BEFEKTETŐI TÁJÉKOZTATÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BEFEKTETŐI TÁJÉKOZTATÓ"

Átírás

1 BEFEKTETŐI TÁJÉKOZTATÓ

2 BALATONFÖLDVÁR Petőfi Sándor u. 13. (Somogy megye) HRSZ: 1737 Megnevezés: kivett üdülőépület, udvar Tulajdonos: Magyar Állam MNV Zrt. rábízott vagyonához tartozó Telek: 4032 m2 villa épület: 434 m2 társalgó, konyha, raktár: 466 m2 Az ingatlan Balatonföldvár magasan fekvő nyugati részén helyezkedik el, a Városközpont közelében (300 m), a Helyi Építési Szabályzat alapján a Településközpont vegyes övezetben. A Balatontól való távolsága körülbelül 500 m, a Budapest-Nagykanizsa vasútvonal az ingatlan és a Balaton között fut. Az ingatlan egy parkos, erdősített magas színvonalú környezetben található, hasonló jellegű üdülőépületek társaságában. Az ingatlanon egy exkluzív villa, valamint konyha+étterem, szolgálati lakás + társalgó, valamint gazdasági épület (raktár, garázs) található. Az ingatlan több éve (~6 év) használaton kívül van, jelenleg gondnokolt. A városon halad át a 7-es számú főút, az M7-es autópályáról az ingatlan percen belül megközelíthető. Villa épület : Dr. Korányi Frigyes nemzetközi hírű belgyógyász professzor várszerű, román stílusban, az 1890-es években épült egykori villája Földvár egyik leglátványosabb épülete ben került falára emléktábla: "Korányi Frigyes dr. professzor ( ) humanista orvos, tudós, hazafi, haladó közéleti férfi, a magyar fürdőügy, a Balaton népszerűsítőjének villája, amelyben 1899-től nyarait töltötte. Az épület négyszintes, pince, földszint, emelet, tetőtérbeépítés. A pincében társalgó, szauna, a földszinten hall és lakosztályok (4 db), terasz, az emeleten és a tetőtérben lakosztályok (7 db) találhatók. A bástya tetején lévő terasz a tetőtérből lépcsőn közelíthető meg. Az épület külső-belső felújítást, korszerűsítést igényel, berendezés nincs. Konyha+étterem, Szolg. lakás+társalgó, raktár, garázs: Hagyományos szerkezetű, földszintes, lapos tetős épületek, melyek feltehetően a es években épültek. Teljes felújítás, korszerűsítés szükséges. Bennük lévő berendezések, konyhai felszerelések elavultak, felújítás, korszerűsítés szükséges. A 7459 hrsz-ú ingatlan teljes közmű ellátottsággal rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna bekötés utcai közmű hálózatról, saját méréssel). Hasznosítás: A XVIII. század végén épült villa Balatonföldvár magas partján található, környezetében régi patinás villák állnak. Az épület tetőteraszáról gyönyörű kilátás nyílik a Balaton Keleti medencéjére, a Tihanyi félszigetre. Az ingatlan jelenleg használaton kívüli. Lehetséges hasznosítása: jelentős korszerűsítéssel kisebb konferenciák, céges rendezvények, továbbképzések lebonyolítására alkalmassá tehető, amelyhez a terület adott. Az ingatlan továbbfejleszthető. Az MNV Zrt. fejlesztési tanulmánytervet készíttetett az ingatlan vonatkozóan, amely az MNV Zrt. Somogy Megyei Területi Irodáján megtekinthető. Az ingatlan kertje gondozott, javarészt örökzöldekkel telepítették be.

3 BALATONLELLE Köztársaság u. 59. sz. (Somogy megye) Cím: 8638 Balatonlelle, Köztársaság u. 59. HRSZ: 5254/5 Megnevezés: kivett üdülőépület, udvar Tulajdonos: Magyar Állam Telekméret: 6589 m2 Épületek, építmények száma: 1 db főépület (szálloda): 1033 m2 1 db szolgálati lakás: 204 m2 1 db csónakház Az ingatlan Balatonlelle központi részén, üdülőházas üdülőövezetben, a Budapest-Nagykanizsa vasútvonal Balaton felöli (északi) oldalán helyezkedik el, a városközponttól keletre, közvetlenül a Balaton parton, a telek teljes szélességében vízparttal rendelkezik. 1-1,2 km-en belül van a városközpont és a központi nagystrand, valamint a hajóállomás. Az ingatlanon szálloda épület, szolgálati lakás-apartman épület, csónaktároló található. Az ingatlan a 7-es számú főútról leágazó vasúti átjárón (távolsága az ingatlantól: 400 m) keresztül közelíthető meg. A városon halad át a 7-es számú főút, valamint a város közvetlen déli oldalán halad az M7-es autópálya. Jelenleg használaton kívül van, gondnokolt (fűnyírás, stb.) Szállodaépület: A szállodaépület 2 emeletes, monolit vasbetonvázas, lapos tetős, hosszfolyosós épület. A földszinten recepció, konyhaétkező, 2 iroda, 1 társalgó, 1 biliárd terem, vizesblokk helyezkedik el. Az első emeleten 10 szoba-előtérben gardróbbal, fürdőszobával, 1 db apartman (2 szoba, előtér, fürdő, wc) található. A második emeleten 12 db szoba-előtérben gardróbbal, fürdőszobával található. Az épület észak-déli tájolású, a szobák erkéllyel a nyugati oldalon, a folyosó, vizesblokkok, lépcső a keleti oldalon találhatók. Szolgálati lakás: A szálloda északi, Balaton felöli oldalán elhelyezkedő, hagyományos szerkezetű, földszintes, sátortetős, téglalap elrendezésű épület. Az épületben egy szolgálati lakás (közlekedők, vizesblokkok, 4 szoba, konyha, raktár), egy egyszobás apartman fürdőszobával, valamint egy műhely helyiség található. Az épületek viszonylag jó műszaki állapotban vannak, felújítás, korszerűsítés, burkolatcserék, felületkezelések szükségesek. Csónaktároló: Acélvázas, alumínium szerkezetű 80 m2 alapterületű épület. Az ingatlan teljes közmű ellátottsággal rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna bekötés utcai közmű hálózatról, saját méréssel). Hasznosítási javaslat: Az ingatlant továbbra is üdülőként célszerű hasznosítani. Értékessé a saját partszakaszi rész teszi.

4 BALATONBOGLÁR Kodály Z. u sz. (Somogy megye) HRSZ: 1514 Megnevezés: kivett üdülőépület, udvar Tulajdonos: Magyar Állam Telekméret: 7031 m2 Épület: szálloda 1.: 1807 m2, szálloda 2.: 422 m2 Cím: 8630 Balatonboglár, Kodály Zoltán u HRSZ: 1515 Megnevezés: kivett üdülőépület, udvar Tulajdonos: Magyar Állam Telekméret: 3632 m2 Villa jellegű épület: 403 m2 A két ingatlan Balatonboglár keleti részén, üdülőházas övezetben, Balatonlelle határához közel, a Budapest-Nagykanizsa vasútvonal és a Kodály Zoltán utca Balaton felöli (északi) oldalán helyezkedik el, közvetlenül a Balaton parton, teljes szélességében közvetlen parttal rendelkezik. A két ingatlan egymás melletti, egybe van elkerítve, együtt volt kezelve és hasznosítva. Az ingatlanok a 7-es számú főútról leágazó vasúti átjárón (távolsága az ingatlantól: m) keresztül közelíthető meg. A városon halad át a 7-es számú főút, valamint a város közvetlen déli határában halad az M7-es autópálya. Vasúton a Budapest Nagykanizsa vonalon érhető el. A 1514 hrsz-ú ingatlanon két szálloda épület helyezkedik el. Az utca felöli egy földszintes, és egy emeletes épületszárnyból áll. Az épület lapos tetős, vasbeton monolit vázas, kitöltő falazatos. A földszintes észak-déli tájolású szárnyban található egy szolgálati lakás, konyha, étterem, az emeletes szintén észak-déli tájolású szárnyban 32 db 17 m2-es apartman, melyben szoba, belépő és fürdő található. A szobák a nyugati oldali hosszfolyosóról közelíthetők meg, a keleti oldalon minden szobához loggia tartozik. A két szárnyat a kelet-nyugati tájolású lapos tetős, földszintes társalgó, recepció, előcsarnok rész köti össze. A másik épület az első épület szálloda szárnya mögött a Balaton-parthoz közel helyezkedik el. Szintén monolit vasbetonvázas, kitöltő falazatos, egy emeletes épület, melynek a földszintjén közösségi helyiség (társalgó), emeletén 8 db apartman található (szoba, belépő, fürdő, loggia). A 1515 hrsz-ú ingatlanon egy villa jellegű egyszintes, tetőtérbeépítéses, összetett magas tetős épület helyezkedik el az utca felől, melyben apartmanok találhatók az emeleten és a tetőtérben. A földszinten gazdasági helyiségek, valamint tárolók és szauna található. A villa épület mögött egy lapos tetős, hagyományos szerkezetű részben emeletes épületszárny található, melyben 4 apartman, konditerem, presszó, kazánház helyezkedik el. Közvetlenül a parton az ingatlan észak-nyugati sarkában egy kis kör alakú, lapos tetős halpucoló épület található (15 m2). Az ingatlanok teljes közműellátottsággal rendelkeznek (víz, villany, gáz, csatorna bekötés utcai közmű hálózatról, saját méréssel). Hasznosítás: Az ingatlan használaton kívüli. Kisebb felújítással egy alacsonyabb árfekvésű, idényben működő szállodaként hasznosítható. Értékessé a saját partszakasz teszi. A két ingatlant célszerű együtt hasznosítani.

5 BALATONLELLE Köztársaság u. 13. (Somogy megye) HRSZ: 5121 Megnevezés: kivett üdülőépület, egyéb épület, udvar Tulajdonos: Magyar Állam Telekméret: 1,5329 ha ( m2) Az ingatlan Balatonlelle központi helyén (városközponttól körülbelül m), a Budapest-Nagykanizsa vasútvonal Balaton felöli (északi) oldalán helyezkedik el, közvetlenül a Balaton- parton. Az ingatlan teljes szélességében kb. 48 m közvetlen parttal rendelkezik. Az ingatlan geometriai méretei: téglalap alakú, kb.48 m x 319 m. Az ingatlan Balaton felöli része, kb. 150 m, füves, fákkal viszonylag sűrűn telepített park. Az ingatlan közepén hosszirányban az utcafronttól a partig szilárd burkolatú út halad, kettéosztva az ingatlant. Az ingatlan déli oldalon járdával és közúttal (Köztársaság u.), keleti oldalon egy keskeny partra vezető utcával (Vitorlás köz), nyugati oldalon üdülőépületes telkekkel, északi oldalon a Balatonnal határolt. Az ingatlan a város központi körforgalmából, a kb m-re lévő vasúti átjárón keresztül közelíthető meg. Közvetlen közelében van Balatonlelle központi strandja. A városon halad át a 7-es számú főút, valamint a város közvetlen déli oldalán halad az M7-es autópálya. Jelenleg használaton kívül van, gondnokolt (fűnyírás, stb.) Az ingatlanon lévő épületek a telek déli részén, az utcától kb méterre kezdődnek. Az épületek a 70-es 80-as években készültek, az ingatlan a 2008-as bérbeadás előtt hosszú ideig nem volt hasznosítva, az épületek elhanyagoltak, leromlottak voltak. A bérbeadást követően a bérlő felújítási, korszerűsítési munkákat végzett (közel 15 millió Ft. elfogadott értékben). A Bérleti Szerződés felmondásra került, az ingatlan 2010-ben visszakerült az MNV Zrt-hez. Az ingatlanon történt felújítás, korszerűsítés a bérlő részéről a diák táboroztatás minimális alapfeltételeinek a megteremtésére terjedt ki. A használhatóság, üzemeltetés érdekében teljes körű korszerűsítés és felújítás szükséges. I-es épület (háló ép.): Keleti oldalon, utcától az első épület. Földszintes, kishajlásszögű nyeregtetős, hullámpala fedésű, tégla és faszerkezetű falakkal, alapterülete: 416 m2. Főbb helyiségei: közös társalgó (~85 m2), 4 háló (~58 m2/db), vizesblokk, raktár. Az épületben felújítási, korszerűsítési munkák készültek. II-es épület (háló, konyha+étkező ép.): Nyugati oldalon, utcától az első épület. Földszintes, kishajlásszögű nyeregtetős, hullámpala fedésű, tégla és faszerkezetű falak. Alapterülete 752 m2. Főbb helyiségei: háló rész.: közös társalgó (~85 m2), 4 háló (~58 m2/db), vizesblokk, raktár. Konyha és étkező rész: melegítő konyha, mosogató, raktár (~56 m2), étkező (~220 m2), gazdasági helyiségek (~70 m2). Az épületben felújítási, korszerűsítési munkák készültek. III-as épület (háló ép.) : Keleti oldalon, utcától a harmadik épület földszintes, kishajlásszögű nyeregtetős, hullámpala fedésű, téglafalak. Alapterülete: 481 m2, főbb helyiségei: közös társalgó (~70 m2), 4 háló (~70 m2/db), 2 vizesblokk, 4 gardrob, az épületben felújítási, korszerűsítési munkák készültek. IV-es épület (kazánház, vizesblokk, szolg. lakás): Keleti oldalon, utcától a második épület. Földszintes, lapostetős, hagyományos téglaszerkezetű épület, alapterülete: 468 m2. Főbb részei: szolgálati lakás, konyha, 1,5 szoba, fürdő, kamra (~40 m2), vizesblokkok: férfi, női (~88 m2), kazán, gazdasági rész (~340 m2). Az épületben felújítási, korszerűsítési munkák készültek (külső homlokzat, vizesblokk, szolgálati lakás), de a felújítás nagyrészt csak elkezdődött. Faházak: Nyugati oldalon, a kettes épület után helyezkedik el 5 db 32,10 m2-es, és 1 db 42,90 m2-es faház. Fa szendvics szerkezetű, nyeregtetős, síkpalafedésű épületek. Felújítás, korszerűsítés történt: zuhanyzó, wc került kialakításra, külső kézmosó, meleg vizes bojler került elhelyezésre, külső-belső festés, padlóburkolat csere történt.

6 Az ingatlan teljes közmű ellátottsággal rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna bekötés utcai közmű hálózatról, saját méréssel). Fűtés nincs. Hasznosítási lehetőség: 1. Az ingatlan elhelyezkedéséből és a rajta lévő épületek, építmények adottságaiból adódóan jelenleg gyerekek táboroztatásra, üdültetésére vagy a kerékpáros turizmus keretében turistaszállásként használható, további felújítás, és korszerűsítés után. 2. Az épületek bontásával a terület alkalmas apartmanházak létesítésére. Értékessé a saját partszakasz teszi.

7 SIÓFOK Kodály Zoltán u. 8. sz. (Somogy megye) HRSZ: 2662/43 Megnevezés: kivett táborhely Tulajdonos: Magyar Állam Telekméret: 1,6540 ha ( m2) Épületek, építmények száma: 1 db főépület bontandó 1 db vizesblokk bontandó Az ingatlan Siófok belvárosától 3-3,5 km-re keletre található (Szabadifürdő városrész), a Helyi Építési Szabályzat alapján üdülőházas üdülő övezetben helyezkedik el. A vízparttól egy m-es közterület választja el. Az ingatlan a Beszédes sétány keleti végénél helyezkedik el, a 7-es számú főúttól 250 m-re északra. Közvetlen környezetében exkluzív, nagy értékű apartmanházak és wellness szálloda épült, továbbá új apartmanok építése folyik. Az ingatlan campingként funkcionált, jelenleg több éve (6 év) használaton kívül van. Az ingatlan felszerelése, berendezései és építményei a campingezés, táborozás lehetőségét szolgálták. Az ingatlanon főépület, konyha és étterem, valamint közös vizesblokk és kialakított táborhelyek találhatók. Az ingatlan gondnokolt (fűnyírás, levélgyűjtés stb.). A városon halad át a 7-es számú főút, valamint a város közvetlen déli oldalán halad az M7-es autópálya, melyekről az ingatlan 5-10 percen belül megközelíthető. Az épületek hagyományos, vasbetonvázas, kitöltő falazatos magas tetős épületek. A főépület földszint + tetőtérbeépítéses, melyben recepció, közösségi helyiségek, szobák találhatók. A főépülethez egy földszintes épület csatlakozik déli oldalról, amely konyha és étkező funkciót töltött be. A főépülettől keletre található a közös vizesblokk. Az épületek erősen leromlott állapotban vannak. Teljes felújítást, korszerűsítést igényelnek. Az ingatlanba, épületekbe többször betörtek, rongálás, fosztogatás tapasztalható (ajtók, ablakok betörve, kiszedve, burkolatok, vezetékek megbontva). Az ingatlan teljes közmű ellátottsággal rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna bekötés utcai közmű hálózatról). Mérőórákkal az ingatlan nem rendelkezik, azokat a szolgáltatók leszerelték. Hasznosítás: Az ingatlanon található épültek teljes bontása után építési területként hasznosítható, mivel a terület beékelődik a Siófok aranyparti részén épült luxus lakópark épületei közé. Bár az ingatlannak saját partszakasza nincs, de a telek teljes szélességében kb. 30 méterre található a Balaton.

8 SIÓFOK Deák Ferenc sétány 4. sz. (Somogy megye) HRSZ: 7459 Megnevezés: kivett üdülőépület 2 db, udvar Tulajdonos: Magyar Állam Telekméret: 1,6540 ha ( m2) Épületek területe: 1588 m2 Az ingatlan Siófok belvárosától 2-2,5 km-re, nyugatra található (Balatonszéplak városrész), a Deák Ferenc sétány északi oldalán, a helyi építési szabályzat alapján üdülőházas üdülő övezetben helyezkedik el. Közvetlen parti ingatlan, a telek teljes hosszán vízparttal rendelkezik. Az ingatlanon 1 db fő épület, gazdasági épület, park, sportpályák találhatóak. A városon halad át a 7-es számú főút, valamint Balatonkiliti városrész Északi határában szeli át az M7-es autópálya, melyekről az ingatlan 5-10 percen belül megközelíthető. A szállodaépület hagyományos vasbetonvázas téglaépület, mely két szárnyból áll. Építés ideje: es évek. Az üdülőszárny háromszintes, földszint + kétemeletes, 41 db szobával (szoba + vizesblokk). Az épületszárny középfolyosós (észak-déli irányú), a szobák kelet-nyugati tájolásúak. A gazdasági és kiszolgáló szárny lapos tetős, földszintes, vasbetonvázas kitöltő falazatos szerkezetű épület, melyben konyha, étkező található. A két szárnyat közlekedő, bár, és a recepció köti össze. A gazdasági és kiszolgáló szárny jelentős felújítást igényel. A 7459 hrsz-ú ingatlan teljes közmű ellátottsággal rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna bekötés utcai közmű hálózatról, saját méréssel). Hasznosítás: Az ingatlan használaton kívüli, Siófok úgynevezett. Ezüstparti szakaszán található. Mivel a terület több mint másfél hektár, ezért akár a régi szállóépület meghagyásával, akár a lebontásával minőségi üdülőszálló építhető a területre. Nagy értéket képvisel a saját partszakasz.

9 TASZÁRI REPÜLŐTÉR külterület 037/1 (Somogy megye) HRSZ: 037/1 Megnevezés: kivett repülőtér (117 üzemi épület) Tulajdonos: Magyar Állam Telekméret: 450,8375 ha Az ingatlan a megyeszékhely Kaposvártól 12 km-re keletre, Taszár Község közigazgatási területén helyezkedik el, a községtől észak-keleti irányban, külterületi részen. Az ingatlan észak-déli fekvésű, északról Orci és Zimány, délről Kaposhomok, keletről Baté, nyugatról Taszár községek határolják. Az ingatlan déli oldalán halad a 61-es számú (Dunaföldvár-Nagykanizsa) főút, melyről az ingatlan a dél-keleti sarkában lévő kapun keresztül közvetlenül megközelíthető (1 km). A főkapu szintén a 61-es főútról Taszár községen keresztül közelíthető meg (2 km). Az M7-es autópályát, a 61-es főutat Kaposvár határában keresztező 67-es számú főúton lehet elérni (47 km). Az ingatlanon 117 db üzemi épület (parancsnoki épületek, legénységi szállások, raktárak, földalatti, illetve föld feletti tárolók, irányítótorony, repülőgép fedezékek, stb) található, melyek hagyományos, könnyűszerkezetes, illetve különböző csarnok szerkezetűek. Az ingatlan iparvágánnyal rendelkezik, a Budapest-Gyékényes vasútvonalról leágazva. Két db 2,4 km hosszú beton pálya van, irányuk észak-déli, szélességük 60 m. Az ingatlan mellett az önkormányzatok tulajdonában lévő, szintén üzemen kívüli polgári terminál helyezkedik el. Az ingatlanhoz 34 db egyéb ingatlan tartozik. (Irányítás, kommunikáció, kiszolgálás objektumai.) Az ingatlan gáz, villany, szennyvízelvezetés ellátása közművekről megoldott, a használati vizet két saját fúrt kút (ivóvíz tárolóval) biztosítja. Hasznosítás: Az ingatlan az eredeti funkcióján kívül autó- és motorsport körversenyekre, raktározás céljára, ipartelepítésre alkalmas. Sajnos a 117 db épület eredeti funkcióját már nem lehet visszaadni. A repülőtér az adottságánál fogva alkalmas egy Európa szintű pilóta kiképző központnak is. Bármilyen műszaki mentés szimulálására, vezetéstechnikai gyakorlati képzések megtartására is megfelelő helyszínt biztosíthat.

10 ZAMÁRDI Damjanich u. 1. sz. (Somogy megye) HRSZ: 2058 Megnevezés: kivett üdülőépület, udvar Tulajdonos: Magyar Állam Telekméret: 5038 m2 Épületek, építmények száma: 1 db főépület (Hotel), 1 db apartman ház (2 egység), 1 db apartman ház (8 egység), 1 db irodaház, Munkásszálló (4 szoba) Az ingatlan Zamárdi üdülőházas üdülőövezetében, a központtól körülbelül 400 m-re, a Damjanich utca, Kiss E. utca, és a Kossuth L. utca által behatárolt területen helyezkedik el. A Balatontól való távolsága 140 m. A Balatontól a Kiss E. u. és a m-es parti sáv (strand, éttermek, szállodák) választja el. A vele szemben lévő szabad strand az ingatlanról közvetlenül a Kiss E. utcán áthaladva megközelíthető. Az ingatlan a város központjában lévő vasúti átjárón keresztül a 7-es számú főútról közvetlenül a Kossuth L. utcából érhető el. Az M7-es autópálya a város déli oldalán halad, innen az ingatlan percen belül elérhető. A 2058 hrsz-ú ingatlan nyugati oldalánál helyezkedik el a 2059 hrsz-ú, beépítetlen terület megnevezésű, 648 m2 területű, és a 2056/1 hrsz-ú, beépítetlen terület megnevezésű, 309 m2 területű ingatlan. A három ingatlan egy egységként volt kezelve és bekerítve. A két csatlakozó ingatlan a park és játszótér részét képezi az ingatlanegyüttesnek. Az ingatlan több éve használaton kívül van, jelenleg gondnokolt. Az ingatlanon üdülő vendégek elhelyezésére szolgáló hotel épület, két apartman ház, egy irodaépület, munkásszálló és raktár találhatók. Hotel: Fsz + 2 emeletes hagyományos szerkezetű, lapos tetős épület. A földszinten konyha, étterem, recepció helyezkedik el. Az emeleteken nagyméretű szobák (4-4 db), közös vizesblokkokkal, társalgóval. Jellegéből adódóan az épület gyerekek táboroztatására volt alkalmas (nagyméretű 8-10 fős szobák). Az étterem felett nagyméretű napozóterasz található. Apartman, iroda, munkásszálló: Az ingatlanon lévő két db hagyományos, földszintes, sátortetős családi ház jellegű épület közül az egyik két egységes apartmanként, a másik irodaépületként üzemelt. Az apartman épület földszintes, féltetős, hagyományos épület, nyolc db apartmannal. Az apartmanház keleti oldalán munkásszálló helyezkedik el, 4 db szobával. Az épületek statikailag állékonyak, de több helyen beázások tapasztalhatók. Minden épület felújítást, korszerűsítést igényel. Az ingatlan teljes közmű ellátottsággal rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna bekötés utcai közmű hálózatról, saját méréssel). Vízbekötés vízóránál lekötve. Hasznosítási javaslat: Eredeti funkcióját meghagyva kiválóan alkalmas olyan turista szállás kialakítására, ami a Balaton körüli kerékpáros turizmusban vesz részt, valamint a Zamárdiban tartandó fesztiválokra érkező fiatalok szálláshelyéül is szolgálhat. Az ingatlant viszonylag kis költségráfordítással alkalmassá lehet tenni funkciója ellátására. Fesztiválok idején akár privát kempingként is működhet.

11 DEBRECEN Dósa nádor tér 4. sz. hrsz.:8504 és Dósa nádor tér 5. sz. hrsz.: 8503 (Hajdú-Biharmegye) Helyrajzi szám: 8504 Ingatlan-nyilvántartási megnevezés: kivettkutatóintézet Tulajdonos: Magyar Állam Épület hasznos alapterületei: pince: 122,80m2 földsz.: 222,20m2 emelet: 149,10m2 tetőtér:117,90 m2 Telek területe: 401m2 Az ingatlan 13 m2 nyi területén a Debreceni Hőszolgáltató Zrt.-nek vezetékjoga van. Helyrajzi szám: 8503 Ingatlan-nyilvántartási megnevezés: kivettkutatóintézet Tulajdonos: Magyar Állam Épület hasznos alapterületei: pince: 477,80m2 fsz.: 515,40m2 emelet: 416,30 m2 Telek területe: 1177 m2 A Dósa nádor tér 4. és 5. szám alatti épületeket együtt kell kezelni, hiszen ezek jelenleg is összeépítettek, és az átjárás is biztosított a két épület között. Tekintettel arra, hogy az épületek külön helyrajzi számon helyezkednek el, és azok jellege és szerkezeti felépítése is eltér, így műszaki leírásukat külön kell választani. Általánosságban mindkét ingatlan épületeiről elmondható, hogy leromlott műszaki állapotúak, felújítás nélkül egyik sem használható rendeltetésszerűen. Dósa nádor tér 5.,hrsz: 8503 Az épület az 1950-es évek környékén épült, hagyományos, az akkori elvárásokat teljes mértékben kielégítő technológiával. Az épület egy hosszirányú, az utca vonalával párhuzamos tengelyen lévő folyosóból és az arra felfűzött, mindkét szinten az utcára és a belső udvarra néző irodákból áll. Az épület oszlopsoros főbejárata a Dósa nádor térre néz. Innen a tömegközpontban lévő, mai igényeknek is megfelelő szélességű, kétkarú lépcsővel ellátott lépcsőházba jutunk. Másodlagos bejárat is található az utcafronton, mely jelenleg használaton kívüli. Az épületben lift nincs. A tartószerkezeti felépítését is az utca vonalával párhuzamosan futó nagyméretű téglából épített, 50 cm vastag főfalak jellemzik. A födém szerkezeténekkialakítása nem ismert. A belmagasság mindkét szinten 3,80 m. Az épület nagy része alápincézett. Fedélszerkezete egyszerű, állószékes nyeregtető, szabvány (francia) palafedés héjazattal, mindkét végén tűzfalakkal. Az épület beépítése zártsorú, emiatt lehetett összenyitni a Dósa nádor tér 4. szám alatti épülettel. Az ingatlan egy kb. 500 m2-es - jelenleg kihasználatlan - belső udvart rejt. Dósa nádor tér 4.,hrsz: 8504 Ezen az ingatlanon két épület található, melyből az utcafrontigazdaságosan még felújítható. Az épület fiatalabb, mint a Dósa nádor tér 5. szám alatti, ám állapota leromlottabb. Hagyományos nagyméretű tégla falazattal épült, szintén 50 cm vastagságban. A központi folyosóról nyíló helyiségek jellemzik. A folyosó tengelyvonala egybeesik a Dósa nádor tér 5. szám alatti épület folyosójával. Ez az épület eggyel több szintes, hiszen a tetőtér is beépített. A belmagasság itt is 3,80 m. A két épület földszinti padlóvonala között kb. 40 cm eltérés van, melyet három lépcsőfok beépítésével hidaltak át. Az épület nagy része alápincézett. A födém szerkezetének kialakítása nem ismert. A tetőszerkezete, ereszalj és gerinc magassága, továbbá fesztávolsága idomul a mellette állóéhoz. Fontos kiemelni, hogy ennek az épületnek van kapuátjárója, mely egyirányú gépjármű és kisebb teherforgalom lebonyolítására alkalmas. Az ingatlan hátsó részében, az utcára közel merőleges, földszintes épület állapota a legsúlyosabb. Ennek a falazata nagyméretű tégla, 38 cm vastagságban. Főbejárata a belső udvar felől lehetséges, a kapuátjárón. Az épület részben alápincézett. Fedélszerkezete egyszerű, állószékes nyeregtető, cserép héjazattal.

12 Az összes említett épület villamos energia, földgáz, hidegvíz ellátással és csatornával rendelkezik, melyek külön-külön mérhetők. Informatikai és telekommunikációs kiépítettséggel egyik épület sem rendelkezik. Fejlesztési koncepció Az utcafronti két főépület jelenlegi egybenyitottságával és eleve az irodai munkaállomások kialakítottságával alkalmas lehet modern irodaépületté való átalakításra. A modernizált, az 1950-es évek jegyeivel ellátott irodaépületben összesen több mint 1400 m2 áll rendelkezésre az irodák és a hozzájuk tartozó szociális helyiségek megfelelő kialakítására. Ezek kiegészítéseként a pinceszinteken rendelkezésre álló összesen 600 m2-nyi területen kaphat helyet archiváló vagy raktár. A belső udvar kihasználatlanságát meg lehet szüntetni a Dósa nádor tér 4. sz. alatti (hrsz.: 8504), hátsó - egyébként leromlott állapotú - épület elbontásával. Ezáltal a 8504 hrsz.-ú ingatlan kapuátjáróján keresztül megközelíthető - az így már több mint 500 m2-es belső udvaron - legalább 30 férőhelyes belső parkoló és zöldterület is kialakítható. További lehetőséget nyújt a két épület függetleníthetősége, hiszen így az épületek külön-külön is kiadhatók, működtethetők a belső közös parkolókkal. Övezeti besorolások: mindkét ingatlan településközponti vegyes (Vt) övezeti besorolású területen található. A főépület tetőterében jelenleg is gépészeti tér található. Ezen adottsága, továbbá a szintek belmagassága miatt az épület központi hűtő-fűtő rendszerrel is felszerelhető. Az épületek akadálymentessé alakíthatóak, a főépület használaton kívüli bejáratán keresztül. Az épületek együttes kezelése esetén minimum egy - mozgássérült számára is használható - személyfelvonó kiépítése szükséges.

13 GULÁCS Szabadság utca 31. sz. (Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye) Helyrajzi szám: 230 Épületek, építmények száma: kettő Telekméret: 4612 m2 Az ingatlan műemlék. Az ingatlan Gulácsközpontjában helyezkedik el, falusias környezetben, a Tiszának a Keleti partjától 1,5 km-re és az üdülőövezetnek számító Gergelyiugornyától 12 km-re, Tivadartól mindössze 5 km-re. Az ingatlan a 41-es számú főútról leágazó mellékúton közelíthető meg Vásárosnamény-Gergelyiugornyán és Jándon keresztül. A Községtől Észak-nyugatra elhelyezkedő Vásárosnamény mellett fog elhaladni az M3-as autópálya, aminek befejezése 2014-re várható. Az ingatlanon egylakóház jellegű főépület (tájház) és egy melléképület helyezkedik el. A háromosztatú, gerendavázra épített, mestergerendás tájház az 1700-as években épült a mestergerenda felirata szerint és országos műemlékvédelem alatt áll. A Beregi tájegység építészeti jegyeit hordozza magában az oldaltornác, a mélyen lekontyolt nyeregtető, az esztergált tornácoszlopok és a tornác mellvédje. Az ingatlan kerítésének cseréje folyamatban van és az új kerítés már illeszkedni fog a műemléki ingatlanhoz, ugyanis az első utcafronti kerítés vízszintesen elhelyezett tölgyfapallókból és faragott oszlopfejekkel ellátott tölgyfaoszlopokkal lesz kialakítva, a hátsó udvari kerítés pedig tölgyfaoszlopokra fűzfából fonott vesszőkerítés készül. A melléképület 25 m2 és külső tatarozása szükséges. Az ingatlan közmű csatlakozási lehetőséggel rendelkezik (víz, villany, gáz).

14 NAGYAR Petőfi út 1. sz. (Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye) HRSZ: 3/1 Épületek, építmények száma: kettő Telekméret: m2 Az ingatlan műemlék. Az ingatlan a 41-es számú főútról leágazó mellékúton közelíthető meg Vásárosnamény-Gergelyiugornyán és Tivadaron keresztül, vagy a 491-es főútról, Fehérgyarmatról. A Községtől Észak-nyugatra elhelyezkedő Vásárosnamény mellett fog elhaladni az M3-as autópálya, aminek befejezése 2014-re várható. A közművesített ingatlanon két épület áll. Az egyik a XIX. század derekán épült, körtornácos Kende Kastély, mögötte a még régibb időből származó Luby kúria található, amelyben Kölcsey Ferenc és Petőfi Sándor több alkalommal is vendégeskedett. A klasszicista stílusú 330 m2 alapterületű Kende Kastély utca felőli frontján a négy oszlopos csarnokot háromszögletű oromzat zárja le, és az épületet spalettás ablakok díszítik. A Kende-kúria kertjében álló jellegzetesen barokk kis kastélyt 1780 körül Luby János építtette. Szatmári útjai alkalmával Petőfi Sándor többször is megszállt itt barátjánál, az ügyvéd és politikus Luby Zsigmondnál. A műemlék jellegű, földszintes épületet három oldalról oszlopos tornác veszi körül, bejárata az udvar felől található. A XIX. század végétől magtárként használt épületeket a közelmúltban felújították (belső-külső tatarozás, padlóburkolat csempe és parketta, tetőfedése cserép, központi gázfűtés, teljesen új szaniterek), jelenleg üresen állnak, azonban élőerős őrzéssel, napi 24 órában vannak őrizve. Rendeltetésszerű használatra alkalmasak. Vadászkastélyként is hasznosítható.az épület 180 m2 alapterületű. Az ingatlan teljesen közművesített (víz, villany, gáz).

15 NYÍRBÁTOR Martinovics utca 19. sz. (Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye) HRSZ: 2127 Épületek, építmények száma: három Telekméret: 3170 m2 Volt rendőrségi ingatlan, átadása az MNV Zrt. részére folyamatban. Az ingatlan Nyírbátorközpontjában helyezkedik el. A településen a 471-es számú főút halad keresztül és a főútról leágazó mellékúton közelíthető meg az ingatlan. Az ingatlan közmű csatlakozással rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna).

16 DUNAÚJVÁROS Építők útja 1. (Fejér megye) HRSZ: 178/2 Tulajdonos: Magyar Állam Ingatlan-nyilvántartási megnevezés: kivettszálloda Épületek, építmények száma: egy Épületek összes alapterülete: 8074 m2 Telekméret: 1814m2 A város központjától pár száz méterre délre található, a Vasmű út és az Építők útja kereszteződésében. A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, közlekedési kapcsolatai megfelelőek. Az épület a 70-es évek végén épült házgyári panel szerkezettel. Az épület a mai Dunai Vasmű munkásainak épült munkásszállóként. Az épület később szükségtelenné vált a vasműnek, ezért a Hankook gyár munkásai számára bérelték egy időben. Manapság vegyes használatú, munkásszállóként és hotelként is üzemel. A szintek elrendezése hasonlók. A belső magban a liftek, a lépcsőház, közlekedők és közösségi terek kapnak helyet, a külső részben a szobák és apartmanok helyezkednek el. A földszinten kereskedelmi egységek találhatók, a pinceszinten tárolók és a gépészet foglal helyet. Jelenleg a felső szintek le vannak zárva. Az épület közepes műszaki állapotú, karbantartás, felújítás javasolt. Az ingatlan teljes közműellátottsággal (víz, villany, gáz, csatorna bekötés utcai közmű hálózatról, saját méréssel) rendelkezik.

INGATLAN LEÍRÁSA #6 KISKŐRÖS, DÓZSA GYÖRGY ÚT 28. BEÉPÍTETT INGATLAN Hrsz.: 2715 Az értékelt vagyontárgy Az ingatlan környezete Az értékelt ingatlan Bács-Kiskun megyében, Kiskőrösön helyezkedik el. A város

Részletesebben

INGATLAN LEÍRÁSA. #43 SOPRON HÁRSFA SOR 7. ZETTL LANGER VILLA ÉS TELEK Hrsz.: 7417 ÉS 7418

INGATLAN LEÍRÁSA. #43 SOPRON HÁRSFA SOR 7. ZETTL LANGER VILLA ÉS TELEK Hrsz.: 7417 ÉS 7418 INGATLAN LEÍRÁSA #43 SOPRON HÁRSFA SOR 7. ZETTL LANGER VILLA ÉS TELEK Hrsz.: 7417 ÉS 7418 Az értékelt vagyontárgy leírása Az ingatlan környezete A tárgyi vagyontárgy Sopronban található. Sopron Megyei

Részletesebben

1/18. Dokumentáció. A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról

1/18. Dokumentáció. A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról 1/18 Dokumentáció A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról 2/18 1 AZ INGATLANOK ISMERTETÉSE 1.1 Az ingatlanok elhelyezkedése,

Részletesebben

Az Ózdi Ipari Park Kft. befektetők számára kiajánlható épületeinek, csarnokainak rövid leírása

Az Ózdi Ipari Park Kft. befektetők számára kiajánlható épületeinek, csarnokainak rövid leírása Az Ózdi Ipari Park Kft. befektetők számára kiajánlható épületeinek, csarnokainak rövid leírása Az ipari parkról, valamint az ózdi régióról a honlapunkon (www.ozdipark.hu), valamint a magyarországi ipari

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Irányár: 400 000 000 Ft Eljárás ügyszáma: 7.Fpk.07-13-000400 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p23398

PÁLYÁZAT. Irányár: 400 000 000 Ft Eljárás ügyszáma: 7.Fpk.07-13-000400 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p23398 PÁLYÁZAT M1 Autópálya Óbarok pihenőhelynél étterem és félkész szálloda eladó Irányár: 400 000 000 Ft Eljárás ügyszáma: 7.Fpk.07-13-000400 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p23398 Pályázat

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Hajdúnánás, Dorogi utca 19. Hrsz.: 3398 4080 HAJDÚNÁNÁS MAGYARORSZÁG 2015.07.13. Oldal 1 / 11 LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Megye Hajdú-Bihar Régió Észak-Kelet Magyarország Lakosság

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p577267

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p577267 PÁLYÁZAT Kisköre, Tisza II. lakótelep 2272 hrsz-ú szálloda, étterem ingatlana, és annak berendezési tárgyai, irodatechnikai alkatrészek Irányár: 63 030 000 Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk. 10-15-000151 Az eljárás

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p350770

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p350770 PÁLYÁZAT Kisköre, Tisza II. lakótelep 2272 hrsz-ú szálloda, étterem ingatlana, és annak berendezési tárgyai, gépjárművek, alkatrészek Irányár: 97 360 000 Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk. 10-15-000151 Az eljárás

Részletesebben

Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes panorámás környezetben.

Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes panorámás környezetben. Hrsz: Jellege: Területe: Beépíthetősége: Övezeti besorolása: 7403/1 lakóház, udvar 721 m2 30 % lakóterület Sz 30 6,0 600 Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Szolnok, Thököly utca 79. HRSZ.: 8533 5000 SZOLNOK MAGYARORSZÁG 2015.07.13. Oldal 1 / 14 LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Megye Jász-Nagykun-Szolnok Régió Közép-Magyarország Lakosság

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Debreceni út, Hrsz.: 3339 4200 HAJDÚSZOBOSZLÓ MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 011 2011. július Rev.01 Page 1 of 7 Megye Régió Hajdú-Bihar Észak Alföld Lakosság száma Kb. 24.000 Autópálya

Részletesebben

Az Önkormányzat az üresen álló ingatlant értékesítés, vagyonkezelésbe adás, vagy bérbeadás útján kívánja hasznosítani.

Az Önkormányzat az üresen álló ingatlant értékesítés, vagyonkezelésbe adás, vagy bérbeadás útján kívánja hasznosítani. F e l h í v á s ingatlan hasznosításra Ózd Város Önkormányzata ajánlatot kér a tulajdonában lévő 3600 Ózd, Bolyki főút 13. szám alatti, ózdi belterületi 8379 hrsz-ú, 1004 m 2 területű, egyéb ingatlan megnevezésű,

Részletesebben

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly.

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. Siófok bemutatása Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. A Magyar Turizmus Zrt. nemrégiben tette közzé a leglátogatottabb magyar városok előzetes top 10-es listáját, ahol

Részletesebben

Siófok bemutatása. elnevezés: Siófok a nyár fővárosa.

Siófok bemutatása. elnevezés: Siófok a nyár fővárosa. Siófok bemutatása Siófok az ország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt 2013-ban. Itt az Ön helye is, közvetlenül az Aranyparton, az ország egyik legnépszerűbb és leglátványosabb helyén. Siófok

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 4200 HAJDÚSZOBOSZLÓ MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 013 2011. július Rev.01 Page 1 of 8 Megye Régió Hajdú-Bihar Lakosság száma Kb. 24.000 Autópálya csatlakozás Országút 4 Repülőtér

Részletesebben

Műszaki leírás. 5650 Mezőberény, Orlai utca 12. szám alatt lévő. 1021 helyrajzi számú ingatlan. felmérési dokumentációjához

Műszaki leírás. 5650 Mezőberény, Orlai utca 12. szám alatt lévő. 1021 helyrajzi számú ingatlan. felmérési dokumentációjához Műszaki leírás az 5650 Mezőberény, Orlai utca 12. szám alatt lévő 1021 helyrajzi számú ingatlan felmérési dokumentációjához Elhelyezkedés, megközelítés Mezőberény délkelet Magyarországon található, Békés

Részletesebben

Lakás eladó Víziváros 122 m²

Lakás eladó Víziváros 122 m² Lakás eladó Víziváros m² D6T rész Víziváros II. kerület Ingatlan típusa Lakás 5 M Ft m² 5 Dolgozó szoba, Kamra szoba, Gardrób szoba, Wc vizesblokk, Zuhanyzós fürdő vizesblokk, autó számára Garázs Klima,

Részletesebben

Ingatlan forgalmi értékbecslés

Ingatlan forgalmi értékbecslés 1. számú példány Ingatlan forgalmi értékbecslés A 9241 Jánossomorja 888 hrsz-ú, természetben Jánossomorja Vasút utca 25. szám alatt fekvő gazdasági épület, udvar megnevezésű forgalmi értékéről Győr, 2015.

Részletesebben

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly.

Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. Siófok bemutatása Siófok az ország ötödik legnépszerűbb turisztikai célpontja volt tavaly. A Magyar Turizmus Zrt. nemrégiben tette közzé a leglátogatottabb magyar városok előzetes top 10-es listáját, ahol

Részletesebben

940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola

940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola 940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola Melléklet Ingatlan címe 2014 Csobánka, Vörösvári út 12. Helyrajzi száma 940 3563 m2 Vagyonkataszteri becsült érték 154.066.000.- - Csobánka Község

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 2628 SZOB MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 21 2011. július Rev.01 Page 1 of 13 Megye Régió Pest Lakosság száma Kb. 2,971 Autópálya csatlakozás - Országút 12 Repülőtér Közép-Magyarország

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Mátrafüredi panzió, 2 db gyöngyösi és 2 db abasári ingatlan

PÁLYÁZAT. Mátrafüredi panzió, 2 db gyöngyösi és 2 db abasári ingatlan PÁLYÁZAT Mátrafüredi panzió, 2 db gyöngyösi és 2 db abasári ingatlan Irányár: 234 122 400 Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk.10-14-000180 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p87797 Pályázat kezdete:

Részletesebben

ÚJBUDA IRODA BUDAFOKI 60 - IRODAHÁZ. Budapest XI. Budafoki út 60.

ÚJBUDA IRODA BUDAFOKI 60 - IRODAHÁZ. Budapest XI. Budafoki út 60. ROYAL-CAPITAL PROPERTY INVESTMENT ZRT. CÍM: 1116 BP.BARÁZDA UTCA 42. TEL: + 36 1 463-7124 MOBIL: +36 20 821 6562 E-MAIL: VONA.ZSOLT@ROYALINDEX.HU ÚJBUDA IRODA BUDAFOKI 60 - IRODAHÁZ Budapest XI. Budafoki

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat. Tata, Diófa utca 18. szám alatt található. ingatlanáról. Készült: 2006.

TÁJÉKOZTATÓ. a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat. Tata, Diófa utca 18. szám alatt található. ingatlanáról. Készült: 2006. TÁJÉKOZTATÓ a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Tata, Diófa utca 18. szám alatt található ingatlanáról Készült: 2006. márciusában A terület elhelyezkedése, határai A jelenleg meglévı kerítések az ingatlan

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 4024 DEBRECEN MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 01 2011. július Rev.01 Page 1 of 8 Megye Régió Hajdú-Bihar LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Észak- Kelet Magyarország Lakosság száma Kb.

Részletesebben

MAGYAR TELEKOM NYRT. Eger, Fellner Jakab utca 1. (hrsz.: 4951) beépített ingatlan értékelése

MAGYAR TELEKOM NYRT. Eger, Fellner Jakab utca 1. (hrsz.: 4951) beépített ingatlan értékelése MAGYAR TELEKOM NYRT. Eger, Fellner Jakab utca 1. (hrsz.: 4951) beépített ingatlan értékelése 2010. március 3. JELENTŐSEBB ADATOK ÖSSZEFOGLALÁSA ÉS VÉGKÖVETKEZTETÉS #6 Az értékelt vagyontárgy Az értékelt

Részletesebben

INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY az 8900 Zalaegerszeg, Budai Nagy Antal utca 7. szám alatti, 3651. hrsz-on nyilvántartott ingatlanról Készült : Zalaegerszeg, 2015. május 14. Leszkó György Ingatlanforgalmi

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Gázláng utca, 3926 hrsz. 4200 HAJDÚSZOBOSZLÓ MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 012 2011. július Rev.01 Page 1 of 7 Megye Régió Hajdú-Bihar Észak Alföld Lakosság száma Kb. 24.000 Autópálya

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Szentendrei szálloda és Budapest III. ker.-i Duna parti ingatlan egyben

PÁLYÁZAT. Szentendrei szálloda és Budapest III. ker.-i Duna parti ingatlan egyben PÁLYÁZAT Szentendrei szálloda és Budapest III. ker.-i Duna parti ingatlan egyben Irányár: 402 000 000 Ft Eljárás ügyszáma: 23.Fpk.01-14-005610 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p219282 Pályázat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS évi ingatlanvásárlási keret felhasználásáról. Hotel Pontis, Biatorbágy, Viadukt utca 10. hrsz: 1518/30 megvásárlásáról

ELŐTERJESZTÉS évi ingatlanvásárlási keret felhasználásáról. Hotel Pontis, Biatorbágy, Viadukt utca 10. hrsz: 1518/30 megvásárlásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/230, 229, 295 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: epitesipont@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu : ELŐTERJESZTÉS 2016. évi ingatlanvásárlási

Részletesebben

ELADÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek

ELADÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek ELADÓ INGATLANOK Ajánlattételhez szükséges letölthető dokumentumok - Ajánlattételi feltételek - Ajánlattételi adatlap Ajánlattételi feltételek Tisztelt Érdeklődő! A megvételre ajánlja a melléklet szerinti,

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT Orvosi rendelő komplexum vagy Egészségház kialakítására Budapest, XX. Szent Imre herceg u. 15. Belterületi lakóingatlan Ingatlan leírása Az ingatlan egyedi beosztása révén kiváló lehetőséget

Részletesebben

Tájékoztató elektronikus árverés eredményéről

Tájékoztató elektronikus árverés eredményéről PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

ELADÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek

ELADÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek ELADÓ INGATLANOK Ajánlattételhez szükséges letölthető dokumentumok - Ajánlattételi feltételek - Ajánlattételi adatlap Ajánlattételi feltételek Tisztelt Érdeklődő! A megvételre ajánlja a melléklet szerinti,

Részletesebben

A megyei önkormányzat fenntartásában működő szociális intézmények jelentősebb fejlesztései (1999-2011)

A megyei önkormányzat fenntartásában működő szociális intézmények jelentősebb fejlesztései (1999-2011) 1999. Erdő, telek-vásárlás, épület rekonstrukció Foglalkoztató épület létrehozása Fűtéskorszerűsítés Egyesített Szociális Intézmény, Fűtéskorszerűsítés dr. Piróth Endre Mentálhygiénés Otthon, Fűtéskorszerűsítés

Részletesebben

ELADÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek

ELADÓ INGATLANOK. Ajánlattételi feltételek ELADÓ INGATLANOK Ajánlattételhez szükséges letölthető dokumentumok - Ajánlattételi feltételek - Ajánlattételi adatlap Ajánlattételi feltételek Tisztelt Érdeklődő! A megvételre ajánlja a melléklet szerinti,

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 4200 HAJDÚSZOBOSZLÓ MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 014 2011. július Rev.01 Page 1 of 6 Megye Régió Hajdú-Bihar Lakosság száma Kb. 24.000 Autópálya csatlakozás Országút 4 Repülőtér

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely PÁLYÁZAT Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely Irányár: 57 510 000 Ft Eljárás ügyszáma: 6.Fpk.11-15-070051 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p197625 Pályázat kezdete: 2015. október

Részletesebben

Villa Panorama a Balatonnál

Villa Panorama a Balatonnál Villa Panorama a Balatonnál Leírás A családi ház Balatonföldváron, a dombtetőn, a 70-es főút déli oldalán, a Balatontól mintegy 800 méterre, a Panoráma körút 3. szám alatt található.

Részletesebben

Eladó autószalon és szerviz Salgótarján ipari parkban 3100 Salgótarján, Park út 10. Tel.:

Eladó autószalon és szerviz Salgótarján ipari parkban 3100 Salgótarján, Park út 10. Tel.: Az ingatlan Budapesttől mintegy 110 km-re északkeletre, az Észak-Magyarországi régióban, Nógrád megyében, a megye északi részén fekvő Salgótarjántól kb. 7 km-re délre található. Az autószalon a város déli

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata VOLT IFJÚSÁGI TÁBOR INGATLAN Békéscsaba, 2010. 2 Tartalomjegyzék 5600 Békéscsaba, Lencsési út 138. 1. Fıbb adatok 2. Térképvázlat 3. Településrendezési terv 4.

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Irányár: 49 410 000 Ft Eljárás ügyszáma: 8.Fpk.05-14-000171 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p88333

PÁLYÁZAT. Irányár: 49 410 000 Ft Eljárás ügyszáma: 8.Fpk.05-14-000171 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p88333 PÁLYÁZAT Berente belterületén kivett üzem és saját használatú út megnevezésű ingatlanok Irányár: 49 410 000 Ft Eljárás ügyszáma: 8.Fpk.05-14-000171 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p88333

Részletesebben

3,5 / m 2 tól! LION IRODAHÁZ. Irodaház XIII. kerületben. Megfizethető irodák a Váci-folyosón 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b

3,5 / m 2 tól! LION IRODAHÁZ. Irodaház XIII. kerületben. Megfizethető irodák a Váci-folyosón 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b Irodaház XIII. kerületben 3,5 / m 2 tól! Általános leírás Az irodaház a Váci út és a Dózsa György út kereszteződésétől 100 méterre helyezkedik el (3-as metró Dózsa György úti megállóhelye), de mégis nyugodt,

Részletesebben

Paks Város Jegyzője Adóhatóság tölti ki! A bevallás 1 pld-át Bevallott Adóhatóság forg.érték:.ft

Paks Város Jegyzője Adóhatóság tölti ki! A bevallás 1 pld-át Bevallott Adóhatóság forg.érték:.ft Paks Város Jegyzője Paks, Dózsa Gy.u.55-61 Adóhatóság tölti ki! A bevallás 1 pld-át Bevallott Adóhatóság forg.érték:.ft tölti ki! a mai A napon bevallás átvettem. 1 pld-át Megállapított Bevallott forg.

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Híd utca 1. 4030 DEBRECEN MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 003 2011. július Rev.01 Page 1 of 9 Megye Régió Hajdú-Bihar LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Észak- Kelet Magyarország Lakosság

Részletesebben

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (1133 Budapest XIII. Pozsonyi út 56.) (a továbbiakban: Kiíró),

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (1133 Budapest XIII. Pozsonyi út 56.) (a továbbiakban: Kiíró), ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (1133 Budapest XIII. Pozsonyi út 56.) (a továbbiakban: Kiíró), az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény (a továbbiakban: Vtv.) és az állami

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Mátrafüredi panzió és 2 db gyöngyösi ingatlan

PÁLYÁZAT. Mátrafüredi panzió és 2 db gyöngyösi ingatlan PÁLYÁZAT Mátrafüredi panzió és 2 db gyöngyösi ingatlan Irányár: 228 840 000 Ft Eljárás ügyszáma: 5.Fpk.10-14-000180 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p192640 Pályázat kezdete: 2015. október

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 7.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p14465

PÁLYÁZAT. Irányár: Ft Eljárás ügyszáma: 7.Fpk Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p14465 PÁLYÁZAT Mezőfalvai ingatlanok Irányár: 18 200 000 Ft Eljárás ügyszáma: 7.Fpk.07-14-000059 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p14465 Pályázat kezdete: 2015. április 24. 14 óra 46 perc Pályázat

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 4400 NYÍREGYHÁZA MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 018 2011. július Rev.01 Page 1 of 9 Megye Régió NYÍREGYHÁZA LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Szabolcs-Szatmár- Bereg Lakosság száma

Részletesebben

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Kasza Viktor Vezető ingatlan-képviselő +36707038450 viktor.kasza@lidohome.hu Ingatlan jellemzői Ingatlan leírása A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01479-es számú, kiváló tulajdonságokkal

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 4080 HAJDÚNÁNÁS MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 010 2011. július Rev.01 Page 1 of 6 Megye Régió Hajdú-Bihar Észak-Magyarország Lakosság száma Kb. 17.291 Autópálya csatlakozás M3 (5

Részletesebben

RÁBA JÁRMŰIPARI HOLDING NYRT. HOTEL KONFERENCIA 9021 GYŐR, APOR VILMOS PÜSPÖK TERE 3.

RÁBA JÁRMŰIPARI HOLDING NYRT. HOTEL KONFERENCIA 9021 GYŐR, APOR VILMOS PÜSPÖK TERE 3. RÁBA JÁRMŰIPARI HOLDING NYRT. HOTEL KONFERENCIA 9021 GYŐR, APOR VILMOS PÜSPÖK TERE 3. Az ingatlan bemutatása Győr belvárosának történelmi emlékekben legszebb és leggazdagabb részén, a Káptalandombon, a

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő! FRANKFURT GÁBOR és ÉVA Balatonkenese Mókus utca 10. számú ingatlanra vonatkozó eladási ajánlata

Tisztelt Érdeklődő! FRANKFURT GÁBOR és ÉVA Balatonkenese Mókus utca 10. számú ingatlanra vonatkozó eladási ajánlata 1 FRANKFURT GÁBOR és ÉVA Balatonkenese Mókus utca 10. számú ingatlanra vonatkozó eladási ajánlata Tisztelt Érdeklődő! Eladásra kínáljuk a Budapesttől mintegy 95 km-re, Balatonakarattya és Balatonkenese

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 1309/2 hrsz. 3246 MÁTRADERECSKE MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 035 2011. július Rev.01 Page 1 of 10 Megye Régió Heves Lakosság száma Kb. 2.000 Autópálya csatlakozás M3 (40km) Országút

Részletesebben

Rába Jármőipari Holding Nyrt. (9027 Gyır, Martin út 1.) értékesítendı ingatlanjai

Rába Jármőipari Holding Nyrt. (9027 Gyır, Martin út 1.) értékesítendı ingatlanjai Rába Jármőipari Holding Nyrt. (9027 Gyır, Martin út 1.) értékesítendı ingatlanjai Érdeklıdni lehet: SZABÓ JÓZSEF Stratégiai beszerzési, eszközgazdálkodási és vagyongazdálkodási igazgató Tel.: 06-96-624-515

Részletesebben

Karamell-Snack Kft FA

Karamell-Snack Kft FA Karamell-Snack Kft FA (6300 Kalocsa Ciglidi út 2/A.) tulajdonában lévő telephely 6300 Kalocsa Ciglidi út 2/A, hrsz: 3053/15, 3053/16, 3053/17 Megnevezés Épület megnevezése Porta-irodaép. Nugát üzem Ikerraktár

Részletesebben

ÚJBUDA IRODA BARÁZDA CENTER. Budapest XI. Barázda utca 42. HRSZ:3990/2

ÚJBUDA IRODA BARÁZDA CENTER. Budapest XI. Barázda utca 42. HRSZ:3990/2 ROYAL-CAPITAL PROPERTY INVESTMENT ZRT. CÍM: 1116 BP.BARÁZDA UTCA 42. TEL: + 36 1 463-7124 MOBIL: +36 20 821 6562 E-MAIL: VONA.ZSOLT@ROYALINDEX.HU ÚJBUDA IRODA BARÁZDA CENTER Budapest XI. Barázda utca 42.

Részletesebben

LaBouff Mérnökiroda 2071 Páty, Hunyadi János utca Mobil: /

LaBouff Mérnökiroda 2071 Páty, Hunyadi János utca Mobil: / LaBouff Mérnökiroda Hunyadi János utca 27 www.labouff.hu, E-mail: info@labouff.hu Mobil: +36-20/421-1677 TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSE TÁRSASHÁZ TERVE ELŐZETES VÉLEMÉNYEZÉSI ELJÁRÁSHOZ Ing. Fejl. Kft. Kiss János altábornagy

Részletesebben

1/9. Dokumentáció. A 7800 Siklós, Ipartelep út 2, 310/46 hrsz-ú ingatlanokról

1/9. Dokumentáció. A 7800 Siklós, Ipartelep út 2, 310/46 hrsz-ú ingatlanokról 1/9 Dokumentáció A 7800 Siklós, Ipartelep út 2, 310/46 hrsz-ú ingatlanokról 2/9 1.0 AZ INGATLAN ISMERTETÉSE Az ingatlanok elhelyezkedése, megközelíthetősége Az értékelt ingatlanok Magyarország Dél-Dunántúli

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Diószegi út 22. 4030 DEBRECEN MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 02 2011. július Rev.01 Page 1 of 9 Megye Régió Hajdú-Bihar LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Észak- Kelet Magyarország Lakosság

Részletesebben

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Eckert Eleonóra Ingatlan-képviselő, Home Stager +36203340399 eleonora.eckert@casanetwork.hu Ingatlan jellemzői CasaNetWork 0440 Ingatlan leírása Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja

Részletesebben

A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA

A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA A KOMPTENECIAFEJLESZTÉS HELYSZÍNEINEK BEMUTATÁSA KÖZIGAZGATÁSI SZERVEK MUNKATÁRSAINAK KOMPETENCIAFEJLESZTÉSE ÁROP 2.2.23 Készítette: Szántó Krisztina, Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Nonprofit

Részletesebben

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés:

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés: Az épület leírása 1. Elhelyezkedés: A 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. szám alatt (hrsz: 210339/2), a volt Posztógyár területén található, É-37 épület hasznos alapterülete: 1.1 Helységleltár I. Szélfogó

Részletesebben

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Veszprém,Budapest u. 2. Társas Irodaházban lévő albetétekről

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Veszprém,Budapest u. 2. Társas Irodaházban lévő albetétekről INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Veszprém,Budapest u.. Társas Irodaházban lévő albetétekről Készítette: Hold-Ing 13. Kft Készült: 10 példányban Veszprém, 009.08.13. .0 Tartalomjegyzék 1.0.0 3.0 Címlap

Részletesebben

Városligeti Fasor Irodaház KIADÓ

Városligeti Fasor Irodaház KIADÓ Városligeti Fasor Irodaház KIADÓ 2011 Február Megközelíthetőség: M1-es metró Hősök tere megállótól 300 méter gyalogosan; 30-as BKV busz, 75 trolibusz, 70 trolibusz, 79 trolibusz KIADÓ IRODÁK KEDVEZMÉNYES

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Körtefa utca 40., hrsz.: 685 2651 RÉTSÁG MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 020 2011. július Rev.01 Page 1 of 10 Megye Régió Nógrád Lakosság száma Kb. 3.000 Autópálya csatlakozás M2 Országút

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Kölcsey Ferenc utca 2. 4600 Kisvárda MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 045 2011. július Rev.01 Page 1 of 10 Megye Régió LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Szabolcs-Szatmár-Bereg Észak-Alföld

Részletesebben

Siófok Széchenyi István utca 18-26-szám alatti 6405/A/60 és 6405/A/66 helyrajzszámú ingatlanokból álló Üzlethelyiség

Siófok Széchenyi István utca 18-26-szám alatti 6405/A/60 és 6405/A/66 helyrajzszámú ingatlanokból álló Üzlethelyiség Siófok Széchenyi István utca 18-26-szám alatti 6405/A/60 és 6405/A/66 helyrajzszámú ingatlanokból álló Üzlethelyiség 2. AZ INGATLAN ISMERTETÉSE Jelen értékelésünk tárgyát képező ingatlan Siófok belterületén

Részletesebben

Telephely megnevezése: Sátoraljaújhelyi Ipari Park - Zöldmezős terület ELHELYEZKEDÉS Észak-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén

Telephely megnevezése: Sátoraljaújhelyi Ipari Park - Zöldmezős terület ELHELYEZKEDÉS Észak-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén Telephely megnevezése: Sátoraljaújhelyi Ipari Park - Zöldmezős terület Cím (utca, hsz. vagy hrsz.): Petróleumgyár u. 15., 1825 Hrsz. Tulajdonos(ok) neve: Sátoraljaújhely Város Önkormányzata Telefon: 47/

Részletesebben

CÍM 5609 sz. út mellett. HELYRAJZI VÉDETTSÉGI KATEGÓRIA 09 hrsz. H1. FUNKCIÓ Szent Vendel kápolna

CÍM 5609 sz. út mellett. HELYRAJZI VÉDETTSÉGI KATEGÓRIA 09 hrsz. H1. FUNKCIÓ Szent Vendel kápolna 5609 sz. út mellett 09 hrsz. H1 Szent Vendel kápolna Az állatvész elmúltávalhálából, a falu Állagmegóvás. egykori legelője szélén 1866-ban épített kápolna és az előtte álló kereszt jelentős építészeti

Részletesebben

MAGYAR TELEKOM NYRT. Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 46. Győr, Bajcsy Zsilinszky utca 48. (hrsz.: 6970, 6971) beépített ingatlan értékelése 2010. május 11. JELENTŐSEBB ADATOK ÖSSZEFOGLALÁSA ÉS VÉGKÖVETKEZTETÉS

Részletesebben

8220. Balatonalmádi, Vödörvölgyi u. 12.

8220. Balatonalmádi, Vödörvölgyi u. 12. Az ingatlan címe: 8220. Balatonalmádi, Vödörvölgyi u. 12. Helyrajzi szám: 033/1., 033/21., 033/27. hrsz. Bejegyzett tulajdonos: mindhárom ingatlanra Albert Ervin 1/1 tulajdoni hányad Elérhetősége: +36-20-298-7879

Részletesebben

INGATLAN LEÍRÁSA PÉCS DIÓSI ÚT 51. SZÁM ALATTI BEÉPÍTETLEN INGATLAN HRSZ.: 35333/2

INGATLAN LEÍRÁSA PÉCS DIÓSI ÚT 51. SZÁM ALATTI BEÉPÍTETLEN INGATLAN HRSZ.: 35333/2 INGATLAN LEÍRÁSA PÉCS DIÓSI ÚT 51. SZÁM ALATTI BEÉPÍTETLEN INGATLAN HRSZ.: 35333/2 JELENTŐSEBB ADATOK ÖSSZEFOGLALÁSA ÉS VÉGKÖVETKEZTETÉS Az értékelt vagyontárgy Az értékelt vagyontárgy tulajdonjoga Beépítetlen

Részletesebben

Vágóhíd értékelési feljegyzés

Vágóhíd értékelési feljegyzés Vágóhíd értékelési feljegyzés Az ingatlan címe: 6239. Császártöltés, Úttörő utca 80. HRSZ: 1495/27 Típusa: vágóhíd Értékelés kelte: 2012. február 14. Készítette: Vulcanus Bt. 6211. Kaskantyú, Bercsényi

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Debrecen, Híd utca 1. HRSZ.: 13559/2 4030 DEBRECEN MAGYARORSZÁG 2015.07.13. Oldal 1 / 12 LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Megye Hajdú-Bihar Régió Észak Kelet - Magyarország Lakosság

Részletesebben

a m Látnivalók a környéken Zalakaros Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány Zala Springs 1 óra / 1h Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár

a m Látnivalók a környéken Zalakaros Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány Zala Springs 1 óra / 1h Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány 15 Zala Springs 10 c per c per c Hévíz er 5p Zal Keszthely min in m 15 a m eg ye Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár in 5m 10 1 óra / 1h Balaton Golfclub

Részletesebben

TELEPÍTÉSI TANULMÁNYTERV

TELEPÍTÉSI TANULMÁNYTERV melléklet a../2014.( ) számú önkormányzati határozathoz DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROSPOLGÁRMESTERI HIVATAL VÁROSTERVEZÉSI OSZTÁLY Debrecen, Piac utca 20.sz. (52) 511-513, (52) 511-400, fax.: 511-575 e-mail:

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Irányár: 44 545 000 Ft Eljárás ügyszáma: 1/2015 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p7235

PÁLYÁZAT. Irányár: 44 545 000 Ft Eljárás ügyszáma: 1/2015 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p7235 PÁLYÁZAT Ingatlanok Irányár: 44 545 000 Ft Eljárás ügyszáma: 1/2015 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p7235 Pályázat kezdete: 2015. április 7. 14 óra 27 perc Pályázat vége: 2015. április 22.

Részletesebben

,-Ft, azaz Tízenegymilló-nyolcszázhatvanezer forint forgalmi értéket képvisel.

,-Ft, azaz Tízenegymilló-nyolcszázhatvanezer forint forgalmi értéket képvisel. INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS A mai napon, Percze Szilvia, Nagycenk Nagyközség Önkormányzat jegyzője megbízásából elvégeztem a Nagycenk Dózsa krt.28 szám alatt lévő, kivett udvar, és tűzoltóság ingatlan

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Ady Endre utca. 4. Hrsz:247 5300 KARCAG MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 044 2011. július Rev.01 Page 1 of 16 Megye Régió Jász-Nagykun-Szolnok Észak Alföld Lakosság száma Kb. 20,500

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Csokonai út 1., Hrsz.:6086 3100 SALGÓTARJÁN MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 027 2011. július Rev.01 Page 1 of 20 Megye Régió Lakosság száma Autópálya csatlakozás Országút 21 Repülőtér

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Berentén ipartelepi telek, út, üzem, eszközök.

PÁLYÁZAT. Berentén ipartelepi telek, út, üzem, eszközök. PÁLYÁZAT Berentén ipartelepi telek, út, üzem, eszközök. Irányár: 30 000 000 Ft Eljárás ügyszáma: 8.Fpk.05-14-000171 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p206434 Pályázat kezdete: 2015. október

Részletesebben

A régi iskolaépület HÁROM felhasználási lehetősége /tanulmányterv/

A régi iskolaépület HÁROM felhasználási lehetősége /tanulmányterv/ A régi iskolaépület HÁROM felhasználási lehetősége /tanulmányterv/ A régi iskolaépület HÁROM felhasználási lehetősége /tanulmányterv/ IDŐSEK OTTHONA /kevés beavatkozás/ SZOLGÁLTATÓHÁZ /régi épület bővítése/

Részletesebben

Kiadó irodák és raktárak m 2 -en. PÉCS, Siklósi út 3. Kiadó raktárak és irodák

Kiadó irodák és raktárak m 2 -en. PÉCS, Siklósi út 3. Kiadó raktárak és irodák PÉCS, Siklósi út 3. Kiadó raktárak és irodák 1 Terület bemutatása Célunk egy virágzó kereskedelmi és raktár logisztikai központ kialakítása Pécs szívében, a 7622 Pécs, Siklósi út 3. szám alatt. Az ingatlan

Részletesebben

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása Közigazgatási szervek munkatársainak kompetenciafejlesztése Árop 2.2.23 Készítette: Szíjgyártó Beáta,Cserép Zsolt, Navracsics Antal, Lakatos Béla az Erzsébet

Részletesebben

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető!

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! Kívül-belül 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! H 40 ONFOGLALÁS UTCA II/A Budaliget Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft % 06 (30) 944-8812 Elhelyezkedés, általános

Részletesebben

Győrújfalu településképi rendeletének módosítása

Győrújfalu településképi rendeletének módosítása Győrújfalu településképi rendeletének módosítása Győrújfalu közigazgatási területén a Győrújfalui csatorna Győr felőli oldalán a falusias beépítéstől eltérő, többszintes lakópark épül. A településképi

Részletesebben

1. MELLÉKLET A../2017. ( ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET, 2. FEJEZETE: A HELYI EGYEDI VÉDELEM ALATT ÁLLÓ 'ELEMEK'

1. MELLÉKLET A../2017. ( ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET, 2. FEJEZETE: A HELYI EGYEDI VÉDELEM ALATT ÁLLÓ 'ELEMEK' 1. MELLÉKLET A../2017. ( ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET, 2. FEJEZETE: A HELYI EGYEDI VÉDELEM ALATT ÁLLÓ 'ELEMEK' KATEGÓRIA I. Postai cím Hsz. Hrsz. Rendeltetés 1. Ady Endre u. 1. 2270 Katolikus templom, parókia,

Részletesebben

INGATLAN LEÍRÁSA #29 KARCAG PÜSPÖKLADÁNYI ÚT 19. SZ. ALATTI INGATLAN Hrsz.: 6903, 6904 Az értékelt vagyontárgy Az ingatlan elhelyezkedése, környezete, megközelíthetősége Az értékelt ingatlan Karcag központjától

Részletesebben

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON 8600 Siófok, Móricz Zsigmond u. 20. www.villasiofok.greenhomes.hu VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON A Balaton déli partján, a Somogyi dombság és a Mezőföld találkozásánál található Siófok, Dél-Dunántúl

Részletesebben

TERASZ TERASZ. 22,94 m 2. 12,26 m 2 SZOBA. 26,60 m 2 FÜRDÕ. 4,46 m 2 SZOBA. KA 0,62 m 2. 21,95 m 2 KÖZLEKEDÕ. 9,95 m 2 KONYHA FÜRDÕ.

TERASZ TERASZ. 22,94 m 2. 12,26 m 2 SZOBA. 26,60 m 2 FÜRDÕ. 4,46 m 2 SZOBA. KA 0,62 m 2. 21,95 m 2 KÖZLEKEDÕ. 9,95 m 2 KONYHA FÜRDÕ. 8,80,,,77,,97,0,88,9 m,9 m 8, m,90 m nyílászáró csere 7,8 m W, m 8, m TERASZ,7 m,0 m ÁTJÁRÓ,7 m LÉPSÕHÁZ, ELÕ,7 m ERK,79 m, m 7,89 m nyílászáró csere HALL 7,97 m 7,80 m, m ESZ,99 m,7 m,0 KA 0, m TERASZ,

Részletesebben

BÉKE KIRÁLYNŐJE TEMPLOM ÉS PLÉBÁNIA Budapest, Tömő utca 31. HRSZ.: 36168

BÉKE KIRÁLYNŐJE TEMPLOM ÉS PLÉBÁNIA Budapest, Tömő utca 31. HRSZ.: 36168 BÉKE KIRÁLYNŐJE TEMPLOM ÉS PLÉBÁNIA 1083 Budapest, Tömő utca 31. HRSZ.: 36168 7,68 39,37 előtető(tpl.bejárat) 7,74 39,65 Füvészkert utca SZOMSZÉD KLINIKAI ÉPÜLET 17 szintes É FEDETT PARKOLÓ-FSZT PLÉBÁNOSI

Részletesebben

Lakóház, udvar, gazdasági épület, valóságban üzemi terület értékelési feljegyzés

Lakóház, udvar, gazdasági épület, valóságban üzemi terület értékelési feljegyzés Lakóház, udvar, gazdasági épület, valóságban üzemi terület értékelési feljegyzés Az ingatlan címe: 6070. Izsák, Kossuth Lajos utca 154. HRSZ: 1629 Típusa: lakóház, udvar, gazdasági épület, valóságban üzemi

Részletesebben

LaBouff Mérnökiroda 2071 Páty, Hunyadi János utca Mobil: /

LaBouff Mérnökiroda 2071 Páty, Hunyadi János utca Mobil: / LaBouff Mérnökiroda Hunyadi János utca 27 www.labouff.hu, E-mail: info@labouff.com Mobil: +36-20/421-1677 TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSE TÁRSASHÁZ ELŐZETES TELEPÜLÉSKÉPI VÉLEMÉNYEZÉSI ELJÁRÁSHOZ Ing. Fejl. Kft. Kiss

Részletesebben

Előszállás. 1. melléklet a /2017. ( ) önkormányzati rendelet. A település helyi védelem alatt álló építészeti örökségeinek jegyzéke

Előszállás. 1. melléklet a /2017. ( ) önkormányzati rendelet. A település helyi védelem alatt álló építészeti örökségeinek jegyzéke Előszállás 1. melléklet a /2017. ( ) önkormányzati rendelet A település helyi védelem alatt álló építészeti örökségeinek jegyzéke 1. fejezet Helyi területi védelem alatt álló területek elnevezése és lehatárolása

Részletesebben

É-0 m3. 17 Lakásos Épület Terve ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERV Veresegyház Hrsz: 9045/48 VÁRKÖRNYÉKE KFT. MÓDOSÍTOTT HELYSZÍNRAJZ M=1:500 MEGBÍZÓ:

É-0 m3. 17 Lakásos Épület Terve ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERV Veresegyház Hrsz: 9045/48 VÁRKÖRNYÉKE KFT. MÓDOSÍTOTT HELYSZÍNRAJZ M=1:500 MEGBÍZÓ: Az épület földszintjének padlószintje = 76, Bmf., hrsz.: /8-7 os társasház engedélyezési tervéhez./ Alapadatok A terület Vt-3 besorolású Az épület helye:, hrsz: /8 Minimálisan kialakítható telek: 0 m Beépítési

Részletesebben

Telephely megnevezése: Sátoraljaújhelyi Ipari Park - Zöldmezős terület ELHELYEZKEDÉS Észak-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén

Telephely megnevezése: Sátoraljaújhelyi Ipari Park - Zöldmezős terület ELHELYEZKEDÉS Észak-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén Telephely megnevezése: Sátoraljaújhelyi Ipari Park - Zöldmezős terület Cím (utca, hsz. vagy hrsz.): Petróleumgyár u. 15., 1825 Hrsz. Tulajdonos(ok) neve: Sátoraljaújhely Város Önkormányzata Telefon: 47/

Részletesebben

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a VÁROSÜZEMELTETÉSI ÉPÜLET ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA TENDER TERV Felújítás helye: 5435 Martfű, Május 1 út 1., hrsz:349/2 Megbízó: MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben