BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete május 28 - i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2015. május 28 - i ülésére"

Átírás

1 BESZÁMOLÓ Város Képviselő-testülete május 28 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette: Dr. Benda Dénes címzetes főjegyző Előadó: Czeller Zoltán polgármester Bizottsági véleményezésre megkapta: Elfogadáshoz egyszerű többség szükséges. Az előterjesztésben megvizsgálásra kerültek a következő szempontok: - Hatékonyság igen nem - Gazdaságosság igen nem - Eredményesség igen nem - Fenntarthatóság igen nem Honlapon nyilvánosságra hozható: Igen Nem Részben, mégpedig:

2 Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület május 28 - i ülésére 9/2015.(I.29)Kt. sz. Fenntartói jóváhagyás a Gyermeklánc Óvoda és Bölcsőde nyitva tartási és a nyári nyitvatartási idejéről Képviselő-testülete a Gyermeklánc Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsőde nyitvatartási rendjét az alábbiak szerint határozza meg: Óvodák nyitvatartási rendje: Radnóti u., Batthyány u. nyitvatartási rendje: hétfőtől- péntekig óráig Petőfi utcai óvoda: hétfőtől-péntekig óráig Kéleshalmi óvoda nyitvatartási rendje: hétfőtől-péntekig óráig A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: március 31. A Gyermeklánc Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsőde nyári nyitvatartási rendje kihirdetésre került. 30/2015.(II.12)Kt. sz. ZAP Hungary Kft. telekhatár rendezéséről Város a Megállapodást ír alá a ZAP Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel, melyben a /5/2014. számú telekalakítási engedélynek, és a hozzá tartozó 038/16/316/2014 számon záradékolt változási vázrajzon ábrázoltaknak figyelembevételével rögzíti az önkormányzati tulajdonú közterületek telekhatár-rendezésére vonatkozó feltételeket. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: április 30. A megállapodás aláírásra került, Földhivatali ügyintézés folyamatban. 39/2015.(II.26)Kt. sz. Lajtha Kft évi közművelődési-, közhasznú megállapodás elfogadásáról Város Képviselő-testülete elfogadja a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft- vel évi közművelődési megállapodást, - egyben közhasznú megállapodás - a melléklet szerint.

3 A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: március 31. A Lajtha Kft évi közművelődési-, közhasznú megállapodását mindkét fél aláírta. 41/2015.(II.26)Kt. sz. Fazekas Róbert ingatlanvásárlási kérelméről Város Képviselő-testülete az értékbecslésben szereplő Ft-os áron eladja a tulajdonát képező jánoshalmi 5352/41 hrszú, 615 m 2 területű 0,19 Ak értékű ingatlanát Fazekas Sándor Róbert Jókai utca 112. sz. alatti lakosnak. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: április 30. A szerződés aláírásra és kifüggesztésre került. 43/2015.(II.26)Kt. sz. 26/2014. (II.19.) Kt. sz. határozat visszavonásáról Város Képviselő-testülete visszavonja a 26/2014 (II.29.) Kt. sz. határozatát és a határozatban szereplő Ft. vételárat visszafizeti Agócs Máté Bernáth Z. u. 28. sz. alatti lakosnak. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: április 30. A határozatról az érintettek értesültek. 44/2015.(II.26)Kt. sz. Agócs László ingatlanvásárlási kérelme Város a Ft azaz huszonötezer forint áron eladja a tulajdonában lévő jánoshalmi 5005/53 hrsz-ú, 1382 m 2 nagyságú, kert művelési ágú ingatlanát, Agócs László Antal Eötvös u. 16. sz. alatti lakosnak. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: április 30. A szerződés aláírásra és kifüggesztésre került.

4 46/2015.(II.26)Kt. sz évi hosszú közfoglalkoztatásról Képviselő-testülete megbízza a Közfoglalkoztatási Nonprofit Kft-t a hosszabb időtartamú közfoglalkoztatási támogatási kérelem benyújtásával. Napi 8 órás munkaidejű közfoglalkoztatásra, napjáig terjedő időszakra a mellékelt táblázatban foglaltak szerint. Az a támogatáshoz szükséges ,-Ft önerőt biztosítja. Fedezet: évi költségvetés A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: március 31. A Közfoglalkoztatási Nonprofit Kft-vel a megállapodás aláírása mindkét fél részéről megtörtént. 47/2015.(II.26)Kt. sz. Százszorszépföld Egyesülethez csatlakozásról 1. Város ának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy alapító tagként csatlakozik a Százszorszépföld Egyesülethez. 2. Város ának Képviselő-testülete megismerte az előterjesztés mellékletében szereplő Százszorszépföld Egyesület alapszabályát, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezően elfogadja. Felhatalmazza a polgármestert az alapszabály, illetve a megalakuláshoz szükséges dokumentumok aláírására. 3. Város ának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy amennyiben a Város át az egyesület tagjai vezető tisztségviselőnek választják, úgy a vezető tisztségviselői feladatokat a Város ának nevében ellássa. Fedezet: Az alapítás évének tagdíjára ,-Ft évi költségvetés általános tartaléka Város ának Képviselő testülete felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: március 31. A határozatról az érintettek értesültek. 49/2015.(III.26)Kt. sz. Beszámoló a Tűzoltóság munkájáról Város Képviselő-testülete elfogadja a Tűzoltóság évről szóló beszámolóját. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Tűzoltóságot értesítse. Határidő: április 15.

5 A határozatról a Tűzoltóság értesült. 50/2015.(III.26)Kt. sz. Beszámoló a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság évi munkájáról Város Képviselő-testülete elfogadja a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság évi munkájáról szóló beszámolót. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltséget értesítse. Határidő: április 15. A beszámoló elfogadásáról a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság értesült. 51/2015.(III.26)Kt. sz. Beszámoló a munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátásáról Város Képviselő-testülete elfogadja a munka- és tűzvédelemről szóló beszámolót A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Zsikor Bt-t értesítse. Határidő: április 15. A határozat megküldésre került az érintettek számára. 52/2015.(III.26)Kt. sz. Beszámoló Jánoshalmi Hunyadi Népe újság és honlap évi üzemeltetéséről Város Képviselő-testülete megköszöni és elfogadja a Jánoshalmi Hunyadi Népe újság és honlap évi üzemeltetéséről szóló beszámolót. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: április 30. A határozatról az érintettek értesültek. 54/2015.(III.26)Kt. sz. Kéleshalom megkereséséről szociális ellátások ügyében

6 Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa hozzájárulását adja, hogy a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény Idősek Otthona Kéleshalom Községi kötelezően ellátandó szociális alapszolgáltatások: étkeztetés, házi segítségnyújtás, feladatait ellássa. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: április 30. A határozatról az érintettek értesültek. 55/2015.(III.26)Kt. sz. Kéleshalom megkereséséről szociális ellátások ügyében Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa jóváhagyja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény módosításokkal egységes szerkezetű Szakmai Programját, a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: április 30. A határozatról a Pelikán Kft. és Kéleshalom a értesült. 56/2015.(III.26)Kt. sz. Kéleshalom megkereséséről szociális ellátások ügyében Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa jóváhagyja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény módosításokkal egységes szerkezetű Szervezeti és Működési Szabályzatát, a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: április 30. A határozatról a Pelikán Kft. értesült. 60/2015.(III.26)Kt. sz. Jánoshalmi Közfoglalkoztatási Kft. alapító okirat módosításáról Város Képviselő-testülete a Jánoshalmi Közfoglalkoztatási Non-profit Kft. módosított alapító okiratát az előterjesztés mellékleteként szereplő Alapító Okirat szerint elfogadja. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg.

7 Határidő: április 30. Az alapító okirat módosítása a Cégbíróságnál folyamatban van. 62/2015.(III.26)Kt. sz. Bács-Kiskun Megyei Zarándokút módosított Társulási megállapodásáról Város Képviselő-testülete elfogadja a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Magyar Zarándokút i Társulás társulási megállapodását. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: április 30. A határozat a Magyar Zarándokút i Társulás részére megküldésre került. 64/2015.(III.26)Kt. sz. KLIK véleményezés Város Képviselő-testülete nem ért egyet azzal, hogy a Jánoshalmi Hunyadi Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola oktatási feladatai közül kikerüljön a gimnáziumi oktatás és csupán telephelyként működjön tovább, hiszen az önálló intézményben a gimnáziumi képzés közel öt évtizedes múltra tekint vissza Jánoshalmán. A Képviselő-testület a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Jánoshalmi Tankerületének kérelmével ért egyet és támogatja, mely szerint a jánoshalmi gimnázium beiskolázási adatainak figyelembevételével mentesítse az intézményt az átszervezés alól. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: április 17. A határozat a KLIK Jánoshalmi Tankerülete részére megküldésre került. 65/2015.(III.26)Kt. sz. Városgazda Kft szerződéskötés nagy értékű munkára Város Képviselő-testülete hozzájárul, hogy a Városgazda Kft a szennyvízcsatorna beruházáshoz kapcsolódó házi bekötések elvégzésére nagy értékű szerződést kössön. A szerződések teljesítéséhez az pénzügyi forrást nem biztosít. A határozatról az érintettek értesültek.

8 Tervezett befejezés (év/negyedév) Tervezett kezdés (év/negyedév) 58/2015.(III.26)Kt. sz. Projekt javaslatok Bács-Kiskun 2020 területfejlesztési programhoz Település neve: JÁNOSHALMA Tel epü lés jav asla ta a pri orit ásr a Projekt címe Projektgazda Műszaki tartalom Projekt teljes költsége (eft) 1. Helyi gazdasági infrastruktúra fejlesztése km sugarú terület zöldség-és gyümölcs Agrárlogisztikai létesítménye m termékeit áruvá készítő 2 központ alapterületű hűtőház, létrehozása a csomagoló, feldolgozó Jánoshalmi épület kialakítása, út-és Iparterületen térburkolatok, külső közművek, kerítés kialakítása. Indikátorvállalás A fejlesztett iparterület területe: 3ha Támogatásban részesülő vállalkozások száma: i tulajdonú cég, konzorciumi partneri együttműködésben a gazdák összefogásából alapított cégformával

9 Térségfejleszté si Klaszter kialakítása Jánoshalmi Iparterület fejlesztése Jánoshalmi Iparterület fejlesztése A helyi gazdaságfejlesztési igényeknek megfelelő szolgáltatások biztosítása 4565/25 hrsz. út aszfalt burkolat kialakítása Az Iparterületen még nem hasznosított, önk. tulajdonú ingatlanok területrendezése Helyi gazdasági infrastruktúra fejlesztése A gazdaságfejlesztést szolgáló közlekedésfejlesztés. A korszerűsített út teljes hossza: 0,7 km Gazdaságélénkítő és népességmegtartó településfejlesztés. területeken helyreállított nyitott tér: 11,6 ha terület 2. Gazdaság élénkítő és népességmegtartó településfejlesztés Radnóti utcai központi Gyermeklánc óvoda ( Óvoda és 148hrsz), új Egységes épületrész kialakítása, Óvoda energetikai Bölcsőde korszerűsítés, játszó épület udvar kialakítása,. Leromlott városrészek rehabilitációja A leszakadó csoportok lakhatási körülményeinek javítása, az önkormányzati tulajdonú lakóépületek, szociális bérlakások, komfortfokozatának emelése, az elavult Családbarát, munkába állást segítő szolgáltatás fejlesztés. Költséghatékonyság, hosszútávú működési fenntarthatóság. 3-6 éves gyermekek elhelyezését biztosító férőhelyek száma 120 fő Népességmegtartó településfejlesztés szövetbe ágyazott vagy attól elkülönült leszakadó, a társadalom peremén élő közösségek által lakott városrészek rehabilitációja

10 Pelikán Kft. feladat ellátási helyek Járási Hivatal épületének Helyi közösségi programok megvalósítása Hunyadi Általános Iskola, Gimnázium lakóépületek bontása, új szociális bérlakások építése, vásárlása. Dózsa Gy. u. 93. sz épület, valamint a Bajai u. 4. és a Hunyadi u. 2. sz. épület nyílászáró csere, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés A Járási Hivatalnak átadott, 3.hrsz. épület hőszigetelése, nyílászáró cseréje, fűtés korszerűsítése Rendezvények Műfüves pálya (22X43m=946m 2 ) öltözővel, tusolóval, udvarrészek térburkolatának kialakítása, 550m 2 aula építés, 2 db technikai szaktanterem kialakításához eszközbeszerzés Népességmegtartó településfejlesztés ok energiahatékonyságának növelése Népességmegtartó településfejlesztés ok energia hatékonyságának és a megújuló energia-felhasználás arányának növelése A helyi társadalmi akciókba bevonás 10 alkalom/év Népességmegtartó településfejlesztés Közszolgáltatások fejlesztése, városi területeken létrehozott, vagy helyreállított középületek modernizálása, nyitott terek kialakítása /3 2015/

11 Diákélelmezési Konyha energetikai korszerűsítése Szt Anna R. K. Templom külső Baptista Imaház Központi park rehabilitációja Hulladék, Gally-és törmelék lerakó rekultivációja Sportcsarnok küzdőtér Római Katolikus Plébánia Jánoshalmi Baptista Gyülekezet 150hrsz. épület fűtés, villamos energia ellátás korszerűsítése Népességmegtartó településfejlesztés ok energia hatékonyságának és a megújuló energia-felhasználás arányának növelése Az épület külső Népességmegtartó településfejlesztés hrsz. épület bővítése, hőszigetelése 15, 25 hrsz Sétányok, közlekedési utak, köztéri bútorok 5137/1 hrsz. rekultivációja, erdőtelepítés 149 hrsz. épület, sportcsarnok parketta felületének cseréje Népességmegtartó településfejlesztés Intézmények energiahatékonyságának növelése Népességmegtartó településfejlesztés Népességmegtartó településfejlesztés Újonnan kialakított zöldfelület Népességmegtartó településfejlesztés területeken épített középületek 3. Fenntartható települési közlekedésfejlesztés Téglagyár utca és Kőrösi Fenntartható települési, illetve Elkerülő út Csoma Sándor utca gazdaságfejlesztést szolgáló kialakítása aszfaltburkolat közlekedésfejlesztés. A városközpont

12 , (1,1km) Hosszúhegyi út aszfaltburkolat kialakítása (110 m) forgalmának, a levegőszennyezés, zajterhelés csökkentése. A felújított utak teljes hossza: 1,21 km Új parkolók kialakítása Jánoshalmán Parkolóhelyek kialakítása a Béke tér, Petőfi utca kereszteződésében, a Bernát Zoltán utcában a 144 hrsz, a Szobonya Zoltán utcában (154 hrsz.) a Rákóczi utcában (1806/3 hrsz,) a Molnár János utcában (86/1 hrsz), a Dózsa György utcában (1553 hrsz.) Fenntartható települési közlekedésfejlesztés, a közlekedés biztonságát elősegítő parkolóhelyek kialakítása Járás települései közötti Kerékpárút tervezése Mélykút,, Kéleshalom, Borota, Rém települések közötti kerékpárút terveinek elkészítése (25 km) Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés Energiahatékonyság és a megújuló energia-felhasználás arányának növelése Szent Anna A templom épület Intézmények energia Római Római Katolikus fűtésrendszerének hatékonyságának és a megújuló Katolikus Plébánia napenergiával való energia-felhasználás arányának Templom és korszerűsítése, valamint növelése

13 Plébánia hivatal energetikai korszerűsítése Tűzoltóság épületének szálláshely és irodaház korszerűsítése Volt gimnázium épületének Városgazda Kft telephely korszerűsítés a plébánia épület külső felújítás, nyílászáró csere, energetikai ellátás, és fűtéskorszerűsítés 1/5 hrsz. épület nyílászáró csere, hőszigetelés, fűtés korszerűsítés Molnár J. u. 3. épület nyílászáró csere, fűtés korszerűsítés 146 hrsz. ingatlan hőszigetelés, tetőszigetelése, fűtés korszerűsítése 2766 hrsz. ingatlan hőszigetelés, nyílászáró csere, fűtés korszerűsítés ok energia hatékonyságának növelése ok energia hatékonyságának és a megújuló energia-felhasználás arányának növelése ok energiahatékonyságának és a megújuló energia-felhasználás arányának növelése ok energia hatékonyságának és a megújuló energia-felhasználás arányának növelése 5. A szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése 150 hrsz. Diákélelmezési épületben konyhai A szociális alapszolgáltatások Konyha előkészítő, kisegítő infrastruktúrájának bővítése, eszközbeszerz eszközök beszerzése fejlesztése és 6. Helyi közösségi programok megvalósítása, turizmus

14 Helyi közösségi programok megvalósítása Szálláshely és Irodaház Művésztelep szolgáltatásain ak bővítése Horgásztó rehabilitációja Kélesi utcai tó rehabilitációja Történelmi környezetbe ágyazott turisztikai beruházás Helyi közösségi programok megvalósítása Lajtha László Nonprofit Kft Felső-Bácskai Fiatal Művészekért Kulturális Alapítvány Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület Rendezvények Molnár J. u. 3. épület szálláshelyek Kossuth u. 5. sz. alatti ingatlan melléképületek és udvar részeinek Fürdő utcai tó (2765/4 hrsz.) m 2 3,6 ha terület revitalizációja Csapadékvíz gyűjtő tó. (1296/4hrsz.) rehabilitációja. 2776/6 hrsz területen honfoglalás - és középkori udvarházak kialakítása Jánoshalmi katonai helyőrség történeti kiadványának megjelentetése, előadóterem bővítése, A helyi társadalmi akciókba bevonás 10 alkalom/év Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés. Látogatók száma: 2000 fő/év Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés. Látogatók száma: 1000fő fő/év A szabadidő hasznos eltöltését segítő övezet kialakítása. A természeti látványosságnak minősülő látogatások várható számának növekedése: 2000 fő Környezetvédelmi infrastruktúra fejlesztés. (16.378m 2 ) 1,6 ha területen Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés. A szabadidő hasznos eltöltését segítő övezet kialakítása. Látogatók száma: 200fő/év A helyi társadalmi csoportok akciókba bevonása

15 Új hullám az ifjúsággal Híd a testvériségért Ifjúság és erkölcs Erdélyi Hagyományokér t Egyesület Erdélyi Hagyományokér t Egyesület Erdélyi Hagyományokér t Egyesület audio-vizuális prezentáció kialakítása Infrastruktúra fejlesztés, Ifjúsági iroda működtetése, találkozók, táborok, szemináriumok, képzések, kulturális és szabadidős tevékenységek, Testvértelepülések ifjúság kapcsolatok, Művészeti táborok, fórumok, konferenciák, Szemináriumok, vetélkedők, képzések, tapasztalatcserék, táborok fő/év alkalom/év A helyi társadalmi akciókba bevonás 12 alkalom/év Az érintettek a határozatról értesültek.

16 70/2015.(IV.29)Kt. sz. TŰZKER IMP Bt évi közszolgáltatásáról Város Képviselő-testülete elfogadja el a TŰZKER IMP Bt évi közszolgáltatásáról szóló beszámolóját. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a közszolgáltatót értesítse. Határidő: május 15. A beszámoló elfogadásáról a közszolgáltató és az érintettek értesültek. 73/2015.(IV.29)Kt. sz. Pályázat benyújtásáról a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére Város Képviselő-testülete határozatával támogatja pályázat keretében SUZUKI VITARA ALLGRIP PRÉMIUM 1,6 Benzin típusú terepjáró személygépjármű beszerzését a jánoshalmi külterületi tanyás térségekben élők egyéb közösségi célú szolgáltatásainak fejlesztése céljából, amely szolgáltatások fejlesztését szükségesnek tartja. A pályázathoz szükséges önerőt biztosítja, amely keret összege Ft Fedezet: évi általános tartalék és a vis maior keret Határidő: május 04. A határozatról az érintettek értesültek, a pályázat határidőn belül benyújtásra került. 78/2015.(IV.29)Kt. sz. Renner Bt. útkiváltási kérelméről Város Képviselő-testülete elvi hozzájárulását adja ahhoz, hogy a jánoshalmi 0429 hrsz-ú út Renner Bt Kiserdő 78. sz. alatti üzemegységén áthúzódó szakaszát a szükséges tervek és engedélyek megszerzése esetén a Renner Bt. a telephelyet elkerülő úttal kiváltsa. Az az elkerülő úttal kapcsolatos tervezési, engedélyeztetési, kivitelezési munkákhoz, valamint a szükséges Rendezési Terv módosításhoz fedezetet nem biztosít, annak költségei a Renner Bt-t terhelik. Az önkormányzat fenntartja azt a jogát, hogy az elkészült úttervek megismerése után valamint azok alapján illetve a Rendezési Terv módosításának előzetes véleményezése után a kérelmet újra tárgyalja és az így birtokába jutott ismeretek alapján hozza meg végleges döntését. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Renner Bt-t értesítse. Határidő: május 15. A határozat megküldésre került.

17 79/2015.(IV.29)Kt. sz. Értékünk a Közös Út Szociális Szövetkezet földbérleti szerződés módosításáról Város Képviselő-testülete és az Értékünk a Közös Út Szociális Szövetkezet a március 25-én kelt ingyenes használatot biztosító földbérleti szerződést közös megegyezéssel felbontja. A jánoshalmi 1825 hrsz-ú földterületre vonatkozó március 28-án kelt Földbérleti Szerződést akként módosítja, hogy a Szövetkezet a teljes területre, azaz 2 ha 7777 m 2 területre használati jogot kap, a szerződés egyéb feltételeinek módosítása nélkül. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: május 15. A szerződésmódosítás aláírásra került. 80/2015.(IV.29)Kt. sz. Ipari területen lévő meghiúsult ingatlaneladások határozatainak visszavonásáról Város Képviselő-testülete visszavonja a 282/2013 (XI.25.) Kt. sz. határozatát. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: május 15. A határozatról az érintettek értesítése megtörtént. 81/2015.(IV.29)Kt. sz. Ipari területen lévő meghiúsult ingatlaneladások határozatainak visszavonásáról Város Képviselő-testülete visszavonja a 300/2013 (XII.11.) Kt. sz. határozatát. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: május 15. A határozatról az érintettek értesítése megtörtént. 86/2015.(IV.29)Kt. sz. Nyári gyermekétkeztetés részt kíván venni a évi Gyermekszegénység elleni program keretében nyári gyermekétkeztetés biztosítására kérelmet nyújt be a rászoruló gyermekek, napi egyszeri étkeztetésére június 29- augusztus 28. napjáig önerő biztosítása nélkül.

18 Az igényfelmérés befejezését követően a polgármester jogosult meghatározni a pályázatban megigényelt létszámot. Az étkeztetésben részesülő gyermekek számára szabadidős programot nem biztosít. A pályázat benyújtásával és megvalósításával a Pelikán Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Gyermekjóléti Szolgálatát bízza meg. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Felelős: Pelikán Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Gyermekjóléti Szolgálata Határidő: május 07. A pályázat benyújtása megtörtént, 84 fő gyermek létszámra, 43 napra történt meg az igénylés. 87/2015.(IV.29)Kt. sz. Bükk Zoltán kérelméről Város Képviselő-testülete hozzájárulását adja az július 14-i 42828/ számú bejegyző határozat alapján létrejött jelzálogjog törléséhez a belterület 2750/A/3 hrsz. alatt felvett társasház lakására, amely a természetben megfelel a 6440, Mélykúti utca 8. földszint ajtó 3. lakásnak. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: május 8. A határozatról az érintettek értesítése megtörtént., május 22. Czeller Zoltán polgármester

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2015. július 02 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. április 24 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. május 26 - i ülésére 171/2015.(X.22)Kt. sz. Renner Bt. Kiserdő tanya 78. sz. alatti telephelyén áthúzódó út kiváltásáról Jánoshalma

Részletesebben

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2018. június 27- i ülésére 55/2018.(IV.26.)Kt. sz. Beszámoló a 2017. évi gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Rendelet-tervezet. Jánoshalma Város Képviselő-testülete október 18-i ülésére

Rendelet-tervezet. Jánoshalma Város Képviselő-testülete október 18-i ülésére Rendelet-tervezet Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2018. október 18-i ülésére A rendelet-tervezet címe: Az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodási szabályairól szóló 17/2012.(IX.14.) önkormányzati

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. szeptember 11 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. szeptember 21-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére 336/2012.(XI.15.)Kt.sz. 2013. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete elfogadja

Részletesebben

TOLNA MEGYEI TOP FEJLESZTÉSEK JELENE, JÖVŐJE

TOLNA MEGYEI TOP FEJLESZTÉSEK JELENE, JÖVŐJE SZÉCHENYI PROGRAMIRODA TOLNA MEGYEI TOP FEJLESZTÉSEK JELENE, JÖVŐJE NASZVADI BALÁZS TOLNA MEGYEI ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL OSZTÁLYVEZETŐJE 2016. NOVEMBER 17. TOLNA MEGYEI ITP TOLNA MEGYEI TOP BENYÚJTOTT PÁLYÁZATOK

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. szeptember 22- i ülésére 108/2016.(V.26.)Kt. sz. Radnóti M. u. 13. szám alatti ingatlanról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete,

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. március 28-ai munkaterv szerinti képviselőtestületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület 1-8 / 2015 Jegyzőkönyv Helye: Szálláshely és Irodaház Zöld termében Készült: 2015. május 28. napján 14 30 órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület nyílt ülésén. Jelenlévő képviselők: Czeller Zoltán,

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu BESZÁMOLÓ - a Képviselő-testületnek - a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 142/2017.

Az előterjesztés száma: 142/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 142/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. augusztus 31. napján

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz.

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz. Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére 51/2013.(II.28.)Kt. sz. KEOP-1.1.1./2F/09-11-2011-0004 azonosító számú projekt keretében történő üzemeltetési közbeszerzési

Részletesebben

K I V O N A T. 3. Előterjesztés beszámoló a 2013. évi közbeszerzésekről Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester

K I V O N A T. 3. Előterjesztés beszámoló a 2013. évi közbeszerzésekről Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester 9.00 órára összehívott rendkívüli nyílt ülésének könyvéből Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal 0 ellenszavazattal és 3 tartózkodással az alábbi határozatot hozta: 134/2014.

Részletesebben

Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Előadó: Török Dezső a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke

Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Előadó: Török Dezső a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Előadó: Török Dezső a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke 2016. November 17. Miskolc Területi kiválasztási rendszer A 2014-2020 programozási időszakban

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

FORRÁSKERET ALLOKÁCIÓ 1.

FORRÁSKERET ALLOKÁCIÓ 1. FORRÁSKERET ALLOKÁCIÓ 1. Megye neve: Vas megye Megye ITP neve: Vas megye ITP Megye forráskeret (Mrd Ft): 21,14 TOP prioritások 1. Térségi gazdasági környezet fejlesztése a foglalkoztatás elősegítésére

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. évi tervezett munkaterve és munkaprogramja 226/2017.(XII.14.) Kt.sz. határozattal elfogadva 2018. január 18. (csütörtök) 16 óra 3. Előterjesztés

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2014. január 30- i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2014. január 30- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2014. január 30- i ülésére 291/2013.(XII.11.)Kt. sz. A köztemetőről Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Római Katolikus Egyházközösség

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 261/2012. (XII.19) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2.) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 - igen - 0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 142/2012. (VIII.16.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint

Részletesebben

NÓGRÁD MEGYEI TOP FEJLESZTÉSEK

NÓGRÁD MEGYEI TOP FEJLESZTÉSEK NÓGRÁD MEGYEI TOP FEJLESZTÉSEK Skuczi Nándor Nógrád megyei közgyűlés elnöke KÖZEL A SEGÍTSÉG ORSZÁGOS KONFERENCIASOROZAT Széchenyi Programiroda Salgótarján, 2016. november 24. ÁTTEKINTÉS Néhány fontosabb

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

15/2016. (02.16.) Kt. határozat

15/2016. (02.16.) Kt. határozat 15/2016. (02.16.) Kt. határozat Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gazdaságfejlesztési tervről, valamint a Forrástérképről szóló beszámolót elfogadja. 16/2016. (02.16.) Kt. határozat

Részletesebben

2017. évi éves fejlesztési terv

2017. évi éves fejlesztési terv ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2017. évi éves fejlesztési terv Elfogadva: a 33/2017. (III.30.) Kt. határozattal I. BEVEZETÉS Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 127/2012. (IV.5.) Tata Kt. határozata az április 4-i rendkívüli testületi ülésen tárgyalandó

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. november 15-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. november 15-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2012. november 15-i ülésére 293/2012.(IX.13.)Kt.sz. h a t á r o z a t Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola leltározási határidejének

Részletesebben

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK:

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 1 SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 111/2014. (V. 29.) Beszámoló Szentgotthárd Város Egészségügyi 3. Koncepcióban foglaltak megvalósulásáról.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

FORRÁSKERET ALLOKÁCIÓ 1.

FORRÁSKERET ALLOKÁCIÓ 1. 1. melléklet - allokáció I. FORRÁSKERET ALLOKÁCIÓ 1. Megye neve: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Prioritás Intézkedések Eltérés magyarázata 1.1. Helyi gazdasági infrastruktúra Elvárt fomátum: pl. 13,23 Megye

Részletesebben

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. tv. 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját bevételeinek

Részletesebben

Hajdúhadház Város Polgármesterétől

Hajdúhadház Város Polgármesterétől Hajdúhadház Város Polgármesterétől 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Tisztelt Képviselő-testület! Hajdúhadházi

Részletesebben

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT Ikt. szám: 9-3/9/2010. 1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. május

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 77/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 78/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat:

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére 447/2010.(XI.11.)Kt.sz. Beszámoló a munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

K I V O N A T. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross u. 64. szám előtti közterületen történt (3742/1 hrsz) pinceleszakadás

K I V O N A T. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross u. 64. szám előtti közterületen történt (3742/1 hrsz) pinceleszakadás 67/2011.(III.29.) KT. Dunaföldvár Város Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior tartalék címen támogatási igényt nyújt be a Belügyminisztériumhoz. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, szeptember 26.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, szeptember 26. Javaslat támogatási kérelem benyújtására a TOP-1.4.1-19 kódszámú, Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése című felhívásra a Katona József Úti Bölcsőde felújítása, bővítése céljából Ózd, 2019. szeptember

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2015. június 15-i ülésének határozatai 149/2015.(VI.15.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja.

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja. B E S Z Á M O L Ó Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. április 27. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Csanádpalota

Részletesebben

Ügyiratszám: JKAB/60-7/2016. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését

Ügyiratszám: JKAB/60-7/2016. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4400 NYÍREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: JKAB/60-7/2016. Ügyintéző:

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

Tárgy: Borbás Vilmosné bérlő Nyugdíjasházban lévő önkormányzati lakás bérleti jogviszonya folytatása

Tárgy: Borbás Vilmosné bérlő Nyugdíjasházban lévő önkormányzati lakás bérleti jogviszonya folytatása ELŐTERJESZTÉS DÉDESTAPOLCSÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. JÚNIUS 23-AI MUNKATERV SZERINTI RENDES ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 1650-11/2015/D. MELLÉKLETEK SZÁMA: 1 DB XI. NAPIREND Tárgy: Borbás

Részletesebben

Kiss Csaba polgármester

Kiss Csaba polgármester JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. május 28-án 16.00 órakor a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében megtartott soron következő nyílt testületi üléséről. Jelen

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére 338/2009.(XI.12.)Kt.sz. 2010. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/ Ügyiratszám: U-20379/2016 Témafelelős: Czirok Jánosné

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/ Ügyiratszám: U-20379/2016 Témafelelős: Czirok Jánosné Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-354 Ügyiratszám: U-20379/2016 Témafelelős: Czirok Jánosné Tárgy: Szentes 7095/44 és 7095/45 hrsz-ú ingatlanokat érintő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. április 27.-én

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, április 28.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, április 28. Javaslat támogatási kérelem benyújtására a TOP-4.2.1-15 kódszámú, Szociális alapszolgáltatások infrastrukturális bővítése, fejlesztése című felhívásra a Család- és Gyermekjóléti Központ Ózd, Petőfi úti

Részletesebben

SZÉCHENYI PROGRAMIRODA TOP FORRÁSOK VESZPRÉM MEGYÉBEN

SZÉCHENYI PROGRAMIRODA TOP FORRÁSOK VESZPRÉM MEGYÉBEN SZÉCHENYI PROGRAMIRODA TOP FORRÁSOK VESZPRÉM MEGYÉBEN Németh Tamás Fejlesztési tanácsadó Tartalom TOP 1. körös felhívások összegzése 2016. II. félévben megjelenő Felhívások Terület- és Településfejlesztési

Részletesebben

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2014.(V.22.) képviselő-testületi határozata

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2014.(V.22.) képviselő-testületi határozata 61-22/2014.Apát 17/2014.(V.22.) képviselő-testületi határozata Apátistvánfalva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Helyi Választási Bizottság póttagjaivá választja Domján László Apátistvánfalva,

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

180/2012. (IX.18.) számú határozat a két ülés közötti fontosabb intézkedésekről, valamint a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

180/2012. (IX.18.) számú határozat a két ülés közötti fontosabb intézkedésekről, valamint a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2012. 09.18. -i testületi ülésről: 179/2012. (IX.18.) számú határozat napirendre tett javaslatot. 180/2012. (IX.18.) számú határozat a két

Részletesebben

Normatív Határozat. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 04-i rendkívüli ülésén az alábbi napirendet fogadta el:

Normatív Határozat. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 04-i rendkívüli ülésén az alábbi napirendet fogadta el: 74/2015. (VI. 04.) sz. NORMATÍV Kth. 2015. június 04-én megtartott képviselő-testület rendkívüli ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 04-i rendkívüli

Részletesebben

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat a képviselő-testület 2015. február 12-i ülésének könyvéből 16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző

54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző a képviselő-testület 2015. április 23-i ülésének könyvéből 54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. évi belső ellenőrzési tevékenységről

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY február 5. VII. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY február 5. VII. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2016. február 5. VII. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 5. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. február 3-án megtartott munkaterv szerinti

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-i soron következő z á r t ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-i soron következő z á r t ülésének jegyzőkönyvéből 2019. január 31-i soron következő z á r t ülésének jegyzőkönyvéből 12/2019. (I. 31.) önkormányzati testületi határozat támogatja, hogy Pusztainé Nádházi Ibolya ellen hűtlen kezelés vétsége miatt indult

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 59/2017.

Az előterjesztés száma: 59/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 59/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. március 30. napján

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 22- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 22- i ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. június 22- i ülésére Előterjesztés a Gyermeklánc Óvoda dokumentumainak elfogadásáról A Képviselő-testület az alábbiak szerinti 13/2017.(I.19)Kt. sz. határozatával

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület május 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. HATE Kft. TAGGYŰLÉS

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület május 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. HATE Kft. TAGGYŰLÉS H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2015. május 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. HATE Kft. TAGGYŰLÉS A HATE KFT 2014. évi közhasznúsági jelentése,

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 2/2013. J E G Y Z Ő

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 27-én megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből: 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének könyvéből: 191/2012. (IX.25.) Kt. 2012. évi költségvetésének I. féléves gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadásáról Képviselő-testülete az önkormányzat

Részletesebben

98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat

98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Szervezeti és Működési

Részletesebben

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért.

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért. 30./2012. (IV. 19.) határozata Tárgy: ÖNHIKI pályázat benyújtása 1. Tard község Önkormányzat képviselő-testülete a Magyarország 2012. évi központi költségvetéséről szóló 2011. évi CLXXXVIII. törvény 6.

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. március 29-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. március 29-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. március 29-i ülésére 6/2012.(I.26.)Kt.sz. Pályázat benyújtása Az önkormányzatok érdekeltségnövelő, közművelődési fejlesztő támogatására

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 2626/211/2016. TÁRGY: "A KELETI VÁROSRÉSZI ÓVODA HIRDI TAGÓVODÁJA FELÚJÍTÁSA" TÁRGYÚ PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA ÉS AZ AZZAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MEGHOZATALA (TOP 6.2.115) MELLÉKLET: 2 DB E L Ő T E

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 6/2015.(III.27.) Rendelet típusa: módosító Rendelet címe: A Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 120/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul vette a rendőrkapitány közbiztonság helyzetéről szóló beszámolóját. könyvéből: 121/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. A TÉTI HAGYOMÁNYŐRZŐ EGYESÜLET KÉRELMÉNEK A MEGTÁRGYALÁSA, A SZÜKSÉGES DÖNTÉSEK MEGHOZATALA. a 62/2015. (III.26.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete engedélyezi

Részletesebben

2011. november 28. ülés

2011. november 28. ülés 2011. november 28. ülés 118/2011. (XI. 28.) sz. Kt. határozat Dunaharaszti Önkormányzat Képviselő-testülete, 2012. évre költségvetésben biztosított támogatásán kívül, a közösségi közlekedés lebonyolításában

Részletesebben

Buj Község Önkormányzat Képviselő-testületének évi határozatai

Buj Község Önkormányzat Képviselő-testületének évi határozatai Buj Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évi határozatai 1/2017-172/2017 KT. határozatok zárt ülésen 173/2017. (I.12.) KT. határozat START munkaprogramra történő pályázat benyújtásáról 174/2017.

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Településfejlesztés a Vidékfejlesztési Programban

Településfejlesztés a Vidékfejlesztési Programban Településfejlesztés a Vidékfejlesztési Programban Nagyné Virág Szilvia EMVA gazdaságfejlesztési referens Kimle, 2016. február 16. Pályázati felhívás Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója,

Részletesebben

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére 14. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 31-i rendes ülésére Tárgy: Ingatlanvásárlási igények Előterjesztő: Szabó Loránd

Részletesebben

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Napirend előtt Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az átruházott

Részletesebben

ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE évi éves fejlesztési terv

ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE évi éves fejlesztési terv ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. évi éves fejlesztési terv 3 I. BEVEZETÉS Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi Éves Fejlesztési Terve a 2014-2019.

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 129/2016. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. június 29-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról. 2.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 18-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 34/2015.(III.25.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A Képviselő-testület felkéri a t, hogy az alsósági

Részletesebben