Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 2. oldal Felelős: nemzetgazdasági miniszter Határidő: azonnal e)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 2. oldal Felelős: nemzetgazdasági miniszter Határidő: azonnal e)"

Átírás

1 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 1. oldal 1013/2018. (II. 2.) Korm. határozat a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról, a XLII. A költségvetés közvetlen bevételei és kiadásai fejezet címrendjének kiegészítéséről, a évi költségvetési maradványok átcsoportosításáról, egyes kormányhatározatok módosításáról és a szociális hozzájárulási adóhoz kapcsolódó évi megtakarítások kezeléséről 1. A Kormány a) az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.) 33. (1) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva elrendeli a Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi C. törvény (a továbbiakban: Kvtv.) 1. melléklet IX. Helyi önkormányzatok i fejezet címrendjének a 48. Pécs Megyei Jogú Város I. ütem címmel és a 49. Pécs Megyei Jogú Város II. ütem címmel történő kiegészítését; Felelős: nemzetgazdasági miniszter belügyminiszter Határidő: azonnal b)1 az Áht. 21. (1) bekezdésében és 33. (2) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva forint egyszeri átcsoportosítását rendeli el elszámolási, a fel nem használt rész tekintetében visszatérítési kötelezettséggel a Kvtv. 1. melléklet XI. Miniszterelnökség fejezet, 32. Központi cím, 1. Rendkívüli kormányzati intézkedések alcím terhére, az 1. melléklet szerint; az átcsoportosítás tekintetében Felelős: nemzetgazdasági miniszter Határidő: azonnal az elszámolás és a visszatérítési kötelezettség tekintetében Felelős: a Nemzeti Választási Iroda elnöke, Miniszterelnökséget vezető miniszter, földművelésügyi miniszter, belügyminiszter, nemzetgazdasági miniszter, nemzeti fejlesztési miniszter, külgazdasági és külügyminiszter, emberi erőforrások minisztere, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes Határidő: június 30., a Pécs Megyei Jogú Város II. ütem cím előirányzat javára átcsoportosított összeg tekintetében december 15. c) az Áht. 33. (1) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva elrendeli a Kvtv. 1. melléklet XLII. A költségvetés közvetlen bevételei és kiadásai fejezet 43. Központi Maradványelszámolási Alap címmel történő kiegészítését; Felelős: nemzetgazdasági miniszter Határidő: azonnal d) az Áht. 33. (2) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva a évi kötelezettségvállalással terhelt költségvetési maradványokból forint átcsoportosítását rendeli el, a 2. melléklet szerint; 1 Módosította: 1080/2018. (III. 13.) Korm. határozat 19.

2 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 2. oldal Felelős: nemzetgazdasági miniszter Határidő: azonnal e) az Áht. 33. (2) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva forint egyszeri átcsoportosítását rendeli el a Kvtv. 1. melléklet IX. Helyi önkormányzatok i fejezet, 2. Helyi önkormányzatok működési célú kiegészítő i cím terhére, a Kvtv. 1. melléklet IX. Helyi önkormányzatok i fejezet, 48. Pécs Megyei Jogú Város I. ütem cím javára, az 1. melléklet szerint; Felelős: nemzetgazdasági miniszter belügyminiszter Határidő: azonnal f) egyetért azzal, hogy a belügyminiszter az e) alpont szerint biztosított összeg terhére külön pályázat és kérelem benyújtása nélkül, előfinanszírozás keretében, egy összegben a támogatás felhasználásának és elszámolásának részletes feltételeit meghatározó támogatási szerződés alapján forint visszatérítendő támogatást nyújtson Pécs Megyei Jogú Város részére a támogatási szerződés aláírását követően; Felelős: nemzetgazdasági miniszter belügyminiszter Határidő: azonnal g) felhívja a belügyminisztert arra, hogy az f) alpontban meghatározott támogatási szerződésben a támogatás visszafizetésének határidejét december 15-ében kösse ki; h) egyetért azzal, hogy a belügyminiszter a Kvtv. 1. melléklet IX. Helyi önkormányzatok i fejezet, 49. Pécs Megyei Jogú Város II. ütem cím javára biztosított összeg terhére külön pályázat és kérelem benyújtása nélkül, előfinanszírozás keretében, egy összegben a támogatás felhasználásának és elszámolásának részletes feltételeit meghatározó támogatási szerződés alapján forint visszatérítendő támogatást nyújtson Pécs Megyei Jogú Város részére a város évi finanszírozási helyzetének rendezése céljából; Felelős: nemzetgazdasági miniszter belügyminiszter Határidő: február 28. i) felhívja a belügyminisztert arra, hogy a h) alpontban meghatározott támogatási szerződésben a támogatás visszafizetésének határidejét december 1-jében kösse ki; j) felhívja a belügyminisztert arra, hogy az f) és h) alpont szerinti támogatási szerződést csak abban az esetben kösse meg Pécs Megyei Jogú Várossal, ha az önkormányzat a támogatási szerződésben kötelezi magát arra, hogy ja) Pécs Megyei Jogú Város és költségvetési szervei fizetési számláját január 1-jétől legalább az f)-g) és h)-i) alpontban meghatározott visszatérítendő támogatások visszafizetéséig a Magyar Államkincstárnál vezeti, jb) a Pécs Megyei Jogú Város tulajdonában lévő vagyon - a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 6. (1) bekezdése szerinti, a helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő vagyont kivéve - biztosítékként szolgáljon az f)-g) és h)-i) alpont szerinti visszatérítendő támogatásokra azok összege erejéig, és a forgalomképes ingatlanok állományára jelzálog kerüljön bejegyzésre az állam javára,

3 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 3. oldal jc) hozzájárul ahhoz, hogy az f)-g) és h)-i) alpontban foglalt visszatérítendő támogatások fedezeteként Pécs Megyei Jogú Város fizetési számláján túl a helyi adó alszámlájára is kiterjedjen a Magyar Államkincstár beszedési megbízása, jd) folytatja a évben megkezdett megtakarítási, sajátbevétel-növelési és strukturális átalakítási intézkedések vizsgálatát és végrehajtását a évben és az azt követő években, egészen a támogatások visszafizetéséig, je) tűrni köteles a Magyar Államkincstár megbízott munkatársainak az f)-g) és h)-i) alpontokban foglalt visszatérítendő támogatások felhasználása felett gyakorolt folyamatos előzetes kontrollját és utólagos ellenőrzését a támogatások visszafizetéséig; k) felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy a évben gondoskodjon a központi költségvetés XXX. Gazdasági és Versenyhivatal fejezet javára a szakmai működés színvonalának emelése céljából forint többletforrás biztosításáról; Felelős: nemzetgazdasági miniszter Határidő: április 30. l) elrendeli az irányítása alá tartozó fejezeteknél, hogy a fejezet évi elemi költségvetésében, a költségvetési szervi kiadási előirányzatain és a fejezeti on eredeti előirányzatként tervezett személyi juttatáshoz kapcsolódó szociális hozzájárulási adónak a tervezetten felüli 0,5 százalékpontos csökkentéséből származó megtakarítás további intézkedésig nem használható fel, illetve - feladatátadás esetét kivéve, amikor az átadás-átvételi dokumentumban nevesíteni kell a megtakarítást - nem csoportosítható át; Felelős: a Kormány irányítása vagy felügyelete alá tartozó fejezetek vezetői Határidő: azonnal m) felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy intézkedjen az l) alpont szerinti megtakarítások felméréséről, illetve készítsen előterjesztést a megtakarítások felhasználásáról; Felelős: nemzetgazdasági miniszter fejezetet irányító szervek vezetői Határidő: felmérésre február 28. előterjesztés benyújtására szükség szerint n) egyetért a felvidéki magyarságot érintő gazdaságfejlesztési terv végrehajtására 2018-ban összesen legfeljebb forint működési forrás biztosításával, a gazdaságfejlesztési terv végrehajtására rendelkezésre álló támogatási keretösszeg terhére. 2. A Kormány egyetért azzal, hogy a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 1025/2014. (I. 30.) Korm. határozattal az Emberi Erőforrások a fejezet, Egyházi épített örökség védelme és egyéb beruházások jogcímcsoport részére átcsoportosított 106,0 millió forint tekintetében az elszámolási határidő június A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról szóló 1070/2016. (II. 25.) Korm. határozatban a március 31. szövegrész helyébe a december 31. szöveg lép.

4 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 4. oldal 4. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról szóló és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 1182/2016. (IV. 11.) Korm. határozatban a június 30. szövegrész helyébe a június 30., az Egyházi közösségi célú programok és beruházások előirányzat javára biztosított 450,0 millió forint tekintetében február 28. szöveg lép. 5. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 1348/2016. (VII. 6.) Korm. határozat 1. pontjában a március 31. szövegrész helyébe a december 31. szöveg lép. 6. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról, a évi költségvetési maradványok egy részének felhasználásáról és egyes Korm. határozatok módosításáról szóló 1438/2016. (VIII. 17.) Korm. határozat 1. pont b) alpontjában a Területfejlesztéssel összefüggő feladatok jogcímcsoport javára átcsoportosított ezer forint tekintetében június 30. szövegrész helyébe az a Területfejlesztéssel összefüggő feladatok jogcímcsoport javára átcsoportosított ezer forint tekintetében december 31. szöveg lép. 7. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról és Korm. határozat módosításáról szóló 1494/2016. (IX. 15.) Korm. határozatban a június 30. szövegrész helyébe a június 30. szöveg lép. 8. A VERITAS Történetkutató Intézet többletfeladatainak meghatározásáról és a szükséges források biztosításáról szóló 1550/2016. (X. 13.) Korm. határozat 2. pontjában a december 31. szövegrész helyébe a június 30. szöveg lép. 9. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról, előirányzattal nem rendelkező közfeladathoz kapcsolódó tárgyévi és tárgyéven túli kötelezettségvállalás engedélyezéséről és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 1038/2017. (II. 2.) Korm. határozat 1. pont a) alpontjában a március 31. szövegrész helyébe a december 31. szöveg lép. 10. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról és egyes Korm. határozatok módosításáról szóló 1104/2017. (III. 6.) Korm. határozat 1. pontjában a június 30. szövegrész helyébe a június 30., Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéve programjainak jogcímcsoport részére átcsoportosított 830,0 millió forint tekintetében december 31. szöveg lép. 11. A Magyar Nemzeti Táncegyüttesnél fennálló bérhelyzet kezeléséről szóló 1302/2017. (VI. 7.) Korm. határozat 3. pont b) alpontjában a 277,0 szövegrész helyébe a legfeljebb 277,0 szöveg lép. 12. A évi költségvetés tervezése során jelzett, bérintézkedésekhez kapcsolódó többletigényekről szóló 1341/2017. (VI. 9.) Korm. határozat 2. pont b) alpontjában az 1225,0 szövegrész helyébe a legfeljebb 1225,0 szöveg és a 2. pont c) alpontjában az 1607,0 szövegrész helyébe a legfeljebb 1607,0 szöveg lép.

5 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 5. oldal 13. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 1447/2017. (VII. 7.) Korm. határozat 1. pont b) alpontjában a június 30. szövegrész helyébe a június 30., a Külképviseletek igazgatása cím javára átcsoportosított forint tekintetében június 30. szöveg lép. 14. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról, tárgyéven túli kötelezettségvállalás engedélyezéséről és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 1707/2017. (IX. 25.) Korm. határozat 1. pontjában a június 30. szövegrész helyébe a június 30., a Versenysport jogcímcsoport javára biztosított forint tekintetében december 31. szöveg lép. 15. A minimálbér-emelésnek és garantált bérminimum-emelésnek a Belügyminisztérium tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó gazdasági társaságokra és azok leányvállalataira, valamint a belügyminiszter közvetlen irányítása alatt álló költségvetési szervek tulajdonosi joggyakorlása alatt álló gazdasági társaságokra és azok leányvállalataira gyakorolt hatásairól, valamint a bérfejlesztéshez szükséges forrás biztosításáról szóló 1715/2017. (X. 3.) Korm. határozat 3. pont b) alpontjában a 2879,1 szövegrész helyébe a legfeljebb 2879,1 szöveg és a 3. pont c) alpontjában a 4409,4 szövegrész helyébe a legfeljebb 4409,4 szöveg lép. 16. Az Országvédelmi Alapból történő előirányzat-átcsoportosításról és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 1727/2017. (X. 10.) Korm. határozat 1. pontjában a június 30., az 1659/2017. (IX. 13.) Korm. határozat alapján átcsoportosított forrás tekintetében június 30. szövegrész helyébe a június 30., a Miniszterelnöki Kabinetiroda fejezet javára biztosított forint tekintetében október 31., az 1659/2017. (IX. 13.) Korm. határozat alapján átcsoportosított forrás tekintetében június 30., valamint a Gazdasági társaságok által ellátott kulturális feladatok előirányzat javára biztosított forint tekintetében június 30. szöveg lép. 17. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból és a szociális hozzájárulási adóhoz kapcsolódó megtakarítások terhére történő előirányzat-átcsoportosításról, a fejezeti stabilitási tartalék felhasználásáról, tárgyéven túli kötelezettségvállalás engedélyezéséről, fejezetek közötti előirányzat-átcsoportosításról és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 1895/2017. (XII. 4.) Korm. határozat (a továbbiakban: Határozat) 1. pont a) alpontjában a június 30. szövegrész helyébe a június 30., A Budai Vigadó felújításának előirányzat javára biztosított forint forrás tekintetében december 31. szöveg lép. 18. A Határozat 4. pontjában a szövegrész helyébe a szöveg lép.

6 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 6. oldal 19. A Nemzeti Infokommunikációs Stratégia (NIS) évi monitoring jelentéséről, a Digitális Jólét Program 2.0-ról, azaz a Digitális Jólét Program kibővítéséről, annak évi Munkaterve elfogadásáról, a digitális infrastruktúra, kompetenciák, gazdaság és közigazgatás további fejlesztéseiről szóló 1456/2017. (VII. 19.) Korm. határozat megvalósításához kötődő feladatok teljes körű ellátásához szükséges költségvetési források biztosításáról, valamint a feladatokhoz kapcsolódó egyes határidők módosításáról szóló 1988/2017. (XII. 19.) Korm. határozat 1. pont d) alpontjában az 1. Földművelésügyi igazgatása cím szövegrész helyébe a 20. Fejezeti cím, 3. Agrár cél alcím, 31. Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara közfeladatainak jogcímcsoport szöveg lép. 20. A szabadkai zsinagóga felújításához szükséges többletforrás biztosításáról szóló 1990/2017. (XII. 19.) Korm. határozat 2. pontja helyébe a következő rendelkezés lép: (A Kormány) 2. felhívja a Kormány nemzetpolitikáért felelős tagját, hogy az 1. pont szerinti támogatási cél megvalósításához szükséges legfeljebb forint forrást - a Bethlen Gábor Alap irányításáért felelős Bizottság közreműködésével - a Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi C. törvény 1. melléklet LXV. Bethlen Gábor Alap fejezet terhére biztosítsa; Felelős: a Kormány nemzetpolitikáért felelős tagja Határidő: február A Kormány egyetért azzal, hogy a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból, Országvédelmi Alapból, a szociális hozzájárulási adóhoz kapcsolódó megtakarítások terhére történő előirányzat-átcsoportosításról, a fejezeti stabilitási tartalék felhasználásáról, a évi költségvetési maradványok egy részének felhasználásáról és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 2001/2017. (XII. 21.) Korm. határozat 4. mellékletében a XX. Emberi Erőforrások a, 20. Fejezeti cím, 55. Egyházi célú központi költségvetési hozzájárulások alcím, 9. Egyházi közösségi célú programok és beruházások jogcímcsoport, K6 Beruházások kiemelt előirányzat javára átcsoportosított forint a K8 Egyéb felhalmozási célú kiemelt előirányzaton kerüljön felhasználásra. 22. A Kormány egyetért azzal, hogy a fejezetek közötti és fejezeten belüli előirányzat-átcsoportosításokról szóló 2029/2017. (XII. 27.) Korm. határozat (a továbbiakban: Határozat2.) 1. mellékletében a XV. Nemzetgazdasági, 25. Fejezeti cím, 5. Belgazdasági feladatok alcím, 11. Irinyi terv végrehajtása jogcímcsoport, 2. a Beszállítói-fejlesztési Program jogcím kiemelt előirányzaton jelzett forint átcsoportosításból forint a K8 Egyéb felhalmozási célú kiemelt előirányzat terhére kerül átcsoportosításra; valamint a Beruházás Előkészítési Alap előirányzatból történő átcsoportosítás a kiemelt előirányzat helyett a K8 Egyéb felhalmozási célú kiemelt előirányzat terhére történik. 23. A Határozat2. 1. mellékletében a szövegrész helyébe a , a szövegrész helyébe a szöveg lép.

7 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 7. oldal 24. A Határozat2. 1. mellékletében a Támogatás részben a Művészeti tevékenységek és egyéb fejezeti feladatok előirányzat sorban lévő szövegrész helyébe az szöveg lép. 25. A Budapest IX. kerület, belterület helyrajzi számú műemlék ingatlan Magyarországi Református Egyház részére történő tulajdonába adásáról, valamint az átfogó felújításához kapcsolódó feladatok meghatározásáról szóló 2076/2017. (XII. 28.) Korm. határozat 1. pontjában a - a felújítást követően - szövegrész hatályát veszti. 26. Az egyes határon túli szervezetek részére nyújtott támogatásokról szóló 2061/2017. (XII. 27.) Korm. határozat (a továbbiakban: Határozat3.) 1. mellékletében a Székelyvarság Sí- és Túraközpont Egyesület szövegrész helyébe a Négy Évszak Sí és Túraközpont Egyesület szöveg, a Komáromi Római Katolikus Plébániahivatal szövegrész helyébe a Komáromi Római Katolikus Egyházközség szöveg lép. 27. A Határozat3. 1. mellékletében foglalt táblázat sorában az erdélyi szervezet programjainak, célkitűzéseinek, működésének szövegrész helyébe az erdélyi szervezet beruházásainak, programjainak, eszközbeszerzéseinek, célkitűzéseinek, működésének szöveg lép. 28. A Kormány visszavonja a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból, Országvédelmi Alapból, a szociális hozzájárulási adóhoz kapcsolódó megtakarítások terhére történő előirányzat-átcsoportosításról, a fejezeti stabilitási tartalék felhasználásáról, a évi költségvetési maradványok egy részének felhasználásáról és egyes kormányhatározatok módosításáról szóló 2001/2017. (XII. 21.) Korm. határozat 4. pontját. 1. melléklet az 1013/2018. (II. 2.) Korm. határozathoz I. Országgyűlés IX. Helyi önkormányzatok i XI. Miniszterelnökség XII. Földművelésügyi XIV. Belügyminisztérium XV. Nemzetgazdasági XVII. Nemzeti Fejlesztési XVIII. Külgazdasági és Külügyminisztérium XX. Emberi Erőforrások a XLII. A költségvetés közvetlen bevételei és kiadásai XLIII. Az állami vagyonnal kapcsolatos bevételek és LXV. Bethlen Gábor Alap ADATLAP A KÖLTSÉGVETÉSI ELŐIRÁNYZATOK MÓDOSÍTÁSÁRA a Kormány hatáskörében Költségvetési év: KIADÁSOK A m j

8 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 8. oldal Állam- Fejez Cím Alcí Jog- Jog-KiemFeje CímAlcí Jog- Jog- Kiemelt előirányzat neve háztart szám egyedi azonos szám számcím cím előir. csop szám szám szám cím csop cím I. Országgyűlés 24 Nemzeti Választási Iroda 2 Fejezeti évi országgyűlési képviselőválasztás IX. Helyi önkormányzatok XII. i 48 Pécs Megyei Jogú Város I. ütem 49 Pécs Megyei Jogú Város II. ütem 2 Helyi önkormányzatok működési célú kiegészítő i Földművelésügyi 20 Fejezeti 2 Környezetvédelmi cél 1 Szigetközi ökológiai monitoring feladatok K2 Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó K3 Dologi 3 Agrár cél

9 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 9. oldal XIV Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara közfeladatainak 5 Nemzeti támogatások 5 Vadgazdálkodás Belügyminisztérium Nemzetbizton Szakszolgálat K2 Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó K3 Dologi XV. Nemzetgazda 1 Nemzetgazdasági igazgatása K3 Dologi XVII Fejezeti 5 Belgazdasági feladatok 13 Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás K8 Egyéb felhalmozási célú Nemzeti Fejlesztési 1 Nemzeti Fejlesztési igazgatása K3 Dologi 11 Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

10 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 10. oldal K2 Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó K3 Dologi K6 Beruházások Fejezeti 33 Hazai fejlesztési programok 9 Turisztika célelőirán zat K3 Dologi Infokommunikációs ágazati programok 2 Nemzeti Infokommunikációs Stratégia (NIS) végrehajtásához kapcsolódó feladatok K2 Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó K3 Dologi K6 Beruházások XVIII. Külgazdasági és Külügyminisztérium 7 Fejezeti 1 Cél 6 Külgazdasági és Külügyminisztérium felügyelete alá tartozó szervezetek és szakmai programok K2 Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó K3 Dologi Államháztartáson kívüli szervezetek 2 Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány K3 Dologi

11 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 11. oldal K8 Egyéb felhalmozási célú 18 Felvidéki gazdaságfejlesztési stratégia K2 Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó K3 Dologi K8 Egyéb felhalmozási célú XX. Emberi Erőforrások a 1 Emberi Erőforrások a igazgatása K2 Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó K3 Dologi Gyógyító-megelőző ellátás szakintézetei 1 Állami Egészségügyi Ellátó Központ K3 Dologi Közgyűjtemények K2 Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó K3 Dologi Országos Mentőszolgálat K6 Beruházások 20 Fejezeti 3 Felsőoktatási feladatok 1 Felsőoktatás speciális feladatai

12 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 12. oldal XLII XLIII Köznevelési feladatok 5 Nemzeti Tehetség Program 16 Szociális szolgáltatások és egyéb szociális feladatok 6 Családpolitikai Programok 22 Egészségügyi ágazati 2 Egészségügyi ellátási és fejlesztési feladatok 50 Kulturális szakmai feladatok 13 Arany János-emlékév programjainak K3 Dologi K8 Egyéb felhalmozási célú A költségvetés közvetlen bevételei és kiadásai 42 Alapok 2 Bethlen Gábor Alap K8 Egyéb felhalmozási célú Az állami vagyonnal kapcsolatos bevételek és 2 Az állami vagyonnal kapcsolatos 2 Társaságokkal kapcsolatos 1 Állami tulajdoni részesedések növekedését eredményező 1 Az MNV Zrt. által végrehajtott részesedésvásárlás, tőkeemelés, pótbefizetés

13 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 13. oldal K6 Beruházások LXV XI Bethlen Gábor Alap 4 Nemzetpolitikai célú támogatások K8 Egyéb felhalmozási célú Miniszte elnökség 14 Nemzeti Közszolgálati Egyetem K2 Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó K3 Dologi Fejezeti 1 Célelőirányzato 8 Antall József Politika- és Társadalomtudományi Tudásközpont Alapítvány 32 Bocuse d Or versenyek K8 Egyéb felhalmozási célú 32 Központi 1 Rendkívüli kormányzati intézkedések Az előirányzatmódosítás érvényessége: a.) a költségvetési évben egyszeri jellegű BEVÉTEL A m j

14 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 14. oldal Állam- Fejez Cím Alcí Jog- Jog-KiemFeje CímAlcí Jog- Jog- Kiemelt előirányzat neve háztart szám egyedi azonos szám számcím cím előir. csop szám szám szám cím csop cím LXV. 2 Bethlen Gábor Alap Költségvetési támogatás 3 Eseti támogatá B1 Működési célú támogatások államháztartáson belülről B2 Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről Az előirányzatmódosítás érvényessége: a.) a költségvetési évben egyszeri jellegű Állam- Fejez Cím Alcí Jog- Jog-KiemFeje CímAlcí Jog- Jog- TÁMOGATÁS A m j Kiemelt előirányzat neve háztart szám egyedi azonos szám számcím cím előir. csop szám szám szám cím csop cím I. Országgyűlés 24 Nemzeti Választási Iroda 2 Fejezeti évi országgyűlési képviselőválasztás XI. Miniszterelnökség 14 Nemzeti Közszolgálati Egyetem

15 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 15. oldal XII. XIV. 30 Fejezeti 1 Célelőirányzato 8 Antall József Politika- és Társadalomtudományi Tudásközpont Alapítvány 32 Bocuse d Or versenyek Földművelésü 20 Fejezeti 2 Környezetvéde célelőirányzato 1 Szigetközi ökológiai monitoring feladatok 3 Agrár célelőirán XV XVII. 9 zatok 31 Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara közfeladatainak 5 Nemzeti támogatások 5 Vadgazdálkodás Belügyminiszté- rium Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzetgazdasági 1 Nemzetgazdasági igazgatása 25 Fejezeti 5 Belgazdasági feladatok 13 Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás Nemzeti Fejlesztési

16 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 16. oldal Nemzeti Fejlesztési igazgatása 11 Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség 20 Fejezeti 33 Hazai fejlesztési programok 9 Turisztika célelőirán zat 34 Infokommunikációs ágazati programok 2 Nemzeti Infokommunikációs Stratégia (NIS) végrehajtásához kapcsolódó feladatok Külgazdasági és XVIII. Külügyminisztérium 7 Fejezeti 1 Célelőirányzato 6 Külgazdasági és Külügyminisztérium felügyelete alá tartozó szervezetek és szakmai programok 2 Államháztartáson kívüli szervezetek 2 Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány 18 Felvidéki gazdaságfejlesztési stratégia XX. Emberi Erőforrások a 1 Emberi Erőforrások a igazgatása 10 Gyógyító-megelőző ellátás szakintézetei 1 Állami Egészségügyi Ellátó Központ Közgyűjtemények 14 Országos Mentőszolgálat

17 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 17. oldal Fejezeti 3 Felsőoktatási feladatok 1 Felsőoktatás speciális feladatai 4 Köznevelési feladatok 5 Nemzeti Tehetség Program 16 Szociális szolgáltatások és egyéb szociális feladatok 6 Családpolitikai Programok 22 Egészségügyi ágazati 2 Egészségügyi ellátási és fejlesztési feladatok 50 Kulturális szakmai feladatok 13 Arany János-emlékév programjainak Az előirányzatmódosítás érvényessége: a.) a költségvetési évben egyszeri jellegű Az adatlap 5 példányban töltendő ki A támogatás folyósítása/zárolása (módosítása +/-) Összesen Fejezetet irányító 1 példány időarányos szerv Állami Számvevőszék 1 példány teljesítményarányos Magyar 1 példány egyéb: azonnal Államkincstár 479 Nemzetgazdasági 2 példány * Az összetartozó előirányzat-változásokat (+/-) egymást követően kell szerepeltetni. 2. melléklet az 1013/2018. (II. 2.) Korm. határozathoz A évi költségvetési maradványok átcsoportosítása Címszám Kiemelt Cím Kiemelt e Fejezetszászácsoporszám Alcím-Jogcím-Jogcím-előirányzat Fejezet szám Alcím Jogcímcsoport Jogcím szám XX. Emberi Erőforrások a 20 Fejezeti 16 Szociális szolgáltatások és feladatok 6 Családpolitikai Programok

18 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 18. oldal XLIII. K8 Egyéb fe 28 Gazdasági társaságok által e K8 Egyéb fe Az állami vagyonnal kapcsolatos bevételek és 2 Az állami vagyonnal kapcsolatos 2 Társaságokkal kapcsolatos kiadá 1 Állami tulajdoni részesed eredményező 1 Az MNV Zrt. á részesedésvásárlá pótbefizetés K6 Beruházás

19 Magyar joganyagok /2018. (II. 2.) Korm. határozat - a rendkívüli kormányzati i 19. oldal TARTALOMJEGYZÉK 1013/2018. (II. 2.) Korm. határozat 1 a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról, a XLII. A költségvetés közvetlen bevételei és kiadásai fejezet címrendjének kiegészítéséről, a évi költségvetési maradványok átcsoportosításáról, egyes kormányhatározatok módosításáról és a szociális hozzájárulási adóhoz kapcsolódó évi megtakarítások kezeléséről 1 1. melléklet az 1013/2018. (II. 2.) Korm. határozathoz 7 ADATLAP A KÖLTSÉGVETÉSI ELŐIRÁNYZATOK MÓDOSÍTÁSÁRA 7 2. melléklet az 1013/2018. (II. 2.) Korm. határozathoz 17 A évi költségvetési maradványok átcsoportosítása 17

MAGYAR KÖZLÖNY 12. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 12. szám MAGYAR KÖZLÖNY 12. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. február 2., péntek Tartalomjegyzék 4/2018. (II. 2.) Korm. rendelet A megújuló energiaforrásból vagy hulladékból nyert energiával termelt villamos

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 47. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 47. szám MAGYAR KÖZLÖNY 47. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. március 29., csütörtök Tartalomjegyzék 63/2018. (III. 29.) Korm. rendelet A felszámolás alatt álló SZEVIÉP Szerkezet- és Vízépítő Zártkörűen Működő

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 154. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 154. szám MAGYAR KÖZLÖNY 154. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. szeptember 25., hétfő Tartalomjegyzék 1707/2017. (IX. 25.) Korm. határozat A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 56. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 56. szám MAGYAR KÖZLÖNY 56. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. április 21., szombat Tartalomjegyzék 86/2018. (IV. 21.) Korm. rendelet A Digitális Jólét Program végrehajtásával összefüggő egyes feladatokról,

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 11. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 11. szám MAGYAR KÖZLÖNY 11. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. január 28., hétfő Tartalomjegyzék 7/2019. (I. 28.) Korm. rendelet Az ÓAM ÓZDI ACÉLMŰVEK Korlátolt Felelősségű Társaság üzletrészének Magyar Állam

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 126. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 126. szám MAGYAR KÖZLÖNY 126. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. augusztus 8., kedd Tartalomjegyzék 1496/2017. (VIII. 8.) Korm. határozat A 2017. évi határátlépéssel járó csapatmozgások engedélyezéséről szóló

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 163. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 163. szám MAGYAR KÖZLÖNY 163. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2016. október 24., hétfő Tartalomjegyzék 316/2016. (X. 24.) Korm. rendelet A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalról szóló 256/2007. (X. 4.) Korm.

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 211. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 211. szám MAGYAR KÖZLÖNY 211. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. december 23., vasárnap Tartalomjegyzék 1806/2018. (XII. 23.) Korm. határozat A fejezetek közötti és fejezeten belüli előirányzat-átcsoportosításokról,

Részletesebben

Magyar joganyagok /2018. (II. 20.) Korm. határozat - a Modern Városok Progra 2. oldal 6. felhívja a honvédelmi minisztert, hogy a megyei jogú vá

Magyar joganyagok /2018. (II. 20.) Korm. határozat - a Modern Városok Progra 2. oldal 6. felhívja a honvédelmi minisztert, hogy a megyei jogú vá Magyar joganyagok - 1052/2018. (II. 20.) Korm. határozat - a Modern Városok Progra 1. oldal 1052/2018. (II. 20.) Korm. határozat a Modern Városok Program keretében a hódmezővásárhelyi honvéd középiskola

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 14. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 14. szám MAGYAR KÖZLÖNY 14. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. február 1., szerda Tartalomjegyzék 18/2017. (II. 1.) Korm. rendelet Az egyházi és nem állami fenntartású szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 121. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 121. szám MAGYAR KÖZLÖNY 121. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. július 10., szerda Tartalomjegyzék 1412/2019. (VII. 10.) Korm. határozat A Közép- és Kelet-európai Onkológiai Akadémia Alapítvány létrehozásáról,

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 193. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 193. szám MAGYAR KÖZLÖNY 193. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. december 5., szerda Tartalomjegyzék 1642/2018. (XII. 5.) Korm. határozat A MÁV-START Zrt. EUROFIMA 11 szerződésszámú hitelének visszafizetéséről

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 76. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 76. szám MAGYAR KÖZLÖNY 76. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. május 7., kedd Tartalomjegyzék 17/2019. (V. 7.) BM rendelet Az A magyar osztrák államhatár határjeleinek nyolcadik időszakos ellenőrzéséről című

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 19. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 19. szám MAGYAR KÖZLÖNY 19. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. február 9., csütörtök Tartalomjegyzék 1066/2017. (II. 9.) Korm. határozat Az Arany János-emlékév programjainak megvalósításához szükséges feladatokról

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 120. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 120. szám MAGYAR KÖZLÖNY 120. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2016. augusztus 19., péntek Tartalomjegyzék 288/2016. (VIII. 19.) KE határozat Egyetemi tanári kinevezésről 12128 289/2016. (VIII. 19.) KE határozat

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 182. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 182. szám MAGYAR KÖZLÖNY 182. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. november 21., szerda Tartalomjegyzék 43/2018. (XI. 21.) MNB rendelet A kötelező jegybanki tartalék kiszámításáról, illetve képzésének és elhelyezésének

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 5. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 5. szám MAGYAR KÖZLÖNY 5. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. január 15., hétfő Tartalomjegyzék 23/2018. (I. 15.) KE határozat Bírói kinevezésről 146 24/2018. (I. 15.) KE határozat Bírói kinevezésről 146 25/2018.

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 162. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 162. szám MAGYAR KÖZLÖNY 162. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. október 17., szerda Tartalomjegyzék 195/2018. (X. 17.) Korm. rendelet A Kormány tagjainak feladat- és hatásköréről szóló 94/2018. (V. 22.) Korm.

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 128. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 128. szám MAGYAR KÖZLÖNY 128. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2015. szeptember 15., kedd Tartalomjegyzék 269/2015. (IX. 15.) Korm. rendelet A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kihirdetéséről, valamint a

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 185. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 185. szám MAGYAR KÖZLÖNY 185. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. november 26., hétfő Tartalomjegyzék 30/2018. (XI. 26.) ITM rendelet A minimális építőipari rezsióradíj 2018. évi mértékéről 33918 1597/2018.

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 156. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 156. szám MAGYAR KÖZLÖNY 156. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2014. november 17., hétfő Tartalomjegyzék 283/2014. (XI. 17.) Korm. rendelet A központi címregiszter kialakításához szükséges adatellenőrzési feladatokról

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 49. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 49. szám MAGYAR KÖZLÖNY 49. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. április 4., szerda Tartalomjegyzék 65/2018. (IV. 4.) Korm. rendelet A nyergesújfalui ipari park bővítésével összefüggő közigazgatási hatósági

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 28. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 28. szám MAGYAR KÖZLÖNY 28. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. február 24., péntek Tartalomjegyzék 35/2017. (II. 24.) Korm. rendelet Az európai uniós forrásból finanszírozott egyes projektek költségnövekménye

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 12. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 12. szám MAGYAR KÖZLÖNY 12. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. január 31., kedd Tartalomjegyzék 16/2017. (I. 31.) Korm. rendelet A központosított informatikai és elektronikus hírközlési szolgáltatásokról szóló

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 27. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 27. szám MAGYAR KÖZLÖNY 27. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. február 22., péntek Tartalomjegyzék 20/2019. (II. 22.) Korm. rendelet A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet Magyarország egész területére

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 89. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 89. szám MAGYAR KÖZLÖNY 89. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. június 20., szerda Tartalomjegyzék 284/2018. (VI. 20.) KE határozata Kitüntetés adományozásáról 4358 1280/2018. (VI. 20.) Korm. határozat A Központi

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 131. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 131. szám MAGYAR KÖZLÖNY 131. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2013. augusztus 1., csütörtök Tartalomjegyzék 306/2013. (VIII. 1.) Korm. rendelet A Nemzeti Földalapba tartozó földrészletek hasznosításának részletes

Részletesebben

hatályos

hatályos 1510/2018. (X. 17.) Korm. határozat az Egészségbiztosítási Alap Gyógyító-megelőző ellátás céltartalék jog 2018. és 2019. évi előirányzatairól történő átcsoportosításról, valamint az Összevont szakellátás

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 139. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 139. szám MAGYAR KÖZLÖNY 139. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. augusztus 31., csütörtök Tartalomjegyzék 246/2017. (VIII. 31.) Korm. rendelet Az egészségügyi szolgáltatások Egészségbiztosítási Alapból történő

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 15. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 15. szám MAGYAR KÖZLÖNY 15. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. február 8., csütörtök Tartalomjegyzék 2/2018. (II. 8.) HM rendelet A honvédek jogállásáról szóló 2012. évi CCV. törvény egyes rendelkezéseinek

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 143. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 143. szám MAGYAR KÖZLÖNY 143. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. szeptember 21., péntek Tartalomjegyzék 1002/2018. (IX. 21.) AB Tü. határozat Az Alkotmánybíróság öttagú állandó tanácsai tanácsvezetőinek személyéről

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 83. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 83. szám MAGYAR KÖZLÖNY 83. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. június 7., szerda Tartalomjegyzék 124/2017. (VI. 7.) Korm. rendelet A Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró-, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 37. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 37. szám MAGYAR KÖZLÖNY 37. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. március 8., péntek Tartalomjegyzék 41/2019. (III. 8.) Korm. rendelet Az Ösztöndíjprogram Keresztény Fiataloknak elnevezésű ösztöndíjprogramról

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY. 18. szám. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA február 14., vasárnap. Tartalomjegyzék

MAGYAR KÖZLÖNY. 18. szám. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA február 14., vasárnap. Tartalomjegyzék MAGYAR KÖZLÖNY A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2010. február 14., vasárnap 18. Tartalomjegyzék 27/2010. (II. 14.) Korm. rendelet 1036/2010. (II. 14.) Korm. A szénipari szerkezetátalakítási támogatás

Részletesebben

hatályos

hatályos 1588/2018. (XI. 22.) Korm. határozat az Egészségbiztosítási Alap Gyógyító-megelőző ellátás céltartalék jog 2018. évi előirányzatáról történő átcsoportosításról, valamint a Gyógyító-megelőző ellátás, a

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 104. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 104. szám MAGYAR KÖZLÖNY 104. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2014. július 28., hétfő Tartalomjegyzék 39/2014. (VII. 28.) BM rendelet A helyi önkormányzatok szociális célú tűzifavásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatásáról

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 25. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 25. szám MAGYAR KÖZLÖNY 25. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2015. március 4., szerda Tartalomjegyzék 1090/2015. (III. 4.) Korm. határozat Egyes önkormányzatok működőképességének megőrzése céljából egyedi támogatás

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 207. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 207. szám MAGYAR KÖZLÖNY 207. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2016. december 17., szombat Tartalomjegyzék 1787/2016 (XII. 17.) Korm. határozat Az egyes fejezetek közötti előirányzat-átcsoportosításról 82604 1788/2016.

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 214. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 214. szám MAGYAR KÖZLÖNY 214. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. december 27., csütörtök Tartalomjegyzék 320/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet Az egyes gazdaságfejlesztési célú és munkahelyteremtő beruházásokkal

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 155. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 155. szám MAGYAR KÖZLÖNY 155. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. szeptember 18., szerda Tartalomjegyzék 35/2019. (IX. 18.) ITM rendelet A nem közúti mozgó gépek belső égésű motorjaival kapcsolatos típusjóváhagyási

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 181. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 181. szám MAGYAR KÖZLÖNY 181. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2016. november 23., szerda Tartalomjegyzék 359/2016. (XI. 23.) Korm. rendelet A fiatal szakorvosok bérfejlesztésével kapcsolatos kormányrendeletek

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 223. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 223. szám MAGYAR KÖZLÖNY 223. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. december 22., péntek Tartalomjegyzék 437/2017. (XII. 22.) Korm. rendelet Az egyes központi hivatalok és költségvetési szervi formában működő

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 111. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 111. szám MAGYAR KÖZLÖNY 111. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. július 7., péntek Tartalomjegyzék 191/2017. (VII. 7.) Korm. rendelet A településkép védelméről szóló törvény reklámok közzétételével kapcsolatos

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 224. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 224. szám MAGYAR KÖZLÖNY 224. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. december 27., szerda Tartalomjegyzék 439/2017. (XII. 27.) Korm. rendelet A Magyar Honvédség állományába tartozók baleseti járadékra való jogosultsága

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 127. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 127. szám MAGYAR KÖZLÖNY 127. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2014. szeptember 16., kedd Tartalomjegyzék 35/2014. (IX. 16.) OGY határozat Az Országgyűlés bizottságainak létrehozásáról, tisztségviselőinek és tagjainak

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY szám. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA december 18., kedd. Tartalomjegyzék. Az Alkotmánybíróság tagjának megválasztásáról 28631

MAGYAR KÖZLÖNY szám. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA december 18., kedd. Tartalomjegyzék. Az Alkotmánybíróság tagjának megválasztásáról 28631 MAGYAR KÖZLÖNY MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2012. december 18., kedd 173. szám Tartalomjegyzék 93/2012. (XII. 18.) OGY határozat 94/2012. (XII. 18.) OGY határozat 95/2012. (XII. 18.) OGY határozat 96/2012.

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY. 12. szám. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA január 25., péntek. Tartalomjegyzék

MAGYAR KÖZLÖNY. 12. szám. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA január 25., péntek. Tartalomjegyzék MAGYAR KÖZLÖNY 12. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2013. január 25., péntek Tartalomjegyzék 13/2013. (I. 25.) Korm. rendelet A szénipari szerkezetátalakítási támogatás meghatározásának és kezelésének

Részletesebben

Mátramindszent Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2018. ( II.15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Mátramindszent Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2018. ( II.15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Mátramindszent Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2018. ( II.15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről Mátramindszent Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY. 12. szám. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2013. január 25., péntek. Tartalomjegyzék

MAGYAR KÖZLÖNY. 12. szám. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2013. január 25., péntek. Tartalomjegyzék MAGYAR KÖZLÖNY 12. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2013. január 25., péntek Tartalomjegyzék 13/2013. (I. 25.) Korm. rendelet A szénipari szerkezetátalakítási támogatás meghatározásának és kezelésének

Részletesebben

Iromány száma: T/15381/1235. Benyújtás dátuma: :01. Parlex azonosító: 1GPGSEEY0003

Iromány száma: T/15381/1235. Benyújtás dátuma: :01. Parlex azonosító: 1GPGSEEY0003 Iromány száma: T/15381/1235. Benyújtás dátuma: 2017-06-02 10:01 Az Országgyűlés Költségvetési bizottsága Parlex azonosító: 1GPGSEEY0003 Címzett: Kövér László, az Országgyűlés elnöke Benyújtó: Dr. Hargitai

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 178. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 178. szám MAGYAR KÖZLÖNY 178. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. november 7., kedd Tartalomjegyzék 316/2017. (XI. 7.) Korm. rendelet A járóbeteg-ellátás keretében rendelt gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök

Részletesebben

aa) az érintett közművek tekintetében a nemzeti fejlesztési miniszter és a belügyminiszter bevonásával, valamint a Nemzeti Média- és Hírközlési

aa) az érintett közművek tekintetében a nemzeti fejlesztési miniszter és a belügyminiszter bevonásával, valamint a Nemzeti Média- és Hírközlési 1486/2015. (VII. 21.) Korm. határozat a Digitális Nemzet Fejlesztési Program megvalósításával kapcsolatos aktuális feladatokról, valamint egyes kapcsolódó kormányhatározatok módosításáról 1. A Kormány

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 76. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 76. szám MAGYAR KÖZLÖNY 76. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. május 31., csütörtök Tartalomjegyzék 18/2018. (V. 31.) MNB rendelet A Magyar Nemzeti Bank által a pénzügyi közvetítőrendszer felügyelete keretében,

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 99. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 99. szám MAGYAR KÖZLÖNY 99. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. június 13., csütörtök Tartalomjegyzék 138/2019. (VI. 13.) Korm. rendelet A Stipendium Hungaricumról szóló 285/2013. (VII. 26.) Korm. rendelet,

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 198. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 198. szám MAGYAR KÖZLÖNY 198. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. november 29., szerda Tartalomjegyzék 352/2017. (XI. 29.) Korm. rendelet Az egészségügyi szakellátást nyújtó közfinanszírozott szolgáltatók gazdálkodását

Részletesebben

18. Hatályát veszti az R. 77. (3) és (4) bekezdése.

18. Hatályát veszti az R. 77. (3) és (4) bekezdése. M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2015. évi 85. szám 8165 (3) Az oktatásért felelős miniszter, a kultúráért felelős miniszter közös programok kiadásával, pályázatok kiírásával segíti az iskolai könyvtárak és a

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 204. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 204. szám MAGYAR KÖZLÖNY 204. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2015. december 23., szerda Tartalomjegyzék 430/2015. (XII. 23.) Korm. rendelet A megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató munkáltatók

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 131. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 131. szám MAGYAR KÖZLÖNY 131. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2014. szeptember 24., szerda Tartalomjegyzék 242/2014. (IX. 24.) Korm. rendelet A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal átszervezésével összefüggő jogutódlási

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 10. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 10. szám MAGYAR KÖZLÖNY 10. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. február 1., csütörtök Tartalomjegyzék 2/2018. (II. 1.) Korm. rendelet Az egészségügyi dolgozók és egészségügyben dolgozók, valamint a szociális

Részletesebben

A határozat a kihirdetését követő napon szeptember 4-én lép hatályba.

A határozat a kihirdetését követő napon szeptember 4-én lép hatályba. szeptember 1 A közszférában alkalmazandó nyugdíjpolitikai elvekről szóló 1700/2012. (XII. 29.) Korm. határozatnak az oktatási, a szakképzési területen való végrehajtásáról szóló 1599/ (IX. 3.) Korm. határozat

Részletesebben

II. KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKSÉG

II. KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKSÉG II. KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKSÉG A Köztársasági Elnökség fejezet és a hozzá rendelt fejezetet irányító szerv a Köztársasági Elnöki Hivatal (a továbbiakban: KEH) a beszámolási időszakban ellátta mindazokat a

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 139. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 139. szám MAGYAR KÖZLÖNY 139. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. szeptember 13., csütörtök Tartalomjegyzék 11/2018. (IX. 13.) MvM rendelet A fejezeti kezelésű előirányzatok és a központi kezelésű előirányzatok

Részletesebben

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Hatályos:2014-03-04 -tól Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének - az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 3/2013. (II.20.) önkormányzati

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY. 105. szám. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2010. június 18., péntek. Tartalomjegyzék. 199/2010. (VI. 18.) Korm.

MAGYAR KÖZLÖNY. 105. szám. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2010. június 18., péntek. Tartalomjegyzék. 199/2010. (VI. 18.) Korm. MAGYAR KÖZLÖNY A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2010. június 18., péntek 105. szám Tartalomjegyzék 199/2010. (VI. 18.) Korm. rendelet 1/2010. (VI. 18.) NFM rendelet 1132/2010. (VI. 18.) Korm. határozat

Részletesebben

Iromány száma: T/503/844. Benyújtás dátuma: :43. Parlex azonosító: BJX7APU80001

Iromány száma: T/503/844. Benyújtás dátuma: :43. Parlex azonosító: BJX7APU80001 Iromány száma: T/503/844. Benyújtás dátuma: 2018-07-12 14:43 Az Országgyűlés Költségvetési bizottsága Parlex azonosító: BJX7APU80001 Címzett: Kövér László, az Országgyűlés elnöke Benyújtó: Varju László,

Részletesebben

74002 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 172. szám. 1. melléklet az 1744/2013. (X. 17.) Korm. határozathoz. ű ő

74002 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 172. szám. 1. melléklet az 1744/2013. (X. 17.) Korm. határozathoz. ű ő 74002 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 172. szám 1. melléklet az 1744/2013. (X. 17.) Korm. határozathoz űő M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 172. szám 74003 ő ő űő űő ő űő ő űő ő ő őő ő ő őő ő ő űű

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 50. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 50. szám MAGYAR KÖZLÖNY 50. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. április 5., csütörtök Tartalomjegyzék 66/2018. (IV. 5.) Korm. rendelet Az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő lakossági földgázfogyasztók részére

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2018. (II. 14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2018. (II. 14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2018. (II. 14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE Mátészalka Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben a módosításáról rendelkező

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. május 25-i ülésére Nyílt ülésen tárgyalandó

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 24. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 24. szám MAGYAR KÖZLÖNY 24. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. február 22., csütörtök Tartalomjegyzék 3/2018. (II. 22.) MNB rendelet Az életbiztosítási igényfelmérő tartalmi elemeiről szóló 56/2015. (XII.

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 62. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 62. szám MAGYAR KÖZLÖNY 62. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2014. április 30., szerda Tartalomjegyzék 142/2014. (IV. 30.) Korm. rendelet A Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság és

Részletesebben

2007. évi tény évi eredeti előirányzat

2007. évi tény évi eredeti előirányzat A Köztársasági Elnökség fejezet és a hozzá rendelt államhatalmi költségvetési szerv a Köztársasági Elnöki Hivatal a beszámolási időszakban ellátta mindazokat a feladatokat, amelyeket a jogszabály, az Alapító

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY. 122. szám. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2010. július 22., csütörtök. Tartalomjegyzék

MAGYAR KÖZLÖNY. 122. szám. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2010. július 22., csütörtök. Tartalomjegyzék MAGYAR KÖZLÖNY A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA 2010. július 22., csütörtök 122. Tartalomjegyzék 217/2010. (VII. 22.) Korm. rendelet 6/2010. (VII. 22.) VM rendelet 1155/2010. (VII. 22.) Korm. 1156/2010.

Részletesebben

Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2009. (III.10.) számú RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről

Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2009. (III.10.) számú RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2009. (III.10.) számú RENDELETE az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Óbarok Község Önkormányzatának Képviselőtestülete a Magyar Köztársaság 2009.

Részletesebben

1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről TÁT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 23. (1) bekezdésében

Részletesebben

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről (a 9/2015. (VIII. 13.) önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben)

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2017.(II.14.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2017.(II.14.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2017.(II.14.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E Mátészalka Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben a módosításáról rendelkező

Részletesebben

XI. Miniszterelnökség Kormányzati Ellenőrzési Hivatal

XI. Miniszterelnökség Kormányzati Ellenőrzési Hivatal XI. Miniszterelnökség Kormányzati Ellenőrzési Hivatal I. A célok meghatározása, felsorolása Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.) 109. (1) bekezdés 17. pontjában kapott

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének február 3.-i ülésére.

E l ő t e r j e s z t é s. Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének február 3.-i ülésére. E l ő t e r j e s z t é s Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2016. február 3.-i ülésére. Tárgy: Önkormányzat 2016. évi költségvetése Előadó: Takács Péter polgármester 2 Tisztelt Képviselőtestület!

Részletesebben

MÉLYKÚT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2/2017. (II.21.) önkormányzati rendelete. Mélykút Város Önkormányzatának évi költségvetéséről

MÉLYKÚT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2/2017. (II.21.) önkormányzati rendelete. Mélykút Város Önkormányzatának évi költségvetéséről MÉLYKÚT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2/2017. (II.21.) önkormányzati rendelete Mélykút Város Önkormányzatának 2017. évi költségvetéséről Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. a évi költségvetésről szóló. 2/2013. (II. 19.) sz. önkormányzati R E N D E L E T E

MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. a évi költségvetésről szóló. 2/2013. (II. 19.) sz. önkormányzati R E N D E L E T E 0 MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK a 2013. évi költségvetésről szóló 2/2013. (II. 19.) sz. önkormányzati R E N D E L E T E Egységes szerkezetben: a 8/2013. (III. 26.), 18/2013.

Részletesebben

Kétvölgy Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015 (II.16) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Kétvölgy Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015 (II.16) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Kétvölgy Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015 (II.16) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Módosítva a 7/2015. (IX.30.) és az 1/2016. (II.18.) önkormányzati

Részletesebben

2 A törvényjavaslat évi költségvetési előirányzatainak (központi költségvetés, elkülönített állami pénzalapok, társadalombiztosítás pénzügyi aía

2 A törvényjavaslat évi költségvetési előirányzatainak (központi költségvetés, elkülönített állami pénzalapok, társadalombiztosítás pénzügyi aía T/5601/284. Országgyűlési képviselő Dr. Szili Katalin az Országgyűlés elnök(,.,, Helyben Módosító javaslat Tisztelt Elnök Asszony! A Magyar Köztársaság 2004. évi költségvetéséről szóló, T15601. ú törvényjavaslat

Részletesebben

Magyar joganyagok /2010. (XII. 27.) Korm. határozat - a Kormány által alapítot 2. oldal 2.1 A Kormány felhívja az állami vagyon felügyeletéért f

Magyar joganyagok /2010. (XII. 27.) Korm. határozat - a Kormány által alapítot 2. oldal 2.1 A Kormány felhívja az állami vagyon felügyeletéért f Magyar joganyagok - 1316/2010. (XII. 27.) Korm. határozat - a Kormány által alapítot 1. oldal 1316/2010. (XII. 27.) Korm. határozat a Kormány által alapított közalapítványokkal és alapítványokkal kapcsolatos

Részletesebben

Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete./2019. (.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete./2019. (.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete./2019. (.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2019. évi költségvetéséről Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. december 18-án, 18-órakor megtartandó ülésére

Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. december 18-án, 18-órakor megtartandó ülésére Előterjesztés száma: 196/2014. A rendelet tervezet elfogadásához minősített többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. december 18-án, 18-órakor megtartandó ülésére A nagyközségi önkormányzat

Részletesebben

A módosításokkal egységes szerkezetben.

A módosításokkal egységes szerkezetben. Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2015. (VIII.5.) és 4/2015. (XI.6.) önkormányzati rendeleteivel módosított 2/2015. (II.19.) rendelete az önkormányzat és intézményei 2015. évi költségvetéséről

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2/2017. (III.3.) önkormányzati rendelete

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2/2017. (III.3.) önkormányzati rendelete Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2/2017. (III.3.) önkormányzati rendelete a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat költségvetéséről szóló 11/2016. (XI.30.) számú önkormányzati rendelete módosításáról

Részletesebben

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának évi tervezett bevételei

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának évi tervezett bevételei Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának 2019. évi tervezett bevételei 1. melléklet a./2019.(..) számú Sorszám Előirányzat (rovat) megnevezése Rovatszám előiárnyzat 1 2 3 4 5 6 1 Önkormányzat

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2016. (VI.30.) számú önkormányzati rendelete

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2016. (VI.30.) számú önkormányzati rendelete A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2016. (VI.30.) számú önkormányzati rendelete a megyei önkormányzat költségvetéséről szóló 8/2015.(XII.12.) számú önkormányzati rendelet módosításáról A

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 24. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 24. szám MAGYAR KÖZLÖNY 24. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. február 18., hétfő Tartalomjegyzék 19/2019. (II. 18.) Korm. rendelet A Széchenyi-díjjal elismert személyek tudományos alkotói járadékban részesítésének

Részletesebben

ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL ELNÖKE

ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL ELNÖKE ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL ELNÖKE Az Országos Bírósági Hivatal elnöke 6/2013. (VI. 25.) OBH utasítása a 2013. évi fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználási rendjéről szóló szabályzatról Az államháztartásról

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 165. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 165. szám MAGYAR KÖZLÖNY 165. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. október 25., csütörtök Tartalomjegyzék 198/2018. (X. 25.) Korm. rendelet Az olvasási képességet érintő fogyatékossággal élő kedvezményezett személyek

Részletesebben

Törökbálint Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2013.(II. 25.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről

Törökbálint Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2013.(II. 25.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről Törökbálint Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2013.(II. 25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről a módosító 26/2013.(VI.10.), 32/2013. (IX. 23.), 43/2013. (XII.

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 114. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 114. szám MAGYAR KÖZLÖNY 114. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. július 1., hétfő Tartalomjegyzék 25/2019. (VII. 1.) MNB rendelet A Himnusz megzenésítése ezüst emlékérme kibocsátásáról 4238 26/2019. (VII. 1.)

Részletesebben

2014. évi. törvény. a Magyarország 2014. évi központi költségvetéséről szóló 2013. évi CCXXX. törvény módosításáról

2014. évi. törvény. a Magyarország 2014. évi központi költségvetéséről szóló 2013. évi CCXXX. törvény módosításáról 2014. évi. törvény a Magyarország 2014. évi központi költségvetéséről szóló 2013. évi CCXXX. törvény módosításáról 1. A Magyarország 2014. évi központi költségvetéséről szóló 2013. évi CCXXX. törvény (a

Részletesebben

MÓR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE I. FÉLÉVES VÉGREHAJTÁSÁNAK SZÁMSZAKI MELLÉKLETEI

MÓR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE I. FÉLÉVES VÉGREHAJTÁSÁNAK SZÁMSZAKI MELLÉKLETEI MÓR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2016. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE I. FÉLÉVES VÉGREHAJTÁSÁNAK SZÁMSZAKI MELLÉKLETEI Elfogadva a./2016. (VIII.31.) Kt. határozattal Mór, 2016. augusztus 31. Tartalomjegyzék - 1. melléklet Mór

Részletesebben

Orfalu Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Orfalu Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Orfalu Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Módosítva a 7/2015. (IX.30.) és az 1/2016. (II.21.) önkormányzati

Részletesebben

* * NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS VI. 5-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT RENDELETE ÉS HATÁROZATAI

* * NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS VI. 5-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT RENDELETE ÉS HATÁROZATAI XXIV. évfolyam 6. szám 2014. június 5. NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK * * HIVATALOS LAPJA NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS 2014. VI. 5-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT RENDELETE ÉS HATÁROZATAI

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 136. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 136. szám MAGYAR KÖZLÖNY 136. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2019. július 31., szerda Tartalomjegyzék 318/2019. (VII. 31.) KE határozat Bírói felmentésről 5644 319/2019. (VII. 31.) KE határozat Bírói felmentésről

Részletesebben