Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2014.02.11."

Átírás

1 Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: verzió Destello fugatisztító, 750 ml 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a v{llalat/v{llalkoz{s azonosít{sa 1.1. Termékazonosító: Kereskedelmi név: Destello fugatisztító, 750 ml 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhaszn{l{sa, illetve ellenjavallt felhaszn{l{sa: Fugatisztító cserép és kő, rusztikus és zom{ncozott lapok felületeihez. Ellenjavallt felhaszn{l{s: Ne haszn{ljuk mozaik vagy m{rv{ny teraszon A biztons{gi adatlap sz{llítój{nak adatai Gy{rtó: QUIMI ROMAR, S.L.U. Ctra. Moncada-N{quera,CV-315,Km 11,2 N{quera (Valencia) España info@quimiromar.com Forgalmazó: Agriment Kft Szeged, Mozdony u. 12/C. Biztons{gi adatlapért felelős személy: info@agriment.hu 1.4. Sürgősségi telefonsz{m: Orsz{gos Kémiai Biztons{gi Intézet (National Institute of Chemical Safety) Egészségügyi Toxikológiai T{jékoztató Szolg{lat (Health Toxicological Information Service) Budapest, HU Telefon: (0-24 h, HU-EN) Mentők: 104, Tűzoltók: 105, Rendőrség: 107, Katasztrófavédelem: SZAKASZ: A veszély meghat{roz{sa 2.1. Az anyag vagy keverék oszt{lyoz{sa: A 44/2000. EüM rendelet szerint a termék nem oszt{lyozható veszélyes készítményként. Fizikai-kémiai veszélyek: Nem tűzveszélyes. Egészségügyi veszélyek: Xi irritatív. Szem- és bőrizgató hat{sú. Környezeti veszélyek: Nem oszt{lyozott Címkézési elemek: Destello fugatisztító Veszélyjel: Xi Irritatív Kock{zati mondatok: R36/38 Szem- és bőrizgató hat{sú. Biztons{gi mondatok: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejut{st. 1/9.

2 S26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. S28 Ha az anyag a bőrre kerül, vízzel bőven azonnal le kell mosni. S46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S50 M{s termékkel nem keverhető, veszélyes g{zokat (klór) fejleszthet. Ne nyelje le! Baleseti lenyelés esetén forduljon orvoshoz és mutassa meg neki a címkét. Címkézés a 648/2004/EK európai parlamenti és tan{csi rendelet szerint: Összetevők: < 5 % anionos felületaktív anyag. Nettó tömeg: 750 ml. Gy{rtó: QUIMI ROMAR, S.L.U. Ctra. Moncada-N{quera,CV-315,Km 11,2 N{quera (Valencia) España Forgalmazó: Agriment Kft Szeged, Mozdony u. 12/c. Tel.: / Egyéb veszélyek: Nincs inform{ció. 3. SZAKASZ: Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok 3.2. Keverékek Sav oldaton és anionos felületaktív anyagon alapuló tisztítószer. Veszélyes összetevők a 44/2000. EüM rendelet és az 1272/2008/EK EPT rendelet szerint: Komponensek Tömeg % CAS sz{m EINECS sz{m 44/2000. EüM rendelet 1272/2008/EK EPT rendelet Hydrochloric acid < % / Hidrogén-klorid...% (oldat) Sodium ethylhexyl sulfate / n{triumetilhexil-szulf{t 1-5 ( ) C Maró R34, Xi Irritatív R37 (koncentr{ciós Skin Corr. 1B H314, STOT SE 3 H335 (koncentr{ciós hat{rértékek: C R34-37: c 25 %, Xi; R36/37/38: hat{rértékek: 10 % c < 25 %, B Skin Corr. 1B megjegyzés) H314: c 25 %, Skin Irrit. 2 H315: 10 % c < 25 %, Eye Irrit. 2 H319: 10 % c < 25 %, STOT SE 3 H335: c 10 %, B megjegyzés) Xi Irritatív R38, Eye Dam. 1 R41. H319, Skin Irrit. 2 H315 A H- és R-mondatok teljes szövegét és a 648/2004/EK EPT rendelet szerinti inform{ciókat l{sd a 16. szakaszban! 2/9.

3 4. SZAKASZ: Elsősegély-nyújt{si intézkedések: 4.1. Az elsősegély-nyújt{si intézkedések ismertetése Szembejut{s: A nyitott szemet mossuk ki bőven vízzel legal{bb 15 percig, és biztosítsunk orvosi ell{t{st. Bőrrel érintkezve: Mossuk le a bőrt bőven vízzel. Lenyelés: Ne h{nytassunk! A tüneteket csökkenthetjük víz vagy gyümölcslé itat{s{val. Biztosítsunk orvosi kezelést A legfontosabb akut és késleltetett tünetek és hat{sok Nincs tov{bbi meghat{rozó inform{ció A szükséges azonnali orvosi ell{t{s és különleges ell{t{s jelzése A sérültet vigyük kórh{zba. Semmilyen körülmények közt ne hagyjuk a sérültet felügyelet nélkül. Tüneti kezelés. 5. SZAKASZ: Tűzvédelmi intézkedések Tűzveszélyességi besorol{s: E (Nem tűzveszélyes) a 28/2011. (IX. 6.) BM rendelet szerint Oltóanyag Megfelelő oltóanyagok: Vízpermet, tűzoltópor vagy tűzoltóhab. Nem megfelelő oltóanyag: Ne haszn{ljunk erős vízsugarat Az anyagból vagy a keverékből sz{rmazó különleges veszélyek Nincsenek Tűzoltóknak szóló javaslat: A tűznek kitett t{rgyak hűtésére és személyek védelmére haszn{ljunk vízpermetet. Tegyünk óvintézkedéseket a környezetszennyezés megelőzésére. 6. SZAKASZ: Intézkedések véletlenszerű expozíción{l 6.1. Személyi óvintézkedések, egyéni védőeszközök és vészhelyzeti elj{r{sok Haszn{ljunk megfelelő védőruh{zatot, védőkesztyűt, szem- és arcvédőt Környezetvédelmi óvintézkedések A terméket ne engedjük csatorn{ba, lefolyóba vagy vízforr{sba jutni. Értesítsük az illetékes hatós{gokat, ha a termék vízforr{sokba vagy szennyvízrendszerekbe jutott A területi elhat{rol{s és a szennyezésmentesítés módszerei és anyagai A kiömlött anyagot itassuk fel homokkal, földdel vagy m{s megfelelő abszorbenssel. Helyezzük megfelelő tart{lyokba a hatós{gi előír{sok szerinti {rtalmatlanít{sig Hivatkoz{s m{s szakaszokra A személyi védőfelszerelésre vonatkozó inform{ciókat l{sd a 8. szakaszban. Az {rtalmatlanít{sra vonatkozó inform{ciókat l{sd a 13. szakaszban. 3/9.

4 7. SZAKASZ: Kezelés és t{rol{s 7.1. A biztons{gos kezelésre ir{nyuló óvintézkedések A tart{lyokat ne tegyük ki sérülésnek, szúr{snak, szélsőséges hőmérsékletnek vagy gyújtóforr{soknak A biztons{gos t{rol{s feltételei, az esetleges összeférhetetlenséggel együtt Kerülendő anyagok: b{zisok és hipoklorit termékek. Gyermekektől tartsuk t{vol Meghat{rozott végfelhaszn{l{s (végfelhaszn{l{sok) Nincs. 8. SZAKASZ: Az expozíció ellenőrzése/egyéni védelem 8.1. Ellenőrzési paraméterek A termékre és a komponensekre meghat{rozott munkahelyi expozíciós hat{rértékek az adatlap kibocs{t{sakor hat{lyos 25/2000. (IX. 30.) EüM-SzCsM együttes rendeletben. Megnevezés CAS-sz{m [K-érték mg/m 3 CK-érték mg/m 3 MK-érték mg/m 3 Jellemző tulajdons{g/hivatkoz{s SÓSAV i, m EU1 i: ingerlő anyag (izgatja a bőrt, ny{lkah{rty{t, szemet vagy mindh{rmat); m: maró hat{sú anyag (felmarja a bőrt, ny{lkah{rty{t, szemet vagy mindh{rmat); EU1 91/322/EGK ir{nyelvben közölt érték; 8.2. Az expozíció ellenőrzése Személyi védőeszközök:nincs inform{ció. 9. SZAKASZ: Fizikai és kémiai tulajdons{gok 9.1. Az alapvető fizikai és kémiai tulajdons{gokra vonatkozó inform{ció a) Külső jellemzők: [tl{tszó folyadék. b) Szag: Szagtalan. c) Szagküszöbérték: Nincs meghat{rozva. d) ph-érték (1 %): 1,5 ± 1,0. e) Olvad{spont/fagy{spont: Nincs inform{ció. f) Kezdeti forr{spont és forr{sponttartom{ny: g) Lobban{spont: h) P{rolg{si sebesség: i) Tűzveszélyesség (szil{rd, g{zhalmaz{llapot): Nem tűzveszélyes. j) Felső/alsó gyullad{si hat{r vagy robban{si tartom{nyok: k) Gőznyom{s: Nincs meghat{rozva. l) Gőzsűrűség: m) Relatív sűrűség: Nincs meghat{rozva. Sűrűség (20 C): 1,0,25 ± 0,005 g/ml. 4/9.

5 n) Oldékonys{g vízben: Minden ar{nyban oldható. o) Megoszl{si h{nyados: n-oktanol/víz: Nincs meghat{rozva. p) Öngyullad{si hőmérséklet: A termék nem öngyulladó. q) Boml{si hőmérséklet: Nincs meghat{rozva. r) Viszkozit{s: s) Robban{sveszélyes tulajdons{gok: Nem robban{sveszélyes. t) Oxid{ló tulajdons{gok: Nem oxid{ló Egyéb inform{ciók:nincsenek. 10. SZAKASZ: Stabilit{s és reakciókészség Reakciókészség: Nincs inform{ció Kémiai stabilit{s: Az aj{nlott t{rol{si és felhaszn{l{si körülmények közt stabil A veszélyes reakciók lehetősége: Nincs inform{ció Kerülendő körülmények: Szélsőséges hőmérsékletek (0-40 C). Ne keverjük fehérítővel vagy m{s tisztítószerekkel, különösen, ha lúgosak, mert veszélyes g{zokat (klór) fejleszthet Nem összeférhető anyagok: B{zisok, hipoklorit termékek Veszélyes boml{stermékek: A termék az eredeti tart{ly{ban, megfelelő t{rol{si körülmények közt stabil marad. 11. SZAKASZ: Toxikológiai adatok A toxikológiai hat{sokra vonatkozó inform{ció Bejut{si utak: Szembe vagy bőrre jut{s, lenyelés. Kerüljük a termék szemmel vagy bőrrel való érintkezését. Ne nyeljük le. Akut és krónikus hat{sok: A termék nem tekinthető mérgezőnek. Karcinogenit{s: Nincs. Reprodukciótoxicit{s: Nincs. Teratogén hat{s: Nincs. Mutagén hat{s: Nincs. 12. SZAKASZ: Ökológiai inform{ciók Toxicit{s: A termék nem mérgező a vízi szervezetekre Perzisztencia és lebonthatós{g: A termék nincs kedvezőtlen hat{ssal a vízi szervezetekre. Biológiailag lebomló termék Bioakkumul{ciós képesség: Nincs elérhető adat. 5/9.

6 12.4. A talajban való mobilit{s: Kerüljük a vízszennyezést, mivel a termék sav A PBT- és a vpvb-értékelés eredményei: A termék nem PBT- és vpvb-anyag Egyéb k{ros hat{sok: A termék nem tartalmaz semmilyen ózonréteget k{rosító anyagot. 13. SZAKASZ: Ártalmatlanít{si szempontok Hulladékkezelési módszerek: Európai Hulladék Jegyzék (EWC) sz{m: Az {ltalunk javasolt EWC sz{mok csak aj{nl{sok, amit a hulladék keletkezési körülményei módosíthatnak, ezért új besorol{sra lehet szükség: Szermaradék/hulladék: Tartsuk be a helyi, nemzeti, hatós{gi előír{sokat (2012. évi CLXXXV. törvény, 98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet, 343/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet és 440/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet). 06 SZERVETLEN KÉMIAI FOLYAMATOKBÓL SZ[RMAZÓ HULLADÉKOK savak termeléséből, kiszereléséből, forgalmaz{s{ból és felhaszn{l{s{ból sz{rmazó hulladékok * sósav Kiürült, tisztítatlan göngyöleg: A zöld pont mutatja, hogy a csomagol{s megfelel a csomagolóanyagokra vonatkozó szab{lyoz{snak. Az újrahasznosít{si és kezelési költséget is megfizették az ECOEMBES (ECOEMBALAJES ESPAÑA) részére. A kiürült tart{lyok összegyűjthetők megfelelő üzemben történő újrahasznosít{sra. 15 HULLADÉKK[ V[LT CSOMAGOLÓANYAGOK; KÖZELEBBRŐL NEM MEGHAT[ROZOTT ABSZORBENSEK, TÖRLŐKENDŐK, SZŰRŐANYAGOK ÉS VÉDŐRUH[ZAT csomagol{si hulladékok (beleértve a v{logatottan gyűjtött települési csomagol{si hulladékokat) * veszélyes anyagokat maradékként tartalmazó vagy azokkal szennyezett csomagol{si hulladékok 14. SZAKASZ: Sz{llít{sra vonatkozó inform{ciók A sz{llít{si előír{sok (ADR, RID, ADN, IMDG, ICAO-TI, IATA-DGR) oszt{lyoz{si rendszerei szerint a termék nem sz{mít veszélyes {runak UN-sz{m: Az ENSZ szerinti megfelelő sz{llít{si megnevezés: Sz{llít{si veszélyességi oszt{ly(ok): Csomagol{si csoport: Környezeti veszélyek: Nem környezetre veszélyes anyag. 6/9.

7 14.6. A felhaszn{lót érintő különleges óvintézkedések A MARPOL 73/78 II. melléklete és az IBC kódex szerinti ömlesztett sz{llít{s: 15. SZAKASZ: Szab{lyoz{ssal kapcsolatos inform{ciók Az adott anyaggal vagy keverékkel kapcsolatos biztons{gi, egészségügyi és környezetvédelmi előír{sok/jogszab{lyok A vonatkozó jogszab{lyokat a mindenkor hat{lyos form{jukban kell betartani! EU Magyarorsz{g A BIZOTTS[G 453/2010/EU RENDELETE (2010. m{jus 20.) a vegyi anyagok regisztr{l{s{ról, értékeléséről, engedélyezéséről és korl{toz{s{ról (REACH) szóló 1907/2006/EK rendelet módosít{s{ról (EGT-vonatkoz{sú szöveg) Az Európai Parlament és a Tan{cs 1907/2006/EK rendelete (2006. december 18.) a vegyi anyagok regisztr{l{s{ról, értékeléséről, engedélyezéséről és korl{toz{s{ról (REACH), az Európai Vegyianyag-ügynökség létrehoz{s{ról, az 1999/45/EK ir{nyelv módosít{s{ról, valamint a 793/93/EGK tan{csi rendelet, az 1488/94/EK bizotts{gi rendelet, a 76/769/EGK tan{csi ir{nyelv, a 91/155/EGK, a 93/67/EGK, a 93/105/EK és a 2000/21/EK bizotts{gi ir{nyelv hat{lyon kívül helyezéséről (EGT vonatkoz{sú szöveg) (Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 396., december 30. sz{m{ban megjelent Helyesbítés szerint) Az Európai Parlament és a Tan{cs 1272/2008/EK rendelete (2008. december 16.) az anyagok és keverékek oszt{lyoz{s{ról, címkézéséről és csomagol{s{ról, a 67/548/EGK és az 1999/45/EK ir{nyelv módosít{s{ról és hat{lyon kívül helyezéséről, valamint az 1907/2006/EK rendelet módosít{s{ról (EGT-vonatkoz{sú szöveg) A TAN[CS június 27-i 67/548/EGK IR[NYELVE a veszélyes anyagok oszt{lyoz{s{ra, csomagol{s{ra és címkézésére vonatkozó törvényi, rendeleti és közigazgat{si rendelkezések közelítéséről AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TAN[CS 1999/45/EK IR[NYELVE ( évi XXV. törvény a kémiai biztons{gról 44/2000. (XII.20.) EüM rendelet a veszélyes anyagokkal és veszélyes készítményekkel kapcsolatos egyes elj{r{sok illetve tevékenységek részletes szab{lyairól 7/9.

8 m{jus 31.) a tag{llamoknak a veszélyes készítmények oszt{lyoz{s{ra, csomagol{s{ra és címkézésére vonatkozó törvényi, rendeleti és közigazgat{si rendelkezéseinek közelítéséről 28/2011. (IX. 6.) BM rendelet az Orsz{gos Tűzvédelmi Szab{lyzatról A Bizotts{g 2000/532/EK hat{rozata (2000. m{jus 3.) a hulladékjegyzéknek a hulladékokról szóló 75/442/EGK tan{csi ir{nyelv 1. cikkének a) pontja értelmében történő meghat{roz{s{ról szóló 94/3/EK hat{rozat, valamint a veszélyes hulladékok jegyzékének a veszélyes hulladékokról szóló 91/689/EGK tan{csi ir{nyelv 1. cikkének (4) bekezdése értelmében történő meghat{roz{s{ról szóló 94/904/EK tan{csi hat{rozat felv{lt{s{ról (EGT vonatkoz{sú szöveg) A Tan{cs 96/82/EK ir{nyelve (1996. december 9.) a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek veszélyeinek ellenőrzéséről Az Európai Parlament és a Tan{cs 2003/105/EK ir{nyelve (2003. december 16.) a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek veszélyeinek ellenőrzéséről szóló 96/82/EK tan{csi ir{nyelv módosít{s{ról AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TAN[CS 2008/98/EK IR[NYELVE (2008. november 19.) a hulladékokról és egyes ir{nyelvek hat{lyon kívül helyezéséről (EGT-vonatkoz{sú szöveg) A BIZOTTS[G június 20-i 907/2006/EK RENDELETE a mosó- és tisztítószerekről szóló 648/2004/EK európai parlamenti és tan{csi rendeletnek a rendelet III. és VII. mellékletének kiigazít{s{t célzó módosít{s{ról AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TAN[CS m{rcius 31-i 648/2004/EK RENDELETE a mosó- és tisztítószerekről (EGT vonatkoz{sú szöveg) 16/2001. (VII.18.) KöM rendelet a hulladékok jegyzékéről évi CXXVIII. törvény a katasztrófavédelemről és a hozz{ kapcsolódó egyes törvények módosít{s{ról 219/2011. (X. 20.) Korm. rendelet a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezésről évi CLXXXV. törvény a hulladékról 98/2001. (VI.15.) Korm. rendelet a veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről 343/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet a környezetvédelmi termékdíjról szóló évi LXXXV. törvény végrehajt{s{ról 442/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet a csomagol{sról és a csomagol{si hulladékkal kapcsolatos hulladékgazd{lkod{si tevékenységekről 8/9.

9 15.2. Kémiai biztons{gi értékelés: Nem készült. 16. SZAKASZ: Egyéb inform{ciók A biztons{gi adatlapot a gy{rtó i (No. 4) angol nyelvű biztons{gi adatlapja alapj{n készítette a Czikó bt. ( cziko.laszlo@chello.hu; M.: ), a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelet I. melléklete szerint. A 2. és 3. szakaszban szereplő H- és R-mondatok teljes szövege: H314 Súlyos égési sérülést és szemk{rosod{st okoz. H315 Bőrirrit{ló hat{sú. H319 Súlyos szemirrit{ciót okoz. H335 Légúti irrit{ciót okozhat. R34 Égési sérülést okoz. R36/38 Szem- és bőrizgató hat{sú. R36/37/38 Szem- és bőrizgató hat{sú, izgatja a légutakat. R37 Izgatja a légutakat. R38 Bőrizgató hat{sú. R41 Súlyos szemk{rosod{st okozhat. Rövidítések: Eye Dam. Szemk{rosod{s Eye Irrit. Szemirrit{ció Skin Irrite Bőrirrit{ció Skin Corr. Bőrmaró STOT SE Célszervi toxicit{s ismételt expozíció A 648/2004/EK európai parlamenti és tan{csi rendelet VII. melléklet C. szakasz{ban említett összetevőjegyzék az illetékesek sz{m{ra rendelkezésre {ll a gy{rtó telephelyén. A 648/2004/EK európai parlamenti és tan{csi rendelet VII. melléklet D. szakasz{ban említett összetevőjegyzék a felhaszn{lók sz{m{ra rendelkezésre {ll a gy{rtó honlapj{n. Az adatlapon közölt inform{ciók a publik{ció időpontj{ban a legjobb tud{sunk, ismereteink és meggyőződésünk szerint helyt{llóak. A megadott inform{ciók célja a biztons{gos kezeléshez, felhaszn{l{shoz, feldolgoz{shoz, t{rol{shoz, sz{llít{shoz, {rtalmatlanít{shoz és elhelyezéshez adott útmutat{s, és nem tekinthető minőségi bizonylatnak. Az inform{ció csak a megadott készítményre vonatkozik, és nem alkalmazható, ha a készítményt egyéb anyaggal kombin{ltan, illetve m{s folyamatban alkalmazz{k. A vevő / felhaszn{ló felelőssége, hogy az érvényben lévő törvényeket és szab{lyoz{sokat betartsa. Szeged, szeptember 9. 9/9.

Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2014.02.11.

Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2014.02.11. Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2014.02.11. 1. verzió Destello ker{mialap tisztító, 500 g 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2013.06.17.

Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2013.06.17. Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2013.06.17. 1. verzió Arrixaca padlótisztító Zöld szappan 1 l 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

*Eg-Gü Fürdőszoba tisztító

*Eg-Gü Fürdőszoba tisztító Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. *Felülvizsg{lat: 2014.05.29. 2. verzió *Eg-Gü Fürdőszoba tisztító 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Arrixaca folyékony mosószer kókusz-barack 3 l

Arrixaca folyékony mosószer kókusz-barack 3 l Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2013.06.17. 1. verzió Arrixaca folyékony mosószer kókusz-barack 3 l 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2014.02.13.

Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2014.02.13. Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2014.02.13. 1. verzió ROMAR White Flowers levegő tisztító mini spray (készülék

Részletesebben

Lefolyó tisztító hideg vizes alkalmaz{sra

Lefolyó tisztító hideg vizes alkalmaz{sra Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Készítés napja: 2015.01.28. 1. verzió Lefolyó tisztító hideg vizes alkalmaz{sra 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Bolaseca Neutro p{ramentesítő tabletta

Bolaseca Neutro p{ramentesítő tabletta Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Ki{llítva: 2013.06.26. 1. verzió Bolaseca Neutro p{ramentesítő tabletta 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 PRF Laptop 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 PRF Laptop 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító 1.1.1 Termék kereskedelmi neve 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Exactaphos S05 / SP210_950219-950043-950044-950097

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Exactaphos S05 / SP210_950219-950043-950044-950097 Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : 950043;950044; 950097; 950152; 1005076; 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Lefolyó tisztító meleg vizes alkalmaz{sra

Lefolyó tisztító meleg vizes alkalmaz{sra Biztons{gi adatlap Készült a 453/2010/EU Bizotts{gi rendelettel módosított 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Készítés napja: 2015.01.28. 1. verzió Lefolyó tisztító meleg vizes alkalmaz{sra 1. SZAKASZ:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Electrolyte CDM_506271

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Electrolyte CDM_506271 Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Rövidítés: Elektrolyt CDM 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

Domstraße. 20, D-50668 Köln Tel.: 0180-5221246 (14 Cent/Min.FN) www.rewe-group.com/info

Domstraße. 20, D-50668 Köln Tel.: 0180-5221246 (14 Cent/Min.FN) www.rewe-group.com/info PENNY Fürdőszoba tisztító spray 1/5 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása: 1.1.Termékazonosító: PENNY Fürdőszoba tisztító spray 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása:

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint 1. Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék neve: K2R Színfogó kendő Termékkód: K2R 29 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 26962-53 Water, Ultra Pure APA Standard 1 Hardness

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 26962-53 Water, Ultra Pure APA Standard 1 Hardness Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító CAS-szám: 7732-18-5 EK-szám: 213-791-2 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer ph 7_1001389-791437-506253-506258-150536

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer ph 7_1001389-791437-506253-506258-150536 Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kereskedelmi neve 1001389; 791437; 506253; 150536 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Felülvizsgálat dátuma Verzió 1.0 Nyomtatás Dátuma Sikadur -501

Felülvizsgálat dátuma Verzió 1.0 Nyomtatás Dátuma Sikadur -501 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Márkanév : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Jelenlegi

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP IONCSERÉLT VÍZ (LÁGYVÍZ)

BIZTONSÁGI ADATLAP IONCSERÉLT VÍZ (LÁGYVÍZ) Verzió 8 Kiadás dátuma 2016.04.25. Felülvizsgálat dátuma 2018.10.25. KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK, AZ 1272/2008/EK ÉS A 2015/830/EU RENDELET SZERINT ÖSSZHANGBAN VAN A 2015/830/EU RENDELETTEL MÓDOSÍTOTT 1907/2006/EK

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Conductivity Buffer_

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Conductivity Buffer_ Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

MESTER Mennyezetlap és Díszléc Ragasztó

MESTER Mennyezetlap és Díszléc Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2015/1 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015.03.20 Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.11.10. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Aszkorbinsav Vitamin C, L(+)-Aszkorbinsav,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer ph 4_

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer ph 4_ Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Elektrolyte CLE/CLB_506270-1035778

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Elektrolyte CLE/CLB_506270-1035778 Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. A termék nem rendelkezik DSD/DPD alatti besorolással. A termék nem rendelkezik CLP alatti besorolással.

BIZTONSÁGI ADATLAP. A termék nem rendelkezik DSD/DPD alatti besorolással. A termék nem rendelkezik CLP alatti besorolással. Oldalszám: 1 Összeállítás dátuma: 2011-04-04 Verziószám: 1 1. Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék neve: Termékkód: FHRK140 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma aktív mosógél Készült 2013 okt. 11.én az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rend.

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma aktív mosógél Készült 2013 okt. 11.én az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rend. 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító 1.2. Felhasználás: Textilanyag mosásra 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővásárhely Erzsébeti út 12 Tel/Fax: 62/241-139 1.4. Veszély esetén

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint KLEENEX Antibakteriális kéztisztító (6336)

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint KLEENEX Antibakteriális kéztisztító (6336) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Márkanév : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék

Részletesebben

MESTER Dekor Ragasztó

MESTER Dekor Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. L2065 Silica Standard Solution

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. L2065 Silica Standard Solution Oldal 1 tól/től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Thermoflex K2. Nyomtatás dátuma: 08.11.2013 Oldal 1 -tól/-től 5

Thermoflex K2. Nyomtatás dátuma: 08.11.2013 Oldal 1 -tól/-től 5 Nyomtatás dátuma: 08.11.2013 Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Raid Élelmiszer Moly Monitorozó Csapda

Raid Élelmiszer Moly Monitorozó Csapda 1. szakasz AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : 1.2 Az anyag vagy keverék : Feromonos csapda megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

4. SZAKASZ ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS 4.1. Az elsősegély-nyújtási intézkedések ismertetése Belélegezés A sérültet friss levegőre kell vinni. Bőrrel érintkezés

4. SZAKASZ ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS 4.1. Az elsősegély-nyújtási intézkedések ismertetése Belélegezés A sérültet friss levegőre kell vinni. Bőrrel érintkezés KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK RENDELET 31. CIKK ALAPJÁN 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termék azonosító Terméknév: Sellak 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

MESTER Sokoldalú Átlátszó Ragasztó

MESTER Sokoldalú Átlátszó Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 7 Verziószám: 2015/02 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015. június 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 197/26/EK, 31. cikk szerint Thermal Conductive Insulators (Ti9) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék neve Thermal Conductive

Részletesebben

Bros hangyairtó csalétek

Bros hangyairtó csalétek : A BIZTONSÁGI ADATLAP Dátum: 15.12.2010 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító: Kereskedelmi megnevezés: Bros hangyairtó csalétek Termék megnevezése: Bros hangyairtó

Részletesebben

Biztonságtechnikai adatlap Készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Kiállítás dátuma: 2010.09.30. Felülvizsgálat időpontja: 2010.11.03.

Biztonságtechnikai adatlap Készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Kiállítás dátuma: 2010.09.30. Felülvizsgálat időpontja: 2010.11.03. Biztonságtechnikai adatlap Készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Kiállítás dátuma: 2010.09.30. Felülvizsgálat időpontja: 2010.11.03. 1. verzió ARRIXACA ABLAKTISZTÍTÓ 750 ML SZÓRÓFEJES 1, AZ

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint 1. Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék neve: K2R Extra Fehérítő kendő Termékkód: DYL 28 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

MESTER Falazat és Beton Javító

MESTER Falazat és Beton Javító (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2016/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2016. március 30. Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Kiadás: 2010. 11. 07. Oldalszám: 1/5 Felülvizsgálat: 2010. 11. 13. Változatszám: 2

Kiadás: 2010. 11. 07. Oldalszám: 1/5 Felülvizsgálat: 2010. 11. 13. Változatszám: 2 Kiadás: 2010. 11. 07. Oldalszám: 1/5 1. A keverék és a társaság azonosítása 1.1. A keverék azonosítása: égetett alumíniumoxid kerámiák 1.2. A keverék felhasználása: szigetelőcső, gyújtógyertya szigetelő,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Electrolyte CBR_1038017-1038018

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Electrolyte CBR_1038017-1038018 Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kereskedelmi neve 1038018 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer Redox 465/430mV_791452-506240-791439-1042307

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer Redox 465/430mV_791452-506240-791439-1042307 Oldal 1 -tól/-től 7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kereskedelmi neve 506240;506241;791439;1042307 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

: art.no /-356/-357/-358 Skin Protection Set Pro-Tec G290

: art.no /-356/-357/-358 Skin Protection Set Pro-Tec G290 1. SZAKASZ Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Márkanév 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon:

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon: MONOLIT TRADE KFT. H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Tel/Fax:(62)241-139, (62)242-238 Mobil: 06-70-315-97-85 HU11089359 e-mail: monolittrade@freemail.hu B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió

Részletesebben

Biztonságtechnikai Adatlap

Biztonságtechnikai Adatlap 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító MPR 100 Folyadék 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

1.1 Termékazonosító Termék neve : ISOGEL AGAROSE IEF PLATES PH 3-10 Anyag szám : 56015

1.1 Termékazonosító Termék neve : ISOGEL AGAROSE IEF PLATES PH 3-10 Anyag szám : 56015 BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006 számú Rendelet (EK) szerint Verzió 2.1 / HU ISOGEL AGAROSE IEF PLATES PH 3-10 Utolsó felülvizsgálat 2015.05.30. Nyomtatva 2015.11.04. 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint oldal 1 / 7 BA száma : 76872 Felülvizsgálat ideje: 18.06.2015 Nyomtatás ideje: 23.06.2015 Előző verzió kiadása: 29.09.2014 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Black & Dark Készült okt. 19-.én az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Black & Dark Készült okt. 19-.én az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító folyékony mosószer 1.2. Felhasználás: Sötét színű textilanyag mosásra 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővásárhely Erzsébeti út 12 Tel/Fax:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 197/26/EK, 31. cikk szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék neve 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

oldal 1/6 Verzió: 8 Felülvizsgálat dátuma: 2013.07.12 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján

oldal 1/6 Verzió: 8 Felülvizsgálat dátuma: 2013.07.12 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján oldal 1/6 Verzió: 8 Felülvizsgálat dátuma: 2013.07.12 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet alapján 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 A keverék neve: Ezüst ápoló

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. CAS-szám: 7783-20-2 44/2000. EüM rendelet: Xi irritatív, R36/37/38 (ammonium sulphate)

BIZTONSÁGI ADATLAP. CAS-szám: 7783-20-2 44/2000. EüM rendelet: Xi irritatív, R36/37/38 (ammonium sulphate) Adatlap száma: FERRO - 19 Oldalszám: 1 / 7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító AEROPUR 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP KERDI-COLL Flüssigkomponente

BIZTONSÁGI ADATLAP KERDI-COLL Flüssigkomponente Utolsó módosítás dátuma 1 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi név 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP SAMOTT LISZT

BIZTONSÁGI ADATLAP SAMOTT LISZT KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK, AZ 1272/2008/EK ÉS A 2015/830/EU RENDELET SZERINT ÖSSZHANGBAN VAN A 2015/830/EU RENDELETTEL MÓDOSÍTOTT 1907/2006/EK RENDELET (REACH) II. MELLÉKLETÉVEL 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK

Részletesebben

az 1907/2006/EK rendelet szerint

az 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálat: 2011. 03. 29. Oldalszám: 1/5 1. SZAKASZ:Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: PREVENT színes autópolírozó zöld 1.2.A keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

BÁBOLNA BIOENVIRONMENTAL CENTRE LTD. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN 50 LML. szúnyoglárvairtó koncentrátum. Kiadás dátuma: 2013.05.22.

BÁBOLNA BIOENVIRONMENTAL CENTRE LTD. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN 50 LML. szúnyoglárvairtó koncentrátum. Kiadás dátuma: 2013.05.22. ENVIRONMENTAL CENTRE LTD. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN 50 LML szúnyoglárvairtó koncentrátum Kiadás dátuma: 2013.05.22. Verzió: 1 1. SZAKASZ A keverék és a vállalkozás azonosítása 1.1 A keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.12.18. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termékkód: Kereskedelmi elnevezés: 3102x Hefix 1000 3103x

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Hand Cleaning Cream

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Hand Cleaning Cream Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

MESTER Zsindely Ragasztó és Tömítő

MESTER Zsindely Ragasztó és Tömítő (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító ANETTI textilöblítő 1.2. Felhasználás: Textilanyag lágyítása, antisztatizálása 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Luptovics Anett E.V.,H-5931 Nagyszénás,Honvéd u.5. Web: www.anetticlean.eu,info@anetticlean.eu

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.02.13. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Trinátrium-foszfát 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

MESTER Fix Építési Ragasztó

MESTER Fix Építési Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2015/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015. június 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap Készült a 2015/830/EU bizottsági rendeletnek megfelelően. *Felülvizsgálat: 2015.11.24. 3. verzió. Kék csoda lefolyó tisztító

Biztonsági adatlap Készült a 2015/830/EU bizottsági rendeletnek megfelelően. *Felülvizsgálat: 2015.11.24. 3. verzió. Kék csoda lefolyó tisztító Biztonsági adatlap Készült a 2015/830/EU bizottsági rendeletnek megfelelően. *Felülvizsgálat: 2015.11.24. 3. verzió Kék csoda lefolyó tisztító *1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Electrolyte CBR_

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Electrolyte CBR_ Oldal 1 -tól/-től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

MESTER Semleges Szilikon Tömítő

MESTER Semleges Szilikon Tömítő (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 7 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 25609-15 A-1 Medium MPN Tubes

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 25609-15 A-1 Medium MPN Tubes Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

MESTER Gyorskötő Akril Tömítő

MESTER Gyorskötő Akril Tömítő (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 7 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Deutsch Átdolgozás kelte : 09.11.2010 Verzió (Felülvizsgálat) : 4.0.1 (4.0.0) Nyomtatás kelte : 08.09.2011. Bostik GmbH. 33829 Borgholzhausen

Deutsch Átdolgozás kelte : 09.11.2010 Verzió (Felülvizsgálat) : 4.0.1 (4.0.0) Nyomtatás kelte : 08.09.2011. Bostik GmbH. 33829 Borgholzhausen 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása Butil tömítoanyag profil alakban Illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. A termék nem rendelkezik DSD/DPD alatti besorolással. Az anyag nem azonosított PBT anyagként.

BIZTONSÁGI ADATLAP. A termék nem rendelkezik DSD/DPD alatti besorolással. Az anyag nem azonosított PBT anyagként. Oldalszám: 1 Összeállítás dátuma: 27/02/2012 Verziószám: 1 1. Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék neve: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer Redox 465/430mV_791452-506240-791439-1042307

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Buffer Redox 465/430mV_791452-506240-791439-1042307 Oldal 1 -tól/-től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kereskedelmi neve 506240;506241;791439;1042307 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Oldal:1/5 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi elnevezés: súrolópor 1.2.Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon:Fax: +36/62-242-238 1.3.Sürgősségi telefon: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 197/26/EK, 31. cikk szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék neve 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

MESTER Fix Építési Ragasztó

MESTER Fix Építési Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonságtechnikai Adatlap

Biztonságtechnikai Adatlap 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító MPR 200 Folyadék 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK RENDELET 31. CIKK ALAPJÁN Kibocsátás kelte: 2013. május 15. Felülvizsgálva: 2013. május 15. Változat: 2.0 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 197/26/EK, 31. cikk szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék neve 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Simoniz keréktárcsa tisztító

BIZTONSÁGI ADATLAP Simoniz keréktárcsa tisztító Felülvizsgálat dátuma 14/02/2013 Utolsó módosítás dátuma 18 Hatályon kívül helyezés dátuma 03/08/2011 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Electrolyte CDE-CDR-OZE_506272-506273-740039

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Electrolyte CDE-CDR-OZE_506272-506273-740039 Oldal 1 -tól/-től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kereskedelmi neve 506273; 740039 Rövidítés: Elektrolyt CDE 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

MESTER Karosszéria Akril Tömítő

MESTER Karosszéria Akril Tömítő (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2015/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015. június 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

MESTER Mennyezetlap és Díszléc ragasztó

MESTER Mennyezetlap és Díszléc ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 7 Verziószám: 2015/02 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015. június 1. Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. L2347 Ammonia Salicylate Reagent

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. L2347 Ammonia Salicylate Reagent Oldal 1 -tól/-től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP FRESSH WC ILLATOSÍTÓ RÚD. Készítés dátuma: 2012.12.01.

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP FRESSH WC ILLATOSÍTÓ RÚD. Készítés dátuma: 2012.12.01. BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP FRESSH WC ILLATOSÍTÓ RÚD Készítés dátuma: 2012.12.01. Verzió szám: 1 1. SZAKASZ A keverék és a vállalkozás azonosítása 1.1 A keverék

Részletesebben

KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK RENDELET 31. CIKK ALAPJÁN 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termék azonosító Anyagnév: Nátrium-hipoklorit oldat Márkanév: H-lúg EC szám: 231-668-3

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I u 3 Dátum: 20080716 Oldal:1/5 Verzió: 2 1 Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Veszély esetén hívható: WONDERCLEAN ZSÍRTALANÍTÓ

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.04.18. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Erbslöh-Kalk Termékkód: 4001x 1.2.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. FRESSH CITROM ILLATÚ WC-gél 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP. FRESSH CITROM ILLATÚ WC-gél 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP FRESSH CITROM ILLATÚ WC-gél 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: WC-gél A készítmény megnevezése:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 197/26/EK, 31. cikk szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék neve 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Raid Élelmiszermoly monitorozó csapda Verzió: 1.0 Készítés dátuma Felülvizsgálat dátuma: - Specifikáció Szám:

Raid Élelmiszermoly monitorozó csapda Verzió: 1.0 Készítés dátuma Felülvizsgálat dátuma: - Specifikáció Szám: 1. AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. Szakasz: Veszélyesség szerinti besorolás

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. Szakasz: Veszélyesség szerinti besorolás Oldalszám: 1 Összeállítás dátuma: 31/01/2012 Verziószám: 1 1. Szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék neve: Termékkód: 7676 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Pattex Hobby Hot Sticks transparent oldal 1 / 6 BA száma : 408802 Felülvizsgálat ideje: 21.05.2015 Nyomtatás ideje: 22.09.2015 Előző verzió kiadása: 19.11.2013

Részletesebben

KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK RENDELET 31. CIKK ALAPJÁN 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termék azonosító Terméknév: Kenőszappan 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

MESTER Dekor Ragasztó

MESTER Dekor Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 7 Verziószám: 2015/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015. június 1. Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint TEROSTAT VII 8 MM oldal 1 / 5 Biztonsági adatlap (SDB) száma: 75655 Felülvizsgálat ideje: 10.01.2011 Nyomtatás ideje: 11.01.2011 Termékazonosító: TEROSTAT VII

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint VALVE GRINDING COMPOUND oldal 1 / 7 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : SET00023012N Felülvizsgálat ideje: 14.11.2012 Nyomtatás ideje: 05.02.2013 1. SZAKASZ: Az

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Készítés dátuma: Verzió szám: 1 1. SZAKASZ A keverék és a vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. Készítés dátuma: Verzió szám: 1 1. SZAKASZ A keverék és a vállalkozás azonosítása BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/1 BIZTONSÁGI ADATLAP Protect bolha- és szúnyoglárva irtó permet Készítés dátuma: 2015.06.24 Verzió szám: 1 1. SZAKASZ A keverék és a vállalkozás azonosítása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 6 PRF Booster 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 6 PRF Booster 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 6 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító 1.1.1 Termék kereskedelmi neve 1.1.2 Termék kódja Tisztítószer 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.04.07. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Vitamon Combi Termékkód: 3204x 1.2.

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Pepsin-Solution_ Cleaning Solution Pepsin/HCl

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Pepsin-Solution_ Cleaning Solution Pepsin/HCl Oldal 1 -tól/-től 7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék kereskedelmi neve 791444 Rövidítés: Cleaning Solution Pepsin/HCl 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 107/2006/EK, 31. cikk szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék neve 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

BRADOLIFE KÉZ- ÉS BŐRFERTŐTLENÍTŐ Kiadás/felülvizsgálat:2014.02.24. változat: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP a 1907/2008 EK rendelet szerint

BRADOLIFE KÉZ- ÉS BŐRFERTŐTLENÍTŐ Kiadás/felülvizsgálat:2014.02.24. változat: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP a 1907/2008 EK rendelet szerint BIZTONSÁGI ADATLAP a 1907/2008 EK rendelet szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék név: BRADOLIFE Kéz- és bőrfertőtlenítő 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 107/2006/EK, 31. cikk szerint FG6745-31Clarifying Compound 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék neve FG6745-31Clarifying Compound

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK, 31. cikk szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 907/2006/EK, 3. cikk szerint. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása.. Termékazonosító Termék neve.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

MESTER Kreatív Ragasztó

MESTER Kreatív Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2016/08 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2016. augusztus 31. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül

Részletesebben

DIAGNOSTICUM ZRT. BIZTONSÁGI ADATLAP

DIAGNOSTICUM ZRT. BIZTONSÁGI ADATLAP DIAGNOSTICUM ZRT. BIZTONSÁGI ADATLAP A 453/2010 számú EKrendelet szerint Verzió 4.0 Felülvizsgálat dátuma: 06/05/2013 Felváltja: 30/11/2012 kiadású verziókat 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS

Részletesebben