AZ ÚJ JEEP GRAND CHEROKEE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ÚJ JEEP GRAND CHEROKEE"

Átírás

1 AZ ÚJ JEEP GRAND CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak. A Chrysler Group LLC fenntartja magának a jogot, hogy időről-időre, előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsa termékei árát, műszaki tartalmát, felszereltségét, szín- vagy anyagválasztékát, továbbá, hogy módosítsa modelljeit, illetve beszűntesse azok gyártását, amennyiben ezen változtatások a termékfejlesztést szolgálják, illetve design és/vagy marketing szempontból szükségesek. A Jeep a Chrysler Group LLC bejegyzett védjegye. jeep.hu S Printed in Italy Castelli Bolis Poligrafiche (BG)

2 AZ INNOVÁCIÓ A VÉRÉBEN VAN Évmilliók alatt az evolúció mindig a változás irányába terelte az életet földünkön: fejlődj, alkalmazkodj, védd meg magadd és támadj. Az Új Jeep Grand Cherokee-t a természet törvénye ihlette, és az eddigieknél még tetszetősebb vonalvezetéssel, versenyképesebb, és a környezetet jobban óvó teljesítménnyel és technológiával rendelkezik. Folyamatos meglepetésekkel fokozza a vezetés élményét. Csak nézzen rá és azonnal egyértelmű az Új Jeep Grand Cherokee Önnek készült.

3 AZ INNOVÁCIÓ GYÖNYÖRŰ. Az Új Jeep Grand Cherokee minden eleme szemet gyönyörködtető: kövesse vonalvezetését és fedezze fel az eddig nem látott részleteket. Elegáns, mégis agresszív, tetszetős, mégis erőteljes: semmi nem olyan, mint volt nézze meg alaposan az új első- és hátsó lökhárítók formáját, az új Bi-Xenon első fényszórókat LED izzókkal és nappali menetfény funkcióval, valamint az új könnyűfém keréktárcsákat.

4 MINDEN SZÖGBŐL URALJA A TERET. Nem csak első látásra lenyűgöző, hiszen a modell hátsó része új, szélesebb hátsó lámpákkal szerelt, melyek karakteres LED világítást kaptak. A szélesebb hátsó spoiler hozzájárul a jármű jobb aerodinamikájához, az újraformázott hátsó ajtó pedig jobb kilátást biztosít. A szépség agresszivitással is párosulhat: az Új Grand Cherokee olyan stílusos prémium kiegészítőkkel szerelt, mint az új első hűtőmaszk és díszcsík, valamint a nappali menetfény funkcióval ellátott LEDes, nagy intenzitású (HID) fényszórók os keréktárcsa választéka pedig igazán szemrevaló.

5

6 AZ INNOVÁCIÓ A PRESZTIZS KÖVETKEZŐ LÉPCSŐFOKA A díszes szegélyvarrással ellátott prémium Natura Plus fűthető bőrüléseknek, a finom szarvasbőr hatású prémium tetőkárpitnak, valamint az egzotikus faborításnak köszönhetően a kifinomult Új Jeep Grand Cherokee modell még fényűzőbb és hívogatóbb belső térrel rendelkezik, mint valaha. Az Új Jeep Grand Cherokee kényelme minden verzió esetében meghaladja elvárásait.

7 ÉRTÉKES EVOLÚCIÓ. A Jeep márka kiválóság és tökéletesség iránti elkötelezettsége minden részletre kiterjed, így lesz minden egyes része igazán értékes: elég egy pillantást vetni a díszes szegélyvarrással készült új Natura Plus bőrülésekre, a CommandView napfénytetőre, az új bőr-, illetve fabetéttel díszített szervokormányra, és a színek által vezérelt műszeregységre.

8

9 AZ INNOVÁCIÓ EGY NAGY VÁLTÁS. A fejlődés hatékonyságot és felelősséget is jelent. Új 8-fokozatú automata sebességváltójának köszönhetően az Új Jeep Grand Cherokee új vezetési élményt kínál: finomabb és gyorsabb váltást, jobb gyorsulási hatékonyságot, és mindezt az üzemanyag-fogyasztás és a CO 2 -kibocsátás csökkenése mellett. A teljesen elektronikus automataváltó on-the-fly (működés közbeni) váltási sémával és a kormánykerékre szerelt váltófülek használatával lehetséges manuális váltási opcióval is rendelkezik.

10 AZ INNOVÁCIÓ MAGASRA EMELI A LÉCET A HATÉKONYSÁG ELŐTT. 6.4L V8 HEMI Az Új Jeep Grand Cherokee SRT erőforrása a 6.4 literes HEMI Az igazi evolúció nagyobb hatékonyságot és finoman vezérelt vezetési élményt jelent. Az összes motorváltozat tartalmazza a 8-fokozatú automata sebességváltót. ÚJ 3.0L V6 MULTIJET II DÍZELMOTOR Az Új Jeep Grand Cherokee 3.0 Multijet II dízelmotorja pont annyi erővel rendelkezik, amire szüksége lehet terepen, vontatáskor, vagy egyszerűen csak utazás közben. 250 Le teljesítménnyel és 570 Nm maximális nyomatékkal ez az erőgép hatalmas vonóerővel rendelkezik. A második generációs Multijet II Common- Rail fejlett befecskendezési technológiája finom és csendes futást biztosít utazás, vagy vontatás közben. E 3.0 literes erőforrásnak alternatív verziója is létezik, mely 190 Le teljesítményt ad le ford./percen, forgatónyomatéka pedig 440 Nm az ford./ perces tartományban. 3.6L V6 PENTASTAR A Pentastar motor jobb teljesítmény, és 5%-al alacsonyabb CO 2 -kibocsátás érték előállítására képes, mint elődje. 286 Le teljesítményt ad le fordulat/ percen, míg forgatónyomatéka 347 Nm fordulat/ percen. 5.7L V8 HEMI MDS VVT 352 Le teljesítmény leadására képes 520 Nm nyomaték mellett. Az 5.7 literes motor Fuel Saver (üzemanyagtakarékos) technológiával észrevétlenül vált 4 hengeres üzemmódból - amikor kevesebb erőre van szükség 8 hengeres üzemmódra amikor több erőre van szükség. Ez a technológia optimalizálja az üzemanyag gazdaságos felhasználását, amikor nem működteti mind a 8 hengert, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a jármű teljesítményével, vagy terepképességével kapcsolatban. V8 motor, mely üzemanyag-takarékos Fuel Saver technológiával szerelt. Ez az erőteljes motor 468 Le teljesítmény és 624 Nm nyomaték előállításával biztosítja a Grand Cherokee SRT kategóriája mércéjeként szolgáló csúcsteljesítményét, melynek eredményeképpen a jármű 5 mp alatt gyorsul km/h-ra, végsebessége pedig 257 km/h. ECO ÜZEMMÓD Ez az új funkció folyamatosan azon dolgozik, hogy maximalizálja az üzemanyag gazdaságos felhasználását, úgy, hogy automatikusan változtatja a 8-fokozatú váltómű sebességváltási programját és a nyomatékváltó működését a hatékonyabb működés érdekében. A műszerfali Multi- View kijelző pontos, kilométerenkénti információt ad az Eco üzemmód aktuális hatékonyságáról.

11

12 AZ INNOVÁCIÓ ELKÖTELEZETT A NAGYSÁG IRÁNT Az Új Jeep Grand Cherokee 4x4-es terepképessége különleges szintre ért, melynek alapja, hogy minden egyes Jeep modell hajtásrendszerében ott a veleszületett terepjáró DNS. Nincs ennél jobb megoldás arra, hogy biztonságban vezessen komoly időjárási és terepkörülmények kihívásai között. Mindezt a Quadra-Trac II, vagy Quadra-Drive II összkerékhajtás rendszerek segítségével tudja megvalósítani. Ugyancsak számíthat a Selec-Terrain járművezérlő és a Quadra-Lift légrugórendszerek segítségére, melyek célja az optimális terepteljesítmény elérése.

13 Erőteljes tapadást biztosít bármely útfelületen. Öt választható SELEC-TERRAIN JÁRMŰVEZÉRLÉSI RENDSZER. üzemmódjával, melyek közé tartozik az egyszerűen kezelhető Auto üzemmód, a Selec-Terrain járművezérlési rendszer a legmagasabb szintű vezetési biztonságot nyújtja, hiszen 12 különböző jármű vezérlési rendszert koordinál egyszerre. Ezek közé tartozik a fojtószelep-vezérlés, a fokozatváltás-vezérlés az osztómű-vezérlés, valamint a kipörgésgátló és az elektronikus menetstabilizátor vezérlése. Minden üzemmódban ideális teljesítményt nyújt: válasszon a Sand (Homok), Mud (Sár), Auto, Snow (Hó), vagy Rock (Szikla) üzemmódok közül. Auto üzemmódban a Selec-Terrain rendszer végzi az összes munkát, úgy, hogy az aktuális terepviszonyokhoz automatikusan állítja be a gépkocsi dinamikus változóit.

14 QUADRA-LIFT ZÁRT LÉGRUGÓRENDSZER. OFF-ROAD MM PARKOLÁS - AERO OFF-ROAD MM NORMÁL MAGASSÁG (NRH) AERO -15 MM + OFF-ROAD 1 + OFF-ROAD 2 PARKOLÁS -40,6 MM A rendszer lehetővé teszi, hogy a vezető egy gombnyomással akár 287 mm hasmagasságig emelje Jeep Grand Cherokee-ját magasan a kövek és hóbuckák fölé, vagy lejjebb engedje a jármű szintjét 40.6 mm-el a könnyebb ki- és beszállás, rakodás érdekében.

15

16 AZ INNOVÁCIÓ KÜLÖNLEGES ELVÁRÁSOKHOZ VEZET. Az Új Jeep Grand Cherokee még magasabb szintenre helyezi a vezető két érzékszervéhez, a látáshoz és a halláshoz köthető élményt. Így lehetséges az, hogy az evolúció mindig újabb és újabb érdekességek felfedezését teszi lehetővé, tovább növelve a vezetési élményt is.

17 SZEMÉLYRE SZABOTT MŰSZERFALI KIJELZŐ. A legmodernebb TFT technológiával készült új és személyre szabható 7 colos kijelző szériafelszereltség minden verzión, és lehetővé teszi, hogy személyes beállításait és a grafikai megjelenéseket egyénileg kialakítsa. Részletes információ nyerhető pl. a menetteljesítményről, a navigációs rendszerről, a Selec-Terrain, a Quadra- Lift és további más rendszerekről, melyek adatai integráltak és egyaránt leolvashatóak a modern, színes kijelzőről.

18 AZ INNOVÁCIÓ MINDIG INTERAKTÍV. A fedélzeti technológia tovább fejlődött: minden ellenőrzés alatt van a 8.4 -os kijelző segítségével. A UCONNECT RENDSZER MOST MÉG FEJLETTEBB Az új, frissített Uconnect rendszer tekintélyes méretű 8.4 -os érintőképernyővel, valamint számos kezelőgombbal rendelkezik, melyekkel minden funkció elérhető, beleértve a klíma és a rádió kezelőszerveit is. A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi az audio lejátszást, valamint a hangvezérlést. A rendszer tartalmazza továbbá az USB csatlakozót, az SD-kártya olvasót, DAB rádiót és prémium, 3D grafikával ellátott navigációs rendszert. KLIMAVEZÉRLÉS UCONNECT -EN KERESZTÜL Tegye kényelmessé az utazást, használja a klímavezérlő kezelőszerveit a 8.4 -os érintőképernyőn keresztül, melyet hangvezérléssel működtethet, anélkül, hogy kezeit elvenné a kormányról.

19 ALPINE PRÉMIUM AUDIO RENDSZER Az Alpine Surround Sound System szériafelszereltség a Limited és Overland verziókon. Ez a prémium audio rendszer egy nagyteljesítményű, 12-csatornás, 506 wattos erősítőt tartalmaz, 9 hangszórót és egy mélynyomót működtetve, melyek mind az utasfülke stratégiailag optimális pontjain kerültek elhelyezésre. BLU-RAY ÜLÉSBE INTEGRÁLT VIDEO RENDSZER A hátsó ülésen utazók szórakoztatására két nagyfelbontású 9 -os VGA képernyőt integráltak az első ülések háttámlájába, melyek opcionálisan rendelhetők. A rendszer képes a hagyományos DVD-k, valamint Blu-Ray lemezek lejátszására, ezenkívül független HDMI és RCA bemeneteket HARMAN KARDON PRÉMIUM AUDIO RENDSZER Az audio rendszerek minőségére és kifinomultságára helyezett hangsúlyt bizonyítja az a prémium rendszer, mely alapfelszereltség az Új Jeep Grand Cherokee Summit és SRT verzióin. Ez a nagyteljesítményű rendszer 19 GreenEdge hangszórót fog munkára mélynyomókkal és 825 wattos erősítővel, mely a legmagasabb szintű hangzást elváró audofilek igényeit is maximálisan kielégíti. Kilenc 25-mm-es GreenEdge nagyteljesítményű magashangszóró Öt 90-mm-es GreenEdge nagyteljesítményű középhangszóró Két 160-mm-es GreenEdge nagyteljesítményű középnyomó Két 6x9 colos (228 mm) nagyteljesítményű mélynyomó Egy 10 colos (254 mm) nagyteljesítményű mélynyomó tartalmaznak lejátszására.

20

21 AZ INNOVÁCIÓNAK VÉDETT KÖRNYEZETRE VAN SZÜKSÉGE. Az innováció nyugodt vezetést kell biztosítson, ezért az Új Jeep Grand Cherokee-t úgy tervezték és alkották meg, hogy minden körülmények között az elvárásoknak megfelelően teljesítsen: érezze megerősített szerkezeti felépítésének erejét, haladjon előre bátran megnövekedett önbizalommal.

22 RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉSRE FIGYELMEZTETŐ RENDSZER ÜTKÖZÉS ENYHÍTÉSSEL Ez a rendszer radarérzékelők segítségével ellenőrzi, hogy a jármű túlságosan gyorsan közelít-e az előtte haladó gépkocsihoz, és szükség esetén jelez a vezetőnek, hogy az elkerülje az ütközést. A rendszer most még fejlettebb, hiszen tartalmazza az automatikusan működésbe lépő aktív fékasszisztenst (ABA), mely szükség esetén növeli a fékerőt, hogy az ütközés elkerülhető, illetve enyhíthető legyen. BIZTONSÁGI LÉGZSÁK RENDSZER Biztonságérzete teljessé válik az Új Jeep Grand Cherokee teljeskörű légzsák rendszerével. A gépkocsi teljes hosszában elhelyezkedő oldallégzsákok, ülésbe épített, mellkast védő légzsákok, vezetőoldali térdlégzsák és fejlett többfokozatú első légzsákok működnek együtt a teljeskörű védelem érdekében. ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ACC) Nem kell találgatnia az autópályán, hogy vajon mekkora lehet a biztonságos távolság az Ön előtt haladó jármű és az Ön kocsija között. Az ACC funkció automatikusan szabályozza az utazósebességet, hogy fenntartsa az előre beállított távolságot Grand Cherokee-ja és az Ön előtt haladó jármű között. VONTATMÁNY STABILIZÁTOR (TSC) Az úton keresztbe fújó szelek, vagy a forgalom nem jelenthet veszélyt Önre, vagy vontatmányára. Az ESC részeként a TSC segít, hogy vontatott értékeit biztonságosan az úton tartsa. SELEC-SPEED FUNKCIÓ A kalandvágy természetes tulajdonsága azoknak, akik a Jeep márka terepképességének világában élnek. Ebben a világban a hegy csúcsának meghódítása született jognak számít. A meredek emelkedőkön való finom navigáció azonban hatalmas kihívás. Dolgoztassa meg összkerékhajtású Grand Cherokee-jának a Selec- Terrain rendszer részeként működő Selec-Speed funkcióját, és máris nagyobb biztonsággal haladhat felfelé és lefelé a hegyen. Ez a rendszer a hegymenet és lejtmenet asszisztens összes tudását ötvözi egyetlen, hihetetlenül hatékony rendszerben. ESŐÉRZÉKELŐS ABLAKTÖRLŐK ÉS FÉKSZÁRÍTÁS A viharfelhők nem gyakorolnak komoly hatást mindennapi útjaira. Az első esőcseppekre aktiválódnak az ablaktörlők, vizes úton pedig az intelligens fékrendszer szárazon tartja a féktárcsákat. ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓK NAPPALI MENETFÉNY FUNKCIÓVAL (DRL) A kormánykerék elfordulását követve a fényszórók megvilágítják az Ön előtt fekvő útszakaszt. A kanyarkövető, adaptív fényszórók megmutatják azt, ami eddig rejtve volt. A fényszóró-mosó berendezés minden szennyeződéstől megtisztítja a lámpatesteket. A szériafelszereltség részeként jellegzetes LED izzók biztosítják a kivételes láthatóságot nappal is. ELEKTRONIKUS BORULÁSGÁTLÓ RENDSZER (ERM) Az elektronikus stabilitásvezérlés (ESC) részeként az ERM rendszer az ESC érzékelőit használja egy potenciálisan veszélyes helyzet megelőzése érdekében. Ha rosszra fordulnának a dolgok az ERM azonnal közbelép és segít a jármű stabilitásának és kontrolljának visszaállításában. HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER ÉS HÁTSÓ RÁFUTÁS ÉRZÉKELŐ Ezek az érzékeny rendszerek folyamatosan figyelik a holttereket és a távolságot az Ön és más vezetők járművei között. Amikor a rendszer oldalról, vagy hátulról érkező járművet észlel a holttérben, felvillanó ikonokkal jelez az oldalsó visszapillantó tükrökben, vagy figyelmeztető hangjelzést ad. SENTRY KEY MOTORINDÍTÁS-GÁTLÓ RENDSZER Ez az egyedi, integrált kulcskód csak és kizárólag az Ön gépkocsijához illik, így Új Jeep Grand Cherokee -ja mindig biztonságban van. PARKVIEW PARKOLÁSSEGÍTŐ KAMERA Tolasson elegánsan. Ez a rendszer a képernyőn, vagy hangjelzésen keresztül hívja fel a figyelmét az előzetesen nem látható tárgyakra, hogy Ön időben reagálhasson azokra. PARKSENSE ELSŐ- ÉS HÁTSÓ PARKOLÁSSEGÍTŐ RENDSZEREK Az Új Jeep Grand Cherokee első parkolássegítő rendszere úgy segít a parkolásban, hogy felderíti a gépkocsi előtt lévő tárgyakat és hangjelzéssel figyelmeztet, ha a jármű túlságosan közel ért az adott tárgyhoz. Oldalsó, vagy hátsó holttér érzékelésekor kivilágított ikonok jelennek meg az oldalsó visszapillantó tükrökben, illetve hangjelzés hallatszik.

23 AZ INNOVÁCIÓ SZÁMOS ÚTON JÁRHAT. Szabadság az, amikor kompromisszumok nélkül érjük el vágyainkat. Éppen ezért az Új Jeep Grand Cherokee modellválasztéka most még teljesebb, és kész arra, hogy egy gyakorlott és elvárásokkal rendelkező gépkocsivezető bármely vágyát és elképzelését kielégítse.

24 GRAND CHEROKEE LAREDO. EGY FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY. Az innováció a szériafelszereltség része: ezért lehetséges, hogy a Laredo kivitel az összes olyan technológiát és teljesítményt magában hordozza, mely elvárásként felmerülhet egy felső-kategóriás SUV esetében. Az Új Jeep Grand Cherokee Laredo külseje a karosszéria színére fényezett oldalsó visszapillantó tükrökről és ajtókilincsekről ismerhető fel. A hűtőmaszk króm díszítést kapott, míg a hátsó rész a jellegzetes Jeep hátsó lámpa design-al büszkélkedhet. A Laredo kivitel széria, 5-duplaküllős, szatén króm bevonattal ellátott 18 -os alumínium keréktárcsákon fut.

25 GRAND CHEROKEE LAREDO. SZÉRIAFELSZERELTSÉG SZÍNEK 8-fokozatú automata sebességváltó 18 -os fényes alumínium keréktárcsák Bi-Xenon HID fényszórók LED nappali menetfény funkcióval 8-irányban állítható elektromos vezetőülés és 6-irányban állítható elektromos utasülés Kulcsnélküli enter-n-go rendszer Gumiabroncs-nyomás ellenőrző rendszer Automata fényszórók és esőérzékelő Fényre automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör és elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök Uconnect 8,4 -os érintőképernyős DAB rádió Bluetooth funkcióval és hangvezérléssel Ragyogó fehér Igaz kék Feketeerdő zöld Sötét acél KERÉKTÁRCSÁK 18 -os 5-duplaküllős keréktárcsák szatén króm lakkbevonattal Ezüstmetál Gránit kristály Fényes fekete MOROCCO SZÖVETKÁRPIT

26 GRAND CHEROKEE LIMITED. A KIVÁLÓSÁG IRÁNTI SZENVEDÉLY CÉLBA TALÁL. Az innováció iránti szakadatlan vágy egyre magasabbra emeli az elvárásokat: a Limited verzió finom kidolgozottsága párosul mindazokkal a lényegi elemekkel, melyekre egy vezetőnek csak szüksége lehet. Luxus kivitelű bőrülések biztosítják a kényelmet, és bárhová bátran elindulhat a Selec-Terrain járművezérlési rendszerrel, valamint a lejtmenet vezérléssel ellátott Quadra-Trac II 4WD összkerékhajtás rendszerek segítségével, melyek így igencsak megnövelik a potenciális célállomások számát. A Limited verzió fényes ajtókilincsekkel, dupla kipufogókkal, valamint elsőés hátsó krómbetétekkel ellátott díszcsíkkal rendelkezik.

27 GRAND CHEROKEE LIMITED. SZÉRIAFELSZERELTSÉG SZÍNEK A LAREDO FELSZERELTSÉGÉN TÚL: Fűthető ülések (1. és 2. sor) Bőrülések Memória csomag (rádió, vezetőülés, külső tükrök) Első- és hátsó parkolás érzékelő ParkView hátsó parkolássegítő kamera dinamikus távolságjelzéssel Elektromosan nyitható hátsó ajtó Ragyogó fehér Kasmír Sötét meggypiros KERÉKTÁRCSÁK 18 -os 5-duplaküllős keréktárcsák szatén króm lakkbevonattal 20 -os 5-küllős alumínium keréktárcsák (opció, az Off-Road csomag része) Igaz kék Feketeerdő zöld Sötét acél CAPRI BŐRKÁRPIT MOROCCO FEKETE CAPRI BŐRKÁRPIT NEW ZEALAND BÉZS Ezüstmetál Gránit kristály Fényes fekete

28 GRAND CHEROKEE OVERLAND. MINDEN KÉPZELETET FELÜLMÚL. Az innováció nem ragad le az alapoknál: az Overland kivitel nagyszerű 4x4-es terepképességgel, csodálatos kidolgozottsággal és csúcs-kategóriás technológiával rendelkezik. Ma az Overland olyan megújult értékekkel bír, melyek a kényelem és luxus új magasságaiba emelik ezt a kivitelt. Széria- és rendelhető felszereltségek hosszú listája különböztetik meg újra és újra az Overland nevet.

29 GRAND CHEROKEE OVERLAND. SZÉRIAFELSZERELTSÉG A LIMITED FELSZERELTSÉGÉN TÚL: SZÍNEK 20 -os fényes alumínium keréktárcsák Adaptív Sebességtartó Automatika, FCW ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszerrel és holttér figyelő rendszerrel Két paneles panoráma napfénytető Bőrborítású műszerfal Nappa bőrkárpit és szellőző első ülések Quadra-Lift légrugórendszer Quadra Drive II 4WD összkerékhajtás rendszer Uconnect navigációs rendszer 8.4 os érintőképernyővel, DAB rádióval Ragyogó fehér Kasmír Sötét meggypiros KERÉKTÁRCSÁK 20 -os 5-küllős fényes alumínium keréktárcsák Igaz kék Feketeerdő zöld Sötét acél NAPPA BŐRKÁRPIT MOROCCO FEKETE NAPPA BŐRKÁRPIT VESUVIO JEEP BARNA/ INDIGO KÉK NAPPA BŐRKÁRPIT NEPAL BÉZS Ezüstmetál Gránit kristály Fényes fekete

30 GRAND CHEROKEE SUMMIT. PRESZTÍZS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. A valódi újítók mindig a csúcsra törnek: a Summit a legteljesebben felszerelt verzió, mely a Jeep élmény legjavát tartalmazza. Prémium státuszát első osztályú élmények biztosításával érdemelte ki. Gazdag és hívogató felszereltségek széles választékát kínálja. A Summit kivitel méltán az exkluzivitás mércéje.

31 GRAND CHEROKEE SUMMIT. SZÉRIAFELSZERELTSÉG AZ OVERLAND FELSZERELTSÉGÉN TÚL: 20 os 5-duplaküllős fényes keréktárcsák szatén lakkbevonattal Adaptív Bi-Xenon HID fényszórók Harman Kardon rendszer 19-hangszóróval, mélynyomókkal és 825 W-os erősítővel Natura Plus bőrülések Szarvasbőr hatású prémium tetőkárpit SZÍNEK Ragyogó fehér Kasmír Sötét meggypiros KERÉKTÁRCSÁK 20 -os 5-duplaküllős fényes keréktárcsák szatén lakkbevonattal Gránit kristály Fényes fekete Sötét aranybarna NATURA PLUS BŐRKÁRPIT MOROCCO FEKETE NATURA PLUS BŐRKÁRPIT GRAND CANYON BARNA

32 GRAND CHEROKEE SRT. A TELJESÍTMÉNY EVOLÚCIÓJA. A 2014-es Grand Cherokee SRT az SUV-k királyához méltón minden elvárást túlteljesít. Teljesítmény, luxus, funkcionalitás és stílus. Az Új Grand Cherokee SRT újdonsága az a nyolcfokozatú váltómű, mely teljesen automata üzemmódban, vagy a kormánykeréken található újratervezett váltófülek használatával, manuális módon továbbítja a 6.4 literes HEMI motor erejét a hajtott kerekekhez. Az új szerkezeti kialakítás révén a sebességváltás gyorsasága javult, ráadásul az egymáshoz közelebb elhelyezkedő váltóáttételeknek köszönhetően a HEMI V8-as motor még tovább képes legoptimálisabb teljesítmény-tartományában dolgozni. Az Új Jeep Grand Cherokee SRT piaci bevezetésével Ön a valaha létezett legjobban kezelhető Jeep modellhez jut, mely akár 0.9 g oldalgyorsulás elérésére képes a kicsúszás teszten, és mindössze 35m alatt fékez km/h-ra. És ez még csak a kezdet. A Selec-Track rendszerrel öt dinamikus üzemmód közül választhat, az Auto üzemmódtól kezdve a Sport és a Track üzemmódokig. Ez utóbbi esetében a HEMI motor nyomatékának 70%-a a hátsó kerekekre irányul, mely így tovább fokozza a terepvezetés élményét.

33 GRAND CHEROKEE SRT. SZÉRIAFELSZERELTSÉG AZ OVERLAND FELSZERELTSÉGÉN TÚL: 6.4L HEMI V8 motor ford./percen 624 Nm 4100 ford./percen Rajtprogram 8-fokozatú automata sebességváltó Pirelli P Zero 295/40 ZR20 gumiabroncsok SZÍNEK Ragyogó fehér Redline piros Sötét meggypiros KERÉKTÁRCSÁK 20 -os Black Vapor Chrome könnyűfém keréktárcsák 20 -os Goliath polírozott könnyűfém keréktárcsák Gránit kristály NAPPA BŐRKÁRPIT PERFORÁLT HASÍTOTTBŐRREL FEKETE LAGUNA BŐRKÁRPIT SEPIA BARNA Ezüstmetál Sötét acél Fényes fekete

34 FELSZERELTSÉG KÜLSŐ MEGJELENÉS 18 -os, 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 265/60 R18 S S 20 -os, 5 küllős, Mineral szürke betétes színű könnyűfém keréktárcsák, 265/50 R20 AWT S 20 -os, 5 küllős Goliath könnyűfém keréktárcsák,295/45 ZR 20 Pirelli P-Zero defekttűrő gumiabroncsokkal O 20 -os, 5 duplaküllős, krómozott könnyűfém keréktárcsák, 265/50 R20 S 20 -os, 5 duplaküllős, sötétített króm könnyűfém keréktárcsák,295/45 ZR 20 Pirelli P-Zero defekttűrő gumikkal S Motorháztető levegőbeömlő nyílásokkal S Sötétített üvegek a B oszloptól O S S S Krómozott, dupla kipufogó S S S S Krómozott, szögletes, dupla kipufogó S Fekete, dupla kipufogó S Bi-xenon fényszórók LED-es nappali fénnyel S S S S S Kanyarkövető Bi-xenon fényszórók S S Automatikus távolsági fény AFF S S S LED-es hátsó lámpák S S S S S Első lökhárító alsó rész króm díszcsíkkal S Első lökhárító alsó rész fényezett, króm díszcsíkkal S S Első lökhárító alsó rész fényezett, fényes fekete díszcsíkkal S Fényezett első hűtőrács króm betétekkel S S S S Fényes fekete első hűtőrács S Ezüst színű tetőléc S S S S Króm kilincsek S S S Fényezett kilincsek S S Első lökhárító alsó rész sötétszürke betéttel S Elektromosan nyitható és zárható csomagtérajtó S S S S Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör S S S S S Automatikusan sötétedő külső visszapillantó tükrök kilépőfénnyel és integrált indexszel S S S S Karosszéria színére fényezett cápaantenna S S S S S CommandView kétrészes üvegtető (első rész elektromosan nyitható) árnyékolóval O S S S LAREDO LIMITED OVERLAND SUMMIT SRT BELSŐ Kétzónás automata klímaberendezés S S S S S Memória funkció a vezetőüléshez és külső tükrökhöz S S S S Műszerfal felső része, ajtókárpit, kartámasz bőr bevonattal S S S Sportpedálok és karbon betétek S Velúr tetőkárpit S Fűthető első- hátsó ülések AWT S S S S 8 irányban elektromosan állítható első ülések S S S S Szellőztethető első ülések S S S Bőrkárpit S S S S Nappa bőrkárpit S Nappa- hasítottbőr kárpitozás S Natura Plus bőrkárpit S Fűthető kormánykerék S S S S Bőrborítású 3 köllős kormány váltófülekkel S S Fa/bőrborítású 3 köllős kormány váltófülekkel S S Perforált bőr sportkormány váltófülekkel S BIZTONSÁG ABS, ESC, ERM, TSC S S S S S Adaptív tempomat S S S Többfokozatú első légzsákok S S S S S Vezetőoldali térdlégzsák S S S S S Függönylégzsákok elöl-hátul S S S S S Első oldallégzsákok S S S S S Holttérérzékelő és hátsó keresztirányú ütközésre figyelmeztető rendszer S S S Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer S S S Ködlámpák S S S S S Lejtmenetvezérlő S S S S Visszagurulásgátló S S S S S Aktív első fejtámlák S S S S S ParkSense első- hátsó parkolássegéd S S S S ParkView Tolatókamera dinamikus segédvonalakkal S S S S Esőérzékelő S S S S S Gumiabroncs-nyomás ellenőrző rendszer S S S S S LAREDO LIMITED OVERLAND SUMMIT SRT MOTOROK 3.0 V6 multijet 2 dízelmotor S S S S 3.6 V6 VVT Pentastar benzinmotor S 5.7 V8 Hemi benzinmotor hengerlekapcsolással S S 6.4 V8 Hemi benzinmotor hengerlekapcsolással S ERŐÁTVITEL Rajtprogram S 8 sebességes automata váltó S S S S S ÖSSZKERÉKHAJTÁSI RENDSZER Quadra-Trac II (a Overland-nél csak a 3.6 V6-nál) S S S Quadra-Drive II részlegesen önzáró differenciálművel (3.0 V6 és 5.7 V8) AWY AWY S S Quadra-Trac, automatikusan kapcsolódó S Selec-Terrain üzemmód választó S S S S Selec-Track üzemmód választó S Quadra-Lift légrugórendszer (Quadra Drive II összkerékhajtással) S S AUDIO ÉS TELEMATIKA Fedélzeti számítógép versenyadatokkal S S S S S Érintőképernyős navigációs rendszer 3D nézettel O O S S S 7 -os folyadékkristályos kijelző a műszercsoportban S S S S S Harman Kardon audiorendszer 19 hangszóróval és 825W-os erősítővel S S Uconnect audiorendszer 8,4 -os érintőképernyővel, DAB rádióval, USB és AUX csatlakozóval, SD kártyaolvasóval S S S S S Uconnect bluetooth-os telefonkihangosító S S S S S Audiorendszer 9 hangszóróval és mélynyomóval, 506W-os erősítővel S S EXTRAFELSZERELTSÉG ÉS CSOMAGOK Performance Handling csomag (ABS nagy teljesítményű féktárcsákkal, sport felfüggesztés, 20 -os könnyűfém keréktárcsák 265/50R20 gumiabroncsokkal) (3.0 V6 és 5.7 O S S V8) Hátsó videorendszer DVD/Blue-ray lejátszóval és 2 monitorral O O O O Off Road csomag (18 -os könnyűfém kerekek, Quadra-Drive II összkerékhajtás, alvázvédelem, lejt- és hegymenet vezérlés) O O S = széria O = opció = nem elérhető AWT = Performance Handling csomagban AWY=Off-road csomagban AFF = Luxus csomagban LAREDO LIMITED OVERLAND SUMMIT SRT

35 MŰSZAKI ADATOK GRAND CHEROKEE 3.0L V6 MULTIJET II GRAND CHEROKEE 3.6L V6 VVT GRAND CHEROKEE 5.7L V8 MDS VVT GRAND CHEROKEE 6.4L V8 HEMI MDS Üzemanyag Dízel Benzin Benzin Benzin Lökettérfogat (cm 3 ) Hengerek száma, elrendezése V6 V6 V8 V8 Max. teljesítmény LE 1/min / Max. nyomaték 1/min / Üzemanyagellátás Common Rail közvetlen üzemanyagbefecskendezés MultiJet II rendszer Elektronikus, hengerenkénti befecskendezés Elektronikus, hengerenkénti befecskendezés Elektronikus, hengerenkénti befecskendezés, visszafolyóág nélkül automatikus hengerlekapcsolás Kompresszióviszony 15,5 : 1 10,2 : 1 10,5 : 1 10,9 : 1 Sebességváltó 8 sebességes automata 8 sebességes automata 8 sebességes automata 8 sebességes automata Környezetvédelmi norma Euro 5+ Euro 6 Euro 6 Euro 6 CO 2 emisszió (g/km) / 225 s E Városi fogyasztás (l/100 km) 9,3 14,3 / 18,9 s E85 19,6 20,7 Országúti fogyasztás (l/100 km) 6,5 8,2 / 10,8 s E85 9,2 10,1 Kombinált fogyasztás (l/100 km) 7,5 10,4 13,0 14 Vontatható tömeg (kg) / Summit / 2949 Summit Hossz (mm) / Summit / 4875 Summit Szélesség (mm) Magasság (mm) / (Summit, Overland) Saját tömeg (kg) Tengelytáv (mm) Első terepszög 26,3-35,8 Quadra-Lift Off-Road 2 állásban, első spoiler 26,3-35,8 Quadra-Lift Off-Road 2 állásban, első spoiler 26,3-35,8 Quadra-Lift Off-Road 2 állásban, első spoiler nélkül első spoiler nélkül nélkül első spoiler nélkül nélkül első spoiler nélkül 18,4 Hátsó terepszög Rámpaszög 26,5-29,5 Quadra-Lift Off-Road 2 állásban, első spoiler nélkül első spoiler nélkül 18,8-23,5 Quadra-Lift Off-Road 2 állásban, első spoiler nélkül első spoiler nélkül 26,5-29,5 Quadra-Lift Off-Road 2 állásban, első spoiler nélkül első spoiler nélkül 18,8-23,5 Quadra-Lift Off-Road 2 állásban, első spoiler nélkül első spoiler nélkül 26,5-29,5 Quadra-Lift Off-Road 2 állásban, első spoiler nélkül első spoiler nélkül 18,8-23,5 Quadra-Lift Off-Road 2 állásban, első spoiler nélkül első spoiler nélkül Gyorsulás (0-100 km/h) (mp) 8,2 / 10,2 8,3 7,3 5 Max. sebesség (km/h) 202 / Üzemanyagtank (l) 93,5 93,5 93,5 93,5 21,9 17,8

36 MŰSZAKI ADATOK ZF 8 fokozatú váltómű Váltóáttételek 1. 4, , , , , , , ,67 Hátramenet: 3,29 Belső méretek (MM) Első- hátsó ülőhelyek: 2 / 3 Fejtér elöl/hátul: 966 / 961 Lábtér elöl/hátul: / 981 Szélesség vállmagasságban elöl/hátul: / Szélesség csípőmagasságban elöl/hátul: / Hátsó térdhely: 110 CSOMAGTÉR (L) Hátsó ülések alaphelyzetben: 782 Hátsó ülések lehajtva: Karosszéria Acél alváz Első felfüggesztés Független, kettős lengőkaros, tekercsrugó vagy légrugó, kétcsöves gázos lengéscsillapítók, kanyarstabilizátor Hátsó felfüggesztés Független multi-link, tekercsrugó vagy Nivomat légrugók kétcsöves lengéscsillapítókkal, alumínium lengőkar, kanyarstabilizátor SRT felfüggesztés Első: Független, kettős lengőkaros, tekercsrugók, Bilstein adaptív lengéscsillapítók, kanyarstabilizátor Hátsó: Független multi-link, tekercsrugók, Bilstein adaptív lengéscsillapítók, kanyarstabilizátor Kerekek és gumik Laredo: 18x8 (gumiméret 265/60R18) Limited: 18x8 (gumiméret 265/60R18) opcionális 20x8 (gumiméret 265/50R20) Overland: 20x8 (gumiméret 265/50R20) Summit: 20x8 (gumiméret 265/50R20) SRT: 20x10 (gumiméret P295/45ZR20) Fékek Első: belső hűtésű tárcsafék 350x32 mm (380x34 SRT ) Hátsó: belső hűtésű tárcsafék 330x22 mm (350x28 SRT ) Brembo High-Performance fékek az SRT -nél Hajtás Quadra-Drive II összkerékhajtás: felező, automatikus nyomatékelosztás (48% előre/52% hátra), részlegesen önzáró hátsó differnciálmű (ELSD) és első elektronikus differenciálzár (BTCS) Quadra-Trac II összkerékhajtás: felező, automatikus nyomatékelosztás (48% előre/52% hátra), elektronikus első és hátsó differenciálzár (BTCS) Quadra-Trac Active automatikus összkerékhajtás: automatikus nyomatékelosztás (40% előre/60% hátra AUTO módban), részlegesen önzáró hátsó differnciálmű (ELSD) és első elektronikus differenciálzár (BTCS) Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A termékillusztrációk és műszaki adatok tájékoztató jellegűek. A Chrysler Group LLC fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés, vagy figyelmeztetés nélkül időről-időre változtasson az árak, a felszereltségi listák, a műszaki adatok, a színek, az anyagok, és általánosságban a modellek kivitelén, vagy akár meg is szűntesse azokat, amennyiben azt termékfejlesztési, vagy tervezési és/ vagy kereskedelmi szempontból szükségesnek véli. A katalógusban közölt képek tájékoztató jellegűek. (1) Győzódjön meg arról, hogy mobiltelefonja kompatibilis-e a Uconnect telefonrendszer Bluetooth funkciójával. (2) A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer a jármű orr-részét felügyelő figyelmeztető rendszer, mely nem helyettesíti a sofőr aktív jelenlétét. (3) A 12 éven aluli gyermekeknek mindig a hátsó ülésen, a biztonsági övet becsatolva kell utazniuk. Első ülésen elhelyezendő, fordított pozíciójú gyermekhordozók használata tilos minden olyan járműben, melyekben aktív utasoldali légzsák található. Valamennyi utasnak a biztonsági övek mellkasi és a vállszíját az előírásoknak megfelelően kell használnia. (4) Az adaptív sebességtartó automatika csupán egy, a vezetést támogató funkció, mely nem helyettesíti a sofőr aktív részvételét. A vezetőnek folyamatosan követnie kell a közlekedési helyzetet, mert folyamatosan készen kell állnia, hogy fékezéssel közbeavatkozzon egy esetleges ütközés elkerülése érdekében. (5) A legkifinomultabb rendszer sem véd a fizika törvényei ellen, vagy orvosolja a figyelmetlen vezetést. A teljesítményt korlátozza a gépjármű tapadása, melyet a hó, a jég és egyéb körülmények jelentős mértékben befolyásolnak. Amikor az ESC visszajelző lámpája felvillan a műszerfalon, a gépjárművezetőnek kevesebb gázt kell adnia, és a sebességet, valamint a vezetési stílust a fennálló útviszonyokhoz kell igazítania. Vezessen mindig elővigyázatosan, a körülményeknek megfelelően! Mindig használja a biztonsági övet!

GRAND CHEROKEE. Hengerűrtartalom. Teljesítmény (kw/le) (cm3)

GRAND CHEROKEE. Hengerűrtartalom. Teljesítmény (kw/le) (cm3) GRAND CHEROKEE SINCOM KÓD Modell Váltó Üzemanyag Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény (kw/le) Üzemanyagfogyasztás (l/100km) CO2 kibocsátás (g/km) Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP GRAND CHEROKEE

AZ ÚJ JEEP GRAND CHEROKEE AZ ÚJ JEEP GRAND CHEROKEE AZ INNOVÁCIÓ A VÉRÉBEN VAN. Évmilliók során az élet sokat változott a földön: fejlődj, alkalmazkodj, védekezz és támadj. Az új Jeep Grand Cherokee modellt a természet eme törvénye

Részletesebben

Cherokee. Árlista érvényes: 2014. május 15-től. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Teljesítmény (kw/le) Regisztrációs adó

Cherokee. Árlista érvényes: 2014. május 15-től. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Teljesítmény (kw/le) Regisztrációs adó Kód Modell Üzemanyag Teljesítmény (kw/le) Váltó Meghajtás Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár 603.E70.8 Cherokee 2.0 MJD 140 LE Longitude dízel 103/140 6 sebességes manuális Első kerék 7 728 346 Ft 135

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

A Sport felszereltségi szinten felül

A Sport felszereltségi szinten felül jeep Árlista felszereltség sprt 16 acél keréktárcsák 3,5 cls egyszínű műszeregység ESC és visszagurulásgátló Nappali menetfény Elektrms rögzítőfék Elektrms szervkrmány Távirányítós közpnti zár Manuális

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista Fiat Tipo 5 ajtós 1.4 16V Pop 1.4 T-Jet Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.02B.0 357.02E.0 357.02C.0 357.02D.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95

Részletesebben

JEEP GRAND CHEROKEE PLATINUM LIMITÁLT SZÉRIA

JEEP GRAND CHEROKEE PLATINUM LIMITÁLT SZÉRIA JEEP GRAND CHEROKEE PLATINUM LIMITÁLT SZÉRIA A SZÉPSÉG RAGYOGÁSA. Egyedülállló charm és egyéniség. Mint amikor valaki ragyog, és ez a ragyogás mindent fényessé tesz maga körül. Ez történik minden alkalommal,

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft)

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Voyager Kód Modell Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Dízel 404.O42.3 Voyager 2.8 D 177 LE 2776 130/177 9 444 882

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista Fiat Tipo 5 ajtós 1.4 16V Pop 1.4 T-Jet Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.02B.0 357.02E.0 357.02C.0 357.02D.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista Fiat Tipo Kombi 1.4 16V Pop 1.4 T-Jet Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.04B.0 357.04E.0 357.04C.0 357.04D.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig!

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig! Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár 3 899 000 Forintért! A készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény GO! (limitált széria, a készlet erejéig) 1.25 HP 5 ajtós

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is!

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hajtás / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LE 5 049 000 400 000* 4 649 000 1.6 CRDi LP 2 WD M/T 115 LE 5 749 000

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista Verzió incom Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & LX 4x4 MT6 ilver 503.4BU.0

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000 ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000 4C 1750

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Új Hyundai i30 fastback akár már Forintért!

Új Hyundai i30 fastback akár már Forintért! Új Hyundai i30 fastback akár már 5 399 000 Forintért! MY19 - Euro 6C Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T 120 LE 5 899 000 500 000 5 399 000

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.02B.0 357.02E.0 357.02C.0 357.02D.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 70/95 88/120 Üzemanyag

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Árlista Sorento HUF HUF HUF Huf. egyedi színű bőrkárpit (barna vagy világosszürke)

Árlista Sorento HUF HUF HUF Huf. egyedi színű bőrkárpit (barna vagy világosszürke) Árlista Sorento Árlista 2017. május 15-től Ajándék Techno csomag* a Summer Edition felszereltséghez! 2.2 CRDI ÜZEMANYAG Dízel LÖKETTÉRFOGAT (cm³) 2199 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 147 / 200 lista Árak LX

Részletesebben

LÖKETTÉRFOGAT (cm3) 2199 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 147 / 200 LX EX GT Line Ft

LÖKETTÉRFOGAT (cm3) 2199 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 147 / 200 LX EX GT Line Ft Árlista 2018. június 7-től 2018. június 7-től 1 2.2 CRDI ÜZEMANYAG Dízel LÖKETTÉRFOGAT (cm3) 2199 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 147 / 200 LISTA ÁRAK LX 10 150 000 EX 12 000 000 GT Line 12 650 000 FELSZERELTSÉGHEZ

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista Fiat Tipo Kombi 1.4 16V Pop 1.4 T-Jet Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.04B.0 357.04E.0 357.04C.0 357.04D.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

EMBERKÖZELI TECHNOLÓGIA

EMBERKÖZELI TECHNOLÓGIA KÖZÉPPONTBAN AZ EMBER EMBERKÖZELI TECHNOLÓGIA Az örök vezérelv: az embert helyezni a középpontba, ezáltal maradandó élményeket nyújtani számára. Ez jellemzi legjobban modellválasztékunk legkompaktabb tagját

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista Fiat Tipo Kombi 1.4 16V Pop 1.4 T-Jet Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.04B.0 357.04E.0 357.04C.0 357.04D.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120

Részletesebben