AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak."

Átírás

1 AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak.

2 AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. A Hempel bemutatja a forradalmian új AvantGuard korróziógátló technológiát. Az aktivált cinken alapuló technológia megtalálható nagy teljesítményű korrózióvédő bevonataink új családjában. Az AvantGuard jelentősen csökkenti a korrózió hatásait, és magas szintű védelmet biztosít. A normál cinkalapú alapozókhoz képest nagyobb tartósságot biztosít, melyet kiterjedt összehasonlító tesztek igazolnak. Új megvilágításban a hatékonyság Az ISO szabvány 6. része szerinti sópermetteszt jelentősen jobb korróziógátlási tulajdonságokat mutatott* A ciklikus korróziós teszt (ISO 20340) NORSOK M változat* alacsonyabb rozsdaterjedési sebességet és jobb korrózióvédelmet állapított meg. Az alacsony vízáteresztés a barrier-hatás miatt erősebb korróziógátlást biztosít.

3 Új megvilágításban a tartósság Megnövekedett mechanikai szilárdság a korrózióvédő bevonatban. A hőciklusos ellenállási teszt szerint megnövekedett repedésállóság* Jelentősen csekélyebb repedési hajlam alacsony és magas száraz rétegvastagság esetén egyaránt az NACE repedési teszt* és a Hempel hegesztési teszt szerint. Újraértelmezett hatékonyság A felhordási technológiák ugyanazok, mint a normál cink-epoxiknál. A magas páratartalom és magas hőmérséklet mellett végzett kitettségi tesztek szerint kevésbé érzékeny a felhordáskori körülményekre* Kevesebb repedés miatti utómunkálatra van szükség, mivel a bevonat tűrőképessége magas száraz rétegvastagság esetén is jobb. Jó tűrőképesség az éghajlati körülményekkel szemben: szélsőséges felhordási vastagságok, hőmérsékleti és páraviszonyok között bevizsgálva. * Tested & proven by COT, Holland

4 Mi az AvantGuard technológiát tartalmazó rendszer várható élettartama? Az ISO része szerinti vizsgálat az alábbi besorolás szerint történik: Alacsony tartósság: 2 5 év Közepes tartósság: 5 15 év Magas tartósság: 15 évnél több Az AvantGuard termékek a vizsgálatok alapján sikeresen teljesítették a magas tartóssági osztály követelményeit.

5 Hogyan működik az AvantGuard a közönséges cink-epoxikhoz viszonyítva? A jelenlegi magas cinktartalmú epoxikban csak az acélhoz legközelebb eső cink vesz részt a kémiai folyamatban, a maradék nem. Az AvantGuard aktivált cinket tartalmaz, amely háromféleképpen is védi az acélt. Barrier-hatás a nagyon alacsony vízáteresztésű bevonat fizikai gátat, barriert alkot a víz, az oxigén és a só ellen. Inhibitorhatás a bevonatrendszerben kémiai reakció csökkenti minimálisra, illetve akadályozza meg teljesen a korróziós folyamatot. Galvanikus hatás a bevonatban lévő cink elektrokémiai reakcióképessége magasabb a vasénál, így fogyóanódként működik, ha a korrózió mégis megkezdődik.

6 Az AvantGuard megfelel az ISO, a NORSOK és az SSPC szabványnak? Igen: az AvantGuard bevonatokat külső laboratóriumok vizsgálták be, és az anyagok megfelelnek a globálisan elismert szabványok, többek között az ISO része, a NORSOK M változata, valamint az SSPC paint 20 type II előírásainak.

7 Mitől jobb az AvantGuard a piacon elérhető egyéb hasonló termékeknél? Számos elismert egyetem kiterjedt vizsgálatai bizonyítják, hogy az új technológia a cink, az üveggömbök, valamint a szabadalmazott aktivátor anyag segítségével aktivált cinket hoz létre. Ennek egyedülálló eredményeként az AvantGuard bevonatok barrier-, inhibitor- és galvanikus védőhatást biztosítanak.

8 Problémát jelent, ha az üveggömbök összetörnek? A Hempel a gyártási folyamat során speciális anyagmozgatási eljárást alkalmaz, amely biztosítja, hogy az üveggömbök ne törjenek szét. Levegőmentes felhordásnál a gömbök egy kis százaléka összetörhet. Több laboratóriumi vizsgálat is kimutatta azonban, hogy a korróziógátló, illetve a mechanikai tulajdonságok még akkor sem változnak meg, ha szándékosan jelentős mennyiségű gömböt törnek össze.

9 A termék használható 1 és 2 rétegű bevonatrendszerekben is? Igen, az AvantGuard technológiát alkalmazó bevonatok számos különböző rendszerkombinációban alkalmazhatók hasonlóan a normál cink-epoxikhoz.

10 Az AvantGuard új technológia: rendelkezésre áll referencia a technológia során alkalmazott termékekről, illetve van mögöttük bizonyított teljesítmény? Igen. Az AvantGuard technológiát tartalmazó első, kísérleti gyártási tételeket még ben állítottuk elő. A fejlesztési fázisban az AvantGuard számos gyorsított laboratóriumi vizsgálatban bizonyította teljesítőképességét szeptembere óta az AvantGuard világszerte számos projektben került már alkalmazásra a legkülönfélébb típusú acélszerkezeteken.

11 Az AvantGuard technológiát tartalmazó és azt nem tartalmazó bevonatok alkalmazhatók együtt? Igen, normál cink-epoxi bevonatok is használhatók az AvantGuard technológiájú bevonatokkal. A normál cink-epoxi bevonatok azonban nem kínálják azt a pluszt a korróziógátlás és a mechanikai tulajdonságok terén, amit az AvantGuard termékek.

12 A Hempel a világon mindenhova tud szállítani? Igen, az AvantGuard termékek globálisan elérhetők, és a Hempel műszaki ügyfélszolgálati csapata, valamint a helyi értékesítési képviselők nyújtanak globális támogatást hozzájuk.

13 Az AvantGuard bevonatokat különleges berendezésekkel vagy technológiákkal kell felhordani? Nem. Az AvantGuard technológiával készült termékek felhordási tulajdonságai jobbak, mint a hagyományos cink-epoxi termékeké, és hagyományos technikákkal, illetve felszereléssel hordhatók fel. Az ajánlott eljárás a levegőmentes szórás. A bevonat rugalmassága magas szárazrétegvastagság esetén is kiváló, így felhordáskor kevesebb repedés miatti utómunkálatra van szükség. A bevonat jól tűri a különböző éghajlati körülményeket is a felhordáskor szélsőséges vastagságok, hőmérsékleti és páraviszonyok között egyaránt.

14 Ki lehet a segítségemre a bevonat megfelelő felhordásában? A Hempelnél műszaki ügyfélszolgálati csapatok globális hálózata áll rendelkezésre, akik szükség esetén segítséget nyújtanak az AvantGuard technológiájú bevonatok felhordásában.

15 A Hempel az új termékeknél is betartja az ISO, a NORSOK és az SSPC szabvány cinktartalomra vonatkozó előírásait? Igen, a cink tömegszázalékos aránya a külső laboratóriumok által kiállított tanúsítványok szerint megfelel a globálisan elismert szabványok (az ISO része, a NORSOK M változata és az SSPC paint 20 type II) előírásainak. Az alacsony súlyú kitöltőanyagok használata javítja a mechanikai tulajdonságokat, valamint a barrier-hatás fokozásával jobbá teszi a korróziógátlási jellemzőket. További előny, hogy a festék fajsúlya kisebb lehet, így a festékes tartályok eljuttatása a felhordást végző személyzethez könnyebb.

16 HU 11/2014 HU További információk: avantguard-technology Olvassa el az AvantGuard felhasználóinak véleményét Tények és adatok Igényeljen tájékoztató anyagot, illetve lépjen kapcsolatba a Hempel Korróziógátló bevonatok illetékes képviselőjével Az AvantGuard által a korróziógátló bevonatokkal szembeni elvárások új értelmet nyernek. Hempel Magyarországi Fióktelepe Tüzolto u. 59 H-1094 Budapest Tel: Fax: +36 (1)

AvantGuard. Újraértelmezett korróziógátlás

AvantGuard. Újraértelmezett korróziógátlás Újraértelmezett korróziógátlás Három módszer a korrózió elleni védelemhez A világon a vas a leggyakoribb szerkezeti anyag. A vas azonban a vizet, oxigént és természetes sókat tartalmazó légköri viszonyok

Részletesebben

GYORSAN száradó termékek acélszerkezetekhez

GYORSAN száradó termékek acélszerkezetekhez GYORSAN száradó termékek acélszerkezetekhez A Hempelnél zajló kutatás-fejlesztés keretében azt vizsgáltuk, hogyan optimalizálhatnánk a felhordási folyamatot a hatékonyság és a végeredmény minőségének javítása

Részletesebben

A vízgazdálkodás területén alkalmazható festék bevonatrendszerek fémszerkezetek védelmére

A vízgazdálkodás területén alkalmazható festék bevonatrendszerek fémszerkezetek védelmére Budalakk Innova Kft. Budapest, 1044, Váci út 40. Tel: (1) 369-7406, Fax: (1) 369-7413 http://www.budalakkinnova.hu festekudvar@budalakkinnova.hu A vízgazdálkodás területén alkalmazható festék bevonatrendszerek

Részletesebben

A 305/2011-es (EU) rendelet 29. cikke szerint kijelölve HEMPACORE AQ 48860. tűzvédelméhez. Lundtoftegårdsvej 91 DK-2800 Kgs.

A 305/2011-es (EU) rendelet 29. cikke szerint kijelölve HEMPACORE AQ 48860. tűzvédelméhez. Lundtoftegårdsvej 91 DK-2800 Kgs. Az Katalán Építéstechnológiai Intézet Wellington, 19 ES 08018 Barcelona Tel: (+34) 93 309 34 04 qualprod@itec.cat www.itec.cat A 305/2011-es (EU) rendelet 29. cikke szerint kijelölve tagja www.eota.hu

Részletesebben

Dr. RADNAY László PhD. Tanársegéd Debreceni Egyetem Műszaki Kar Építőmérnöki Tanszék

Dr. RADNAY László PhD. Tanársegéd Debreceni Egyetem Műszaki Kar Építőmérnöki Tanszék ACÉLSZERKEZETEK I. - 9. Előadás Dr. RADNAY László PhD. Tanársegéd Debreceni Egyetem Műszaki Kar Építőmérnöki Tanszék E-mail: radnaylaszlo@gmail.com Korrózió A szerkezeti acél korróziója egy elektrokémiai

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata. 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium

Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata. 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Élet A tűz Pusztulás 2 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Az ember szolgálatában 3 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Veszélyek 4

Részletesebben

GLYCUNIC SOLAR EX napkollektor hőközlő folyadék

GLYCUNIC SOLAR EX napkollektor hőközlő folyadék Termék leírás: A GLYCUNIC SOLAR EX alacsony toxicitású propilénglikol alapú hőközlő folyadék koncentrátum, minden napkollektoros alkalmazáshoz A GLYCUNIC SOLAR EX szerves sav inhibitor technológiát alkalmaz.

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához Premium bevonati rendszer Fehér Galambszürke Antracitmetál Fekete

Részletesebben

6ba8ca2045ab4e98b992a691009b4063. Download. DownloadFile. R 30-tól R 180-ig. PROMAPAINT -SC3 Tűzgátló festék teherhordó acélszerkezetekhez 1.

6ba8ca2045ab4e98b992a691009b4063. Download. DownloadFile. R 30-tól R 180-ig. PROMAPAINT -SC3 Tűzgátló festék teherhordó acélszerkezetekhez 1. Műszaki adatok 4 3 2 1 1 teherhordó acélszerkezet 2 a festékkel együtt bevizsgált alapozó 3, rétegvastagság az A p /V-érték, a tűzállósági teljesítmény és az acél Eurocode szerinti tervezési (kritikus)

Részletesebben

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY

Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Hegesztett rácsok Weldmesh INDUSTRY Betafence Sp. z o.o. ul. Dębowa 4 47-246 Kotlarnia Poland tel.: +48 77 40 62 200 fax: +48 77 48 25 000 info.poland@betafence.com www.betafence.com Regionális képviselet:

Részletesebben

Hempacore. Passzív tűzvédelem

Hempacore. Passzív tűzvédelem Passzív tűzvédelem A World-leading világ vezető bevonatgyártója coatings supplier Az 1915-ben alapított Hempel mára a világ egyik vezető gyártója és beszállítója lett a védőbevonatok területén. Cégünk

Részletesebben

Építményeink védelme március 27. Acélfelületek korrózió elleni védelme fémbevonatokkal

Építményeink védelme március 27. Acélfelületek korrózió elleni védelme fémbevonatokkal Építményeink védelme 2018. március 27. Acélfelületek korrózió elleni védelme fémbevonatokkal Dr. Seidl Ágoston okl. vegyészmérnök, korróziós szakmérnök c.egy.docens A korrózióról általában A korrózióról

Részletesebben

Hidász Napok A MINDEN-KORR Korrózióvédelmi Mérnökiroda Bt. szeretettel üdvözli a konferencia résztvevőit. Visegrád,

Hidász Napok A MINDEN-KORR Korrózióvédelmi Mérnökiroda Bt. szeretettel üdvözli a konferencia résztvevőit. Visegrád, A MINDEN-KORR Korrózióvédelmi Mérnökiroda Bt. szeretettel üdvözli a konferencia résztvevőit. Acélszerkezetű hidak korrózióvédelmi tervezése Cégünk 10 éve kapcsolódott be az új, valamint a felújításra kerülő

Részletesebben

Construction. Acélszerkezetek korrózió elleni védelme Bevonatrendszerek ismertetése

Construction. Acélszerkezetek korrózió elleni védelme Bevonatrendszerek ismertetése Construction Acélszerkezetek korrózió elleni védelme Bevonatrendszerek ismertetése Nagyobb biztonság a nemzetközi szabványok, szakmai tanácsadás segítségével Tartalom: Folyamatosan fejlesztett és javított

Részletesebben

T E C H N O L O G Y. Patent Pending WATERPROOFING MEMBRANE WITH REVOLUTIONARY TECHNOLOGY THENE TECHNOLOGY. Miért válassza a Reoxthene technológiát

T E C H N O L O G Y. Patent Pending WATERPROOFING MEMBRANE WITH REVOLUTIONARY TECHNOLOGY THENE TECHNOLOGY. Miért válassza a Reoxthene technológiát TE THENE TECHNOLOGY TE THENE TECHNOLOGY TE Miért válassza a Reoxthene technológiát THENE TECHNOLOGY Miért válassza a Reoxthene technológiát A TECHNOLÓGIA egy forradalmian új technológia, melyet a MAPEI

Részletesebben

Zanathy Valéria VEKOR Kft. www.vekor.hu

Zanathy Valéria VEKOR Kft. www.vekor.hu Zanathy Valéria VEKOR Kft. www.vekor.hu A hidak gépészeti tervezésekor fő szempont a statikai megfelelőség. Acél szerkezeti elemek alkalmazásakor fontos kérdés a korrózió elleni védelem. 2011.06.15. 2

Részletesebben

Interpon korróziógátló rendszerek TERMÉKVÁLASZTÁSI ÚTMUTATÓ ACÉLHOZ

Interpon korróziógátló rendszerek TERMÉKVÁLASZTÁSI ÚTMUTATÓ ACÉLHOZ Interpon korróziógátló rendszerek TERMÉKVÁLASZTÁSI ÚTMUTATÓ ACÉLHOZ Egy tárgy hosszú táú korrózióédelme számos tényezőtől függ. A kialakítás, a korróziógátló rendszer kiálasztása, a gyártási technológiák,

Részletesebben

RLD212V. Deltron D8135. Deltron UHS Gyors színtelen lakk FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS TERMÉK LEIRÁS

RLD212V. Deltron D8135. Deltron UHS Gyors színtelen lakk FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS TERMÉK LEIRÁS Deltron D8135 Deltron UHS Gyors Szintelen lakk 2007. 10. 08. TERMÉK D8135 D8217 D8456 D843 D844 D807 D8714 D812 LEIRÁS Deltron UHS Gyors színtelen lakk Deltron UHS Edző - gyors Deltron Mattító adalék -

Részletesebben

SIGMACOVER 630 (SIGMACOVER ST) 7430

SIGMACOVER 630 (SIGMACOVER ST) 7430 2007. november 2007. áprilisi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, alacsony fokú felület előkészítést igénylő, poliaminnal térhálósodó epoxi bázisú alapozó / bevonat JELLEMZŐI - alacsonyabb

Részletesebben

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System A parkolóházak és járműforgalommal terhelt szerkezetek beton felületeinek védelme kiemelt fontosságú

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, átfesthető, vastagrétegű, poliamiddal térhálósodó epoxi bázisú bevonat JELLEMZŐI - általánosan használható, vastagrétegű

Részletesebben

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Az ADESO technológia egy forradalmi megoldás kettős összetételű öntapadó lemezek gyártására,

Részletesebben

HEMPEL NEWS ŐSZ 2014 TEGYE SZÍNESEBBÉ VILÁGÁT A HEMPELLEL!

HEMPEL NEWS ŐSZ 2014 TEGYE SZÍNESEBBÉ VILÁGÁT A HEMPELLEL! HEMPEL ŐSZ 2014 TEGYE SZÍNESEBBÉ VILÁGÁT A HEMPELLEL! TÉMA A DECAL Huelvai tartályainak védőbevonatán nem fog az idő 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 TARTALOMJEGYZÉK Szerkesztőségi A DECAL Huelvai tartályainak védőbevonatán

Részletesebben

Korrózióvédelem és tűzvédelem acél tartószerkezeteken

Korrózióvédelem és tűzvédelem acél tartószerkezeteken Korrózióvédelem és tűzvédelem acél tartószerkezeteken Balatonföldvár, 2019. március 20-21. Buzás Györgyi Avagy Tűzvédő festékekről más szemszögből A MINDEN-KORR Korrózióvédelmi Mérnökiroda Bt. nevében

Részletesebben

A HEMPEL EURÓPAI MŰSZAKI SZOLGÁLATA. Most még többet nyújtunk

A HEMPEL EURÓPAI MŰSZAKI SZOLGÁLATA. Most még többet nyújtunk A HEMPEL EURÓPAI MŰSZAKI SZOLGÁLATA Most még többet nyújtunk A Hempel Európai Műszaki Szolgálata A Hempel exkluzív korrózió- vagy algásodásgátló rendszerei jelentik az első lépést az Önök nagy értékű építményei

Részletesebben

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, poliamiddal térhálósodó, átfesthető, vastagrétegű, cinkfoszfát epoxi bázisú alapozó JELLEMZŐI - általánosan alkalmazható

Részletesebben

Kültéri acélszerkezetek festésének alapvető kritériumai Szakács Ferenc

Kültéri acélszerkezetek festésének alapvető kritériumai Szakács Ferenc Kültéri acélszerkezetek festésének alapvető kritériumai Szakács Ferenc Hungarocoat, Budapest 2014. november 25-26. HUNGAROCOAT 2014 Kültéri acélszerkezetek festésének alapvető kritériumai 2 Tervezési irányelvek

Részletesebben

II. Bővített kiadás. (235 oldal, 38 ábra, 12 táblázat)

II. Bővített kiadás. (235 oldal, 38 ábra, 12 táblázat) SZERVES BEVONATOKKAL TÖRTÉNŐ IPARI KORRÓZIÓVÉDELEM GYAKORLATI KÉZIKÖNYVE Tartalomjegyzék II. Bővített kiadás (235 oldal, 38 ábra, 12 táblázat) I. KORRÓZIÓS ALAPISMERETEK 1.1, A Korrózió alapjai (3 oldal)

Részletesebben

REOXTHENE TECHNOLOGY REOXTHENE TECHNOLOGY BITULIGHT -5 C VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL

REOXTHENE TECHNOLOGY REOXTHENE TECHNOLOGY BITULIGHT -5 C VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL REOXTHENE VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL INNOVATÍV BITUMEN POLIMER KEVERÉK HIHETETLENÜL KÖNNYŰ SÚLY (4 mm-ig = 33 kg) ÉS KÖNNYŰ KEZELÉS NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ TERMÉK ÚJ CSOMAGOLÁS A TERMÉK

Részletesebben

DENSOLEN Csővezetékek szalagos korrózióvédelme. DENSOLEN Rendszerek. DENSOLEN -szalagok

DENSOLEN Csővezetékek szalagos korrózióvédelme. DENSOLEN Rendszerek. DENSOLEN -szalagok DENSOLEN Csővezetékek szalagos korrózióvédelme A DENSOLEN -szalagokat és rendszereket már több mint 40 éve használják a földbe fektetett csövek, varratok, ívek, szerelvényeik és tartályok tartós korrózióvédelmeként.

Részletesebben

ÚJ: KaiCene -Technológia. ÚJ: INCERAM -Cladding. Kompromisszum mentes, mivel biztonságot nyújt!

ÚJ: KaiCene -Technológia. ÚJ: INCERAM -Cladding. Kompromisszum mentes, mivel biztonságot nyújt! EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS A kiemelkedő Kaiflex technológia 1,20 m új csomagolási rendszerben ÚJ: KaiCene -Technológia Bevonat nélküli csőhéjak ÚJ: INCERAM -Cladding Bevonatos lemezek Kompromisszum mentes, mivel

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2016.április 15.

TERMÉKISMERTETŐ 2016.április 15. AMERCOAT 68 G TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, magas szárazanyagtartalmú poliamiddal térhálósodó cinkgazdag epoxi bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Különféle rendszerek alapozójának tervezve Kitűnő antikorróziós

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT RÉSZLETEZŐ OKIRAT (1) a NAH /2015 nyilvántartási számú 1 akkreditált státuszhoz

MÓDOSÍTOTT RÉSZLETEZŐ OKIRAT (1) a NAH /2015 nyilvántartási számú 1 akkreditált státuszhoz MÓDOSÍTOTT RÉSZLETEZŐ OKIRAT (1) a NAH-1-1214/2015 nyilvántartási számú 1 akkreditált státuszhoz A VEKOR Korrózióvédelmi Analitikai Kft. bevonatvizsgáló laboratórium (8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1/2.

Részletesebben

Construction. Acélszerkezetek korrózió elleni védelme. Gyakorlati tanácsok a korrózió elleni védôbevonat-rendszerek kiválasztásához

Construction. Acélszerkezetek korrózió elleni védelme. Gyakorlati tanácsok a korrózió elleni védôbevonat-rendszerek kiválasztásához Construction Acélszerkezetek korrózió elleni védelme Gyakorlati tanácsok a korrózió elleni védôbevonat-rendszerek kiválasztásához Mûhelyben felhordható alapozó, közbensô és fedôbevonatok, bevonatrendszerek

Részletesebben

passion for precision Sphero-X simítás és nagyolás 40 és 70 HRC között

passion for precision Sphero-X simítás és nagyolás 40 és 70 HRC között passion for precision simítás és nagyolás 40 és 70 között simítás és nagyolás 40 és 70 között [ 2 ] A az új nagyteljesítményű osztályt jelenti az edzett alapanyagok hatékony megmunkálása terén a szerszámgyártásban.

Részletesebben

Festékek és műanyag termékek időjárásállósági vizsgálata UVTest készülékben

Festékek és műanyag termékek időjárásállósági vizsgálata UVTest készülékben Festékek és műanyag termékek időjárásállósági vizsgálata UVTest készülékben Kada Ildikó tudományos osztályvezető Vegyészeti és Alkalmazástechnikai Osztály Tűzvédő festékekről általában A tűzvédő bevonatok

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

SIGMATHERM 520 (SIGMATHERM SILICATE) 7555

SIGMATHERM 520 (SIGMATHERM SILICATE) 7555 2005. szeptember 2003. júliusi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY egykomponenses, a levegő nedvességtartalmára térhálósodó, (etil)-szilikát bázisú fedőbevonat - cinkszilikát bázisú alapozók

Részletesebben

A fémkülsejű felületvédelmi rendszer.

A fémkülsejű felületvédelmi rendszer. A Kaiflex Protect Alu-TEC felületvédelmi rendszer kemény szürke színű műanyag fólia, melynek egyik oldala alumínium fóliával laminált, így felületvédelmet biztosít a szigetelőanyagnak, UV sugárzás, időjárási

Részletesebben

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre Quarzolite Paint Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden olyan meglévő és új, már festett felület átfestése, ahol

Részletesebben

2015.július 15.(2013.júliusi átdolgozása) TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, vastagrétegű, multifunkciós epoxi alapozó/közbenső bevonat

2015.július 15.(2013.júliusi átdolgozása) TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, vastagrétegű, multifunkciós epoxi alapozó/közbenső bevonat AMERCOAT 385 TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, vastagrétegű, multifunkciós epoxi alapozó/közbenső bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Kiváló rozsdagátló tulajdonságok ipari és tengerparti kitettség esetén Alkalmas

Részletesebben

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Karbantartás Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon Október 2014. október 15. Készítette: Kemény Béla Gestamp Hungária Kft

Részletesebben

LUTZ PENGÉK SZAKIPARI MESTEREMBEREK ÉS SZERSZÁMKERESKEDŐK ÉVTIZEDEK ÓTA BIZTOS VÁLASZTÁSA

LUTZ PENGÉK SZAKIPARI MESTEREMBEREK ÉS SZERSZÁMKERESKEDŐK ÉVTIZEDEK ÓTA BIZTOS VÁLASZTÁSA LUTZ PENGÉK SZAKIPARI MESTEREMBEREK ÉS SZERSZÁMKERESKEDŐK ÉVTIZEDEK ÓTA BIZTOS VÁLASZTÁSA EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR SZAKIPAR / BARKÁCS AUTÓIPAR TEXTILIPAR PONTOSSÁG,

Részletesebben

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre.

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre. 2016-03-24 Deltron Premium UHS Színtelen Lakk TERMÉK NÉV D8302 D8714 D8717 D8718 D8719 D814 D819 D843 D844 Deltron GRS Premium UHS Színtelen lakk Deltron UHS Edző Deltron gyorsított hígító Deltron Rugalmasság

Részletesebben

PONTOSAN ÉS GYORSAN MAGASABB TERMELÉKENYSÉG LUTZ SZÁLVÁGÓ PENGÉKKEL

PONTOSAN ÉS GYORSAN MAGASABB TERMELÉKENYSÉG LUTZ SZÁLVÁGÓ PENGÉKKEL PONTOSAN ÉS GYORSAN MAGASABB TERMELÉKENYSÉG LUTZ SZÁLVÁGÓ PENGÉKKEL EGYEDI PENGÉK FÓLIA ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR SZAKIPAR / BARKÁCS AUTÓIPAR TEXTILIPAR PONTOSSÁG, ÉLESSÉG, SIKER. A LUTZ BLADES termékek

Részletesebben

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA AUTÓIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

EPOKORR Vascsillámos bevonóanyag

EPOKORR Vascsillámos bevonóanyag MŰSZAKI ADATOK: EPOKORR Vascsillámos bevonóanyag Felépítés: Epoxi-poliamid kötőanyagú, kétkomponenses bevonóanyag. Mindkét komponens vascsillámot és más lemezes jellegű töltőanyagokat is tartalmaz. Korrózióvédő

Részletesebben

a 61. villamos vonal Zsemlye utcai híd acélszerkezeteihez

a 61. villamos vonal Zsemlye utcai híd acélszerkezeteihez Korrózióvédelmi elıírások a 61. villamos vonal Zsemlye utcai híd acélszerkezeteihez 13/04-D. Budapest, 2013. március 13/04-D. Budapest, 2013. 03. K o r r ó z i ó v é d e l m i e l ı í r á s o k a 61. villamos

Részletesebben

GAZDASÁGOSABB VÁGÁS LUTZ ÉLELMISZERIPARI GÉPKÉSEKKEL ÉS PENGÉKKEL

GAZDASÁGOSABB VÁGÁS LUTZ ÉLELMISZERIPARI GÉPKÉSEKKEL ÉS PENGÉKKEL GAZDASÁGOSABB VÁGÁS LUTZ ÉLELMISZERIPARI GÉPKÉSEKKEL ÉS PENGÉKKEL EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR SZAKIPAR / BARKÁCS AUTÓIPAR TEXTILIPAR PONTOSSÁG, ÉLESSÉG, SIKER. A

Részletesebben

Acél, Fa és falazott szerkezetek tartóssága és élettartama

Acél, Fa és falazott szerkezetek tartóssága és élettartama BUDAPESTI MÜSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM Építészmérnöki Kar - Acél, Fa és falazott szerkezetek tartóssága és élettartama Dr. Sipos András Árpád A TARTÓSSÁG TERVEZÉSE Az EC szerint a statikus tervező

Részletesebben

ETA 12/

ETA 12/ Az EOTA tagja Wellington 19 ES-08018 Barcelona Tel. +34 93 309 34 04 qualprod@itec.cat www.itec.cat www.eota.eu Európai Műszaki Értékelés ETA 12/0581 2015.07.13 ( Kérdéses vagy vitatott esetekben az eredeti

Részletesebben

REOXTHENE TECHNOLÓGIA REOXTHENE TECHNOLOGY EASY LIFT -12 C VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL LEMEZ FAL-PADLÓ CSATLAKOZÁSHOZ

REOXTHENE TECHNOLÓGIA REOXTHENE TECHNOLOGY EASY LIFT -12 C VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL LEMEZ FAL-PADLÓ CSATLAKOZÁSHOZ O LO INNOVATÍV BITUMEN POLIMER KEVERÉK -12 C REOXTHENE TECHNOLOGY HAJLÉKONYSÁG ALACSONY HŐMÉRSÉKLETEN IS REOXTHENE TECHNOLÓGIA HN G Patent Pending Y E RE TH E N TE C OX VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL

Részletesebben

Egyszerű számítások a festékformulázás során

Egyszerű számítások a festékformulázás során Egyszerű számítások a festékformulázás során Molnárné Nagy Lívia Festékipari Kutató Kft. Hungarocoat 2014 Festékfejlesztés folyamata Feladat Optimalizált festékformula Felhordás, vizsgálat Mintakészítés

Részletesebben

SIGMAGUARD törtfehér, krém fényes

SIGMAGUARD törtfehér, krém fényes 2006. november TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN / FÉNY két komponenses, magas szárazanyag tartalmú, poliaminnal térhálósodó fenolepoxi bevonat tartály bevonat, jó kémiai ellenálló képességgel rendelkezik vegyi

Részletesebben

KRITIKUS KÉRDÉS: ACÉL ELEMEK

KRITIKUS KÉRDÉS: ACÉL ELEMEK KRITIKUS KÉRDÉS: ACÉL ELEMEK KRITIKUS HŐMÉRSÉKLETE Dr. Horváth László egyetem docens Acélszerkezetek tűzvédelmi tervezése workshop, 2018. 11.09 TARTALOM Acél elemek tönkremeneteli folyamata tűzhatás alatt

Részletesebben

SIGMACOVER 690 (SigmaCover Aluprimer) 7414

SIGMACOVER 690 (SigmaCover Aluprimer) 7414 2009. szeptember 2005. szeptember kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, magas szárazanyag tartalmú, alumíniummal pigmentált, poliaminnal térhálósodó, módosított epoxi bázisú alapozó / bevonat

Részletesebben

Shell Tellus S2 V 46. Ipari hidraulikafolyadék nagy hőmérséklettartományra

Shell Tellus S2 V 46. Ipari hidraulikafolyadék nagy hőmérséklettartományra Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Tellus T Shell Tellus S2 V 46 Ipari hidraulikafolyadék nagy hőmérséklettartományra Extra védelem Sokoldalú alkalmazás A Shell Tellus S2 V olajok nagy teljesítményű hidraulikafolyadékok,

Részletesebben

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot,

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.varta-automotive.com ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com A DYNAMIC TRIO. KIMAGASLÓ TECHNIKA MINDEN FELHASZNÁLÁSRA. A Dynamic Trio-val minden felhasználásra a testreszabott

Részletesebben

tervezési szempontok (igénybevétel, feszültségeloszlás,

tervezési szempontok (igénybevétel, feszültségeloszlás, Elhasználódási és korróziós folyamatok Bagi István BME MTAT Biofunkcionalitás Az élő emberi szervezettel való kölcsönhatás biokompatibilitás (gyulladás, csontfelszívódás, metallózis) aktív biológiai környezet

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2016.június 10. 8,5 m 2 /liter 100 μm esetén

TERMÉKISMERTETŐ 2016.június 10. 8,5 m 2 /liter 100 μm esetén AMERLOCK 400 C TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, magas szárazanyagtartalmú bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Magas teljesítményű önalapozó univerzális epoxi bevonat Magas szárazanyagtartalom, alacsony VOC Felülettűrő

Részletesebben

Tegye egyedivé padlóját!

Tegye egyedivé padlóját! Tegye egyedivé padlóját! Tartalom: Floor Expert EP 101... 08 Floor Expert EP 1013... 09 Floor Expert EP 310W... 10 Floor Expert EP 311...11 Floor Expert EP 211... 12 Floor Expert EP Dizájn és funkció együtt

Részletesebben

AZ ELŐRETOLT CSŐTÁMOGATÁS GYORS TELEPÍTÉST ÉS KONDENZÁCIÓ- MEGELŐZÉST TESZ LEHETŐVÉ AZ AF/ARMAFLEX -SZEL

AZ ELŐRETOLT CSŐTÁMOGATÁS GYORS TELEPÍTÉST ÉS KONDENZÁCIÓ- MEGELŐZÉST TESZ LEHETŐVÉ AZ AF/ARMAFLEX -SZEL Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) AZ ELŐRETOLT CSŐTÁMOGATÁS GYORS TELEPÍTÉST ÉS KONDENZÁCIÓ- MEGELŐZÉST TESZ LEHETŐVÉ AZ AF/ARMAFLEX -SZEL Biztonságos Euroclass B/ L B,

Részletesebben

8. oldaltól folytatni

8. oldaltól folytatni TARTÁLY ÉS TORONY JELLEGŰ KÉSZÜLÉKEK KIVÁLASZTÁSA, MEGHIBÁSODÁSA, KARBANTARTÁSA 8. oldaltól folytatni 2015.09.15. Németh János Tartály jellegű készülékek csoportosítása A készülékekben uralkodó maximális

Részletesebben

REOXTHENE TECHNOLOGY EVOLIGHT -10 C VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL

REOXTHENE TECHNOLOGY EVOLIGHT -10 C VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL REOXTHENE REOXTHENE TECHNOLOGY VÍZSZIGETELŐ LEMEZ FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL INNOVATÍV BITUMEN POLIMER KEVERÉK HIHETETLENÜL KÖNNYŰ SÚLY (4 mm-ig = 36 kg) NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ TERMÉK KIVÉTEleSEN KÖNNYŰ

Részletesebben

Teljesítmény nyilatkozat

Teljesítmény nyilatkozat Ipari bevonatok Teljesítmény nyilatkozat Kiadás dátuma: 2017.09.06. Termékazonosító kódja: 02 06 02 00 002 0 000005 Verziószám: 01 NMÉ 60/3/3/MKEH-PMFH-16/8/2015/K 17 KTI TELJESÍTMÉNY NYILATKOZAT a 275/2013.

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZŐNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZŐNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZŐNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

SIGMATHERM rózsaszín, szürke / matt. (Keverékre vonatkozóan, 20 C-on) Lásd, táblázat. legalább 12 hónap

SIGMATHERM rózsaszín, szürke / matt. (Keverékre vonatkozóan, 20 C-on) Lásd, táblázat. legalább 12 hónap 2009. október 2008. februári kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY MŰSZAKI ALAPADATOK Két komponenses nagy rétegvastagságú, hőálló fenol-epoxy bevonat - alkalmazható szigetelés alá hőálló

Részletesebben

Tengerészeti gyökereinkhez hűen

Tengerészeti gyökereinkhez hűen News Tavaszi 2018 News TAVASZI 2018 Tengerészeti gyökereinkhez hűen TARTALOMJEGYZÉK 2/ Szerkesztőség 3/ 2018 a vitorlázás éve a Hempelnél 4/ 6/ 7/ 8/ Új Hempadur Avantguard 860 az eddigi legjobb aktivált

Részletesebben

HEMPEL NEWS EBBEN A SZÁMBAN HEMPACORE ONE. Nyári 2013

HEMPEL NEWS EBBEN A SZÁMBAN HEMPACORE ONE. Nyári 2013 HEMPEL NEWS Nyári 2013 EBBEN A SZÁMBAN HEMPACORE ONE GYORSAN száradó alkid festék Orosz hidak részére Új Hempel gyártóüzem Oroszországban A TŰZVÉDELEM SZEMPONTJÁBÓL KIEMELKEDŐEN JÓ ALAPVETŐ TULAJDONSÁGOKKAL

Részletesebben

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre festékünkkel és új történeteket mesélnek. akril szatén

Részletesebben

SIGMA PHENGUARD 935 (SIGMA PHENGUARD COATING) 7435

SIGMA PHENGUARD 935 (SIGMA PHENGUARD COATING) 7435 2005. szeptember 2003. januári kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY két komponenses, vastagrétegű, aminnal térhálósodó fenolepoxi bevonat a Sigma Phenguard tartálybevonat rendszer második

Részletesebben

Teljesítmény nyilatkozat

Teljesítmény nyilatkozat Ipari bevonatok Teljesítmény nyilatkozat Kiadás dátuma: 2017.09.07. Termékazonosító kódja: 02 06 02 00 004 0 000007 Verziószám: 02 NMÉ 60/3/3/MKEH-PMFH-16/8/2015/K 17 KTI TELJESÍTMÉNY NYILATKOZAT a 275/2013.

Részletesebben

C-széria, betonadalékszerek

C-széria, betonadalékszerek BETONMEGOLDÁSOK C-széria, betonadalékszerek Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával VÍZHATLAN MÁR AZ ÖNTÉS PILLANATÁTÓL SZIGETELJÜK ÉS ÓVJUK BETONJÁT K I F O G Á S TA L A N BETON Xypex

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

HEMPEL. Alkalmazási Utasítás HEMPACORE ONE 43600/ HEMPACORE ONE FD 43601. Alkalmazási utasítás

HEMPEL. Alkalmazási Utasítás HEMPACORE ONE 43600/ HEMPACORE ONE FD 43601. Alkalmazási utasítás Alkalmazási Utasítás Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. / Érvényességi kör: Ez az Alkalmazási Utasítás tartalmazza a és a festékekre vonatkozóan a felület előkészítés, az

Részletesebben

Csökkentett füstkibocsájtás, plusz tűzvédelmi biztonság

Csökkentett füstkibocsájtás, plusz tűzvédelmi biztonság Rendkívül rugalmas, zárt mikrocellás szerkezetű szigetelőanyagunknak bevizsgált jellemzői, hosszú élettartamot biztosítanak a rendszer működésének teljes időtartama alatt. Füstfejlesztési tulajdonságát

Részletesebben

Teljesítmény nyilatkozat

Teljesítmény nyilatkozat Teljesítmény nyilatkozat Ipari bevonatok Teljesítmény nyilatkozat Kiadás dátuma: 2017.09.07. Termékazonosító kódja: 02 06 02 00 013 0 000009 Verziószám: 01 NMÉ 60/3/3/MKEH-PMFH-16/8/2015/K 17 KTI TELJESÍTMÉNY

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK Pocket A "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagság mérő digitális mérő szondákkal

Részletesebben

Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Sokoldalúság A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja Valóban sokoldalú, valóban többcélú A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja az R-STEER

Részletesebben

SIGMACOVER 1500 7715

SIGMACOVER 1500 7715 2005. szeptember 2004. novemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY MŰSZAKI ADATOK kétkomponensű, oldószermentes, felülettűrő, poliaminnal térhálósodó epoxi bázisú alapozó/átvonó bevonat

Részletesebben

Fekete szinű felületvédelem a mechanikai sérülések ellen.

Fekete szinű felületvédelem a mechanikai sérülések ellen. A Kaiflex Protect F-BLACK felületvédelmi rendszer üvegszálból gyártott szövet, fekete színű bevonattal az egyik oldalán, mely felületvédelmet biztosít a szigetelőanyagnak, UV sugárzás, időjárási viszontagságok,

Részletesebben

SIGMACOVER 280 (SIGMACOVER PRIMER) 7417

SIGMACOVER 280 (SIGMACOVER PRIMER) 7417 2010. február 2009. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY kétkomponenses, poliamiddal térhálósodó epoxi alapozó - általánosan használható alapozó, acél és nem vasfém anyagok védőbevonat

Részletesebben

Megbízható teljesítmény.

Megbízható teljesítmény. A Kaiflex EF rendkívül flexibilis, zárt mikrocellás szerkezetű szigetelőanyag, mely alkalmazható azon létesítményekben ahol légkondicionáló HVAC rendszerek szükségesek, amelyeknél az energia megtakarításra

Részletesebben

Polimer nanokompozit blendek mechanikai és termikus tulajdonságai

Polimer nanokompozit blendek mechanikai és termikus tulajdonságai SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM Anyagtudományi és Technológiai Tanszék Polimer nanokompozit blendek mechanikai és termikus tulajdonságai Dr. Hargitai Hajnalka, Ibriksz Tamás Mojzes Imre Nano Törzsasztal 2013.

Részletesebben

SIGMAZINC 9 (SIGMAZINC 170) 7570

SIGMAZINC 9 (SIGMAZINC 170) 7570 2010. október 2011. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, a levegő nedvességtartalmával térhálósodó, cink-(etil) szilikát bevonat JELLEMZŐI - Antikorróziós alapozó bevonat acélszerkezetekre

Részletesebben

ZinkPower Coating TARTÓS VÉDELEM TÜZIHORGANYZOTT ACÉLOKHOZ

ZinkPower Coating TARTÓS VÉDELEM TÜZIHORGANYZOTT ACÉLOKHOZ ZinkPower Coating TARTÓS VÉDELEM TÜZIHORGANYZOTT ACÉLOKHOZ www.zinkpower.com ZINKPOWER Coating MINDEN IGÉNYRE A HELYES MEGOLDÁS A ZINKPOWER a vezető tüzihorganyzó csoportok közé tartozik. Megbízható partner

Részletesebben

SIGMA NOVAGUARD

SIGMA NOVAGUARD 2007. november TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN / FÉNY két komponenses, oldószermentes, aminnal térhálósított fenolepoxi bevonat - egy rétegű, tartálybevonat rendszer - kiváló ellenálló képesség nyersolajjal

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

Műszaki ismertető StoPox ZNP

Műszaki ismertető StoPox ZNP EP alapozó, korrózióvédelem Jellemzés Alkalmazási terület kül- és beltéri felületekre korrózióvédelem vashoz és acélhoz acélok korrózióvédelme ragasztott szerkezeti megerősítésnél Tulajdonságok nagyon

Részletesebben

TURBÓGENERÁTOR ÁLLÓRÉSZEK Élettartamának meghosszabbítása

TURBÓGENERÁTOR ÁLLÓRÉSZEK Élettartamának meghosszabbítása Szigetelés Diagnosztikai Konferencia 2009. 10. 14-16. TURBÓGENERÁTOR ÁLLÓRÉSZEK Élettartamának meghosszabbítása Az élettartam kiterjesztés kérdései A turbógenerátorok üzemi élettartamának meghosszabbítása,

Részletesebben

CSILLOGÓ, ELŐRE BEVONT, ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ARMAFLEX SZIGETELÉS GYORS TELEPÍTÉSHEZ

CSILLOGÓ, ELŐRE BEVONT, ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ARMAFLEX SZIGETELÉS GYORS TELEPÍTÉSHEZ Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) CSILLOGÓ, ELŐRE BEVONT, ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ARMAFLEX SZIGETELÉS GYORS TELEPÍTÉSHEZ 2-az-1-ben előbevonattal ellátott rendszer,

Részletesebben

Shell Tellus S2 M 46. Ipari hidraulika-folyadék

Shell Tellus S2 M 46. Ipari hidraulika-folyadék Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Tellus Shell Tellus S2 M 46 Ipari hidraulika-folyadék Extra védelem Ipari alkalmazás A Shell Tellus S2 M folyadékok nagy teljesítményű hidraulikafolyadékok, amelyek

Részletesebben

ÍRÁSBELI FELADAT MEGOLDÁSA

ÍRÁSBELI FELADAT MEGOLDÁSA 34 521 06-2017 MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Szakma Kiváló Tanulója Verseny Elődöntő ÍRÁSBELI FELADAT MEGOLDÁSA Szakképesítés: 34 521 06 SZVK rendelet száma: 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet : Gépészeti

Részletesebben

l. Az Ariston vízmelegítők magas teljesítménye most kis méretben is elérhető.

l. Az Ariston vízmelegítők magas teljesítménye most kis méretben is elérhető. KIS MÉRET, nagy TELJESÍTMÉNY / N LUX ECO 10-15-30 l / N LUX 10-15-30 l / N RS 10-15-30 l z riston vízmelegítők magas teljesítménye most kis méretben is elérhető. / KIS MÉRET Mini-Tank Rendszernek köszönhetően

Részletesebben

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tökéletes motorvédelem OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tisztaság és maximális teljesítmény OMV Diesel CleanTech: nagyteljesítményű üzemanyagunk. A prémium HVO biológiai összetevő

Részletesebben

HEMPEL HEMPADUR 45141/ HEMPADUR 45143. Alkalmazási utasítás. Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes.

HEMPEL HEMPADUR 45141/ HEMPADUR 45143. Alkalmazási utasítás. Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. HEMPADUR 45141/ HEMPADUR 45143 45148 BÁZIS, 97820 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL 45148 BÁZIS, 97430 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Érvényességi kör: Felület előkészítés:

Részletesebben