SBS + Elõre gyártott elemek PÖRGETETT BETONBÓL. esztétikus erõs biztonságos

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SBS + Elõre gyártott elemek PÖRGETETT BETONBÓL. esztétikus erõs biztonságos"

Átírás

1 SBS + Elõre gyártott elemek PÖRGETETT BETONBÓL esztétikus erõs biztonságos

2 Az SW Umwelttechnik Csoport Európában úttörõ a szennyvízvédelem, infrastruktúrák kiépítésének területén valamint magas- és mélyépítésben használt elõre gyártott beton- és vasbetonelemek gyártásában. Ausztriában, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában lévõ telephelyekkel a vállalat olyan fejlesztési, és gyártási lehetõségekkel rendelkezik, melyekkel más ipari üzem nem nagyon büszkélkedhet. Az elõre gyártott betonelemek gyártásában szerzett majdnem 100-éves tapasztalattal az SW a középeurópai térségben a leghíresebb vállalatok közé tartozik az ágazatban. A Budapesten lévõ Rocla üzemben már 30 éve gyártanak pörgetett betonból kész elemeket. A Lambachban (Felsõ-Ausztria) újonnan létrehozott gyártóüzem keskeny és hosszúkás építõelemekre van specializálódva, melyeket legfõképpen, mint támaszokat, oszlopokat, oszloplábakat, és cölöpöket használnak fel. Az aktuális SBS + programból származó innovatív és esztétikus termékekkel az SW Umwelttechnik vezetõ az elõre gyártott termékek területén, és az Ön versenyképes partnere a pörgetett betonból készült elõre gyártott elemek rendszerét tekintve.

3 Gazdasági elõnyök Az SBS + elõre gyártott elemek maximális költség-, és idõmegtakarítás mellett nagy terhelhetõséggel rendelkeznek. Az elõre gyártott SBS + pörgetett betonelemek felhasználásával optimális idõmegtakarítást érünk el. A hagyományos helyszínen készített betonoszlopokkal összehasonlítva biztos az idõnyerés! Az azonnal terhelhetõ SBS + betonoszlopok felhasználásával értékes idõt takarítunk meg az azonnali terhelhetõség által az építkezésnek egy gyorsabb elõre haladása garantált! Teljesen elmaradnak az oszlopok felületeinek költséges utómegmun kálásai, vagy kozmetikai javításai. Aki a magasépítésben törekszik az okos építési gazdálkodásra, az kihasználja az SBS + több szintes oszlopainak elõnyeit, mivel kézen fekvõ a tény az idõ pénz! A pörgetett oszlop egy erõs termék, amellyel mindenki nyer. Aki idõt és költségeket kímélve épít, az elõre gyártott SBS + elemekbõl épít. Idõ és pénz = A helyszínen készített beton költségesebb és hosszabb építési idõt igényel, mint az SBS + pörgetett beton : Felejtse el a helyszínen készített oszlopokat! Helyszínen készített oszlopok SBS + oszlopok 1. Zsaluzás és vasalás szállítása 2. Az oszlopok zsaluinak elkészítése és a vasalás behelyezése 3. A beton beöntése és tömörítése Kizsaluzás és tisztítás minimum 48 óra után. Figyelem!!! Az oszlopok még nem terhelhetõek! 4. A felületek utómegmunkálása. 1. Az SBS + elõre gyártott oszlopok elhelyezése. 2. Az elõre gyártott SBS + oszlopoknak kb perces szerelése. Figyelem!!! Az oszlopok azonnal terhelhetõek!

4 A pörgetett betonból készült SBS + elõre gyártott oszlopok magas építészeti értéküknél fogva meggyõzõek. A tükörsima, pórusmenetes felszín által szolgáltatott optikai hatás megfelel a legmagasabb tervezési elvárásoknak. Mind amellett a felület struktúrája szabadon megválasztható. A pörgetett beton üzemben létrehozott színezése egyenletesen megmaradó színminõséget garantál. Különösen magas esztétikai igény esetén az SBS + pörgetett betontermékeket Terazzo- kivitelben szállítjuk. Ebben az esetben is érvényes : a legmagasabb minõség a felület és szín tekintetében. Egy nemes termék a legmagasabb tervezési igények számára. esztétikus

5 Az SBS + pörgetett betontermékek egyedülálló szilárdsága és felszíni minõsége a pörgetõ eljárással történõ gyártási módból adódik. A betont körszimmetrikus formákba öntjük. Az úgynevezett pörgetõ padon a betonkeveréket 700 Ford/perc-es sebességig pörgetjük és tömörítjük. Ennek eredményeként nagy teherbíró képességû terméket kapunk pórusmentes felülettel. Ezzel kisebb keresztmetszet mellett egy lényegesen nagyobb teherbíró képességû oszlopot kapunk, a helyszínen elõállított támasztó oszlopokhoz képest. Ez a nagyszerû elõny az SBS + elõre gyártott pilléreket egy erõs termékké teszi az egy, és több szintes magasépítkezések területén. erõs

6 01 SBS + Pörgetett betonpillérek Átmérõk : cm-ig Hosszméretek : 17 m-ig Az SBS + pörgetett betonoszlop egy pörgetett (centrifugális) eljárással elõállított elõre gyártott támasztó oszlop, melynek meggyõzõ elõnyei vannak a helyszínen elõállított hagyományos oszlopokkal szemben. A magas betonminõség (C30/37-tõl C100/115-ig), valamint a speciális vasalási lehetõségek egy jelentõsen karcsúbb, és ezáltal építészetileg megfelelõbb kivitelezést tesznek lehetõvé változatlan teherbíró képesség mellett. Az SBS + pörgetett betonoszlopokat egy vagy több emeletes kivitelben szállítjuk, darabonként max. 17 m-es hosszig. Mivel azonnal terhelhetõ és nem igényel utólagos kozmetikai javítást, ezért az SBS + oszlopokkal jelentõsen megrövidül az építkezési idõ, és ezáltal hatalmas költségmegtakarítás érhetõ el.

7 01 SBS + Pörgetett betonpillérek

8 01 Mûszaki elõnyök Karcsú keresztmetszet a pörgetéses eljárásnak köszönhetõen Az SBS + elõre gyártott oszlopokat a speciális gyártási eljá rásnak köszönhetõen a legmagasabb minõség jellemzi. A körszimmetrikus acélformákban elõbb a vasalást építjük be, majd azután a magas minõségû beton kerül beöntésre (Betonminõségek C30/37-tõl C100/115-ig vannak). Az úgynevezett pörgetõ padon forgásba hozzuk a betonnal töltött acélformákat és 700 ford/perc-ig terjedõ sebességgel pörgetjük. A rendkívüli pörgetõ erõ egy nagyon erõs tömörödést hoz létre a beton szerkezetében. Ennek eredménye képen ma gas szilárdságú elõre gyár tott betonelemeket kapunk, melyek nek pórusmentes a felülete. Ezen a minõségi szerkezeten ke resztül lehetõvé válik a beton vasalás szintjének egészen 20 %-ig történõ elérése. A minimum F120-as tûzállóságukkal az SBS + oszlopok mûszaki alternatívái az acél összekötõ oszlopoknak.

9 01 Biztonsági elõnyök Tûzállóság A speciális beton receptura gondoskodik egy nagyon magas tûzállóságról. Teherbíró képesség A rendszer lehetõvé teszi a vasalási mérték 20 %-ig való növelését Felejtse el a hagyományos betont! A pörgetett beton egy nagy tömörségû minõségi beton, mely a hagyományos be tont teherbíróképességben, betonminõségben és tûzállóságban felülmúlja. Az egy és több szintes magasépítésben az SBS + elõre gyártott oszlopok lényegesen nagyobb teherbíró képességet tesznek lehetõvé, mint a helyszínen készített oszlopok. Ezt a maga sabb vasalási mérték, és a C30/ 35-tõl C100/115-ig terjedõ betonminõség teszik lehetõvé. A bécsi Mûszaki Egyetem vizsgálatai igazolják a minimum F120-as tûzállósági fokozatot. Az SBS + bizonyított biztonságot jelent az SW Umwelttechnik-tõl! (ISO 9001 : 2000 bizonyítvány)

10 Sokrétûek az optikai variációk és a festett betontól a megmunkált felületekig ter jednek. Ezáltal a felület kialakításának kreatív lehetõségei adódnak,mint a szem csézett, homokszórt, érdesített, csiszolt és polírozott felületek. Egy SBS + oszlop fej, láb, és közbülsõ részei a vevõ kívánsága szerint egyedi módon kerülnek legyártásra. Az elõkészítõ méreteket is, amelyek például integrált világítás aljzat, kábelkimenetek-, világításkapcsolók, vagy rögzítõ elemek (konzolok, fémperselyek) számára szükségesek, már a gyártási mûveletben figyelembe lehet venni. Különlegesen magas esztétikai tervezési elõírások esetén az SBS + pörgetett betonelemeket Terrazzo kivitelben lehet gyártani. Ilyenkor márvány és gránitkõ nemes adalékokat keverünk hozzá speciális arányban. Ebben az esetben is lehet választani az összes megmunkálási lehetõséget. 01 Esztétikai elõnyök Csiszolt Szemcsézett Polírozott Homokszórt Érdesített Az SBS + pörgetett betonoszlopok teherhordó elemek kreatív kialakítási lehetõségekkel. Tökéletes optikai hatás, választható felületi struktúra és a Terazzo- (mozaik) kialakítás sokféle variációt képez az SBS + késztermékek számára. Egy tükörsima, pórusmentes felület által olyan minõségi szintet kapunk, amely eddig nem létezett a helyszínen elõállított betonoszlopok esetében. Egyel több ok arra, hogy Ön az SBS + elõre gyártott beton oszlopok mellett döntsön. Az SBS + anyagok egységes átfestése a gyártási eljárás folyamán a felületek és színverziók hatalmas variációit teszi lehetõvé. A betonoszlopok helyszínen történõ fáradságos utómegmunkálásai és idõigényes festései már a múlté. A Terrazzo-ban történõ kivitelezés tökéletes lehetõség arra hogy a támaszok és oszlopok tervezésében új utakat járjunk. A szabadon választható felületi struktúrák természetes effektusokat eredményeznek. Miért is kéne hát imitálni, amikor már léteznek az SBS + Terrazzo-oszlopok pörgetett beton minõségben?

11 ZEUS DAPHNE ODYSSEUS ORPHEUS HERA APHRODITE ADONIS DIONYSOS

12 02 SBS + Villanyoszlopok Átmérõ 60 cm-ig Hossz 17 m-ig hengeres, vagy kúpos Az SBS + villanyoszlopok pörgetett betonból világításhoz, energiaszállításhoz, telekommunikációkhoz és reklámokhoz. Az SBS + programból származó villanyoszlopok különösen kitûnnek az idõjárás állóságukkal, törés elleni biztonságukkal és stabilitásukkal. És ami a legfontosabb egyáltalán nem igényelnek karbantartást! Az innovatív gyártási eljárás rendkívül rugalmas: minden egyes villanyoszlopot egyedileg lehet elkészíteni, valamint homok szórva, csiszolva, vagy éppen a legkülönfélébb Terazzo kivitelben szállítjuk. - Üzemben elkészített különleges kialakítások. (Kábeldobozok, menetes perselyek, stb.) - Típustermékek valamint egyedi kialakítási lehetõségek.

13 03 SBS + Cölöpök Átmérõk cm-ig Hossz 17 m-ig Nagy terhelhetõség, maximális költség és idõmegtakarítás mellett. A pörgetett betonból elõre elkészített cölöpök nem csupán rendkívül terhelhetõek, hanem különösen hatékonyak is, amikor arról van szó, hogy a költségeket és az idõráfordítást alacsonyan kell tartani. Ezeket a speciális elõre gyártott betonelemeket két variációban kínáljuk: Az SBS + mikro cölöpöt, mint ideális alternatíváját a duktilis acélból készült cölöpöknek és az SBS + döngölt cölöpöt, mint a fúrt cölöpöknek alternatíváját. Mindkét SBS + cölöp teljesen terhelhetõ közvetlenül a döngölés után. - Elõregyártott termék (legmagasabb minõség, azonnal terhelhetõ) - Nagyon nagy hordozóerõ. - Nagy alapozó mélységet tesz lehetõvé (50 m-ig)

14 TÍPUSMÉRETEK Távvezeték oszlopok Pörgetett, feszített vasbetétes körgyûrû keresztmetszetû. 15mm/m konicitás Típus L (m) l (m) D(mm) d(mm) l (m) B(mm) Súly (kg) Bo10/4 10 8, Bo12/4 12 9, Bo14/ , Bo10/8 10 9, Bo12/8 12 9, Bo10/ , Bo12/ , Közvilágítási oszlopok A lámpatesteket egy illesztõelem segítségével lehet az oszlopra erõsíteni. 15mm/m konicitás Típus L(m) l(m) D(mm) d(mm) l (m) B(mm) Súly (kg) RK4 5 4, RK5 6,2 5, , RK6 7,2 6, , RK7 8,4 7, , RK8 9,4 8, , RK9 10,6 9, ,6 101,6 604

15 Egyedi termékek gyártása az Ön kívánsága szerint! 01 SBS+ pörgetett betonpillérek Átmérõ (cm) Hossz (m) 17 m-ig variálható Kivitelezés Egy, vagy több szintes házakhoz. Vasalás Laza, vagy elõfeszített, a statikai elõírások szerint (20 %-ig) Betonminõség C30/37-tõl C100/115-ig. Tûzállóság Min. F120 Optikai kialakítás Zsalusima, csiszolt, homokszórt, érdesített. A beton festése különbözõ színekben lehetséges; Terrazzo kialakítás. 02 SBS+ pörgetett villanyoszlop Átmérõ (cm) 60-ig (láb) Hossz (m) 17 m-ig variálható. Kivitel Hengeres, vagy kúpos Vasalás Laza, vagy feszített, a statikai követelmények alapján. Betonminõség C30/37-tõl C100/115-ig. Optikai kialakítás Zsalusima, csiszolt, homokszórt, érdesített. A beton festése különbözõ színekben lehetséges; Terrazzo kialakítás. 03 SBS+ pörgetett cölöp Átmérõ (cm) Hossz (m) Kivitel Vasalás Betonminõség Optikai kialakítás 60-cm-ig 17 m-ig variálható. Mikrocölöp, vagy döngölõcölöp (kuplunggal) Laza, a statikai követelményeknek megfelelõen. C30/37-tõl C100/115-ig. Zsalusima, csiszolt, homokszórt, érdesített. Bõvebb felvilágosításért forduljon szakemberünkhöz! HUBICSKA KÁROLY termékmanager Tel.(46) Fax: (46)

SW közvilágítási rendszer. Innovatív megoldások az SW-től

SW közvilágítási rendszer. Innovatív megoldások az SW-től SW közvilágítási rendszer Innovatív megoldások az SW-től SW közvilágítási rendszer A magyarországi közvilágítási piac fontos és meghatározó szereplőjeként határoztuk el a közvilágítási rendszer komplett

Részletesebben

SW KÖZVILÁGÍTÁSI RENDSZER. Innovatív megoldások az SW-től

SW KÖZVILÁGÍTÁSI RENDSZER. Innovatív megoldások az SW-től SW KÖZVILÁGÍTÁSI RENDSZER Innovatív megoldások az SW-től KÖZVILÁGÍTÁSI RENDSZER A magyarországi közvilágítási piac fontos és meghatározó szereplőjeként határoztuk el a közvilágítási rendszer komplett kidolgozását,

Részletesebben

PÖRGETETT BETON CÖLÖPÖK

PÖRGETETT BETON CÖLÖPÖK PÖRGETETT BETON CÖLÖPÖK CÖLÖPÖK Típusválaszték: - Kúpos cölöp Max. 22 m Nagy teherbírás - Hengeres cölöp Max. 20 m - Cölöp és pillér egy szerkezetben - Egyedi tervezésű cölöpök - Minőségbiztosítás - Minden

Részletesebben

PÖRGETETT BETON KÖZVILÁGÍTÁSI OSZLOPOK TERVEZÉSI SEGÉDLET

PÖRGETETT BETON KÖZVILÁGÍTÁSI OSZLOPOK TERVEZÉSI SEGÉDLET 2006.10.17. PÖRGETETT BETON KÖZVILÁGÍTÁSI OSZLOPOK l TERVEZÉSI SEGÉDLET Minőségbiztosítás Típusoszlopok - RK típusú kandeláber oszlopok - RS típusú lámpakaros oszlopok - RSL típusú légvezetéses, lámpakaros

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3 71 THE GREEN LIGHT evolo 2 3 evolo A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság Üveg IK 08 (**) PC IK 10 (**) Aerodinamikai felület (CxS) -

Részletesebben

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák watec Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák 2012 Watec Vertriebs GmbH Helyszíni betonozást alkalmazó korszerű kivitel www.watec.at

Részletesebben

Nagyszilárdságú dübel TA M

Nagyszilárdságú dübel TA M Nagyszilárdságú rögzítések/dübelek Szerelésbarát belsőmenetes dübel repedésmentes betonba ELŐNYÖK A dübel kedvező geometriai kialakításának köszönhetően minimális energiaráfordítást igényel szereléskor.

Részletesebben

Tartozékok (repedésmentes beton): FIS A

Tartozékok (repedésmentes beton): FIS A Rögzítési rendszer repedésmentes betonhoz Útjelző táblák szerkezete Acélszerkezetek ANYAGMINŐSÉG ENGEDÉLYEK ÉPÍTŐANYAGOK Engedélyezett: C0/5-től C50/60-ig repedésmentes betonban Továbbá alkalmazható: Beton

Részletesebben

PÖRGETETT BETON CÖLÖPÖK BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

PÖRGETETT BETON CÖLÖPÖK BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ PÖRGETETT BETON CÖLÖPÖK BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ Négyzet keresztmetsz etű cölöp Típusválaszték Előregyártott cölöpök előnyei Teherbírási adatok Geometriai méretek Minőség Emelés, tárolás, szállítás Társaságunk

Részletesebben

Mûszaki adatok. Kiszerelések. Rondellatartó. Fékezõgyûrû

Mûszaki adatok. Kiszerelések. Rondellatartó. Fékezõgyûrû Fúrás- Direktrögzítés véséstechnika DX 460-F8/DX 460-MX72 szegbeverõ készülék Alkalmazás A DX 460-as egy megbízható készülék a gyors, kényelmes rögzítésekhez. Az új MX72-es tár szinte minden helyzetben

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

ELSÕ BETON. Csarnok építési elemek óta az építõipar szolgálatában

ELSÕ BETON. Csarnok építési elemek óta az építõipar szolgálatában ELSÕ BETON Csarnok építési elemek ELSÕ BETON Cégünk 2004. óta gyárt különféle csarnoképítési elemeket. Mára statikus tervezõk bevonásával a tartószerkezeti tervezést is, továbbá a komplett helyszíni szerkezetépítési

Részletesebben

PÖRGETETT BETON KÖZVILÁGÍTÁSI OSZLOPOK TERVEZÉSI SEGÉDLET

PÖRGETETT BETON KÖZVILÁGÍTÁSI OSZLOPOK TERVEZÉSI SEGÉDLET l PÖRGETETT BETON KÖZVILÁGÍTÁSI OSZLOPOK TERVEZÉSI SEGÉDLET Minőségbiztosítás Típusoszlopok illesztõelem hi - RK típusú kandeláber oszlopok - RS típusú lámpakaros oszlopok - RSL típusú légvezetéses, lámpakaros

Részletesebben

SWall. Homlokzat egy lépésben

SWall. Homlokzat egy lépésben SWall Homlokzat egy lépésben 2 IDŐTÁLLÓ STÍLUS VÁLTOZATOS FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK EGYEDI MEGJELENÉS 3 FORMAI ÉS FELÜLETI SOKSZÍNŰSÉG TARTÓS MEGOLDÁS AKÁR TARTÓSZERKEZET IS EGYBEN HŐSZIGETELT VAGY HŐSZIGETELÉS

Részletesebben

Késtartók. Géptartozékok. ostrana Typ 4414. Gyorsváltós késtartó alaptest E405 005 E405 005 060 E405 008 E405 007 E405 006. Méretkódok: 080-180

Késtartók. Géptartozékok. ostrana Typ 4414. Gyorsváltós késtartó alaptest E405 005 E405 005 060 E405 008 E405 007 E405 006. Méretkódok: 080-180 Gyorsváltós késtartó alaptest E5 005 Typ ok: 0 - Kivitel: E5 005 0 E5 005 0 E5 005 0 Ø E5 008 E5 007 E5 006 E5 005 E5 009 0 0 0 0 00 ( 8 8 6 6 6 8 8 00 00 ( Q ( R ( S 7 7 57,0,0 7,0 7,0 7,0,5,5,0,0,0,0,0,0,0,0,0

Részletesebben

Körgyűrű keresztmetszetű, pörgetett vasbeton rudak nyírási ellenállása 1. rész Völgyi István Témavezető: Dr Farkas György Kutatás felépítése 1. Anyagvizsgálatok 2. Nyírási ellenállás 3. Modellalkotás -

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

Lábatlani Vasbetonipari Zrt. alapítva: 1942

Lábatlani Vasbetonipari Zrt. alapítva: 1942 Lábatlani Vasbetonipari Zrt. alapítva: 1942 2541 Lábatlan Rákóczi út.1. A MAGYAR BETONELEMGYÁRTÓK SZÖVETSÉGÉNEK alapító tagja www.railone.hu TARTALOMJEGYZÉK A beton 02 A pörgetéses technológia 02 Színes

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS.

ÁTTEKINTÉS. ÁTTEKINTÉS www.optitrailer.com 2 Langendorf Hagyomány és innováció! A Langendorf a szállítmányozás piacán, több mint 125 éves múltra tekint vissza, ez időszak alatt létrehozott termékeivel méltán kivívta

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 477 Univerzális csavar rövid Oldal 477 Univerzális csavar hosszú Oldal 478 Gyors szorítócsavar rövid rövid Oldal 478 Gyors

Részletesebben

A Kingspan megoldás Falrendszerek. Integrált, esztétikus, hatékony

A Kingspan megoldás Falrendszerek. Integrált, esztétikus, hatékony A Kingspan megoldás Falrendszerek Integrált, esztétikus, hatékony Komplett homlokzati megoldások, minden alkalmazásra, eshetőségre Hőszigetelt szendvics falpanelek Zsalus szellőző elemek Előregyártott

Részletesebben

1. ÁLTALÁNOS MEGJEGYZÉSEK

1. ÁLTALÁNOS MEGJEGYZÉSEK 1. ÁLTALÁNOS MEGJEGYZÉSEK Felhasználási terület: - Lakóépületek - családi ház - többlakásos épület - Ipari épületek - Irodaházak, iskolák, szociális épületek A legtöbb olyan esetben alkalmazható, ahol

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 247 Univerzális csavar hosszú Oldal 248 Univerzális csavar Basic rövid Oldal 248 Univerzális

Részletesebben

Reklámprofil rendszerek. ThyssenKrupp Ferroglobus

Reklámprofil rendszerek. ThyssenKrupp Ferroglobus Reklámprofil rendszerek ThyssenKrupp Ferroglobus Totem profilrendszerek A Rondo félköríves totemprofilok kiváló, esztétikus és rendkívül költséghatékony megoldást kínálnak, akár 6 méteres magasságig, elliptikus,

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. ambar 2 3

THE GREEN LIGHT. ambar 2 3 63 THE GREEN LIGHT 2 3 ISMERTETŐ A VILÁGÍTÓTEST JELLEMZŐI Tervező: Alain Baré Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság Üveg IK 08 (**) Aerodinamikai felület (CxS)

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

Alapozások (folytatás)

Alapozások (folytatás) Alapozások (folytatás) Horváth Tamás PhD építész, egyetemi tanársegéd Széchenyi István Egyetem, Győr Építészeti és Épületszerkezettani Tanszék 1 Szerkezetváltozatok Sávalapok Helyszíni pontalapok Pontalapok

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. onyx 2 3

THE GREEN LIGHT. onyx 2 3 109 THE GREEN LIGHT 2 3 Ismertető A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér - Onyx2 IP 44 (*) - Onyx3 IP 44 (*) - Onyx2 ST IP 65 (*) Aerodinamikai felület (CxS) - Onyx2

Részletesebben

Tüzihorganyzott acél park-és közvilágítási oszlopok

Tüzihorganyzott acél park-és közvilágítási oszlopok Tüzihorganyzott acél park-és közvilágítási oszlopok REFLECT Kft. 2045 Törökbálint, Kazinczy u. 124/b. Tel.: 06-23-335-555, Fax: 06-23-335-553 www.reflect.hu reflect@t-online.hu 1. oldal, összesen: 12 Az

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid 680 CSAVAROK Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 685 Univerzális csavar rövid Oldal 685 Univerzális csavar hosszú Oldal 686 Gyors szorítócsavar rövid rövid

Részletesebben

Felületjavítás görgızéssel

Felületjavítás görgızéssel Felületjavítás görgızéssel A görgızés mőködési elve A görgızés egy felületjavító eljárás, ahol a polírozott acélgörgık nyomást gyakorolnak a kisebb szilárdságú munkadarab felületére. Ha a görgık által

Részletesebben

ELŐREGYÁRTOTT SZERKEZETEK TÍPUSAI, ALKALMAZÁSA, ELŐNYÖK, HÁTRÁNYOK

ELŐREGYÁRTOTT SZERKEZETEK TÍPUSAI, ALKALMAZÁSA, ELŐNYÖK, HÁTRÁNYOK ELŐREGYÁRTOTT SZERKEZETEK TÍPUSAI, ALKALMAZÁSA, ELŐNYÖK, HÁTRÁNYOK DR. FARKAS GYÖRGY TANSZÉKVEZETŐ, EGYETEMI TANÁR BETONSZÖVETSÉG KONFERENCIA 2009. 10. 26. AZ ELŐREGYÁRTÁS FOGALMA BETON, VASBETON ÉS FESZÍTETT

Részletesebben

Zsugorbefogás gazdaságosan

Zsugorbefogás gazdaságosan New 2016. július Új termékek forgácsoló szakemberek számára Zsugorbefogás gazdaságosan Maximális forgatónyomatékok rendkívül karcsú szerkezeti forma mellett a hidroszorítású befogástechnika következő generációja

Részletesebben

FALFŰTÉS/-HŰTÉS valamint MENNYEZETHŰTÉS/-FŰTÉS A SZÁRAZÉPÍTÉSZET RÉSZÉRE A ModulWand. A ModulDecke.

FALFŰTÉS/-HŰTÉS valamint MENNYEZETHŰTÉS/-FŰTÉS A SZÁRAZÉPÍTÉSZET RÉSZÉRE A ModulWand. A ModulDecke. www.variotherm.hu FALFŰTÉS/-HŰTÉS valamint MENNYEZETHŰTÉS/-FŰTÉS A SZÁRAZÉPÍTÉSZET RÉSZÉRE A ModulWand. A ModulDecke. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. A Variotherm új értelmet ad a falaknak és a mennyezeteknek!

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tengine IMAGE Tengine IMAGE család Robosztusak és nagy teljesítményûek: ezek a LED-modulok egyenletes megvilágítást adnak bármilyen

Részletesebben

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók 16 Kõmegmunkálás 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók Gránitfúró hengeres befogás színkód: zöld /mm l/mm L/mm c/befogás/mm 3 11 0637 901 3 3,5 12 60 5,0 0637 901

Részletesebben

31028 THYL-BR-2004-01-HU12. Website: www.schreder.com

31028 THYL-BR-2004-01-HU12. Website: www.schreder.com 31028 THYL-BR-2004-01-HU12 VÁROSOK FÉNYEI Website: www.schreder.com µr FUNKCIÓ ÉS FORMA thylia µr thylia MŰSZAKI ADATOK Optikai tér védettsége: 1659-es tükör: IP 66 - Sealsafe (*) 1754-es tükör: IP 66

Részletesebben

EXTRUDÁLT POLISZTIROL

EXTRUDÁLT POLISZTIROL EXTRUDÁLT POLISZTIROL A Fibrotermica SpA társaság extrudált polisztirol lemezt gyárt, melynek neve FIBROSTIR. A FIBROSTIR egyrétegû, kiváló hõszigetelõ képességû sárga színû lemez, alkalmazható mind egyéni

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

Felsőzsolca-Arnót kerékpárút kiépítése az ÉMOP-5.1.3-11-2011-0005 azonosítószámú projekt megvalósítása érdekében

Felsőzsolca-Arnót kerékpárút kiépítése az ÉMOP-5.1.3-11-2011-0005 azonosítószámú projekt megvalósítása érdekében Felsőzsolca-Arnót kerékpárút kiépítése az ÉMOP-5.1.3-11-2011-0005 azonosítószámú projekt megvalósítása érdekében Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/141 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Egyéni kívánság szerinti kaput szeretne? A Hörmann-nál jó helyen jár. Nyugodtan válassza ki a felületet, a színt, döntse el, hogy hőszigetelt vagy

Részletesebben

1.10 VL. Négyszög légcsatorna. Légcsatorna rendszerek. Alkalmazás: A VL típusjelû, négyszög keresztmetszetû

1.10 VL. Négyszög légcsatorna. Légcsatorna rendszerek. Alkalmazás: A VL típusjelû, négyszög keresztmetszetû Alkalmazás: A VL típusjelû, négyszög keresztmetszetû l é g c s a t o r n a e l e m e k a l k a l m a z á s á v a l a nyomáskülönbség, a légsebesség és a szükséges légtömörség tekintetében többféle igény

Részletesebben

Mezőgazdasági termékek katalógus

Mezőgazdasági termékek katalógus TERMÉKPROGRAM MAGASÉPÍTÉS Mezőgazdasági termékek katalógus MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK / REFERENCIÁK MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK / REFERENCIÁK Megoldásainkkal könnyedén növelni tudja gazdasága hatékonyságát! 2 3

Részletesebben

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Az ADESO technológia egy forradalmi megoldás kettős összetételű öntapadó lemezek gyártására,

Részletesebben

Eco. Többfunkciós fényvető család Beépített működtető szerelvényekkel IP 65 szintű védettséggel. optionele uitvoering

Eco. Többfunkciós fényvető család Beépített működtető szerelvényekkel IP 65 szintű védettséggel. optionele uitvoering Eco Többfunkciós fényvető család Beépített működtető szerelvényekkel IP 65 szintű védettséggel optionele uitvoering ELŐNYÖK kiemelkedő ár/érték arány hosszú élettartam a jó minőségű beépített anyagoknak

Részletesebben

KAB 190-es összecsukható munkaállvány. Részletes elemjegyzék. Tartalomjegyzék. Cikkszám Megnevezés / alkalmazás m² kg

KAB 190-es összecsukható munkaállvány. Részletes elemjegyzék. Tartalomjegyzék. Cikkszám Megnevezés / alkalmazás m² kg Részletes elemjegyzék A méretekkel ellátott részletes elemjegyzékünkben megtalálja az összes olyan elemet, amelyre a gyakorlatban általában szükség lehet. Azokat az elemeket, amelyekre különleges esetekben

Részletesebben

18.135.1080 profil. Alkalmazás. tetôfedés falborítás. MEGAPROFIL Profilok tetôfedéshez és falborításhoz Az árak az áfát nem tartalmazzák.

18.135.1080 profil. Alkalmazás. tetôfedés falborítás. MEGAPROFIL Profilok tetôfedéshez és falborításhoz Az árak az áfát nem tartalmazzák. www.megaprofil.hu A katalógusban található adatok a nyomdába adás idôpontjában fennálló állapotnak felelnek meg. A termékek folyamatos fejlesztése során a Megaprofil megváltoztathatja a mûszaki adatokat,

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. zafír 1 2 3

THE GREEN LIGHT. zafír 1 2 3 117 THE GREEN LIGHT zafír 1 2 3 ISMERTETŐ zafír A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Sealsafe IP 66 védettségű közvilágítási lámpatest maximum 100 W-os (Zafír1), 250 W-os (Zafír2) vagy 600 W-os (Zafír3) fényforrásokhoz.

Részletesebben

Beépítési útmutató Enkagrid georácsokra

Beépítési útmutató Enkagrid georácsokra Enkagrid georácsokra Colbond Geosynthetics GmbH 1. Alkalmazási terület 2. Szállítás és tárolás 3. Altalaj előkészítés 4. Georács fektetése 5. Feltöltés készítése 6. Tömörítés, és tömörségellenörzés 7.

Részletesebben

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok A lamellás csiszolótányér szakértőjétől Átdolgoztuk termékválasztékunkat, és ezzel a Klingspor történetének legátfogóbb és legátláthatóbb SMT-programját

Részletesebben

PANTANET és FORTINET kerítés

PANTANET és FORTINET kerítés PANTANET és FORTINET kerítés Szerelési útmutató BETAFENCE Sp. z o.o. Kotlarnia 47-246, ul. D bowa 4, Poland tel. +48 77 40 62 200 faks. +48 77 48 25 000 or + 48 77 48 25 007 www.betafence.com Kerítésrendszerek

Részletesebben

DOMINO dübelező rendszer

DOMINO dübelező rendszer A termékek és alkalmazások áttekintése 176 DOMINO dübelmarók DF 500, DF 700 178 Tartozékok és fogyóanyagok A Festool rendszer 180 www.festool.hu 175 A termékek és alkalmazások áttekintése oldal 178 179

Részletesebben

Ásványgyapotos szendvicspanel

Ásványgyapotos szendvicspanel Ásványgyapotos szendvicspanel Tetőpanel Műszaki paraméterek Szigetelő mag: Teljes szélesség: Fedőszélesség: Hosszúság: Éghetőségi osztály: Tűzállósági határérték: MW Ásványgyapot 1059 mm 1000 mm 3.000

Részletesebben

4,5m PININFARINA FORMAVILÁGA

4,5m PININFARINA FORMAVILÁGA PININFARINA FORMAVILÁGA MINDANNYIUNK ÁLTAL ELFOGADOTT TÉNY, HOGY HASZNÁLATI TÁRGYAINK ÍGY A VÁROSKÉPET ALKOTÓ MINDEN EGYES ÉPÍTÉSZETI ELEM TERVEZÉSE ESETÉN NAGY HANGSÚLYT KELL HELYEZNI A FUNKCIÓ ÉS A FORMA

Részletesebben

Vasalási távtartók muanyagból

Vasalási távtartók muanyagból Vasalási távtartók muanyagból Távolságtartó sín (hossz: m) Rúd alakú távolságtartó sín, alsó fogazással. Alaplemezek és födémek, rámpák alsó vasalásának távolságtartására. További méretek: 60 mm és 70

Részletesebben

[Innov. áció] Innováció. StoCretec. Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal. Tudatosan építeni

[Innov. áció] Innováció. StoCretec. Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal. Tudatosan építeni Innováció áció] StoCretec [Innov Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal Tudatosan építeni Újszerű önterülő bevonat: StoPox BB T 200 Tetszetős, ugyanakkor strapabíró padlók Akár az

Részletesebben

SZIMBÓLUM KERÍTÉSRENDSZER

SZIMBÓLUM KERÍTÉSRENDSZER SZIMBÓLUM KERÍTÉSRENDSZER Szimbólum kerítésrendszer, roppantott (IC) 3 Kerítésrendszer, két hosszanti oldalán hasított normálkő Kerítésrendszer, négy oldalán hasított pillérkő 12 0 13 6 0 13 Kerítésrendszer,

Részletesebben

Pattex CF 850. Műszaki tájékoztató

Pattex CF 850. Műszaki tájékoztató BETON / TÖMÖR KŐ HASZNÁLAT FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 1. ALKALMAZÁSI TERÜLETEK ALAP ANYAGA: beton, tömör kő Nehéz terhet hordozó elemek rögzítése tömör kőben, betonban, porózus betonban és könnyű betonban.

Részletesebben

környezet- és közlekedéstechnikai termékek

környezet- és közlekedéstechnikai termékek T Ö B B M I N T B E T O N környezet- és közlekedéstechnikai termékek egyenletes egyszerű biztonságos a stelconnal mindig jó úton jár! sokoldalú és univerzális A vízszennyező anyagok tárolására, elhelyezésére,

Részletesebben

KG (PVC) CSÖVEK ÉS IDOMOK

KG (PVC) CSÖVEK ÉS IDOMOK KG (PVC) CSÖVEK ÉS IDOMOK 2 OLDAL l KG (PVC) CSÖVEK ÉS IDOMOK KG (PVC) Csövek és idomok beltéri és utcai lefolyórendszerekhez BEMUTATÁS. A csövek a benti és utcai lefolyórendszerekhez a megfelelő csatlakozókkal

Részletesebben

TETŐVÉDŐK. LANZONI s.r.l. A védők teljes katalógusa DS.MT1INOX S DS.MT1INOX66S DS.MT1INOX1/3DIV DS.MT1INOX R DS.MT1INOX90. Acél

TETŐVÉDŐK. LANZONI s.r.l. A védők teljes katalógusa DS.MT1INOX S DS.MT1INOX66S DS.MT1INOX1/3DIV DS.MT1INOX R DS.MT1INOX90. Acél TETŐVÉDŐK A védők teljes katalógusa Acél DS.MT1INOX S DS.MT1INOX66S DS.MT1INOX1/3DIV DS.MT1INOX R DS.MT1INOX90 Acél Stiff DS.STIFF40SPS DS.STIFF40SPR DS.STIFF60SP DS.STIFF60SPV DS.STIFF80SP Réz DS.MT1T.RA.S

Részletesebben

tető CupaClad Átszellőztetett terméspala homlokzatburkolati rendszer TERMÉSPALA

tető CupaClad Átszellőztetett terméspala homlokzatburkolati rendszer TERMÉSPALA tető CupaClad Átszellőztetett terméspala homlokzatburkolati rendszer TERMÉSPALA CupaClad átszellőztetett homlokzatburkolati rendszer 2 TETŐ HORN TERMÉSPALA FORGALMAZÓ ÉS TÉGLÁNY KIVITELEZŐ FEDÉSEK KFT.

Részletesebben

Alapcsavar FBN II Milliószor bizonyított, rugalmas az ár és a teljesítmény tekintetében.

Alapcsavar FBN II Milliószor bizonyított, rugalmas az ár és a teljesítmény tekintetében. 1 Milliószor bizonyított, rugalmas az ár és a teljesítmény tekintetében. Áttekintés FBN II cinkkel galvanizált acél FBN II A4 korrózióálló acél, III-as korrózióállósági osztály, pl. A4 FBN II fvz* tüzihorganyzott

Részletesebben

Sika MiniPack. Készhabarcsok gyors rögzítéshez, javításhoz, vízzáró bevonatkészítéshez

Sika MiniPack. Készhabarcsok gyors rögzítéshez, javításhoz, vízzáró bevonatkészítéshez Készhabarcsok gyors rögzítéshez, javításhoz, vízzáró bevonatkészítéshez A Sika 1910-es megalakulása óta a különbözô betonjavító és vízzáró habarcsok fejlesztése, forgalmazása, meghatározó jellegû, alapvetô

Részletesebben

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz SFS intec turn ideas into reality W-Tec 3D+ rejtett pántok egyedi tervezésű ajtókhoz Az SFS intec által gyártott új rejtett

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK QP S4 TERMÉKLEÍRÁS A QP S4 sorozat minden egyes darabját különös gonddal tervezték. A visszacsapó szelep hőre lágyuló, ellenálló műanyagból készült és 6, kosütést 37baron (37m vízoszlop) bír el. A hidraulikus

Részletesebben

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet Casobianca Casoroc Casostar Casoprano Quick-Lock A megbízható álmennyezet Casoprano Quick-Lock Álmennyezet rendszer A kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott esztétikai és műszaki elvárások megkövetelik

Részletesebben

Király Trading KFT H-1151 Budapest Mogyoród útja Mágnesek menettel (lapos mágneses megfogó), kemény ferrit

Király Trading KFT H-1151 Budapest Mogyoród útja Mágnesek menettel (lapos mágneses megfogó), kemény ferrit K0549 Mágnesek menettel (lapos mágneses megfogó), kemény ferrit Alapanyag: Ház, acél. Mágnesmag, kemény ferrit. Ház, horganyzott. Menetes lapos megfogók, árnyékolt rendszer. A D 80, D 100 és D 125 kivitelek

Részletesebben

VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA

VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA Bemutatkozás Lemezgrafitos és gömbgrafitos vasöntvények gyártását kínáljuk kis- és középszériákra, maximum 700 kg-os egységsúlyig

Részletesebben

Firestone TPO tetőszigetelési rendszerek

Firestone TPO tetőszigetelési rendszerek 1 Annak érdekében, hogy tartós és megbízható tetőszigetelés készülhessen, nem elegendő csak egy jó szigetelőlemezt gyártani. A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a szigetelőlemeznek más termékekkel összeférhetőnek

Részletesebben

1. G21 GAH 529. A termék leírása :

1. G21 GAH 529. A termék leírása : 1. G21 GAH 529 A termék leírása : A G21 GAH 529 kerti házikó ideális tárolási lehetőséget nyújt egész évben a szerszámoknak, bútoroknak, motorkerékpároknak, fűnyíróknak, bozótvágónak, kerékpároknak, a

Részletesebben

ELŐREGYÁRTOTT VB. SZERKEZETEK ÉPÍTÉSTECHNOLÓGIÁJA BME ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS 2013. ELŐADÓ: KLUJBER RÓBERT

ELŐREGYÁRTOTT VB. SZERKEZETEK ÉPÍTÉSTECHNOLÓGIÁJA BME ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS 2013. ELŐADÓ: KLUJBER RÓBERT ELŐREGYÁRTOTT VB. SZERKEZETEK ÉPÍTÉSTECHNOLÓGIÁJA BME ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS 2013. ELŐADÓ: KLUJBER RÓBERT FOGALOMTÁR ÜZEMI ELŐREGYÁRTÁS üzemi jellegű körülmények között vasbeton szerkezetek előállítása HELYSZÍNI

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Szerelési utasítás EK-90 Korlát

Szerelési utasítás EK-90 Korlát Szerelési utasítás EK-90 Korlát Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Korlát fő egységei: - Felületkezelt korlát Szereléshez mellékelt tartozékok: Megnevezés Méret Mennyiség Horganyzott fakötésű

Részletesebben

VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA

VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA VASÖNTVÉNYEK, ÖNTÖTTVAS VÍZHÁLÓZATI SZERELVÉNYEK, GÉPÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA BEMUTATKOZÁS Lemezgrafitos és gömbgrafitos vasöntvények gyártását kínáljuk kis- és középszériákra, maximum 700 kg-os egységsúlyig

Részletesebben

Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet

Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet Casoprano Quick-Lock A megbízható álmennyezet asoprano Quick-Lock Álmennyezet rendszer A kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott esztétikai és műszaki elvárások megkövetelik a rendszerben alkalmazott

Részletesebben

Király Trading KFT H-1151 Budapest Mogyoród útja Leírás

Király Trading KFT H-1151 Budapest Mogyoród útja Leírás K0377 Anyák T-hornyokhoz, DIN 508, bővített Nemesíthető acél, 10-es minőségi osztály, EN AW-7075 vagy 1.4305 nemesacél. Acél, fekete. Alumínium és nemesacél, csupasz. Az alumínium T-horonyanyák acél menetes

Részletesebben

21. Irtás, föld- és sziklamunka 1/7. oldal

21. Irtás, föld- és sziklamunka 1/7. oldal 21. Irtás, föld- és sziklamunka 1/7. oldal 1 21-001-2.2.5 (69) ÖN Egyes fák kitermelése tuskókiásás nélkül, legallyazással és darabolással, kézi szerszámokkal, kemény fából törzsátmérő: 80 cm felett 2

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐK FELSŐMARÓKHOZ

KIEGÉSZÍTŐK FELSŐMARÓKHOZ Nagy maróasztal DE2000 DE2000 Nagy maróasztal. Mérete: 600 750 mm DE2005 Porelszívó rendszer 40 mm-es csatlakozóval, két tömlővel és adapterrel DE2007 Vízszintes munkadarab rögzítő DE2008 Függőleges munkadarab

Részletesebben

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók TAEA Ei: 30 perc NALSAL Ei: 60 perc Ei: 90 perc Ei30/Ei60/Ei90 perces lemezfacos tűzgátló acél ajtóelemek Kiváló minőség + évtizedes tapasztalat = garantált biztonság!

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

Letöltésre. Szüksége van több technikai információra? Hívja a technikai támogatás osztályunkat.

Letöltésre. Szüksége van több technikai információra? Hívja a technikai támogatás osztályunkat. 13 06 800 18 726 Szüksége van több technikai információra? Hívja a technikai támogatás osztályunkat. help@demos-trade.com Majdnem mindent fel tudunk ajánlani a bútorvasalatokból. Éppen ezért ne habozzon

Részletesebben

Schöck Isokorb T D típus

Schöck Isokorb T D típus Folyamatos födémmezőkhöz. Pozitív és negatív nyomaték és nyíróerők felvételére. I Schöck Isokorb vasbeton szerkezetekhez/hu/2019.1/augusztus 79 Elemek elhelyezése Beépítési részletek DL típus DL típus

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben

Szerelési utasítás POLYgo egyensúlyozó hullám

Szerelési utasítás POLYgo egyensúlyozó hullám Szerelési utasítás POLYgo egyensúlyozó hullám Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 POLYgo egyensúlyozó hullám fő egységei: - Felületkezelt hullám Szereléshez mellékelt tartozékok: Felületkezelt

Részletesebben

PERI SRS. Acél körpillér zsaluzat

PERI SRS. Acél körpillér zsaluzat PERI SRS Acél körpillér zsaluzat Termékcsoport 6.3 Látszóbeton felületű minőség a szoros illesztéseknek köszönhetően Az univerzális betonozó állvánnyal biztonságos a munkavégzés PERI SRS acél körpillér

Részletesebben

Rigips. Álmennyezetek. Álmennyezetek

Rigips. Álmennyezetek. Álmennyezetek Rigips Álmennyezetek Álmennyezetek Casoprano 4. oldal Casoprano kazettás álmennyezet a gipszkarton jól ismert elônyeit megtartva igazodik a modern kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott magas esztétikai

Részletesebben

Ajánlott szakmai jellegű feladatok

Ajánlott szakmai jellegű feladatok Ajánlott szakmai jellegű feladatok A feladatok szakmai jellegűek, alkalmazásuk mindenképpen a tanulók motiválását szolgálja. Segít abban, hogy a tanulók a tanultak alkalmazhatóságát meglássák. Értsék meg,

Részletesebben

ALUMINI. Rejtett profil nem perforált Háromdimenziós perforált lemez alumínium ötvözetből ALUMINI - 01 CSOMAGOLÁS ACÉL - ALLUMINIUM VÉKONY SZERKEZET

ALUMINI. Rejtett profil nem perforált Háromdimenziós perforált lemez alumínium ötvözetből ALUMINI - 01 CSOMAGOLÁS ACÉL - ALLUMINIUM VÉKONY SZERKEZET ALUMINI Rejtett profil nem perforált áromdimenziós perforált lemez alumínium ötvözetből CSOMAGOLÁS BS+ evo csavar a csomagolásban ALKALMAZÁSI TERÜLETEK Fa-fa nyírókötések, mind függőlegesen, mind döntötten

Részletesebben

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 SZERELÉSI- ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS : KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 HINTAVÁZ HINTA 01/07-1 - READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma,

Részletesebben

Leier betoncserepek - a legjobb választás

Leier betoncserepek - a legjobb választás Leier betoncserepek - a legjobb választás A betoncserép napjainkban a legelterjedtebb tetőfedő anyag, hiszen erős, szép, tartós és gazdaságos fedés készíthető belőle, mely változatos formákkal harmonikusan

Részletesebben

Schöck Tronsole T típus SCHÖCK TRONSOLE

Schöck Tronsole T típus SCHÖCK TRONSOLE Schöck ronsole típus SCHÖCK RONSOLE Lépcsőkar és pihenő akusztikai elválasztása Schöck ronsole 6 típus Lépcsőkar: Monolit beton vagy előregyártott Lépcsőpihenő: Monolit beton vagy félig előregyártott Egyszerű

Részletesebben

LICO A kézzel mozgatható könnyű pillérzsaluzat

LICO A kézzel mozgatható könnyű pillérzsaluzat LICO A kézzel mozgatható könnyű pillérzsaluzat PERI LICO Daru nélkül is használható, flexibilis, gazdaságos LICO, könnyű pillérzsaluzat a daru nélküli gazdaságos zsaluzáshoz. Az elemek csekély súlya lehetővé

Részletesebben

IMMERPAN. Acél lapradiátorok

IMMERPAN. Acél lapradiátorok IMMERPAN Acél lapradiátorok IMMERPAN, AZ ÚJ TERMÉKVONAL AZ IMMERGAS KÍNÁLATÁBAN Az Immergas a felhasználói igények széleskörű kiszolgálása érdekében acél lapradiátorokkal bővíti termékskáláját, melyeket

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben