A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL"

Átírás

1 A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉG TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 1. A TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI 1.1. A továbbképzési program megnevezése Alapozó Terápia: Módszer a gyermeki idegrendszer mozgásos-érzékszervi fejlesztésére 1.2. A továbbképzési program alapítási engedélyének száma (az Emberi Erőforrások Minisztériuma határozatának száma) 1.3. A továbbképzési program indítási engedélyének száma (az Emberi Erőforrások Minisztériuma határozatának száma) VAGY adatszolgáltatási nyilvántartási száma (az Oktatási Hivatal online rendszerében PedAkkred-ben szereplő nyilvántartási szám) OKM-4/51/2009. OKM-4/51/2009. A/5365/ A TOVÁBBKÉPZÉS SZERVEZŐJE 2.1. A továbbképzést szervező megnevezése Alapozó Terápiák Alapítvány 2.2. A szervező székhelye Irányítószám: Helység: Budapest Utca, házszám: Kútvölgyi út 49 Telefon: Fax: cím: info@alapozoterapiak.com 3. AZ INDÍTOTT/SZERVEZETT TOVÁBBKÉPZÉSEK TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 3.1. Általános jellemzők A minőségbiztosítási összesítés mely időszakra vonatkozik? A vizsgált időszakban hányszor került sor a továbbképzési program indítására/szervezésére? 1 Kérjük, adja meg a vizsgált időszak kezdetét és végét!

2 Egyszer A vizsgált időszakban összesen hányan vettek részt a továbbképzésen? A továbbképzési program tartalmát érintő információk Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? Igen, maximálisan. Csalódás, hogy nem egyből lehetek terapeuta. Teljes mértékben a terapeuta képzést követően fog csak. A közoktatás hiányosságai miatt csak részben. Nagyon jó volt, örülök, hogy részese lettem, Meggyőző volt számomra, örülök, hogy megismerhettem. Sokkal több mindent látok. Igen, sőt! Igen maximálisan, sok új információt kaptam. Rengeteg bennem lévő kérdésre is választ kaptam. Az időt maximálisan kihasználtuk. Jó lenne más vezetőterapeuta munkájába is belelátni, világos, érdekes, rendszerezett, információ dús. Felülmúlta a várakozásomat, az előadók érzelmi hozzáállása, gyakorlatias előadása fantasztikus volt. Nem vagyok biztos, hogy mennyire integrálható a munkámba. Elmélyülésre nem volt idő, lehetőség kéne tanfolyamot követő fejlesztői foglalkozásokon való hospitálásra. Még motiváltabb lettem, igen sőt! A környezetemben lévő családoknak tudok tanácsot/segítséget adni + saját gyermekeim nevelésében, fejlődésének végigkísérésében. A tanfolyam számomra sokkal többet adott, mint vártam. Elsősorban bennem is új dolgok kerültek a napvilágra. átlag eredmény: (két tizedes jegyig számolva) Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk? Voltak új információk és már ismertek. Nagyon sok új információt nyújtott számomra. Sok új információt kaptam. Volt, amely nem tartalmazott újdonságot. Jó volt feleleveníteni a tudásomat, sok újdonság is volt. Teljesen újszerű volt nekem, én még ilyennel, hasonlóval nem foglalkoztam. Nagyon sok újat tanultam. Már sok mindennel találkoztam, de voltak újdonságok is. Nagyon sok új információt kaptam. Az előadások 60%-a hasznos, új információt adott. Rengeteg új információt kaptam. Voltak már számomra ismert fogalmak. Sok mindent hasznos volt újra átismételni, de rengeteg új ismeretet szereztem. A mozgásfejlesztés hatása a tanulásra új volt. Egyes tünetek, problémák okaira kaptam rálátást. Részleteiben voltak újszerűek. Gyógypedagógusként sok új dolgot nem kaptam, de érdekes volt más szóhasználatban hallani. Természetesen nagyon érdekes előadásokat is hallottam, a módszer sok újdonságot jelentett számomra, az elméleti háttér nagyrészét már ismertem, új megvilágítástba kerültek, új összefüggéseket tapasztaltam meg, a módszer komplexitásában hozott számomra sok újat, voltak kifejezetten újszerű információk, pl. Vision Therapy, sok előadás volt melynek tartalmát a tanfolyamra meg kellett tanulni, átlag eredmény: (két tizedes jegyig számolva) 2 A 3.2. kérdéseket röviden (néhány mondatban) kell megválaszolni a résztvevők által kitöltött minőségbiztosítási kérdőívek összesítése alapján. Az elégedettséget kérjük, jelezze színkiemeléssel az ötös skálán is, ahol az 1-es a leggyengébb, az 5-ös a legjobb!

3 Milyen volt a továbbképzés gyakorlati hasznosságának megítélése? A gyakorlat miatt éreztem hasznosnak. Soha ennyire nem küzdöttem, harcoltam a megfelelésért, mint itt, de megérte! Sok gyakorlati elemmel gazdagodott a tudásom, olyan módszer működtötetésébe adott felhatalmazást, ami szerintem pillanatnyilag a leghatékonyabb a fejlesztésben. Új lehetőség fejlesztésre, mozgásra. Gyermekközpontú, hatékony módszer elsajátítására adott lehetőséget konkrét feladatokkal, jól felépített módszertannal, vizsgáló eljárással. Még több gyakorlatias rész jó lenne. Nagyon jó a gyakorlati oktatás. Több bemutató órára számítottam. Rengeteg tudást és gyakorlatot kaptam. Fejlődtem mindenféle téren. Gyakorlati tapasztalatokat szerezhettünk. Hasznos tudást és hozzáállást kaptam a problémás gyermekek kezelésében. Jó volt az elméleti ismeretre a gyakorlatot azonnal rátenni. Konkrét gyakorlati segítséget kaptam, egy teljes, egységes rendszert. A gyakorlati részt éreztem a leghasznosabbnak. A vizsgálati és gyakorlati rész nagyon sokoldalú, sokrétű, bőséges ismeretadó volt. Az elméletben tanultakat a gyakorlatban egyből ki is próbálhattuk, így jobban rögzült. A gyakorlatvezető szakmai felkészültsége igen magaszintű volt. Gyerekeken kipróbálhattuk. Eszköztár gyarapodás. Nagyon jól átvihető a gyakorlatba. Minden jó volt. átlag eredmény: 4,89. (két tizedes jegyig számolva) Mennyire voltak megfelelőek az alkalmazott oktatási módszerek? Jobb lenne több vezetőterapeuta munkájába belelátni. Több órát látni. Az Apáczai kiadó nagyon kellemes környezetet biztosított számunkra. Hasznos lenne képi anyag 4-5 terapeuta foglalkozásáról. Néha akadozott a technika, Jó lett volna több vizsgálatot látni. A PPT-k érthetőek, olvashatóak voltak. A technikai felszereltség is jó volt. Fárasztó volt, de megérte. Dömötör Dórára több idő kellene. Az általános pedagógiai témák feleslegesek voltak. Nagyon köszönöm a vizsgálatvezetőm és a gyakorlatvezetőm szakmai és emberi hozzáállását, segítségét, melyet az egész tanfolyam során nyújtottak. A videó anyagok nagyon jók. Minden jó volt. Az agy felépítéséről és működéséről többet hallgattam volna. Nagyon hasznosak voltak az előre kinyomtatott diasorok. Jó volt, hogy tudtunk jegyzetelni a diák mellé. átlag eredmény: 4,84.(két tizedes jegyig számolva)

4 Teljesíthetők voltak-e a továbbképzés előírt követelményei? Egyszerű nyelven, alapoktól ad segítséget, nincs megválaszolatlan kérdés, érthető, felhasználható, gyakorlatközpontú, kollégám ajánlotta, sokat tanultam, átlátható, követhető, jó tempó, emberi együttműködő. átlag eredmény: 4,94. (két tizedes jegyig számolva) Megfelelő volt-e az ismeretek ellenőrzésének módja? Záró vizsga nagy megvilágosodás volt, eltérő gyakorlati követelményszint, figyeltek ránk, sok gyakorlati tapasztalat, fejlesztői és terapeuta kompetencia elkülönülése, teszt kérdések nem mindig voltak egyértelműek. átlag eredmény: 4,90. (két tizedes jegyig számolva) Hogyan ítélték meg a résztvevők az oktató(k)/gyakorlatvezető(k) munkáját, szaktudását? Elmélet és gyakorlat egységben, alapos, részletező, ismereteimet rendszerbe foglalta, látókör szélesítő. Más szemmel nézem fejlesztőpedagógust és gyermekeket. Összefüggéseket feltáró, mély gondolatok, lelkiismeretes lenyűgöző. Új tudást adott, ami hasznosítható. Nagyon jó a gyakorlati oktatás. Rengeteg tudást és gyakorlatot kaptam. Fejlődtem mindenféle téren. Szakmailag sokat adott, önmagamról is sokat tanultam közben. Gyakorlati tapasztalatokat szerezhettünk. Hasznos tudást és hozzáállást kaptam a problémás gyerekek kezelésében. Gyerekeken kipróbálhattuk! Új ismeretet adott. Szemléletváltás, eszköztár gyarapodás, hasznos tudás került a birtokomba. Valós igényekhez és feltételekhez alkalmazkodik. Nagyon köszönöm a szakmai és emberi hozzáállást. A gyakorlatok nagyon sokat segítettek. Sok gyakorlati tapasztalatot és módszertant kaptam. Néhány problémával teljesen más a hozzáállásom, mint eddig. Nagyon örülök, hogy hozzá kerültem, sokat segített mindenkinek. Az emberségességét és kitartását csak becsülni tudom. A Tanítóképzőn valamilyen formában oktatni kéne ezeket az ismereteket. Hiteles! átlag eredmény: 4,88 (két tizedes jegyig számolva) 3.3. A továbbképzési program tárgyi-technikai tapasztalatai Megfelelőek voltak-e a tárgyi feltételek (általános feltételek, eszközök, segédletek, kötelező irodalom? Rengeteg hasznos segédanyag, légkondi, hangosítás, videó indítás időnként problémás. átlag eredmény: (két tizedes jegyig számolva) 3 A 3.3. kérdéseket röviden (néhány mondatban) kell megválaszolni a résztvevők által kitöltött minőségbiztosítási kérdőívek összesítése alapján. Az elégedettséget kérjük, jelezze színkiemeléssel az ötös skálán is, ahol az 1-es a leggyengébb, az 5-ös a legjobb!

5 Megfelelő volt-e a továbbképzés szervezettsége? Jól struktúrált, minden részletre kiterjedő, gyakorlatias, jól előkészített, egységes. Rendszerben gondolkodó, jól felépített. Nagyon kedves, figyelmes volt. Nagyon jól éreztem magam, köszönöm! Minden előadó lelkiismeretes módon, felkészülve állt ki a hallgatók elé. Érdekes, élmény gazdag előadásban volt részünk. A gyakorlat, a vizsgálat szintén szervezett, átgondolt, egymásra épült volt. Emberi, együttműködő. Nagyon jól szervezett, hasznos tanfolyam volt. Elmélet és gyakorlat egységben, gyermekeken is gyakorolhattunk. Örülök, hogy részt vettem a képzésen. Nagyon jól szervezett és levezetett, hasznos és tartalmas képzés minden tekintetben. átlag eredmény: 4,88.. (két tizedes jegyig számolva) Dátum:

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉG TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 1. A TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI 1.1. A továbbképzési program megnevezése Készüljünk együtt a 3 éves

Részletesebben

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉG TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 1. A TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI 1.1. A továbbképzési program megnevezése Egész nap az iskolában módszertani

Részletesebben

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉG TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 1. A TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI 1.1. A továbbképzési program megnevezése Alapozó Terápia: Módszer

Részletesebben

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉG TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 1. A TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI 1.1. A továbbképzési program megnevezése 47793/49/2014 Felkészítés

Részletesebben

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉG TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 1. A TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI 1.1. A továbbképzési program megnevezése A tanári szemléletmód és

Részletesebben

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉG TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 1. A TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI 1.1. A továbbképzési program megnevezése Alapozó Terápia: Módszer

Részletesebben

Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk?

Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk? Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? 14,00% 4 - Megfelelt, erre számítottam. 2 64,00% 3 - Részben felelt meg, csak egy része volt az, amire számítottam. 5 -

Részletesebben

A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei. elégedettségi kérdőíve

A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei. elégedettségi kérdőíve A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei című 30 órás, a 277/1997. (XII.22.) Korm. rendelet szerint akkreditált pedagógus-továbbképzés (alapítási engedély száma: 575/76/2017)

Részletesebben

Visszajelző kérdőív NYILVÁTARTÁSI SZÁMA 2014/OFŐ/II. KITÖLTÉS DÁTUMA 2014. március 21.

Visszajelző kérdőív NYILVÁTARTÁSI SZÁMA 2014/OFŐ/II. KITÖLTÉS DÁTUMA 2014. március 21. Visszajelző kérdőív "Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítése az értelmi sérült emberek társadalmi integrációját elősegítő osztályfőnöki órák vezetésére Kedves Hallgató! KÉPZÉS IDEJE 2014. február

Részletesebben

Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk?

Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk? Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? 7,32% 4 - Megfelelt, erre számítottam. 26,83% 63,41% 3 - Részben felelt meg, csak egy része volt az, amire számítottam.

Részletesebben

TANÍTÓK ELMÉLETI ÉS MÓDSZERTANI FELKÉSZÍTÉSE AZ ERKÖLCSTAN OKTATÁSÁRA CÍMŰ 30 ÓRÁS PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZŐ PROGRAM

TANÍTÓK ELMÉLETI ÉS MÓDSZERTANI FELKÉSZÍTÉSE AZ ERKÖLCSTAN OKTATÁSÁRA CÍMŰ 30 ÓRÁS PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZŐ PROGRAM E4/VI/2/2012. TANÍTÓK ELMÉLETI ÉS MÓDSZERTANI FELKÉSZÍTÉSE AZ ERKÖLCSTAN OKTATÁSÁRA CÍMŰ 30 ÓRÁS PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZŐ PROGRAM ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍVEINEK ÖSSZEGZÉSE Tanfolyam időpontja: 2012. október 12

Részletesebben

Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk?

Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk? Megvalósította-e a továbbképzés a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? 4 - Megfelelt, erre számítottam. 25,49% 62,75% 3 - Részben felelt meg, csak egy része volt az, amire számítottam. 5 - Jobb,

Részletesebben

MINDENNAPOS TESTNEVELÉS ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEI. 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÉRDŐÍV ÉRTÉKELÉSE

MINDENNAPOS TESTNEVELÉS ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEI. 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÉRDŐÍV ÉRTÉKELÉSE MINDENNAPOS TESTNEVELÉS ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEI 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÉRDŐÍV ÉRTÉKELÉSE Tanfolyam képzési időtartama: 2015. január 22-23-24. (30 óra elméleti és

Részletesebben

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében 2016.03.18-20. Értékelőlapok száma 25 Fried Kastély Szálloda 1. csoport A továbbképzési program tartalmát

Részletesebben

PK101027A Elégedettségi értékelő. Továbbképzés A pedagógusok szakmai kiégésének megelőzése

PK101027A Elégedettségi értékelő. Továbbképzés A pedagógusok szakmai kiégésének megelőzése PK7A Továbbképzés címe: A pedagógusok szakmai kiégésének megelőzése Helyszín: Városi Óvodai Intézmény; Jászberény, Mártírok útja. Időpont..7.,..8.,..9., Oktató(k) Dr. Váry Annamária Résztvevők száma: 6

Részletesebben

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL

A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL A TOVÁBBKÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEVÉKENYSÉG TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE 1. A TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI 1.1. A továbbképzési program megnevezése Tehetségfejlesztő szaktanácsadó

Részletesebben

Igazgató: Szabó Győzőné

Igazgató: Szabó Győzőné JÁSZ-NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI PEDAGÓGIAI INTÉZET PEDAGÓGIAI SZAKMAI ÉS SZAKSZOLGÁLAT, SZOLNOK PEDAGÓGIAI SZAKMAI SZOLGÁLTATÁS OM azonosító szám: 102312 OKÉV nyilvántartási szám: 16-0058-04 5000 Szolnok,

Részletesebben

Visszajelző kérdőív NYILVÁTARTÁSI SZÁMA 2014/OFŐ/I. KITÖLTÉS DÁTUMA 2014. február 14.

Visszajelző kérdőív NYILVÁTARTÁSI SZÁMA 2014/OFŐ/I. KITÖLTÉS DÁTUMA 2014. február 14. Visszajelző kérdőív "Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítése az értelmi sérült emberek társadalmi integrációját elősegítő osztályfőnöki órák vezetésére Kedves Hallgató! Az alábbi kérdéssornak az

Részletesebben

Résztvevői elégedettségi összegzés - MEDIÁCIÓ, Pécs Mennyire felelt meg az oktatás az Ön korábbi elvárásainak?

Résztvevői elégedettségi összegzés - MEDIÁCIÓ, Pécs Mennyire felelt meg az oktatás az Ön korábbi elvárásainak? Résztvevői elégedettségi összegzés - MEDIÁCIÓ, Pécs 0. 06-06-08.. Mennyire felelt meg az oktatás az Ön korábbi elvárásainak? Gyengébb mint amire számítottam 0 Erre számítottam Jobb, mint amire számítottam

Részletesebben

Általános kérdések. Képzés helyszíne és időpontja. Képzés helyszíne és időpontja. Képzés helyszíne és időpontja. Képzés helyszíne és időpontja

Általános kérdések. Képzés helyszíne és időpontja. Képzés helyszíne és időpontja. Képzés helyszíne és időpontja. Képzés helyszíne és időpontja Általános kérdések Képzés helyszíne és időpontja Képzés helyszíne és időpontja Képzés helyszíne és időpontja Képzés helyszíne és időpontja Képzés helyszíne és időpontja Bátya 2015. 06.17-19. Szabadegyháza

Részletesebben

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében 2016.02.05-07. Értékelőlapok száma 18 Balneo Hotel Zsori 1. csoport A továbbképzési program tartalmát

Részletesebben

Visszajelző kérdőív "Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítése az értelmi sérült emberek társadalmi integrációját elősegítő osztályfőnöki órák

Visszajelző kérdőív Fogadd el, fogadj el! Pedagógusok felkészítése az értelmi sérült emberek társadalmi integrációját elősegítő osztályfőnöki órák Visszajelző kérdőív "Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítése az értelmi sérült emberek társadalmi integrációját elősegítő osztályfőnöki órák Kedves Hallgató! KÉPZÉS IDEJE 2014. október 9 december

Részletesebben

KREATÍV MOZGÁSFORMÁK. 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÉRDŐÍV ÉRTÉKELÉSE

KREATÍV MOZGÁSFORMÁK. 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÉRDŐÍV ÉRTÉKELÉSE KREATÍV MOZGÁSFORMÁK 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÉRDŐÍV ÉRTÉKELÉSE Tanfolyam képzési időtartama: 2014. október 27-29. (30 óra elméleti és gyakorlati képzés) Tanfolyam

Részletesebben

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében 2016.03.04-06. Értékelőlapok száma 24 Granada Konferencia,Wellness és Sport Hotel 1. csoport A továbbképzési

Részletesebben

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében 2016. 04. 15-17. Értékelőlapok száma 25 Fried Kastély Szálloda 1. csoport A továbbképzési program tartalmát

Részletesebben

Visszajelző kérdőív "Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítése a sérült emberek társadalmi integrációja érdekébe

Visszajelző kérdőív Fogadd el, fogadj el! Pedagógusok felkészítése a sérült emberek társadalmi integrációja érdekébe Visszajelző kérdőív "Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítése a sérült emberek társadalmi integrációja érdekébe Kedves Hallgató! KÉPZÉS IDEJE 2017. November 9 december 15. NYILVÁTARTÁSI SZÁMA 2017/OFŐ/4.

Részletesebben

Visszajelző kérdőív. KÉPZÉS IDEJE 2014. március 27 május 9. NYILVÁTARTÁSI SZÁMA 2014/OFŐ/3. KITÖLTÉS DÁTUMA 2014. május 9.

Visszajelző kérdőív. KÉPZÉS IDEJE 2014. március 27 május 9. NYILVÁTARTÁSI SZÁMA 2014/OFŐ/3. KITÖLTÉS DÁTUMA 2014. május 9. Visszajelző kérdőív "Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítése az értelmi sérült emberek társadalmi integrációját elősegítő osztályfőnöki órák vezetésére Kedves Hallgató! KÉPZÉS IDEJE 2014. március

Részletesebben

MINDENNAPOS TESTNEVELÉS ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEI. 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÉRDŐÍV ÉRTÉKELÉSE

MINDENNAPOS TESTNEVELÉS ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEI. 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÉRDŐÍV ÉRTÉKELÉSE MINDENNAPOS TESTNEVELÉS ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEI 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KÉRDŐÍV ÉRTÉKELÉSE Tanfolyam képzési időtartama: 2014. augusztus 25-27. (30 óra elméleti és

Részletesebben

Igazgató: Szabó Győzőné

Igazgató: Szabó Győzőné JÁSZ-NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI PEDAGÓGIAI INTÉZET PEDAGÓGIAI SZAKMAI ÉS SZAKSZOLGÁLAT, SZOLNOK PEDAGÓGIAI SZAKMAI SZOLGÁLTATÁS OM azonosító szám: 102312 OKÉV nyilvántartási szám: 16-0058-04 5000 Szolnok,

Részletesebben

Igazgató: Szabó Győzőné

Igazgató: Szabó Győzőné JÁSZ-NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI PEDAGÓGIAI INTÉZET PEDAGÓGIAI SZAKMAI ÉS SZAKSZOLGÁLAT, SZOLNOK PEDAGÓGIAI SZAKMAI SZOLGÁLTATÁS OM azonosító szám: 102312 OKÉV nyilvántartási szám: 16-0058-04 5000 Szolnok,

Részletesebben

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében 2016. 01. 15-17. Értékelőlapok száma 17 Balneo Hotel Zsori 1. csoport A továbbképzési program tartalmát

Részletesebben

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében 2016.02.12-14. Értékelőlapok száma 20 Balneo Hotel Zsori 1. csoport A továbbképzési program tartalmát

Részletesebben

Igazgató: Szabó Győzőné

Igazgató: Szabó Győzőné JÁSZ-NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI PEDAGÓGIAI INTÉZET PEDAGÓGIAI SZAKMAI ÉS SZAKSZOLGÁLAT, SZOLNOK PEDAGÓGIAI SZAKMAI SZOLGÁLTATÁS OM azonosító szám: 102312 OKÉV nyilvántartási szám: 16-0058-04 5000 Szolnok,

Részletesebben

A program kitűzött céljainak megvalósulása. Képzési időszak: július augusztus 31. 1% 0% 0% 15% 84%

A program kitűzött céljainak megvalósulása. Képzési időszak: július augusztus 31. 1% 0% 0% 15% 84% A Felkészítés a köznevelési regisztrációs és tanulmányi alaprendszer (KRÉTA) pedagógus moduljaihoz című akkreditált pedagógus-továbbképzés minőségbiztosításával kapcsolatos tevékenység tapasztalatainak

Részletesebben

A program kitűzött céljainak megvalósulása. Képzési időszak: november február ,3% 66,7%

A program kitűzött céljainak megvalósulása. Képzési időszak: november február ,3% 66,7% Matematikaérettségire felkészítő e-learning kurzus, módszertani pedagógus-továbbképzés című akkreditált pedagógus-továbbképzés minőségbiztosításával kapcsolatos tevékenység tapasztalatainak összegzése

Részletesebben

A program kitűzött céljainak megvalósulása. Képzési időszak: június július 20. 0,9% 0,2% 0,0% 13,7% 85,2%

A program kitűzött céljainak megvalósulása. Képzési időszak: június július 20. 0,9% 0,2% 0,0% 13,7% 85,2% A Felkészítés a köznevelési regisztrációs és tanulmányi alaprendszer (KRÉTA) pedagógusmoduljaihoz című akkreditált pedagógus-továbbképzés minőségbiztosításával kapcsolatos tevékenység tapasztalatainak

Részletesebben

A program kitűzött céljainak megvalósulása. Képzési időszak: december március 31. 0,2% 1,8% 0,0% 14,9% 83,1%

A program kitűzött céljainak megvalósulása. Képzési időszak: december március 31. 0,2% 1,8% 0,0% 14,9% 83,1% A Felkészítés a köznevelési regisztrációs és tanulmányi alaprendszer (KRÉTA) pedagógusmoduljaihoz című akkreditált pedagógus-továbbképzés minőségbiztosításával kapcsolatos tevékenység tapasztalatainak

Részletesebben

Képzési beszámoló június - július

Képzési beszámoló június - július 2014. június - július Képzési beszámoló A TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése című kiemelt projekt keretén belül megvalósuló Pályaorientációs

Részletesebben

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében 2016. 04. 01-03. Értékelőlapok száma 24 Fried Kastély Szálloda 1. csoport A továbbképzési program tartalmát

Részletesebben

Igazgató: Szabó Győzőné

Igazgató: Szabó Győzőné JÁSZ-NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI PEDAGÓGIAI INTÉZET PEDAGÓGIAI SZAKMAI ÉS SZAKSZOLGÁLAT, SZOLNOK PEDAGÓGIAI SZAKMAI SZOLGÁLTATÁS OM azonosító szám: 102312 OKÉV nyilvántartási szám: 16-0058-04 5000 Szolnok,

Részletesebben

Visszajelző kérdőív "Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítése a sérült emberek társadalmi integrációja érdekébe

Visszajelző kérdőív Fogadd el, fogadj el! Pedagógusok felkészítése a sérült emberek társadalmi integrációja érdekébe Visszajelző kérdőív "Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítése a sérült emberek társadalmi integrációja érdekébe Kedves Hallgató! KÉPZÉS IDEJE 2017. január 26 március 10. NYILVÁTARTÁSI SZÁMA 2017/OFŐ/1.

Részletesebben

elégedettségi kérdőívének feldolgozása

elégedettségi kérdőívének feldolgozása A Drámapedagógia az iskolában elnevezésű 30 órás, a 277/1997. (XII.22.) Korm. rendelet szerint akkreditált pedagógus-továbbképzés Alapítási engedély száma: 43/207/2014. Programakkreditációs nyilvántartási

Részletesebben

Drámapedagógia az iskolában

Drámapedagógia az iskolában Drámapedagógia az iskolában Akkreditált pedagógus továbbképzés A továbbképzés óraszáma: 30 óra Alapítási engedély száma: 43/207/2014. Adatszolgáltatás száma: D/2454/2014. A képzés időpontja: 2015. április

Részletesebben

Drámapedagógia az iskolában

Drámapedagógia az iskolában Drámapedagógia az iskolában Akkreditált pedagógus továbbképzés A továbbképzés óraszáma: 30 óra Alapítási engedély száma: 43/207/2014. Adatszolgáltatás száma: D/2454/2014. A képzés időpontja: 2015. április

Részletesebben

ÉVFOLYAMOKON TÖRTÉNŐ OKTATÁSÁRA CÍMŰ ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍVEINEK ÖSSZEGZÉSE

ÉVFOLYAMOKON TÖRTÉNŐ OKTATÁSÁRA CÍMŰ ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍVEINEK ÖSSZEGZÉSE E7/VI/2/2013. ÁLTALÁNOS ISKOLAI TANÁROK FELKÉSZÍTÉS AZ ERKÖLCSTAN C. TANTÁRGY 5-8. ÉVFOLYAMOKON TÖRTÉNŐ OKTATÁSÁRA CÍMŰ 60 ÓRÁS PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZŐ PROGRAM ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍVEINEK ÖSSZEGZÉSE Tanfolyam

Részletesebben

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének kérdőíve 2011/12 őszi félév. egyoktatós kurzusok

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének kérdőíve 2011/12 őszi félév. egyoktatós kurzusok Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének kérdőíve 2011/12 őszi félév Tisztelt Hallgatónk! egyoktatós kurzusok Az ELTE igen fontosnak tartja, hogy megismerje, hogyan vélekednek a hallgatók az oktatók munkájáról.

Részletesebben

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében 2016.04.29. - 05.01. Értékelőlapok száma 24 Fried Kastély Szálloda 1. csoport A továbbképzési program

Részletesebben

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében

Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében Magyarország XX. századi története az új külföldi és hazai kutatások, valamint szakmunkák tükrében 2016. 04. 22-24. Értékelőlapok száma 24 Fried Kastély Szálloda 1. csoport A továbbképzési program tartalmát

Részletesebben

2014. február havi képzési tevékenység minőségbiztosítással és elégedettséggel kapcsolatos tapasztalatainak összesítése

2014. február havi képzési tevékenység minőségbiztosítással és elégedettséggel kapcsolatos tapasztalatainak összesítése 2014. február havi képzési tevékenység minőségbiztosítással és elégedettséggel kapcsolatos tapasztalatainak összesítése A közreműködésével, a felnőttképzést érintő európai uniós források lehívása és fogadása

Részletesebben

Képzési beszámoló március

Képzési beszámoló március 2014. március Képzési beszámoló A TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése című kiemelt projekt keretén belül megvalósuló Pályaorientációs

Részletesebben

SH/4/5. Az Ökoiskola Program kiszélesítése három esztendő eredményei. Könczey Réka, Halácsy Ágnes április 30, projekt OT

SH/4/5. Az Ökoiskola Program kiszélesítése három esztendő eredményei. Könczey Réka, Halácsy Ágnes április 30, projekt OT SH/4/5 Az Ökoiskola Program kiszélesítése három esztendő eredményei Könczey Réka, Halácsy Ágnes 2016. április 30, projekt OT SH/4 KÖRNYEZETI KEZDEMÉNYEZÉSEK, BIODIVERZITÁS ÉS TERMÉSZETVÉDELEM Forrásközpont-hálózat

Részletesebben

Képzési beszámoló január

Képzési beszámoló január 2015. január Képzési beszámoló A TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése című kiemelt projekt keretén belül megvalósuló Pályaorientációs

Részletesebben

SZAKÉRTŐI DRÁMA TANFOLYAM. Képzési program résztvevői elégedettségi lapja

SZAKÉRTŐI DRÁMA TANFOLYAM. Képzési program résztvevői elégedettségi lapja MAGYAR DRÁMAPEDAGÓGIAI TÁRSASÁG Székhely: 2111 Szada, Székely Bertalan út 1/C Telefon: 70/3353959 Levelezési cím és iroda: 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/A honlap: www.drama.hu; e-mail: drama@drama.hu

Részletesebben

A képzési program kiértékelése

A képzési program kiértékelése A képzési program kiértékelése Elhelyezési és krízisintervenciós központokban tevékenykedő ifjusági dolgozók interdiszciplináris kompetencia fejlesztése Tréner ID: Kedves Résztvevő! A jelen kérdőív célja

Részletesebben

VÉLEMÉNYEK AZ INTÉZMÉNYI NYELVI VIZSGÁRÓL

VÉLEMÉNYEK AZ INTÉZMÉNYI NYELVI VIZSGÁRÓL VÉLEMÉNYEK AZ INTÉZMÉNYI NYELVI VIZSGÁRÓL 2012. szeptember 29 -i intézményi nyelvi vizsgáról: A vizsga légköre, szervezettsége jó volt. A szóbeli vizsgán nagyon rendesek voltak, igaz a vizsgadrukkom miatt

Részletesebben

A MENTORTANÁRKÉPZÉS E-LEARNING TÁMOGATÁSA

A MENTORTANÁRKÉPZÉS E-LEARNING TÁMOGATÁSA Simonics István Óbudai Egyetem Trefort Ágoston Mérnökpedagógiai Központ simonics.istvan@tmpk.uni-obuda.hu A MENTORTANÁRKÉPZÉS E-LEARNING TÁMOGATÁSA Az Óbudai Egyetemen 2011-ben megkezdtük a Gyakorlatvezető

Részletesebben

A NEVELÉSI-OKTATÁSI PROGRAMOK PEDAGÓGUSOKRA ÉS DIÁKOKRA GYAKOROLT HATÁSAI

A NEVELÉSI-OKTATÁSI PROGRAMOK PEDAGÓGUSOKRA ÉS DIÁKOKRA GYAKOROLT HATÁSAI XXI. Századi Közoktatás (fejlesztés, koordináció) II. szakasz TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001 A NEVELÉSI-OKTATÁSI PROGRAMOK PEDAGÓGUSOKRA ÉS DIÁKOKRA GYAKOROLT HATÁSAI LIPPAI EDIT, MAJER ANNA, VERÉB SZILVIA,

Részletesebben

2015. március Képzési beszámoló

2015. március Képzési beszámoló 2015. március Képzési beszámoló A TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése című kiemelt projekt keretén belül megvalósuló Pályaorientációs

Részletesebben

""Juhász Orsolya, Projekt107, 2015.03.30., projektnap értékelése 10. évfolyam 7. csoport"" kérdőív

Juhász Orsolya, Projekt107, 2015.03.30., projektnap értékelése 10. évfolyam 7. csoport kérdőív ""Juhász Orsolya, Projekt107, 2015.03.30., projektnap értékelése 10. évfolyam 7. csoport"" kérdőív A kitöltők statisztikai adatai: A válaszadók létszáma: 13 Az eredmények összefoglalása 1. Kedves Résztvevő!

Részletesebben

Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola

Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola H- 8200 Veszprém, Jutasi út 18/2 Telefon: (88) 542-700, Fax: (88) 542-726 e-mail: vhfto@vhf.hu Minőségbiztosítási kérdőív kiértékelése Pedagógus szakvizsga, tehetséggondozás,

Részletesebben

2015. február Képzési beszámoló

2015. február Képzési beszámoló 2015. február Képzési beszámoló A TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése című kiemelt projekt keretén belül megvalósuló Pályaorientációs

Részletesebben

Képzési beszámoló szeptember október november - december

Képzési beszámoló szeptember október november - december 2014. szeptember október november - december Képzési beszámoló A TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése című kiemelt projekt keretén

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TOVÁBBKÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS JELENTKEZÉSI LAP

ÁLTALÁNOS TOVÁBBKÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS JELENTKEZÉSI LAP ÁLTALÁNOS TOVÁBBKÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS JELENTKEZÉSI LAP Kérjük, figyelmesen olvassa át az Általános Továbbképzési Tájékoztatót, majd amennyiben képzésünk felkeltette érdeklődését, úgy a jelentkezési lap

Részletesebben

Oktatói munka hallgatói véleményezése es tanév II. félév. Oktatók

Oktatói munka hallgatói véleményezése es tanév II. félév. Oktatók Oktatói munka hallgatói véleményezése 2013-2014-es tanév II. félév Oktatók Eredmények 1. A diákok órákon való részvételi hajlandósága évek óta kimagasló. A hallgatók több mint négyötöde (82%) gyakori látogatója

Részletesebben

Felvidéki tanulmányi kirándulások

Felvidéki tanulmányi kirándulások Felvidéki tanulmányi kirándulások Kopcsik István Történelemtanítás a gyakorlatban Minőségbiztosítási minták Diák- és tanárikérdőív-minták a minőségbiztosításhoz Az első 10 kérdésre adott válaszokat a tanulmányi

Részletesebben

Takács Katalin - Elvárások két értékelési területen. Az értékelés alapját képező általános elvárások. Az értékelés konkrét intézményi elvárásai

Takács Katalin - Elvárások két értékelési területen. Az értékelés alapját képező általános elvárások. Az értékelés konkrét intézményi elvárásai Terület Szempont Az értékelés alapját képező általános elvárások Az értékelés konkrét intézményi elvárásai Alapos, átfogó és korszerű szaktudományos és szaktárgyi tudással rendelkezik. Kísérje figyelemmel

Részletesebben

megteremtése Mezőberény és mikrotérségének nevelési - oktatási intézményeiben

megteremtése Mezőberény és mikrotérségének nevelési - oktatási intézményeiben TÁMOP-3.1.4-08/2-2008-0001 Kompetencia alapú oktatás feltételeinek megteremtése Mezőberény és mikrotérségének nevelési - oktatási intézményeiben Készítette: Dr. Kanyóné Dr. Molnár Regina A kutatás céljai

Részletesebben

Unipoll

Unipoll Véleménykérő lap NIK 8/9/ WEB programozás alapjai, NSTWPMLC Riport generálás időpontja: 9... 6::8 Értékelt kurzus oktató: WP_EA_MM_LEV Sipos Miklós László Kurzus munkarendje Nem kötelező Egyszeres választás

Részletesebben

Képzési beszámoló április

Képzési beszámoló április 2014. április Képzési beszámoló A TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése című kiemelt projekt keretén belül megvalósuló Pályaorientációs

Részletesebben

RÉSZTVEVŐI ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS KÉRDŐÍVÉNEK ELEMZÉSE

RÉSZTVEVŐI ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS KÉRDŐÍVÉNEK ELEMZÉSE RÉSZTVEVŐI ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS KÉRDŐÍVÉNEK ELEMZÉSE 2013. 1/5 1. BEVEZETÉS A SECOND CHANCE IN HOSPITALITY - Második esély a szállodaiparban című projekten belül a képzés elméleti és elmélet igényes gyakorlati

Részletesebben

A TARTALOMFEJLESZTÉS ÚJ MODELLJE

A TARTALOMFEJLESZTÉS ÚJ MODELLJE A Nemzeti Alaptantervhez illeszkedő tankönyv-, taneszköz-, és Nemzeti Köznevelési Portál fejlesztése TÁMOP-3.1.2-B/13-2013-0001 A TARTALOMFEJLESZTÉS ÚJ MODELLJE Kojanitz László szakmai vezető A projekt

Részletesebben

SH/4/5. Zöld Óvoda, Ökoiskola Programok kiszélesítése. projekt első három évének tapasztalatai. Könczey Réka, Halácsy Ágnes

SH/4/5. Zöld Óvoda, Ökoiskola Programok kiszélesítése. projekt első három évének tapasztalatai. Könczey Réka, Halácsy Ágnes SH/4/5 Zöld Óvoda, Ökoiskola Programok kiszélesítése projekt első három évének tapasztalatai Könczey Réka, Halácsy Ágnes SH/4 KÖRNYEZETI KEZDEMÉNYEZÉSEK, BIODIVERZITÁS ÉS TERMÉSZETVÉDELEM Forrásközpont-hálózat

Részletesebben

A pedagógus önértékelő kérdőíve

A pedagógus önértékelő kérdőíve A pedagógus önértékelő kérdőíve Kérjük, gondolja végig és értékelje, hogy a felsorolt állítások közül melyik milyen mértékben igaz. A legördülő menü segítségével válassza a véleményét tükröző értéket 0

Részletesebben

Hallgatói elégedettségmérés október (papír alapon megismételve: február)

Hallgatói elégedettségmérés október (papír alapon megismételve: február) Oszlop1 Hallgatói elégedettségmérés 2017. október (papír alapon megismételve: 2018. február) Osztatlan tanárképzés, földrajz szak A válaszadók száma és aránya a megkérdezett hallgatók számához képest Oszlop2

Részletesebben

Kodolányi János Főiskola 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56. Beszámoló nyári szakmai gyakorlatról

Kodolányi János Főiskola 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56. Beszámoló nyári szakmai gyakorlatról Kodolányi János Főiskola 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56. Beszámoló nyári szakmai gyakorlatról Bedő Gábor Intézményi kommunikátor NML3ST 10NKOIKB A gyakorlat kezdete és főbb fázisai Én a 6 hetes kötelező

Részletesebben

A BEVEZETŐ ELLENŐRZÉS ADATLAPJA (JEGYZŐKÖNYV)

A BEVEZETŐ ELLENŐRZÉS ADATLAPJA (JEGYZŐKÖNYV) 1 B E V / / A gazdálkodó szervezet évszám megye kód sorszáma Ismételt ellenőrzés A BEVEZETŐ ELLENŐRZÉS ADATLAPJA (JEGYZŐKÖNYV) I. A GAZDÁLKODÓ SZERVEZET ALAPADATAI 1. Adószám: 1/1. A gazdálkodó szervezet

Részletesebben

P Á L Y A V Á L A S Z T Á S I

P Á L Y A V Á L A S Z T Á S I SZÜLŐI ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS P Á L Y A V Á L A S Z T Á S I T E V É K E N Y S É G, P Á L Y A I R Á N Y Í T Á S EGRY JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY KESZTHELY 2 0 1 1-2 0 1 2 Készítette:

Részletesebben

Hallgatói elégedettségi felmérés

Hallgatói elégedettségi felmérés Hallgatói elégedettségi felmérés 2012/2013. tanév 1. és 2. félév Kérdések k4 k5 k6 k7 k8 k9 k10 k11 k12 k13 k14 Az oktató mennyire felkészült az órákra? Mennyire érthető az oktató által átadott ismeret?

Részletesebben

A TANKÖNYVFEJLESZTÉS ÚJ MODELLJÉNEK TAPASZTALATAI ÉS EREDMÉNYEI KOJANITZ LÁSZLÓ

A TANKÖNYVFEJLESZTÉS ÚJ MODELLJÉNEK TAPASZTALATAI ÉS EREDMÉNYEI KOJANITZ LÁSZLÓ A Nemzeti Alaptantervhez illeszkedő tankönyv-, taneszköz-, és Nemzeti Közoktatási Portál fejlesztése TÁMOP-3.1.2-B/13-2013-0001 A TANKÖNYVFEJLESZTÉS ÚJ MODELLJÉNEK TAPASZTALATAI ÉS EREDMÉNYEI KOJANITZ

Részletesebben

A FEJLESZTÉS PEDAGÓGUSOKRA ÉS DIÁKOKRA GYAKOROLT HATÁSAI

A FEJLESZTÉS PEDAGÓGUSOKRA ÉS DIÁKOKRA GYAKOROLT HATÁSAI XXI. Századi Közoktatás (fejlesztés, koordináció) II. szakasz TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001 A FEJLESZTÉS PEDAGÓGUSOKRA ÉS DIÁKOKRA GYAKOROLT HATÁSAI NEVELÉSI-OKTATÁSI PROGRAMOK AZ EGÉSZ NAPOS ISKOLÁK SZÁMÁRA

Részletesebben

Ez az összesítés tartalmazza az ISO 9000 FÓRUM XXII. Nemzeti Konferenciájára vonatkozó elégedettségi felmérés eredményeit.

Ez az összesítés tartalmazza az ISO 9000 FÓRUM XXII. Nemzeti Konferenciájára vonatkozó elégedettségi felmérés eredményeit. ISO 9000 FÓRUM 1124 Budapest Fürj u. 18. ISO 9000 FÓRUM Rózsa András részére (személyes és bizalmas). Tisztelt Rózsa András úr! Ez az összesítés tartalmazza az ISO 9000 FÓRUM XXII. Nemzeti Konferenciájára

Részletesebben

Qualitas Pedagógiai Központ Szeged

Qualitas Pedagógiai Központ Szeged Elemzés a 3.1.4-es projekt keretében lezajlott pedagógus-továbbképzések elégedettségi méréseiről HEFOP-3.1.4/05/1.-2005-10-0019/1.0 Qualitas Pedagógiai Központ Szeged Qualitas Pedagógiai Központ, Szeged

Részletesebben

Az ellenőrzés célja és szerepe a mai óvodákban

Az ellenőrzés célja és szerepe a mai óvodákban Az ellenőrzés célja és szerepe a mai óvodákban Témavezető: Dr. Makai Katalin Készítette: Tátraháziné Staub Zita Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar Nyelv- és beszédfejlesztő továbbképzési szak

Részletesebben

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM. ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely:...ir.sz...(település)...(utca, Telefon: Apja neve: E-mail:

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM. ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely:...ir.sz...(település)...(utca, Telefon: Apja neve: E-mail: Ha igen SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. A GYERMEK, A TANULÓ SZEMÉLYI ADATAI: Név: Lakcímetartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely: Születési dátum (év, hó, nap): Anyja neve:

Részletesebben

MILYEN LEGYEN AZ OKTATÁS? HALLGATÓI ELVÁRÁSOK A FELSŐOKTATÁS OKTATÁSI

MILYEN LEGYEN AZ OKTATÁS? HALLGATÓI ELVÁRÁSOK A FELSŐOKTATÁS OKTATÁSI MILYEN LEGYEN AZ OKTATÁS? HALLGATÓI ELVÁRÁSOK A FELSŐOKTATÁS OKTATÁSI SZOLGÁLTATÁSÁVAL KAPCSOLATBAN BEDZSULA BÁLINT NJE-GTK MENEDZSMENT ÉS ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ TANSZÉK FELSŐOKTATÁS Átalakuló felsőoktatás

Részletesebben

A NEVELÉSI-OKTATÁSI PROGRAMOK PEDAGÓGUSOKRA ÉS DIÁKOKRA GYAKOROLT HATÁSAI

A NEVELÉSI-OKTATÁSI PROGRAMOK PEDAGÓGUSOKRA ÉS DIÁKOKRA GYAKOROLT HATÁSAI XXI. Századi Közoktatás (fejlesztés, koordináció) II. szakasz TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001 A NEVELÉSI-OKTATÁSI PROGRAMOK PEDAGÓGUSOKRA ÉS DIÁKOKRA GYAKOROLT HATÁSAI LIPPAI EDIT - MAJER ANNA - VERÉB SZILVIA-

Részletesebben

FEJLESZTŐPEDAGÓGUS SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK Eng.sz.: OH-FHF/2325-4/2008.

FEJLESZTŐPEDAGÓGUS SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK Eng.sz.: OH-FHF/2325-4/2008. FEJLESZTŐPEDAGÓGUS SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK Eng.sz.: OH-FHF/2325-4/2008. Képzésvezető: Dr. Mező Ferenc főiskolai docens Képzési idő: 4 Szakképzettség megnevezése: Fejlesztőpedagógus A bekerülés feltétele:

Részletesebben

SZOLNOK VÁROSI ÓVODÁK

SZOLNOK VÁROSI ÓVODÁK SZOLNOK VÁROSI ÓVODÁK SZOLNOK 2014. 04. 04. Játék, élményszerzésen alapuló tanulásszervezés - 2012/2013-tól Tanulás elméletek OECD PISA vizsgálatok A kompetencia- és fejlődésének szintjei: új anyag, megértés,

Részletesebben

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. Lakcíme/tartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési dátum (év, hó, nap): Születési hely:

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. Lakcíme/tartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési dátum (év, hó, nap): Születési hely: SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1 1. A GYERMEK, A TANULÓ SZEMÉLYI ADATAI: Név: Lakcímetartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési dátum (év, hó, nap): Születési hely: Anyja neve: Lakcímetartózkodási

Részletesebben

Miért jönnek és milyen kompetenciákkal távoznak a külföldi hallgatók?

Miért jönnek és milyen kompetenciákkal távoznak a külföldi hallgatók? Miért jönnek és milyen kompetenciákkal távoznak a külföldi hallgatók? Dr. Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Egyetem TEMPUS Közalapítvány Fókuszban a minőségfejlesztés Az oktatók szerepe a felsőoktatás

Részletesebben

GYT2ev_2010_11_2. Válaszadók száma = 312. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

GYT2ev_2010_11_2. Válaszadók száma = 312. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50% GYTev_00 Válaszadók száma = Általános indikátorok Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Jobb pólus n=mennyiség átl.=átlag md=medián

Részletesebben

Nagykálló Város Önkormányzata

Nagykálló Város Önkormányzata LAKOSSÁGI KÉRDŐÍVES FELMÉRÉS 2. Nagykálló Város Önkormányzata Készült a,,teljesítmény, minőség, hatékonyság 2.0. ÁROP-1.A.5-2013-2013-0114 projekt keretében KÉSZÍTETTE: MEGAKOM STRATÉGIAI TANÁCSADÓ IRODA

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV zárófoglalkozásáról

JEGYZŐKÖNYV zárófoglalkozásáról JEGYZŐKÖNYV zárófoglalkozásáról óvodapedagógus hallgató neve: Neptun kódja:.. A zárófoglalkozás időpontja:... helye:..... A fejlesztési terület:. téma:... A téma előzménye:.. A zárófoglalkozásra vonatkozó

Részletesebben

A képzési program kiértékelése

A képzési program kiértékelése A képzési program kiértékelése Elhelyezési és krízisintervenciós központokban tevékenykedő ifjúsági dolgozók interdiszciplináris kompetencia fejlesztése Szervező ID: Tisztelt szervező! A jelen kérdőív

Részletesebben

Radnóti nyomában című szakmai tanulmányi kirándulás Diákok értékelése

Radnóti nyomában című szakmai tanulmányi kirándulás Diákok értékelése Radnóti nyomában című szakmai tanulmányi kirándulás Diákok értékelése A részt vevők száma: 16 fő Válaszadók száma: 16 fő 1) Milyen célt szolgált? (Az első választás szerint!) a) Szakmai út / tanulmányi

Részletesebben

Alulteljesítők felismerése a KATT kérdőív segítségével. Taskó Tünde Anna

Alulteljesítők felismerése a KATT kérdőív segítségével. Taskó Tünde Anna Alulteljesítők felismerése a KATT kérdőív segítségével Taskó Tünde Anna Tartalom Előzmények Az alulteljesítés fogalma A metakogníció fogalma A metakogníció és tanulás A KATT kérdőív bemutatása Az alulteljesítés

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS JELENTKEZÉSI LAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS JELENTKEZÉSI LAP 1.) A pályázat teljes címe: Trénerképző, tréner továbbképző tanfolyam: Képzők képzése»train the trainer program«2.) A pályázat kiírója és a képzési program jogtulajdonosa:

Részletesebben

Köszöntjük vendégeinket!

Köszöntjük vendégeinket! Köszöntjük vendégeinket! Tájékoztató az Óvoda-iskola átmenetet segítő program indításáról Mohács, 2013. október 16 TÁMOP 3.1.6-11/2 2011-003 Tanuljunk együtt! - Tanuljunk egymástól! A sajátos nevelési

Részletesebben

INTÉZMÉNYI ÖNÉRTÉKELÉS SZAKMAI TEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSA FEBRUÁR 25.

INTÉZMÉNYI ÖNÉRTÉKELÉS SZAKMAI TEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSA FEBRUÁR 25. INTÉZMÉNYI ÖNÉRTÉKELÉS SZAKMAI TEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSA 2019. FEBRUÁR 25. Bajnokné Vincze Orsolya Református Pedagógiai Intézet Pedagógiai előadó OKLEVELEK ELTE Tanító és Óvóképző Főiskolai Kar (Budapest,

Részletesebben

Ething (Scratchmeccs 1. helyezett)

Ething (Scratchmeccs 1. helyezett) Ething (Scratchmeccs 1. helyezett) Önfeledt játékélmény világosak, elérhetőek és fejlődésre, további munkára sarkallnak. Összetett A program által felvetett probléma komolyabb gondolkodást, tervezést igényel

Részletesebben