös emlékünk,

Részletesebben

ALSÓ TAGOZATOS ANGOL NYELVŰ SZAVALÓVERSENY ÁPRILIS

ALSÓ TAGOZATOS ANGOL NYELVŰ SZAVALÓVERSENY ÁPRILIS ALSÓ TAGOZATOS ANGOL NYELVŰ SZAVALÓVERSENY 2018. ÁPRILIS 25. Ladányi Jázmin 1.b I. 1. évfolyam Kerezsi Flóra 1.a II. 1. évfolyam Vanyorek Levente 1.b III. 1. évfolyam Soltészné Szörfi Anikó Zimmermanné

Részletesebben

Versenyeredményeink a 2012/2013. tanévben Általános Iskola

Versenyeredményeink a 2012/2013. tanévben Általános Iskola Sakk eredmények Versenyeredményeink a 2012/2013. tanévben Általános Iskola 1. megyei egyéni fiú csap 1. országos csap felsős fiú csap Városi csap sakk 1. városi csap felsős lány csap Városi csap sakk 1.

Részletesebben

A HMJVÖ Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Óvoda Jó gyakorlatai: SZÓ-TÁR idegen nyelvi nap

A HMJVÖ Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Óvoda Jó gyakorlatai: SZÓ-TÁR idegen nyelvi nap A HMJVÖ Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Óvoda Jó gyakorlatai: SZÓ-TÁR idegen nyelvi nap A jó gyakorlat célja Az idegen nyelvi nap során a tanulók különböző idegen nyelvi foglalkozásokon, workshopokon

Részletesebben

SZÁMOLÁSI VERSENY - JÓZSEF ATTILA ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. MÁJUS 5. 1. évfolyam. megoldás próbálkozás

SZÁMOLÁSI VERSENY - JÓZSEF ATTILA ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. MÁJUS 5. 1. évfolyam. megoldás próbálkozás 1. évfolyam idő 1. Timár Bálint 1.b 104 104 7,14 2. Ozorai Zsóka 1.c 104 104 8,22 3. Ignácz András 1.b 103 104 8,18 4. Porcsa Tamás 1.c 103 104 8,20 5. Lesták Eszter Boglárka 1.c 103 104 8,50 6. Balika

Részletesebben

OM azonosító: 027953 Székhely neve: Kecskeméti Református Gimnázium Székhely címe: 6000 Kecskemét, Szabadság tér 7.

OM azonosító: 027953 Székhely neve: Kecskeméti Református Gimnázium Székhely címe: 6000 Kecskemét, Szabadság tér 7. 6000 Kecskemét, Tanulmányi terület kódja: 40 Tanulmányi terület gimnázium: 4 évfolyamos; általános kerettanterv; az első idegen nyelv a(z) francia nyelv vagy a(z) spanyol nyelv vagy a(z) angol nyelv; felvételi

Részletesebben

Ideiglenes felvételi jegyzék 2017/2018-as tanévre. 0010: 4 évfolyamos gimnázium kód: Közlekedés gépész kód: Agrár gépész

Ideiglenes felvételi jegyzék 2017/2018-as tanévre. 0010: 4 évfolyamos gimnázium kód: Közlekedés gépész kód: Agrár gépész Ideiglenes felvételi jegyzék 2017/2018-as tanévre 0010: 4 évfolyamos gimnázium 1. Horváth Tina Dorina 2. Törő Réka Dorina 3. Török Sándor 4. Bogdán Nóra 5. Tóth József 0021 kód: Közlekedés gépész 1. Horváth

Részletesebben

2018. szeptember 20.-án és 21.-én két Vásárhely környéki biciklitúrán vettünk részt.

2018. szeptember 20.-án és 21.-én két Vásárhely környéki biciklitúrán vettünk részt. 2018. szeptember 20.-án és 21.-én két Vásárhely környéki biciklitúrán vettünk részt. Szeptember 20. csütörtök Óföldeáki biciklitúra Az első nap Óföldeákra bicikliztünk az osztállyal. Remek idő volt a kerékpározáshoz.

Részletesebben

Diákvilág. Ismét eltelt egy hónap. Beszámolok Önöknek a novemberi eredményekről.

Diákvilág. Ismét eltelt egy hónap. Beszámolok Önöknek a novemberi eredményekről. Diákvilág Kedves Olvasók! Ismét eltelt egy hónap. Beszámolok Önöknek a novemberi eredményekről. Márton napján az alsó tagozatos tanulók a Művelődési Ház által szervezett kézműves foglalkozáson tevékenykedhettek.

Részletesebben

A szerkesztôség e-mail címe: derekpont@freemail.hu telefon: 0620-389-58-53. Zetelakán jártunk Aki járt már Derekegyház testvértelepülésén Zetelakán az bizonyára igen kellemes tapasztalatokat szerzett az

Részletesebben

Beszámoló. Szakmai gyakorlatról. Lengyelország május. Készítette: Nedreu Flórián

Beszámoló. Szakmai gyakorlatról. Lengyelország május. Készítette: Nedreu Flórián Beszámoló Szakmai gyakorlatról Lengyelország 2018. május Készítette: Nedreu Flórián Első hét Reggel 5-kor indultam Kétegyházáról, nagyon szép tájakon vezetett az utunk. Az első megálló egy benzinkútnál

Részletesebben

60 m - Leány Döntő. Hajdú Édua 2008 Titán TC 9,19 I. Forrai Sára 2008 Arany János 9,8 II. Kovács Anna 2008 Hódiák 10,4 III.

60 m - Leány Döntő. Hajdú Édua 2008 Titán TC 9,19 I. Forrai Sára 2008 Arany János 9,8 II. Kovács Anna 2008 Hódiák 10,4 III. 60 m - Leány 2010-2011 Hofman Manka Panka 2010 Rókus II. 11,29 I. Lóvéra Gina 2010 Rókus II. 12,44 II. Veres Lili 2010 Rókus II. 13,03 III. Zsigmond Léna 2010 Rókus II. 13,46 60 m - Leány 2008-2009 Előfutam

Részletesebben

Németország ( )

Németország ( ) Németország (2018.11.18-2018.11.27.) A programról röviden: A Generation Europe által szervezett program olyan projekt, ahol velünk egykorú fiatalok tanulhatnak a demokráciáról, emberi jogokról és az aktív

Részletesebben

50m fiú gyorsúszás I. kcs 1. versenyszám. 50m fiú gyorsúszás II. kcs 2. versenyszám. 50m leány gyorsúszás I. kcs 3. versenyszám

50m fiú gyorsúszás I. kcs 1. versenyszám. 50m fiú gyorsúszás II. kcs 2. versenyszám. 50m leány gyorsúszás I. kcs 3. versenyszám 50m fiú gyorsúszás I. kcs 1. versenyszám 1. Nagy Dániel 2004 Szent I. Ált. Isk. 0:41,78 114p 2. Szűcs Dániel 2004 Tarczy Ált. Isk. 0:44,81 93p 3. Tapsonyi Bálint 2005 Mihályháza 0:48,78 72p 4. Tóth Máté

Részletesebben

2018. évi Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Úszóbajnokság Mezőtúr,

2018. évi Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Úszóbajnokság Mezőtúr, 1. 50 m. fiú mell 1 Nagy-Hornok Sámuel Szolnoki Dózsa 2010 0:59,37 0:53,34 10 2 Molnár Benett Invictus Szolnok 2010 0:58,00 0:53,38 8 3 Remete Márk Invictus Szolnok 2010 0:59,00 0:57,06 6 4 Rácz Gyula

Részletesebben

Graboplast Győri Vízisport Egyesület évi Magyar Bajnoki Eredményei

Graboplast Győri Vízisport Egyesület évi Magyar Bajnoki Eredményei Verseny Versenyszám Korosztály Táv Hely Név Gyermek, Kölyök, Serdülő Magyar Bajnokság C-2 serdülő 4000 m 1 Balla Levente Gellért U23, Ifjúsági Magyar Bajnokság C-1 ifi 3x200 m 1 Balla Levente Gellért U23,

Részletesebben

A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Határtalanul

A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Határtalanul A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Határtalanul Második alkalommal pályázott iskolánk a Határtalanul nemzeti összetartozást erősítő programban való részvételre. A nyertes projektnek köszönhetően

Részletesebben

Köszöntjük a városi olvasópályázat díjátadóján megjelent kedves vendégeinket!

Köszöntjük a városi olvasópályázat díjátadóján megjelent kedves vendégeinket! Köszöntjük a városi olvasópályázat díjátadóján megjelent kedves vendégeinket! 2015. 04. 22. Olvasmányok: 1. évf.: Benedek Elek: Szélike királykisasszony/ Zolnainé Lovas Emma 2. évf.: Tersánszky Józsi Jenő:

Részletesebben

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA Mi legyek, ha nagy leszek? pályaválasztási nyílt nap 2013. január 22. A program az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alap és Civil Támogatások Igazgatósága támogatásával valósul meg.

Részletesebben

Verseny neve I. HELYEZETT II. HELYEZETT III. HELYEZETT. Budaházi Máté 3.b Monostori Róbert 3.b Bánfalvi Boglárka 3.b Oláh Tamás 3.

Verseny neve I. HELYEZETT II. HELYEZETT III. HELYEZETT. Budaházi Máté 3.b Monostori Róbert 3.b Bánfalvi Boglárka 3.b Oláh Tamás 3. Széchenyi matematika verseny 3. évfolyam Széchenyi matematika verseny 4. évfolyam Budaházi Máté 3.b Monostori Róbert 3.b Bánfalvi Boglárka 3.b Oláh Tamás 3.b Tollár Anna 4.b Maczkó Flórián 4.b Janovich

Részletesebben

Beszámoló a sikeresen megvalósított Határtalanul! pályázatról

Beszámoló a sikeresen megvalósított Határtalanul! pályázatról Beszámoló a sikeresen megvalósított Határtalanul! pályázatról 2012 tavaszán két lelkes kolléganő Csapi Edit és Heisz Mónika megírta és megnyerte a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által kiírt pályázatot.

Részletesebben

Első nap Körülbelül délután 1-re értünk jött egy kis busz, aminek örültem nagyon mert egyrészt milyen luxus már másrészt nem kellett cipelni a pont 15 kilogramm bőröndömet. Az út két óra volt Budapestre,

Részletesebben

Visszajelzések osztályoktól

Visszajelzések osztályoktól Visszajelzések osztályoktól 2014. 06. 18-ai napot töltöttük Önöknél. 3-8.osztályos tanulókkal. Már a szervezésben is rendkívül rugalmasan kezelték a kéréseimet a programokkal kapcsolatosan. Ezt tovább

Részletesebben

HELYEZETTEK 4. évfolyam

HELYEZETTEK 4. évfolyam HELYEZETTEK 4. évfolyam MAGYAR4 I. magyar Farkas Fanni Fatime 4 II. magyar Bánszki Blanka Zoé 4 III. magyar Kántor Krisztina 4 IV. magyar Antal Zsuzsa 4 V. magyar Kovács Csenge 4 VI. magyar Csonka Orsolya

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA. Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály

EREDMÉNYLISTA. Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály Körzet: Sarmaság Megye: Szilágy 1. osztály EREDMÉNYLISTA Sor- Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pont 1. Keresztes Nóra-Andrea Szász Mónika Sarmasági 1-es Számú Szakképző Líceum Sarmaság

Részletesebben

December 17-én a harmadik gyertyát is meggyújtottuk az iskola adventi koszorúján.

December 17-én a harmadik gyertyát is meggyújtottuk az iskola adventi koszorúján. A 3. gyertya December 17-én a harmadik gyertyát is meggyújtottuk az iskola adventi koszorúján. A gyertyagyújtás sorrendjében a harmadik gyertya színe rózsaszín, mivel a bűnbánatba már egy kis öröm is keveredik,

Részletesebben

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép,

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, Gyulai emlék Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, tiszta és turistákkal teli kisváros. Gyönyörűek a belváros szökőkútjai, a vár körüli sétány, ahol a nyári melegben

Részletesebben

Városi iskola IDŐPONT: június 14., szerda

Városi iskola IDŐPONT: június 14., szerda Városi iskola IDŐPONT: 2017. június 14., szerda HELYSZÍN: Székesfehérvár UTAZÁS: Ø 2 db autóbusszal Ø indulás (a gimnázium elől): egyik busz: 6.15 (1-es, 3-as, 5-ös csoportok) másik busz: 7.00 (2-es, 4-es,

Részletesebben

11 ÓRÁTÓL 11 ÓRA 45 -IG I.EMELET KOLLÉGIUM 1K5-ÖS TEREM

11 ÓRÁTÓL 11 ÓRA 45 -IG I.EMELET KOLLÉGIUM 1K5-ÖS TEREM I.EMELET KOLLÉGIUM 1K5-ÖS TEREM 1. Ágoston György Tamás Herman 2. Ament Réka Érdligeti 3. András-Dóra Zsófia Érdligeti 4. Árkosi Ivett Nádasdy 5. Bagoly Kitti Gárdonyi 6. Balázs Fanni Érdligeti 7. Bálint

Részletesebben

Szóbeli beosztás angol nyelvből

Szóbeli beosztás angol nyelvből Szóbeli beosztás angol nyelvből Név Nap időpont Andl-Beck Boróka péntek 12.30 óra Bali Bence csütörtök 13. 30 óra Balogh Zita péntek 12..30 óra Baráth Amanda Alexandra csütörtök 13.30 óra Becker Sára Melánia

Részletesebben

XV. FUTABONY - MAGAS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 EREDMÉNYEK

XV. FUTABONY - MAGAS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 EREDMÉNYEK XV. FUTABONY - MAGAS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 EREDMÉNYEK Óvodások H. Név Sz. év Város Óvoda 1 Baranyai Levente 2008 Abony Szivárvány Óvoda 2 Ferenczy Dániel 2008 Abony Pingvines Óvoda 3 Juhász Hanna 2008

Részletesebben

KATICA CSOPORT. Kedves Szülők!

KATICA CSOPORT. Kedves Szülők! KATICA CSOPORT Kedves Szülők! Május legelején az Anyák Napi ünnepségünk került megrendezésre, melyre a csoport nagy örömmel készült az idei évben is, sok-sok szép verssel, dallal és alkotással. Reméljük

Részletesebben

VÁROSI NYÍLT GYERMEKBAJNOKSÁG SZEKSZÁRD

VÁROSI NYÍLT GYERMEKBAJNOKSÁG SZEKSZÁRD VÁROSI NYÍLT GYERMEKBAJNOKSÁG 2008.06.06. SZEKSZÁRD FIÚK. 1996-ban születettek: 1. Sinka Levente Balatonszemes 8,5 2. Vejtey Zsombor Tamási 8,8 3. Török Bálint Bonyhád 8,8 4. Bakekolo Gilbert Szekszárd

Részletesebben

Úszás Diákolimpia városi forduló Hajdúböszörmény, november 28.

Úszás Diákolimpia városi forduló Hajdúböszörmény, november 28. 1. 100 m fiú gyors 1. Némethi László 2002. Bethlen G. Ált. Isk. 1:24,6 2. Homen Péter 2002 Bocskai I. Gimnázium 1:35,1 3. Székely Norbert 2003 Bocskai I. Gimnázium 1:42,1 4. Rozs Botond 2003 Bocskai I.

Részletesebben

Radnóti nyomában című szakmai tanulmányi kirándulás Diákok értékelése

Radnóti nyomában című szakmai tanulmányi kirándulás Diákok értékelése Radnóti nyomában című szakmai tanulmányi kirándulás Diákok értékelése A részt vevők száma: 16 fő Válaszadók száma: 16 fő 1) Milyen célt szolgált? (Az első választás szerint!) a) Szakmai út / tanulmányi

Részletesebben

Sport XXI. Észak-Alföldi Régió Őszi Mezei Bajnoksága november 7. szombat Debrecen. Nagyerdő, köztemetőnél

Sport XXI. Észak-Alföldi Régió Őszi Mezei Bajnoksága november 7. szombat Debrecen. Nagyerdő, köztemetőnél U11 korosztály csapatverseny neve Versenyző neve Szül Helyezés Összpontszám Bodnár Milán 2005 1. Marcsek Péter 2006 7. Koik Balázs 2005 9. Szilágyi Réka 2005 11. I. NYSC "A" 118 Czap Anita 2005 12. Pesti

Részletesebben

EMELT SZINTŰ ANGOL TANULMÁNYI TERÜLET 1. vizsgacsoport

EMELT SZINTŰ ANGOL TANULMÁNYI TERÜLET 1. vizsgacsoport EMELT SZINTŰ ANGOL TANULMÁNYI TERÜLET 1. vizsgacsoport 2014. FEBRUÁR 19- én (szerdán) ANGOL NYELVBŐL FELVÉTELIZŐK BEOSZTÁSA 12 óra 30 perc Mészáros Emma 12 óra 30 perc Hajdu Dominik 12 óra 30 perc Herczeg-

Részletesebben

MEGYEI KOMPLEX TANULMÁNYI VERSENY EREDMÉNYEK LILLA TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA

MEGYEI KOMPLEX TANULMÁNYI VERSENY EREDMÉNYEK LILLA TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA MEGYEI KOMPLEX TANULMÁNYI VERSENY EREDMÉNYEK LILLA TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2017.11.17. ANGOL 5.o Leskovics Péter Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Ált. Isk. Virág Roland Hunyadi János Általános I Nagy Bence

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK ES TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK ES TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2013-2014-ES TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) 1. a 1. 1. Tőke József: kimagasló tanulmányi KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL, magatartásáért és nevelőtestületi

Részletesebben

Határtalanul. A program címe: "Székelyföldi kalandozások a hősök nyomán." A projekt száma: HA-13-01-10

Határtalanul. A program címe: Székelyföldi kalandozások a hősök nyomán. A projekt száma: HA-13-01-10 Határtalanul A program címe: "Székelyföldi kalandozások a hősök nyomán." A projekt száma: HA-13-01-10 Székelyföldi kalandozások a hősök nyomán Pályázatunk célja a határon túli magyarság kultúrájának, a

Részletesebben

Dr. Papp Pál - Csermák József Emlékverseny 18:00 1. nap Hely. Atléta Sz. év Nevező Sorrend Eredmény Rekord

Dr. Papp Pál - Csermák József Emlékverseny 18:00 1. nap Hely. Atléta Sz. év Nevező Sorrend Eredmény Rekord EREDMÉNYEK Férfi Kalapácsvetés Döntő Dr. Papp Pál - Csermák József Emlékverseny 18:00 1. nap 1 Halász Bence 1997 Dobó SE 14 75.79 2 Szentivánszky Péter 1998 Haladás VSE 11 65.16 3 Varga Balázs 1998 Dobó

Részletesebben

Népek karácsonya. Debrecen, december 21. Vizler Pálné és Berdóné Deli Zita szervezők

Népek karácsonya. Debrecen, december 21. Vizler Pálné és Berdóné Deli Zita szervezők TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0100 Hátrányból előny testvériskolai kapcsolat kialakítása a és a Szolnoki Belvárosi Általános Iskola között Népek karácsonya A Népek karácsonya címmel szervezett a téli ünnepkör

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT. Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT. Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ 2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA III-IV. KORCSOPORT Hajdú - Bihar MEGYEI DÖNTŐ Helyszín (település, és versenyhelyszín): Gyulai István Atlétika Stadion, 4032 Debrecen, Oláh Gábor utca 5. Időpont

Részletesebben

Sport XXI. mezei 2015.03.28. Szombathely

Sport XXI. mezei 2015.03.28. Szombathely U11 1.hely "A"-57 p 1 Béres Milán 4 Róka Bora 5 Iker Natália 6 Bodzzay Dániel 8 Bene Noel 10 Juhász-Tóth Eszter 11 Vidos Evelin 12 Horváth Léna Sport XXI. mezei 2.hely "B"-170 p 14 Takács Zsombor 18 Ecker

Részletesebben

Születési év. Helyezés. Úszott idő Név. Születési év. Általános Iskola. Általános Iskola

Születési év. Helyezés. Úszott idő Név. Születési év. Általános Iskola. Általános Iskola Diákolimpia III. korcsoport 100 m fiú gyors A Diákolimpia III. korcsoport 100 m fiú gyors B N N 1. 1,02,35 Ulrich Botond 2001 Béke u. 1. 1,19,40 Balogh Bálint 2001 Béke u. 2. 1,03,61 Paragi Leonárd 2001

Részletesebben

Angol nyelvi verseny. 2. helyezett: Tiszakanyári Hunyadi Mátyás Általános Iskola - Birke Csaba - Háda Gréta - Tóth Eszter

Angol nyelvi verseny. 2. helyezett: Tiszakanyári Hunyadi Mátyás Általános Iskola - Birke Csaba - Háda Gréta - Tóth Eszter Angol nyelvi verseny 3. helyezett: Teichmann Vilmos Általános Iskola - Lakatos Nóra - Harsányi Gábor - Orgován Ferenc Felkészítő tanár: Arnóth Mariann 2. helyezett: Tiszakanyári Hunyadi Mátyás Általános

Részletesebben

Jegyzőkönyv: Algyő november 22.

Jegyzőkönyv: Algyő november 22. Jegyzőkönyv: 0. november. név egyesület idő eredmény 0 m lány mell 0 0 0 Korcsoport: Tóth-Kása Sára 00 Balogh Lili 00 Karasz Luca 00 Ördögh Flóra 00 Seres Alexandra 00 Kistelek Vidács Viktória 00 Gazdag

Részletesebben

Bocskor Bill Turner. Jól éreztem magam a kellemes társaságnak köszönhetően hamar elment az idő. Sok szép dolgot láttam az út során.

Bocskor Bill Turner. Jól éreztem magam a kellemes társaságnak köszönhetően hamar elment az idő. Sok szép dolgot láttam az út során. Bocskor Bill Turner nov. 7 Péntek Utazás: Jól éreztem magam a kellemes társaságnak köszönhetően hamar elment az idő. Sok szép dolgot láttam az út során. Szállás: Komfortos,tiszta,kényelmes és nagyon bejövös

Részletesebben

XVIII. FUTABONY és Magas István Emlékverseny Eredménylista

XVIII. FUTABONY és Magas István Emlékverseny Eredménylista XVIII. FUTABONY és Magas István Emlékverseny 2017. Eredménylista ÓVÓDÁSOK ssz. Név szül év Város ÓVÓDA Simon Konrád 2012 Budapest BP. Malacka csop Ritnovszky Gergő 2012 Abony Gyöngyszemek Kecskeméti Sándor

Részletesebben

Szaktárgyi versenyek eredményei 2012/2013

Szaktárgyi versenyek eredményei 2012/2013 Szaktárgyi versenyek eredményei 2012/2013 név osztály eredmény Agg Laura 7.a Albrecht Eszter 4.c Bolyai matematika csapatverseny megyei 1., országos 10. Alapműveleti matematikaverseny megyei 2. Zrínyi

Részletesebben

JÁNOS 6,38. Alsóvárosi Harangszó 2013. szeptember. A nagykanizsai Szent József Plébánia lapja VIII. évfolyam 9. szám 2013.

JÁNOS 6,38. Alsóvárosi Harangszó 2013. szeptember. A nagykanizsai Szent József Plébánia lapja VIII. évfolyam 9. szám 2013. H A R A N G S Z Ó Alsóvárosi Harangszó 2013. szeptember A L S Ó V Á R O S I A nagykanizsai Szent József Plébánia lapja VIII. évfolyam 9. szám 2013. szeptember Mert nem azért szálltam alá a mennybõl, hogy

Részletesebben

Sávolyok fiataljainak identitás erősítő találkozója 2018 augusztus

Sávolyok fiataljainak identitás erősítő találkozója 2018 augusztus Sávoly Község Önkormányzatának információs lapja XI. évfolyam III. szám 2018. szeptemberi szám melléklete Sávolyok fiataljainak identitás erősítő találkozója 2018 augusztus 13-21. Augusztusban immáron

Részletesebben

OSZTÁLYKÉPEK ELŐKÉSZÍTŐ OSZTÁLY ös tanév Tanító: Csáka Mária szeptember 15: Első nap az iskolában

OSZTÁLYKÉPEK ELŐKÉSZÍTŐ OSZTÁLY ös tanév Tanító: Csáka Mária szeptember 15: Első nap az iskolában OSZTÁLYKÉPEK ELŐKÉSZÍTŐ OSZTÁLY 2014-2015-ös tanév Tanító: Csáka Mária 2014. szeptember 15: Első nap az iskolában Gyülekeztünk az iskola udvarán. Az V. osztályosok kézen fogtak és bevezettek minket a templomba

Részletesebben

I. Boros Dezső Téli Gyermekverseny-sorozat első forduló LÁNY

I. Boros Dezső Téli Gyermekverseny-sorozat első forduló LÁNY I. Boros Dezső Téli Gyermekverseny-sorozat első forduló LÁNY 2002-2003 (10 éves) Aumann Viktória 2002 Kaposvári SI 1. 9,4 Doma Kármen 2002 Kaposvári SI 2. 9,6 Borchy Anna 2002 PVSE 3. 9,9 Lehmann Adonika

Részletesebben

I. félév HÁZI-, ISKOLAI. Felsős versenyeredmények as tanév. Verseny megnevezése Helyezés Tanulók neve Osztály Felkészítő tanár

I. félév HÁZI-, ISKOLAI. Felsős versenyeredmények as tanév. Verseny megnevezése Helyezés Tanulók neve Osztály Felkészítő tanár Felsős versenyeredmények 2017-18-as tanév I. félév Verseny megnevezése Helyezés Tanulók neve Osztály Felkészítő tanár HÁZI-, ISKOLAI Beke Nóra 7.c Czeglédi OÁTV angol iskolai forduló Varga Tamás országos

Részletesebben

1. Nap. 2. Nap. 3. Nap

1. Nap. 2. Nap. 3. Nap 1. Nap Életem első repülése volt, nagyon élveztem. Este érkeztünk meg a szállásra, ami nagyon szép helyen van. Aztán elmentünk vacsorázni egy étterembe. 2. Nap Reggeliztünk a szállón. Reggelire zsömle

Részletesebben

I. korcsoport 2005-ben és utána születettek idő B kategória Név Szül.év Város Iskola

I. korcsoport 2005-ben és utána születettek idő B kategória Név Szül.év Város Iskola I. korcsoport 2005-ben és utána születettek 1. Bácsi Fruzsina 2005 Hajdúböszörmény Baltazár D.Ref.Ált.Isk. 8:45 2. Pusztai Dóra 2006 Debrecen Óvoda 9:09 3. Eszenyi Gréta 2005 Hajdúböszörmény Baltazár D.Ref.Ált.Isk.

Részletesebben

iskolai híradó Budapest III. kerületi Önkormányzat Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény III. Szellő utca 9-11.

iskolai híradó Budapest III. kerületi Önkormányzat Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény III. Szellő utca 9-11. iskolai híradó Budapest III. kerületi Önkormányzat Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény III. Szellő utca 9-11. 1035 2011. március 5. évf. 1. szám A MUNKÁCSY KIÁLLÍTÁSON

Részletesebben

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Szabolcs-Szatmár-Bereg 2017/2018. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA III-IV. KORCSOPORT Szabolcs-Szatmár-Bereg MEGYEI DÖNTŐ Helyszín (település, és versenyhelyszín): Nyíregyháza, Városi Stadion Időpont (év, hónap, nap, óra): 2017.09.27

Részletesebben

s tanév versenyeredményei

s tanév versenyeredményei 2013-2014 - s tanév versenyeredményei Alsós munkaközösség eredményei Olvasás verseny (tankerületi): Sándor Viktória 3.b Vinkler Gréta 3. a Rozsnyai Luca 4.a Matematika verseny Nyírbátor: Szabó Anikó 4.b

Részletesebben

JANUÁR 9. HULLADÉK-JÁTSZÓHÁZ SZENTESEN

JANUÁR 9. HULLADÉK-JÁTSZÓHÁZ SZENTESEN JANUÁR 9. Január 9-én a Vörösmarty Mihály Tagintézmény 3.a, 4.a és 5.b osztályos tanulói közös tanulmányi kiránduláson vettek részt. Szentesre látogattak el január 9-én egy országos rendezvényre. A projekt

Részletesebben

130-as terem (új szárny, 1. emelet)

130-as terem (új szárny, 1. emelet) 130-as terem (új szárny, 1. emelet) 1. Ambrus Ramóna Margit 1999-10-08 2. Bácskai Zsolt László 1999-09-10 3. Baki Réka 2000-04-24 4. Bakóczy Kira Orsolya 1998-01-06 5. Bakonyi Kinga Beatrix 2000-05-15

Részletesebben