Tavasz / Nyár connect play. Network WALKMAN és tartozékai.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tavasz / Nyár 2005. connect play. Network WALKMAN és tartozékai. www.sony.hu/walkman"

Átírás

1 Tavasz / Nyár 2005 connect play Network WALKMAN és tartozékai

2 Ahol minden a zenérôl szól A kívánt zenék megkeresése és számítógépen történô kezelése soha nem volt ennél egyszerûbb. De mit ér a nagy zenei gyûjtemény, ha gyenge a lejátszó? Nos, itt jön be a képbe a WALKMAN, ami maga a színtiszta minôség mindig és mindenhol.

3 A szereposztás Ismerkedjen meg a fôszereplôkkel A zene Hogyan találja meg és állítsa össze kedvenceit Minôségi mércék Amiben megbízhat Network WALKMAN beépített memóriával Kicsi, de nagy (zenei) terhet elbír Network WALKMAN merevlemezzel Hatalmas: akár 900 CD-nyi zenébôl választhat Hi-MD WALKMAN A hordozható zene jobbik része felvételhez is tökéletes CD WALKMAN Ne feledje: egyetlen CD-R lemezen akár 30 CD is elfér, ha ATRAC3plus formátumot használ Hordozható CD-rádiók Hallgassa hangosan, a többieknek is tetszeni fog Kiegészítôk Fejhallgatók, hordozható és asztali hangszórók, mikrofonok

4 Network WALKMAN beépített memórával Olyan kicsi és könnyû, hogy akár nyakba akasztva is hordható. Mégis, az 1 GB-os lejátszón akár 45 CD-nyi zenét is magával vihet. Network WALKMAN merevlemezzel A 20 GB-os merevlemez bevetése komoly elôrelépés. Ezen akár 900 CD is elfér több mint amennyi otthon a polcon!

5 Mivel a zene személyes dolog a WALKMAN is az. Szereti a sok zenét? Válasszon merevlemezes modellt. Vagy a méret számít? A beépített memóriás modellnél nemigen talál kisebbet. De lehet, hogy nemcsak hallgatni szeretné, hanem fel is venne vele Rendben: Hi-MD. Bármilyen formában szereti is a zenét, van megfelelô WALKMAN -ünk az Ön számára Hi-MD WALKMAN Ha rugalmasság, akkor MiniDisc. Minden egyes 1 GB-os Hi-MD-lemezen 45 CD-nyi zenét tárolhat ATRAC3plus vagy MP3 formátumban. Egy sztereó mikrofon csatlakoztatásával pedig már készen is áll a spontán felvételre. CD WALKMAN CD-lejátszás stílusosan legyen az saját összeállítás CD-R-en, vagy audio CD. A minôség garantálva.

6 A csomagolás mûvészete Elsô lépésként a bonyolult szót kell törölnie a szótárából. Ezután, ha még nem tette meg, az alábbi három egyszerû lépésben hozza létre saját digitális zenei archívumát: 1. Importálja a zenét a számítógépre. Válogasson kedvenc CD-irôl, vagy töltsön le audiofájlokat az Internetrôl*. 2. Rendezze a kiválasztott dalokat a PC-n. A tökéletes rendszer kialakításában segít a mellékelt SonicStage zenekezelô szoftver. 3. Vigye át a fájlokat nagy sebességgel közvetlenül a WALKMAN -re, vagy CD-R-re. Ennyi az egész. Bôvebb információ: * Figyelmeztetés: Szerzôi jogvédelem alá tartozó anyagok másolása és lejátszása törvénybe ütközô lehet, ha a tulajdonos engedélye nélkül történik. Hangkezelés Ha már tonnányi MP3-fájlja van, az remek. Bármelyik Network WALKMAN -nel lejátszhatja ôket. De ha még jobb hangminôséget és több helyet szeretne, azt is megkaphatja. A titok nyitja az ATRAC3plus. Ez az MP3-hoz hasonló tömörítôformátum, de képes a zene apró finomságait is megôrizni amellett, hogy a fájlokat minimális méretûre csökkenti. A különbség bármelyik WALKMAN -en ellenôrizhetô.

7

8 Mindent a fülnek Mivel az egész történet a zenérôl szól, minden WALKMAN -t a hangminôség mint elsôdleges cél szem elôtt tartásával tervezünk meg. Ahogy pedig ATRAC technológiánk mutatja, állandóan azon törjük a fejünket, milyen új módokon javíthatnánk a zenei élményt. A WALKMAN miatt nem kell aggódnia: nagyszerû hangzásban lesz része. Megbízható Egyetlen WALKMAN modell sem juthat el az üzletekbe anélkül, hogy ne tesztelnénk szigorú minôségi szabványok alapján. Az Ön WALKMAN -je is átesett ezen: bírni fogja a strapát. Mehet bátran tovább A WALKMAN akkumulátora akár 100 órás folyamatos használatot is kibír. Ez több mint négy nap és négy éjszaka megállás nélkül. Tehát emiatt sincs ok az aggodalomra: az Ön WALKMAN -je tartja az iramot. Kicsi, de erôs Mivel hosszú éveken át szeretné élvezni a zenét, gondoskodtunk arról, hogy a WALKMAN a lehetô legkönnyebb és legkisebb legyen anélkül, hogy a felhasznált anyagok minôségében kompromisszumot kötnénk. Így tehát az Ön WALKMAN -je csupa jót tartalmaz. Kitûnhet vele A vagány dizájn már joggal elvárható a WALKMAN - tôl. Ezen a téren semmi sem változott. Efelôl sem kell aggódnia: WALKMAN -jével jól fog mutatni. Miért WALKMAN? Azért, mert mindenféle hencegés nélkül elmondható, hogy a WALKMAN találta fel a hordozható zenét. Minden olyan WALKMAN, amit ma láthat, 25 éves konstrukciós és mûszaki tökéletesítés eredménye. Ez pedig maga a nagybetûs MINÔSÉG. Lehet, hogy a WALKMAN család sokszínûbb, mint valaha, de az összes modell olyan közös személyiségjegyekkel bír, amelyek megkülönböztetik az átlaglejátszótól. Vessen föntebbre egy pillantást, és meglátja, mirôl beszélünk.

9

10 Network WALKMAN beépített memóriával Mindene a szabadság? Próbálja ki MDR-NX1 fülhallgatóinkat. A praktikus nyakpánttal stílusosan használhatja WALKMAN -ét. Az itt bemutatott típus- vagy színváltozatok némelyike nem minden országban kapható. Kérjük, érdeklôdjön a helyi márkakereskedônél.

11 Kiválóság mindenben Keskeny, elegáns és kicsi az E100-as Network WALKMAN család valódi közönségsiker az Ön által kiválasztott színben. Tele van energiával, így akár 70 óra non-stop lejátszási idôt és választható beépített memóriaméreteket kínál, attól függôen, hogy mennyi zenét szeretne magával vinni otthonról Az NW-E103 egy olyan 256 MB-os Flash memóriát kínál, amely akár 11 CD-nyi zenével is felér (NW-E105: 512 MB 22 CDs, NW-E107: 1 GB 45 CDs). Bármelyik modellt választja is, kap hozzá egy ügyes LCD-kijelzôt, amellyel minden dallam között gyorsan mozoghat, és egy SonicStage 3.0 szoftvert a zenék egyszerû kezeléséhez.

12 Zene egy szempillantás alatt Nem öngyújtó, mégis lángra lobbantja a szívet az E400 / E500 sorozatú Network WALKMAN. Bôséges memóriája, világos és tiszta 3-soros kijelzôje, és az 500-as sorozat esetében beépített rádiója akár 50 órányi szünetmentes szórakozást biztosít.

13 Vegyen egyet az új NW-E507-bôl: 1 GB-os beépített memóriáján akár 45 CD-nyi zene tárolható, és ha kedve támad meghallgatni a híreket, szívesen átalakul Önnek FM-rádióvá. A színváltozatokhoz az ezüst, a kék és a rózsaszín is hozzátartozik. 256 MB-os (NW-E503) vagy 512 MB-os (NW-E505) kivitelben is kapható. Sohasem hallgat rádiót? Akkor nézze meg közelebbrôl az E400-as Network WALKMAN készülékcsaládot. Fekete, kék, piros vagy zöld színben is kapható, rendkívül egyszerûen kezelhetô, tartós, és hasonló memóriaméret-opciókkal rendelkezik. Bármelyik modellt választja is, JPEG, MPEG és egyéb digitális fájlok mobil tárolóeszközeként is használhatja. Turbósított akkutöltés Ha indulni akar, ne hagyja, hogy bármi is visszatartsa - még egy lemerült akkumulátor sem. Összes E400 és E500 sorozatú lejátszónk szupergyors újratöltôvel rendelkezik. Mindössze 3 percnyi töltés után elég energiát ad a lejátszónak ahhoz, hogy újabb 3 órát át zenéljen. Az itt bemutatott típus- vagy színváltozatok némelyike nem minden országban kapható. Kérjük, érdeklôdjön a helyi márkakereskedônél.

14 Merevlemezes Network WALKMAN A fekete, ezüst vagy piros színben kapható NW-HD5 cserélhetô elemekkel együtt kerül a forgalomba. Így, ha a 40 órás non-stop teljesítmény nem elegendô, egy tartalék elem segítségével bármikor rátehet még egy lapáttal. Az alább bemutatott modellilletve színvariációk némelyike nem minden országban kapható. Kérjük, tájékozódjon a helyi márkakereskedônél. Nem kell többé nyújtogatnia nyakát az NW-HD5 érzékeli az elfordulást és azonnal hozzáigazítja az összes kezelôgombot, beleértve az extra méretû 7 soros kijelzôt az új pozícióhoz. Ráadásul annak ellenére, hogy dal tárolására képes, kényelmesen elfér a tenyérben. A Network WALKMAN -t ideálisan kiegészítô MDR-Q66LW W.ear fejhallgató a szabadtéri komfort netovábbja. A kiegészítôként kapható adapter segítségével a Sony autós fedélzeti készülékrôl is mûködtetheti az NW-HD5-ös modellt, így digitális zenéit menet közben az autó hangszóróin keresztül hallgathatja!

15 Az új NW-HD5 innovatív follow-turn jellemzôje révén mindig ura lehet zenéinek. Sok zenét vihet magával 20GB-os merevlemezzel a fedélzeten a tárkapacitás többé nem kérdés. Az NW-HD dal számára biztosít férôhelyet, ami elég ok arra, hogy a védelmükrôl is gondoskodjon. Ezért vetettük be a G-Sensor technológiát, amely a véletlen ütôdések esetén védi a merevlemezt.

16 Hi-MD WALKMAN Ki mondta, hogy az ember füle nem testre szabható? Forradalmian új MDR-EX71SL és MDR-EX51LP termékeink magasabb szintre emelik a hangtovábbítás mûvészetét, mint a hagyományos fülbe helyezhetô fejhallgatók az igazán térszerû sztereóhatás kedvéért. Ha nem fél az irigy tekintetektôl, nyugodtan fitogtathatja vadonatúj MZ-RH710-es készülékét. Rögzítheti, amit mások képtelenek, és a 6 sávos ekvalizer segítségével testre szabhatja a hangzást. Az itt bemutatott típus- vagy színváltozatok némelyike nem minden országban kapható. Kérjük, érdeklôdjön a helyi márkakereskedônél. Nem kell megijednie csak azért, mert egy Hi-MD-ben több száz dal is elfér. Az MZ-RH910 típus Easy Search egyszerûsített keresési funkcióval, Jog Dial vezérlôtárcsával és 5 soros LCD-vel segít az eligazodásban. Vadonatúj tervezésû Hi-MD-lemezeink nem csupán egy kivehetô, 1 GB-os zenemûboltnak adnak helyet, hanem az Ön JPEG, MPEG és számítógépes adatfájljainak is. Nagy teljesítményükkel biztonságban megôrzik kedvenc dallamait és egyéb fájljait. A mikrofonaljzattal, valamint digitális és analóg bemenetekkel felszerelt MZ-RH10 szabályos lemezstúdió, mindössze annyi a különbség, hogy jóval kisebb, és organikus ELkijelzôje van Említettük már, hogy az MZ-DH10P típus 1,3 megapixeles, vakus fényképezôgép is egyben? Felvétel menet közben is! Használja ki a mikrofonaljzat nyújtotta lehetôségeket, és válasszon hozzá egy miniatûr sztereó mikrofont, például az ECM-DS70P modellt.

17 Ha van hang, mehet a felvétel is! Legyen szó akár CD-gyûjteményrôl,az Interneten tárolt zenérôl, vagy a parkban hallott spontán jazzkoncertrôl a MiniDisc segítségével stúdióminôségben rögzítheti azt. Fantasztikus dolog, hogy egyetlen, 1 GB-os Hi-MD-lemezen akár 45 CD-nyi zene is elfér, nem igaz? Ami pedig még ennél is jobb: most az összes Hi-MD WALKMAN modell lehetôvé teszi mind az MP3, mind az ATRAC3plus zenei fájlok átvitelét és lejátszását. Válassza mutatós, új MZ-DH10P típusunkat, melynek beépített digitális kamerájával fényképeket is készíthet.

18 ATRAC CD WALKMAN Fordulat a CD-hallgatásban Ha úgy érzi, már mindent látott, nézze meg legújabb ATRAC CD WALKMAN -ünket! Minden ízében professzionális, meg sem érzi a rázkódást, és tele van energiával akár 100 órán át! Hogy lejátssza-e az MP3-fájlokat? Ez nem is kérdés. 1. D-NE319: ATRAC / MP3 CD WALKMAN hálózati adapterrel (a hasonló D-NE320-as távvezérlôvel, a D-NF420-as pedig FM-rádióval egészül ki). 2.D-NE520: különlegessége az 5-soros CD-TEXT- és ID3-címkekijelzô. 3. MDR-G74SL: Street Style fejhallgató Twin Turbo Circuit áramkörrel az igazán erôteljes hangokért. 4. D-NE720: szupervékony modell akár 100 órányi lejátszási idôvel! 5. D-NE920: a nagyméretû LCD és a kézre álló kapcsoló tökéletes kényelmével. 6. MDR-G64SL: erôs basszust biztosító Street Style fejhallgató. 7. D-NE20: a világ legkisebb, legkeskenyebb és legkönnyebb CD-lejátszója*. 8. D-EJ119: ha nincs szüksége MP3-lejátszásra, akkor ez a modell Önnek való (a hasonló D-EJ120-as távvezérlôvel kerül a forgalomba). Az alább bemutatott modellek némelyike nem minden országban kapható. Kérjük, tájékozódjon a helyi márkakereskedônél * decemberi állapot, a Sony felmérései alapján

19

20

21 Hogyan vonzzunk tömegeket Ha szereti a spontán dolgokat, csak arra figyeljen, hogy mindig legyen felkészült rá! Az ATRAC3plus- és MP3-lejátszásra képes hordozható CD-rádió mindenütt jó szórakozást biztosít. Csak vigyen magával elég zenét Az alább bemutatott modellek némelyike nem minden országban kapható. Kérjük, tájékozódjon a helyi márkakereskedônél Akár CD-t hallgat MiniDisc -lejátszóról, akár a rádiót nyúzza, a ZS-YN7 a tökéletes mobil DJ. Kompakt méretének köszönhetôen bárhová elvihetô, hangereje szinte vonzza a bulikat a ZS-SN10 bármilyen rendezvény hatásos kelléke.

22 MDR-Q22LP MDR-Q66 MDR-J20 Csíptetôs Szeret mozogni a zenére? Ne fogja vissza magát! Biztos lehet benne, hogy a csíptetôs fejhallgató nem esik le a fülérôl a szám közepén. Az alább bemutatott modellek némelyike nem minden országban kapható. Kérjük, tájékozódjon a helyi márkakereskedônél. Válassza a legmegfelelôbb fejhallgatót. MDR-V700DJ MDR-V300 MDR-XD400 MDR-XD300 Zárt Zavarják a külsô zajok zenehallgatás közben? Akkor válasszon zárt fejhallgatót! Így kiküszöbölheti a külvilág hangjait,hogy csak a zenére figyelhessen. Forgatható hangszórói révén az MDR-V700DJ kiváló eszköz hangmérnököknek és hangtechnikusoknak.

23 MDR-E931 MDR-NX1 MDR-ED31LP MDR-EX71SL Fontopia Ha fontos a kényelem, próbálja ki a Fontopia fejhallgatót, amely pontosan illeszkedik a fülhöz. Így akár órákig is hordhatja anélkül, hogy érezné. Nyitott Ha nem akar lemaradni arról, ami Ön körül történik, a nyitott fejhallgatóval ez is megoldható. Így a zenehallgatás mellett nem kell teljesen lemondania környezete eseményeirôl, a kényelmes nyakpánt segítségével pedig keze is mindig szabadon maradhat. MDR-G74SL MDR-G64SL MDR-G54LP

24 Személyre szabott megoldások Hangszórót keres a számítógépéhez? Vagy WALKMAN -jét szeretné továbbfejleszteni hordozható sztereórendszerré? A WALKMAN - ra alapozott rendszerekrôl, beleértve a mikrofonos bôvítési lehetôségeket is, ezen a linken mindent megtudhat Az alább bemutatott modellek némelyike nem minden országban kapható. Kérjük, tájékozódjon a helyi márkakereskedônél. ECM-MS907: sokoldalú, különbözô hangforrásokra összpontosítható sztereó mikrofon (Az állvány nem tartozék). ECM-719: bármire felcsíptethetô sztereó mikrofon, amely tökéletes felvételi stabilitást biztosít. ECM-DS70P: sztereó mikrofon MD WALKMAN -hez, mellyel bárhol készíthet felvételt.

25 Hordozható és számítógépes hangszórók 1. SRS-T10PC: USB-csatlakozóval rendelkezô PC-hangszóró. 2. SRS-T80: egydobozos úti hangszóró. 3. SRS- Z30/31: asztali hangszóró (kapható ezüst, fehér és fekete színben). 4. SRS-P11Q: hordozható passzív hangsugárzó. 5. SRS-ZP1000: Hifi minôségû hangszóró magassugárzóval. 6. SRS-T33: egydobozos mini úti hangszóró. 7. SRS-DZ10: kiváló minôségû többcsatornás hangszóró öntvénybevonattal. 8. SRS-D511: erôteljes hangzású, 5.1 csatornás hangszórórendszer. 8

26 Maximális VIP-bánásmód Tetszett, amit eddig látott? Akkor bizonyára szeretne még többet megtudni. Csak iratkozzon fel weboldalunkon, és máris My Sony taggá válik. Ez a következô elônyökkel jár: Exkluzív hozzáférés a Sony legújabb híreihez Havi e-hírlevél különleges ajánlatokkal Pályázatok Meghívók különbözô rendezvényekre Ismertetôk Online tananyagok És még sok más

27 / Segítségre van szüksége? Elvesztette a felhasználói kézikönyvet, vagy pótalkatrészre van szüksége? Csak hívjon minket munkaidôben örömmel megoldunk bármilyen problémát. Ha este kell a segítség, látogasson el a honlapra, és a legközelebbi márkabolt, illetve egyéb hasznos információk megtekintéséhez kattintson a Márkabolt keresô vagy a Támogatás hivatkozásra. Legfrissebb híreink A hordozható audioeszközök fejlesztése csak egy dolog. Ha több információra van szüksége legújabb termékeinkrôl, tekintse meg további kiadványainkat is. Látogasson el a címre és rendelje meg a kívánt tájékoztatókat.

28 Sony Hungária Kft Budapest Árpád fejedelem útja Telefon: Fax: H Nyomdai hibák és mûszaki adatváltozások like.no.other a Sony Corporation védjegye. joga fenntartva.

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Sajtóközlemény IFA, Berlin 2010. szeptember 1. A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Tizenegy új

Részletesebben

Memóriás MP3 lejátszók

Memóriás MP3 lejátszók Memóriás MP3 lejátszók iriver ifp780 MP3 / WMA / OGG lejátszó, FM + Diktafon, 128MB/256MB adattároló, ID3 tag kezelése, Felvétel bemenetről és FM rádióról, 40óra lejátszási idő 7xEQ hangszínbeállítás,

Részletesebben

Qosmio: A hallható különbség

Qosmio: A hallható különbség Qosmio: A hallható különbség PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio TM a kivételes hangzás RECORDER élménye VIRTUAL SURROUND A Toshiba vállalat Qosmio elnevezésű hordozható szórakoztató

Részletesebben

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2012. január 9. Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva A Sony 2012-ben 11 féle, különleges gonddal tervezett fejhallgatóval jelentkezik,

Részletesebben

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi

Részletesebben

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP 4-csatornás DJ kontroller digitális keverővel Kettős USB audio interfész 2 számítógép csatlakoztatása egyidejűleg 3 Serato DJ kiegészítő csomag mellékelve (Pitch n Time; Flip;

Részletesebben

HEOS TM. by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által

HEOS TM. by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által HEOS TM by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által JÁTSZON LE ZENÉT AZ EGÉSZ HÁZBAN. Amikor eljön az összejövetel ideje, csoportosítsa a HEOS hangszórókat úgy, hogy a egész ház beteljen hanggal.

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató Rúdhangsugárzó Üzembe helyezési útmutató HT-CT370 Tartalomjegyzék Üzembe helyezés 1 A doboz tartalma 4 2 Elhelyezés 5 3 Csatlakoztatás 6 4 A rendszer bekapcsolása 8 5 Hanglejátszás 9 Alapműveletek A hangeffektusok

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

Csodás megjelenés. Hosszú zenelejátszási idő.

Csodás megjelenés. Hosszú zenelejátszási idő. Sajtóközlemény Budapest, 2009 július 14. Csodás megjelenés. Hosszú zenelejátszási idő. Két belépő szintű WALKMAN zenei lejátszó a Sony innovatív megoldásaival WALKMAN E sorozatú video MP3 lejátszó Vékony,

Részletesebben

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette Sajtóközlemény Budapest, 2010. december 13. A Sony bővíti SD kártya kínálatát Az új sorozat kedvező ár/érték arányú belépő modellekkel, nagysebességű, Class 10-es kártyákkal valamint a világ első, AVCHD

Részletesebben

Lenovo YOGA 500. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved.

Lenovo YOGA 500. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Lenovo YOGA 500 Ildikó Árva (iarva@lenovo.com) A Lenovo YOGA 500 etailer Kit (zip.) tartalma PPT Javasolt tartalom (összegzés, áttekintés, főbb jellemzők) Fotók 3D modell Termékfotók 2 Javasolt Tartalmak

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Lenovo YOGA 300. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved.

Lenovo YOGA 300. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Lenovo YOGA 300 Ildikó Árva (iarva@lenovo.com) A Lenovo YOGA 300 etailer Kit (zip.) tartalma PPT Javasolt tartalom (Összegzés, áttekintés, főbb jellemzők) Fotók 3D modell link Termék és lifestyle fotók

Részletesebben

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Használati útmutató A WALKMAN a Sony Corporation sztereó fejhallgatós termékcsaládot (Headphone Stereo) fémjelző bejegyzett védjegye. A a Sony Corporation

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Samsung Galaxy A70 az új generáció igényeire szabva. Írta: Samsung március 26. kedd, 16:39

Samsung Galaxy A70 az új generáció igényeire szabva. Írta: Samsung március 26. kedd, 16:39 A Samsung Galaxy A70 okostelefon a vállalat legújabb innovációival, stílusos kialakítással, nagy méretű Infinity Display kijelzővel, továbbfejlesztett tripla kamerával, erős akkumulátorral és zökkenőmentes

Részletesebben

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát szolgáltatás SateLlite p100 Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát A Toshiba Satellite P100 sorozatú hordozható számítógépei élvonalbeli, személyre szabott digitális tartalmat

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára.

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Navigation 20 C-osztályhoz, GLK & E-oszályhoz Audio 20 CD készülékkel rendelkezik az Ön Mercedes-Benz

Részletesebben

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2 Termékismertető A: Analóg bemenetek és kimenetek B: Digitális S/PDIF bemenet és kimenet C: Belső analóg bemenetek C A B Üzembe helyezés A műveletek előtt végezze el a következőket: Ha alaplapi hangkártyával

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD485) Bázisállomás (CD480) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD175) Bázisállomás (CD170) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata Navigáció: A gyors CPU-nak köszönhetően a készülék akadozásmentesen futtatja a legújabb GPS navigációs szoftvereket is. A navigáció használata közben lehetősége van zenét hallgatni vagy filmet nézni, ilyenkor

Részletesebben

A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben

A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben Technikai ismertető A Toshiba és az Intel A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben Az Intel Centrino Duo mobileszköz-technológiára alapozva a Toshiba új hordozható

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU)

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Lenovo Phab. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved.

Lenovo Phab. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Lenovo Phab Ildikó Árva (iarva@lenovo.com) A Lenovo Phab etailer Kit (zip.) tartalma PPT Javasolt tartalom (Összegzés, Áttekintés, Főbb jellemzők) Fotók Fotógaléria link 3D modell link 2 Javasolt tartalom

Részletesebben

A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő

A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő Sajtóközlemény Budapest, 2010. szeptember 15. A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő 7,2mm vékony

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA VF00CMHV (80VF00CMHV)

Lenovo Ideapad YOGA VF00CMHV (80VF00CMHV) Lenovo Ideapad YOGA 910 80VF00CMHV (80VF00CMHV) Bruttó ár: 477.990 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core i5

Részletesebben

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11)

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11) DELL Inspiron 5758 (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) Bruttó ár: 0 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM ÚJRAGONDOLT AKCIÓKAMERA A KAMERA Rögzítse az élet legjobb pillanatait 4K Ultra HD minőségben, a TomTom Bandit akciókamera

Részletesebben

Listaár: 130 Ft. Listaár: 247 Ft. Listaár: 676 Ft. Listaár: 9 439 Ft

Listaár: 130 Ft. Listaár: 247 Ft. Listaár: 676 Ft. Listaár: 9 439 Ft 32 6460 Műanyag érintő pormentesen csatlakoztatható mobilpánttal. Méret: 6 2,6 0,8 cm Listaár: 130 Ft 5399 duplafunkciós eszköz a számítástechnika szerelmeseinek. Megérint és fényez. Méret: 6,2 3,2 1,2

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! CD290 CD295

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást!   CD290 CD295 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome CD290 CD295 Rövid üzembe helyezési útmutató 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! A doboz tartalma

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók

Részletesebben

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

MD-4 Nokia mini hangszórók

MD-4 Nokia mini hangszórók MD-4 Nokia mini hangszórók 9252823/2 MAGYAR E kompakt sztereó hangszórók kiváló hangminõséget biztosítanak el egy kompatibilis Nokia készüléken vagy más audiokészüléken történõ zenevagy rádióhallgatás

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

Kristálytiszta, részletgazdag hangzás

Kristálytiszta, részletgazdag hangzás Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Philips Fejhallgató mikrofonnal 40 mm-es meghajtók/zárt kialakítás Fülre illeszkedő Fánk alakú, puha fülpárnák Kis méretre összehajtható SHL5505GB/00 Kristálytiszta,

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

A Nexus 6P-t ujjlenyomat olvasóval is felszerelte a gyártó, így a Nexus Imprint segítségével a

A Nexus 6P-t ujjlenyomat olvasóval is felszerelte a gyártó, így a Nexus Imprint segítségével a A Huawei és a Google bemutatta San Fransiscóban a Nexus 6P innovatív okostelefont, amely a Google legújabb operációs rendszerét, az Android 6.0 Marshmallow-t futtatja. A Huawei nagy örömére szolgál, hogy

Részletesebben

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi Phonak Virto V Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi A legjobban őrzött titok Elkötelezettségünk a technológiai újítások és a meglévő technológiák határainak feszegetése felé azt eredményezte, hogy kifejlesztettünk

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

TM-76875 Hanglejátszó

TM-76875 Hanglejátszó TM-76875 Hanglejátszó Használati útmutató 2011 BioDigit Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentum sokszorosítása, tartalmának közzététele bármilyen formában, beleértve az elektronikai és mechanikai kivitelezést

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz az intelligens csábító 2 A Nikon hatalmas tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű fényképezőgépek és objektívek gyártásában. A COOLPIX termékcsalád kiváló, rendkívül

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-N9100W BDV-N8100W BDV-N7100W HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N8100W BDV-N7100W BDV-N9100W 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-N9100W

Részletesebben

Digitális Esonic MQ-U400N diktafon

Digitális Esonic MQ-U400N diktafon Digitális Esonic MQ-U400N diktafon Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal Gyors beüzemelés 1.

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

MD-8 Nokia minihangszórók 9209478/1

MD-8 Nokia minihangszórók 9209478/1 MD-8 Nokia minihangszórók 9209478/1 7 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Eredeti Nokia tartozék (Nokia Original Accessories) logó a Nokia Corporation bejegyzett

Részletesebben

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró Element BEAM Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System)

Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System) QSG_hun 29/12/04 15:17 Page 67 Magyar Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System) Olvassa el ezt az ismertetőt, mielőtt használatba veszi PSS-ét. Személyi hangrendszer (pss) eszközének használatához

Részletesebben

SVE1111M1E. a legnépszerűbb VAIO. Műszaki adatok SVE1111M1E. Termékek Áruházak Támogatás Közösség My Sony. Képek. Operációs rendszer.

SVE1111M1E. a legnépszerűbb VAIO. Műszaki adatok SVE1111M1E. Termékek Áruházak Támogatás Közösség My Sony. Képek. Operációs rendszer. Magyarország Professzionális termékek Termékek Áruházak Támogatás Közösség My Sony KEZDŐLAP > Minden Sony termék > VAIO és számítástechnika> VAIO hordozható számítógépek> VAIO E sorozat > SVE1111M1E A

Részletesebben

ASUS Zenbook - UX305UA-FC037T

ASUS Zenbook - UX305UA-FC037T ASUS Zenbook - UX305UA-FC037T (UX305UA-FC037T) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: ZenBook Termékvonal: Asus Ultrabook Termékvonal2: Ultrabook Processzor: Intel Core i7 Processzor jellemző: i7-6500u / 2,50GHz

Részletesebben

FEJHALLGATÓK. 89 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár REVO WIRELESS. 70 858,27 Ft Nettó kiskereskedelmi ár. High-End fejhallgató

FEJHALLGATÓK. 89 990 Ft Bruttó kiskereskedelmi ár REVO WIRELESS. 70 858,27 Ft Nettó kiskereskedelmi ár. High-End fejhallgató FEJHALLGATÓK REVO WIRELESS High-End fejhallgató Teljes vezetéknélküli szabadság Nincs szükség vezetékekre; ami nem jelenti azt, hogy veszélybe kerülhet a hangminőség. A Revo Vezeték nélküli fejhallgató,

Részletesebben

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU)

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

Toshiba Satellite L50-B-1VU (PSKTWE-01T00EHU)

Toshiba Satellite L50-B-1VU (PSKTWE-01T00EHU) Toshiba Satellite L50-B-1VU (PSKTWE-01T00EHU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

Az OPN2001 telepítése és használata

Az OPN2001 telepítése és használata Az OPN2001 telepítése és használata Tartalomjegyzék A meghajtó telepítése 2 A scanner csatlakoztatása 3 OPN2001 USB-csatlakozó 3 A scanner leolvasása 3 Az OPN2001 scanner 4 Használat 4 Funkciók 5 Problémamegoldás

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autós DVR 2. Tapadókorong 3. DC 5V autós töltő 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. AV-kábel 2. A készülék bemutatása 1 SD/MMC-kártyanyílás 10 Fel 2 Mikrofon 11

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv HD 1080P Headset-stílusú hordható kamera felhasználói kézikönyv 1. Bekapcsolás /Indítás /Megállítás 2. Mód 3. Lencse 4. MIC 5. Jelző fény 6. USB/Áram port 7. TF kártyanyílás Első rész: Bemutatás Ez a termék

Részletesebben

IPTV Képek és zene funkció Beállítások és tudnivalók

IPTV Képek és zene funkció Beállítások és tudnivalók IPTV Képek és zene funkció Beállítások és tudnivalók Nézegesse kedvenc képeit a fotelben ülve TV-je képernyőjén, vagy éppen hallgassa kedvenc zenéit szintén a TV-je segítségével! A Képek és zene új IPTV

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Baby-t választotta! A kezdés egyszerű. A csomag tartalma Arlo Baby kamera USB hálózati adapter (országonként eltérő) Gyors

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet

ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet Hatékony 1.6 GHz-es dual-core processzor A rendkívül gyors és hatékony kétmagos 1.6 GHz- es processzor lehetővé teszi a tableten telepített alkalmazások optimális használatát.

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

Element T6. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element T6. Hordozható Bluetooth hangszóró Element T6 Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kivitel: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO071421 2014. július Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

A Walkman és a vezetékmentesség

A Walkman és a vezetékmentesség d Sajtóközlemény Budapest, 2011. július 27. A Walkman és a vezetékmentesség Stílusos, színes videó MP3 lejátszók a Sonytól az A- és S-ok Bluetooth streaminggel 1 Az NWZ-A860 Walkman : prémium design és

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: WHOOPEE Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító: SPKR-BT-ECHO-WL Tulajdonságok:

Részletesebben

AD-43 Nokia audiovezérlõ 9255407/1

AD-43 Nokia audiovezérlõ 9255407/1 AD-43 Nokia audiovezérlõ 2 1 3 4 5 6 7 8 10 9 11 9255407/1 Az áthúzott, kerekes szemétgyûjtõ-tartály azt jelenti, hogy az Európai Unión belül a készüléket élettartama végén szelektív gyûjtõhelyre kell

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-N890W BDV-N790W HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N790W BDV-N890W 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-N890W 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

BOOKR KIDS TERMÉKEK INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA

BOOKR KIDS TERMÉKEK INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA BOOKR KIDS TERMÉKEK INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA 1. ELŐFIZETÉS A BOOKR KIDS MESETÁR TARTALMAIRA A BOOKR Kids digitális könyvtárában, amely egy MOBILRA ÉS TABLETRE LETÖLTHETŐ ALKALMAZÁS, több mint 180 interaktív

Részletesebben

FELEJTS EL MINDENT, AMIRŐL KORÁBBAN HALLOTTÁL

FELEJTS EL MINDENT, AMIRŐL KORÁBBAN HALLOTTÁL FELEJTS EL MINDENT, AMIRŐL KORÁBBAN HALLOTTÁL ÜDVÖZLÜNK A ZENEHALLGATÁS LEGÚJABB KORSZAKÁBAN. A VILÁG MINDEN ZENÉJE AZ OTTHONODBA ÁRAMOLHAT. VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLATTAL ÉS HIFI HANGMINŐSÉGBEN. EZT MIND

Részletesebben

A DIGITÁLIS RÁDIÓKÉ A JÖVŐ!

A DIGITÁLIS RÁDIÓKÉ A JÖVŐ! A DIGITÁLIS RÁDIÓKÉ A JÖVŐ! A Motorola bemutatja az XT600d digitális pmr adóvevő sorozatot. Az XT600d sorozat A VÁLLALKOZÁSOK ÉLENJÁRÓ DIGITÁLIS ESZKÖZE, AMELLYEL MINDIG VERSENYKÉPES MARADHAT. EZEK A RÁDIÓK

Részletesebben

AZ EXCEL CSEPEL SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁCIÓ AJÁNLATAI

AZ EXCEL CSEPEL SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁCIÓ AJÁNLATAI AZ EXCEL CSEPEL SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁCIÓ AJÁNLATAI I. Standard 89.900 HUF (Gigabyte alaplap, AMD Sempron 3200+, 512MB 667MHz DDR2 RAM, 80GB SATA WD HDD, LG DVD-ROM, 17 Acer LCD monitor, Billentyűzet, Optikai

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

PN Megnevezés UPC ARCHOS ACCESS 70 WIFI 16GB EU

PN Megnevezés UPC ARCHOS ACCESS 70 WIFI 16GB EU Az ARCHOS Access 70 Wifi-ben mindent megtalál, ami a tökéletes szórakozáshoz kell. Rendkívül erős, négymagos processzorral szerelt táblagép, mely a legfrissebb operációs rendszerrel érkezik, az Android

Részletesebben

Lenovo Ideapad G E301PAHV

Lenovo Ideapad G E301PAHV Lenovo Ideapad G50-45 - 80E301PAHV (80E301PAHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: AMD Quad-Core Processzor jellemző: A4-6210 1,80GHz

Részletesebben

0% vezeték. 100% kényelem.

0% vezeték. 100% kényelem. 0% vezeték. 100% kényelem. Próbálja ki a vezeték nélküli porszívózás kényelmét most 100% elégedettségi garanciával! * www.bosch-home.com/hu *A promóció időtartama: 2018. február 1 március 31. Végre! Nincs

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

Válassza a nyugalmat!

Válassza a nyugalmat! Válassza a nyugalmat! Kert- és garázskapuk automatizálása Válassza a nyugalmat! A kényelem, ami jár Önnek... A garázs- és kertkaput működtetheti egy falra szerelt vezérlőegységgel, vagy akár egy kis távirányítóval

Részletesebben

0% vezeték. 100% kényelem.

0% vezeték. 100% kényelem. 0% vezeték. 100% kényelem. Próbálja ki a vezeték nélküli porszívózás kényelmét most 100% elégedettségi garanciával! * www.bosch-home.com/hu *A promóció időtartama: 2018. február 1 március 31. Most 100%

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

Állványra/polcra helyezhető hangsugárzó

Állványra/polcra helyezhető hangsugárzó SPEAKERS OLI RA4 Álló hangsugárzó A OLi RA4 folytatja a hagyományt a stílusos ívekkel de most egy kicsit teltebb kivitelben (a DALtech tartozék). A két 6.5"-os meghajtó segítségével az OLi RA4 továbbítja

Részletesebben